Λέων ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

24/01/2022 – 30/01/2022

Μέχρι το βράδυ εκμεταλλευτείτε την πιο ήπια για το ζώδιο σας επιρροή της Σελήνης από τον Ζυγό, ώστε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ή απλώς για να απολαύσετε απερίσπαστοι μια πιο άνετη μέρα στην καθημερινότητα σας. Σαφώς θα έχετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα και σήμερα, απλά η δουλειά θα βγαίνει πιο εύκολα. Σημαντική μέρα και για σοβαρές συζητήσεις, επικοινωνία, διαπραγματεύσεις, επαφές. Όμως τις βραδινές ώρες που αρχίζει να επηρεάζει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί με το μεταφορικό σας μέσο και στις μετακινήσεις σας, ειδικά αν έχουμε και δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το σημαντικό νέο της ημέρας βέβαια είναι η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, που θα διαμορφώσει διαφορετικά τις καταστάσεις στην καθημερινότητα των επόμενων εβδομάδων, όπως θα διαβάσετε στην ανάλυση μου πατώντας εδώ.

Οι όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ουρανό δημιουργούν ένα πιο φορτισμένο πλαίσιο σήμερα στον χώρο της δουλειάς ή και του σπιτιού κι εσείς καλείστε να βρείτε μέσα σ’ αυτό μεγαλύτερη ισορροπία. Καθώς οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται και πληθύνονται και στα δύο μέτωπα, και κάπως έτσι θα πάει κι όλη η εβδομάδα, πρέπει να βρείτε τρόπους να ικανοποιείτε και τις δικές σας επιθυμίες, αλλά και να ανταποκρίνεστε και στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τόσο των συνεργατών όσο και της οικογένειας. Η σημερινή μέρα έχει απρόοπτα και αρκετή ασυνεννοησία, γι’ αυτό φανείτε υπομονετικοί.

Θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας, κυρίως σε επίπεδο οικογενειακό ή με τους συγκατοίκους σας, μπορεί να σας απασχολούν σήμερα περισσότερο. Ενδεχομένως νιώθετε ότι δεν σας στηρίζει κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας και αυτό να σας δημιουργεί περίεργα συναισθήματα. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι την τελική του έξοδο από αυτή τη φάση στις 3/2. Μέσα στον τομέα της καθημερινότητας, της υγείας και φυσικής κατάστασης, αλλά και της δουλειάς, το επόμενο απαιτητικό διάστημα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα σχέσεων με τους συνεργάτες σας, αλλά και στα θέματα επικοινωνίας της ίδιας της δουλειάς σας, καθώς θα είναι εύκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις ή χαλασμένο τηλέφωνο. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο οργανωμένοι γίνεται και διπλοτσεκάρετε τα πάντα.

Με τη Σελήνη στον Τοξότη από το πρωί βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει χαρά, βρείτε πώς θα διοχετεύσετε τη δημιουργικότητα σας και πώς μπορείτε να εκφραστείτε ακόμη και καλλιτεχνικά αν έχετε τέτοιο ταλέντο. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το φεγγάρι και μπορεί να σας δώσουν περισσότερη ικανοποίηση. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας τη σημερινή και την αυριανή μέρα και να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για μετά το Σαββατοκύριακο. Ακόμη, σήμερα ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί και με θέματα που αφορούν στα οικονομικά.

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, που αρχίζει να επηρεάζει από το βράδυ, δημιουργεί κάποια προβλήματα σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα σας, τη δουλειά, αλλά πιθανώς και τις σχέσεις με συνεργάτες. Αν είχατε υπόψη σας να κάνετε μια καινούρια αρχή σε ένα επαγγελματικό σχέδιο, μπορεί τώρα να παρουσιάζονται κάποιες δυσκολίες ή ένα σημαντικό εμπόδιο που δεν σας το επιτρέπει, καθώς μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος. Ίσως όμως σας δίνεται ο απαραίτητος χρόνος, ώστε να δείτε καλύτερα και λεπτομερώς τη στρατηγική σας και να κάνετε τις τροποποιήσεις σας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να βιαστείτε. Μπορεί να μην έχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ή όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται προκειμένου να υλοποιήσετε τον στόχο σας. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ακόμη ανάδρομο φαινομενικά Ερμή που δυσχεραίνει τα πράγματα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη κι έτσι παρά τις όποιες δυσκολίες θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε τουλάχιστον σήμερα σε ό,τι έρχεται.

Αν τις προηγούμενες 6 εβδομάδες προσπαθούσατε δίνοντας καθημερινά αγώνα να υιοθετήσετε καλύτερες διατροφικές συνήθειες, να ακολουθήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή ή αυστηρή δίαιτα και δεν τα καταφέρνατε ή αν είχατε παρά τις καλές σας προθέσεις προβλήματα με συνεργάτες ή και πελάτες στη δουλειά, μπορεί να υπάρχει μια πολύ καλή δικαιολογία που λέγεται ανάδρομη Αφροδίτη. Από το Σάββατο όμως η Αφροδίτη επανέρχεται στην ορθή της πορεία κι από τις 4/2 θα επανέλθει στον ίδιο τομέα ορθόδρομος κι ο Ερμής κι έτσι οι δικαιολογίες τελειώνουν και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δημιουργώντας μια πιο κουραστική καθημερινότητα, πιθανώς με εκκρεμότητες που πρέπει να μαζέψετε από όλη την εβδομάδα, δουλειές στο σπίτι ή και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα και απρόβλεπτες εξελίξεις για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο σε θέματα δουλειάς ή σε θέματα σχέσεων.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία το Σάββατο στο ζώδιο του Αιγόκερω μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας. Έτσι από δω και κάτω σταδιακά, κι ακόμη πιο έντονα από τις 4/2 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής, θα νιώσουμε διαφορά στις σχέσεις μας, καθώς θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε με καλύτερα αποτελέσματα τους στόχους μας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνοντας μια πρακτική κατεύθυνση στο γουηκέντ, όπου θα μας ενδιαφέρει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε, παρά να χαλαρώσουμε και να το ρίξουμε έξω. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόοπτες εξελίξεις και μας βάζει σιγά-σιγά στην επιρροή της Νέας Σελήνης που έρχεται την 1/2. Από τις 30/1 μέχρι τις 4/2 οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές και τα απρόοπτα και οι ανατροπές στο προσκήνιο.

[...]