Λέων ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Λέοντες! Δεν αλλάζει μόνο η χρονιά κι ο μήνας, αλλάζουν κι οι πλανητικές προδιαγραφές που θα σας επηρεάσουν με τελείως διαφορετικό τρόπο αυτόν τον μήνα. Στις 7/1 ο Άρης περνά για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια στον τομέα της καριέρας, κάνοντας σας πιο φιλόδοξους και σίγουρα ένα από τα ζώδια που θα ασχοληθούν με τις επαγγελματικές τους προοπτικές στο ξεκίνημα της χρονιάς. Αν λοιπόν είχατε κατά νου ένα νέο ξεκίνημα, μια προαγωγή, μια αλλαγή δουλειάς ή ένα νέο μονοπάτι στην καριέρα σας, τότε ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα! Φυσικά δεν πρόκειται να γίνει άκοπα, θα χρειαστεί να εργαστείτε πολλές ώρες και να το κάνετε όλο αυτό οργανωμένα, για να μην βλάψετε τον δεύτερο τομέα που έχει έμφαση αυτός ο μήνας, που είναι τα θέματα της υγείας σας. Η Νέα Σελήνη στις 13/1 σας υπενθυμίζει ότι πρώτα πρέπει να είστε εσείς καλά, γεροί, δυνατοί, γεμάτοι ενέργεια και μετά να δουλεύετε τόσο έντονα. Αν είχατε παραμελήσει τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης, τώρα είναι η στιγμή να τους ξαναπιάσετε, κάνοντας ενδεχομένως κι έναν έλεγχο υγείας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μην ξεχνάτε ότι έχετε έναν Κρόνο απέναντι σας που εξασθενεί τις άμυνες σας, όσο κι αν σας βοηθά να ανέλθετε επαγγελματικά. Κάποιοι άλλοι μπορεί να ψάχνετε μια αλλαγή στον χώρο του σπιτιού αυτόν τον μήνα, αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το σπίτι που μένετε. Κι αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο, το οποίο αν το επιθυμείτε πρέπει να το τρέξετε μέσα στο μήνα, διότι τον Φεβρουάριο θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή εμπόδια. Η Πανσέληνος στις 28/1 στο ζώδιο σας, κάνει τα θέματα μιας σχέσης ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Είναι η στιγμή να δείξετε πόσο θέλετε κάποιον-α στη ζωή σας ή πόσο σας έχει πληγώσει κάποιος-α, εξαρτάται φυσικά σε ποια φάση είστε. Ούτως ή άλλως ο τομέα των σχέσεων θα είναι ένας σημαντικός τομέας για σας μετά τις 20/1 και ακόμη περισσότερο μέσα στον επόμενο μήνα, που ούτε λίγο ούτε πολύ θα βρίσκεται το μισό πλανητικό σύστημα μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας. Βέβαια και με ανάδρομο Ερμή, δηλαδή δεν έχετε ξεμπερδέψει με το παρελθόν.

Καλό μήνα Λέοντες μου! Ο Φεβρουάριος γιορτάζει τις συνέργειες, τις συνεργασίες, τις σχέσεις, ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές και αποκαλύπτει όλη την γκάμα των χρωμάτων τους, από τα πιο όμορφα μέχρι τα πιο σκοτεινά. Διότι οι σχέσεις μας καλώς ή κακώς τα έχουν όλα. Περισσότεροι από τους μισούς πλανήτες θα βρεθούν, σε διαφορετικές στιγμές, στο ζώδιο του Υδροχόου στον τομέα των σημαντικών «άλλων» στη ζωή σας μέσα στον μήνα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ερμής που θα βρίσκεται σε ανάδρομη φάση μέχρι τις 20/2, βάζοντας σας σε δεύτερες σκέψεις για κάποια σχέση ή συνεργασία όπως θα διαβάσετε και στο αναλυτικό μου άρθρο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, που συνοδεύεται από την ακριβείας σύνοδο Αφροδίτης-Δία, φαίνεται ότι θα ευνοήσει ιδιαίτερα σε κάποια σχέση ερωτική ή επαγγελματική όσους έχετε Ήλιο από τις 21 έως τις 25 μοίρες του Λέοντα ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες. Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας βρείτε το εδώ. Εννοείται ότι μέχρι τις 20/2 θα είστε πιο προσεκτικοί με την επικοινωνία και τις συνεννοήσεις σας. Καλύτερα να ελέγχετε διπλά και τριπλά ότι έχετε καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει ή τι καταλαβαίνει ο συνομιλητής σας, παρά να το αφήνετε στον αέρα. Κάποιες ημέρες σαφώς θα είναι πιο πιεστικές όταν ο Άρης, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του μήνα στον Ταύρο, θα κάνει κάποιες απαιτητικές όψεις. Την 1η Φεβρουαρίου, στις 10/2, στις 20/2. Εκείνες τις ημέρες διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Προσοχή ακόμη στην οδήγηση. Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη είναι ότι είστε σε ένα μεταβατικό στάδιο σε ό,τι αφορά την καριέρα σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, ενδεχομένως να ολοκληρωθεί μια δουλειά και να έχετε κάποια οικονομική απώλεια. Πολύ σύντομα όμως, θα καταφέρετε να την αντικαταστήσετε αν συμβεί ένα τέτοιο ακραίο σενάριο. Μην αγχώνεστε και εμπιστευθείτε το σύμπαν ότι θα σας φέρει αυτό που σας χρειάζεται και σας αξίζει πραγματικά.

Το πρώτο δίμηνο του 2021, όπως σας το είχα άλλωστε τονίσει, ήταν από τα πιο απαιτητικά διαστήματα της νέας χρονιάς που μπορεί να σας δημιούργησε ποικίλες δυσκολίες ή να σας εξέθεσε σε κινδύνους που σχετίζονταν με τη δουλειά, την πορεία της καριέρας σας, αλλά και την εικόνα σας προς τα έξω. Ο συνδυασμός Άρη στον Ταύρο με Κρόνο στον Υδροχόο δεν είναι από τους χαλαρούς και είτε λίγο είτε πολύ, όλοι οι Λέοντες το αντιληφθήκατε. Όμως ήρθε ο Μάρτιος και ο Άρης παίρνει την άγουσα από τον Ταύρο, σταματά την ασφυκτική του πολιορκία και περνά στους πολύ φιλικούς σας Διδύμους, στρέφοντας την προσοχή σας στους φίλους, στις κοινωνικές σας επαφές, στους μελλοντικούς σας στόχους, στη συλλογική δουλειά, στα κοινά, στα κοινωνικά σας δίκτυα. Αυτά φαίνεται ότι μπορεί να βοηθήσουν και στην επιτυχία των στόχων σας. Στις 5/3 μπορεί να έχετε μια ευχάριστη είδηση, είτε από τον σύντροφο σας είτε από έναν συνεργάτη. Η περίοδος που ο κυβερνήτης σας Ήλιος βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι τις 19/3, είναι μια πιο εσωτερική περίοδος που έχετε να διαχειριστείτε κρυμμένα συναισθήματα, απωθημένα. Είναι σαν να κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν ανασύροντας αναμνήσεις. Κάποιες φορές χρειάζεται να πάμε πίσω για να πάρουμε φόρα, να προχωρήσουμε μπροστά αγαπητοί μου Λέοντες. Πέραν όλων των άλλων ο Μάρτιος έχει για σας και το χρώμα του χρήματος. Με κάποιο τρόπο όμως εδώ το χρήμα είναι συνδεδεμένο και με συναισθήματα. Αν ας πούμε πρέπει να χωρίσετε την περιουσία σας γιατί μπορεί να χωρίσατε, αν λάβατε μια κληρονομιά μέσα από μια απώλεια, αν τελειώνετε μια δουλειά και παίρνετε αποζημίωση. Πολλά τα σενάρια όπως καταλαβαίνετε. Σε κάθε περίπτωση εσείς προσπαθήστε να έχετε ένα ξεκάθαρο έλεγχο των οικονομικών σας κι αποφύγετε ρίσκο και οικονομικές συμφωνίες στις 11, 13, 14, 30/3. Η είσοδος του Ήλιου στις 20/3 κι ακολούθως της Αφροδίτης στις 21/3 στον Κριό, θα σημάνουν πραγματικά την άνοιξη για σας σε ένα νέο κύκλο που αφορά το μέλλον στη ζωή σας. Τις σπουδές, τις δουλειές, τα ταξίδια, την προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική για το ζώδιο σας.

Ο Απρίλιος είναι μια πολύ καλύτερη εκδοχή της άνοιξης για τους εκπροσώπους του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας. Ιδιαίτερα μέχρι τις 17/4 φαίνεται ότι οι περισσότεροι πλανήτες είναι με το μέρος σας και μπορείτε πιο εύκολα να επιτύχετε στους στόχους σας. Στις 6/4, στις 10/4, στις 14/4, στις 15/4 και στις 17/4 έχετε πολύ θετικές όψεις για να κυνηγήσετε τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας σχέδια και να έχετε θετικό αποτέλεσμα. Αν σκέφτεστε να αρχίσετε κάποιες σπουδές, ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο, μαθήματα ξένων γλωσσών ή περιμένετε νέα για ένα πτυχίο, το παραπάνω διάστημα θα είναι σούπερ ευνοϊκό. Η Νέα Σελήνη στις 11 Απριλίου μπορεί να σας οδηγήσει σε μια εντυπωσιακή επαγγελματική ευκαιρία. Να είστε θαρραλέοι και να μην έχετε κανένα φόβο για το καινούριο που απλώνεται μπροστά σας. Οι προδιαγραφές του πρώτου μισού του Απριλίου είναι από κάθε άποψη πιο θετικές, ακόμη και στον ερωτικό τομέα. Την ανάλυση βέβαια για τα ερωτικά σας θα τη δείτε σε ξεχωριστό μου άρθρο. Σε κάθε περίπτωση, είτε ψάχνετε μια σχέση είτε είστε ήδη σε μια σχέση το «θερμόμετρο» ανεβαίνει, όπως και τα συναισθήματα χαράς. Πάμε όμως στο δεύτερο και πιο ταλαιπωρημένο κομμάτι του Απριλίου που χρειάζεται προσοχή. Αυτό εκτείνεται στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Στις 19/4 Ήλιος και Ερμής προχωρούν στον Ταύρο μέσα στον τομέα της καριέρας, όπου εκεί ήδη βρίσκεται και η Αφροδίτη, αλλά και ο Ουρανός. Μάλιστα, ο Ουρανός θα αρχίσει από αυτό τον μήνα να επηρεάζει περισσότερο εσάς με γενέθλια στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαημέρου. Από τις 23/4 μέχρι τις 28/4 οι πλανήτες από τον Ταύρο θα κοντράρουν με τον Κρόνο στον Υδροχόο και την ατμόσφαιρα θα επιβαρύνει περαιτέρω και η Πανσέληνος στις 27/4 στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου. Αυτές τις ημέρες θα προσέξετε υγεία, σχέσεις, οικογένεια και δουλειά. Δηλαδή όλα! Είναι μέρες που μπορεί να συναντήσετε αντιστάσεις, εμπόδια, προβλήματα που πρέπει να φροντίσετε. Αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρχει και αρκετή παρασκηνιακή δράση. Βλέπετε μετά τις 23/4 περνά κι ο Άρης στον Καρκίνο στα μετόπισθεν του ωροσκοπίου σας. Δεν υπάρχει λόγος φόβου, αλλά πρόληψης και μέριμνας για τον εαυτό σας κυρίως.

Καλό μήνα! Ο προηγούμενος μήνας τελείωσε σε έντονο κλίμα συναισθηματικά και με μεγαλύτερη πίεση, όμως ο Μάιος έχει ένα τελείως διαφορετικό προσανατολισμό. Στις 4/5 ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους, σε ένα πιο κοινωνικό σημείο του ωροσκοπίου σας και πολύ σύντομα στις 9/5 τον ακολουθεί και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο. Αυτό αμέσως θα φτιάξει τη διάθεση σας, θα σας κάνει πιο δεκτικούς σε παρέες, εξόδους και πιο ανοιχτούς στο να κάνετε γνωριμίες, κάτι που θα ενισχύσει και την προσωπική σας ζωή. Ξεκινά μια περίοδος που πρέπει να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σας σχέσεις, αλλά και τους στόχους σας. Η επιρροή των πλανητών από τους Διδύμους θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια, αλλά και ευκαιρίες, όπως θα διαπιστώσετε και στις ερωτικές μου προβλέψεις για τον μήνα. Τα φλερτ ανθίζουν τον Μάιο, αλλά προσοχή μην μπερδέψετε ένα φλερτάκι και το θεωρήσετε υλικό για σοβαρή σχέση. Όχι ότι δεν υπάρχει κι αυτή η πιθανότητα, αλλά θα πρέπει να δώσετε χρόνο και να μην βιαστείτε. Γενικότερα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να βιαστείτε και στο να σπάσετε σχέσεις και δεσμούς. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 σηματοδοτεί ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Μπορεί να έχετε μια πρόταση αυτές τις ημέρες ή να είχατε από πριν και τώρα να ξεκινάτε σε ένα νέο περιβάλλον. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς στις 14/5 θα φέρει θετικά νέα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, αλλά φέτος θα επηρεαστούν μόνο οι γεννημένοι τον Ιούλιο, καθώς ο Δίας θα παραμείνει μόνο μέχρι τέλος Ιουλίου σ’ αυτό το ζώδιο. Οι υπόλοιποι Λέοντες θα επωφεληθείτε την καινούρια χρονιά. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται πιο πολλή προσοχή, καθώς έχουμε μια έκλειψη Σεληνιακή στον Τοξότη και την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή. Οι εκλείψεις διαταράσσουν την κανονική ροή ενέργειας προκαλώντας απρόοπτα και στρες, ενώ ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις ή και προβλήματα στην επικοινωνία. Από την άλλη, μπορεί να συναντήσετε τώρα άτομα από το παρελθόν, παλιούς φίλους ή συνεργάτες.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος σας θέλει πρωταγωνιστές στις εξελίξεις, καθώς ο Άρης παίρνει θέση στο ζώδιο σας στις 11/6! Με ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους από την πρώτη του μέρα, είναι ένας μήνας με έμφαση στο να ξαναβρεθείτε με παλιούς φίλους, συνεργάτες, να ξανασκεφτείτε τον ρόλο που έχουν παίξει οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και συμμαχίες στην πρόοδο και την εξέλιξη σας και να κάνετε ίσως κάποια ξεκαθαρίσματα προκειμένου να σημειώσετε πρόοδο και να αφήσετε πίσω σας άτομα, τα οποία έχουν πλέον κλείσει τον κύκλο τους στη ζωή σας προσωπικά ή επαγγελματικά. Η Αφροδίτη στις 2 Ιουνίου περνά σε ένα πιο μυστικό και μοναχικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και ίσως η ανάγκη να περνάτε και κάποιες στιγμές μόνοι σας για να σκεφτείτε ή να ηρεμήσετε από τις επιρροές των άλλων είναι πιο επιτακτική. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου παρόλα αυτά είναι αρκετά απαιτητικό. Ίσως έχετε επιφορτιστεί με πολλές δουλειές, υποχρεώσεις και νιώθετε πιεσμένοι. Από την άλλη, μπορεί να σας βγαίνει συσσωρευμένη κούραση. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας και προσπαθήστε να ξεκουραστείτε χωρίς να φορτώνετε ασφυκτικά το πρόγραμμα σας. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις και εντάσεις αυτές τις μέρες. Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 10 Ιουνίου μπορεί να σας βρει λίγο μπερδεμένους ή σε σύγχυση σχετικά με τους στόχους σας. Από την άλλη, μπορεί να έχετε σκεφτεί να κάνετε μακροπρόθεσμα κάτι μαζί με μια ομάδα ανθρώπων που έχετε κοινές ιδέες, αντιλήψεις και όραμα. Όμως επειδή αυτή η έκλειψη μπορεί να σας αποπροσανατολίσει λόγω της εμπλοκής με τον Ποσειδώνα, μην βιάζεστε να ξεκινήσετε κάτι πριν σιγουρευτείτε ότι το θέλετε εκατό τοις εκατό. Στις 11/6 ο Άρης περνά στο ζώδιο σας, αυξάνει τη δυναμικότητα, αλλά και τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις στην καθημερινότητα σας. Από τη μια θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα είστε πιο εξωστρεφείς και πρόθυμοι για δράση κι από την άλλη μπορεί να προκύπτουν εντάσεις, απρόοπτα, τα οποία θα σας κρατάνε σε μια μεγαλύτερη αγωνία. Σε συνδυασμό με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού μπορεί τώρα να μπαίνετε σε διαδικασία αποφάσεων για το μέλλον της καριέρας σας. Το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο σας προτρέπει να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην υγεία σας, στην ψυχική σας ηρεμία και σας βοηθά να αποβάλλετε τις φοβίες, τις ενοχές και ό,τι τοξικό και ξένο προς εσάς υπάρχει στη ζωή σας. Η Πανσέληνος στις 24/6 είναι εξαιρετική για να μπείτε σε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα αναφορικά με τη διατροφή σας και την άσκηση. Ακόμη. μπορεί να φέρει ένα θετικό μήνυμα για τα επαγγελματικά σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Οι πρώτες μέρες του Ιουλίου είναι αρκετά πιο πιεστικές, καθώς τόσο ο Άρης όσο κι η Αφροδίτη από το ζώδιο σας έρχονται σε αντιπαράθεση με τον Κρόνο και τον Ουρανό, δημιουργώντας ένα δύσκολο σκηνικό ανάμεσα σε σας κι έναν φίλο, συνεργάτη, ακόμη και τον σύντροφο σας. Μπορεί μέχρι τις 8/7 να έχετε διαφωνίες, να νιώθετε πίεση από την άλλη πλευρά και σε κάποιο βαθμό να μην ξέρετε τι να κάνετε για να αντιμετωπίσετε όλο αυτό. Αν πραγματικά όμως νοιάζεστε γι’ αυτό το άτομο ή για τη σχέση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι διάλογο, όχι φωνές, όχι επιθέσεις, όχι κόντρες.

Θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας τα δράματα και τις κορώνες με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7. Είναι μια Νέα Σελήνη πιο συναισθηματική, πιο ευαίσθητη, που σχηματίζεται μέσα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο που σας φέρνει αντιμέτωπους με τον ίδιο σας τον εαυτό, ώστε να διαχειριστείτε όπως πρέπει τα συναισθήματα σας και να πάρετε αποφάσεις όχι βασισμένες στις εντυπώσεις. Είναι ακόμη μια Νέα Σελήνη που βοηθά αν θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει και μια παρασκηνιακή δραστηριότητα αυτό το διάστημα σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να κάνετε μυστικά ραντεβού και να συζητάτε για το μέλλον κάποιων επαγγελματικών σχεδίων που προς το παρόν δεν θέλετε να τα βγάλετε προς τα έξω, όχι τουλάχιστον πριν τα οριστικοποιήσετε. Αφροδίτη και Άρης θα συναντηθούν στις 13/7 στο ζώδιο σας κι εκεί πραγματικά θα είναι δύσκολο να μην γοητεύσετε κάποιο άτομο σε ερωτικό επίπεδο. Η όψη αυτή φέρνει πάθη, ερωτική έξαψη, αλλά θέλει προσοχή να μην υπερβάλλετε στον τρόπο που διαχειρίζεστε αυτή την ένταση.

Τα γενέθλια σας φέτος ξεκινούν στις 22/7 κι η επιστροφή του κυβερνήτη σας Ήλιου στο ζώδιο σας σάς αναζωογονεί. Αφροδίτη και Άρης περνούν στην Παρθένο κάνοντας τα θέματα των οικονομικών και των επαγγελματικών προτεραιότητα. Η Πανσέληνος στις 24/7 στρέφει την προσοχή σας σε μια σχέση ή συνεργασία και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι προτεραιότητα από το τέλος Ιουλίου μέχρι το τέλος της χρονιάς με τον Δία που επιστρέφει στον Υδροχόο.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2021

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας των διακοπών των παιδικών μας χρόνων τη στιγμή που είχαν τελειώσει τα σχολεία, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων, ο Ιούλιος είναι εδώ και μας καλεί να απλουστεύσουμε τα πράγματα στη ζωή μας, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας.

Ο μήνας ξεκινά με δυσκολίες

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να υπερπηδήσουμε, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα του έχουμε την ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης της φετινής χρονιάς από τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα. Έτσι από την 1η ως τις 4 Ιουλίου ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό. Το πώς θα επηρεάσει παγκοσμίως αυτή η ενεργοποίηση το έχω αναλύσει σε πολλά άρθρα μου. Δυστυχώς τα σενάρια δεν είναι ευχάριστα, καθώς αφορά βίαιες εξεγέρσεις, κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, έξαρση σε κρούσματα, ατυχήματα. Μια παρόμοια ενεργοποίηση θα έχουμε και τον Νοέμβριο που είναι ο επόμενος ζόρικος μήνας αυτής της χρονιάς. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, ας μην παίρνουμε ρίσκο και γενικά ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ημέρες. Στις 6/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι αυτή με τη σειρά της αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσουμε μεγαλύτερη πίεση και περιορισμούς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Αλλά είναι ουσιαστικά και το πιο δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου. Θα επηρεαστεί περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτή η ομάδα ζωδίων πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Στο υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Μετά τις 8 καθαρίζει το τοπίο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του και δίνει τέλος στη σύγχυση και τα παρατράγουδα.

Η Νέα Σελήνη θέλει να φροντίσουμε ό,τι πάσχει στη ζωή μας

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε. Να θυμάστε πάντα ότι αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι την 21η Ιουλίου και στις 13/7 θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον αιώνιο μυθικό εραστή της Άρη στον Λέοντα, μια όψη που παραπέμπει σε ερωτικά πυροτεχνήματα, παθιασμένες σχέσεις και φυσικά τι άλλο, το αγαπημένο του Λέοντα, μεγάλα δράματα! Στις 22/7 θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια των Λεόντων, καθώς θα μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο

Στις 24/7 θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη τον Αύγουστο στο ίδιο ζώδιο. Μια στην αρχή και μια στο τέλος του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Το τέλος του μήνα φέρνει και το τέλος των ελευθεριών

Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με αλλαγές σε αστρολογικό επίπεδο. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η περίοδος χάριτος των ελευθεριών φτάνει δυστυχώς στο τέλος της. Πλέον από το τέλος Δεκεμβρίου θα περιμένουμε τον Δία να περάσει στους Ιχθύς για να παραμείνει μέσα στο 2022 και να δώσει ίσως έτσι τέλος στα θέματα της πανδημίας. Ήδη η Αφροδίτη και ο Άρης θα έχουν περάσει στην Παρθένο, κάνοντας τον Αύγουστο ναι μεν μήνα διακοπών, αλλά και μεγαλύτερου προβληματισμού σε σχέση με τα θέματα της υγείας, της παιδείας, της εργασίας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις αλλαγές και θα μπουν σε πιο παραγωγική διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.