Παρθένος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

22/05/2023 – 28/05/2023

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Καρκίνου τις πρωινές ώρες και γίνεται πιο φιλική για το ζώδιο σας, βοηθώντας σας να έχετε επιτυχία στους στόχους σας με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Μάλιστα σήμερα μπορεί να ακούσετε και μια καλή συμβουλή ή να έχετε μια θετική αξιολόγηση στον χώρο της εργασίας σας. Σήμερα σχηματίζεται το εξάγωνο του Ήλιου από τον τομέα της καριέρας με τον Άρη στον Λέοντα και είναι πιθανό να έχετε κάποιες συζητήσεις πιθανώς μυστικές για θέματα των επαγγελματικών ή να γίνετε και αποδέκτες μιας επαγγελματικής πρότασης αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου.

Το τετράγωνο του Άρη από τον Λέοντα με τον Δία στον Ταύρο μπορεί να κάνει την κρίση σας κάπως αδύναμη σήμερα αγαπητοί μου Παρθένοι ή το πρόγραμμα σας μέσα στη μέρα να παρεκκλίνει από αυτό που είχατε αποφασίσει. Προσέξτε ιδιαίτερα άτομα από τον χώρο εργασίας που μπορεί να είναι αυταρχικά και που προσπαθούν να σας δείξουν ότι τα λόγια τους είναι «ευαγγέλιο» και ότι εκείνοι κατέχουν ίσως τις σωστές λύσεις. Μπορεί η γενική εικόνα που έχετε για ένα τέτοιο άτομο να είναι θετική, δεν είναι απαραίτητο όμως ό,τι λέει και κάνει να είναι σωστό, γι’ αυτό βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει πολύ πριν αποδεχτείτε την πρόταση ή την ιδέα κάποιου ακόμη κι αν τον θαυμάζετε. Ακόμη μην βιάζεστε να κάνετε αλλαγές σε κάτι ή να σταματήσετε μια δραστηριότητα επειδή δεν σας αποφέρει αυτό που θέλετε. Χρειάζεται να είστε πιο υπομονετικοί και να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται επινοώντας κάθε φορά τη λύση που χρειάζεται.

Η Σελήνη παραμένει τις πρωινές ώρες της Τετάρτης στον Καρκίνο, σχηματίζοντας ένα ωραίο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που σας κάνει να σκέφτεστε τα μελλοντικά σας σχέδια και στόχους και να μην είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε. Παρόλα αυτά το πρωινό είναι αρκετά ήρεμο. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στον Λέοντα και οι όψεις που σχηματίζει με τον Άρη και τον Πλούτωνα με κάποιο τρόπο δημιουργούν ένα κλίμα πόλωσης, όπου ο καθένας επιμένει στον δικό του τρόπο και στις δικές του προτεραιότητες και δεν ακούει τον άλλο. Προσπαθήστε σήμερα να δώσετε χώρο και χρόνο και για μια διαφορετική άποψη από τη δική σας. Επίσης για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο προσέξτε τις ερωτικές σας σχέσεις ή στις σχέσεις με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Πολλές οι πιέσεις, αλλά έχετε πάντα τον τρόπο να τα καταφέρνετε όλα. Ενδεχομένως οι υποχρεώσεις σας σε πολλά μέτωπα ή άλλα θέματα που σας απασχολούν να μην επιτρέπουν πολλά περιθώρια ξεκούρασης, γι’ αυτό μην επιβαρύνετε το πρόγραμμα σας και με άλλες ασχολίες.

Με τόση ενέργεια σε ένα παρασκηνιακό αλλά και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας και με ενοχλητικές όψεις, είναι πιθανό από τη μια να υπάρχει μια κινητικότητα σε θέματα που λειτουργούν μυστικά ακόμη κι αν κι εσείς οι ίδιοι συμμετέχετε, ενώ μπορεί να είναι από αυτές τις μέρες που σας απευθύνονται άτομα στον χώρο εργασίας προκειμένου κάτι να σας πουν ή να σας αποκαλύψουν σε σχέση με άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε γενικά αποστασιοποιημένοι, μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά και σίγουρα μην κάνετε κι εσείς αυτό που δεν θα θέλατε να σας κάνουν. Από την άλλη, ενδέχεται να έρχονται σε σας άτομα είτε για να τους βρείτε λύσεις, είτε για να τους δώσετε συμβουλές. Προσέξτε να μην εξαντληθείτε όμως.

Μετά από αρκετές μέρες με καταιγιστικές εξελίξεις, με αρκετή αγωνία και άγχος, η Παρασκευή καταλαγιάζει κάπως το νευρικό σας σύστημα και νιώθετε πραγματικά τη φροντίδα και την αγάπη των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων να σας περιβάλλει. Η ωραία όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό βοηθά ακόμη και στην προσωπική σας ζωή να κάνετε ίσως μια νέα γνωριμία ή να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά για τα συναισθήματα σας. Προσπαθήστε έστω για λίγο να απομακρυνθείτε από τα άγχη της καριέρας και συζητήστε άλλα πράγματα που θα στρέψουν αλλού την προσοχή σας. Μην ανακυκλώνετε με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας τα ίδια και τα ίδια, γιατί αυτό δεν σας βοηθά ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να αξιοποιήστε στο έπακρο το γουηκέντ που οι θετικοί οιωνοί είναι στο πλευρό σας, ώστε να αποσυμφορηθεί λίγο το νευρικό σας σύστημα και να χαλαρώσετε.

Η Σελήνη στο ζώδιο σας το Σάββατο όλη μέρα συναντά σε τρίγωνο τον Δία τις πρωινές ώρες και τον Κρόνο σε τετράγωνο το απόγευμα βάζοντας σας σε σκέψεις για κάποια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε κατά προτίμηση το πρωί. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές, προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Και φυσικά μην ξεχνάμε την επιρροή της όψης αυτής και στην ερωτική σας ζωή που δυναμώνει τα συναισθήματα σας και σας χαρίζει περισσότερο σεξαπίλ. Το βράδυ προτιμήστε να χαλαρώσετε με την αγαπημένη σας παρέα και μην πιέζετε τον εαυτό σας να πάρει σοβαρές αποφάσεις ή να βγάλει συμπεράσματα για την πορεία μιας σχέσης. Την Κυριακή ο Ήλιος συναντά σε τετράγωνο τον Κρόνο. Αν έχετε λοιπόν μια επαγγελματική συζήτηση, κάποια δραστηριότητα που χρειάζεται να μιλήσετε με πολλά άτομα, προσπαθήστε εσείς που γνωρίζετε αυτή την πιεστική συνθήκη να διαφοροποιήσετε τις αντιδράσεις σας και να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά. Έντονα συναισθήματα και κυρίως αρνητικής χροιάς μπορεί πιο εύκολα να βγουν με αυτή την όψη και το άγχος και η αγωνία για τις εξελίξεις του καθενός να μην μπορούν να ελεγχθούν. Σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη διέξοδος είναι η υπομονή και η ψυχραιμία. Μην παίρνετε τίποτε προσωπικά κι από αύριο όλα θα φαίνονται καλύτερα.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Κυριακή, 28 Μαΐου 2023

Η Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια τoυ Σαββατοκύριακου μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε ένα πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί. Το τρίγωνο με τον Δία τις πρωινές ώρες του Σαββάτου προσθέτει μια πιο θετική διάσταση στις επαφές και τη διάθεση μας. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα μπορούμε να τα διαχειριστούμε καλύτερα το πρωί του Σαββάτου και πιθανώς να λύσουμε και κάποια από αυτά. Στην πορεία της μέρας η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση ειδικά στα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων.

Την Κυριακή σχηματίζεται και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο κι έτσι ενώ είναι αργία για τους περισσότερους, φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν μπορούμε να αποφύγουμε μέσα στη μέρα. Σε κάθε περίπτωση ας κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και ας αντιμετωπίσουμε θετικά και με καλή παρέα τις προκλήσεις της ημέρας.

[...]