Καρκίνος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

17/06/2024 – 23/06/2024

Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα σαφώς σας κάνει πιο επιρρεπείς σε συναισθηματισμούς και μερικές στιγμές σε έντονες αντιδράσεις ή ξεσπάσματα. Έχετε συσσωρεύσει κούραση, άγχος, θυμό, ανέκφραστα συναισθήματα, γιατί πάντα νιώθετε ότι δεν πρέπει να επιβαρύνετε τους άλλους ή να χαλάσετε την εικόνα της φροντιστικής φίλης-ου προς όλους. Είτε έχετε κάνει λάθη είτε όχι, το να αυτομαστιγώνεστε τώρα δε βοηθά πουθενά. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φέρνει κάπως στην επιφάνεια περίεργα συναισθήματα για σχέσεις και καταστάσεις του παρελθόντος άλλοτε με νοσταλγία κι άλλοτε σαν φαντάσματα μιας εποχής που θα θέλατε να την ξεχάσετε. Ευτυχώς πλησιάζουμε στο τέλος αυτής της επιβαρυμένης περιόδου και στη συνέχεια της μέρας που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σας θα πάρετε τα πάνω σας. Το πρωί επιτείνει τη σύγχυση καθώς ο Ερμής έρχεται σε κόντρα με τον Ποσειδώνα και νιώθετε κάπως σαν χαμένοι μην ξέροντας κι εσείς οι ίδιοι τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Και δεν εννοώ μέσα στη μέρα σας αλλά γενικότερα στο μέλλον, στα επαγγελματικά ή άλλα πλάνα σας. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιέσετε τον εαυτό σας ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου μπορεί να νιώθετε θυμό για μια κατάσταση που αφορά ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον ή ακόμη και για το σύντροφο σας ή ένα φίλο-η. Ψυχραιμία. Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιο σας από σήμερα θα δώσουν έμφαση στις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες και θα βοηθήσουν να επικοινωνήσετε πιο σωστά στην καθημερινότητα σας.

Από τις θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή, ιδιαίτερα για το ζώδιο σας, καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει μόνο θετικές όψεις και κυρίως ένα τρίγωνο με τον Κρόνο. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε μια προσωπική σχέση ή ακόμη και στη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση η μέρα είναι παραγωγική χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια και προβλήματα. Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης δημιουργεί μια σχετική ένταση σε συναισθηματικό επίπεδο, η οποία επιτείνεται από τη χιαστί όψη της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα. Έτσι ίσως δεν ξέρουμε πώς να εκφράσουμε τις ανησυχίες ή το άγχος μας. Ευτυχώς το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Κρόνο βοηθά να γειωθούμε, να καλμάρει το νευρικό μας σύστημα και να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας. Ακόμη μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε έναν πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί, αλλά να είμαστε κι αρκετά υπομονετικοί. Συνολικά είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα και πρέπει να την αξιοποιήσουμε ιδιαίτερα.

[...]