Καρκίνος ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2020

Ο φετινός Αύγουστος μοιάζει με αυτούς των προηγούμενων ετών μόνο στο όνομα, καθώς με τον Άρη να κινείται στον Κριό και σε ένα νευραλγικό σημείο του ωροσκοπίου σας, μόνο χαλαρότητα και ανεμελιά δεν φαίνεται να σας προσφέρει. Ακόμη και στην περίπτωση που θα καταφέρετε τελικά να ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα και να κάνετε διακοπές με κάποιο τρόπο, κάτι θα σας ανησυχεί που πιθανώς σχετίζεται με την πορεία των επαγγελματικών ή τα θέματα ενός ακινήτου ή της οικογένειας σας. Η επιρροή του Άρη, θα είναι μακρά, καθώς δεν θα μετακινηθεί από τον Κριό πριν τις 6 Ιανουαρίου του 2021. Οπλιστείτε με υπομονή, μην βιάζεστε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε οτιδήποτε σας προτείνεται και εξετάστε εξονυχιστικά θέματα που αφορούν στη δουλειά, αλλά και τα οικονομικά.

Ο Ερμής θα συνοδεύει τον Ήλιο στον Λέοντα μέχρι τις 19 Αυγούστου. Σ’ αυτό το διάστημα φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο πρακτικά θέματα των οικονομικών σας, καθώς το ζώδιο του Λέοντα για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο κυβερνά τον τομέα των υλικών αγαθών. Ίσως έχετε μπει σε συζητήσεις για τις αποδοχές σας ή προσπαθείτε να βρείτε εναλλακτικές πηγές για να τονώσετε το εισόδημα σας. Από την άλλη μπορεί να χρηματοδοτείτε τώρα μια νέα επιχείρηση και να εξετάζετε περισσότερο τα οικονομικά θέματα. Τα έξοδα θα είναι πολλά, αλλά θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε έστω και με πίεση.

Η Αφροδίτη θα είναι ο μεγάλος σας σύμμαχος τον Αύγουστο, καθώς θα βρίσκεται στο ζώδιο σας από τις 7/8 μέχρι τις 5/9. Η Αφροδίτη συνδέεται με οικονομικά θέματα, αλλά και με την αυτοεκτίμηση σας και τον τρόπο που διεκδικείτε το χρήμα. Αν δεν πιστεύετε μέσα σας ότι πραγματικά αξίζετε το καλύτερο, ίσως να μην απαιτείτε το καλύτερο τελικά. Αυτό όμως ισχύει και για τις σχέσεις. Αν μένετε σε μια ερωτική σχέση επειδή δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να βρείτε κάποιον που να σας φροντίζει και να σας αγαπά περισσότερο, τότε το πρόβλημα ξεκινά από σας τους ίδιους. Η Αφροδίτη θα βοηθήσει να κάνετε ολιγοήμερες διακοπές, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ερωτευθείτε, αλλά το τι πραγματικά θα μείνει στη ζωή σας θα φανεί αργότερα.

Κοντά στις 13/8, αλλά και στις 30/8 με τις δύσκολες όψεις Άρη και Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, αποφύγετε κόντρες, μην πιέσετε καταστάσεις εκτός αν είστε αποφασισμένοι για μια ρήξη. Ακόμη προσέξτε χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να έχουν οι άλλοι απέναντι σας. Μην τους επιτρέψετε να σας χειρίζονται και βάλτε ξεκάθαρα τα όρια σας.

Το φετινό καλοκαίρι απείχε κατά πολύ από το να θεωρηθεί ιδανικό και χαλαρό, αλλά και πάλι μπροστά στις δυσκολίες του φθινοπώρου, ίσως να μην ήταν και τόσο κακό τελικά. Ο Σεπτέμβριος, θα μπορούσε φυσικά να είναι μια χαρά μήνας, καθώς η εποχή της Παρθένου ταιριάζει στο ζώδιο σας, όμως η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, που ξεκινά από τις 9/9 και θα διαρκέσει μέχρι τις 14/11, χαλάει το «γλυκό».

Ο Άρης ούτως ή άλλως κυβερνά τον τομέα της καριέρας, των φιλοδοξιών, του κοινωνικού σας στάτους, αλλά και της φήμης σας. Έτσι τώρα που γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, φαίνεται να επηρεάζει όλα τα παραπάνω με κάποιο τρόπο. Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις, εμπόδια, ίσως χρειάζεται να ακολουθήσετε έναν διαφορετικό δρόμο, να οργανώσετε με άλλο τρόπο τη δουλειά, να αναμορφώσετε τους στόχους σας, να αλλάξετε ρότα ή να τροποποιήσετε τις μεθόδους σας. Φυσικά τα παραπάνω μπορεί να αφορούν όχι μόνο τον τομέα της καριέρας, αλλά και του σπιτιού. Νέα επιχειρηματικά σχέδια καλό θα ήταν να μην τεθούν σε εφαρμογή την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Άρη, αν θέλετε να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία.
Πιο σοφό θα ήταν να επιστρέψετε σε ένα παλιότερο στόχο και να δείτε πως θα τον ξαναζωντανέψετε. Από την άλλη, είναι μια περίοδος που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια όσα σπρώχνατε κάτω από το «χαλάκι» για χρόνια όχι μόνο στα προσωπικά, αλλά και στη δουλειά ή την οικογένεια. Η διαχείριση θυμού είναι μια από τις προκλήσεις αυτού του φθινοπώρου.

Ο Άρης, έχει σχέση με την αυτοπεποίθηση μας και όταν είναι ανάδρομος δεν μας επιτρέπει να δείχνουμε ένα συμπαγές και δυνατό προφίλ και να διεκδικούμε με τόλμη. Έτσι αν έχετε κάποιες διαπραγματεύσεις ή να διεκδικήσετε κάτι προτιμήστε να το κάνετε πριν τις 9/9 ή αφήστε το για μετά τα μέσα Νοεμβρίου.

Ο Ήλιος από την Παρθένο, μέχρι τις 22/9, θα βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας, να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας, να ασχοληθείτε με θέματα σπουδών, σεμιναρίων και γενικώς εκπαίδευσης. Επίσης είναι καλή εποχή να βάλετε σε μια τάξη θέματα υγείας ή να κάνετε έναν επιστάμενο έλεγχο, ώστε να θωρακίσετε τον οργανισμό σας εν όψει φθινοπώρου.

Μέχρι τις 6/9 η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο σας, αλλά οι δύσκολες όψεις της με Κρόνο και Άρη, στις 2 και 4 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, δείχνουν δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις προσωπικές και μη. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας προσέξτε ιδιαίτερα σε αυτές τις ημερομηνίες.

Η Αφροδίτη παίρνει την άγουσα από το ζώδιο σας και προχωρά στις 6/9 στον Λέοντα. Από τη θέση αυτή θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια σε σχέση με τα οικονομικά σας ή σιγουριά για τα συναισθήματα σας σε μια σχέση. Βέβαια οι σχέσεις σας, προσωπικές και μη, θα κριθούν μέχρι το ξεκίνημα της επόμενης χρονιάς για τη σοβαρότητα και τη μακροβιότητα τους.

Ο Ερμής θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το χώρο του σπιτιού και την οικογένεια σας. Αν σκεφτόσαστε κάποια αλλαγή ή μετακόμιση, πιθανώς να καθυστερήσουν τα πράγματα ή μπορεί να έχετε διλήμματα και αναποφασιστικότητα.

Στις 2/9 η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και μολονότι δεν είναι αρνητική προς το ζώδιο σας, η ταυτόχρονη αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει απογοήτευση και να σας στενοχωρήσει. Προσοχή και στις 4/9 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη.
Η νέα Σελήνη στις 17/9 είναι πιο θετική για την προώθηση της δουλειάς ή των σπουδών σας. Από τις 22 μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου χρειάζεται ψυχραιμία με την αντίθεση Ερμή-Άρη και το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου.

Με μότο «όλα για την καριέρα και την αναγνώριση» έρχεται η πρώτη Πανσέληνος του Οκτωβρίου (έχει δύο πανσελήνους αυτός ο μήνας, η πρώτη στις 2/10 και η δεύτερη στις 31/10), αλλά μην φανταστείτε ότι κάποιος σας στρώνει το κόκκινο χαλί για να φωτογραφηθείτε για τις επιτυχίες σας. Αυτό που σας «στρώνεται» είναι ένας δρόμος ίσως και κάπως κακοτράχαλος, για να προχωρήσετε, να κάνετε τις επιλογές σας και να ανέβετε ψηλά αργότερα, δουλεύοντας φυσικά σε εντατικούς ρυθμούς αυτό το μήνα. Όχι, ο Οκτώβριος δεν είναι ξεκούραστος μήνας, από την αρχή μέχρι το τέλος του. Είναι οι συνθήκες, είναι οι δικές σας επιθυμίες τόσο έντονες και δεν βλέπετε την πρόοδο που θα θέλατε; Κάτι υπάρχει που σας κρατάει σε εγρήγορση ίσως και αγωνία για τα τεκταινόμενα. Κάποιοι πιθανώς να περιμένετε και απαντήσεις σχετικά με μια δουλειά, αν λόγω συνθηκών η μέχρι τώρα εργασία σας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα κι αυτό επιτείνει το σασπένς.

Ο Άρης, ανάδρομος σε όλη τη διάρκεια του μήνα στον Κριό, σε δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, δημιουργεί αυτή την υψηλή τάση στη διάρκεια του μήνα και είναι δείκτης καθυστερήσεων, αλλά και μεγάλης ευαισθησίας παράλληλα, ανάλογα με τους δικούς σας χειρισμούς. Φυσικά θα πρέπει να προσέχετε τον Οκτώβριο και θέματα υγείας, καθώς θα είστε πιο ευάλωτοι σε ιώσεις, μικροατυχήματα, ιδιαίτερα, κοντά στην Πανσέληνο στις 2/10 και στις 9, 10, 13, 14, 15 και 16/10 που κορυφώνεται η απαιτητική νέα Σελήνη στον Ζυγό. Τα επαγγελματικά, η κοινωνική καταξίωση, το μέλλον της καριέρας σας, σίγουρα κατέχουν τη μερίδα του λέοντος στους προβληματισμούς, αλλά και τη δράση σας. Για κάποιους, αυτές οι όψεις μπορεί να δείχνουν μια ριζική αλλαγή και στροφή στην καριέρα, για άλλους μπορεί να υπάρχουν αλλαγές στο πλαίσιο της δουλειάς. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνει κι αυτό το ανικανοποίητο, που έχετε από κούνια και να θέλετε την αλλαγή για την αλλαγή. Είναι ο Οκτώβριος όμως μήνας για ρίσκο και σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας και μάλιστα να τις προκαλέσετε και μόνοι σας; Σε καμία περίπτωση. Δεν είναι μόνο η ανάδρομη πορεία του Άρη, βλέπετε έρχεται μετά τις 13/10 να προστεθεί και η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή, που θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Αυτές οι επιρροές θα είναι ο καθημερινός σας πονοκέφαλος στο μεγαλύτερο μέρος του Οκτώβρη, κυρίως γιατί φέρνουν καθυστερήσεις ή και αναβολές σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα. Κάποιοι, μπορεί τα προβλήματα να τα αντιμετωπίζετε μέσα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας ή με ένα ακίνητο. Μπορεί ας πούμε να επιθυμούσατε μια μετακόμιση και να μην βρίσκετε το κατάλληλο οίκημα. Εσείς πάντως προσπαθήστε για το καλύτερο κι αν ακόμη τα αποτελέσματα αργούν δεν σημαίνει ότι δεν θα τα εισπράξετε παρακάτω.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 3/10 και μέχρι τις 28/10, που θα περάσει στον Ζυγό, είναι βοηθητική για τις επαφές με συγγενείς και φίλους, για να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία σε θέματα σπουδών, να έχετε ανταπόκριση σ’ αυτά που λέτε και να νιώθετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που σας στηρίζουν από το φιλικό σας περίγυρο. Είναι μια θετική επιρροή αν θέλετε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να ασχοληθείτε περισσότερο με το διαδίκτυο είτε για δουλειά είτε για επαφή με άλλους. Με τον Ερμή στον Σκορπιό, στο μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου, είτε σε ορθή είτε σε ανάδρομη κυρίως πορεία, η κρίση σας επηρεάζεται από το συναίσθημα σας σ’ αυτή την περίοδο και κάποιες σκοτεινές σκέψεις μπορεί να κατακλύζουν το μυαλό σας με μεγαλύτερη ευκολία σε σχέση με άλλες περιόδους. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από το συναίσθημα σας και τους άλλους. Ακόμη, μην συσσωρεύετε τα νεύρα, το θυμό, την απογοήτευση και μιλήστε ξεκάθαρα γι’ αυτά που σας αρέσουν και γι’ αυτά που σας ενοχλούν. Αν δεν το κάνετε θα κουβαλάτε αρνητικά συναισθήματα και θα δηλητηριάζετε τις σχέσεις σας, ακόμη και με μικροαφορμές.

Οι υποχρεώσεις αυτό τον μήνα καλώς ή κακώς δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια ελεύθερου χρόνου, γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί και οργανωμένοι, ώστε να τα προλαβαίνετε όλα και να βρίσκετε χρόνο για να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε, για να μην βλάψετε την υγεία σας. Η Πανσέληνος στις 31/10 φέρνει ξαφνικές εξελίξεις και απρόσμενες αλλαγές σε θέματα φιλικών και επαγγελματικών σχέσεων.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2020

Χωρίς υπερβολές, ο Οκτώβριος συναγωνίζεται άνετα τον πιο απαιτητικό μήνα του 2020 ως τώρα και βγαίνει νικητής στα σημεία. Φυσικά αυτό δεν αφορά άμεσα τον καθένα από μας ξεχωριστά αλλά τις ευρύτερες συνθήκες όχι μόνο στην χώρα μας αλλά γενικότερα στον πλανήτη. Σας έχω προϊδεάσει ότι το πιο αιχμηρό διάστημα θα είναι η περίοδος του ανάδρομου Άρη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου καθώς συμπίπτει και με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή (13/10-3/11). Άρα πρέπει όλοι μας να είμαστε όσο γίνεται πιο προσεκτικοί, λιγότερο βιαστικοί και περισσότερο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι η υγεία μας σε όλα τα επίπεδα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και πνευματικά με ό,τι συνεπάγεται αυτό από πλευράς προσπαθειών. Ο μήνας ξεκινά με μια πύρινη Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού τα μεσάνυχτα της 1ης προς 2 Οκτωβρίου και τελειώνει με τον ίδιο τρόπο με μια Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 31/10. Στο ενδιάμεσο έχουμε την νέα Σελήνη στις 16/10 που κατά την προσωπική μου άποψη είναι πιο πιεστική κι από τις δυο Πανσελήνους μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι κι αυτό τον απαιτητικό μήνα δεν θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά, να νιώσουμε χαρά, να βρούμε χρόνο στην καθημερινότητα μας να ψυχαγωγηθούμε αλλά και να είμαστε παραγωγικοί. Απέναντι στην καταστροφολογία και την απαισιοδοξία πατώντας καλά τα πόδια μας στη γη θα ορθώσουμε το ανάστημα μας, θα διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και θα δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους μπορεί να την έχουν ανάγκη. Εγώ δεν θα πω θετική σκέψη…θα πω κριτική σκέψη και ανάλαφρη καρδιά όσο δύσκολος κι αν είναι ένας τέτοιος συνδυασμός. Καλό μήνα φίλες-οι μου!

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.