Καρκίνος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

27/11/2023 – 03/12/2023

Η Πανσέληνος στους Διδύμους σας βρίσκει να έχετε τάσεις φυγής ή μάλλον διαφυγής από τη δύσκολη πραγματικότητα και καθημερινότητα που μπορεί να βιώνετε. Η επιρροή της είναι περισσότερο σε επίπεδο ψυχολογικό και μάλλον παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας. Από την άλλη είναι μια Πανσέληνος με έντονο παρασκήνιο, με αποκαλύψεις μυστικών ή με συζητήσεις που γίνονται μυστικά πιθανώς για επαγγελματικά θέματα. Μολονότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις, γιατί είναι βέβαιο ότι μπορεί να αλλάξετε ρότα από τον άλλο μήνα, δεν είναι κακό να δείτε πιο σοβαρά τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να διευκολυνθείτε στη δουλειά σας. Ακόμη είναι σημαντικό να προστατέψετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση αναλαμβάνοντας έναν πιο ενεργό ρόλο στη διαχείριση του χρόνου που αφιερώνετε στον εαυτό σας.

Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Διδύμους και στο πιο εσωτερικό και αθέατο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο, που είναι αρκετά πιο κλειστός κι εσωστρεφής. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα μιλάτε σε άνθρωπο, αλλά ότι πολλά από αυτά που σκέφτεστε, σχεδιάζετε ή πιστεύετε θα θέλετε να τα διατηρήσετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Κάποια προβλήματα σε σχέση το μέλλον της καριέρας ή των σπουδών σας μπορεί να νιώθετε ότι δεν λύνονται ή ότι δεν υπάρχουν οι εξελίξεις που επιθυμείτε τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, αλλά το να σκέφτεστε συνέχεια και να υπεραναλύετε στο μυαλό σας τα ίδια και τα ίδια θέματα δεν τα επιλύετε, απλά σας κάνουν να αγχώνεστε περισσότερο. Το βράδυ θα είναι πιο άνετο και ίσως κι εσείς λίγο πιο δημιουργικοί στον τρόπο που σκέφτεστε τα πράγματα.

Η Σελήνη στο ζώδιο σας από το πρωί είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Μάλιστα θα πρότεινα αν έχετε κάποιες πιεστικές συζητήσεις ή δουλειές να μην τις αναβάλλετε για αργότερα. Βέβαια ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα, αλλά και πάλι θα είναι κάτι διαχειρίσιμο. Οι θετικές όψεις της Σελήνης μπορεί να φέρουν κάποιες καλές εξελίξεις σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες και μπορούμε πιο εύκολα μέσα σε όλα όσα «πρέπει» να κάνουμε, να επιδιώξουμε και μερικές στιγμές ξεκούρασης ή ικανοποίησης των αισθήσεων μας. Η μέρα ξεκινά με την επιρροή του θετικού τριγώνου Σελήνης-Κρόνου που βοηθά στο να πάρουμε πρωτοβουλίες και να δείξουμε αυτοπεποίθηση στις διεκδικήσεις μας, να κάνουμε επαγγελματικές συναντήσεις, ραντεβού και συσκέψεις, ενώ μπορούμε να πάρουμε πιο εύκολα και οικονομικές αποφάσεις. Μετά από ένα ιδιαίτερα έντονο ξεκίνημα εβδομάδας με την επιρροή της Πανσελήνου στους Διδύμους, μολονότι και η Τετάρτη κρατά τον χαρακτήρα της δυναμικότητας, είναι πιο ασφαλής για δράση και ξεκινήματα. Το βράδυ το τυχερό εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι εξαιρετικό για συναντήσεις με την οικογένεια, τους φίλους και γενικώς τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Προσφέρεται να ασχοληθούμε με τον χώρο του σπιτιού, π.χ. να το στολίσουμε για τα Χριστούγεννα ή να χαλαρώσουμε απολαμβάνοντας την αγαπημένη μας σειρά ή ταινία.

[...]