Καρκίνος ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

28/11/2022 - 04/12/2022

Η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου ξεκινά με την όψη Άρη-Κρόνου, που αναμοχλεύει σε ψυχολογικό επίπεδο τα συναισθήματα σας κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά. Ίσως αντιληφθείτε ότι κάποιο άτομο έχει τελείως διαφορετικές προθέσεις από αυτές που σας δείχνει ή μπορεί να υπάρχει αδιαφάνεια στις κινήσεις του κι αυτό κλονίζει την εμπιστοσύνη σας. Προσπαθήστε πριν εκτοξεύσετε κατηγορίες να κάνετε μια πιο ενδελεχή έρευνα, ώστε να έχετε απαραίτητα στοιχεία και γεγονότα στα χέρια σας πέρα από εικασίες. Θα μπορούσε να είναι και μια παρεξήγηση, γι’ αυτό μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Από την άλλη, αυτή η όψη μπορεί να οδηγήσει και σε μια συνεργασία ιδιαίτερα επικερδή για εσάς.

Η πιο απαιτητική ημέρα της εβδομάδας είναι η Τρίτη με την αντίθεση του Ερμή προς τον Άρη. Προσπαθήστε να μην παίρνετε προσωπικά ό,τι εκτυλίσσεται γύρω σας κι επειδή είναι από τις μέρες που ο εγωισμός ή ο θυμός μπαίνει μπροστά και η λογική μένει πίσω, όλο αυτό γίνεται επικίνδυνο αν το θρέψετε κι εσείς με ξεροκέφαλες αντιδράσεις. Την ίδια μέρα η Σελήνη ενεργοποιεί την κύρια όψη Κρόνου-Ουρανού που φέρνει απρόοπτες εξελίξεις.

Όμως κι ο Δεκέμβρης μπαίνει με μια σχετική ένταση, κυρίως ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας, με την αντίθεση Αφροδίτης-Άρη. Μην ανεβάζετε τους τόνους και κρατήστε μια σχετική απόσταση από δράματα άλλων. Το Παρασκευοσαββατοκύριακο με τα τετράγωνα του Ερμή και της Αφροδίτης προς τον Ποσειδώνα θρέφουν τις «μεγάλες προσδοκίες», κυρίως σε θέματα επαγγελματικών σχέσεων ή στόχων. Είναι μέρες που οι υποσχέσεις που ίσως σας δίνονται μπορεί να αποδειχτούν «κούφιες», από την άλλη ακριβώς επειδή η κρίση σας δεν θα είναι στα καλύτερα της είναι προτιμότερο να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της δουλειάς σας. Αν ακούτε μεγάλα λόγια καλύτερα να μην κρατήσετε τίποτε, όσο κι αν ένα τέτοιο σενάριο μπορεί να σας κολακεύει. Έχετε τα πόδια στη γη σταθερά. Από την άλλη, μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερο άγχος αυτές τις μέρες, καθώς θα είναι και η Σελήνη στον Κριό σε κόντρα, αλλά και πίεση. Επειδή πολύ σύντομα αλλάζουν οι προδιαγραφές και θα είστε πολύ καλύτερα, μην βιάζεστε να δεσμευτείτε σε κάτι ή να πιέσετε άλλους.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

28/11/2022 - 04/12/2022

Οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου όπως και οι πρώτες του Δεκεμβρίου είναι σύνθετες ως προς τις όψεις που σχηματίζονται, έτσι αυτή την εβδομάδα μπορούμε να περιμένουμε από το καλύτερο μέχρι το χειρότερο σενάριο με τις αστρολογικές προδιαγραφές που επικρατούν. Η Δευτέρα είναι η πιο θετική ίσως μέρα της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Υδροχόο και το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο. Αυτή η όψη βοηθά με σκληρή δουλειά και πειθαρχία, αλλά κυρίως με υπομονή και καλή οργάνωση, να σταθεροποιήσουμε κάποιες καταστάσεις στη ζωή μας. Η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας έρχεται στις 29/11, καθώς γίνεται ακριβείας η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη. Αυτή η όψη δίνει μια τάση για βιασύνη τόσο στα λόγια όσο και στις κινήσεις μας. Θα βγάζουμε συμπεράσματα πολύ γρήγορα και χωρίς να έχουμε λάβει υπόψη μας όλα τα δεδομένα μπορεί να λέμε τα λάθος πράγματα τη λάθος στιγμή. Είναι μια όψη έντασης που μας κάνει πιο εύθικτους, επιθετικούς, ενώ η ψυχραιμία εύκολα εξανεμίζεται. Είναι επίσης η όψη που θυμίζει την παροιμία «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει». Φυσικά η όψη αυτή μπορεί να είναι ακριβείας εκείνη τη μέρα, αλλά κι από πιο πριν και πιο μετά επηρεάζει. Η Σελήνη την ίδια μέρα θα βρίσκεται στο κομβικό σημείο ενεργοποίησης της όψης Ουρανού-Κρόνου φέρνοντας απρόοπτα γεγονότα τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις και μια επικαιρότητα αρκετά επιβαρυμένη. Ο Δεκέμβριος μπαίνει κι αυτός με μια αρκετά έντονη όψη, την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη, που ενώ από τη μια αυτή η όψη δημιουργεί πάθη και δίνει μια γλυκιά ένταση στις ερωτικές σχέσεις, από την άλλη μπορεί να δημιουργεί έριδες και ασυμφωνίες είτε στις προσωπικές μας σχέσεις είτε ακόμη και θέματα οικονομικά. Η Αφροδίτη και ο Ερμής συνεχίζουν τη διέλευση τους στον Τοξότη και την Παρασκευή 2/12 όπως και την Κυριακή 4/12, τη μέρα που ο Ποσειδώνας «ξυπνά» από την ανάδρομη πορεία του σχηματίζουν τετράγωνο προς αυτόν. Με αυτές τις όψεις ίσως είναι δύσκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και η τάση είναι να κάνουμε ανεδαφικά πλάνα. Γι’ αυτό η συμβουλή μου είναι να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις αυτές τις μέρες για να μην διαψευστούν οι προσδοκίες σας. Το «κράτα και μικρό καλάθι» συνοψίζει την επιρροή των συγκεκριμένων όψεων τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε θέματα οικονομικών. Μήπως θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα όπως ονειρευόμαστε ότι είναι κι όχι όπως είναι στην πραγματικότητα; Καλή η θετική σκέψη, αλλά δεν πρέπει στιγμή να χάνουμε την επαφή μας με τη λογική και την πραγματικότητα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]