Λέων ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 - 10/07/2022

Καλωσορίστε την πιο σημαντική εβδομάδα του μήνα, που θα φέρει τον Άρη από τις 5/7 σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας, στο Μεσουράνημα, και θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στην καριέρα, αλλά και στο σπίτι για κάποιους. Μην ξεχνάτε ότι τα πάντα στην αστρολογία λειτουργούν σε άξονες. Η επιρροή του Άρη μπορεί να είναι ορατή στην καριέρα για κάποιους και στην οικογένεια για άλλους, αλλά ακόμη και στην υγεία. Συνήθως αυτή η επιρροή αφορά μια χωροταξική αλλαγή ή την ανάγκη να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον ή νέες συνθήκες δουλειάς ή καθημερινότητας. Μέχρι τις 20/8 θα επηρεαστούν σταδιακά όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας. Σ’ αυτό το διάστημα οι φιλοδοξίες σας θα γίνουν πιο έντονες, όμως και οι δυσκολίες ή τα απρόοπτα θα είναι κι αυτά μέσα στην καθημερινότητα σας και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με ευελιξία και υπομονή. Προτεραιότητα όταν ο Άρης μας επηρεάζει είναι φυσικά η υγεία και η φυσική κατάσταση, για να μπορείτε να εργάζεστε σε υψηλούς ρυθμούς και να έχετε και αποτελέσματα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε να κάνετε διακοπές, απλά ίσως ακόμη και δίπλα στην παραλία το μυαλό σας θα είναι είτε στις επαγγελματικές σας εξελίξεις είτε και σε θέματα ενός ακινήτου, αν π.χ. σχεδιάζετε μια μετακόμιση. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Την ίδια μέρα που ο Άρης προχωρά στον Ταύρο, ο Ερμής παίρνει θέση στον Καρκίνο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19/7 και μπορεί να σκέπτεστε ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν ή μπορεί να αποφασίσετε να καλύψετε κάποιες εκκρεμότητες της δουλειάς. Ενδεχομένως να υπάρχει κι ένα παρασκηνιακό επίπεδο στη δράση του Ερμή σ’ αυτό το ζώδιο, με μυστικές επαφές και δράση μη ορατή στη δουλειά σας. Γενικώς αυτό το διάστημα πριν την έναρξη των γενεθλίων σας θα είναι αρκετά πιο «εσωτερικό» για σας και καλά θα κάνετε να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας και για να ξεκουράζετε τον εγκέφαλο σας από τους εξωτερικούς «θορύβους». Στις 10/7 μπορεί να υπάρχει μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο με το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Ουρανό.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

04/07/2022 - 10/07/2022

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει καταιγιστικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που θα μας επηρεάσουν ποικιλοτρόπως. Η πρώτη και σημαντικότερη είναι η αλλαγή ζωδίου για τον Άρη που, μετά το σύντομο ταξίδι του στον Κριό από τις 24/5, περνά στον Ταύρο στις 5/7 φέρνοντας ανακούφιση στα ζώδια της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου, μια μοίρα που συνδέεται με αρκετή ένταση και βία. Σε αυτή τη μοίρα βρισκόταν όταν ξέσπασαν στην Αμερική στο Καπιτώλιο οι επιθέσεις τον Ιανουάριο του 2021. Καθώς γιορτάζεται η ημέρα Ανεξαρτησίας στην Αμερική τη Δευτέρα 4/7 έχει ενδιαφέρον τι θα μπορούσε να γίνει. Όμως και από τη νέα του θέση στον Ταύρο οι προκλήσεις δεν σταματούν. Στο ζώδιο του Ταύρου ο Άρης απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα μας. Λύσεις που θα μας δώσουν ασφάλεια και όχι λόγια που υπόσχονται ασφάλεια. Μέχρι τις 20/8 που θα παραμείνει στον Ταύρο δεν θα είναι εύκολο. Αυτή η θέση είναι μια πιο βίαιη θέση και οι αντιδράσεις δεν ελέγχονται εύκολα. Θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο και στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ξεσπάσει ακραία και αιφνιδιαστικά. Με κάποιο τρόπο θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της οικονομίας, της ενέργειας, το επισιτιστικό. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μετά τον Άρη σειρά την ίδια μέρα έχει κι ο Ερμής να φύγει από τους Διδύμους και να περάσει στον Καρκίνο. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά ρευστό με τον Ερμή να είναι πότε ορθός και πότε ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Με την είσοδο του στον Καρκίνο οι εξελίξεις θα είναι πιο γοργές, μολονότι η κρίση μας θα επηρεάζεται από τα συναισθηματικά μας φίλτρα περισσότερο. Οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν θετική όψη μεταξύ τους την Τρίτη που είναι βοηθητική για διεκδικήσεις και αποφασιστικότητα στη δράση μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που φέρνει εκπλήξεις, αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]