Κριός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

28/11/2022 – 04/12/2022

Η Δευτέρα στρέφει την προσοχή σας κυρίως στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Τους ανθρώπους ουσιαστικά που αποτελούν το δικό σας δίκτυο επαφών, τους οποίους μπορεί να προσεγγίζετε με μια πιο εξεταστική ματιά, ειδικά αν υπήρχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Ίσως χρειάζεται να γίνει κι εκεί μια εκκαθάριση, αν υπάρχει ας πούμε κάποιος συνεργάτης που δεν είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του ή σας φορτώνει και τις δικές του ευθύνες, ή ένα φιλικό σας πρόσωπο με το οποίο δεν βλέπετε πλέον να υπάρχουν οι δεσμοί αγάπης, κατανόησης και στήριξης που θα θέλατε. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις συνέργειες. Αν έχετε μια καλή ιδέα είναι η κατάλληλη μέρα για να τη συζητήσετε και να έχετε υποστήριξη και αποδοχή από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Καλή μέρα για να δείτε και κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Μια απαιτητική μέρα για όλους με τα νεύρα στο κόκκινο μας επιφυλάσσει η σημερινή Τρίτη αγαπητοί μου Κριοί και θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε όση ευελιξία και επινοητικότητα έχετε, προκειμένου να ελιχθείτε ανάμεσα στα μέτωπα που σχηματίζονται από το πρωί είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στο σπίτι. Γενικώς είναι μια μέρα που πρέπει να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς στις απόψεις σας και να μην προσπαθείτε να τις επιβάλλετε, αλλά ούτε και να καταπιέσετε τον εαυτό σας να δεχθεί απόψεις άλλων με το ζόρι. Σ’ αυτή την περίπτωση η καλύτερη τακτική είναι η απομάκρυνση από την εστία έντασης. Ακόμη, προσοχή σήμερα στις δοσοληψίες σας, αλλά και στην οδήγηση ή τις μετακινήσεις. Ίσως ταλαιπωρηθείτε και σε σχέσεις με συνεργάτες, ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν σας βοηθούν να επιτύχετε τους κοινούς σας στόχους.

Σήμερα θα αφήσετε πιο εύκολα να σας παρασύρει το συναίσθημα σας και πιθανώς να μην έχετε κι εσείς οι ίδιοι ακριβή εικόνα, γιατί μπορεί να νιώθετε όπως νιώθετε, πιο ευαίσθητοι και πιο ευεπηρέαστοι από τους άλλους. Ίσως πάλι σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι με τις δικές σας ιδέες και τα σχέδια σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να πάτε στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας μπορεί να σας φαίνεται ανυπόφορο. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Σήμερα το βράδυ δώστε «άδεια» στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε λίγο.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Η Σελήνη στους Ιχθύς σχηματίζει σήμερα πρώτο τέταρτο, καθώς έρχεται σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο. Δύσκολα μπορούμε να συγκρατήσουμε τα συναισθήματα σας και να μην τα εκφράσουμε. Βέβαια είναι από τις μέρες που η λογική και το συναίσθημα δεν συμβαδίζουν. Παρόλα αυτά, είναι μια μέρα για να κυνηγήσουμε το όνειρο, να εκφραστούμε μέσα από καλλιτεχνικές διεξόδους, να ασχοληθούμε με τα δικά μας προσωπικά θέματα και να ταξιδέψουμε με τη φαντασία μας εκεί που θα θέλαμε να είμαστε.

[...]