Κριός ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2020

Ο Άρης συνεχίζει το μακρύ ταξίδι του στο ζώδιο σας, αποτελώντας την κύρια επιρροή όλου του δευτέρου εξαμήνου. Ο φετινός Αύγουστος, αντίθετα από τα προηγούμενα καλοκαίρια, δεν σας επιτρέπει να ξεκουραστείτε όπως θέλετε. Οι υποχρεώσεις σας είτε απέναντι στη δουλειά είτε στην οικογένεια ή κάποιο θέμα υγείας (δικό σας ή συγγενικού προσώπου) μπορεί να απορροφήσουν την ενέργεια σας. Πιθανώς να προετοιμάζετε τώρα μια επαγγελματική κίνηση που θέλετε να εκκινήσετε και να δουλεύετε σε πυρετώδεις ρυθμούς. Από την άλλη, ακόμη κι αν σας «επιτρέπονται» κάποιες ολιγοήμερες διακοπές, το σώμα θα βρίσκεται δίπλα στο κύμα, αλλά το μυαλό θα τρέχει στο μέλλον και τα σχέδια σας.

Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα, στον οποίο θα παραμείνει παρέα με τον Ήλιο μέχρι τις 19/8, θα βοηθήσει τουλάχιστον να επικοινωνείτε καλύτερα με τους άλλους, θα ευνοήσει τις καθημερινές σας ασχολίες να βγαίνουν πιο εύκολα και θα βελτιώσει τις πνευματικές σας επιδόσεις. Ακόμη, η περίοδος 5-19 Αυγούστου, αποτελεί ένα θετικό διάστημα για να βρείτε χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους, τα παιδιά σας ή τις αγαπημένες σας ασχολίες και τα χόμπι. Το ίδιο διάστημα προσφέρεται και για ολιγοήμερες διακοπές. Η νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου, μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια νέα ερωτική γνωριμία, για έναν απόγονο αν είναι μέσα στα σχέδια σας ή για ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο. Αυτό αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον Καρκίνο δίνοντας έμφαση στις οικογενειακές χαρές, τις ήδη υπάρχουσες ερωτικές σχέσεις, το γάμο, αλλά και το χώρο του σπιτιού. Μολονότι δεν είναι η πιο γαλαντόμα Αφροδίτη για το δικό σας ζώδιο, κυρίως στην ανεύρεση νέων ερωτικών συντρόφων με προοπτικές σταθερότητας, είναι θετική σε ό,τι αφορά τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, το σπίτι και την οικογένεια. Αν θέλετε να κάνετε μια ανακαίνιση ή να βελτιώσετε το περιβάλλον του σπιτιού σας είναι μια καλή στιγμή. Θετική θα είναι και μια απόφαση για συγκατοίκηση.

Στις 13/8 το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα αναφέρεται σε παιχνίδια εξουσίας είτε με μεγαλύτερα άτομα στο οικογενειακό περιβάλλον είτε με άτομα που κατέχουν εξουσία και έχουν λόγο για την δουλειά σας. Αποφύγετε να ανεβάσετε τους τόνους, αν δεν θέλετε να υπάρχουν ρήξεις. Στις 30/8 αντίστοιχα προσέξτε τις οικογενειακές και ερωτικές σχέσεις, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια εμμονές, ζήλιες, αντιζηλίες, φθόνο.

Η σημαντική διαφορά του Σεπτεμβρίου, από τους προηγούμενους μήνες, έγκειται στην ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιο σας, που ξεκινά από τις 9 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει σε αυτή την κατάσταση μέχρι τις 14 Νοεμβρίου. Αυτό το διάστημα των 2 μηνών θα σας κουράσει αρκετά, για να βρείτε ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και ταυτόχρονα να διατηρήσετε την ενέργεια και την ζωτικότητα σας σε καλά επίπεδα. Παρόλα αυτά ο Σεπτέμβριος, ακόμη και με αυτόν τον παράγοντα δυσκολίας, είναι πολύ πιο άνετος σε σχέση με τον επόμενο μήνα.

Αυτό που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάτε, ακόμη κι αν οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές, είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση. Ο Ήλιος στην Παρθένο, μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, μπορεί να βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, για να χωρέσετε κάποιες ώρες εκγύμνασης ή έστω μια μορφή χαλαρής άσκησης, τύπου περπάτημα. Καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος, το έχετε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά, για να προστατεύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Η άσκηση, επίσης, είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να φεύγουν τα νεύρα, η πίεση και να μην βγαίνουν με τοξικό τρόπο στο σώμα σας. Αφιερώστε στην αρχή του μήνα και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με τα θέματα της διατροφής.
Αυτό που πρέπει να αποφύγετε με τον ανάδρομο Άρη είναι να πιέσετε τον εαυτό σας να ανταποκριθεί σε απαιτητικά προγράμματα προπόνησης, γιατί θα κάνετε περισσότερο κακό παρά καλό.

Σημαντικός σας σύμμαχος τον Σεπτέμβριο η Αφροδίτη, που από τις 6/9 και μέχρι τέλος του μήνα θα κινείται στον φιλικό σας Λέοντα, δίνοντας έναν πιο ζεστό και γενναιόδωρο τόνο στις προσωπικές, ερωτικές και φιλικές σας σχέσεις. Σε κάθε δυσκολία, θα βρίσκεται ένας αγαπημένος φίλος, συνεργάτης ή και σύντροφος να σταθεί σαν βράχος δίπλα σας και να βοηθήσει, αλλά και να σας διασκεδάσει ή να σας κάνει απλώς να ξεχαστείτε από τις έγνοιες. Σημαντική θα είναι η στήριξη της Αφροδίτης και στα οικονομικά, μολονότι η παρουσία του Άρη κάνει τον μήνα πολυέξοδο. Φαίνεται ότι θα βρείτε τρόπο να ανταποκριθείτε κάπως στις αυξημένες απαιτήσεις του. Αν είστε μόνοι-ες ο Σεπτέμβριος, είναι πιο ενθαρρυντικός μήνας για φλερτ και σχέσεις. Χαρά μπορεί να αντλήσετε αυτό το μήνα κι από τα παιδιά σας αν είστε γονείς.

Το να μπείτε σε μια οργανωμένη εργασιακή ρουτίνα, μολονότι δεν είναι το καλύτερο σας, θα είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να καταφέρετε να οδηγήσετε την καριέρα σας εκεί που επιθυμείτε. Φυσικά μετά τις 9/9 με ανάδρομο τον κυβερνήτη σας, θα δυσκολευτείτε σε νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα. Καλύτερα κάτι τέτοιο να το προγραμματίσετε για το τέλος της χρονιάς. Ασχοληθείτε με τα ήδη υπάρχοντα σχέδια σας, προσπαθήστε να τα ενισχύσετε ή να τα αναμορφώσετε και μην παίρνετε ρίσκο με καινούριες δουλειές.

Η Πανσέληνος στις 2 Σεπτεμβρίου στους Ιχθύς, θέλει χαλαρούς ρυθμούς κι όχι πιέσεις. Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, την ίδια μέρα, δημιουργεί δυσκολίες στις οικογενειακές ή επαγγελματικές σχέσεις. Στις 4 Σεπτεμβρίου, το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Άρη θέλει προσοχή για να μην φτάσετε σε οριακό σημείο με τις σχέσεις σας, κυρίως σε ερωτικό ή οικογενειακό επίπεδο. Στις 9/9, μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη στη δουλειά. Η νέα Σελήνη στις 17/9 σας καλεί και πάλι να ασχοληθείτε με το δίπτυχο εργασία-υγεία. Από τις 23 μέχρι τις 30/9 προσέξτε την έκφραση θυμού στην επικοινωνία σας με τους άλλους, στην οδήγηση και τα σπορ.

Εσείς οι Κριοί είστε από τη φύση σας ενεργητικοί, δυναμικοί και προτιμάτε τις ευθείες και άμεσες λύσεις, από τις μακρόχρονες και υπομονετικές στάσεις. Τον Οκτώβριο, όμως, θα πρέπει να τιθασεύσετε την παρόρμηση και την ανυπομονησία σας ακόμη περισσότερο και να συμπεριφερθείτε λιγότερο αυθόρμητα, αν θέλετε να μην δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα λύσετε. Βλέπετε ο Άρης, η κινητήριος δύναμη του πλανητικού μας συστήματος και κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι όσο κι αν βιάζεστε ή προσπαθείτε να πιέσετε καταστάσεις, τίποτε δεν θα κινείται με τις ταχύτητες που θέλετε και η πορεία θα ανακόπτεται. Είναι ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε, καθώς «φαινομενικά» θα σταματήσει η πρόοδος που κάνετε. Είναι η στιγμή που πρέπει να σταματήσετε για να κοιτάξετε πίσω και αφού κάνετε αυτό το πίσω βήμα, να πάρετε φόρα και να πάτε παρακάτω από τον άλλο μήνα. Πράγματι με τον Άρη ανάδρομο και μάλιστα μετά τις 13/10 σε συνδυασμό με τον Ερμή ανάδρομο αρχικά στον Σκορπιό και μετά τις 28/10 στον Ζυγό, δεν θα ήταν ιδιαίτερα καλό να ξεκινήσετε κάποια καινούρια δραστηριότητα και πρέπει να επιμείνετε σε ότι ήδη έχει ξεκινήσει και να κάνετε πιθανώς κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Όσοι εργάζεστε με ανθρώπους που δεν έχετε χημεία και που μπορεί να ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό (Κριός, Καρκίνος, Αιγόκερως, Ζυγός) ίσως έχετε να αντιμετωπίσετε υπερβολικές απαιτήσεις και θα έχετε άγχος. Δεν είναι όμως κατάλληλη εποχή για αλλαγές αυτή τη στιγμή, πόσο μάλλον για ανοιχτές αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Αν καταφέρετε να δείτε την ανάδρομη πορεία του Άρη όχι ως εμπόδιο που ανακόπτει την εξέλιξη σας, αλλά σαν ένα θετικό διάστημα που θα βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τα κίνητρα σας και των άλλων, δεν θα έχετε πρόβλημα. Ιδιαίτερα τονισμένο τον Οκτώβριο και το οικονομικό στοιχείο στο ωροσκόπιο σας. Όποια κι αν είναι η εισροή ρευστού, τα χρήματα φαίνεται να εξαφανίζονται με πολύ γρήγορο τρόπο. Με την πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, τα έξοδα συνεχίζονται και θα συνεχίζονται μέχρι το τέλος του χρόνου, άρα πρέπει να προσέξετε αρκετά τη διαχείριση σας, για να μπορέσετε να τα εξισορροπήσετε. Βέβαια με ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 27/10 στο Σκορπιό, μπορεί χρήματα που σας οφείλονταν από το παρελθόν να έρθουν στα χέρια σας. Σε γενικές γραμμές όμως, δεν θα αποφύγετε καθυστερήσεις ή αναβολές. Ο μήνας ξεκινά με μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας, που σας ευαισθητοποιεί σε θέματα υγείας, αλλά και σχέσεων. Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, στις 31/10 στον Ταύρο, αφορά ξεκάθαρα τα οικονομικά σας κι εκεί μπορεί να προκύψει εντελώς ξαφνικά ένα δώρο από το σύμπαν. Αν είστε γεννημένοι τέλος Μαρτίου, ευνοήστε περισσότερο.

Στον ερωτικό τομέα, για όσους έχετε σχέση, η ανάδρομη πορεία του Άρη μπορεί να επηρεάσει κάπως τις ισορροπίες σας και να σας δημιουργήσει ατμόσφαιρα γκρίνιας και συγκρούσεων, ειδικά, αν συμβιώνετε ή είστε παντρεμένοι. Θα πρέπει να προσέξετε στο ξεκίνημα του μήνα με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας στις 2/10, αλλά και στις 9, 10, 14, 15, 16/10 εκεί που κορυφώνεται μια απαιτητική νέα Σελήνη στον Ζυγό. Ή μπορεί το σενάριο αυτό να μην αφορά άμεσα στη σχέση, απλώς να διαφοροποιούνται πράγματα λόγω των συνθηκών και να φορτίζεστε από αυτούς τους παράγοντες αρνητικά. Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε πάντως στο σύντροφό σας άγχος και στρες και συζητήστε το καλύτερα με ένα ειδικό ή με κάποιους φίλους που μπορεί να σας συμβουλεύσουν σωστά. Σχέσεις με άλλους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους είναι αυτές που θα δοκιμαστούν περισσότερο. Η Αφροδίτη στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στην Παρθένο, ένα ουδέτερο ζώδιο προς το δικό σας και δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητική στα ερωτικά ζητήματα. Είναι όμως μια θετική επιρροή σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα της εργασίας σας, τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία. Προσπαθήστε αυτό τον μήνα να «σώσετε» λίγη από την ενέργεια σας (που δεν θα περισσεύει κιόλας με τον Άρη ανάδρομο) κι έτσι όταν έχετε κάποιες ημέρες με λιγότερο φορτωμένα προγράμματα κι υποχρεώσεις, να ξεκουράζεστε και να φροντίζετε τη φυσική σας κατάσταση κι υγεία. Προσοχή σε μικροατυχήματα επίσης. Προσπαθήστε να υιοθετήσετε μια ήπιας μορφής άσκηση ή διαλέξτε κάτι εναλλακτικό (γιόγκα, διαλογισμό) που θα βοηθήσει να χαλαρώνετε.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2020

Χωρίς υπερβολές, ο Οκτώβριος συναγωνίζεται άνετα τον πιο απαιτητικό μήνα του 2020 ως τώρα και βγαίνει νικητής στα σημεία. Φυσικά αυτό δεν αφορά άμεσα τον καθένα από μας ξεχωριστά αλλά τις ευρύτερες συνθήκες όχι μόνο στην χώρα μας αλλά γενικότερα στον πλανήτη. Σας έχω προϊδεάσει ότι το πιο αιχμηρό διάστημα θα είναι η περίοδος του ανάδρομου Άρη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου καθώς συμπίπτει και με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή (13/10-3/11). Άρα πρέπει όλοι μας να είμαστε όσο γίνεται πιο προσεκτικοί, λιγότερο βιαστικοί και περισσότερο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι η υγεία μας σε όλα τα επίπεδα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και πνευματικά με ό,τι συνεπάγεται αυτό από πλευράς προσπαθειών. Ο μήνας ξεκινά με μια πύρινη Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού τα μεσάνυχτα της 1ης προς 2 Οκτωβρίου και τελειώνει με τον ίδιο τρόπο με μια Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 31/10. Στο ενδιάμεσο έχουμε την νέα Σελήνη στις 16/10 που κατά την προσωπική μου άποψη είναι πιο πιεστική κι από τις δυο Πανσελήνους μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι κι αυτό τον απαιτητικό μήνα δεν θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά, να νιώσουμε χαρά, να βρούμε χρόνο στην καθημερινότητα μας να ψυχαγωγηθούμε αλλά και να είμαστε παραγωγικοί. Απέναντι στην καταστροφολογία και την απαισιοδοξία πατώντας καλά τα πόδια μας στη γη θα ορθώσουμε το ανάστημα μας, θα διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και θα δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους μπορεί να την έχουν ανάγκη. Εγώ δεν θα πω θετική σκέψη…θα πω κριτική σκέψη και ανάλαφρη καρδιά όσο δύσκολος κι αν είναι ένας τέτοιος συνδυασμός. Καλό μήνα φίλες-οι μου!

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.