Καρκίνος ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021

Θέλετε πάντα να βρίσκεστε σε ένα προστατευμένο περιβάλλον και να έχετε κοντά σας τους ανθρώπους που αγαπάτε και τους φίλους σας για να αισθάνεστε ασφαλείς. Ωστόσο, το 2021 με τα τετράγωνα του Ουρανού από τον Ταύρο -μέσα στον 11ο οίκο των φίλων και των μελλοντικών σας σχεδίων- με τον Κρόνο στο ζώδιο της ανεξαρτησίας, τον Υδροχόο, δεν θα έχετε τόση μεγάλη ανάγκη από το δίχτυ ασφαλείας σας. Θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και θα επιλέξετε έναν πιο ανεξάρτητο δρόμο που θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε τις πραγματικές δυνατότητές σας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα θέλετε να απομακρυνθείτε από άτομα, σχέσεις και συνεργασίες που σας κρατούν δέσμιους και θα βρείτε τους τρόπους να αντιμετωπίσετε καταστάσεις και συνήθειες που σας καθηλώνουν. Ο Κρόνος σχετίζεται και με τα πιο αρνητικά και δύσκολα συναισθήματα μας, όπως είναι η κατάθλιψη, ο φόβος και η θλίψη και ίσως πάρετε την απόφαση να ζητήσετε βοήθεια από έναν ειδικό, για να βγάλετε τα καταπιεσμένα συναισθήματα σας και να ανακτήσετε την προσωπική σας δύναμη. Με τη συμβολή του Δία, που θα βρίσκεται μαζί με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα μπορέσετε να αποτινάξετε όλα τα βάρη της ψυχής σας, θεραπεύοντας τις βαθύτερες πληγές σας. Αυτοί οι δύο πλανήτες θα δώσουν μια ώθηση και στα οικονομικά σας, αλλά μην πάρετε φόρα και αρχίσετε να ξοδεύετε και να χρεώνετε τις πιστωτικές κάρτες. Χρειάζεται σύνεση.

Στα σημαντικά θέματα για το 2021 είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση, καθώς αυτός ο τομέας επηρεάζεται και από τη διαμονή του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο, αλλά και από τρεις ισχυρές εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι αν πάρετε σοβαρά το θέμα και αποκτήσετε καλύτερες συνήθειες διατροφής και άσκησης, τότε θα βρείτε και την ισορροπία στη ζωή σας και την υγεία σας.

Η ηλιακή έκλειψη της 10ης Ιουνίου στους Διδύμους και στο 12ο ηλιακό σας σπίτι σάς φέρνει αντιμέτωπους με τους φόβους σας και την ελεγκτική συμπεριφορά σας. Είναι η στιγμή που πρέπει να πάρετε απόφαση να αφήσετε πίσω ό,τι σας κάνει να χάνετε τον ύπνο σας και να αποκτήσετε περισσότερη ηρεμία και γαλήνη. Από τις 13 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου, που ο Δίας θα κάνει μια μικρή επίσκεψη στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι μια καλή περίοδος για εσάς να αναζητήσετε νέες εμπειρίες και δράσεις, που θα γεμίσουν το μυαλό και τις μπαταρίες σας.

Τους δύο τελευταίους μήνες του 2021, θα κάνετε ξεκαθάρισμα σε σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες. Από τη μια η έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου στον Ταύρο, που επηρεάζει το 11ο ηλιακό σας σπίτι που αφορά στους φίλους και από την άλλη η Αφροδίτη που γυρίζει ανάδρομη στις 21 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω μέσα στον οίκο των συνεργασιών, δείχνουν ότι το 2022 θα σας βρει έχοντας στη ζωή σας μόνο ότι αξίζει να υπάρχει. Φίλους, δεσμούς και συνεργασίες που δεν ήταν σημαντικές θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

2021

Λίγο έμεινε για να τελειώσει η χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και η αγωνία για το τι θα φέρει το 2021 κορυφώνεται. Το 2020 ήταν η χρονιά που οι… συναντήσεις του Κρόνου με τον Πλούτωνα καθόρισαν τις εξελίξεις και «βοήθησαν» να διαλυθούν σχεδόν τα πάντα. Το 2021, καλούμαστε να μαζέψουμε κάποια από τα κομμάτια μας και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή. Όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον όλα έχουν αλλάξει και μόνο μέσω της συνεργασίας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της ανανέωσης των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών μας θεσμών, θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Αυτή είναι και η τεράστια πρόκληση του 2021 με τα 3 τετράγωνα που θα γίνουν μεταξύ του Κρόνου (που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι το ζώδιο της συλλογικότητας) και του Ουρανού (που είναι στον Ταύρο και έχει ως κύρια θέματα του την ασφάλεια).

[...]