Κριός ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο μήνας ξεκινά δυναμικά με μια Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1 και μια φανταστική ευκαιρία να διαφοροποιήσετε κάπως τη δράση σας, ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε θέματα καριέρας και επαγγελματικής κατεύθυνσης. Αυτή η Νέα Σελήνη σχηματίζει μια θετική όψη με τον Ουρανό στον Ταύρο μέσα στον τομέα των οικονομικών σας. Οι γεννημένοι-ες στο δεύτερο δεκαήμερο κυρίως μπορεί να έχετε κάποια πρόταση με ένα δελεαστικό οικονομικό αντίτιμο ή μπορεί να βρείτε μια δουλειά που σας φαίνεται πιο ιδανική. Βέβαια μην ξεχνάμε την παρουσία της ανάδρομης Αφροδίτης στον ίδιο τομέα, που φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που πιθανώς έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν σε επιλογές ή αποφάσεις όχι κατάλληλες και τώρα νιώθετε ότι σας περιορίζουν. Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας να αναλάβετε το δικό σας μερίδιο ευθύνης, αλλά όχι να αυτομαστιγώνεστε και φυσικά να μη μένετε κολλημένοι με ό,τι δεν αλλάζει. Αν νιώθετε όμως ότι μπορείτε να διορθώσετε κακώς κείμενα με μικρές αλλαγές, τότε οι ανάδρομες πορείες των πλανητών είναι βοηθητικές. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με κάποιους στόχους ή κάποιους συνεργάτες ή και φίλους που παρατηρείτε ότι δεν συμβαδίζουν με τις δικές σας ιδέες ή πεποιθήσεις. Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι ο Ιανουάριος είναι γεμάτος σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σας. Θα το νιώσετε πιο έντονα κοντά στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 17-18/1. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σας ζορίσει σε συναισθηματικό επίπεδο με θέματα τόσο στην οικογένεια και την προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικά παιχνίδια ή παιχνίδια εξουσίας. Στις 24/1 ο Άρης προχωρά στον Αιγόκερω, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και κάνοντας σας πιο φιλόδοξους. Δυο μέρες μετά ο Ερμής ανάδρομος επιστρέφει κι αυτός στον Αιγόκερω, δίνοντας σας ενέργεια να κατακτήσετε τους στόχους σας από τη μια, αλλά δυσκολεύοντας σας στην καθημερινότητα και δημιουργώντας ένταση. Υγεία, σχέσεις, δουλειά από δω και κάτω θέλουν προσοχή.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με μια δυνατή Νέα Σελήνη την 1η του μηνός, που αφορά στα θέματα της συλλογικής δουλειάς, τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, τους συνεργάτες, αλλά και τους στόχους σας. Σαφώς δεν είναι η πιο άνετη Νέα Σελήνη, καθώς σχηματίζει όψεις με Κρόνο και Ουρανό και μάλιστα με ανάδρομο Ερμή ακόμη, που δεν επιτρέπει να έχετε καθαρό μυαλό. Προσπαθήστε τουλάχιστον να έχετε «ανοιχτό» μυαλό ακούγοντας τι σας λέει και ο δικός σας κύκλος φίλων και συνεργατών. Περισσότερα για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Μετά τις 4/2, που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία, θα μπορέσετε πιο εύκολα να μπείτε σε δράση και να βάλετε μπροστά τους στόχους σας. Η νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο από τις 14/2 θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τα πράγματα στην καθημερινότητα σας. Με τόση πλανητική ενέργεια στον τομέα της καριέρας και των φιλόδοξων σχεδίων σας, θα έχετε κίνητρο να βελτιώσετε τα θέματα των επαγγελματικών και να επιτύχετε τους μεγαλεπήβολους στόχους σας. Κάποιοι μπορεί να αλλάξετε χώρο εργασίας, άλλοι κατεύθυνση ή να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε νέα επαγγελματικά δεδομένα αυτό τον μήνα. Σαφώς τίποτε δεν θα είναι εύκολο μέχρι τις 6/3, καθώς ο Αιγόκερως, το ζώδιο που είναι σε έμφαση μέσα στον Φεβρουάριο, είναι πολύ κόντρα στη φύση σας, αλλά σαφώς θα υπάρχουν και στιγμές ιδιαίτερα απολαυστικές, όπως η Πανσέληνος στον φιλικό σας Λέοντα στις 16/2 που ενεργοποιεί τη δημιουργική ή και καλλιτεχνική σας πλευρά και θα μπορείτε πιο εύκολα να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Θέματα που σχετίζονται με τις ερωτικές σχέσεις, τα παιδιά, τη δημιουργία, τα χόμπι, τα σπορ, μπορεί να σας προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις με αυτό το φεγγάρι. Σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου θα πρέπει να προσέχετε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκαήμερο που θα περάσει ο Ήλιος στους Ιχθύς. Πάντα η περίοδος πριν τα γενέθλια μας είναι η πιο ευαίσθητη για την υγεία μας και πρέπει να προσέχετε τις άμυνες του οργανισμού σας, αλλά και να ξεκουράζεστε.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος μέχρι την εκκίνηση τουλάχιστον των δικών σας γενεθλίων στις 20/3 έχει μια πιο εσωστρεφή διάθεση, καθώς ο Ήλιος διατρέχει το προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, τους Ιχθύς, και σχηματίζει στις 2/3 τη Νέα Σελήνη που αφορά κυρίως την ψυχολογία σας, την πνευματικότητα, το παρασκήνιο, τα επαγγελματικά σχέδια σας και την προετοιμασία γι’ αυτά. Αφορά ακόμη τον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης και σας ωθεί να αναλάβετε δράση είτε υιοθετώντας πιο υγιεινή διατροφή είτε άσκηση για να είστε σε φόρμα. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Μέχρι τις 6/3 εκτείνεται το πιο απαιτητικό διάστημα, με έμφαση στο τρίτο δεκαήμερο που έχει μεγαλύτερη αγωνία για τις εξελίξεις στα θέματα της καριέρας. Στις 3/3 έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα στον 10ο οίκο της καριέρας και όσοι έχετε γεννηθεί στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου θα αναλάβετε δράση ή θα έχετε ραγδαίες εξελίξεις στο μέτωπο των επαγγελματικών. Προσέξτε τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας παρόλα αυτά και την τάση για ρήξεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στις 5/3 βοηθά τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές σας ανησυχίες, δίνει φτερά στη φαντασία σας, ενώ λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Κάποιοι μπορεί να συζητούν για σας χωρίς να το γνωρίζετε, αλλά μάλλον για τους καλύτερους λόγους. Από τις 6/3, καθώς Αφροδίτη και Άρης προχωρούν στον Υδροχόο, ξεκινά ένα ελαφρώς πιο εξωστρεφές διάστημα με έμφαση στους φίλους, τους νέους στόχους, τις επαφές με τους συνεργάτες σας, τις νέες ιδέες που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στη δουλειά σας. Η Πανσέληνος στις 18/3 και πάλι αφορά τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες, ωθώντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν τη δουλειά και τον τομέα της υγείας με ένα πιο πρακτικό τρόπο. Ενδεχομένως να αποφασίσετε να ολοκληρώσετε ή να φύγετε από μια δουλειά ή να κάνετε μια αλλαγή ή μπορεί να υπάρχουν αλλαγές στον χώρο εργασίας που επηρεάζουν έμμεσα κι εσάς. Τα γενέθλια σας ξεκινούν στις 20/3 με την εαρινή ισημερία και αναπτερώνουν το ηθικό σας δίνοντας σας αισιοδοξία για την καινούρια γενέθλια χρονιά. Στις 28/3 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να φέρει διάσταση ανάμεσα σε σας κι ένα φιλικό πρόσωπο ή έναν συνεργάτη.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα! Ο μήνας των γενεθλίων σας μπαίνει δυναμικά με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, που σας ενθαρρύνει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Καθώς όμως εμπλέκεται στη Νέα Σελήνη και ο Χείρωνας, μπορεί να νιώθετε αρχικά κάπως αδύναμοι ή να αμφισβητείτε τις δυνατότητες σας. Ένας άλλος λόγος αμφισβήτησης είναι ότι ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης και του ζωδίου σας φυσικά, ο Άρης, σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 5/4 δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση ή και προβλήματα σε σχέσεις ή στον κοινωνικό σας κύκλο. Δεν υπάρχει λόγος όμως να παίρνετε τα πράγματα προσωπικά κι επίσης είναι σημαντικό με αυτή την όψη να είστε όσο γίνεται πιο υπομονετικοί και αφοσιωμένοι στους στόχους σας. Από τις 5/4 περνά στο ζώδιο των Ιχθύων η Αφροδίτη. Το ζώδιο των Ιχθύων θα είναι σε έμφαση σε όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς εκεί θα βρίσκονται και ο Δίας, ο Ποσειδώνας, αλλά και μετά τις 15/4 ο Άρης. Όλοι αυτοί οι πλανήτες θα βρίσκονται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με την ψυχολογία σας, την υγεία, το παρασκήνιο και τις προετοιμασίες για τα καινούρια σας σχέδια. Ο 12ος είναι ένας πιο μοναχικός οίκος, ιδιαίτερα πνευματικός και ευαίσθητος. Πολλές φορές όταν υπάρχει ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό τον τομέα φαίνεται ότι το άτομο μπορεί να λειτουργεί μυστικά, να μετέχει μιας παρασκηνιακής δραστηριότητας ή μπορεί να είναι ένας διάστημα έρευνας και προετοιμασίας είτε σε θέματα δουλειάς είτε σπουδών. Το διάστημα μετά τις 6/4 είναι ιδανικό για να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας, να κάνετε αποτοξίνωση, διατροφή, να ξεκινήσετε άσκηση ή διαλογισμό και πρακτικές που προσφέρουν χαλάρωση. Επίσης, είναι ένα διάστημα που θα έχετε έντονα όνειρα, η διαίσθησή σας θα δουλεύει υπερεντατικά, ενώ μπορεί να σας πιάνουν και τάσεις φυγής. Αν καταφέρετε να φύγετε κάποιο ταξιδάκι, είναι βέβαιο ότι θα ξεκουραστείτε και θα περάσετε πολύ όμορφα. Η Πανσέληνος στις 16/4 στον Ζυγό ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών και σας καλεί να βάλετε όρια, αλλά και να ξεκαθαρίσετε μέσα σας με ποιους θέλετε να συνεχίσετε να σχετίζεστε σε όλα τα επίπεδα. Η έκλειψη στο τέλος του μήνα, στις 30/4 στο ζώδιο του Ταύρου στον τομέα των οικονομικών, μπορεί να δείξει μια σημαντική αλλαγή στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας δεδομένα.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Ο Μάιος υπόσχεται να είναι ο θετικότερος μήνας όχι μόνο του 2022 μέχρι τώρα, αλλά και των τελευταίων ετών. Ο κόσμος σας θα γίνει ξαφνικά πιο λαμπερός, πιο αισιόδοξος και πιο τυχερός, αφού ο Δίας ξαναπερνά στο ζώδιο σας μετά από 12 ολόκληρα χρόνια. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο μήνας ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 2/5, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28/5, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας, την ερωτική σας ζωή, τις δημόσιες σχέσεις σας, την εμφάνισή σας και θα σας κάνει να νιώθετε πιο αισιόδοξοι για όλα όσα έρχονται. Τα φλερτ θα είναι πολλά κι αν είστε μόνες-οι είναι πολύ πιθανόν να κάνετε τώρα μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Οι ευκαιρίες για διασκέδαση, για να το ρίξετε λίγο έξω με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να ταξιδέψετε ή να κάνετε εκδρομές, δεν θα είναι αμελητέες. Βοηθητική η πορεία της Αφροδίτης και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, μολονότι κάποια πράγματα ακόμη θα γίνονται σε πιο μυστικό και παρασκηνιακό επίπεδο, καθώς μέχρι τις 24/5 ο κυβερνήτης σας Άρης θα είναι στους Ιχθύς. Στις 11/5 ο Δίας, ο πλανήτης της ευημερίας, της επέκτασης και των ευκαιριών, περνά στο ζώδιο σας. Την επιρροή του με κάποιο τρόπο θα τη νιώσετε όλοι αφού είναι μια ισχυρή δόνηση, αλλά την ευεργετική του επίδραση θα την αισθανθούν περισσότεροι οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Οι ευκαιρίες εξέλιξης που θα εμφανιστούν αφορούν τόσο σε επίπεδο προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τυχεροί θα είστε και σε θέματα σπουδών. Κάποιοι μπορεί να περάσουν σε μια σχολή της επιλογής τους, άλλοι να αποφοιτήσουν και να πάρουν πτυχίο. Θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες και σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα στις 29/5 που θα συναντηθούν Άρης και Δίας στο ζώδιο σας θα είστε ασταμάτητοι. Καιρός να διεκδικήσετε και να επιτύχετε τους μεγαλύτερους στόχους σας. Ο Δίας θα παραμείνει σε πρώτη φάση μέχρι τις 28/10 στο ζώδιο σας, θα οπισθοχωρήσει για λίγο στους Ιχθύς και θα επανέλθει στις 20/12 για μια πολύ μεγαλύτερη περίοδο που εκτείνεται μέσα στο 2023 στο ζώδιο σας. Ο Μάιος βέβαια έχει και κάποιες δυσκολίες, όπως είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που χρειάζεται προσοχή μετά τις 9/5 στα θέματα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων. Όταν κάνετε σχέδια ή όταν επικοινωνείτε με τους άλλους να σιγουρεύεστε ότι έχουν κατανοήσει καλά αυτά που λέτε πριν συμφωνήσετε σε κάτι. Η συμβουλή μου είναι τα νέα ξεκινήματα να τα προετοιμάσετε μέσα στον Μάιο, αλλά να τα βάλετε μπροστά μετά τις 4/6. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά στη δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 16/5. Αποφύγετε ρίσκο και επενδύσεις εκείνες τις ημέρες.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος ξεκινά με πιο αργούς ρυθμούς, καθώς τις πρώτες ημέρες του έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 4/6 σε ένα κομβικό σημείο στο ωροσκόπιο σας που αφορά τις επαγγελματικές και οικονομικές σας εξελίξεις σε πρακτικό επίπεδο. Καλώς ή κακώς η οικονομική σας εξασφάλιση είναι μείζονος σημασίας, ιδιαίτερα με τις ασταθείς συνθήκες που επικρατούν στην οικονομία. Ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία στις 4/6, αλλά μέχρι τις 13/6 θα παραμείνει σε αυτό τον τομέα πιέζοντας σας για πρακτικές λύσεις. Στον ίδιο τομέα των οικονομικών βρίσκεται ήδη και η Αφροδίτη από το τέλος Μαΐου ανοίγοντας σας την όρεξη για έξοδα, αγορές και καλοπέραση. Στις 11, 12/6 θα συναντηθεί με τον Ουρανό και είναι πιθανόν οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο να έχετε κάποια ξαφνικά κέρδη, να προκύψουν απρόσμενες προτάσεις με επαγγελματικό ή οικονομικό ενδιαφέρον. Καθώς Άρης και Δίας συμπορεύονται στο ζώδιο σας μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να πάρετε ένα μικρό ρίσκο. Από τις 13/6 που ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους θα νιώσετε ότι κάποια εμπόδια, ιδιαίτερα στον τομέα της επικοινωνίας, που είχατε αντιμετωπίσει το προηγούμενο διάστημα υποχωρούν, στρώνοντας τον δρόμο για ζωηρές συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, αλλά και ταξίδια για το υπόλοιπο του μήνα. Αυτή είναι η καλύτερη θέση του Ερμή για το ζώδιο σας που είναι αεικίνητο και περίεργο να μαθαίνει ό,τι συμβαίνει γύρω του. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στις 14/5 θα μπορούσε να αποτελέσει μια υπέροχη αφορμή για να κάνετε ένα ταξιδάκι. Από την άλλη, με αυτό το φεγγάρι κάποιος στόχος ή μια ιδέα σας μπορεί πιο εύκολα να υλοποιηθεί. Με τον Δία στο ζώδιο σας δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να καταφέρετε αγαπητοί μου Κριοί. Θέματα που σχετίζονται και με σπουδές ή εξετάσεις μπορεί να σας απασχολήσουν. Ίσως βρείτε κι ένα ενδιαφέρον σεμινάριο ή ένα μεταπτυχιακό που μπορεί να σας ενθουσιάσει τώρα. Η συμβολή του Δία σε θέματα εξετάσεων και σπουδών είναι πάντα θετική. Το καλοκαίρι αρχίζει ουσιαστικά στο θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 με τον Ήλιο να προχωρά στον Καρκίνο και να ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και της προσωπικής σας ζωής. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 23/6 θα βοηθήσει στους έρωτες, τα φλερτ, τις εξόδους, τις εκδρομές και το βασικότερο απ’ όλα θα ομορφύνει τη διάθεσή σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6 παραπέμπει σε μια χωροταξική αλλαγή. Άλλοι μπορεί να αποφασίσετε μια μετακόμιση, μια αλλαγή στον χώρο του σπιτιού, κάποιες επιδιορθώσεις ή ανακαίνιση, ενώ άλλοι μπορεί να έχετε αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας. Σε κάθε περίπτωση, μολονότι δεν είναι ένας χαλαρός μήνας, ο Ιούνιος είναι ιδιαίτερα παραγωγικός για σας και σας ανοίγει μια πόρτα στην τύχη.

Ο Ιούλιος ξεκινά με ένταση, καθώς στις 2/7 ο κυβερνήτης σας Άρης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Πλούτωνα μια όψη παιχνιδιών δύναμης και εξουσίας κυρίως στον χώρο της δουλειάς, ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Όμως από τις 5/7 το σκηνικό αλλάζει και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα η κατάσταση θα βελτιώνεται σταδιακά. Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο σας στις 5/7 και προχωρά στον Ταύρο δίνοντας σας το κίνητρο για να θέσετε τους οικονομικούς σας στόχους και να προσπαθήσετε να αυξήσετε με κάθε τρόπο τα έσοδα σας. Μια αύξηση, κάποια χρήματα από μια επένδυση, ένα μπόνους ή ένα έξτρα εισόδημα από μια εποχική εργασία, είναι μέσα στα πιθανά σενάρια αυτής της θέσης που θα κρατήσει ο Άρης μέχρι τις 20 Αυγούστου. Όμως η διαφορά του Ιουλίου με τον Αύγουστο είναι πως τον Ιούλιο μπορείτε να μαζέψετε χρήμα, ενώ τον Αύγουστο θα υπάρχουν αρκετά έξοδα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω αφορά κυρίως τον τομέα της καριέρας και εξ αντανακλάσεως μπορεί να επηρεάσει και τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να σας φέρει σε λίγο δύσκολη θέση με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, ή να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με άτομα εξουσίας ή άτομα που έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Και μολονότι θα προτιμούσατε να αποφύγετε μια ευθεία σύγκρουση, πιθανώς να επιβάλλεται από τις συνθήκες να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν επιθυμείτε μια ρήξη ή να πιεστείτε σε μια απόφαση βιαστική, προσπαθήστε να αποφύγετε από τις 12/7 μέχρι τις 14/7 τις συζητήσεις. Για κάποιους από σας μπορεί η Πανσέληνος να συμπίπτει με το τέλος ενός κύκλου εργασιών και το ξεκίνημα ενός καινούριου. Μέσα στον Ιούλιο ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται για αρκετές ημέρες στο ζώδιο του Καρκίνου δημιουργώντας μια νοσταλγική διάθεση για άλλα καλοκαίρια, αλλά και για ανθρώπους που σας λείπουν. Η νοσταλγία αυτή μπορεί να συνδέεται και με τον τόπο που γεννηθήκατε ή περάσατε τα παιδικά σας χρόνια. Από τις 19/7 που ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα κι ακόμη περισσότερο από τις 22/7 που περνά κι ο Ήλιος στο φιλικό σας αυτό ζώδιο και μέσα στον τομέα της χαράς, του έρωτα, των φλερτ, της διασκέδασης και των διακοπών, το μυαλό σας θα είναι στη χαλάρωση, στις διακοπές, αλλά και στις ερωτικές σας σχέσεις. Αν είστε μόνες-οι η Νέα Σελήνη στις 28/7, που δημιουργεί τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας, προσφέρει στους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο την ευκαιρία μιας ερωτικής γνωριμίας, θετικά νέα σε θέματα παιδιών, αλλά και μια καλύτερη κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Ο φετινός Αύγουστος δεν είναι σίγουρα ο ήρεμος, χαλαρός, με τεμπέλικη καλοκαιρινή διάθεση μήνας που συνήθως περιμένουμε. Το βασικό του ελάττωμα είναι ότι δεν είναι καν προβλέψιμος, καθώς στο ξεκίνημα του ο κυβερνήτης σας Άρης από τον Ταύρο ενώνει τις δυνάμεις του με τη σύνοδο Ουρανού-Κάρμα που έγινε ακριβείας στις 31/7 και φέρνει απρόοπτα, εκπλήξεις, αλλά και κάποια ξαφνική αλλαγή σε θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις δαπανηρές αγορές για να μη το μετανιώσετε στην πορεία του. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι οι αλλαγές και οι εκπλήξεις θα είναι απαραίτητα αρνητικές για το ζώδιο σας. Σίγουρα όμως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στον κόσμο της οικονομίας θα είναι ιδιαίτερα ασταθής και ευμετάβλητη. Στην πορεία ο Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο στις 7/8, μια όψη περιορισμών που πάλι σας προβληματίζει σε σχέση με τα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Ίσως νιώθετε ότι πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια πιο λιτή οικονομική διαχείριση, αλλά πιθανώς ο φόβος σας να είναι μεγαλύτερος από αυτό που πραγματικά ισχύει και θα είναι και εντελώς προσωρινό αυτό το αίσθημα. Πολλά θα αλλάξουν στη διάθεση και την καθημερινότητα σας με την έλευση της Αφροδίτης στον Λέοντα μέσα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο της διασκέδασης, της χαράς, των διακοπών, των φλερτ και του έρωτα στις 11/8. Αν μη τι άλλο θα βελτιωθεί η διάθεση σας, θα είστε πιο πρόθυμοι για διακοπές και περιπέτειες, θα θέλετε να φλερτάρετε, ή αν είστε σε σχέση να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας, ή αν είστε γονείς με τα παιδιά σας. Στις 11-12 Αυγούστου θα έχουμε μια απαιτητική Πανσέληνο στον Υδροχόο, αν και για το δικό σας ζώδιο δεν θα είναι τόσο σκληρή όσο για άλλους. Αν έχετε βέβαια ωροσκόπο Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό ή Υδροχόο θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, καθώς επηρεάζεστε περισσότερο. Πιθανώς να υπάρχουν προβλήματα με αυτό το φεγγάρι με άτομα που απαρτίζουν τον φιλικό σας κύκλο. Ίσως νιώθετε ότι με ένα φίλο-η δεν έχετε πια κοινές αξίες και στόχους κι αυτό να σας κάνει να απομακρυνθείτε. Από την άλλη μπορεί κάποιο άτομο από τον περίγυρο σας να αντιμετωπίζει δικά του προβλήματα και πρέπει να του συμπαρασταθείτε. Καθώς ο Κρόνος είναι ο ισχυρός παίκτης σε αυτή την Πανσέληνο μπορεί ακόμη να νιώθετε ότι ένας στόχος σας, κάτι που θέλατε διακαώς να συμβεί, απομακρύνεται ως ενδεχόμενο τουλάχιστον προς το παρόν. Το μάθημα εδώ είναι να μάθετε να είστε ευχαριστημένοι με τα δεδομένα που έχετε και να μην τα προσπερνάτε κυνηγώντας ανεμόμυλους. Οι θετικές όψεις του Αυγούστου ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα στις 14/8 και την Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο σας στις 18/8 θα βοηθήσουν να ξεπεράσετε με επιτυχία τους προβληματισμούς του πρώτου δεκαπενθημέρου του Αυγούστου και να περάσετε κάποιες όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό το διάστημα κοντά στον δεκαπενταύγουστο είναι και το πιο ευχάριστο του μήνα για όλους. Στα πιο σημαντικά του μήνα η είσοδος του κυβερνήτη σας Άρη στις 20/8 στο ζώδιο των Διδύμων, θέση που θα κρατήσει λόγω και της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του για επτά ολόκληρους μήνες μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2023. Για σας το ζώδιο των Διδύμων αφορά την καθημερινή σας επικοινωνία με τους άλλους, τους φίλους, τους συνεργάτες, τους στενούς συγγενείς, τα θέματα των σπουδών, αλλά και των ταξιδιών και του μεταφορικού σας μέσου. Οι ρυθμοί θα είναι πιο έντονοι, αλλά πιο εύκολα θα μπαίνετε και σε διαφωνίες και θα ανεβαίνουν οι τόνοι. Από την άλλη πιο εύκολα θα μαθαίνετε κιόλας πράγματα, άρα είναι μια καλή περίοδος αν θέλετε να σπουδάσετε ή να εκπαιδευτείτε σε νέα αντικείμενα. Στις 27/8 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σας δώσει μια πρώτη γεύση από τον Άρη στους Διδύμους, καθώς θα είναι κυρίαρχος σε αυτή τη φάση της Σελήνης. Αποφύγετε εντάσεις, καβγάδες στη δουλειά ή και στο σπίτι και μη θεωρείτε απαραίτητο να κερδίζετε κάθε μάχη που δίνετε. Το να κερδίσετε την ψυχική σας ηρεμία είναι πιο απαραίτητο αυτό τον μήνα αγαπητοί μου Κριοί και με λίγη πειθαρχία και ψυχραιμία θα τα καταφέρετε.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Οι σχέσεις δεν είναι σίγουρα απλή υπόθεση είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο κι αυτό θα το διαπιστώσετε ποικιλοτρόπως τον Σεπτέμβριο, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται από την πρώτη του μέρα μέχρι τις 23/9 στο ζώδιο του Ζυγού (το ζώδιο των σχέσεων) πότε ορθός (μέχρι τις 9/9) και πότε ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο (από τις 9/9 μέχρι τις 23/9). Ο Σεπτέμβριος ξεκινά άλλωστε με την αντίθεση του Ερμή από τον Ζυγό με τον Δία στο ζώδιο σας στις 3/9, όψη που θα επαναληφθεί και στη συνέχεια. Έτσι, αν προκύψει κάτι στο ξεκίνημα του μήνα, σίγουρα θα υπάρχουν εξελίξεις μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου. Τίποτε δηλαδή δεν οριστικοποιείται τώρα ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Μην ξεχνάτε ότι ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από τις 9/9 μέχρι τις 23/9 μπορεί να φέρει προβλήματα, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις ανάμεσα σε σας και τον σύντροφό σας, έναν φίλο, έναν συνεργάτη ή συνέταιρο, ή ακόμη και κάποιον ανταγωνιστή σας. Από την άλλη είναι πιθανόν να κάνει την επανεμφάνιση του ένα πρόσωπο που έπαιξε ρόλο στο παρελθόν ή μια κατάσταση που έμεινε σε εκκρεμότητα και εμφανίζεται ξανά για να την ολοκληρώσετε και να την αφήσετε πίσω σας. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 10/9 στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στον οίκο του τέλους των πραγμάτων, της αποδέσμευσης και της ίασης, τονίζει την ανάγκη να θεραπευθείτε από εξαρτητικές ή τοξικές σχέσεις κι από καταστάσεις που σας κρατούν εγκλωβισμένους. Σας ζητά ακόμη να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία σας -πνευματική, ψυχική και σωματική. Ούτως ή άλλως την εποχή της Παρθένου προτεραιότητα για σας τους Κριούς είναι πάντα η φυσική σας κατάσταση, όπως και η δουλειά. Οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας και κάντε πιο σωστό καταμερισμό των ωρών που διαθέτετε για την εργασία και για τις προσωπικές σας ανάγκες, για να είστε και πιο αποτελεσματικοί αλλά και πιο ικανοποιημένοι. Στις 19/9 ο Ερμής, ανάδρομος πλέον, εκ νέου θα ξανασυναντήσει σε αντίθεση τον Δία στο ζώδιο σας, δημιουργώντας ένταση σε μια σχέση. Ίσως νομίσατε ότι τα προβλήματα λύθηκαν, αλλά τελικά υπάρχουν κι άλλα πράγματα που έρχονται στην επιφάνεια. Όπως είπαμε τίποτε σχεδόν δεν οριστικοποιείται τον Σεπτέμβριο. Η όψη θα επαναληφθεί στις 12/10 κι εκεί μπορεί να μπει στην ουσία ένα τέλος σε όποια κατάσταση σας ταλανίζει και σας προκαλεί άγχος είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Όταν ο Ερμής περάσει ανάδρομος στην Παρθένο στις 23/9 ίσως χρειαστεί να ξαναδείτε κάποιες επαγγελματικές δεσμεύσεις σας. Δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια πρόταση από έναν παλιό συνεργάτη ή μια παλιότερη πρόταση που είχατε δεχθεί και δεν προχώρησε τώρα να επανεμφανιστεί. Σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους, αλλά πριν συμφωνήσετε περιμένετε να ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή, ήτοι μετά τις 2/10. Θετική για την εξέλιξη κάποιας σχέσης ή συνεργασίας μπορεί να είναι και η Νέα Σελήνη στις 26/9, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Μάρτιο. Κάτι νέο μπορεί να σας ενθουσιάσει ερωτικά ή επαγγελματικά. Πριν πέσετε με τον παροιμιώδη ενθουσιασμό σας με τα μούτρα, δώστε λίγες μέρες περιθώριο ώστε η κρίση σας να δουλεύει καλύτερα και αποφασίζετε για την όποια δέσμευση καλύτερα τον Οκτώβριο.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Οκτώβριος είναι κομβικός μήνας για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, τουλάχιστον μέχρι τις 22/10 που συμπορεύονται Ήλιος και Αφροδίτη στον Ζυγό. Μάλιστα ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο σας δίνοντας έμφαση σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία, ίσως και κάτι καινούριο στη ζωή σας που μπορεί να σας έχει εντυπωσιάσει. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα στις 8/10 φέρνει στο προσκήνιο κάποια θέματα που σας έχουν δημιουργήσει αγωνία σε σχέση με τα επαγγελματικά ή τις σχέσεις σας με προϊσταμένους, ανωτέρους, κλπ. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 9/10 σας φέρνει αντιμέτωπους με σημαντικές αλήθειες που αφορούν κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αν έχετε διαφορές με τον σύντροφο ή ένα στενό συνεργάτη σας πιθανώς τώρα να μην μπορείτε να κάνετε τα στραβά μάτια. Το φεγγάρι αυτό θα επηρεάσει τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, φέρνοντας περισσότερη ένταση σε μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση και μάλιστα μπορεί όλο αυτό να προκύψει ως κεραυνός εν αιθρία. Προσπαθήστε να μην λειτουργήσετε παρορμητικά και με βιασύνη. Γι’ αυτό ας είστε λίγο πιο εγκρατείς στο πώς θα εκδηλώσετε τη δυσαρέσκεια, το παράπονο ή τις αντιδράσεις σας. Πάρτε τον χρόνο σας. Η τρίτη και τελευταία αντίθεση του Ερμή από τον Ζυγό με τον Δία στις 12/10 σάς βοηθά να κατασταλάξετε σχετικά με το τι θέλετε από μια σχέση ή συνεργασία στη ζωή σας. Αν από τον Σεπτέμβριο προβληματίζεστε σχετικά με μια σημαντική σχέση προσωπική ή επαγγελματική κι έχετε περάσει από τα σαράντα κύματα, τώρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στις 23/10 στον Σκορπιό θα στρέψει την προσοχή σας στα οικονομικά, καθώς έπεται και μια Ηλιακή έκλειψη στο ίδιο ζώδιο και αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να έχετε αλλαγές σε οικονομικό επίπεδο, κέρδη, αλλά από την άλλη μπορεί να προκύπτει και κάποιος φουσκωμένος λογαριασμός ή κάποιο χρέος που απαιτείται να τακτοποιηθεί. Στις 28/10 ο Δίας εγκαταλείπει για λίγο το ζώδιο σας, προχωρώντας στους Ιχθύς σε ένα τομέα πιο ψυχολογικό αλλά και πιο παρασκηνιακό. Η επιρροή του θα κρατήσει μέχρι τις 20/12 που θα επιστρέψει στο ζώδιο σας για το τελικό του ταξίδι. Στις 30/10 ο Άρης, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Διδύμους και απαιτεί εγκράτεια στην επικοινωνία και να μη βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα. Την επιρροή του θα τη νιώσετε περισσότερο τον Νοέμβριο.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2022

Ο Οκτώβριος ξεκινά με καλά νέα, καθώς ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία νωρίς νωρίς στις 2/10, επιτρέποντας μας να επικοινωνήσουμε καλύτερα και να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας. Βέβαια, καλώς ή κακώς οι αναταραχές σε παγκόσμιο επίπεδο δεν τελειώνουν όσο κι αν το επιθυμούμε, καθώς ακόμη μια φορά μέσα στον Οκτώβριο συγκλίνουν σε όψη τετραγώνου ο Ουρανός με τον Κρόνο που είναι η κύρια όψη των τελευταίων δυο ετών. Ας επικεντρωθούμε όμως σε αυτά που αφορούν τις ζωές μας και που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να περνάμε καλύτερα και να είμαστε πιο ικανοποιημένοι, καθώς είναι εκτός του δικού μας ελέγχου όσα συμβαίνουν στον πολύπαθο πλανήτη μας. Η Πανσέληνος το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου στον άξονα Κριού-Ζυγού άλλωστε ζητά την προσοχή και την ενέργεια μας στις προσωπικές μας ανάγκες και μας καλεί να δούμε ποιες από αυτές δεν ικανοποιούνται κυρίως στον τομέα των σχέσεων και τι ακριβώς χρειάζεται να κάνουμε προκειμένου να παίρνουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση από τις επαφές μας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Αν όλα καθυστερούσαν ή εσείς είχατε μια διστακτικότητα στο να κάνετε μια κίνηση, να πάρετε ένα ρίσκο ή να εγκαινιάσετε κάτι καινούριο στη ζωή σας, ο Οκτώβριος θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός. Από την άλλη, καθώς ο Ερμής στις 10/10 θα προχωρήσει πάλι στο ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του τον Σεπτέμβριο, φαίνεται ότι θα κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις σε πράγματα που εγκαινιάσαμε νωρίτερα τον προηγούμενο μήνα. Φυσικά το πιο σημαντικό αστρολογικό θέμα του Οκτωβρίου είναι η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό που θα λάβει χώρα στις 25/10 και μάλιστα θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή, καθώς θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη που θα έχει μόλις περάσει σε αυτό το ζώδιο. Αυτή η έκλειψη δείχνει ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα που σχετίζονται με τις ερωτικές σχέσεις αλλά και τα οικονομικά. Βοηθά να ελευθερώσουμε τον εαυτό μας από ψυχολογικά βάρη, παλιές αντιλήψεις και ριζωμένες πεποιθήσεις, που δεν μας επιτρέπουν να σημειώσουμε πρόοδο στη ζωή μας, στις σχέσεις μας και τις οικονομικές μας συνθήκες. Οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες των ζωδίων του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, ή έχετε πλανήτες σε αυτά τα 4 ζώδια κοντά στις 2 μοίρες. Στο τέλος Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 28/10 ο Δίας θα επιστρέψει ανάδρομος για ένα σύντομο διάστημα στους Ιχθύς μέχρι τις 20/12. Θυμηθείτε αν τον Απρίλιο και τον Μάιο μπορεί να είχαν προκύψει κάποια συγκεκριμένα θέματα στη ζωή σας, γιατί μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο ώστε να τα κλείσετε οριστικά. Ο μήνας θα τελειώσει με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους, που ξεκινά στις 30/10 και θα ολοκληρωθεί στις 12/1/23. Αυτό ίσως είναι και το πιο απαιτητικό διάστημα της χρονιάς για πολλούς και ποικίλους λόγους τόσο σε επίπεδο εξελίξεων στον πολιτικό και κοινωνικό τομέα όσο και σε θέματα που αφορούν στην οικονομία.
Κάθε μήνας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, αλλά και τους δικούς του ευνοούμενους. Για τον φετινό Οκτώβριο οι τυχεροί είναι τα ζώδια του αέρα, δηλαδή Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. Ισχύει φυσικά και αν έχετε ωροσκόπο ή πολλούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.
Αν δεν ξέρετε σε ποια ζώδια βρίσκονται οι πλανήτες σας, ή αν δεν έχετε διαβάσει ποτέ την ανάλυση του δικού σας αστρολογικού χάρτη, μπορείτε να το κάνετε πατώντας εδώ.

[...]