Καρκίνος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 – 10/07/2022

Η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει αρχικά εξάγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιο σας χαρίζοντας ενέργεια και ζωντάνια στη Δευτέρα και στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία. Μπορεί να έχετε επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς, ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Από αύριο που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο σας και ταυτόχρονα ο Άρης θα γίνει πιο φιλικός από τον Ταύρο προς το ζώδιο σας θα δείτε ότι οι εξελίξεις θα είναι γοργές. Σήμερα επειδή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα σας ή να προσαρμοστείτε σε επιβαλλόμενες αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας ας πούμε. Μην αντιδράτε σπασμωδικά, μη σας καταβάλλει το άγχος και οι φόβοι και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της ημέρας επιλέγοντας προσεκτικά τις προτεραιότητες σας.

Σημαντική η σημερινή μέρα για εσάς, καθώς ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο σας και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 19/7. Αυτό όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο μου είναι αρκετά ευνοϊκό, καθώς φέρνει ευκρίνεια σε πράγματα που φαίνονταν κάπως μπερδεμένα. Από την άλλη, θα αυξήσει κατά πολύ τους καθημερινούς σας ρυθμούς και θα σας κάνει πιο πρόθυμους να πειραματιστείτε με νέες γνώσεις και ασχολίες. Τι αλήθεια θα θέλατε να επιτύχετε το επόμενο διάστημα; Έχετε ξεκαθαρίσει τους στόχους σας; Αν όχι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Ο Άρης προχωρώντας στον Ταύρο θα δώσει έμφαση στις συνέργειες, αλλά και στις φιλικές σας σχέσεις. Η σημερινή μέρα πάντως δεν έχει τις χθεσινές δυσκολίες, μολονότι μπορεί να νιώθετε πιο άτονοι ή σε σύγχυση.

Αν και η Σελήνη στον Ζυγό σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας στο σπίτι και την οικογένεια, η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο θετική και τυχερή και σας προσφέρει κάποιες καλές λύσεις ακόμη και σε καταστάσεις που αναφέρονται στο παρελθόν. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. Ακόμη, αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάτι σπίτι με φίλους ή συγγενείς επιλέξτε τη σημερινή μέρα καλύτερα.

Μολονότι το προηγούμενο διάστημα μπορεί να σας κούρασε κάπως ψυχολογικά, ή να δημιούργησε αδιέξοδα σε θέματα σπιτιού ή δουλειάς, η σημερινή μέρα με το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου είναι ιδιαίτερα παραγωγική και βοηθά να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας στόχους. Φυσικά και στα δυο νιώθετε την περιοριστική φύση του Κρόνου είτε αυτό ονομάζεται συνθήκες, δύσκολοι συνεργάτες, πίεση και αίσθηση εγκλωβισμού. Όμως τα πράγματα θα αρχίσουν να δείχνουν πιο αισιόδοξα ιδιαίτερα μετά τα μέσα του μήνα.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική.

[...]