Καρκίνος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Καρκίνοι! Μπαίνετε σε ένα μήνα που είναι απείρως πιο ενδιαφέρων από όλες τις απόψεις και υπόσχεται δώρα σε πολλούς τομείς. Το πρώτο καλό νέο έρχεται στις 7/1, με την έξοδο του Άρη από τον Κριό και την είσοδο του στον Ταύρο. Το προηγούμενο εξάμηνο παιδευτήκατε αρκετά τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σε θέματα σπιτιού κάποιοι από σας. Άσχετα με αυτά που καταφέρατε η κούραση είναι έκδηλη. Τώρα ο Άρης παίρνει μια πιο φιλική θέση προς το ζώδιο σας, γίνεται σύμμαχος και σας ωθεί να γίνετε πιο πρακτικοί και συγκεκριμένοι σε σχέση με τους στόχους σας και επίσης να δουλέψετε με μεγαλύτερη αλληλεγγύη με τους συνεργάτες σας για να υλοποιηθούν. Αν βέβαια υπάρχουν άτομα στο επαγγελματικό περιβάλλον που δεν σας κάνουν, μπορεί να έχετε θέματα μαζί τους κοντά στις 13, 20, 23, 28/1 και να πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα. Στη Νέα Σελήνη στις 13/1 δεν είναι απίθανο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ή έχετε ωροσκόπο κοντά στις 23ο μοίρες, να δεχτείτε και μια πρόταση για μια συνεργασία ή ίσως και μια πρόταση γάμου ή συμβίωσης. Όλα παίζουν με την Αφροδίτη απέναντι σας μετά τις 8/1 να ζεσταίνει και τον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Αν βλέπετε κάποιον-α αυτόν τον καιρό μπορεί η σχέση να πάρει μια πιο «αποκλειστική» διάσταση, ενώ αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει ένας νέος δεσμός. Εκτός από τα ευχάριστα για τα προσωπικά, σημαντικά θα είναι τα οικονομικά νέα του Ιανουαρίου. Αυτό αναφέρεται τόσο στα χρήματα που βγάζετε, τα χρήματα που ξοδεύετε, τα χρήματα που σας οφείλονται ή που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλους. Μπορεί να νιώσετε κάποιες ανασφάλειες, ειδικά αν υπάρχουν πολλά έξοδα να αντιμετωπίσετε ή μπορεί να υπάρχει ήδη μια επιβάρυνση, που η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στις 23 να την κάνει πιο πιεστική. Ελέγξτε καλύτερα χρέη και οφειλές που σχετίζονται με το παρελθόν και προσπαθήστε να βρείτε ίσως μια ρύθμιση για να τα τακτοποιήσετε. Η πορεία του Ερμή σε ορθή πορεία τον Ιανουάριο και ανάδρομη μετά τις 31/1 θα βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τον πολύπαθο αυτό τομέα. Μέσα σε όλα όμως, θα είναι κι ένας μήνας που θα φέρει κέρδη.

Ο Φεβρουάριος είναι η συνέχεια του Ιανουαρίου, αλλά με ένα πιο συγκεκριμένο και στοχευμένο θέμα σε έμφαση, που δεν είναι άλλο από τα οικονομικά σας. Μέσα σε όλα τα δύσκολα, φαίνεται ότι μπορεί σε αυτό τον τομέα να προκύψει μια διαφοροποίηση που πιθανώς δεν την περιμένατε κιόλας. Μπορεί να είναι χρήματα που ίσως σας δοθούν σε μορφή μπόνους, απόδοσης επενδύσεων, διατροφών, ασφαλειών, κληρονομιών ή να προκύψει κάτι που με λίγο κόπο μπορεί να αποφέρει. Φυσικά, μπορεί να έχετε κάτι στο μυαλό σας να ξεκινήσετε ως επιχειρηματική κίνηση, που σε σύντομο χρονικό διάστημα να σας εκπλήξει ως προς τις αποδόσεις της. Αν υπάρχουν χρέη, οφειλές του παρελθόντος μπορείτε πιο εύκολα να τα διακανονίσετε ή να επιτύχετε κι ένα κούρεμα χρέους. Αν είστε δεσμευμένοι, παντρεμένοι ή απλώς έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας, ενδεχομένως να επωφεληθείτε έμμεσα από αύξηση των δικών του εσόδων.

Ο Φεβρουάριος θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και με τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Και μάλιστα με τα βαθιά αυτών των σχέσεων, καθώς θα θέλετε να σιγουρευτείτε ότι έχετε δίπλα σας τον κατάλληλο σύντροφο ή τον κατάλληλο συνεργάτη, που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Από τις 31/1 ο ανάδρομος Ερμής, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο, μέχρι τις 20/2 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες, εκνευριστικές καταστάσεις ή καθυστερήσεις στην ευόδωση ίσως των άμεσων σχεδίων σας. Μην πτοείστε, αμέσως μετά τις 20/2 όλα θα αρχίσουν σιγά σιγά να εξελίσσονται. Η λογική πάντως θα υπερισχύει των αποφάσεων σας αυτό το διάστημα. Το συναίσθημα θα μπει στην εικόνα στο τέλος του μήνα μετά τις 18/2 κι ακόμη περισσότερο μετά τις 25/2 που θα περάσει κι η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων. Σε κάθε περίπτωση, η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα σας κάνει πολλά χατίρια και σε συναισθηματικό επίπεδο. Στις 27/2, με την Πανσέληνο στον άξονα της επικοινωνίας, ενδέχεται να ολοκληρώνεται ένα επαγγελματικό σχέδιο.

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους κάνει τη διαφορά αγαπητοί μου Καρκίνοι στο ξεκίνημα του Μαρτίου, καθώς ο πλανήτης της δράσης απεγκλωβίζεται από τους δύσκολους εναγκαλισμούς με τον Κρόνο που είχε το προηγούμενο διάστημα και δεν επέτρεπε σχεδόν σε κανένα μας να έχουμε την πρόοδο που θέλουμε. Στις 4/3 ο πλανήτης της δράσης περνά σε ένα πιο μυστικό και κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που προτεραιότητα έχει εσάς τους ίδιους, την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και τα θέματα της δουλειάς με τη μορφή σχεδίων για το μέλλον. Είναι η στιγμή που πρέπει να δώσετε προσοχή στα μηνύματα που σας στέλνει ο ίδιος σας ο οργανισμός. Αν νιώθετε κουρασμένοι μην το προσπερνάτε, αν είστε αγχωμένοι μην αφήνετε το στρες να σας γεμίζει τοξίνες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια επανεκκίνηση στη φυσική σας κατάσταση. Να κάνετε πιο καθαρή διατροφή, να κινηθείτε παραπάνω, να πετάξετε ό,τι είναι άχρηστο στη ζωή σας και απλά σας πιάνει χώρο. Η αυτοφροντίδα είναι το μότο του Μαρτίου που πρέπει να κάνετε προτεραιότητα. Φυσικά μέσα στο πλαίσιο του Μαρτίου έχετε και πολλές μυστικές ή παρασκηνιακές δράσεις που αφορούν στη δουλειά. Ή προετοιμασία για τα νέα σας σχέδια. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη μέχρι τις 19 και τις 20 Μαρτίου αντίστοιχα, η Νέα Σελήνη στις 13/3 και η πορεία του Ερμή μετά τις 16/3, όλα στους Ιχθύς, σας παρέχουν πολλή στήριξη και βοήθεια ώστε να σημειώσετε πρόοδο. Αυτό αφορά σε σπουδές αν είστε νεότεροι σε ηλικία, σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, σε θέματα επικοινωνίας ή και ταξιδιών. Βέβαια, αυτά τα ξεκινήματα μπορεί να έρθουν κάπως αργότερα, μετά τις 20/3, που θα έχουμε την είσοδο του Ήλιου στον τομέα της καριέρας. Πριν όμως, θα χρειαστεί να σχεδιάσετε με προσοχή στις λεπτομέρειες ό,τι πρόκειται να δείξετε προς τα έξω. Πολύ βοηθητική η Αφροδίτη στους Ιχθύς και για την ερωτική σας ζωή μέχρι τις 20/3, για να είστε πιο εκφραστικοί στο συναίσθημα σας. Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα στις 28/3 μπορεί να δείχνει πολλές υποχρεώσεις, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι και μια συναισθηματική δυσκολία, μην ξεχνάτε όμως την υγεία σας και τις καλές σας συνήθειες.

Όλα για την καριέρα είναι το μότο του Απριλίου και περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια είστε αποφασισμένοι να κάνετε τη διαφορά. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στον τομέα της καριέρας και ενισχύουν τις φιλοδοξίες σας. Άλλωστε στον ίδιο τομέα βρίσκεται και η Νέα Σελήνη στις 11/4 στον Κριό, που σας ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικό επίπεδο! Όλες οι όψεις στις 6/4, στις 10/4, στις 14/4, στις 15/4 και στις 17/4 δείχνουν ότι κάτι καλό έρχεται επαγγελματικά, το οποίο μπορεί να έχει κι ένα πολύ θετικό αντίτιμο στα οικονομικά σας, μέσω κάποιας συνεργασίας. Οι μόνοι που πρέπει να προσέξετε περισσότερο γιατί μπορεί να υπάρχει κι ένας παράγοντας δυσκολίας είστε εσείς με Ήλιο ή ωροσκόπο στις 26 μοίρες του Καρκίνου. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Μετά τις 14/4 η Αφροδίτη προχωρά στον φιλικό σας Ταύρο και διευκολύνει και τα θέματα των σχέσεων, κυρίως σε φιλικό επίπεδο. Δεν θα είναι όλα μέλι γάλα βέβαια τον Απρίλιο. Μολονότι τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ήλιος και ο Ερμής που περνούν στον Ταύρο σας αβαντάρουν, οι δύσκολες όψεις τους με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να δείξουν προβλήματα σε κάποιες σχέσεις φιλικές ή επαγγελματικές, απογοητεύσεις ή εμπόδια στην υλοποίηση κάποιων στόχων. Ευτυχώς θα είναι παροδικά και θα σας απασχολήσουν περισσότερο από τις 23/4 έως τις 28/4. Σε αυτό το διάστημα θα περάσει στο ζώδιο σας και ο Άρης. Σαφώς θα δώσει έμφαση στις εξελίξεις και θα σχηματίσετε πρόοδο, αλλά είναι και μια επιρροή που αυξάνει τις εντάσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνει σε πρώτο πλάνο τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά.

Καλό μήνα! Ο Μάιος σηματοδοτεί το διάστημα πριν τον ερχομό των δικών σας γενεθλίων και καθώς οι πλανήτες εισχωρούν στο ζώδιο των Διδύμων, για σας αυτή η κινητικότητα λαμβάνει χώρα σε ένα πιο μυστικό, αθέατο, παρασκηνιακό σημείο στο ωροσκόπιο σας, άρα η δράση σας με κάποιο τρόπο παραμένει κάπως κρυφή. Φυσικά είναι ένας μήνας αρκετά απαιτητικός καθώς ο Άρης παραμένει σε όλη τη διάρκεια του στο ζώδιο σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας, σχέσεων και στη δουλειά. Το νευρικό σας σύστημα θα δοκιμαστεί κάποιες φορές. Τώρα που ο Ερμής θα βρίσκεται μέσα στον 12ο οίκο σας δεν θα ήταν κακή ιδέα να μιλήσετε για όλα αυτά που σας ζορίζουν ψυχολογικά σε ένα θεραπευτή ή σε έναν ειδικό που μπορεί να σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε στο άγχος και τις εντάσεις που νιώθετε. Σίγουρα το μάθημα του Μαΐου για σας είναι να είστε προσαρμοστικοί και δεκτικοί στο καινούριο, όσο κι αν σας φοβίζει. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 φέρνει στο πλευρό σας συμπαραστάτες, ομοϊδεάτες και ανθρώπους που πιστεύουν σε σας και θέλουν με κάθε τρόπο να σας στηρίξουν ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας. Στις 14/5 ο Δίας παίρνει θέση στους φιλικούς σας Ιχθύς και σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε τους ορίζοντες σας πνευματικούς, υλικούς, γεωγραφικούς και επαγγελματικούς. Μια νέα σχέση ή συνεργασία θα παίξει καταλυτικό ρόλο τους επόμενους μήνες στη ζωή σας. Πρώτα θα επηρεαστούν οι γεννημένοι τον Ιούνιο, καθώς η παραμονή του Δία στους Ιχθύς θα είναι βραχεία μέχρι το τέλος Ιουλίου. Οι γεννημένοι τον Ιούλιο θα περιμένετε τη σειρά σας το 2022. Μετά τις 20 Μαΐου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, καθώς η έκλειψη στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη κάνει πιο ευάλωτες τις άμυνες σας. Από την άλλη, αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει αλλαγές στο επαγγελματικό σας πλαίσιο. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε το στρες που είναι απόρροια της αστάθειας που προκαλείται από την έκλειψη, αλλά και την εκκίνηση του ανάδρομου Ερμή στις 30/5.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Το ξεκίνημα του Ιουνίου είναι πιο ήσυχο κι ίσως υπάρχουν κάποια πράγματα που προσπαθείτε να διαχειριστείτε σε ψυχολογικό επίπεδο, κάποιες καταστάσεις που αφορούν στις σχέσεις σας κυρίως στη δουλειά, αλλά για κάποιους και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Μερικές φορές αυτά τα συναισθήματα είναι λίγο άβολα, αλλά σας δίνουν την ευκαιρία να κοιτάξετε μέσα σας και να επιτύχετε περισσότερη αυτογνωσία και πρόοδο. Στις 2/6 η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο σας στέλνοντας σας θετικές δονήσεις. Είναι η στιγμή σας να λάμψετε, να εντυπωσιάσετε τους άλλους και να νιώσετε έστω και λίγο αισιόδοξοι. Φυσικά η Αφροδίτη θα ευνοήσει και την προσωπική σας ζωή μέσα στον Ιούνιο. Προσοχή χρειάζεται στις 5/6, καθώς ο Άρης από το ζώδιο σας έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς με τους άλλους ή να ξυπνήσει και ζήλιες μέσα σας. Το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους σε αυτή τη φάση. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε τις εντάσεις στην προσωπική σας ζωή ή με έναν συνεργάτη το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου. Καλύτερα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να τις αποφύγετε. Στις 10/6 σχηματίζεται μια Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους σε ένα ιδιαίτερα παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και πιθανώς να υπάρχουν καταστάσεις που εξελίσσονται μυστικά, χωρίς απαραίτητα εσείς να γνωρίζετε γι’ αυτές. Τουλάχιστον όχι προς το παρόν. Αυτό δε σημαίνει αυτόματα ότι είναι και εις βάρος σας. Αυτή η έκλειψη σας προσκαλεί να διώξετε όλη την τοξικότητα από τη ζωή σας από το σώμα, τη ψυχή και το πνεύμα σας και να μην αφήσετε τίποτε και κανένα να σας επηρεάζει αρνητικά. Η είσοδος του Άρη στις 11/6 στον Λέοντα και στον τομέα των οικονομικών σας οπλίζει με θάρρος, αυτοπεποίθηση και κίνητρο να «πουλήσετε» πιο ακριβά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εργασίας σας και γενικώς να αυξήσετε τα έσοδα σας. Τα οικονομικά εξάλλου είναι ένας από τους τομείς που επηρεάζει και το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, η όψη της χρονιάς. Τα γενέθλια σας ξεκινούν με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, στο θερινό Ηλιοστάσιο στην πιο μεγάλη μέρα του χρόνου στις 21/6. Είναι η στιγμή που βγαίνετε από τη χειμερία νάρκη, σχεδιάζετε το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία και γιορτάζετε τα πιο ανέφελα -σχετικά με τα προηγούμενα χρόνια- γενέθλια σας. Η ορθή πορεία του Ερμή στους Διδύμους θα σας ανακουφίσει μετά τις 22/6. Θα νιώσετε ότι φεύγει ένα βάρος από το στήθος σας. Στις 24/6 η Πανσέληνος στα γενέθλια σας αφορά στις σχέσεις τόσο τις ερωτικές όσο και τις επαγγελματικές. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου θα επωφεληθείτε. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε, διότι μπορεί να έχετε παρατράγουδα με χειριστικά παιχνίδια και τάσεις ρήξης.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούλιος στο ξεκίνημα του δεν θα σας αρέσει ιδιαίτερα, καθώς οι πρώτες του μέρες δημιουργούν ένταση τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Μπορεί να νιώθετε ότι κάτι μπαίνει στη μέση κι εμποδίζει να έχετε αρμονική σχέση με τον σύντροφο σας ή με έναν συνεργάτη. Πολλές φορές ο Κρόνος δείχνει εμπόδια που τα γεννούν οι συνθήκες, κάποιοι κανονισμοί, νόμοι κλπ. Καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη σκοντάφτουν επάνω στον Κρόνο, η καταπίεση που μπορεί να νιώθετε σε μια σχέση ή συνεργασία μπορεί να φτάνει σε επίπεδο ασφυξίας κάποια στιγμή, αλλά ευτυχώς -όπως όλα σ’ αυτή τη ζωή- θα είναι παροδικό, γι’ αυτό μην σας παίρνει από κάτω. Για κάποιους η πίεση μπορεί να προκύπτει και σε θέματα οικονομικά. Οι δύσκολες αυτές όψεις μπορεί να δείχνουν μειωμένα έσοδα και μεγάλα έξοδα. Ευτυχώς στην πορεία τα πράγματα θα αλλάξουν.

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 10/7 στο ζώδιο σας δείχνει ότι ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών στη ζωή σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στους τομείς που ήταν δυσλειτουργικοί μέχρι τώρα και να αναδυθεί μέσω αυτών ένας νέος εαυτός με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στις 12/7 ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία, ενθαρρύνοντας σας να ασχοληθείτε με τις προοπτικές μιας νέας και πολλά υποσχόμενης δουλειάς, με σπουδές και μεταπτυχιακά ή σεμινάρια που θα βοηθήσουν να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, αλλά και με ταξίδια, θέματα που αφορούν στο δημόσιο, νομικές υποθέσεις, ξένους ή εξωτερικό.

Τα γενέθλια σας τελειώνουν στις 22/7 που ο Ήλιος περνά στον Λέοντα κι εκεί ξεκινά το πιο ξένοιαστο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού. Διότι ταυτόχρονα περνά κι η Αφροδίτη στην Παρθένο. Εκδρομές, διακοπές, ταξίδια, έστω και κοντινά για να αλλάζετε παραστάσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Στον ίδιο τομέα θα περάσει κι ο Άρης στις 29/7. Θα είστε πιο κοινωνικοί, πιο ενεργητικοί στην καθημερινότητα σας, πιο δεκτικοί σε προκλήσεις από φίλους και σίγουρα η καθημερινότητα σας δεν θα είναι βαρετή.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Αύγουστος έρχεται με μια αίσθηση ότι έχετε μόνο τον εαυτό σας να στηριχτείτε, χωρίς την υποστήριξη των άλλων σε συναισθηματικό κι οικονομικό επίπεδο, αλλά πολύ πριν τελειώσει ο μήνας αυτή η αίσθηση θα έχει υποχωρήσει αρκετά. Με Ήλιο, Ερμή και μια Νέα Σελήνη στις 8/8 στον τομέα των οικονομικών, η οικονομική σας εξασφάλιση δεν παύει να είναι προτεραιότητα κι αυτό τον μήνα. Θα ψαχτείτε περισσότερο για έσοδα, αλλά καλά θα κάνετε να είστε κι εσείς προσεκτικοί στα έξοδα, ιδιαίτερα αυτά που κάνετε για να περάσετε καλά. Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν πρέπει να χαλάσετε και το κάτι παραπάνω στις διακοπές σας και να το ευχαριστηθείτε, απλώς μην είστε παρορμητικοί σε αγορές ή μην κάνετε υπερβολές με τις κάρτες. Από την άλλη όταν σας μπαίνει ο πειρασμός για μια αγορά που δεν χρειάζεστε άμεσα, πάρτε λίγα λεπτά να σκεφτείτε πόσο κόπο κάνετε για να βγάλετε τα χρήματα σας. Με την Αφροδίτη μέχρι τις 16/8 και τον Άρη σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου θα έχετε πολλά να δείτε, να πείτε και να κάνετε. Αφού οι δύο πλανήτες θα βρίσκονται μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Έτσι, από τη μια μπορεί να κάνετε διακοπές, αλλά και κάποια ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους. Μπορεί ακόμη να έχετε προετοιμασία για όλα αυτά που σκέφτεστε να ξεκινήσετε από τον Σεπτέμβριο, είτε στις σπουδές είτε στη δουλειά. Μετά το μέσον του μήνα η Αφροδίτη προχωρά στον Ζυγό, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Θα αναθερμάνετε σχέσεις με τους στενούς συγγενείς σας, θα θελήσετε ίσως να φιλοξενήσετε κάποια άτομα στο σπίτι ή να οργανώσετε ένα μικρό κάλεσμα για φίλους και οικογένεια. Από την άλλη μπορεί να ασχοληθείτε με τον χώρο σας, να τον περιποιηθείτε για να έχετε ανανεωμένη ατμόσφαιρα το φθινόπωρο. Ωραίο το δεύτερο δεκαπενθήμερο αν σκέφτεστε να συμβιώσετε. Η Πανσέληνος στις 22/8 φέρνει μια ευχάριστη κατάσταση σε ένα οικονομικό θέμα. Μπορεί τώρα να ολοκληρώνετε μια οφειλή, να κλείνετε μια σημαντική οικονομική συμφωνία, να γίνετε αποδέκτες ενός σημαντικού ποσού ή να έχετε μια εξαιρετική οικονομική πρόταση.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Σεπτέμβριος δίνει έμφαση στην επικοινωνία στο μεγαλύτερο μέρος του, καθώς ξεκινά με τη δυναμική Νέα Σελήνη στις 7/9 στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό το νέο φεγγάρι σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τα νέα σας σχέδια είτε αφορούν σπουδές, μετεκπαίδευση, σεμινάρια, το να γράψετε ένα βιβλίο, να φτιάξετε τη δική σας σελίδα στο διαδίκτυο, να αποκτήσετε νέες ικανότητες, να διαφημίσετε τη δουλειά σας ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα επαγγελματικά. Δεν έχει σημασία πού θα αποφασίσετε ο καθένας από σας να δώσει την προσοχή και την ενέργεια του, σημασία έχει να θέσετε ένα νέο στόχο και να κάνετε το παν για να τον επιτύχετε. Σημαντικός σε όλη τη διάρκεια του μήνα είναι ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Θέση στον ίδιο τομέα θα λάβει κι ο Άρης στις 14/9, περιπλέκοντας κάπως τα πράγματα. Έτσι, μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφωνίες με τα μέλη της οικογένειας σας ή κάποια προβλήματα σε θέματα σπιτιού ως ακίνητο. Βλέπετε μετά τις 26/9 ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος και μπορεί να υπάρχουν θέματα που διαταράσσουν την οικογενειακή σας ηρεμία και γαλήνη. Κάποιοι από σας θα δουλέψετε λίγο πιο μοναχικά αυτό τον μήνα, προκειμένου να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Σε αυτό συνηγορεί και η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό στη διάρκεια της φθινοπωρινής ισημερίας. Για άλλους μπορεί το νέο ξεκίνημα να απορροφά όλη την ενέργεια σας, ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας κι έτσι μπορεί να αποφεύγετε τις πολλές κοινωνικές επαφές. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό μετά τις 10/9 είναι ευνοϊκή για να φλερτάρετε, να κάνετε αισθητή την παρουσία σας αν κάνετε μια δουλειά που αφορά τη σόουμπιζ, να αναθερμάνετε την ερωτική σας σχέση. Η Πανσέληνος, μια μέρα πριν τη φθινοπωρινή ισημερία, ανοίγει την όρεξη σας για περιπέτειες, για νέους ορίζοντες, για ταξίδια, ενώ μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικές ευκαιρίες να προωθήσετε τη δουλειά σας ή τις ικανότητες σας, πιθανώς και σε σχέση με το εξωτερικό.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Τα κύρια θέματα που σας απασχόλησαν τον Σεπτέμβριο, ειδικά στο δεύτερο δεκαπενθήμερο, εξακολουθούν να τραβούν την προσοχή σας και τον Οκτώβριο. Αναφέρομαι στο σπίτι, την οικογένεια, τα θέματα της ασφάλειας, της συναισθηματικής κάλυψης, αλλά και του παρελθόντος. Μάλιστα με τον ανάδρομο φαινομενικά Ερμή μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι κάποιες μνήμες συνεχώς τριγυρίζουν στο κεφάλι σας και πιθανώς δεν μπορείτε να τις αποβάλλετε. Η Νέα Σελήνη στις 6/10 εστιάζει το ενδιαφέρον σας πάλι στο σπίτι και την οικογένεια και είναι πιθανόν να προκληθούν εντάσεις, είτε γιατί δεν καταφέρνετε να συνεννοηθείτε με κάποιους συγγενείς ή τους συγκατοίκους σας, είτε μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις σε μια πιθανή μετακόμιση ή σε ένα νέο ξεκίνημα που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Δεν είναι ανάγκη να στρεσάρετε τον οργανισμό σας όμως, ούτε να βιάζεστε ιδιαίτερα. Το νέο ξεκίνημα θα έρθει, πιθανώς όμως να είναι κάπως τροποποιημένο σε σχέση με το πώς το σκεφτόσασταν αρχικά. Την επόμενη μέρα η Αφροδίτη μετακομίζει στον Τοξότη στον τομέα εργασίας και υγείας και σας καλεί να χαλαρώσετε λίγο, να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τον εαυτό σας, την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και να μην πιέζεστε στη δουλειά ή τις άλλες υποχρεώσεις σας ξενυχτώντας, κάνοντας κακή διατροφή και έχοντας μονίμως εκνευρισμό. Η θέση της θα είναι βοηθητική και για να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες, αλλά και να αυξήσετε το πελατολόγιο σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Η Πανσέληνος στον Κριό, που συνοδεύεται κι από το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, θίγει τα κακώς κείμενα στη δουλειά και μπορεί να προκαλέσει ένταση με προϊσταμένους και άτομα που επηρεάζουν τη δουλειά σας. Από τις 18 μέχρι τις 23 Οκτωβρίου οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όλα: υγεία, σχέσεις, δουλειά. Ευτυχώς ο Οκτώβριος θα τελειώσει πιο ευχάριστα κι ο Ήλιος από τις 23/10 κι ο Άρης από τις 30/10 θα είναι βοηθητικοί για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2021

Μπαίνουμε στον Οκτώβριο, τον μήνα που ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά στην πορεία του θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή και να εξομαλύνουν κάποια πράγματα, αλλά και να πυροδοτούν εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να μας προβληματίσει κυρίως σε δυο διαστήματα, στις δυο φορτισμένες φάσεις της Σελήνης (Νέα Σελήνη στις 6/10 και Πανσέληνος στις 20/10).

Η Νέα Σελήνη της έντασης και των αλλαγών

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 6/10 με συμμετοχή του Άρη σε σύνοδο και του Ουρανού σε χιαστί όψη. Έτσι, αυτό το φεγγάρι συνδέεται με υψηλή ενέργεια, πάθος, αποφασιστικότητα, πρωτοβουλίες, αλλά ταυτόχρονα και με θυμό, εκδήλωση βίας εξαιτίας της συνόδου με τον Άρη, αλλά και με ανυπομονησία, επαναστατικότητα και ακραίες αλλαγές εξαιτίας της όψης με τον Ουρανό. Ο Άρης δεν είναι από μόνος του αρνητικός ως επιρροή, αντιθέτως είναι ο πλανήτης της δράσης και της γενναιότητας. Όταν όμως σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό, τότε μπορεί να εκδηλώσει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι βρίσκονται στο στόχαστρο αυτής της Νέας Σελήνης και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Ανάδρομος Ερμής

Ήδη μπαίνοντας στον Οκτώβριο ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα συνεχίσει σε αυτή τη φάση μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Μετά τις 18/10 ή μάλλον ακόμη καλύτερα μετά τις 20/10 θα αρχίσει να γίνεται πιο βοηθητικός. Στο διάστημα αυτό μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σχέσεων, να είμαστε πιο αναβλητικοί κι αναποφάσιστοι, να βιώνουμε καθυστερήσεις, αναβολές, μικροαναποδιές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Από την άλλη, μας δίνεται η ευκαιρία αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα σε μια σχέση, όσο δύσκολα κι αν είναι, να τα αντιμετωπίσουμε, ώστε να επιλυθούν.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Στις 7/10 η Αφροδίτη φεύγει από τη θέση αδυναμίας της τον Σκορπιό και προχωρά στον ενθουσιώδη και περιπετειώδη Τοξότη, δίνοντας μια πιο διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη διάθεση στις σχέσεις μας, αλλά και την ανάγκη να ταξιδέψουμε, να αλλάξουμε παραστάσεις, να μάθουμε καινούρια πράγματα.

Οι ανάδρομοι… που γίνονται ορθόδρομοι

Ο Πλούτωνας είναι ο πρώτος που μπαίνει στον χορό των ορθοδρομήσεων αυτό τον μήνα και την επόμενη μέρα της Νέας Σελήνης γυρίζει σε ορθή πορεία. Να σας θυμίσω ότι ήταν ανάδρομος από το τέλος Απριλίου. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με το θάνατο και την αναγέννηση σε συμβολικό επίπεδο. Ας δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να αναγεννηθούμε λοιπόν και να παρουσιάσουμε μια πιο εξελιγμένη έκδοση του εαυτού μας, είτε σε εξωτερικό επίπεδο (εμφάνιση, υγεία, κλπ.) είτε εσωτερικά και ψυχολογικά.

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 12/10 μετά από 4 μήνες ανάδρομης φαινομενικά πορείας, που μας επέτρεψε να χαλαρώσουμε λίγο περισσότερο σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς με την πανδημία. Όμως τώρα γυρίζει σε ορθή πορεία και πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, καθώς ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Η ορθή του πορεία θα βοηθήσει σταδιακά να έχουμε εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικών.

Ο επόμενος πλανήτης που γυρίζει ορθός είναι ο Δίας στον Υδροχόο και από τις 19/10 θα επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις στην καθημερινότητα μας και θα μας κάνει μια ένεση αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας.

Θα ακολουθήσει ο Ερμής που μετά από στάση 2 ημερών θα είναι ορθός μετά τις 19/10.

Μια «θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10

Στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, θα βρίσκεται η Σελήνη στη φάση της Πανσελήνου του Οκτωβρίου κι ο Ήλιος με τον Άρη απέναντι στον Ζυγό, δημιουργώντας εντάσεις και τάση για μια ιδιαίτερα εύφλεκτη ατμόσφαιρα που τα νεύρα, ο θυμός, τα πάθη, η βιασύνη κι η παρόρμηση θα περισσεύουν. Προσπαθήστε να πάτε με το «κύμα», αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις και να υπερβάλλετε και μην μπαίνετε σε διαδικασία να θέλετε να τα ελέγχετε όλα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ψυχραιμία! Από τις 19/10 μέχρι τις 23/10 είναι το πιο εύφλεκτο διάστημα του Οκτωβρίου. Στις 23/10 θα περάσει κι ο Ήλιος στον Σκορπιό κι επειδή ο μοντέρνος και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, Άρης και Πλούτωνας, θα βρίσκονται σε όψη έντασης, θα κάνει τη μετάβαση στο ζώδιο του Σκορπιού ιδιαίτερα ταραχώδη.

Άρης στον Σκορπιό

Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Άρη στο παραδοσιακό ζώδιο της διακυβέρνησης του, τον Σκορπιό, δίνοντας μας την ευκαιρία να αφοσιωθούμε στους στόχους μας και κυρίως να διακρίνουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον.

[...]