Κριός ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021

Το 2021 θα περάσετε τους πάντες και τα πάντα από… κόσκινο. Καταρχάς θα αλλάξετε εσείς οι ίδιοι, θα επαναξιολογήσετε τις προτεραιότητες σας και στη συνέχεια θα κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα σε όλες τις σχέσεις σας, φιλικές και προσωπικές. Θα κρατήσετε κοντά σας μόνο όσους ευθυγραμμίζονται με τα θέλω σας και άτομα που δεν σας ενδιαφέρουν πια και επιβραδύνουν το βήμα σας θα εξαφανιστούν από το οπτικό σας πεδίο.

Με τον αυστηρό Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου μέσα στον 11ο οίκο που αφορά στους φίλους και στις ομάδες και τον αντισυμβατικό Ουρανό στον Ταύρο στον 2ο οίκο των αποκτημάτων και των αξιών σας, θα μπείτε στη διαδικασία να σπάσετε όλους τους επιφανειακούς δεσμούς και θα επιλέξετε να έχετε στη ζωή σας μόνο τα άτομα με τα οποία μπορείτε πραγματικά να είστε ο εαυτός σας.

Τα τετράγωνα του Κρόνου-Ουρανού, στις 17 Φεβρουαρίου, στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου, θα σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε από την αρχή τους στόχους και τις προοπτικές σας και με τη βοήθεια του επεκτατικού Δία από τον 11ο οίκο σας θα γίνετε πιο ενεργητικοί στα κοινά και θα έχετε νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας πιθανώς και μέσω του διαδικτύου ή και των νέων τεχνολογιών. Αν θέλατε να ασχοληθείτε με την πολιτική, να ηγηθείτε μιας καινούριας συλλογικής προσπάθειας το 2021 είναι η χρονιά σας.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, επηρεάζουν το 3ο και το 9ο ηλιακό σας σπίτι και ίσως σας δοθούν οι ευκαιρίες να αποκτήσετε νέες γνώσεις και να ανοίξετε τους γνωστικούς και πνευματικούς σας  ορίζοντες. Μάλιστα ευνοούνται οι δράσεις σε ΜΜΕ και εκδόσεις. Αν στερηθήκατε τα ταξίδια και μάλιστα τα μακρινά, το 2021 μπορεί όχι από την αρχή του σίγουρα όμως τους καλοκαιρινούς μήνες θα σας δώσει ευκαιρίες να ανοίξετε τα φτερά σας και να βρεθείτε σε μια άλλη χώρα ή και ήπειρο.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου ενεργοποιεί το 2ο ηλιακό σας οίκο που αφορά στα οικονομικά σας και θα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε σοβαρά τα έσοδα σας, αναζητώντας περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα σε αυτόν τον τομέα.

Το διάστημα που ο Δίας θα επισκεφθεί για 2,5 μήνες τους Ιχθύς, από τις 13 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου, ίσως σας βοηθήσει να κάνετε μια βουτιά στην ψυχή σας, προκειμένου να βρείτε τις πραγματικές σας ανάγκες.

Στο τέλος της χρονιάς, στις 21 Δεκεμβρίου, ο πλανήτης της ευχαρίστησης, των σχέσεων και των χρημάτων, η Αφροδίτη, θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, μέσα στον 10ο οίκο της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης σας. Θα πατήσετε «φρένο» και θα επανεκτιμήσετε τις εργασιακές σας σχέσεις, αλλά την καριέρα σας. Αν λοιπόν έχετε έναν εργοδότη που δεν εκτιμά τις προσπάθειες και τις ικανότητές σας ή μια δουλειά που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και την αξία σας, ίσως δώσετε ένα τέλος ή θα επαναδιαπραγματευθείτε συμβάσεις και συμφωνίες. Όμως, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για νέες συνεργασίες. Μην ξεχνάτε ότι η ανάδρομη Αφροδίτη δείχνει επίσης πού πρέπει να συμβιβαστούμε και αυτή η διέλευση θα επισημαίνει τους τομείς που θα πρέπει να μετριάσετε τον ανταγωνισμό σας, να επαναπροσδιορίσετε τον ρόλο σας και να γίνετε καλύτερος ομαδικός παίκτης.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

2021

Λίγο έμεινε για να τελειώσει η χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και η αγωνία για το τι θα φέρει το 2021 κορυφώνεται. Το 2020 ήταν η χρονιά που οι… συναντήσεις του Κρόνου με τον Πλούτωνα καθόρισαν τις εξελίξεις και «βοήθησαν» να διαλυθούν σχεδόν τα πάντα. Το 2021, καλούμαστε να μαζέψουμε κάποια από τα κομμάτια μας και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή. Όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον όλα έχουν αλλάξει και μόνο μέσω της συνεργασίας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της ανανέωσης των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών μας θεσμών, θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Αυτή είναι και η τεράστια πρόκληση του 2021 με τα 3 τετράγωνα που θα γίνουν μεταξύ του Κρόνου (που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι το ζώδιο της συλλογικότητας) και του Ουρανού (που είναι στον Ταύρο και έχει ως κύρια θέματα του την ασφάλεια).

[...]