Κριός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/09/2021 – 26/09/2021

Πιο ευχάριστη και χαλαρή η εκκίνηση της εβδομάδας αγαπητοί μου Κριοί, ενώ είναι εξαιρετική αν θέλετε να κυνηγήσετε θέματα της δουλειάς και να κλείσετε εκκρεμότητες με τη Σελήνη στους Ιχθύς. Μην τις αφήσετε για τις επόμενες δυο μέρες, διότι θα αγχωθείτε περισσότερο και ενδεχομένως να μην προχωρήσουν και όπως θέλετε. Ακόμη, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας, είναι πολύ πιθανόν σήμερα να τον βρείτε. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία δίνει κι έναν ιδιαίτερα ερωτικό τόνο στη μέρα σας, οπότε κανονίστε μια έξοδο, διότι μπορεί να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις αν είστε μόνες-οι! Σημαντική μέρα και για διαπραγματεύσεις ή κλείσιμο συμφωνιών.

Για την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατώντας εδώ.

Η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς, αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας μέσα στον μήνα, είναι οι μέρες που τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών. Οι άλλοι είναι το κλειδί για το πώς θα περάσετε τη μέρα σας. Μπορεί κάποιος να σας πατήσει το λάθος κουμπί και να σας εκνευρίσει ή αντιθέτως απρόσμενα να σας προσφέρει μια ευχάριστη προοπτική. Όμως, σήμερα βρείτε χρόνο και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να χαλαρώσετε κάνοντας κάτι που σας διασκεδάζει τις βραδινές ώρες.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας όλη τη μέρα και είναι κάπως πιεστική. Παρόλα αυτά, εσείς νιώθετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά πως ό,τι κι αν παρουσιαστεί θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και να το υπερπηδήσετε. Μάλιστα, αν βάλετε πολύ στιβαρά όρια, θα μπορούσε να είναι και μια σούπερ δυναμική ημέρα για σας -με το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα- που ο λόγος σας θα έχει μεγαλύτερη επιρροή προς τους άλλους. Όμως, μην γίνεστε απότομοι και καταπιεστικοί όταν θέλετε κάτι από τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας. Χρειάζεται τρόπο και διπλωματία για να πάρετε αυτό που θέλετε. Από σήμερα το βράδυ ο Ήλιος στον Ζυγό φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας. Για τον επόμενο μήνα οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές θα μπουν στο μικροσκόπιο και θα δείτε ποια σας κάνει και ποια θα αφήσετε πίσω σας. Ξεκινά μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδος για σας.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό απόψε το βράδυ. Ίση μέρα ίση νύχτα, έστω και για μια μέρα πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς. Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Και ειδικά φέτος το φθινόπωρο, εύχομαι το θερμές μέρες να αναφέρεται μόνο στη θερμοκρασία περιβάλλοντος και όχι σε άλλες καταστάσεις που ανεβάζουν το θερμόμετρο. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό, αλλά η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα, αλλά και εμμονές. Με αυτή την όψη προσπαθούμε να βρούμε ουσία, βάθος, και δεν μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων. Επειδή η μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά από την Πλουτώνια επιρροή, μπορεί να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, να αισθανόμαστε ένα ανικανοποίητο στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και να γινόμαστε -χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε- χειριστικοί και ελεγκτικοί στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε τι γίνεται.

[...]