Ιχθύες ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο Ιανουάριος είναι ένας ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας για σας, που σας επιτρέπει να αναπτύξετε πιο στενές σχέσεις με κάποιους ανθρώπους από το επαγγελματικό ή φιλικό σας περιβάλλον, αλλά και να επεκτείνετε τον κύκλο σας. Αυτό άλλωστε είναι το μήνυμα της πρώτης Νέας Σελήνης του έτους στον Αιγόκερω στις 2/1. Η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στον 11ο οίκο των φίλων, της συμμετοχής σας σε ομάδες, οργανώσεις, κόμματα, γκρουπ ομοϊδεατών και συνοδοιπόρων σας στη ζωή, αλλά και της τεχνολογίας. Με κάποιο τρόπο θα επιδιώξετε περισσότερες επαφές, αλλά και έναν πιο ηγετικό ρόλο. Όμως, καθώς σε όλη τη διάρκεια σχεδόν του μήνα στον ίδιο τομέα θα είναι φαινομενικά ανάδρομη η Αφροδίτη, θα είστε σε σκέψεις αλλαγών και επαναπροσδιορισμού των σχέσεων σας και του ρόλου που παίζεται στην όποια κοινότητα ανήκετε. Άλλωστε με τον Δία στο ζώδιό σας, σας αξίζει να έχετε δίπλα σας τους καλύτερους και μόνο αυτούς. Παρόλα αυτά, ο Ιανουάριος απέχει αρκετά από το να θεωρηθεί ένας χαλαρός μήνας. Βλέπετε μέχρι τις 23/1 ο Άρης από τον Τοξότη θα πολιορκεί το ζώδιό σας και θα σας ζορίζει με υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και με τη σχετική αγωνία για την έκβαση των εξελίξεων σε επίπεδο καριέρας. Στις 15/1 ο Ερμής από τον Υδροχόο θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ίσως νιώσετε πιο έντονη την ανάγκη να αποτραβηχτείτε λίγο από την επαφή με τους ανθρώπους και να μείνετε κάπως πιο συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Η μοναξιά ποτέ δεν σας τρομάζει, ιδιαίτερα όταν έχετε την επείγουσα ανάγκη να συνδεθείτε με το κέντρο σας και τις επιθυμίες της ψυχής σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα συνεχιστεί μετά τις 26/1 σε άλλο ζώδιο, σε αυτό του Αιγόκερου και πιθανώς να έχετε απρόοπτες συναντήσεις και επαφές με άτομα από το παρελθόν σας προσωπικά ή επαγγελματικά. Προσέξτε μόνο μην κάνετε τα ίδια λάθη πάλι. Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου είναι αρκετά ζόρικη για όλους και σίγουρα ιδιαίτερα έντονα συναισθηματική στον Καρκίνο. Ερωτικές σχέσεις μπορεί να φτάσουν σε ένα όριο και να περάσουν κρίση. Μετά τις 24/1 ο Άρης σας απαλλάσσει από την πίεση και προχωρά στον Αιγόκερω, ενθαρρύνοντας σας να κυνηγήσετε τους στόχους σας!

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Αν και ο Φεβρουάριος ξεκινά λίγο πιο άτονα για το ζώδιο σας με τη Νέα Σελήνη στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, η πορεία του μήνα είναι σαφώς πολύ πιο δυναμική. Η Νέα Σελήνη την 1η Φεβρουαρίου λαμβάνει χώρα μέσα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ενθαρρύνοντας σας να φροντίσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, να χαλαρώσετε κάπως από τις υπερπροσπάθειες του προηγούμενου μήνα, να ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Να διώξετε μερικές ευθύνες ή όγκο δουλειάς από πάνω σας, αλλά και να κλείσετε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Καθώς όμως η Νέα Σελήνη σχηματίζεται μέσα στο πλαίσιο του ανάδρομου Ερμή, θα χρειαστεί να περιμένετε λίγες ημέρες μέχρι να ομαλοποιηθεί το πράγμα. Για την επιρροή της Νέας Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ. Ο Ερμής γυρίζει ορθός στις 4/2 και μέχρι τις 14/2 θα είναι υποστηρικτικός προς το ζώδιο σας από τον Αιγόκερω. Στο ζώδιο αυτό βρίσκεται και μια πλειάδα πλανητών σε όλη τη διάρκεια του μήνα, η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας, δίνοντας έμφαση στη συλλογική δουλειά, στις σχέσεις με συνεργάτες, φίλους, τον κοινωνικό σας κύκλο, τις ομάδες και τα γκρουπ που ανήκετε ή ηγείστε έχοντας κοινούς στόχους. Πιθανώς μέχρι τις αρχές του άλλου μήνα να έχετε κάνει κάποιο ξεκαθάρισμα και μια επιλογή των προσώπων που θέλετε να έχετε στο πλευρό σας, αλλά θα έχετε ξεκαθαρίσει και ποιους στόχους θέλετε να κυνηγήσετε στην καινούρια χρονιά, καθώς ξεκινούν και τα γενέθλια σας. Στις 16/2 Αφροδίτη και Άρης συναντιούνται στον Αιγόκερω φέρνοντας εξελίξεις σε θέματα σχέσεων με φίλους, ενώ μπορεί και μια σχέση να ξεκινήσει σε φιλική διάσταση και να εξελιχτεί σε κάτι πιο ερωτικό στην πορεία. Αν τα πράγματα σε μια φιλική σχέση ή με έναν συνεργάτη σας δεν πηγαίνουν όπως πρέπει ή όπως θα επιθυμούσατε, τότε μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες και έντονες αντιπαραθέσεις κοντά σε αυτή την ημερομηνία. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου τονίζοντας την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και τα θέματα των επαγγελματικών. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας στις 18/2 δίνει την εκκίνηση των γενεθλίων σας και κλείνει ακόμη ένα αστρολογικό έτος. Τα φετινά σας γενέθλια υπόσχονται να είναι πιο ευχάριστα, αλλά και γεμάτα θετικές προοπτικές για το μέλλον. Άλλωστε ξεκινούν με ένα τυχερό εξάγωνο του Δία από το ζώδιο σας με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι εδώ και δεν θα σας απογοητεύσει! Ξεκινά με μια ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 2/3 κι αν έχετε γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο η επιρροή της εκτείνεται σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Σκεφτείτε τους νέους στόχους σας προσωπικούς ή επαγγελματικούς, ξεκαθαρίστε πρώτα στο μυαλό σας τι θέλετε να κάνετε και μπείτε σε δράση. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Μικρά βήματα και μικρές αλλαγές μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια καλύτερη ζωή. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Στις 3/3 παρόλα αυτά, καθώς η Αφροδίτη ενώνει τις δυνάμεις της με τον Άρη και τον Πλούτωνα, μπορεί να νιώθετε την ένταση να ανεβαίνει στις κοινωνικές σας επαφές, στις σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Ίσως νιώθετε ότι οι διαφορές σας με κάποιον είναι αξεπέραστες και πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Στις 5/3 ο Ήλιος από το ζώδιο σας συναντά σε όψη συνόδου τον Δία, μια από τις πιο τυχερές όψεις που σας κάνει πιο αισιόδοξους και ανάβει μέσα σας την ελπίδα, παρά το δυσοίωνο πλαίσιο στο οποίο ζούμε, ότι θα τα καταφέρετε και θα επιτύχετε τους σημαντικούς σας στόχους. Στις 6/3 Αφροδίτη και Άρης προχωρούν στον Υδροχόο ενθαρρύνοντας σας να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ίσως είναι η στιγμή να κάνετε ένα τσεκάπ ή να μπείτε σε διατροφή και άσκηση ή να επιλύσετε ένα πρόβλημα υγείας που σας απασχολεί. Στις 13/3 η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σας βρίσκει σε μια στιγμή που η διαίσθηση σας λειτουργεί με έντονο τρόπο. Δώστε προσοχή στα όνειρα και στο ένστικτό σας, αλλά προσέξτε με ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας και δεν γνωρίζετε το παρελθόν τους. Μην είστε αφελείς και μην εξιδανικεύετε καταστάσεις. Στις 18/3 σχηματίζεται η Πανσέληνος στην Παρθένο απέναντι σας, δίνοντας έμφαση στις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Μια σχέση μπορεί να φτάνει σε ένα οριακό σημείο και ίσως πρέπει να γίνουν αλλαγές. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 δίνει έμφαση στα οικονομικά και μπορείτε να τα αυξήσετε με τους κατάλληλους χειρισμούς τα έσοδα σας.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Με όλα τα κοσμικά φώτα πάνω σας τον Απρίλιο, καλείστε να λάμψετε με κάθε τρόπο! Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ποσειδώνας στο ζώδιο σας σχηματίζουν πολυαστρία και σας φέρνουν στο επίκεντρο των εξελίξεων!

Ο μήνας ξεκινά με μια δυναμική Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου, που δίνει έμφαση στα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών και σας καλεί να «γειωθείτε» λίγο, αλλά και να σταματήσετε να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο. Με τόση θετική ενέργεια που έρχεται στην πορεία του μήνα, δεν υπάρχει κανένας λόγος πραγματικά να σας παίρνει από κάτω και να είστε απαισιόδοξοι. Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες ημέρες του Απριλίου, καθώς σχηματίζεται η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο, φέρνουν αρνητικά ίσως συναισθήματα και μπορεί να νιώθετε φοβισμένοι, ανίσχυροι ή μπορεί να αντιμετωπίζετε και κάποια προβλήματα είτε σε θέματα εργασίας είτε ακόμη και υγείας, αφού οι δυο πλανήτες συναντιούνται στον Υδροχόο στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Προσπαθήστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας, να είστε υπομονετικοί και ευγενικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους γύρω σας. Μετά τις 6/4 σταδιακά θα αρχίσετε να είστε πιο αισιόδοξοι και σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, που σε συνδυασμό με τον Δία και τον Ποσειδώνα που συναντιούνται σε όψη συνόδου στις 12/4 θα απογειώσουν τη διάθεση σας, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία σας και θα σας κάνουν να πιστέψετε πιο πολύ στις δυνάμεις σας δείχνοντας περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ο Απρίλιος έχει τη δύναμη να σας μεταμορφώσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, αρκεί να είστε δεκτικοί στις προκλήσεις και τολμηροί στις διεκδικήσεις σας. Σπουδαίο ρόλο φυσικά θα παίξει και ο έρωτας! Έτσι, ακόμη κι εσείς που δεν συντροφεύεστε αυτή τη στιγμή, θα έχετε πλείστες ευκαιρίες να γνωρίσετε, να φλερτάρετε, να ερωτευθείτε. Βέβαια οι γεννημένοι κοντά στις 13, 14/3 προσέξτε λίγο τις ωραιοποιήσεις των καταστάσεων, καθώς ο Ποσειδώνας που συμμετέχει σε όψεις μπορεί να σας παγιδέψει σε εξιδανικεύσεις. Ενθουσιαστείτε, αλλά μην επενδύσετε αισθηματικά και οικονομικά πριν σας αποδείξει ο χρόνος ότι αυτό που είδατε ήταν όντως χρυσός. Για να βρείτε τις μοίρες του ζωδίου και του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ. Τον Απρίλιο μη σας κάνει εντύπωση ότι θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς, θα θέλουν όλοι να είναι κοντά σας, αλλά προσέξτε και τα ενεργειακά βαμπίρ που ρουφούν την καλή σας ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, μολονότι μετά τις 15/4 που θα σας επισκεφθεί ο Άρης θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην χαρείτε κιόλας κάποιες μέρες ανεμελιάς, ένα ταξιδάκι αναψυχής ή κάποιες εξόδους με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο μήνας θα τελειώσει με μια Ηλιακή έκλειψη στις 30/4 στον τομέα της επικοινωνίας και μπορεί να μπείτε σε διαδικασία συζητήσεων, διαπραγματεύσεων, συμφωνιών.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Η πορεία του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 21/5 είναι βοηθητική σε ό,τι αφορά τους στόχους σας. Αυτοί μπορεί να αφορούν θέματα σπουδών, επαγγελματικών εκκινήσεων, θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, διαδίκτυο, εκδόσεις, μάρκετινγκ, διαφήμιση, εμπορικές δοσοληψίες. Το σημαντικό είναι να έχετε ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε και να το εκδηλώσετε ώστε να ξεκινήσει και η υλοποίηση του. Εδώ όμως έρχεται το πρώτο επίπεδο δυσκολίας του Μαΐου, καθώς μετά τις 11/5 θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή και μάλιστα σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σας. Γι’ αυτό ή θα πρέπει να βιαστείτε μέχρι το αργότερο στις 9/5 ή θα πρέπει να το αφήσετε για τον Ιούνιο και συγκεκριμένα μετά τις 4/6 που θα γυρίσει ορθός ο Ερμής. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις, καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις, προσπαθήστε όμως να μην στρεσάρεστε και πάρτε τον χρόνο σας χωρίς να βιάζεστε όταν πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις. Από 11/5 μέχρι 23/5 που θα βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους, είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα στην οικογένεια σας ή μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις με μέλη από το οικογενειακό περιβάλλον που σας δημιουργούν ένταση και νεύρα. Προσπαθήστε να τα επιλύσετε με διάλογο και την ανάλογη ευγένεια. Στις 11/5 ο Δίας παίρνει την άγουσα από το ζώδιο σας και μετακομίζει στον Κριό μέσα στον τομέα των οικονομικών. Εκεί βρίσκεται από τις 2/5 κι η Αφροδίτη. Ο Δίας θα παραμείνει μέχρι τις 28/10 στον Κριό αρχικά προσφέροντας ευκαιρίες να τονώσετε τα εισοδήματα σας. Μια νέα δουλειά με καλύτερες αμοιβές, η αξιοποίηση ενός ακινήτου, κάποιο μπόνους ή αύξηση είναι μερικά από τα σενάρια του Δία σε αυτή τη θέση που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Στις 16/5 έρχεται η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στο ζώδιο του Σκορπιού, που αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σας κόσμο κι αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να σας δημιουργήσει προσωρινά μια αίσθηση απογοήτευσης. Ακόμη, μπορεί αυτή η έκλειψη να σημάνει το τέλος μια δραστηριότητας ή μπορεί να κλείνει ένας κύκλος σπουδών. Στις 23/5 ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 4/6 και μπορεί να έχετε τα κλασσικά συμπτώματα της ανάδρομης πορείας του στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Προσέξτε παρεξηγήσεις, λάθη, σύγχυση, τα μηνύματα, τα μέιλ και γενικώς την αλληλογραφία σας. Αν έχετε εξεταστική, μη βιάζετε να δώσετε το γραπτό σας αν δεν το ελέγξετε ενδελεχώς. Στις 24/5 ο Άρης επίσης εγκαταλείπει το ζώδιο σας και προχωρά στον Κριό. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι θα είστε αρκετά πιο ανέμελοι και ξεκούραστοι μέσα στον επόμενο μήνα. Η συνάντησή του δε με τον Δία στις 29/5 μπορεί να φέρει μια θετική οικονομική έκπληξη. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 πιθανώς να σας οδηγήσει σε μια αλλαγή στέγης αν είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, είτε οικογενειακά είτε επαγγελματικά.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος είναι μήνας με πολύ απτές απαιτήσεις για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς Άρης και Δίας θα βρίσκονται σε όλη τη διάρκεια του σε ένα πρακτικό κομμάτι του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Τα λόγια και η θεωρία δεν έχουν θέση στον Ιούνιο. Εδώ και τώρα θα θέλετε να ξέρετε ρεαλιστικά τι κάνετε και βασικά πόσα βγάζετε από αυτό που κάνετε. Το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων θα σας απασχολήσει έντονα σε όλη τη διάρκεια του μήνα, προκειμένου να βάλετε μια τάξη στο πορτοφόλι σας. Άρης και Δίας θα σας βάλουν σε μια διαδικασία να πάρετε οικονομικές αποφάσεις και γιατί όχι κι ένα μικρό, αλλά υπολογισμένο ρίσκο. Οι πρώτες ημέρες του Ιουνίου μέχρι τις 4/6, που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής, μπορεί να σας εκνευρίσουν λίγο περισσότερο με καθυστερήσεις, λάθη, αναβολές. Μετά τις 4/6 όμως θα επιστρέψετε σε μια κανονικότητα σε επίπεδο επικοινωνίας. Η Πανσέληνος στις 14/6 αφορά κυρίως τον τομέα της καριέρας και κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσετε μια αλλαγή χωροταξική. Φυσικά αυτό θα μπορούσε να αφορά και τον χώρο του σπιτιού. Θα πάτε εκεί που νιώθετε μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης και θα έχετε την αίσθηση ότι οι στόχοι σας εκπληρώνονται. Παρόλα αυτά, από τις 14/6 ως τις 16/6 καλά θα κάνετε να μη βιαστείτε σε μια απόφαση που ίσως την πάρετε κάτω από συναισθηματική πίεση. Η ερωτική σας ζωή θα έχει ενδιαφέρον, μολονότι ο Ιούνιος δεν συγκαταλέγεται στους μήνες που είναι ιδιαίτερα απλόχερος σε αυτό τον τομέα. Οι έχοντες σχέση μπορείτε να τη βελτιώσετε και πιθανώς να κάνετε και σχέδια να συμβιώσετε. Αν είστε σε φάση αναζήτησης σχέσης, μέχρι τις 23/6 θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κάνετε μια συνάντηση που θα σας ικανοποιήσει. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να πάρει τα επάνω της με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6. Αν είστε μόνες-μόνοι και γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση ή να κάνετε τώρα μια συναρπαστική γνωριμία. Ακόμη, οι κυρίες του ζωδίου αν το επιθυμείτε μπορεί πιο εύκολα να προχωρήσετε σε μια εγκυμοσύνη. Γενικότερα αυτή η Νέα Σελήνη θα σας εμπνεύσει και θα σας προσκαλέσει να βάλετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας και να κάνετε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά.

Ο Ιούλιος είναι ένας έντονος σε επικοινωνιακό επίπεδο μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς ο Άρης προχωρά στον Ταύρο στον 3ο οίκο της επικοινωνίας, των επαφών, των συγγενικών δεσμών, των μετακινήσεων, αλλά και των συμφωνιών. Με κάποιο τρόπο μετά τις 5/7 θα έχετε ένα πιο πολυάσχολο και κουραστικό τέμπο στην καθημερινότητα σας και πολλά που πρέπει να κάνετε προκειμένου να απολαύσετε και κάποιες ημέρες διακοπών αυτό το καλοκαίρι. Αν ασχολείστε με κάποιο επάγγελμα επικοινωνίας, τα ΜΜΕ, με το εμπόριο, τον τουρισμό, την εκπαίδευση, το διαδίκτυο, τη διαφήμιση, τα ΜΜΜ, θα έχετε ένα πολύ πιο κουραστικό Ιούλιο, ιδιαίτερα μέχρι τις 18/7 που δεν θα έχετε και πολλές άλλες βοήθειες. Τον Ιούλιο θα έχετε και αρκετές διαπραγματεύσεις ή συζητήσεις για το μέλλον των επαγγελματικών σας ή κάποιες σοβαρές αγοραπωλησίες. Στις 13/7 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να βάλει σε κίνδυνο μια σχέση με έναν φίλο ή συνεργάτη, ή να δημιουργήσει ένταση και στην προσωπική σας ζωή, καθώς μπορεί να παιχτούν παιχνίδια δύναμης και εξουσίας ή παιχνίδια ελέγχου ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Μολονότι είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική Πανσέληνος για σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε, να μοιραστείτε τις απόψεις και τις ιδέες σας με τους άλλους, από την άλλη μπορεί να φέρει κάποιες αρρυθμίες σε μια σχέση. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Καρκίνο μέχρι τις 22/7 και θα σας απασχολεί η προσωπική σας ζωή. Όμως η Αφροδίτη δε θα βοηθά πολύ στο να κάνετε επιτυχημένες επιλογές σε σχέσεις μέχρι τις 18/7. Αντιθέτως θα είναι στο πλευρό σας όταν θα περάσει στον Καρκίνο στις 18/7. Εκεί θα ξεκινήσει ένα πιο ερωτικό διάστημα για σας με έμφαση στα φλερτ, τις νέες γνωριμίες και την αναθέρμανση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας για τους δεσμευμένους. Τα θέματα της δουλειάς και της υγείας φωτίζει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7. Αν είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο μπορεί να έχετε μια επαγγελματική πρόταση με ένα θετικό οικονομικό αντίτιμο. Αν λοιπόν ψάχνετε για δουλειά ή για καλύτερες συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα κινηθείτε γοργά και στείλτε βιογραφικά ή κανονίστε κάποια συνέντευξη σε μια εταιρεία που σας ενδιαφέρει. Η Νέα Σελήνη είναι βοηθητική και για να κάνετε προτεραιότητα τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Το καλοκαίρι προσφέρεται και για περισσότερη κίνηση, κολύμπι, αλλά και για να διατρέφεστε πιο σωστά και ενδεχομένως πιο λιτά αν επιθυμείτε να χάσετε βάρος.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Αν περιμένετε ένα χαλαρό και τεμπέλικο καλοκαιρινό μήνα τότε ο Αύγουστος γρήγορα θα σας απογοητεύσει, γιατί δεν θα είναι καθόλου έτσι. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν κι αυτές οι πιο άνετες και ευχάριστες στιγμές στις διακοπές σας, αλλά η γενική του εικόνα είναι αυτής των αλλαγών, των ανατροπών, της έντασης. Ο μήνας ξεκινά με την επιρροή της τριπλής συνόδου Άρη-Ουρανού-Κάρμα στον Ταύρο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των ταξιδιών, των μετακινήσεων. Ενδεχομένως να μαθαίνετε κάποια πράγματα τα οποία σας δημιουργούν μεγαλύτερο στρες ή να έρχονται πληροφορίες που δεν ξέρετε πώς να τις αξιοποιήσετε. Προσέξτε ιδιαίτερα αυτά που λέτε, γράφετε ή δημοσιεύετε ή και τις δεσμεύσεις σας αυτές τις μέρες. Στις 4/8 ο Ερμής θα πάρει θέση απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και θα μπορείτε πιο εύκολα να πείσετε με διάλογο τους άλλους γι’ αυτά που θέλετε, ακόμη και τους πιο δύσκολους. Στις 7/8 το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να φέρει διαφωνίες και εντάσεις ανάμεσα σε σας και ένα φίλο ή ένα συνεργάτη ή ακόμη και κάποιο στενό συγγενικό σας πρόσωπο. Προσπαθήστε να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά. Βαθιά αναπνοή και επανέρχεστε όταν θα είστε πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι αν ανέβουν οι τόνοι ξαφνικά. Στις 11-12 Αυγούστου έχουμε μια αρκετά δύστροπη Πανσέληνο, η οποία φέρνει σε πρώτη διάταξη θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αλλά ίσως και κάποιο παρασκήνιο σε θέματα της δουλειάς. Μπορεί να ανακαλύψετε πως υπάρχει ένα άτομο που δεν έχει και την καλύτερη στάση απέναντι σας, όχι με φανερό τρόπο αλλά μάλλον ύπουλο και παρασκηνιακό. Αντί όμως να το πάρετε σοβαρά και να το αφήσετε να σας πάρει από κάτω, δείτε το με ένα διαφορετικό τρόπο και συνεχίστε να κάνετε σωστά εσείς τη δουλειά σας. Αν έχετε κάποια ενόχληση σε θέματα υγείας μην το αφήσετε χωρίς να το ελέγξετε. Το διάστημα από τις 13/8 μέχρι τις 19/8 είναι ίσως το πιο ανέφελο, χαλαρό και όμορφο διάστημα είτε έχετε άδεια και είστε διακοπές είτε συνεχίζετε τη δουλειά σας. Το διάστημα αυτό φιλοξενεί τρεις αρμονικές όψεις ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, τον Άρη με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη με τον Δία που μπορεί να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε σχέσεις που μπορεί να κλονίστηκαν το προηγούμενο διάστημα, να έχετε ιδέες που αν τις εφαρμόσετε θα πάνε τη δουλειά σας σε ένα υψηλότερο επίπεδο, αλλά να έχετε και κέρδος μέσα από νέες επαγγελματικές προτάσεις. Και πάμε τώρα στο μεγάλο κεφάλαιο που ανοίγει ο Αύγουστος για όλα τα μεταβλητά ζώδια. Αναφέρομαι στην είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 20/8, μια θέση που θα κρατήσει ο πολεμοχαρής πλανήτης ούτε λίγο ούτε πολύ μέχρι τις 25/3/2023. Σε αυτό το εκτεταμένο διάστημα των επτά μηνών η επιρροή του Άρη θα είναι κόντρα προς το ζώδιο σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όλα τα επίπεδα ξεκινώντας από την υγεία, τις σχέσεις, αλλά και τα θέματα της εργασίας και του σπιτιού. Ο Άρης σε αυτό τον πολύ ευαίσθητο τομέα του 4ου οίκου μπορεί να σας κάνει πιο νευρικούς στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, χωρίς απαραίτητα να καταλαβαίνετε κι εσείς οι ίδιοι τι μπορεί να σας συμβαίνει. Έτσι θα πρέπει να προσέχετε με τους συγκατοίκους σας, την οικογένεια σας. Ακόμη, η επιρροή αυτή δείχνει μια έντονη κινητικότητα στον χώρο κατοικίας σας. Μπορεί ας πούμε να κάνετε επισκευές, ανακαίνιση, αλλαγές στον χώρο που μένετε ή ακόμη και να μπείτε σε διαδικασία μετακόμισης. Μεγαλύτερη ένταση μπορεί να έχετε και στη δουλειά και να υπάρχουν άνθρωποι στο εργασιακό σας περιβάλλον που ορθώνουν εμπόδια στον δρόμο σας. Προσπαθήστε να ελίσσεστε και κρατήστε ένα χαμηλό κι όχι προκλητικό προφίλ. Η Νέα Σελήνη στις 27/8 μπορεί να σας δώσει μια πρώτη γεύση από την επιρροή του Άρη στους Διδύμους, καθώς ο κόκκινος πλανήτης θα είναι κυρίαρχος σε αυτή τη φάση του φεγγαριού. Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο θα μπορούσε να δείχνει μια νέα συνεργασία ή και προσωπική σχέση, μολονότι θα υπάρχουν κάποιες αντιστάσεις που πρέπει πρώτα να καμφθούν για την υλοποίηση της.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Εκπροσωπείτε ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του νερού κι από την άλλη ένα από τα ζώδια που συντονίζεται πιο εύκολα με την ενέργεια των άλλων στην καθημερινότητα του, κι αυτό σε έναν μήνα με ανάδρομο φαινομενικά Ερμή χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή. Από την αρχή του ο Σεπτέμβριος κάνει γνωστές τις προθέσεις του με την αντίθεση του Ερμή με τον Δία που εκθέτει τις αδυναμίες κάποιων σχέσεων, αλλά πιθανώς και κάποιων επαγγελματικών συνεργασιών. Η όψη αυτή θα επαναληφθεί τρεις φορές μέσα στο δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, γι’ αυτό μην περιμένετε τίποτε να οριστικοποιηθεί αυτό τον μήνα. Θα χρειαστεί να φτάσουμε στις 12/10 για να έχετε με σιγουριά δεδομένα στα χέρια σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μετά τις 9/9 μπορεί να είναι βοηθητική για σας, με την έννοια ότι μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια μυστικά ή πληροφορίες κρυμμένες που δεν είχατε πρόσβαση παλιότερα. Δεν είναι απίθανο και μια διαμάχη ή μια προβληματική κατάσταση να κάνει την επανεμφάνιση της, προκειμένου να τη διαχειριστείτε όπως πρέπει και να δώσετε τέλος. Μολονότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή -αρχικά στον Ζυγό και μετά τις 23/9 στην Παρθένο- μπορεί να αναδείξει βαθιές αλήθειες, μπορεί να οδηγήσει και σε παιχνίδια δύναμης μέσα στις σχέσεις σας, ειδικά αν κάποιος πρώην σύντροφος ή συνεργάτης απομυζά την ενέργεια σας και στο παρόν. Στο διάστημα 9/9 με 23/9 προσέξτε ιδιαίτερα και τα οικονομικά σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις, ακόμη κι αν σας υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια. Στις 10/9 η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στο ζώδιο σας ρίχνοντας περισσότερο φως στις προσωπικές σας υποθέσεις. Είναι μια στιγμή έντασης κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου και μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες ή και διαμάχες με άτομα του προσωπικού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Η Αφροδίτη από τις 5/9 μέχρι τις 29/9 θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων, αλλά στις 16/9 σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και σας καλεί να είστε προσεκτικοί στις οικογενειακές σας σχέσεις ή στη σχέση με τον σύντροφό σας. Μια λάθος λέξη (πράγμα όχι δύσκολο και με ανάδρομο Ερμή) μπορεί να εκτροχιάσει μια κατάσταση. Στις 23/9 ο Ερμής θα έρθει ανάδρομος απέναντι από το ζώδιο σας μέχρι τις 2/10 και σας εφιστά την προσοχή στην επικοινωνία και στις δοσοληψίες σας. Θα είναι ένα διάστημα με καθυστερήσεις, παρανοήσεις ή και παρεξηγήσεις στις καθημερινές σας επαφές με τους άλλους και θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να σιγουρεύεστε ότι οι άλλοι έχουν καταλάβει πλήρως ό,τι τους ζητάτε. Στις 24/9 η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σάς δημιουργεί σύγχυση ή μια θολή εικόνα σε κάποια σχέση. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις δέσμευσης ή αποδέσμευσης σε αυτό το διάστημα. Η Νέα Σελήνη στις 26/9 σας καλεί να διώξετε ό,τι σας κρατά πίσω σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά και να δείτε την οικονομική σας διαχείριση σε βάθος. Είναι μια καλή στιγμή να μιλήσετε με τον λογιστή σας ή έναν οικονομικό σύμβουλο για να βρείτε λύσεις σε θέματα οικονομικά ή να διορθώσετε τα κακώς κείμενα παλιότερων ετών.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Συμπαθητικός ο Οκτώβριος, αφού παρά τις όποιες αντιξοότητες οι πλανήτες ευνοούν να ευοδωθούν οι προσπάθειες σας και να έχετε λιγότερες αγωνίες και άγχη. Ο Οκτώβριος μάλιστα θα έλεγα ότι είναι μήνας πλήρως εκμεταλλεύσιμος, γιατί μετά στο υπόλοιπο φθινόπωρο και μέχρι τις 12/1/23 θα τρέξετε αρκετά και ο βαθμός ανησυχίας θα αυξηθεί κατακόρυφα με τον Άρη ανάδρομο στους Διδύμους. Είναι ένα μεταβατικό διάστημα με κούραση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με το υπόλοιπο του φθινοπώρου από πλευράς δυσκολιών. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στις 2/10 ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο κι από τις 3/10 θα είναι ορθός βοηθώντας την κρίση σας να κάνει σωστές επιλογές. Πιθανώς στο διάστημα μέχρι τις 10/10 να έχετε πολλές συζητήσεις, ραντεβού, έντονη επικοινωνία στην καθημερινότητα σας με άλλους. Μετά προχωρά στον Ζυγό μέσα στον τομέα των οικονομικών. Μέχρι τις 29/10 που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας και θα καταφέρετε να διαπραγματευθείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τον μισθό ή γενικώς τα έσοδα σας. Ο Οκτώβριος είναι πολυέξοδος μήνας, αλλά θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε χωρίς σπουδαία προβλήματα. Τα οικονομικά θα είναι σε πρώτο πλάνο μέχρι τις 22/10, καθώς σε αυτόν τον τομέα συμπορεύονται Ήλιος και Αφροδίτη και μπορεί να καταφέρετε να αυξήσετε και τα εισοδήματα σας. Ακόμη και η Πανσέληνος στις 9/10, που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού, αναφέρεται στα οικονομικά σας δεδομένα. Πολύ διαφορετική η ενέργεια της τελευταίας εβδομάδας του Οκτωβρίου που σίγουρα θα σας αρέσει περισσότερο, καθώς οι πλανήτες μετακινούνται στον φιλικό σας Σκορπιό. Είναι μια σημαντική στιγμή μέσα στο μήνα για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να ταξιδέψετε, να ασχοληθείτε με θέματα σπουδών ή μετεκπαίδευσης, με σεμινάρια ή να καταστρώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο. Η έκλειψη στις 25/10 σας καλεί να δείτε τη μεγάλη εικόνα της ζωής σας, τη φιλοσοφία και τις αντιλήψεις σας. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να έχετε κάποιες αλλαγές στους μελλοντικούς σας στόχους. Στις 28/10 ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας επιστρέφει για λίγο στο ζώδιο σας, ευνοώντας μέχρι τις 20/12 τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Η εύνοια μπορεί να έρθει είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά. Ο μήνας θα κλείσει με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους, που ξεκινά στις 30/10 και θα ολοκληρωθεί στις 12/1/23. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να ενταθούν οι διαφωνίες ή τα προβλήματα σε οικογενειακό επίπεδο, πιθανώς όμως και το άγχος.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο σας από τις 28/10, έστω και για ένα περιορισμένο διάστημα μέχρι την τελική του έξοδο στις 20/12, οπωσδήποτε δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις τον Νοέμβριο ώστε να είστε πιο δημιουργικοί, να βλέπετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον και να προετοιμάζετε τις επόμενες κινήσεις σας στα επαγγελματικά ή στα προσωπικά σας ζητήματα. Η περίοδος που Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται στον Σκορπιό δίνει έμφαση στην περιπέτεια, σας ενθαρρύνει να σπάσετε λίγο τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να κάνετε καινούρια πράγματα, αλλά και να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις. Θα είναι ένας ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας ο Νοέμβριος για σας, με έμφαση στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Κάποιοι πιθανώς να αποφασίσετε να ξανακαθίσετε στο θρανίο για να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις, να κάνετε ένα μεταπτυχιακό, ή ακόμη να έρθετε σε επαφή με νέους ανθρώπους και άλλες κουλτούρες ταξιδεύοντας ακόμη και στο εξωτερικό. Το πιο απαιτητικό σημείο του Νοεμβρίου είναι οι μέρες που περιβάλλουν τη Σεληνιακή έκλειψη στις 8/11 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Η έκλειψη αυτή σχηματίζει σύνοδο με τον πλανήτη του ξαφνικού και των εκπλήξεων τον Ουρανό και δημιουργεί φορτισμένη ατμόσφαιρα στις επαφές σας με τους άλλους -φίλους, συνεργάτες, στενούς συγγενείς. Καλά θα κάνετε να προσέξετε τα μυστικά σας αυτές τις μέρες, γιατί μπορεί να αποκαλυφθεί κάτι που να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Προσεκτικοί πρέπει να είστε και στις μετακινήσεις σας και σε τυχόν ταξίδια. Από τις 10 ως τις 15 Νοεμβρίου φιλοξενούνται κάποιες από τις πιο τυχερές και ρομαντικές όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες από τον Σκορπιό με τον Δία και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να ενισχύσετε την ερωτική σας ζωή, να κάνετε γνωριμίες, να σημειώσετε πρόοδο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα επαγγελματικά και κατ’ ουσία η πορεία της καριέρας σας θα σας απασχολήσει με κάθε τρόπο από τα μέσα Νοεμβρίου, καθώς οι πλανήτες θα προχωρούν στον Τοξότη. Πρώτα η Αφροδίτη στις 16/11, μετά ο Ερμής στις 17/11 και ο Ήλιος στις 22/11. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 μπορεί να φέρει απίστευτη στήριξη από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, μια προαγωγή, μια ευκαιρία για κάτι καινούριο ή σε μια διαφορετική καριέρα. Άλλωστε η Νέα Σελήνη συμπίπτει και με την ορθή πορεία του Δία στο ζώδιο σας που ξεκινά στις 23/11.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Νοέμβριος 2022

Πριν αναλύσω τις αστρολογικές ιδιαιτερότητες του Νοεμβρίου, πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι βαδίζουμε προς το τέλος μιας εποχής και την ανατολή μιας άλλης που θα έρθει με τις σημαντικές πλανητικές αλλαγές του 2023. Με κάποιο τρόπο οι δυο τελευταίοι μήνες του 2022 είναι η αρχή του τέλους ενός κύκλου που άνοιξε στην πραγματικότητα το 2008. Σε πλανητικό επίπεδο άλλωστε όλα εκεί παραπέμπουν… στο κλείσιμο ενός μεγάλου κεφαλαίου. Τον Νοέμβριο, ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, ο Δίας θα περιδιαβαίνει τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και ο Πλούτωνας τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου. Στη νέα χρονιά ο Δίας θα επιστρέψει στον Κριό, οι εκλείψεις θα ξεκινήσουν στον άξονα Κριού-Ζυγού, ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύς και ο Πλούτωνας θα κάνει την πρώτη του πτήση στον Υδροχόο. Με κάποιο τρόπο το σύμπαν μας καλεί να δώσουμε κι εμείς τέλος σε ό,τι δεν μας επιτρέπει να εξελιχτούμε, σε αδιέξοδες σχέσεις, συνεργασίες, δουλειές. Κάποια «αντίο» φαίνεται ότι θα είναι αναπόφευκτο να ειπωθούν αυτό τον μήνα, ιδιαίτερα κοντά στη δεύτερη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου, μια Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο που σχηματίζεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 8/11. Κυβερνήτης της έκλειψης είναι η Αφροδίτη που την ίδια μέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, δείχνοντας ότι για άλλη μια φορά θα εστιαστούμε στα θέματα των σχέσεων, αλλά και των οικονομικών, αφού αυτά θα μας προβληματίζουν περισσότερο. Η σύνοδος της έκλειψης με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει ξαφνικά και απρόσμενα προβλήματα που αφορούν στις επικοινωνίες, την τεχνολογία ή και πολιτικές και κοινωνικές αστάθειες. Η έκλειψη αυτή αν μη τι άλλο είναι απρόβλεπτη στις επιδράσεις της. Όμως μέσα σε ένα μήνα που έχει αρκετά απαιτητικές όψεις, υπάρχουν κι αυτές που γλυκαίνουν τη διάθεση μας, βγάζουν από μέσα μας πιο ρομαντικά συναισθήματα και ενισχύουν την αισιοδοξία μας, όπως το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Δία στους Ιχθύς ή τα τρίγωνα του Ερμή και του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία και τον Ποσειδώνα. Τόσο η Αφροδίτη από τις 16/11 όσο ο Ερμής από τις 17/11 θα προχωρήσουν στον αισιόδοξο Τοξότη μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, δημιουργώντας προϋποθέσεις καλύτερης διάθεσης και διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη τα ξημερώματα της 24ης Νοεμβρίου σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη μας ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας και μας κάνει πιο πρόθυμους να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και όχι να στεκόμαστε στις λεπτομέρειες. Το κλειδί στο να περάσουμε καλύτερα τον Νοέμβριο είναι να αποδεχτούμε ότι κάποια πράγματα δεν είναι στον έλεγχό μας και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ό,τι πραγματικά ελέγχουμε εμείς οι ίδιοι. Η αισιοδοξία και η θετική στάση στα απρόοπτα του Νοεμβρίου θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον Δεκέμβριο με επιτυχία.

[...]