Καρκίνος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο πρώτος μήνας του 2022 δίνει εξ ολοκλήρου έμφαση στις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές, από την πρώτη μέχρι την τελευταία του ημέρα. Βλέπετε στις 2/1 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα στον Αιγόκερω και μάλιστα με θετική όψη προς τον Ουρανό, γεμίζοντας σας ελπίδα και χαρά για την πορεία μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου μπορεί να κάνετε και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Βέβαια, μην ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε σε φάση ανάδρομης φαινομενικά πορείας της Αφροδίτης, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι τις 28/1 στον τομέα των σχέσεων και σίγουρα είναι πολύ αποκαλυπτική σε σχέση με το τι θέλετε και τι όχι σε μια σχέση ή συνεργασία. Φυσικά αυτό θα σας δώσει και την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα ή να απαλλαχτείτε μια και καλή από οτιδήποτε νιώθετε ότι πλέον έχει κάνει τον κύκλο του στη ζωή σας. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης κάνει καλό και σε σας, καθώς σας εξελίσσει σε έναν καλύτερο σύντροφο ή συνεργάτη. Στις 15/1 έρχεται η πρώτη ανάδρομη πορεία του Ερμή για τη νέα χρονιά στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 25/1 κι από τις 26/1 στον Αιγόκερω. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά και τις συνεργασίες θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτό τον μήνα και θα προσπαθήσετε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Στις 17-18 Ιανουαρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο σας, ρίχνοντας περισσότερο φως στις ανάγκες, τις ελπίδες και τα όνειρά σας. Είναι μια αρκετά απαιτητική Πανσέληνος, καθώς σχηματίζει ακριβείας αντίθεση με τον Πλούτωνα. Για τους γεννημένους-ες στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να αποτελέσει αφορμή για μια ρήξη ή μια βαθιά συνειδητοποίηση του ρόλου που παίζει ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σας. Μια κάπως βαριά για την ψυχολογία σας Πανσέληνος, που όμως το μήνυμα της είναι πως ο ίδιος σας ο εαυτός πρέπει να είναι η προτεραιότητα σας και κανένας άλλος. Σχέσεις, υγεία και δουλειά θα χρειαστούν τη φροντίδα σας με αυτό το φεγγάρι. Στις 24/1 ο Άρης παίρνει δυναμική θέση απέναντι σας, τεστάροντας στη συνέχεια του χειμώνα τις πιο σημαντικές σας σχέσεις ώστε να ξέρετε με ποιον βαδίζετε παρακάτω.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Ο Φεβρουάριος σας δίνει από την πρώτη μέρα του μέχρι την τελευταία μαθήματα ορίων στις σχέσεις σας -προσωπικές κι επαγγελματικές. Καθώς τα όρια είναι η πιο δύσκολη πρόκληση για το ζώδιο σας, καταλαβαίνετε ότι το επίπεδο απαιτήσεων θα είναι ιδιαίτερα υψηλό αυτό τον μήνα. Η Νέα Σελήνη την 1η Φεβρουαρίου στον Υδροχόο σας ενθαρρύνει να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και βασικά τις δικές σας ανασφάλειες και φοβίες στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα. Ακόμη, φέρνει θέματα που αφορούν πρακτικά οικονομικά κι επαγγελματικά στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε λύσεις. Για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ. Το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή μετά τις 4/2 θα βοηθήσει να εξομαλυνθούν κάποια προβλήματα στις σχέσεις. Οι σχέσεις άλλωστε, προσωπικές κι επαγγελματικές, θα σας απασχολήσουν μέχρι τις 6/3. Θα υπάρχει ένα κλίμα έντασης και πιθανώς ασυμφωνιών με την παρουσία του Άρη σε αυτό τον τομέα. Από την άλλη, Αφροδίτη και Άρης θα συμπορεύονται στον ίδιο τομέα και θα δημιουργούν κι ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Πιθανώς να προκύψει μια νέα γνωριμία που να εξελιχθεί πολύ σύντομα σε σχέση. Αν τώρα είστε σε μια σχέση που δεν πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, είναι πιθανόν να έχετε περισσότερες εντάσεις κοντά στις 16/2. Εκείνη τη μέρα σχηματίζεται και η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στον Λέοντα μέσα στον τομέα των οικονομικών σας κι αν έχετε άγχος για ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να επιλυθεί άμεσα, είτε με μια νέα δουλειά είτε με μια αύξηση στα εισοδήματα σας από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου, κλπ. Το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό στις 18/2 μπορεί να φέρει ξαφνικά μια ευχάριστη είδηση σε σχέση με έναν μελλοντικό σας στόχο. Στις 18/2 ο Ήλιος προχωρά στους φιλικούς σας Ιχθύς -στο στοιχείο σας το νερό- για το υπόλοιπο του μήνα, ανοίγοντας την όρεξη σας για επέκταση των οριζόντων σας, ενώ θα νιώθετε πιο έντονα τη στήριξη των φίλων και των συνεργατών σας.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος μπορεί να είναι σε επίπεδο επικαιρότητας και συμβάντων -πέραν της προσωπικής μας ζωής- ένας απαιτητικός μήνας, όμως για το ζώδιο σας ξεκινά με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, καθώς στις 2/3 πραγματοποιείται μια ιδιαίτερα γενναιόδωρη Νέα Σελήνη στον τομέα της επέκτασης, της αισιοδοξίας, των μακροπρόθεσμων επαγγελματικών σας σχεδίων, των ταξιδιών, των σπουδών. Αν μη τι άλλο φαίνεται ότι κάτι καινούριο θα σας συναρπάσει, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Λεπτομέρειες για τη νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Στις 3/3 Αφροδίτη και Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Πλούτωνα και για τους γεννημένους στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να υπάρχουν εντάσεις, τάσεις για ρήξεις, χειριστικά παιχνίδια σε σχέσεις, ειδικά αν κάποιος δεν σέβεται τα όρια σας. Ευτυχώς η επιρροή θα είναι παροδική και μολονότι ο Πλούτωνας δεν θα απομακρυνθεί ακόμη από τον τομέα σχέσεων και συνεργασιών οριστικά πριν το 2024, δεν θα ξανασυναντηθεί σε σύνοδο με τους δυο αυτούς πλανήτες. Στις 5/3 έχουμε την πιο τυχερή όψη του μήνα, τη σύνοδο Ήλιου-Δία στους Ιχθύς που ευνοεί το άνοιγμα των οριζόντων σας, τα ταξίδια, τις ανακαλύψεις και τα μελλοντικά σας σχέδια. Ακόμη με κάποιο τρόπο σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε εσείς οι ίδιοι τι ακριβώς θέλετε να κάνετε παρακάτω στη ζωή σας. Στις 6/3 Αφροδίτη και Άρης προχωρούν στον Υδροχόο δίνοντας εκκίνηση σε μια περίοδο που μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικερδής. Μπορεί να ανακαλύψετε κάποιες νέες πηγές εσόδων, να έχετε κέρδη από επενδύσεις, ασφάλειες, εφορία, μπόνους, νέες οικονομικές συνεργασίες. Ακόμη όμως και στην ερωτική σας ζωή θα βοηθήσει να έχετε μια πιο ποιοτική καθημερινότητα με τον σύντροφό σας και θα ενισχύσει και τη σεξουαλική σας επιθυμία. Η Πανσέληνος στις 18/3 στην Παρθένο στον τομέα επικοινωνίας μπορεί να σας βρει να ολοκληρώνετε μια διαπραγμάτευση ή μια συμφωνία. Στις 20/3 η είσοδος του Ήλιου στον Κριό θα στρέψει το βλέμμα σας στον τομέα της καριέρας και θα αυξήσει τις φιλοδοξίες σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Στο τέλος του μήνα μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση σε μια σχέση ή σε οικονομικά θέματα, αλλά θα είναι παροδικό.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Όλα για την καριέρα είναι το μότο του Απριλίου και περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια είστε αποφασισμένοι να κάνετε τη διαφορά. Άλλωστε ο μήνας ξεκινά με μια δυνατή Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου, που ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών, κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου – αρχές Ιουλίου. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας και τον φόβο μιας αποτυχίας να σας κρατήσουν πίσω και να μην προσπαθήσετε. Μια αλλαγή σε επίπεδο καριέρας ή εξ αντανακλάσεως σπιτιού είναι πιθανά σενάρια με το νέο αυτό φεγγάρι. Σε κάθε περίπτωση ο συνδυασμός των πλανητών στους Ιχθύς, της Αφροδίτης, του Δία και του Ποσειδώνα σε όλη τη διάρκεια του μήνα, δείχνουν ότι κάτι καλό έρχεται στη ζωή σας, ενώ θα σας ανοίξει την όρεξη για περισσότερη γνώση, επέκταση των οριζόντων σας πνευματικών και γεωγραφικών και θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας. Ο Απρίλιος είναι ο μήνας για να αποκτήσετε νέες εμπειρίες, να χαρείτε νέες παραστάσεις αφού ευνοούνται ιδιαίτερα και τα ταξίδια, να περιπλανηθείτε στο άγνωστο και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να «χαθεί» λίγο στις νέες εμπειρίες χωρίς να τα ελέγχετε όλα. Ακόμη, θα είναι ένας ιδιαίτερα θετικός μήνας και σε ερωτικό επίπεδο και θα νιώθετε την ανάγκη να αναθερμάνετε τη σχέση σας ή να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά αυτή τη φορά με ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε ελεύθεροι και χωρίς ανάγκη ελέγχου και κτητικότητας. Ο έρωτας μπορεί να είναι περιπέτεια αυτό τον μήνα. Οι μόνοι που πρέπει να προσέξετε περισσότερο στις 16/4 με την Πανσέληνο στον Ζυγό, γιατί μπορεί να υπάρχει κι ένας παράγοντας δυσκολίας, είστε εσείς με Ήλιο ή ωροσκόπο στις 26 μοίρες του Καρκίνου. Για να βρείτε τις μοίρες του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ. Μετά τις 11/4 ο Ερμής προχωρά στον φιλικό σας Ταύρο και διευκολύνει και τα θέματα των σχέσεων, κυρίως σε φιλικό επίπεδο. Δεν θα είναι όλα μέλι-γάλα βέβαια τον Απρίλιο. Μολονότι τόσο η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Ποσειδώνας θα σας αβαντάρουν, στην αρχή του μήνα η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στις 5/4 μπορεί να δείξει προβλήματα σε οικονομικά θέματα. Προσέξτε περισσότερο και το στρες που προκύπτει από την αγωνία για τα πρακτικά της δουλειάς και των οικονομικών. Ευτυχώς θα είναι παροδικά και δεν θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Η έκλειψη στις 30/4 που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη φέρνει σε πρώτο πλάνο τον έρωτα, τη δημιουργία, τους νέους στόχους και τους φίλους. Είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική έκλειψη για σας, που σας ωθεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο και να κρατήσετε στη ζωή σας όλους όσοι εναρμονίζονται με τις αξίες και το ήθος σας.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Καιρός να δείξετε σε όλους ποιοι είστε και πόσα πολλά μπορείτε να καταφέρετε αγαπητοί μου Καρκίνοι. Με την Αφροδίτη από τις 2/5 και τον Δία από τις 11/5 στον Κριό, στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, θα είστε πιο ορατοί κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν θα περάσετε απαρατήρητοι από δω και κάτω σε θέματα καριέρας. Άλλωστε θα είναι ο καυτός τομέας όχι μόνο του Μαΐου, αλλά και του Ιουνίου, και οι εξελίξεις που θα έχετε ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα είναι εξαιρετικές. Εξελίξεις μπορεί να έχετε και σε θέματα σπιτιού, αλλά και προσωπικού στάτους. Το μόνο αγκάθι του Μαΐου είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή σε ένα πιο εσωτερικό και παρασκηνιακό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου μετά τις 9/5. Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή εκτείνεται μέχρι τις 3/6 και σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να ακούτε τη φωνή του ενστίκτου και των συναισθημάτων σας περισσότερο. Αν σας προτείνουν κάτι μην βιαστείτε να συμφωνήσετε. Σιγουρευθείτε πρώτα ότι αυτό θέλετε να κάνετε και μετά πάρτε αποφάσεις. Η περίοδος αυτή θα έχει κι ένα έντονο παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο, όπου πολλά θα συζητιούνται και θα αποφασίζονται ίσως πίσω από κλειστές πόρτες. Κάποια από αυτά θα σας γίνουν γνωστά πιθανώς μέσα στον Ιούνιο όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία. Φυσικά ενδέχεται να είστε κι εσείς που συζητάτε προς το παρόν μυστικά ή να διαπραγματεύεστε και να μην θέλετε να γνωστοποιήσετε τις αποφάσεις σας στον κύκλο σας. Η θέση αυτή του Ερμή σάς προτρέπει ακόμη να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Μετά τις 23/5 που θα περάσει ανάδρομος στον Ταύρο μπορεί να σας θυμηθούν φίλοι ή πρώην συνεργάτες από το παρελθόν. Στις 16/5 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή η έκλειψη αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας σε ερωτικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σε μια σχέση ή αν είστε γονείς με κάποιο σας παιδί. Παρόλα αυτά, καθώς η έκλειψη δέχεται μόνο μια δύσκολη όψη από τον Κρόνο είναι πιθανό να υπάρχει ένας οικονομικός παράγοντας που σας ζορίζει, αλλά θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις. Ο Άρης προχωρά στις 24/5 στον Κριό, δίνοντας ώθηση ακόμη περισσότερο στα θέματα της καριέρας και αυξάνοντας τις φιλοδοξίες σας για να ανέβετε πιο ψηλά. Οι γεννημένοι αρχές του ζωδίου μπορεί γύρω στις 29/5 με τη σύνοδο Άρη-Δία στον Κριό να έχετε μια υπερ-πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο. Παρόλα αυτά, αφήστε να περάσει η επιρροή του ανάδρομου Ερμή και πάρτε τις αποφάσεις σας και κάντε τις εκκινήσεις σας μετά τις 4/6 για να είναι πιο προστατευμένες.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Τον Ιούνιο αν μη τι άλλο χρειάζεστε μια θετική αλλαγή στην καθημερινότητα σας, καθώς μπορεί να έχετε κουραστεί ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα είτε από τις προσωπικές είτε από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και το συνακόλουθο στρες. Καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 4/6, πολλά από αυτά που καθυστερούσαν ή σας δημιουργούσαν προβληματισμό και σύγχυση γιατί σας κρατούσαν πίσω φαίνεται ότι θα αρχίσουν σταδιακά να υποχωρούν. Μέχρι τις 13/6 που θα παραμείνει ο Ερμής στον Ταύρο έχετε ένα θετικό διάστημα για να προχωρήσετε σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Μάλιστα τον Ιούνιο δεν θα νιώθετε μόνοι, καθώς θα υπάρχουν άνθρωποι να σας υποστηρίξουν και να σας ανοίξουν δρόμους. Τα θέματα των επαγγελματικών, της κατεύθυνσης της ζωής σας, της καριέρας ή των σπουδών θα είναι διαρκώς στο μυαλό σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα με τον Άρη και τον Δία να περιδιαβαίνουν αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σας. Άρα αν μη τι άλλο θα υπάρχει αυξημένη κινητικότητα, πιθανώς και προτάσεις, ή ακόμη και μια προαγωγή ή μια επιτυχία στις σπουδές. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Ταύρο μέχρι τις 23/6 δίνοντας σημαντική βοήθεια στις σχέσεις, αλλά και στα οικονομικά. Η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει στις 11, 12/6 νέους ανθρώπους στη ζωή σας, νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο ή σε επαγγελματικό. Μια νέα ιδέα μπορεί να σας ενθουσιάσει ή μια καινούρια ομάδα ατόμων με την οποία καλείστε να συνεργαστείτε. Στις 13/6 ο Ερμής θα προχωρήσει στους Διδύμους σε ένα παρασκηνιακό οίκο και ιδιαίτερα ψυχολογικό, δημιουργώντας προϋποθέσεις μυστικής δράσης ή ακόμη και μυστικών επαφών και συμφωνιών. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/6 σας ζητά να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της υγείας, της φυσικής σας κατάστασης, αλλά και με τα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς. Αν έχετε κάποιο δίλημμα σε σχέση με μια επαγγελματική σας απόφαση, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο και αποφύγετε μια δέσμευση από τις 14/6 μέχρι τις 16/6 που τα πράγματα θα είναι κάπως πιο ασαφή. Τα γενέθλια σας ξεκινούν με το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 και θα είναι από τα πιο τυχερά των τελευταίων ετών αρκεί να μην κάνετε υπερβολές. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 στο ζώδιο σας επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά και βοηθά να κάνετε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στη ζωή σας είτε στην καριέρα είτε στην προσωπική σας ζωή.

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι εδώ και μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτε να σας χαλάσει τη διάθεση. Αν και οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε ένα πιο επεισοδιακό ξεκίνημα μήνα με το τετράγωνο του Άρη προς τον Πλούτωνα στις 2/7, με λίγη προσοχή στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές, αλλά και με αρκετή αποστασιοποίηση από τα δράματα άλλων, θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας ακόμη κι αυτό το απαιτητικό διάστημα. Από τις 5/7 η έξοδος του Άρη από τον Κριό και η είσοδός του στον Ταύρο θα σας ανακουφίσει, καθώς θα βγάλει από πάνω σας το μεγάλο φορτίο υποχρεώσεων και άγχους που είχατε σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου σε θέματα επαγγελματικά ή οικογενειακά. Από τις 5/7 μέχρι τις 20/8 ο Άρης προχωρά στον Ταύρο στον τομέα των στόχων, των συνεργατών, των ομάδων στις οποίες συμμετέχετε, των φίλων και της κοινωνικών σας επαφών. Στο διάστημα αυτό μπορεί να έχετε μια πρόταση από ένα φιλικό σας πρόσωπο για να δουλέψετε μαζί ή να ενώσετε τις δυνάμεις σας για ένα κοινό στόχο. Στις 5/7 θα περάσει στο ζώδιο σας και ο Ερμής και μετά από ένα μεγάλο διάστημα που δεν εξωτερικεύατε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας θα γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς και θα θέλετε να μιλήσετε για όλα όσα σας απασχολούν. Από την άλλη, ο Ερμής στο ζώδιο σας να σας δώσει τις λύσεις ή τις απαντήσεις που ψάχνατε το προηγούμενο διάστημα, ειδικά αν υπήρχε μια παρασκηνιακή κατάσταση στον χώρο εργασίας. Αν περιμένατε μια απάντηση από μια δουλειά, τότε ο Ερμής μετά τις 5/7 θα επιταχύνει τις εξελίξεις και θα ξέρετε τι γίνεται. Το δεύτερο σημείο του Ιουλίου που θέλει προσοχή είναι η Πανσέληνος στις 13/7 στον Αιγόκερω στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, που βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ερμή στο ζώδιο σας και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Σίγουρα δεν είναι η πιο ευχάριστη Πανσέληνος του καλοκαιριού και πιθανώς να σας φέρει αντιμέτωπους με χειριστικές συμπεριφορές, αλλά και άδικες επιθέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Και πάλι προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και αν θέλετε να αποφύγετε μια εκκωφαντική ρήξη, προτιμήστε από τις 11/7 μέχρι τις 14/7 να μην κανονίσετε σημαντικές συζητήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 18/7 θα φτιάξει τη διάθεση σας, θα σας βάλει σε σκέψεις για διακοπές, ενώ θα ενισχύσει και την ερωτική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7 μπορεί να φέρει ένα εξαιρετικό νέο για τα επαγγελματικά σας και μάλιστα με ένα καλό οικονομικό όφελος. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα στις 31/7 μπορεί να φέρει ένα άτομο στη ζωή σας που θα βοηθήσει να κάνετε ένα όνειρο σας πραγματικότητα.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Στο ξεκίνημα του Αυγούστου είναι ιδιαίτερα ενεργός ο 11ος οίκος του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τους στόχους σας, τους φίλους, τους συνεργάτες, τη συλλογική δουλειά, τη συμμετοχή σας στα κοινά και την τεχνολογία. Βλέπετε έχουμε την τριπλή σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό και το Κάρμα που δημιουργεί κλυδωνισμούς, αστάθεια και απρόοπτα στα παραπάνω θέματα. Ενδεχομένως βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια εντάσεις, διαφωνίες που είχατε παραβλέψει ή μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από μια ομάδα ατόμων που στο παρελθόν ενώσατε τις δυνάμεις σας για ένα κοινό σκοπό. Από την άλλη μπορεί τώρα να σας συνεπαίρνει ένας νέος στόχος, κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που κάνατε στο παρελθόν, ή κάποιες νέες γνωριμίες που έχετε κάνει. Τα ταρακουνήματα στις σχέσεις είναι έντονα τις πρώτες δυο εβδομάδες του μήνα, καθώς ακολουθεί και η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στις 9/8 που σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε πώς θέλετε να σας συμπεριφέρονται οι άλλοι και να δείτε πόσο αφοσιωμένοι είναι απέναντι σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 11/8 θα βοηθήσει να ησυχάσετε κάπως σε θέματα σχέσεων και να υπάρξει μεγαλύτερη ικανοποίηση από τις σχέσεις που έχετε ήδη. Η Αφροδίτη θα βοηθήσει και στα οικονομικά. Τα οικονομικά είναι το κύριο θέμα και της δύστροπης Πανσελήνου που λαμβάνει χώρα στις 11-12/8 στο ζώδιο του Υδροχόου με απαιτητικές όψεις από τον Κρόνο, τον Άρη και τον Ουρανό. Μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση από μια οφειλή, να γίνουν απαιτητά χρήματα που οφείλετε και δεν το είχατε υπολογίσει, κλπ. Γενικά με αυτή την Πανσέληνο ίσως συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να είστε πιο οργανωμένοι στα θέματα των οικονομικών σας και να μην αφήνετε τίποτε στην τύχη. Αν χρειάζεται να κάνετε ένα διακανονισμό, να υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία και γενικώς να ασχοληθείτε πρακτικά με ζητήματα οικονομικά, αποφύγετε τις δυο αυτές μέρες και επιχειρήστε από τις 13/8 μέχρι και τις 19/8 να βρείτε λύσεις, γιατί είναι βέβαιο ότι θα ευνοηθείτε περισσότερο. Αυτό είναι ίσως και το πιο τυχερό διάστημα του Αυγούστου, καθώς έχουμε σημαντικές θετικές όψεις τριγώνων του Ερμή με τον Ουρανό, του Άρη με τον Πλούτωνα και της Αφροδίτης με τον Δία. Αυτές είναι οι καταλληλότερες μέρες του μήνα για να προωθήσετε θέματα της δουλειάς σας, να έχετε πιο υγιείς και ικανοποιητικές σχέσεις με συγγενείς και φίλους, να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε περισσότερο στις διακοπές σας. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το παρακάνετε βέβαια με έξοδα προκειμένου να περάσετε με περισσότερη πολυτέλεια. Μη ξεχνάτε ότι ο Κρόνος βρίσκεται ακόμη μέσα στον τομέα των οικονομικών μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και απαιτεί λιτή και σφιχτή διαχείριση. Στις 20 Αυγούστου ο Άρης αποχωρεί από τον Ταύρο και εισέρχεται στους Διδύμους. Στο ζώδιο αυτό θα μείνει κατά παρέκκλιση σχεδόν τους επόμενους επτά μήνες σε ένα τομέα πιο εσωτερικό, ψυχολογικό και παρασκηνιακό για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Αυτό θα συμβεί λόγω της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του, που θα ξεκινήσει από το τέλος Οκτωβρίου μέχρι τον Ιανουάριο του 2023. Στο διάστημα αυτό μπορεί να αντιμετωπίσετε έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, καθώς κάποια άτομα μπορεί να σας χαμογελούν όταν σας βλέπουν, αλλά από πίσω σας να κάνουν κινήσεις προκειμένου να μπλοκάρουν την πρόοδο σας. Είναι μια περίοδος που η μοναχική δουλειά θα σας ταιριάζει περισσότερο. Για κάποιους από σας θα είναι μια περίοδος προετοιμασίας ίσως για κάποιο μεγάλο στόχο που θα λάβει σάρκα και οστά από την άνοιξη του 2023 κι έπειτα. Είναι ένα θαυμάσιο διάστημα επίσης για ψυχοθεραπεία, αλλά και για να πολεμήσετε κακές συνήθειες και εθισμούς. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και με θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Η Νέα Σελήνη στις 27/8 φέρνει έντονη δραστηριοποίηση σε επαγγελματικό επίπεδο ή σε θέματα σπουδών και θα έχετε εξαιρετικές ιδέες. Εν κατακλείδι, για να έχετε έναν ικανοποιητικό Αύγουστο εστιάστε στα πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε και μη χάνετε την ενέργεια σας ασκόπως.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Μήνας ανασύνταξης δυνάμεων αλλά και εκκαθαρίσεων ο Σεπτέμβριος, σας καλεί αν μη τι άλλο να διώξετε μακριά από τη ζωή σας ό,τι είναι άχρηστο ή σας κρατά εγκλωβισμένους είτε πρόκειται για καταστάσεις, αντικείμενα, σχέσεις, αλλά και δικές σας πεποιθήσεις. Ο μήνας ξεκινά με κινητικότητα στο μέτωπο της καριέρας ή και της οικογένειας, καθώς ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Δία στις 3/9 και μπορεί να έχετε εξελίξεις. Καθώς αυτή η όψη είναι κυρίαρχη το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, γιατί θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές, πράγματα τα οποία τώρα ξεκινάτε και σας ενθουσιάζουν μπορεί να αναθεωρηθούν στις 19/9 στη δεύτερη φάση της όψης όταν θα είναι ανάδρομος κι ο Ερμής. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, ούτε να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις όμως κοντά στις 19/9. Μπορεί κάποιες υποσχέσεις που πήρατε ή δώσατε στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου να έμειναν σε θεωρητικό επίπεδο και να είστε είτε εσείς απογοητευμένοι είτε να νιώθετε ότι απογοητεύσατε τους άλλους. Κάντε υπομονή και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί σε κάτι νέο ή να έχετε όλα τα δεδομένα στα χέρια σας, και παίρνετε τις αποφάσεις σας κοντά στις 12/10 που είναι η τελευταία φορά που θα συναντηθούν οι δυο πλανήτες σε αντίθεση. Στις 9/9 ξεκινά και η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή αρχικά στον Ζυγό μέχρι τις 23/9 και κατόπιν στην Παρθένο μέχρι την ορθή του πορεία στις 2/10. Η πρώτη φάση του ίσως είναι λίγο πιο ενοχλητική από τον Ζυγό, καθώς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο άλυτα θέματα του παρελθόντος ή ζητήματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο ή την ίδια σας την οικογένεια. Με υπομονή προσπαθήστε να μην αφήνετε να διαιωνίζονται καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Στις 10/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς σάς ζητά να είστε ανοιχτόμυαλοι και να μη χάνετε την πίστη σας. Έτσι αν κάτι σας έχει προσωρινά απογοητεύσει στη δουλειά ή στις σπουδές ή σε μια σχέση, καλό είναι να μη μένετε μόνο στο εδώ και τώρα και στα πιθανά προβλήματα και τις ατέλειες, αλλά να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και το παρακάτω της ζωής σας. Κάποιες εντάσεις δε θα λείψουν και στις 16/9 όταν η Αφροδίτη συναντά σε τετράγωνο τον Άρη. Προσπαθήστε να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά ιδίως σε φιλικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Κάντε στον εαυτό σας τη χάρη να αποστασιοποιηθεί από ό,τι συμβαίνει στο παρασκήνιο. Η Νέα Σελήνη στις 26/9 στον Ζυγό μπορεί να δείχνει εξελίξεις στο μέτωπο του σπιτιού και της οικογένειας αν είστε γεννημένοι τον Ιούνιο, όμως είναι πιθανόν να ετοιμάζεστε και για ένα νέο ξεκίνημα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπαθήστε μια νέα έναρξη να τη προγραμματίσετε μετά τις 2/10 με ορθόδρομο Ερμή, αλλά αν πρέπει να γίνει νωρίτερα μην απογοητεύεστε. Απλά έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι είναι πιθανόν κάτι να τροποποιηθεί στη συνέχεια. Στο μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη από την Παρθένο μετά τις 5/9 και έως τις 29//9 θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τις σχέσεις, τις καθημερινές επαφές σας, την επικοινωνία με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Οι δυο ημερομηνίες που χρειάζονται προσοχή είναι μόνο στις 16/9 και στις 24/9. Στις 29/9 θα προχωρήσει στον Ζυγό και θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Τα κύρια θέματα που σας απασχόλησαν τον Σεπτέμβριο, ειδικά στο τέλος του μήνα, εξακολουθούν να τραβούν την προσοχή σας και τον Οκτώβριο. Αναφέρομαι στο σπίτι, την οικογένεια, τα θέματα της ασφάλειας, της συναισθηματικής κάλυψης, των νέων ξεκινημάτων αλλά και του παρελθόντος. Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία στον Κριό και σας ενθαρρύνει να περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας, αλλά και τους συνεργάτες σας ώστε να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Στις 2/10 ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία, διευκολύνοντας την επικοινωνία, τις επαφές, τις αποφάσεις σας. Στις 8/10 ο Πλούτωνας γίνεται κι αυτός ορθός, φέρνοντας κάποια στοιχεία που αφορούν στις σχέσεις σας που χρειάζονται περαιτέρω διαλεύκανση. Αν κρύβετε πράγματα ή τα συναισθήματα σας σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική πιστεύοντας ότι έτσι δεν θα ταραχτούν οι ισορροπίες, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε, γιατί μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να απειλήσουν τη σταθερότητα μιας σχέσης, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού ένα κεφάλαιο που αφορά στα επαγγελματικά μπορεί να κλείνει ή να υπάρχουν τροποποιήσεις. Δεν είναι απίθανο με αυτό το φεγγάρι να πάρετε μια προαγωγή ή ακόμη να αναγνωρίζεται από τους ανωτέρους σας η σκληρή σας δουλειά. Για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να υπάρχει μια αλλαγή στη δουλειά. Η τρίτη και τελευταία όψη αντίθεσης του Ερμή με τον Δία στις 12/10 θα σας βρει ίσως πιο κατασταλαγμένους σε σχέση με αυτά που θέλετε να κάνετε. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η ισορροπία ανάμεσα στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Στις 23/10 τα πράγματα αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σας, καθώς η Αφροδίτη και ο Ήλιος προχωρούν στον Σκορπιό σε ένα πιο διασκεδαστικό τομέα του ωροσκοπίου σας, δίνοντας προτεραιότητα στον έρωτα, τη δημιουργικότητα, την προβολή των ταλέντων σας, τη φήμη, τα παιδιά, τη διασκέδαση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή και να κάνετε πιο ζεστές και τις φιλικές σας σχέσεις. Η έκλειψη στις 25/10 μπορεί να δείξει μια νέα ερωτική ιστορία αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου. Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς στις 28/10 θα ισχυροποιήσει τη θέση σας επαγγελματικά και θα βοηθήσει σε σπουδές, μελλοντικά πλάνα. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους από τις 30/10 μέχρι τις 12/1/23 δείχνει ένα πιο έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα και μια τάση να κλείνεστε λίγο προκειμένου να προφυλαχθείτε.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2022

Ο Οκτώβριος ξεκινά με καλά νέα, καθώς ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία νωρίς νωρίς στις 2/10, επιτρέποντας μας να επικοινωνήσουμε καλύτερα και να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας. Βέβαια, καλώς ή κακώς οι αναταραχές σε παγκόσμιο επίπεδο δεν τελειώνουν όσο κι αν το επιθυμούμε, καθώς ακόμη μια φορά μέσα στον Οκτώβριο συγκλίνουν σε όψη τετραγώνου ο Ουρανός με τον Κρόνο που είναι η κύρια όψη των τελευταίων δυο ετών. Ας επικεντρωθούμε όμως σε αυτά που αφορούν τις ζωές μας και που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να περνάμε καλύτερα και να είμαστε πιο ικανοποιημένοι, καθώς είναι εκτός του δικού μας ελέγχου όσα συμβαίνουν στον πολύπαθο πλανήτη μας. Η Πανσέληνος το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου στον άξονα Κριού-Ζυγού άλλωστε ζητά την προσοχή και την ενέργεια μας στις προσωπικές μας ανάγκες και μας καλεί να δούμε ποιες από αυτές δεν ικανοποιούνται κυρίως στον τομέα των σχέσεων και τι ακριβώς χρειάζεται να κάνουμε προκειμένου να παίρνουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση από τις επαφές μας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Αν όλα καθυστερούσαν ή εσείς είχατε μια διστακτικότητα στο να κάνετε μια κίνηση, να πάρετε ένα ρίσκο ή να εγκαινιάσετε κάτι καινούριο στη ζωή σας, ο Οκτώβριος θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός. Από την άλλη, καθώς ο Ερμής στις 10/10 θα προχωρήσει πάλι στο ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του τον Σεπτέμβριο, φαίνεται ότι θα κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις σε πράγματα που εγκαινιάσαμε νωρίτερα τον προηγούμενο μήνα. Φυσικά το πιο σημαντικό αστρολογικό θέμα του Οκτωβρίου είναι η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό που θα λάβει χώρα στις 25/10 και μάλιστα θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή, καθώς θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη που θα έχει μόλις περάσει σε αυτό το ζώδιο. Αυτή η έκλειψη δείχνει ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα που σχετίζονται με τις ερωτικές σχέσεις αλλά και τα οικονομικά. Βοηθά να ελευθερώσουμε τον εαυτό μας από ψυχολογικά βάρη, παλιές αντιλήψεις και ριζωμένες πεποιθήσεις, που δεν μας επιτρέπουν να σημειώσουμε πρόοδο στη ζωή μας, στις σχέσεις μας και τις οικονομικές μας συνθήκες. Οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες των ζωδίων του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, ή έχετε πλανήτες σε αυτά τα 4 ζώδια κοντά στις 2 μοίρες. Στο τέλος Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 28/10 ο Δίας θα επιστρέψει ανάδρομος για ένα σύντομο διάστημα στους Ιχθύς μέχρι τις 20/12. Θυμηθείτε αν τον Απρίλιο και τον Μάιο μπορεί να είχαν προκύψει κάποια συγκεκριμένα θέματα στη ζωή σας, γιατί μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο ώστε να τα κλείσετε οριστικά. Ο μήνας θα τελειώσει με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους, που ξεκινά στις 30/10 και θα ολοκληρωθεί στις 12/1/23. Αυτό ίσως είναι και το πιο απαιτητικό διάστημα της χρονιάς για πολλούς και ποικίλους λόγους τόσο σε επίπεδο εξελίξεων στον πολιτικό και κοινωνικό τομέα όσο και σε θέματα που αφορούν στην οικονομία.
Κάθε μήνας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, αλλά και τους δικούς του ευνοούμενους. Για τον φετινό Οκτώβριο οι τυχεροί είναι τα ζώδια του αέρα, δηλαδή Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. Ισχύει φυσικά και αν έχετε ωροσκόπο ή πολλούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.
Αν δεν ξέρετε σε ποια ζώδια βρίσκονται οι πλανήτες σας, ή αν δεν έχετε διαβάσει ποτέ την ανάλυση του δικού σας αστρολογικού χάρτη, μπορείτε να το κάνετε πατώντας εδώ.

[...]