Καρκίνος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2024

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Καρκίνοι! Μπαίνετε σε ένα μήνα που είναι απείρως πιο ενδιαφέρων από όλες τις απόψεις και υπόσχεται εξελίξεις σε πολλούς τομείς, αλλά κυρίως στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Πιθανώς να είστε σε αναζήτηση νέων σχέσεων ή μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας με την παρουσία τόσων πλανητών απέναντί σας στο ζώδιο του Αιγόκερου. Στις 04/01, ο Άρης θα προχωρήσει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας τις φιλοδοξίες σας αλλά και το θερμόμετρο στις σχέσεις σας. Ο τομέας των σχέσεων, ερωτικών και επαγγελματικών, θα έχει σαφώς τη μεγαλύτερη έμφαση μέσα στο μήνα με ποικίλα σενάρια έντασης, έξαψης, πάθους, απογοήτευσης, διαφωνιών. Σε σας τους Καρκίνους η ένταση δεν συγκαταλέγεται στα αγαπημένα σας σενάρια, αφού επιθυμείτε να σας συμπαθούν οι άλλοι παρά να σας ζορίζουν και να σας ανταγωνίζονται. Όμως τώρα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί γιατί και οι αντιδράσεις της άλλης πλευράς μπορεί να μην είναι οι ίδιες. Πολύ σημαντικό είναι να κρατήσετε κάπως χαμηλούς τόνους στην εργασία, ειδικά αν εργάζεστε μαζί με άλλους Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, την ομάδα δηλαδή που θα είναι στις επάλξεις αυτό τον μήνα. Ακόμη θα είναι απαραίτητο να έχετε ως προτεραιότητα την υγεία σας ή την υγεία μεγαλύτερων ατόμων στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Με τη Νέα Σελήνη στις 11/01 δεν είναι απίθανο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ή έχετε ωροσκόπο κοντά στις 20 μοίρες, να δεχτείτε και μια πρόταση για μια συνεργασία ή ίσως και μια πρόταση γάμου ή συμβίωσης. Όλα παίζουν τόσο με τον Ερμή από τις 14/01, αλλά και με την Αφροδίτη απέναντι σας μετά τις 23/01 να ζεσταίνει τον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Αν βλέπετε κάποιον-α αυτό τον καιρό μπορεί η σχέση να πάρει μια πιο «αποκλειστική» διάσταση, ενώ αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει ένας νέος δεσμός. Εκτός από τα ευχάριστα για τα προσωπικά, σημαντικά θα είναι τα οικονομικά νέα του Ιανουαρίου. Αυτό αναφέρεται τόσο στα χρήματα που βγάζετε, τα χρήματα που ξοδεύετε, τα χρήματα που σας οφείλονται ή που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλους. Μπορεί να νιώσετε κάποιες ανασφάλειες ειδικά αν υπάρχουν πολλά έξοδα να αντιμετωπίσετε. Στις 21/01, μια μέρα μετά την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, έχουμε τη σημαντικότερη αλλαγή του μήνα αλλά και της χρονιάς: την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Τα προηγούμενα 15 χρόνια φιλοξενούσατε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και ο τρόπος που συνδέεστε με τους άλλους προσωπικά και επαγγελματικά άλλαξε για τα καλά. Τώρα όμως ο Πλούτωνας προχωρά στον Υδροχόο για τα επόμενα είκοσι χρόνια (με ένα μικρό τελευταίο πισωγύρισμα στον Αιγόκερω από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τις 19/11) απαλλάσσοντας σας από μια σχετική πίεση στις σχέσεις σας. Η δράση μεταφέρεται στον τομέα των οικονομικών. Με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Πλούτωνα ελέγξτε καλύτερα χρέη και οφειλές που σχετίζονται με το παρελθόν και προσπαθήστε να βρείτε ίσως μια ρύθμιση για να τα τακτοποιήσετε. Ο μήνας θα κλείσει με την επιρροή της πρώτης Πανσελήνου της χρονιάς στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου με συμμετοχή για πρώτη φορά του Πλούτωνα. Η Πανσέληνος αυτή θα φέρει τα οικονομικά σας σε πρώτο πλάνο, ενώ θα δημιουργήσει και μια σχετική συναισθηματική αναμόχλευση στην ερωτική σας ζωή. Τα ερωτήματα που μπορεί να γεννήσει αυτό το φεγγάρι αφορούν και τις στενές σας σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανώς να αποκαλυφθούν εξαρτητικές συμπεριφορές που δεν τις είχατε διαγνώσει στο παρελθόν.

Καλό μήνα Καρκίνοι μου! Ο Φεβρουάριος είναι η συνέχεια του Ιανουαρίου ως ένα βαθμό, δηλαδή εξακολουθούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες να σας απασχολούν και έχετε την τάση να τις επισημοποιείτε, αλλά στην πορεία του μήνα και με την είσοδο αρκετών πλανητών στον Υδροχόο το ενδιαφέρον σας μετακινείται πιο πολύ στον τομέα των οικονομικών σας. Μέσα σε όλα τα δύσκολα, φαίνεται ότι μπορεί σε αυτό τον τομέα να προκύψει μια διαφοροποίηση που πιθανώς δεν την περιμένατε κιόλας. Μπορεί να είναι χρήματα που ενδεχομένως να σας δοθούν σε μορφή μπόνους, απόδοσης επενδύσεων, διατροφών, ασφαλειών, κληρονομιών ή μπορεί να προκύψει κάτι που με λίγο κόπο μπορεί να αποφέρει. Φυσικά μπορεί να έχετε κάτι στο μυαλό σας να ξεκινήσετε ως επιχειρηματική κίνηση που σε σύντομο χρονικό διάστημα να σας εκπλήξει ως προς τις αποδόσεις της. Αν υπάρχουν χρέη, οφειλές του παρελθόντος μπορείτε πιο εύκολα να τα διακανονίσετε ή να επιτύχετε κι ένα κούρεμα χρέους. Αν είστε δεσμευμένοι, παντρεμένοι ή απλώς έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας ενδεχομένως να επωφεληθείτε έμμεσα από αύξηση των δικών του εσόδων, μολονότι με τον Άρη σε αυτό τον τομέα μετά τις 13/02 και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 14/02 δεν αποκλείεται να έχετε προστριβές αναφορικά με τη διαχείριση των κοινών οικονομικών σας. Η Νέα Σελήνη στις 10/02 σας καλεί να σκάψετε βαθύτερα κάτω από την επιφάνεια σχέσεων και συνεργασιών και να δείτε τα πράγματα ως έχουν, όχι όπως τα φαντάζεστε ή τα επιθυμείτε. Είναι η στιγμή να βάλετε πιο στιβαρά όρια και να μη φοβηθείτε να αναπροσαρμόσετε τους κανόνες σας. Δεν είναι απίθανο κάτω από την επιρροή αυτού του «ηλεκτρισμένου» φεγγαριού να πάρετε σκληροπυρηνικές αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας.

Με τον Ερμή μετά τις 05/02, τον Άρη μετά τις 13/02 και την Αφροδίτη μετά τις 16/02 στο ζώδιο του Υδροχόου θα μπείτε για τα καλά στα βαθιά των σχέσεων σας, καθώς θα θέλετε να σιγουρευτείτε ότι έχετε δίπλα σας τον κατάλληλο σύντροφο ή τον κατάλληλο συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Η λογική πάντως θα υπερισχύει στις αποφάσεις σας αυτό το διάστημα. Το συναίσθημα θα μπει στην εικόνα προς το τέλος του μήνα μετά τις 19/02 που ο Ήλιος θα περάσει στους ευαίσθητους και συναισθηματικούς Ιχθύς κι ακόμη περισσότερο μετά τις 23/02 που θα περάσει κι ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων. Σε κάθε περίπτωση, η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα σας κάνει πολλά χατίρια και σε συναισθηματικό επίπεδο. Στις 24/02 με την Πανσέληνο στον άξονα της επικοινωνίας ενδέχεται να ολοκληρώνεται ένα επαγγελματικό σχέδιο, να προχωράτε σε μια συμφωνία, αλλά δεν είναι απίθανο να έχετε και κάποια νέα όχι τόσο ευχάριστα είτε από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, ένα φίλο ή συνεργάτη. Βλέπετε η παρουσία του Κρόνου τόσο στην Πανσέληνο όσο και στο τέλος του μήνα με τις όψεις που σχηματίζει είναι αρκετά βαριά. Στο τελευταίο δεκαήμερο μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής, αλλά να μη βρίσκετε ευκαιρία ή τρόπο να κάνετε ένα ταξίδι. Μπορεί όμως να κανονίσετε ένα γουηκέντ για να αλλάξετε παραστάσεις και να σκεφτείτε περισσότερο όσα θέλετε.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα Καρκίνοι μου! Ο Ήλιος μέχρι τις 19/03, ο Ερμής μέχρι τις 09/03, η Αφροδίτη μετά τις 11/03, η Νέα Σελήνη στις 10/03 και η πορεία του Άρη μετά τις 22/03 όλα στους Ιχθύς σας παρέχουν πολλή στήριξη και βοήθεια ώστε να σημειώσετε πρόοδο τον πρώτο μήνα της άνοιξης. Αυτό αφορά σε σπουδές αν είστε νεότεροι σε ηλικία, σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, σε θέματα επικοινωνίας ή και ταξιδιών. Βέβαια αυτά τα ξεκινήματα μπορεί να έρθουν κάπως αργότερα μετά τις 10/03 που θα έχουμε την είσοδο του Ερμή στον τομέα της καριέρας. Πριν όμως, θα χρειαστεί να σχεδιάσετε ό,τι πρόκειται να δείξετε προς τα έξω με προσοχή στις λεπτομέρειες. Αν ταξιδεύετε, παρόλα αυτά, με τις ευκαιρίες των τριημέρων που μας χαρίζει ο μήνας, μπορεί να προκύψουν κάποια απρόοπτα που θα σας οδηγήσουν να δείτε κάποια πράγματα με άλλη προοπτική. Οι πρώτες 9 ημέρες του μήνα φαίνεται να είναι κάπως πιο προβληματικές αναφορικά με πρακτικά ζητήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητα σας. Ιδιαίτερα κοντά στις 08/03 που ο Ερμής θα σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα είναι σαν να είστε υπνωτισμένοι ή χαμένοι λίγο στις σκέψεις και τη φαντασία σας. Μπορεί να νιώθετε περισσότερες αμφιβολίες σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σας ή να μην μπορείτε να δείτε τη μεγάλη εικόνα. Ευτυχώς μετά τις 10/03 θα ξυπνήσετε από αυτή τη ληθαργική επιρροή και θα έχετε περισσότερη μαχητικότητα και αποφασιστικότητα. Πολύ βοηθητική η Αφροδίτη στους Ιχθύς και για την ερωτική σας ζωή από τις 11/03 για να είστε πιο εκφραστικοί στο συναίσθημα σας. Όμως η Αφροδίτη θα πέσει πάνω στον Κρόνο στις 22/03 κι αυτό δείχνει κάποια αίσθηση ανικανοποίητου στην προσωπική σας ζωή ή μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολίες και στις άλλες σχέσεις σας, π.χ. με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Πάντα ο Κρόνος έχει να μας δώσει ένα μάθημα. Δεν χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας αν βλέπετε ότι οι άλλοι δεν συμβαδίζουν με αυτά που θέλετε εσείς. Από την άλλη δεν χρειάζεται να πιέζετε και τους άλλους. Καθώς πλησιάζουμε στην πρώτη έκλειψη της χρονιάς, που φέρνει μεγάλη πίεση και ένταση, καλό είναι να είστε κάπως πιο ψύχραιμοι και να μη παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς είναι Σεληνιακή και λαμβάνει χώρα στις 25/03 στον άξονα Κριού-Ζυγού. Η έκλειψη αυτή μπορεί να δείχνει πολλές υποχρεώσεις τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι και μια συναισθηματική δυσκολία, μην ξεχνάτε όμως την υγεία σας και τις καλές σας συνήθειες. Επηρεάζει τους γεννημένους τον Ιούνιο και υπάρχει περίπτωση να έχετε μια χωροταξική αλλαγή ως απόρροια της επιρροής αυτής. Για κάποιους από σας μπορεί να είναι η αλλαγή στην οικογενειακή σας κατάσταση ή το θέμα ενός στενού συγγενή που έρχεται ξαφνικά να σας απασχολήσει.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Όλα για την καριέρα είναι το μότο του Απριλίου και περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια είστε αποφασισμένοι να κάνετε τη διαφορά με τις φιλοδοξίες σας να αυξάνονται και να πληθύνονται. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στον τομέα της καριέρας και ενισχύουν τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Άλλωστε στον ίδιο τομέα θα λάβει χώρα και η πολύ δυνατή Ηλιακή έκλειψη στον Κριό στις 08/04, που σας ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικό επίπεδο. Όμως μη βιάζεστε. Βλέπετε στον ίδιο τομέα θα είναι ανάδρομος και ο Ερμής στον Κριό από τις αρχές Απριλίου μέχρι τις 26/04 που γυρίζει ορθόδρομος. Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο Ερμής σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία δεν είναι η καλύτερη συνθήκη για να κάνετε μια νέα αρχή. Μπορείτε να συζητήσετε, να διαπραγματευτείτε, να οργανωθείτε καλύτερα και να δείτε ενδελεχώς ό,τι σας προσφέρεται, αλλά θα είναι καλύτερα να αναβάλλετε ένα σημαντικό σας ξεκίνημα για το τέλος του μήνα ή για τον επόμενο. Τον Απρίλιο σε διαφορετικές στιγμές το πιο ενεργό ουράνιο σώμα θα είναι ο Χείρωνας. Ακόμη και στην έκλειψη στις 08/04 η σύνοδος με τον Χείρωνα είναι η μοναδική όψη. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν κάποια παρατράγουδα. Μπορεί να φτάσετε με κάποιες επαγγελματικές σχέσεις σε ένα οριακό σημείο ή είναι πιθανόν προκειμένου να αποδεχτείτε μια πρόταση ή να παραμείνετε σε μια δουλειά να κάνετε κάποιες εκπτώσεις σε δικές σας κόκκινες γραμμές και αξίες. Πιθανώς να πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια προσωρινά εμπόδια, καθώς ο Άρης από τους Ιχθύς συναντά δυο μέρες μετά την έκλειψη σε όψη συνόδου τον Κρόνο. Τα εμπόδια μπορεί να είναι αληθινά μπορεί όμως να είναι και ψυχολογικά. Η σύνοδος αυτή μπορεί παροδικά να ρίξει τη διάθεση σας ή να απωλέσετε λίγη αισιοδοξία, από την άλλη προσέξτε νομικά θέματα, μακρινά ταξίδια, συμφωνίες με ξένους ή δοσοληψίες με το δημόσιο γιατί μπορεί να έχετε παρατράγουδα ή δυσκολίες. Είναι πιθανό να σας πιάνουν ανασφάλειες και αμφιβολίες ή ακόμη μπορεί μια πρόταση που εκ πρώτης φαίνεται δελεαστική να απαιτεί να θυσιάσετε αν την αποδεχτείτε κάτι που είναι σημαντικό για σας. Η παράλληλη πορεία του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να δείξει προβλήματα σε κάποιες σχέσεις φιλικές ή επαγγελματικές, απογοητεύσεις ή εμπόδια στην υλοποίηση κάποιων στόχων. Από την άλλη, με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό μπορεί να επανέρχεστε σε ένα παλιότερο επαγγελματικό πρότζεκτ που ήταν σε εκκρεμότητα. Στις 21/04 η πιο σημαντική όψη του μήνα, η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό, φέρνει ένα απόγειο στην κοινωνικότητα σας και στη συλλογική εργασία. Είναι πιθανόν με αυτή την εξαιρετικά θετική προς το ζώδιό σας όψη να έχετε κάποια σημαντική ιδέα, που αν την αξιοποιήσετε να σας αποφέρει είτε σε επίπεδο φήμης είτε και στα οικονομικά. Θα έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα σε μια ομάδα, οργάνωση, κόμμα, γκρουπ ανθρώπων που σας ενώνουν κοινές απόψεις, στόχοι και ιδέες. Βέβαια με την ίδια ευκολία μπορεί να έχετε και ξαφνικές αλλαγές ή και αναπάντεχα γεγονότα σχετικά με φίλους και συνεργάτες. Δεν είναι απίθανο να μπουν στη ζωή σας νέοι φίλοι και συνεργάτες και μάλιστα να είναι εντελώς διαφορετικοί από αυτούς που είχατε στη ζωή σας ως τώρα. Από την άλλη μπορεί να αναπτύξετε ένα εντελώς ξαφνικό ενδιαφέρον σε πολιτικές ή ανθρωπιστικές δράσεις. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ιδιαίτερα ανθηρή περίοδο σε οικονομικό επίπεδο. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 24/04 φέρνει σε πρώτο πλάνο τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, η πιο στενή όψη της Πανσελήνου, μπορεί να φέρει μεταμορφώσεις σε αυτούς τους τομείς. Κάποιοι μπορεί να πάρετε την απόφαση να διακόψετε μια ερωτική σχέση και άλλοι να την πάτε στο επόμενο στάδιο. Δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να προκύψει για τις κυρίες του ζωδιακού και μια εγκυμοσύνη. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 29/04 θα γλυκάνει τη διάθεση σας ακόμη περισσότερο.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα! Ο Μάιος με τόση έμφαση στο ζώδιο του Ταύρου, που είναι φιλικό προς το δικό σας, σας επιτρέπει να ανοίξετε τα φτερά σας, να γίνετε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί, αλλά να έχετε και κάποιες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές. Η συλλογική δουλειά, που ούτως ή άλλως είναι αυτό που έφερε περισσότερη επιτυχία στη ζωή σας τους προηγούμενους μήνες, θα εξακολουθήσει να αποτελεί βασικό δομικό συστατικό στην καθημερινότητα σας και τον Μάιο και αιτία μεγαλύτερης επιτυχίας. Πέραν της προσπάθειας σε επαγγελματικό επίπεδο με την ομάδα που συνεργάζεστε, θα είναι ένας μήνας ειδικά μέχρι τις 23/05 που θα δέχεστε περισσότερες προσκλήσεις από φίλους και συνεργάτες κι ενδεχομένως να δείξετε μια πιο ενεργητική παρουσία και στα κοινά ή σε ανθρωπιστικές δραστηριότητες. Ο Μάιος μπορεί ακόμη να αποτελέσει τον απόλυτο μήνα επιτυχίας όπου μπορείτε να γιορτάσετε μαζί με τους συνεργάτες μια επαγγελματική νίκη. Μια τέτοια στιγμή μπορεί να έρθει με τη Νέα Σελήνη στις 08/05 που ενεργοποιεί τη σύνοδο Δία-Ουρανού και φέρνει στο πλευρό σας συμπαραστάτες, ομοϊδεάτες και ανθρώπους που πιστεύουν σε σας και θέλουν με κάθε τρόπο να σας στηρίξουν ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας. Βέβαια ο Μάιος απέχει από το να χαρακτηριστεί ξεκούραστος μήνας, καθώς ο Άρης από τον Κριό από την πρώτη του μέρα μέσα στον τομέα της καριέρας δεν θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε. Αντιθέτως, καθώς θα είστε πιο φιλόδοξοι, θα εντατικοποιήσετε τις επαγγελματικές σας προσπάθειες και θα γίνετε πιο ανταγωνιστικοί. Βέβαια ο Άρης είναι και ο Θεός του πολέμου, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με προϊσταμένους, ανωτέρους αλλά και συνεργάτες γιατί μπορεί να προκύπτουν ασυμφωνίες και εντάσεις. Το διάστημα από τις 17/05 μέχρι τις 23/05 βρίσκει τον Ήλιο και την Αφροδίτη να συναντούν σε σύνοδο τον Δία στον Ταύρο δημιουργώντας ίσως το πιο τυχερό διάστημα του Μαΐου. Εκμεταλλευτείτε το με κάθε τρόπο είτε στην προσωπική σας ζωή αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση, είτε στα επαγγελματικά. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους από τις 20/05 σηματοδοτεί το διάστημα πριν τον ερχομό των δικών σας γενεθλίων και καθώς οι πλανήτες εισχωρούν στο ζώδιο των Διδύμων για σας αυτή η πλανητική κινητικότητα λαμβάνει χώρα σε ένα πιο μυστικό, αθέατο, παρασκηνιακό σημείο στο ωροσκόπιο σας, άρα η δράση σας με κάποιο τρόπο παραμένει κάπως κρυφή. Τις επόμενες 4 εβδομάδες το σύμπαν σας καλεί να στραφείτε περισσότερο στον εαυτό σας και να περάσετε και κάποιο χρόνο με τις σκέψεις σας μόνο, μακριά από κοινωνικότητες. Η Πανσέληνος στις 23/05 αποτελεί μια καλή στιγμή για να αναλάβετε τις ευθύνες σας σε επαγγελματικό επίπεδο, να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες υποχρεώσεων, ώστε να σας μείνει χρόνος για να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Στις 23/05 θα περάσει και η Αφροδίτη στους Διδύμους, ενώ θα την ακολουθήσει και ο Δίας στις 26/05 πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Ο Δίας θα παραμείνει στα μετόπισθεν του ζωδίου σας για κάτι περισσότερο από έναν χρόνο μέχρι τις 09/06/2025 σε έναν τομέα πιο πνευματικό και ψυχολογικό. Είναι ένας τομέας που συναντάτε τον εαυτό σας περισσότερο από όσο συναντάτε τους άλλους. Όχι γιατί θα σας λείψουν οι παρέες και η συντροφικότητα, αλλά γιατί η «μοναξιά» θα είναι επιλογή σας καθώς θα καταπιαστείτε ίσως με ένα πρότζεκτ που χρειάζεται την αφοσίωσή σας. Είναι μια εξαιρετική χρονιά για να εξελιχθείτε σε πνευματικό επίπεδο, να βελτιώσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις, να ξεκουραστείτε λίγο από τον ανταγωνισμό και να ψάξετε τρόπους να φέρετε περισσότερη ισορροπία στη ζωή σας. Είναι μια χρονιά που θα νιώθετε ότι έχετε έναν φύλακα άγγελο στη ζωή σας που θα σας προστατεύει από τις κακοτοπιές.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαΐου πατήστε εδώ.

Τον Ιούνιο αν μη τι άλλο χρειάζεστε μια θετική αλλαγή στην καθημερινότητα σας, καθώς μπορεί να έχετε κουραστεί ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα είτε από τις προσωπικές είτε από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και το συνακόλουθο στρες που δημιουργούσε εδώ κι ενάμισι περίπου μήνα ο Άρης από τον Κριό. Παρόλα αυτά μέχρι τις 17/06 ενδεχομένως να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια για εξωστρέφειες και κοινωνικότητες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνετε χαρά από το να απομονώνεστε λίγο. Το να χαίρεστε κάποιες «ένοχες» δικές σας απολαύσεις, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα σας, μπορεί να σας δίνει περισσότερη ενέργεια και χαρά σε σχέση με το να βρίσκεστε με άσχετες παρέες. Από την άλλη μπορεί να ενθουσιάζεστε με κάτι καινούριο που έχετε ανακαλύψει ή μπορεί να είναι μια περίοδος που έχετε περισσότερη μελέτη αν είστε σπουδαστές άρα αναγκαστικά απομονώνεστε, ή προετοιμάζετε κάτι στα επαγγελματικά και κάποιες κινήσεις ή συζητήσεις σας πρέπει να μείνουν αρχικά σε μυστικό επίπεδο. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 03/06 μπορεί να σας ευνοήσει σε οικονομικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Την ίδια μέρα θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων σε έναν παρασκηνιακό οίκο και ιδιαίτερα ψυχολογικό, δημιουργώντας προϋποθέσεις μυστικής δράσης ή ακόμη και μυστικών επαφών και συμφωνιών. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 06/06 σας ζητά να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της υγείας, της φυσικής σας κατάστασης, αλλά και με τα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς. Θα χρειαστεί να θέσετε πιο αυστηρά όρια ακόμη και στον εαυτό σας, αλλά και να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ενισχύσετε την υγεία σας. Τα θέματα των επαγγελματικών, της κατεύθυνσης της ζωής σας, της καριέρας ή των σπουδών θα είναι διαρκώς στο μυαλό σας μέχρι τις 09/06 με τον Άρη στον Κριό. Άρα αν μη τι άλλο θα υπάρχει αυξημένη κινητικότητα πιθανώς και προτάσεις ή ακόμη και μια προαγωγή ή μια επιτυχία στις σπουδές. Το πρώτο καλό νέο έρχεται στις 09/06 με την έξοδο του Άρη από τον Κριό και την είσοδο του στον Ταύρο. Το προηγούμενο διάστημα παιδευτήκατε αρκετά τόσο σε θέματα δουλειάς, υγείας ή και σε θέματα σπιτιού κάποιοι από σας. Άσχετα με αυτά που καταφέρατε η κούραση είναι έκδηλη. Τώρα ο Άρης παίρνει μια πιο φιλική θέση προς το ζώδιο σας, γίνεται σύμμαχος και σας ωθεί να γίνετε πιο πρακτικοί και συγκεκριμένοι σε σχέση με τους στόχους σας κι επίσης να δουλέψετε με μεγαλύτερη αλληλεγγύη με τους συνεργάτες σας για να υλοποιηθούν. Αν βέβαια υπάρχουν άτομα στο επαγγελματικό περιβάλλον που δεν σας κάνουν, μπορεί να έχετε θέματα μαζί τους από τις 08/06 μέχρι τις 13/06 και να πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στις 17/06 στο ζώδιο σας θα ανανεώσει τη διάθεσή σας και θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς κι εξωστρεφείς. Η Αφροδίτη θα βοηθήσει να «φανείτε» περισσότερο στον χώρο που δραστηριοποιείστε και φυσικά θα βοηθήσει και στην ερωτική σας ζωή ώστε να την αναθερμάνετε. Αν είστε μόνοι-ες ξεκινά το πιο ερωτικό διάστημα του Ιουνίου για σας. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας το παιχνίδι του έρωτα είναι δικό σας. Τα γενέθλια σας ξεκινούν με το θερινό Ηλιοστάσιο στις 20/06 και θα είναι από τα πιο τυχερά των τελευταίων ετών αρκεί να μην κάνετε υπερβολές. Η Πανσέληνος στις 22/06 επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά σας και βοηθά να κάνετε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στη ζωή σας σε μια επαγγελματική συνεργασία ή σε μια προσωπική σχέση. Κάποιοι μπορεί να επισημοποιείτε ένα δεσμό ή να προχωράτε σε συμβίωση, γάμο, κλπ. Είναι ένα ιδιαίτερα ρομαντικό φεγγάρι και πέραν των ερωτικών είναι εξαιρετικό για να βγείτε, να γιορτάσετε μια επιτυχία σας ή απλώς να χαρείτε με τη συντροφιά των πολύτιμων φίλων σας. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου μετά τις 29/06 σας βάζει σε διαδικασία αναθεωρήσεων των σχεδίων σας για το μέλλον.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούνιος 2024

Ο Ιούνιος υπόσχεται να είναι ο πιο κοινωνικός κι επικοινωνιακός μήνας του φετινού καλοκαιριού, καθώς υπάρχει τεράστια έμφαση τουλάχιστον στο πρώτο του δεκαπενθήμερο στο ζώδιο των Διδύμων. Να σας υπενθυμίσω εδώ τη γεμάτη «περιέργεια», ανοιχτόμυαλη και νοητικά ανήσυχη φύση του ζωδίου των Διδύμων που κυριαρχεί μέσα στον μήνα με τον Ήλιο μέχρι τις 20/06, την Αφροδίτη μέχρι τις 17/06, τον Ερμή από τις 03/06 μέχρι τις 17/06 και βέβαια τον Δία σε όλη τη διάρκεια του. Είναι ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας που μας επιτρέπει να είμαστε πιο αισιόδοξοι και πιο πρόθυμοι να ενισχύσουμε τις επαφές μας, να βγούμε περισσότερο, να κινηθούμε, να αλλάξουμε παραστάσεις. Ο μήνας ξεκινά με μια ιδιαίτερα έντονη όψη στις 03/06, το τρίγωνο ανάμεσα στον Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, η οποία ενδυναμώνει την πίστη μας και φέρνει κάποιες θετικές εξελίξεις, αλλά και την τάση να δούμε σε βάθος και να φιλοσοφήσουμε τα τεκταινόμενα στις ζωές μας. Ο συνδυασμός αυτών των δύο πλανητών είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος και σε οικονομικά θέματα, αλλά μας χαρίζει κι έμπνευση ώστε να έχουμε ιδέες που ίσως αλλάξουν την καθημερινότητα μας ή να είναι επιδραστικές και στο περιβάλλον μας. Τη μεγαλύτερη εύνοια θα λάβουν Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι με γενέθλια τις τρεις πρώτες ημέρες των ζωδίων τους. Την ίδια μέρα ο Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων, το ζώδιο που κυβερνά, και θα κάνει ταχύτερες τις εξελίξεις μέσα στον μήνα. Θα είναι πιο εύκολο να εκφραστούμε, αλλά και να επικοινωνήσουμε τις απόψεις και τις ιδέες μας, ενώ θα μας ανοίξει την όρεξη για αλλαγή παραστάσεων και ταξίδια. Βέβαια θα πρέπει να είμαστε κάπως πιο προσεκτικοί κοντά στις 12/06 που σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, προσθέτοντας ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στις σχέσεις, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις ή και καθυστερήσεις που μας εκνευρίζουν στην καθημερινότητα μας. Προσεκτικοί πρέπει να είμαστε και κοντά στις 17/06 με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, καθώς δημιουργεί σύγχυση αλλά και τάση για ψευδείς ειδήσεις, ανυπόστατες φήμες και κουτσομπολιά. Μέχρι τις 09/06 είναι το πιο ανάλαφρο και χαλαρό διάστημα του Ιουνίου. Μέσα σε αυτό σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 06/06 που μας εμπνέει να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να θέσουμε στόχους και να είμαστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες. Στις 09/06 ο Άρης περνά στον Ταύρο και το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται με διαφορετικό τρόπο παρακάτω. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι ο Άρης στην αστρολογία συμβολίζει τη δράση, το θάρρος, τη δύναμη και την αποφασιστικότητα. Στο ζώδιο του Ταύρου, ο Άρης θεωρείται αδύναμος στην παραδοσιακή αστρολογία μεν, παρόλα αυτά αν συγκεντρωθεί στον στόχο του με πείσμα και υπομονή θα τον επιτύχει. Είναι εξαιρετική θέση για σκληρή δουλειά, για να οργανωθούμε καλύτερα και να ξεκινήσουμε την υλοποίηση στόχων που είναι μακροπρόθεσμοι. Είναι όμως κι ένας «ξεροκέφαλος» Άρης που δεν του αλλάζεις εύκολα γνώμη. Όσοι τον έχετε στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας ξέρετε πολύ καλά σε τι αναφέρομαι. Η πρώτη του όψη και πιο σκληρή είναι στις 11/06 το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, μια όψη έντασης, έντονου ανταγωνισμού, παιχνιδιών δύναμης κι εξουσίας. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις μέρες. Από τις 08/06 μέχρι τις 13/06 εκτείνονται και οι πιο απαιτητικές μέρες του Ιουνίου, καθώς έχουμε απαιτητικές όψεις τετραγώνου της Αφροδίτης, του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο. Χρειάζεται να είμαστε κάπως πιο αυστηροί στα όρια μας και τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες σε όλα: υγεία, σχέσεις, δουλειά. Στις 17/06 Ερμής και Αφροδίτη χέρι χέρι θα περάσουν στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου δίνοντας μας εξαιρετικές ευκαιρίες να τονώσουμε την προσωπική μας ζωή, να κάνουμε πιο θερμές τις σχέσεις μας με τους οικείους μας, να ενδιαφερθούμε ουσιαστικά για τους άλλους κι όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και να χαρούμε την επαφή με τη θάλασσα που πάντα λειτουργεί ως η καλύτερη αποτοξίνωση από το στρες! Στις 20/06 έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, σηματοδοτώντας πάντα την έναρξη του καλοκαιριού, της αγαπημένης για τη χώρα μας εποχής του χρόνου. Η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 22/06 πρώτον θα ομορφύνει τα βράδια μας και δευτερευόντως θα μας βάλει στη διαδικασία να δούμε τα μελλοντικά μας σχέδια και όνειρα κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο κατά πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν με ρεαλιστικούς όρους ή κατά πόσο είναι ουτοπικά. Λίγος ρεαλισμός αλλά και αισιοδοξία μπορούν να κάνουν θαύματα με αυτό το φεγγάρι. Στις 29/06 ο Κρόνος γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς. Βέβαια οι πιο αργοί πλανήτες, όπως ο Κρόνος, επειδή παραμένουν ανάδρομοι για αρκετούς μήνες μέσα στον χρόνο δεν έχουν αυτή τη δυναμική που έχουν οι προσωπικοί πλανήτες όταν είναι ανάδρομοι όπως ο Ερμής, η Αφροδίτη ή ο Άρης. Στην ανάδρομη πορεία του Κρόνου είναι η κατάλληλη στιγμή να ξαναδούμε τα σχέδια μας σε επαγγελματικό επίπεδο και βέβαια να κρίνουμε κατά πόσο έχουμε δείξει υπεύθυνη στάση σε ό,τι κάνουμε. Αν διαπιστώσουμε ότι έχουμε κάνει λάθη ή ήμασταν αμελείς, είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξουμε προσέγγιση και συμπεριφορά. Οι επιρροές του Ιουνίου είναι μοιρασμένες στα 12 ζώδια και έτσι δεν θα έχει κανείς παράπονο αυτό τον μήνα ότι δεν θα έχει τις ευκαιρίες του.

[...]