Παρθένος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

03/10/2022 – 09/10/2022

Η Δευτέρα ξεκινά με μια φιλική προς το ζώδιο σας Σελήνη στον Αιγόκερω, εξαιρετικά βοηθητική για να είστε πιο πρακτικοί, να σχεδιάσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, αλλά μέσα σε όλα να βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας για να μην πάθετε υπερκόπωση. Κάποιες φορές κουράζεστε και μόνο με τις σκέψεις σας. Έχοντας ένα υπεραναλυτικό μυαλό που συνέχεια σκέφτεται, μεθοδεύει, οργανώνει, καταπονείτε όλο σας τον οργανισμό εσείς οι ίδιοι. Επειδή, όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, τα πράγματα προς το τέλος της εβδομάδας θα είναι κάπως ρευστά λόγω της Πανσελήνου, εκμεταλλευτείτε το ξεκίνημα της εβδομάδας για να βάλετε τα δύσκολα. Από σήμερα θα είναι πλέον ορθός ο Ερμής στο ζώδιο σας και θα βοηθά να ξεμπλοκάρετε.

Ουδέτερη η σημερινή μέρα για σας αφού δεν υπάρχουν ιδιαίτερες όψεις, καθώς η Σελήνη βρίσκεται τις πρωινές ώρες σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 13:20 το μεσημέρι. Στην πορεία θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζοντας μια θετική όψη με τον Δία στον Κριό. Σήμερα πάντως είναι μια ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα της δουλειάς που είναι σε εκκρεμότητα, να φροντίσετε θέματα της καθημερινότητας σας, να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας και να ασχοληθείτε ακόμη και με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αν έχετε αμελήσει να κάνετε εξετάσεις ή χρειάζεστε ένα πιο οργανωμένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, ψάξτε καλύτερα τις κατάλληλες μεθόδους ή τους κατάλληλους συμβούλους.

Η Τετάρτη είναι κάπως απαιτητική μέρα, καθώς η Σελήνη συναντά Κρόνο και Ουρανό και ενεργοποιεί τη μεταξύ τους όψη. Είναι μια αρκετά έκρυθμη μέρα, με απρόοπτα σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό πρέπει να προστατέψετε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό σας και ίσως να αποφύγετε να πάρετε ανοιχτά θέση σε μια κατάσταση στον χώρο δουλειάς ή και στο σπίτι. Από την άλλη, μπορεί να έχετε κάποιες υποχρεώσεις είτε αυτό λέγεται δουλειά, είτε μελέτη, είτε δουλειές στο σπίτι, που να περιορίζουν λίγο το πρόγραμμα και τα κέφια σας. Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά με τις όψεις του Κρόνου, να μην ενδίδουμε σε φοβίες και άγχη και να προσπαθούμε με τη λογική μας να διώξουμε το άγχος για κάτι το οποίο δεν ελέγχουμε.

Κάποια ζητήματα που αφορούν στη δουλειά ή τα θέματα της φυσικής κατάστασης θα σας απασχολήσουν μέχρι το απόγευμα και θα έχετε τη διάθεση να τακτοποιήσετε πρακτικά όποια προβλήματα υπάρχουν. Η ψυχολογία σας μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της τις πρωινές ώρες, όμως στην πορεία της μέρας, με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς, ξαναβρίσκετε την καλή σας διάθεση και μπορεί να κάνετε κάποιες επαφές με φίλους και συνεργάτες. Το αποψινό βράδυ προσφέρεται και για ένα όμορφο ερωτικό τετ α τετ με το ταίρι σας, αφού θα έχετε πολύ καλύτερη διάθεση σε σχέση με το ξεκίνημα της ημέρας.

Η δυνατή όψη τριγώνου ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σας πλέον ορθόδρομος και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει το ένστικτο σας, την πνευματική σας υπόσταση και σας φέρνει σε προνομιακή θέση ώστε να επιτύχετε σήμερα τους στόχους σας. Βέβαια κάποιες στιγμές ο Πλούτωνας όταν εμπλέκεται σε όψεις, ακόμη κι αρμονικές, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ανήσυχοι όχι απαραίτητα για κάτι συγκεκριμένο. Σήμερα μπορείτε να πείσετε πιο εύκολα τους άλλους γι’ αυτά που επιθυμείτε, γι’ αυτό αν θέλετε να προτείνετε κάτι, έχετε μια νέα ιδέα που χρειάζεστε υποστηρικτές για να υλοποιηθεί μη χάνετε χρόνο. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και μην αφήνετε κανένα να σας αμφισβητήσει. Μάλιστα όσο πιο εναλλακτική και πρωτότυπη είναι η ιδέα σας τόσο μεγαλύτερη αποδοχή θα έχει.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η ίδια όψη σχηματίστηκε από τον Αύγουστο άλλες δυο φορές, καθώς ο Ερμής επέστρεψε στην Παρθένο λόγω της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δυνατή όψη σε πνευματικό επίπεδο, καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει. Είναι μια εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να κάνουμε δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να προχωρήσουμε σε σημαντικές αγορές (σπιτιού, αυτοκινήτου, τεχνολογικού εξοπλισμού). Μπορούμε να επηρεάσουμε τους άλλους μέσω μιας ιδέας ή ενός σχεδίου, αλλά θα είμαστε κι εμείς ευεπηρέαστοι. Εξαιρετική όψη για έρευνα, για να ανακαλύψουμε μυστικά, για ψυχανάλυση. Κατά τα άλλα, η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ουρανό, τη μοναδική της όψη μέσα στη μέρα, ευνοώντας τις εναλλακτικές προσεγγίσεις στα πράγματα, τις επαφές με φίλους, τις αγορές τεχνολογίας, αλλά και τις αλλαγές στον χώρο του σπιτιού.

[...]