Λέων ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

22/05/2023 – 28/05/2023

Η Σελήνη θα βρίσκεται από το πρωί στο ζώδιο του Καρκίνου. Έτσι σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Σήμερα όμως ο κυβερνήτης σας Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στο ζώδιο σας ενδυναμώνοντας την αυτοπεποίθηση σας και χαρίζοντας σας περισσότερη πίστη στον εαυτό σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Θα νιώθετε μεγαλύτερη υποστήριξη από τους συνεργάτες και τους φίλους σας, ενώ μπορεί να βάζετε πλώρη για νέους στόχους.

Το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Δία δείχνει τάση για υπερβολές και για κάπως επιθετική συμπεριφορά. Ξέρω ότι σας είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε και είστε τύποι που πιο εύκολα πατάτε το γκάζι παρά το φρένο, αλλά αυτή η περίοδος δεν είναι από αυτές που πρέπει να βιαστείτε, αν θέλετε να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Προσέξτε τι υπόσχεστε, τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε, πόσο ρεαλιστικές είναι οι προσδοκίες σας στον χώρο της δουλειάς, αλλά και στο σπίτι. Είναι ωραίο να έχετε μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα, αλλά προσπαθήστε να είστε γειωμένοι και να μην εκνευρίζεστε όταν κάτι δεν γίνεται τη στιγμή που το θέλετε. Χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί εύκολα να πληγώσετε τα συναισθήματα κάποιου ατόμου από το στενό περιβάλλον της οικογένειας ή ακόμη και τον σύντροφό σας.

Η Σελήνη στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες της Τετάρτης σας βρίσκει σε μια πιο ευαίσθητη φάση σήμερα, ίσως χωρίς πολλά κέφια ή πιο κουρασμένους. Από την άλλη μπορεί η κατάσταση στον χώρο εργασίας να έχει μια σχετική ένταση ακόμη και σε παρασκηνιακό επίπεδο και να θέλετε να φύγετε νωρίς και να γυρίσετε σπίτι. Προσέξτε την επικοινωνία με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Μετρήστε καλύτερα τα λόγια σας και τον τρόπο που εκφέρετε την άποψη σας, γιατί εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σας και θα σχηματίσει μόνο απαιτητικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Άρη.

Δυναμική για το ζώδιο σας η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, αλλά και άκρως νευρική καθώς σχηματίζει περίεργες και άβολες όψεις κι έτσι θα είναι δύσκολο να περιορίσετε ίσως τη νευρικότητα σας στη διάρκεια της μέρας. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να δείξει τάση για παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία στον χώρο εργασίας κι αυτά είναι επίσης πιθανά μέσα στο σενάριο της Πέμπτης, όπως και οι περιορισμοί που είναι η αδυναμία του Κρόνου. Από την άλλη, οι σημερινές όψεις σας καλούν να σκεφτείτε τους στόχους και τα όνειρα σας. Πόσο κοντά ή μακριά είναι η καθημερινότητα σας από αυτό που επιθυμείτε; Τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε ίσως κάποια πράγματα; Φυσικά αυτά τα ερωτήματα δεν θα απαντηθούν σήμερα. Ίσως όμως η μέρα σας δώσει τροφή για σκέψεις σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σας. Σήμερα προσοχή σε σχέσεις, υγεία, δουλειά.

Ακόμη κι εσείς οι βασίλισσες και βασιλιάδες του ζωδιακού που είστε εξωστρεφείς, ενθουσιώδεις, χρειάζεται πού και πού να κάνετε ένα διάλειμμα από την πολλή κοινωνικότητα και εξωστρέφεια και να ασχολείστε λίγο περισσότερο με τις προσωπικές σας ανάγκες και το καταφύγιο σας, δηλαδή το σπίτι σας. Η Παρασκευή είναι αρκετά «κλειστή» και πιθανώς να νιώθετε περίεργα συναισθηματικά ή μπορεί να μην έχετε πολλά κέφια να επικοινωνήσετε με τον «έξω» κόσμο. Το πρωί, αν είστε γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να μάθετε μια ξαφνική εξέλιξη σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Το βράδυ προσέξτε τα νεύρα λίγο παραπάνω, καθώς ο Άρης από το ζώδιο σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και σας κάνει παρορμητικούς αλλά και πιο νευρικούς.

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και όχι μόνο φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων-εξόδων για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία που θα είναι σε επιρροή σήμερα μέχρι τις μεσημεριανές ώρες απαιτεί ακριβώς αυτό το πράγμα από σας τους Λέοντες. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα ειδικά οι πρωινές ώρες. Το απόγευμα με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου ενδεχομένως να νιώθετε πίεση για θέματα που αναφέρονται στα οικονομικά σας.

Η έντονη όψη Ήλιου-Κρόνου την Κυριακή αγαπητοί μου Λέοντες μπορεί να σας ζορίσει λίγο με τις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες που μπορεί να έχετε απέναντι στους άλλους και να αντιδράσετε κάπως σπασμωδικά. Κι ενώ μπορεί η πρόθεση σας να μην είναι καθόλου αυτή, δηλαδή εσείς να θέλετε να κάνετε μια ήσυχη και μετρημένη κουβέντα, με κάποιο τρόπο μπορεί οι αντιδράσεις των άλλων να σας κάνουν τελικά να ξεφύγετε εκτός ορίων. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε ακόμη και με αγνώστους, αλλά και στον χώρο της δουλειάς και του σπιτιού. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κι όταν πάτε να λειτουργήσετε πυροσβεστικά ίσως σε μια διαφωνία άλλων. Αν έχετε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σήμερα σαφώς θα σας βγει πιο εύκολα η όψη, αφού θα συγκεντρώσετε την ενέργεια σας σε ένα παραγωγικό κανάλι.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Κυριακή, 28 Μαΐου 2023

Η Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια τoυ Σαββατοκύριακου μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε ένα πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί. Το τρίγωνο με τον Δία τις πρωινές ώρες του Σαββάτου προσθέτει μια πιο θετική διάσταση στις επαφές και τη διάθεση μας. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα μπορούμε να τα διαχειριστούμε καλύτερα το πρωί του Σαββάτου και πιθανώς να λύσουμε και κάποια από αυτά. Στην πορεία της μέρας η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση ειδικά στα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων.

Την Κυριακή σχηματίζεται και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο κι έτσι ενώ είναι αργία για τους περισσότερους, φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν μπορούμε να αποφύγουμε μέσα στη μέρα. Σε κάθε περίπτωση ας κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και ας αντιμετωπίσουμε θετικά και με καλή παρέα τις προκλήσεις της ημέρας.

[...]