Κριός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 – 10/07/2022

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στις καθημερινές υποχρεώσεις που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω-πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δε θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας. Από την άλλη, προσπαθήστε να μην είστε πολύ επικριτικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους άλλους σήμερα. Ίσως κάτι πείτε το οποίο μπορεί να μετανιώσετε και το μυαλό σας να κολλήσει και να ταλαιπωρήστε αδίκως. Όμως μη χάνετε ενέργεια και χρόνο με κάτι που υποθετικά μπορούσατε να το κάνετε καλύτερα ή διαφορετικά. Το παρελθόν δεν αλλάζει και με το να κάνετε σενάρια απλά χάνετε τον ύπνο και την ηρεμία σας. Αν ξεφύγατε λίγο το Σαββατοκύριακο, η μέρα προσφέρεται για να φροντίσετε τον εαυτό σας σε θέματα διατροφής, άσκησης, κλπ.

Η Τρίτη έρχεται με αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Ερμής προχωρά στον Καρκίνο μέχρι τις 19/7, δίνοντας έμφαση όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα περνά και ο κυβερνήτης σας Άρης στον Ταύρο και μέχρι τις 20/8 φέρνει τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών σε πρώτο πλάνο. Με κάποιο τρόπο μπορεί τα έξοδα να είναι αρκετά αυτό το διάστημα, αλλά θα καταφέρετε να αυξήσετε και τα έσοδα σας. Σήμερα η μέρα στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά της καθημερινότητας και της δουλειάς με τη Σελήνη στην Παρθένο. Το μόνο που μπορεί να σας προβληματίσει κάπως είναι μια αίσθηση σύγχυσης σε κάποιο επαγγελματικό θέμα, αλλά δεν είναι ανάγκη να πάρετε μια σημαντική απόφαση.

Ιδιαίτερα κοινωνική μπορεί να είναι η μέρα για σας με τη Σελήνη απέναντι σας. Έτσι μπορεί να έχετε κανονίσει μια συνάντηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή έναν φίλο. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιον συνεργάτη ή ανώτερο σας είναι μια καλή μέρα για να το συζητήσετε, αρκεί να μη φτάσετε στα άκρα και επιμένετε στις απόψεις σας μόνο. Μολονότι δεν θα είναι μια ξεκούραστη μέρα για σας εντούτοις θα είναι αρκετά ικανοποιητική από τις επαφές σας.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό στη διάρκεια της ημέρας δίνοντας της έναν κοινωνικό τόνο, αλλά και αρκετές επαφές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε πολλά επίπεδα και κυρίως για να επικοινωνήσετε πολύ σοβαρά αυτά που θέλετε. Αν λοιπόν προέκυψε ένα πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να θέσετε τα όρια σας.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική.

[...]