Κριός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

17/01/2022 – 23/01/2022

Πιο συναισθηματικοί μπορεί να γίνετε με αυτό το φεγγάρι στον Καρκίνο σήμερα που σας ωθεί να είστε λίγο πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε. Η Πανσέληνος θα λάβει χώρα μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για σας τους Κριούς και αν υπάρχουν κάποια προβλήματα εκεί, καλείστε να τα επιλύσετε. Άλλωστε, είναι ευκαιρία στο πνεύμα της έλευσης μιας καινούριας χρονιάς να βρείτε κοινό έδαφος και να μην πυροδοτήσετε εντάσεις. Γιατί δεν θα είναι και δύσκολο όπως καταλαβαίνετε. Επειδή όλοι θα είναι υπερευαίσθητοι κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου, μια λάθος λέξη ή ένα περίεργο βλέμμα μπορεί να ξεσηκώσει απρόβλεπτες αντιδράσεις και πολύ θυμό κι εκνευρισμό από την πλευρά σας. Φυσικά, ενδέχεται να παίζουν κι άλλα σενάρια σε σχέση με την οικογένεια ή το σπίτι ως ακίνητο. Ψυχραιμία Κριοί μου. Σήμερα όσες υποχρεώσεις κι αν έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο κοιτάξτε να ασχοληθείτε λίγο και με τις προσωπικές σας ανάγκες ή και να χαλαρώσετε σπίτι σας. Κάποιο άτομο από τον χώρο εργασίας πάντως φαίνεται ότι θα σας δυσκολέψει ή μπορεί να νιώσετε ότι η συμπεριφορά του απέναντί σας είναι άδικη. Προσπαθήστε να μην το πάρετε πολύ βαριά ή προσωπικά και δώστε τόπο στην οργή.

Περισσότερα για την Πανσέληνο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η Σελήνη στην πορεία της όλη την ημέρα στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα σας δίνει το περιθώριο για διορθώσεις, συμβιβασμούς και ό,τι άλλο περνάει από το χέρι σας για να βελτιώσετε μια κατάσταση. Ακόμη, σας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας πιο ευέλικτα και γνήσια. Η αμεσότητα θα είναι η κυρίαρχη ιδιότητα της ημέρας, καθώς θα αισθανθείτε πιο άνετα να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας -όποια κι αν είναι αυτά- προς τις κατευθύνσεις που θέλετε. Ο έρωτας θα έχει κι αυτός ιδιαίτερη σημασία σήμερα, αν και δεν αποκλείεται να μείνει σε ορισμένες περιπτώσεις σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο. Προφανώς θα έχετε πολλά να σκεφτείτε πάνω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και τους επόμενους μήνες. Από σήμερα και για ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης, αλλάζοντας ζωδιακό άξονα, θα επηρεάσουν τους οικονομικούς τομείς του ωροσκοπίου σας. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου στον Καρκίνο στη 01:47 τα ξημερώματα, η Σελήνη θα μπει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 06:03 το πρωί που θα προχωρήσει στον Λέοντα, όπου και θα μείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έντονη επιθυμία μας θα είναι να δούμε τους στόχους μας να υλοποιούνται. Η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή όμως μας κάνει κάπως πιο βιαστικούς στα συμπεράσματα μας απ’ όσο πρέπει και αυτό είναι το μόνο που δεν συνίσταται μια μέρα σαν κι αυτή. Το να ολοκληρώσουμε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και να προωθήσουμε τα σχέδια μας είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας, αρκεί να είμαστε κάπως πιο υπομονετικοί και να σχεδιάζουμε κάθε βήμα μας στη λεπτομέρεια του. Σήμερα οι δεσμοί της Σελήνης προχωρούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, δίνοντας έμφαση τον επόμενο ενάμισι χρόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 στην οικονομία, τις επενδύσεις, τη γη, την ενέργεια. Περισσότερα για τη νέα θέση των δεσμών της Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

[...]