Παρθένος ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 - 10/07/2022

Η είσοδος του Άρη στις 5/7 στο ζώδιο του Ταύρου είναι ίσως η πιο σταθεροποιητική και αξιόλογη μεταβολή της εβδομάδας, μαζί φυσικά και με τον Ερμή που περνά την ίδια μέρα στον Καρκίνο, σε ένα ζώδιο που εξυπηρετεί ιδανικά τα συμφέροντα σας. Όλη αυτή η ενέργεια του Ιουλίου είναι ένας θετικός οιωνός αν μη τι άλλο για την καθημερινότητα σας και τις εξελίξεις σε σχέσεις και δουλειές.

Ο Άρης από τον Ταύρο καταρχάς θα σας απαλλάξει από κάποιον οικονομικό βραχνά που μπορεί να υπήρχε το προηγούμενο διάστημα. Θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε λίγο, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να σχεδιάσετε με μεγαλύτερη όρεξη και ευκρίνεια τους στόχους σας για το μέλλον, να βρείτε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο, είτε είναι να μάθετε μια ξένη γλώσσα, να χειρίζεστε καλύτερα τον υπολογιστή σας, να κάνετε ένα μεταπτυχιακό ή να εντρυφήσετε περισσότερο στον κόσμο της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Μπορεί να έχετε μια εξαιρετική ιδέα που θέλετε να υλοποιήσετε και το διαδίκτυο να σας είναι πολύ βοηθητικό. Από την άλλη ο Άρης στον Ταύρο θα ανοίξει την όρεξη σας για ταξίδια, για επαφές με ξένους ή εξωτερικό, αλλά και για διακοπές. Και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τις 20/8 που θα περάσει στους Διδύμους, το διάστημα αυτό θα είναι πιο άνετο για να ξεκλέψετε λίγες μέρες μακριά από υποχρεώσεις και άγχη και να ξεκουραστείτε. Ακόμη κι αν δεν το είχατε στο πρόγραμμα καλά θα κάνετε να το βάλετε, γιατί μετά τις 20/8 και μέχρι τον Μάρτιο του 2023 για 8 ολόκληρους μήνες ο Άρης από τους Διδύμους θα σας κουράσει πολύ. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Την ίδια μέρα στις 5/7 ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής προχωρά στον φιλικό σας Καρκίνο στον τομέα της συνέργειας, των στόχων, των φίλων, των συνεργατών. Μέχρι τις 19/7 είναι η κατάλληλη περίοδος για να ενισχύσετε τις κοινωνικές σας επαφές, να κάνετε γνωριμίες, να βελτιώσετε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να θέσετε τους νέους σας στόχους. Στις 10/7 με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να προκύψει μια γνωριμία που θα σας ανοίξει ένα νέο δρόμο αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

04/07/2022 - 10/07/2022

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει καταιγιστικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που θα μας επηρεάσουν ποικιλοτρόπως. Η πρώτη και σημαντικότερη είναι η αλλαγή ζωδίου για τον Άρη που, μετά το σύντομο ταξίδι του στον Κριό από τις 24/5, περνά στον Ταύρο στις 5/7 φέρνοντας ανακούφιση στα ζώδια της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου, μια μοίρα που συνδέεται με αρκετή ένταση και βία. Σε αυτή τη μοίρα βρισκόταν όταν ξέσπασαν στην Αμερική στο Καπιτώλιο οι επιθέσεις τον Ιανουάριο του 2021. Καθώς γιορτάζεται η ημέρα Ανεξαρτησίας στην Αμερική τη Δευτέρα 4/7 έχει ενδιαφέρον τι θα μπορούσε να γίνει. Όμως και από τη νέα του θέση στον Ταύρο οι προκλήσεις δεν σταματούν. Στο ζώδιο του Ταύρου ο Άρης απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα μας. Λύσεις που θα μας δώσουν ασφάλεια και όχι λόγια που υπόσχονται ασφάλεια. Μέχρι τις 20/8 που θα παραμείνει στον Ταύρο δεν θα είναι εύκολο. Αυτή η θέση είναι μια πιο βίαιη θέση και οι αντιδράσεις δεν ελέγχονται εύκολα. Θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο και στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ξεσπάσει ακραία και αιφνιδιαστικά. Με κάποιο τρόπο θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της οικονομίας, της ενέργειας, το επισιτιστικό. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μετά τον Άρη σειρά την ίδια μέρα έχει κι ο Ερμής να φύγει από τους Διδύμους και να περάσει στον Καρκίνο. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά ρευστό με τον Ερμή να είναι πότε ορθός και πότε ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Με την είσοδο του στον Καρκίνο οι εξελίξεις θα είναι πιο γοργές, μολονότι η κρίση μας θα επηρεάζεται από τα συναισθηματικά μας φίλτρα περισσότερο. Οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν θετική όψη μεταξύ τους την Τρίτη που είναι βοηθητική για διεκδικήσεις και αποφασιστικότητα στη δράση μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που φέρνει εκπλήξεις, αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]