Καρκίνος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

05/12/2022 – 11/12/2022

Η Δευτέρα έρχεται με αέρα απροόπτων, καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό σήμερα. Πιθανώς να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στον χώρο εργασίας ανάμεσα στους συνεργάτες σας ή να έχει προκύψει κάτι σε μια φιλική σχέση που χρειάζεται διερεύνηση πριν βγάλετε συμπεράσματα. Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά δεν σας αφήνουν να κάνετε τη δουλειά σας όπως θα θέλατε και στους ρυθμούς που επιθυμείτε κι αυτό προσθέτει και σε σας άγχος και στρες. Φυσικά ενδέχεται να θέλετε να κάνετε και κάποιες παρατηρήσεις εσείς οι ίδιοι σε άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον, αν νιώθετε ότι δεν υπάρχει η σύμπνοια που θέλετε ή δεν δουλεύουν για τους κοινούς σκοπούς σας.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Δία και τον Ποσειδώνα και γίνεται πιο φιλική για το ζώδιο σας σήμερα, βοηθώντας σας να έχετε επιτυχία στους στόχους σας με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Μάλιστα σήμερα μπορεί να ακούσετε και μια καλή συμβουλή ή να έχετε μια θετική αξιολόγηση στον χώρο της εργασίας σας. Οι όψεις με τον Δία και τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιο θετικές και ενισχυτικές προς το ζώδιο σας τόσο σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων όσο και σε θέματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Εκμεταλλευτείτε μια από τις πιο θετικές ημέρες αυτής της εβδομάδας!

Ένα κεφάλαιο φαίνεται να κλείνει κατά κάποιο τρόπο στη ζωή σας κι αυτό μπορεί να αφορά μια συνεργασία ή μια σχέση, με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται τα ξημερώματα αύριο και που επηρεάζει από σήμερα κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί ακόμη αυτή την εβδομάδα να αποκαλύπτονται σε σας πράγματα ή πτυχές μιας κατάστασης που ήταν λίγο μυστική ή σκοτεινή. Όπως και να έχει δεν πρέπει να ανησυχείτε, γιατί εκεί που κλείνει μια πόρτα ανοίγει ένα παράθυρο και η ευκαιρία να κάνετε κάτι καινούριο επαγγελματικά ή κάτι καλύτερο στα ερωτικά θα σας φέρει σε μια καλύτερη θέση σύντομα. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε αυτές εδώ τις μέρες στο παρασκήνιο που υπάρχει στον χώρο της δουλειάς και βέβαια πρέπει να προσέξετε και την υγεία σας! Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Σε καλύτερη τακτοποίηση των καθημερινών σας θεμάτων, αλλά δίνοντας έμφαση και στις σχέσεις και τις συνεργασίες, θα σας βοηθήσει και ο Ερμής στον Αιγόκερω από σήμερα και για τις επόμενες δέκα εβδομάδες. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022

Η Τετάρτη έρχεται με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη για να σχηματίσει τα ξημερώματα της Πέμπτης την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου, η οποία επηρεάζει τη μεταβλητή ομάδα ζωδίων: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Είναι μια Πανσέληνος που θα έχει επιρροή στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, αλλά και σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τις πληροφορίες και τις μετακινήσεις. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και λιγότερο βιαστικοί σήμερα κι έτσι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε πιο εύκολα τους όποιους προβληματισμούς μας σε προσωπικό επίπεδο. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας η Πανσέληνος πατήστε εδώ. Σήμερα όμως έχουμε και αλλαγή ζωδίου για τον Ερμή που προχωρά στον Αιγόκερω και θα δώσει ένα διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα μας μέχρι τις 11/02/23. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

[...]