Λέων ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

30/01/2023 – 05/02/2023

Σήμερα είναι μια μέρα που φαίνεται ότι έχετε βάλει πολλά κάστανα στη φωτιά και μπορεί αν διασπαστεί η προσοχή σας τελικά να μην καταφέρετε να βγάλετε πολλά που να μην είναι καμένα. Φυσικά είστε πολύ ικανοί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά το θέμα είναι να μπορείτε να εστιάσετε λίγο σε αυτά που είναι προτεραιότητα και να μη χάνετε την ενέργεια σας από δω κι από κει χωρίς σημαντικό λόγο. Ειδικά αν έχετε να κάνετε κάτι πιο απαιτητικό θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε καλύτερα. Τις περισσότερες φορές βέβαια που νιώθετε έτσι είναι γιατί κάτι μέσα σας σας δημιουργεί περισσότερη ένταση και αγωνία και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε με ηρεμία. Έτσι το βλέμμα και την ενέργεια σας κλέβουν διάφορα πράγματα στο περιβάλλον σας που σας αποσπούν από τις αληθινές σας προτεραιότητες. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη πάντως προσφέρεται για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα από το επαγγελματικό ή φιλικό σας περιβάλλον, να βρείτε υποστηρικτές και να δεχτείτε βοήθεια προκειμένου να ολοκληρώσετε ένα στόχο σας. Ευνοούνται επίσης οι πρωτότυπες ιδέες και οι αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού ή έξυπνων γκάτζετ που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας.

Η Τρίτη βρίσκει τη Σελήνη στους φιλικούς σας Διδύμους, αλλά τις πρωινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη προσέξτε τις αντιπαραθέσεις με φίλους ή συνεργάτες και τις βιαστικές εκτιμήσεις και τα συμπεράσματα. Ακόμη, προσοχή στις μετακινήσεις και την επικοινωνία στον χώρο εργασίας. Στην πορεία το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο βοηθά να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους και φυσικά στις σχέσεις σας. Φυσικά και στα δυο νιώθετε την περιοριστική φύση του Κρόνου, είτε αυτό ονομάζεται συνθήκες, δύσκολοι συνεργάτες, πίεση και αίσθηση εγκλωβισμού στις σχέσεις. Όμως πιστέψτε με δεν θα αργήσει η στιγμή που τα πράγματα θα αρχίσουν να δείχνουν πιο αισιόδοξα. Άλλωστε ο Κρόνος θα εγκαταλείψει την πολιορκία προς το ζώδιο σας στις 7/3 και σιγά σιγά θα νιώσετε πιο ελεύθεροι.

Καλό μήνα! Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και θα είναι λίγο πιο φιλική για το ζώδιο σας, βοηθώντας σας να επιτύχετε στους ημερήσιους στόχους σας με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Βέβαια το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα το πρωί μπορεί να δείξει διάφορα εκνευριστικά στην καθημερινότητα σας στην επαφή σας με τους άλλους ή σε οικονομικά ζητήματα. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε, γιατί εύκολα θα αποσπάται η προσοχή σας από άλλα πράγματα και βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας για να μην υπάρχει χαώδης κατάσταση στο μυαλό σας.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023

Καλό μήνα! Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος της πρώτης ημέρας του Φεβρουαρίου, αλλά από τις 13:58 μέχρι τις 22:11 που θα περάσει στον Καρκίνο θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Τις ώρες της κενής πορείας καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις, εκκινήσεις, αγορές. Οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και το τρίγωνο με τον Κρόνο. Πιθανώς σήμερα το πρωί να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τις δικές μας ανάγκες και να είμαστε πιο χαλαροί ή να ασχοληθούμε με τους άλλους στη ζωή μας. Αν διαλέξουμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας μπορεί κάποιον να στενοχωρήσουμε με την απουσία ή την έλλειψη ενδιαφέροντος μας. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

[...]