Παρθένος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/12/2023 – 10/12/2023

Πιο απαιτητική και πιεστική η Δευτέρα, καθώς η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας σχηματίζοντας κατευθείαν αντίθεση με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες που σας φέρνει ενώπιον των υποχρεώσεων σας στο σπίτι ή τη δουλειά. Στην πορεία τα πράγματα βελτιώνονται και με τα τρίγωνα της Σελήνης προς τον Ερμή και τον Δία μπορεί να έχετε θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειες που κάνετε. Από το βράδυ της Δευτέρας θα έχετε όμως και βοήθειες. Βοηθός τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά σας η Αφροδίτη που από το βράδυ της Δευτέρας περνά στον φιλικό σας Σκορπιό. Η θέση της αυτή ενισχύει ακόμη περισσότερο το επικοινωνιακό σας χάρισμα, βοηθά σε διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και στην προώθηση της δουλειάς σας. Εξαιρετικό το διάστημα μέχρι τις 29/12 για εξόδους με φίλους ή συνεργάτες, για ταξίδια, για να περάσετε όμορφα και να φλερτάρετε.

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα όλη μέρα συναντά τον Ήλιο σε όψη τετραγώνου το πρωί, αλλά στη συνέχεια είναι πιο ευχάριστη καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό δίνοντας έναν ξεχωριστό αλλά και πιο ευχάριστο τόνο στη μέρα σας. Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές, προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο. Αν είστε γεννημένοι Σεπτέμβριο μπορεί να προκύψει μια θετική εξέλιξη είτε στα ερωτικά είτε στα θέματα μιας συνεργασίας ή μια πρόταση που δεν περιμένατε και θα σας ικανοποιήσει.

Το τελευταίο πεντάμηνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στον τομέα των σχέσεων σας, ερωτικών και επαγγελματικών, πολλά πράγματα μπορεί να άλλαξαν στον τρόπο που βλέπετε κάποιους ανθρώπους που ήταν σημαντικοί ή εξακολουθούν να είναι για σας. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να απογοητευτήκατε αρκετά αν συνειδητοποιήσατε πράγματα τα οποία δεν τα είχατε παρατηρήσει από την πρώτη στιγμή ή αποκαλύφθηκαν στην πορεία. Βέβαια το ότι κάποιος μπορεί να σας απογοήτευσε δεν σημαίνει ότι πρέπει να ισοπεδώνετε τους πάντες ή να περιμένετε ανάλογες συμπεριφορές από όλους τους ανθρώπους. Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα από σήμερα θα σας δώσει την ευκαιρία σιγά σιγά να κατανοήσετε ακριβώς τι έχει συμβεί σε μια σχέση ώστε να μην έχετε ψευδαισθήσεις. Σήμερα έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Ίσως κάνετε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα ή μπορεί να συζητήσετε πάνω σε μια πρόταση. Τις μεσημεριανές ώρες όμως αποφύγετε δεσμεύσεις με τη Σελήνη εκτός πορείας στο ζώδιο σας.

Θετική η σημερινή μέρα ιδίως από το μεσημέρι και μετά που ξεκινά η επιρροή του τριγώνου του κυβερνήτη σας Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να έχετε καλά αποτελέσματα στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Πρόκειται για μια όψη που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Παρασκευής και επηρεάζει θετικά και τις δυο μέρες. Η όψη αυτή είναι πολύ βοηθητική για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, σεμιναρίων, αλλά και επαφών, διαπραγματεύσεων. Κανονίστε όμως το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Μια έξοδος θα σας φτιάξει τα κέφια ακόμη περισσότερο, ενώ το ωραίο τρίγωνο Ερμή-Δία μπορεί να έχει και θετική επίδραση στην ερωτική σας ζωή.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023

Η κυρίαρχη όψη της Πέμπτης είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής, αλλά είναι πολύ δυνατή μέσα στην ημέρα καθώς προσεγγίζει την ακρίβεια της. Η όψη αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις μετακινήσεις μας. Συνήθως νιώθουμε αισιόδοξοι ή μπορεί να τύχουμε θετικών ειδήσεων ή εξελίξεων. Εξαιρετική όψη για να οργανώσουμε θέματα σπουδών ή δουλειάς, ή να προγραμματίσουμε ένα ταξίδι ή κάποιες αγορές. Διαπραγματεύσεις και επαγγελματικές συμφωνίες μπορεί να πάνε εξαιρετικά, καθώς είναι ιδιαίτερα βοηθητική και η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού. Φανταστική όψη για παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, εξετάσεις, εμπορικές δοσοληψίες. Κανονίστε τα σημαντικά από το μεσημέρι κι έπειτα μέχρι και αύριο. Η όψη Ερμή-Δία θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Δία, στις 18/12 και στις 19/01/24. Όμως βοηθητικές θα είναι μόνο η πρώτη και η τρίτη φορά που θα συναντηθούν οι δυο πλανήτες σε αρμονική όψη.

[...]