Παρθένος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

23/05/2022 – 29/05/2022

Το ξεκίνημα της εβδομάδας έχει μεγαλύτερη ένταση, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς κι εσείς προσπαθείτε να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Όμως η μέρα δεν ευνοεί την ευθυκρισία κι αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να αδικήσετε κάποιον ή να νιώσετε εσείς αδικημένοι. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μην είστε βιαστικοί και πιεστικοί σήμερα. Το βράδυ ο κυβερνήτης σας Ερμής οπισθοχωρεί στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι το τέλος της ανάδρομης πορείας του στις 4/6. Σε αυτό το διάστημα προτιμήστε τη διπλωματία και μη σας πιάνουν κρίσεις ειλικρίνειας, γιατί μπορεί εύκολα να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας. Τα λόγια σας έχουν δύναμη, γι’ αυτό προσέξτε τι θα πείτε, διότι μπορεί να εκνευρίσετε ή ακόμη χειρότερα να πληγώσετε κάποιον. Αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι μέχρι τις 3/6 να είστε πιο προσεκτικοί κι ευέλικτοι. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 25/8 μπορεί σήμερα να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, αλλά και τον Άρη στους Ιχθύς, δημιουργεί αρκετές υποχρεώσεις κι ένα πιο απαιτητικό πρόγραμμα μέσα στη μέρα. Έτσι θα υπάρχει ένα κλίμα έντασης ή σύγχυσης είτε στον χώρο της δουλειάς είτε του σπιτιού και για να αποκλιμακωθεί όλο αυτό χρειάζεται από την πλευρά σας ψύχραιμες αντιδράσεις και όχι παρορμητικά ξεσπάσματα. Μπορεί να νιώθετε ότι σας πνίγει το δίκιο, αλλά μπαίνοντας σε μια αντιπαράθεση σήμερα είναι μάλλον απίθανο και να το βρείτε. Δεν λέω ότι πρέπει να συμβιβαστείτε αν κάτι σας ενοχλεί, όμως σίγουρα προτείνω να μην αντιδράσετε θερμοκέφαλα ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες. Από την άλλη, γιατί να μην αξιοποιήσετε την ορμή που σας δίνει η σύνοδος Σελήνης-Άρη για να περάσετε ένα παθιασμένο βράδυ με το ταίρι σας;

Από σήμερα σταματά η ταλαιπωρία που είχατε υποστεί με τον Άρη απέναντι σας στους Ιχθύς από τις 14/4 στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο Άρης προχωρά στον Κριό μέσα στον τομέα των οικονομικών, αλλά και της διαχείρισης των πιο βαθιών συναισθημάτων σας. Το επόμενο διάστημα πολλή από την ενέργεια σας θα ξοδευτεί για να διαμορφώσετε πιο ασφαλείς συνθήκες σε οικονομικό επίπεδο για τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι οι εξαρτητικές σχέσεις, αλλά και οι εμμονές. Σημαντικό επίσης με αυτή την πορεία του Άρη μέχρι τις 5/7 είναι να προσέχετε και θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Η Σελήνη στον Κριό επίσης σήμερα λειτουργεί ενισχυτικά για τη θέση του Άρη και μπορεί να σας ωφελήσει σε μια συζήτηση για ένα επαγγελματικό θέμα.

Περισσότερα για την επιρροή του Άρη από τον Κριό στα 12 ζώδια μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Λένε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς κι η αλήθεια είναι πως με τον Άρη που κάνει θριαμβευτική είσοδο σήμερα σε ένα ζώδιο που λατρεύει αλλά και κυβερνά, γιατί εκφράζει την πύρινη φύση του, τον Κριό χρειάζεται τόσο τόλμη, καλά αντανακλαστικά και αυτοπεποίθηση για να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό επίσης σήμερα θα λειτουργήσει σαν ενισχυτικό της δυναμικής του Άρη. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και το εξάγωνο με τον Ήλιο είναι μια αισιόδοξη προοπτική και μας γεμίζει με θετικά συναισθήματα. Νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν ακολουθούμε το ένστικτό μας και δεν πάμε κόντρα στο πώς νιώθουμε. Ο Άρης στον Κριό από σήμερα μέχρι τις 5/7 έχει ως μότο «ανάλαβε δράση και πάρε πρωτοβουλίες» και θα επηρεάσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Περισσότερα για την επιρροή του Άρη από τον Κριό στα 12 ζώδια μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

[...]