Κριός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

17/06/2024 – 23/06/2024

Η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κάνει τη Δευτέρα μια σύνθετη μέρα που χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς κυρίως στην επικοινωνία σας με τους άλλους, συναδέλφους, συγγενείς και φίλους. Όλοι σήμερα θα είναι πιο υπερευαίσθητοι και δύσκολα θα κοντρολάρουν τα νεύρα ή τα συναισθήματα τους κι αυτό μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Για τους γεννημένους κοντά στο τέλος του ζωδίου μπορεί να υπάρχει μια πιο δύσκολη κατάσταση είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι ή μπορεί να σας πιάνει μια νοσταλγική διάθεση για πρόσωπα που με κάποιο τρόπο δεν υπάρχουν στη ζωή σας ή εξαιτίας των συνθηκών δεν μπορείτε να τα δείτε ή να τα έχετε δίπλα σας τώρα που τα χρειάζεστε. Τις πρωινές ώρες μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα στην επικοινωνία με τους άλλους και μια τάση για παρεξηγήσεις ή απρόοπτα κάπως εκνευριστικά. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν προσφέρεται για να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις για καίρια θέματα γι’ αυτό καλύτερα να το αποφύγετε σήμερα. Όσο κι αν προσπαθήσετε να δείτε ξεκάθαρα μια κατάσταση φαίνεται ότι οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν σήμερα. Στην πορεία Ερμής και Αφροδίτη θα προχωρήσουν στον Καρκίνο δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα, στις προσωπικές σας σχέσεις, στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο προσέξτε περισσότερο σήμερα συζητήσεις περί των οικονομικών.

Η Τρίτη ξεκινά κυρίως με πρακτικές και οικονομικές ως επί το πλείστον έγνοιες και ίσως προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και ό,τι άλλο πρέπει για να νιώθετε ασφαλείς. Μολονότι η συναισθηματική Σελήνη στον Σκορπιό δεν είναι η αγαπημένη του ζωδίου σας, οι όψεις της την κάνουν υποφερτή. Η όψη της με τον Κρόνο είναι πολύ βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να έχετε θετικές αποκρίσεις στη δουλειά και καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Βοηθά ακόμη όταν ξεμπερδέψετε με όλα όσα πρέπει να κάνετε να αξιοποιήσετε το βραδάκι για τη χαλάρωση και τη διασκέδαση σας.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης δημιουργεί μια σχετική ένταση σε συναισθηματικό επίπεδο, η οποία επιτείνεται από τη χιαστί όψη της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα. Έτσι ίσως δεν ξέρουμε πώς να εκφράσουμε τις ανησυχίες ή το άγχος μας. Ευτυχώς το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Κρόνο βοηθά να γειωθούμε, να καλμάρει το νευρικό μας σύστημα και να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας. Ακόμη μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε έναν πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί, αλλά να είμαστε κι αρκετά υπομονετικοί. Συνολικά είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα και πρέπει να την αξιοποιήσουμε ιδιαίτερα.

[...]