Λέων ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

23/05/2022 – 29/05/2022

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της μέρας και θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό. Τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή και τα κοινά οικονομικά που έχετε με τον σύντροφο σας μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε. Μολονότι μπορεί να έχετε την αίσθηση του επείγοντος, εσείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείτε να πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση την οποία ίσως μετανιώσετε αργότερα. Καλύτερα να εξερευνήσετε πιο βαθιά τα θέματα σας, να κερδίσετε χρόνο, και στην πορεία του Ιουνίου και χωρίς ανάδρομο Ερμή να πάρετε τη σωστή απόφαση. Σήμερα ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Ταύρο όπου και θα εκτίσει το υπόλοιπο της ανάδρομης πορείας του μέχρι τις 3/6. Πιθανώς να υπάρχουν κάποιες αρρυθμίες στην επαγγελματική σας ζωή ή κάποια σκαμπανεβάσματα, όμως και κάποια πρόταση από ένα άτομο που είχατε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 23, 24/7 μπορεί να έχετε μια ευχάριστη συνάντηση ή μια πρόσκληση για μια εκδρομή ή ένα ταξίδι.

Η Σελήνη θα παραμείνει όλη μέρα στους Ιχθύς κάνοντας δυο συναντήσεις, τη μια με τον Ποσειδώνα και την άλλη με τον Άρη που βρίσκεται για τελευταία ημέρα στο ζώδιο αυτό, προσθέτοντας μια διάσταση σύγχυσης, απογοήτευσης ή νευρικότητας στην ημέρα. Είναι σημαντικό σήμερα να έχετε ξεκάθαρα όρια όσον αφορά τον χώρο που μοιράζεστε με τους άλλους ή και τον χρόνο σας. Ενδεχομένως και χωρίς απαραίτητα να υπάρχει πρόθεση κάποιος να θεωρήσει δεδομένα κάποια πράγματα και να παραβιάσει έτσι τα όρια σας. Δεν χρειάζεται να αντιδράσετε με θυμό και επιθετικότητα, απλώς να βάλετε πιο αυστηρά όρια. Αποφύγετε σήμερα να συζητήσετε για θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να βρείτε το δίκιο σας, καθώς τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και η κοινή λογική μπορεί να έχει πάει περίπατο. Από την άλλη, προσέξτε σε μετακινήσεις, στην οδήγηση και στις αντιδράσεις σας σε συζητήσεις που κάνετε με άτομα άγνωστα προς τα εσάς. Είναι μια πιο απαιτητική μέρα και για τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας. Ιδιαίτερα με ανθρώπους που συνδέεστε συναισθηματικά μπορεί να μην διακρίνετε τι είναι σωστό και τι λάθος. Μην πιέζετε και μην πιέζεστε. Από αύριο που ο Άρης προχωρά στον Κριό όλα θα είναι καλύτερα.

Ο Άρης μετακινείται στον φιλικό σας Κριό από σήμερα και μέχρι τις 5/7 θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός απέναντι στα σχέδια σας είτε αυτά αφορούν σπουδές, νέες επαγγελματικές ασχολίες και πλάνα, είτε ακόμη και την ανάγκη σας να κινηθείτε λίγο περισσότερο έξω, να γνωρίσετε ή να συναναστραφείτε με νέο κόσμο, να περπατήσετε ή να αθληθείτε στη φύση, να αλλάξετε παραστάσεις, να βάλετε σε εφαρμογή μια καλή ιδέα που έχετε. Από δω και κάτω ξυπνά μέσα σας το μικρόβιο της περιπέτειας, του ταξιδιού. Είναι μια καλή στιγμή για σας να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια της δουλειάς ή και των σπουδών και να αναλάβετε δράση, πρωτοβουλίες, πιθανώς να πάρετε και κάποιο υπολογισμένο ρίσκο. Η σημερινή μέρα είναι από τις πιο θετικές για το ζώδιο σας αν έχετε να κάνετε και κάποιες συζητήσεις που χρειάζεστε την εύνοια των άλλων.

Περισσότερα για την επιρροή του Άρη από τον Κριό στα 12 ζώδια μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Λένε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς κι η αλήθεια είναι πως με τον Άρη που κάνει θριαμβευτική είσοδο σήμερα σε ένα ζώδιο που λατρεύει αλλά και κυβερνά, γιατί εκφράζει την πύρινη φύση του, τον Κριό χρειάζεται τόσο τόλμη, καλά αντανακλαστικά και αυτοπεποίθηση για να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό επίσης σήμερα θα λειτουργήσει σαν ενισχυτικό της δυναμικής του Άρη. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και το εξάγωνο με τον Ήλιο είναι μια αισιόδοξη προοπτική και μας γεμίζει με θετικά συναισθήματα. Νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν ακολουθούμε το ένστικτό μας και δεν πάμε κόντρα στο πώς νιώθουμε. Ο Άρης στον Κριό από σήμερα μέχρι τις 5/7 έχει ως μότο «ανάλαβε δράση και πάρε πρωτοβουλίες» και θα επηρεάσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Περισσότερα για την επιρροή του Άρη από τον Κριό στα 12 ζώδια μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

[...]