Κριός ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/03/2023 - 26/03/2023

Στις 20/03 ξεκινούν για το 2023 τα γενέθλια σας! Ο Ήλιος θα περάσει το βράδυ της Δευτέρας στο ζώδιο σας σημαίνοντας την εαρινή ισημερία και την απαρχή ουσιαστικά της άνοιξης. Από δω και κάτω ξεκινά μια τελείως διαφορετική, πολύ πιο δυναμική και ενεργητική περίοδος όχι μόνο για τα ενεργειακά σας επίπεδα, αλλά για τις συνθήκες στη ζωή σας. Συνοδευόμενος μάλιστα από μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 21/03 δίνει ώθηση στα μεγάλα σας σχέδια, σας δίνει κίνητρο ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα και σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας επηρεάζει όχι μόνο αυτές τις μέρες, αλλά και όλη τη γενέθλια χρονιά σας αν έχετε γενέθλια κοντά στις αρχές του ζωδίου σας. Για σας είναι η προσωπική σας Πρωτοχρονιά αυτή η Νέα Σελήνη, με την έννοια ότι σηματοδοτεί μια περίοδο με νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Σε σας τους Κριούς αρέσει το ρίσκο και οτιδήποτε από τη μια σας φοβίζει, από την άλλη σας συναρπάζει κιόλας. Καιρός για κάποια ρίσκα, αλλά και για να δείτε σε ποιους τομείς μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Χρειάζεται απλά να σκεφτείτε τι θέλετε να αλλάξετε και να κάνετε ένα πρώτο βήμα. Μη ξεχνάτε ότι ο Δίας βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο σας ενισχύοντας τον παράγοντα «τύχη» στη ζωή σας. Μια ακόμη σημαντική αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό έρχεται στις 23/03 με τον Πλούτωνα να κάνει ηρωική έξοδο από τον Αιγόκερω που βρισκόταν από το 2008 φέρνοντας κατακλυσμιαίες αλλαγές στη ζωή σας. Η καινούρια του θέση στον Υδροχόο ευνοεί τη συλλογική δουλειά, την αλλαγή στόχων, τις δυνατές φιλίες και το ξεκαθάρισμα ανάμεσα στους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν.

Η πιο σημαντική αλλαγή της εβδομάδας για το ζώδιο σας είναι η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 25/03, που θα στρέψει την προσοχή σας ιδιαίτερα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε κάποιο μέλος της οικογένειας σας, να κάνετε κάποιες δουλειές στον χώρο του σπιτιού. Μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον κάνοντας μια μετακόμιση. Γενικά θα είστε σε μεγαλύτερη ένταση και πιο ευερέθιστοι σε αυτή την περίοδο που εκτείνεται μέχρι τις 20/05. Απλά προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι και να έχετε πλάνο για να μην χάνετε την ενέργεια σας τρέχοντας σε 500 διαφορετικές κατευθύνσεις. Σε κάθε περίπτωση αγαπητοί μου Κριοί ξεκινά μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίοδος με πολλές εξελίξεις και ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

20/03/2023 - 26/03/2023

Μεταβατική και ιδιαίτερα σημαντική για τις πλανητικές της αλλαγές η εβδομάδα που απλώνεται μπροστά μας, καθώς φεύγουμε από την εποχή των Ιχθύων για να περάσουμε στην εποχή του Κριού με την είσοδο του Ήλιου στις 20/03 το βράδυ στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, που σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία, τον Κριό. Η εαρινή ισημερία για τον κόσμο της αστρολογίας είναι η δική μας αστρολογική Πρωτοχρονιά που έρχεται πάντα τη στιγμή που ο Ήλιος περνά στη μηδενική μοίρα του Κριού. Όπως ξυπνά η φύση και ξεκινά ουσιαστικά η άνοιξη, έτσι κι εμείς μπαίνουμε σε μια διαδικασία ανανέωσης. Η δράση, η πρωτοβουλία, οι νέοι στόχοι, η κίνηση, η δυναμικότητα, όλα όσα είναι στη φύση του Κριού, είναι αυτά που θα μας ξυπνήσουν από τη χειμερία νάρκη. Ας αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να κινηθούμε περισσότερο, να κάνουμε μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα μας, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση (ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να περιποιηθούμε τα φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας), να κάνουμε διακοσμητικές παρεμβάσεις στον χώρο του σπιτιού και να μειώσουμε τον χρόνο που καθόμαστε σε ένα καναπέ βλέποντας τηλεόραση ή σκρολάροντας ατέρμονα στα κινητό μας. Την Τρίτη 21/03 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου στο ζώδιο του Κριού, που μας ενθαρρύνει να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να εστιάσουμε στον εαυτό μας και σε ό,τι μας ευεργετεί. Καθώς η πιο στενή της όψη είναι η σύνοδος με τον Ερμή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίησή τους. Το σημαντικότερο νέο της εβδομάδας, καθώς ξεκινά μια τελείως διαφορετική εποχή για τον πλανήτη μας, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/03. Την τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Υδροχόο ήταν από το 1778 μέχρι το 1798 μια πραγματικά επαναστατική περίοδο στην ιστορία, καθώς σημαδεύτηκε τόσο από την Αμερικανική όσο κι από τη Γαλλική επανάσταση. Ο Πλούτωνας μένει αρκετά χρόνια σε κάθε ζώδιο και αυτές οι περίοδοι διαμορφώνουν διαφορετικά την κάθε εποχή. Στο ζώδιο του Υδροχόου που θα παραμείνει μέχρι το 2044 απαιτεί ελευθερία, αυτονομία, δικαιοσύνη και την εξουσία στους λαούς. Η επιρροή του θα είναι καταλυτική όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο ειδικό άρθρο για την Πλουτώνια επιρροή στην ιστορία πατώντας εδώ.

Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν εδώ. Ο Άρης μετά από 7 μήνες ολοκληρώνει το ταξίδι του στους Διδύμους και περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/05. Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα θα μας απασχολήσει περισσότερο το επόμενο δίμηνο. Ο Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται σε «πτώση» σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, δηλαδή σε ένα ζωδιακό περιβάλλον που δεν του ταιριάζει για να εκδηλώσει την πύρινη ενέργεια και τη δράση του. Κατατρύχεται από παιδικές σχεδόν ανασφάλειες, είναι πιο ευερέθιστος και ευαίσθητος στην επικοινωνία με τους άλλους, η δράση του δεν εκφράζεται με ευθείς τρόπους, αλλά πλαγίως, αλλά διαθέτει κάτι πολύ σημαντικό: ενσυναίσθηση και αντανακλαστικά.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ

[...]