Λέων ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο Ιανουάριος σας ζητά από την αρχή του να επιμείνετε στα βασικά θέματα της καθημερινότητας σας που σχετίζονται κυρίως με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, όπως και με τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις που έχετε σε καθημερινό επίπεδο αν δεν εργάζεστε. Η Νέα Σελήνη στις 2/1 σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε επισταμένως με τη διατροφή, την άσκηση, τον ύπνο, τη χαλάρωση, που είναι απαραίτητα για να είστε υγιείς και να έχετε ενέργεια για να τη διαθέτετε όπου εσείς θέλετε. Μην περιμένετε όμως άμεσα αποτελέσματα. Χρειάζεται υπομονή όπως διδάσκει το ζώδιο του Αιγόκερου και επιμονή στους στόχους. Μην ξεχνάτε ότι στον ίδιο τομέα βρίσκεται ανάδρομη και η Αφροδίτη που οπωσδήποτε καθυστερεί τα πράγματα, από την άλλη μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτική η επιρροή της για όσα πρέπει να διορθώσετε από δω κι έπειτα. Οι σχέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν και πιθανώς κάποιες στιγμές μπορεί να βγαίνουν εντάσεις με συνεργάτες και συναδέλφους. Στις 15/1 ο Ερμής από τον Υδροχόο θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον τομέα των σχέσεων και είναι πιθανόν να έχετε επιστροφές από το παρελθόν από άτομα που έπαιξαν κάποιο ρόλο είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Με κάποιον-α μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε πιο ομαλά μια κατάσταση που είχε τελειώσει άτσαλα στο παρελθόν, ώστε να πάτε ήσυχοι παρακάτω. Η Πανσέληνος στις 17-18/1 στον Καρκίνο επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο δημιουργώντας μια πιο βαριά ψυχολογία. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε λίγο προκειμένου να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε. Από την άλλη, μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι αφόρητα σε μια επαγγελματική κατάσταση ή σε μια σχέση. Όπως και να έχει, αυτές οι μέρες έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία και βάρος για το ζώδιο σας, αλλά θα είναι κάτι περαστικό. Εννοείται ότι πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, αλλά και το παρασκήνιο. Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω στις 24/12 για ακόμη μια φορά θα φέρει στο προσκήνιο την υγεία και τη δουλειά απαιτώντας δράση και στοχευμένες προσπάθειες.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Ο Φεβρουάριος μπαίνει με έμφαση στον τομέα των σχέσεων, καθώς ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα του, στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων και συνεργασιών, δημιουργώντας ένα πλαίσιο που σας ωθεί να ασχοληθείτε σε βάθος με κάποια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Καλώς ή κακώς, το να αγνοείτε κάποια σημάδια στη συμπεριφορά των άλλων απέναντι σας δεν μπορεί να είναι επιλογή όταν ο Κρόνος βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων. Ό,τι αγνοείτε ηθελημένα, έρχεται πίσω με πιο ανυπόφορο τρόπο μέχρι να το αντιμετωπίσετε, είτε αναφέρεται στον σύντροφο, έναν συνεργάτη ή έναν σημαντικό σας φίλο. Με αυτή τη Νέα Σελήνη δεν αποκλείεται όμως να προκύψουν και εξελίξεις με μια νέα γνωριμία που έρχεται ξαφνικά ή και με μια πρόταση. Περισσότερα για την επιρροή της Νέας Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αν αδημονείτε για ένα νέο ξεκίνημα, περιμένετε μέχρι τις 4/2 που γυρίζει σε ορθή πορεία ο Ερμής. Από κει και κάτω θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα ή θέματα σπιτιού, σπουδών, αλλά ακόμη και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας αν είχατε εγκαταλείψει το προηγούμενο διάστημα τις προσπάθειες για καλύτερη υγεία και φόρμα. Ο Φεβρουάριος δίνει έμφαση στους τομείς υγείας-δουλειάς σε όλη τη διάρκεια του με την έντονη παρουσία πλανητών στον Αιγόκερω και ζητά αν μη τι άλλο πειθαρχία, αφοσίωση, αλλά και να απολαμβάνετε ό,τι κάνει καλό στον εαυτό σας, χωρίς να το βλέπετε ως βάρος. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 16/2 μπορεί να δείξει ένα φλερτ στον χώρο εργασίας. Όμως αν κάτι δεν πάει καλά στον χώρο της δουλειάς, μπορεί να φέρει και μια σχετική ένταση. Την ίδια μέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, φέρνοντας σας στο προσκήνιο ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς στις 18/2 σας κάνει πιο εσωστρεφείς και πιο συναισθηματικούς το τελευταίο δεκαήμερο. Δίνει ακόμη έμφαση στα οικονομικά σας ζητήματα, σε θέματα φορολογικά, κληρονομικά, διατροφών, ασφαλειών, επενδύσεων.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Πολλά πράγματα θα μπουν σε τάξη τον Μάρτιο αγαπητοί μου Λέοντες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι ένας εύκολος μήνας για σας. Τα μαθήματα του Μαρτίου έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις σημαντικές σας συνεργασίες, ειδικά αυτές που μπορεί να έχουν «λήξει», αλλά επιμένετε λόγω ανασφαλειών να τις συντηρείτε. Ο Μάρτιος ξεκινά με αλλαγές που ξεκινούν σε εσωτερικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 2/3 σας καλεί να διώξετε ότι σας κρατά πίσω και δεν σας επιτρέπει να σημειώσετε πρόοδο στη ζωή σας. Φυσικά και τα «αντίο» στη ζωή μας δεν είναι εύκολη υπόθεση είτε αποχαιρετάμε έναν άνθρωπο, είτε μια συνήθεια, είτε μια κατάσταση. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα πρέπει να πονέσουμε κιόλας. Ακόμη, η Νέα Σελήνη έρχεται με φρέσκες προοπτικές για τα οικονομικά και μπορεί να έχετε προτάσεις με οικονομικό ενδιαφέρον ή και κάποια τυχερά κέρδη από μπόνους, επενδύσεις, κληρονομιές. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Οι γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις 3/3 και με θέματα υγείας, αλλά και επαγγελματικών σχέσεων, διότι δέχεστε μεγαλύτερη πίεση. Ευτυχώς η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Δία στις 5/3 λειτουργεί σαν μαξιλαράκι ασφαλείας και σας βοηθά να λύσετε λίγο πιο εύκολα τα προβλήματα σας. Από τις 6/3 μέχρι τις 14/4 έρχεται το πιο απαιτητικό διάστημα για το ζώδιο σας, με έμφαση σε ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών. Άλλοι μπορεί να πάρετε απόφαση να ολοκληρώσετε μια σχέση ή συνεργασία ή πιθανώς να χρειαστεί να συμμορφωθείτε στις αποφάσεις της άλλης πλευράς. Άλλοι μπορεί να μπείτε τώρα σε νέες σχέσεις -προσωπικές κι επαγγελματικές- με προοπτικές μακροημέρευσης. Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο για να δείτε πραγματικά τι αξίζει να μείνει στη ζωή σας. Η Πανσέληνος στις 18/3 σας υπενθυμίζει τα πρακτικά θέματα επαγγελματικών κι οικονομικών κι ότι πρέπει να δείξετε μετριοπάθεια και πειθαρχία για να καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις. Η εαρινή ισημερία και η είσοδος του Ήλιου στον Κριό θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο ελεύθεροι και θα ξυπνήσει το πνεύμα της περιπέτειας μέσα σας. Τον Μάρτιο πάντως δεν χρειάζεται βιασύνη. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να πάρετε τις αποφάσεις σας χωρίς να πιέζεστε και να πιέζετε.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα Λέοντες μου! Ο Απρίλιος είναι μια πολύ καλύτερη εκδοχή της άνοιξης για τους εκπροσώπους του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας. Ιδιαίτερα μέχρι τις 19/4 που παραμένει ο Ήλιος στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού μπορείτε πιο εύκολα να επιτύχετε στους στόχους σας. Ο μήνας ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου, που μπορεί να σας οδηγήσει σε μια εντυπωσιακή επαγγελματική ευκαιρία. Να είστε θαρραλέοι και να μην έχετε κανένα φόβο για το καινούριο που απλώνεται μπροστά σας. Η Νέα Σελήνη στον 9ο οίκο της επέκτασης, των ανοιχτών οριζόντων, της ελευθερίας και της περιπέτειας, θα ευνοήσει περισσότερο τους γεννημένους τέλος Ιουλίου – αρχές Αυγούστου. Αν σκέφτεστε να αρχίσετε κάποιες σπουδές, ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο, μαθήματα ξένων γλωσσών ή περιμένετε νέα για ένα πτυχίο, το παραπάνω διάστημα θα είναι σούπερ ευνοϊκό. Δυστυχώς αυτό το φεγγάρι έρχεται με μια υποσημείωση, καθώς ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, Άρης, σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 5/4 και μπορεί να αντιμετωπίσετε ασυμφωνίες, εντάσεις σε σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές ή μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Προφυλάξτε κοντά σε αυτή την ημερομηνία την υγεία, τις σχέσεις και τη δουλειά σας. Δείξτε υπομονή και επιμονή στους στόχους σας. Στις 5/4 προχωρά στους Ιχθύς η Αφροδίτη, ενώ στο ίδιο ζώδιο θα βρίσκονται ο Δίας και ο Ποσειδώνας, αλλά και ο Άρης μετά τις 15/4. Για σας το υπόλοιπο του μήνα είναι μια πιο εσωτερική περίοδος που έχετε να διαχειριστείτε κρυμμένα συναισθήματα, απωθημένα. Είναι σαν να κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν ανασύροντας αναμνήσεις. Κάποιες φορές χρειάζεται να πάμε πίσω για να πάρουμε φόρα να προχωρήσουμε μπροστά αγαπητοί μου Λέοντες. Πέραν όλων των άλλων, ο Απρίλιος έχει για σας και το χρώμα του χρήματος. Με κάποιο τρόπο όμως εδώ το χρήμα είναι συνδεδεμένο και με συναισθήματα. Αν ας πούμε πρέπει να χωρίσετε την περιουσία σας γιατί μπορεί να χωρίσατε, αν λάβατε μια κληρονομιά μέσα από μια απώλεια, αν τελειώνετε μια δουλειά και παίρνετε αποζημίωση. Πολλά τα σενάρια όπως καταλαβαίνετε. Σε κάθε περίπτωση, εσείς προσπαθήστε να έχετε ένα ξεκάθαρο έλεγχο των οικονομικών σας κι αποφύγετε το ρίσκο. Η Πανσέληνος στις 16/4 αφορά στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις συμφωνίες, τις δοσοληψίες και δεν είναι αρνητική για το ζώδιο σας. Οι σύνοδοι της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Δία σάς καλούν να παραδοθείτε στις πιο βαθιές επιθυμίες σας, αλλά προσέξτε σε ποιον εμπιστεύεστε την καρδιά σας. Ο μήνας θα τελειώσει με μια δυναμική έκλειψη Ηλίου στις 30/4 στον Ταύρο, που θα επηρεάσει τους γεννημένους στο τέλος Ιουλίου – αρχές Αυγούστου, φέρνοντας μια αλλαγή κατεύθυνσης σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα πιθανώς πολύ ξαφνικά.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Ο πρώτος τόσο αισιόδοξος και πολλά υποσχόμενος μήνας του 2022 είναι ο Μάιος, καθώς οι δυο ευεργέτες πλανήτες της παραδοσιακής αστρολογίας, η Αφροδίτη και ο Δίας, παίρνουν θέση στον φιλικό σας Κριό και υπόσχονται αρχικά να αναπτερώσουν το ηθικό σας, να σας κάνουν να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη ζωή σας και ακόμη θα σας ανοίξουν την όρεξη για νέες περιπέτειες, περισσότερη ελευθερία, ανεξαρτησία, αλήθεια, γνώση, αλλά και ταξίδια. Η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Κριό στις 2/5 και θα μείνει μέχρι τις 28/5 ενισχύοντας το σεξαπίλ σας, κάνοντας σας πιο πρόθυμους να γνωρίσετε νέο κόσμο, να ταξιδέψετε, να συνδεθείτε με άτομα που μένουν μακριά ακόμη και στο εξωτερικό, αλλά και να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις 11/5 ο Δίας θα περάσει μετά από τρία χρόνια σε ένα πύρινο φιλικό σας ζώδιο, κάνοντας ακόμη πιο έντονη την ανάγκη να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να δοκιμάσετε καινούριες εμπειρίες, να αποκτήσετε νέες γνώσεις και ικανότητες, να ταξιδέψετε και να αλλάξετε παραστάσεις. Περισσότερο θα επηρεαστούν οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, τουλάχιστον μέχρι τις 28/10 που θα είναι η πρώτη φάση διέλευσης του Δία στον Κριό. Ο Μάιος όμως έχει και μια καρμική χροιά για το ζώδιο σας, καθώς ο Ήλιος, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα ταξιδεύει πολύ κοντά σε όψεις με τον Ουρανό, τον Κρόνο και τους Δεσμούς της Σελήνης οδηγώντας σε αλλαγές που πιθανώς να αλλάξουν την τροπή της ζωής σας. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και μια έκλειψη που θα λάβει χώρα στις 16/5, επηρεάζοντας σας ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Απρόσμενα γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν σε εξελίξεις που ίσως δεν περιμένετε, π.χ. να αλλάξετε στέγη σπιτιού ή επαγγελματική. Μην προσπαθείτε να τα ελέγχετε αυστηρά και ασφυκτικά όλα. Αφήστε το σύμπαν να σας εκπλήξει θετικά. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας στον Κριό για το δικό σας ζώδιο αφορά στην πίστη. Όχι απαραίτητα με τη θρησκευτική έννοια του όρου, χωρίς φυσικά να αποκλείει και αυτή. Ο Μάιος σας καλεί να πιστέψετε ότι όλα όσα έρχονται στη ζωή σας έχουν κάποιο λόγο, ακόμη κι αν δεν τον αντιλαμβάνεστε τώρα με τη λογική σας. Κάτι άλλο που πρέπει να λάβετε υπόψη σας τον Μάιο είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους αρχικά μετά τις 9/5 και μετά τις 23/5 στον Ταύρο μέχρι τις 4/6. Πιθανώς να έχετε κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία ή παρεξηγήσεις με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον ή τους συνεργάτες σας. Από την άλλη είναι πιθανόν να έχετε και ξαφνικές συναντήσεις με άτομα που έπαιξαν ρόλο στο παρελθόν σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος μπορεί να ξεκινά με αρκετό στρες για την πορεία των επαγγελματικών και της καριέρας σας με τον ανάδρομο Ερμή να φλερτάρει σε τετράγωνο με τον Κρόνο, παρόλα αυτά στην πορεία και ιδιαίτερα μετά τις 4/6 τα πράγματα θα διαφοροποιηθούν, καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία κι εσείς παίρνετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Πολύ σημαντική και η βοήθεια της Αφροδίτης από τον ίδιο τομέα μέχρι τις 23/6, για να τονώσετε τις σχέσεις με τους ανθρώπους που προΐστανται στη δουλειά σας ή για να γοητεύσετε άλλα άτομα από τον χώρο που δραστηριοποιείστε και πιθανώς να δεχτείτε κάποια πρόταση για μεταγραφή. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, παρόλα αυτά, με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 11, 12/6 μπορεί να θελήσετε περισσότερη ανεξαρτησία στον τρόπο που εργάζεστε και να σοκάρετε τους άλλους επιλέγοντας ένα πιο ελεύθερο επάγγελμα κι όχι κάτι δεσμευτικό. Ή ίσως κάνετε μια αλλαγή κατεύθυνσης της καριέρας σας. Μετά τις 13/6 που ο Ερμής παίρνει θέση στους φιλικούς σας Διδύμους θα είστε πιο κοινωνικοί, πιο πρόθυμοι να βγείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες, φίλους και να εκφράσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας πιο ανοιχτά. Το να επικοινωνήσετε γίνεται ακόμη πιο σημαντικό, γι’ αυτό θα ενισχύσετε τους δεσμούς σας με κάθε τρόπο. Η πορεία αυτή, συνδυαζόμενη και με την είσοδο της Αφροδίτης επίσης στους Διδύμους στις 23/6, θα κάνει τονωτικές ενέσεις στη διάθεση σας που θα γίνει πιο ανάλαφρη και πιο ευχάριστη. Αυτό θα προσελκύσει και σε ερωτικό επίπεδο νέα άτομα αν είστε μόνοι-ες και σε αναζήτηση ενός έρωτα. Η Πανσέληνος στις 14/6 πραγματοποιείται μέσα στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, της φήμης και της επιχειρηματικότητας. Αυτή η Πανσέληνος στον Τοξότη για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις για το ταίρι σας ή κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Από την άλλη, μπορεί να σας μπερδέψει με κάποιο τρόπο σε θέματα της καρδιάς, γι’ αυτό μην πάρετε πολύ δεσμευτικές αποφάσεις από τις 14/6 μέχρι και τις 16/6. Όσοι έχετε μια ωραία σχέση μπορεί με αυτό το φεγγάρι να περάσετε «ζάχαρη», ειδικά αν αποφασίσετε να πάτε και μια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι. Επειδή πολλοί από τους εκπροσώπους του ζωδίου σας έχετε καλλιτεχνική φλέβα, δεν είναι απίθανο να έχετε σπουδαία έμπνευση αυτές τις μέρες. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο στο θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 σηματοδοτεί μια περίοδο που πρέπει να προσέχετε περισσότερο τις άμυνες του οργανισμού σας και να μην κουράζεστε ιδιαίτερα. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 μπορεί να φέρει κάτι από το παρελθόν το οποίο δεν τελείωσε, προκειμένου να το ολοκληρώσετε χωρίς να αφήνετε εκκρεμότητες. Για τους γεννημένους τέλος Ιουλίου μπορεί να σηματοδοτεί μυστικές επαφές και συζητήσεις. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχετε την απόλυτη στήριξη του Άρη και του Δία από τον Κριό, που υπόσχονται περισσότερη επιτυχία σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών και νομικών υποθέσεων, αλλά και ευκαιρίες για ταξίδια.

«Όλα για την καριέρα» είναι το μότο του Ιουλίου για το ζώδιο σας κι εκεί φαίνεται να παίζονται πολλά και διαφορετικά σενάρια στη διάρκεια του. Ο Άρης θα περάσει το κατώφλι του 10ου οίκου του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει την καριέρα, τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και το επαγγελματικό σας στάτους κι εξ αντανακλάσεως θα επηρεάζει και τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Θα παραμείνει σε αυτόν τον τομέα στον Ταύρο μέχρι τις 20 Αυγούστου, δίνοντας ώθηση από τη μια στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά από την άλλη δημιουργώντας μεγαλύτερη ρευστότητα. Πιθανώς να χρειαστεί να φτάσουμε στο τέλος του μήνα για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα πού οδεύει το πράγμα. Μέσα στον μήνα αυτό καλά θα κάνετε να αποφύγετε περιττά έξοδα, γιατί ούτως ή άλλως θα είναι αρκετά επιβαρυμένος ειδικά όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του. Η Πανσέληνος στις 13/7 μπορεί να φέρει κάποιες εξελίξεις σε επίπεδο επαγγελματικό ή μπορεί να υπάρχουν θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση που πρέπει να φροντίσετε περισσότερο. Για κάποιους από σας η Πανσέληνος αυτή μπορεί να φέρνει το τέλος μιας δουλειάς, αλλά μην σας απογοητεύει ένα τέτοιο σενάριο γιατί πολύ γρήγορα θα βρείτε κάτι καινούριο και πιθανώς πιο ικανοποιητικό. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα πρέπει να κάνετε τη φροντίδα του εαυτού σας προτεραιότητα, καθώς ο Άρης πάντα μας κάνει πιο επιρρεπείς σε ιώσεις, αλλεργίες, μικροατυχήματα. Η Αφροδίτη μέχρι τις 18/7 από τους Διδύμους θα δίνει έναν τόνο κοινωνικότητας και θα θέλετε να βλέπετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους πιο συχνά κάνοντας ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Με τόσο στρες που θα έχετε για τα επαγγελματικά σας άλλωστε, οι φίλοι και οι άνθρωποι που μαζί τους νιώθετε χαλαρά κι όμορφα είναι το αντίδοτο και η μεγαλύτερη χαρά σας. Ο έρωτας είναι πάντα στο μυαλό σας! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το ζώδιο σας συμβολίζει την καρδιά στο ανθρώπινο σώμα. Οι ευκαιρίες να ερωτευθείτε (μολονότι δεν θα είναι τόσες πολλές όσο αργότερα μέσα στο καλοκαίρι) θα υπάρξουν, καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 28/7 μπορεί να δείξει μια νέα σχέση ή μια νέα αρχή σε έναν σημαντικό τομέα της ζωής σας. Η σύνοδος Ουρανού-Κάρμα στις 31/7 μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην κατεύθυνση της ζωής και της καριέρας σας και αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να ξεκινήσετε κάτι εντελώς πρωτοποριακό, ίσως μια εντελώς διαφορετική στροφή στην καριέρα.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Ο μήνας των γενεθλίων σας, συνυφασμένος τουλάχιστον άλλες εποχές με τη θερινή ραστώνη, τις διακοπές, τους χαλαρούς ρυθμούς, για άλλη μια χρονιά έχει προκλήσεις για το ζώδιο σας, ή για τον ωροσκόπο σας αν δεν είστε Λέοντες και τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο. Βλέπετε ο μήνας ξεκινά με ένταση, καθώς έχουμε την τριπλή σύνοδο Άρη, Ουρανού και Βόρειου Δεσμού της Σελήνης (Κάρμα) στον Ταύρο, σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σας που κυβερνά την καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Ήδη από τον Ιούλιο που πήρε θέση στον Ταύρο ο Άρης στις 4/7 πολλά πράγματα άρχισαν να αλλάζουν ή να δείχνουν πως θα αλλάξουν στη συνέχεια σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να νιώσατε μεγαλύτερη ανασφάλεια σχετικά με το τι γίνεται παρακάτω στην καριέρα σας ή μπορεί να υπήρχε διάσταση απόψεων με τους συνεργάτες, προϊσταμένους και υφισταμένους. Κάποιοι μπορεί να βιώσατε μεγαλύτερη ένταση και σε μια προσωπική σας σχέση και το πεδίο μάχης να ήταν το σπίτι κι όχι η δουλειά. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου είναι αλήθεια ότι έχει ακόμη αστάθειες και μπορεί να προκύπτουν νέα σενάρια σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Κάποιες φορές μπορεί να φτάνετε και στα όρια σας και να θέλετε να έρθετε σε ρήξη. Όμως πριν λειτουργήσετε με παρόρμηση σκεφτείτε πρώτα τις συνέπειες που θα έχει μια τέτοια πράξη. Ειδική μνεία θέλω να κάνω στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 11-12/8 και είναι ίσως το πιο απαιτητικό φεγγάρι του καλοκαιριού, καθώς δέχεται τα πυρά τριών πλανητών: του Άρη, του Κρόνου και του Ουρανού. Τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών θα είναι πάλι στο προσκήνιο δημιουργώντας μεγαλύτερη αναστάτωση, χωρίς να σας αφήνουν ακόμη κι αν είστε διακοπές να απολαύσετε με ξενοιασιά τις μέρες αυτές. Προσοχή και στην υγεία. Μια σχέση ή συνεργασία φτάνει σε ένα οριακό σημείο αν είστε γεννημένοι κοντά στις 12/8 και μπορεί να υπάρχουν τριγμοί πριν καταλαγιάσει το πράγμα και πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Στα καλά νέα ότι στις 11/8 η Αφροδίτη θα πάρει θέση στο ζώδιο σας βοηθώντας στα δύσκολα να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Βοηθητική και για τα ερωτικά σας αλλά και για διακοπές η θέση της. Στις 13/8, που ο Ερμής θα συναντήσει σε τρίγωνο τον Ουρανό, τον Άρη και το Κάρμα, μπορεί να υπάρχει μια εξαιρετική κατάληξη σε ένα επαγγελματικό ζήτημα και να έχετε και οικονομικό κέρδος. Από κει και κάτω ξεκινά ένα πιο άνετο διάστημα. Στις 20/8 ο Άρης θα σταματήσει την πολιορκία προς το ζώδιο σας και θα περάσει στους φιλικούς σας Διδύμους. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου στις κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις, αλλά και στα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας. Ό,τι μπορεί να προκύπτει με φίλους, συνεργάτες αυτές τις μέρες μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο όταν ο Άρης γυρίσει ανάδρομος από το τέλος Οκτωβρίου κι έπειτα. Με τη διέλευση αυτή μέσα στους επόμενους 7 μήνες θα σιγουρευτείτε ποιος πραγματικά είναι φίλος σας και ποιοι άνθρωποι γενικώς είναι στο πλευρό σας. Η Νέα Σελήνη στις 27/8 στην Παρθένο σας δίνει ενέργεια και κίνητρο να κυνηγήσετε τα οικονομικά σας και να αυξήσετε τα έσοδα σας. Μολονότι μπορεί να χρειαστεί να δώσετε έναν αγώνα για μια αύξηση ή κάποια άλλα χρήματα που απαιτείτε, καλά θα κάνετε να μείνετε σταθεροί στο δίκαιο αίτημα σας, χωρίς βέβαια να γίνετε επιθετικοί ή αγενείς προς τους άλλους.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Μετά από ένα αρκετά απαιτητικό καλοκαίρι ο Σεπτέμβριος μπορεί να φανεί βοηθητικός σε κάποιους τομείς, παρά τα σκαμπανεβάσματα που θα έχει σε αστρολογικό επίπεδο. Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση του Ερμή με τον Δία στις 3/9, μια όψη που θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές μέσα στο δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου. Με αυτή την όψη μπορεί να προκύψουν κάποιες αλλαγές ή απρόοπτα στο πρόγραμμα σας κι αυτό να σας δημιουργήσει άγχος αν δε θέλετε να προσαρμοστείτε σε κάτι νέο που δεν το είχατε προγραμματίσει. Αν δείξετε όμως μια πιο ευέλικτη στάση, τελικά μπορεί να ανακαλύψετε ότι το άγχος δεν άξιζε τον κόπο. Η αστάθεια μπορεί να προκύψει στη δουλειά ή και στις σπουδές, πιθανώς όμως και σε ένα ταξίδι. Στις 5/9 η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο σας για φέτος και προχωρά στην Παρθένο μέσα στον τομέα της αυτοπεποίθησης, των αξιών, αλλά και των οικονομικών σας. Μέχρι τις 29/9 καλείστε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, το σώμα σας, τα υλικά σας αποκτήματα και τα οικονομικά ενισχύοντας τα. Μάλιστα θα μπορούσαν να προκύψουν αρκετές ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο. Προσέξτε μόνο μην γίνεστε ιδιαίτερα επικριτικοί τόσο με τους άλλους όσο και με σας τους ίδιους. Στις 9/9 ο Ερμής γίνεται στάσιμος για να γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος αρχικά στον Ζυγό μέχρι τις 23/9 και κατόπιν στην Παρθένο μέχρι τις 2/10 που θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία. Η πρώτη αίσθηση με τον ανάδρομο Ερμή θα είναι αυτή τη σύγχυσης, καθώς κυβερνά τον τομέα της επικοινωνίας, των δοσοληψιών και των μετακινήσεων. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε, δημοσιεύεστε, διαδίδετε, κι ακόμη κάντε έναν προληπτικό έλεγχο στο μεταφορικό σας μέσο και ένα back up στον υπολογιστή σας. Συνήθως η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε αυτό τον τομέα συνδέεται με μικρά αλλά ενοχλητικά πράγματα, π.χ. μένει το αυτοκίνητο από μπαταρία. Προσοχή και στις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Δεν είναι απίθανο να βρεθείτε με άτομα που είχατε σχέσεις φιλικές ή επαγγελματικές στο παρελθόν. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 10/9 σάς βάζει σε διαδικασία να σκεφτείτε σε βάθος θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά και τα οικονομικά σας, αλλά πιθανώς και ζητήματα μιας σχέσης που μοιάζει αδιέξοδη. Δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αυτό τον μήνα. Άλλωστε δεν φαίνεται να έχετε και όλα τα απαραίτητα δεδομένα στα χέρια σας. Σκεφτείτε αρκετά και παίρνετε τις αποφάσεις σας αργότερα και καλύτερα μετά τις 2/10 που η κρίση σας θα λειτουργεί πιο σωστά. Στις 16/9 προσοχή στα έξοδα. Αποφύγετε παρορμητικά έξοδα για να μην επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας. Προσοχή όμως και στις σχέσεις με συνεργάτες και φίλους. Η Νέα Σελήνη στις 26/9 είναι φιλική προς το ζώδιο σας και μπορεί να φέρει για τους γεννημένους τον Ιούλιο κάποια νέα πρόταση ή συμφωνία, την οποία φυσικά πρέπει να ελέγξετε διεξοδικά πριν αποδεχτείτε καθώς έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή. Στις 29/9 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Ζυγό και θα σας βοηθήσει τον επόμενο μήνα να φέρετε περισσότερη αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις σας, αλλά να είστε και πιο ευδιάθετοι στην καθημερινότητα σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Οκτώβριος ξεκινά με θετικούς οιωνούς και σίγουρα ευνοεί ιδιαίτερα το ζώδιο σας μέχρι τις 22/10, προσφέροντας σας ευκαιρίες να ανοίξετε τους ορίζοντες σας πνευματικούς, γεωγραφικούς, επαγγελματικούς. Η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Δία στο ξεκίνημα του μήνα, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό πλαίσιο για να προωθήσετε τα ταλέντα, τις ικανότητες σας, να κάνετε γνωριμίες με άτομα που μπορεί να είναι βοηθητικά προς εσάς είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε ακόμη και σε προσωπικό. Στις 2/10 ο Ερμής σταματά να είναι ανάδρομος και θα καταφέρετε να αποκτήσετε καλύτερο έλεγχο στα οικονομικά σας. Στις 9/10 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού είναι φιλική προς το ζώδιο σας και σας ανοίγει την όρεξη για περιπέτειες, για ταξίδια, για πρωτόγνωρες εμπειρίες. Θέλετε να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά, να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που σας εξιτάρουν, να μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα όνειρα και τα σχέδια σας. Στις 10/10 ο Ερμής επιστρέφει στον Ζυγό και στις 12/10 θα σχηματίσει την τρίτη και τελευταία αντίθεση με τον Δία στον Κριό. Κάποια θέματα που ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο και αφορούσαν διαπραγματεύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, σπουδές, το μεταφορικό σας μέσο ή κάποιο ταξίδι, μπορεί να ολοκληρωθούν τώρα με επιτυχή τρόπο. Μέχρι τις 22/10 πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε μέρα και ώρα, γιατί αφενός θα είναι πιο εύκολο να έχετε καλύτερα αποτελέσματα και αφετέρου θα έχετε αρκετή στήριξη από το περιβάλλον σας. Στις 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη περνούν στον Σκορπιό δημιουργώντας ένα κλίμα μεγαλύτερης εσωστρέφειας και τα προσωπικά σας θέματα, όπως και τα οικογενειακά, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Η έκλειψη στις 25/10 επηρεάζει τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου κι εσείς μπορεί να έχετε κάποια χωροταξική αλλαγή. Μπορεί να αλλάζετε δουλειά, πόστο εργασίας ή ακόμη μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση. Η επιρροή μιας έκλειψης είναι συνήθως έντονη και ξαφνική. Στις 28/10 ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθύς για ακόμη δυο μήνες μέχρι τις 20/12 καλώντας σας να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν, να δώσετε τέλος σε εκκρεμότητες και ό,τι άλλο σας κρατά δέσμιους σε καταστάσεις ή σχέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτε. Ακόμη, θα δώσει κάποιες ευκαιρίες στους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου σε οικονομικά θέματα. Η εκκίνηση της ανάδρομης πορείας του Άρη στις 30/10 στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βάλει μέσα στο επόμενο διάστημα και μέχρι τις 12/1/23 στη διαδικασία να αναρωτηθείτε τι ακριβώς θέλετε εσείς οι ίδιοι από τη ζωή σας. Είναι η στιγμή αναθεώρησης σε στόχους, ανθρώπους, καταστάσεις.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2022

Ο Οκτώβριος ξεκινά με καλά νέα, καθώς ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία νωρίς νωρίς στις 2/10, επιτρέποντας μας να επικοινωνήσουμε καλύτερα και να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας. Βέβαια, καλώς ή κακώς οι αναταραχές σε παγκόσμιο επίπεδο δεν τελειώνουν όσο κι αν το επιθυμούμε, καθώς ακόμη μια φορά μέσα στον Οκτώβριο συγκλίνουν σε όψη τετραγώνου ο Ουρανός με τον Κρόνο που είναι η κύρια όψη των τελευταίων δυο ετών. Ας επικεντρωθούμε όμως σε αυτά που αφορούν τις ζωές μας και που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να περνάμε καλύτερα και να είμαστε πιο ικανοποιημένοι, καθώς είναι εκτός του δικού μας ελέγχου όσα συμβαίνουν στον πολύπαθο πλανήτη μας. Η Πανσέληνος το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου στον άξονα Κριού-Ζυγού άλλωστε ζητά την προσοχή και την ενέργεια μας στις προσωπικές μας ανάγκες και μας καλεί να δούμε ποιες από αυτές δεν ικανοποιούνται κυρίως στον τομέα των σχέσεων και τι ακριβώς χρειάζεται να κάνουμε προκειμένου να παίρνουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση από τις επαφές μας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Αν όλα καθυστερούσαν ή εσείς είχατε μια διστακτικότητα στο να κάνετε μια κίνηση, να πάρετε ένα ρίσκο ή να εγκαινιάσετε κάτι καινούριο στη ζωή σας, ο Οκτώβριος θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός. Από την άλλη, καθώς ο Ερμής στις 10/10 θα προχωρήσει πάλι στο ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του τον Σεπτέμβριο, φαίνεται ότι θα κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις σε πράγματα που εγκαινιάσαμε νωρίτερα τον προηγούμενο μήνα. Φυσικά το πιο σημαντικό αστρολογικό θέμα του Οκτωβρίου είναι η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό που θα λάβει χώρα στις 25/10 και μάλιστα θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή, καθώς θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη που θα έχει μόλις περάσει σε αυτό το ζώδιο. Αυτή η έκλειψη δείχνει ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα που σχετίζονται με τις ερωτικές σχέσεις αλλά και τα οικονομικά. Βοηθά να ελευθερώσουμε τον εαυτό μας από ψυχολογικά βάρη, παλιές αντιλήψεις και ριζωμένες πεποιθήσεις, που δεν μας επιτρέπουν να σημειώσουμε πρόοδο στη ζωή μας, στις σχέσεις μας και τις οικονομικές μας συνθήκες. Οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες των ζωδίων του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, ή έχετε πλανήτες σε αυτά τα 4 ζώδια κοντά στις 2 μοίρες. Στο τέλος Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 28/10 ο Δίας θα επιστρέψει ανάδρομος για ένα σύντομο διάστημα στους Ιχθύς μέχρι τις 20/12. Θυμηθείτε αν τον Απρίλιο και τον Μάιο μπορεί να είχαν προκύψει κάποια συγκεκριμένα θέματα στη ζωή σας, γιατί μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο ώστε να τα κλείσετε οριστικά. Ο μήνας θα τελειώσει με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους, που ξεκινά στις 30/10 και θα ολοκληρωθεί στις 12/1/23. Αυτό ίσως είναι και το πιο απαιτητικό διάστημα της χρονιάς για πολλούς και ποικίλους λόγους τόσο σε επίπεδο εξελίξεων στον πολιτικό και κοινωνικό τομέα όσο και σε θέματα που αφορούν στην οικονομία.
Κάθε μήνας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, αλλά και τους δικούς του ευνοούμενους. Για τον φετινό Οκτώβριο οι τυχεροί είναι τα ζώδια του αέρα, δηλαδή Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. Ισχύει φυσικά και αν έχετε ωροσκόπο ή πολλούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.
Αν δεν ξέρετε σε ποια ζώδια βρίσκονται οι πλανήτες σας, ή αν δεν έχετε διαβάσει ποτέ την ανάλυση του δικού σας αστρολογικού χάρτη, μπορείτε να το κάνετε πατώντας εδώ.

[...]