Λέων ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2024

Οι προδιαγραφές του 2024 είναι από όλες τις απόψεις πιο αισιόδοξες, αφού η πλειονότητα των αστρολογικών δεδομένων είναι σε ενθαρρυντική όψη προς το ζώδιο σας.

Η κορυφαία αλλαγή της χρονιάς

Ο Πλούτωνας πέρασε στον Υδροχόο σε μια δοκιμαστική πτήση από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023, επηρεάζοντας τους γεννημένους μόνο στην αρχή του ζωδίου. Ίσως έφερε σε κάποιους από σας ένα μοιραίο γεγονός ή μια νέα μοιραία σχέση. Το 2024 ο Πλούτωνας θα μπει οριστικά στον Υδροχόο επηρεάζοντας τα επόμενα 20 χρόνια. Αυτή τη φορά η είσοδος του θα γίνει σε δυο δόσεις. Από τις 21/01 μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου κι από τις 19/11 και για το υπόλοιπο της πορείας του μέχρι το 2044. Από τη θέση αυτή ο Πλούτωνας θα επηρεάσει όλες τις σημαντικές σας σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές. Η επιρροή του μπορεί να φέρει μεγαλύτερες εντάσεις, αλλά και μεταμορφώσεις στη ζωή σας. Αυτή τη χρονιά θα επηρεαστούν όσοι είναι γεννημένοι μέχρι τις 26/07. Οι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας το 2024 αλλά κι αυτοί που θα φύγουν θα αφήσουν για τα καλά το αποτύπωμά τους στην καρδιά και την ψυχή σας.

Άνοδος και επαγγελματικές επιτυχίες

Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στον Ταύρο και στον τομέα της καριέρας στη διάρκεια του πρώτου πενταμήνου της νέας χρονιάς κι αυτή τη φορά θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικός καθώς θα βρίσκεται σε ορθή πορεία. Από τη θέση του στον Ταύρο ευνοεί ιδιαίτερα την επέκταση των επαγγελματικών σας, τονίζει τις φιλοδοξίες σας, ενώ μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσετε ένα σημαντικό επαγγελματικό σας στόχο. Μια προαγωγή, μεγαλύτερη στήριξη από ανωτέρους και προϊσταμένους, μια αύξηση ή το ξεκίνημα της δικής σας δουλειάς είναι μερικά από τα σενάρια του 2024 μέχρι το μέσον του. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον τομέα της καριέρας στη διάρκεια της άνοιξης θα ενεργοποιήσει ένα διαφορετικό τρόπο να δείτε το επαγγελματικό σας μέλλον. Για κάποιους η τεχνολογία και το διαδίκτυο μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε μια νέα επιτυχημένη καριέρα, άλλοι μπορεί απλά να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας και άλλοι να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση που θα σας κάνει να νιώσετε πιο ανεξάρτητοι και αυτόνομοι. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι θα ξεχωρίσετε στον χώρο που δραστηριοποιείστε και κάποιοι θα σας προσέξουν. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο η πορεία του Δία στον Ταύρο μπορεί να δηλώνει κι ένα γάμο ή μια σχέση που ενισχύει το κοινωνικό σας στάτους.

Ενίσχυση των φιλικών σας δεσμών

Μετά τις 25/05 και για το υπόλοιπο της χρονιάς ο Δίας μετακομίζει στους φιλικούς σας Διδύμους σταθεροποιώντας τα κεκτημένα σας και δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη φόρα στην υλοποίηση των στόχων και των ονείρων σας. Μάλιστα σημαντικό ρόλο σ’ αυτό φαίνεται ότι θα παίξει κάποιο άτομο από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η θέση αυτή βοηθά και σε θέματα σπουδών τους νεότερους σε ηλικία, ενώ μπορεί τώρα να μάθετε κάτι καινούριο πάνω στη δουλειά σας που θα σας φανεί χρήσιμο στο μέλλον. Σίγουρα το διάστημα μετά τις 25/05 θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό για σας και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ανθρώπους επεκτείνοντας τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Κάποιοι από τους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας θα λειτουργήσουν ως μέντορες ή δάσκαλοι που θα σας διδάξουν πολύτιμα μαθήματα. Με την επιρροή του θα συσφίξετε φιλικές σχέσεις που πιθανώς είχαν ατονήσει το προηγούμενο διάστημα. Οι επαγγελματικές σχέσεις σας μπορεί επίσης να αποδειχτούν ιδιαίτερα βοηθητικές στην πορεία της χρονιάς. Όμως τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο με τα τετράγωνα του Δία προς τον Κρόνο κάποια φιλική σχέση μπορεί να περάσει κρίση.

Οικονομικές αλχημείες

Αν χωρίσατε ή φύγατε από μια συνεργασία τα προηγούμενα χρόνια, ή ακόμη αν προσπαθείτε να ξεδιαλύνετε τα κληρονομικά σας είναι πιθανό να έχετε «συνέπειες» αυτή τη χρονιά στα οικονομικά, προσπαθώντας να βρείτε τι είναι δικό σας και τι δικό τους. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος έφυγε από τον τομέα των σχέσεων αλλά πέρασε ήδη από τον Μάρτιο του 2023 στον τομέα των οικονομικών, τα οικονομικά που αναφέρονται όμως όχι στον μισθό σας αλλά σε κληρονομιές, χρήματα δικά σας και του συντρόφου σας, διατροφές, ασφάλειες, χρήματα από επενδύσεις, κλπ. Η πορεία του Κρόνου στον τομέα αυτόν και τους Ιχθύς συνεχίζεται ακάθεκτη σε όλη τη διάρκεια του 2024. Προσπαθήστε να είστε συντηρητικοί στην οικονομική σας διαχείριση ακόμη κι αν βγάζετε περισσότερα, μην χρεωθείτε με υπέρογκα δάνεια, μη συμπεριφέρεστε επιπόλαια με τις πιστωτικές κάρτες και φροντίστε να είστε νομότυποι στις συναλλαγές σας με το δημόσιο. Ακόμη προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές στις προσδοκίες σας. Άλλα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με αυτή τη θέση του Κρόνου είναι δωρεές, δικαιώματα, μεσιτικά, υποτροφίες, κλπ. Γενικά είστε άνθρωποι που ξέρετε να διαχειρίζεστε με πρακτικότητα και καλή οργάνωση το χρήμα στη ζωή σας, οπότε με λίγη σύνεση θα τα καταφέρετε κι αυτή τη φορά. Τον τομέα των οικονομικών επηρεάζει κι η έκλειψη που θα γίνει για πρώτη φορά φέτος στους Ιχθύς στις 18/09. Με αυτή την έκλειψη μπορεί να έχετε αποκαλύψεις μυστικών, να κάνετε αλλαγές σε συνεργασίες προκειμένου να βρείτε κάτι πιο αποδοτικό για το πορτοφόλι σας ή να έχετε αλλαγές στο εισόδημα σας αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Αλλαγές πεποιθήσεων

Το 2024 θα είναι και μια ιδιαίτερα πνευματική χρονιά για σας καθώς θα συνειδητοποιείτε όλο και πιο βαθιά τη θέση σας στον κόσμο και θα αλλάζουν οι αντιλήψεις σας. Βλέπετε ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης (Κάρμα) θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς στον 9ο οίκο των πεποιθήσεων, της σοφίας, των αντιλήψεων σας. Η σύνοδος του Κάρμα με τον Χείρωνα τον Φεβρουάριο θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή σας ως τώρα, να κοιτάξετε κατάματα τις όποιες απώλειες και να χρησιμοποιήσετε τη μέχρι τώρα γνώση σας για να εξερευνήσετε ακόμη περισσότερο το νόημα της ζωής. Με το Κάρμα σε αυτή τη θέση καλείστε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να σπουδάσετε ή να ξανακαθίσετε στα θρανία για να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις, να ταξιδέψετε και να αποκτήσετε ένα πιο θετικό και αισιόδοξο τρόπο σκέψης. Φέτος οι περισσότερες εκλείψεις θα λάβουν χώρα στον άξονα Κριού-Ζυγού και μπορεί να φέρουν εντάσεις ανάμεσα σε σας και συνεργάτες, φίλους, στενούς συγγενείς. Κάποιες σχέσεις είναι μοιραίο να τροποποιηθούν.

Αναβολές στη δράση σας

Στο τέλος της χρονιάς και συγκεκριμένα από τις 04/11 κι έπειτα θα υποχρεωθείτε να ξανασκεφτείτε τις κινήσεις, τη δράση και τις αντιδράσεις σας. Ο Άρης θα πάρει θέση στο ζώδιο σας σε ένα αρκετά μακρύ ταξίδι που δικαιολογείται από τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του που θα ξεκινήσει στο ζώδιο σας στις 06/12. Σαφώς ο τελευταίος μήνας θα είναι πιο εκνευριστικός ειδικά αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, αλλά από την άλλη θα σας δώσει χρόνο για να ξανασκεφτείτε και να οργανωθείτε καλύτερα για την επόμενη χρονιά.

Τα δύσκολα διαστήματα της χρονιάς που χρειάζεται προσοχή, ψυχραιμία και φροντίδα σε υγεία, σχέσεις, οικογένεια και δουλειά είναι:

13 Φεβρουαρίου – 22 Μαρτίου

09 Ιουνίου – 20 Ιουλίου

04 Νοεμβρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

2024

Κάθε νέα χρονιά αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας, φέρει τη δική της διαφορετική ενέργεια, τις δικές της προκλήσεις και ευκαιρίες. Το 2024 δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τον κανόνα αυτό. Οι πλανήτες κινούνται αέναα στο Ηλιακό μας σύστημα, αλλά κάποιες από τις κινήσεις και τις όψεις τους είναι πιο σημαντικές μέσα στη νέα χρονιά. Ας δούμε λοιπόν τις κορυφαίες αστρολογικές επιρροές του 2024 και πώς θα μας επηρεάσουν αναλυτικά.

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2024

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από τις 21 Ιανουαρίου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και από τις 19 Νοεμβρίου μέχρι το 2044

Πέρυσι όπως και φέτος έχουμε το παιχνίδι του Πλούτωνα ανάμεσα σε δυο ζώδια: τον Αιγόκερω και τον Υδροχόο. Το 2023 είχαμε το ίδιο παιχνίδι, μόνο που η δοκιμαστική του πτήση στον Υδροχόο κράτησε πολύ λιγότερο σε σχέση με την περίοδο που έμεινε στον Αιγόκερω. Φέτος θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Θα μείνει στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στον Υδροχόο, όπου θα εγκατασταθεί για τα καλά για τα επόμενα 20 χρόνια στις 19/11/2024, ενώ θα αποχαιρετήσει τον Αιγόκερω εντελώς μένοντας μόνο από τις 02/09/2024 μέχρι τις 19/11/2024. Ο Πλούτωνας στην ελληνική μυθολογία ήταν ο βασιλιάς του «κάτω κόσμου». Συνδέεται με τον θάνατο και την αναγέννηση, τη μεταμόρφωση, την ενδυνάμωση, τη δύναμη, την εξουσία και το ασυνείδητο. Συμβολίζει το αόρατο, το μυστήριο, την ψυχή και κάθε ζωδιακή του μετακίνηση δεν επηρεάζει μόνο τη ζωή μας σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και το συλλογικό ασυνείδητο, τις μάζες και τη ζωή στον πλανήτη. Σαφώς τη μετάβαση από τον Αιγόκερω που παρέμεινε από το 2008 στον Υδροχόο θα την αισθανθούμε σε πολλά επίπεδα. Άλλωστε πήραμε μια γεύση το 2023. Από το 2008 ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω με κάποιο τρόπο διέλυσε κοινωνικές και πολιτικές δομές, άλλαξε πολλά από τα δεδομένα στην παγκόσμια οικονομία, δημιούργησε μεγάλες ανασφάλειες και γκρέμισε σχεδόν ό,τι μας έδινε ασφάλεια και σιγουριά για να γεννήσει μια εντελώς νέα κατάσταση από τη νέα του θέση στον Υδροχόο. Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και σχετίζεται με την πρόοδο της τεχνολογίας, την επανάσταση, την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και τη δύναμη που επιστρέφει πλέον στον άνθρωπο μέσα από συλλογικές προσπάθειες. Σαφώς και μας δίνει την ευκαιρία να ανατρέψουμε τις όποιες παθογένειες έχουμε εντοπίσει αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, ή όσοι έχουν πλανήτες ή και ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τη 0η μέχρι και την 3η μοίρα. Αναλυτικά για τον Πλούτωνα στον Υδροχόο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ο Δίας σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο την άνοιξη του 2024 (21/04/2024)

Μια αρκετά σπάνια όψη θα σχηματιστεί την άνοιξη του 2024 ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιο του Ταύρου. Η όψη θα είναι ακριβείας στις 21/04/2024, αλλά το εύρος της επιρροής της θα είναι πολύ μεγαλύτερο και συγκεκριμένα από τις 24/02/2024 μέχρι τις 25/05/2024. Πάντα η συνάντηση δυο αργών πλανητών παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι σημαντική για τα τεκταινόμενα. Όταν οι αργοί πλανήτες μας επηρεάζουν ο αντίκτυπος τους δεν αφορά μόνο τις μέρες που σχηματίζουν μια όψη, αλλά πολλές φορές και ολόκληρους μήνες ή χρόνια. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό θα ενεργοποιήσει αλλαγές τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό στον πλανήτη μας. Ο Δίας είναι ο ευεργέτης πλανήτης της αστρολογίας που ό,τι αγγίζει το μεγεθύνει, το επεκτείνει. Φέρνει ευκαιρίες, αισιοδοξία, ελπίδα και δίνει νόημα στη ζωή μας. Ο Ουρανός από την άλλη είναι ο πλανήτης της αλλαγής. Είναι ο πλανήτης της επανάστασης, της απελευθέρωσης από οτιδήποτε μας πιέζει και μας κάνει να ασφυκτιούμε είτε είναι καταστάσεις είτε άνθρωποι. Είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την εξέλιξη της ανθρωπότητας, του «ξυπνήματος» της συλλογικής μας συνείδησης και φέρνει εκπλήξεις και απρόοπτα. Καθώς είναι ο πιο «απρόβλεπτος» από τους πλανήτες είναι δύσκολο να προβλέψουμε με ακρίβεια τι θα φέρει σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτός φυσικά από τα βασικά της επιρροής που είναι οι κατακλυσμιαίες αλλαγές. Η κορυφαία συνάντηση Δία-Ουρανού υπόσχεται να μας ξυπνήσει, να μας ενεργοποιήσει προς την κατεύθυνση των αλλαγών, ενώ θα δούμε και ένα επαναστατικό ρεύμα σε κοινωνικό επίπεδο να ενώνει τις φωνές πολλών ανθρώπων που είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για περισσότερη δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες για όλους. Η όψη αυτή είναι ωδή στη διαφορετικότητα και μας ανοίγει νέους ορίζοντες σκέψης. Αναλυτικά για την επιρροή της συνόδου του Δία με τον Ουρανό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ο Δίας θα βρίσκεται σε δυο ζώδια στη νέα χρονιά, στον Ταύρο μέχρι τις 25 Μαΐου και στους Διδύμους από τις 25/05/2024 μέχρι τις 09/06/2025

Για την επιρροή του Δία στον Ταύρο στο πρώτο πεντάμηνο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Ο Δίας στους Διδύμους, στο δεύτερο ζώδιο που θα επισκεφθεί το 2024, είναι μια θέση που ο πλανήτης της αφθονίας, της επέκτασης και της σοφίας βρίσκεται σε «αδυναμία» σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, καθώς βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο της διακυβέρνησής του τον Τοξότη. Ακόμη όμως και σε αυτή την περίπτωση δεν παύει να είναι ένας πλανήτης που χαρίζει τύχη, εύνοια, φέρνει ευκαιρίες και δώρα στη ζωή μας. Στο ζώδιο των Διδύμων τα πάντα κινούνται γύρω από το μυαλό και τη σκέψη. Εδώ ο Δίας γίνεται περίεργος, έχει δίψα για μάθηση, έχει ζωντανή και παιχνιδιάρικη διάθεση και προσαρμόζεται. Άλλωστε οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της επικοινωνίας, της πληροφορίας, της κοινωνικής δικτύωσης. Τα δώρα του Δία από αυτή τη θέση είναι η επέκταση και το άνοιγμα των οριζόντων μας που προέρχεται από τη διάθεση μας να σκεφτούμε, να μάθουμε, να μοιραστούμε με τους άλλους. Θα μας δώσει ευκαιρίες να ισχυροποιήσουμε την αυτοπεποίθησή μας στην επικοινωνία, θα μας κάνει πιο ανοιχτούς και πιο κοινωνικούς και θα θελήσουμε να μάθουμε και να δούμε νέα πράγματα, να εξερευνήσουμε νέες προοπτικές και να κάνουμε επίσης αλλαγές στη ζωή μας. Όμως ο Δίας φέτος θα σχηματίσει τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο τετράγωνα με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Τα τετράγωνα αυτά αφορούν κυρίως τα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων. Όμως όλοι στα ωροσκόπια μας έχουμε αυτά τα 4 ζώδια σε κάποιους οίκους, ή έχουμε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, άρα αφορούν όλους μας. Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο δημιουργεί συνήθως εσωτερικές εντάσεις, ενώ μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με οξεία κριτική ή περιοριστικές αντιλήψεις ή συνθήκες. Ενδεχομένως κάποιες από τις απόψεις, τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις μας να γκρεμιστούν με αυτή την επιρροή και να νιώθουμε μεγαλύτερη αβεβαιότητα και ανασφάλεια σαν να χάνουμε τον έλεγχο στη ζωή μας. Το τετράγωνα του Δία με τον Κρόνο επίσης συνδέονται με οικονομικές δυσχέρειες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί τόσο τον Αύγουστο όσο και τον Δεκέμβριο με τα έξοδά μας. Προσεκτικοί πρέπει να είμαστε και με τις σχέσεις μας. Προβλήματα χρόνων που κρύβαμε επιμελώς κάτω από το χαλάκι μπορεί να έρθουν με βιαιότητα στο προσκήνιο ώστε να τα αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο. Μια στάση υπευθυνότητας, πειθαρχίας και η θετική μας στάση απέναντι στις προκλήσεις θα βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα και να βγούμε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια του 2024

Ο Κρόνος έχει πάρει θέση στους Ιχθύς από τις 07/03/2023 και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς επηρεάζοντας τους γεννημένους στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Αναλυτικά για την επιρροή του Κρόνου στους Ιχθύς μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2024

Οι εκλείψεις είναι δείκτες σημαντικών αλλαγών στη ζωή μας. Οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα, σηματοδοτούν το τέλος καταστάσεων και σχέσεων και οδηγούν σε νέες σχέσεις και καταστάσεις. Ουσιαστικά αντιπροσωπεύουν τον ίδιο τον κύκλο της ζωής. Κάθε χρονιά κατά μέσο όρο έχουμε δυο περιόδους εκλείψεων με 4 συνήθως εκλείψεις και το 2024 δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Τη χρονιά αυτή συνεχίζονται οι εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο, ενώ θα ξεκινήσει και ο νέος κύκλος εκλείψεων που θα ξεδιπλωθεί τα επόμενα χρόνια στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου από τον Σεπτέμβριο. Αναλυτικά έχουμε:

Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στις 25 Μαρτίου 2024 στον άξονα Ζυγού (Σελήνη) – Κριού (Ήλιος). Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στις 08 Απριλίου 2024 στο ζώδιο του Κριού. Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στις 18 Σεπτεμβρίου 2024 στον άξονα Ιχθύων (Σελήνη) – Παρθένου (Ήλιος). Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στις 02 Οκτωβρίου 2024 στο ζώδιο του Ζυγού. Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

[...]