Λέων ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

18/10/2021 – 24/10/2021

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη από τους Ιχθύς μπορεί να σας προβληματίσει λίγο περισσότερο με τα θέματα της καθημερινότητα σας ή με τα οικονομικά σας, όμως στην πορεία της ημέρας η διάθεση σας θα φτιάξει. Βλέπετε η Σελήνη περνά στον Κριό και με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο σάς βοηθά να επικοινωνήσετε πιο σωστά όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν με το άμεσο περιβάλλον σας. Μάλιστα, θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους συνομιλητές σας για τις θέσεις σας, θα έχετε τον έλεγχο στα πράγματα και ακόμη και το πιο δύσκολο θα το παρουσιάσετε σαν να είναι απόλυτα εφικτό. Αν έχετε κάτι δύσκολο να διεκπεραιώσετε σήμερα, προτιμήστε τις απογευματινές ώρες.

Ο Δίας από τις 20/6 μέχρι σήμερα βρισκόταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, μέσα σε έναν θεμελιώδη τομέα του ωροσκοπίου σας που κυβερνά τις σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες και μπορεί να νιώσατε ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονταν, έμεναν στάσιμα ή δεν έγιναν όπως τα περιμένατε. Όμως από σήμερα ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία και ξεκινούν οι εξελίξεις που θα ολοκληρωθούν στις 29/12, όταν ο Δίας θα ολοκληρώσει την πορεία του στον Υδροχόο και θα περάσει στους Ιχθύς. Σ’ αυτό λοιπόν το εναπομείναν διάστημα καλείστε να βάλετε το μαχαίρι στο κόκαλο σε αδιέξοδες καταστάσεις και σχέσεις, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας και να απεμπλακείτε συναισθηματικά από ανθρώπους οι οποίοι είναι επιζήμιοι. Στη θέση τους μπορεί να έρθουν νέοι άνθρωποι, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη ικανοποίηση και θα δείξουν την εκτίμηση και την αγάπη τους.

Για να μάθετε περισσότερα για την ορθή πορεία του Δία και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας πατήστε εδώ.

Για να μάθετε περισσότερα για την ορθή πορεία του Ερμή και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας πατήστε εδώ.

Η αποψινή Πανσέληνος ρίχνει φως στις πεποιθήσεις, τα πιστεύω, τις αντιλήψεις, την κοσμοθεωρία σας, σε θέματα που σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια, θέματα σπουδών ή νομικά θέματα και επαγγελματικά ζητήματα. Μπορεί να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας, να αναζητάτε τις αιτίες της επιτυχίας ή της αποτυχίας, να ψάχνετε να βρείτε τι θα αλλάξετε στη συμπεριφορά σας ή στις συνθήκες γύρω σας, ώστε να είστε πιο ικανοποιημένοι στο μέλλον. Όμως αγαπητοί μου Λέοντες δεν είναι η στιγμή της δράσης. Είναι η στιγμή των διορθωτικών κινήσεων, των μικρών αλλαγών κι όχι του ρίσκου. Δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε, όχι τι καινούριο θα κάνετε σήμερα και μέχρι την Παρασκευή. Επίσης, ας είστε πιο προσεκτικοί και συνετοί στην οδήγηση αυτές τις μέρες και αποφύγετε τσακωμούς και διαπληκτισμούς με αγνώστους, ακόμη κι αν είναι ακόλουθοί σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά για την Πανσέληνο και πώς επηρεάζει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Πιο κουραστική και απαιτητική η σημερινή μέρα που βρίσκει τη Σελήνη να διατρέχει το πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα. Φαίνεται ότι θα εστιάσετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας και δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια σύσκεψη ή να συζητήσετε για θέματα της καριέρας σας. Σήμερα θα είναι ακόμη δύσκολο να κρύψετε τα συναισθήματα σας, μολονότι δεν συνηθίζετε να αποκαλύπτετε σε όλους δημοσίως πώς νιώθετε. Έτσι, αν κάτι δεν πάει καλά ή δεν νιώθετε εσείς καλά, αποφύγετε την έκθεση σε πολύ κόσμο για να μπορείτε πιο εύκολα να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Προς τις βραδινές ώρες μπορεί να υπάρχει μια ξαφνική εξέλιξη σε θέματα της δουλειάς.

Μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα είναι η Παρασκευή, που σας φέρνει σε επαφή με φίλους, συνεργάτες με τους οποίους μοιράζεστε κοινούς σκοπούς, αλλά και ενδιαφέροντα. Με εξαίρεση τους γεννημένους από τις 22 ως τις 26 μοίρες του ζωδίου του Λέοντα ή του ωροσκόπου στον Λέοντα που ενδεχομένως έχετε κάποια επαγγελματικά θέματα ή και θέματα υγείας να σας απασχολούν πιεστικά, οι υπόλοιποι θα είστε αρκετά πιο χαλαροί, ακόμη κι αν έχετε αρκετές υποχρεώσεις όπως υποδηλώνει η Σελήνη στον Ταύρο. Όσοι επηρεάζεστε από την όψη, προσέξτε τη σύνδεση μεταξύ αυτών που σκέφτεστε και της υγείας σας. Όταν είστε διαρκώς σε νοητικό στρες θα υποφέρετε και από ψυχοσωματικές εκδηλώσεις. Ακόμη, είναι μια μέρα για να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσέξτε όμως μην παρασυρθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις και αποφύγετε άτομα τα οποία ξέρετε ότι είναι αρνητικά και τοξικά.

Για να βρείτε τη μοίρα του Ήλιου (ζώδιο) ή του Ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Οκτωβρίου, όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις θετικές και δύσκολες ημέρες του μήνα, είναι η Παρασκευή, καθώς ολοκληρώνεται το τετράγωνο (όψη έντασης) του Άρη στην πορεία του στον Ζυγό, με τον Πλούτωνα. Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη «παιχνιδιών εξουσίας», αντιπαραθέσεων, πίεσης και βίας. Ενδεχομένως την έκφραση των παραπάνω να τη δούμε και στην επικαιρότητα. Άρα, όπως καταλαβαίνετε, η Παρασκευή είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά. Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επίθεση στους άλλους, ακόμη κι αν νιώθουμε ότι έχουμε δίκιο, διότι με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε. Εννοείται αποφεύγουμε την επικίνδυνη συμπεριφορά στην οδήγηση και είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή με πλανήτες και ωροσκόπο κοντά (2 μοίρες πλην – συν) στις 24 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Για να βρείτε τη μοίρα του Ήλιου (ζώδιο) ή του Ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

[...]