Καρκίνος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

19/02/2024 – 25/02/2024

Η Δευτέρα βρίσκει τη Σελήνη να επιστρέφει στο ζώδιο σας για τη μηνιαία της επίσκεψη που κρατά συνήθως δυο-τρεις μέρες. Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως, καθώς θα σχηματίσει μόνο θετικές όψεις προς τους άλλους πλανήτες. Είναι μια παραγωγική μέρα και μολονότι μπορεί να έχετε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, εντούτοις θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σας. Σήμερα τα ξημερώματα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες καλύτερα να ασχοληθείτε με το δικό σας μέλλον και τις δικές σας προοπτικές. Θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τα ταξίδια, τα μελλοντικά επαγγελματικά σας πλάνα μπορεί να πάνε πολύ καλύτερα, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας που θα περάσει στους φιλικούς σας Ιχθύς και ο Ερμής.

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας που δημιουργεί ένα κυκλοθυμικό κλίμα. Παρόλα αυτά, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει μόνο θετικές όψεις και μπορεί να έχετε μια παραγωγική κι ευνοϊκή μέρα τόσο στις επαφές σας με τους άλλους όσο και στη δουλειά. Το εξάγωνο Σελήνης-Ουρανού μπορεί να φέρει μια πληροφορία που αφορά σε θέματα καριέρας ή μπορεί να έχετε συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας ή και μια πρόταση αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Ακόμη θα έχετε πιο εξωστρεφή διάθεση και θα θέλετε να μοιραστείτε πράγματα που σας αφορούν και με τους φίλους ή ακόμη και τους γνωστούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να κάνετε και γνωριμίες σε φιλικό ή ερωτικό επίπεδο. Ή μπορεί να παθιαστείτε με μια ιδέα ή κάτι να σας αγγίξει προσωπικά και να θέλετε με μαχητικό πνεύμα να το επικοινωνήσετε με φίλους, συνεργάτες και ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι προηγούμενες μέρες με τη Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να ήταν πιο κουραστικές για σας ή να σας γέμισαν με περισσότερη αγωνία, πιθανώς όμως η κρίση σας να επηρεάστηκε κι από τους λάθος ανθρώπους. Κάποιες φορές τα ζώδια του νερού, όπως το δικό σας, που η ευαισθησία είναι κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ευεπηρέαστα στις απόψεις των άλλων. Κι αυτό πιθανώς να σας έριξε και ψυχολογικά. Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι το μεσημέρι αλλά σε φάση κενής πορείας, δημιουργώντας κάποιες εκκρεμότητες. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα και μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για κάποια έξοδα, τα οποία αν δεν είναι απαραίτητα καλό είναι να τα αποφύγετε. Παρόλα αυτά θα νιώσετε πιο άνετα και πιο ευδιάθετοι, ενώ μια έξοδος θα σας φτιάξει ακόμη περισσότερο τα κέφια.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη που πραγματοποιείται το πρωί παραπέμπει σε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή δείχνει κι ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον κυρίως για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Εσείς μπορεί να φλερτάρετε με την ψυχή σας και να έχετε και ανταπόκριση. Από την άλλη, η αντίθεση της Σελήνης με τη σύνοδο αυτή απαιτεί να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και εξονυχιστικά με τα θέματα των οικονομικών. Δείτε τι γίνεται με τις κάρτες, τους λογαριασμούς σας, τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και συμφωνίες και προσπαθήστε με κάθε τρόπο όχι μόνο τώρα αλλά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς να έχετε τον έλεγχο του πορτοφολιού σας. Αναλυτικά για το πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας η όψη Αφροδίτης-Άρη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Τις πρωινές ώρες σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Υδροχόο κάνοντας δύσκολο να αντισταθούμε στην υλοποίηση των επιθυμιών μας. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη είναι μια από τις πιο όμορφες όψεις για ερωτικά ραντεβού, αλλά και για να ενισχύσουμε τις φιλίες μας. Αν έχετε θέματα σε μια προσωπική σχέση που θέλετε να τα συζητήσετε και να τα ξεδιαλύνετε, εκμεταλλευτείτε τη μέρα για μια τέτοια διαδικασία. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζοντας αντιθέσεις με τη σύνοδο αυτή κάνοντας μας κάπως πιο εγωιστές κι αυτό θέλει λίγη προσοχή, γιατί πιθανόν να φανούμε κάπως επιθετικοί ή υπερβολικοί. Αναλυτικά για το πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας η όψη Αφροδίτης-Άρη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

[...]