Καρκίνος ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

11/10/2021 - 17/10/2021

Στα θετικά νέα της εβδομάδας είναι η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία από τις 12/10 και για το υπόλοιπο της χρονιάς. Τους προηγούμενους 4,5 μήνες μπορεί να ταλαιπωρηθήκατε ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικών ή σε θέματα προσωπικών σχέσεων, καθώς είτε δεν υπήρχαν εξελίξεις και βιώνατε στασιμότητα, είτε το άγχος έφτασε στο κατακόρυφο για το πώς θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στα μειωμένα έσοδα ή την απουσία της συναισθηματικής κάλυψης που επιδιώκατε. Τώρα όμως ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία κι έτσι θα αρχίσουν να ξεμπλοκάρουν κι αυτές οι καταστάσεις στη ζωή σας. Θα το δείτε ακόμη πιο έντονα όλο αυτό από την άλλη εβδομάδα, όταν επιστρέψουν σε ορθή πορεία κι ο Ερμής με τον Δία. Αν μη τι άλλο μέχρι το τέλος της χρονιάς τα δεδομένα, τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά, θα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου που ο Ερμής θα βρίσκεται φαινομενικά ανάδρομος, προσθέτοντας ένα ακόμη φίλτρο δυσκολίας στην καθημερινότητα σας, στις επαφές σας με τους άλλους και στις μετακινήσεις σας. Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο υπομονετικοί και μην παίρνετε πολύ προσωπικά πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Μέσα σε όλα όμως, αυτή η εβδομάδα φιλοξενεί και την πιο τυχερή όψη την Παρασκευή στις 15/10. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία. Μια όψη που σχηματίζεται δυο φορές τον χρόνο και αποτελεί ένα παράθυρο στην τύχη. Για σας μπορεί να φέρει κάτι ιδιαίτερα θετικό ως προοπτική για τα οικονομικά σας ή και για την ερωτική σας ζωή. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με ανοιχτά χαρτιά με τον σύντροφό σας η μέρα προσφέρεται. Όπως προσφέρεται και για να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους. Ευνοϊκή θα είναι αυτή η όψη αν ψάχνετε σπίτι για να μετακομίσετε ή να θέλετε να περιποιηθείτε τον χώρο σας και να τον κάνετε ιδανικό! Προσοχή την Κυριακή σε μια σημαντική σχέση με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα. Αυτή η όψη δείχνει στρες, αλλά και εντάσεις πιθανώς στην οικογένεια. Προσπαθήστε να μην μπείτε σε μια τέτοια κατάσταση.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

11/10/2021 - 17/10/2021

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου στις 12/10. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που έχουμε ανάδρομο φαινομενικά Ερμή και Δία. Στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας και οι δύο πλανήτες θα γυρίσουν ορθοί, φέρνοντας εξελίξεις και διώχνοντας τη στασιμότητα αυτής της περιόδου. Ο Κρόνος ήταν ανάδρομος από τον Μάιο στο ζώδιο του Υδροχόου, το ζώδιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της συνεργασίας, της τεχνολογίας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η πόλωση που την είδαμε να θριαμβεύει φέτος το καλοκαίρι σε όλο τον πλανήτη, βρίσκοντας τους μισούς να αντιμάχονται τους άλλους μισούς για διάφορους λόγους (εμβόλια, κλιματική αλλαγή, εκτρώσεις), ήταν ενδεικτική μιας κακής διαχείρισης ενός ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο. Περισσότερο από ποτέ, αντί να αντιμαχόμαστε ο ένας τον άλλο για διάφορους λόγους, χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι πάνω στον πλανήτη κι αντί να ψάχνουμε να βρούμε διαφορές μεταξύ μας να ψάχνουμε κοινό τόπο. Ας ελπίσουμε ότι η ορθή του πορεία θα φέρει περισσότερη κοινή λογική. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ακόμη βρισκόμαστε στην εποχή του Ζυγού, με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη μέχρι τέλος Οκτωβρίου να βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο. Ας προσπαθήσουμε να φέρουμε λίγη περισσότερη ισορροπία στη ζωή μας και αρμονία στις μεταξύ μας σχέσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 13/10 είναι βοηθητικό σε θέματα δέσμευσης, πρακτικών λύσεων σε οικονομικά προβλήματα και για να δούμε με σοβαρότητα τα προβλήματα που υπάρχουν στις σημαντικές μας σχέσεις, ώστε να τα επιλύσουμε. Μια εξαιρετική όψη έρχεται στις 15/10, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία. Αυτή είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες όψεις που μπορεί να φιλοξενεί μια εβδομάδα, αφού παίζει σπουδαίο ρόλο ο παράγοντας τύχη. Αν θέλετε να κάνετε μια επιχειρηματική κίνηση, να λανσάρετε κάτι στην αγορά, να διαφημίσετε ένα προϊόν ή το έργο σας, περιμένετε παρόλα αυτά την επόμενη εβδομάδα όμως, που δεν θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και Δία.

Το Σαββατοκύριακο από τη μια έχει μια γλυκιά όψη ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη που βοηθά στις επαφές μας, από την άλλη όμως έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βγάζει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, ζήλια, φθόνο ή ανταγωνισμούς. Προσέξτε τα μυστικά σας και προστατέψτε τα από κακόβουλα άτομα.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

[...]