Λέων ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021

Το 2021 θα είναι μια καθοριστική χρονιά για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και την καριέρα σας. Με τον αυστηρό Κρόνο απέναντι σας στον Υδροχόο μέσα στον 7ο οίκο των σχέσεων σας, να «αντιπαρατίθεται» συνεχώς με τον πλανήτη της ανεξαρτησίας, τον Ουρανό, που επηρεάζει τον 10ο οίκο της καριέρας και των φιλοδοξιών σας, καταλαβαίνετε ότι θα αναγκαστείτε να βάλετε όρια στις σχέσεις σας και να ξεφορτωθείτε ό,τι και όποιον σας καταπιέζει. Αν λοιπόν βρίσκεστε σε μια σχέση ή συνεργασία που δεν είστε ο εαυτός σας ή έχετε επιλέξει μια πορεία στην καριέρα σας που δεν σας εκφράζει, τότε θα δώσετε ένα τέλος και θα ακολουθήσετε την καρδιά και τα όνειρα σας.

Μην φοβηθείτε να το κάνετε, διότι ο πλανήτης της αφθονίας και της επέκτασης, ο Δίας, που θα βρίσκεται και αυτός στον Υδροχόο επίσης στον 7ο οίκο σας, θα φέρει στη ζωή σας νέους ανθρώπους, οι οποίοι θα πιστέψουν σε εσάς, θα θέλουν να σας στηρίξουν και να χαράξουν κοινή πορεία μαζί σας και στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά. Αν τα τελευταία χρόνια είχατε χάσει τον εαυτό σας και είχε θαμπώσει η λάμψη σας, το 2021 θα βγείτε μπροστά και θα γίνετε και πάλι οι πρωταγωνιστές της ζωή σας. Θα χαράξετε νέα πορεία και θα βάλετε βάσεις για το μέλλον έχοντας δίπλα σας μόνο συμμάχους.

Την περίοδο που ο Δίας θα παραμείνει για 2,5 μήνες στους Ιχθύς, από τις 14 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου, θα σημειώσετε πρόοδο στο να απαλλαγείτε από φοβίες και ανασφάλειες αλλά θα τονωθεί και ο οικονομικός τομέας στην ζωή σας.

Λίγο πριν τελειώσει η χρονιά γίνονται προτεραιότητα η καριέρα και η φήμη σας και θα έχετε αλλαγές και θετικές εξελίξεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, στον οίκο των επαγγελματικών σας στις 19 Νοεμβρίου, σας δίνει αναγνώριση. Αν πάλι δεν είστε ευχαριστημένοι στην εργασία σας, μπορεί να αποφασίσετε να τραβήξετε τον δικό σας δρόμο και να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση. Εξάλλου στις 21 Δεκεμβρίου, που ο πλανήτης της αυτοεκτίμησης και των συνεργασιών, η Αφροδίτη, ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω και τον 6ο οίκο που αφορά στην εργασία και την υγεία, θα κάνετε ένα βήμα πίσω και θα αναθεωρήσετε πάρα πολλά στην επαγγελματική σας ζωή και αν αξίζει να μείνετε ή να προχωρήσετε για άλλα μονοπάτια που θα σας εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

2021

Λίγο έμεινε για να τελειώσει η χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και η αγωνία για το τι θα φέρει το 2021 κορυφώνεται. Το 2020 ήταν η χρονιά που οι… συναντήσεις του Κρόνου με τον Πλούτωνα καθόρισαν τις εξελίξεις και «βοήθησαν» να διαλυθούν σχεδόν τα πάντα. Το 2021, καλούμαστε να μαζέψουμε κάποια από τα κομμάτια μας και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή. Όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον όλα έχουν αλλάξει και μόνο μέσω της συνεργασίας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της ανανέωσης των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών μας θεσμών, θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Αυτή είναι και η τεράστια πρόκληση του 2021 με τα 3 τετράγωνα που θα γίνουν μεταξύ του Κρόνου (που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι το ζώδιο της συλλογικότητας) και του Ουρανού (που είναι στον Ταύρο και έχει ως κύρια θέματα του την ασφάλεια).

[...]