Καρκίνος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

24/01/2022 – 30/01/2022

Θέματα οικογένειας ή σπιτιού ή και τα προσωπικά σας θα σας απασχολήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας. Μπορεί μια υπόθεση του παρελθόντος που είναι σε εκκρεμότητα σε σχέση με ένα ακίνητο, έναν στενό συγγενή, να σας δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία σήμερα. Είμαι βέβαιη ότι από αύριο θα είστε καλύτερα σε διάθεση, καθώς θα έχει απομακρυνθεί η δυσάρεστη επιρροή του τετραγώνου Σελήνης-Πλούτωνα. Το σημαντικό νέο της ημέρας βέβαια είναι η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, που θα διαμορφώσει διαφορετικά τις καταστάσεις στην καθημερινότητα των επόμενων εβδομάδων, όπως θα διαβάσετε στην ανάλυση μου πατώντας εδώ.

Η μέρα ξεκινά με πίεση, καθώς οι όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ουρανό σας ζορίζουν λίγο παραπάνω σε κάποιες σχέσεις. Από την άλλη, χρειάζεται προσοχή πόσο εξαρτητικές είναι οι σχέσεις σας. Άλλο δείχνω εμπιστοσύνη και ξέρω ότι κάποιος θα είναι στο πλευρό μου όταν και αν τον χρειαστώ και άλλο δίνω τα κλειδιά του οδηγού και του παραχωρώ τη θέση μου στις εξελίξεις της ζωής μου. Επειδή θέλετε να νιώσετε ασφάλεια και ότι μπορείτε να ακουμπήσετε κάπου σταθερά, μην κάνετε το λάθος να εκχωρήσετε την ανεξαρτησία και την αυτοδιάθεση σας. Κατά τα άλλα, θέματα που αφορούν το σπίτι, αλλά και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην ατμόσφαιρα, είτε στις προσωπικές είτε στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Με κάποιο τρόπο είστε πιο συναισθηματικοί και μπορεί κάποια πράγματα να σας ενοχλούν και να μη μπορείτε να κρατήσετε τον θυμό ή την αγανάκτησή σας. Και η αλήθεια είναι ότι ίσως δεν πρέπει κιόλας αν νιώθετε αδικημένοι ή παραγκωνισμένοι. Από σήμερα επιστρέφει ο Ερμής στον Αιγόκερω, ακόμη όμως ανάδρομος μέχρι τις 3/2. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερες αφορμές για ασυμφωνίες και εντάσεις στις σχέσεις σας. Κάποια θαμμένα αρνητικά συναισθήματα μπορεί να σας κατακλύσουν και να μη μπορείτε παρά να τα εκδηλώσετε. Καθώς οι ανάδρομες πορείες των πλανητών κυβερνούν το παρελθόν, είναι πιθανό να προκύψει μια συνάντηση ή κάποιο μήνυμα από μια παλιότερη σχέση ή να επανακάμψει μια παλιότερη επαγγελματική πρόταση.

Αδιαμφισβήτητα η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα σας σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά προτεραιότητα δεν μπορεί να είναι οι άλλοι, αλλά ο εαυτός σας. Θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών, χρειάζονται επιμέλεια από σας. Το ίδιο και η δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους υφιστάμενους ή προϊστάμενους. Σήμερα και αύριο είναι μέρες «λάντζας», με την έννοια ότι θα χρειαστεί να κάνετε όλα αυτά που συνήθως σας φαίνονται βαρετά ή κουραστικά. Όμως επειδή το Σαββατοκύριακο θα είναι πιο απαιτητικό και μπορεί να σας ζορίσει περισσότερο, μην αναβάλλετε πράγματα γι’ αργότερα.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα δεν είναι μια εύκολη όψη για να τη διαχειριστείτε, ειδικά όταν αφορά είτε προσωπικά σας ζητήματα είτε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών. Η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε από το απόγευμα κι έπειτα συζητήσεις που ξέρετε ότι μπορεί να ξεσηκώσουν αντιδράσεις και να μην φανείτε πολύ πιεστικοί απέναντι στους άλλους, ακόμη κι αν νιώθετε ότι έχετε απόλυτο δίκιο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Είναι ίσως δύσκολο να το βρείτε σήμερα. Καλύτερα να κρατήσετε την επιχειρηματολογία σας για μια άλλη πιο πρόσφορη μέρα. Ακόμη, αν νιώθετε βέβαιοι ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τα νεύρα ή τον θυμό σας, μπορείτε να κάνετε μια κουβέντα, αλλά χωρίς συναισθηματικές κορόνες. Σήμερα θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Το Σάββατο η Αφροδίτη επανέρχεται στην ορθή της πορεία στον Αιγόκερω μέσα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο των σημαντικών σας σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών, μετά από 6 εβδομάδες που δημιούργησε ένα σωρό προβλήματα, καθυστερήσεις, αναβολές ή δυσκολίες στην επικοινωνία με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να είχατε γκρίνιες και διαφωνίες για μικροπράγματα το διάστημα αυτό, ενώ αν είστε μόνοι-ες μπορεί να μην βρήκατε κάτι αξιόλογο για να δεσμευτείτε. Σιγά-σιγά από σήμερα, κι ακόμη περισσότερο από τις 4/2 που θα έχει ολοκληρωθεί κι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον ίδιο τομέα, θα αρχίσετε να έχετε περισσότερες εξελίξεις και να ομαλοποιούνται κάπως τα πράγματα. Η Σελήνη πάντως και τις δυο μέρες, Σάββατο και Κυριακή, στον Αιγόκερω δείχνει ένα αρκετά κουραστικό γουηκέντ, με υποχρεώσεις και απαιτήσεις των άλλων από σας. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει πιο αγχώδεις και νευρικούς, ενώ δεν είναι απίθανο να μάθετε κάτι από ένα φιλικό πρόσωπο ή έναν συνεργάτη που μπορεί να σας ταράξει.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία το Σάββατο στο ζώδιο του Αιγόκερω μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας. Έτσι από δω και κάτω σταδιακά, κι ακόμη πιο έντονα από τις 4/2 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής, θα νιώσουμε διαφορά στις σχέσεις μας, καθώς θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε με καλύτερα αποτελέσματα τους στόχους μας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνοντας μια πρακτική κατεύθυνση στο γουηκέντ, όπου θα μας ενδιαφέρει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε, παρά να χαλαρώσουμε και να το ρίξουμε έξω. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόοπτες εξελίξεις και μας βάζει σιγά-σιγά στην επιρροή της Νέας Σελήνης που έρχεται την 1/2. Από τις 30/1 μέχρι τις 4/2 οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές και τα απρόοπτα και οι ανατροπές στο προσκήνιο.

[...]