Κριός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

11/10/2021 – 17/10/2021

Κάποια πράγματα που χρήζουν βελτίωσης στη ζωή σας έχετε την ευκαιρία τώρα να τα διορθώσετε, να τα ανανεώσετε, ενώ άλλα που φαίνεται ότι πλέον σας είναι άχρηστα ή ακόμη περισσότερο σας εμποδίζουν να σημειώσετε πρόοδο, είναι καιρός να τα αφήσετε πίσω σας. Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη και είναι πιθανόν κάποιος φίλος ή συνεργάτης να σας προτείνει κάτι να διαβάσετε ή να δείτε που θα σας διασκεδάσει, αλλά και θα ανανεώσει τα ενδιαφέροντα σας. Από την άλλη, μπορεί να ασχολείστε με θέματα σπουδών ή να ψάχνετε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας. Το βραδάκι η Σελήνη θα προχωρήσει στον τομέα της καριέρας κι είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια ανταμοιβή σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά. Μπορεί ακόμη εντελώς ξαφνικά να σας έρθει μια πρόταση από κει που δεν την περιμένατε. Οι ευκαιρίες θα είναι σίγουρα πιο πολλές αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες μπορεί να προβληματίζεστε από μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε κόντρα με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό μπορεί να σας βρει σε μια θέση «πυροσβέστη», να σβήνετε φωτιές που μπορεί να ανάβουν, είτε στη δουλειά είτε στον χώρο του σπιτιού, με κάποιο τρόπο όπως κυλάει η μέρα. Από την άλλη, καλά θα κάνετε να μην φορτωθείτε εσείς ευθύνες άλλων και υποχρεώσεις προκειμένου να μην διαταραχτεί η ησυχία. Αν πρέπει να γίνει ένας διάλογος κάπως αιχμηρός, ας γίνει αν είναι να νιώθετε εσείς αδικημένοι. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση, ειδικά σε θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά.

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω, αλλά η σύνοδός της με τον Πλούτωνα σκιάζει τη μέρα με πιο βαριά συναισθήματα ή με αρκετή καχυποψία. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί κάποιος συνεργάτης να λειτουργεί με έναν τρόπο που νιώθετε ότι προσπαθεί να σαμποτάρει τη δική σας δουλειά. Παρόλα αυτά, αν δεν είστε σίγουροι για κάτι, μην υποθέτετε τα χειρότερα και σαφώς προσπαθήστε να διαχωρίσετε τα συναισθήματα σας και να εκλογικεύσετε μια κατάσταση, από το να αφήνεστε στον θυμό ή την ένταση να σας παρασύρει σε συμπεριφορές που μπορεί να μετανιώσετε. Οι βραδινές ώρες είναι σχετικά πιο θετικές, αν θέλετε να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση ή να δώσετε τέλος σε μια κατάσταση.

Σήμερα είναι μια μέρα που πρέπει να ακούτε περισσότερο αυτά που θα σας πουν οι άλλοι και να μιλάτε λιγότερο. Καθώς θα υπάρχει ένα πιο ασταθές και νευρικό κλίμα στην ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες δεν θα είναι δύσκολο να παρεκτραπείτε αν κάποιος σας προκαλέσει λέγοντας κάτι που δεν θέλετε να ακούσετε ή να σας πατήσει ένα λάθος κουμπί, ακόμη κι αν προέρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο είναι περιοριστική από τη φύση της και σας ωθεί να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στους στόχους σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να θυσιάσετε τη διασκέδαση και την ανεμελιά για να τους επιτύχετε.

Μια μέρα με ισχυρές επιδράσεις η σημερινή, καθώς σχηματίζεται το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, σε ένα φιλικό σας ζώδιο και σας παρέχει ένα ασφαλές πλαίσιο για να κινηθείτε σήμερα και να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Για σας τους Κριούς, η όψη του Δία με τον Ήλιο, θα μπορούσε να σημαίνει θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας προσωπικούς κι επαγγελματικούς, τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες, την προσωπική σας ζωή. Ακόμη, μπορεί να προκύψει μια πρόταση επαγγελματικής φύσης με όφελος και στα οικονομικά σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να βρείτε έναν σύμβουλο, έναν δικηγόρο, γιατρό, λογιστή, κάποιον που θα σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε με μια εκκρεμότητα που μπορεί να έχετε. Επίσης, είναι μια μέρα που γιορτάζει τη συλλογική δουλειά, τη φιλία και δίνει αισιοδοξία για την υλοποίηση των στόχων σας.

Ακόμη κι εσείς, οι ενθουσιώδεις και εξωστρεφείς Κριοί, χρειάζεστε κάποιες φορές λίγη ξεκούραση παραπάνω, αλλά όσο κι αν το επιθυμείτε αυτό το Σαββατοκύριακο κάποιες υποχρεώσεις ή ανάγκες των άλλων θα παρεμβληθούν και ίσως να μην καταφέρετε να κλέψετε πολύ χρόνο ξεκούρασης. Από την άλλη, μπορεί να είναι κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σας προκαλούν άγχος και αυτό να μην σας επιτρέπει ψυχολογικά να ξεκουραστείτε. Όμως έτσι δεν καταφέρνετε κάτι, αφού με στρες είναι δύσκολη κι η χαλάρωση που επιδιώκετε. Δώστε λοιπόν λίγο χρόνο να επιλύσετε τα δύσκολα και μετά θα δείτε πόσο πιο άνετοι θα νιώθετε και πόσο πιο πολύ θα ξεκουραστείτε, αφού το μυαλό σας θα ησυχάσει. Την Κυριακή ο Ήλιος στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και όπως καταλαβαίνετε είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στον χώρο του σπιτιού. Φυσικά αυτά τα παιχνίδια γίνονται πολλές φορές και υπόγεια και χειριστικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρομάξετε ή να υποχωρήσετε και να δώσετε τη χαρά της χειραγώγησης σε κάποιους. Αντιθέτως ορθώστε το ανάστημα σας, αλλά με τρόπο ήρεμο και χωρίς να μπλέκετε στα δράματα των άλλων. Διατηρήστε τα όρια σας με κάθε τρόπο.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Τα ξημερώματα του Σαββάτου βρίσκει τη Σελήνη να προχωρά στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στο ονειροπόλο και συναισθηματικό περιβάλλον των Ιχθύων, η Σελήνη δεν βοηθά να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε, ενώ το μυαλό χάνεται σε διάφορα πράγματα που σκεφτόμαστε ή έχουμε την τάση να ταξιδεύουμε νοερά στον χρόνο ή να ονειρευόμαστε με τα μάτια ανοιχτά. Το εξάγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί τάση για απρόοπτες εξελίξεις. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη είναι δυνητικά η πιο απαιτητική όψη το βράδυ του Σαββάτου, που όμως παραπέμπει σε υπερβολές και στη δυσκολία να αυτοσυγκρατηθούμε κι όχι κάτι πιο δύσκολο. Μια πιο ευγενική προσέγγιση απέναντι στους άλλους, είτε είναι οι άνθρωποι της οικογένειας, είτε της δουλειάς μας, είτε ακόμη κι αυτοί που έχουμε δοσοληψίες μαζί τους στην καθημερινότητα μας, μπορεί να δώσει ένα πιο γλυκό και χαλαρό χαρακτήρα στο Σαββατοκύριακο. Η ενσυναίσθηση, το νοιάξιμο για όσους περνούν πιο δύσκολα από εμάς, ταιριάζει στη Σελήνη στους Ιχθύς. Την Κυριακή, ο Ήλιος στο ταξίδι του στον Ζυγό συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας -προσωπικές και επαγγελματικές- μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Ας μην ξεχνάμε το σύμβολο του Ζυγού και τον στόχο του που είναι η ισορροπία. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δεν θέλετε, αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες, χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης.

[...]