Καρκίνος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

11/10/2021 – 17/10/2021

Η μέρα ξεκινά πιο χαλαρά, αλλά όσο περνάνε οι ώρες χτίζεται μια κατάσταση έντασης, κυρίως στον χώρο εργασίας, πιθανώς γιατί μπορεί να υπάρχουν εκνευρισμοί ή ενοχλήσεις. Είναι από τις μέρες που ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν ελέγχετε το παιχνίδι εσείς ή ότι αδικείστε. Από την άλλη, ίσως σας φταίει ότι ένα άτομο, το οποίο είχατε γνωρίσει διαφορετικά, αλλάζει σιγά-σιγά και πλέον δεν το αναγνωρίζετε. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα είναι μια μέρα που επικρατούν περίεργες ισορροπίες και θέλει καλή διαχείριση στις σχέσεις, ειδικά τις βραδινές ώρες που η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω και φορτίζει λίγο περισσότερο το κλίμα στις επαφές σας με τους άλλους.

Η Σελήνη απέναντί σας στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών ενεργοποιεί, με το τετράγωνο που σχηματίζει προς τον ανάδρομο Ερμή, τον παράγοντα «ασυνεννοησία» που είναι έντονος αυτή την περίοδο. Ακόμη κι αν εσείς δεν έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις ή δεν έχει κι η άλλη πλευρά, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι χαοτικό η όλη συζήτηση. Αυτό αναφέρεται τόσο σε οικογενειακές σχέσεις όσο και σε επαγγελματικές. Σε γενικές γραμμές αποφύγετε πολύ σοβαρές συζητήσεις σήμερα. Κάντε οικονομία δυνάμεων και όταν τα πράγματα λίγο καλμάρουν επανέρχεστε. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς μπορεί να αντιμετωπίσετε και προβλήματα σε τεχνικά μέσα.

Είναι περίεργες αυτές οι μέρες που ζούμε και κάποιες φορές, όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις, οι παρεξηγήσεις ελλοχεύουν. Σήμερα μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε κάποιο άτομο σημαντικό για σας, είτε είναι συνεργάτης, φίλος, είτε ακόμη κι ο ίδιος σας ο σύντροφος σας, αλλά τα λόγια και οι συμβουλές που θα δώσετε να ακουστούν στ’ αυτιά του σαν κριτική. Ίσως αντί να τους υποδείξετε πώς μπορούν να κάνουν κάτι, να δείτε αν μπορείτε να βοηθήσετε ουσιαστικά να κάνουν ελαφρύτερο το φορτίο τους. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε τα όρια σας σήμερα γενικότερα. Προσοχή σε μια ερωτική σχέση, η οποία φαίνεται να είναι δελεαστική, αλλά μπορεί να κρύβει παγίδες.

Μια αρκετά πιεστική μέρα για όλους, ανεξαρτήτως ζωδίου, είναι η σημερινή, καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντας κάποια απρόοπτα. Αν έχετε λοιπόν μια επαγγελματική συζήτηση, κάποια δραστηριότητα που χρειάζεται να μιλήσετε με πολλά άτομα, προσπαθήστε εσείς που γνωρίζετε αυτή την πιεστική συνθήκη να διαφοροποιήσετε τις αντιδράσεις σας και να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά. Έντονα συναισθήματα και κυρίως αρνητικής χροιάς μπορεί πιο εύκολα να βγουν με τις σημερινές όψεις και το άγχος και η αγωνία για τις εξελίξεις του καθενός να μην μπορούν να ελεγχθούν. Σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη διέξοδος είναι η υπομονή και η ψυχραιμία. Μην παίρνετε τίποτε προσωπικά κι αύριο όλα θα φαίνονται καλύτερα.

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο, δημιουργώντας μεγαλύτερη αναμόχλευση στα συναισθήματα σας. Όμως η σημερινή μέρα είναι κι από τις πιο τυχερές του φθινοπώρου για κάποιους. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνδέει για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο τα θέματα της οικογένειας, των ακινήτων, της συγκατοίκησης, των νέων ξεκινημάτων, με τον τομέα των οικονομικών. Είναι μια ιδανική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε ένα βιογραφικό, να ζητήσετε οικονομική βοήθεια ίσως κι από κάποιο άτομο της οικογένειας σας, να βρείτε τον κατάλληλο τεχνικό αν θέλετε να κάνετε μια επιδιόρθωση ή να βρείτε το κατάλληλο σπίτι αν ψάχνετε να μετακομίσετε.

Οι όψεις της Σελήνης από τους Ιχθύς σάς κάνουν πιο πρόθυμους να βγείτε εκτός «του κουτιού» αυτό το Σαββατοκύριακο και να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο ή να πειραματιστείτε με διαφορετικές μεθόδους σε θέματα που αφορούν στη δουλειά ή στις σπουδές αν είστε νεότεροι σε ηλικία. Είναι ακόμη εξαιρετικές μέρες για να εξερευνήσετε τις δυνατότητες που σας δίνει η τεχνολογία, προκειμένου να κάνετε κάποιες αγορές ή να χρησιμοποιήσετε έξυπνες εφαρμογές που θα κάνουν τη δουλειά ή τη ζωή σας πιο εύκολη στο μέλλον. Αυτό το γουηκέντ, εκτός από απρόβλεπτοι, μπορεί να είστε και πιο ανοιχτοί στους άλλους και να νιώθετε πιο ισχυρούς τους δεσμούς που σας δένουν. Και τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ευχάριστα, αν δεν υπήρχε στη γωνία την Κυριακή ένας Πλούτωνας, που σας δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση, άγχος ή μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια θυμό. Ενδεχομένως όλο αυτό να αφορά τον σύντροφο σας, μπορεί όμως κι έναν στενό συγγενή, ενδεχομένως μια γυναίκα, για παράδειγμα τη μητέρα σας. Μπορεί η αφορμή να είναι κάτι μικρό, μια λέξη, ένα σχόλιο, μια περίεργη ματιά, κάτι το οποίο μπορεί να σας παρασύρει σε ένα ξέσπασμα, που το πιθανότερο είναι ότι έχει τις ρίζες του σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό. Αντί να το κρύψετε κάτω από το χαλάκι όμως, προσπαθήστε να το επιλύσετε επιτόπου.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Τα ξημερώματα του Σαββάτου βρίσκει τη Σελήνη να προχωρά στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στο ονειροπόλο και συναισθηματικό περιβάλλον των Ιχθύων, η Σελήνη δεν βοηθά να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε, ενώ το μυαλό χάνεται σε διάφορα πράγματα που σκεφτόμαστε ή έχουμε την τάση να ταξιδεύουμε νοερά στον χρόνο ή να ονειρευόμαστε με τα μάτια ανοιχτά. Το εξάγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί τάση για απρόοπτες εξελίξεις. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη είναι δυνητικά η πιο απαιτητική όψη το βράδυ του Σαββάτου, που όμως παραπέμπει σε υπερβολές και στη δυσκολία να αυτοσυγκρατηθούμε κι όχι κάτι πιο δύσκολο. Μια πιο ευγενική προσέγγιση απέναντι στους άλλους, είτε είναι οι άνθρωποι της οικογένειας, είτε της δουλειάς μας, είτε ακόμη κι αυτοί που έχουμε δοσοληψίες μαζί τους στην καθημερινότητα μας, μπορεί να δώσει ένα πιο γλυκό και χαλαρό χαρακτήρα στο Σαββατοκύριακο. Η ενσυναίσθηση, το νοιάξιμο για όσους περνούν πιο δύσκολα από εμάς, ταιριάζει στη Σελήνη στους Ιχθύς. Την Κυριακή, ο Ήλιος στο ταξίδι του στον Ζυγό συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας -προσωπικές και επαγγελματικές- μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Ας μην ξεχνάμε το σύμβολο του Ζυγού και τον στόχο του που είναι η ισορροπία. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δεν θέλετε, αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες, χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης.

[...]