Λέων ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/09/2021 – 26/09/2021

Πρακτικές και οικονομικές ως επί το πλείστον είναι οι έννοιες σας σήμερα και προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και ό,τι άλλο πρέπει για να νιώθετε ασφαλείς. Η Σελήνη από τους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει κάπως πιο κυκλοθυμικούς, καθώς ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη φάση της Πανσελήνου απόψε μετά τα μεσάνυχτα. Αν και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει κάπως πιο αγχώδεις και ανήσυχους μέσα στη μέρα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία την κάνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική κι έτσι όταν ξεμπερδέψετε με όλα όσα πρέπει να κάνετε, μπορείτε να αξιοποιήσετε το υπόλοιπο της μέρας για τη χαλάρωση και τη διασκέδαση σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει και μια πρόταση πιθανώς και σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά θα θέλετε να βεβαιωθείτε πρώτα και μετά να την κοινοποιήσετε.

Για την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατώντας εδώ.

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε ένα περιβάλλον φιλικό προς το ζώδιο σας και ιδιαίτερα δυναμικό, η μέρα γίνεται πιο εποικοδομητική για επαγγελματικά, σπουδές, οικονομικά. Ενδεχομένως να έχετε κι εσείς διάθεση πειραματισμού, ενώ πιθανώς να ασχοληθείτε με ένα πλάνο που αφορά το άμεσο μέλλον. Όπως και να έχει, θα είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι, ακόμη κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις συνθήκες που να συνηγορεί σε μια τέτοια αλλαγή διάθεσης. Τα οφέλη όμως της σημερινής μέρας μπορεί να σχετίζονται με ένα καλύτερο αύριο κι αυτό φτάνει για να χαμογελάτε. Σήμερα προσέξτε περισσότερο να μην είστε βιαστικοί στην επικοινωνία με τους άλλους, αλλά και στην οδήγηση.

Η Σελήνη στον Κριό σάς κάνει πρόθυμους να συμμετέχετε σε συζητήσεις και γενικώς να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, γνωστούς και φίλους. Παρόλα αυτά, επειδή ο Ερμής σχηματίζει απαιτητική όψη με τον Πλούτωνα και υποβοηθείται κι από την αντίθεση Σελήνης-Ερμή, φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και υψηλούς τόνους, ειδικά όταν διαπραγματεύεστε πολύ υποκειμενικά ζητήματα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να εστιάσετε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, διότι από κει μπορεί να έχετε κάποιο κέρδος. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Ζυγό σημαίνοντας τη φθινοπωρινή ισημερία, μια στιγμή στον χρόνο που ψάχνουμε την ισορροπία πρώτα μέσα μας και μετά στις σχέσεις μας. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια θετική στιγμή για σας τους Λέοντες σε ό,τι αφορά τις επαφές σας με τους άλλους, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, την αυτοέκφραση σας. Βέβαια, επειδή στην πορεία θα υπάρχουν κάποιες δύσκολες όψεις, όλες αυτές οι δραστηριότητες μπορεί κάπως να σας προβληματίσουν.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό απόψε το βράδυ. Ίση μέρα ίση νύχτα, έστω και για μια μέρα πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς. Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Και ειδικά φέτος το φθινόπωρο, εύχομαι το θερμές μέρες να αναφέρεται μόνο στη θερμοκρασία περιβάλλοντος και όχι σε άλλες καταστάσεις που ανεβάζουν το θερμόμετρο. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό, αλλά η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα, αλλά και εμμονές. Με αυτή την όψη προσπαθούμε να βρούμε ουσία, βάθος, και δεν μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων. Επειδή η μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά από την Πλουτώνια επιρροή, μπορεί να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, να αισθανόμαστε ένα ανικανοποίητο στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και να γινόμαστε -χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε- χειριστικοί και ελεγκτικοί στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε τι γίνεται.

[...]