Καρκίνος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/09/2021 – 26/09/2021

Η εβδομάδα ξεκινά με μια εξαιρετική όψη ανάμεσα στον Ερμή από τον Ζυγό με τον Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. Ακόμη, αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάτι σπίτι με φίλους ή συγγενείς επιλέξτε τη σημερινή μέρα. Σημαντική μέρα και για θέματα οικονομικά, για διαπραγματεύσεις, για να προωθήσετε ζητήματα που αφορούν στη δουλειά. Η Σελήνη από τους φιλικούς σας Ιχθύς ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη φάση Πανσελήνου μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, αυξάνοντας την αισιοδοξία και τη θετική σας στάση απέναντι στα πράγματα. Βέβαια, για κάποιο μακροπρόθεσμο στόχο σας μπορεί να νιώσετε λίγο μετέωροι σήμερα, αλλά θα είναι παροδικό.

Για την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατώντας εδώ.

Το πρωί ίσως είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε το κρεβάτι σας για να πάτε στη δουλειά ή για να φέρετε εις πέρας τις πολλές υποχρεώσεις σας. Στην πορεία όμως, θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα εργασίας και να ασχοληθείτε πώς θα βελτιώσετε την αποδοτικότητα σας και θα ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας. Καλώς ή κακώς όταν η Σελήνη βρίσκεται στα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό, στον Αιγόκερω, είναι πιο έντονες μέρες για σας με εξελίξεις, αλλά τουλάχιστον σήμερα αυτές οι εξελίξεις μπορεί να είναι εποικοδομητικές και να έχουν κι ένα θετικό αντίκτυπο και για το πορτοφόλι σας.

Η Σελήνη στον τομέα της καριέρας σάς ωθεί σήμερα να βάλετε τα δυνατά σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Παρόλα αυτά, η απαιτητική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης με άτομα από το επαγγελματικό, ίσως όμως και από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να μην βιάζεστε, μην προχωρείτε σε συμπεράσματα αν δεν έχετε όλα τα στοιχεία στη διάθεση σας και αξιοποιήστε την ορμή και τη δύναμη σας θετικά, για να σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Ο Ήλιος περνά σήμερα στον Ζυγό και στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σας. Κάποιοι μπορεί να σκεφτείτε να περιποιηθείτε το «παλάτι» σας, άλλοι μπορεί και λόγω συνθηκών να περάσετε περισσότερες ώρες μέσα σε αυτό εργαζόμενοι με τηλεργασία ή ακόμη μπορεί να έχετε υπόψη σας να ψάξετε ένα άλλο σπίτι προκειμένου να μετακομίσετε.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό απόψε το βράδυ. Ίση μέρα ίση νύχτα, έστω και για μια μέρα πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς. Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Και ειδικά φέτος το φθινόπωρο, εύχομαι το θερμές μέρες να αναφέρεται μόνο στη θερμοκρασία περιβάλλοντος και όχι σε άλλες καταστάσεις που ανεβάζουν το θερμόμετρο. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό, αλλά η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα, αλλά και εμμονές. Με αυτή την όψη προσπαθούμε να βρούμε ουσία, βάθος, και δεν μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων. Επειδή η μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά από την Πλουτώνια επιρροή, μπορεί να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, να αισθανόμαστε ένα ανικανοποίητο στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και να γινόμαστε -χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε- χειριστικοί και ελεγκτικοί στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε τι γίνεται.

[...]