Παρθένος ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/03/2023 - 26/03/2023

Τη Δευτέρα 20/03 το βράδυ ο Ήλιος περνά στον Κριό, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα της άνοιξης και ουσιαστικά με την εαρινή ισημερία. Ξεκινά μια νέα αστρολογική χρονιά και το πρώτο σας μέλημα θα είναι να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Χωρίς να είναι εύκολα τα πράγματα, ξεκινά μια περίοδος που θα πρέπει να αφουγκραστείτε περισσότερο τις εσωτερικές σας ανάγκες, να αξιοποιήσετε λίγο περισσότερο τον χρόνο που έχετε με τον εαυτό σας για να σκεφτείτε και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, αλλά και την προσωπική σας ζωή, θα αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο. Την Τρίτη 21/03 η Νέα Σελήνη στον Κριό λαμβάνει χώρα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά στα οικονομικά, αλλά και στα βαθύτερα συναισθηματικά σας θέματα. Είναι μια θετική Νέα Σελήνη για να εξερευνήσετε οτιδήποτε αφορά επενδύσεις, λογιστικά, φορολογικά, δάνεια, πιστώσεις, χρηματοδοτήσεις, διατροφές και κληρονομικά ζητήματα. Μπορείτε να κάνετε κάποιους διακανονισμούς ή επωφελείς διαπραγματεύσεις. Η πιο συναρπαστική πλανητική αλλαγή όμως της εβδομάδας, αλλά και του Μαρτίου, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στις 23/03 στο ζώδιο του Υδροχόου. Προς το παρόν θα παραμείνει μόνο τρεις μήνες μέχρι τον Ιούνιο και θα πάρει την οριστική του θέση το 2024 και για τα επόμενα 20 χρόνια. Για σας ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που κυβερνά τις ρουτίνες της καθημερινότητας, τη δουλειά, αλλά και τη φυσική σας κατάσταση. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διατροφή σας, την άσκηση και να μάθετε να διαχειρίζεστε το άγχος της καθημερινότητας. Αλλαγές θα έχετε και στον τομέα της εργασίας σας.

Όμως οι αλλαγές της εβδομάδας δεν τελειώνουν εδώ! Ο Άρης μετά από το πολύμηνο ταξίδι του στους Διδύμους, που δημιούργησε μεγαλύτερη πίεση από τον Αύγουστο του 2022 στο ζώδιο σας, θα προχωρήσει στον φιλικό σας Καρκίνο το Σάββατο και θα νιώθετε ότι έχετε τη στήριξη φίλων, συναδέλφων, ανωτέρων, ώστε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Από το Σάββατο και μέχρι τις 20/05 υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή απλώς επαφές με αυτούς που μοιράζεστε μαζί τους κοινές δραστηριότητες και αγάπες.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

20/03/2023 - 26/03/2023

Μεταβατική και ιδιαίτερα σημαντική για τις πλανητικές της αλλαγές η εβδομάδα που απλώνεται μπροστά μας, καθώς φεύγουμε από την εποχή των Ιχθύων για να περάσουμε στην εποχή του Κριού με την είσοδο του Ήλιου στις 20/03 το βράδυ στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, που σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία, τον Κριό. Η εαρινή ισημερία για τον κόσμο της αστρολογίας είναι η δική μας αστρολογική Πρωτοχρονιά που έρχεται πάντα τη στιγμή που ο Ήλιος περνά στη μηδενική μοίρα του Κριού. Όπως ξυπνά η φύση και ξεκινά ουσιαστικά η άνοιξη, έτσι κι εμείς μπαίνουμε σε μια διαδικασία ανανέωσης. Η δράση, η πρωτοβουλία, οι νέοι στόχοι, η κίνηση, η δυναμικότητα, όλα όσα είναι στη φύση του Κριού, είναι αυτά που θα μας ξυπνήσουν από τη χειμερία νάρκη. Ας αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να κινηθούμε περισσότερο, να κάνουμε μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα μας, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση (ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να περιποιηθούμε τα φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας), να κάνουμε διακοσμητικές παρεμβάσεις στον χώρο του σπιτιού και να μειώσουμε τον χρόνο που καθόμαστε σε ένα καναπέ βλέποντας τηλεόραση ή σκρολάροντας ατέρμονα στα κινητό μας. Την Τρίτη 21/03 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου στο ζώδιο του Κριού, που μας ενθαρρύνει να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να εστιάσουμε στον εαυτό μας και σε ό,τι μας ευεργετεί. Καθώς η πιο στενή της όψη είναι η σύνοδος με τον Ερμή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίησή τους. Το σημαντικότερο νέο της εβδομάδας, καθώς ξεκινά μια τελείως διαφορετική εποχή για τον πλανήτη μας, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/03. Την τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Υδροχόο ήταν από το 1778 μέχρι το 1798 μια πραγματικά επαναστατική περίοδο στην ιστορία, καθώς σημαδεύτηκε τόσο από την Αμερικανική όσο κι από τη Γαλλική επανάσταση. Ο Πλούτωνας μένει αρκετά χρόνια σε κάθε ζώδιο και αυτές οι περίοδοι διαμορφώνουν διαφορετικά την κάθε εποχή. Στο ζώδιο του Υδροχόου που θα παραμείνει μέχρι το 2044 απαιτεί ελευθερία, αυτονομία, δικαιοσύνη και την εξουσία στους λαούς. Η επιρροή του θα είναι καταλυτική όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο ειδικό άρθρο για την Πλουτώνια επιρροή στην ιστορία πατώντας εδώ.

Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν εδώ. Ο Άρης μετά από 7 μήνες ολοκληρώνει το ταξίδι του στους Διδύμους και περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/05. Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα θα μας απασχολήσει περισσότερο το επόμενο δίμηνο. Ο Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται σε «πτώση» σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, δηλαδή σε ένα ζωδιακό περιβάλλον που δεν του ταιριάζει για να εκδηλώσει την πύρινη ενέργεια και τη δράση του. Κατατρύχεται από παιδικές σχεδόν ανασφάλειες, είναι πιο ευερέθιστος και ευαίσθητος στην επικοινωνία με τους άλλους, η δράση του δεν εκφράζεται με ευθείς τρόπους, αλλά πλαγίως, αλλά διαθέτει κάτι πολύ σημαντικό: ενσυναίσθηση και αντανακλαστικά.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ

[...]