Παρθένος ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021

Δεν σας φοβίζει η σκληρή εργασία και είστε πάντα πειθαρχημένοι στους στόχους σας, όμως το 2021 θα σας δείξει ξεκάθαρα αν είστε κολλημένοι σε μια δουλειά από την ανάγκη σας για σταθερότητα ή αν όντως σας ικανοποιεί. Ο απρόβλεπτος Ουρανός από τον Ταύρο στον 9ο οίκο της επέκτασης και της πνευματικής ανάπτυξης, θα μάχεται με τον πλανήτη της υπευθυνότητας, τον Κρόνο, που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και στον 6ο οίκο σας που αφορά τις εργασιακές ρουτίνες. Έτσι το 2021 θα είναι σαν να έχετε μια ζυγαριά και να μετράτε από τη μία την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά και από την άλλη αν αμείβεστε αναλόγως. Όλα εξαρτώνται προς που θα γείρει η ζυγαριά, διότι αυτό θα καθορίσει τις αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν λοιπόν αισθανθείτε αδικημένοι και ότι οι άλλοι σας υπερεκμεταλλεύονται, θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές. Και έχοντας σύμμαχο σας τον Δία, που θα βρίσκεται και αυτός στον 6 οίκο σας στο μεγαλύτερο μέρος της νέας χρονιάς, οι ευκαιρίες και οι προτάσεις επέκτασης στα επαγγελματικά δεν θα είναι λίγες. Θα πρέπει όμως να προσέξετε που θα πείτε το «ναι», για να είστε ικανοποιημένοι και όχι να μπλέξετε πάλι σε θέσεις εργασίας που δεν σας ικανοποιούν.

Οι στόχοι, η καριέρα σας και η οικογένεια σας θα είναι οι προτεραιότητες της νέας χρονιάς, καθώς οι τρεις εκλείψεις στις 26 Μαΐου, στις 10 Ιουνίου και στις 4 Δεκεμβρίου, θα ενεργοποιήσουν τον 4ο οίκο σας που αφορά στο σπίτι και την οικογένεια και τον 10ο της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Μάλιστα με την έκλειψη του Μαΐου μπορεί να αποφασίσετε μια μετακόμιση για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή, η οποία μπορεί να σχετίζεται και με καινούρια επαγγελματικά βήματα. Σημαντικά άλματα στην καριέρα σας μπορεί να σηματοδοτήσει και η έκλειψη του Ιουνίου ή μπορεί να πάρετε τη μεγάλη απόφαση να δεσμευτείτε ή να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας με την έκλειψη του Δεκεμβρίου. Μάλιστα, κάποιοι Παρθένοι μπορεί να πάρουν την απόφαση της δέσμευσης κατά τη διάρκεια του Δία στους Ιχθύς, από τις 14 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου.

Υπάρχει όμως μια ακόμη έκλειψη που θα επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεστε και αντιλαμβάνεστε γενικότερα τα πράγματα. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου θα ενεργοποιήσει τον 9ο οίκο της πνευματικής σας ανάπτυξης και των αξιών σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας ή να τις εξελίξετε, να γράψετε ένα βιβλίο ή να αφήσετε πίσω σας ξεπερασμένες πεποιθήσεις που περιορίζουν το μυαλό και τις εμπειρίες σας.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2021, στις 21 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη επηρεάζοντας τον 5ο οίκο της δημιουργικότητας και του έρωτα. Είναι η κατάλληλη περίοδος να ασχοληθείτε εκ νέου με κάποιο χόμπι ή δραστηριότητα που σας γέμιζε χαρά και ευεξία. Για κάποιους όμως η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω μπορεί να σημαίνει ένα οριστικό τέλος με πρόσωπα που επέστρεφαν από το παρελθόν και χαλούσαν την ηρεμία σας.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

2021

Λίγο έμεινε για να τελειώσει η χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και η αγωνία για το τι θα φέρει το 2021 κορυφώνεται. Το 2020 ήταν η χρονιά που οι… συναντήσεις του Κρόνου με τον Πλούτωνα καθόρισαν τις εξελίξεις και «βοήθησαν» να διαλυθούν σχεδόν τα πάντα. Το 2021, καλούμαστε να μαζέψουμε κάποια από τα κομμάτια μας και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή. Όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον όλα έχουν αλλάξει και μόνο μέσω της συνεργασίας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της ανανέωσης των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών μας θεσμών, θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Αυτή είναι και η τεράστια πρόκληση του 2021 με τα 3 τετράγωνα που θα γίνουν μεταξύ του Κρόνου (που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι το ζώδιο της συλλογικότητας) και του Ουρανού (που είναι στον Ταύρο και έχει ως κύρια θέματα του την ασφάλεια).

[...]