Παρθένος ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

11/10/2021 - 17/10/2021

Καθώς ο Κρόνος ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του και γυρίζει ορθός αυτή την εβδομάδα, δημιουργεί ευεπίφορο έδαφος για να κάνετε αναδιάταξη των προτεραιοτήτων σας. Η υγεία, η φυσική κατάσταση, οι ρουτίνες της καθημερινότητας και η εργασία γίνονται προτεραιότητα, αλλά αυτή τη φορά μπορεί να έχετε και θετικότερα αποτελέσματα στις προσπάθειες σας. Ούτως ή άλλως, ολόκληρη αυτή η χρονιά δίνει έμφαση σε αυτούς τους τομείς. Καιρός λοιπόν να γίνετε πιο πειθαρχημένοι, να θέσετε κάποιους ρεαλιστικούς στόχους είτε σε θέματα υγείας είτε δουλειάς και να τους κυνηγήσετε αργά και σταθερά για να τους επιτύχετε. Αποφύγετε τις ριζικές και ακραίες αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Στην κούρσα της καλής υγείας και φόρμας οι μικρές, αλλά ουσιαστικές αλλαγές κερδίζουν. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Ο κυβερνήτης σας Ερμής παραμένει στο σύνολο της εβδομάδας ανάδρομος, αλλά αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Προσοχή στην επικοινωνία, αλλά και στις μετακινήσεις σας, κυρίως τη Δευτέρα και το Σαββατοκύριακο που είναι πιο εμφανής η παρουσία του. Αυτή η εβδομάδα όμως φιλοξενεί και μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία. Για σας θα μπορούσε αυτή η όψη να φέρει κάποια θετική εξέλιξη, είτε σε επαγγελματικά θέματα είτε σε οικονομικά ζητήματα. Είναι ακόμη βοηθητική αν θέλετε να ξεφορτώσετε τον χώρο του σπιτιού ή του γραφείου από οτιδήποτε απλά καταλαμβάνει χώρο. Το σπίτι μας, ο χώρος που ζούμε αντανακλά και τον συναισθηματικό μας κόσμο αγαπητοί μου Παρθένοι. Το να είναι ευχάριστο, περιποιημένο και γεμάτο με αντικείμενα που μας δίνουν χαρά αντικατοπτρίζει κι άλλα πράγματα που αφορούν την ψυχολογία μας, αλλά και τις σημαντικές μας σχέσεις. Μη διστάσετε να πουλήσετε, να χαρίσετε, να επιδιορθώσετε, να ρετουσάρετε ό,τι δεν σας ευχαριστεί να βλέπετε. Το Σαββατοκύριακο από τη μια είναι σούπερ κοινωνικό και έχει ευκαιρίες για εξόδους και επαφές, από την άλλη η Κυριακή με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρνει εντάσεις σε μια σχέση. Ο στόχος δεν πρέπει να είναι να νικήσει ο εγωισμός σας όμως, αλλά η σχέση.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

11/10/2021 - 17/10/2021

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου στις 12/10. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που έχουμε ανάδρομο φαινομενικά Ερμή και Δία. Στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας και οι δύο πλανήτες θα γυρίσουν ορθοί, φέρνοντας εξελίξεις και διώχνοντας τη στασιμότητα αυτής της περιόδου. Ο Κρόνος ήταν ανάδρομος από τον Μάιο στο ζώδιο του Υδροχόου, το ζώδιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της συνεργασίας, της τεχνολογίας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η πόλωση που την είδαμε να θριαμβεύει φέτος το καλοκαίρι σε όλο τον πλανήτη, βρίσκοντας τους μισούς να αντιμάχονται τους άλλους μισούς για διάφορους λόγους (εμβόλια, κλιματική αλλαγή, εκτρώσεις), ήταν ενδεικτική μιας κακής διαχείρισης ενός ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο. Περισσότερο από ποτέ, αντί να αντιμαχόμαστε ο ένας τον άλλο για διάφορους λόγους, χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι πάνω στον πλανήτη κι αντί να ψάχνουμε να βρούμε διαφορές μεταξύ μας να ψάχνουμε κοινό τόπο. Ας ελπίσουμε ότι η ορθή του πορεία θα φέρει περισσότερη κοινή λογική. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ακόμη βρισκόμαστε στην εποχή του Ζυγού, με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη μέχρι τέλος Οκτωβρίου να βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο. Ας προσπαθήσουμε να φέρουμε λίγη περισσότερη ισορροπία στη ζωή μας και αρμονία στις μεταξύ μας σχέσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 13/10 είναι βοηθητικό σε θέματα δέσμευσης, πρακτικών λύσεων σε οικονομικά προβλήματα και για να δούμε με σοβαρότητα τα προβλήματα που υπάρχουν στις σημαντικές μας σχέσεις, ώστε να τα επιλύσουμε. Μια εξαιρετική όψη έρχεται στις 15/10, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία. Αυτή είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες όψεις που μπορεί να φιλοξενεί μια εβδομάδα, αφού παίζει σπουδαίο ρόλο ο παράγοντας τύχη. Αν θέλετε να κάνετε μια επιχειρηματική κίνηση, να λανσάρετε κάτι στην αγορά, να διαφημίσετε ένα προϊόν ή το έργο σας, περιμένετε παρόλα αυτά την επόμενη εβδομάδα όμως, που δεν θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και Δία.

Το Σαββατοκύριακο από τη μια έχει μια γλυκιά όψη ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη που βοηθά στις επαφές μας, από την άλλη όμως έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βγάζει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, ζήλια, φθόνο ή ανταγωνισμούς. Προσέξτε τα μυστικά σας και προστατέψτε τα από κακόβουλα άτομα.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

[...]