Ιχθύες ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2023

Καλό μήνα! Η χρονιά ξεκινά με κάποια διστακτικότητα, καθώς συνεχίζονται ακόμη οι ανάδρομες πορείες του Άρη στους Διδύμους και του Ερμή στον Αιγόκερω. Γι’ αυτό μην βιαστείτε καθόλου στα συμπεράσματα σας για το πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος και ο πρώτος του μήνας κρίνοντας μόνο από τις πρώτες ημέρες. Στις 03/01 η Αφροδίτη θα περάσει στον Υδροχόο δίνοντας σας μαθήματα αυτοπεποίθησης. Στις 04/01 η συνάντηση Αφροδίτης-Δία μπορεί να συνεισφέρει σε οικονομικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Στις 07/01 σχηματίζεται η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς στο φιλικό προς το δικό σας ζώδιο του Καρκίνου, αλλά σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε εξελίξεις σε μια ερωτική σχέση ή ακόμη και σε θέματα παιδιών. Προσέξτε όμως με αυτό το φεγγάρι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες κι ακόμη φανείτε υπομονετικοί με τους στόχους σας, αν βλέπετε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν εμπόδια και δεν υλοποιούνται όπως θα επιθυμούσατε. Αν τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίσατε προβλήματα σε οικογενειακό επίπεδο ή με ένα ακίνητο, ή αν ήρθαν στην επιφάνεια άλυτα προβλήματα του παρελθόντος, μετά τις 12/01 θα καταφέρετε να βρείτε ικανοποιητικές λύσεις, καθώς ο Άρης θα γυρίσει σε ορθή πορεία σε αυτόν τον τομέα. Μετά τις 18/01 τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλούν με πιο ταχείς ρυθμούς και να ξεμπλοκάρεται η επικοινωνία, καθώς θα γυρίσει σε ορθή πορεία και ο Ερμής. Θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε καλύτερα, να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες με πιο επιτυχή τρόπο, να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες και φίλους, αλλά και να απαλλαχτείτε από εκνευριστικά απρόοπτα σε θέματα τεχνολογίας ή και μετακινήσεων. Αν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου αξιοποιήστε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Στις 21/01 έρχεται η πιο ευοίωνη και γλυκιά Νέα Σελήνη των τελευταίων μηνών, που έχει τη δύναμη να σας βοηθήσει τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Εσείς μπορεί να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση που θα συμπεριλαμβάνει ένα καλό οικονομικό αντίτιμο. Αυτή η Νέα Σελήνη ακόμη βοηθά αν θέλετε να ταξιδέψετε, να αποκτήσετε ένα νέο χόμπι, να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε σε επίπεδο επιμόρφωσης και σεμιναρίων και γενικά είναι υποστηρικτική για τα νέα σας σχέδια. Το καλύτερο ο Ιανουάριος το φυλά για το τέλος, καθώς στις 27/01 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιο σας και θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση μιας ιδιαίτερα ερωτικής περιόδου ή έστω μιας περιόδου πιο ευχάριστης και ικανοποιητικής σε προσωπικό επίπεδο.

Καλό μήνα Ιχθύες μου! Ο Φεβρουάριος, πριν αρχίσουν τα γενέθλια σας που φέτος ξεκινούν στις 19/2, είναι ένας μήνας με μεγάλη έμφαση στο παρασκήνιο, τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, την ψυχολογία σας, τις προετοιμασίες για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια. Είναι ένα πιο κλειστό κι εσωστρεφές διάστημα για σας, με μνήμες του παρελθόντος να έρχονται και να σας ζορίζουν κάποιες στιγμές, αλλά και με σπουδαίες ευκαιρίες να πετάξετε ό,τι σας βαραίνει, να διώξετε φαντάσματα του παρελθόντος και να βγείτε στο φως μόλις περάσει ο Ήλιος στο ζώδιο σας στις 19/2. Βέβαια μέχρι να ξεκινήσουν τα γενέθλια σας θα φιλοξενείτε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, που θα λειτουργεί σαν μαξιλαράκι ασφαλείας σε ό,τι δύσκολο μπορεί να προκύπτει. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνισή σας, δείξτε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας, δώστε το πράσινο φως για να ξεκινήσει ένα φλερτ ή μια σχέση. Στις 05/02 η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου μπορεί να φέρει μια ξαφνική τροπή σε θέματα επαγγελματικών, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί κάποιος συνεργάτης να αποφασίζει να φύγει από τη δουλειά ή μπορεί να αποφασίσετε εσείς οι ίδιοι να ψάξετε κάπου καλύτερα την τύχη σας επαγγελματικά, ειδικά αν είστε δυσαρεστημένοι. Προσεκτικοί πρέπει να είστε αυτές τις μέρες που περιβάλλουν την Πανσέληνο και με τις σχέσεις σας, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους. Στην πορεία του Φεβρουαρίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα σε μια ερωτική σχέση. Θα νιώθετε ότι σας αγαπούν και θα είστε πρόθυμοι κι εσείς να δείξετε τα βαθιά σας συναισθήματα στον σύντροφό σας. Αν είστε μόνες-οι και γεννημένοι κοντά στις 14, 15/02 προσέξτε, παρόλα αυτά, σε νέες γνωριμίες που μπορεί να σας ενθουσιάζουν και να έχουν μια παραμυθένια αίσθηση. Ζήστε το, αλλά μην πέφτετε με τα μούτρα. Ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο σας στις 19/02 και ακολουθείται από τη Νέα Σελήνη στις 20/02 στο ζώδιο σας. Κάτι αλλάζει και αλλάζει μόνο για τους καλύτερους λόγους, ακόμη κι αν δεν φαίνεται με το πρώτο. Μια σημαντική τροπή θα έχουν σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Η είσοδος της Αφροδίτης την ίδια μέρα στο ζώδιο του Κριού θα βοηθήσει ιδιαίτερα στα οικονομικά σας. Καθώς η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία στον Κριό αρχές Μαρτίου, φαίνεται ότι έρχεται κάτι πολύ δυνατό στον οικονομικό τομέα.

Για τις ευνοϊκές και τις δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου πατήστε εδώ.

Ο μήνας των γενεθλίων σας αγαπητοί μου Ιχθύες είναι ο πιο σημαντικός του 2023, όχι μόνο για το ζώδιο σας βέβαια, αλλά σίγουρα είστε από τους πρωταγωνιστές του. Με τον Ήλιο να λάμπει στο ζώδιο σας σαφώς είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων και με τον Ερμή από τις 03/03 μέχρι τις 18/03 στο ζώδιο σας θα θέλετε να εκφράσετε με πολλούς τρόπους τις σκέψεις, τις ιδέες σας. Αυτό θα είναι ένα αρκετά κουραστικό διάστημα με πολλές επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις και άγχος στην καθημερινότητα σας. Οι πιο απαιτητικές μέρες του μήνα είναι γύρω από την Πανσέληνο στις 07/03 στην Παρθένο που φέρνει σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο και γύρω από τις 16/03 που ο Ήλιος συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας και ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Οι μέρες αυτές μπορεί να σας κάνουν καχύποπτους, καθώς ίσως δεν θα είστε σίγουροι σε ποιον από το περιβάλλον σας μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη και μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη απογοήτευση. Από την άλλη μπορεί να αποκαλύπτεται ένα μυστικό, ένα ψέμα κάτι το οποίο προσπαθούσατε να αποφύγετε. Πιθανώς να κατηγορηθείτε για κάτι που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν ή να σας ζητήσουν τα ρέστα για μια συμπεριφορά ή μια δράση σας. Με το να πέφτετε ψυχολογικά ή να κατηγορείτε τον εαυτό σας ή τους άλλους για ό,τι συμβαίνει σαφώς δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα στη διαχείριση μιας κρίσης. Αναλάβετε την ευθύνη που σας αναλογεί και προσπαθήστε με υπομονή και ψυχραιμία να βγείτε από τη δύσκολη θέση. Ο λόγος που πλέον στη ζωή σας θα πρέπει να είστε λιγότερο παρορμητικοί είναι ο Κρόνος, που θα κάνει πανηγυρική είσοδο στο ζώδιο σας στις 07/03 τη μέρα της Πανσελήνου. Ένας καινούριος κύκλος εμπειριών ξεκινά και σε αυτό τον κύκλο, που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές του 2026, θα πρέπει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, πετώντας τις ψευδαισθήσεις και τα φανταστικά σενάρια. Ο Κρόνος απαιτεί ρεαλισμό και πειθαρχία. Αρχικά μπορεί να νιώσετε ένα πλήγμα στην αυτοπεποίθηση σας, αλλά όσο περνά ο καιρός θα δυναμώνετε, θα πατάτε πιο γερά στα πόδια σας και θα κατανοήσετε τις ανάγκες του εαυτού σας με τον καλύτερο τρόπο. Αναλυτικά για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αν έχετε ωροσκόπο στους Ιχθύς διαβάστε την επιρροή του πατώντας εδώ. Η Νέα Σελήνη στις 21/03 στον Κριό θα βοηθήσει να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ή οικονομικό ξεκίνημα. Μια από τις πιο σημαντικές όμως πλανητικές αλλαγές του μήνα είναι η έξοδος του Άρη από τους Διδύμους και η είσοδος του στον φιλικό σας Καρκίνο. Ξεκινά ένα σαφώς πιο δημιουργικό, ευχάριστο και διασκεδαστικό διάστημα για σας, που θα το διαπιστώσετε περισσότερο τον επόμενο μήνα. Η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/03 και μέχρι τις 10/06 θα βοηθήσει να απαλλαγείτε από φαντάσματα του παρελθόντος και να πετάξετε ό,τι είναι τοξικό στη ζωή σας.

Καλό μήνα Ιχθύες μου! Ο μήνας ξεκινά με έμφαση στα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών και σας καλεί να «γειωθείτε» λίγο, αλλά και να σταματήσετε να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο. Με τόση θετική ενέργεια που έρχεται στην πορεία του μήνα, δεν υπάρχει κανένας λόγος πραγματικά να σας παίρνει από κάτω και να είστε απαισιόδοξοι. Στις 03/04 ο Ερμής προχωρά στον Ταύρο, σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, αυξάνοντας τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, ευνοώντας την επικοινωνία, τις επαφές, τα θέματα σπουδών, την προώθηση της δουλειάς σας, τα ταξίδια. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχετε τη στήριξη του Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου που θα ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας γεμίζει αισιοδοξία, θα φτιάχνει τη διάθεση σας, θα δίνει έμφαση στη δημιουργικότητα και θα σας κάνει να πιστεύετε περισσότερο στις δυνάμεις σας. Ακόμη θα είναι ευνοϊκός και για την ερωτική σας ζωή, κάνοντας σας πιο πρόθυμους να φλερτάρετε, να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, να είστε πιο ενεργοί και σε σεξουαλικό επίπεδο. Θα κυνηγάτε τις απολαύσεις της ζωής και θα θέλετε να περνάτε χρόνο με ανθρώπους που αγαπάτε. Το Πάσχα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να χαλαρώσετε, να περάσετε διασκεδαστικά με τους οικείους σας και να αλλάξετε παραστάσεις. Στις 06/04 η Πανσέληνος μπορεί να φέρει κάποιο μεγάλο έξοδο ή να χρειαστεί να κάνετε κάποιον διακανονισμό, να αιτηθείτε ένα δάνειο για μια αγορά ή να μπείτε στη διαδικασία αποπληρωμής ενός χρέους. Στις 11/04 η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους και η πρώτη της όψη είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας προοπτικές κερδών αλλά και θετικών εξελίξεων σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Στις 12/04 σχηματίζεται η πιο τυχερή όψη του μήνα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία δημιουργώντας ένα κλίμα ευφορίας με πιθανά κέρδη για το πορτοφόλι σας. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται επίσης στο ζώδιο του Κριού στις 20/4 και για τα επόμενα δυο χρόνια οι εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού φέρνουν σε προτεραιότητα τους υλικούς τομείς του ωροσκοπίου σας οι οποίοι υπόκεινται σε αλλαγές. Με κάποιο τρόπο θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, θα κερδίσετε περισσότερη δύναμη αλλά και χρήματα. Δεν χρειάζεται να πάρετε όμως αλόγιστο ρίσκο κι επίσης θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε σωστά τα οικονομικά σας. Ευτυχώς η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας θα βοηθά να είστε πιο πειθαρχημένοι και να μην κάνετε τρέλες με τα οικονομικά σας. Στις 20/4, μετά τον σχηματισμό της έκλειψης, ο Ήλιος θα προχωρήσει στον Ταύρο δίνοντας έμφαση για τον επόμενο μήνα στην επικοινωνία, στις σπουδές, στην προώθηση της δουλειάς σας, στα ταξίδια, στις επαφές. Όμως ακριβώς τους ίδιους τομείς θα επηρεάσει κι ο Ερμής που θα γυρίσει ανάδρομος στον Ταύρο στις 21/04 και μέχρι τις 15/05. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις ή κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητα σας, αλλά δεν χρειάζεται να αγχώνεστε.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του Απριλίου πατήστε εδώ.

Η πορεία του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 21/05 είναι βοηθητική σε ό,τι αφορά τους στόχους σας. Αυτοί μπορεί να αφορούν θέματα σπουδών, επαγγελματικών εκκινήσεων, θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, διαδίκτυο, εκδόσεις, μάρκετινγκ, διαφήμιση, εμπορικές δοσοληψίες. Το σημαντικό είναι να έχετε ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε και να το εκδηλώσετε ώστε να ξεκινήσει και η υλοποίηση του. Εδώ όμως έρχεται το πρώτο επίπεδο δυσκολίας του Μαΐου, καθώς στο πρώτο του δεκαπενθήμερο έχουμε την ανάδρομη πορεία του Ερμή που μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις, καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε όμως να μην αγχώνεστε και πάρτε τον χρόνο σας χωρίς να βιάζεστε όταν πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις. Όταν κάνετε σχέδια ή όταν επικοινωνείτε με τους άλλους να σιγουρεύεστε ότι έχουν κατανοήσει καλά αυτά που λέτε πριν συμφωνήσετε σε κάτι. Η συμβουλή μου είναι τα νέα ξεκινήματα να τα προετοιμάσετε, αλλά να τα βάλετε μπροστά μετά τις 15/05. Στις 05/05 έρχεται η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στο ζώδιο του Σκορπιού που αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σας κόσμο κι αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να σας δημιουργήσει προσωρινά μια αίσθηση απογοήτευσης. Ακόμη μπορεί αυτή η έκλειψη να σημάνει το τέλος μια δραστηριότητας ή μπορεί να κλείνει ένας κύκλος σπουδών. Προσεκτικοί στην αλληλογραφία, στις μετακινήσεις σας, στην επικοινωνία και στις επαφές σας με τους άλλους τις μέρες που περιβάλλουν την έκλειψη. Στις 07/05 η Αφροδίτη προχωρά στον Καρκίνο ανεβάζοντας τη διάθεση σας και φέρνοντας θετικές δονήσεις στην ερωτική σας ζωή και πιθανώς κι ένα νέο έρωτα αν είστε αδέσμευτοι. Θα έχετε όρεξη για νέες γνωριμίες, για να φλερτάρετε περισσότερο, αλλά θα θέλετε να διασκεδάσετε κιόλας πιο πολύ στην καθημερινότητα σας. Στις 16/05 θα περάσει στον Ταύρο και ο Δίας όπου και θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι τον Μάιο του 2024. Από αυτή τη θέση θα σας ευνοήσει σε θέματα σπουδών, δουλειάς, διαφήμισης, συγγραφής, επικοινωνίας και θα ανοίξει την όρεξη σας για ταξίδια. Δεν είναι απίθανο να σκεφτείτε και την αγορά ενός μεταφορικού μέσου. Θα ανοίξετε τον κύκλο των φίλων σας, θα ενθουσιαστείτε με νέα πρόσωπα και νέους συνεργάτες. Εξαιρετικά μπορεί να πάνε και επαγγέλματα που βασίζονται στην επικοινωνία, το διαδίκτυο, την εκπαίδευση, τον τουρισμό. Θα έχετε πολλές ιδέες και έναν πιο ανήσυχο νου! Ταυτόχρονα θα είστε και πιο αισιόδοξοι στον τρόπο που σκέφτεστε. Προς την ίδια κατεύθυνση θα στρέψει την προσοχή σας και η Νέα Σελήνη στις 19/05 στον Ταύρο που επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Οι άνθρωποι στο περιβάλλον που δραστηριοποιείστε θα είναι πιο πρόθυμοι να ακούσουν όσα έχετε να πείτε. Στις 20/05 ο Άρης θα προχωρήσει στον Λέοντα δημιουργώντας κάποιες πιέσεις στον τομέα εργασίας και υγείας τις επόμενες εβδομάδες. Θα έχετε περισσότερο φόρτο εργασίας, πιθανώς κάποιες προετοιμασίες για τα νέα σας πρότζεκτ και θα αναλάβετε δράση και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν είστε γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου προσέξτε λίγο παραπάνω στις 21/05 που ο Άρης έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα για παιχνίδια εξουσίας στη δουλειά ή και σε φοβίες και άγχη που μπορεί να σας κατακλύσουν προσωρινά. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας και στις προσωπικές σας υποθέσεις. Το τετράγωνο όμως με τον Κρόνο την τελευταία εβδομάδα του μήνα μπορεί να δείξει δυσκολίες στην οικογένεια ή και εντάσεις με συγγενείς.

Ο Ιούνιος είναι μήνας με πολύ απτές απαιτήσεις για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται σε όλη τη διάρκεια του σε ένα πρακτικό κομμάτι του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά στα επαγγελματικά και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Τα λόγια και η θεωρία δεν έχουν θέση στον Ιούνιο. Εδώ και τώρα θα θέλετε να ξέρετε ρεαλιστικά τι κάνετε και να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και δράση. Ο μήνας ξεκινά με την έξοδο του Ερμή από τη «σκιά» της ανάδρομης πορείας του την 1η Ιουνίου που θα βοηθήσει να τρέξουν οι εξελίξεις. Στις 02/06 σχηματίζεται η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα), μια σπάνια όψη που θα φέρει κάποια θετική εξέλιξη είτε σε θέματα σπουδών, είτε στα επαγγελματικά σας είτε σε επίπεδο γνωριμιών, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του πρώτου δεκαημέρου. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης. Δείτε σε ποιον τομέα επιθυμείτε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και μπείτε σε δράση. Για κάποιους από σας η όψη αυτή μπορεί να φέρει κι ένα ταξιδάκι τις επόμενες ημέρες. Η Πανσέληνος στις 04/06 αφορά κυρίως τον τομέα της καριέρας και κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσετε μια χωροταξική αλλαγή. Φυσικά αυτό θα μπορούσε να αφορά και τον χώρο του σπιτιού. Θα πάτε εκεί που νιώθετε μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης και θα έχετε την αίσθηση ότι οι στόχοι σας εκπληρώνονται. Παρόλα αυτά, από τις 03/06 ως τις 05/06 καλά θα κάνετε να μη βιαστείτε σε μια απόφαση που ίσως την πάρετε κάτω από συναισθηματική πίεση. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε κάποιες σημαντικές επαφές και διαπραγματεύσεις. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο την ίδια μέρα σας ωθεί να εξερευνήσετε τις προοπτικές σας επαγγελματικά ή και σε επίπεδο σπουδών αν σε αυτό που κάνετε ήδη νιώθετε περιορισμένοι. Στις 05/06, η Αφροδίτη θα εγκαταλείψει τον Καρκίνο για να περάσει για τους επόμενους 4 μήνες στον Λέοντα. Ο λόγος για την εκτεταμένη της παραμονή σε αυτό το ζώδιο είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της από τις 22/07 μέχρι τις 04/09. Σε αυτό το διάστημα αποφύγετε τους πειραματισμούς σε θέματα ομορφιάς με προϊόντα και υπηρεσίες που δεν έχετε δοκιμάσει, όπως επίσης το ίδιο συστήνεται και σε θέματα υγείας, διατροφής, άσκησης, κλπ. Επίσης προσέξτε σχέσεις με συνεργάτες, υφισταμένους και προϊσταμένους. Στις 11/06 ο Ερμής θα προχωρήσει στους Διδύμους δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα σπιτιού και οικογένειας και μπορεί να συσφίξετε περισσότερο τις σχέσεις με τους στενούς συγγενείς σας ή να οργανώσετε καλύτερα τα θέματα του σπιτιού σας. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω για το υπόλοιπο της χρονιάς, δίνοντας έμφαση σε ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε φίλους και συνεργάτες για τους γεννημένους τις τελευταίες δυο ημέρες του ζωδίου σας. Εσείς μπορεί να έχετε και ριζικές αλλαγές στους στόχους σας. Στις 17/06 ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος για πρώτη φορά από τότε που πέρασε στο ζώδιο σας και οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο μπορεί να κάνετε κάποιες βαθιές συνειδητοποιήσεις και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Η Νέα Σελήνη στις 18/06 στους Διδύμους και πάλι αναφέρεται σε θέματα οικογένειας και σπιτιού και πιθανώς να υπάρχουν κάποια προβλήματα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου είτε με ένα ακίνητο είτε με κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Προσέξτε ιδιαίτερα με οτιδήποτε σχετίζεται με νερό στον χώρο του σπιτιού εκείνες τις μέρες. Ακόμη καλά θα κάνετε να μη βιαστείτε σε μια απόφαση που ίσως την πάρετε κάτω από συναισθηματική πίεση. Η ερωτική σας ζωή θα έχει ενδιαφέρον, μολονότι ο Ιούνιος δεν συγκαταλέγεται στους μήνες που είναι ιδιαίτερα απλόχερος σε αυτό τον τομέα. Οι έχοντες σχέση μπορείτε να τη βελτιώσετε και πιθανώς να κάνετε και σχέδια να συμβιώσετε. Αν είστε σε φάση αναζήτησης σχέσης, μετά τις 21/06 με το θερινό Ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κάνετε μια συνάντηση που θα σας ικανοποιήσει. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να πάρει τα επάνω της και με τον Ερμή στον Καρκίνο μετά τις 27/06. Αν είστε μόνες-μόνοι και γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση ή να κάνετε τώρα μια συναρπαστική γνωριμία. Ακόμη, οι κυρίες του ζωδίου αν το επιθυμείτε μπορεί πιο εύκολα να προχωρήσετε σε μια εγκυμοσύνη. Γενικότερα το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου θα σας εμπνεύσει και θα σας προσκαλέσει να βάλετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας και να κάνετε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά.

Για να μάθετε ποιες είναι οι ευνοϊκές και οι δύσκολες μέρες του Ιουνίου πατήστε εδώ.

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ένα μεγάλο μέρος της σκέψης και της προσοχής σας θα απορροφά ο τομέας της εργασίας. Για κάποιους και της υγείας. Βλέπετε με τον Άρη στον Λέοντα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε αυτούς τους τομείς. Όμως και μετά τις 11/07, καθώς θα πάρει θέση ο Ερμής στον Λέοντα, ο Ιούλιος θα εξακολουθήσει να σας ωθεί να κάνετε καλύτερο προγραμματισμό των καθημερινών σας υποχρεώσεων και ευθυνών, ώστε να σας μένει χρόνος να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης και υγείας, αλλά και αυτών που αγαπάτε συμπεριλαμβανομένων και των κατοικίδιων ζώων σας. Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ όπως και οι υποχρεώσεις, αλλά η νούμερο ένα προτεραιότητα σας είναι η υγεία κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε. Έτσι οι διακοπές κρίνονται απαραίτητες ακόμη κι αν δεν μετακινηθείτε από το σπίτι σας. Οι θετικές όψεις Ήλιου και Ερμή με τον Δία την 1η Ιουλίου και η Πανσέληνος στις 03/07 σας καλούν να ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα παιδιά σας αν είστε γονείς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε λίγο περισσότερο αν είστε γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο για μια τάση παρεξηγήσεων με το φεγγάρι αυτό. Από τις 10/07 ο Άρης θα πάρει θέση στην Παρθένο απέναντι από το ζώδιο σας και θα σας βάζει σε σκέψεις για τις σχέσεις σας, μολονότι ειδικά για τους αδέσμευτους θα φέρνει και πολλές ευκαιρίες γνωριμιών και νέων σχέσεων. Η αντίθεση του με τον Κρόνο στο ζώδιο σας στις 20/07 είναι η πιο απαιτητική όψη του μήνα που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εσείς πρέπει να προσέξετε πώς εκφράζετε την ενόχληση σας ειδικά στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών. Προσοχή και στις παρεξηγήσεις αυτές τις μέρες. Γενικότερα μια τόσο απαιτητική όψη μπορεί να δείξει προβλήματα σε μια σημαντική σχέση ή εμπόδια στο να υλοποιηθεί ένας στόχος σας. Μην το βάζετε κάτω Ιχθύες μου όμως. Ο Κρόνος θέλει υπομονή και πειθαρχία.

Η Νέα Σελήνη στις 17/07 είναι ιδιαίτερα θετική καθώς πραγματοποιείται στον φιλικό σας Καρκίνο και θα νιώθετε ανανεωμένοι και πιο αισιόδοξοι γι’ αυτά που θα έρθουν. Είναι μια εξαιρετική Νέα Σελήνη για να είστε πιο δημιουργικοί, για να έχετε έμπνευση και να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε ή να διασκεδάσετε κάπως. Μια ερωτική σχέση, θέματα παιδιών ή ένα επαγγελματικό πρότζεκτ μπορεί να σας δώσουν χαρά εκείνες τις μέρες. Την ίδια μέρα οι δεσμοί της Σελήνης (Κάρμα) προχωρούν στον άξονα Κριού-Ζυγού φέρνοντας αλλαγές κυρίως σε οικονομικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Αναλυτικά για το πώς θα σας επηρεάσει αυτή η αλλαγή μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο πατώντας εδώ. Στις 23/07 η Αφροδίτη γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία που θα διαρκέσει μέχρι τις 04/09 στο ζώδιο του Λέοντα. Επειδή ο Λέων κυβερνά για σας τόσο τον τομέα της εργασίας όσο και της υγείας και φυσικής κατάστασης μπορεί να νιώθετε κάπως αποδιοργανωμένοι στην καθημερινότητα σας. Το να διαχειρίζεστε όλα όσα έχετε να κάνετε επαγγελματικά, αλλά και να είστε συνεπείς σε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής δεν θα είναι πολύ εύκολο. Επειδή δε όλο αυτό συμπίπτει και με την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών που οι πειρασμοί αυξάνονται και πληθύνονται, προσέξτε μην βάλετε κιλά και παιδεύεστε να τα χάσετε στην πορεία. Αποφύγετε ακόμη πειράματα σε θέματα αισθητικής και ομορφιάς. Ακολουθήστε δοκιμασμένες μεθόδους. Σχέσεις με συνεργάτες, προϊσταμένους και υφισταμένους μπορεί να περάσουν κάποιες αναταράξεις.

Είτε κάνετε διακοπές είτε όχι, τον Αύγουστο ένα μεγάλο μέρος της σκέψης και της προσοχής σας θα απορροφά ο τομέας της εργασίας, αλλά και της υγείας και φυσικής κατάστασης για κάποιους. Βλέπετε ενεργοποιείται ο άξονας Λέοντα-Υδροχόου που κυβερνά τους τομείς υγείας-εργασίας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο από τις δυο κύριες φάσεις της Σελήνης, τόσο από την πρώτη Πανσέληνο του μήνα την 1η Αυγούστου όσο κι από τη Νέα Σελήνη στις 16/08 και η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε αυτούς τους τομείς. Κι οι δυο αυτές φάσεις του φεγγαριού σας ωθούν να κάνετε καλύτερο προγραμματισμό των καθημερινών σας υποχρεώσεων και ευθυνών, ώστε να σας μένει χρόνος να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης και υγείας, αλλά και αυτών που αγαπάτε συμπεριλαμβανομένων και των κατοικίδιων ζώων σας. Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ όπως και οι υποχρεώσεις, αλλά η νούμερο ένα προτεραιότητα σας είναι η υγεία κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε ειδικά τώρα πια με τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Έτσι οι διακοπές κρίνονται απαραίτητες ακόμη κι αν δεν μετακινηθείτε από το σπίτι σας. Βρείτε χρόνο έστω για μερικές βουτιές στην κοντινότερη παραλία ή φύγετε έστω ένα Σαββατοκύριακο. Η Πανσέληνος την 1η Αυγούστου μπορεί να δείξει μια αλλαγή στον χώρο της δουλειάς που πιθανώς γίνεται κάπως παρασκηνιακά, αλλά θα έχει επιρροή και σε σας αν είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Η Νέα Σελήνη στις 16/08 μπορεί να δείξει ακόμη μια νέα επαγγελματική ευκαιρία που μπορεί να σας προτείνεται, που μάλιστα ίσως έχει το χαρακτήρα του διαφορετικού από αυτά που συνηθίζατε να κάνετε. Προσοχή στις ερωτικές σχέσεις κοντά στη Νέα Σελήνη, γιατί η σύνοδος της με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να φέρει φαντάσματα του παρελθόντος στο προσκήνιο ή ένα ξαφνικό ενθουσιασμό που μπορεί να μην κρατήσει και να ξεθωριάσει στην πορεία του μήνα ή μόλις η Αφροδίτη γυρίσει σε ορθή πορεία στις 04/09. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται απέναντι σας και θα σας βάζει σε σκέψεις για τις σχέσεις σας, μολονότι ειδικά για τους αδέσμευτους θα φέρνει και πολλές ευκαιρίες γνωριμιών. Παράλληλα απέναντι σας στην Παρθένο θα βρίσκεται και ο Ερμής σε όλη τη διάρκεια του μήνα και χρειάζεται προσοχή στον παρορμητικό τρόπο που μπορεί να εκφράζετε την ενόχληση σας με κάτι ειδικά στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών. Προσοχή και στις παρεξηγήσεις μετά τις 23/08, καθώς ο Ερμής θα γυρίσει κι αυτός ανάδρομος στην Παρθένο. Η θέση αυτή του Ερμή μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς και αυστηρούς με τον σύντροφο, τους φίλους, αλλά και τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να δείχνετε κατανόηση και ενσυναίσθηση. Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό στις 27/08 θα δώσει έμφαση στα οικονομικά σας με τα οποία θα ασχοληθείτε εκτενώς τον Σεπτέμβριο. Οι πιο απαιτητικές μέρες του Αυγούστου θα έρθουν στο τέλος του, με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας που σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στις 31/08. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τις μέρες που περιβάλλουν αυτό το δύστροπο φεγγάρι τόσο σε θέματα υγείας, σχέσεων και δουλειάς.

Για να μάθετε ποιες είναι οι ευνοϊκές και ποιες οι δύσκολες μέρες του Αυγούστου πατήστε εδώ.

Ο Σεπτέμβριος θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον σας από την πρώτη μέχρι την τελευταία του ημέρα και δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε λεπτό. Άλλωστε ξεκινά στον απόηχο μιας Πανσελήνου στο ζώδιο σας, που θα έχει πραγματοποιηθεί την προηγούμενη μόλις ημέρα. Οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτό τον μήνα που βρίσκει τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου. Βέβαια ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο πρώτο δεκαπενθήμερο, γι’ αυτό χρειάζεται να είστε προσεκτικοί τόσο στις ερωτικές σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές. Παλιές διαφωνίες που δεν έχουν επιλυθεί ή προβλήματα σε κάποια σχέση μπορεί να ξαναέρθουν στην επιφάνεια, προσπαθήστε όμως να μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά. Βρείτε τρόπους να δώσετε λύσεις σε παλιά προβλήματα και να τα αφήσετε πίσω σας. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο μπορεί να συναντάτε και άτομα με τα οποία συνδεθήκατε στο παρελθόν αλλά χαθήκατε στην πορεία. Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στην Παρθένο ενεργοποιεί τον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών, αλλά με έναν ευχάριστο κι εποικοδομητικό τρόπο. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο η Νέα Σελήνη μπορεί να εγκαινιάσει μια νέα συνεργασία, την εκκίνηση μιας σοβαρής και μακρόχρονης ερωτικής δέσμευσης, ενώ οι αδέσμευτες-οι μπορεί να κάνετε τώρα μια σημαντική γνωριμία. Ή αν είστε ήδη σε μια καλή σχέση να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε πλάνα συμβίωσης ή και επισημοποίησης. Αν κάνετε ένα επάγγελμα που έχει δημόσιο βήμα, στηρίζεται στην επικοινωνία και στην επαφή με το κοινό, αυτή η Νέα Σελήνη θα δώσει ώθηση στα σχέδια σας. Βέβαια, εκτός των θετικών όψεων που σχηματίζει, αυτή η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, γι’ αυτό να είστε προσγειωμένοι και να μην αφήνετε ξέφρενη τη φαντασία σας. Την ίδια μέρα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία και θα βοηθήσει να έχετε πιο ξεκάθαρη κρίση. Ο Άρης σε όλη τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού αυξάνει την περιέργεια σας για οτιδήποτε είναι μυστικό, κρυμμένο, ταμπού ή αγγίζει τα όρια της μεταφυσικής. Άλλωστε το ζώδιο σας έχει τις πνευματικές του ανησυχίες και ποτέ δεν σταματά να ψάχνεται. Από την άλλη, ο Ζυγός για σας αντιπροσωπεύει και τα θέματα των οικονομικών. Θα ψαχτείτε περισσότερο σε οικονομικές συνεργασίες, φορολογικά θέματα, επενδύσεις, διατροφές, ασφάλειες, κλπ. Οι λύσεις μπορεί να έρθουν πιο εύκολα, καθώς στο ζώδιο του Ζυγού θα περάσει κι ο Ήλιος την ημέρα της φθινοπωρινής ισημερίας στις 23/09. Η Πανσέληνος στις 29/09 στον άξονα Κριού-Ζυγού ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών και σας δίνει την «άδεια» να κάνετε κάποια έξοδα για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Σεπτέμβριος 2023

Το φετινό καλοκαίρι είχε τη σφραγίδα του ανικανοποίητου, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του είχαμε την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα να επηρεάζει τη διάθεση, τα οικονομικά, αλλά και τις σχέσεις μας, και σίγουρα με την ενεργοποίηση του Ουρανού δεν ήταν το ανέμελο και ξένοιαστο καλοκαίρι που θα επιθυμούσαμε. Τόσο ο Ιούλιος όσο και ο Αύγουστος με τις εκτεταμένες καταστροφικές πυρκαγιές δοκίμασε για τα καλά και τη χώρα μας. Ο Ουρανός σε ένα ζώδιο που σχετίζεται με τη γη, το περιβάλλον, τη φύση, το ζώδιο του Ταύρου, δεν είναι η θετικότερη επιρροή και αν δεν αλλάξουμε όπως μας καλεί σε συλλογικό επίπεδο τη συμπεριφορά και τις τακτικές μας απέναντι στον μοναδικό μας πλούτο που μπορούμε να απολαμβάνουμε τη φύση, τότε οι συνέπειες θα είναι οδυνηρές. Να σας υπενθυμίσω ότι ο Ουρανός θα μείνει στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι την άνοιξη του 2026. Ας αφυπνιστούμε όλοι μας και ας βάλουμε τα ιδιοτελή συμφέροντα μας πίσω από το συλλογικό συμφέρον. Μπαίνουμε στον Σεπτέμβριο τον μήνα που ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά στην πορεία του θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή και να εξομαλύνουν κάποια πράγματα αλλά και να πυροδοτούν εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να μας προβληματίσει κυρίως στο πρώτο δεκαπενθήμερο που κυριαρχεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 15/09/2023, καθώς η Αφροδίτη θα γυρίσει πολύ νωρίτερα σε ορθή πορεία ήτοι στις 04/09/2023. Μπορεί το καλοκαίρι να μην τελειώνει ουσιαστικά ακόμη και οι θερμοκρασίες να είναι υψηλές, αλλά με τόσους πλανήτες στην Παρθένο η δουλειά, οι σπουδές, η υγεία, τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, κλέβουν την προσοχή από τις παραλίες και τις διακοπές του καλοκαιριού. Βέβαια, ουσιαστικά η λήξη του καλοκαιριού δεν έρχεται όταν μπαίνει ο Σεπτέμβριος, αλλά όταν ο Ήλιος περάσει στον Ζυγό και φτάσουμε έτσι στη φθινοπωρινή ισημερία, που φέτος είναι στις 23/09/2023.

Ορθόδρομη Αφροδίτη

Η Αφροδίτη επιτέλους επιστρέφει στην ορθή της πορεία στις 04/09/2023 μετά από 6 εβδομάδες που βρισκόταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Το διάστημα αυτό ήταν αρκετά απαιτητικό για πολλούς με δυσκολίες τόσο σε επίπεδο σχέσεων όσο και σε επίπεδο οικονομικό. Από την άλλη ήταν μια περίοδος με έμφαση στην αναθεώρηση των αξιών μας και των σχέσεων μας. Η ορθή της πορεία από τις 04/09/2023 σταδιακά θα βοηθήσει να έχουμε καλύτερη και πιο αισιόδοξη διάθεση, να αναθερμάνουμε τις σχέσεις που είναι ουσιαστικές και σημαντικές αλλά να κάνουμε και νέες γνωριμίες.

Ανάδρομος Ερμής

Ήδη μπαίνοντας στον Σεπτέμβριο ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα συνεχίσει σε αυτή τη φάση μέχρι τις 15/09/2023. Μετά τις 15/09/2023 θα αρχίσει να γίνεται πιο βοηθητικός. Στο διάστημα του πρώτου δεκαπενθημέρου μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα επαγγελματικών, θέματα υγείας, να είμαστε πιο αναβλητικοί κι αναποφάσιστοι, να βιώνουμε καθυστερήσεις, αναβολές, μικροαναποδιές στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Από την άλλη, μας δίνεται η ευκαιρία αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, όσο δύσκολα κι αν είναι, να τα αντιμετωπίσουμε ώστε να επιλυθούν.

Η Νέα Σελήνη της αναδιοργάνωσης

Η πρώτη σημαντική ένδειξη αλλαγής προτεραιοτήτων στην καθημερινότητα μας έρχεται με τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στις 15/09 στο ζώδιο της Παρθένου. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό που βρίσκονται στον Ταύρο, αλλά και τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Σχηματίζει επίσης αντίθεση με τον Ποσειδώνα κι αυτή είναι ίσως η μόνη της απαιτητική όψη, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχουμε τη λεπτή γραμμή ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα. Ο Ποσειδώνας όταν εμπλέκεται σε όψεις δημιουργεί ένα πέπλο αβεβαιότητας και σύγχυσης. Αυτή η Νέα Σελήνη δείχνει ότι παγκοσμίως οι άνθρωποι θα εστιαστούν περισσότερο σε θέματα που αφορούν την υγεία, αλλά και τα θέματα του περιβάλλοντος. Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο μας δίνεται η ευκαιρία να αναδιοργανώσουμε την καθημερινότητα μας, να υιοθετήσουμε μια πιο υγιεινή προσέγγιση στον τρόπο που διατρεφόμαστε και ζούμε, να βρούμε ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στις υπόλοιπες δραστηριότητες μας, να καθαρίσουμε τον χώρο του σπιτιού διώχνοντας ή χαρίζοντας ό,τι δεν χρησιμοποιούμε πλέον, καθώς ένας οργανωμένος και καθαρός χώρος θα βοηθήσει και το μυαλό μας να λειτουργεί καλύτερα. Η Νέα Σελήνη είναι πάντα μια καλή αφορμή για να εγκαινιάσουμε νέες δραστηριότητες, να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να κάνουμε νέα πλάνα, που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Καθώς το ζώδιο της Παρθένου δίνει έμφαση στην υγεία, στη δουλειά, στις σπουδές, στο περιβάλλον, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς.

Ο Άρης της διπλωματίας

Ένα ακόμη ζώδιο που η παρουσία του είναι έντονη τον Σεπτέμβριο είναι ο Ζυγός. Ήδη από τις 27 Αυγούστου 2023 ο Άρης βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, στη διπλωματία, στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών θα μας απασχολούν ιδιαίτερα και θα θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι συντονιζόμαστε στους στόχους και στις επιθυμίες μας με τις σημαντικές μας σχέσεις -ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές. Ο Άρης σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται σε θέση αδυναμίας, καθώς κυβερνά το απέναντι ζώδιο του Κριού. Γίνεται πιο αναβλητικός στη δράση του, δύσκολα ξεκινά μια διαμάχη και προτιμά να αρέσει και να είναι αποδεκτός στους άλλους, παρά να υπερασπίζεται τις απόψεις του. Και πάλι οι σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές, οι συνεργασίες, οι συνεταιρισμοί θα μας απασχολήσουν περισσότερο και θα είμαστε πιο πρόθυμοι να συμβιβαστούμε με κάποια πράγματα για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Η Πανσέληνος των προσωπικών επιθυμιών στις 29/09/2023

Στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, θα σχηματιστεί η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου δημιουργώντας εντάσεις και τάση για εγωιστικές προσεγγίσεις στις σχέσεις μας με τους άλλους, νεύρα, θυμό, ενώ τα πάθη, η βιασύνη και η παρόρμηση θα περισσεύουν. Βλέπετε ταυτόχρονα την ίδια μέρα σχηματίζεται και το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Ουρανό. Προσπαθήστε να πάτε με το «κύμα», αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις και να υπερβάλλετε, και μην μπαίνετε σε διαδικασία να θέλετε να τα ελέγχετε όλα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου ψυχραιμία, όπως και οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου.

Όπως κάθε μήνα έτσι κι αυτόν θα υπάρχουν κάποια ζώδια που θα περάσουν πιο άνετα και κάποια άλλα που θα έχουν θέση πρωταγωνιστή στις εξελίξεις, με όσο άγχος και τρέξιμο προϋποθέτει ο ρόλος του πρωταγωνιστή. Τα ζώδια αυτά θα είναι τα παρορμητικά: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως.

[...]