Παρθένος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

18/10/2021 – 24/10/2021

Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο έντονα το βάρος των απαιτήσεων των άλλων και των υποχρεώσεων σας μέχρι το μεσημέρι. Πολλές φορές οι άλλοι απευθύνονται σε σας, διότι έχετε τον μαγικό τρόπο να βάζετε τάξη στο χάος που επικρατεί. Όμως στο τέλος νιώθετε κόπωση, μοιράζοντας τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας σε πολλές πλευρές και δεν μένει για σας η ενέργεια που πρέπει για να κάνετε αυτά που είναι οι δικές σας ανάγκες. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό, στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα και μάλιστα μπορεί να υπάρχει μια επαγγελματική πρόταση με ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας. Μην κοινοποιήσετε κάτι όμως, αν δεν κλείσει πρώτα η δουλειά! Από την άλλη, προσέξτε συζητήσεις για επαγγελματικο-οικονομικά θέματα, αν βλέπετε ότι ανεβαίνουν οι τόνοι.

Από τις 20 Ιουνίου μέχρι τώρα μπορεί να υπήρχε μεγαλύτερη στασιμότητα στα επαγγελματικά σας θέματα και την καριέρα ή μεγαλύτερη απογοήτευση από τις συνθήκες, την παραγωγικότητα, τις εργασιακές σχέσεις. Από σήμερα όμως ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία μέχρι την τελική του έξοδο από τον Υδροχόο στις 29/12. Και βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαλαρώσετε. Αντιθέτως, θα έχετε περισσότερη πίεση στην καθημερινότητα, ευθύνες και δουλειά, αλλά με αποτέλεσμα από δω και κάτω. Θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Ακόμη, είναι μια εξαιρετική περίοδος να βάλετε τάξη στην καθημερινότητα σας και κυρίως στη φυσική σας κατάσταση και υγεία, αφού αυτή θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα της υπόλοιπης χρονιάς. Σήμερα γυρίζει όμως κι ο Ερμής σε ορθή πορεία και σιγά-σιγά, κι αφού περάσουμε και την Πανσέληνο, θα αρχίσει να ομαλοποιεί τις συνθήκες στην καθημερινότητα σας και στην επικοινωνία.

Για να μάθετε περισσότερα για την ορθή πορεία του Δία και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας πατήστε εδώ.

Για να μάθετε περισσότερα για την ορθή πορεία του Ερμή και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας πατήστε εδώ.

Η αποψινή Πανσέληνος ρίχνει άπλετο φως σε θέματα που αφορούν τόσο σε οικονομικά ζητήματα από φόρους, επενδύσεις, κοινά χρήματα με τον σύντροφο σας, ακίνητη περιουσία, μέχρι στα πιο βαθιά συναισθήματα σας. Δεν είναι ένα ελαφρύ και χαλαρό φεγγάρι και αυτό που χρειάζεται περισσότερο από όλα να κάνετε είναι προστατέψετε τα όρια σας, τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και στην οικονομική σας διαχείριση. Ακόμη, δείτε πώς μπορείτε να ξεφορτωθείτε χρέη ή να βρείτε πόρους να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Μιλήστε πιο ανοιχτά για την ερωτική σας ζωή με τον σύντροφο σας. Αν δεν είναι δεκτικός, ψάξτε τον κατάλληλο σύμβουλο που θα μπορούσε να σας ξεμπλοκάρει. Προσέξτε ακόμη θέματα υγείας. Μην «κάνετε τον γιατρό», βρείτε τον θεραπευτή που θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη υγεία.

Αναλυτικά για την Πανσέληνο και πώς επηρεάζει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ίσως είναι δύσκολο σήμερα να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που σας ενδιαφέρουν, μιας και κάτι φαίνεται να απασχολεί το μυαλό σας, ενδεχομένως κάτι που αφορά τα επαγγελματικά σας ή ακόμη και την καθημερινότητα σας και σας πιέζει. Είναι μια μέρα πάντως που προσφέρεται για να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας προοπτικές, με θέματα σπουδών οι νεότεροι ή τα πλάνα σας γενικά για το μέλλον. Προσπαθήστε να μείνετε θετικοί και βρείτε εναλλακτικές για να σπάσετε τη ρουτίνα (δείτε μια ταινία, βγείτε να περπατήσετε, διαβάστε ένα βιβλίο ή περιηγηθείτε στο διαδίκτυο για να ταξιδέψει το μυαλό σας) το βράδυ που η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού σάς κάνει πιο ανήσυχους.

Οι όψεις της Παρασκευής σας βάζουν στη διαδικασία να σκεφτείτε αρκετά πάνω σε θέματα που αφορούν στα οικονομικοεπαγγελματικά σας ή να κάνετε συζητήσεις γι’ αυτά με άτομα από τον χώρο της δουλειάς, αλλά και με φίλους. Είναι κάπως πιεστική η μέρα. Πιθανώς ένα τηλεφώνημα ή ένα email να διαταράξει την ησυχία σας και να σας εκνευρίσει. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 22 ως τις 26 μοίρες της Παρθένου, αποφύγετε αντιπαραθέσεις. Με φωνές και υψηλούς τόνους δεν θα βρείτε άκρη. Ακόμη, προσέξτε περισσότερο θέματα υγείας. Το βράδυ είναι εξαιρετικό αν θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις ή να κάνετε κάτι που θα ανοίξει τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να πάτε σινεμά. Είναι σαφώς ένα πιο ήπιο κι ευχάριστο βράδυ για σας.

Για να βρείτε τη μοίρα του Ήλιου (ζώδιο) ή του Ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Οκτωβρίου, όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις θετικές και δύσκολες ημέρες του μήνα, είναι η Παρασκευή, καθώς ολοκληρώνεται το τετράγωνο (όψη έντασης) του Άρη στην πορεία του στον Ζυγό, με τον Πλούτωνα. Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη «παιχνιδιών εξουσίας», αντιπαραθέσεων, πίεσης και βίας. Ενδεχομένως την έκφραση των παραπάνω να τη δούμε και στην επικαιρότητα. Άρα, όπως καταλαβαίνετε, η Παρασκευή είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά. Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επίθεση στους άλλους, ακόμη κι αν νιώθουμε ότι έχουμε δίκιο, διότι με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε. Εννοείται αποφεύγουμε την επικίνδυνη συμπεριφορά στην οδήγηση και είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή με πλανήτες και ωροσκόπο κοντά (2 μοίρες πλην – συν) στις 24 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Για να βρείτε τη μοίρα του Ήλιου (ζώδιο) ή του Ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

[...]