Κριός ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Κριοί. Τον πρώτο μήνα του 2021, καθώς αρχικά έχουμε μια μεταστροφή της πλανητικής ενέργειας σε γήινα ζώδια, φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, όπως τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Μετά από περίπου 6 μήνες ο κυβερνήτης σας Άρης φεύγει από το ζώδιο σας στις 7/1 και μετακινείται στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου, κάνοντας κύριο μέλημα σας την πορεία των οικονομικών σας, την εξεύρεση πόρων, την ισορροπία σε έσοδα και έξοδα. Από τη νέα του θέση ο Άρης στον Ταύρο, μέσα στον Ιανουάριο, θα «συγκρουστεί» με τον Κρόνο στις 13/1, τον Ουρανό στις 20 και τον Δία στις 22/1, δημιουργώντας μια ποικιλομορφία επιρροών που θα καθορίσουν με διαφορετικό τρόπο την οργάνωση των οικονομικών. Σαφώς και θα πρέπει να είστε πολύ μετρημένοι και συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, σαφώς θα πρέπει να είστε πιο απαιτητικοί και πιεστικοί με όσους σας οφείλουν και εννοείται δεν θα πάρετε κανένα ρίσκο αν δεν είναι καλά υπολογισμένο. Αφήστε τα ανοίγματα από τον Μάρτιο, που όλα θα έχουν καλύτερες προοπτικές. Η πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου, σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στις 13/1, σας ωθούν να κυνηγήσετε με μεγαλύτερη φιλοδοξία τα επαγγελματικά σας σχέδια και την καριέρα σας. Μάλιστα οι γεννημένοι κοντά στις 13-15 Απριλίου μπορεί να έχετε μπροστά και μια πρόταση για μια νέα καριέρα, προαγωγή, μεταγραφή ή το άνοιγμα μιας δικής σας επιχείρησης. Αν είστε σε φάση σπουδών μπορεί όλο αυτό να αφορά μια επιτυχία σε αυτό τον τομέα. Βέβαια, τόσο η Νέα Σελήνη όσο και η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, εκτός από δύναμη, μπορεί να δείξουν και παιχνίδια εξουσίας μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε όμως και μην ενδώσετε. Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου στις 28/1 μπορεί να φέρει μια αναταραχή σε ερωτικό επίπεδο, ίσως κάτι απροσδόκητο ή απρόσμενο που αλλάζει τα δεδομένα. Για κάποιες θα μπορούσε να είναι και μια εγκυμοσύνη στα σκαριά ή ένας έρωτας.

Καλό μήνα Κριοί μου! Ο Φεβρουάριος δίνει έμφαση στους στόχους σας, στη συλλογική δουλειά, στις φιλικές σας σχέσεις, στις κοινωνικές σας επαφές, στις σχέσεις με συνεργάτες και τον ρόλο σας σε ομάδες, κόμματα, οργανώσεις. Μέσω της συνέργειας, της συνεργασίας με άλλους και μέσω ίσως και κάποιων δυνατών φίλων ή υποστηρικτών, μπορείτε να βρείτε άκρη και να προωθήσετε και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Φυσικά υπάρχει πάντα ο ανάδρομος Ερμής, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο, που «χαλάει» κάπως το γλυκό, είτε μέσω καθυστερήσεων, αναβολών, εμποδίων ή ασυνεννοησίας. Μην βιάζεστε να προχωρήσετε σε δράση. Πάρτε τον χρόνο σας και ξαναδείτε πράγματα που μπορείτε να τελειοποιήσετε, διορθώσετε ή βελτιώσετε έστω, όποιος κι αν είναι ο στόχος σας για παρακάτω. Ακόμη κι αν βιώνετε σύγχυση αυτή τη στιγμή, λόγω του ανάδρομου Ερμή, πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 20/2 και σίγουρα πολλά περισσότερα θα πάνε με το μέρος σας τον Μάρτιο. Στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή μπορεί να ξανασυναντήσετε φίλους ή παλιούς συνεργάτες που είχατε καιρό να δείτε. Κάποιος από αυτούς μπορεί να σας προσφέρει σημαντική βοήθεια. Τα οικονομικά θα εξακολουθήσουν να είναι πονοκέφαλος και αυτόν τον μήνα, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης εξακολουθεί το ταξίδι στο ζώδιο του Ταύρου μέσα στον τομέα των οικονομικών σας. Κάποιες στιγμές η πίεση από λογαριασμούς, προθεσμίες αποπληρωμής, θα είναι ιδιαίτερα έντονη, όπως την 1η Φεβρουαρίου με το τετράγωνο Ήλιου-Άρη ή στις 10/2 με το τετράγωνο Ερμή-Άρη. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ένα από τα στοιχήματα σας είναι η διατήρηση μιας καλής οικονομικής κατάστασης. Η Νέα Σελήνη, σε συνδυασμό με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στις 11/2, φέρνει ευχάριστα νέα από το μέτωπο της φιλίας, του έρωτα και των οικονομικών. Άρα και στα δύσκολα θα υπάρχει πάντα ένα μαξιλαράκι ασφαλείας για σας. Η Πανσέληνος στις 27/2 δείχνει αλλαγές στο πλαίσιο της δουλειάς ή σε σχέση με τους συνεργάτες σας. Σας καλεί επίσης να ασχοληθείτε σοβαρά με τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας.

Καλό μήνα Κριοί μου! Ο κυβερνήτης σας Άρης, αφού έχει υπερπηδήσει πλέον όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο του τους τελευταίους πολλούς μήνες (από τον Ιούνιο πέρυσι), περνά στις 4/3 στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23/4. Είναι ο καταλληλότερος μήνας για να ολοκληρώσετε και να προωθήσετε όλα τα σχέδια που έχετε δουλέψει ή τα θέματα των σπουδών σας. Η διαφήμιση, το μάρκετινγκ, οι εμπορικές δραστηριότητες, η εκπαίδευση, ο τουρισμός, οι μεταφορές, όλοι αυτοί οι τομείς μπορεί να αναζωογονηθούν από δω και κάτω, οπότε μην χάσετε αυτό το ευεργετικό διάστημα για το ζώδιο σας που μπορεί να σας αποφέρει και σε οικονομικό επίπεδο. Κι επειδή τα οικονομικά ζορίστηκαν ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα καταφέρετε κάπως να τα εξισορροπήσετε. Οι ρυθμοί τον Μάρτιο θα είναι πιο γρήγοροι, σχεδόν καταιγιστικοί, όπως πλησιάζουμε στην έναρξη των γενεθλίων σας στις 20/3. Μπορείτε να περιμένετε πολλές υποχρεώσεις, συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις κι αν οι συνθήκες το ευνοούν και μικρές αποδράσεις ή εξόδους. Μπορεί να ωφεληθείτε από την τοπική κοινότητα που διαμένετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και φιλίες, να είστε πιο ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως και να έχει είναι μήνας προόδου. Θέματα σπουδών μπορεί να πάνε καλά αν έχετε εξετάσεις, αν ψάχνετε ένα μεταπτυχιακό ή θέλετε να μάθετε μια ξένη γλώσσα. Το διάστημα πριν τα γενέθλια σας μπορεί να προετοιμάζετε και μια επιχειρηματική κίνηση ή μπορεί λόγω συνθηκών να πάτε προς το τέλος του μήνα ένα λανσάρισμα ή ένα άνοιγμα. Η Νέα Σελήνη στις 13/3 είναι ιδανική για να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας, να κάνετε αποτοξίνωση, διατροφή, να ξεκινήσετε άσκηση ή διαλογισμό και πρακτικές που προσφέρουν χαλάρωση. Στις 20/3 με την εαρινή ισημερία ξεκινούν τα γενέθλια σας και η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας δίνοντας νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Είναι η στιγμή σας να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας σε όλους τους τομείς.

Καλό μήνα! Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι ο πιο λαμπρός των τελευταίων χρόνων, κυρίως μέχρι τις 17/4 που σχηματίζονται εξαιρετικές όψεις που θα ευνοήσουν τις πρωτοβουλίες και τη δράση σας και θα ανοίξουν τους ορίζοντες σας. Η Αφροδίτη παραμένοντας στο ζώδιο σας μέχρι τις 14/4 σας κάνει να έχετε περισσότερη αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και να έλκετε τους άλλους με τον μαγνητισμό που εκπέμπετε. Είχατε πολλά χρόνια να γιορτάσετε τέτοια γενέθλια που δίνουν την υπόσχεση μιας καλύτερης μέρας, ακόμη κι αν οι συνθήκες αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Το εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη στις 6/4 σας βοηθά τόσο σε θέματα καρδιάς όσο και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τον οικονομικό τομέα. Σούπερ είναι αυτή η περίοδος και για να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας, αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στο στιλ ή μικροεπεμβάσεις. Η Νέα Σελήνη στις 11/4 στο ζώδιο σας, σας ενθαρρύνει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Όμως αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας είναι στις 26 μοίρες του ζωδίου σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις 12/4 και στις 16/4, καθώς έχουμε δυο σκληρές όψεις με τον Πλούτωνα που μπορεί να διαφοροποιήσουν αρκετά τις θετικές όψεις και να προσθέσουν έναν παράγοντα δυσκολίας στη ζωή σας. Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε Ήλιο πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ. Δυο σπέσιαλ μέρες προς εκμετάλλευση είναι στις 14/4 και στις 17/4! Μετά τις 14/4 σιγά σιγά αυτό που θα σας καίει περισσότερο είναι ο οικονομικός τομέας και θα επιδοθείτε σε μια κούρσα ταχύτητας να ανεφοδιαστείτε οικονομικά. Μολονότι θα έχετε τέτοιες ευκαιρίες, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί από τις 23/4 μέχρι τις 28/4, αφού οι δύσκολες όψεις του Ερμή, της Αφροδίτης και η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μπορεί να φέρουν εμπόδια ή δυσκολίες. Από τις 23/4 με τον Άρη στον Καρκίνο θα μπείτε σε μια πιο διεκδικητική, παραγωγική, αλλά και γεμάτη ένταση περίοδο.

Καλό μήνα! Ο Μάιος δεν υπόσχεται ξεκούραση και χαλαρότητα, αλλά δεν νομίζω ότι κι εσείς ενδιαφέρεστε για ένα τέτοιο σενάριο. Ό Άρης, σε κόντρα από τον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του μήνα, θα σας πιέζει είτε σε θέματα σπιτιού είτε δουλειάς. Δεν αποκλείεται να υπάρχει και μια χωροταξική αλλαγή αυτό τον μήνα για σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν και οι δυο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών, του μάρκετινγκ και της διαφήμισης στο ωροσκόπιο σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε την επιρροή τους τον Μάιο, ειδικά μέχρι τις 20/5, για να προωθήσετε τα σχέδια, τις σπουδές, τη δουλειά και τις ικανότητες σας. Θα είναι ένας πιο ελεύθερος μήνας για να κινηθείτε, να ταξιδέψετε, να μάθετε, να διερευνήσετε τις δυνατότητες σας. Εξαιρετικός μετά τις 9/5 ο Μάιος και για την προσωπική σας ζωή. Νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις, φλερτ, είναι μέσα στα σενάρια του Μαΐου, που φυσικά θα αναλυθούν ξεχωριστά στις ερωτικές προβλέψεις για τον μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στον Ταύρο, σας προσγειώνει στα πρακτικά, επαγγελματικά και κυρίως στα οικονομικά σας θέματα. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους σε οικονομικό και επενδυτικό επίπεδο. Για τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να προκύψει μια νέα ασχολία με θετικές οικονομικές προδιαγραφές. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος για το ζώδιο σας και βοηθά να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας με τη βοήθεια κάποιων ατόμων που ίσως δεν γνωρίζετε ακόμη. Το τελευταίο δεκαήμερο είναι λίγο πιο αγχωτικό, καθώς η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 26/5 στον Τοξότη, μπορεί να δημιουργήσει αστάθεια, ρευστές συνθήκες, προβλήματα με την επικοινωνία, τα ταξίδια ή τις σπουδές. Αν συνυπολογίσετε και την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο τέλος του μήνα μπορεί να προβληματιστείτε περισσότερο. Δώστε σημασία στα μέσα επικοινωνίας, στο όχημα σας και στα δεδομένα στις ηλεκτρονικές σας συσκευές και κάτι ακόμα… αφήστε τους πρώην στην ησυχία τους!

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος είναι κάπως χαοτικός για την καθημερινότητα σας, καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο μεγαλύτερο μέρος του στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, δημιουργώντας έναν πονοκέφαλο καθημερινά σε θέματα επικοινωνίας. Είναι ίσως πιο δύσκολο να συνεννοηθείτε με τους άλλους, σαν να μην εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος κι επίσης δημιουργεί ένα χάος με emails, μηνύματα, τηλεφωνήματα. Προσέξτε τα δεδομένα σας και φροντίστε για την ασφάλεια των κωδικών, αλλά και του μεταφορικού σας μέσου. Στο τέλος της πρώτης του εβδομάδας η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, που αφορά περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να δημιουργήσει ένταση και προκλήσεις στην επαγγελματική ή οικογενειακή σας ζωή. Ούτως ή άλλως ο τομέας της καριέρας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για σας. Προσεκτικοί για λάθη, ιδιαίτερα αν κάνετε ένα επάγγελμα που έχει ως βάση την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις, στις 10/6 με την Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους. Επίσης, προσοχή οι σπουδαστές που έχουν εξετάσεις αυτό το διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή. Μην βιάζεστε να παραδώσετε το γραπτό σας, να είστε προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες και να δώσετε βάση στο να αντιληφθείτε σωστά ποιο είναι το ζητούμενο. Στις 15/6 η όψη Κρόνου-Ουρανού που επαναλαμβάνεται μέσα στη χρονιά σάς κάνει να νιώθετε διχασμένοι ανάμεσα στο να έχετε την οικονομική άνεση που προσφέρει μια δουλειά και την ψυχική ικανοποίηση που σας δίνει το να ακολουθήσετε τα όνειρα σας και μια πιο ασταθή κατάσταση επαγγελματικά. Στις 11/6 ο κυβερνήτης σας Άρης προχωρά σε μια πιο θετική θέση προς το ζώδιο σας στον Λέοντα και αναζωογονεί την ερωτική σας ζωή, αλλά και τα επαγγελματικά σας σχέδια και διεκδικήσεις. Στις 22/6 τελειώνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή και θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε επιτέλους. Στις 24/6 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου σε θετική όψη προς τον Δία και θα έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα και την επαγγελματική σας ζωή.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Μπορεί ο Ιούλιος να μην ξεκινά με τους πιο αισιόδοξους οιωνούς, αλλά στην πορεία φτιάχνει πολύ. Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη την 1η Ιουλίου με τον Κρόνο μπορεί να φέρει εμπόδια, αναποδιές και προβλήματα, όσο κι αν εσείς προσπαθείτε να τα αποφύγετε. Καλώς ή κακώς είναι τεστ αντοχής και ψυχραιμίας Κριοί μου κι ακόμη ένα μάθημα να είστε υπομονετικοί, ειδικά σε θέματα που αφορούν σχέσεις με συνεργάτες, την προσωπική σας ζωή, θέματα παιδιών, αλλά και τα επιχειρηματικά ή επαγγελματικά σας σχέδια. Το κλίμα θα είναι περίεργο κι ίσως λίγο απογοητευτικό τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, αλλά στην πορεία θα φτιάξουν τα πράγματα. Η Νέα Σελήνη στις 10/7 στον Καρκίνο θα στρέψει την προσοχή σας σε πιο σημαντικά πράγματα και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε με το σπίτι ή ένα ακίνητο ή ακόμη και το εξοχικό σας. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε και μια χωροταξική αλλαγή, μια μετακόμιση ή αν έχετε εξοχικό να κανονίσετε να πηγαίνετε πιο συχνά ή και να εγκατασταθείτε για το υπόλοιπο καλοκαίρι. Σε γενικές γραμμές ο Ιούλιος μετά δεν θα σας παιδέψει ιδιαίτερα ή τουλάχιστον δεν θα φέρει καινούρια προβλήματα. Με Αφροδίτη και Άρη στον Λέοντα στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είστε πιο δημιουργικοί, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να το ρίξετε έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να περάσετε καλά. Η ερωτική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο μέχρι το τέλος του μήνα. Στις 22/7 περνά στον ίδιο τομέα κι ο Ήλιος, για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 θα στρέψει την προσοχή σας στη συλλογική δουλειά, στους συνεργάτες, στους φίλους και τους νέους στόχους σας. Ο μήνας θα τελειώσει παρόλα αυτά με μεγαλύτερο άγχος για τα επαγγελματικά σας, καθώς ήδη η Αφροδίτη από τις 21/7 κι ο Άρης από τις 29/7 θα περάσουν στην Παρθένο. Δουλειά, φυσική κατάσταση κι υγεία θα είναι τα βασικά θέματα του Αυγούστου.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2021

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας των διακοπών των παιδικών μας χρόνων τη στιγμή που είχαν τελειώσει τα σχολεία, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων, ο Ιούλιος είναι εδώ και μας καλεί να απλουστεύσουμε τα πράγματα στη ζωή μας, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας.

Ο μήνας ξεκινά με δυσκολίες

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να υπερπηδήσουμε, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα του έχουμε την ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης της φετινής χρονιάς από τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα. Έτσι από την 1η ως τις 4 Ιουλίου ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό. Το πώς θα επηρεάσει παγκοσμίως αυτή η ενεργοποίηση το έχω αναλύσει σε πολλά άρθρα μου. Δυστυχώς τα σενάρια δεν είναι ευχάριστα, καθώς αφορά βίαιες εξεγέρσεις, κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, έξαρση σε κρούσματα, ατυχήματα. Μια παρόμοια ενεργοποίηση θα έχουμε και τον Νοέμβριο που είναι ο επόμενος ζόρικος μήνας αυτής της χρονιάς. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, ας μην παίρνουμε ρίσκο και γενικά ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ημέρες. Στις 6/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι αυτή με τη σειρά της αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσουμε μεγαλύτερη πίεση και περιορισμούς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Αλλά είναι ουσιαστικά και το πιο δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου. Θα επηρεαστεί περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτή η ομάδα ζωδίων πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Στο υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Μετά τις 8 καθαρίζει το τοπίο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του και δίνει τέλος στη σύγχυση και τα παρατράγουδα.

Η Νέα Σελήνη θέλει να φροντίσουμε ό,τι πάσχει στη ζωή μας

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε. Να θυμάστε πάντα ότι αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι την 21η Ιουλίου και στις 13/7 θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον αιώνιο μυθικό εραστή της Άρη στον Λέοντα, μια όψη που παραπέμπει σε ερωτικά πυροτεχνήματα, παθιασμένες σχέσεις και φυσικά τι άλλο, το αγαπημένο του Λέοντα, μεγάλα δράματα! Στις 22/7 θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια των Λεόντων, καθώς θα μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο

Στις 24/7 θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη τον Αύγουστο στο ίδιο ζώδιο. Μια στην αρχή και μια στο τέλος του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Το τέλος του μήνα φέρνει και το τέλος των ελευθεριών

Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με αλλαγές σε αστρολογικό επίπεδο. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η περίοδος χάριτος των ελευθεριών φτάνει δυστυχώς στο τέλος της. Πλέον από το τέλος Δεκεμβρίου θα περιμένουμε τον Δία να περάσει στους Ιχθύς για να παραμείνει μέσα στο 2022 και να δώσει ίσως έτσι τέλος στα θέματα της πανδημίας. Ήδη η Αφροδίτη και ο Άρης θα έχουν περάσει στην Παρθένο, κάνοντας τον Αύγουστο ναι μεν μήνα διακοπών, αλλά και μεγαλύτερου προβληματισμού σε σχέση με τα θέματα της υγείας, της παιδείας, της εργασίας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις αλλαγές και θα μπουν σε πιο παραγωγική διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.