Ιχθύες ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2023

Καλό μήνα! Η χρονιά ξεκινά με κάποια διστακτικότητα, καθώς συνεχίζονται ακόμη οι ανάδρομες πορείες του Άρη στους Διδύμους και του Ερμή στον Αιγόκερω. Γι’ αυτό μην βιαστείτε καθόλου στα συμπεράσματα σας για το πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος και ο πρώτος του μήνας κρίνοντας μόνο από τις πρώτες ημέρες. Στις 03/01 η Αφροδίτη θα περάσει στον Υδροχόο δίνοντας σας μαθήματα αυτοπεποίθησης. Στις 04/01 η συνάντηση Αφροδίτης-Δία μπορεί να συνεισφέρει σε οικονομικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Στις 07/01 σχηματίζεται η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς στο φιλικό προς το δικό σας ζώδιο του Καρκίνου, αλλά σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε εξελίξεις σε μια ερωτική σχέση ή ακόμη και σε θέματα παιδιών. Προσέξτε όμως με αυτό το φεγγάρι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες κι ακόμη φανείτε υπομονετικοί με τους στόχους σας, αν βλέπετε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν εμπόδια και δεν υλοποιούνται όπως θα επιθυμούσατε. Αν τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίσατε προβλήματα σε οικογενειακό επίπεδο ή με ένα ακίνητο, ή αν ήρθαν στην επιφάνεια άλυτα προβλήματα του παρελθόντος, μετά τις 12/01 θα καταφέρετε να βρείτε ικανοποιητικές λύσεις, καθώς ο Άρης θα γυρίσει σε ορθή πορεία σε αυτόν τον τομέα. Μετά τις 18/01 τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλούν με πιο ταχείς ρυθμούς και να ξεμπλοκάρεται η επικοινωνία, καθώς θα γυρίσει σε ορθή πορεία και ο Ερμής. Θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε καλύτερα, να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες με πιο επιτυχή τρόπο, να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες και φίλους, αλλά και να απαλλαχτείτε από εκνευριστικά απρόοπτα σε θέματα τεχνολογίας ή και μετακινήσεων. Αν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου αξιοποιήστε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Στις 21/01 έρχεται η πιο ευοίωνη και γλυκιά Νέα Σελήνη των τελευταίων μηνών, που έχει τη δύναμη να σας βοηθήσει τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Εσείς μπορεί να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση που θα συμπεριλαμβάνει ένα καλό οικονομικό αντίτιμο. Αυτή η Νέα Σελήνη ακόμη βοηθά αν θέλετε να ταξιδέψετε, να αποκτήσετε ένα νέο χόμπι, να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε σε επίπεδο επιμόρφωσης και σεμιναρίων και γενικά είναι υποστηρικτική για τα νέα σας σχέδια. Το καλύτερο ο Ιανουάριος το φυλά για το τέλος, καθώς στις 27/01 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιο σας και θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση μιας ιδιαίτερα ερωτικής περιόδου ή έστω μιας περιόδου πιο ευχάριστης και ικανοποιητικής σε προσωπικό επίπεδο.

Καλό μήνα Ιχθύες μου! Ο Φεβρουάριος, πριν αρχίσουν τα γενέθλια σας που φέτος ξεκινούν στις 19/2, είναι ένας μήνας με μεγάλη έμφαση στο παρασκήνιο, τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, την ψυχολογία σας, τις προετοιμασίες για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια. Είναι ένα πιο κλειστό κι εσωστρεφές διάστημα για σας, με μνήμες του παρελθόντος να έρχονται και να σας ζορίζουν κάποιες στιγμές, αλλά και με σπουδαίες ευκαιρίες να πετάξετε ό,τι σας βαραίνει, να διώξετε φαντάσματα του παρελθόντος και να βγείτε στο φως μόλις περάσει ο Ήλιος στο ζώδιο σας στις 19/2. Βέβαια μέχρι να ξεκινήσουν τα γενέθλια σας θα φιλοξενείτε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, που θα λειτουργεί σαν μαξιλαράκι ασφαλείας σε ό,τι δύσκολο μπορεί να προκύπτει. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνισή σας, δείξτε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας, δώστε το πράσινο φως για να ξεκινήσει ένα φλερτ ή μια σχέση. Στις 05/02 η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου μπορεί να φέρει μια ξαφνική τροπή σε θέματα επαγγελματικών, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί κάποιος συνεργάτης να αποφασίζει να φύγει από τη δουλειά ή μπορεί να αποφασίσετε εσείς οι ίδιοι να ψάξετε κάπου καλύτερα την τύχη σας επαγγελματικά, ειδικά αν είστε δυσαρεστημένοι. Προσεκτικοί πρέπει να είστε αυτές τις μέρες που περιβάλλουν την Πανσέληνο και με τις σχέσεις σας, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους. Στην πορεία του Φεβρουαρίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα σε μια ερωτική σχέση. Θα νιώθετε ότι σας αγαπούν και θα είστε πρόθυμοι κι εσείς να δείξετε τα βαθιά σας συναισθήματα στον σύντροφό σας. Αν είστε μόνες-οι και γεννημένοι κοντά στις 14, 15/02 προσέξτε, παρόλα αυτά, σε νέες γνωριμίες που μπορεί να σας ενθουσιάζουν και να έχουν μια παραμυθένια αίσθηση. Ζήστε το, αλλά μην πέφτετε με τα μούτρα. Ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο σας στις 19/02 και ακολουθείται από τη Νέα Σελήνη στις 20/02 στο ζώδιο σας. Κάτι αλλάζει και αλλάζει μόνο για τους καλύτερους λόγους, ακόμη κι αν δεν φαίνεται με το πρώτο. Μια σημαντική τροπή θα έχουν σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Η είσοδος της Αφροδίτης την ίδια μέρα στο ζώδιο του Κριού θα βοηθήσει ιδιαίτερα στα οικονομικά σας. Καθώς η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία στον Κριό αρχές Μαρτίου, φαίνεται ότι έρχεται κάτι πολύ δυνατό στον οικονομικό τομέα.

Για τις ευνοϊκές και τις δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου πατήστε εδώ.

Ο μήνας των γενεθλίων σας αγαπητοί μου Ιχθύες είναι ο πιο σημαντικός του 2023, όχι μόνο για το ζώδιο σας βέβαια, αλλά σίγουρα είστε από τους πρωταγωνιστές του. Με τον Ήλιο να λάμπει στο ζώδιο σας σαφώς είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων και με τον Ερμή από τις 03/03 μέχρι τις 18/03 στο ζώδιο σας θα θέλετε να εκφράσετε με πολλούς τρόπους τις σκέψεις, τις ιδέες σας. Αυτό θα είναι ένα αρκετά κουραστικό διάστημα με πολλές επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις και άγχος στην καθημερινότητα σας. Οι πιο απαιτητικές μέρες του μήνα είναι γύρω από την Πανσέληνο στις 07/03 στην Παρθένο που φέρνει σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο και γύρω από τις 16/03 που ο Ήλιος συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας και ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Οι μέρες αυτές μπορεί να σας κάνουν καχύποπτους, καθώς ίσως δεν θα είστε σίγουροι σε ποιον από το περιβάλλον σας μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη και μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη απογοήτευση. Από την άλλη μπορεί να αποκαλύπτεται ένα μυστικό, ένα ψέμα κάτι το οποίο προσπαθούσατε να αποφύγετε. Πιθανώς να κατηγορηθείτε για κάτι που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν ή να σας ζητήσουν τα ρέστα για μια συμπεριφορά ή μια δράση σας. Με το να πέφτετε ψυχολογικά ή να κατηγορείτε τον εαυτό σας ή τους άλλους για ό,τι συμβαίνει σαφώς δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα στη διαχείριση μιας κρίσης. Αναλάβετε την ευθύνη που σας αναλογεί και προσπαθήστε με υπομονή και ψυχραιμία να βγείτε από τη δύσκολη θέση. Ο λόγος που πλέον στη ζωή σας θα πρέπει να είστε λιγότερο παρορμητικοί είναι ο Κρόνος, που θα κάνει πανηγυρική είσοδο στο ζώδιο σας στις 07/03 τη μέρα της Πανσελήνου. Ένας καινούριος κύκλος εμπειριών ξεκινά και σε αυτό τον κύκλο, που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές του 2026, θα πρέπει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, πετώντας τις ψευδαισθήσεις και τα φανταστικά σενάρια. Ο Κρόνος απαιτεί ρεαλισμό και πειθαρχία. Αρχικά μπορεί να νιώσετε ένα πλήγμα στην αυτοπεποίθηση σας, αλλά όσο περνά ο καιρός θα δυναμώνετε, θα πατάτε πιο γερά στα πόδια σας και θα κατανοήσετε τις ανάγκες του εαυτού σας με τον καλύτερο τρόπο. Αναλυτικά για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αν έχετε ωροσκόπο στους Ιχθύς διαβάστε την επιρροή του πατώντας εδώ. Η Νέα Σελήνη στις 21/03 στον Κριό θα βοηθήσει να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ή οικονομικό ξεκίνημα. Μια από τις πιο σημαντικές όμως πλανητικές αλλαγές του μήνα είναι η έξοδος του Άρη από τους Διδύμους και η είσοδος του στον φιλικό σας Καρκίνο. Ξεκινά ένα σαφώς πιο δημιουργικό, ευχάριστο και διασκεδαστικό διάστημα για σας, που θα το διαπιστώσετε περισσότερο τον επόμενο μήνα. Η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/03 και μέχρι τις 10/06 θα βοηθήσει να απαλλαγείτε από φαντάσματα του παρελθόντος και να πετάξετε ό,τι είναι τοξικό στη ζωή σας.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Μάρτιος 2023

Αν έπρεπε να ιεραρχήσω με κριτήρια σημαντικότητας τους μήνες του 2023, θα έλεγα με σιγουριά ότι ο Μάρτιος είναι αυτός που προΐσταται όλων. Καταρχάς έχουμε μαζεμένες τις περισσότερες πλανητικές αλλαγές από κάθε άλλο μήνα της χρονιάς και δευτερευόντως έχουμε τις πλέον επιδραστικές πλανητικές αλλαγές, καθώς αλλάζουν ζώδιο δυο αργοί πλανήτες: ο Κρόνος στις 07/03 που περνά στους Ιχθύς και ο Πλούτωνας στις 23/03 που περνά στον Υδροχόο. Ο Πλούτωνας βέβαια θα μας δώσει μόνο μια πρόγευση, καθώς τον Ιούνιο θα επιστρέψει στον Αιγόκερω για κάποιους μήνες ακόμη. Ο Κρόνος και οι Ιχθύες είναι ένα περίεργο ζευγάρι, καθώς ο Κρόνος αγαπά την πειθαρχία, τις ευθύνες, τα όρια, ενώ οι Ιχθύες έχουν μια πιο ψυχεδελική, πνευματική, ονειρική διάσταση που δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στον πλανήτη του σκληρού ρεαλισμού. Την τελευταία φορά που ο Κρόνος βρισκόταν στους Ιχθύς ήταν από το 1993 μέχρι το 1996 και η προτελευταία από το 1964-1967. Όσοι είστε μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορείτε να γυρίσετε πίσω σε αυτά τα διαστήματα, γιατί κάποια μοτίβα που κυριάρχησαν στις ζωές σας τότε, μπορεί με κάποιο τρόπο να επαναληφθούν. Αν έχετε γεννηθεί σε αυτά τα διαστήματα τότε θα βρίσκεστε σε αυτό που ονομάζουμε στην αστρολογία «Κρόνια επιστροφή» μέχρι το 2026. Μέχρι τότε μπορεί να κλείσετε κεφάλαια στη ζωή σας και να σπείρετε τους σπόρους του καινούριου που θα έρθει. Το πώς θα επηρεαστείτε φυσικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες στον αστρολογικό σας χάρτη. Αναλυτικά για το πώς επηρεάζει ο Κρόνος στους Ιχθύς, μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Ο μήνας θα ξεκινήσει με μια ιδιαίτερα θετική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία στις 02/03 στο ζώδιο του Κριού, που θα ευνοήσει ιδιαίτερα Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου τόσο σε προσωπικά όσο και σε οικονομικά θέματα. Τη μέρα που ο Κρόνος θα προχωρήσει στους Ιχθύς στις 07/03 έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στην Παρθένο, που μας καλεί να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα έχουμε κι όχι να τα αποφύγουμε ή να αναβάλλουμε τη λύση τους για αργότερα. Το βράδυ της 20ης Μαρτίου ο Ήλιος προχωρά στον Κριό και έχουμε την εαρινή ισημερία. Μια νέα αστρολογική χρονιά ξεκινά και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε πρωτοβουλίες, καθώς στις 21/03 έρχεται η Νέα Σελήνη στο ίδιο μαχητικό και δυναμικό ζώδιο που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και τις δράσεις. Ο Πλούτωνας στις 23/03 θα περάσει στον Υδροχόο, τη θέση που θα κρατήσει για τα επόμενα 20 χρόνια, φέρνοντας βαθιές αλλαγές στις ζωές μας και επαναστατική διάθεση. Θα χρειαστεί να αναδιοργανώσουμε τις προτεραιότητες μας ως κοινωνία και θα στραφούμε περισσότερο στην τεχνολογία, την τεχνητή νοημοσύνη, το διάστημα. Αναλυτικά για το πώς θα επηρεάσει ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Η επόμενη σημαντικότατη αλλαγή του Μαρτίου είναι η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 25/03. Ο Άρης κατά παρέκκλιση έμεινε από τις 20/08/22 στο ζώδιο των Διδύμων φέρνοντας ιδιαίτερες εξελίξεις, αλλά και αρκετή σύγχυση στα μεταβλητά ζώδια. Στις 25/03 θα περάσει στον Καρκίνο και θα οδηγήσει σε μια πιο μαχητική περίοδο ιδιαίτερα Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Καιρός να ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες μας, να εκπονήσουμε ένα πλάνο και να ετοιμαστούμε για όλα τα νέα που θα έρθουν στη ζωή μας χωρίς φόβο και πάθος. Άλλωστε ο Μάρτιος είναι μόνο η αρχή!

[...]