Ιχθύες ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Ιχθύες! Μετά από ένα εξάμηνο αιμορραγίας στον οικονομικό τομέα έρχεται επιτέλους η έξοδος του Άρη από τον τομέα αυτό και κάπως τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν. Βέβαια, ο Άρης είναι φυσικός κυβερνήτης του τομέα των οικονομικών σας και θα πρέπει να ξεπεράσει πρώτα κάποιες αντίξοες όψεις και μέσα στον Ιανουάριο, για να επέλθει μεγαλύτερη ισορροπία στο πορτοφόλι σας και να ανθίσουν οι προοπτικές σας. Από το ζώδιο του Ταύρου είναι σε μια φιλική θέση προς το ζώδιο σας και εξάπτει την περιέργεια και τη φαντασία σας. Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας με έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητα σας, πνευματική κόπωση, κυρίως, καθώς θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε πρακτικό επίπεδο, τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σπουδών. Φυσικά είναι μήνας για να βάλετε τα δυνατά σας να προωθήσετε την εργασία ή τα προϊόντα της εργασίας σας, να διαφημίσετε τις ικανότητες και το έργο σας και να ψάξετε καλύτερα τις προοπτικές των επαγγελματικών. Μήνας και για σοβαρή μελέτη επίσης, ειδικά αν είστε σε φάση εξετάσεων. Ακόμη είναι ένας ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας, καθώς η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μετά τις 8/1 σας φέρνει σε επαφή με φίλους, συνεργάτες, γνωστούς και με συνέργεια θα προσπαθήστε να υλοποιήσετε και τον πιο απαιτητικό σας στόχο. Η Νέα Σελήνη στις 13/1 στο ίδιο ζώδιο μπορεί να φέρει μια ευκαιρία σε προσωπικό επίπεδο, να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο, να γνωρίσετε ένα άτομο με δύναμη κι επιρροή που μπορεί να σας βοηθήσει κι επαγγελματικά, να γίνετε λίγο πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να κάνετε μια νέα αισθηματική γνωριμία. Αυτή μπορεί να γίνει και μέσω του διαδικτύου επίσης. Τα θέματα της υγείας και της δουλειάς θα εξακολουθήσουν να έχουν προτεραιότητα στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, καθώς μαζεύονται οι πλανήτες στον Υδροχόο. Σ’ αυτό το διάστημα ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί με τη φυσική σας κατάσταση. Ίσως πρέπει να βάλετε ένα πιο πειθαρχημένο κι οργανωμένο πρόγραμμα, τόσο στη διατροφή όσο και στην άσκηση. Οι περιορισμοί των συνθηκών δεν μπορεί να είναι πλέον δικαιολογία με την πρόοδο της τεχνολογίας!

Καλό μήνα Ιχθύες μου! Ο Φεβρουάριος πριν αρχίσουν τα γενέθλια σας, που φέτος ξεκινούν στις 18/2, είναι ένας μήνας με μεγάλη έμφαση στο παρασκήνιο, τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, την ψυχολογία σας, τις προετοιμασίες για τα νέα σας σχέδια. Είναι ένα πιο κλειστό κι εσωστρεφές διάστημα για σας, με μνήμες του παρελθόντος να έρχονται και να σας ζορίζουν κάποιες στιγμές, αλλά και με σπουδαίες ευκαιρίες να πετάξετε ό,τι σας βαραίνει, να διώξετε φαντάσματα του παρελθόντος και να βγείτε στο φως μόλις περάσει ο Ήλιος στο ζώδιο σας στις 18/2. Όλα τα παραπάνω είναι απόρροια του ανάδρομου Ερμή, τον οποίο αναλύω στο σχετικό μου άρθρο. Φυσικά θα κάνετε προτεραιότητα τα καλά επίπεδα υγείας. Θα φροντίσετε τον εαυτό σας σαν το πιο πολύτιμο σύμμαχο που έχετε στη γη. Γιατί η αλήθεια είναι πως αυτός είναι ο πολυτιμότερος σύμμαχος σας. Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που τονίζει την πνευματικότητα, την αυτογνωσία. Το εσωτερικό ταξίδι μπορεί να αποδώσει σπουδαία αποτελέσματα, ειδικά κοντά στις 11/2 με τη σπουδαία Νέα Σελήνη και τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από την 21η έως την 25η και από την 10η έως την 14η μοίρα των Ιχθύων μπορεί να έχετε μια τυχερή ευκαιρία είτε σε θέματα δουλειάς, είτε σπουδών, είτε ακόμη υγείας. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ και να το βρείτε. Σας έχω τονίσει από την αρχή της χρονιάς ότι έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας όλο το 2021. Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι από τους μήνες που θα το καταλάβετε καλύτερα. Σε ερωτικό επίπεδο τα πράγματα μέχρι τις 25/2 είναι είτε πιο άτονα είτε πιο μυστικά. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τους πλατωνικούς κυρίως έρωτες ή τους έρωτες που προέρχονται από φιλίες. Όταν θα περάσει στο ζώδιο σας όμως στις 25/2 θα στρέψει για τα καλά την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή. Άλλωστε και η Πανσέληνος στα γενέθλια σας στις 27/2 φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Κάτι αλλάζει και αλλάζει μόνο για τους καλύτερους λόγους, ακόμη κι αν δεν φαίνεται με το πρώτο. Μια σημαντική τροπή θα έχουν σχέσεις για τους γεννημένους 25 – 28/2.

Ο μήνας των γενεθλίων σας, σας θέλει πρωταγωνιστές του, να λάμπετε κάτω από τα κοσμικά φώτα, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα είναι πολύ εύκολος. Μολονότι θα συμβαδίζουν παράλληλα Ήλιος και Αφροδίτη μέχρι τις 20/3 στο ζώδιο σας και μετά τις 16/3 θα πάρει θέση και ο Ερμής, θα υπάρχει αυτό το αγκαθάκι που λέγεται Άρης στους Διδύμους για να μην σας αφήνει σε μεγάλη ησυχία.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους. Στις 5/3 έχουμε μια υπέροχη όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Δία που κυβερνά τον τομέα της καριέρας και μπορεί να έχετε μια καλή είδηση ή να βρείτε μια λύση είτε σε θέματα δουλειάς είτε σπουδών.

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους θα εστιάσει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι, την οικογένεια σας, την ακίνητη περιουσία σας και πιθανώς ένα νέο ξεκίνημα που επιθυμείτε να κάνετε. Βέβαια, μην ξεχνάτε τη φύση της Άριας επιρροής που πολλές φορές είναι συγκρουσιακή. Έτσι μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε γκρίνιες, παράπονα ή και προβλήματα στον χώρο του σπιτιού σαν ακίνητο. Σημασία έχει να βγουν όλα στην επιφάνεια και να ξέρετε τι έχετε να αντιμετωπίσετε, γι’ αυτό μην βάζετε κάτω από το χαλάκι τίποτε. Κάποιες στιγμές η επιρροή του Άρη μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο των εξελίξεων στα χέρια σας ή μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι από ένα μεγάλο όγκο υποχρεώσεων. Φυσικά θα υπάρχει η επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και της Νέας Σελήνης στις 13/3 που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, είτε σε ερωτικό είτε ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να βρείτε κάτι που σας κάνει ερωτικά κλικ. Όμως προσοχή στις εξιδανικεύσεις ειδικά σε γνωριμίες στις 11, 13, 14, 30/3. Προσέξετε περισσότερο τις πράξεις παρά τα λόγια που ακούτε. Μετά τις 20/3, καθώς οι πλανήτες προχωρούν στον Κριό, τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Μάλιστα στις 25, 26/3 μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα. Στις 28/3 με την Πανσέληνο στον Ζυγό πάλι τα οικονομικά είναι σε πρώτο πλάνο και μπορεί να κορυφώνεται μια πολύ αποδοτική κατάσταση σε αυτό τον τομέα.

Η έμφαση τον Απρίλιο είναι στα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών σας και με τις τόσο θετικές επιρροές που σχηματίζονται από τους πλανήτες στον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους και τον Δία στον Υδροχόο, μόνο εξαιρετικές μπορεί να είναι οι προδιαγραφές για το πορτοφόλι σας. Στις 6/4, 10/4, 14/4, 15/4 και 17/4, θα μπορούσατε να μάθετε για μια προαγωγή που συνοδεύεται κι από ένα οικονομικό αντίτιμο, να κάνετε μια κίνηση σε επιχειρηματικό επίπεδο που θα σας αποφέρει και οικονομικά ή μπορεί να βρείτε μια άκρη να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, να δεχτείτε ενίσχυση από την οικογένεια ή να βγάλετε χρήματα από μια δουλειά που μπορεί να την κάνετε κι από το σπίτι. Στα χρόνια του διαδικτύου πλέον όλα μπορεί να συμβούν χάρη στην τεχνολογία.

Δεν πρέπει όμως να δώσετε τροφή στις ανασφάλειες σας, αντιθέτως πρέπει να βγείτε μπροστά διεκδικώντας. Κι ας πάμε τώρα στην υποσημείωση. Όσοι έχετε τον Ήλιο σας ή τον ωροσκόπο σας στους Ιχθύς στις 21 μοίρες θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, καθώς στις 9/4 ο Άρης από τους Διδύμους θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, δημιουργώντας τάση για ψευδαισθήσεις, σύγχυση ή και προβλήματα σε σχέσεις. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Μετά τις 14/4 η Αφροδίτη θα περάσει σε μια πιο σταθερή και ευεργετική θέση για το δικό σας ζώδιο, στον Ταύρο, που αυτό θα βοηθήσει περισσότερο και στην προσωπική σας ζωή. Η είσοδος δε του Άρη στον Καρκίνο στις 23/4 θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στον ερωτικό τομέα, τον τομέα της δημιουργίας και των παιδιών. Μολονότι δεν θα είναι εύκολο να το διαπιστώσετε άμεσα στην τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, καθώς παράλληλα θα έχουμε από τις 23/4 μέχρι τις 28/4 κάποιες δύσκολες όψεις και μια Πανσέληνο ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, που μπορεί να φέρει περιορισμούς και μια αίσθηση απογοήτευσης. Αλλά θα είναι προσωρινή.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Απρίλιος 2021

Καλό μας μήνα! Ο Απρίλιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες αυτής της χρονιάς, αλλά κι από τους πιο αισιόδοξους, καθώς τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε στη διάρκεια του θα μας επιτρέπουν να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, σε σχέση με το πώς το βλέπαμε μέχρι τώρα. Ειδικά το διάστημα 10 με 17 Απριλίου κρύβει κάποιες από τις πιο τυχερές όψεις σε αστρολογικό επίπεδο. Η Αφροδίτη μέχρι τα μισά του μήνα θα βρίσκεται στον Κριό και στις 6/4 θα σχηματίσει ακριβές εξάγωνο με τον Άρη, τον αιώνιο εραστή της. Έτσι, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), όπως και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) μπορεί να έχουν να περιμένουν μια εξαιρετική εξέλιξη είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική τους ζωή. Μια μέρα με ιδιαίτερα θετικές όψεις, του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Δία, έρχεται στις 10/4. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη μέρα για υπογραφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, δεσμεύσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Δύσκολη μέρα για σχέσεις και οικονομικά θα είναι η 12η Απριλίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Καλύτερα να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας με τα αισθήματα και τα χρήματα εκείνη την ημέρα. Κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου. Στις 14/4 η Αφροδίτη περνά στο σταθερό και αγαπημένο της περιβάλλον του Ταύρου και την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τη δράση. Δυο από τις πιο τυχερές ημέρες του Απριλίου, που μπορείτε να αξιοποιήσετε κατά το δοκούν, είναι στις 15/4 με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία και στις 17/4 με το τρίγωνο Άρη-Δία. Τα νέα ξεκινήματα, τις πρωτοβουλίες και τη δράση ευνοεί και η εξαιρετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 11/4. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ, να ανοίξετε μια επιχείρηση, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προχωρήσετε σε μια δέσμευση προσωπική ή επαγγελματική το νέο αυτό φεγγάρι θα σας δώσει ισχυρά κίνητρα και βοήθεια. Ερμής και Ήλιος θα προχωρήσουν μαζί στον Ταύρο στις 19/4, εγκαινιάζοντας τα γενέθλια του δεύτερου ζωδίου του ζωδιακού. Εκεί στο τέλος Απριλίου έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες, μολονότι όχι πολύ εύκολες όψεις για να είμαι ειλικρινής. Στις 23/4 θα περάσει ο Άρης στον Καρκίνο, βάζοντας σε πρώτο πλάνο το συναίσθημα, ακόμη κι όταν αναλαμβάνουμε δράση. Γινόμαστε πιο υπερευαίσθητοι, πιο κυκλοθυμικοί και πιο αντιδραστικοί. Στις 25/4 έχουμε δύσκολες όψεις για την Αφροδίτη και τον Ερμή, που σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνοντας απογοήτευση και εμπόδια, ενώ στις 27/4 σχηματίζεται και η έντονη Πανσέληνος του Απριλίου που δημιουργεί αναστάτωση και αρκετά επικίνδυνα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Δύσκολη Πανσέληνος για τον κόσμο της οικονομίας, των τραπεζών, αλλά και για τη γείτονα χώρα Τουρκία, που πιθανώς θα έχει εξελίξεις αυτές τις ημέρες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.