Παρθένος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

30/01/2023 – 05/02/2023

Το ένστικτο σας δουλεύει αλάθητα σήμερα και μάλλον σε αυτό πρέπει να επενδύσετε περισσότερο μέσα στη μέρα σας για να σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη παραπέμπει στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και σας κάνει πιο σίγουρους για τη δράση σας. Έχετε πιο ξεκάθαρη άποψη για το τι πρέπει να κάνετε και μπορείτε να πείσετε και τους άλλους να σας ακολουθήσουν. Είναι μια καλή μέρα επίσης να διακριθείτε στη δουλειά σας ή να ακούσετε κάποιες θετικές κουβέντες. Το βλέμμα σας, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους, θα είναι στραμμένο εξ ολοκλήρου στην καριέρα και θα ψάχνετε τρόπους να τονώσετε την παραγωγικότητα σας, να τραβήξετε το ενδιαφέρον ανωτέρων και να ανακόψετε την πορεία των ανταγωνιστών σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να βοηθήσει να έχετε καλές και πρωτότυπες ιδέες που αν τις εφαρμόσετε θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη τις πρωινές ώρες δημιουργεί ένα πολύ έντονο κλίμα είτε στον χώρο εργασίας με πίεση ή και αντιπαραθέσεις, πιθανώς για κάποιους όμως και στον χώρο του σπιτιού. Με την όψη αυτή ασχοληθείτε με κάτι άλλο ουδέτερο για να αποφύγετε την ένταση, και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε με ένα φίλο-η που σας στηρίζει και ξέρει πώς να σας κάνει να νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας. Στην πορεία της μέρας το τρίγωνο Σελήνης-Ήλιου έρχεται να σας βοηθήσει να «δραπετεύσετε» από τις εντάσεις ή τις δυσκολίες ή από τα άγχη που σας καταβάλλουν. Μπορείτε επίσης πιο εύκολα να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά προβλήματα που σας απασχολούν.

Καλό μήνα! Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Διδύμους και σήμερα κι από αυτή τη θέση ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους, αλλά με μια σχετική αγωνία. Βέβαια η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν τη σημερινή μέρα και μην το αναβάλλετε για το τέλος της εβδομάδας. Από την άλλη, επειδή η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να νιώθετε κάπως πιο ευάλωτοι συναισθηματικά σήμερα και οι αντιδράσεις να είναι σπασμωδικές. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και διαλέξτε σωστά τις προτεραιότητες σας. Το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο το μεσημέρι θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023

Καλό μήνα! Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος της πρώτης ημέρας του Φεβρουαρίου, αλλά από τις 13:58 μέχρι τις 22:11 που θα περάσει στον Καρκίνο θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Τις ώρες της κενής πορείας καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις, εκκινήσεις, αγορές. Οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και το τρίγωνο με τον Κρόνο. Πιθανώς σήμερα το πρωί να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τις δικές μας ανάγκες και να είμαστε πιο χαλαροί ή να ασχοληθούμε με τους άλλους στη ζωή μας. Αν διαλέξουμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας μπορεί κάποιον να στενοχωρήσουμε με την απουσία ή την έλλειψη ενδιαφέροντος μας. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

[...]