Κριός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

19/02/2024 – 25/02/2024

Η εβδομάδα ξεκινά με απαιτήσεις για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας και με έμφαση στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Η Δευτέρα είναι μέρα με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Ο Ήλιος τα ξημερώματα περνά στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, στους Ιχθύς, κλείνοντας ακόμη έναν κύκλο στο αέναο φαινομενικό ταξίδι του στον ζωδιακό. Σε ένα μήνα από τώρα θα ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια, μια καινούρια αστρολογική χρονιά. Το διάστημα της παραμονής του στους Ιχθύς είναι πάντα για το ζώδιο σας ένα πιο ήσυχο, πιο εσωτερικό διάστημα, που καλείστε να κάνετε περισσότερη δουλειά με τον εαυτό σας και να σταματήσετε να τρέχετε σαν τρελοί. Όλα σιγά σιγά θα αρχίσουν να είναι πιο ξεκάθαρα στο μυαλό σας και καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε τις προοπτικές της ζωής παρακάτω, θα κάνετε και πιο σωστές επιλογές. Ακόμη είναι μια εξαιρετική περίοδος για αποτοξίνωση, για να διώξετε από το σπίτι, τη δουλειά, αλλά κι από σας τους ίδιους ό,τι δεν σας είναι χρήσιμο και δεν σας ωφελεί πια. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στο σώμα και τη φυσική σας κατάσταση αλλά και στο πνεύμα. Σ’ αυτή την περίοδο το υποσυνείδητο σας σάς μιλά πιο δυνατά όπως και τα όνειρα σας.

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας σήμερα, ενώ μέσα σας μπορεί να ψάχνετε ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σκέφτεστε και πιστεύετε και σε αυτό που αισθάνεστε. Σήμερα αυτά τα δυο μπορεί να μην κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που σας συμβαίνει. Ακόμη μπορεί να έχετε κάποιες συζητήσεις για θέματα οικονομικά με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον ή τους γονείς σας, αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας.

Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη ακόμη στον Καρκίνο και μολονότι είναι μια σούπερ παραγωγική μέρα για σας θα θέλατε να την περάσετε κάπως πιο χαλαρά και να νιώσετε τη φροντίδα των άλλων απέναντι σας, όπως ακριβώς τους φροντίζετε κι εσείς. Και δεν είναι κακό μάλιστα να το διεκδικήσετε κιόλας από τους δικούς σας ανθρώπους. Απλά να έχετε και ρεαλιστικές προσδοκίες. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργεί ένα πιο βαρύ κλίμα τις απογευματινές ώρες, αλλά μη αφήνετε τη διάθεση των άλλων να επηρεάζει τη δική σας. Βρείτε κάτι που σας δίνει ευχαρίστηση να ασχοληθείτε σήμερα είτε είναι ένα χόμπι ή ένας περίπατος με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή το αγαπημένο σας κατοικίδιο.

Η Πέμπτη είναι πιο κοινωνική μέρα για σας και σας δίνει ευκαιρίες κάπως να το ρίξετε έξω, είτε για να κάνετε μια βόλτα είτε για να δείτε κάποια άτομα που σας έχουν λείψει. Θα εστιάσετε την προσοχή σας σε φίλους κι εδώ είναι που θέλει προσοχή αν υπάρχει κάποιο θέμα είτε με ένα φίλο είτε ακόμη με ένα συνεργάτη. Πρέπει να δείτε αν αυτή η σχέση σας ικανοποιεί, αν κινείστε και οι δυο στο ίδιο μήκος κύματος ή αν πρέπει να συζητήσετε τις διαφορές σας και να πάρετε από κοινού απόφαση για το πώς θα προχωρήσετε. Αν έχετε γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει και μια ικανοποιητική επαγγελματική ή οικονομική πρόταση που θα συζητήσετε. Παρόλα αυτά, προσέξτε τις παρορμητικές αγορές. Αναλυτικά για το πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας η όψη Αφροδίτης-Άρη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Τις πρωινές ώρες σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Υδροχόο κάνοντας δύσκολο να αντισταθούμε στην υλοποίηση των επιθυμιών μας. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη είναι μια από τις πιο όμορφες όψεις για ερωτικά ραντεβού, αλλά και για να ενισχύσουμε τις φιλίες μας. Αν έχετε θέματα σε μια προσωπική σχέση που θέλετε να τα συζητήσετε και να τα ξεδιαλύνετε, εκμεταλλευτείτε τη μέρα για μια τέτοια διαδικασία. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζοντας αντιθέσεις με τη σύνοδο αυτή κάνοντας μας κάπως πιο εγωιστές κι αυτό θέλει λίγη προσοχή, γιατί πιθανόν να φανούμε κάπως επιθετικοί ή υπερβολικοί. Αναλυτικά για το πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας η όψη Αφροδίτης-Άρη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

[...]