Λέων ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Λέοντες! Δεν αλλάζει μόνο η χρονιά κι ο μήνας, αλλάζουν κι οι πλανητικές προδιαγραφές που θα σας επηρεάσουν με τελείως διαφορετικό τρόπο αυτόν τον μήνα. Στις 7/1 ο Άρης περνά για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια στον τομέα της καριέρας, κάνοντας σας πιο φιλόδοξους και σίγουρα ένα από τα ζώδια που θα ασχοληθούν με τις επαγγελματικές τους προοπτικές στο ξεκίνημα της χρονιάς. Αν λοιπόν είχατε κατά νου ένα νέο ξεκίνημα, μια προαγωγή, μια αλλαγή δουλειάς ή ένα νέο μονοπάτι στην καριέρα σας, τότε ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα! Φυσικά δεν πρόκειται να γίνει άκοπα, θα χρειαστεί να εργαστείτε πολλές ώρες και να το κάνετε όλο αυτό οργανωμένα, για να μην βλάψετε τον δεύτερο τομέα που έχει έμφαση αυτός ο μήνας, που είναι τα θέματα της υγείας σας. Η Νέα Σελήνη στις 13/1 σας υπενθυμίζει ότι πρώτα πρέπει να είστε εσείς καλά, γεροί, δυνατοί, γεμάτοι ενέργεια και μετά να δουλεύετε τόσο έντονα. Αν είχατε παραμελήσει τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης, τώρα είναι η στιγμή να τους ξαναπιάσετε, κάνοντας ενδεχομένως κι έναν έλεγχο υγείας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μην ξεχνάτε ότι έχετε έναν Κρόνο απέναντι σας που εξασθενεί τις άμυνες σας, όσο κι αν σας βοηθά να ανέλθετε επαγγελματικά. Κάποιοι άλλοι μπορεί να ψάχνετε μια αλλαγή στον χώρο του σπιτιού αυτόν τον μήνα, αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το σπίτι που μένετε. Κι αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο, το οποίο αν το επιθυμείτε πρέπει να το τρέξετε μέσα στο μήνα, διότι τον Φεβρουάριο θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή εμπόδια. Η Πανσέληνος στις 28/1 στο ζώδιο σας, κάνει τα θέματα μιας σχέσης ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Είναι η στιγμή να δείξετε πόσο θέλετε κάποιον-α στη ζωή σας ή πόσο σας έχει πληγώσει κάποιος-α, εξαρτάται φυσικά σε ποια φάση είστε. Ούτως ή άλλως ο τομέα των σχέσεων θα είναι ένας σημαντικός τομέας για σας μετά τις 20/1 και ακόμη περισσότερο μέσα στον επόμενο μήνα, που ούτε λίγο ούτε πολύ θα βρίσκεται το μισό πλανητικό σύστημα μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας. Βέβαια και με ανάδρομο Ερμή, δηλαδή δεν έχετε ξεμπερδέψει με το παρελθόν.

Καλό μήνα Λέοντες μου! Ο Φεβρουάριος γιορτάζει τις συνέργειες, τις συνεργασίες, τις σχέσεις, ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές και αποκαλύπτει όλη την γκάμα των χρωμάτων τους, από τα πιο όμορφα μέχρι τα πιο σκοτεινά. Διότι οι σχέσεις μας καλώς ή κακώς τα έχουν όλα. Περισσότεροι από τους μισούς πλανήτες θα βρεθούν, σε διαφορετικές στιγμές, στο ζώδιο του Υδροχόου στον τομέα των σημαντικών «άλλων» στη ζωή σας μέσα στον μήνα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ερμής που θα βρίσκεται σε ανάδρομη φάση μέχρι τις 20/2, βάζοντας σας σε δεύτερες σκέψεις για κάποια σχέση ή συνεργασία όπως θα διαβάσετε και στο αναλυτικό μου άρθρο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, που συνοδεύεται από την ακριβείας σύνοδο Αφροδίτης-Δία, φαίνεται ότι θα ευνοήσει ιδιαίτερα σε κάποια σχέση ερωτική ή επαγγελματική όσους έχετε Ήλιο από τις 21 έως τις 25 μοίρες του Λέοντα ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες. Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας βρείτε το εδώ. Εννοείται ότι μέχρι τις 20/2 θα είστε πιο προσεκτικοί με την επικοινωνία και τις συνεννοήσεις σας. Καλύτερα να ελέγχετε διπλά και τριπλά ότι έχετε καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει ή τι καταλαβαίνει ο συνομιλητής σας, παρά να το αφήνετε στον αέρα. Κάποιες ημέρες σαφώς θα είναι πιο πιεστικές όταν ο Άρης, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του μήνα στον Ταύρο, θα κάνει κάποιες απαιτητικές όψεις. Την 1η Φεβρουαρίου, στις 10/2, στις 20/2. Εκείνες τις ημέρες διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Προσοχή ακόμη στην οδήγηση. Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη είναι ότι είστε σε ένα μεταβατικό στάδιο σε ό,τι αφορά την καριέρα σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, ενδεχομένως να ολοκληρωθεί μια δουλειά και να έχετε κάποια οικονομική απώλεια. Πολύ σύντομα όμως, θα καταφέρετε να την αντικαταστήσετε αν συμβεί ένα τέτοιο ακραίο σενάριο. Μην αγχώνεστε και εμπιστευθείτε το σύμπαν ότι θα σας φέρει αυτό που σας χρειάζεται και σας αξίζει πραγματικά.

Το πρώτο δίμηνο του 2021, όπως σας το είχα άλλωστε τονίσει, ήταν από τα πιο απαιτητικά διαστήματα της νέας χρονιάς που μπορεί να σας δημιούργησε ποικίλες δυσκολίες ή να σας εξέθεσε σε κινδύνους που σχετίζονταν με τη δουλειά, την πορεία της καριέρας σας, αλλά και την εικόνα σας προς τα έξω. Ο συνδυασμός Άρη στον Ταύρο με Κρόνο στον Υδροχόο δεν είναι από τους χαλαρούς και είτε λίγο είτε πολύ, όλοι οι Λέοντες το αντιληφθήκατε. Όμως ήρθε ο Μάρτιος και ο Άρης παίρνει την άγουσα από τον Ταύρο, σταματά την ασφυκτική του πολιορκία και περνά στους πολύ φιλικούς σας Διδύμους, στρέφοντας την προσοχή σας στους φίλους, στις κοινωνικές σας επαφές, στους μελλοντικούς σας στόχους, στη συλλογική δουλειά, στα κοινά, στα κοινωνικά σας δίκτυα. Αυτά φαίνεται ότι μπορεί να βοηθήσουν και στην επιτυχία των στόχων σας. Στις 5/3 μπορεί να έχετε μια ευχάριστη είδηση, είτε από τον σύντροφο σας είτε από έναν συνεργάτη. Η περίοδος που ο κυβερνήτης σας Ήλιος βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι τις 19/3, είναι μια πιο εσωτερική περίοδος που έχετε να διαχειριστείτε κρυμμένα συναισθήματα, απωθημένα. Είναι σαν να κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν ανασύροντας αναμνήσεις. Κάποιες φορές χρειάζεται να πάμε πίσω για να πάρουμε φόρα, να προχωρήσουμε μπροστά αγαπητοί μου Λέοντες. Πέραν όλων των άλλων ο Μάρτιος έχει για σας και το χρώμα του χρήματος. Με κάποιο τρόπο όμως εδώ το χρήμα είναι συνδεδεμένο και με συναισθήματα. Αν ας πούμε πρέπει να χωρίσετε την περιουσία σας γιατί μπορεί να χωρίσατε, αν λάβατε μια κληρονομιά μέσα από μια απώλεια, αν τελειώνετε μια δουλειά και παίρνετε αποζημίωση. Πολλά τα σενάρια όπως καταλαβαίνετε. Σε κάθε περίπτωση εσείς προσπαθήστε να έχετε ένα ξεκάθαρο έλεγχο των οικονομικών σας κι αποφύγετε ρίσκο και οικονομικές συμφωνίες στις 11, 13, 14, 30/3. Η είσοδος του Ήλιου στις 20/3 κι ακολούθως της Αφροδίτης στις 21/3 στον Κριό, θα σημάνουν πραγματικά την άνοιξη για σας σε ένα νέο κύκλο που αφορά το μέλλον στη ζωή σας. Τις σπουδές, τις δουλειές, τα ταξίδια, την προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική για το ζώδιο σας.

Ο Απρίλιος είναι μια πολύ καλύτερη εκδοχή της άνοιξης για τους εκπροσώπους του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας. Ιδιαίτερα μέχρι τις 17/4 φαίνεται ότι οι περισσότεροι πλανήτες είναι με το μέρος σας και μπορείτε πιο εύκολα να επιτύχετε στους στόχους σας. Στις 6/4, στις 10/4, στις 14/4, στις 15/4 και στις 17/4 έχετε πολύ θετικές όψεις για να κυνηγήσετε τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας σχέδια και να έχετε θετικό αποτέλεσμα. Αν σκέφτεστε να αρχίσετε κάποιες σπουδές, ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο, μαθήματα ξένων γλωσσών ή περιμένετε νέα για ένα πτυχίο, το παραπάνω διάστημα θα είναι σούπερ ευνοϊκό. Η Νέα Σελήνη στις 11 Απριλίου μπορεί να σας οδηγήσει σε μια εντυπωσιακή επαγγελματική ευκαιρία. Να είστε θαρραλέοι και να μην έχετε κανένα φόβο για το καινούριο που απλώνεται μπροστά σας. Οι προδιαγραφές του πρώτου μισού του Απριλίου είναι από κάθε άποψη πιο θετικές, ακόμη και στον ερωτικό τομέα. Την ανάλυση βέβαια για τα ερωτικά σας θα τη δείτε σε ξεχωριστό μου άρθρο. Σε κάθε περίπτωση, είτε ψάχνετε μια σχέση είτε είστε ήδη σε μια σχέση το «θερμόμετρο» ανεβαίνει, όπως και τα συναισθήματα χαράς. Πάμε όμως στο δεύτερο και πιο ταλαιπωρημένο κομμάτι του Απριλίου που χρειάζεται προσοχή. Αυτό εκτείνεται στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Στις 19/4 Ήλιος και Ερμής προχωρούν στον Ταύρο μέσα στον τομέα της καριέρας, όπου εκεί ήδη βρίσκεται και η Αφροδίτη, αλλά και ο Ουρανός. Μάλιστα, ο Ουρανός θα αρχίσει από αυτό τον μήνα να επηρεάζει περισσότερο εσάς με γενέθλια στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαημέρου. Από τις 23/4 μέχρι τις 28/4 οι πλανήτες από τον Ταύρο θα κοντράρουν με τον Κρόνο στον Υδροχόο και την ατμόσφαιρα θα επιβαρύνει περαιτέρω και η Πανσέληνος στις 27/4 στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου. Αυτές τις ημέρες θα προσέξετε υγεία, σχέσεις, οικογένεια και δουλειά. Δηλαδή όλα! Είναι μέρες που μπορεί να συναντήσετε αντιστάσεις, εμπόδια, προβλήματα που πρέπει να φροντίσετε. Αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρχει και αρκετή παρασκηνιακή δράση. Βλέπετε μετά τις 23/4 περνά κι ο Άρης στον Καρκίνο στα μετόπισθεν του ωροσκοπίου σας. Δεν υπάρχει λόγος φόβου, αλλά πρόληψης και μέριμνας για τον εαυτό σας κυρίως.

Καλό μήνα! Ο προηγούμενος μήνας τελείωσε σε έντονο κλίμα συναισθηματικά και με μεγαλύτερη πίεση, όμως ο Μάιος έχει ένα τελείως διαφορετικό προσανατολισμό. Στις 4/5 ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους, σε ένα πιο κοινωνικό σημείο του ωροσκοπίου σας και πολύ σύντομα στις 9/5 τον ακολουθεί και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο. Αυτό αμέσως θα φτιάξει τη διάθεση σας, θα σας κάνει πιο δεκτικούς σε παρέες, εξόδους και πιο ανοιχτούς στο να κάνετε γνωριμίες, κάτι που θα ενισχύσει και την προσωπική σας ζωή. Ξεκινά μια περίοδος που πρέπει να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σας σχέσεις, αλλά και τους στόχους σας. Η επιρροή των πλανητών από τους Διδύμους θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια, αλλά και ευκαιρίες, όπως θα διαπιστώσετε και στις ερωτικές μου προβλέψεις για τον μήνα. Τα φλερτ ανθίζουν τον Μάιο, αλλά προσοχή μην μπερδέψετε ένα φλερτάκι και το θεωρήσετε υλικό για σοβαρή σχέση. Όχι ότι δεν υπάρχει κι αυτή η πιθανότητα, αλλά θα πρέπει να δώσετε χρόνο και να μην βιαστείτε. Γενικότερα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να βιαστείτε και στο να σπάσετε σχέσεις και δεσμούς. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 σηματοδοτεί ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Μπορεί να έχετε μια πρόταση αυτές τις ημέρες ή να είχατε από πριν και τώρα να ξεκινάτε σε ένα νέο περιβάλλον. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς στις 14/5 θα φέρει θετικά νέα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, αλλά φέτος θα επηρεαστούν μόνο οι γεννημένοι τον Ιούλιο, καθώς ο Δίας θα παραμείνει μόνο μέχρι τέλος Ιουλίου σ’ αυτό το ζώδιο. Οι υπόλοιποι Λέοντες θα επωφεληθείτε την καινούρια χρονιά. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται πιο πολλή προσοχή, καθώς έχουμε μια έκλειψη Σεληνιακή στον Τοξότη και την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή. Οι εκλείψεις διαταράσσουν την κανονική ροή ενέργειας προκαλώντας απρόοπτα και στρες, ενώ ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις ή και προβλήματα στην επικοινωνία. Από την άλλη, μπορεί να συναντήσετε τώρα άτομα από το παρελθόν, παλιούς φίλους ή συνεργάτες.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος σας θέλει πρωταγωνιστές στις εξελίξεις, καθώς ο Άρης παίρνει θέση στο ζώδιο σας στις 11/6! Με ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους από την πρώτη του μέρα, είναι ένας μήνας με έμφαση στο να ξαναβρεθείτε με παλιούς φίλους, συνεργάτες, να ξανασκεφτείτε τον ρόλο που έχουν παίξει οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και συμμαχίες στην πρόοδο και την εξέλιξη σας και να κάνετε ίσως κάποια ξεκαθαρίσματα προκειμένου να σημειώσετε πρόοδο και να αφήσετε πίσω σας άτομα, τα οποία έχουν πλέον κλείσει τον κύκλο τους στη ζωή σας προσωπικά ή επαγγελματικά. Η Αφροδίτη στις 2 Ιουνίου περνά σε ένα πιο μυστικό και μοναχικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και ίσως η ανάγκη να περνάτε και κάποιες στιγμές μόνοι σας για να σκεφτείτε ή να ηρεμήσετε από τις επιρροές των άλλων είναι πιο επιτακτική. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου παρόλα αυτά είναι αρκετά απαιτητικό. Ίσως έχετε επιφορτιστεί με πολλές δουλειές, υποχρεώσεις και νιώθετε πιεσμένοι. Από την άλλη, μπορεί να σας βγαίνει συσσωρευμένη κούραση. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας και προσπαθήστε να ξεκουραστείτε χωρίς να φορτώνετε ασφυκτικά το πρόγραμμα σας. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις και εντάσεις αυτές τις μέρες. Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 10 Ιουνίου μπορεί να σας βρει λίγο μπερδεμένους ή σε σύγχυση σχετικά με τους στόχους σας. Από την άλλη, μπορεί να έχετε σκεφτεί να κάνετε μακροπρόθεσμα κάτι μαζί με μια ομάδα ανθρώπων που έχετε κοινές ιδέες, αντιλήψεις και όραμα. Όμως επειδή αυτή η έκλειψη μπορεί να σας αποπροσανατολίσει λόγω της εμπλοκής με τον Ποσειδώνα, μην βιάζεστε να ξεκινήσετε κάτι πριν σιγουρευτείτε ότι το θέλετε εκατό τοις εκατό. Στις 11/6 ο Άρης περνά στο ζώδιο σας, αυξάνει τη δυναμικότητα, αλλά και τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις στην καθημερινότητα σας. Από τη μια θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα είστε πιο εξωστρεφείς και πρόθυμοι για δράση κι από την άλλη μπορεί να προκύπτουν εντάσεις, απρόοπτα, τα οποία θα σας κρατάνε σε μια μεγαλύτερη αγωνία. Σε συνδυασμό με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού μπορεί τώρα να μπαίνετε σε διαδικασία αποφάσεων για το μέλλον της καριέρας σας. Το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο σας προτρέπει να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην υγεία σας, στην ψυχική σας ηρεμία και σας βοηθά να αποβάλλετε τις φοβίες, τις ενοχές και ό,τι τοξικό και ξένο προς εσάς υπάρχει στη ζωή σας. Η Πανσέληνος στις 24/6 είναι εξαιρετική για να μπείτε σε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα αναφορικά με τη διατροφή σας και την άσκηση. Ακόμη. μπορεί να φέρει ένα θετικό μήνυμα για τα επαγγελματικά σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Οι πρώτες μέρες του Ιουλίου είναι αρκετά πιο πιεστικές, καθώς τόσο ο Άρης όσο κι η Αφροδίτη από το ζώδιο σας έρχονται σε αντιπαράθεση με τον Κρόνο και τον Ουρανό, δημιουργώντας ένα δύσκολο σκηνικό ανάμεσα σε σας κι έναν φίλο, συνεργάτη, ακόμη και τον σύντροφο σας. Μπορεί μέχρι τις 8/7 να έχετε διαφωνίες, να νιώθετε πίεση από την άλλη πλευρά και σε κάποιο βαθμό να μην ξέρετε τι να κάνετε για να αντιμετωπίσετε όλο αυτό. Αν πραγματικά όμως νοιάζεστε γι’ αυτό το άτομο ή για τη σχέση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι διάλογο, όχι φωνές, όχι επιθέσεις, όχι κόντρες.

Θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας τα δράματα και τις κορώνες με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7. Είναι μια Νέα Σελήνη πιο συναισθηματική, πιο ευαίσθητη, που σχηματίζεται μέσα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο που σας φέρνει αντιμέτωπους με τον ίδιο σας τον εαυτό, ώστε να διαχειριστείτε όπως πρέπει τα συναισθήματα σας και να πάρετε αποφάσεις όχι βασισμένες στις εντυπώσεις. Είναι ακόμη μια Νέα Σελήνη που βοηθά αν θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει και μια παρασκηνιακή δραστηριότητα αυτό το διάστημα σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να κάνετε μυστικά ραντεβού και να συζητάτε για το μέλλον κάποιων επαγγελματικών σχεδίων που προς το παρόν δεν θέλετε να τα βγάλετε προς τα έξω, όχι τουλάχιστον πριν τα οριστικοποιήσετε. Αφροδίτη και Άρης θα συναντηθούν στις 13/7 στο ζώδιο σας κι εκεί πραγματικά θα είναι δύσκολο να μην γοητεύσετε κάποιο άτομο σε ερωτικό επίπεδο. Η όψη αυτή φέρνει πάθη, ερωτική έξαψη, αλλά θέλει προσοχή να μην υπερβάλλετε στον τρόπο που διαχειρίζεστε αυτή την ένταση.

Τα γενέθλια σας φέτος ξεκινούν στις 22/7 κι η επιστροφή του κυβερνήτη σας Ήλιου στο ζώδιο σας σάς αναζωογονεί. Αφροδίτη και Άρης περνούν στην Παρθένο κάνοντας τα θέματα των οικονομικών και των επαγγελματικών προτεραιότητα. Η Πανσέληνος στις 24/7 στρέφει την προσοχή σας σε μια σχέση ή συνεργασία και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι προτεραιότητα από το τέλος Ιουλίου μέχρι το τέλος της χρονιάς με τον Δία που επιστρέφει στον Υδροχόο.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Είναι τα γενέθλια σας, είναι η εποχή σας που ο Ήλιος βρίσκεται στα πιο δυνατά του στο ζώδιο σας κι εσείς στο επίκεντρο της προσοχής. Από την άλλη οι πρώτες μέρες του αγαπημένου σας μήνα δεν έρχονται με τις ευκολίες που θα θέλατε, καθώς Ήλιος κι Ερμής από το ζώδιο σας ενεργοποιούν το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Το ίδιο κάνει και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 8 Αυγούστου, που σας χρίζει πρωταγωνιστές στο νέο κεφάλαιο στη ζωή σας που ανοίγει αυτή η γενέθλια Νέα Σελήνη. Εύκολη δεν είναι, καθώς μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στα επαγγελματικά, αλλά και στις σχέσεις σας, με έντονους κραδασμούς. Ούτως ή άλλως ξέρετε πολύ καλά αγαπητά μου Λιοντάρια όταν αλλάζετε εσείς αλλάζουν και οι άλλοι απέναντι σας, αλλά και οι καταστάσεις. Το αν θα αποφασίσετε μια αλλαγή εξαρτάται από σας τους ίδιους και κατά πόσο είστε πρόθυμοι να αφήσετε το γνώριμο και οικείο στη ζωή σας και να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο που σας προκαλεί ένα σχετικό ξεβόλεμα. Αν όμως όντως το θέλετε και έχετε μεγάλα σχέδια και όνειρα για το μέλλον σας, τότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να πείτε ναι στη νέα αυτή πιο δημιουργική σελίδα στη ζωή σας. Κοντά στη Νέα Σελήνη προσέξτε λίγο μόνο θέματα που αφορούν στα οικονομικά, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Μπορεί να έχετε ένα άγχος με την εξέλιξη τους, αλλά από την άλλη μη σαμποτάρετε μόνοι σας τον εαυτό σας με αναίτια έξοδα. Παρόλα αυτά η είσοδος της Αφροδίτης στις 16/8 στον Ζυγό θα σας εμπνεύσει περισσότερο, θα σας χαρίσει μεγαλύτερη εξωστρέφεια και θα είναι πιο αποτελεσματική τόσο στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές όσο και στα οικονομικά σας. Νέα φλερτ, γνωριμίες, ευκαιρίες να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί με άλλους και στη δουλειά και να έχετε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Τα οικονομικά δεν θα σταματήσουν να σας απασχολούν σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, αλλά έχετε πολλές και εξαιρετικές όψεις που μπορεί να βοηθήσουν να έχετε έσοδα. Με λίγη πειθαρχία και στα έξοδα σας μπορεί το πρόσημο να είναι θετικό για το πορτοφόλι σας στο τέλος του μήνα. Από τις 19 ως τις 22/8 που σχηματίζεται η Πανσέληνος στον Υδροχόο μια σχέση, ένας γάμος ή μια συνεργασία θα τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή σας και το πιθανότερο με έναν ιδιαίτερα θετικό τρόπο.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που φέρνει τις πρακτικές έννοιες στο προσκήνιο, τόσο των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών. Σε αυτό συνηγορεί και η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της 7ης Σεπτεμβρίου στην Παρθένο, το ζώδιο που κυβερνά τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Η θετική αυτή Νέα Σελήνη, που ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών, σχηματίζει μια αρμονική όψη τριγώνου με τον Ουρανό, που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας. Έτσι, εδώ τα χρήματα και τα αποκτήματα συνδέονται με τον τομέα των επαγγελματικών. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς είναι μια τυχερή Νέα Σελήνη για να βρείτε κάτι δυνατό, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Στις 10/9 η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Χάνει κάτι από την ελαφράδα και την ευελιξία της ειδικά στις σχέσεις και αναζητά περισσότερη ασφάλεια, αλλά και αποκλειστικότητα σε ερωτικό επίπεδο. Αν έχετε μια ικανοποιητική κατάσταση στη ζωή σας είναι μια θετική περίοδος αν θέλετε να κάνετε πλάνα συμβίωσης. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ερμής, ο κυβερνήτης πλανήτης της επικοινωνίας, θα βρίσκεται στον φιλικό σας Ζυγό διευκολύνοντας τις επαφές σας, τις δοσοληψίες, τις αγοραπωλησίες, τις συμφωνίες και τη σύναψη συνεργασιών. Όμως, βιαστείτε αν θέλετε να κάνετε μια σημαντική αγορά ή να υπογράψετε μια συμφωνία, διότι στο τέλος του μήνα (μετά τις 26/9) ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, δημιουργώντας καθυστερήσεις, αναβολές ή και ματαιώσεις. Στις 14/9 ο Άρης προχωρά στον Ζυγό μέσα στον τομέα της επικοινωνίας επίσης, κάνοντας σας λίγο πιο επιθετικούς και φιλόδοξους στην προσέγγιση σας απέναντι στους άλλους. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η ισχυρογνωμοσύνη, αλλά και να μη βιάζεστε όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα. Διπλή προσοχή στα παραπάνω θέματα την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/9 ωθεί την προσοχή σας στα οικονομικά, όχι όμως αναφορικά με τον μισθό σας, αλλά όλα τα υπόλοιπα που διαχειρίζεστε ή συνδιαχειρίζεστε με άλλους.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Οκτώβριος έρχεται με κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια κυρίως στην επικοινωνία ή σε όποιο στόχο σας μπορεί να έχει ως βάση την επικοινωνία. Βλέπετε ο ανάδρομος Ερμής θα μας παιδέψει όλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα καθίσετε με τα χέρια σταυρωμένα μέχρι να γυρίσει σε ορθή πορεία, απλώς τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα είναι ορατά κυρίως στο τελευταίο δεκαήμερο, που θα έχουμε πλέον ορθούς Ερμή, Κρόνο, Δία και Πλούτωνα. Η Νέα Σελήνη στις 6/10 ενεργοποιεί τον τομέα των διαπραγματεύσεων, των σπουδών, των επαφών και των συμφωνιών, αλλά και των μετακινήσεων και μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, είτε με την εκκίνηση κάποιου εκπαιδευτικού προγράμματος, σεμιναρίων, είτε με κάποια επαγγελματική πρόταση. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, αλλά αν είστε υπομονετικοί και σταθερά αφοσιωμένοι σε αυτό που θέλετε να κάνετε όλα θα πάνε καλά. Ο Οκτώβριος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στα αισθηματικά σας, όπως θα δείτε στις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις, καθώς η Αφροδίτη παίρνει θέση στον Τοξότη στις 7/10 και σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες ή ακόμη και να ερωτευθείτε. Αν είστε ήδη σε σχέση θα σας δοθούν ευκαιρίες να την αναζωογονήσετε ή να επιλύσετε μαζί με το ταίρι σας όλα τα δύσκολα που μπορεί να βιώνετε στη σχέση αυτή. Οι ορθές πορείες του Δία και του Κρόνου απέναντι σας θα δώσουν στον Οκτώβριο μια πιο θετική διάσταση σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Το προηγούμενο διάστημα κάνατε ίσως πολλές διαπιστώσεις για πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, που συνδέεστε ερωτικά ή επαγγελματικά. Τώρα είναι η στιγμή της δράσης και της απομάκρυνσης από οποιαδήποτε τοξική κατάσταση στη ζωή σας, για να έρθει το καινούριο και πιο υγιές. Η Πανσέληνος στον Κριό είναι ιδιαίτερα φορτισμένη στις 20/10 και σας καλεί να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους, αλλά και στις μετακινήσεις σας. Μην φτάνετε τα πράγματα στα όρια τους και μην παίρνετε ρίσκο. Η είσοδος του Ήλιου (23/10) και του Άρη (30/10) σας βάζουν σε μια διαδικασία να δείτε πιο βαθιά και ουσιαστικά τα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, αλλά και της ψυχολογίας σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2021

Μπαίνουμε στον Οκτώβριο, τον μήνα που ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά στην πορεία του θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή και να εξομαλύνουν κάποια πράγματα, αλλά και να πυροδοτούν εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να μας προβληματίσει κυρίως σε δυο διαστήματα, στις δυο φορτισμένες φάσεις της Σελήνης (Νέα Σελήνη στις 6/10 και Πανσέληνος στις 20/10).

Η Νέα Σελήνη της έντασης και των αλλαγών

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 6/10 με συμμετοχή του Άρη σε σύνοδο και του Ουρανού σε χιαστί όψη. Έτσι, αυτό το φεγγάρι συνδέεται με υψηλή ενέργεια, πάθος, αποφασιστικότητα, πρωτοβουλίες, αλλά ταυτόχρονα και με θυμό, εκδήλωση βίας εξαιτίας της συνόδου με τον Άρη, αλλά και με ανυπομονησία, επαναστατικότητα και ακραίες αλλαγές εξαιτίας της όψης με τον Ουρανό. Ο Άρης δεν είναι από μόνος του αρνητικός ως επιρροή, αντιθέτως είναι ο πλανήτης της δράσης και της γενναιότητας. Όταν όμως σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό, τότε μπορεί να εκδηλώσει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι βρίσκονται στο στόχαστρο αυτής της Νέας Σελήνης και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Ανάδρομος Ερμής

Ήδη μπαίνοντας στον Οκτώβριο ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα συνεχίσει σε αυτή τη φάση μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Μετά τις 18/10 ή μάλλον ακόμη καλύτερα μετά τις 20/10 θα αρχίσει να γίνεται πιο βοηθητικός. Στο διάστημα αυτό μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σχέσεων, να είμαστε πιο αναβλητικοί κι αναποφάσιστοι, να βιώνουμε καθυστερήσεις, αναβολές, μικροαναποδιές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Από την άλλη, μας δίνεται η ευκαιρία αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα σε μια σχέση, όσο δύσκολα κι αν είναι, να τα αντιμετωπίσουμε, ώστε να επιλυθούν.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Στις 7/10 η Αφροδίτη φεύγει από τη θέση αδυναμίας της τον Σκορπιό και προχωρά στον ενθουσιώδη και περιπετειώδη Τοξότη, δίνοντας μια πιο διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη διάθεση στις σχέσεις μας, αλλά και την ανάγκη να ταξιδέψουμε, να αλλάξουμε παραστάσεις, να μάθουμε καινούρια πράγματα.

Οι ανάδρομοι… που γίνονται ορθόδρομοι

Ο Πλούτωνας είναι ο πρώτος που μπαίνει στον χορό των ορθοδρομήσεων αυτό τον μήνα και την επόμενη μέρα της Νέας Σελήνης γυρίζει σε ορθή πορεία. Να σας θυμίσω ότι ήταν ανάδρομος από το τέλος Απριλίου. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με το θάνατο και την αναγέννηση σε συμβολικό επίπεδο. Ας δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να αναγεννηθούμε λοιπόν και να παρουσιάσουμε μια πιο εξελιγμένη έκδοση του εαυτού μας, είτε σε εξωτερικό επίπεδο (εμφάνιση, υγεία, κλπ.) είτε εσωτερικά και ψυχολογικά.

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 12/10 μετά από 4 μήνες ανάδρομης φαινομενικά πορείας, που μας επέτρεψε να χαλαρώσουμε λίγο περισσότερο σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς με την πανδημία. Όμως τώρα γυρίζει σε ορθή πορεία και πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, καθώς ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Η ορθή του πορεία θα βοηθήσει σταδιακά να έχουμε εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικών.

Ο επόμενος πλανήτης που γυρίζει ορθός είναι ο Δίας στον Υδροχόο και από τις 19/10 θα επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις στην καθημερινότητα μας και θα μας κάνει μια ένεση αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας.

Θα ακολουθήσει ο Ερμής που μετά από στάση 2 ημερών θα είναι ορθός μετά τις 19/10.

Μια «θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10

Στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, θα βρίσκεται η Σελήνη στη φάση της Πανσελήνου του Οκτωβρίου κι ο Ήλιος με τον Άρη απέναντι στον Ζυγό, δημιουργώντας εντάσεις και τάση για μια ιδιαίτερα εύφλεκτη ατμόσφαιρα που τα νεύρα, ο θυμός, τα πάθη, η βιασύνη κι η παρόρμηση θα περισσεύουν. Προσπαθήστε να πάτε με το «κύμα», αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις και να υπερβάλλετε και μην μπαίνετε σε διαδικασία να θέλετε να τα ελέγχετε όλα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ψυχραιμία! Από τις 19/10 μέχρι τις 23/10 είναι το πιο εύφλεκτο διάστημα του Οκτωβρίου. Στις 23/10 θα περάσει κι ο Ήλιος στον Σκορπιό κι επειδή ο μοντέρνος και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, Άρης και Πλούτωνας, θα βρίσκονται σε όψη έντασης, θα κάνει τη μετάβαση στο ζώδιο του Σκορπιού ιδιαίτερα ταραχώδη.

Άρης στον Σκορπιό

Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Άρη στο παραδοσιακό ζώδιο της διακυβέρνησης του, τον Σκορπιό, δίνοντας μας την ευκαιρία να αφοσιωθούμε στους στόχους μας και κυρίως να διακρίνουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον.

[...]