Λέων ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 – 10/07/2022

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και η επιθυμία σας να ευχαριστήσετε τους άλλους, είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στη δουλειά, θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Είστε από τη φύση σας γενναιόδωροι και σίγουρα θέλετε να στηρίζετε τους φίλους, την οικογένεια και τους συνεργάτες σας, όμως αυτό πιθανώς σας εμποδίζει να έχετε ηρεμία μέσα σας και χρόνο για να τον αφιερώνετε στις δικές σας ανάγκες. Γι’ αυτό κοιτάξτε να βρείτε μια ισορροπία σήμερα. Από την άλλη, η Σελήνη στην Παρθένο σας προτρέπει να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες, συγκεντρωθείτε σε όλα όσα πρέπει να κάνετε και μην αφήνετε κανένα να διασπά την προσοχή σας με τα δικά του θέματα. Μολονότι είναι μια κουραστική μέρα, μπορεί ταυτόχρονα να είναι και πολύ παραγωγική.

Μετά το Σαββατοκύριακο μπορεί να νιώθετε πιο κουρασμένοι ή άτονοι κι αυτό να επηρεάζει και τον βαθμό συγκέντρωσης σας στα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Όμως είναι κάτι εντελώς παροδικό, γι’ αυτό μην πανικοβάλλεστε αν νιώθετε ότι δεν έχετε ενέργεια τώρα που αρχίζουν πιο εντατικά οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες. Ο Άρης προχωρά στον Ταύρο σε ένα νευραλγικό σημείο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την καριέρα σας και εξ αντανακλάσεως με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Πιθανώς να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον. Ο Ερμής από την άλλη, όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο μου, σας βρίσκει σε μια φάση που θέλετε να συγκεντρωθείτε είτε στα επαγγελματικά σας σχέδια είτε στα θέματα σπουδών με μεγαλύτερη προσήλωση για να έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα.

Θετική στο μεγαλύτερο της μέρος η σημερινή μέρα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Ακόμη είναι πολύ βοηθητική για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, σεμιναρίων, αλλά και επαφών, διαπραγματεύσεων. Κανονίστε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Αποφύγετε όμως συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας τις βραδινές ώρες. Αυτές θα είναι πιο κουραστικές και τα αποτελέσματα αμφίβολα.

Η σημερινή μέρα με το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου έρχεται για να ισορροπήσει κάπως τα πράγματα και να βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά σας ζητήματα. Είναι μια εξαιρετική όψη για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, να βάλετε σε μια ιεραρχία τις δουλειές που έχετε να κάνετε, να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, μιας επιχειρηματικής κίνησης, των σπουδών ή ενός ταξιδιού. Γενικότερα είναι ίσως η πιο σταθερή, αλλά και παραγωγική ημέρα της εβδομάδας για σας.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική.

[...]