Ιχθύες ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Ιχθύες! Μετά από ένα εξάμηνο αιμορραγίας στον οικονομικό τομέα έρχεται επιτέλους η έξοδος του Άρη από τον τομέα αυτό και κάπως τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν. Βέβαια, ο Άρης είναι φυσικός κυβερνήτης του τομέα των οικονομικών σας και θα πρέπει να ξεπεράσει πρώτα κάποιες αντίξοες όψεις και μέσα στον Ιανουάριο, για να επέλθει μεγαλύτερη ισορροπία στο πορτοφόλι σας και να ανθίσουν οι προοπτικές σας. Από το ζώδιο του Ταύρου είναι σε μια φιλική θέση προς το ζώδιο σας και εξάπτει την περιέργεια και τη φαντασία σας. Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας με έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητα σας, πνευματική κόπωση, κυρίως, καθώς θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε πρακτικό επίπεδο, τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σπουδών. Φυσικά είναι μήνας για να βάλετε τα δυνατά σας να προωθήσετε την εργασία ή τα προϊόντα της εργασίας σας, να διαφημίσετε τις ικανότητες και το έργο σας και να ψάξετε καλύτερα τις προοπτικές των επαγγελματικών. Μήνας και για σοβαρή μελέτη επίσης, ειδικά αν είστε σε φάση εξετάσεων. Ακόμη είναι ένας ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας, καθώς η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μετά τις 8/1 σας φέρνει σε επαφή με φίλους, συνεργάτες, γνωστούς και με συνέργεια θα προσπαθήστε να υλοποιήσετε και τον πιο απαιτητικό σας στόχο. Η Νέα Σελήνη στις 13/1 στο ίδιο ζώδιο μπορεί να φέρει μια ευκαιρία σε προσωπικό επίπεδο, να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο, να γνωρίσετε ένα άτομο με δύναμη κι επιρροή που μπορεί να σας βοηθήσει κι επαγγελματικά, να γίνετε λίγο πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να κάνετε μια νέα αισθηματική γνωριμία. Αυτή μπορεί να γίνει και μέσω του διαδικτύου επίσης. Τα θέματα της υγείας και της δουλειάς θα εξακολουθήσουν να έχουν προτεραιότητα στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, καθώς μαζεύονται οι πλανήτες στον Υδροχόο. Σ’ αυτό το διάστημα ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί με τη φυσική σας κατάσταση. Ίσως πρέπει να βάλετε ένα πιο πειθαρχημένο κι οργανωμένο πρόγραμμα, τόσο στη διατροφή όσο και στην άσκηση. Οι περιορισμοί των συνθηκών δεν μπορεί να είναι πλέον δικαιολογία με την πρόοδο της τεχνολογίας!

Καλό μήνα Ιχθύες μου! Ο Φεβρουάριος πριν αρχίσουν τα γενέθλια σας, που φέτος ξεκινούν στις 18/2, είναι ένας μήνας με μεγάλη έμφαση στο παρασκήνιο, τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, την ψυχολογία σας, τις προετοιμασίες για τα νέα σας σχέδια. Είναι ένα πιο κλειστό κι εσωστρεφές διάστημα για σας, με μνήμες του παρελθόντος να έρχονται και να σας ζορίζουν κάποιες στιγμές, αλλά και με σπουδαίες ευκαιρίες να πετάξετε ό,τι σας βαραίνει, να διώξετε φαντάσματα του παρελθόντος και να βγείτε στο φως μόλις περάσει ο Ήλιος στο ζώδιο σας στις 18/2. Όλα τα παραπάνω είναι απόρροια του ανάδρομου Ερμή, τον οποίο αναλύω στο σχετικό μου άρθρο. Φυσικά θα κάνετε προτεραιότητα τα καλά επίπεδα υγείας. Θα φροντίσετε τον εαυτό σας σαν το πιο πολύτιμο σύμμαχο που έχετε στη γη. Γιατί η αλήθεια είναι πως αυτός είναι ο πολυτιμότερος σύμμαχος σας. Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που τονίζει την πνευματικότητα, την αυτογνωσία. Το εσωτερικό ταξίδι μπορεί να αποδώσει σπουδαία αποτελέσματα, ειδικά κοντά στις 11/2 με τη σπουδαία Νέα Σελήνη και τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από την 21η έως την 25η και από την 10η έως την 14η μοίρα των Ιχθύων μπορεί να έχετε μια τυχερή ευκαιρία είτε σε θέματα δουλειάς, είτε σπουδών, είτε ακόμη υγείας. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ και να το βρείτε. Σας έχω τονίσει από την αρχή της χρονιάς ότι έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας όλο το 2021. Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι από τους μήνες που θα το καταλάβετε καλύτερα. Σε ερωτικό επίπεδο τα πράγματα μέχρι τις 25/2 είναι είτε πιο άτονα είτε πιο μυστικά. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τους πλατωνικούς κυρίως έρωτες ή τους έρωτες που προέρχονται από φιλίες. Όταν θα περάσει στο ζώδιο σας όμως στις 25/2 θα στρέψει για τα καλά την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή. Άλλωστε και η Πανσέληνος στα γενέθλια σας στις 27/2 φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Κάτι αλλάζει και αλλάζει μόνο για τους καλύτερους λόγους, ακόμη κι αν δεν φαίνεται με το πρώτο. Μια σημαντική τροπή θα έχουν σχέσεις για τους γεννημένους 25 – 28/2.

Ο μήνας των γενεθλίων σας, σας θέλει πρωταγωνιστές του, να λάμπετε κάτω από τα κοσμικά φώτα, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα είναι πολύ εύκολος. Μολονότι θα συμβαδίζουν παράλληλα Ήλιος και Αφροδίτη μέχρι τις 20/3 στο ζώδιο σας και μετά τις 16/3 θα πάρει θέση και ο Ερμής, θα υπάρχει αυτό το αγκαθάκι που λέγεται Άρης στους Διδύμους για να μην σας αφήνει σε μεγάλη ησυχία.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους. Στις 5/3 έχουμε μια υπέροχη όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Δία που κυβερνά τον τομέα της καριέρας και μπορεί να έχετε μια καλή είδηση ή να βρείτε μια λύση είτε σε θέματα δουλειάς είτε σπουδών.

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους θα εστιάσει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι, την οικογένεια σας, την ακίνητη περιουσία σας και πιθανώς ένα νέο ξεκίνημα που επιθυμείτε να κάνετε. Βέβαια, μην ξεχνάτε τη φύση της Άριας επιρροής που πολλές φορές είναι συγκρουσιακή. Έτσι μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε γκρίνιες, παράπονα ή και προβλήματα στον χώρο του σπιτιού σαν ακίνητο. Σημασία έχει να βγουν όλα στην επιφάνεια και να ξέρετε τι έχετε να αντιμετωπίσετε, γι’ αυτό μην βάζετε κάτω από το χαλάκι τίποτε. Κάποιες στιγμές η επιρροή του Άρη μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο των εξελίξεων στα χέρια σας ή μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι από ένα μεγάλο όγκο υποχρεώσεων. Φυσικά θα υπάρχει η επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και της Νέας Σελήνης στις 13/3 που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, είτε σε ερωτικό είτε ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να βρείτε κάτι που σας κάνει ερωτικά κλικ. Όμως προσοχή στις εξιδανικεύσεις ειδικά σε γνωριμίες στις 11, 13, 14, 30/3. Προσέξετε περισσότερο τις πράξεις παρά τα λόγια που ακούτε. Μετά τις 20/3, καθώς οι πλανήτες προχωρούν στον Κριό, τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Μάλιστα στις 25, 26/3 μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα. Στις 28/3 με την Πανσέληνο στον Ζυγό πάλι τα οικονομικά είναι σε πρώτο πλάνο και μπορεί να κορυφώνεται μια πολύ αποδοτική κατάσταση σε αυτό τον τομέα.

Η έμφαση τον Απρίλιο είναι στα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών σας και με τις τόσο θετικές επιρροές που σχηματίζονται από τους πλανήτες στον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους και τον Δία στον Υδροχόο, μόνο εξαιρετικές μπορεί να είναι οι προδιαγραφές για το πορτοφόλι σας. Στις 6/4, 10/4, 14/4, 15/4 και 17/4, θα μπορούσατε να μάθετε για μια προαγωγή που συνοδεύεται κι από ένα οικονομικό αντίτιμο, να κάνετε μια κίνηση σε επιχειρηματικό επίπεδο που θα σας αποφέρει και οικονομικά ή μπορεί να βρείτε μια άκρη να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, να δεχτείτε ενίσχυση από την οικογένεια ή να βγάλετε χρήματα από μια δουλειά που μπορεί να την κάνετε κι από το σπίτι. Στα χρόνια του διαδικτύου πλέον όλα μπορεί να συμβούν χάρη στην τεχνολογία.

Δεν πρέπει όμως να δώσετε τροφή στις ανασφάλειες σας, αντιθέτως πρέπει να βγείτε μπροστά διεκδικώντας. Κι ας πάμε τώρα στην υποσημείωση. Όσοι έχετε τον Ήλιο σας ή τον ωροσκόπο σας στους Ιχθύς στις 21 μοίρες θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, καθώς στις 9/4 ο Άρης από τους Διδύμους θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, δημιουργώντας τάση για ψευδαισθήσεις, σύγχυση ή και προβλήματα σε σχέσεις. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Μετά τις 14/4 η Αφροδίτη θα περάσει σε μια πιο σταθερή και ευεργετική θέση για το δικό σας ζώδιο, στον Ταύρο, που αυτό θα βοηθήσει περισσότερο και στην προσωπική σας ζωή. Η είσοδος δε του Άρη στον Καρκίνο στις 23/4 θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στον ερωτικό τομέα, τον τομέα της δημιουργίας και των παιδιών. Μολονότι δεν θα είναι εύκολο να το διαπιστώσετε άμεσα στην τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, καθώς παράλληλα θα έχουμε από τις 23/4 μέχρι τις 28/4 κάποιες δύσκολες όψεις και μια Πανσέληνο ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, που μπορεί να φέρει περιορισμούς και μια αίσθηση απογοήτευσης. Αλλά θα είναι προσωρινή.

Καλό μήνα! Είστε σίγουρα αυτοί που θα επωφεληθείτε περισσότερο από τον Μάιο, καθώς μετά από 12 ολόκληρα χρόνια ο Δίας, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σας, επιστρέφει στο ζώδιο σας στις 14/5 για να κάνει κάποιο-α όνειρο σας πραγματικότητα. Βέβαια η πορεία του θα είναι σύντομη φέτος, αφού κάνει μια δοκιμαστική πτήση από τις 14/5 μέχρι το τέλος Ιουλίου ευνοώντας κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Οι υπόλοιποι Ιχθύες θα επωφεληθείτε το 2022. Και πάλι όμως, θα είναι προστατευτικός απέναντι στο ζώδιο σας αυτό το διάστημα. Με την είσοδο του Ερμή στις 4/5 και της Αφροδίτης στις 9/5 στο ζώδιο των Διδύμων, ο χώρος του σπιτιού και η οικογένεια θα είναι από τους σημαντικούς τομείς του μήνα. Επίσης σημαντικό θα είναι ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να κάνετε. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στον φιλικό σας Ταύρο είναι εξαιρετική για να θέσετε τους νέους σας στόχους. Αυτοί μπορεί να αφορούν θέματα σπουδών, επαγγελματικών εκκινήσεων, θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, διαδίκτυο, εκδόσεις, μάρκετινγκ, διαφήμιση, εμπορικές δοσοληψίες. Το σημαντικό είναι να έχετε ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε και να το εκδηλώσετε ώστε να ξεκινήσει και η υλοποίηση του. Στις 14/5 έρχεται σαν φύλακας άγγελος για το ζώδιο σας ο Δίας που θα βοηθήσει να εξελιχτείτε σε όλους τους τομείς. Η επιρροή του θα σας κάνει πιο αισιόδοξους και θα σας δώσει μια γεύση από μέλλον! Μετά τις 20/5 ξεκινά το πιο απαιτητικό διάστημα για όλους μας, καθώς το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου φιλοξενεί την πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη, που μπορεί για σας να σημαίνει αλλαγές σε θέματα καριέρας ή σπιτιού. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια χωροταξική αλλαγή ή αλλαγή πόστου! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις, καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις, προσπαθήστε όμως να μην στρεσάρεστε και πάρτε τον χρόνο σας, χωρίς να βιάζεστε όταν πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο σε επίπεδο προσωπικό όσο και επαγγελματικό. Σίγουρα θα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε και στην οικογενειακή σας ζωή και στην επαγγελματική. Ο μήνας ξεκινά με την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή στους Διδύμους που μπορεί να δημιουργήσει αρκετή αναστάτωση σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους στενούς συγγενείς ή και τα θέματα του σπιτιού ως ακίνητο. Μάλιστα, επειδή συνοδεύεται κι από την είσοδο της Αφροδίτης στις 2/6 στον Καρκίνο, αν υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα προβλήματα μπορείτε με δική σας πρωτοβουλία να τα επιλύσετε. Η Αφροδίτη φυσικά θα βοηθήσει ιδιαίτερα και στην προσωπική σας ζωή και τις ερωτικές σχέσεις. Αν είστε μόνες-οι θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να κάνετε γνωριμίες ή να αναζωογονήσετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Κανονίστε δραστηριότητες με το ταίρι σας πιο ευχάριστες, εκμεταλλευτείτε τον ωραίο καιρό και τις ελευθερίες που έχουμε για να βγείτε, να διασκεδάσετε, να δείτε φίλους. Στις 10/6 η έκλειψη στους Διδύμους ενεργοποιεί αλλαγές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε μια μετακόμιση. Άλλοι μπορεί να χρειαστεί λόγω συνθηκών να μετακομίσετε, π.χ. γιατί θα πάτε να σπουδάσετε σε ένα άλλο μέρος. Ή γιατί έρχεται ένας απόγονος και χρειάζεστε ένα μεγαλύτερο σπίτι. Πολλά τα σενάρια και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνουν όλα πραγματικότητα τώρα. Οι εκλείψεις μπορεί να λειτουργήσουν και σε άλλη στιγμή, π.χ. όταν ενεργοποιούνται από έναν πλανήτη όπως θα γίνει το φθινόπωρο. Στις 11/6 περνά ο Άρης στον Λέοντα μέσα στον τομέα της δουλειάς και της υγείας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να αφιερώνετε αρκετό χρόνο από δω και κάτω τόσο στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις όσο και στα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αν δεν νοιαστείτε να είστε υγιείς, τότε πώς θα καταφέρετε τους φιλόδοξους επαγγελματικούς σας στόχους; Το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 εγκαινιάζει το καλοκαίρι κι αυτό το καλοκαίρι, ειδικά για σας τους Ιχθύς του Φεβρουαρίου, μπορεί να είναι αξέχαστο. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για ένα ταξιδάκι, ένα τριήμερο μακριά από τη ρουτίνα, ενώ μπορεί να προκύψει και μια νέα γνωριμία που σας κάνει κλικ. Μετά τις 22/6 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής θα νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά για τις επιλογές και την κρίση σας. Στις 24/6 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να κάνει έναν στόχο σας πραγματικότητα αν έχετε γενέθλια κοντά στις 22/2. Αν έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχουν κάποιες συγκρούσεις με φίλους ή συνεργάτες και θα πρέπει να απέχετε από παιχνίδια δύναμης και εξουσίας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο μήνας ξεκινά με αρκετό άγχος και πίεση κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σας, για κάποιους όμως μπορεί να αφορούν και την υγεία ή την ψυχολογία σας. Βλέπετε έχουμε απανωτές δυο όψεις αντίθεσης του Άρη και της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Πολλές φορές ο Κρόνος βγάζει προς τα έξω τους ενδόμυχους φόβους στην επιφάνεια, τα άγχη μας, ενώ μπορεί να νιώθουμε πιο αδύναμοι και χωρίς ενέργεια. Μην το κάνετε όμως εσείς οι ίδιοι χειρότερο για τον εαυτό σας αναμασώντας δυσκολίες και αγωνίες. Πολύ σύντομα θα νιώθετε πολύ καλύτερα και πιο δυνατοί κι αυτή είναι υπόσχεση!

Η Νέα Σελήνη στις 10/7 δίνει μια πρώτη γεύση, καθώς πραγματοποιείται στον φιλικό σας Καρκίνο και θα νιώθετε ανανεωμένοι και πιο αισιόδοξοι γι’ αυτά που θα έρθουν. Είναι μια εξαιρετική Νέα Σελήνη για να είστε πιο δημιουργικοί, για να έχετε έμπνευση και να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε ή να διασκεδάσετε κάπως. Μια ερωτική σχέση, θέματα παιδιών ή ένα επαγγελματικό πρότζεκτ μπορεί να σας δώσουν χαρά εκείνες τις μέρες.

Στις 12/7 σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη. Το μυαλό σας κατακλύζεται από ιδέες και θα θελήσετε κάποια από αυτές να την υλοποιήσετε. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 15/7 αναζωπυρώνει την επιθυμία σας να αποδράσετε από την καθημερινότητα, να κάνετε διακοπές ή έστω να φύγετε για ένα γουηκέντ μακριά από τα προβλήματα και τη ρουτίνα. Αξιοποιήστε το με καλύτερο τρόπο.

Στο μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου τα επαγγελματικά και οι προοπτικές της δουλειάς είναι αυτά που κλέβουν την ενέργεια σας. Όπως καταλαβαίνετε ο Ιούλιος είναι ένας απαιτητικός και κουραστικός μήνας, αλλά και εξαιρετικά παραγωγικός και δημιουργικός. Στις 21/7 η Αφροδίτη περνά στον τομέα των σχέσεων και σας βγάζει κάπως από το καβούκι σας. Τόσο οι προσωπικές όσο και οι δημόσιες σχέσεις σας θα λάβουν μια τονωτική ένεση μετά τις 21/7. Στις 24/7 η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει τους γεννημένους τις πρώτες μέρες και μπορεί να δείχνει κάποια παρασκηνιακή δραστηριότητα. Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιο σας προσωρινά στις 29/7, για να επιστρέψει πιο γενναιόδωρος απέναντι σας στο τέλος της χρονιάς.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Είτε κάνετε διακοπές είτε όχι, τον Αύγουστο ένα μεγάλο μέρος της σκέψης και της προσοχής σας θα απορροφά ο τομέας της εργασίας. Για κάποιους και της υγείας. Βλέπετε, ενεργοποιείται ο άξονας Λέοντα-Υδροχόου από τις δυο κύριες φάσεις της Σελήνης κι η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε αυτούς τους τομείς. Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου στις 8/8 σας ωθεί να κάνετε καλύτερο προγραμματισμό των καθημερινών σας υποχρεώσεων και ευθυνών, ώστε να σας μένει χρόνος να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης και υγείας, αλλά και αυτών που αγαπάτε συμπεριλαμβανομένων και των κατοικίδιων ζώων σας. Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ, όπως και οι υποχρεώσεις, αλλά η νούμερο ένα προτεραιότητα σας είναι η υγεία κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε. Έτσι, οι διακοπές κρίνονται απαραίτητες ακόμη κι αν δεν μετακινηθείτε από το σπίτι σας. Βρείτε χρόνο έστω για μερικές βουτιές στην κοντινότερη παραλία ή φύγετε έστω ένα Σαββατοκύριακο. Η Νέα Σελήνη στις 8/8 μπορεί να δείξει ακόμη μια νέα επαγγελματική ευκαιρία που μπορεί να σας προτείνεται, που μάλιστα ίσως έχει τον χαρακτήρα του διαφορετικού από αυτά που συνηθίζατε να κάνετε. Προσοχή στις ερωτικές σχέσεις κοντά στη Νέα Σελήνη, καθώς την επόμενη κιόλας μέρα η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει να τα βλέπετε όλα ιδανικά. Μετά τις 16/8 ίσως είναι πιο κατάλληλο το διάστημα αν θέλετε να αποφασίσετε τι θα κάνετε -με την πιο ισορροπημένη Αφροδίτη στον Ζυγό. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται απέναντι σας και θα σας βάζει σε σκέψεις για τις σχέσεις σας, μολονότι ειδικά για τους αδέσμευτους θα φέρνει και πολλές ευκαιρίες γνωριμιών και νέων σχέσεων. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στις 18, 19/8 χρειάζεται προσοχή στον παρορμητικό τρόπο που μπορεί να εκφράζετε την ενόχληση σας με κάτι, ειδικά στον τομέα σχέσεων – συνεργασιών. Προσοχή και στις παρεξηγήσεις αυτές τις μέρες. Η Πανσέληνος στις 22/8, που ξεκινά να επηρεάζει από νωρίτερα, σας κάνει πιο διορατικούς, ενισχύει τη διαίσθηση σας και προσφέρει θετικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανάκαμψης και ενίσχυσης της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη, μπορεί να δημιουργεί ένα ιδιαίτερα θετικό παρασκήνιο γύρω από το όνομα σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, αλλά με έναν ευχάριστο κι εποικοδομητικό τρόπο, καθώς η Νέα Σελήνη στις 7/9 στην Παρθένο ενεργοποιεί αυτό τον τομέα στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, τον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο η Νέα Σελήνη μπορεί να εγκαινιάσει μια νέα συνεργασία, την εκκίνηση μιας σοβαρής και μακρόχρονης ερωτικής δέσμευσης, ενώ οι αδέσμευτες-οι μπορεί να κάνετε τώρα μια σημαντική γνωριμία. Ή αν είστε ήδη σε μια καλή σχέση να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε πλάνα συμβίωσης ή και επισημοποίησης. Αν κάνετε ένα επάγγελμα που έχει δημόσιο βήμα, στηρίζεται στην επικοινωνία και στην επαφή με το κοινό, αυτή η Νέα Σελήνη θα δώσει ώθηση στα σχέδια σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 10/9 στον Σκορπιό θα είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας, θα ανοίξει την όρεξη σας για ταξίδια με τον σύντροφό σας ή μπορεί να κάνετε μια γνωριμία τώρα με ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει ερωτικά, αλλά μπορεί να υπάρχει κάποια απόσταση γεωγραφική ή να έχετε διαφορές στην κουλτούρα, την εθνικότητα, την κοσμοθεωρία. Όπως και να έχει, δείτε τον έρωτα με ένα πιο ανοιχτό μυαλό και μην στενεύετε τις προοπτικές σας μόνοι σας. Μέχρι τις 14/9 σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν πολύ πιο έντονα με τον Άρη στην Παρθένο. Αμέσως μετά ο Άρης περνά στον Ζυγό και θα αναζητάτε μια λιγότερο επιφανειακή δέσμευση. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα είναι κι ο Ερμής στον Ζυγό στον ίδιο τομέα, αυξάνοντας την περιέργεια σας για οτιδήποτε είναι μυστικό, κρυμμένο, ταμπού ή αγγίζει τα όρια της μεταφυσικής. Άλλωστε, το ζώδιο σας έχει τις πνευματικές του ανησυχίες και ποτέ δεν σταματά να ψάχνεται. Από την άλλη, ο Ζυγός για σας αντιπροσωπεύει και τα θέματα των οικονομικών. Θα ψαχτείτε περισσότερο σε οικονομικές συνεργασίες, φορολογικά θέματα, επενδύσεις, διατροφές, ασφάλειες κλπ. Προσπαθήστε να επιλύσετε οικονομικά προβλήματα πριν τις 26/9 που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής. Στις 21/9 η Πανσέληνος στο ζώδιο σας ρίχνει φως και αποκαλύπτει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε παρακάτω.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Η κατεύθυνση του Οκτωβρίου είναι περισσότερο πρακτική, ωθώντας την προσοχή σας σε θέματα των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, αλλά και των οικονομικών. Είναι ένας μήνας που θα ασχοληθείτε περισσότερο με το ισοζύγιο των εσόδων-εξόδων σας, είτε αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δείτε πώς θα κάνετε επωφελείς διακανονισμούς για χρέη ή οφειλές προς το δημόσιο, τις τράπεζες, να ξαναδείτε παλιότερες συμφωνίες αλλάζοντας ίσως όρους ή να ξεσκονίσετε συμβόλαια, ασφάλειες, επενδύσεις για να έχετε μια συνολική εικόνα της οικονομικής σας διαχείρισης. Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να μην βοηθά σε νέες συμφωνίες τόσο πολύ, αλλά είναι εξαιρετικός για «διορθώσεις». Η Νέα Σελήνη στις 6/10 εφιστά την προσοχή σας και σε ξαφνικά έξοδα, αλλά και σε θέματα υγείας. Πότε ήταν ας πούμε η τελευταία φορά που πήγατε στον οδοντίατρο; Μήπως πρέπει να κάνετε ένα τσεκ απ αν δεν το έχετε ήδη προγραμματίσει; Στις 7/10 η Αφροδίτη παίρνει την άγουσα από τον Σκορπιό και προχωρά στον Τοξότη. Η θέση της αυτή δεν είναι πολύ βοηθητική αν επιδιώκετε να κάνετε μια νέα σοβαρή σχέση, αλλά δεν είναι αρνητική αν έχετε ήδη σχέση ή αν απλώς θέλετε να παίξετε και να φλερτάρετε. Από αυτή τη θέση η Αφροδίτη θα βοηθήσει κυρίως σε θέματα καριέρας, να γίνετε πιο ορατοί στο περιβάλλον της δουλειάς σας, να έχετε καλύτερες σχέσεις με προϊσταμένους και συνεργάτες, αλλά να εκπέμπετε και περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση σε αυτό που κάνετε. Οι ορθές πορείες του Δία και του Κρόνου θα βοηθήσουν στη διάρκεια του μήνα να νιώσετε ούτως ή άλλως μεγαλύτερη σιγουριά για τα ταλέντα και τις ικανότητες σας και να εξελιχτείτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Φυσικά το πιο σημαντικό σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου είναι να προσέχετε τον εαυτό σας και να μην τον εξωθείτε σωματικά και ψυχολογικά στα άκρα. Η Πανσέληνος στις 20/10 αφορά πάλι στον τομέα των οικονομικών και μπορεί να υπάρχει μια διαφωνία ή μια κατάσταση που σας δημιουργεί ανασφάλεια σε επίπεδο οικονομικό, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ευτυχώς είναι κάτι που θα επιλυθεί άμεσα. Μετά τις 23/10 ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και στις 30/10 ο Άρης επίσης περνά σε αυτό το ζώδιο, φέρνοντας θετικότερες εξελίξεις στην πορεία σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2021

Μπαίνουμε στον Οκτώβριο, τον μήνα που ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά στην πορεία του θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή και να εξομαλύνουν κάποια πράγματα, αλλά και να πυροδοτούν εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να μας προβληματίσει κυρίως σε δυο διαστήματα, στις δυο φορτισμένες φάσεις της Σελήνης (Νέα Σελήνη στις 6/10 και Πανσέληνος στις 20/10).

Η Νέα Σελήνη της έντασης και των αλλαγών

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 6/10 με συμμετοχή του Άρη σε σύνοδο και του Ουρανού σε χιαστί όψη. Έτσι, αυτό το φεγγάρι συνδέεται με υψηλή ενέργεια, πάθος, αποφασιστικότητα, πρωτοβουλίες, αλλά ταυτόχρονα και με θυμό, εκδήλωση βίας εξαιτίας της συνόδου με τον Άρη, αλλά και με ανυπομονησία, επαναστατικότητα και ακραίες αλλαγές εξαιτίας της όψης με τον Ουρανό. Ο Άρης δεν είναι από μόνος του αρνητικός ως επιρροή, αντιθέτως είναι ο πλανήτης της δράσης και της γενναιότητας. Όταν όμως σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό, τότε μπορεί να εκδηλώσει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι βρίσκονται στο στόχαστρο αυτής της Νέας Σελήνης και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Ανάδρομος Ερμής

Ήδη μπαίνοντας στον Οκτώβριο ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα συνεχίσει σε αυτή τη φάση μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Μετά τις 18/10 ή μάλλον ακόμη καλύτερα μετά τις 20/10 θα αρχίσει να γίνεται πιο βοηθητικός. Στο διάστημα αυτό μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σχέσεων, να είμαστε πιο αναβλητικοί κι αναποφάσιστοι, να βιώνουμε καθυστερήσεις, αναβολές, μικροαναποδιές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Από την άλλη, μας δίνεται η ευκαιρία αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα σε μια σχέση, όσο δύσκολα κι αν είναι, να τα αντιμετωπίσουμε, ώστε να επιλυθούν.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Στις 7/10 η Αφροδίτη φεύγει από τη θέση αδυναμίας της τον Σκορπιό και προχωρά στον ενθουσιώδη και περιπετειώδη Τοξότη, δίνοντας μια πιο διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη διάθεση στις σχέσεις μας, αλλά και την ανάγκη να ταξιδέψουμε, να αλλάξουμε παραστάσεις, να μάθουμε καινούρια πράγματα.

Οι ανάδρομοι… που γίνονται ορθόδρομοι

Ο Πλούτωνας είναι ο πρώτος που μπαίνει στον χορό των ορθοδρομήσεων αυτό τον μήνα και την επόμενη μέρα της Νέας Σελήνης γυρίζει σε ορθή πορεία. Να σας θυμίσω ότι ήταν ανάδρομος από το τέλος Απριλίου. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με το θάνατο και την αναγέννηση σε συμβολικό επίπεδο. Ας δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να αναγεννηθούμε λοιπόν και να παρουσιάσουμε μια πιο εξελιγμένη έκδοση του εαυτού μας, είτε σε εξωτερικό επίπεδο (εμφάνιση, υγεία, κλπ.) είτε εσωτερικά και ψυχολογικά.

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 12/10 μετά από 4 μήνες ανάδρομης φαινομενικά πορείας, που μας επέτρεψε να χαλαρώσουμε λίγο περισσότερο σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς με την πανδημία. Όμως τώρα γυρίζει σε ορθή πορεία και πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, καθώς ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Η ορθή του πορεία θα βοηθήσει σταδιακά να έχουμε εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικών.

Ο επόμενος πλανήτης που γυρίζει ορθός είναι ο Δίας στον Υδροχόο και από τις 19/10 θα επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις στην καθημερινότητα μας και θα μας κάνει μια ένεση αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας.

Θα ακολουθήσει ο Ερμής που μετά από στάση 2 ημερών θα είναι ορθός μετά τις 19/10.

Μια «θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10

Στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, θα βρίσκεται η Σελήνη στη φάση της Πανσελήνου του Οκτωβρίου κι ο Ήλιος με τον Άρη απέναντι στον Ζυγό, δημιουργώντας εντάσεις και τάση για μια ιδιαίτερα εύφλεκτη ατμόσφαιρα που τα νεύρα, ο θυμός, τα πάθη, η βιασύνη κι η παρόρμηση θα περισσεύουν. Προσπαθήστε να πάτε με το «κύμα», αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις και να υπερβάλλετε και μην μπαίνετε σε διαδικασία να θέλετε να τα ελέγχετε όλα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ψυχραιμία! Από τις 19/10 μέχρι τις 23/10 είναι το πιο εύφλεκτο διάστημα του Οκτωβρίου. Στις 23/10 θα περάσει κι ο Ήλιος στον Σκορπιό κι επειδή ο μοντέρνος και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, Άρης και Πλούτωνας, θα βρίσκονται σε όψη έντασης, θα κάνει τη μετάβαση στο ζώδιο του Σκορπιού ιδιαίτερα ταραχώδη.

Άρης στον Σκορπιό

Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Άρη στο παραδοσιακό ζώδιο της διακυβέρνησης του, τον Σκορπιό, δίνοντας μας την ευκαιρία να αφοσιωθούμε στους στόχους μας και κυρίως να διακρίνουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον.

[...]