Καρκίνος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2023

Καλό μήνα! Το ξεκίνημα του Ιανουαρίου μπορεί να απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί ιδανικό, αλλά μέχρι το τέλος του ο μήνας δεν θα σας απογοητεύσει. Την πρώτη εβδομάδα, το βράδυ των Φώτων λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου στο ζώδιο σας, που σας ζητά να επανεκτιμήσετε την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την κοινωνική σας ζωή. Πόση ενέργεια δίνετε στον εαυτό σας, στον σύντροφό σας, στους φίλους, στην οικογένεια και πόση στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας; Αν νιώθετε ότι υπάρχει κάποια ανισορροπία σε όλο αυτό, θα πρέπει σταδιακά μέσα στον χρόνο να το διορθώσετε. Η αλήθεια είναι ότι με αυτό το φεγγάρι θα νιώθετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ενδεχομένως να περνάτε και μια κρίση σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Αν η σχέση σας βασίζεται σε γερές βάσεις μην ανησυχείτε γιατί δεν θα κινδυνεύσει, αν όμως είναι μια κατάσταση πιο επιφανειακή ή επιζήμια για σας, τότε τα πράγματα μπορεί να οδηγηθούν σε μια ρήξη. Βέβαια, καθώς η Πανσέληνος έρχεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή, είναι πιθανόν να υπάρχει μια παρεξήγηση ή η κρίση να προέλθει από κάποια αποκάλυψη που αφορά στο παρελθόν. Καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 18/01 οι παρανοήσεις, το χαλασμένο τηλέφωνο, οι ψευδείς πληροφορίες και οι φήμες θα δίνουν και θα παίρνουν και θα χρειαστεί από την πλευρά σας να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο σε αυτά που πιστεύετε όσο και σε αυτά που αναπαράγετε χωρίς να έχετε ελέγξει την ορθότητα τους. Αν τον τελευταίο καιρό, ειδικά το τελευταίο δίμηνο, νιώθετε εξουθενωμένοι ακόμη και σε σωματικό επίπεδο, θυμηθείτε ότι έχουμε ανάδρομο Άρη τον πλανήτη της ενέργειας και της δράσης μέσα σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του ωροσκοπίου σας στον 12ο οίκο. Μετά τις 12/01 ο Άρης θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία και θα νιώθετε ότι βγαίνετε από χειμερία νάρκη. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Δίας θα βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, προωθώντας την επαγγελματική σας φήμη ανεξάρτητα από τον τομέα που δραστηριοποιείστε. Είναι όμως η Νέα Σελήνη στις 21/01 στον Υδροχόο που θα σας δώσει τη μεγάλη ώθηση που θέλετε, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου, τόσο στην καριέρα όσο και στα οικονομικά σας.

Καλό μήνα Καρκίνοι μου! Ο Φεβρουάριος είναι μια καλύτερη συνέχεια του Ιανουαρίου, αλλά με ένα πιο συγκεκριμένο και στοχευμένο θέμα σε έμφαση που δεν είναι άλλο από τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Μέσα σε όλα τα δύσκολα, φαίνεται ότι μπορεί σε αυτό τον τομέα να προκύψει μια διαφοροποίηση που πιθανώς δεν την περιμένατε κιόλας. Ενδεχομένως να είναι χρήματα που μπορεί να σας δοθούν σε μορφή μπόνους, απόδοσης επενδύσεων, διατροφών, ασφαλειών, κληρονομιών, ή μπορεί να προκύψει κάτι που με λίγο κόπο μπορεί να αποφέρει. Φυσικά μπορεί να έχετε κάτι στο μυαλό σας να ξεκινήσετε ως επιχειρηματική κίνηση, που σε σύντομο χρονικό διάστημα να σας εκπλήξει ως προς τις αποδόσεις της. Αν υπάρχουν χρέη, οφειλές του παρελθόντος μπορείτε πιο εύκολα να τα διακανονίσετε ή να επιτύχετε κι ένα κούρεμα χρέους. Αν είστε δεσμευμένοι, παντρεμένοι ή απλώς έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας, ενδεχομένως να επωφεληθείτε έμμεσα από αύξηση των δικών του εσόδων. Με την Πανσέληνο στις 05/02 στον Λέοντα πρέπει να σκεφτείτε πιο καθαρά και σε βάθος τι ακριβώς επιθυμείτε από την καριέρα σας, πέραν φυσικά των οικονομικών απολαβών. Είναι απαραίτητο για το δικό σας ζώδιο η δουλειά που κάνετε να σας γεμίζει και να καλύπτει και τις ανάγκες της ψυχής σας. Τότε μόνο οι Καρκίνοι απογειώνεστε. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια θεαματική αλλαγή, να αλλάξετε δουλειά ή ακόμη και κατεύθυνση εργασίας, πρέπει να εκμεταλλευτείτε ιδιαίτερα το διάστημα μέχρι τον Απρίλιο που έχει δυνατότητες και προοπτικές να σας ικανοποιήσει σε αυτό τον τομέα. Ο Φεβρουάριος θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και με τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Και μάλιστα με τα βαθιά αυτών των σχέσεων, καθώς θα θέλετε να σιγουρευτείτε ότι έχετε δίπλα σας τον κατάλληλο σύντροφο ή τον κατάλληλο συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Η λογική πάντως θα υπερισχύει των αποφάσεων σας αυτό το διάστημα, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 11/02 μέχρι το τέλος του μήνα. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, θα βρίσκεται στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας μέχρι τις 19/02 και θα επιθυμείτε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να κάνετε νέα πράγματα ανοίγοντας τους ορίζοντες σας. Από αυτόν-ή που θα φλερτάρετε, αυτά που θα σας κάνουν κλικ για να αγοράσετε, αλλά μέχρι και το πού και πώς θα διασκεδάσετε, θα θέλετε να είναι διαφορετικό και όχι οικείο και γνώριμο. Η Νέα Σελήνη στις 20/02 στους Ιχθύς σας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες να ξεπεράσετε τις φοβίες και ό,τι σας κρατάει πίσω και να ονειρευτείτε το μέλλον όπως το επιθυμείτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε ρίσκο και να βγείτε στα ανοιχτά δοκιμάζοντας τις δυνάμεις σας σε νέα πρότζεκτ είτε σπουδών είτε δουλειάς.

Για τις ευνοϊκές και τις δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου πατήστε εδώ.

Ο μήνας ξεκινά με έμφαση στον τομέα της καριέρας, καθώς η Αφροδίτη και ο Δίας θα συναντηθούν στον Κριό στις 02/03, το ζώδιο που για σας συμβολίζει την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Είναι η κατάλληλη στιγμή να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να εκμεταλλευτείτε προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν και βέβαια να διεκδικήσετε και το καλύτερο στα οικονομικά. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου θα ευνοηθείτε περισσότερο. Η περίοδος των Ιχθύων μέχρι τις 20/03 είναι πάντα μια καλή περίοδος για ταξίδια, είτε τα οργανώνετε για αργότερα είτε τα πραγματοποιείτε τώρα, για να ανοίξετε τους γνωστικούς σας ορίζοντες μαθαίνοντας νέα πράγματα, για να σχεδιάσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα ή για να ασχοληθείτε με σπουδές, σεμινάρια, κλπ. Στον ίδιο τομέα θα περάσει και ο Κρόνος, αφού στις 07/03 αφήνει πίσω του τον Υδροχόο και περνά στους Ιχθύς. Τα επόμενα 3 χρόνια θα είναι πιο υποστηρικτικός προς το ζώδιο σας και θα βοηθήσει να συστηματοποιήσετε θέματα σπουδών και επαγγελματικών σχεδίων, αλλά και να τα σταθεροποιήσετε. Ένα μεγάλο κομμάτι ανασφάλειας περί των επαγγελματικών και των οικονομικών που βιώσατε τα τελευταία χρόνια θα μείνει πίσω σας. Αναλυτικά για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αν έχετε ωροσκόπο στον Καρκίνο διαβάστε την επιρροή του πατώντας εδώ. Όμως κοντά στα μέσα του μήνα μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σχετικά με τα παραπάνω, καθώς Άρης και Ήλιος σχηματίζουν κόντρα όψεις με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ψευδαισθήσεων και της ομίχλης, που εξακολουθεί την πορεία του στους Ιχθύς. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε αποφάσεις για το παρακάτω της ζωής σας, αφού δεν θα έχετε όλα τα δεδομένα ξεκάθαρα μπροστά σας. Η στιγμή της δράσης και των μεγάλων αποφάσεων θα έρθει μετά τις 20/03, όταν ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό και θα σχηματιστεί και η Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο που σας παρακινεί σε πρωτοβουλίες, λίγο ρίσκο και πολύ ενθουσιασμό για το καινούριο που έρχεται. Μια ακόμη σημαντική αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό είναι αυτή που έρχεται στις 23/03, μολονότι θα είναι βραχεία αρχικά. Αναφέρομαι στον Πλούτωνα που πρώτη φορά μετά το 2008 αλλάζει ζώδιο και περνά στον Υδροχόο. Η νέα του θέση θα είναι πιο ουδέτερη για το ζώδιο σας. Βέβαια τον Ιούνιο θα επιστρέψει για κάποιους μήνες ακόμη στον Αιγόκερω και θα εγκαταλείψει οριστικά αυτό το ζώδιο το 2024. Στις 25/03 ο Άρης, που τους τελευταίους 8 μήνες δρούσε σε ένα ιδιαίτερα ψυχολογικό και παρασκηνιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, περνά στο ζώδιο σας κι επιτέλους ξεκινούν εξελίξεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβετε δράση και να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία στα νέα σας μεγαλεπήβολα σχέδια!

Καλό μήνα Καρκίνοι μου! Όλα για την καριέρα είναι το μότο του Απριλίου και περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια είστε αποφασισμένοι να κάνετε τη διαφορά. Άλλωστε ο μήνας ξεκινά με τον Ήλιο και τον Δία στον Κριό που ενεργοποιούν τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών και τον Άρη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας και τον φόβο μιας αποτυχίας να σας κρατήσουν πίσω και να μην προσπαθήσετε. Μια αλλαγή σε επίπεδο καριέρας ή κοινωνικού στάτους είναι πολύ πιθανά αυτό τον μήνα. Στις 03/04 ο Ερμής θα προχωρήσει στον Ταύρο δίνοντας μια ιδιαίτερα κοινωνική διάσταση στον μήνα, συναντήσεις με φίλους, όμορφες εξόδους με αγαπημένα πρόσωπα και ταξιδάκια. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε μια φιλική σχέση ή με ένα συνεργάτη προσπαθήστε να επιλύσετε τις διαφορές νωρίς μέσα στον μήνα και σίγουρα πριν τις 21/04 που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Στις 06/04 ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού κι αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να υπάρχει κάποια εξέλιξη σε ένα θέμα οικογενειακό ή κάτι που αφορά στο σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Αν υπάρχει μια δύσκολη οικογενειακή σχέση, προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με διπλωματία και τακτ. Προσοχή σε υγεία, σχέσεις, δουλειά τις μέρες που περιβάλλουν την Πανσέληνο γιατί θα υπάρχει νευρικό κλίμα.

Η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους στις 11/04 και η πρώτη της όψη είναι ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα που ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών. Έτσι, οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να έχετε μια σπουδαία οικονομική προσφορά. Στις 12/04 σχηματίζεται η πιο τυχερή όψη της χρονιάς, η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Κριό στον τομέα της καριέρας. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαημέρου μπορεί η όψη αυτή να συμπίπτει με μια τεράστια επαγγελματική σας επιτυχία, μια προαγωγή ή ακόμη και με μια πρόταση γάμου που θα αλλάξει το στάτους σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 14/04 μπορεί να ρίξει λίγο τη διάθεση σας σχετικά με μια ερωτική σχέση, αλλά θα είναι παροδικό. Στις 20/04 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη έκλειψη της χρονιάς. Πρόκειται για μια έκλειψη Ηλίου για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια στο ζώδιο του Κριού. Τα επόμενα 2 χρόνια θα έχουμε αρκετές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην καριέρα αλλά και στα θέματα σπιτιού. Οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών και μια χωροταξική αλλαγή είναι πιθανή με την έκλειψη αυτή για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Μπορεί να προκύψουν ξαφνικές ευκαιρίες να κάνετε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα σας ή να φύγετε κι από κάπου που νιώθετε ότι δεν εκτιμούν τη δουλειά σας. Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο την ίδια μέρα και για τον επόμενο μήνα θα δώσει έμφαση στη συλλογική δουλειά, στις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες και στους στόχους σας. Στις 21/04 o Ερμής, ρυθμιστής της καθημερινότητας μας, θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, δημιουργώντας μικροπροβλήματα στην επικοινωνία και στις επαφές σας, καθυστερήσεις, αλλά πιθανώς θα έρθετε και σε επαφή με άτομα που έπαιξαν ρόλο στο παρελθόν σας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του Απριλίου πατήστε εδώ.

Ο Μάιος είναι μήνας που δίνει έμφαση στην κοινωνικότητα, τη συλλογική δουλειά, την ανάμειξη σας σε ομάδες, κόμματα, οργανισμούς και στις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Στο ξεκίνημα του μήνα μια πλειάδα πλανητών ενεργοποιούν αυτόν τον τομέα. Ανάμεσα τους είναι και ο ανάδρομος Ερμής. Η ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου εκτείνεται μέχρι τις 15/05 και σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να ακούτε τη φωνή του ενστίκτου και των συναισθημάτων σας περισσότερο. Αν σας προτείνουν κάτι μην βιαστείτε να συμφωνήσετε. Σιγουρευθείτε πρώτα ότι αυτό θέλετε να κάνετε και μετά πάρτε αποφάσεις. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να σας θυμηθούν φίλοι ή πρώην συνεργάτες από το παρελθόν. Πριν δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση ή συνεργασία σιγουρευτείτε ότι έχουν εξαλειφθεί οι λόγοι που σας χώρισαν προσωπικά ή επαγγελματικά από αυτό το άτομο. Στις 05/05 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή η έκλειψη αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας σε ερωτικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σε μια σχέση ή αν είστε γονείς με κάποιο σας παιδί. Παρόλα αυτά, καθώς η έκλειψη σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα ή και απρόσμενες αντιδράσεις σε κάποιες σχέσεις. Στις 07/05 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σας κάνοντας σας πιο γοητευτικούς. Η ερωτική σας ζωή θα τονωθεί, θα κάνετε πιο εύκολα γνωριμίες και θα ενισχύσετε και την παρουσία σας στους χώρους που κινείστε. Με την Αφροδίτη σε συνδυασμό με τον Άρη στο ζώδιο σας μέχρι τις 20/05 λίγοι θα μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία σας. Στις 16/05 ο Δίας θα προχωρήσει στον Ταύρο και τον 11ο Ηλιακό σας οίκο δίνοντας μια πνοή αισιοδοξίας αλλά και κοινωνικότητας. Από το ζώδιο αυτό που θα παραμείνει μέχρι τον Μάιο του 2024 θα δώσει έμφαση στους στόχους σας, στη φιλία, στις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε με κοινούς σκοπούς, στην προσωπική σας ζωή. Η θέση του είναι ιδιαίτερα βοηθητική για το ζώδιο σας και μάλιστα αυτό τον μήνα ενισχύεται κι από την παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, αυξάνοντας τις ευκαιρίες να βρείτε κάποιον-α που να σας ταιριάζει ιδιαίτερα. Καλώς ή κακώς από δω και κάτω σημασία θα έχει ποιοι είναι στο πλευρό σας και ποιοι δείχνουν διάθεση να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Σίγουρα θα ανοίξετε τον κύκλο σας μέσω νέων γνωριμιών και επαφών. Βέβαια λόγω ανάδρομου Ερμή μπορεί να σας θυμηθούν και άτομα που έπαιξαν ρόλο στο παρελθόν. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19/05 θα ευνοήσει σε νέους στόχους και δραστηριότητες τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου σας. Στις 20/05 ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο σας και προχωρά στον Λέοντα. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι θα είστε αρκετά πιο ανέμελοι και ξεκούραστοι μέσα στον επόμενο μήνα. Από την άλλη μπορεί να προκύψουν εξαιρετικές οικονομικές ευκαιρίες. Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα στις 21/05, παρόλα αυτά, αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να φέρει τεράστια ένταση σε μια σχέση με αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα. Στις 21/05 ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους, σημαίνοντας ένα ιδιαίτερα διάστημα που συγκεντρώνεστε στις προσωπικές σας ανάγκες κι υποθέσεις. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, προσπαθήστε να κατευνάζετε το νευρικό σας σύστημα, ξεκινήστε τις επισκέψεις στη θάλασσα αν ο καιρός είναι ζεστός και προετοιμαστείτε για τα μεγαλόπνοα πλάνα σας που θα ξεκινήσουν με τα δικά σας γενέθλια.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Μάιος 2023

Μολονότι ο Μάιος απέχει από το να χαρακτηριστεί ήσυχος και ήρεμος μήνας, καθώς σχηματίζεται ακόμη μια έκλειψη και στο πρώτο δεκαπενθήμερο και έχουμε την επιρροή του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή, από την άλλη έχει και μια πληθώρα θετικών όψεων και πλανητικών αλλαγών που βοηθούν σε νέες εκκινήσεις και φέρνουν αισιόδοξα μηνύματα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στις 2 Μαΐου σχηματίζεται η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο. Μέσα στη σύγχυση που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής, αυτή η όψη μπορεί να φέρει μια έκλαμψη διαύγειας. Ίσως δούμε με καθαρό μυαλό μια κατάσταση που οι ρίζες της είναι στο παρελθόν. Καθώς ο Πλούτωνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία από την 1η Μαΐου, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή μπορούμε να επανεξετάσουμε καταστάσεις που μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Οι πρώτες ημέρες του μήνα έχουν αρκετή ένταση, καθώς σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη του 2023, αυτή τη φορά μια Σεληνιακή έκλειψη που θα λάβει χώρα στις 05/05/2023 στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, οδηγώντας μας σε εκκαθαρίσεις στη ζωή μας. Σαφώς η έκλειψη αυτή δεν θα είναι εύκολη, καθώς επηρεάζεται άμεσα και έντονα από την επιρροή του Ουρανού και του ανάδρομου Ερμή σε αντίθεση. Ίσως κάτι πρέπει να διώξουμε από τη ζωή μας προκειμένου να εξελιχθούμε. Ξαφνικές αλλαγές, απρόσμενο τέλος καταστάσεων είναι μερικά από τα σενάρια. Θα επηρεαστούν Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών. Στον αντίποδα της επιρροής της έκλειψης την ίδια μέρα σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη σε θέματα σχέσεων ή οικονομικά για Διδύμους, Τοξότες, Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου. Στις 07/05 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιο του Καρκίνου προάγοντας τη συναισθηματική ασφάλεια και την άνεση. Μια εβδομάδα μετά, στις 15/05 ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του και θα συνεχίσει ορθός στον Ταύρο. Η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή του μήνα είναι αυτή του Δία που προχωρά στις 16/05 στο ζώδιο του Ταύρου, θέση που θα κρατήσει μέχρι τον Μάιο του 2024. Η επιρροή του από το γήινο και υλικό περιβάλλον του Ταύρου θα φέρει διευκολύνσεις στον οικονομικό τομέα, αλλά και μια μεγαλύτερη ροπή στις απολαύσεις και στις πολυτέλειες σε προσωπικό επίπεδο. Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 18/05 παρόλα αυτά είναι ένα αγκάθι για τον κόσμο της οικονομίας παγκοσμίως. Στις 19/05 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σε εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο που βοηθά σε νέα δυναμικά ξεκινήματα. Στις 20/05 ο Άρης θα αφήσει τα βαθιά νερά του Καρκίνου και θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Οι μέρες κοντά στις εκλογές διέπονται από μεγάλη ένταση και πόλωση, ενώ φαίνονται έντονα σκοτεινά και παρασκηνιακά παιχνίδια, καθώς ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και ο Ήλιος τρίγωνο με τον Πλούτωνα την ημέρα των εκλογών. Την ίδια μέρα ξεκινούν τα γενέθλια των Διδύμων. Η ανάγκη για αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα είναι έντονη σε όλη τη διάρκεια του Μαΐου, αλλά θα χρειαστεί να περιμένετε λίγες ημέρες να ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δηλαδή μετά τις 16/05/2023 για να σιγουρέψετε την επιτυχία των νέων εκκινήσεων σας.

[...]