Καρκίνος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Καρκίνοι! Μπαίνετε σε ένα μήνα που είναι απείρως πιο ενδιαφέρων από όλες τις απόψεις και υπόσχεται δώρα σε πολλούς τομείς. Το πρώτο καλό νέο έρχεται στις 7/1, με την έξοδο του Άρη από τον Κριό και την είσοδο του στον Ταύρο. Το προηγούμενο εξάμηνο παιδευτήκατε αρκετά τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σε θέματα σπιτιού κάποιοι από σας. Άσχετα με αυτά που καταφέρατε η κούραση είναι έκδηλη. Τώρα ο Άρης παίρνει μια πιο φιλική θέση προς το ζώδιο σας, γίνεται σύμμαχος και σας ωθεί να γίνετε πιο πρακτικοί και συγκεκριμένοι σε σχέση με τους στόχους σας και επίσης να δουλέψετε με μεγαλύτερη αλληλεγγύη με τους συνεργάτες σας για να υλοποιηθούν. Αν βέβαια υπάρχουν άτομα στο επαγγελματικό περιβάλλον που δεν σας κάνουν, μπορεί να έχετε θέματα μαζί τους κοντά στις 13, 20, 23, 28/1 και να πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα. Στη Νέα Σελήνη στις 13/1 δεν είναι απίθανο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ή έχετε ωροσκόπο κοντά στις 23ο μοίρες, να δεχτείτε και μια πρόταση για μια συνεργασία ή ίσως και μια πρόταση γάμου ή συμβίωσης. Όλα παίζουν με την Αφροδίτη απέναντι σας μετά τις 8/1 να ζεσταίνει και τον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Αν βλέπετε κάποιον-α αυτόν τον καιρό μπορεί η σχέση να πάρει μια πιο «αποκλειστική» διάσταση, ενώ αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει ένας νέος δεσμός. Εκτός από τα ευχάριστα για τα προσωπικά, σημαντικά θα είναι τα οικονομικά νέα του Ιανουαρίου. Αυτό αναφέρεται τόσο στα χρήματα που βγάζετε, τα χρήματα που ξοδεύετε, τα χρήματα που σας οφείλονται ή που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλους. Μπορεί να νιώσετε κάποιες ανασφάλειες, ειδικά αν υπάρχουν πολλά έξοδα να αντιμετωπίσετε ή μπορεί να υπάρχει ήδη μια επιβάρυνση, που η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στις 23 να την κάνει πιο πιεστική. Ελέγξτε καλύτερα χρέη και οφειλές που σχετίζονται με το παρελθόν και προσπαθήστε να βρείτε ίσως μια ρύθμιση για να τα τακτοποιήσετε. Η πορεία του Ερμή σε ορθή πορεία τον Ιανουάριο και ανάδρομη μετά τις 31/1 θα βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τον πολύπαθο αυτό τομέα. Μέσα σε όλα όμως, θα είναι κι ένας μήνας που θα φέρει κέρδη.

Ο Φεβρουάριος είναι η συνέχεια του Ιανουαρίου, αλλά με ένα πιο συγκεκριμένο και στοχευμένο θέμα σε έμφαση, που δεν είναι άλλο από τα οικονομικά σας. Μέσα σε όλα τα δύσκολα, φαίνεται ότι μπορεί σε αυτό τον τομέα να προκύψει μια διαφοροποίηση που πιθανώς δεν την περιμένατε κιόλας. Μπορεί να είναι χρήματα που ίσως σας δοθούν σε μορφή μπόνους, απόδοσης επενδύσεων, διατροφών, ασφαλειών, κληρονομιών ή να προκύψει κάτι που με λίγο κόπο μπορεί να αποφέρει. Φυσικά, μπορεί να έχετε κάτι στο μυαλό σας να ξεκινήσετε ως επιχειρηματική κίνηση, που σε σύντομο χρονικό διάστημα να σας εκπλήξει ως προς τις αποδόσεις της. Αν υπάρχουν χρέη, οφειλές του παρελθόντος μπορείτε πιο εύκολα να τα διακανονίσετε ή να επιτύχετε κι ένα κούρεμα χρέους. Αν είστε δεσμευμένοι, παντρεμένοι ή απλώς έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας, ενδεχομένως να επωφεληθείτε έμμεσα από αύξηση των δικών του εσόδων.

Ο Φεβρουάριος θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και με τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Και μάλιστα με τα βαθιά αυτών των σχέσεων, καθώς θα θέλετε να σιγουρευτείτε ότι έχετε δίπλα σας τον κατάλληλο σύντροφο ή τον κατάλληλο συνεργάτη, που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Από τις 31/1 ο ανάδρομος Ερμής, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο, μέχρι τις 20/2 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες, εκνευριστικές καταστάσεις ή καθυστερήσεις στην ευόδωση ίσως των άμεσων σχεδίων σας. Μην πτοείστε, αμέσως μετά τις 20/2 όλα θα αρχίσουν σιγά σιγά να εξελίσσονται. Η λογική πάντως θα υπερισχύει των αποφάσεων σας αυτό το διάστημα. Το συναίσθημα θα μπει στην εικόνα στο τέλος του μήνα μετά τις 18/2 κι ακόμη περισσότερο μετά τις 25/2 που θα περάσει κι η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων. Σε κάθε περίπτωση, η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα σας κάνει πολλά χατίρια και σε συναισθηματικό επίπεδο. Στις 27/2, με την Πανσέληνο στον άξονα της επικοινωνίας, ενδέχεται να ολοκληρώνεται ένα επαγγελματικό σχέδιο.

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους κάνει τη διαφορά αγαπητοί μου Καρκίνοι στο ξεκίνημα του Μαρτίου, καθώς ο πλανήτης της δράσης απεγκλωβίζεται από τους δύσκολους εναγκαλισμούς με τον Κρόνο που είχε το προηγούμενο διάστημα και δεν επέτρεπε σχεδόν σε κανένα μας να έχουμε την πρόοδο που θέλουμε. Στις 4/3 ο πλανήτης της δράσης περνά σε ένα πιο μυστικό και κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που προτεραιότητα έχει εσάς τους ίδιους, την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και τα θέματα της δουλειάς με τη μορφή σχεδίων για το μέλλον. Είναι η στιγμή που πρέπει να δώσετε προσοχή στα μηνύματα που σας στέλνει ο ίδιος σας ο οργανισμός. Αν νιώθετε κουρασμένοι μην το προσπερνάτε, αν είστε αγχωμένοι μην αφήνετε το στρες να σας γεμίζει τοξίνες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια επανεκκίνηση στη φυσική σας κατάσταση. Να κάνετε πιο καθαρή διατροφή, να κινηθείτε παραπάνω, να πετάξετε ό,τι είναι άχρηστο στη ζωή σας και απλά σας πιάνει χώρο. Η αυτοφροντίδα είναι το μότο του Μαρτίου που πρέπει να κάνετε προτεραιότητα. Φυσικά μέσα στο πλαίσιο του Μαρτίου έχετε και πολλές μυστικές ή παρασκηνιακές δράσεις που αφορούν στη δουλειά. Ή προετοιμασία για τα νέα σας σχέδια. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη μέχρι τις 19 και τις 20 Μαρτίου αντίστοιχα, η Νέα Σελήνη στις 13/3 και η πορεία του Ερμή μετά τις 16/3, όλα στους Ιχθύς, σας παρέχουν πολλή στήριξη και βοήθεια ώστε να σημειώσετε πρόοδο. Αυτό αφορά σε σπουδές αν είστε νεότεροι σε ηλικία, σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, σε θέματα επικοινωνίας ή και ταξιδιών. Βέβαια, αυτά τα ξεκινήματα μπορεί να έρθουν κάπως αργότερα, μετά τις 20/3, που θα έχουμε την είσοδο του Ήλιου στον τομέα της καριέρας. Πριν όμως, θα χρειαστεί να σχεδιάσετε με προσοχή στις λεπτομέρειες ό,τι πρόκειται να δείξετε προς τα έξω. Πολύ βοηθητική η Αφροδίτη στους Ιχθύς και για την ερωτική σας ζωή μέχρι τις 20/3, για να είστε πιο εκφραστικοί στο συναίσθημα σας. Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα στις 28/3 μπορεί να δείχνει πολλές υποχρεώσεις, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι και μια συναισθηματική δυσκολία, μην ξεχνάτε όμως την υγεία σας και τις καλές σας συνήθειες.

Όλα για την καριέρα είναι το μότο του Απριλίου και περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια είστε αποφασισμένοι να κάνετε τη διαφορά. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στον τομέα της καριέρας και ενισχύουν τις φιλοδοξίες σας. Άλλωστε στον ίδιο τομέα βρίσκεται και η Νέα Σελήνη στις 11/4 στον Κριό, που σας ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικό επίπεδο! Όλες οι όψεις στις 6/4, στις 10/4, στις 14/4, στις 15/4 και στις 17/4 δείχνουν ότι κάτι καλό έρχεται επαγγελματικά, το οποίο μπορεί να έχει κι ένα πολύ θετικό αντίτιμο στα οικονομικά σας, μέσω κάποιας συνεργασίας. Οι μόνοι που πρέπει να προσέξετε περισσότερο γιατί μπορεί να υπάρχει κι ένας παράγοντας δυσκολίας είστε εσείς με Ήλιο ή ωροσκόπο στις 26 μοίρες του Καρκίνου. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Μετά τις 14/4 η Αφροδίτη προχωρά στον φιλικό σας Ταύρο και διευκολύνει και τα θέματα των σχέσεων, κυρίως σε φιλικό επίπεδο. Δεν θα είναι όλα μέλι γάλα βέβαια τον Απρίλιο. Μολονότι τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ήλιος και ο Ερμής που περνούν στον Ταύρο σας αβαντάρουν, οι δύσκολες όψεις τους με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να δείξουν προβλήματα σε κάποιες σχέσεις φιλικές ή επαγγελματικές, απογοητεύσεις ή εμπόδια στην υλοποίηση κάποιων στόχων. Ευτυχώς θα είναι παροδικά και θα σας απασχολήσουν περισσότερο από τις 23/4 έως τις 28/4. Σε αυτό το διάστημα θα περάσει στο ζώδιο σας και ο Άρης. Σαφώς θα δώσει έμφαση στις εξελίξεις και θα σχηματίσετε πρόοδο, αλλά είναι και μια επιρροή που αυξάνει τις εντάσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνει σε πρώτο πλάνο τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Απρίλιος 2021

Καλό μας μήνα! Ο Απρίλιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες αυτής της χρονιάς, αλλά κι από τους πιο αισιόδοξους, καθώς τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε στη διάρκεια του θα μας επιτρέπουν να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, σε σχέση με το πώς το βλέπαμε μέχρι τώρα. Ειδικά το διάστημα 10 με 17 Απριλίου κρύβει κάποιες από τις πιο τυχερές όψεις σε αστρολογικό επίπεδο. Η Αφροδίτη μέχρι τα μισά του μήνα θα βρίσκεται στον Κριό και στις 6/4 θα σχηματίσει ακριβές εξάγωνο με τον Άρη, τον αιώνιο εραστή της. Έτσι, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), όπως και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) μπορεί να έχουν να περιμένουν μια εξαιρετική εξέλιξη είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική τους ζωή. Μια μέρα με ιδιαίτερα θετικές όψεις, του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Δία, έρχεται στις 10/4. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη μέρα για υπογραφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, δεσμεύσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Δύσκολη μέρα για σχέσεις και οικονομικά θα είναι η 12η Απριλίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Καλύτερα να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας με τα αισθήματα και τα χρήματα εκείνη την ημέρα. Κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου. Στις 14/4 η Αφροδίτη περνά στο σταθερό και αγαπημένο της περιβάλλον του Ταύρου και την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τη δράση. Δυο από τις πιο τυχερές ημέρες του Απριλίου, που μπορείτε να αξιοποιήσετε κατά το δοκούν, είναι στις 15/4 με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία και στις 17/4 με το τρίγωνο Άρη-Δία. Τα νέα ξεκινήματα, τις πρωτοβουλίες και τη δράση ευνοεί και η εξαιρετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 11/4. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ, να ανοίξετε μια επιχείρηση, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προχωρήσετε σε μια δέσμευση προσωπική ή επαγγελματική το νέο αυτό φεγγάρι θα σας δώσει ισχυρά κίνητρα και βοήθεια. Ερμής και Ήλιος θα προχωρήσουν μαζί στον Ταύρο στις 19/4, εγκαινιάζοντας τα γενέθλια του δεύτερου ζωδίου του ζωδιακού. Εκεί στο τέλος Απριλίου έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες, μολονότι όχι πολύ εύκολες όψεις για να είμαι ειλικρινής. Στις 23/4 θα περάσει ο Άρης στον Καρκίνο, βάζοντας σε πρώτο πλάνο το συναίσθημα, ακόμη κι όταν αναλαμβάνουμε δράση. Γινόμαστε πιο υπερευαίσθητοι, πιο κυκλοθυμικοί και πιο αντιδραστικοί. Στις 25/4 έχουμε δύσκολες όψεις για την Αφροδίτη και τον Ερμή, που σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνοντας απογοήτευση και εμπόδια, ενώ στις 27/4 σχηματίζεται και η έντονη Πανσέληνος του Απριλίου που δημιουργεί αναστάτωση και αρκετά επικίνδυνα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Δύσκολη Πανσέληνος για τον κόσμο της οικονομίας, των τραπεζών, αλλά και για τη γείτονα χώρα Τουρκία, που πιθανώς θα έχει εξελίξεις αυτές τις ημέρες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.