Λέων ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

11/10/2021 - 17/10/2021

Ανεξάρτητα από τη φάση στην οποία βρίσκεστε αναφορικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες στη ζωή σας, το επόμενο χρονικό διάστημα θα δείτε πολλές εξελίξεις να έρχονται, καθώς ο Κρόνος επιστρέφει, σε αυτό τον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, σε ορθή πορεία αυτή την εβδομάδα. Αν τους προηγούμενους 4,5 μήνες είχατε απογοητευτεί από μια σχέση, τον γάμο ή μια συνεργασία, η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία θα σας επιτρέψει να δείτε με πιο καθαρό βλέμμα το μέλλον που μπορείτε να έχετε προσωπικά ή επαγγελματικά με ένα σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας και βέβαια να πάρετε τις αποφάσεις σας. Μην είστε ανυπόμονοι. Από την επόμενη εβδομάδα, που θα γυρίσει ορθός κι ο Ερμής, αλλά και ο Δίας, οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο έντονες. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα με ανάδρομο Ερμή, όχι μόνο για τον Οκτώβριο, αλλά και μέχρι το τέλος της χρονιάς. Άρα εξακολουθεί, όπως καταλαβαίνετε, το γαϊτανάκι παρεξηγήσεων, παρανοήσεων, εκνευριστικών συμβάντων στην καθημερινότητα σας και στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις. Αυτή την εβδομάδα όμως έχουμε και μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία στον Υδροχόο. Η όψη αυτή μπορεί να λειτουργήσει θαυμάσια σε προσωπικό επίπεδο με προοπτικές γνωριμίας για τους αδέσμευτους, πιο ουσιαστική επαφή και σχέδια για το μέλλον για τους δεσμευμένους. Ακόμη όμως κι αν ακούσετε κάποιο παράπονο εκείνη τη μέρα από κάποιο σημαντικό άτομο στη ζωή σας μην το παραβλέψετε. Ασχοληθείτε για να το λύσετε. Η όψη αυτή ευνοεί και σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να δεχτείτε μια καλή πρόταση. Συζητήστε την, αλλά προσπαθήστε να ξεκινήσετε ή να υπογράψετε την επόμενη εβδομάδα που δεν θα έχουμε την ενοχλητική παρουσία του ανάδρομου Ερμή. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με μια θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης, που ευνοεί την κοινωνική, αλλά και την ερωτική σας ζωή και με μια απαιτητική όψη Ήλιου-Πλούτωνα, που φέρνει ίσως αποκαλύψεις για κάποιο πρόσωπο που εμπιστευόσασταν δημιουργώντας μέσα σας αμφιβολίες. Προσέξτε τι λέτε και τα μυστικά σας.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

11/10/2021 - 17/10/2021

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου στις 12/10. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που έχουμε ανάδρομο φαινομενικά Ερμή και Δία. Στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας και οι δύο πλανήτες θα γυρίσουν ορθοί, φέρνοντας εξελίξεις και διώχνοντας τη στασιμότητα αυτής της περιόδου. Ο Κρόνος ήταν ανάδρομος από τον Μάιο στο ζώδιο του Υδροχόου, το ζώδιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της συνεργασίας, της τεχνολογίας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η πόλωση που την είδαμε να θριαμβεύει φέτος το καλοκαίρι σε όλο τον πλανήτη, βρίσκοντας τους μισούς να αντιμάχονται τους άλλους μισούς για διάφορους λόγους (εμβόλια, κλιματική αλλαγή, εκτρώσεις), ήταν ενδεικτική μιας κακής διαχείρισης ενός ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο. Περισσότερο από ποτέ, αντί να αντιμαχόμαστε ο ένας τον άλλο για διάφορους λόγους, χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι πάνω στον πλανήτη κι αντί να ψάχνουμε να βρούμε διαφορές μεταξύ μας να ψάχνουμε κοινό τόπο. Ας ελπίσουμε ότι η ορθή του πορεία θα φέρει περισσότερη κοινή λογική. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ακόμη βρισκόμαστε στην εποχή του Ζυγού, με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη μέχρι τέλος Οκτωβρίου να βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο. Ας προσπαθήσουμε να φέρουμε λίγη περισσότερη ισορροπία στη ζωή μας και αρμονία στις μεταξύ μας σχέσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 13/10 είναι βοηθητικό σε θέματα δέσμευσης, πρακτικών λύσεων σε οικονομικά προβλήματα και για να δούμε με σοβαρότητα τα προβλήματα που υπάρχουν στις σημαντικές μας σχέσεις, ώστε να τα επιλύσουμε. Μια εξαιρετική όψη έρχεται στις 15/10, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία. Αυτή είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες όψεις που μπορεί να φιλοξενεί μια εβδομάδα, αφού παίζει σπουδαίο ρόλο ο παράγοντας τύχη. Αν θέλετε να κάνετε μια επιχειρηματική κίνηση, να λανσάρετε κάτι στην αγορά, να διαφημίσετε ένα προϊόν ή το έργο σας, περιμένετε παρόλα αυτά την επόμενη εβδομάδα όμως, που δεν θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και Δία.

Το Σαββατοκύριακο από τη μια έχει μια γλυκιά όψη ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη που βοηθά στις επαφές μας, από την άλλη όμως έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βγάζει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, ζήλια, φθόνο ή ανταγωνισμούς. Προσέξτε τα μυστικά σας και προστατέψτε τα από κακόβουλα άτομα.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

[...]