Λέων ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/05/2024 – 26/05/2024

Η Σελήνη ενώ θα βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας δεν θα σχηματίσει καθόλου όψεις, κάτι που στην αστρολογία ονομάζεται κενόδρομη Σελήνη. Έτσι δεν μπορείτε να ελέγξετε πολλά πράγματα, ενώ μπορεί να υπάρχουν αστάθειες. Η μέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα. Η πορεία του Ήλιου στους Διδύμους από σήμερα θα είναι βοηθητική για το ζώδιο σας, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα συλλογικής δουλειάς αλλά και στους στόχους σας. Αυτή η θέση είναι πιο αποδοτική αν συμπράξετε μαζί με άλλους θέτοντας κοινούς στόχους. Σαφώς σας ενδιαφέρει η επιτυχία των επαγγελματικών σας, αλλά θυμηθείτε ότι οι προσωπικές σας σχέσεις και οι σχέσεις με τους ανθρώπους που δουλεύετε μαζί θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία σας προς την επιτυχία. Ευνοείται ακόμη η παρουσία σας στο διαδίκτυο ή η προβολή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ακόμη μια περίοδος που σας φέρνει πιο κοντά σε φίλους, συνεργάτες ή και άτομα από το παρελθόν που είχατε ίσως χαθεί για καιρό.

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στο χώρο του σπιτιού αλλά και στην οικογένεια. Μέσα στις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας. Ακόμη σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αν κάποιος στενός συγγενής ή συνεργάτης σας προκαλέσει προτιμήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Απομακρυνθείτε, σκεφτείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και επανέρχεστε σε μια στιγμή που θα νιώθετε πιο ισορροπημένοι και ήρεμοι μέσα σας.

Είναι περίεργες αυτές οι μέρες και κάποιες φορές όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις οι παρεξηγήσεις ελλοχεύουν. Σήμερα μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε κάποιο άτομο σημαντικό για σας είτε είναι συνεργάτης, φίλος, είτε ακόμη κι ο ίδιος σας ο σύντροφος σας, αλλά τα λόγια και οι συμβουλές που θα δώσετε να ακουστούν στ’ αυτιά του σαν κριτική. Ίσως αντί να τους υποδείξετε πώς μπορούν να κάνουν κάτι, να δείτε αν μπορείτε να βοηθήσετε ουσιαστικά να κάνουν ελαφρύτερο το φορτίο τους. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε τα όρια σας σήμερα γενικότερα. Προσοχή σε μια ερωτική σχέση η οποία φαίνεται να είναι δελεαστική αλλά μπορεί να κρύβει παγίδες.

Με τη Σελήνη στον Τοξότη θα είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι, μέχρι και τη μέρα της Πανσελήνου. Έτσι ακόμη κι αν δεν έχουν βρεθεί οι λύσεις που θέλετε σε αυτά που σας πιέζουν θα έχετε περισσότερο κέφι. Η Πανσέληνος αυτή προσφέρεται για φλερτ, για γνωριμίες, αλλά και αν είστε γονείς για να έχετε περισσότερο χρόνο να διαθέσετε στα παιδιά σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα φλερτ, ενώ θα είστε και πιο δημιουργικοί στον τρόπο που δουλεύετε. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί προς το παρόν να σας δημιουργήσει λίγη ανησυχία, αλλά μη βιάζεστε γιατί μπορεί να βρεθούν λύσεις παρακάτω. Το βράδυ η Αφροδίτη θα προχωρήσει στους Διδύμους δίνοντας έμφαση στην κοινωνική αλλά και την προσωπική σας ζωή.

Αναλυτικά για την Πανσέληνο των λουλουδιών μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μολονότι η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον φιλικό σας Τοξότη, το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου σήμερα σας προσγειώνει σε αυτά που «πρέπει» να κάνετε. Το θετικό μέσα σε όλα είναι ότι δεν είστε μόνοι-ες. Έχετε στο πλευρό σας κατάλληλους συνεργάτες και φίλους έτοιμους να σας δώσουν μια χείρα βοηθείας προκειμένου να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Η σημερινή μέρα μάλιστα είναι από αυτές που βοηθά να συγκεκριμενοποιήσετε κιόλας στόχους που μπορεί να ήταν μπερδεμένοι στο μυαλό σας σε σχέση με το μέλλον σας. Στο μόνο που μπορεί να ζοριστείτε λίγο περισσότερο είναι σε μια ερωτική σχέση, ειδικά αν ελπίζατε να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση καθώς μπορεί η άλλη πλευρά να μην έχει τη διάθεση αυτή. Από την άλλη, ενδεχομένως να υπάρχει κάποια αγωνία για ένα οικονομικό σας θέμα.

Το Σάββατο είναι μια ιδιαίτερα βοηθητική μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς μπορεί να δεχτείτε τη στήριξη ενός ατόμου που φαίνεται ότι σας συμπαθεί και έχει τη δύναμη ή την εξουσία να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας, να οργανώσετε κάτι ιδιαίτερο για το βράδυ είτε και μια έξοδο. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία σήμερα που θα έχει ιδιαίτερο ερωτικό ενδιαφέρον για σας ακόμη και μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ή μπορεί ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας συστήσει σε ένα άτομο που θα μπορούσε να σας κάνει κλικ σε ερωτικό επίπεδο ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Αν πρέπει να αποφύγετε κάτι θα ήταν παιχνίδια ελέγχου και σκηνές ζήλιας. Την Κυριακή η Σελήνη από τον Αιγόκερω εφιστά την προσοχή σας σε θέματα οργάνωσης της καθημερινότητας σας και φυσικής κατάστασης και υγείας. Όμως το πιο σημαντικό νέο της Κυριακής είναι η είσοδος του Δία στους Διδύμους που θα βοηθήσει να ανοίξετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, αλλά θα βοηθήσει και σε οικονομικό επίπεδο.

Αναλυτικά για την επιρροή του Δία μπορείτε να δείτε στην εκπομπή του Σαββάτου “Stars System” στη 01:10 μ.μ. στο Star.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Το Σάββατο κρύβει έντονες συγκινήσεις και δυνατά συναισθήματα, καθώς η κύρια όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο που αφορά κυρίως τις ερωτικές αλλά και τις οικονομικές μας επιθυμίες. Μολονότι η όψη είναι ήπια, οι πλανήτες Αφροδίτη και Πλούτωνας όταν συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο, παραπέμπουν σε κάποια ένταση σε σχέση με τις οικονομικές μας συναλλαγές αλλά και στην προσωπική μας ζωή. Είναι μέρες που μπορεί πιο εύκολα να βγουν ζήλιες, να γίνουν παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, μολονότι θα μπορούσαμε να επωφεληθούμε κι από κάποιες ρυθμίσεις ή να έρθει μια καλή είδηση σε σχέση με τα οικονομικά. Η Σελήνη θα παίζει το ρόλο του ειρηνοποιού από τον Τοξότη, που η μοναδική της όψη με τον Ποσειδώνα έχει ένα πιο ρομαντικό χαρακτήρα αλλά και τάση για ονειροπόληση. Το απόγευμα θα προχωρήσει στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει και σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής. Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Δίας θα προχωρήσει στους Διδύμους κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεσή μας, ενώ θα ευνοήσει την επικοινωνία, τις επαφές, τα ταξίδια, την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή βοηθώντας να ασχοληθούμε με τα πρακτικά θέματα που μας ενδιαφέρουν και να οργανώσουμε καλύτερα το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά για την επιρροή του Δία στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία θα μας επηρεάσει για ένα ολόκληρο χρόνο μέχρι τον Ιούνιο του 2025 μπορείτε να δείτε στην εκπομπή μου “Stars System” το Σάββατο στη 01:10 το μεσημέρι στο Star.

[...]