Κριός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

24/01/2022 – 30/01/2022

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα το ταξίδι της απέναντι από το ζώδιο σας και υπάρχει μεγαλύτερη βαβούρα στο πρόγραμμα σας, μολονότι όχι απαραίτητα δυσάρεστη. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας, ενώ δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όταν εσείς ζητάτε κάτι από εκείνους και να σας πιάνει το παράπονο. Οι βραδινές ώρες είναι πιο απαιτητικές με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Πλούτωνα και πιθανόν να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση σε θέματα δουλειάς ή μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Το σημαντικό νέο της ημέρας βέβαια είναι η είσοδος του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, που θα διαμορφώσει διαφορετικά τις καταστάσεις στην καθημερινότητα των επόμενων εβδομάδων μέχρι τις 6/3, όπως θα διαβάσετε στην ανάλυση μου πατώντας εδώ.

Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας σήμερα και μην αφήνετε την αβεβαιότητα και ό,τι άλλο σκέφτεστε να σας παρασύρει. Επίσης, βάλτε τα όρια σας στις σχέσεις σας -προσωπικές κι επαγγελματικές- και μην αφήνετε κανένα να τα υπερβεί. Αν κάποιος από το περιβάλλον της δουλειάς προσπαθήσει να σας επιτεθεί λεκτικά ή σας ασκήσει δριμεία κριτική μην αντιδράσετε παρορμητικά. Ακούστε τι έχει να σας πει και επανέρχεστε με καθαρό μυαλό αργότερα. Από την άλλη, πρέπει να επανεκτιμήσετε ίσως τον ρόλο που παίζουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας. Σήμερα προσοχή και στα παρορμητικά έξοδα.

Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σας απασχολεί περισσότερο σήμερα, αλλά μπορεί με κάποιο τρόπο να επιλυθεί προς το συμφέρον σας. Όμως η λύση μπορεί να προϋποθέτει λίγη ταλαιπωρία γραφειοκρατίας. Αξίζει όμως να την υποστείτε αν υπάρχει η πιθανότητα κέρδους. Σήμερα ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερου και μέσα στον τομέα των επαγγελματικών σας μέχρι τις 3/2. Σαφώς μέσα σε αυτό το διάστημα δεν πρέπει να αφήσετε τίποτε στην τύχη στα επαγγελματικά και την πορεία της καριέρας σας. Αν νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σε αυτή τη φάση, καλύτερα να μην πάρετε σημαντικές και δεσμευτικές αποφάσεις πριν τις 4/2 κι ακόμη καλύτερα όχι πριν τις 14/2 που ο Ερμής θα ξαναπεράσει στον φιλικό σας Υδροχόο. Η επικοινωνία και οι συνέργειες με συναδέλφους και συνεργάτες θα είναι σαφώς πιο δύσκολες κι απαιτητικές τις επόμενες ημέρες, γι’ αυτό προσοχή στις λεπτομέρειες.

Με τη Σελήνη στον φιλικό σας Τοξότη σήμερα είναι μια καλύτερη και σίγουρα πιο αισιόδοξη μέρα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο σας προτρέπει να κοιτάξετε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να πιστέψετε με δύναμη στο καινούριο που έρχεται. Βρείτε κάτι να σας εξελίσσει είτε πρόκειται για ένα νέο γνωστικό πεδίο, ένα σεμινάριο, μετεκπαίδευση, ένα νέο δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο για να πέσετε με τα μούτρα και να μην χάνετε την ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα. Άλλωστε αυτό είναι και το μήνυμα του Ήλιου στον τομέα των στόχων. Κάντε χώρο για το καινούριο στη ζωή σας, τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά. Βέβαια, τις εκκινήσεις και τις δράσεις σας θα πρέπει να τις τοποθετήσετε μετά τις 4/2 που θα έχει τελειώσει και η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Καθώς ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα, η σημερινή μέρα θέλει ειδικούς χειρισμούς από την πλευρά σας για να μην ταλαιπωρηθείτε. Καταρχάς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάτε ανοιχτά κόντρα με τους άλλους, ειδικά στον χώρο εργασίας, ούτε φυσικά να θέτετε ή να δέχεστε τελεσίγραφα. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ευέλικτοι και να ελίσσεστε ανάμεσα στα εμπόδια, όχι να πέφτετε με το κεφάλι πάνω σ’ αυτά. Προσπαθήστε ακόμη να έχετε ενσυναίσθηση, να βάζετε τον εαυτό σας στα παπούτσια του άλλου για να δείτε πώς νιώθει και η άλλη πλευρά. Από την άλλη, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να εκτοξεύσετε κατηγορίες ή να νιώθετε εσείς οι ίδιοι ενοχές για πράγματα του παρελθόντος. Επειδή η όψη Ερμή-Πλούτωνα μας κάνει πολλές φορές καυστικούς και η κριτική μας ξεπερνά τα όρια, μπορεί να πληγώσετε πολύ είτε ανθρώπους που δεν φταίνε είτε εσάς τους ίδιους. Τουλάχιστον η Σελήνη στον Τοξότη είναι βοηθητική να μην πέφτετε ψυχολογικά τόσο πολύ και να αντιμετωπίζετε με μια δόση αισιοδοξίας το μέλλον.

Η Σελήνη προχωρά στον Αιγόκερω εκεί που βρίσκονται Αφροδίτη, Ερμής, Άρης και Πλούτωνας και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σχηματίσει συνόδους με όλους αυτούς τους πλανήτες. Και οι δυο μέρες έχουν έμφαση στη δράση, στην πρακτικότητα και για σας τους Κριούς στα θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας γενικότερα. Δεν είναι ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο σε καμία περίπτωση και θα χρειαστεί ίσως να δουλέψετε κάποιες ώρες, να κλείσετε εκκρεμότητες ή ακόμη και να τακτοποιήσετε άλλες υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια. Το Σάββατο σταματά η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, που είχε ξεκινήσει από τις 20/12 δημιουργώντας κάποια σύγχυση ή στατικότητα στα θέματα της καριέρας σας. Θα δείτε ακόμη περισσότερες εξελίξεις την άλλη εβδομάδα που θα σταματήσει κι η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε αυτό τον τομέα. Ο Φεβρουάριος θα δώσει πράσινο φως για αλλαγές στα επαγγελματικά ή θα επιταχύνει τους ρυθμούς φέρνοντας νέα δεδομένα στη δουλειά. Η Κυριακή είναι κάπως πιο απαιτητική και πιθανώς να δεχτείτε και πιέσεις από φίλους και γνωστούς για κάποια έξοδο. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό την Κυριακή δημιουργεί τάση για έξοδα, γι’ αυτό προσέξτε τις παρορμήσεις σας.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία το Σάββατο στο ζώδιο του Αιγόκερω μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας. Έτσι από δω και κάτω σταδιακά, κι ακόμη πιο έντονα από τις 4/2 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής, θα νιώσουμε διαφορά στις σχέσεις μας, καθώς θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε με καλύτερα αποτελέσματα τους στόχους μας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνοντας μια πρακτική κατεύθυνση στο γουηκέντ, όπου θα μας ενδιαφέρει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε, παρά να χαλαρώσουμε και να το ρίξουμε έξω. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόοπτες εξελίξεις και μας βάζει σιγά-σιγά στην επιρροή της Νέας Σελήνης που έρχεται την 1/2. Από τις 30/1 μέχρι τις 4/2 οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές και τα απρόοπτα και οι ανατροπές στο προσκήνιο.

[...]