Λέων ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο Ιανουάριος σας ζητά από την αρχή του να επιμείνετε στα βασικά θέματα της καθημερινότητας σας που σχετίζονται κυρίως με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, όπως και με τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις που έχετε σε καθημερινό επίπεδο αν δεν εργάζεστε. Η Νέα Σελήνη στις 2/1 σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε επισταμένως με τη διατροφή, την άσκηση, τον ύπνο, τη χαλάρωση, που είναι απαραίτητα για να είστε υγιείς και να έχετε ενέργεια για να τη διαθέτετε όπου εσείς θέλετε. Μην περιμένετε όμως άμεσα αποτελέσματα. Χρειάζεται υπομονή όπως διδάσκει το ζώδιο του Αιγόκερου και επιμονή στους στόχους. Μην ξεχνάτε ότι στον ίδιο τομέα βρίσκεται ανάδρομη και η Αφροδίτη που οπωσδήποτε καθυστερεί τα πράγματα, από την άλλη μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτική η επιρροή της για όσα πρέπει να διορθώσετε από δω κι έπειτα. Οι σχέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν και πιθανώς κάποιες στιγμές μπορεί να βγαίνουν εντάσεις με συνεργάτες και συναδέλφους. Στις 15/1 ο Ερμής από τον Υδροχόο θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον τομέα των σχέσεων και είναι πιθανόν να έχετε επιστροφές από το παρελθόν από άτομα που έπαιξαν κάποιο ρόλο είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Με κάποιον-α μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε πιο ομαλά μια κατάσταση που είχε τελειώσει άτσαλα στο παρελθόν, ώστε να πάτε ήσυχοι παρακάτω. Η Πανσέληνος στις 17-18/1 στον Καρκίνο επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο δημιουργώντας μια πιο βαριά ψυχολογία. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε λίγο προκειμένου να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε. Από την άλλη, μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι αφόρητα σε μια επαγγελματική κατάσταση ή σε μια σχέση. Όπως και να έχει, αυτές οι μέρες έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία και βάρος για το ζώδιο σας, αλλά θα είναι κάτι περαστικό. Εννοείται ότι πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, αλλά και το παρασκήνιο. Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω στις 24/12 για ακόμη μια φορά θα φέρει στο προσκήνιο την υγεία και τη δουλειά απαιτώντας δράση και στοχευμένες προσπάθειες.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Ο Φεβρουάριος μπαίνει με έμφαση στον τομέα των σχέσεων, καθώς ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα του, στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων και συνεργασιών, δημιουργώντας ένα πλαίσιο που σας ωθεί να ασχοληθείτε σε βάθος με κάποια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Καλώς ή κακώς, το να αγνοείτε κάποια σημάδια στη συμπεριφορά των άλλων απέναντι σας δεν μπορεί να είναι επιλογή όταν ο Κρόνος βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων. Ό,τι αγνοείτε ηθελημένα, έρχεται πίσω με πιο ανυπόφορο τρόπο μέχρι να το αντιμετωπίσετε, είτε αναφέρεται στον σύντροφο, έναν συνεργάτη ή έναν σημαντικό σας φίλο. Με αυτή τη Νέα Σελήνη δεν αποκλείεται όμως να προκύψουν και εξελίξεις με μια νέα γνωριμία που έρχεται ξαφνικά ή και με μια πρόταση. Περισσότερα για την επιρροή της Νέας Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αν αδημονείτε για ένα νέο ξεκίνημα, περιμένετε μέχρι τις 4/2 που γυρίζει σε ορθή πορεία ο Ερμής. Από κει και κάτω θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα ή θέματα σπιτιού, σπουδών, αλλά ακόμη και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας αν είχατε εγκαταλείψει το προηγούμενο διάστημα τις προσπάθειες για καλύτερη υγεία και φόρμα. Ο Φεβρουάριος δίνει έμφαση στους τομείς υγείας-δουλειάς σε όλη τη διάρκεια του με την έντονη παρουσία πλανητών στον Αιγόκερω και ζητά αν μη τι άλλο πειθαρχία, αφοσίωση, αλλά και να απολαμβάνετε ό,τι κάνει καλό στον εαυτό σας, χωρίς να το βλέπετε ως βάρος. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 16/2 μπορεί να δείξει ένα φλερτ στον χώρο εργασίας. Όμως αν κάτι δεν πάει καλά στον χώρο της δουλειάς, μπορεί να φέρει και μια σχετική ένταση. Την ίδια μέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, φέρνοντας σας στο προσκήνιο ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς στις 18/2 σας κάνει πιο εσωστρεφείς και πιο συναισθηματικούς το τελευταίο δεκαήμερο. Δίνει ακόμη έμφαση στα οικονομικά σας ζητήματα, σε θέματα φορολογικά, κληρονομικά, διατροφών, ασφαλειών, επενδύσεων.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Πολλά πράγματα θα μπουν σε τάξη τον Μάρτιο αγαπητοί μου Λέοντες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι ένας εύκολος μήνας για σας. Τα μαθήματα του Μαρτίου έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις σημαντικές σας συνεργασίες, ειδικά αυτές που μπορεί να έχουν «λήξει», αλλά επιμένετε λόγω ανασφαλειών να τις συντηρείτε. Ο Μάρτιος ξεκινά με αλλαγές που ξεκινούν σε εσωτερικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 2/3 σας καλεί να διώξετε ότι σας κρατά πίσω και δεν σας επιτρέπει να σημειώσετε πρόοδο στη ζωή σας. Φυσικά και τα «αντίο» στη ζωή μας δεν είναι εύκολη υπόθεση είτε αποχαιρετάμε έναν άνθρωπο, είτε μια συνήθεια, είτε μια κατάσταση. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα πρέπει να πονέσουμε κιόλας. Ακόμη, η Νέα Σελήνη έρχεται με φρέσκες προοπτικές για τα οικονομικά και μπορεί να έχετε προτάσεις με οικονομικό ενδιαφέρον ή και κάποια τυχερά κέρδη από μπόνους, επενδύσεις, κληρονομιές. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Οι γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις 3/3 και με θέματα υγείας, αλλά και επαγγελματικών σχέσεων, διότι δέχεστε μεγαλύτερη πίεση. Ευτυχώς η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Δία στις 5/3 λειτουργεί σαν μαξιλαράκι ασφαλείας και σας βοηθά να λύσετε λίγο πιο εύκολα τα προβλήματα σας. Από τις 6/3 μέχρι τις 14/4 έρχεται το πιο απαιτητικό διάστημα για το ζώδιο σας, με έμφαση σε ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών. Άλλοι μπορεί να πάρετε απόφαση να ολοκληρώσετε μια σχέση ή συνεργασία ή πιθανώς να χρειαστεί να συμμορφωθείτε στις αποφάσεις της άλλης πλευράς. Άλλοι μπορεί να μπείτε τώρα σε νέες σχέσεις -προσωπικές κι επαγγελματικές- με προοπτικές μακροημέρευσης. Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο για να δείτε πραγματικά τι αξίζει να μείνει στη ζωή σας. Η Πανσέληνος στις 18/3 σας υπενθυμίζει τα πρακτικά θέματα επαγγελματικών κι οικονομικών κι ότι πρέπει να δείξετε μετριοπάθεια και πειθαρχία για να καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις. Η εαρινή ισημερία και η είσοδος του Ήλιου στον Κριό θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο ελεύθεροι και θα ξυπνήσει το πνεύμα της περιπέτειας μέσα σας. Τον Μάρτιο πάντως δεν χρειάζεται βιασύνη. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να πάρετε τις αποφάσεις σας χωρίς να πιέζεστε και να πιέζετε.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα Λέοντες μου! Ο Απρίλιος είναι μια πολύ καλύτερη εκδοχή της άνοιξης για τους εκπροσώπους του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας. Ιδιαίτερα μέχρι τις 19/4 που παραμένει ο Ήλιος στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού μπορείτε πιο εύκολα να επιτύχετε στους στόχους σας. Ο μήνας ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου, που μπορεί να σας οδηγήσει σε μια εντυπωσιακή επαγγελματική ευκαιρία. Να είστε θαρραλέοι και να μην έχετε κανένα φόβο για το καινούριο που απλώνεται μπροστά σας. Η Νέα Σελήνη στον 9ο οίκο της επέκτασης, των ανοιχτών οριζόντων, της ελευθερίας και της περιπέτειας, θα ευνοήσει περισσότερο τους γεννημένους τέλος Ιουλίου – αρχές Αυγούστου. Αν σκέφτεστε να αρχίσετε κάποιες σπουδές, ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο, μαθήματα ξένων γλωσσών ή περιμένετε νέα για ένα πτυχίο, το παραπάνω διάστημα θα είναι σούπερ ευνοϊκό. Δυστυχώς αυτό το φεγγάρι έρχεται με μια υποσημείωση, καθώς ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, Άρης, σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 5/4 και μπορεί να αντιμετωπίσετε ασυμφωνίες, εντάσεις σε σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές ή μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Προφυλάξτε κοντά σε αυτή την ημερομηνία την υγεία, τις σχέσεις και τη δουλειά σας. Δείξτε υπομονή και επιμονή στους στόχους σας. Στις 5/4 προχωρά στους Ιχθύς η Αφροδίτη, ενώ στο ίδιο ζώδιο θα βρίσκονται ο Δίας και ο Ποσειδώνας, αλλά και ο Άρης μετά τις 15/4. Για σας το υπόλοιπο του μήνα είναι μια πιο εσωτερική περίοδος που έχετε να διαχειριστείτε κρυμμένα συναισθήματα, απωθημένα. Είναι σαν να κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν ανασύροντας αναμνήσεις. Κάποιες φορές χρειάζεται να πάμε πίσω για να πάρουμε φόρα να προχωρήσουμε μπροστά αγαπητοί μου Λέοντες. Πέραν όλων των άλλων, ο Απρίλιος έχει για σας και το χρώμα του χρήματος. Με κάποιο τρόπο όμως εδώ το χρήμα είναι συνδεδεμένο και με συναισθήματα. Αν ας πούμε πρέπει να χωρίσετε την περιουσία σας γιατί μπορεί να χωρίσατε, αν λάβατε μια κληρονομιά μέσα από μια απώλεια, αν τελειώνετε μια δουλειά και παίρνετε αποζημίωση. Πολλά τα σενάρια όπως καταλαβαίνετε. Σε κάθε περίπτωση, εσείς προσπαθήστε να έχετε ένα ξεκάθαρο έλεγχο των οικονομικών σας κι αποφύγετε το ρίσκο. Η Πανσέληνος στις 16/4 αφορά στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις συμφωνίες, τις δοσοληψίες και δεν είναι αρνητική για το ζώδιο σας. Οι σύνοδοι της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Δία σάς καλούν να παραδοθείτε στις πιο βαθιές επιθυμίες σας, αλλά προσέξτε σε ποιον εμπιστεύεστε την καρδιά σας. Ο μήνας θα τελειώσει με μια δυναμική έκλειψη Ηλίου στις 30/4 στον Ταύρο, που θα επηρεάσει τους γεννημένους στο τέλος Ιουλίου – αρχές Αυγούστου, φέρνοντας μια αλλαγή κατεύθυνσης σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα πιθανώς πολύ ξαφνικά.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Ο πρώτος τόσο αισιόδοξος και πολλά υποσχόμενος μήνας του 2022 είναι ο Μάιος, καθώς οι δυο ευεργέτες πλανήτες της παραδοσιακής αστρολογίας, η Αφροδίτη και ο Δίας, παίρνουν θέση στον φιλικό σας Κριό και υπόσχονται αρχικά να αναπτερώσουν το ηθικό σας, να σας κάνουν να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη ζωή σας και ακόμη θα σας ανοίξουν την όρεξη για νέες περιπέτειες, περισσότερη ελευθερία, ανεξαρτησία, αλήθεια, γνώση, αλλά και ταξίδια. Η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Κριό στις 2/5 και θα μείνει μέχρι τις 28/5 ενισχύοντας το σεξαπίλ σας, κάνοντας σας πιο πρόθυμους να γνωρίσετε νέο κόσμο, να ταξιδέψετε, να συνδεθείτε με άτομα που μένουν μακριά ακόμη και στο εξωτερικό, αλλά και να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις 11/5 ο Δίας θα περάσει μετά από τρία χρόνια σε ένα πύρινο φιλικό σας ζώδιο, κάνοντας ακόμη πιο έντονη την ανάγκη να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να δοκιμάσετε καινούριες εμπειρίες, να αποκτήσετε νέες γνώσεις και ικανότητες, να ταξιδέψετε και να αλλάξετε παραστάσεις. Περισσότερο θα επηρεαστούν οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, τουλάχιστον μέχρι τις 28/10 που θα είναι η πρώτη φάση διέλευσης του Δία στον Κριό. Ο Μάιος όμως έχει και μια καρμική χροιά για το ζώδιο σας, καθώς ο Ήλιος, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα ταξιδεύει πολύ κοντά σε όψεις με τον Ουρανό, τον Κρόνο και τους Δεσμούς της Σελήνης οδηγώντας σε αλλαγές που πιθανώς να αλλάξουν την τροπή της ζωής σας. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και μια έκλειψη που θα λάβει χώρα στις 16/5, επηρεάζοντας σας ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Απρόσμενα γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν σε εξελίξεις που ίσως δεν περιμένετε, π.χ. να αλλάξετε στέγη σπιτιού ή επαγγελματική. Μην προσπαθείτε να τα ελέγχετε αυστηρά και ασφυκτικά όλα. Αφήστε το σύμπαν να σας εκπλήξει θετικά. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας στον Κριό για το δικό σας ζώδιο αφορά στην πίστη. Όχι απαραίτητα με τη θρησκευτική έννοια του όρου, χωρίς φυσικά να αποκλείει και αυτή. Ο Μάιος σας καλεί να πιστέψετε ότι όλα όσα έρχονται στη ζωή σας έχουν κάποιο λόγο, ακόμη κι αν δεν τον αντιλαμβάνεστε τώρα με τη λογική σας. Κάτι άλλο που πρέπει να λάβετε υπόψη σας τον Μάιο είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους αρχικά μετά τις 9/5 και μετά τις 23/5 στον Ταύρο μέχρι τις 4/6. Πιθανώς να έχετε κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία ή παρεξηγήσεις με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον ή τους συνεργάτες σας. Από την άλλη είναι πιθανόν να έχετε και ξαφνικές συναντήσεις με άτομα που έπαιξαν ρόλο στο παρελθόν σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Μάιος 2022

Ο Μάιος είναι ένας ιδιαίτερα δυναμικός μήνας με έντονες πλανητικές αλλαγές και αστρολογικά φαινόμενα που δεν θα περάσουν απαρατήρητα από κανέναν μας και κάποιους μάλιστα θα μας επηρεάσουν και σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Είναι ο μήνας του ανάδρομου φαινομενικά Ερμή, που ξεκινά από τις 09/05/2022 μπαίνοντας σε στάση στους Διδύμους και ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στις 04/06/2022. Όπως σε κάθε ανάδρομη πορεία του Ερμή, έτσι και σε αυτή θα υπάρχουν καταστάσεις που θα μας οδηγήσουν στο να δούμε με διαφορετικό τρόπο πράγματα τα οποία μας συμβαίνουν. Καθυστερήσεις, αναβολές, προβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις ή παρεξηγήσεις είναι μερικά πάντα από τα σενάρια ενός ανάδρομου Ερμή και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε, γράφουμε ή υπογράφουμε, αλλά και στις δοσοληψίες μας για να μη γίνουν λάθη. Οι δυο πιο ευεργετικοί πλανήτες στην αστρολογία, η Αφροδίτη και ο Δίας, θα αλλάξουν θέσεις και θα περάσουν στις 02/05/2022 και στις 11/05/2022 αντίστοιχα στο πύρινο ζώδιο του Κριού. Ιδιαίτερα ο Δίας σε αυτό το ζώδιο της φωτιάς θα μας θυμίσει λίγο την ατμόσφαιρα του 2019 που βρισκόταν πάλι σε ένα ζώδιο της φωτιάς, στο ζώδιο της διακυβέρνησής του, τον Τοξότη. Ο Δίας θα παραμείνει αρχικά σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 28/10/2022 και όντας ανάδρομος θα επιστρέψει για λίγο ακόμη στους Ιχθύς, από τις 28/10/2022 μέχρι 20/12/2022 που θα επιστρέψει στον Κριό. Πολλά από αυτά που θα γίνουν το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα χρειαστεί ίσως να τα επανεξετάσουμε τον φετινό Νοέμβριο. Με κάποιο τρόπο το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου συνδέεται αστρολογικά με τον Νοέμβριο. Η τελευταία φορά που ο Δίας βρισκόταν στον Κριό ήταν την περίοδο 2010-2011. Σκεφτείτε αν υπήρχε κάτι σε εκείνη την περίοδο που συνέβη στη ζωή σας, γιατί είναι πολύ πιθανόν να έχετε μια σχετική επανάληψη. Στο ζώδιο του Κριού ο Δίας θα βοηθήσει πολύ περισσότερο σε σχέση με τους Ιχθύς τουλάχιστον σε επίπεδο αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης, φιλοδοξίας, τόλμης. Από αυτό το ζώδιο ο Δίας μας καλεί να γίνουμε πιο γενναίοι στις αποφάσεις μας, να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας και τις δυνατότητες μας και να κυνηγήσουμε και τον πιο τολμηρό στόχο. Η Αφροδίτη από τον Κριό, μολονότι δεν θα συναντηθεί σε αυτό το ζώδιο με τον Δία, και πάλι είναι σε μια θέση ιδιαίτερα δυναμική και θα βοηθήσει να έχουμε μια πιο διεκδικητική στάση τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά μας. Τα ζώδια της φωτιάς: Κριός, Λέων και Τοξότης, ή όσοι έχετε ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια θα αρχίσετε επιτέλους να νιώθετε πραγματικά συνθήκες άνοιξης, δηλαδή αναγέννησης με κάποιο τρόπο στη ζωή σας. Ο Μάιος όμως είναι και μήνας εκλείψεων. Η δεύτερη έκλειψη του 2022, αυτή τη φορά μια Σεληνιακή έκλειψη, θα λάβει χώρα στις 16/05/2022 στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, οδηγώντας μας σε εκκαθαρίσεις στη ζωή μας. Σαφώς η έκλειψη αυτή δεν θα είναι εύκολη, καθώς επηρεάζεται άμεσα και έντονα από την επιρροή του Κρόνου. Ίσως κάτι πρέπει να διώξουμε από τη ζωή μας προκειμένου να εξελιχθούμε. Θα επηρεαστούν Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών. Στις 24/05/2022 ο Άρης θα αφήσει τα βαθιά νερά των Ιχθύων και θα περάσει στο ζώδιο της διακυβέρνησής του, στον Κριό, κάνοντας ακόμη πιο έντονο το στοιχείο της φωτιάς σε αυτό τον μήνα. Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5, που επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό, δηλαδή τους Διδύμους, την Παρθένο, τον Τοξότη και τους Ιχθύς με γενέθλια στο τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαήμερου των ζωδίων τους. Η ανάγκη για αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα είναι έντονη σε αυτά τα ζώδια, αλλά θα χρειαστεί να περιμένετε λίγες ημέρες να ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δηλαδή μετά τις 04/06/2022 για να σιγουρέψετε την επιτυχία των νέων εκκινήσεων σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

[...]