Κριός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

18/09/2023 – 24/09/2023

Η Σελήνη στον Σκορπιό σάς βρίσκει να ασχολείστε με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς, των οικονομικών και της καθημερινότητας σας. Όπως πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα, μπορεί να οργανώνετε τώρα λίγο καλύτερα τα πράγματα σε θέματα οικονομικών υποχρεώσεων, να βάζετε σε μια σειρά οφειλές που έχετε ή να προγραμματίζετε τις οικονομικές σας ανάγκες για τους επόμενους μήνες. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας δημιουργεί συνέχεια έξοδα κι αυτή θα είναι η συνθήκη μέχρι τις 12/10. Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή μέρα δεν είναι αρνητική για σας αλλά θα πρέπει να πειθαρχήσετε λίγο περισσότερο σε θέματα οικονομικά.

Τα όνειρα και η διαίσθηση σας μιλάνε πιο δυνατά από τη λογική σας με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα. Ίσως λοιπόν πρέπει να ακούσετε αυτή την εσωτερική φωνή του ενστίκτου που σας καθοδηγεί καλύτερα σε μέρες όπως η σημερινή. Με κάποιο τρόπο μπορεί να σας αποκρύπτονται στοιχεία ή να σας λένε άλλα και να εννοούν άλλα. Αυτό πρέπει να το προσέξετε κυρίως στον χώρο της δουλειάς. Αν κάτι δεν σας «κολλάει» σε αυτά που ακούτε, δεν είναι κακό να αφουγκραστείτε εκείνη τη στιγμή το συναίσθημα σας και να εμπιστευθείτε ίσως λιγότερο τα αυτιά σας. Η μέρα προσφέρεται για ήπια καταπόνηση. Προσέξτε τις πρωινές ώρες τις σχέσεις με συνεργάτες ή και πελάτες, καθώς μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα έντασης αλλά και ασυνεννοησίας. Δεν χρειάζεται να πιεστείτε να λάβετε σοβαρές αποφάσεις ειδικά αν νιώθετε μια θολούρα. Για το πώς μας επηρεάζει ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη στον Σκορπιό παρατείνοντας για λίγο ακόμη την αίσθηση αβεβαιότητας και ατονίας που ξεκίνησε από τη Δευτέρα με την επιρροή του Ποσειδώνα. Τα οικονομικά, το μέλλον της δουλειάς, φαίνεται ότι εξακολουθεί το πρωί της Τετάρτης να σας δημιουργεί άγχος. Από το απόγευμα όμως που η Σελήνη προχωρά στον Τοξότη αλλάζει η διάθεση σας. Είναι μια θετική Σελήνη για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα σπουδών, προόδου στα επαγγελματικά, να προωθήσετε τους στόχους σας ή να βρείτε μια ωραία ιδέα για να επεξεργαστείτε περισσότερο και να την υλοποιήσετε, αρκεί όλα τα παραπάνω να έχουν ένα πιο πρακτικό προσανατολισμό. Κι αυτό γιατί η πύρινη αυτή Σελήνη σκοντάφτει πάνω στον Κρόνο που απαιτεί πρακτικότητα.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή τις πρωινές ώρες σε συνδυασμό με την Πλουτώνια όψη της ημέρας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι οι άνθρωποι σας, είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική σας ζωή, δεν σας επιστρέφουν με τον τρόπο που προσδοκάτε την αγάπη, τη φροντίδα και τη στήριξη που τους δίνετε εσείς. Κι εκεί αρχίζει η εσωτερική πάλη με τον εαυτό σας σε σχέση με τις επιλογές σας και στην πορεία αυτή η δυσαρέσκεια μπορεί να βγει σε νεύρα ή γκρίνια. Όμως είναι κρίμα να μην αξιοποιήσετε το μοναδικό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που σας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σήμερα. Το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα μπορούσατε να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο και να έχετε και κέρδος.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη κάνει το ξεκίνημα της μέρας ιδιαίτερα ευχάριστο για τις επαφές σας και γενικότερα γι’ αυτά που έχετε προγραμματίσει να κάνετε. Όμως από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί να σας πιάνει άγχος όχι απαραίτητα για κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά ίσως έχετε μια ανησυχία γενικά για όσα έρχονται αυτό το φθινόπωρο. Κάποιες φορές όμως οι φόβοι μας είναι μεγαλύτεροι από οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα που έχετε να αντιμετωπίσετε στην πραγματικότητα. Μη φτιάχνετε λοιπόν σενάρια καταστροφής και καταστρέφετε έτσι τη διάθεση σας. Το βράδυ της Παρασκευής, ακόμη κι αν βγείτε για να χαλαρώσετε, το μυαλό σας θα είναι στα θέματα της καριέρας σας ή ενός νέου πρότζεκτ που έχετε ξεκινήσει.

Από το πρωί του Σαββάτου ο Ήλιος προχωρά στον Ζυγό και φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας. Για τον επόμενο μήνα οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές θα μπουν στο μικροσκόπιο και θα δείτε ποια σας κάνει και ποια θα αφήσετε πίσω σας. Θα είναι μια πιο κοινωνική περίοδος για σας που θα μπορέσετε να εξερευνήσετε καλύτερα κάποια νέα γνωριμία ή σχέση. Ακόμη, αν έχετε κάποια δικαστική διαμάχη θα καταφέρετε να την επιλύσετε πιο εύκολα. Καθώς η πορεία του Ήλιου στον Ζυγό συμπεριλαμβάνει και την πρώτη Ηλιακή έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου, είναι πιθανό να έχετε κομβικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Η Σελήνη θα βρίσκεται στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο του Αιγόκερου, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στα θέματα της καριέρας και γενικότερα της επαγγελματικής σας εξέλιξης. Και μολονότι θα είστε αγχωμένοι για τα τεκταινόμενα και λόγω συνθηκών, το Σάββατο είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να έχετε και κέρδος. Ακόμη είναι πιθανό να είστε καλεσμένοι σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις. Η Κυριακή είναι λίγο πιο βαριά ως μέρα και αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μεγαλύτερη ένταση με τις όψεις της Σελήνης προς τον Άρη και τον Πλούτωνα.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό το πρωί του Σαββάτου. Ίση μέρα ίση νύχτα έστω και για μια μέρα, πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς. Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα πιο πρακτικό, γήινο και πειθαρχημένο ζώδιο που μας καλεί να αξιοποιήσουμε το γουηκέντ όχι μόνο διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας, αλλά και κλείνοντας εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα. Το Σάββατο είναι πιο άνετο από πλευράς όψεων και σούπερ επικοινωνιακό με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία και προτείνεται ανεπιφύλακτα για επαφές, ψώνια, δοσοληψίες, εξόδους και εκδρομές. Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική με περισσότερη ένταση, καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ας είστε πιο προσεκτικοί την Κυριακή.

[...]