Κριός ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 - 10/07/2022

Η ανακούφιση που θα νιώσετε τη στιγμή που φεύγει ο Άρης από το ζώδιο σας στις 5/7 είναι μεγάλη, μολονότι δεν θα γίνει αυτόματα μέσα σε μια νύχτα. Σιγά-σιγά όμως θα αρχίσετε να νιώθετε λιγότερη πίεση. Ο Άρης τις προηγούμενες εβδομάδες (από τις 24/5) ήταν ένας σίφουνας στη ζωή σας, που έφερε τα πάνω-κάτω ακόμη και με κρίσεις ταυτότητας, κατεύθυνσης και προσανατολισμού. Από την άλλη, σας έκανε πιο μαχητικούς και σας έδειξε πόση δύναμη έχετε όταν θέλετε. Πλέον ο Άρης περνά στον Ταύρο, στον τομέα που συμβολίζει την ασφάλεια και τα οικονομικά σας. Και όλο το επόμενο διάστημα μέχρι τις 20/8 αυτή θα είναι η προτεραιότητα. Να σταθεροποιήσετε ή και να αυξήσετε τα έσοδα σας, ώστε να νιώθετε πιο ασφαλείς σε πρακτικό επίπεδο. Θα ψάξετε λοιπόν όλους τους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας, να κάνετε τη δουλειά σας να αποδίδει περισσότερο ή θα ψάξετε εναλλακτικές στα θέματα της καριέρας. Αυτή τη φορά δε χρειάζεται να είστε βιαστικοί στις αποφάσεις σας. Ο Ταύρος έχει ως μότο του άλλωστε το «αργά και σταθερά θα νικήσουμε». Ο Ταύρος ως ζώδιο της γης είναι ρεαλιστής και βασίζεται στα γεγονότα κι όχι σε υψηλές προσδοκίες και ανεδαφικά σενάρια. Κοιτάξτε λοιπόν τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε πρακτικά για να αναβαθμίσετε τόσο τη δουλειά όσο και το πορτοφόλι σας. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Την ίδια μέρα ο Ερμής θα περάσει στον συναισθηματικό Καρκίνο προτρέποντας σας να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως πάρετε την απόφαση να κάνετε κάποιες αλλαγές, επισκευές ή να φτιάξετε έναν προσωπικό χώρο που θα μπορείτε να εργάζεστε. Μέχρι τις 19/7 θα είστε πιο ευαίσθητοι στα λόγια των άλλων, αλλά και πιο συμπονετικοί απέναντι τους, ειδικά με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 10/7 μπορεί να φέρει μια ξαφνική οικονομική ευκαιρία.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

04/07/2022 - 10/07/2022

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει καταιγιστικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που θα μας επηρεάσουν ποικιλοτρόπως. Η πρώτη και σημαντικότερη είναι η αλλαγή ζωδίου για τον Άρη που, μετά το σύντομο ταξίδι του στον Κριό από τις 24/5, περνά στον Ταύρο στις 5/7 φέρνοντας ανακούφιση στα ζώδια της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου, μια μοίρα που συνδέεται με αρκετή ένταση και βία. Σε αυτή τη μοίρα βρισκόταν όταν ξέσπασαν στην Αμερική στο Καπιτώλιο οι επιθέσεις τον Ιανουάριο του 2021. Καθώς γιορτάζεται η ημέρα Ανεξαρτησίας στην Αμερική τη Δευτέρα 4/7 έχει ενδιαφέρον τι θα μπορούσε να γίνει. Όμως και από τη νέα του θέση στον Ταύρο οι προκλήσεις δεν σταματούν. Στο ζώδιο του Ταύρου ο Άρης απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα μας. Λύσεις που θα μας δώσουν ασφάλεια και όχι λόγια που υπόσχονται ασφάλεια. Μέχρι τις 20/8 που θα παραμείνει στον Ταύρο δεν θα είναι εύκολο. Αυτή η θέση είναι μια πιο βίαιη θέση και οι αντιδράσεις δεν ελέγχονται εύκολα. Θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο και στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ξεσπάσει ακραία και αιφνιδιαστικά. Με κάποιο τρόπο θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της οικονομίας, της ενέργειας, το επισιτιστικό. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μετά τον Άρη σειρά την ίδια μέρα έχει κι ο Ερμής να φύγει από τους Διδύμους και να περάσει στον Καρκίνο. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά ρευστό με τον Ερμή να είναι πότε ορθός και πότε ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Με την είσοδο του στον Καρκίνο οι εξελίξεις θα είναι πιο γοργές, μολονότι η κρίση μας θα επηρεάζεται από τα συναισθηματικά μας φίλτρα περισσότερο. Οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν θετική όψη μεταξύ τους την Τρίτη που είναι βοηθητική για διεκδικήσεις και αποφασιστικότητα στη δράση μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που φέρνει εκπλήξεις, αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]