Παρθένος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

22/07/2024 – 28/07/2024

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό να κυριαρχεί. Πρόκειται για μια νευρική όψη αλλά και για μια όψη αποκαλύψεων. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο είναι πιθανό να κάνετε κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις και να μάθετε κάποια μυστικά. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα είναι η κυρίαρχη επιρροή της μέρας που στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των σχέσεων προσωπικών, επαγγελματικών αλλά και δημοσίων σχέσεων. Φυσικά χρειάζεται προσοχή στην επιλογή των προσώπων που σας πλαισιώνουν και ακόμη περισσότερο δεν πρέπει να υπερεκτιμάτε ή να εξιδανικεύετε πρόσωπα τα οποία δεν σας έχουν αποδείξει ακόμη ότι μπορείτε να τα εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια. Αν ένα άτομο σας κάνει κλικ ερωτικά αυτό το διάστημα προσπαθήστε πρώτα να δείτε αντιδράσεις πριν το βάλετε σε ένα θρόνο. Το πρωί της Δευτέρας ο Ήλιος προχωρά στον Λέοντα και σημαίνει την ώρα της αποτοξίνωσης για σας. Διώξτε από τη ζωή σας ό,τι είναι περιττό, βλαπτικό ή απλώς πιάνει ωφέλιμο χώρο χωρίς να σας προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Από την άλλη είναι μια περίοδος μέχρι τις 22/08 για να χαλαρώσετε, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, να κάνετε διακοπές, να ελαφρύνετε λίγο από τις συνεχόμενες απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Όπως φαίνεται η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά κουραστική για τους περισσότερους, αφού η κύρια όψη της Τρίτης είναι η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες. Η δουλειά ή οι άλλες υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε μπορεί να σας βαραίνουν περισσότερο, ενώ δεν είναι απίθανο να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες τοξικές καταστάσεις ακόμη και ένα παρασκήνιο στον χώρο εργασίας που μπορεί να σας προβληματίζει πώς πρέπει να το διαχειριστείτε. Από τη μια μπορεί να σκέφτεστε μια ανοιχτή προσέγγιση στο θέμα, αλλά κι αυτό ακόμη μπορεί να σας κάνει να νιώθετε άβολα. Όπως και να έχει το να κάνετε τους αδιάφορους σίγουρα δεν θα λύσει κάποιο σας πρόβλημα. Ίσως όμως χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να μπορέσετε να το επεξεργαστείτε καλύτερα στο μυαλό σας. Σε άλλους μπορεί να είναι κάποιο θέμα φυσικής κατάστασης και υγείας που μπορεί να σας απασχολεί με κάποιο τρόπο. Προσπαθήστε ακόμη και για μια μέρα μόνο να μη σκέφτεστε αρνητικά ή να επηρεάζεστε από αυτά που λένε οι άλλοι. Εστιαστείτε σε αυτά που μπορείτε να κάνετε εσείς και οργανωθείτε. Ακόμη αποφύγετε τις απογευματινές ώρες συζητήσεις που μπορεί να σας εκνευρίσουν σε θέματα δουλειάς.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024

Η Τρίτη έχει τη σφραγίδα του Πλούτωνα, καθώς το πρωί ο Ήλιος από τον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον πλανήτη των ριζικών αλλαγών, της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, των καταστροφών, δηλαδή τον Πλούτωνα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της μέρας σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Ερμή, ενεργοποιώντας το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού που ολοκληρώθηκε χτες, φέρνοντας μεγαλύτερη αστάθεια και ανωμαλίες τόσο στην επικοινωνία όσο και σε θέματα τεχνολογίας, ηλεκτροδότησης, διαδικτύου. Ξαφνικές ειδήσεις ή πληροφορίες που λαμβάνουμε ενδέχεται να τροποποιήσουν το πρόγραμμα μας, γι’ αυτό ας είμαστε λίγο πιο ευέλικτοι. Στις 12:58 το μεσημέρι η Σελήνη θα βγει για κάποιες ώρες σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 16:23 που θα περάσει στους Ιχθύς. Και μολονότι το Ιχθυακό περιβάλλον ταιριάζει στην ευαίσθητη και συναισθηματική Σελήνη και θα μπορούσαμε να ηρεμήσουμε λίγο, η πρώτη της όψη το τετράγωνο με τον Άρη τις βραδινές ώρες μας κάνει πιο βιαστικούς, επιθετικούς ή μας οδηγεί σε καταπίεση του θυμού μας. Εν κατακλείδι, σήμερα σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεται προσοχή στις «μάχες» που επιλέγουμε να δώσουμε γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι πολύ «καθαρά». Σε κάποια σχέση μπορεί να υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας, χειριστικές συμπεριφορές, συναισθηματικοί εκβιασμοί, ζήλιες, εμμονές. Ενώ καλά θα κάνουμε να αποφύγουμε αντιπαραθέσεις με άτομα που λειτουργούν με πλάγιο ή παρασκηνιακό τρόπο. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο ξεκίνημα του ζωδίου τους.

[...]