Καρκίνος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

17/01/2022 – 23/01/2022

Η Σελήνη έχει πάρει θέση από το Σάββατο στο ζώδιο σας αγαπητοί μου Καρκίνοι, για να ολοκληρώσει τα ξημερώματα της Τρίτης την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς στο ζώδιο σας. Όπως καταλαβαίνετε, η κυκλοθυμία αυτές τις μέρες θα είναι το κύριο μενού σας. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξετε είναι τα όρια σας. Επειδή μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι και άτονοι με την αντίθεση του Πλούτωνα προς το φεγγάρι αυτό, ενδεχομένως να έχετε και πιο διάτρητα όρια απέναντι στους άλλους. Πριν λοιπόν πείτε «ναι» σε όποιον θέλει να σας φορτώσει με λίγη ακόμη δουλειά, με μια εξυπηρέτηση, σκεφτείτε το πολύ καλά. Αν σας είναι δύσκολο να πείτε «όχι», τότε βάλτε μέσα στις αποφάσεις για το νέο έτος να κάνετε μερικά μαθήματα αυτογνωσίας και ορίων με έναν καλό ψυχοθεραπευτή ή lifecoach. Στη συγκεκριμένη Πανσέληνο διαφυλάξτε την υγεία σας σωματική και ψυχική και κοιτάξτε να πετάξετε από πάνω σας βάρη, όχι να προσθέσετε κι άλλα.

Περισσότερα για την Πανσέληνο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σας απασχολεί περισσότερο απ’ όλα το «πορτοφόλι» σας. Χρειάζεται όμως προσοχή στις σπατάλες (θα έχετε την τάση), αλλά και στους συνεταιρισμούς με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και μπορεί να σας υποσχεθούν πράγματα που δεν θα τηρήσουν. Δεν χρειάζονται βιασύνες όταν μιλάμε για οικονομικές δοσοληψίες. Εκτός από αυτό θα είστε αρκετά ευαίσθητοι και θα σας απασχολήσουν θέματα ερωτικών σχέσεων, ακόμη κι αν δεν υπάρχει ικανοποίηση προς το παρόν. Βλέπετε η Σελήνη κοντράρει με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο και δε δίνει βεβαιότητες για τίποτε. Από σήμερα και για τον επόμενο ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης μετακομίζουν στον άξονα των ερωτικών και φιλικών σας σχέσεων, των στόχων, των πραγμάτων που σας παθιάζουν στη ζωή σας. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Αν και θεωρητικά η Σελήνη στον Λέοντα είναι ουδέτερη προς το δικό σας ζώδιο, οι πολύ δυναμικές όψεις που σχηματίζει στη διάρκεια της ημέρας δημιουργούν ένα πιο νευρικό πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθείτε. Από την άλλη, είναι και ένα πολύ αποτελεσματικό πλαίσιο αν εστιάσετε σε αυτά που έχετε να κάνετε και συγκεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας. Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε πόσο παραγωγικοί μπορεί να είστε σήμερα. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και ακολουθήστε το με πειθαρχία και όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τα παρορμητικά έξοδα.

Το πρωινό της Πέμπτης είναι πιο κουραστικό και απαιτητικό, ενώ μπορεί ένα οικονομικό θέμα να σας δημιουργεί πίεση. Το να ασχοληθείτε και να φροντίσετε τα θέματα των οικονομικών σας, τις δοσοληψίες, πληρωμές, κλπ., θα είναι η προτεραιότητα σας. Από το απόγευμα κι έπειτα με τη Σελήνη στην Παρθένο πιθανώς να έχετε αρκετές επαφές και συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη, ο Ήλιος στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε, ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση που είναι ανάδρομος κι ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 25/1.

Η Σελήνη από την Παρθένο στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, μπορεί να έχετε επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Όμως θα πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί, διότι ακόμη οι εξελίξεις δεν έρχονται όπως θέλετε. Σήμερα, επειδή η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και μια χιαστί όψη προς τον Κρόνο, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα σας ή να προσαρμοστείτε σε επιβαλλόμενες αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας ας πούμε. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της ημέρας, επιλέγοντας προσεκτικά τις προτεραιότητες σας.

Μπορεί να κάνατε όνειρα για το Σαββατοκύριακο για εξόδους, κλπ., αλλά πιθανώς να μην βρίσκετε τόσο καλή ιδέα όταν φτάνει το Σάββατο να τρέχετε από δω κι από κει, άσχετα με τις προσκλήσεις που δέχεστε. Το τετράγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με τον Άρη μπορεί να σας βρίσκει με περισσότερα νεύρα ή απρόοπτα της τελευταίας στιγμής. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό το βράδυ του Σαββάτου στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια και δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία για τις εξελίξεις που μπορεί να έχετε στην πορεία. Προσέξτε και στις σχέσεις σας με συνεργάτες ή άτομα από συγγενικό περιβάλλον, διότι μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή την Κυριακή μπορεί να δημιουργήσει ένα μικρό επικοινωνιακό αλαλούμ, όπου άλλα λέτε και άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι γύρω σας. Ενδεχομένως να έχετε και κάποιο μήνυμα από ένα άτομο που συνδεόσασταν ερωτικά στο παρελθόν.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022

Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, μολονότι για κάποιες ώρες το βράδυ θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας από τις 21:46 μέχρι τις 00:02 της Κυριακής που θα περάσει στον Ζυγό. Η τελευταία της όψη από την Παρθένο, το τετράγωνο με τον Άρη, δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας, μας κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί στα συμπεράσματα μας, ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα πιο νευρικό κλίμα στις σχέσεις μας. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό, όπου θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής, μας ανακουφίζει γιατί σταματά να ερεθίζει τόσο την ψυχολογία μας και στρέφει τις σκέψεις στις σχέσεις μας. Η Κυριακή είναι μια «ιδιαίτερη» μέρα, καθώς ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο δημιουργώντας πιο χαοτικές συνθήκες στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις και ο Άρης βρίσκεται στην 29η μοίρα (αναιρετική μοίρα) του Τοξότη δείχνοντας μια τάση επιθετικότητας, νευρικότητας και έντασης. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις και ας μην ενδίδουμε σε καβγάδες κι επιθέσεις για ψύλλου πήδημα.

[...]