Κριός ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Κριοί. Τον πρώτο μήνα του 2021, καθώς αρχικά έχουμε μια μεταστροφή της πλανητικής ενέργειας σε γήινα ζώδια, φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, όπως τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Μετά από περίπου 6 μήνες ο κυβερνήτης σας Άρης φεύγει από το ζώδιο σας στις 7/1 και μετακινείται στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου, κάνοντας κύριο μέλημα σας την πορεία των οικονομικών σας, την εξεύρεση πόρων, την ισορροπία σε έσοδα και έξοδα. Από τη νέα του θέση ο Άρης στον Ταύρο, μέσα στον Ιανουάριο, θα «συγκρουστεί» με τον Κρόνο στις 13/1, τον Ουρανό στις 20 και τον Δία στις 22/1, δημιουργώντας μια ποικιλομορφία επιρροών που θα καθορίσουν με διαφορετικό τρόπο την οργάνωση των οικονομικών. Σαφώς και θα πρέπει να είστε πολύ μετρημένοι και συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, σαφώς θα πρέπει να είστε πιο απαιτητικοί και πιεστικοί με όσους σας οφείλουν και εννοείται δεν θα πάρετε κανένα ρίσκο αν δεν είναι καλά υπολογισμένο. Αφήστε τα ανοίγματα από τον Μάρτιο, που όλα θα έχουν καλύτερες προοπτικές. Η πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου, σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στις 13/1, σας ωθούν να κυνηγήσετε με μεγαλύτερη φιλοδοξία τα επαγγελματικά σας σχέδια και την καριέρα σας. Μάλιστα οι γεννημένοι κοντά στις 13-15 Απριλίου μπορεί να έχετε μπροστά και μια πρόταση για μια νέα καριέρα, προαγωγή, μεταγραφή ή το άνοιγμα μιας δικής σας επιχείρησης. Αν είστε σε φάση σπουδών μπορεί όλο αυτό να αφορά μια επιτυχία σε αυτό τον τομέα. Βέβαια, τόσο η Νέα Σελήνη όσο και η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, εκτός από δύναμη, μπορεί να δείξουν και παιχνίδια εξουσίας μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε όμως και μην ενδώσετε. Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου στις 28/1 μπορεί να φέρει μια αναταραχή σε ερωτικό επίπεδο, ίσως κάτι απροσδόκητο ή απρόσμενο που αλλάζει τα δεδομένα. Για κάποιες θα μπορούσε να είναι και μια εγκυμοσύνη στα σκαριά ή ένας έρωτας.

Καλό μήνα Κριοί μου! Ο Φεβρουάριος δίνει έμφαση στους στόχους σας, στη συλλογική δουλειά, στις φιλικές σας σχέσεις, στις κοινωνικές σας επαφές, στις σχέσεις με συνεργάτες και τον ρόλο σας σε ομάδες, κόμματα, οργανώσεις. Μέσω της συνέργειας, της συνεργασίας με άλλους και μέσω ίσως και κάποιων δυνατών φίλων ή υποστηρικτών, μπορείτε να βρείτε άκρη και να προωθήσετε και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Φυσικά υπάρχει πάντα ο ανάδρομος Ερμής, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο, που «χαλάει» κάπως το γλυκό, είτε μέσω καθυστερήσεων, αναβολών, εμποδίων ή ασυνεννοησίας. Μην βιάζεστε να προχωρήσετε σε δράση. Πάρτε τον χρόνο σας και ξαναδείτε πράγματα που μπορείτε να τελειοποιήσετε, διορθώσετε ή βελτιώσετε έστω, όποιος κι αν είναι ο στόχος σας για παρακάτω. Ακόμη κι αν βιώνετε σύγχυση αυτή τη στιγμή, λόγω του ανάδρομου Ερμή, πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 20/2 και σίγουρα πολλά περισσότερα θα πάνε με το μέρος σας τον Μάρτιο. Στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή μπορεί να ξανασυναντήσετε φίλους ή παλιούς συνεργάτες που είχατε καιρό να δείτε. Κάποιος από αυτούς μπορεί να σας προσφέρει σημαντική βοήθεια. Τα οικονομικά θα εξακολουθήσουν να είναι πονοκέφαλος και αυτόν τον μήνα, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης εξακολουθεί το ταξίδι στο ζώδιο του Ταύρου μέσα στον τομέα των οικονομικών σας. Κάποιες στιγμές η πίεση από λογαριασμούς, προθεσμίες αποπληρωμής, θα είναι ιδιαίτερα έντονη, όπως την 1η Φεβρουαρίου με το τετράγωνο Ήλιου-Άρη ή στις 10/2 με το τετράγωνο Ερμή-Άρη. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ένα από τα στοιχήματα σας είναι η διατήρηση μιας καλής οικονομικής κατάστασης. Η Νέα Σελήνη, σε συνδυασμό με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στις 11/2, φέρνει ευχάριστα νέα από το μέτωπο της φιλίας, του έρωτα και των οικονομικών. Άρα και στα δύσκολα θα υπάρχει πάντα ένα μαξιλαράκι ασφαλείας για σας. Η Πανσέληνος στις 27/2 δείχνει αλλαγές στο πλαίσιο της δουλειάς ή σε σχέση με τους συνεργάτες σας. Σας καλεί επίσης να ασχοληθείτε σοβαρά με τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας.

Καλό μήνα Κριοί μου! Ο κυβερνήτης σας Άρης, αφού έχει υπερπηδήσει πλέον όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο του τους τελευταίους πολλούς μήνες (από τον Ιούνιο πέρυσι), περνά στις 4/3 στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23/4. Είναι ο καταλληλότερος μήνας για να ολοκληρώσετε και να προωθήσετε όλα τα σχέδια που έχετε δουλέψει ή τα θέματα των σπουδών σας. Η διαφήμιση, το μάρκετινγκ, οι εμπορικές δραστηριότητες, η εκπαίδευση, ο τουρισμός, οι μεταφορές, όλοι αυτοί οι τομείς μπορεί να αναζωογονηθούν από δω και κάτω, οπότε μην χάσετε αυτό το ευεργετικό διάστημα για το ζώδιο σας που μπορεί να σας αποφέρει και σε οικονομικό επίπεδο. Κι επειδή τα οικονομικά ζορίστηκαν ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα καταφέρετε κάπως να τα εξισορροπήσετε. Οι ρυθμοί τον Μάρτιο θα είναι πιο γρήγοροι, σχεδόν καταιγιστικοί, όπως πλησιάζουμε στην έναρξη των γενεθλίων σας στις 20/3. Μπορείτε να περιμένετε πολλές υποχρεώσεις, συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις κι αν οι συνθήκες το ευνοούν και μικρές αποδράσεις ή εξόδους. Μπορεί να ωφεληθείτε από την τοπική κοινότητα που διαμένετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και φιλίες, να είστε πιο ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως και να έχει είναι μήνας προόδου. Θέματα σπουδών μπορεί να πάνε καλά αν έχετε εξετάσεις, αν ψάχνετε ένα μεταπτυχιακό ή θέλετε να μάθετε μια ξένη γλώσσα. Το διάστημα πριν τα γενέθλια σας μπορεί να προετοιμάζετε και μια επιχειρηματική κίνηση ή μπορεί λόγω συνθηκών να πάτε προς το τέλος του μήνα ένα λανσάρισμα ή ένα άνοιγμα. Η Νέα Σελήνη στις 13/3 είναι ιδανική για να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας, να κάνετε αποτοξίνωση, διατροφή, να ξεκινήσετε άσκηση ή διαλογισμό και πρακτικές που προσφέρουν χαλάρωση. Στις 20/3 με την εαρινή ισημερία ξεκινούν τα γενέθλια σας και η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας δίνοντας νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Είναι η στιγμή σας να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας σε όλους τους τομείς.

Καλό μήνα! Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι ο πιο λαμπρός των τελευταίων χρόνων, κυρίως μέχρι τις 17/4 που σχηματίζονται εξαιρετικές όψεις που θα ευνοήσουν τις πρωτοβουλίες και τη δράση σας και θα ανοίξουν τους ορίζοντες σας. Η Αφροδίτη παραμένοντας στο ζώδιο σας μέχρι τις 14/4 σας κάνει να έχετε περισσότερη αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και να έλκετε τους άλλους με τον μαγνητισμό που εκπέμπετε. Είχατε πολλά χρόνια να γιορτάσετε τέτοια γενέθλια που δίνουν την υπόσχεση μιας καλύτερης μέρας, ακόμη κι αν οι συνθήκες αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Το εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη στις 6/4 σας βοηθά τόσο σε θέματα καρδιάς όσο και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τον οικονομικό τομέα. Σούπερ είναι αυτή η περίοδος και για να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας, αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στο στιλ ή μικροεπεμβάσεις. Η Νέα Σελήνη στις 11/4 στο ζώδιο σας, σας ενθαρρύνει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Όμως αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας είναι στις 26 μοίρες του ζωδίου σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις 12/4 και στις 16/4, καθώς έχουμε δυο σκληρές όψεις με τον Πλούτωνα που μπορεί να διαφοροποιήσουν αρκετά τις θετικές όψεις και να προσθέσουν έναν παράγοντα δυσκολίας στη ζωή σας. Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε Ήλιο πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ. Δυο σπέσιαλ μέρες προς εκμετάλλευση είναι στις 14/4 και στις 17/4! Μετά τις 14/4 σιγά σιγά αυτό που θα σας καίει περισσότερο είναι ο οικονομικός τομέας και θα επιδοθείτε σε μια κούρσα ταχύτητας να ανεφοδιαστείτε οικονομικά. Μολονότι θα έχετε τέτοιες ευκαιρίες, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί από τις 23/4 μέχρι τις 28/4, αφού οι δύσκολες όψεις του Ερμή, της Αφροδίτης και η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μπορεί να φέρουν εμπόδια ή δυσκολίες. Από τις 23/4 με τον Άρη στον Καρκίνο θα μπείτε σε μια πιο διεκδικητική, παραγωγική, αλλά και γεμάτη ένταση περίοδο.

Καλό μήνα! Ο Μάιος δεν υπόσχεται ξεκούραση και χαλαρότητα, αλλά δεν νομίζω ότι κι εσείς ενδιαφέρεστε για ένα τέτοιο σενάριο. Ό Άρης, σε κόντρα από τον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του μήνα, θα σας πιέζει είτε σε θέματα σπιτιού είτε δουλειάς. Δεν αποκλείεται να υπάρχει και μια χωροταξική αλλαγή αυτό τον μήνα για σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν και οι δυο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών, του μάρκετινγκ και της διαφήμισης στο ωροσκόπιο σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε την επιρροή τους τον Μάιο, ειδικά μέχρι τις 20/5, για να προωθήσετε τα σχέδια, τις σπουδές, τη δουλειά και τις ικανότητες σας. Θα είναι ένας πιο ελεύθερος μήνας για να κινηθείτε, να ταξιδέψετε, να μάθετε, να διερευνήσετε τις δυνατότητες σας. Εξαιρετικός μετά τις 9/5 ο Μάιος και για την προσωπική σας ζωή. Νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις, φλερτ, είναι μέσα στα σενάρια του Μαΐου, που φυσικά θα αναλυθούν ξεχωριστά στις ερωτικές προβλέψεις για τον μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στον Ταύρο, σας προσγειώνει στα πρακτικά, επαγγελματικά και κυρίως στα οικονομικά σας θέματα. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους σε οικονομικό και επενδυτικό επίπεδο. Για τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να προκύψει μια νέα ασχολία με θετικές οικονομικές προδιαγραφές. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος για το ζώδιο σας και βοηθά να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας με τη βοήθεια κάποιων ατόμων που ίσως δεν γνωρίζετε ακόμη. Το τελευταίο δεκαήμερο είναι λίγο πιο αγχωτικό, καθώς η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 26/5 στον Τοξότη, μπορεί να δημιουργήσει αστάθεια, ρευστές συνθήκες, προβλήματα με την επικοινωνία, τα ταξίδια ή τις σπουδές. Αν συνυπολογίσετε και την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο τέλος του μήνα μπορεί να προβληματιστείτε περισσότερο. Δώστε σημασία στα μέσα επικοινωνίας, στο όχημα σας και στα δεδομένα στις ηλεκτρονικές σας συσκευές και κάτι ακόμα… αφήστε τους πρώην στην ησυχία τους!

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος είναι κάπως χαοτικός για την καθημερινότητα σας, καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο μεγαλύτερο μέρος του στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, δημιουργώντας έναν πονοκέφαλο καθημερινά σε θέματα επικοινωνίας. Είναι ίσως πιο δύσκολο να συνεννοηθείτε με τους άλλους, σαν να μην εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος κι επίσης δημιουργεί ένα χάος με emails, μηνύματα, τηλεφωνήματα. Προσέξτε τα δεδομένα σας και φροντίστε για την ασφάλεια των κωδικών, αλλά και του μεταφορικού σας μέσου. Στο τέλος της πρώτης του εβδομάδας η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, που αφορά περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να δημιουργήσει ένταση και προκλήσεις στην επαγγελματική ή οικογενειακή σας ζωή. Ούτως ή άλλως ο τομέας της καριέρας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για σας. Προσεκτικοί για λάθη, ιδιαίτερα αν κάνετε ένα επάγγελμα που έχει ως βάση την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις, στις 10/6 με την Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους. Επίσης, προσοχή οι σπουδαστές που έχουν εξετάσεις αυτό το διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή. Μην βιάζεστε να παραδώσετε το γραπτό σας, να είστε προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες και να δώσετε βάση στο να αντιληφθείτε σωστά ποιο είναι το ζητούμενο. Στις 15/6 η όψη Κρόνου-Ουρανού που επαναλαμβάνεται μέσα στη χρονιά σάς κάνει να νιώθετε διχασμένοι ανάμεσα στο να έχετε την οικονομική άνεση που προσφέρει μια δουλειά και την ψυχική ικανοποίηση που σας δίνει το να ακολουθήσετε τα όνειρα σας και μια πιο ασταθή κατάσταση επαγγελματικά. Στις 11/6 ο κυβερνήτης σας Άρης προχωρά σε μια πιο θετική θέση προς το ζώδιο σας στον Λέοντα και αναζωογονεί την ερωτική σας ζωή, αλλά και τα επαγγελματικά σας σχέδια και διεκδικήσεις. Στις 22/6 τελειώνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή και θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε επιτέλους. Στις 24/6 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου σε θετική όψη προς τον Δία και θα έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα και την επαγγελματική σας ζωή.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Μπορεί ο Ιούλιος να μην ξεκινά με τους πιο αισιόδοξους οιωνούς, αλλά στην πορεία φτιάχνει πολύ. Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη την 1η Ιουλίου με τον Κρόνο μπορεί να φέρει εμπόδια, αναποδιές και προβλήματα, όσο κι αν εσείς προσπαθείτε να τα αποφύγετε. Καλώς ή κακώς είναι τεστ αντοχής και ψυχραιμίας Κριοί μου κι ακόμη ένα μάθημα να είστε υπομονετικοί, ειδικά σε θέματα που αφορούν σχέσεις με συνεργάτες, την προσωπική σας ζωή, θέματα παιδιών, αλλά και τα επιχειρηματικά ή επαγγελματικά σας σχέδια. Το κλίμα θα είναι περίεργο κι ίσως λίγο απογοητευτικό τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, αλλά στην πορεία θα φτιάξουν τα πράγματα. Η Νέα Σελήνη στις 10/7 στον Καρκίνο θα στρέψει την προσοχή σας σε πιο σημαντικά πράγματα και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε με το σπίτι ή ένα ακίνητο ή ακόμη και το εξοχικό σας. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε και μια χωροταξική αλλαγή, μια μετακόμιση ή αν έχετε εξοχικό να κανονίσετε να πηγαίνετε πιο συχνά ή και να εγκατασταθείτε για το υπόλοιπο καλοκαίρι. Σε γενικές γραμμές ο Ιούλιος μετά δεν θα σας παιδέψει ιδιαίτερα ή τουλάχιστον δεν θα φέρει καινούρια προβλήματα. Με Αφροδίτη και Άρη στον Λέοντα στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είστε πιο δημιουργικοί, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να το ρίξετε έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να περάσετε καλά. Η ερωτική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο μέχρι το τέλος του μήνα. Στις 22/7 περνά στον ίδιο τομέα κι ο Ήλιος, για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 θα στρέψει την προσοχή σας στη συλλογική δουλειά, στους συνεργάτες, στους φίλους και τους νέους στόχους σας. Ο μήνας θα τελειώσει παρόλα αυτά με μεγαλύτερο άγχος για τα επαγγελματικά σας, καθώς ήδη η Αφροδίτη από τις 21/7 κι ο Άρης από τις 29/7 θα περάσουν στην Παρθένο. Δουλειά, φυσική κατάσταση κι υγεία θα είναι τα βασικά θέματα του Αυγούστου.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Η παρουσία του Ήλιου στον Λέοντα γεμίζει την καρδιά σας με παιδικό ενθουσιασμό για τον μήνα των αδειών, των διακοπών και της ξεκούρασης, ανεξάρτητα από τα πλάνα σας. Η επιθυμία σας σίγουρα είναι να κυνηγήσετε τη χαρά, να διασκεδάσετε, να περάσετε χρόνο με αυτούς που αγαπάτε κι αν είστε μόνες-οι πιθανώς να κάνετε και κάποια νέα σχέση ή γνωριμία που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Προς αυτή την κατεύθυνση βοηθητική είναι η Νέα Σελήνη στις 8/8 που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες. Αν είστε γεννημένοι κοντά στο δεύτερο δεκαήμερο κάποια από αυτές τις γνωριμίες μπορεί να εξελιχθεί και σε σχέση. Ακόμη, είναι μια Νέα Σελήνη που ωθεί την προσοχή σας και σε θέματα των παιδιών αν είστε γονείς ή αν σας ενδιαφέρει μια εγκυμοσύνη. Μέχρι τις 11/8 θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια στα θέματα αυτά, μολονότι εξαιτίας κάποιων απαιτητικών όψεων Ήλιου και Ερμή με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να υπάρχουν και αλλαγές της τελευταίας στιγμής στα πλάνα σας, αναβολές, καθυστερήσεις ή μπορεί ένας φίλος ή ένας συνεργάτης να μην ανταποκριθεί σε αυτά που περιμένατε. Αρκετά αγχωμένοι μπορεί να είστε και για ένα οικονομικό ζήτημα. Οι σημαντικές σας σχέσεις -ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές- θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα μετά τις 16/8 που θα περάσει η Αφροδίτη στον Ζυγό. Ξεκινά ένα διάστημα που το «μαζί», η συντροφικότητα, θα σας ενδιαφέρει πιο πολύ. Τα θέματα της δουλειάς, των συνεργατών, των συνθηκών στις οποίες εργάζεστε, θα εξακολουθήσουν να είναι σημαντικά σε όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης θα περιδιαβαίνει το ζώδιο της Παρθένου και θα ενισχύεται η επιρροή του από τον Ερμή μετά τις 11/8 και τον Ήλιο μετά τις 22/8. Πέραν της δουλειάς θα σας απασχολήσουν και τα θέματα της υγείας σε επίπεδο πρόληψης ή και θεραπείας. Εκμεταλλευτείτε τον μήνα για να κάνετε ένα τσεκάπ, να φροντίστε τη διατροφή σας και να ενισχύσετε τον οργανισμό σας, ώστε να είστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα κάνοντας επανεκκίνηση στα σημαντικά του Σεπτεμβρίου.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς, της παραγωγικότητας, της καθημερινότητας σας, αλλά και της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Βλέπετε η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 ενεργοποιεί ακριβώς αυτούς τους τομείς στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, ενθαρρύνοντας σας να κάνετε προτεραιότητα την υγεία σας, προχωρώντας ίσως σε έναν προληπτικό έλεγχο αν δεν το έχετε ήδη κάνει και γενικώς να ενδιαφερθείτε για οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει τους δείκτες της υγείας σας, αλλά και τη φόρμα σας. Ακόμη, η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει μια σχετική με την εργασία σας ευκαιρία, που μπορεί να αναβαθμίσει και τα οικονομικά σας. Να έχετε λοιπόν τεντωμένες κεραίες κι αν είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας, να κινητοποιηθείτε πιο έντονα με αυτή τη Νέα Σελήνη. Αν μη τι άλλο μπορεί να καταφέρετε πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο αυτό το διάστημα. Στις 10/7 η Αφροδίτη προχωρά στον Σκορπιό, ένα ζώδιο που συνδέεται πάλι με τον τομέα των οικονομικών, αλλά και της ερωτικής σας ζωής. Μάλιστα, έχει να κάνει με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και τις αθέατες πλευρές των σχέσεων. Στις 14/9 ο κυβερνήτης σας Άρης προχωρά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, δίνοντας προβάδισμα στις προτεραιότητες σας στις σημαντικές σας σχέσεις με τους άλλους. Με αυτή τη θέση οι ενθουσιασμοί και το πάθος εύκολα μετατρέπονται σε ένταση και διαμάχες, γι’ αυτό μην είστε παρορμητικοί και θερμοκέφαλοι στις αποφάσεις σας, είτε πρόκειται για ερωτικές είτε για επαγγελματικές σχέσεις. Γενικότερα, οι σχέσεις και οι συνεργασίες και εξαιτίας του Ερμή στον Ζυγό θα σας απασχολήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο, αλλά όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα -που θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία- μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν επιλύθηκαν. Δεν είναι απίθανο να έχετε την επιστροφή ενός πρώην συντρόφου, φίλου ή και συνεργάτη, ώστε ή να κλείσετε εντελώς τη σχέση αυτή ή να δείτε αν μπορείτε να της ξαναδώσετε ζωή. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/9 σάς καλεί να κόψετε δεσμούς με το παρελθόν, να πετάξετε από πάνω σας περιττά φορτία, κακές συνήθειες και να βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε στην καθημερινότητα σας. Πιθανώς να υπάρχει μια μυστική ή παρασκηνιακή κατάσταση στη δουλειά ή επαφές που κάνετε μυστικά. Για κάποιους από σας, και κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, μπορεί να σημαίνει το τέλος μιας δραστηριότητας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Οκτώβριος σας φέρνει αντιμέτωπους με σημαντικές αλήθειες, που αφορούν κυρίως στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Αν έχετε διαφορές με τον σύντροφο ή έναν στενό συνεργάτη σας, πιθανώς τώρα να μην μπορείτε να κάνετε τα στραβά μάτια ή να το παραχώσετε κάτω από το χαλάκι. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 πραγματοποιείται σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Άρη, δημιουργώντας περισσότερη ένταση σε μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση και μάλιστα μπορεί όλο αυτό να προκύψει ως κεραυνός εν αιθρία. Επειδή ταυτόχρονα υπάρχει κι ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα, οι παρεξηγήσεις δεν αργούν να έρθουν κι αν λειτουργήσετε παρορμητικά και με βιασύνη είναι πιθανόν να σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Γι’ αυτό ας είστε λίγο πιο εγκρατείς στο πώς θα εκδηλώσετε τη δυσαρέσκεια, το παράπονο ή τις αντιδράσεις σας. Πάρτε τον χρόνο σας. Η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να φέρει και μια κινητικότητα σε επίπεδο προτάσεων για συνεργασίες ή σχέσεις. Και ναι μεν μπορεί να καθυστερήσουν λίγο λόγω ανάδρομου Ερμή, αλλά θα έρθουν. Μετά τις 7/10 η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας πύρινο Τοξότη, φέρνοντας ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, αλλά και κάποια υποστήριξη στα μακροπρόθεσμα πλάνα σας των σπουδών ή των επαγγελματικών. Θα είναι βοηθητική και σε ερωτικό επίπεδο αν κάτι χάλασε να το διορθώσετε. Όλος ο Οκτώβριος είναι γεμάτος έξοδα για πολλούς και ποικίλους λόγους, αλλά θα καταφέρετε να καλύψετε τις ανάγκες σας και η Αφροδίτη θα είναι βοηθητική και σε αυτό το κομμάτι. Η επιστροφή σε ορθή πορεία του Κρόνου και του Δία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να νιώθετε ότι, σε αυτό που κάνετε ή έχετε ως στόχο και όνειρο να πραγματοποιήσετε, θα έχετε υποστήριξη από το περιβάλλον των φίλων και των συνεργατών. Η Πανσέληνος στις 20/10 γράφει το όνομά σας. Πραγματοποιείται στο ζώδιο σας με συμμετοχή και πάλι του κυβερνήτη σας Άρη, δημιουργώντας πιέσεις στους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε υγεία, σχέσεις και δουλειά τις ημέρες από τις 19/10 μέχρι τις 22/10, διότι μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες και απρόοπτα. Ο μήνας θα κλείσει με μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά, καθώς ο Ήλιος και ο Άρης, στις 23/10 και στις 30/10 αντίστοιχα, περνούν στον Σκορπιό.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2021

Μπαίνουμε στον Οκτώβριο, τον μήνα που ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά στην πορεία του θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή και να εξομαλύνουν κάποια πράγματα, αλλά και να πυροδοτούν εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να μας προβληματίσει κυρίως σε δυο διαστήματα, στις δυο φορτισμένες φάσεις της Σελήνης (Νέα Σελήνη στις 6/10 και Πανσέληνος στις 20/10).

Η Νέα Σελήνη της έντασης και των αλλαγών

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 6/10 με συμμετοχή του Άρη σε σύνοδο και του Ουρανού σε χιαστί όψη. Έτσι, αυτό το φεγγάρι συνδέεται με υψηλή ενέργεια, πάθος, αποφασιστικότητα, πρωτοβουλίες, αλλά ταυτόχρονα και με θυμό, εκδήλωση βίας εξαιτίας της συνόδου με τον Άρη, αλλά και με ανυπομονησία, επαναστατικότητα και ακραίες αλλαγές εξαιτίας της όψης με τον Ουρανό. Ο Άρης δεν είναι από μόνος του αρνητικός ως επιρροή, αντιθέτως είναι ο πλανήτης της δράσης και της γενναιότητας. Όταν όμως σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό, τότε μπορεί να εκδηλώσει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι βρίσκονται στο στόχαστρο αυτής της Νέας Σελήνης και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Ανάδρομος Ερμής

Ήδη μπαίνοντας στον Οκτώβριο ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα συνεχίσει σε αυτή τη φάση μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Μετά τις 18/10 ή μάλλον ακόμη καλύτερα μετά τις 20/10 θα αρχίσει να γίνεται πιο βοηθητικός. Στο διάστημα αυτό μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σχέσεων, να είμαστε πιο αναβλητικοί κι αναποφάσιστοι, να βιώνουμε καθυστερήσεις, αναβολές, μικροαναποδιές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Από την άλλη, μας δίνεται η ευκαιρία αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα σε μια σχέση, όσο δύσκολα κι αν είναι, να τα αντιμετωπίσουμε, ώστε να επιλυθούν.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Στις 7/10 η Αφροδίτη φεύγει από τη θέση αδυναμίας της τον Σκορπιό και προχωρά στον ενθουσιώδη και περιπετειώδη Τοξότη, δίνοντας μια πιο διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη διάθεση στις σχέσεις μας, αλλά και την ανάγκη να ταξιδέψουμε, να αλλάξουμε παραστάσεις, να μάθουμε καινούρια πράγματα.

Οι ανάδρομοι… που γίνονται ορθόδρομοι

Ο Πλούτωνας είναι ο πρώτος που μπαίνει στον χορό των ορθοδρομήσεων αυτό τον μήνα και την επόμενη μέρα της Νέας Σελήνης γυρίζει σε ορθή πορεία. Να σας θυμίσω ότι ήταν ανάδρομος από το τέλος Απριλίου. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με το θάνατο και την αναγέννηση σε συμβολικό επίπεδο. Ας δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να αναγεννηθούμε λοιπόν και να παρουσιάσουμε μια πιο εξελιγμένη έκδοση του εαυτού μας, είτε σε εξωτερικό επίπεδο (εμφάνιση, υγεία, κλπ.) είτε εσωτερικά και ψυχολογικά.

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 12/10 μετά από 4 μήνες ανάδρομης φαινομενικά πορείας, που μας επέτρεψε να χαλαρώσουμε λίγο περισσότερο σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς με την πανδημία. Όμως τώρα γυρίζει σε ορθή πορεία και πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, καθώς ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Η ορθή του πορεία θα βοηθήσει σταδιακά να έχουμε εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικών.

Ο επόμενος πλανήτης που γυρίζει ορθός είναι ο Δίας στον Υδροχόο και από τις 19/10 θα επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις στην καθημερινότητα μας και θα μας κάνει μια ένεση αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας.

Θα ακολουθήσει ο Ερμής που μετά από στάση 2 ημερών θα είναι ορθός μετά τις 19/10.

Μια «θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10

Στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, θα βρίσκεται η Σελήνη στη φάση της Πανσελήνου του Οκτωβρίου κι ο Ήλιος με τον Άρη απέναντι στον Ζυγό, δημιουργώντας εντάσεις και τάση για μια ιδιαίτερα εύφλεκτη ατμόσφαιρα που τα νεύρα, ο θυμός, τα πάθη, η βιασύνη κι η παρόρμηση θα περισσεύουν. Προσπαθήστε να πάτε με το «κύμα», αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις και να υπερβάλλετε και μην μπαίνετε σε διαδικασία να θέλετε να τα ελέγχετε όλα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ψυχραιμία! Από τις 19/10 μέχρι τις 23/10 είναι το πιο εύφλεκτο διάστημα του Οκτωβρίου. Στις 23/10 θα περάσει κι ο Ήλιος στον Σκορπιό κι επειδή ο μοντέρνος και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, Άρης και Πλούτωνας, θα βρίσκονται σε όψη έντασης, θα κάνει τη μετάβαση στο ζώδιο του Σκορπιού ιδιαίτερα ταραχώδη.

Άρης στον Σκορπιό

Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Άρη στο παραδοσιακό ζώδιο της διακυβέρνησης του, τον Σκορπιό, δίνοντας μας την ευκαιρία να αφοσιωθούμε στους στόχους μας και κυρίως να διακρίνουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον.

[...]