Κριός ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

22/07/2024 - 28/07/2024

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό τη Δευτέρα σάς κάνει κάπως παρορμητικούς με τα έξοδα και ίσως δεν αντισταθείτε σε πειρασμούς, όπως π.χ. ένα νέο τεχνολογικό γκάτζετ. Προσέξτε λίγο περισσότερο σχέσεις με συναδέλφους αλλά και φίλους που μπορεί να σας εκπλήξουν με τη συμπεριφορά τους και δείξτε ευελιξία στα απρόοπτα. Μολονότι θεωρείστε από τους πρωτοπόρους του ζωδιακού, πολλές φορές κι εσείς κολλάτε σε τρόπους και δράσεις δοκιμασμένους και συντηρητικούς που όμως δεν σας παρέχουν τα αποτελέσματα που θέλετε ειδικά στο χώρο της δουλειάς. Τολμήστε να σκεφτείτε με διαφορετικό, πιο δημιουργικό κι ευφάνταστο τρόπο τα θέματα της δουλειάς σας και θα δείτε πόσο όφελος θα έχετε και στην τσέπη σας. Επηρεάζεστε κυρίως οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Θέματα που αφορούν στο σπίτι, στην οικογένεια ή κάποιο ακίνητο θα σας απασχολήσουν την ίδια μέρα με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Ποσειδώνα. Είναι μια μέρα που η διαίσθηση, η φαντασία, το ένστικτο σας λειτουργούν σχεδόν καλύτερα κι από τη λογική σας. Δεν είναι απίθανο από το να βλέπετε πιο έντονα όνειρα κάποιες φορές ακόμη και προφητικά. Από την άλλη, με αυτή την όψη μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να νιώθετε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη ανάπαυλας και διακοπών από τη δουλειά και τη ρουτίνα. Το πρωί της Δευτέρας ο Ήλιος περνά στον φιλικό σας Λέοντα και ξυπνά μέσα σας την ανάγκη διασκέδασης, χαράς, διακοπών, αλλά και τις ερωτικές σας επιθυμίες. Τις επόμενες 4 εβδομάδες θα καταφέρετε να χαρείτε το καλοκαίρι και την προσωπική σας ζωή. Την Τρίτη 23/07 Ήλιος και Πλούτωνας έρχονται σε ρήξη σε μια όψη αντίθεσης που μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, ειδικά αν πάτε να παίξετε παιχνίδια εξουσίας με άτομα που είναι χειριστικά στο επαγγελματικό ή φιλικό σας περιβάλλον. Βαδίστε με περισσότερη προσοχή και διπλωματία αν είστε γεννημένοι στις αρχές ή το τέλος του ζωδίου. Στις 26/07 ο Ερμής προχωρά στην Παρθένο δίνοντας έμφαση στα πρακτικά θέματα της υγείας, της φυσικής σας κατάστασης αλλά και της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Το διάστημα μέχρι τις 04/08 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση ορθόδρομος ευνοεί την οργάνωση τόσο της δουλειάς όσο και των ρουτινών που σας επιτρέπουν να είστε σε καλύτερη φόρμα και να έχετε καλύτερη υγεία. Καθώς όμως η πορεία του σε αυτό το ζώδιο θα είναι παρατεταμένη λόγω της ανάδρομης φάσης του από τις 05/08, σημαίνει ότι τα θέματα αυτά θα είναι κυρίαρχα για αρκετό καιρό. Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρετε να βρείτε τρόπους να διώχνετε το άγχος που σας κατατρώει και μερικές φορές γίνεται επιζήμιο και για την υγεία σας κι από την άλλη να βρείτε τη χρυσή ισορροπία ανάμεσα στο χρόνο που διαθέτετε στη δουλειά και στη φροντίδα του εαυτού σας. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να διαπιστώσετε αστάθεια σε θέματα δουλειάς. Την ίδια μέρα ο Χείρωνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σας στο οποίο τον φιλοξενείτε από το 2018. Μέχρι το τέλος της χρονιάς σας δίνει την ευκαιρία να διαχειριστείτε τα αρνητικά συναισθήματα και την έκφραση τους καλύτερα.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

22/07/2024 - 28/07/2024

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό στις 22/07 λειτουργεί με κάπως προβοκατόρικο τρόπο και δημιουργεί νευρικότητα αλλά και έντονη παρόρμηση και βιασύνη στα συμπεράσματα μας. Αλλαγές στο πρόγραμμα και τα πλάνα μας μπορεί να είναι πιο έντονα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ μπορεί να προκύψουν και ξαφνικές ειδήσεις που μας υποχρεώνουν σε αλλαγές στα σχέδια μας. Προσοχή χρειάζεται σε θέματα της τεχνολογίας, του διαδικτύου, του ηλεκτρικού ρεύματος και συσκευών. Από την άλλη με αυτή την όψη πολλές φορές έχουμε την τάση να θέλουμε να εκσυγχρονίσουμε τις συσκευές επικοινωνίας ή μετακίνησης μας, οπότε μπορεί ξαφνικά να θέλουμε να αλλάξουμε κινητό ή αυτοκίνητο. Η νοητική ανησυχία, η ανάγκη να κάνουμε αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να προοδεύσουμε θα είναι πιο έντονη. Όπως έντονη θα είναι και η τάση να πιανόμαστε από ένα ψεγάδι ή μια περίεργη συμπεριφορά και να θέλουμε να επαναστατήσουμε. Επηρεάζει περισσότερο τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου του τρίτου δεκαημέρου και όσους ανεξάρτητα από το ζώδιο τους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 26η μοίρα. Το τετράγωνο αυτό θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές: στις 18/08 όταν ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Λέοντα και στις 07/09 όταν θα έχει γυρίσει ορθόδρομος και θα σχηματίσει πάλι τετράγωνο με τον Ουρανό. Άρα πολλά από αυτά που διαχειριζόμαστε τώρα μπορεί να τα ξαναβρούμε μπροστά μας αργότερα. Την ίδια μέρα ο Ήλιος που βρίσκεται ακόμη στον Καρκίνο συναντά τον Ποσειδώνα σε τρίγωνο. Εδώ δεν μιλάνε τα λόγια αλλά η διαίσθηση, το ένστικτο και σίγουρα τα συναισθήματα. Ο μόνος κίνδυνος με αυτή την όψη είναι βέβαια οι εξιδανικεύσεις, αλλά με λίγη προσοχή δεν θα έχετε πρόβλημα. Το τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα επίσης την ίδια μέρα βοηθά να έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και θάρρος στη διεκδίκησή μας. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών ευνοήστε περισσότερο. Το πρωί της Δευτέρας ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα, το ζώδιο που κυβερνά την καρδιά του καλοκαιριού, τη χαρά των διακοπών, της διασκέδασης, της δημιουργίας, του έρωτα και των παιδιών. Παρόλα αυτά, η πρώτη του όψη την Τρίτη 23/07 δεν είναι και η πιο αισιόδοξη καθώς κοντράρεται με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, μια όψη που δε φημίζεται για την ευθεία προσέγγιση των πραγμάτων. Συνήθως υποδηλώνει παρασκηνιακές ενέργειες αλλά και εκδήλωση αρνητικών συναισθημάτων, γι’ αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε το θυμό και τη ζήλια σε ένα κοντρόλ και φυσικά μακριά κι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσέξτε στις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας και αυτούς που έχουν «δανεική» δύναμη καθώς είναι πιο επικίνδυνοι. Η καχυποψία δεν είναι καλό πράγμα, αλλά με αυτή την όψη κρατήστε πισινή όταν βλέπεται περίεργες συμπεριφορές.

Στις 26/07 ο Ερμής αποχωρεί από τον Λέοντα προσωρινά, αφού θα επανέλθει ανάδρομος στις 15/08, και προχωρά στην Παρθένο στο δεύτερο ζώδιο της διακυβέρνησης του απαιτώντας περισσότερη οργάνωση και πρακτικότητα στην καθημερινότητα μας. Θα παραμείνει στην Παρθένο αρχικά μέχρι τις 15/08, καθώς θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στις 05/08 σε αυτό το ζώδιο, και θα βοηθήσει να βάλουμε σε μια τάξη τα πράγματα είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας, είτε στο σπίτι και στην καθημερινότητα μας. Θα επιστρέψει στην Παρθένο στις 09/09 όπου θα ομαλοποιηθούν σταδιακά τα πράγματα στην επικοινωνία. Προς το παρόν ας προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε την ανάδρομη φάση του κάνοντας back up στα δεδομένα μας, ελέγχοντας τα μέσα μεταφοράς μας και προσέχοντας τις λεπτομέρειες στις αλληλεπιδράσεις μας. Ο Χείρωνας θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία την ίδια μέρα στον Κριό μέχρι τις 29/12 δίνοντας μας μαθήματα διαχείρισης θυμού και των αρνητικών συναισθημάτων μας. Εξαιρετική η ανάδρομη πορεία του για ψυχοθεραπεία. Το Σαββατοκύριακο έχουμε το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο. Η Σελήνη αυτή μας υπενθυμίζει τις προτεραιότητες μας και μας επιτρέπει να δούμε τι περισσεύει στην καθημερινότητα μας και στη ζωή μας ώστε να απαλλαχτούμε από αυτό.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

[...]