Κριός ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2024

To 2024 είναι από τις πιο σημαντικές χρονιές για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και η πρόοδος που θα επιτελέσετε στη διάρκεια του θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Στο ξεκίνημα της χρονιάς η καριέρα και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες θα σας απασχολήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης θα λάβει θέση στον Αιγόκερω στις 04/01 δίνοντας σας την απαραίτητη ώθηση να κυνηγήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας.

Η φωνή σας γίνεται όχημα για να διεκδικήσετε για το κοινό καλό

Στις 21/01 έρχεται όμως η σημαντικότερη αλλαγή του 2024, καθώς ο Πλούτωνας θα περάσει στον Υδροχόο. Ο Πλούτωνας έκανε μια μικρή δοκιμαστική πτήση από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023 σε αυτό το ζώδιο, αλλά την οριστική του θέση στον Υδροχόο για τα επόμενα 20 χρόνια θα τη λάβει μέσα στο 2024 και συγκεκριμένα από τις 19/11. Βλέπετε από τις 02/09 μέχρι τις 19/11 θα επιστρέψει για τελευταία φορά στον Αιγόκερω. Από τη νέα του θέση στον Υδροχόο θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις, ενώ θα γίνετε πιο ενεργοί σε κοινωνικά δίκτυα, θα λάβετε μέρος σε ομάδες, οργανώσεις ή κόμματα με σκοπό τις ανθρωπιστικές ή περιβαλλοντολογικές δράσεις και θα προσπαθήσετε να ανοίξετε τους ορίζοντες της δουλειάς σας και έξω από τα στενά όρια της χώρας μας με τη χρήση της τεχνολογίας. Η φωνή σας έχει δύναμη γι’ αυτό μη φοβηθείτε να τη χρησιμοποιήσετε για το γενικό καλό κι όχι μόνο για το δικό σας.

Έλλειψη προσανατολισμού και παρασκήνιο

Μια άλλη σημαντική επιρροή εφέτος, αλλά κάπως πιο εσωτερική και απαιτητική που έχει ξεκινήσει από το 2023, είναι η πορεία του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων. Όταν ο Κρόνος βρίσκεται στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου μας, όπως συμβαίνει σε σας εφέτος, νιώθουμε σαν να χάνεται κάπως η σταθερότητα ή η αίσθηση του προσανατολισμού μας. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έρχεται μετά… Καθώς οι παλιές δομές και ό,τι μας εξυπηρετούσε στο παρελθόν αρχίζει να καταρρέει, ο Κρόνος μας δίνει την αίσθηση ότι αιωρούμαστε και νιώθουμε άδειοι. Έτσι αρχίζουμε να κοιτάμε γύρω μας ψάχνοντας το καινούριο, αυτό που θα μας ικανοποιήσει περισσότερο, ή μπορεί να διαπιστώνουμε την ύπαρξη ενός παρασκηνίου για το οποίο όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Στην πραγματικότητα η θέση του Κρόνου στους Ιχθύς κλείνει έναν κύκλο εμπειριών στη ζωή σας που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια. Είναι μια περίοδος προετοιμασίας που κάνουμε τα ξεκαθαρίσματα μας, ώστε να χτίσουμε όταν θα έρθει ο Κρόνος στο ζώδιο μας ένα καινούριο στυλ ζωής και μια νέα προσωπικότητα. Όμως η επιρροή του Κρόνου από τους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε κι από εξαρτήσεις, τοξικές συνήθειες και σχέσεις. Από την άλλη θα βοηθήσει αν υπάρχουν άνθρωποι που θέλετε να συγχωρήσετε και να τους πλησιάσετε να το κάνετε πιο εύκολα. Σημαντική με την επιρροή του Κρόνου πρέπει να είναι και η φροντίδα προς τον εαυτό σας σε επίπεδο υγείας και φυσικής κατάστασης. Μην αγνοείτε ενδείξεις όταν κάτι δεν πάει καλά και προσπαθήστε να θωρακίσετε τον οργανισμό σας τις περιόδους που υπάρχουν περισσότερες ιώσεις, κλπ.

Το 2024 είναι μια χρονιά συνειδητοποιήσεων και ενδυνάμωσης

Το 2024 θα κάνετε όμως τη σημαντικότερη συνειδητοποίηση για τη ζωή σας. Καθώς ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης (Κάρμα) θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα γίνετε πιο ειλικρινείς με τον εαυτό σας αποδεχόμενοι και τις «σκοτεινές» σας πλευρές και θα ορθώσετε το ανάστημά σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δύναμη όπως ποτέ στο παρελθόν. Βλέπετε τον Φεβρουάριο, ο Βόρειος Δεσμός θα συναντήσει τον Χείρωνα στο ζώδιο σας και θα βοηθήσει να γιατρέψετε πληγές του παρελθόντος και να γίνετε κι εσείς με τη σειρά σας θεραπευτές και των άλλων. Θα βοηθήσει επίσης να συνειδητοποιήσετε ποιους θέλετε στο πλευρό σας και ποιους χρειάζεται να βγάλετε από τη ζωή σας. Προς αυτή την κατεύθυνση του ξεδιαλέγματος στις σχέσεις και στις συνεργασίες θα σας ωθήσουν και οι εκλείψεις που θα σχηματιστούν στον άξονα του ζωδίου σας με τον Ζυγό την άνοιξη και το φθινόπωρο. Με τις εκλείψεις θα μάθετε πολλά όχι μόνο από τους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας εμπιστεύονται, αλλά και τους ανταγωνιστές σας. Όλα αυτά θα οδηγήσουν στο να αποβάλλετε τις περιοριστικές αντιλήψεις και πεποιθήσεις για τον εαυτό σας που μπορεί να κουβαλάτε από την παιδική σας ηλικία και να γίνετε ακόμη πιο ισχυροί ως προσωπικότητες.

Φέτος ξεκινά ένας νέος κύκλος εκλείψεων στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου. Θα έχουμε μια μοναδική έκλειψη Σελήνης σε αυτόν τον άξονα στους Ιχθύς στις 18/09 που θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα το παρασκήνιο στη δουλειά αλλά και την υγεία σας.

Οικονομική ανάσα

Από τον Ιανουάριο μέχρι τις 25 Μαΐου το βάρος πέφτει σε έναν τομέα (ιδιαίτερα ασταθή τα τελευταία χρόνια) τα οικονομικά σας. Εκεί θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα ταλέντα και τις ικανότητές σας για να αυξήσετε το εισόδημά σας, καθώς με τη σύνοδο του Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο, το ζώδιο που συμβολίζει τα οικονομικά σας, την άνοιξη μπορεί πραγματικά να εκτιναχθούν τα έσοδα σας κι από πηγές που πιθανώς δεν περιμένατε. Κάποιοι μπορεί να λάβετε μια γενναιόδωρη αύξηση, άλλοι να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εσόδων ή ακόμη μπορεί το διαδίκτυο και η τεχνολογία να σας προσφέρουν μια ιδιαίτερα προσοδοφόρα διέξοδο. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να τα διαχειριστείτε επιπόλαια ή να πάρετε αχρείαστο ρίσκο.

Έμφαση στην επικοινωνία, τη γνώση, τα ταξίδια

Από τις 25/05 και για το υπόλοιπο της χρονιάς η καθημερινότητα αποκτά ένα πιο φωτεινό και δελεαστικό πρόσωπο, οι κινήσεις και οι μετακινήσεις σας αυξάνονται (μπαίνετε και στον πειρασμό να πάρετε ένα καινούριο μεταφορικό μέσο ίσως), και το περιβάλλον σας (φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες) βρίσκεται στο πλευρό σας με τον Δία να προχωρά στους φιλικούς σας Διδύμους.

Ο Δίας από αυτό το ζώδιο στον τομέα της επικοινωνίας θα σας κάνει πιο αισιόδοξους στην προσέγγιση σας απέναντι στους άλλους, πιο πειστικούς για τις θέσεις και τις ιδέες σας. Αν εργάζεστε στα ΜΜΕ, στον χώρο της διαφήμισης, του τουρισμού και των μεταφορών θα έχετε θετικές εξελίξεις και θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε ταλέντα σας που ίσως δεν είχατε ακόμη διαγνώσει. Κάποιοι ίσως ξαναγυρίσετε στα θρανία για να αποκτήσετε γνώσεις, επιμόρφωση που θα προσθέσετε στο βιογραφικό σας. Αν ακόμη είχατε αφήσει στη μέση σπουδές ή επιθυμούσατε πάντα να μάθετε μια ξένη γλώσσα, υπολογιστές, κλπ., τώρα έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία για κάτι τέτοιο. Ακόμη και τα μαθήματα οδήγησης ευνοούνται με τη θέση του Δία στους Διδύμους. Κάτι άλλο που θα απολαύσετε είναι τα ταξίδια κυρίως σε κοντινές αποστάσεις, που πιθανώς συνδέονται και με το αντικείμενο της εργασίας σας.

Ο τελευταίος μήνας του 2024 θα είναι απαιτητικός για όλους, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στις 06/12 στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτό μπορεί να έχει ως συνέπεια να καθυστερήσουν κάποια πλάνα σας, να έχετε δυσκολίες σε δημιουργικές ιδέες ή ακόμη μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σε μια ερωτική σας σχέση ή σε θέματα παιδιών.

Τα δύσκολα διαστήματα της χρονιάς που χρειάζεται προσοχή, ψυχραιμία και φροντίδα σε υγεία, σχέσεις, οικογένεια και δουλειά είναι:

4 Ιανουαρίου – 13 Φεβρουαρίου

1 Μαΐου – 9 Ιουνίου

5 Σεπτεμβρίου – 3 Νοεμβρίου και 06/12 μέχρι τέλος

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

2024

Κάθε νέα χρονιά αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας, φέρει τη δική της διαφορετική ενέργεια, τις δικές της προκλήσεις και ευκαιρίες. Το 2024 δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τον κανόνα αυτό. Οι πλανήτες κινούνται αέναα στο Ηλιακό μας σύστημα, αλλά κάποιες από τις κινήσεις και τις όψεις τους είναι πιο σημαντικές μέσα στη νέα χρονιά. Ας δούμε λοιπόν τις κορυφαίες αστρολογικές επιρροές του 2024 και πώς θα μας επηρεάσουν αναλυτικά.

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2024

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από τις 21 Ιανουαρίου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και από τις 19 Νοεμβρίου μέχρι το 2044

Πέρυσι όπως και φέτος έχουμε το παιχνίδι του Πλούτωνα ανάμεσα σε δυο ζώδια: τον Αιγόκερω και τον Υδροχόο. Το 2023 είχαμε το ίδιο παιχνίδι, μόνο που η δοκιμαστική του πτήση στον Υδροχόο κράτησε πολύ λιγότερο σε σχέση με την περίοδο που έμεινε στον Αιγόκερω. Φέτος θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Θα μείνει στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στον Υδροχόο, όπου θα εγκατασταθεί για τα καλά για τα επόμενα 20 χρόνια στις 19/11/2024, ενώ θα αποχαιρετήσει τον Αιγόκερω εντελώς μένοντας μόνο από τις 02/09/2024 μέχρι τις 19/11/2024. Ο Πλούτωνας στην ελληνική μυθολογία ήταν ο βασιλιάς του «κάτω κόσμου». Συνδέεται με τον θάνατο και την αναγέννηση, τη μεταμόρφωση, την ενδυνάμωση, τη δύναμη, την εξουσία και το ασυνείδητο. Συμβολίζει το αόρατο, το μυστήριο, την ψυχή και κάθε ζωδιακή του μετακίνηση δεν επηρεάζει μόνο τη ζωή μας σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και το συλλογικό ασυνείδητο, τις μάζες και τη ζωή στον πλανήτη. Σαφώς τη μετάβαση από τον Αιγόκερω που παρέμεινε από το 2008 στον Υδροχόο θα την αισθανθούμε σε πολλά επίπεδα. Άλλωστε πήραμε μια γεύση το 2023. Από το 2008 ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω με κάποιο τρόπο διέλυσε κοινωνικές και πολιτικές δομές, άλλαξε πολλά από τα δεδομένα στην παγκόσμια οικονομία, δημιούργησε μεγάλες ανασφάλειες και γκρέμισε σχεδόν ό,τι μας έδινε ασφάλεια και σιγουριά για να γεννήσει μια εντελώς νέα κατάσταση από τη νέα του θέση στον Υδροχόο. Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και σχετίζεται με την πρόοδο της τεχνολογίας, την επανάσταση, την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και τη δύναμη που επιστρέφει πλέον στον άνθρωπο μέσα από συλλογικές προσπάθειες. Σαφώς και μας δίνει την ευκαιρία να ανατρέψουμε τις όποιες παθογένειες έχουμε εντοπίσει αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, ή όσοι έχουν πλανήτες ή και ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τη 0η μέχρι και την 3η μοίρα. Αναλυτικά για τον Πλούτωνα στον Υδροχόο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ο Δίας σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο την άνοιξη του 2024 (21/04/2024)

Μια αρκετά σπάνια όψη θα σχηματιστεί την άνοιξη του 2024 ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιο του Ταύρου. Η όψη θα είναι ακριβείας στις 21/04/2024, αλλά το εύρος της επιρροής της θα είναι πολύ μεγαλύτερο και συγκεκριμένα από τις 24/02/2024 μέχρι τις 25/05/2024. Πάντα η συνάντηση δυο αργών πλανητών παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι σημαντική για τα τεκταινόμενα. Όταν οι αργοί πλανήτες μας επηρεάζουν ο αντίκτυπος τους δεν αφορά μόνο τις μέρες που σχηματίζουν μια όψη, αλλά πολλές φορές και ολόκληρους μήνες ή χρόνια. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό θα ενεργοποιήσει αλλαγές τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό στον πλανήτη μας. Ο Δίας είναι ο ευεργέτης πλανήτης της αστρολογίας που ό,τι αγγίζει το μεγεθύνει, το επεκτείνει. Φέρνει ευκαιρίες, αισιοδοξία, ελπίδα και δίνει νόημα στη ζωή μας. Ο Ουρανός από την άλλη είναι ο πλανήτης της αλλαγής. Είναι ο πλανήτης της επανάστασης, της απελευθέρωσης από οτιδήποτε μας πιέζει και μας κάνει να ασφυκτιούμε είτε είναι καταστάσεις είτε άνθρωποι. Είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την εξέλιξη της ανθρωπότητας, του «ξυπνήματος» της συλλογικής μας συνείδησης και φέρνει εκπλήξεις και απρόοπτα. Καθώς είναι ο πιο «απρόβλεπτος» από τους πλανήτες είναι δύσκολο να προβλέψουμε με ακρίβεια τι θα φέρει σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτός φυσικά από τα βασικά της επιρροής που είναι οι κατακλυσμιαίες αλλαγές. Η κορυφαία συνάντηση Δία-Ουρανού υπόσχεται να μας ξυπνήσει, να μας ενεργοποιήσει προς την κατεύθυνση των αλλαγών, ενώ θα δούμε και ένα επαναστατικό ρεύμα σε κοινωνικό επίπεδο να ενώνει τις φωνές πολλών ανθρώπων που είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για περισσότερη δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες για όλους. Η όψη αυτή είναι ωδή στη διαφορετικότητα και μας ανοίγει νέους ορίζοντες σκέψης. Αναλυτικά για την επιρροή της συνόδου του Δία με τον Ουρανό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ο Δίας θα βρίσκεται σε δυο ζώδια στη νέα χρονιά, στον Ταύρο μέχρι τις 25 Μαΐου και στους Διδύμους από τις 25/05/2024 μέχρι τις 09/06/2025

Για την επιρροή του Δία στον Ταύρο στο πρώτο πεντάμηνο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Ο Δίας στους Διδύμους, στο δεύτερο ζώδιο που θα επισκεφθεί το 2024, είναι μια θέση που ο πλανήτης της αφθονίας, της επέκτασης και της σοφίας βρίσκεται σε «αδυναμία» σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, καθώς βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο της διακυβέρνησής του τον Τοξότη. Ακόμη όμως και σε αυτή την περίπτωση δεν παύει να είναι ένας πλανήτης που χαρίζει τύχη, εύνοια, φέρνει ευκαιρίες και δώρα στη ζωή μας. Στο ζώδιο των Διδύμων τα πάντα κινούνται γύρω από το μυαλό και τη σκέψη. Εδώ ο Δίας γίνεται περίεργος, έχει δίψα για μάθηση, έχει ζωντανή και παιχνιδιάρικη διάθεση και προσαρμόζεται. Άλλωστε οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της επικοινωνίας, της πληροφορίας, της κοινωνικής δικτύωσης. Τα δώρα του Δία από αυτή τη θέση είναι η επέκταση και το άνοιγμα των οριζόντων μας που προέρχεται από τη διάθεση μας να σκεφτούμε, να μάθουμε, να μοιραστούμε με τους άλλους. Θα μας δώσει ευκαιρίες να ισχυροποιήσουμε την αυτοπεποίθησή μας στην επικοινωνία, θα μας κάνει πιο ανοιχτούς και πιο κοινωνικούς και θα θελήσουμε να μάθουμε και να δούμε νέα πράγματα, να εξερευνήσουμε νέες προοπτικές και να κάνουμε επίσης αλλαγές στη ζωή μας. Όμως ο Δίας φέτος θα σχηματίσει τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο τετράγωνα με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Τα τετράγωνα αυτά αφορούν κυρίως τα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων. Όμως όλοι στα ωροσκόπια μας έχουμε αυτά τα 4 ζώδια σε κάποιους οίκους, ή έχουμε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, άρα αφορούν όλους μας. Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο δημιουργεί συνήθως εσωτερικές εντάσεις, ενώ μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με οξεία κριτική ή περιοριστικές αντιλήψεις ή συνθήκες. Ενδεχομένως κάποιες από τις απόψεις, τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις μας να γκρεμιστούν με αυτή την επιρροή και να νιώθουμε μεγαλύτερη αβεβαιότητα και ανασφάλεια σαν να χάνουμε τον έλεγχο στη ζωή μας. Το τετράγωνα του Δία με τον Κρόνο επίσης συνδέονται με οικονομικές δυσχέρειες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί τόσο τον Αύγουστο όσο και τον Δεκέμβριο με τα έξοδά μας. Προσεκτικοί πρέπει να είμαστε και με τις σχέσεις μας. Προβλήματα χρόνων που κρύβαμε επιμελώς κάτω από το χαλάκι μπορεί να έρθουν με βιαιότητα στο προσκήνιο ώστε να τα αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο. Μια στάση υπευθυνότητας, πειθαρχίας και η θετική μας στάση απέναντι στις προκλήσεις θα βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα και να βγούμε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια του 2024

Ο Κρόνος έχει πάρει θέση στους Ιχθύς από τις 07/03/2023 και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς επηρεάζοντας τους γεννημένους στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Αναλυτικά για την επιρροή του Κρόνου στους Ιχθύς μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2024

Οι εκλείψεις είναι δείκτες σημαντικών αλλαγών στη ζωή μας. Οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα, σηματοδοτούν το τέλος καταστάσεων και σχέσεων και οδηγούν σε νέες σχέσεις και καταστάσεις. Ουσιαστικά αντιπροσωπεύουν τον ίδιο τον κύκλο της ζωής. Κάθε χρονιά κατά μέσο όρο έχουμε δυο περιόδους εκλείψεων με 4 συνήθως εκλείψεις και το 2024 δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Τη χρονιά αυτή συνεχίζονται οι εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο, ενώ θα ξεκινήσει και ο νέος κύκλος εκλείψεων που θα ξεδιπλωθεί τα επόμενα χρόνια στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου από τον Σεπτέμβριο. Αναλυτικά έχουμε:

Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στις 25 Μαρτίου 2024 στον άξονα Ζυγού (Σελήνη) – Κριού (Ήλιος). Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στις 08 Απριλίου 2024 στο ζώδιο του Κριού. Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στις 18 Σεπτεμβρίου 2024 στον άξονα Ιχθύων (Σελήνη) – Παρθένου (Ήλιος). Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στις 02 Οκτωβρίου 2024 στο ζώδιο του Ζυγού. Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

[...]