Παρθένος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

08/04/2024 – 14/04/2024

Πολλά και σημαντικά αυτά που συμβαίνουν με την Ηλιακή έκλειψη στον Κριό τη Δευτέρα, καθώς ενεργοποιεί τόσο τον ερωτικό-σεξουαλικό τομέα στο ωροσκόπιο σας όσο και τα οικονομικά. Μια γνωριμία θα μπορούσε να έχει καταλυτική επιρροή στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε γενέθλια τέλος δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση μπορεί να σκεφτείτε ίσως να συζητήσετε για το μέλλον της αυτές τις μέρες ή αν σας είχε προταθεί μια συνεργασία μπορεί επίσης να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις επί των οικονομικών θεμάτων. Γενικά οι σημαντικές σας προτεραιότητες είναι τα οικονομικά και οι βαθύτερες σχέσεις σας. Ακόμη μπορεί να έχετε μια ξαφνική μεταβολή στα επαγγελματικά ή μια αλλαγή που επιθυμείτε. Από την άλλη, η σύγχυση αυτό το διάστημα θα είναι δεδομένη καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος και καθυστερεί τις εξελίξεις.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το άρθρο μου για την Έκλειψη Ηλίου στον Κριό και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας πατώντας εδώ.

Οι πρωινές ώρες βρίσκουν τη Σελήνη στον Κριό σε φάση κενής πορείας που φέρνουν στο προσκήνιο οικονομικά θέματα ή και κάποιο θέμα υγείας για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Στην πορεία στις 14:12 η Σελήνη μετακομίζει στον φιλικό σας Ταύρο, αλλά η πρώτη της όψη είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ενδεχομένως κάτι να ακούσετε ή να μάθετε που μπορεί στην πορεία να σας αλλάξει λίγο το πρόγραμμα, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι. Για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να προκύψει και μια αλλαγή σε θέματα δουλειάς ή σπουδών. Από την άλλη μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής κι αυτό γιατί μπορεί να βιώνετε μια πιο βαριά ατμόσφαιρα στον χώρο της εργασίας σας ή να υπάρχει κάτι άλλο που επιβαρύνει την ψυχολογία σας και να σας καταπιέζει αυτή τη στιγμή και δεν μπορείτε να το επιλύσετε. Βέβαια τις περισσότερες φορές οι τάσεις φυγής δείχνουν ότι κάτι άλλο υπάρχει μέσα μας που χρειάζεται να το δούμε πιο προσεκτικά και σε βάθος. Άλλωστε φεύγοντας από κάπου δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζετε να κουβαλάτε το πρόβλημα μαζί σας. Σήμερα φανείτε προσεκτικοί και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου, γιατί χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να κάνετε κάποια παρατήρηση σε κάποιον και να το πάρει πολύ προσωπικά δημιουργώντας ένα επεισόδιο που δεν θα επιθυμούσατε να αντιμετωπίσετε.

Η Τετάρτη φιλοξενεί τη «βαριά» σύνοδο Άρη-Κρόνου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Η όψη αυτή χρειάζεται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα σχέσεων είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές. Μπορεί τώρα να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που δεν φαίνονταν το προηγούμενο διάστημα ή να κορυφώνονται ζητήματα που ξεκίνησαν από τον προηγούμενο μήνα. Σε κάθε περίπτωση, η σοφότερη λύση είναι να πάρετε λίγο χρόνο ώστε να τα ψάξετε σε βάθος και να τα διαλευκάνετε, παρά να βιαστείτε να αντιδράσετε παρορμητικά και συναισθηματικά. Οι δεσμεύσεις σήμερα και αύριο δεν προτείνονται, οπότε καλύτερα να πάρετε το χρόνο σας πριν απαντήσετε θετικά σε κάτι ή πριν αναλάβετε μια δέσμευση και δεν ξέρετε πώς να βγείτε μετά. Τα επαγγελματικά ή τα θέματα της οικογένειας σήμερα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας.

Το κλειδί σήμερα είναι η συνεργασία και οι καλές σχέσεις αν θέλετε να εξασφαλίσετε θετικά αποτελέσματα στην ημέρα σας. Μολονότι προτιμάτε να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, δεν είναι κακό να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο άτομο που ομονοείτε και έχετε κοινές αντιλήψεις και κοινό τρόπο σκέψης. Αφήστε έναν συνάδελφο, έναν φίλο, έναν συνέταιρο ή και τον σύντροφο σας να σας βοηθήσει αν δεν είστε βέβαιοι για κάποια πράγματα μόνοι σας. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή βοηθά να δείτε οικονομικά προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν και να βρείτε τρόπους να τα επιλύσετε.

Καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει από χθες το ζώδιο των Διδύμων και σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη το πρωί αλλά στην πορεία δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και τον Άρη στους Ιχθύς, τα πράγματα από το απόγευμα αποκτούν ξαφνικά μια διάσταση έντασης ενώ οι ρυθμοί μπορεί να γίνουν πιο ασφυκτικοί. Μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο προς αντιμετώπιση στη δουλειά ή στο σπίτι κι αυτό να σας δημιουργήσει άγχος αλλά και εκνευρισμό. Κοιτάξτε να είστε ψύχραιμοι και μην αντιδράτε σπασμωδικά αν κάποιος σας κάνει κριτική ή προσπαθεί να σας προκαλέσει. Μια μέρα είναι θα περάσει άλλωστε. Οι αντιπαραθέσεις αν είναι γόνιμες και πιστεύετε ότι κάπου θα οδηγήσουν αξίζει να γίνουν, αλλιώς η αποστασιοποίηση είναι η καλύτερη οδός.

Η πορεία της Σελήνης στους Διδύμους κάνει πιεστικό το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου, με έμφαση κυρίως στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων. Είναι όμως από τις μέρες που τα πράγματα δεν κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει, γι’ αυτό επιστρατεύστε την επινοητικότητα σας και την υπομονή σας για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ακόμη μην επηρεάζεστε από τη μια ή την άλλη γνώμη συνεργατών, γιατί θα βρεθείτε σε χαοτική κατάσταση χωρίς μάλιστα να υπάρχει και σοβαρός λόγος. Βλέπετε η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ειδικά τις απογευματινές ώρες και ο κυβερνήτης σας Ερμής εξακολουθεί τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του. Από το βράδυ που η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Καρκίνο, όλα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα κι επίσης να νιώσετε τη στήριξη που μπορεί να σας προσφέρουν οι συνεργάτες και οι φίλοι σας. Την Κυριακή, μολονότι η Σελήνη είναι φιλική προς το ζώδιο σας, το τετράγωνο με την Αφροδίτη κάπως σας ζορίζει ψυχολογικά. Όχι ότι απαραίτητα πρέπει να συμβεί κάτι δύσκολο για να είστε αγχωμένοι, απλά η τάση σας θα είναι να ανησυχείτε περισσότερο από το κανονικό για ό,τι γίνεται στην προσωπική σας ζωή ή να κολλάτε και με πράγματα τα οποία έγιναν στο παρελθόν.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 13 Απριλίου 2024

Τις περισσότερες ώρες του Σαββάτου η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους μέχρι το βράδυ που θα περάσει στον Καρκίνο. Είναι μια μέρα που δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, αλλά δεν θα έχουμε πρόβλημα να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Όμως θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων ειδικά τις απογευματινές ώρες μπορεί να μας δυσκολέψουν ή να μη γίνεται η δουλειά μας τη στιγμή που θέλουμε, να αντιμετωπίζουμε δηλαδή κάποια μικρά αλλά εκνευριστικά εμπόδια που θα δοκιμάσουν το νευρικό μας σύστημα. Με λίγη καλή διάθεση, χιούμορ και την απαραίτητη ευελιξία όλα θα πάνε καλά. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο και από απόψε ξεκινά ένα λίγο πιο έντονο, σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, διάστημα που εκτείνεται μέχρι την Τρίτη. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη την Κυριακή, μολονότι δεν είναι αρνητική όψη, οδηγεί εύκολα σε υπερβολές ειδικά σε γλυκά, ποτό, κλπ., ιδιαίτερα όταν προσπαθούμε να καλύψουμε άλλα κενά… Από την άλλη, η Κυριακή είναι μια ιδιαίτερα νοσταλγική ημέρα ή μια μέρα που μας πιάνουν τάσεις φυγής από αυτές που κατευνάζονται μόνο όταν βρεθούμε στην πιο κοντινή παραλία.

[...]