Καρκίνος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο πρώτος μήνας του 2022 δίνει εξ ολοκλήρου έμφαση στις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές, από την πρώτη μέχρι την τελευταία του ημέρα. Βλέπετε στις 2/1 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα στον Αιγόκερω και μάλιστα με θετική όψη προς τον Ουρανό, γεμίζοντας σας ελπίδα και χαρά για την πορεία μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου μπορεί να κάνετε και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Βέβαια, μην ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε σε φάση ανάδρομης φαινομενικά πορείας της Αφροδίτης, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι τις 28/1 στον τομέα των σχέσεων και σίγουρα είναι πολύ αποκαλυπτική σε σχέση με το τι θέλετε και τι όχι σε μια σχέση ή συνεργασία. Φυσικά αυτό θα σας δώσει και την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα ή να απαλλαχτείτε μια και καλή από οτιδήποτε νιώθετε ότι πλέον έχει κάνει τον κύκλο του στη ζωή σας. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης κάνει καλό και σε σας, καθώς σας εξελίσσει σε έναν καλύτερο σύντροφο ή συνεργάτη. Στις 15/1 έρχεται η πρώτη ανάδρομη πορεία του Ερμή για τη νέα χρονιά στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 25/1 κι από τις 26/1 στον Αιγόκερω. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά και τις συνεργασίες θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτό τον μήνα και θα προσπαθήσετε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Στις 17-18 Ιανουαρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο σας, ρίχνοντας περισσότερο φως στις ανάγκες, τις ελπίδες και τα όνειρά σας. Είναι μια αρκετά απαιτητική Πανσέληνος, καθώς σχηματίζει ακριβείας αντίθεση με τον Πλούτωνα. Για τους γεννημένους-ες στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να αποτελέσει αφορμή για μια ρήξη ή μια βαθιά συνειδητοποίηση του ρόλου που παίζει ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σας. Μια κάπως βαριά για την ψυχολογία σας Πανσέληνος, που όμως το μήνυμα της είναι πως ο ίδιος σας ο εαυτός πρέπει να είναι η προτεραιότητα σας και κανένας άλλος. Σχέσεις, υγεία και δουλειά θα χρειαστούν τη φροντίδα σας με αυτό το φεγγάρι. Στις 24/1 ο Άρης παίρνει δυναμική θέση απέναντι σας, τεστάροντας στη συνέχεια του χειμώνα τις πιο σημαντικές σας σχέσεις ώστε να ξέρετε με ποιον βαδίζετε παρακάτω.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Ο Φεβρουάριος σας δίνει από την πρώτη μέρα του μέχρι την τελευταία μαθήματα ορίων στις σχέσεις σας -προσωπικές κι επαγγελματικές. Καθώς τα όρια είναι η πιο δύσκολη πρόκληση για το ζώδιο σας, καταλαβαίνετε ότι το επίπεδο απαιτήσεων θα είναι ιδιαίτερα υψηλό αυτό τον μήνα. Η Νέα Σελήνη την 1η Φεβρουαρίου στον Υδροχόο σας ενθαρρύνει να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και βασικά τις δικές σας ανασφάλειες και φοβίες στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα. Ακόμη, φέρνει θέματα που αφορούν πρακτικά οικονομικά κι επαγγελματικά στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε λύσεις. Για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ. Το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή μετά τις 4/2 θα βοηθήσει να εξομαλυνθούν κάποια προβλήματα στις σχέσεις. Οι σχέσεις άλλωστε, προσωπικές κι επαγγελματικές, θα σας απασχολήσουν μέχρι τις 6/3. Θα υπάρχει ένα κλίμα έντασης και πιθανώς ασυμφωνιών με την παρουσία του Άρη σε αυτό τον τομέα. Από την άλλη, Αφροδίτη και Άρης θα συμπορεύονται στον ίδιο τομέα και θα δημιουργούν κι ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Πιθανώς να προκύψει μια νέα γνωριμία που να εξελιχθεί πολύ σύντομα σε σχέση. Αν τώρα είστε σε μια σχέση που δεν πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, είναι πιθανόν να έχετε περισσότερες εντάσεις κοντά στις 16/2. Εκείνη τη μέρα σχηματίζεται και η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στον Λέοντα μέσα στον τομέα των οικονομικών σας κι αν έχετε άγχος για ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να επιλυθεί άμεσα, είτε με μια νέα δουλειά είτε με μια αύξηση στα εισοδήματα σας από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου, κλπ. Το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό στις 18/2 μπορεί να φέρει ξαφνικά μια ευχάριστη είδηση σε σχέση με έναν μελλοντικό σας στόχο. Στις 18/2 ο Ήλιος προχωρά στους φιλικούς σας Ιχθύς -στο στοιχείο σας το νερό- για το υπόλοιπο του μήνα, ανοίγοντας την όρεξη σας για επέκταση των οριζόντων σας, ενώ θα νιώθετε πιο έντονα τη στήριξη των φίλων και των συνεργατών σας.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος μπορεί να είναι σε επίπεδο επικαιρότητας και συμβάντων -πέραν της προσωπικής μας ζωής- ένας απαιτητικός μήνας, όμως για το ζώδιο σας ξεκινά με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, καθώς στις 2/3 πραγματοποιείται μια ιδιαίτερα γενναιόδωρη Νέα Σελήνη στον τομέα της επέκτασης, της αισιοδοξίας, των μακροπρόθεσμων επαγγελματικών σας σχεδίων, των ταξιδιών, των σπουδών. Αν μη τι άλλο φαίνεται ότι κάτι καινούριο θα σας συναρπάσει, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Λεπτομέρειες για τη νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Στις 3/3 Αφροδίτη και Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Πλούτωνα και για τους γεννημένους στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να υπάρχουν εντάσεις, τάσεις για ρήξεις, χειριστικά παιχνίδια σε σχέσεις, ειδικά αν κάποιος δεν σέβεται τα όρια σας. Ευτυχώς η επιρροή θα είναι παροδική και μολονότι ο Πλούτωνας δεν θα απομακρυνθεί ακόμη από τον τομέα σχέσεων και συνεργασιών οριστικά πριν το 2024, δεν θα ξανασυναντηθεί σε σύνοδο με τους δυο αυτούς πλανήτες. Στις 5/3 έχουμε την πιο τυχερή όψη του μήνα, τη σύνοδο Ήλιου-Δία στους Ιχθύς που ευνοεί το άνοιγμα των οριζόντων σας, τα ταξίδια, τις ανακαλύψεις και τα μελλοντικά σας σχέδια. Ακόμη με κάποιο τρόπο σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε εσείς οι ίδιοι τι ακριβώς θέλετε να κάνετε παρακάτω στη ζωή σας. Στις 6/3 Αφροδίτη και Άρης προχωρούν στον Υδροχόο δίνοντας εκκίνηση σε μια περίοδο που μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικερδής. Μπορεί να ανακαλύψετε κάποιες νέες πηγές εσόδων, να έχετε κέρδη από επενδύσεις, ασφάλειες, εφορία, μπόνους, νέες οικονομικές συνεργασίες. Ακόμη όμως και στην ερωτική σας ζωή θα βοηθήσει να έχετε μια πιο ποιοτική καθημερινότητα με τον σύντροφό σας και θα ενισχύσει και τη σεξουαλική σας επιθυμία. Η Πανσέληνος στις 18/3 στην Παρθένο στον τομέα επικοινωνίας μπορεί να σας βρει να ολοκληρώνετε μια διαπραγμάτευση ή μια συμφωνία. Στις 20/3 η είσοδος του Ήλιου στον Κριό θα στρέψει το βλέμμα σας στον τομέα της καριέρας και θα αυξήσει τις φιλοδοξίες σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Στο τέλος του μήνα μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση σε μια σχέση ή σε οικονομικά θέματα, αλλά θα είναι παροδικό.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Όλα για την καριέρα είναι το μότο του Απριλίου και περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια είστε αποφασισμένοι να κάνετε τη διαφορά. Άλλωστε ο μήνας ξεκινά με μια δυνατή Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου, που ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών, κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου – αρχές Ιουλίου. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας και τον φόβο μιας αποτυχίας να σας κρατήσουν πίσω και να μην προσπαθήσετε. Μια αλλαγή σε επίπεδο καριέρας ή εξ αντανακλάσεως σπιτιού είναι πιθανά σενάρια με το νέο αυτό φεγγάρι. Σε κάθε περίπτωση ο συνδυασμός των πλανητών στους Ιχθύς, της Αφροδίτης, του Δία και του Ποσειδώνα σε όλη τη διάρκεια του μήνα, δείχνουν ότι κάτι καλό έρχεται στη ζωή σας, ενώ θα σας ανοίξει την όρεξη για περισσότερη γνώση, επέκταση των οριζόντων σας πνευματικών και γεωγραφικών και θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας. Ο Απρίλιος είναι ο μήνας για να αποκτήσετε νέες εμπειρίες, να χαρείτε νέες παραστάσεις αφού ευνοούνται ιδιαίτερα και τα ταξίδια, να περιπλανηθείτε στο άγνωστο και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να «χαθεί» λίγο στις νέες εμπειρίες χωρίς να τα ελέγχετε όλα. Ακόμη, θα είναι ένας ιδιαίτερα θετικός μήνας και σε ερωτικό επίπεδο και θα νιώθετε την ανάγκη να αναθερμάνετε τη σχέση σας ή να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά αυτή τη φορά με ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε ελεύθεροι και χωρίς ανάγκη ελέγχου και κτητικότητας. Ο έρωτας μπορεί να είναι περιπέτεια αυτό τον μήνα. Οι μόνοι που πρέπει να προσέξετε περισσότερο στις 16/4 με την Πανσέληνο στον Ζυγό, γιατί μπορεί να υπάρχει κι ένας παράγοντας δυσκολίας, είστε εσείς με Ήλιο ή ωροσκόπο στις 26 μοίρες του Καρκίνου. Για να βρείτε τις μοίρες του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ. Μετά τις 11/4 ο Ερμής προχωρά στον φιλικό σας Ταύρο και διευκολύνει και τα θέματα των σχέσεων, κυρίως σε φιλικό επίπεδο. Δεν θα είναι όλα μέλι-γάλα βέβαια τον Απρίλιο. Μολονότι τόσο η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Ποσειδώνας θα σας αβαντάρουν, στην αρχή του μήνα η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στις 5/4 μπορεί να δείξει προβλήματα σε οικονομικά θέματα. Προσέξτε περισσότερο και το στρες που προκύπτει από την αγωνία για τα πρακτικά της δουλειάς και των οικονομικών. Ευτυχώς θα είναι παροδικά και δεν θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Η έκλειψη στις 30/4 που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη φέρνει σε πρώτο πλάνο τον έρωτα, τη δημιουργία, τους νέους στόχους και τους φίλους. Είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική έκλειψη για σας, που σας ωθεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο και να κρατήσετε στη ζωή σας όλους όσοι εναρμονίζονται με τις αξίες και το ήθος σας.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Καιρός να δείξετε σε όλους ποιοι είστε και πόσα πολλά μπορείτε να καταφέρετε αγαπητοί μου Καρκίνοι. Με την Αφροδίτη από τις 2/5 και τον Δία από τις 11/5 στον Κριό, στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, θα είστε πιο ορατοί κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν θα περάσετε απαρατήρητοι από δω και κάτω σε θέματα καριέρας. Άλλωστε θα είναι ο καυτός τομέας όχι μόνο του Μαΐου, αλλά και του Ιουνίου, και οι εξελίξεις που θα έχετε ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα είναι εξαιρετικές. Εξελίξεις μπορεί να έχετε και σε θέματα σπιτιού, αλλά και προσωπικού στάτους. Το μόνο αγκάθι του Μαΐου είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή σε ένα πιο εσωτερικό και παρασκηνιακό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου μετά τις 9/5. Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή εκτείνεται μέχρι τις 3/6 και σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να ακούτε τη φωνή του ενστίκτου και των συναισθημάτων σας περισσότερο. Αν σας προτείνουν κάτι μην βιαστείτε να συμφωνήσετε. Σιγουρευθείτε πρώτα ότι αυτό θέλετε να κάνετε και μετά πάρτε αποφάσεις. Η περίοδος αυτή θα έχει κι ένα έντονο παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο, όπου πολλά θα συζητιούνται και θα αποφασίζονται ίσως πίσω από κλειστές πόρτες. Κάποια από αυτά θα σας γίνουν γνωστά πιθανώς μέσα στον Ιούνιο όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία. Φυσικά ενδέχεται να είστε κι εσείς που συζητάτε προς το παρόν μυστικά ή να διαπραγματεύεστε και να μην θέλετε να γνωστοποιήσετε τις αποφάσεις σας στον κύκλο σας. Η θέση αυτή του Ερμή σάς προτρέπει ακόμη να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Μετά τις 23/5 που θα περάσει ανάδρομος στον Ταύρο μπορεί να σας θυμηθούν φίλοι ή πρώην συνεργάτες από το παρελθόν. Στις 16/5 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή η έκλειψη αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας σε ερωτικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σε μια σχέση ή αν είστε γονείς με κάποιο σας παιδί. Παρόλα αυτά, καθώς η έκλειψη δέχεται μόνο μια δύσκολη όψη από τον Κρόνο είναι πιθανό να υπάρχει ένας οικονομικός παράγοντας που σας ζορίζει, αλλά θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις. Ο Άρης προχωρά στις 24/5 στον Κριό, δίνοντας ώθηση ακόμη περισσότερο στα θέματα της καριέρας και αυξάνοντας τις φιλοδοξίες σας για να ανέβετε πιο ψηλά. Οι γεννημένοι αρχές του ζωδίου μπορεί γύρω στις 29/5 με τη σύνοδο Άρη-Δία στον Κριό να έχετε μια υπερ-πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο. Παρόλα αυτά, αφήστε να περάσει η επιρροή του ανάδρομου Ερμή και πάρτε τις αποφάσεις σας και κάντε τις εκκινήσεις σας μετά τις 4/6 για να είναι πιο προστατευμένες.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Μάιος 2022

Ο Μάιος είναι ένας ιδιαίτερα δυναμικός μήνας με έντονες πλανητικές αλλαγές και αστρολογικά φαινόμενα που δεν θα περάσουν απαρατήρητα από κανέναν μας και κάποιους μάλιστα θα μας επηρεάσουν και σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Είναι ο μήνας του ανάδρομου φαινομενικά Ερμή, που ξεκινά από τις 09/05/2022 μπαίνοντας σε στάση στους Διδύμους και ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στις 04/06/2022. Όπως σε κάθε ανάδρομη πορεία του Ερμή, έτσι και σε αυτή θα υπάρχουν καταστάσεις που θα μας οδηγήσουν στο να δούμε με διαφορετικό τρόπο πράγματα τα οποία μας συμβαίνουν. Καθυστερήσεις, αναβολές, προβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις ή παρεξηγήσεις είναι μερικά πάντα από τα σενάρια ενός ανάδρομου Ερμή και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε, γράφουμε ή υπογράφουμε, αλλά και στις δοσοληψίες μας για να μη γίνουν λάθη. Οι δυο πιο ευεργετικοί πλανήτες στην αστρολογία, η Αφροδίτη και ο Δίας, θα αλλάξουν θέσεις και θα περάσουν στις 02/05/2022 και στις 11/05/2022 αντίστοιχα στο πύρινο ζώδιο του Κριού. Ιδιαίτερα ο Δίας σε αυτό το ζώδιο της φωτιάς θα μας θυμίσει λίγο την ατμόσφαιρα του 2019 που βρισκόταν πάλι σε ένα ζώδιο της φωτιάς, στο ζώδιο της διακυβέρνησής του, τον Τοξότη. Ο Δίας θα παραμείνει αρχικά σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 28/10/2022 και όντας ανάδρομος θα επιστρέψει για λίγο ακόμη στους Ιχθύς, από τις 28/10/2022 μέχρι 20/12/2022 που θα επιστρέψει στον Κριό. Πολλά από αυτά που θα γίνουν το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα χρειαστεί ίσως να τα επανεξετάσουμε τον φετινό Νοέμβριο. Με κάποιο τρόπο το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου συνδέεται αστρολογικά με τον Νοέμβριο. Η τελευταία φορά που ο Δίας βρισκόταν στον Κριό ήταν την περίοδο 2010-2011. Σκεφτείτε αν υπήρχε κάτι σε εκείνη την περίοδο που συνέβη στη ζωή σας, γιατί είναι πολύ πιθανόν να έχετε μια σχετική επανάληψη. Στο ζώδιο του Κριού ο Δίας θα βοηθήσει πολύ περισσότερο σε σχέση με τους Ιχθύς τουλάχιστον σε επίπεδο αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης, φιλοδοξίας, τόλμης. Από αυτό το ζώδιο ο Δίας μας καλεί να γίνουμε πιο γενναίοι στις αποφάσεις μας, να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας και τις δυνατότητες μας και να κυνηγήσουμε και τον πιο τολμηρό στόχο. Η Αφροδίτη από τον Κριό, μολονότι δεν θα συναντηθεί σε αυτό το ζώδιο με τον Δία, και πάλι είναι σε μια θέση ιδιαίτερα δυναμική και θα βοηθήσει να έχουμε μια πιο διεκδικητική στάση τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά μας. Τα ζώδια της φωτιάς: Κριός, Λέων και Τοξότης, ή όσοι έχετε ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια θα αρχίσετε επιτέλους να νιώθετε πραγματικά συνθήκες άνοιξης, δηλαδή αναγέννησης με κάποιο τρόπο στη ζωή σας. Ο Μάιος όμως είναι και μήνας εκλείψεων. Η δεύτερη έκλειψη του 2022, αυτή τη φορά μια Σεληνιακή έκλειψη, θα λάβει χώρα στις 16/05/2022 στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, οδηγώντας μας σε εκκαθαρίσεις στη ζωή μας. Σαφώς η έκλειψη αυτή δεν θα είναι εύκολη, καθώς επηρεάζεται άμεσα και έντονα από την επιρροή του Κρόνου. Ίσως κάτι πρέπει να διώξουμε από τη ζωή μας προκειμένου να εξελιχθούμε. Θα επηρεαστούν Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών. Στις 24/05/2022 ο Άρης θα αφήσει τα βαθιά νερά των Ιχθύων και θα περάσει στο ζώδιο της διακυβέρνησής του, στον Κριό, κάνοντας ακόμη πιο έντονο το στοιχείο της φωτιάς σε αυτό τον μήνα. Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5, που επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό, δηλαδή τους Διδύμους, την Παρθένο, τον Τοξότη και τους Ιχθύς με γενέθλια στο τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαήμερου των ζωδίων τους. Η ανάγκη για αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα είναι έντονη σε αυτά τα ζώδια, αλλά θα χρειαστεί να περιμένετε λίγες ημέρες να ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δηλαδή μετά τις 04/06/2022 για να σιγουρέψετε την επιτυχία των νέων εκκινήσεων σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

[...]