Κριός ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Κριοί. Τον πρώτο μήνα του 2021, καθώς αρχικά έχουμε μια μεταστροφή της πλανητικής ενέργειας σε γήινα ζώδια, φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, όπως τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Μετά από περίπου 6 μήνες ο κυβερνήτης σας Άρης φεύγει από το ζώδιο σας στις 7/1 και μετακινείται στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου, κάνοντας κύριο μέλημα σας την πορεία των οικονομικών σας, την εξεύρεση πόρων, την ισορροπία σε έσοδα και έξοδα. Από τη νέα του θέση ο Άρης στον Ταύρο, μέσα στον Ιανουάριο, θα «συγκρουστεί» με τον Κρόνο στις 13/1, τον Ουρανό στις 20 και τον Δία στις 22/1, δημιουργώντας μια ποικιλομορφία επιρροών που θα καθορίσουν με διαφορετικό τρόπο την οργάνωση των οικονομικών. Σαφώς και θα πρέπει να είστε πολύ μετρημένοι και συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, σαφώς θα πρέπει να είστε πιο απαιτητικοί και πιεστικοί με όσους σας οφείλουν και εννοείται δεν θα πάρετε κανένα ρίσκο αν δεν είναι καλά υπολογισμένο. Αφήστε τα ανοίγματα από τον Μάρτιο, που όλα θα έχουν καλύτερες προοπτικές. Η πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου, σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στις 13/1, σας ωθούν να κυνηγήσετε με μεγαλύτερη φιλοδοξία τα επαγγελματικά σας σχέδια και την καριέρα σας. Μάλιστα οι γεννημένοι κοντά στις 13-15 Απριλίου μπορεί να έχετε μπροστά και μια πρόταση για μια νέα καριέρα, προαγωγή, μεταγραφή ή το άνοιγμα μιας δικής σας επιχείρησης. Αν είστε σε φάση σπουδών μπορεί όλο αυτό να αφορά μια επιτυχία σε αυτό τον τομέα. Βέβαια, τόσο η Νέα Σελήνη όσο και η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, εκτός από δύναμη, μπορεί να δείξουν και παιχνίδια εξουσίας μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε όμως και μην ενδώσετε. Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου στις 28/1 μπορεί να φέρει μια αναταραχή σε ερωτικό επίπεδο, ίσως κάτι απροσδόκητο ή απρόσμενο που αλλάζει τα δεδομένα. Για κάποιες θα μπορούσε να είναι και μια εγκυμοσύνη στα σκαριά ή ένας έρωτας.

Καλό μήνα Κριοί μου! Ο Φεβρουάριος δίνει έμφαση στους στόχους σας, στη συλλογική δουλειά, στις φιλικές σας σχέσεις, στις κοινωνικές σας επαφές, στις σχέσεις με συνεργάτες και τον ρόλο σας σε ομάδες, κόμματα, οργανώσεις. Μέσω της συνέργειας, της συνεργασίας με άλλους και μέσω ίσως και κάποιων δυνατών φίλων ή υποστηρικτών, μπορείτε να βρείτε άκρη και να προωθήσετε και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Φυσικά υπάρχει πάντα ο ανάδρομος Ερμής, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο, που «χαλάει» κάπως το γλυκό, είτε μέσω καθυστερήσεων, αναβολών, εμποδίων ή ασυνεννοησίας. Μην βιάζεστε να προχωρήσετε σε δράση. Πάρτε τον χρόνο σας και ξαναδείτε πράγματα που μπορείτε να τελειοποιήσετε, διορθώσετε ή βελτιώσετε έστω, όποιος κι αν είναι ο στόχος σας για παρακάτω. Ακόμη κι αν βιώνετε σύγχυση αυτή τη στιγμή, λόγω του ανάδρομου Ερμή, πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 20/2 και σίγουρα πολλά περισσότερα θα πάνε με το μέρος σας τον Μάρτιο. Στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή μπορεί να ξανασυναντήσετε φίλους ή παλιούς συνεργάτες που είχατε καιρό να δείτε. Κάποιος από αυτούς μπορεί να σας προσφέρει σημαντική βοήθεια. Τα οικονομικά θα εξακολουθήσουν να είναι πονοκέφαλος και αυτόν τον μήνα, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης εξακολουθεί το ταξίδι στο ζώδιο του Ταύρου μέσα στον τομέα των οικονομικών σας. Κάποιες στιγμές η πίεση από λογαριασμούς, προθεσμίες αποπληρωμής, θα είναι ιδιαίτερα έντονη, όπως την 1η Φεβρουαρίου με το τετράγωνο Ήλιου-Άρη ή στις 10/2 με το τετράγωνο Ερμή-Άρη. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ένα από τα στοιχήματα σας είναι η διατήρηση μιας καλής οικονομικής κατάστασης. Η Νέα Σελήνη, σε συνδυασμό με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στις 11/2, φέρνει ευχάριστα νέα από το μέτωπο της φιλίας, του έρωτα και των οικονομικών. Άρα και στα δύσκολα θα υπάρχει πάντα ένα μαξιλαράκι ασφαλείας για σας. Η Πανσέληνος στις 27/2 δείχνει αλλαγές στο πλαίσιο της δουλειάς ή σε σχέση με τους συνεργάτες σας. Σας καλεί επίσης να ασχοληθείτε σοβαρά με τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας.

Καλό μήνα Κριοί μου! Ο κυβερνήτης σας Άρης, αφού έχει υπερπηδήσει πλέον όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο του τους τελευταίους πολλούς μήνες (από τον Ιούνιο πέρυσι), περνά στις 4/3 στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23/4. Είναι ο καταλληλότερος μήνας για να ολοκληρώσετε και να προωθήσετε όλα τα σχέδια που έχετε δουλέψει ή τα θέματα των σπουδών σας. Η διαφήμιση, το μάρκετινγκ, οι εμπορικές δραστηριότητες, η εκπαίδευση, ο τουρισμός, οι μεταφορές, όλοι αυτοί οι τομείς μπορεί να αναζωογονηθούν από δω και κάτω, οπότε μην χάσετε αυτό το ευεργετικό διάστημα για το ζώδιο σας που μπορεί να σας αποφέρει και σε οικονομικό επίπεδο. Κι επειδή τα οικονομικά ζορίστηκαν ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα καταφέρετε κάπως να τα εξισορροπήσετε. Οι ρυθμοί τον Μάρτιο θα είναι πιο γρήγοροι, σχεδόν καταιγιστικοί, όπως πλησιάζουμε στην έναρξη των γενεθλίων σας στις 20/3. Μπορείτε να περιμένετε πολλές υποχρεώσεις, συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις κι αν οι συνθήκες το ευνοούν και μικρές αποδράσεις ή εξόδους. Μπορεί να ωφεληθείτε από την τοπική κοινότητα που διαμένετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και φιλίες, να είστε πιο ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως και να έχει είναι μήνας προόδου. Θέματα σπουδών μπορεί να πάνε καλά αν έχετε εξετάσεις, αν ψάχνετε ένα μεταπτυχιακό ή θέλετε να μάθετε μια ξένη γλώσσα. Το διάστημα πριν τα γενέθλια σας μπορεί να προετοιμάζετε και μια επιχειρηματική κίνηση ή μπορεί λόγω συνθηκών να πάτε προς το τέλος του μήνα ένα λανσάρισμα ή ένα άνοιγμα. Η Νέα Σελήνη στις 13/3 είναι ιδανική για να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας, να κάνετε αποτοξίνωση, διατροφή, να ξεκινήσετε άσκηση ή διαλογισμό και πρακτικές που προσφέρουν χαλάρωση. Στις 20/3 με την εαρινή ισημερία ξεκινούν τα γενέθλια σας και η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας δίνοντας νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Είναι η στιγμή σας να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας σε όλους τους τομείς.

Καλό μήνα! Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι ο πιο λαμπρός των τελευταίων χρόνων, κυρίως μέχρι τις 17/4 που σχηματίζονται εξαιρετικές όψεις που θα ευνοήσουν τις πρωτοβουλίες και τη δράση σας και θα ανοίξουν τους ορίζοντες σας. Η Αφροδίτη παραμένοντας στο ζώδιο σας μέχρι τις 14/4 σας κάνει να έχετε περισσότερη αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και να έλκετε τους άλλους με τον μαγνητισμό που εκπέμπετε. Είχατε πολλά χρόνια να γιορτάσετε τέτοια γενέθλια που δίνουν την υπόσχεση μιας καλύτερης μέρας, ακόμη κι αν οι συνθήκες αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Το εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη στις 6/4 σας βοηθά τόσο σε θέματα καρδιάς όσο και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τον οικονομικό τομέα. Σούπερ είναι αυτή η περίοδος και για να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας, αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στο στιλ ή μικροεπεμβάσεις. Η Νέα Σελήνη στις 11/4 στο ζώδιο σας, σας ενθαρρύνει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Όμως αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας είναι στις 26 μοίρες του ζωδίου σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις 12/4 και στις 16/4, καθώς έχουμε δυο σκληρές όψεις με τον Πλούτωνα που μπορεί να διαφοροποιήσουν αρκετά τις θετικές όψεις και να προσθέσουν έναν παράγοντα δυσκολίας στη ζωή σας. Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε Ήλιο πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ. Δυο σπέσιαλ μέρες προς εκμετάλλευση είναι στις 14/4 και στις 17/4! Μετά τις 14/4 σιγά σιγά αυτό που θα σας καίει περισσότερο είναι ο οικονομικός τομέας και θα επιδοθείτε σε μια κούρσα ταχύτητας να ανεφοδιαστείτε οικονομικά. Μολονότι θα έχετε τέτοιες ευκαιρίες, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί από τις 23/4 μέχρι τις 28/4, αφού οι δύσκολες όψεις του Ερμή, της Αφροδίτης και η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μπορεί να φέρουν εμπόδια ή δυσκολίες. Από τις 23/4 με τον Άρη στον Καρκίνο θα μπείτε σε μια πιο διεκδικητική, παραγωγική, αλλά και γεμάτη ένταση περίοδο.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Απρίλιος 2021

Καλό μας μήνα! Ο Απρίλιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες αυτής της χρονιάς, αλλά κι από τους πιο αισιόδοξους, καθώς τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε στη διάρκεια του θα μας επιτρέπουν να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, σε σχέση με το πώς το βλέπαμε μέχρι τώρα. Ειδικά το διάστημα 10 με 17 Απριλίου κρύβει κάποιες από τις πιο τυχερές όψεις σε αστρολογικό επίπεδο. Η Αφροδίτη μέχρι τα μισά του μήνα θα βρίσκεται στον Κριό και στις 6/4 θα σχηματίσει ακριβές εξάγωνο με τον Άρη, τον αιώνιο εραστή της. Έτσι, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), όπως και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) μπορεί να έχουν να περιμένουν μια εξαιρετική εξέλιξη είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική τους ζωή. Μια μέρα με ιδιαίτερα θετικές όψεις, του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Δία, έρχεται στις 10/4. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη μέρα για υπογραφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, δεσμεύσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Δύσκολη μέρα για σχέσεις και οικονομικά θα είναι η 12η Απριλίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Καλύτερα να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας με τα αισθήματα και τα χρήματα εκείνη την ημέρα. Κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου. Στις 14/4 η Αφροδίτη περνά στο σταθερό και αγαπημένο της περιβάλλον του Ταύρου και την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τη δράση. Δυο από τις πιο τυχερές ημέρες του Απριλίου, που μπορείτε να αξιοποιήσετε κατά το δοκούν, είναι στις 15/4 με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία και στις 17/4 με το τρίγωνο Άρη-Δία. Τα νέα ξεκινήματα, τις πρωτοβουλίες και τη δράση ευνοεί και η εξαιρετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 11/4. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ, να ανοίξετε μια επιχείρηση, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προχωρήσετε σε μια δέσμευση προσωπική ή επαγγελματική το νέο αυτό φεγγάρι θα σας δώσει ισχυρά κίνητρα και βοήθεια. Ερμής και Ήλιος θα προχωρήσουν μαζί στον Ταύρο στις 19/4, εγκαινιάζοντας τα γενέθλια του δεύτερου ζωδίου του ζωδιακού. Εκεί στο τέλος Απριλίου έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες, μολονότι όχι πολύ εύκολες όψεις για να είμαι ειλικρινής. Στις 23/4 θα περάσει ο Άρης στον Καρκίνο, βάζοντας σε πρώτο πλάνο το συναίσθημα, ακόμη κι όταν αναλαμβάνουμε δράση. Γινόμαστε πιο υπερευαίσθητοι, πιο κυκλοθυμικοί και πιο αντιδραστικοί. Στις 25/4 έχουμε δύσκολες όψεις για την Αφροδίτη και τον Ερμή, που σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνοντας απογοήτευση και εμπόδια, ενώ στις 27/4 σχηματίζεται και η έντονη Πανσέληνος του Απριλίου που δημιουργεί αναστάτωση και αρκετά επικίνδυνα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Δύσκολη Πανσέληνος για τον κόσμο της οικονομίας, των τραπεζών, αλλά και για τη γείτονα χώρα Τουρκία, που πιθανώς θα έχει εξελίξεις αυτές τις ημέρες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.