Καρκίνος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

28/11/2022 – 04/12/2022

Η Δευτέρα είναι αρκετά πιο χαλαρή για το δικό σας ζώδιο κι η αλήθεια είναι ότι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ηρεμήσετε λίγο, να κοιμηθείτε περισσότερο, να είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω πέρα από το να είστε ο εαυτός σας. Με τις όψεις που δημιουργούνται από τη μια μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερο ο τομέας των οικονομικών κι ίσως έχετε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, κι από την άλλη ίσως υπάρχουν κάποια έξοδα που πρέπει να καλυφθούν και ψάχνετε τις εναλλακτικές σας, καθώς πλησιάζουμε και στο τέλος του μήνα που πάντα ο προϋπολογισμός μας επιβαρύνεται από τους τρέχοντες λογαριασμούς. Μια κουβέντα σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να λύσει κάποια προβλήματα σήμερα.

Η αντίθεση Ερμή-Άρη μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα πιεστικούς σήμερα, κυρίως στον χώρο εργασίας. Όσο όμως παλεύετε για να κερδίσετε κάτι που μπορεί να σας έχει γίνει και εμμονή, τόσο φαίνεται να απομακρύνεστε από τον στόχο. Ίσως από το να ματαιοπονείτε και να ταλαιπωρήστε ψυχικά και πνευματικά, να χαλαρώσετε λίγο να αφήσετε αυτό που θέλετε να το επιτύχετε μια πιο άνετη ημέρα για σας και βασικά μετά τις 10/12. Αυτό σε ό,τι αφορά για παράδειγμα τα επαγγελματικά σας. Κάποιοι τώρα μπορεί να έχετε ως στόχο να βελτιώσετε κάτι στην εμφάνιση σας ή να χάσετε βάρος και να σας έχει γίνει έμμονη ιδέα αυτή η κατάσταση. Όπως ξέρετε ο χρόνος είναι ο μόνος φίλος σας σε αυτή την κατάσταση. Η βιασύνη πάλι ο μόνος εχθρός σας. Σήμερα αποφύγετε τους υψηλούς τόνους στη δουλειά και μη γίνεστε επικριτικοί με τους άλλους. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να πιεστείτε σε οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

Η όψη αντίθεσης ανάμεσα στον Ερμή από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, που ολοκληρώνεται σήμερα, είναι η κυρίαρχη και πολύ απαιτητική όψη της ημέρας, που ζητά να κάνουμε υπομονή και να δείξουμε ψυχραιμία τόσο σε συζητήσεις όσο και στις μετακινήσεις μας. Προσοχή λοιπόν στην οδήγηση, μην παίρνετε ρίσκο και επίσης προσπαθήστε να αντιδράτε με ψυχραιμία αν κάτι μπορεί να προκύπτει στον δρόμο σας και σας καθυστερεί ή σας εκνευρίζει. Επειδή αυτή η όψη είναι και ατυχηματική, κυρίως όταν δεν ελέγχουμε τις κινήσεις μας αλλά και τα νεύρα μας, μην βάζετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους γύρω σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για αντιπαραθέσεις ή για να ξεκινήσετε μια επίθεση ή ένα πόλεμο γιατί έχετε ιδεολογικές διαφορές με άλλους. Επειδή ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο που ο καθένας αντιλαμβάνεται όλο αυτό που συμβαίνει με τον δικό του τρόπο σωστό ή λάθος, το να χάνετε την ενέργεια σας προσπαθώντας να πείσετε τους άλλους για τη δική σας αλήθεια μάλλον είναι μάταιο σε μέρες σαν κι αυτή. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο γειώνει λίγο την όψη αυτή, αλλά δημιουργεί και μια πιο επιβαρυμένη επικαιρότητα. Προβλήματα στις επικοινωνίες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα ΜΜΕ και τα ΜΜΜ μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.

[...]