Λέων ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

03/10/2022 – 09/10/2022

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στη δουλειά, αλλά και στις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Είναι ίσως η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας και διατροφικά και σε σχέση με τις προτεραιότητες σας στη δουλειά. Αν θέλετε να συζητήσετε για μια αλλαγή σε ό,τι αφορά τη δουλειά ή θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με κάποιο προϊστάμενο, πελάτη, συνεργάτη, η μέρα προσφέρεται. Τώρα πια που δεν έχουμε και ανάδρομο Ερμή τα λόγια σας μπορεί να πιάσουν τόπο. Ακόμη, είναι μια καλή ημέρα για εξετάσεις υγείας, για να αναζητήσετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπευτή, διατροφολόγο, γυμναστή, ώστε να επιμεληθείτε τη φυσική σας κατάσταση.

Η Τρίτη ξεκινά με έμφαση στα πρακτικά ζητήματα, όμως οι πρωινές ώρες δεν προσφέρονται για σημαντικές αποφάσεις καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στον Αιγόκερω. Ασχοληθείτε με τις ήδη υπάρχουσες υποχρεώσεις σας στη δουλειά και μην μπαίνετε σε διαδικασία σημαντικών αποφάσεων ή αλλαγών. Από το μεσημέρι και στο υπόλοιπο της ημέρας η Σελήνη θα παραμείνει στον Υδροχόο, φωτίζοντας τον τομέα σχέσεων-συνεργασιών και γάμου στο ωροσκόπιο σας και είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε εκτεταμένα είτε με τον σύντροφο σας είτε με κάποιους συνεργάτες. Μπορεί τα θέματα ενός στενού φίλου, συνεργάτη ή του συντρόφου σας εμμέσως να απασχολούν κι εσάς. Το απόγευμα πάντως είναι πιο παραγωγικό και παρά τις υποχρεώσεις σας πιο ευχάριστο.

Η έντονη όψη Σελήνης-Κρόνου σήμερα, αγαπητοί μου Λέοντες, μπορεί να σας ζορίσει λίγο με τις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες που μπορεί να έχετε απέναντι στους άλλους και να αντιδράσετε κάπως σπασμωδικά. Κι ενώ μπορεί η πρόθεση σας να μην είναι καθόλου αυτή, δηλαδή εσείς να θέλετε να κάνετε μια ήσυχη και μετρημένη κουβέντα, με κάποιο τρόπο μπορεί οι αντιδράσεις των άλλων να σας κάνουν τελικά να ξεφύγετε εκτός ορίων. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε ακόμη και με αγνώστους, αλλά και στον χώρο της δουλειάς και του σπιτιού. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κι όταν πάτε να λειτουργήσετε πυροσβεστικά ίσως σε μια διαφωνία άλλων. Αν έχετε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σήμερα σαφώς θα σας βγει πιο εύκολα η όψη, αφού θα συγκεντρώσετε την ενέργεια σας σε ένα παραγωγικό κανάλι. Τα απρόοπτα πάντως ακόμη και στη δουλειά είναι μέσα στο μενού των σημερινών αστρολογικών προδιαγραφών.

Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο έντονα το βάρος των απαιτήσεων των άλλων και των υποχρεώσεων σας μέχρι το μεσημέρι, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας απέναντι σας. Πολλές φορές οι άλλοι απευθύνονται σε σας γιατί έχετε τον μαγικό τρόπο να βάζετε τάξη στο χάος που επικρατεί. Όμως στο τέλος νιώθετε κόπωση μοιράζοντας τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας σε πολλές πλευρές και δε μένει για σας η ενέργεια που πρέπει για να κάνετε αυτά που είναι οι δικές σας ανάγκες. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς το απόγευμα στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα και μάλιστα μπορεί να υπάρχει μια επαγγελματική πρόταση με ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας. Μην κοινοποιήσετε κάτι αν δεν κλείσει πρώτα η δουλειά όμως.

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική αν καταφέρετε να συγκεντρωθείτε σε όλα όσα έχετε να κάνετε και είναι προτεραιότητα και δε χάσετε χρόνο με διάφορα πράγματα που σας τραβούν την προσοχή χωρίς να σας βοηθούν κάπου. Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα συνδέει τον τομέα της δουλειάς με αυτόν των οικονομικών κι έτσι τη σημερινή μέρα μπορείτε να επωφεληθείτε και στους δυο τομείς. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση που θα έχει ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας. Κι αν σας λείπει η διασκέδαση ή να το ρίξετε λίγο έξω, το βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο για να χαλαρώσετε μετά από μια πολυάσχολη μέρα, ή απλώς να απολαύσετε κάποιες ήσυχες στιγμές στο σπίτι σας με καλή παρέα.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η ίδια όψη σχηματίστηκε από τον Αύγουστο άλλες δυο φορές, καθώς ο Ερμής επέστρεψε στην Παρθένο λόγω της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δυνατή όψη σε πνευματικό επίπεδο, καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει. Είναι μια εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να κάνουμε δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να προχωρήσουμε σε σημαντικές αγορές (σπιτιού, αυτοκινήτου, τεχνολογικού εξοπλισμού). Μπορούμε να επηρεάσουμε τους άλλους μέσω μιας ιδέας ή ενός σχεδίου, αλλά θα είμαστε κι εμείς ευεπηρέαστοι. Εξαιρετική όψη για έρευνα, για να ανακαλύψουμε μυστικά, για ψυχανάλυση. Κατά τα άλλα, η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ουρανό, τη μοναδική της όψη μέσα στη μέρα, ευνοώντας τις εναλλακτικές προσεγγίσεις στα πράγματα, τις επαφές με φίλους, τις αγορές τεχνολογίας, αλλά και τις αλλαγές στον χώρο του σπιτιού.

[...]