Κριός ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

11/10/2021 - 17/10/2021

Καθώς ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία, μετά από σχεδόν 4,5 μήνες αναδρομής, θα αρχίσουν τα πράγματα να βαδίζουν σε πιο γοργούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και θα τρέξουν οι εξελίξεις, τόσο σε επίπεδο προόδου στα θέματα της καριέρας όσο και σε επίπεδο συμμαχιών, συνεργασιών, στόχων, αλλά και φιλικών σχέσεων. Έχετε διαπιστώσει πόσο σημαντικό είναι να έχετε τους σωστούς συνεργάτες, τη σωστή ομάδα που θα υποστηρίξει τους στόχους σας, αλλά και τους κατάλληλους φίλους που θα είναι στο πλευρό σας. Αν κάνατε τα ξεκαθαρίσματα σας, οργανωθήκατε καλύτερα σε σχέση με τους στόχους σας, από δω και κάτω σταδιακά θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Και ναι μπορεί ακόμη να υπάρχουν πράγματα που σας αποθαρρύνουν ή εμπόδια στη δράση σας, αλλά είναι θέμα χρόνου να τα ξεπεράσετε. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα με ανάδρομο Ερμή οπότε περιμένετε να υπάρχουν ακόμη μικροπροβλήματα στην επικοινωνία, στις επαφές, στις μετακινήσεις. Προσπαθήστε να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και στωικότητα. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία, μια όψη που συμβαίνει 2 φορές τον χρόνο, φέρνει τύχη στις σχέσεις, αρκεί να είστε κι εσείς ανοιχτοί και πρόθυμοι να τολμήσετε. Η τύχη αγαπά τους τολμηρούς κι αυτό πρέπει να κάνετε κι εσείς. Αν περιμένατε μια καλή στιγμή για να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιον, να πλησιάσετε έναν πιθανό συνεργάτη, ένα φλερτ, ένα άτομο που θα θέλατε ως φίλο, η όψη αυτή θα σας ευνοήσει να έχετε ανταπόκριση. Σε κάθε περίπτωση, η Παρασκευή είναι από τις καλύτερες μέρες της εβδομάδας. Αντίθετα με την Κυριακή, που το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα δημιουργεί ένταση κυρίως σε επαγγελματικές σχέσεις ή και παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Πριν αντιδράσετε παρορμητικά σε όποια πρόκληση, καλύτερα να οργανωθείτε και να περιμένετε την επόμενη εβδομάδα να εκδηλώσετε τη δράση σας.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

11/10/2021 - 17/10/2021

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου στις 12/10. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που έχουμε ανάδρομο φαινομενικά Ερμή και Δία. Στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας και οι δύο πλανήτες θα γυρίσουν ορθοί, φέρνοντας εξελίξεις και διώχνοντας τη στασιμότητα αυτής της περιόδου. Ο Κρόνος ήταν ανάδρομος από τον Μάιο στο ζώδιο του Υδροχόου, το ζώδιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της συνεργασίας, της τεχνολογίας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η πόλωση που την είδαμε να θριαμβεύει φέτος το καλοκαίρι σε όλο τον πλανήτη, βρίσκοντας τους μισούς να αντιμάχονται τους άλλους μισούς για διάφορους λόγους (εμβόλια, κλιματική αλλαγή, εκτρώσεις), ήταν ενδεικτική μιας κακής διαχείρισης ενός ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο. Περισσότερο από ποτέ, αντί να αντιμαχόμαστε ο ένας τον άλλο για διάφορους λόγους, χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι πάνω στον πλανήτη κι αντί να ψάχνουμε να βρούμε διαφορές μεταξύ μας να ψάχνουμε κοινό τόπο. Ας ελπίσουμε ότι η ορθή του πορεία θα φέρει περισσότερη κοινή λογική. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ακόμη βρισκόμαστε στην εποχή του Ζυγού, με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη μέχρι τέλος Οκτωβρίου να βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο. Ας προσπαθήσουμε να φέρουμε λίγη περισσότερη ισορροπία στη ζωή μας και αρμονία στις μεταξύ μας σχέσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 13/10 είναι βοηθητικό σε θέματα δέσμευσης, πρακτικών λύσεων σε οικονομικά προβλήματα και για να δούμε με σοβαρότητα τα προβλήματα που υπάρχουν στις σημαντικές μας σχέσεις, ώστε να τα επιλύσουμε. Μια εξαιρετική όψη έρχεται στις 15/10, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία. Αυτή είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες όψεις που μπορεί να φιλοξενεί μια εβδομάδα, αφού παίζει σπουδαίο ρόλο ο παράγοντας τύχη. Αν θέλετε να κάνετε μια επιχειρηματική κίνηση, να λανσάρετε κάτι στην αγορά, να διαφημίσετε ένα προϊόν ή το έργο σας, περιμένετε παρόλα αυτά την επόμενη εβδομάδα όμως, που δεν θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και Δία.

Το Σαββατοκύριακο από τη μια έχει μια γλυκιά όψη ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη που βοηθά στις επαφές μας, από την άλλη όμως έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βγάζει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, ζήλια, φθόνο ή ανταγωνισμούς. Προσέξτε τα μυστικά σας και προστατέψτε τα από κακόβουλα άτομα.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

[...]