Καρκίνος ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 - 10/07/2022

Η έξοδος του Άρη από τον Κριό μετά από αρκετές εβδομάδες αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη είδηση της εβδομάδας για σας. Κι ενώ σίγουρα η πορεία του στον Κριό από τις 24/5 σας ενεργοποίησε προς την κατεύθυνση της καριέρας, σας έκανε πιο διεκδικητικούς, σας έκανε να εκτιμάτε διαφορετικά τις προτεραιότητες στη ζωή σας, σε κάποιους μπορεί να άλλαξε και συνθήκες δουλειάς ή σπιτιού, δεν παύει όμως να ήταν κάτι εξαιρετικά πιεστικό. Ο Άρης παίρνει θέση στον Ταύρο από τις 5/7 και μέχρι τις 20/8 σε μια πιο φιλική ζωδιακή θέση που θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή, θα ζωηρέψει τις επαφές με συνεργάτες και φίλους και θα καταδείξει τη σημαντικότητα της συνέργειας και της συνεργασίας για να επιτύχετε τους στόχους σας. Χρειάζεται να γίνετε πιο επιλεκτικοί φυσικά και να μοιράσετε ευθύνες ή να οργανώσετε μια ομάδα για να σας βοηθήσει στους επαγγελματικούς σας στόχους. Ο Άρης στον Ταύρο απαιτεί βέβαια και υπομονή και επιμονή. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η αδιαλλαξία και η ισχυρογνωμοσύνη. Αυτά του τα χαρακτηριστικά μόνο μπροστά δεν πάνε τις σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Αν το προηγούμενο διάστημα σημαδεύτηκε από αγωνία για την εξέλιξη μιας κατάστασης ή περιμένατε μια απάντηση για ένα νέο ξεκίνημα, η είσοδος του στον Ταύρο θα τη φέρει άμεσα. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Την ίδια μέρα προχωρά στο ζώδιο σας ο Ερμής όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19/7. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα ανεβαίνουν, το μυαλό σας θα δουλεύει υπερεντατικά και θα θελήσετε να εκφραστείτε με πολλούς τρόπους και να επικοινωνήσετε με αρκετούς ανθρώπους για να προωθήσετε τη δουλειά, τις ιδέες, την επιχείρηση σας, τις σπουδές σας. Φυσικά ο συνδυασμός Άρη στον Ταύρο και Ερμή στο ζώδιο σας θα σας τρέξει αρκετά αυτό το διάστημα και μπορεί να προκύπτουν και έκτακτες υποχρεώσεις. Θα αυξηθεί κι η επιθυμία σας για εκδρομές και ταξίδια. Αν θέλετε να κάνετε αγορές συσκευών τεχνολογίας ή μεταφορικού μέσου το διάστημα σας ευνοεί. Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 10/7 ευνοεί τους νέους στόχους και συμμαχίες.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

04/07/2022 - 10/07/2022

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει καταιγιστικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που θα μας επηρεάσουν ποικιλοτρόπως. Η πρώτη και σημαντικότερη είναι η αλλαγή ζωδίου για τον Άρη που, μετά το σύντομο ταξίδι του στον Κριό από τις 24/5, περνά στον Ταύρο στις 5/7 φέρνοντας ανακούφιση στα ζώδια της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου, μια μοίρα που συνδέεται με αρκετή ένταση και βία. Σε αυτή τη μοίρα βρισκόταν όταν ξέσπασαν στην Αμερική στο Καπιτώλιο οι επιθέσεις τον Ιανουάριο του 2021. Καθώς γιορτάζεται η ημέρα Ανεξαρτησίας στην Αμερική τη Δευτέρα 4/7 έχει ενδιαφέρον τι θα μπορούσε να γίνει. Όμως και από τη νέα του θέση στον Ταύρο οι προκλήσεις δεν σταματούν. Στο ζώδιο του Ταύρου ο Άρης απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα μας. Λύσεις που θα μας δώσουν ασφάλεια και όχι λόγια που υπόσχονται ασφάλεια. Μέχρι τις 20/8 που θα παραμείνει στον Ταύρο δεν θα είναι εύκολο. Αυτή η θέση είναι μια πιο βίαιη θέση και οι αντιδράσεις δεν ελέγχονται εύκολα. Θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο και στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ξεσπάσει ακραία και αιφνιδιαστικά. Με κάποιο τρόπο θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της οικονομίας, της ενέργειας, το επισιτιστικό. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μετά τον Άρη σειρά την ίδια μέρα έχει κι ο Ερμής να φύγει από τους Διδύμους και να περάσει στον Καρκίνο. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά ρευστό με τον Ερμή να είναι πότε ορθός και πότε ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Με την είσοδο του στον Καρκίνο οι εξελίξεις θα είναι πιο γοργές, μολονότι η κρίση μας θα επηρεάζεται από τα συναισθηματικά μας φίλτρα περισσότερο. Οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν θετική όψη μεταξύ τους την Τρίτη που είναι βοηθητική για διεκδικήσεις και αποφασιστικότητα στη δράση μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που φέρνει εκπλήξεις, αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]