Λέων ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Λέοντες! Δεν αλλάζει μόνο η χρονιά κι ο μήνας, αλλάζουν κι οι πλανητικές προδιαγραφές που θα σας επηρεάσουν με τελείως διαφορετικό τρόπο αυτόν τον μήνα. Στις 7/1 ο Άρης περνά για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια στον τομέα της καριέρας, κάνοντας σας πιο φιλόδοξους και σίγουρα ένα από τα ζώδια που θα ασχοληθούν με τις επαγγελματικές τους προοπτικές στο ξεκίνημα της χρονιάς. Αν λοιπόν είχατε κατά νου ένα νέο ξεκίνημα, μια προαγωγή, μια αλλαγή δουλειάς ή ένα νέο μονοπάτι στην καριέρα σας, τότε ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα! Φυσικά δεν πρόκειται να γίνει άκοπα, θα χρειαστεί να εργαστείτε πολλές ώρες και να το κάνετε όλο αυτό οργανωμένα, για να μην βλάψετε τον δεύτερο τομέα που έχει έμφαση αυτός ο μήνας, που είναι τα θέματα της υγείας σας. Η Νέα Σελήνη στις 13/1 σας υπενθυμίζει ότι πρώτα πρέπει να είστε εσείς καλά, γεροί, δυνατοί, γεμάτοι ενέργεια και μετά να δουλεύετε τόσο έντονα. Αν είχατε παραμελήσει τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης, τώρα είναι η στιγμή να τους ξαναπιάσετε, κάνοντας ενδεχομένως κι έναν έλεγχο υγείας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μην ξεχνάτε ότι έχετε έναν Κρόνο απέναντι σας που εξασθενεί τις άμυνες σας, όσο κι αν σας βοηθά να ανέλθετε επαγγελματικά. Κάποιοι άλλοι μπορεί να ψάχνετε μια αλλαγή στον χώρο του σπιτιού αυτόν τον μήνα, αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το σπίτι που μένετε. Κι αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο, το οποίο αν το επιθυμείτε πρέπει να το τρέξετε μέσα στο μήνα, διότι τον Φεβρουάριο θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή εμπόδια. Η Πανσέληνος στις 28/1 στο ζώδιο σας, κάνει τα θέματα μιας σχέσης ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Είναι η στιγμή να δείξετε πόσο θέλετε κάποιον-α στη ζωή σας ή πόσο σας έχει πληγώσει κάποιος-α, εξαρτάται φυσικά σε ποια φάση είστε. Ούτως ή άλλως ο τομέα των σχέσεων θα είναι ένας σημαντικός τομέας για σας μετά τις 20/1 και ακόμη περισσότερο μέσα στον επόμενο μήνα, που ούτε λίγο ούτε πολύ θα βρίσκεται το μισό πλανητικό σύστημα μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας. Βέβαια και με ανάδρομο Ερμή, δηλαδή δεν έχετε ξεμπερδέψει με το παρελθόν.

Καλό μήνα Λέοντες μου! Ο Φεβρουάριος γιορτάζει τις συνέργειες, τις συνεργασίες, τις σχέσεις, ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές και αποκαλύπτει όλη την γκάμα των χρωμάτων τους, από τα πιο όμορφα μέχρι τα πιο σκοτεινά. Διότι οι σχέσεις μας καλώς ή κακώς τα έχουν όλα. Περισσότεροι από τους μισούς πλανήτες θα βρεθούν, σε διαφορετικές στιγμές, στο ζώδιο του Υδροχόου στον τομέα των σημαντικών «άλλων» στη ζωή σας μέσα στον μήνα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ερμής που θα βρίσκεται σε ανάδρομη φάση μέχρι τις 20/2, βάζοντας σας σε δεύτερες σκέψεις για κάποια σχέση ή συνεργασία όπως θα διαβάσετε και στο αναλυτικό μου άρθρο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, που συνοδεύεται από την ακριβείας σύνοδο Αφροδίτης-Δία, φαίνεται ότι θα ευνοήσει ιδιαίτερα σε κάποια σχέση ερωτική ή επαγγελματική όσους έχετε Ήλιο από τις 21 έως τις 25 μοίρες του Λέοντα ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες. Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας βρείτε το εδώ. Εννοείται ότι μέχρι τις 20/2 θα είστε πιο προσεκτικοί με την επικοινωνία και τις συνεννοήσεις σας. Καλύτερα να ελέγχετε διπλά και τριπλά ότι έχετε καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει ή τι καταλαβαίνει ο συνομιλητής σας, παρά να το αφήνετε στον αέρα. Κάποιες ημέρες σαφώς θα είναι πιο πιεστικές όταν ο Άρης, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του μήνα στον Ταύρο, θα κάνει κάποιες απαιτητικές όψεις. Την 1η Φεβρουαρίου, στις 10/2, στις 20/2. Εκείνες τις ημέρες διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Προσοχή ακόμη στην οδήγηση. Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη είναι ότι είστε σε ένα μεταβατικό στάδιο σε ό,τι αφορά την καριέρα σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, ενδεχομένως να ολοκληρωθεί μια δουλειά και να έχετε κάποια οικονομική απώλεια. Πολύ σύντομα όμως, θα καταφέρετε να την αντικαταστήσετε αν συμβεί ένα τέτοιο ακραίο σενάριο. Μην αγχώνεστε και εμπιστευθείτε το σύμπαν ότι θα σας φέρει αυτό που σας χρειάζεται και σας αξίζει πραγματικά.

Το πρώτο δίμηνο του 2021, όπως σας το είχα άλλωστε τονίσει, ήταν από τα πιο απαιτητικά διαστήματα της νέας χρονιάς που μπορεί να σας δημιούργησε ποικίλες δυσκολίες ή να σας εξέθεσε σε κινδύνους που σχετίζονταν με τη δουλειά, την πορεία της καριέρας σας, αλλά και την εικόνα σας προς τα έξω. Ο συνδυασμός Άρη στον Ταύρο με Κρόνο στον Υδροχόο δεν είναι από τους χαλαρούς και είτε λίγο είτε πολύ, όλοι οι Λέοντες το αντιληφθήκατε. Όμως ήρθε ο Μάρτιος και ο Άρης παίρνει την άγουσα από τον Ταύρο, σταματά την ασφυκτική του πολιορκία και περνά στους πολύ φιλικούς σας Διδύμους, στρέφοντας την προσοχή σας στους φίλους, στις κοινωνικές σας επαφές, στους μελλοντικούς σας στόχους, στη συλλογική δουλειά, στα κοινά, στα κοινωνικά σας δίκτυα. Αυτά φαίνεται ότι μπορεί να βοηθήσουν και στην επιτυχία των στόχων σας. Στις 5/3 μπορεί να έχετε μια ευχάριστη είδηση, είτε από τον σύντροφο σας είτε από έναν συνεργάτη. Η περίοδος που ο κυβερνήτης σας Ήλιος βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι τις 19/3, είναι μια πιο εσωτερική περίοδος που έχετε να διαχειριστείτε κρυμμένα συναισθήματα, απωθημένα. Είναι σαν να κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν ανασύροντας αναμνήσεις. Κάποιες φορές χρειάζεται να πάμε πίσω για να πάρουμε φόρα, να προχωρήσουμε μπροστά αγαπητοί μου Λέοντες. Πέραν όλων των άλλων ο Μάρτιος έχει για σας και το χρώμα του χρήματος. Με κάποιο τρόπο όμως εδώ το χρήμα είναι συνδεδεμένο και με συναισθήματα. Αν ας πούμε πρέπει να χωρίσετε την περιουσία σας γιατί μπορεί να χωρίσατε, αν λάβατε μια κληρονομιά μέσα από μια απώλεια, αν τελειώνετε μια δουλειά και παίρνετε αποζημίωση. Πολλά τα σενάρια όπως καταλαβαίνετε. Σε κάθε περίπτωση εσείς προσπαθήστε να έχετε ένα ξεκάθαρο έλεγχο των οικονομικών σας κι αποφύγετε ρίσκο και οικονομικές συμφωνίες στις 11, 13, 14, 30/3. Η είσοδος του Ήλιου στις 20/3 κι ακολούθως της Αφροδίτης στις 21/3 στον Κριό, θα σημάνουν πραγματικά την άνοιξη για σας σε ένα νέο κύκλο που αφορά το μέλλον στη ζωή σας. Τις σπουδές, τις δουλειές, τα ταξίδια, την προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική για το ζώδιο σας.

Ο Απρίλιος είναι μια πολύ καλύτερη εκδοχή της άνοιξης για τους εκπροσώπους του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας. Ιδιαίτερα μέχρι τις 17/4 φαίνεται ότι οι περισσότεροι πλανήτες είναι με το μέρος σας και μπορείτε πιο εύκολα να επιτύχετε στους στόχους σας. Στις 6/4, στις 10/4, στις 14/4, στις 15/4 και στις 17/4 έχετε πολύ θετικές όψεις για να κυνηγήσετε τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας σχέδια και να έχετε θετικό αποτέλεσμα. Αν σκέφτεστε να αρχίσετε κάποιες σπουδές, ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο, μαθήματα ξένων γλωσσών ή περιμένετε νέα για ένα πτυχίο, το παραπάνω διάστημα θα είναι σούπερ ευνοϊκό. Η Νέα Σελήνη στις 11 Απριλίου μπορεί να σας οδηγήσει σε μια εντυπωσιακή επαγγελματική ευκαιρία. Να είστε θαρραλέοι και να μην έχετε κανένα φόβο για το καινούριο που απλώνεται μπροστά σας. Οι προδιαγραφές του πρώτου μισού του Απριλίου είναι από κάθε άποψη πιο θετικές, ακόμη και στον ερωτικό τομέα. Την ανάλυση βέβαια για τα ερωτικά σας θα τη δείτε σε ξεχωριστό μου άρθρο. Σε κάθε περίπτωση, είτε ψάχνετε μια σχέση είτε είστε ήδη σε μια σχέση το «θερμόμετρο» ανεβαίνει, όπως και τα συναισθήματα χαράς. Πάμε όμως στο δεύτερο και πιο ταλαιπωρημένο κομμάτι του Απριλίου που χρειάζεται προσοχή. Αυτό εκτείνεται στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Στις 19/4 Ήλιος και Ερμής προχωρούν στον Ταύρο μέσα στον τομέα της καριέρας, όπου εκεί ήδη βρίσκεται και η Αφροδίτη, αλλά και ο Ουρανός. Μάλιστα, ο Ουρανός θα αρχίσει από αυτό τον μήνα να επηρεάζει περισσότερο εσάς με γενέθλια στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαημέρου. Από τις 23/4 μέχρι τις 28/4 οι πλανήτες από τον Ταύρο θα κοντράρουν με τον Κρόνο στον Υδροχόο και την ατμόσφαιρα θα επιβαρύνει περαιτέρω και η Πανσέληνος στις 27/4 στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου. Αυτές τις ημέρες θα προσέξετε υγεία, σχέσεις, οικογένεια και δουλειά. Δηλαδή όλα! Είναι μέρες που μπορεί να συναντήσετε αντιστάσεις, εμπόδια, προβλήματα που πρέπει να φροντίσετε. Αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρχει και αρκετή παρασκηνιακή δράση. Βλέπετε μετά τις 23/4 περνά κι ο Άρης στον Καρκίνο στα μετόπισθεν του ωροσκοπίου σας. Δεν υπάρχει λόγος φόβου, αλλά πρόληψης και μέριμνας για τον εαυτό σας κυρίως.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Απρίλιος 2021

Καλό μας μήνα! Ο Απρίλιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες αυτής της χρονιάς, αλλά κι από τους πιο αισιόδοξους, καθώς τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε στη διάρκεια του θα μας επιτρέπουν να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, σε σχέση με το πώς το βλέπαμε μέχρι τώρα. Ειδικά το διάστημα 10 με 17 Απριλίου κρύβει κάποιες από τις πιο τυχερές όψεις σε αστρολογικό επίπεδο. Η Αφροδίτη μέχρι τα μισά του μήνα θα βρίσκεται στον Κριό και στις 6/4 θα σχηματίσει ακριβές εξάγωνο με τον Άρη, τον αιώνιο εραστή της. Έτσι, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), όπως και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) μπορεί να έχουν να περιμένουν μια εξαιρετική εξέλιξη είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική τους ζωή. Μια μέρα με ιδιαίτερα θετικές όψεις, του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Δία, έρχεται στις 10/4. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη μέρα για υπογραφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, δεσμεύσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Δύσκολη μέρα για σχέσεις και οικονομικά θα είναι η 12η Απριλίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Καλύτερα να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας με τα αισθήματα και τα χρήματα εκείνη την ημέρα. Κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου. Στις 14/4 η Αφροδίτη περνά στο σταθερό και αγαπημένο της περιβάλλον του Ταύρου και την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τη δράση. Δυο από τις πιο τυχερές ημέρες του Απριλίου, που μπορείτε να αξιοποιήσετε κατά το δοκούν, είναι στις 15/4 με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία και στις 17/4 με το τρίγωνο Άρη-Δία. Τα νέα ξεκινήματα, τις πρωτοβουλίες και τη δράση ευνοεί και η εξαιρετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 11/4. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ, να ανοίξετε μια επιχείρηση, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προχωρήσετε σε μια δέσμευση προσωπική ή επαγγελματική το νέο αυτό φεγγάρι θα σας δώσει ισχυρά κίνητρα και βοήθεια. Ερμής και Ήλιος θα προχωρήσουν μαζί στον Ταύρο στις 19/4, εγκαινιάζοντας τα γενέθλια του δεύτερου ζωδίου του ζωδιακού. Εκεί στο τέλος Απριλίου έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες, μολονότι όχι πολύ εύκολες όψεις για να είμαι ειλικρινής. Στις 23/4 θα περάσει ο Άρης στον Καρκίνο, βάζοντας σε πρώτο πλάνο το συναίσθημα, ακόμη κι όταν αναλαμβάνουμε δράση. Γινόμαστε πιο υπερευαίσθητοι, πιο κυκλοθυμικοί και πιο αντιδραστικοί. Στις 25/4 έχουμε δύσκολες όψεις για την Αφροδίτη και τον Ερμή, που σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνοντας απογοήτευση και εμπόδια, ενώ στις 27/4 σχηματίζεται και η έντονη Πανσέληνος του Απριλίου που δημιουργεί αναστάτωση και αρκετά επικίνδυνα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Δύσκολη Πανσέληνος για τον κόσμο της οικονομίας, των τραπεζών, αλλά και για τη γείτονα χώρα Τουρκία, που πιθανώς θα έχει εξελίξεις αυτές τις ημέρες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.