Παρθένος ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

19/02/2024 - 25/02/2024

Στις 19/02 ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς και η προσοχή σας στρέφεται στους σημαντικούς ανθρώπους που μοιράζεστε τη ζωή σας, στον σύντροφο σας, στους άμεσους συνεργάτες σας. Αν είσαστε μετέωροι σε ό,τι αφορά μια νέα σχέση ή συνεργασία, έχετε μπροστά σας τέσσερις εβδομάδες για να κρίνετε αν σας κάνει ή όχι αυτή η σχέση. Είναι μια εξεταστική περίοδος για τους ανθρώπους που συμπορεύονται μαζί σας και παίζουν έναν ουσιαστικό ρόλο. Αυτό δεν αναφέρεται μόνο στον σύντροφο ή στον συνεργάτη, αλλά στους ανθρώπους που σας συμβουλεύουν όπως για παράδειγμα μπορεί να είναι ένας δικηγόρος ή ένας λογιστής. Την Πέμπτη η Αφροδίτη συναντά δυο χρόνια μετά τον μυθικό εραστή της Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου και μολονότι η σύνοδος αυτή λαμβάνει χώρα σε έναν τομέα που δεν είναι ερωτικός για το ωροσκόπιο σας, θα μπορούσε ακόμη και σ’ αυτό τον τομέα όπως θα δείτε και στις ερωτικές προβλέψεις κάτι να προκύψει μέσα στην εβδομάδα. Αν βάλετε την ενέργεια αυτής της όψης στον τομέα εργασίας, τότε τα κέρδη σας θα είναι πολλαπλά ιδιαίτερα αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και θέλετε να έλξετε περισσότερους πελάτες και δουλειά. Είναι μια θετική όψη για να λουστράρετε το βιογραφικό σας, να περάσετε από συνεντεύξεις, να συζητήσετε την περίπτωση μιας προαγωγής, μιας μεταγραφής και γενικότερα να βάλετε τα δυνατά σας για να κερδίσετε πόντους στη δουλειά. Εκμεταλλευτείτε την και σε θέματα ομορφιάς, υγείας και φυσικής κατάστασης.

Κάθε αλλαγή θέσης του κυβερνήτη σας Ερμή σηματοδοτεί μια αλλαγή πλεύσης και στην καθημερινότητα σας. Έτσι από τις 23/02 και μέχρι τις 09/03 που ο Ερμής θα παραμείνει στους Ιχθύς, ενισχύοντας ούτως ή άλλως το πνεύμα συνεργασίας και σχέσεων, θα σας βάλει στη διαδικασία να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους προκειμένου να επιτύχετε στους κοινούς σας στόχους. Είναι μια περίοδος με ευκαιρίες να συνάψετε νέες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο ή να μπείτε σε νέες συνεργασίες εξερευνώντας τις δυνατότητες επιτυχίας που μπορείτε να έχετε. Και με τον Άρη στον Υδροχόο είναι πιθανό να έχετε και καινούριες προτάσεις στο κομμάτι της επαγγελματικής σας κατεύθυνσης. Όταν έχουμε πλανήτες απέναντι από το ζώδιο μας, όπως συμβαίνει αυτή την περίοδο με το δικό σας, θέλετε δεν θέλετε οι άλλοι παίζουν ένα πιο ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητας μας. Οι δικές τους πρωτοβουλίες ή αδυναμίες και παραλείψεις έχουν άμεσο αντίκτυπο στη δική μας δράση. Σε αυτή τη φάση πάντως είναι θεμιτό να είστε ανοιχτοί τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο σε προτάσεις και να μην αποκλείετε τίποτε αν δεν το έχετε ερευνήσει καλά. Ακόμη μάθετε να ακούτε περισσότερο τους άλλους από το να μιλάτε. Το κέρδος θα είναι μεγαλύτερο.

Με μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας έρχεται το τέλος της εβδομάδας, κάτι που από μόνο του δημιουργεί αρκετή πίεση και άγχος, μολονότι δεν είναι μια τόσο αρνητική Πανσέληνος. Συνήθως στη φάση της Πανσελήνου κάτι τελειώνει για να ξεκινήσει κάτι καινούριο. Κι ακόμη κι αν αυτό που ξεκινά έχει όλες τις θετικές προοπτικές, δεν παύει το βάρος ενός τέλους, ενός αποχωρισμού να βαραίνει περισσότερο. Αυτό αφορά βέβαια κυρίως τους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου σας. Εσείς φαίνεται ότι μπορεί να ζορίζεστε περισσότερο με κάτι που ολοκληρώνεται σε αυτή τη φάση στη ζωή σας. Προσπαθήστε να μη γίνεστε υπεραναλυτικοί σε βαθμό εμμονής και κοιτάξτε το καινούριο που έρχεται με φόρα στη ζωή σας. Με το φεγγάρι αυτό μπορεί να θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα, άλλοι πιθανώς να σκέφτεστε αλλαγές στο σπίτι ή και στην εμφάνισή σας, ή μπορεί μια σχέση να σας πιέζει περισσότερο και να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της. Φυσικά με μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας καλά θα κάνετε να προσέξετε την υγεία σας και να βάλετε σε προτεραιότητα τη φυσική σας κατάσταση.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Παρθένος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

19/02/2024 - 25/02/2024

Στις 19/02/2024 τα ξημερώματα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς δίνοντας την εκκίνηση για τα γενέθλια του 12ου ζωδίου του ζωδιακού. Την εβδομάδα αυτή ολοκληρώνεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 22/02/2024 (εκείνη τη μέρα είναι ακριβείας η όψη). Την τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί οι δυο κοσμικοί εραστές ήταν την άνοιξη του 2022, αλλά τότε η συνάντηση είχε λάβει χώρα στο ζώδιο του Αιγόκερου που σαφώς μείωνε κάτι από το πάθος και τη σφοδρότητα των συναισθημάτων. Τώρα όμως δυο χρόνια μετά η συνάντηση στον Υδροχόο κάνει πιο εκδηλωτική την επιρροή της. Δεν είναι όμως ανάγκη να περιοριστεί αυτή η εξαιρετική όψη μόνο στην ερωτική μας ζωή. Το ζώδιο του Υδροχόου αφορά όλη τη γκάμα των ανθρώπινων σχέσεων. Δείξτε την αγάπη σας λοιπόν σε όποιον αγαπάτε είτε είναι ένα φιλικό σας πρόσωπο είτε κι ένας στενός συγγενής. Σημασία έχει να χαρείτε αυτή την αναζωογονητική και τυχερή ενέργεια.

Στις 23/02/2024 έχουμε αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό με την είσοδο του πλανήτη της επικοινωνίας, του Ερμή, στο ζώδιο των Ιχθύων για μια σύντομη παραμονή μέχρι τις 09/03/2024. Τώρα ο Ερμής στους Ιχθύς είναι μια πιο δύσκολη περίπτωση, καθώς ο πλανήτης της πληροφορίας και της λογικής σε ένα τόσο συναισθηματικό αλλά και χαοτικό ζώδιο δεν μπορεί να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που παίρνει και να κρίνει ανεπηρέαστα από το συναίσθημα του. Γίνεται υποκειμενικός, διασπάται η προσοχή του και «μεταφράζει» τις ειδήσεις και τις πληροφορίες μέσα από ένα φίλτρο προσωπικό και καθόλου αντικειμενικό. Οι «ψευδείς ειδήσεις», οι κατασκευασμένες πληροφορίες όπως καταλαβαίνετε δεν θα σταματήσουν να κυριαρχούν και θα πρέπει να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο τι διαδίδουμε και τι πιστεύουμε. Αν έχει κάτι θετικό ο Ερμής στους Ιχθύς είναι η ευκολία να κινείται στον χώρο της ψυχολογίας και του υποσυνείδητου. Μας καλεί να μη μείνουμε στην επιφάνεια, αλλά να βουτήξουμε βαθιά σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας γιατί εκεί κρύβονται θησαυροί. Από την άλλη μας καλεί να εκφραστούμε πιο δημιουργικά αλλά και πιο καλλιτεχνικά.

Το Σαββατοκύριακο φιλοξενεί την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 24/02/2024 και μας προσκαλεί να είμαστε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα μας, βάζοντας μια τάξη στο χάος. Είναι οι κατάλληλες ημέρες να κάνουμε λίστες με εκκρεμότητες που έχουμε και δουλειές που πρέπει να κάνουμε και να προσπαθήσουμε να τις ολοκληρώσουμε. Το ζώδιο της Παρθένου αναφέρεται τόσο στα επαγγελματικά θέματα όσο και στα θέματα της υγείας, αλλά και στην καθημερινότητα μας στον χώρο του σπιτιού. Με την επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο ας βρούμε τρόπους να γίνουμε πιο παραγωγικοί, δουλεύοντας ίσως πιο έξυπνα όχι περισσότερο. Ακόμη, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε έναν έλεγχο σε θέματα υγείας, να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες, να βρούμε ένα είδος άσκησης που θα μας ενθουσιάζει, ώστε να διατηρήσουμε την καλή συνήθεια να γυμναζόμαστε περισσότερο. Μήπως η τεχνολογία μπορεί να μας βοηθήσει στους στόχους μας είτε στη δουλειά είτε στην υγεία; Η Παρθένος εξάλλου είναι το ζώδιο της πρακτικότητας, της απλοποίησης και της αποτελεσματικότητας. Από την Πανσέληνο θα επηρεαστούν περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαήμερου.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]