Καρκίνος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Καρκίνοι! Μπαίνετε σε ένα μήνα που είναι απείρως πιο ενδιαφέρων από όλες τις απόψεις και υπόσχεται δώρα σε πολλούς τομείς. Το πρώτο καλό νέο έρχεται στις 7/1, με την έξοδο του Άρη από τον Κριό και την είσοδο του στον Ταύρο. Το προηγούμενο εξάμηνο παιδευτήκατε αρκετά τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σε θέματα σπιτιού κάποιοι από σας. Άσχετα με αυτά που καταφέρατε η κούραση είναι έκδηλη. Τώρα ο Άρης παίρνει μια πιο φιλική θέση προς το ζώδιο σας, γίνεται σύμμαχος και σας ωθεί να γίνετε πιο πρακτικοί και συγκεκριμένοι σε σχέση με τους στόχους σας και επίσης να δουλέψετε με μεγαλύτερη αλληλεγγύη με τους συνεργάτες σας για να υλοποιηθούν. Αν βέβαια υπάρχουν άτομα στο επαγγελματικό περιβάλλον που δεν σας κάνουν, μπορεί να έχετε θέματα μαζί τους κοντά στις 13, 20, 23, 28/1 και να πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα. Στη Νέα Σελήνη στις 13/1 δεν είναι απίθανο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ή έχετε ωροσκόπο κοντά στις 23ο μοίρες, να δεχτείτε και μια πρόταση για μια συνεργασία ή ίσως και μια πρόταση γάμου ή συμβίωσης. Όλα παίζουν με την Αφροδίτη απέναντι σας μετά τις 8/1 να ζεσταίνει και τον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Αν βλέπετε κάποιον-α αυτόν τον καιρό μπορεί η σχέση να πάρει μια πιο «αποκλειστική» διάσταση, ενώ αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει ένας νέος δεσμός. Εκτός από τα ευχάριστα για τα προσωπικά, σημαντικά θα είναι τα οικονομικά νέα του Ιανουαρίου. Αυτό αναφέρεται τόσο στα χρήματα που βγάζετε, τα χρήματα που ξοδεύετε, τα χρήματα που σας οφείλονται ή που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλους. Μπορεί να νιώσετε κάποιες ανασφάλειες, ειδικά αν υπάρχουν πολλά έξοδα να αντιμετωπίσετε ή μπορεί να υπάρχει ήδη μια επιβάρυνση, που η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στις 23 να την κάνει πιο πιεστική. Ελέγξτε καλύτερα χρέη και οφειλές που σχετίζονται με το παρελθόν και προσπαθήστε να βρείτε ίσως μια ρύθμιση για να τα τακτοποιήσετε. Η πορεία του Ερμή σε ορθή πορεία τον Ιανουάριο και ανάδρομη μετά τις 31/1 θα βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τον πολύπαθο αυτό τομέα. Μέσα σε όλα όμως, θα είναι κι ένας μήνας που θα φέρει κέρδη.

Ο Φεβρουάριος είναι η συνέχεια του Ιανουαρίου, αλλά με ένα πιο συγκεκριμένο και στοχευμένο θέμα σε έμφαση, που δεν είναι άλλο από τα οικονομικά σας. Μέσα σε όλα τα δύσκολα, φαίνεται ότι μπορεί σε αυτό τον τομέα να προκύψει μια διαφοροποίηση που πιθανώς δεν την περιμένατε κιόλας. Μπορεί να είναι χρήματα που ίσως σας δοθούν σε μορφή μπόνους, απόδοσης επενδύσεων, διατροφών, ασφαλειών, κληρονομιών ή να προκύψει κάτι που με λίγο κόπο μπορεί να αποφέρει. Φυσικά, μπορεί να έχετε κάτι στο μυαλό σας να ξεκινήσετε ως επιχειρηματική κίνηση, που σε σύντομο χρονικό διάστημα να σας εκπλήξει ως προς τις αποδόσεις της. Αν υπάρχουν χρέη, οφειλές του παρελθόντος μπορείτε πιο εύκολα να τα διακανονίσετε ή να επιτύχετε κι ένα κούρεμα χρέους. Αν είστε δεσμευμένοι, παντρεμένοι ή απλώς έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας, ενδεχομένως να επωφεληθείτε έμμεσα από αύξηση των δικών του εσόδων.

Ο Φεβρουάριος θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και με τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Και μάλιστα με τα βαθιά αυτών των σχέσεων, καθώς θα θέλετε να σιγουρευτείτε ότι έχετε δίπλα σας τον κατάλληλο σύντροφο ή τον κατάλληλο συνεργάτη, που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Από τις 31/1 ο ανάδρομος Ερμής, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο, μέχρι τις 20/2 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες, εκνευριστικές καταστάσεις ή καθυστερήσεις στην ευόδωση ίσως των άμεσων σχεδίων σας. Μην πτοείστε, αμέσως μετά τις 20/2 όλα θα αρχίσουν σιγά σιγά να εξελίσσονται. Η λογική πάντως θα υπερισχύει των αποφάσεων σας αυτό το διάστημα. Το συναίσθημα θα μπει στην εικόνα στο τέλος του μήνα μετά τις 18/2 κι ακόμη περισσότερο μετά τις 25/2 που θα περάσει κι η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων. Σε κάθε περίπτωση, η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα σας κάνει πολλά χατίρια και σε συναισθηματικό επίπεδο. Στις 27/2, με την Πανσέληνο στον άξονα της επικοινωνίας, ενδέχεται να ολοκληρώνεται ένα επαγγελματικό σχέδιο.

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους κάνει τη διαφορά αγαπητοί μου Καρκίνοι στο ξεκίνημα του Μαρτίου, καθώς ο πλανήτης της δράσης απεγκλωβίζεται από τους δύσκολους εναγκαλισμούς με τον Κρόνο που είχε το προηγούμενο διάστημα και δεν επέτρεπε σχεδόν σε κανένα μας να έχουμε την πρόοδο που θέλουμε. Στις 4/3 ο πλανήτης της δράσης περνά σε ένα πιο μυστικό και κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που προτεραιότητα έχει εσάς τους ίδιους, την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και τα θέματα της δουλειάς με τη μορφή σχεδίων για το μέλλον. Είναι η στιγμή που πρέπει να δώσετε προσοχή στα μηνύματα που σας στέλνει ο ίδιος σας ο οργανισμός. Αν νιώθετε κουρασμένοι μην το προσπερνάτε, αν είστε αγχωμένοι μην αφήνετε το στρες να σας γεμίζει τοξίνες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια επανεκκίνηση στη φυσική σας κατάσταση. Να κάνετε πιο καθαρή διατροφή, να κινηθείτε παραπάνω, να πετάξετε ό,τι είναι άχρηστο στη ζωή σας και απλά σας πιάνει χώρο. Η αυτοφροντίδα είναι το μότο του Μαρτίου που πρέπει να κάνετε προτεραιότητα. Φυσικά μέσα στο πλαίσιο του Μαρτίου έχετε και πολλές μυστικές ή παρασκηνιακές δράσεις που αφορούν στη δουλειά. Ή προετοιμασία για τα νέα σας σχέδια. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη μέχρι τις 19 και τις 20 Μαρτίου αντίστοιχα, η Νέα Σελήνη στις 13/3 και η πορεία του Ερμή μετά τις 16/3, όλα στους Ιχθύς, σας παρέχουν πολλή στήριξη και βοήθεια ώστε να σημειώσετε πρόοδο. Αυτό αφορά σε σπουδές αν είστε νεότεροι σε ηλικία, σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, σε θέματα επικοινωνίας ή και ταξιδιών. Βέβαια, αυτά τα ξεκινήματα μπορεί να έρθουν κάπως αργότερα, μετά τις 20/3, που θα έχουμε την είσοδο του Ήλιου στον τομέα της καριέρας. Πριν όμως, θα χρειαστεί να σχεδιάσετε με προσοχή στις λεπτομέρειες ό,τι πρόκειται να δείξετε προς τα έξω. Πολύ βοηθητική η Αφροδίτη στους Ιχθύς και για την ερωτική σας ζωή μέχρι τις 20/3, για να είστε πιο εκφραστικοί στο συναίσθημα σας. Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα στις 28/3 μπορεί να δείχνει πολλές υποχρεώσεις, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι και μια συναισθηματική δυσκολία, μην ξεχνάτε όμως την υγεία σας και τις καλές σας συνήθειες.

Όλα για την καριέρα είναι το μότο του Απριλίου και περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια είστε αποφασισμένοι να κάνετε τη διαφορά. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στον τομέα της καριέρας και ενισχύουν τις φιλοδοξίες σας. Άλλωστε στον ίδιο τομέα βρίσκεται και η Νέα Σελήνη στις 11/4 στον Κριό, που σας ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικό επίπεδο! Όλες οι όψεις στις 6/4, στις 10/4, στις 14/4, στις 15/4 και στις 17/4 δείχνουν ότι κάτι καλό έρχεται επαγγελματικά, το οποίο μπορεί να έχει κι ένα πολύ θετικό αντίτιμο στα οικονομικά σας, μέσω κάποιας συνεργασίας. Οι μόνοι που πρέπει να προσέξετε περισσότερο γιατί μπορεί να υπάρχει κι ένας παράγοντας δυσκολίας είστε εσείς με Ήλιο ή ωροσκόπο στις 26 μοίρες του Καρκίνου. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Μετά τις 14/4 η Αφροδίτη προχωρά στον φιλικό σας Ταύρο και διευκολύνει και τα θέματα των σχέσεων, κυρίως σε φιλικό επίπεδο. Δεν θα είναι όλα μέλι γάλα βέβαια τον Απρίλιο. Μολονότι τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ήλιος και ο Ερμής που περνούν στον Ταύρο σας αβαντάρουν, οι δύσκολες όψεις τους με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να δείξουν προβλήματα σε κάποιες σχέσεις φιλικές ή επαγγελματικές, απογοητεύσεις ή εμπόδια στην υλοποίηση κάποιων στόχων. Ευτυχώς θα είναι παροδικά και θα σας απασχολήσουν περισσότερο από τις 23/4 έως τις 28/4. Σε αυτό το διάστημα θα περάσει στο ζώδιο σας και ο Άρης. Σαφώς θα δώσει έμφαση στις εξελίξεις και θα σχηματίσετε πρόοδο, αλλά είναι και μια επιρροή που αυξάνει τις εντάσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνει σε πρώτο πλάνο τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά.

Καλό μήνα! Ο Μάιος σηματοδοτεί το διάστημα πριν τον ερχομό των δικών σας γενεθλίων και καθώς οι πλανήτες εισχωρούν στο ζώδιο των Διδύμων, για σας αυτή η κινητικότητα λαμβάνει χώρα σε ένα πιο μυστικό, αθέατο, παρασκηνιακό σημείο στο ωροσκόπιο σας, άρα η δράση σας με κάποιο τρόπο παραμένει κάπως κρυφή. Φυσικά είναι ένας μήνας αρκετά απαιτητικός καθώς ο Άρης παραμένει σε όλη τη διάρκεια του στο ζώδιο σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας, σχέσεων και στη δουλειά. Το νευρικό σας σύστημα θα δοκιμαστεί κάποιες φορές. Τώρα που ο Ερμής θα βρίσκεται μέσα στον 12ο οίκο σας δεν θα ήταν κακή ιδέα να μιλήσετε για όλα αυτά που σας ζορίζουν ψυχολογικά σε ένα θεραπευτή ή σε έναν ειδικό που μπορεί να σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε στο άγχος και τις εντάσεις που νιώθετε. Σίγουρα το μάθημα του Μαΐου για σας είναι να είστε προσαρμοστικοί και δεκτικοί στο καινούριο, όσο κι αν σας φοβίζει. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 φέρνει στο πλευρό σας συμπαραστάτες, ομοϊδεάτες και ανθρώπους που πιστεύουν σε σας και θέλουν με κάθε τρόπο να σας στηρίξουν ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας. Στις 14/5 ο Δίας παίρνει θέση στους φιλικούς σας Ιχθύς και σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε τους ορίζοντες σας πνευματικούς, υλικούς, γεωγραφικούς και επαγγελματικούς. Μια νέα σχέση ή συνεργασία θα παίξει καταλυτικό ρόλο τους επόμενους μήνες στη ζωή σας. Πρώτα θα επηρεαστούν οι γεννημένοι τον Ιούνιο, καθώς η παραμονή του Δία στους Ιχθύς θα είναι βραχεία μέχρι το τέλος Ιουλίου. Οι γεννημένοι τον Ιούλιο θα περιμένετε τη σειρά σας το 2022. Μετά τις 20 Μαΐου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, καθώς η έκλειψη στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη κάνει πιο ευάλωτες τις άμυνες σας. Από την άλλη, αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει αλλαγές στο επαγγελματικό σας πλαίσιο. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε το στρες που είναι απόρροια της αστάθειας που προκαλείται από την έκλειψη, αλλά και την εκκίνηση του ανάδρομου Ερμή στις 30/5.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Το ξεκίνημα του Ιουνίου είναι πιο ήσυχο κι ίσως υπάρχουν κάποια πράγματα που προσπαθείτε να διαχειριστείτε σε ψυχολογικό επίπεδο, κάποιες καταστάσεις που αφορούν στις σχέσεις σας κυρίως στη δουλειά, αλλά για κάποιους και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Μερικές φορές αυτά τα συναισθήματα είναι λίγο άβολα, αλλά σας δίνουν την ευκαιρία να κοιτάξετε μέσα σας και να επιτύχετε περισσότερη αυτογνωσία και πρόοδο. Στις 2/6 η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο σας στέλνοντας σας θετικές δονήσεις. Είναι η στιγμή σας να λάμψετε, να εντυπωσιάσετε τους άλλους και να νιώσετε έστω και λίγο αισιόδοξοι. Φυσικά η Αφροδίτη θα ευνοήσει και την προσωπική σας ζωή μέσα στον Ιούνιο. Προσοχή χρειάζεται στις 5/6, καθώς ο Άρης από το ζώδιο σας έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς με τους άλλους ή να ξυπνήσει και ζήλιες μέσα σας. Το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους σε αυτή τη φάση. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε τις εντάσεις στην προσωπική σας ζωή ή με έναν συνεργάτη το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου. Καλύτερα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να τις αποφύγετε. Στις 10/6 σχηματίζεται μια Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους σε ένα ιδιαίτερα παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και πιθανώς να υπάρχουν καταστάσεις που εξελίσσονται μυστικά, χωρίς απαραίτητα εσείς να γνωρίζετε γι’ αυτές. Τουλάχιστον όχι προς το παρόν. Αυτό δε σημαίνει αυτόματα ότι είναι και εις βάρος σας. Αυτή η έκλειψη σας προσκαλεί να διώξετε όλη την τοξικότητα από τη ζωή σας από το σώμα, τη ψυχή και το πνεύμα σας και να μην αφήσετε τίποτε και κανένα να σας επηρεάζει αρνητικά. Η είσοδος του Άρη στις 11/6 στον Λέοντα και στον τομέα των οικονομικών σας οπλίζει με θάρρος, αυτοπεποίθηση και κίνητρο να «πουλήσετε» πιο ακριβά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εργασίας σας και γενικώς να αυξήσετε τα έσοδα σας. Τα οικονομικά εξάλλου είναι ένας από τους τομείς που επηρεάζει και το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, η όψη της χρονιάς. Τα γενέθλια σας ξεκινούν με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, στο θερινό Ηλιοστάσιο στην πιο μεγάλη μέρα του χρόνου στις 21/6. Είναι η στιγμή που βγαίνετε από τη χειμερία νάρκη, σχεδιάζετε το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία και γιορτάζετε τα πιο ανέφελα -σχετικά με τα προηγούμενα χρόνια- γενέθλια σας. Η ορθή πορεία του Ερμή στους Διδύμους θα σας ανακουφίσει μετά τις 22/6. Θα νιώσετε ότι φεύγει ένα βάρος από το στήθος σας. Στις 24/6 η Πανσέληνος στα γενέθλια σας αφορά στις σχέσεις τόσο τις ερωτικές όσο και τις επαγγελματικές. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου θα επωφεληθείτε. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε, διότι μπορεί να έχετε παρατράγουδα με χειριστικά παιχνίδια και τάσεις ρήξης.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούλιος στο ξεκίνημα του δεν θα σας αρέσει ιδιαίτερα, καθώς οι πρώτες του μέρες δημιουργούν ένταση τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Μπορεί να νιώθετε ότι κάτι μπαίνει στη μέση κι εμποδίζει να έχετε αρμονική σχέση με τον σύντροφο σας ή με έναν συνεργάτη. Πολλές φορές ο Κρόνος δείχνει εμπόδια που τα γεννούν οι συνθήκες, κάποιοι κανονισμοί, νόμοι κλπ. Καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη σκοντάφτουν επάνω στον Κρόνο, η καταπίεση που μπορεί να νιώθετε σε μια σχέση ή συνεργασία μπορεί να φτάνει σε επίπεδο ασφυξίας κάποια στιγμή, αλλά ευτυχώς -όπως όλα σ’ αυτή τη ζωή- θα είναι παροδικό, γι’ αυτό μην σας παίρνει από κάτω. Για κάποιους η πίεση μπορεί να προκύπτει και σε θέματα οικονομικά. Οι δύσκολες αυτές όψεις μπορεί να δείχνουν μειωμένα έσοδα και μεγάλα έξοδα. Ευτυχώς στην πορεία τα πράγματα θα αλλάξουν.

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 10/7 στο ζώδιο σας δείχνει ότι ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών στη ζωή σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στους τομείς που ήταν δυσλειτουργικοί μέχρι τώρα και να αναδυθεί μέσω αυτών ένας νέος εαυτός με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στις 12/7 ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία, ενθαρρύνοντας σας να ασχοληθείτε με τις προοπτικές μιας νέας και πολλά υποσχόμενης δουλειάς, με σπουδές και μεταπτυχιακά ή σεμινάρια που θα βοηθήσουν να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, αλλά και με ταξίδια, θέματα που αφορούν στο δημόσιο, νομικές υποθέσεις, ξένους ή εξωτερικό.

Τα γενέθλια σας τελειώνουν στις 22/7 που ο Ήλιος περνά στον Λέοντα κι εκεί ξεκινά το πιο ξένοιαστο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού. Διότι ταυτόχρονα περνά κι η Αφροδίτη στην Παρθένο. Εκδρομές, διακοπές, ταξίδια, έστω και κοντινά για να αλλάζετε παραστάσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Στον ίδιο τομέα θα περάσει κι ο Άρης στις 29/7. Θα είστε πιο κοινωνικοί, πιο ενεργητικοί στην καθημερινότητα σας, πιο δεκτικοί σε προκλήσεις από φίλους και σίγουρα η καθημερινότητα σας δεν θα είναι βαρετή.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2021

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας των διακοπών των παιδικών μας χρόνων τη στιγμή που είχαν τελειώσει τα σχολεία, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων, ο Ιούλιος είναι εδώ και μας καλεί να απλουστεύσουμε τα πράγματα στη ζωή μας, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας.

Ο μήνας ξεκινά με δυσκολίες

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να υπερπηδήσουμε, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα του έχουμε την ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης της φετινής χρονιάς από τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα. Έτσι από την 1η ως τις 4 Ιουλίου ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό. Το πώς θα επηρεάσει παγκοσμίως αυτή η ενεργοποίηση το έχω αναλύσει σε πολλά άρθρα μου. Δυστυχώς τα σενάρια δεν είναι ευχάριστα, καθώς αφορά βίαιες εξεγέρσεις, κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, έξαρση σε κρούσματα, ατυχήματα. Μια παρόμοια ενεργοποίηση θα έχουμε και τον Νοέμβριο που είναι ο επόμενος ζόρικος μήνας αυτής της χρονιάς. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, ας μην παίρνουμε ρίσκο και γενικά ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ημέρες. Στις 6/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι αυτή με τη σειρά της αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσουμε μεγαλύτερη πίεση και περιορισμούς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Αλλά είναι ουσιαστικά και το πιο δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου. Θα επηρεαστεί περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτή η ομάδα ζωδίων πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Στο υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Μετά τις 8 καθαρίζει το τοπίο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του και δίνει τέλος στη σύγχυση και τα παρατράγουδα.

Η Νέα Σελήνη θέλει να φροντίσουμε ό,τι πάσχει στη ζωή μας

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε. Να θυμάστε πάντα ότι αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι την 21η Ιουλίου και στις 13/7 θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον αιώνιο μυθικό εραστή της Άρη στον Λέοντα, μια όψη που παραπέμπει σε ερωτικά πυροτεχνήματα, παθιασμένες σχέσεις και φυσικά τι άλλο, το αγαπημένο του Λέοντα, μεγάλα δράματα! Στις 22/7 θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια των Λεόντων, καθώς θα μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο

Στις 24/7 θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη τον Αύγουστο στο ίδιο ζώδιο. Μια στην αρχή και μια στο τέλος του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Το τέλος του μήνα φέρνει και το τέλος των ελευθεριών

Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με αλλαγές σε αστρολογικό επίπεδο. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η περίοδος χάριτος των ελευθεριών φτάνει δυστυχώς στο τέλος της. Πλέον από το τέλος Δεκεμβρίου θα περιμένουμε τον Δία να περάσει στους Ιχθύς για να παραμείνει μέσα στο 2022 και να δώσει ίσως έτσι τέλος στα θέματα της πανδημίας. Ήδη η Αφροδίτη και ο Άρης θα έχουν περάσει στην Παρθένο, κάνοντας τον Αύγουστο ναι μεν μήνα διακοπών, αλλά και μεγαλύτερου προβληματισμού σε σχέση με τα θέματα της υγείας, της παιδείας, της εργασίας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις αλλαγές και θα μπουν σε πιο παραγωγική διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.