Λέων ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/12/2023 – 10/12/2023

Η Δευτέρα ξεκινά κάπως πιεστικά σε θέματα συνεργασιών ή σχέσεων και θα είστε αρκετά ανήσυχοι ίσως και για κάποια οικονομικά θέματα ή μπορεί να προκύπτει ένα μεγαλύτερο άγχος για το μέλλον γενικότερα των οικονομικών σας. Μπορεί να σας απασχολούν και τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας. Από την άλλη θα θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή τον σύντροφο σας και να περάσετε μαζί του χρόνο εμβαθύνοντας στη σχέση σας. Η είσοδος της Αφροδίτης το βράδυ στον Σκορπιό μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας μπορεί να σας δώσει έμπνευση να περιποιηθείτε ή να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή το αγαπημένο σας δωμάτιο και να περάσετε κάποιες γλυκές στιγμές με την οικογένεια σας μέχρι την έξοδό της στις 29/12/2023.

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και της δουλειάς φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων – εξόδων για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Πιθανώς να γίνετε αποδέκτης της γενναιοδωρίας κάποιου μέλους της οικογένειας σας ή ακόμη και κάποιων συνεργατών. Από την άλλη μπορεί να έχετε επιτυχία σε μια οικονομική διεκδίκηση. Και οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί προς εσάς σήμερα και θα υπάρχει καλύτερη συνεννόηση.

Το προηγούμενο πεντάμηνο της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα στους Ιχθύς πολλοί από σας μπορεί να μπερδευτήκατε σε σχέση με κάποια άτομα τα οποία έδειξαν δυο ή και περισσότερα διαφορετικά πρόσωπα. Μπορεί να νιώσατε έλξη για ένα άτομο που στα μάτια σας είχε όλες τις καλές προϋποθέσεις για να γίνει σύντροφος σας ή καλός σας συνεργάτης και στην πορεία να ανακαλύψατε ότι κάτι δεν εκτιμήσατε σωστά. Τουλάχιστον τώρα που ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ορθή πορεία σήμερα θα αρχίσετε να έχετε καλύτερη αίσθηση των πραγμάτων και θα μπορείτε να εκτιμήσετε μια κατάσταση πιο σωστά. Αν κάτι δεν πήγε καλά σε μια σχέση και νιώθετε ότι έχετε κι εσείς ένα μερίδιο ευθύνης, τότε ποτέ δεν είναι αργά για μια συγγνώμη ή μια παραδοχή λάθους. Αν πάλι δεν βλέπετε πώς μπορείτε να γεφυρώσετε ένα χάσμα τότε ίσως πρέπει να διακοπεί δια παντός η σχέση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σήμερα δείχνει ότι κάποιες ώρες της ημέρας μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε ή να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις άλλων. Ενδεχομένως όμως να συζητήσετε και μια πρόταση για μια δουλειά.

Πιο ευχάριστη και άκρως επικοινωνιακή είναι η Πέμπτη και με εξαίρεση τις πρωινές ώρες που μπορεί να ταλαιπωρηθείτε λίγο με θέματα επικοινωνίας ή μετακινήσεων λόγω του τετραγώνου Σελήνης-Ερμή, το υπόλοιπο είναι εξαιρετικό αν θέλετε να κυνηγήσετε θέματα της δουλειάς και να κλείσετε εκκρεμότητες. Μην τις αφήσετε για το Σαββατοκύριακο γιατί θα αγχωθείτε περισσότερο και ενδεχομένως να μην προχωρήσουν και όπως θέλετε. Ακόμη, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας είναι πολύ πιθανόν σήμερα να τον βρείτε. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, που θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής αλλά επηρεάζει από σήμερα το μεσημέρι κι έπειτα, είναι εξαιρετικά βοηθητικό για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ειδικά σε επαγγελματικά θέματα αλλά και σε θέματα υγείας. Συζητήστε μια επαγγελματική πρόταση, προτείνετε εσείς οι ίδιοι ίσως κάτι στους συνεργάτες σας και γενικά ενισχύστε τις σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023

Η κυρίαρχη όψη της Πέμπτης είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής, αλλά είναι πολύ δυνατή μέσα στην ημέρα καθώς προσεγγίζει την ακρίβεια της. Η όψη αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις μετακινήσεις μας. Συνήθως νιώθουμε αισιόδοξοι ή μπορεί να τύχουμε θετικών ειδήσεων ή εξελίξεων. Εξαιρετική όψη για να οργανώσουμε θέματα σπουδών ή δουλειάς, ή να προγραμματίσουμε ένα ταξίδι ή κάποιες αγορές. Διαπραγματεύσεις και επαγγελματικές συμφωνίες μπορεί να πάνε εξαιρετικά, καθώς είναι ιδιαίτερα βοηθητική και η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού. Φανταστική όψη για παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, εξετάσεις, εμπορικές δοσοληψίες. Κανονίστε τα σημαντικά από το μεσημέρι κι έπειτα μέχρι και αύριο. Η όψη Ερμή-Δία θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Δία, στις 18/12 και στις 19/01/24. Όμως βοηθητικές θα είναι μόνο η πρώτη και η τρίτη φορά που θα συναντηθούν οι δυο πλανήτες σε αρμονική όψη.

[...]