Λέων ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2020

Τα γενέθλια σας φέτος είναι διαφορετικά από αυτά των τελευταίων χρόνων. Έχετε ενθουσιασμό, δείχνετε τη δύναμη σας, τη δημιουργικότητα σας και -με τον Άρη, τον πλανήτη της αυτοπεποίθησης, του θάρρους και της γενναιότητας, στον φιλικό σας Κριό- γοητεύετε και παρασύρετε στα σχέδια σας και τους άλλους. Οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές, επιμόρφωση, σεμινάρια, απόκτηση γνώσης και ικανοτήτων, που θα προσθέσουν περισσότερο κύρος στο βιογραφικό σας, ευνοείται ιδιαίτερα. Ακόμη, η επαφή με άτομα άλλης κουλτούρας, αντιλήψεων, φιλοσοφίας για τη ζωή μπορεί να έχει θετική επίδραση σε σας. Ο Άρης, θα παραμείνει σύμμαχος σας μέχρι το τέλος της χρονιάς, όμως καλό είναι να επωφεληθείτε από την πορεία του τώρα που είναι ακόμη ορθόδρομος, πριν τις 9/9 που θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία.

Μέχρι τις 19/8 μαζί με τον Ήλιο θα συμπορεύεται στο ζώδιο σας και ο Ερμής και θα βοηθά να επικοινωνείτε καλύτερα τις απόψεις και τις ιδέες σας, ενώ θα βρίσκετε πιο εύκολα ένα πρόθυμο «αυτί» για να εκφράσετε και τις πιο μύχιες σκέψεις σας. Στο διάστημα της παραμονής του στο ζώδιο σας μπορεί να είστε λίγο πιο νευρικοί ή αγχώδεις, ειδικά αν έχετε πολλά σχέδια για το άμεσο μέλλον και βιάζεστε να υλοποιηθούν. Ο Ερμής είναι βοηθητικός αν θέλετε να ταξιδέψετε είτε για διακοπές είτε για δουλειά. Άτομα μικρότερης ηλικίας ή τα παιδιά σας, μπορεί αυτό το διάστημα να αποτελέσουν την καλύτερη παρέα και να διασκεδάζετε μαζί τους τις πιο χαλαρές καλοκαιρινές μέρες.

Η νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου στο ζώδιο σας, σας βάζει σε διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και με τον εαυτό σας. Διώξτε από τη ζωή σας ό,τι δεν σας εξυπηρετεί, ό,τι είναι φθαρμένο, ό,τι είναι τοξικό. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για την υγεία σας, ψυχική και σωματική, αναζητήστε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία στον τρόπο που δουλεύετε με τους άλλους ή στις σχέσεις σας. Η νέα Σελήνη στα γενέθλια σας είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να θέσετε νέους στόχους για την καινούρια γενέθλια χρονιά σας. Τα γενέθλια μας πάντα, είναι η δική μας προσωπική Πρωτοχρονιά.

Στις 13/8 αποφύγετε έντονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις για θέματα πεποιθήσεων και ιδεών, διότι και άκρη δεν θα βγάλετε και μπορεί να αποσταθεροποιήσετε κάποια σχέση. Προσοχή και σε θέματα υγείας. Στις 30/8 η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ψυχολογικές μεταπτώσεις και να σας οδηγήσει σε σκοτεινές σκέψεις αναφορικά με μια προσωπική σχέση.

Ο Σεπτέμβριος όχι μόνο δεν θα σας προβληματίσει όσο άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού, αλλά τουλάχιστον εσάς μπορεί και να σας κανακέψει σε κάποιους τομείς. Βλέπετε στις 6/9, παίρνει θέση στο ζώδιο σας η Αφροδίτη, την οποία θα κρατήσει μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα καλά νέα του μήνα, που αφορούν την πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας. Τα θέματα στα οποία μπορείτε να ωφεληθείτε αφορούν στις ερωτικές σας σχέσεις, στα οικονομικά, στην ομορφιά, στην κοινωνική σας ζωή. Είναι η ιδανική περίοδος αν θέλετε να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας, να κάνετε ίσως αλλαγές στο στιλ, να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας, αλλά ακόμη και να αναβαθμίσετε, αν το επιθυμείτε, την «εικόνα» σας προς τα έξω. Αυτό αφορά και το επαγγελματικό σας προφίλ. Ίσως μια αλλαγή στον τρόπο που παρουσιάζετε τη δουλειά ή τα προϊόντα της δουλειάς σας, στο πώς τα διαφημίζετε ή τα προωθείτε να τονώσει και τα επαγγελματικά σας. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας δίνει και η τεχνολογία, το διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα κάνετε τη διαφορά.

Στα θέματα των σχέσεων η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, μπορεί να βοηθήσει να αναθερμάνετε κάποια σχέση που είχε ατονήσει το προηγούμενο διάστημα, να κάνετε μια νέα γνωριμία που να σας ενδιαφέρει ερωτικά, να φλερτάρετε και να έχετε ανταπόκριση ή απλώς να πάρετε απόφαση ότι μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πρέπει να φύγει από την ζωή σας. Με κάποιο τρόπο τα θέματα της προσωπικής σας ζωής γίνονται προτεραιότητα τον Σεπτέμβριο.
Όμως και στα οικονομικά θα είναι βοηθητική η Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Έτσι θα μπορείτε να ανταποκριθείτε στα αυξημένα έξοδα της περιόδου κι ακόμη να δημιουργήσετε προοπτικές για περισσότερα έσοδα.

Ο Ερμής από τον Ζυγό θα δημιουργεί επικοινωνιακή «υπερένταση» στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα και θα είναι βοηθητικός τόσο σε θέματα σπουδών, σεμιναρίων, απόκτησης γνώσεων όσο και σε θέματα επαφών, διαπραγματεύσεων, συζητήσεων. Από την άλλη, μπορεί να σας κάνει πιο νευρικούς και ανήσυχους και να μην μπορείτε να χαλαρώσετε νοητικά. Ιδιαίτερα μετά τις 22 και μέχρι τις 26/9 είναι μέρες που θα ζορίσετε αρκετά τον εγκέφαλο σας και θα πρέπει να είστε και προσεκτικοί στις μετακινήσεις, την οδήγηση, αλλά και στην ένταση που μπορεί να προκληθεί για ψύλλου πήδημα στις σχέσεις σας.

Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, έτσι και στον… Σεπτέμβριο έχουν δυο όψεις. Ας δούμε πώς θα σας επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Άρη, που ξεκινά από τις 9/9 και εκτείνεται μέχρι τις 14/11. Ο Άρης έχει να κάνει με τη δράση μας, την αυτοπεποίθηση μας, την αδρεναλίνη και την έκφραση του θυμού μας. Όταν βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία όλα αυτά, τα οποία εκφράζει, φαίνεται ότι αποδυναμώνονται ή λειτουργούν με έναν διαφορετικό ή και απρόβλεπτο τρόπο. Για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο, ο Άρης κυβερνά τον ενθουσιασμό σας για τις περιπέτειες της ζωής, τα «πιστεύω» σας θρησκευτικά, πολιτικά ή άλλα, τις ανώτατες σπουδές, την προσωπική σας φιλοσοφία ζωής, τα ταξίδια, τον νόμο. Σε όλα τα παραπάνω φαίνεται ότι μπορεί να έχετε δυσκολίες ή διαφοροποιήσεις. Ίσως κι εσείς οι ίδιοι να αμφισβητείτε τις ιδέες, την πίστη, τα ενδιαφέροντα σας ή να χρειάζεται και λόγω των συνθηκών, να βρείτε άλλους τρόπους για να κάνετε όσα σας ενδιέφεραν στο παρελθόν. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλετε μπροστά ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο, να πάρετε ένα μεγάλο ρίσκο στα οικονομικά σας, να κάνετε αγορές μηχανημάτων ή μέσου μεταφοράς. Ο Άρης κυβερνά τις «μηχανές», οπότε σε μια τέτοια περίπτωση χρειάζεστε ένα δυνατό Άρη κι όχι ανάδρομο.

Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα του μήνα μπορεί να σας προβληματίσει σε θέματα οικονομικών, καθώς πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου. Η νέα Σελήνη στις 17/9 μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά σας. Από 22 μέχρι 26/9 προσοχή σε εντάσεις.

Αν μπορώ να σας υποσχεθώ κάτι για τον Οκτώβριο, είναι ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πλήξετε και να βαρεθείτε αγαπητοί μου Λέοντες. Ο Ήλιος στο νοητό του ταξίδι στον Ζυγό μέχρι τις 22/10, θα σας κρατά σε εγρήγορση πνευματικά και θα γεμίζει το καθημερινό σας πρόγραμμα με συζητήσεις και πολλές επαφές. Θα χρειαστεί να έχετε ένα πολύ καλό κοντρόλ του χρόνου που διαθέτετε, να είστε πολύ οργανωτικοί, να τα υπολογίζετε όλα στη λεπτομέρεια τους, ώστε να είστε αποτελεσματικοί και να καταφέρνετε να ολοκληρώνετε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Βλέπετε αυτό το μήνα, εκτός της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Άρη, θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και ο Ερμής και μάλιστα σε ένα ζώδιο αρκετά κόντρα με το δικό σας, τον Σκορπιό, μετά τις 13/10. Αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει αρκετές καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις ή και ασυνεννοησία. Όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, να μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε και να μην υπερφορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα με δραστηριότητες που είναι περιττές και σας αποπροσανατολίζουν. Επειδή θα είναι κι ο Άρης ανάδρομος σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, αυτό σημαίνει ότι τα διαθέσιμα υπόλοιπα ενέργειας δεν θα είναι σε αφθονία και θα πρέπει να τροφοδοτείτε με καλές καθημερινές συνήθειες τις άμυνες του οργανισμού σας. Να διαθέτετε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση και ύπνο, να υιοθετείτε πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες, να κάνετε λίγη άσκηση για να νιώθετε τονωμένοι.

Ο Οκτώβριος θα ξεκινήσει με μια Πανσέληνο στον Κριό, η οποία δεν είναι τόσο αρνητική για σας από πλευράς ζωδίου, αλλά θα πρέπει να προσέξετε, παρόλα αυτά, στην επικοινωνία με τους άλλους. Αν θέλετε να πείσετε κάποιους στη δουλειά, στο σπίτι και γενικώς στο περιβάλλον που ζείτε και κινείστε για τις απόψεις σας, θα πρέπει να το κάνετε με πολύ διπλωματικό και «απαλό» τρόπο όχι με φωνές, όχι με πίεση ή ένταση. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς εσείς οι Λέοντες όταν νιώθετε ότι έχετε δίκιο είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε, αλλά είναι απαραίτητο τουλάχιστον σε αυτή τη φάση που δεν θέλετε να δημιουργήσετε εχθρούς ή περισσότερα προβλήματα για τον εαυτό σας. Ακόμη, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι και στην οδήγηση. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να κάνετε κι ένα έλεγχο του μεταφορικού σας μέσου τώρα που θα γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος.

Από το ζώδιο του Σκορπιού ο Ερμής μέχρι τις 28/10, που θα περάσει ανάδρομος στον Ζυγό, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή το σπίτι. Μπορεί να προβληματιστείτε σε κάποιο ζήτημα που αφορά το ακίνητο σας ή την οικογένεια σας. Λύσεις θα βρεθούν, ίσως όμως τον άλλο μήνα. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16/10, είναι ίσως η πιο απαιτητική φάση της Σελήνης μέσα στον Οκτώβριο κι ενδεχομένως να νιώσετε πιεσμένοι και εγκλωβισμένοι είτε από κάποιες συνθήκες, νόμους ή απαγορεύσεις. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, προσέξτε εκείνες τις ημέρες της έντασης και στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας. Περιττό να αναφέρω ότι δεν πρέπει κοντά στη νέα Σελήνη να πάρετε καθοριστικής σημασίας αποφάσεις για το μέλλον σας ή να δεσμευτείτε προσωπικά ή επαγγελματικά σε συμφωνίες. Αν σας γίνει κάποια πρόταση ζητήστε χρόνο να την σκεφτείτε και υπολογίστε να απαντήσετε τον άλλον μήνα. Η Αφροδίτη πολύ γρήγορα θα περάσει στην Παρθένο στις 3/10 και μέσα στον τομέα των οικονομικών του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και στα ζόρια θα έχετε μια πιο θετική κατάσταση στον οικονομικό τομέα. Μάλιστα, επειδή η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνα με τους Δία, Κρόνο, Πλούτωνα μέσα στη διάρκεια του Οκτωβρίου, κάπως θα σταθεροποιηθεί μια κατάσταση στα οικονομικά και ίσως έχετε κιόλας να λαμβάνετε! Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα αυξήσετε τα έξοδα σας. Η πολιτική συνετής διαχείρισης θα πρέπει να εξακολουθήσει. Άλλωστε λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή μετά τις 13/10 οι σημαντικές αγορές δεν ευνοούνται. Αφήστε τις καλύτερα για τον Νοέμβριο που θα βελτιωθούν αρκετά τα πράγματα. Ο μήνας τελειώνει όπως άρχισε, με μια Πανσέληνο δηλαδή, μόνο που αυτή η Πανσέληνος σας αφορά περισσότερο, καθώς σχηματίζεται στον σταθερό άξονα Ταύρου-Σκορπιού και με τη δυνατή όψη της με τον Ουρανό σείει για τους γεννημένους τέλος Ιουλίου – αρχές Αυγούστου τα θεμέλια μιας κατάστασης είτε επαγγελματικά είτε οικογενειακά, φέρνοντας ουρανοκατέβατες εξελίξεις και αλλαγές.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2020

Χωρίς υπερβολές, ο Οκτώβριος συναγωνίζεται άνετα τον πιο απαιτητικό μήνα του 2020 ως τώρα και βγαίνει νικητής στα σημεία. Φυσικά αυτό δεν αφορά άμεσα τον καθένα από μας ξεχωριστά αλλά τις ευρύτερες συνθήκες όχι μόνο στην χώρα μας αλλά γενικότερα στον πλανήτη. Σας έχω προϊδεάσει ότι το πιο αιχμηρό διάστημα θα είναι η περίοδος του ανάδρομου Άρη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου καθώς συμπίπτει και με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή (13/10-3/11). Άρα πρέπει όλοι μας να είμαστε όσο γίνεται πιο προσεκτικοί, λιγότερο βιαστικοί και περισσότερο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι η υγεία μας σε όλα τα επίπεδα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και πνευματικά με ό,τι συνεπάγεται αυτό από πλευράς προσπαθειών. Ο μήνας ξεκινά με μια πύρινη Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού τα μεσάνυχτα της 1ης προς 2 Οκτωβρίου και τελειώνει με τον ίδιο τρόπο με μια Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 31/10. Στο ενδιάμεσο έχουμε την νέα Σελήνη στις 16/10 που κατά την προσωπική μου άποψη είναι πιο πιεστική κι από τις δυο Πανσελήνους μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι κι αυτό τον απαιτητικό μήνα δεν θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά, να νιώσουμε χαρά, να βρούμε χρόνο στην καθημερινότητα μας να ψυχαγωγηθούμε αλλά και να είμαστε παραγωγικοί. Απέναντι στην καταστροφολογία και την απαισιοδοξία πατώντας καλά τα πόδια μας στη γη θα ορθώσουμε το ανάστημα μας, θα διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και θα δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους μπορεί να την έχουν ανάγκη. Εγώ δεν θα πω θετική σκέψη…θα πω κριτική σκέψη και ανάλαφρη καρδιά όσο δύσκολος κι αν είναι ένας τέτοιος συνδυασμός. Καλό μήνα φίλες-οι μου!

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.