Ιχθύες ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Ιχθύες! Μετά από ένα εξάμηνο αιμορραγίας στον οικονομικό τομέα έρχεται επιτέλους η έξοδος του Άρη από τον τομέα αυτό και κάπως τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν. Βέβαια, ο Άρης είναι φυσικός κυβερνήτης του τομέα των οικονομικών σας και θα πρέπει να ξεπεράσει πρώτα κάποιες αντίξοες όψεις και μέσα στον Ιανουάριο, για να επέλθει μεγαλύτερη ισορροπία στο πορτοφόλι σας και να ανθίσουν οι προοπτικές σας. Από το ζώδιο του Ταύρου είναι σε μια φιλική θέση προς το ζώδιο σας και εξάπτει την περιέργεια και τη φαντασία σας. Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας με έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητα σας, πνευματική κόπωση, κυρίως, καθώς θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε πρακτικό επίπεδο, τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σπουδών. Φυσικά είναι μήνας για να βάλετε τα δυνατά σας να προωθήσετε την εργασία ή τα προϊόντα της εργασίας σας, να διαφημίσετε τις ικανότητες και το έργο σας και να ψάξετε καλύτερα τις προοπτικές των επαγγελματικών. Μήνας και για σοβαρή μελέτη επίσης, ειδικά αν είστε σε φάση εξετάσεων. Ακόμη είναι ένας ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας, καθώς η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μετά τις 8/1 σας φέρνει σε επαφή με φίλους, συνεργάτες, γνωστούς και με συνέργεια θα προσπαθήστε να υλοποιήσετε και τον πιο απαιτητικό σας στόχο. Η Νέα Σελήνη στις 13/1 στο ίδιο ζώδιο μπορεί να φέρει μια ευκαιρία σε προσωπικό επίπεδο, να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο, να γνωρίσετε ένα άτομο με δύναμη κι επιρροή που μπορεί να σας βοηθήσει κι επαγγελματικά, να γίνετε λίγο πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να κάνετε μια νέα αισθηματική γνωριμία. Αυτή μπορεί να γίνει και μέσω του διαδικτύου επίσης. Τα θέματα της υγείας και της δουλειάς θα εξακολουθήσουν να έχουν προτεραιότητα στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, καθώς μαζεύονται οι πλανήτες στον Υδροχόο. Σ’ αυτό το διάστημα ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί με τη φυσική σας κατάσταση. Ίσως πρέπει να βάλετε ένα πιο πειθαρχημένο κι οργανωμένο πρόγραμμα, τόσο στη διατροφή όσο και στην άσκηση. Οι περιορισμοί των συνθηκών δεν μπορεί να είναι πλέον δικαιολογία με την πρόοδο της τεχνολογίας!

Καλό μήνα Ιχθύες μου! Ο Φεβρουάριος πριν αρχίσουν τα γενέθλια σας, που φέτος ξεκινούν στις 18/2, είναι ένας μήνας με μεγάλη έμφαση στο παρασκήνιο, τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, την ψυχολογία σας, τις προετοιμασίες για τα νέα σας σχέδια. Είναι ένα πιο κλειστό κι εσωστρεφές διάστημα για σας, με μνήμες του παρελθόντος να έρχονται και να σας ζορίζουν κάποιες στιγμές, αλλά και με σπουδαίες ευκαιρίες να πετάξετε ό,τι σας βαραίνει, να διώξετε φαντάσματα του παρελθόντος και να βγείτε στο φως μόλις περάσει ο Ήλιος στο ζώδιο σας στις 18/2. Όλα τα παραπάνω είναι απόρροια του ανάδρομου Ερμή, τον οποίο αναλύω στο σχετικό μου άρθρο. Φυσικά θα κάνετε προτεραιότητα τα καλά επίπεδα υγείας. Θα φροντίσετε τον εαυτό σας σαν το πιο πολύτιμο σύμμαχο που έχετε στη γη. Γιατί η αλήθεια είναι πως αυτός είναι ο πολυτιμότερος σύμμαχος σας. Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που τονίζει την πνευματικότητα, την αυτογνωσία. Το εσωτερικό ταξίδι μπορεί να αποδώσει σπουδαία αποτελέσματα, ειδικά κοντά στις 11/2 με τη σπουδαία Νέα Σελήνη και τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από την 21η έως την 25η και από την 10η έως την 14η μοίρα των Ιχθύων μπορεί να έχετε μια τυχερή ευκαιρία είτε σε θέματα δουλειάς, είτε σπουδών, είτε ακόμη υγείας. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ και να το βρείτε. Σας έχω τονίσει από την αρχή της χρονιάς ότι έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας όλο το 2021. Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι από τους μήνες που θα το καταλάβετε καλύτερα. Σε ερωτικό επίπεδο τα πράγματα μέχρι τις 25/2 είναι είτε πιο άτονα είτε πιο μυστικά. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τους πλατωνικούς κυρίως έρωτες ή τους έρωτες που προέρχονται από φιλίες. Όταν θα περάσει στο ζώδιο σας όμως στις 25/2 θα στρέψει για τα καλά την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή. Άλλωστε και η Πανσέληνος στα γενέθλια σας στις 27/2 φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Κάτι αλλάζει και αλλάζει μόνο για τους καλύτερους λόγους, ακόμη κι αν δεν φαίνεται με το πρώτο. Μια σημαντική τροπή θα έχουν σχέσεις για τους γεννημένους 25 – 28/2.

Ο μήνας των γενεθλίων σας, σας θέλει πρωταγωνιστές του, να λάμπετε κάτω από τα κοσμικά φώτα, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα είναι πολύ εύκολος. Μολονότι θα συμβαδίζουν παράλληλα Ήλιος και Αφροδίτη μέχρι τις 20/3 στο ζώδιο σας και μετά τις 16/3 θα πάρει θέση και ο Ερμής, θα υπάρχει αυτό το αγκαθάκι που λέγεται Άρης στους Διδύμους για να μην σας αφήνει σε μεγάλη ησυχία.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους. Στις 5/3 έχουμε μια υπέροχη όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Δία που κυβερνά τον τομέα της καριέρας και μπορεί να έχετε μια καλή είδηση ή να βρείτε μια λύση είτε σε θέματα δουλειάς είτε σπουδών.

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους θα εστιάσει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι, την οικογένεια σας, την ακίνητη περιουσία σας και πιθανώς ένα νέο ξεκίνημα που επιθυμείτε να κάνετε. Βέβαια, μην ξεχνάτε τη φύση της Άριας επιρροής που πολλές φορές είναι συγκρουσιακή. Έτσι μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε γκρίνιες, παράπονα ή και προβλήματα στον χώρο του σπιτιού σαν ακίνητο. Σημασία έχει να βγουν όλα στην επιφάνεια και να ξέρετε τι έχετε να αντιμετωπίσετε, γι’ αυτό μην βάζετε κάτω από το χαλάκι τίποτε. Κάποιες στιγμές η επιρροή του Άρη μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο των εξελίξεων στα χέρια σας ή μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι από ένα μεγάλο όγκο υποχρεώσεων. Φυσικά θα υπάρχει η επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και της Νέας Σελήνης στις 13/3 που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, είτε σε ερωτικό είτε ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να βρείτε κάτι που σας κάνει ερωτικά κλικ. Όμως προσοχή στις εξιδανικεύσεις ειδικά σε γνωριμίες στις 11, 13, 14, 30/3. Προσέξετε περισσότερο τις πράξεις παρά τα λόγια που ακούτε. Μετά τις 20/3, καθώς οι πλανήτες προχωρούν στον Κριό, τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Μάλιστα στις 25, 26/3 μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα. Στις 28/3 με την Πανσέληνο στον Ζυγό πάλι τα οικονομικά είναι σε πρώτο πλάνο και μπορεί να κορυφώνεται μια πολύ αποδοτική κατάσταση σε αυτό τον τομέα.

Η έμφαση τον Απρίλιο είναι στα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών σας και με τις τόσο θετικές επιρροές που σχηματίζονται από τους πλανήτες στον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους και τον Δία στον Υδροχόο, μόνο εξαιρετικές μπορεί να είναι οι προδιαγραφές για το πορτοφόλι σας. Στις 6/4, 10/4, 14/4, 15/4 και 17/4, θα μπορούσατε να μάθετε για μια προαγωγή που συνοδεύεται κι από ένα οικονομικό αντίτιμο, να κάνετε μια κίνηση σε επιχειρηματικό επίπεδο που θα σας αποφέρει και οικονομικά ή μπορεί να βρείτε μια άκρη να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, να δεχτείτε ενίσχυση από την οικογένεια ή να βγάλετε χρήματα από μια δουλειά που μπορεί να την κάνετε κι από το σπίτι. Στα χρόνια του διαδικτύου πλέον όλα μπορεί να συμβούν χάρη στην τεχνολογία.

Δεν πρέπει όμως να δώσετε τροφή στις ανασφάλειες σας, αντιθέτως πρέπει να βγείτε μπροστά διεκδικώντας. Κι ας πάμε τώρα στην υποσημείωση. Όσοι έχετε τον Ήλιο σας ή τον ωροσκόπο σας στους Ιχθύς στις 21 μοίρες θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, καθώς στις 9/4 ο Άρης από τους Διδύμους θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, δημιουργώντας τάση για ψευδαισθήσεις, σύγχυση ή και προβλήματα σε σχέσεις. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Μετά τις 14/4 η Αφροδίτη θα περάσει σε μια πιο σταθερή και ευεργετική θέση για το δικό σας ζώδιο, στον Ταύρο, που αυτό θα βοηθήσει περισσότερο και στην προσωπική σας ζωή. Η είσοδος δε του Άρη στον Καρκίνο στις 23/4 θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στον ερωτικό τομέα, τον τομέα της δημιουργίας και των παιδιών. Μολονότι δεν θα είναι εύκολο να το διαπιστώσετε άμεσα στην τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, καθώς παράλληλα θα έχουμε από τις 23/4 μέχρι τις 28/4 κάποιες δύσκολες όψεις και μια Πανσέληνο ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, που μπορεί να φέρει περιορισμούς και μια αίσθηση απογοήτευσης. Αλλά θα είναι προσωρινή.

Καλό μήνα! Είστε σίγουρα αυτοί που θα επωφεληθείτε περισσότερο από τον Μάιο, καθώς μετά από 12 ολόκληρα χρόνια ο Δίας, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σας, επιστρέφει στο ζώδιο σας στις 14/5 για να κάνει κάποιο-α όνειρο σας πραγματικότητα. Βέβαια η πορεία του θα είναι σύντομη φέτος, αφού κάνει μια δοκιμαστική πτήση από τις 14/5 μέχρι το τέλος Ιουλίου ευνοώντας κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Οι υπόλοιποι Ιχθύες θα επωφεληθείτε το 2022. Και πάλι όμως, θα είναι προστατευτικός απέναντι στο ζώδιο σας αυτό το διάστημα. Με την είσοδο του Ερμή στις 4/5 και της Αφροδίτης στις 9/5 στο ζώδιο των Διδύμων, ο χώρος του σπιτιού και η οικογένεια θα είναι από τους σημαντικούς τομείς του μήνα. Επίσης σημαντικό θα είναι ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να κάνετε. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στον φιλικό σας Ταύρο είναι εξαιρετική για να θέσετε τους νέους σας στόχους. Αυτοί μπορεί να αφορούν θέματα σπουδών, επαγγελματικών εκκινήσεων, θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, διαδίκτυο, εκδόσεις, μάρκετινγκ, διαφήμιση, εμπορικές δοσοληψίες. Το σημαντικό είναι να έχετε ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε και να το εκδηλώσετε ώστε να ξεκινήσει και η υλοποίηση του. Στις 14/5 έρχεται σαν φύλακας άγγελος για το ζώδιο σας ο Δίας που θα βοηθήσει να εξελιχτείτε σε όλους τους τομείς. Η επιρροή του θα σας κάνει πιο αισιόδοξους και θα σας δώσει μια γεύση από μέλλον! Μετά τις 20/5 ξεκινά το πιο απαιτητικό διάστημα για όλους μας, καθώς το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου φιλοξενεί την πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη, που μπορεί για σας να σημαίνει αλλαγές σε θέματα καριέρας ή σπιτιού. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια χωροταξική αλλαγή ή αλλαγή πόστου! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις, καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις, προσπαθήστε όμως να μην στρεσάρεστε και πάρτε τον χρόνο σας, χωρίς να βιάζεστε όταν πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο σε επίπεδο προσωπικό όσο και επαγγελματικό. Σίγουρα θα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε και στην οικογενειακή σας ζωή και στην επαγγελματική. Ο μήνας ξεκινά με την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή στους Διδύμους που μπορεί να δημιουργήσει αρκετή αναστάτωση σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους στενούς συγγενείς ή και τα θέματα του σπιτιού ως ακίνητο. Μάλιστα, επειδή συνοδεύεται κι από την είσοδο της Αφροδίτης στις 2/6 στον Καρκίνο, αν υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα προβλήματα μπορείτε με δική σας πρωτοβουλία να τα επιλύσετε. Η Αφροδίτη φυσικά θα βοηθήσει ιδιαίτερα και στην προσωπική σας ζωή και τις ερωτικές σχέσεις. Αν είστε μόνες-οι θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να κάνετε γνωριμίες ή να αναζωογονήσετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Κανονίστε δραστηριότητες με το ταίρι σας πιο ευχάριστες, εκμεταλλευτείτε τον ωραίο καιρό και τις ελευθερίες που έχουμε για να βγείτε, να διασκεδάσετε, να δείτε φίλους. Στις 10/6 η έκλειψη στους Διδύμους ενεργοποιεί αλλαγές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε μια μετακόμιση. Άλλοι μπορεί να χρειαστεί λόγω συνθηκών να μετακομίσετε, π.χ. γιατί θα πάτε να σπουδάσετε σε ένα άλλο μέρος. Ή γιατί έρχεται ένας απόγονος και χρειάζεστε ένα μεγαλύτερο σπίτι. Πολλά τα σενάρια και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνουν όλα πραγματικότητα τώρα. Οι εκλείψεις μπορεί να λειτουργήσουν και σε άλλη στιγμή, π.χ. όταν ενεργοποιούνται από έναν πλανήτη όπως θα γίνει το φθινόπωρο. Στις 11/6 περνά ο Άρης στον Λέοντα μέσα στον τομέα της δουλειάς και της υγείας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να αφιερώνετε αρκετό χρόνο από δω και κάτω τόσο στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις όσο και στα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αν δεν νοιαστείτε να είστε υγιείς, τότε πώς θα καταφέρετε τους φιλόδοξους επαγγελματικούς σας στόχους; Το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 εγκαινιάζει το καλοκαίρι κι αυτό το καλοκαίρι, ειδικά για σας τους Ιχθύς του Φεβρουαρίου, μπορεί να είναι αξέχαστο. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για ένα ταξιδάκι, ένα τριήμερο μακριά από τη ρουτίνα, ενώ μπορεί να προκύψει και μια νέα γνωριμία που σας κάνει κλικ. Μετά τις 22/6 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής θα νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά για τις επιλογές και την κρίση σας. Στις 24/6 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να κάνει έναν στόχο σας πραγματικότητα αν έχετε γενέθλια κοντά στις 22/2. Αν έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχουν κάποιες συγκρούσεις με φίλους ή συνεργάτες και θα πρέπει να απέχετε από παιχνίδια δύναμης και εξουσίας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο μήνας ξεκινά με αρκετό άγχος και πίεση κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σας, για κάποιους όμως μπορεί να αφορούν και την υγεία ή την ψυχολογία σας. Βλέπετε έχουμε απανωτές δυο όψεις αντίθεσης του Άρη και της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Πολλές φορές ο Κρόνος βγάζει προς τα έξω τους ενδόμυχους φόβους στην επιφάνεια, τα άγχη μας, ενώ μπορεί να νιώθουμε πιο αδύναμοι και χωρίς ενέργεια. Μην το κάνετε όμως εσείς οι ίδιοι χειρότερο για τον εαυτό σας αναμασώντας δυσκολίες και αγωνίες. Πολύ σύντομα θα νιώθετε πολύ καλύτερα και πιο δυνατοί κι αυτή είναι υπόσχεση!

Η Νέα Σελήνη στις 10/7 δίνει μια πρώτη γεύση, καθώς πραγματοποιείται στον φιλικό σας Καρκίνο και θα νιώθετε ανανεωμένοι και πιο αισιόδοξοι γι’ αυτά που θα έρθουν. Είναι μια εξαιρετική Νέα Σελήνη για να είστε πιο δημιουργικοί, για να έχετε έμπνευση και να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε ή να διασκεδάσετε κάπως. Μια ερωτική σχέση, θέματα παιδιών ή ένα επαγγελματικό πρότζεκτ μπορεί να σας δώσουν χαρά εκείνες τις μέρες.

Στις 12/7 σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη. Το μυαλό σας κατακλύζεται από ιδέες και θα θελήσετε κάποια από αυτές να την υλοποιήσετε. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 15/7 αναζωπυρώνει την επιθυμία σας να αποδράσετε από την καθημερινότητα, να κάνετε διακοπές ή έστω να φύγετε για ένα γουηκέντ μακριά από τα προβλήματα και τη ρουτίνα. Αξιοποιήστε το με καλύτερο τρόπο.

Στο μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου τα επαγγελματικά και οι προοπτικές της δουλειάς είναι αυτά που κλέβουν την ενέργεια σας. Όπως καταλαβαίνετε ο Ιούλιος είναι ένας απαιτητικός και κουραστικός μήνας, αλλά και εξαιρετικά παραγωγικός και δημιουργικός. Στις 21/7 η Αφροδίτη περνά στον τομέα των σχέσεων και σας βγάζει κάπως από το καβούκι σας. Τόσο οι προσωπικές όσο και οι δημόσιες σχέσεις σας θα λάβουν μια τονωτική ένεση μετά τις 21/7. Στις 24/7 η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει τους γεννημένους τις πρώτες μέρες και μπορεί να δείχνει κάποια παρασκηνιακή δραστηριότητα. Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιο σας προσωρινά στις 29/7, για να επιστρέψει πιο γενναιόδωρος απέναντι σας στο τέλος της χρονιάς.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2021

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας των διακοπών των παιδικών μας χρόνων τη στιγμή που είχαν τελειώσει τα σχολεία, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων, ο Ιούλιος είναι εδώ και μας καλεί να απλουστεύσουμε τα πράγματα στη ζωή μας, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας.

Ο μήνας ξεκινά με δυσκολίες

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να υπερπηδήσουμε, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα του έχουμε την ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης της φετινής χρονιάς από τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα. Έτσι από την 1η ως τις 4 Ιουλίου ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό. Το πώς θα επηρεάσει παγκοσμίως αυτή η ενεργοποίηση το έχω αναλύσει σε πολλά άρθρα μου. Δυστυχώς τα σενάρια δεν είναι ευχάριστα, καθώς αφορά βίαιες εξεγέρσεις, κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, έξαρση σε κρούσματα, ατυχήματα. Μια παρόμοια ενεργοποίηση θα έχουμε και τον Νοέμβριο που είναι ο επόμενος ζόρικος μήνας αυτής της χρονιάς. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, ας μην παίρνουμε ρίσκο και γενικά ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ημέρες. Στις 6/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι αυτή με τη σειρά της αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσουμε μεγαλύτερη πίεση και περιορισμούς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Αλλά είναι ουσιαστικά και το πιο δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου. Θα επηρεαστεί περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτή η ομάδα ζωδίων πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Στο υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Μετά τις 8 καθαρίζει το τοπίο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του και δίνει τέλος στη σύγχυση και τα παρατράγουδα.

Η Νέα Σελήνη θέλει να φροντίσουμε ό,τι πάσχει στη ζωή μας

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε. Να θυμάστε πάντα ότι αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι την 21η Ιουλίου και στις 13/7 θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον αιώνιο μυθικό εραστή της Άρη στον Λέοντα, μια όψη που παραπέμπει σε ερωτικά πυροτεχνήματα, παθιασμένες σχέσεις και φυσικά τι άλλο, το αγαπημένο του Λέοντα, μεγάλα δράματα! Στις 22/7 θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια των Λεόντων, καθώς θα μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο

Στις 24/7 θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη τον Αύγουστο στο ίδιο ζώδιο. Μια στην αρχή και μια στο τέλος του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Το τέλος του μήνα φέρνει και το τέλος των ελευθεριών

Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με αλλαγές σε αστρολογικό επίπεδο. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η περίοδος χάριτος των ελευθεριών φτάνει δυστυχώς στο τέλος της. Πλέον από το τέλος Δεκεμβρίου θα περιμένουμε τον Δία να περάσει στους Ιχθύς για να παραμείνει μέσα στο 2022 και να δώσει ίσως έτσι τέλος στα θέματα της πανδημίας. Ήδη η Αφροδίτη και ο Άρης θα έχουν περάσει στην Παρθένο, κάνοντας τον Αύγουστο ναι μεν μήνα διακοπών, αλλά και μεγαλύτερου προβληματισμού σε σχέση με τα θέματα της υγείας, της παιδείας, της εργασίας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις αλλαγές και θα μπουν σε πιο παραγωγική διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.