Κριός ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο μήνας ξεκινά δυναμικά με μια Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1 και μια φανταστική ευκαιρία να διαφοροποιήσετε κάπως τη δράση σας, ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε θέματα καριέρας και επαγγελματικής κατεύθυνσης. Αυτή η Νέα Σελήνη σχηματίζει μια θετική όψη με τον Ουρανό στον Ταύρο μέσα στον τομέα των οικονομικών σας. Οι γεννημένοι-ες στο δεύτερο δεκαήμερο κυρίως μπορεί να έχετε κάποια πρόταση με ένα δελεαστικό οικονομικό αντίτιμο ή μπορεί να βρείτε μια δουλειά που σας φαίνεται πιο ιδανική. Βέβαια μην ξεχνάμε την παρουσία της ανάδρομης Αφροδίτης στον ίδιο τομέα, που φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που πιθανώς έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν σε επιλογές ή αποφάσεις όχι κατάλληλες και τώρα νιώθετε ότι σας περιορίζουν. Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας να αναλάβετε το δικό σας μερίδιο ευθύνης, αλλά όχι να αυτομαστιγώνεστε και φυσικά να μη μένετε κολλημένοι με ό,τι δεν αλλάζει. Αν νιώθετε όμως ότι μπορείτε να διορθώσετε κακώς κείμενα με μικρές αλλαγές, τότε οι ανάδρομες πορείες των πλανητών είναι βοηθητικές. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με κάποιους στόχους ή κάποιους συνεργάτες ή και φίλους που παρατηρείτε ότι δεν συμβαδίζουν με τις δικές σας ιδέες ή πεποιθήσεις. Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι ο Ιανουάριος είναι γεμάτος σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σας. Θα το νιώσετε πιο έντονα κοντά στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 17-18/1. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σας ζορίσει σε συναισθηματικό επίπεδο με θέματα τόσο στην οικογένεια και την προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικά παιχνίδια ή παιχνίδια εξουσίας. Στις 24/1 ο Άρης προχωρά στον Αιγόκερω, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και κάνοντας σας πιο φιλόδοξους. Δυο μέρες μετά ο Ερμής ανάδρομος επιστρέφει κι αυτός στον Αιγόκερω, δίνοντας σας ενέργεια να κατακτήσετε τους στόχους σας από τη μια, αλλά δυσκολεύοντας σας στην καθημερινότητα και δημιουργώντας ένταση. Υγεία, σχέσεις, δουλειά από δω και κάτω θέλουν προσοχή.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με μια δυνατή Νέα Σελήνη την 1η του μηνός, που αφορά στα θέματα της συλλογικής δουλειάς, τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, τους συνεργάτες, αλλά και τους στόχους σας. Σαφώς δεν είναι η πιο άνετη Νέα Σελήνη, καθώς σχηματίζει όψεις με Κρόνο και Ουρανό και μάλιστα με ανάδρομο Ερμή ακόμη, που δεν επιτρέπει να έχετε καθαρό μυαλό. Προσπαθήστε τουλάχιστον να έχετε «ανοιχτό» μυαλό ακούγοντας τι σας λέει και ο δικός σας κύκλος φίλων και συνεργατών. Περισσότερα για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Μετά τις 4/2, που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία, θα μπορέσετε πιο εύκολα να μπείτε σε δράση και να βάλετε μπροστά τους στόχους σας. Η νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο από τις 14/2 θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τα πράγματα στην καθημερινότητα σας. Με τόση πλανητική ενέργεια στον τομέα της καριέρας και των φιλόδοξων σχεδίων σας, θα έχετε κίνητρο να βελτιώσετε τα θέματα των επαγγελματικών και να επιτύχετε τους μεγαλεπήβολους στόχους σας. Κάποιοι μπορεί να αλλάξετε χώρο εργασίας, άλλοι κατεύθυνση ή να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε νέα επαγγελματικά δεδομένα αυτό τον μήνα. Σαφώς τίποτε δεν θα είναι εύκολο μέχρι τις 6/3, καθώς ο Αιγόκερως, το ζώδιο που είναι σε έμφαση μέσα στον Φεβρουάριο, είναι πολύ κόντρα στη φύση σας, αλλά σαφώς θα υπάρχουν και στιγμές ιδιαίτερα απολαυστικές, όπως η Πανσέληνος στον φιλικό σας Λέοντα στις 16/2 που ενεργοποιεί τη δημιουργική ή και καλλιτεχνική σας πλευρά και θα μπορείτε πιο εύκολα να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Θέματα που σχετίζονται με τις ερωτικές σχέσεις, τα παιδιά, τη δημιουργία, τα χόμπι, τα σπορ, μπορεί να σας προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις με αυτό το φεγγάρι. Σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου θα πρέπει να προσέχετε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκαήμερο που θα περάσει ο Ήλιος στους Ιχθύς. Πάντα η περίοδος πριν τα γενέθλια μας είναι η πιο ευαίσθητη για την υγεία μας και πρέπει να προσέχετε τις άμυνες του οργανισμού σας, αλλά και να ξεκουράζεστε.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος μέχρι την εκκίνηση τουλάχιστον των δικών σας γενεθλίων στις 20/3 έχει μια πιο εσωστρεφή διάθεση, καθώς ο Ήλιος διατρέχει το προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, τους Ιχθύς, και σχηματίζει στις 2/3 τη Νέα Σελήνη που αφορά κυρίως την ψυχολογία σας, την πνευματικότητα, το παρασκήνιο, τα επαγγελματικά σχέδια σας και την προετοιμασία γι’ αυτά. Αφορά ακόμη τον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης και σας ωθεί να αναλάβετε δράση είτε υιοθετώντας πιο υγιεινή διατροφή είτε άσκηση για να είστε σε φόρμα. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Μέχρι τις 6/3 εκτείνεται το πιο απαιτητικό διάστημα, με έμφαση στο τρίτο δεκαήμερο που έχει μεγαλύτερη αγωνία για τις εξελίξεις στα θέματα της καριέρας. Στις 3/3 έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα στον 10ο οίκο της καριέρας και όσοι έχετε γεννηθεί στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου θα αναλάβετε δράση ή θα έχετε ραγδαίες εξελίξεις στο μέτωπο των επαγγελματικών. Προσέξτε τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας παρόλα αυτά και την τάση για ρήξεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στις 5/3 βοηθά τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές σας ανησυχίες, δίνει φτερά στη φαντασία σας, ενώ λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Κάποιοι μπορεί να συζητούν για σας χωρίς να το γνωρίζετε, αλλά μάλλον για τους καλύτερους λόγους. Από τις 6/3, καθώς Αφροδίτη και Άρης προχωρούν στον Υδροχόο, ξεκινά ένα ελαφρώς πιο εξωστρεφές διάστημα με έμφαση στους φίλους, τους νέους στόχους, τις επαφές με τους συνεργάτες σας, τις νέες ιδέες που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στη δουλειά σας. Η Πανσέληνος στις 18/3 και πάλι αφορά τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες, ωθώντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν τη δουλειά και τον τομέα της υγείας με ένα πιο πρακτικό τρόπο. Ενδεχομένως να αποφασίσετε να ολοκληρώσετε ή να φύγετε από μια δουλειά ή να κάνετε μια αλλαγή ή μπορεί να υπάρχουν αλλαγές στον χώρο εργασίας που επηρεάζουν έμμεσα κι εσάς. Τα γενέθλια σας ξεκινούν στις 20/3 με την εαρινή ισημερία και αναπτερώνουν το ηθικό σας δίνοντας σας αισιοδοξία για την καινούρια γενέθλια χρονιά. Στις 28/3 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να φέρει διάσταση ανάμεσα σε σας κι ένα φιλικό πρόσωπο ή έναν συνεργάτη.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα! Ο μήνας των γενεθλίων σας μπαίνει δυναμικά με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, που σας ενθαρρύνει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Καθώς όμως εμπλέκεται στη Νέα Σελήνη και ο Χείρωνας, μπορεί να νιώθετε αρχικά κάπως αδύναμοι ή να αμφισβητείτε τις δυνατότητες σας. Ένας άλλος λόγος αμφισβήτησης είναι ότι ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης και του ζωδίου σας φυσικά, ο Άρης, σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 5/4 δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση ή και προβλήματα σε σχέσεις ή στον κοινωνικό σας κύκλο. Δεν υπάρχει λόγος όμως να παίρνετε τα πράγματα προσωπικά κι επίσης είναι σημαντικό με αυτή την όψη να είστε όσο γίνεται πιο υπομονετικοί και αφοσιωμένοι στους στόχους σας. Από τις 5/4 περνά στο ζώδιο των Ιχθύων η Αφροδίτη. Το ζώδιο των Ιχθύων θα είναι σε έμφαση σε όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς εκεί θα βρίσκονται και ο Δίας, ο Ποσειδώνας, αλλά και μετά τις 15/4 ο Άρης. Όλοι αυτοί οι πλανήτες θα βρίσκονται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με την ψυχολογία σας, την υγεία, το παρασκήνιο και τις προετοιμασίες για τα καινούρια σας σχέδια. Ο 12ος είναι ένας πιο μοναχικός οίκος, ιδιαίτερα πνευματικός και ευαίσθητος. Πολλές φορές όταν υπάρχει ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό τον τομέα φαίνεται ότι το άτομο μπορεί να λειτουργεί μυστικά, να μετέχει μιας παρασκηνιακής δραστηριότητας ή μπορεί να είναι ένας διάστημα έρευνας και προετοιμασίας είτε σε θέματα δουλειάς είτε σπουδών. Το διάστημα μετά τις 6/4 είναι ιδανικό για να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας, να κάνετε αποτοξίνωση, διατροφή, να ξεκινήσετε άσκηση ή διαλογισμό και πρακτικές που προσφέρουν χαλάρωση. Επίσης, είναι ένα διάστημα που θα έχετε έντονα όνειρα, η διαίσθησή σας θα δουλεύει υπερεντατικά, ενώ μπορεί να σας πιάνουν και τάσεις φυγής. Αν καταφέρετε να φύγετε κάποιο ταξιδάκι, είναι βέβαιο ότι θα ξεκουραστείτε και θα περάσετε πολύ όμορφα. Η Πανσέληνος στις 16/4 στον Ζυγό ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών και σας καλεί να βάλετε όρια, αλλά και να ξεκαθαρίσετε μέσα σας με ποιους θέλετε να συνεχίσετε να σχετίζεστε σε όλα τα επίπεδα. Η έκλειψη στο τέλος του μήνα, στις 30/4 στο ζώδιο του Ταύρου στον τομέα των οικονομικών, μπορεί να δείξει μια σημαντική αλλαγή στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας δεδομένα.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Ο Μάιος υπόσχεται να είναι ο θετικότερος μήνας όχι μόνο του 2022 μέχρι τώρα, αλλά και των τελευταίων ετών. Ο κόσμος σας θα γίνει ξαφνικά πιο λαμπερός, πιο αισιόδοξος και πιο τυχερός, αφού ο Δίας ξαναπερνά στο ζώδιο σας μετά από 12 ολόκληρα χρόνια. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο μήνας ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 2/5, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28/5, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας, την ερωτική σας ζωή, τις δημόσιες σχέσεις σας, την εμφάνισή σας και θα σας κάνει να νιώθετε πιο αισιόδοξοι για όλα όσα έρχονται. Τα φλερτ θα είναι πολλά κι αν είστε μόνες-οι είναι πολύ πιθανόν να κάνετε τώρα μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Οι ευκαιρίες για διασκέδαση, για να το ρίξετε λίγο έξω με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να ταξιδέψετε ή να κάνετε εκδρομές, δεν θα είναι αμελητέες. Βοηθητική η πορεία της Αφροδίτης και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, μολονότι κάποια πράγματα ακόμη θα γίνονται σε πιο μυστικό και παρασκηνιακό επίπεδο, καθώς μέχρι τις 24/5 ο κυβερνήτης σας Άρης θα είναι στους Ιχθύς. Στις 11/5 ο Δίας, ο πλανήτης της ευημερίας, της επέκτασης και των ευκαιριών, περνά στο ζώδιο σας. Την επιρροή του με κάποιο τρόπο θα τη νιώσετε όλοι αφού είναι μια ισχυρή δόνηση, αλλά την ευεργετική του επίδραση θα την αισθανθούν περισσότεροι οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Οι ευκαιρίες εξέλιξης που θα εμφανιστούν αφορούν τόσο σε επίπεδο προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τυχεροί θα είστε και σε θέματα σπουδών. Κάποιοι μπορεί να περάσουν σε μια σχολή της επιλογής τους, άλλοι να αποφοιτήσουν και να πάρουν πτυχίο. Θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες και σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα στις 29/5 που θα συναντηθούν Άρης και Δίας στο ζώδιο σας θα είστε ασταμάτητοι. Καιρός να διεκδικήσετε και να επιτύχετε τους μεγαλύτερους στόχους σας. Ο Δίας θα παραμείνει σε πρώτη φάση μέχρι τις 28/10 στο ζώδιο σας, θα οπισθοχωρήσει για λίγο στους Ιχθύς και θα επανέλθει στις 20/12 για μια πολύ μεγαλύτερη περίοδο που εκτείνεται μέσα στο 2023 στο ζώδιο σας. Ο Μάιος βέβαια έχει και κάποιες δυσκολίες, όπως είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που χρειάζεται προσοχή μετά τις 9/5 στα θέματα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων. Όταν κάνετε σχέδια ή όταν επικοινωνείτε με τους άλλους να σιγουρεύεστε ότι έχουν κατανοήσει καλά αυτά που λέτε πριν συμφωνήσετε σε κάτι. Η συμβουλή μου είναι τα νέα ξεκινήματα να τα προετοιμάσετε μέσα στον Μάιο, αλλά να τα βάλετε μπροστά μετά τις 4/6. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά στη δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 16/5. Αποφύγετε ρίσκο και επενδύσεις εκείνες τις ημέρες.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Μάιος 2022

Ο Μάιος είναι ένας ιδιαίτερα δυναμικός μήνας με έντονες πλανητικές αλλαγές και αστρολογικά φαινόμενα που δεν θα περάσουν απαρατήρητα από κανέναν μας και κάποιους μάλιστα θα μας επηρεάσουν και σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Είναι ο μήνας του ανάδρομου φαινομενικά Ερμή, που ξεκινά από τις 09/05/2022 μπαίνοντας σε στάση στους Διδύμους και ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στις 04/06/2022. Όπως σε κάθε ανάδρομη πορεία του Ερμή, έτσι και σε αυτή θα υπάρχουν καταστάσεις που θα μας οδηγήσουν στο να δούμε με διαφορετικό τρόπο πράγματα τα οποία μας συμβαίνουν. Καθυστερήσεις, αναβολές, προβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις ή παρεξηγήσεις είναι μερικά πάντα από τα σενάρια ενός ανάδρομου Ερμή και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε, γράφουμε ή υπογράφουμε, αλλά και στις δοσοληψίες μας για να μη γίνουν λάθη. Οι δυο πιο ευεργετικοί πλανήτες στην αστρολογία, η Αφροδίτη και ο Δίας, θα αλλάξουν θέσεις και θα περάσουν στις 02/05/2022 και στις 11/05/2022 αντίστοιχα στο πύρινο ζώδιο του Κριού. Ιδιαίτερα ο Δίας σε αυτό το ζώδιο της φωτιάς θα μας θυμίσει λίγο την ατμόσφαιρα του 2019 που βρισκόταν πάλι σε ένα ζώδιο της φωτιάς, στο ζώδιο της διακυβέρνησής του, τον Τοξότη. Ο Δίας θα παραμείνει αρχικά σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 28/10/2022 και όντας ανάδρομος θα επιστρέψει για λίγο ακόμη στους Ιχθύς, από τις 28/10/2022 μέχρι 20/12/2022 που θα επιστρέψει στον Κριό. Πολλά από αυτά που θα γίνουν το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα χρειαστεί ίσως να τα επανεξετάσουμε τον φετινό Νοέμβριο. Με κάποιο τρόπο το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου συνδέεται αστρολογικά με τον Νοέμβριο. Η τελευταία φορά που ο Δίας βρισκόταν στον Κριό ήταν την περίοδο 2010-2011. Σκεφτείτε αν υπήρχε κάτι σε εκείνη την περίοδο που συνέβη στη ζωή σας, γιατί είναι πολύ πιθανόν να έχετε μια σχετική επανάληψη. Στο ζώδιο του Κριού ο Δίας θα βοηθήσει πολύ περισσότερο σε σχέση με τους Ιχθύς τουλάχιστον σε επίπεδο αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης, φιλοδοξίας, τόλμης. Από αυτό το ζώδιο ο Δίας μας καλεί να γίνουμε πιο γενναίοι στις αποφάσεις μας, να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας και τις δυνατότητες μας και να κυνηγήσουμε και τον πιο τολμηρό στόχο. Η Αφροδίτη από τον Κριό, μολονότι δεν θα συναντηθεί σε αυτό το ζώδιο με τον Δία, και πάλι είναι σε μια θέση ιδιαίτερα δυναμική και θα βοηθήσει να έχουμε μια πιο διεκδικητική στάση τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά μας. Τα ζώδια της φωτιάς: Κριός, Λέων και Τοξότης, ή όσοι έχετε ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια θα αρχίσετε επιτέλους να νιώθετε πραγματικά συνθήκες άνοιξης, δηλαδή αναγέννησης με κάποιο τρόπο στη ζωή σας. Ο Μάιος όμως είναι και μήνας εκλείψεων. Η δεύτερη έκλειψη του 2022, αυτή τη φορά μια Σεληνιακή έκλειψη, θα λάβει χώρα στις 16/05/2022 στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, οδηγώντας μας σε εκκαθαρίσεις στη ζωή μας. Σαφώς η έκλειψη αυτή δεν θα είναι εύκολη, καθώς επηρεάζεται άμεσα και έντονα από την επιρροή του Κρόνου. Ίσως κάτι πρέπει να διώξουμε από τη ζωή μας προκειμένου να εξελιχθούμε. Θα επηρεαστούν Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών. Στις 24/05/2022 ο Άρης θα αφήσει τα βαθιά νερά των Ιχθύων και θα περάσει στο ζώδιο της διακυβέρνησής του, στον Κριό, κάνοντας ακόμη πιο έντονο το στοιχείο της φωτιάς σε αυτό τον μήνα. Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5, που επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό, δηλαδή τους Διδύμους, την Παρθένο, τον Τοξότη και τους Ιχθύς με γενέθλια στο τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαήμερου των ζωδίων τους. Η ανάγκη για αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα είναι έντονη σε αυτά τα ζώδια, αλλά θα χρειαστεί να περιμένετε λίγες ημέρες να ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δηλαδή μετά τις 04/06/2022 για να σιγουρέψετε την επιτυχία των νέων εκκινήσεων σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

[...]