Ιχθύες ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2020

Η συμπόρευση Ήλιου-Ερμή στον Λέοντα κάνει τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας προτεραιότητα με κάποιο τρόπο στο μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου και σίγουρα μειώνει τις ευκαιρίες για διασκέδαση και διακοπές, που είχατε άλλες χρονιές. Για κάποιους από εσάς, μπορεί και οι συνθήκες στον χώρο της υγείας με τη φετινή πανδημία, να είναι ένας παράγοντας ανησυχίας, ο οποίος δεν σας επιτρέπει να χαλαρώσετε όπως θέλετε ή να σκεφτείτε πολυήμερες διακοπές. Ο φετινός Αύγουστος δεν είναι ξένοιαστος, αλλά από την άλλη ακόμη και οι υποχρεώσεις μπορεί να βγαίνουν πιο άνετα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Αρωγός για την διάθεση σας, στο μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου, θα είναι η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Καρκίνο από τις 7/8 μέχρι τις 5/9. Το διάστημα μέχρι τις 19/8 είναι σχετικά πιο άνετο για να κάνετε ολιγοήμερες διακοπές ή έστω να είστε λίγο πιο χαλαροί. Πολύ σημαντική θα είναι η επίδραση της Αφροδίτης και στην προσωπική σας ζωή. Η παραμονή της επί μακρόν, στο ζώδιο των Διδύμων από τις αρχές Απριλίου μέχρι τις 6/8, μπορεί να δυσκόλεψε τα πράγματα στα ερωτικά σας. Σχέσεις αποσυντονίστηκαν, πέρασαν κρίση ή και πάγωσαν με την προηγούμενη αντίξοη επιρροή της. Τώρα όμως μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση με κάποιες πρωτοβουλίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε τη σχέση ή το γάμο σας, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ερωτευθείτε και να είστε γενικότερα πιο διαθέσιμοι στο παιχνίδι του φλερτ. Πολύ κοντά μπορεί να βρεθείτε και με τα παιδιά σας, να χαρείτε μαζί τους και να διασκεδάσετε.

Ο Άρης, σε όλη την διάρκεια του Αυγούστου, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δίνοντας έμφαση κι αυτό το μήνα, όπως και σε όλη την διάρκεια του δευτέρου εξαμήνου, στα οικονομικά. Από τη μία, αυτή η επιρροή θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς και θα αποτελεί ένα κίνητρο να βγάλετε περισσότερα και από την άλλη, θα αυξάνει τα απρόβλεπτα έξοδα, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε μετρημένοι στις αγορές και να αποφεύγετε τις σπατάλες. Κοντά στις 13/8 προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις για οικονομικά, γιατί μπορεί να καταλήξουν σε ρήξεις και εντάσεις.

Μετά τις 19 ο Ερμής και μετά τις 23 ο Ήλιος θα πάρουν θέση σε ένα νευραλγικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου στον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτή η συνθήκη θα μεγιστοποιήσει τις επαφές σας με άλλους και μπορεί να σας οδηγήσει σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία ή σε ένα νέο συνεταιρισμό. Οι ρυθμοί το τελευταίο δεκαήμερο θα είναι πιο εντατικοί. Στις 30/8 μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι από τον ερωτικό σας σύντροφο ή ένα σας παιδί ή κάποιο φιλικό πρόσωπο. Διατηρήστε τα όρια σας και μην ενδώσετε σε παιχνίδια ελέγχου και χειριστικές συμπεριφορές.

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας στις 2/9, που κάνει ιδιαίτερα έντονη την είσοδο του φθινοπώρου. Οι γεννημένοι τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου μπορεί να νιώθετε κάπως σε σύγχυση στο ξεκίνημα του μήνα.

Ο Ήλιος στην Παρθένο φωτίζει όλη τη γκάμα των σχέσεων σας, ερωτικών, επαγγελματικών, φιλικών και απαιτεί να τους διαθέσετε περισσότερη ενέργεια και χρόνο. Να εξετάσετε καλύτερα την ποιότητα κάποιων σχέσεων και να γίνετε λίγο πιο επιλεκτικοί ή αυστηροί στην ιεράρχηση τους. Τα θέματα των σχέσεων θίγει και η νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 και ίσως φέρει την ευκαιρία για κάποιες νέες γνωριμίες σε ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Είναι όμως πολύ σημαντικό να ξέρετε ότι τον Σεπτέμβρη τα πράγματα δεν θα είναι πολύ ξεκάθαρα, άρα μην βιαστείτε να πέσετε με μούτρα στις νέες γνωριμίες ή να τις υπερεκτιμήσετε.

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 9/9 και η ακόλουθη ορθή πορεία του Δία στον Αιγόκερω μετά τις 12/9 δείχνουν ότι και στα πιο δύσκολα θα υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σας, έτοιμοι να στηρίξουν τα σχέδια σας, να βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας και να κάνετε όνειρα για το μέλλον, παρά τις δύσκολες τωρινές συνθήκες που όλοι αντιμετωπίζουμε.

Ο Ερμής από τον Ζυγό θα στρέφει την προσοχή σας μετά τις 5/9 σταθερά στα οικονομικά θέματα και ίσως κάνετε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις γι’ αυτά.

Η πορεία του φαινομενικά ανάδρομου Άρη, για εσάς τους Ιχθύς ή όσους έχετε ωροσκόπο σ’ αυτό το ζώδιο, αφορά κυρίως ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, την περιουσία σας, τις αξίες σας, αλλά ακόμη και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας.
Ο Άρης θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 14/11 κι αυτό είναι το διάστημα που μπορεί να έχετε περισσότερο άγχος και εσωτερική ένταση. Για κάποιους, μπορεί ένα επιχειρηματικό πλάνο να μην βγαίνει όπως το είχατε υπολογίσει στην αρχή του και να χρειαστεί να κάνετε τροποποιήσεις, να μειώσετε το προϋπολογισμό σας, ώστε να ανταποκριθείτε στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, πιθανώς όμως και να σκεφτείτε και κάποιες εναλλακτικές. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχουν πολλά έξοδα, που συνήθως τέτοια εποχή κάνουν την εμφάνιση τους αν είστε γονείς και τα παιδιά ξεκινούν σχολείο ή ανώτερες σπουδές.

Τα οικονομικά θέματα και τα θέματα ασφάλειας μπορεί να σας ταλανίσουν περισσότερο, αυτό το χρονικό διάστημα των δυο μηνών. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ξανασκεφτείτε και να αναπρογραμματίσετε τα πλάνα σας, να δείτε τι μπορείτε να περικόψετε από πλευράς εξόδων ή πως θα αυξήσετε με κάποιο τρόπο τα έσοδα σας. Στην ανάδρομη πορεία του Άρη μπορεί να καταλάβετε καλύτερα τι έχει αξία για σας, τι είναι σημαντικό, τι είναι αυτό που έχετε ανάγκη. Πολλές φορές το χρήμα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο ο χρόνος μας. Άρα και η επιλογή της δουλειάς θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη και αυτό το κριτήριο. Από την άλλη, μπορεί να θυμώνετε αν νιώθετε ότι δεν πληρώνεστε όσο αξίζετε ή τουλάχιστον δεν λαμβάνετε τον σεβασμό και την αναγνώριση από τους εργοδότες σας κι αυτό να σας βάλει σε πειρασμό να κάνετε αλλαγές. Βέβαια καλό είναι τις αλλαγές να τις μεταθέσετε προς το τέλος της χρονιάς.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο του Σεπτεμβρίου είναι η ανάγκη να έχετε ένα καθημερινό πρόγραμμα, που να επιτρέπει να κάνετε τα δέοντα για να έχετε καλή φυσική κατάσταση και υγεία. Όσο κι αν βιάζεστε, όσο κι αν αισθάνεστε να σας κυνηγούν οι υποχρεώσεις, η μεγαλύτερη υποχρέωση είναι αυτή απέναντι στον εαυτό σας και τη διατήρηση της υγείας σας. Βρείτε χρόνο έστω για λίγο περπάτημα, άσκηση, για να μαγειρεύετε κάτι υγιεινό για τον εαυτό σας και όσους αγαπάτε.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για γλυκά και σνακ! Προσπαθήστε να αντισταθείτε και μείνετε πιστοί σε μια πιο υγιεινή ρουτίνα διατροφής. Το διάστημα παραμονής της Αφροδίτης στον Λέοντα μπορείτε να βελτιώσετε και να αναθερμάνετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις ή να προσφέρετε τα προϊόντα της δουλειάς σας πιο ελκυστικά. Ακόμη, είναι θετική και για κούρα ομορφιάς ή αισθητική περιποίηση.

Ο Οκτώβριος έρχεται αποφασισμένος να σας κάνει μαθήματα ρεαλισμού, σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει ακριβώς τι γίνεται γύρω σας. Αν είστε γειωμένοι, συνειδητοποιημένοι και δεν είστε από τους Ιχθύς που ίπτανται, τότε δεν θα έχετε μεγάλο πρόβλημα. Αν όμως τα πράγματα τα αντιλαμβάνεστε με ένα πιο ονειρικό και ανεδαφικό δικό σας τρόπο, τότε ετοιμαστείτε για απότομες προσγειώσεις. Το να είστε προσγειωμένοι δεν συνεπάγεται ότι χάνετε τη φύση σας, την πνευματική σας διάσταση, την αισιοδοξία και την ελπίδα σας, απλά ότι αντιλαμβάνεστε ποιες είναι οι συνθήκες στην καθημερινότητα σας και πώς πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Ισορροπία σημαίνει, τελικά, αγαπητοί μου Ιχθύες. Ο Οκτώβριος, από την πρώτη μέχρι την τελευταία του μέρα, είναι απαιτητικός μήνας και φέρνει στο προσκήνιο, κυρίως, θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά.

Τόσο η πρώτη Πανσέληνος του μήνα στις 2/10 όσο και η νέα Σελήνη στις 16/10 θα σας δώσουν πολύτιμα μαθήματα διαχείρισης των πόρων σας και θα σας μάθουν, αν δεν το γνωρίζετε ήδη, τι σημαίνει «οικονομία». Άλλωστε, το επιβάλλουν κι οι γενικότερες συνθήκες και ο ανάδρομος σε όλη τη διάρκεια του μήνα Άρης στον Κριό, που βρίσκεται μέσα στον τομέα των οικονομικών σας, να μάθετε να ζείτε με λιγότερα από αυτά που βγάζετε ή έστω με τόσα και όχι με δανεικά. Για όσους έχετε κοινό πορτοφόλι ή είστε παντρεμένοι, μπορεί οι περιορισμοί αυτοί να αφορούν στα οικονομικά του συντρόφου σας κι όχι απαραίτητα στο δικό σας εισόδημα. Ακόμη, μπορεί να προκύψουν ξαφνικά μέσα στον μήνα ανάγκες να επιλύσετε θέματα κληρονομικά, ασφαλειών, διατροφών ή χρήματα για κάποιες ανάγκες υγείας, που θα σας αναγκάσουν να βάλετε το χέρι στην τσέπη.

Μετά τις 13/10, με τον ανάδρομο Ερμή, φροντίστε λίγο περισσότερο θέματα επικοινωνίας, γιατί οι παρεξηγήσεις δεν αργούν και οπλιστείτε με υπομονή σε θέματα που σχετίζονται με τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας σχέδια ή κάποια ταξίδια. Να είστε συγκεντρωμένοι, επίσης, στην οδήγηση. Η Αφροδίτη απέναντι σας στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα στην Παρθένο, από τις 3/10 μέχρι τις 28/10, θα φροντίσει στα δύσκολα να έχετε κάποιες βοήθειες από το σύντροφο, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με Δία, Κρόνο, Πλούτωνα, δείχνουν ότι υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας πρόθυμοι να σας στηρίξουν και να βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Ακόμη, η Αφροδίτη σε αυτόν τον τομέα ξυπνά και την ερωτική σας διάθεση αν είστε μόνοι ή μόνες. Μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία ή μπορεί ακόμη να αποφασίσετε αν έχετε κάποια σχέση να την πάτε στο επόμενο στάδιο. Για κάποιους από σας παίζει και το ενδεχόμενο μιας επιστροφής από το παρελθόν ενός μετανιωμένου πρώην. Εσείς θα κρίνετε αν πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Σιγουρευτείτε όμως πριν ότι άλλαξαν τα πράγματα που σας ενοχλούσαν και τελείωσε η σχέση την πρώτη φορά. Το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου μέχρι τις 13, που θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής, προσπαθήστε να εξασφαλίσετε τα δεδομένα στον υπολογιστή, στο κινητό ή όπου αλλού αποθηκεύετε σημαντικές πληροφορίες. Κάνετε ένα έλεγχο επίσης στο μεταφορικό σας μέσο. Σημαντικές αγορές, όπως για παράδειγμα ένα καινούριο αυτοκίνητο ή υπολογιστής, δεν ευνοούνται αυτόν τον μήνα. Προτιμήστε μετά τα μέσα Νοεμβρίου να κάνετε μια τέτοια σημαντική αγορά.

Ακόμη, είναι πολύ σημαντικό τον Οκτώβριο να ασχοληθείτε εντατικά και με τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Βρείτε λίγο χρόνο για σας και σταματήστε να είστε ο σάκος του μποξ για τα προβλήματα των άλλων. Αντί να ακούτε καθημερινά τα δράματα στις ζωές των άλλων και να τα κάνετε δική σας υπόθεση, ασχοληθείτε με τη δική σας ζωή και κοιτάξτε να φροντίζετε τον εαυτό σας περισσότερο. Να τρέφεστε πιο υγιεινά, να γυμνάζεστε, να κοιμάστε. Ιδιαίτερη προσοχή στις 16/10 με τη νέα Σελήνη αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Μην εξαντλείτε τον οργανισμό σας. Η δεύτερη Πανσέληνος του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 31/10, αλλά δεν είναι αρνητική για το δικό σας ζώδιο. Μπορεί να υπάρχει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα, στις σπουδές ή μπορεί να έχετε μια είδηση που αφορά σε ένα στενό συγγενικό σας πρόσωπο, όπως για παράδειγμα σε κάποιο από τα αδέλφια σας.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2020

Χωρίς υπερβολές, ο Οκτώβριος συναγωνίζεται άνετα τον πιο απαιτητικό μήνα του 2020 ως τώρα και βγαίνει νικητής στα σημεία. Φυσικά αυτό δεν αφορά άμεσα τον καθένα από μας ξεχωριστά αλλά τις ευρύτερες συνθήκες όχι μόνο στην χώρα μας αλλά γενικότερα στον πλανήτη. Σας έχω προϊδεάσει ότι το πιο αιχμηρό διάστημα θα είναι η περίοδος του ανάδρομου Άρη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου καθώς συμπίπτει και με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή (13/10-3/11). Άρα πρέπει όλοι μας να είμαστε όσο γίνεται πιο προσεκτικοί, λιγότερο βιαστικοί και περισσότερο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι η υγεία μας σε όλα τα επίπεδα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και πνευματικά με ό,τι συνεπάγεται αυτό από πλευράς προσπαθειών. Ο μήνας ξεκινά με μια πύρινη Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού τα μεσάνυχτα της 1ης προς 2 Οκτωβρίου και τελειώνει με τον ίδιο τρόπο με μια Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 31/10. Στο ενδιάμεσο έχουμε την νέα Σελήνη στις 16/10 που κατά την προσωπική μου άποψη είναι πιο πιεστική κι από τις δυο Πανσελήνους μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι κι αυτό τον απαιτητικό μήνα δεν θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά, να νιώσουμε χαρά, να βρούμε χρόνο στην καθημερινότητα μας να ψυχαγωγηθούμε αλλά και να είμαστε παραγωγικοί. Απέναντι στην καταστροφολογία και την απαισιοδοξία πατώντας καλά τα πόδια μας στη γη θα ορθώσουμε το ανάστημα μας, θα διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και θα δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους μπορεί να την έχουν ανάγκη. Εγώ δεν θα πω θετική σκέψη…θα πω κριτική σκέψη και ανάλαφρη καρδιά όσο δύσκολος κι αν είναι ένας τέτοιος συνδυασμός. Καλό μήνα φίλες-οι μου!

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.