Ιχθύες ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο Ιανουάριος είναι ένας ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας για σας, που σας επιτρέπει να αναπτύξετε πιο στενές σχέσεις με κάποιους ανθρώπους από το επαγγελματικό ή φιλικό σας περιβάλλον, αλλά και να επεκτείνετε τον κύκλο σας. Αυτό άλλωστε είναι το μήνυμα της πρώτης Νέας Σελήνης του έτους στον Αιγόκερω στις 2/1. Η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στον 11ο οίκο των φίλων, της συμμετοχής σας σε ομάδες, οργανώσεις, κόμματα, γκρουπ ομοϊδεατών και συνοδοιπόρων σας στη ζωή, αλλά και της τεχνολογίας. Με κάποιο τρόπο θα επιδιώξετε περισσότερες επαφές, αλλά και έναν πιο ηγετικό ρόλο. Όμως, καθώς σε όλη τη διάρκεια σχεδόν του μήνα στον ίδιο τομέα θα είναι φαινομενικά ανάδρομη η Αφροδίτη, θα είστε σε σκέψεις αλλαγών και επαναπροσδιορισμού των σχέσεων σας και του ρόλου που παίζεται στην όποια κοινότητα ανήκετε. Άλλωστε με τον Δία στο ζώδιό σας, σας αξίζει να έχετε δίπλα σας τους καλύτερους και μόνο αυτούς. Παρόλα αυτά, ο Ιανουάριος απέχει αρκετά από το να θεωρηθεί ένας χαλαρός μήνας. Βλέπετε μέχρι τις 23/1 ο Άρης από τον Τοξότη θα πολιορκεί το ζώδιό σας και θα σας ζορίζει με υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και με τη σχετική αγωνία για την έκβαση των εξελίξεων σε επίπεδο καριέρας. Στις 15/1 ο Ερμής από τον Υδροχόο θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ίσως νιώσετε πιο έντονη την ανάγκη να αποτραβηχτείτε λίγο από την επαφή με τους ανθρώπους και να μείνετε κάπως πιο συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Η μοναξιά ποτέ δεν σας τρομάζει, ιδιαίτερα όταν έχετε την επείγουσα ανάγκη να συνδεθείτε με το κέντρο σας και τις επιθυμίες της ψυχής σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα συνεχιστεί μετά τις 26/1 σε άλλο ζώδιο, σε αυτό του Αιγόκερου και πιθανώς να έχετε απρόοπτες συναντήσεις και επαφές με άτομα από το παρελθόν σας προσωπικά ή επαγγελματικά. Προσέξτε μόνο μην κάνετε τα ίδια λάθη πάλι. Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου είναι αρκετά ζόρικη για όλους και σίγουρα ιδιαίτερα έντονα συναισθηματική στον Καρκίνο. Ερωτικές σχέσεις μπορεί να φτάσουν σε ένα όριο και να περάσουν κρίση. Μετά τις 24/1 ο Άρης σας απαλλάσσει από την πίεση και προχωρά στον Αιγόκερω, ενθαρρύνοντας σας να κυνηγήσετε τους στόχους σας!

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Αν και ο Φεβρουάριος ξεκινά λίγο πιο άτονα για το ζώδιο σας με τη Νέα Σελήνη στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, η πορεία του μήνα είναι σαφώς πολύ πιο δυναμική. Η Νέα Σελήνη την 1η Φεβρουαρίου λαμβάνει χώρα μέσα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ενθαρρύνοντας σας να φροντίσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, να χαλαρώσετε κάπως από τις υπερπροσπάθειες του προηγούμενου μήνα, να ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Να διώξετε μερικές ευθύνες ή όγκο δουλειάς από πάνω σας, αλλά και να κλείσετε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Καθώς όμως η Νέα Σελήνη σχηματίζεται μέσα στο πλαίσιο του ανάδρομου Ερμή, θα χρειαστεί να περιμένετε λίγες ημέρες μέχρι να ομαλοποιηθεί το πράγμα. Για την επιρροή της Νέας Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ. Ο Ερμής γυρίζει ορθός στις 4/2 και μέχρι τις 14/2 θα είναι υποστηρικτικός προς το ζώδιο σας από τον Αιγόκερω. Στο ζώδιο αυτό βρίσκεται και μια πλειάδα πλανητών σε όλη τη διάρκεια του μήνα, η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας, δίνοντας έμφαση στη συλλογική δουλειά, στις σχέσεις με συνεργάτες, φίλους, τον κοινωνικό σας κύκλο, τις ομάδες και τα γκρουπ που ανήκετε ή ηγείστε έχοντας κοινούς στόχους. Πιθανώς μέχρι τις αρχές του άλλου μήνα να έχετε κάνει κάποιο ξεκαθάρισμα και μια επιλογή των προσώπων που θέλετε να έχετε στο πλευρό σας, αλλά θα έχετε ξεκαθαρίσει και ποιους στόχους θέλετε να κυνηγήσετε στην καινούρια χρονιά, καθώς ξεκινούν και τα γενέθλια σας. Στις 16/2 Αφροδίτη και Άρης συναντιούνται στον Αιγόκερω φέρνοντας εξελίξεις σε θέματα σχέσεων με φίλους, ενώ μπορεί και μια σχέση να ξεκινήσει σε φιλική διάσταση και να εξελιχτεί σε κάτι πιο ερωτικό στην πορεία. Αν τα πράγματα σε μια φιλική σχέση ή με έναν συνεργάτη σας δεν πηγαίνουν όπως πρέπει ή όπως θα επιθυμούσατε, τότε μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες και έντονες αντιπαραθέσεις κοντά σε αυτή την ημερομηνία. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου τονίζοντας την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και τα θέματα των επαγγελματικών. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας στις 18/2 δίνει την εκκίνηση των γενεθλίων σας και κλείνει ακόμη ένα αστρολογικό έτος. Τα φετινά σας γενέθλια υπόσχονται να είναι πιο ευχάριστα, αλλά και γεμάτα θετικές προοπτικές για το μέλλον. Άλλωστε ξεκινούν με ένα τυχερό εξάγωνο του Δία από το ζώδιο σας με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι εδώ και δεν θα σας απογοητεύσει! Ξεκινά με μια ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 2/3 κι αν έχετε γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο η επιρροή της εκτείνεται σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Σκεφτείτε τους νέους στόχους σας προσωπικούς ή επαγγελματικούς, ξεκαθαρίστε πρώτα στο μυαλό σας τι θέλετε να κάνετε και μπείτε σε δράση. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Μικρά βήματα και μικρές αλλαγές μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια καλύτερη ζωή. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Στις 3/3 παρόλα αυτά, καθώς η Αφροδίτη ενώνει τις δυνάμεις της με τον Άρη και τον Πλούτωνα, μπορεί να νιώθετε την ένταση να ανεβαίνει στις κοινωνικές σας επαφές, στις σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Ίσως νιώθετε ότι οι διαφορές σας με κάποιον είναι αξεπέραστες και πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Στις 5/3 ο Ήλιος από το ζώδιο σας συναντά σε όψη συνόδου τον Δία, μια από τις πιο τυχερές όψεις που σας κάνει πιο αισιόδοξους και ανάβει μέσα σας την ελπίδα, παρά το δυσοίωνο πλαίσιο στο οποίο ζούμε, ότι θα τα καταφέρετε και θα επιτύχετε τους σημαντικούς σας στόχους. Στις 6/3 Αφροδίτη και Άρης προχωρούν στον Υδροχόο ενθαρρύνοντας σας να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ίσως είναι η στιγμή να κάνετε ένα τσεκάπ ή να μπείτε σε διατροφή και άσκηση ή να επιλύσετε ένα πρόβλημα υγείας που σας απασχολεί. Στις 13/3 η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σας βρίσκει σε μια στιγμή που η διαίσθηση σας λειτουργεί με έντονο τρόπο. Δώστε προσοχή στα όνειρα και στο ένστικτό σας, αλλά προσέξτε με ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας και δεν γνωρίζετε το παρελθόν τους. Μην είστε αφελείς και μην εξιδανικεύετε καταστάσεις. Στις 18/3 σχηματίζεται η Πανσέληνος στην Παρθένο απέναντι σας, δίνοντας έμφαση στις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Μια σχέση μπορεί να φτάνει σε ένα οριακό σημείο και ίσως πρέπει να γίνουν αλλαγές. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 δίνει έμφαση στα οικονομικά και μπορείτε να τα αυξήσετε με τους κατάλληλους χειρισμούς τα έσοδα σας.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Με όλα τα κοσμικά φώτα πάνω σας τον Απρίλιο, καλείστε να λάμψετε με κάθε τρόπο! Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ποσειδώνας στο ζώδιο σας σχηματίζουν πολυαστρία και σας φέρνουν στο επίκεντρο των εξελίξεων!

Ο μήνας ξεκινά με μια δυναμική Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου, που δίνει έμφαση στα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών και σας καλεί να «γειωθείτε» λίγο, αλλά και να σταματήσετε να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο. Με τόση θετική ενέργεια που έρχεται στην πορεία του μήνα, δεν υπάρχει κανένας λόγος πραγματικά να σας παίρνει από κάτω και να είστε απαισιόδοξοι. Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες ημέρες του Απριλίου, καθώς σχηματίζεται η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο, φέρνουν αρνητικά ίσως συναισθήματα και μπορεί να νιώθετε φοβισμένοι, ανίσχυροι ή μπορεί να αντιμετωπίζετε και κάποια προβλήματα είτε σε θέματα εργασίας είτε ακόμη και υγείας, αφού οι δυο πλανήτες συναντιούνται στον Υδροχόο στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Προσπαθήστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας, να είστε υπομονετικοί και ευγενικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους γύρω σας. Μετά τις 6/4 σταδιακά θα αρχίσετε να είστε πιο αισιόδοξοι και σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, που σε συνδυασμό με τον Δία και τον Ποσειδώνα που συναντιούνται σε όψη συνόδου στις 12/4 θα απογειώσουν τη διάθεση σας, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία σας και θα σας κάνουν να πιστέψετε πιο πολύ στις δυνάμεις σας δείχνοντας περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ο Απρίλιος έχει τη δύναμη να σας μεταμορφώσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, αρκεί να είστε δεκτικοί στις προκλήσεις και τολμηροί στις διεκδικήσεις σας. Σπουδαίο ρόλο φυσικά θα παίξει και ο έρωτας! Έτσι, ακόμη κι εσείς που δεν συντροφεύεστε αυτή τη στιγμή, θα έχετε πλείστες ευκαιρίες να γνωρίσετε, να φλερτάρετε, να ερωτευθείτε. Βέβαια οι γεννημένοι κοντά στις 13, 14/3 προσέξτε λίγο τις ωραιοποιήσεις των καταστάσεων, καθώς ο Ποσειδώνας που συμμετέχει σε όψεις μπορεί να σας παγιδέψει σε εξιδανικεύσεις. Ενθουσιαστείτε, αλλά μην επενδύσετε αισθηματικά και οικονομικά πριν σας αποδείξει ο χρόνος ότι αυτό που είδατε ήταν όντως χρυσός. Για να βρείτε τις μοίρες του ζωδίου και του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ. Τον Απρίλιο μη σας κάνει εντύπωση ότι θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς, θα θέλουν όλοι να είναι κοντά σας, αλλά προσέξτε και τα ενεργειακά βαμπίρ που ρουφούν την καλή σας ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, μολονότι μετά τις 15/4 που θα σας επισκεφθεί ο Άρης θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην χαρείτε κιόλας κάποιες μέρες ανεμελιάς, ένα ταξιδάκι αναψυχής ή κάποιες εξόδους με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο μήνας θα τελειώσει με μια Ηλιακή έκλειψη στις 30/4 στον τομέα της επικοινωνίας και μπορεί να μπείτε σε διαδικασία συζητήσεων, διαπραγματεύσεων, συμφωνιών.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Η πορεία του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 21/5 είναι βοηθητική σε ό,τι αφορά τους στόχους σας. Αυτοί μπορεί να αφορούν θέματα σπουδών, επαγγελματικών εκκινήσεων, θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, διαδίκτυο, εκδόσεις, μάρκετινγκ, διαφήμιση, εμπορικές δοσοληψίες. Το σημαντικό είναι να έχετε ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε και να το εκδηλώσετε ώστε να ξεκινήσει και η υλοποίηση του. Εδώ όμως έρχεται το πρώτο επίπεδο δυσκολίας του Μαΐου, καθώς μετά τις 11/5 θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή και μάλιστα σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σας. Γι’ αυτό ή θα πρέπει να βιαστείτε μέχρι το αργότερο στις 9/5 ή θα πρέπει να το αφήσετε για τον Ιούνιο και συγκεκριμένα μετά τις 4/6 που θα γυρίσει ορθός ο Ερμής. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις, καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις, προσπαθήστε όμως να μην στρεσάρεστε και πάρτε τον χρόνο σας χωρίς να βιάζεστε όταν πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις. Από 11/5 μέχρι 23/5 που θα βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους, είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα στην οικογένεια σας ή μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις με μέλη από το οικογενειακό περιβάλλον που σας δημιουργούν ένταση και νεύρα. Προσπαθήστε να τα επιλύσετε με διάλογο και την ανάλογη ευγένεια. Στις 11/5 ο Δίας παίρνει την άγουσα από το ζώδιο σας και μετακομίζει στον Κριό μέσα στον τομέα των οικονομικών. Εκεί βρίσκεται από τις 2/5 κι η Αφροδίτη. Ο Δίας θα παραμείνει μέχρι τις 28/10 στον Κριό αρχικά προσφέροντας ευκαιρίες να τονώσετε τα εισοδήματα σας. Μια νέα δουλειά με καλύτερες αμοιβές, η αξιοποίηση ενός ακινήτου, κάποιο μπόνους ή αύξηση είναι μερικά από τα σενάρια του Δία σε αυτή τη θέση που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Στις 16/5 έρχεται η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στο ζώδιο του Σκορπιού, που αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σας κόσμο κι αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να σας δημιουργήσει προσωρινά μια αίσθηση απογοήτευσης. Ακόμη, μπορεί αυτή η έκλειψη να σημάνει το τέλος μια δραστηριότητας ή μπορεί να κλείνει ένας κύκλος σπουδών. Στις 23/5 ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 4/6 και μπορεί να έχετε τα κλασσικά συμπτώματα της ανάδρομης πορείας του στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Προσέξτε παρεξηγήσεις, λάθη, σύγχυση, τα μηνύματα, τα μέιλ και γενικώς την αλληλογραφία σας. Αν έχετε εξεταστική, μη βιάζετε να δώσετε το γραπτό σας αν δεν το ελέγξετε ενδελεχώς. Στις 24/5 ο Άρης επίσης εγκαταλείπει το ζώδιο σας και προχωρά στον Κριό. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι θα είστε αρκετά πιο ανέμελοι και ξεκούραστοι μέσα στον επόμενο μήνα. Η συνάντησή του δε με τον Δία στις 29/5 μπορεί να φέρει μια θετική οικονομική έκπληξη. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 πιθανώς να σας οδηγήσει σε μια αλλαγή στέγης αν είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, είτε οικογενειακά είτε επαγγελματικά.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούνιος είναι μήνας με πολύ απτές απαιτήσεις για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς Άρης και Δίας θα βρίσκονται σε όλη τη διάρκεια του σε ένα πρακτικό κομμάτι του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Τα λόγια και η θεωρία δεν έχουν θέση στον Ιούνιο. Εδώ και τώρα θα θέλετε να ξέρετε ρεαλιστικά τι κάνετε και βασικά πόσα βγάζετε από αυτό που κάνετε. Το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων θα σας απασχολήσει έντονα σε όλη τη διάρκεια του μήνα, προκειμένου να βάλετε μια τάξη στο πορτοφόλι σας. Άρης και Δίας θα σας βάλουν σε μια διαδικασία να πάρετε οικονομικές αποφάσεις και γιατί όχι κι ένα μικρό, αλλά υπολογισμένο ρίσκο. Οι πρώτες ημέρες του Ιουνίου μέχρι τις 4/6, που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής, μπορεί να σας εκνευρίσουν λίγο περισσότερο με καθυστερήσεις, λάθη, αναβολές. Μετά τις 4/6 όμως θα επιστρέψετε σε μια κανονικότητα σε επίπεδο επικοινωνίας. Η Πανσέληνος στις 14/6 αφορά κυρίως τον τομέα της καριέρας και κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσετε μια αλλαγή χωροταξική. Φυσικά αυτό θα μπορούσε να αφορά και τον χώρο του σπιτιού. Θα πάτε εκεί που νιώθετε μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης και θα έχετε την αίσθηση ότι οι στόχοι σας εκπληρώνονται. Παρόλα αυτά, από τις 14/6 ως τις 16/6 καλά θα κάνετε να μη βιαστείτε σε μια απόφαση που ίσως την πάρετε κάτω από συναισθηματική πίεση. Η ερωτική σας ζωή θα έχει ενδιαφέρον, μολονότι ο Ιούνιος δεν συγκαταλέγεται στους μήνες που είναι ιδιαίτερα απλόχερος σε αυτό τον τομέα. Οι έχοντες σχέση μπορείτε να τη βελτιώσετε και πιθανώς να κάνετε και σχέδια να συμβιώσετε. Αν είστε σε φάση αναζήτησης σχέσης, μέχρι τις 23/6 θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κάνετε μια συνάντηση που θα σας ικανοποιήσει. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να πάρει τα επάνω της με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6. Αν είστε μόνες-μόνοι και γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση ή να κάνετε τώρα μια συναρπαστική γνωριμία. Ακόμη, οι κυρίες του ζωδίου αν το επιθυμείτε μπορεί πιο εύκολα να προχωρήσετε σε μια εγκυμοσύνη. Γενικότερα αυτή η Νέα Σελήνη θα σας εμπνεύσει και θα σας προσκαλέσει να βάλετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας και να κάνετε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά.

Ο Ιούλιος είναι ένας έντονος σε επικοινωνιακό επίπεδο μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς ο Άρης προχωρά στον Ταύρο στον 3ο οίκο της επικοινωνίας, των επαφών, των συγγενικών δεσμών, των μετακινήσεων, αλλά και των συμφωνιών. Με κάποιο τρόπο μετά τις 5/7 θα έχετε ένα πιο πολυάσχολο και κουραστικό τέμπο στην καθημερινότητα σας και πολλά που πρέπει να κάνετε προκειμένου να απολαύσετε και κάποιες ημέρες διακοπών αυτό το καλοκαίρι. Αν ασχολείστε με κάποιο επάγγελμα επικοινωνίας, τα ΜΜΕ, με το εμπόριο, τον τουρισμό, την εκπαίδευση, το διαδίκτυο, τη διαφήμιση, τα ΜΜΜ, θα έχετε ένα πολύ πιο κουραστικό Ιούλιο, ιδιαίτερα μέχρι τις 18/7 που δεν θα έχετε και πολλές άλλες βοήθειες. Τον Ιούλιο θα έχετε και αρκετές διαπραγματεύσεις ή συζητήσεις για το μέλλον των επαγγελματικών σας ή κάποιες σοβαρές αγοραπωλησίες. Στις 13/7 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να βάλει σε κίνδυνο μια σχέση με έναν φίλο ή συνεργάτη, ή να δημιουργήσει ένταση και στην προσωπική σας ζωή, καθώς μπορεί να παιχτούν παιχνίδια δύναμης και εξουσίας ή παιχνίδια ελέγχου ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Μολονότι είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική Πανσέληνος για σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε, να μοιραστείτε τις απόψεις και τις ιδέες σας με τους άλλους, από την άλλη μπορεί να φέρει κάποιες αρρυθμίες σε μια σχέση. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Καρκίνο μέχρι τις 22/7 και θα σας απασχολεί η προσωπική σας ζωή. Όμως η Αφροδίτη δε θα βοηθά πολύ στο να κάνετε επιτυχημένες επιλογές σε σχέσεις μέχρι τις 18/7. Αντιθέτως θα είναι στο πλευρό σας όταν θα περάσει στον Καρκίνο στις 18/7. Εκεί θα ξεκινήσει ένα πιο ερωτικό διάστημα για σας με έμφαση στα φλερτ, τις νέες γνωριμίες και την αναθέρμανση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας για τους δεσμευμένους. Τα θέματα της δουλειάς και της υγείας φωτίζει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7. Αν είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο μπορεί να έχετε μια επαγγελματική πρόταση με ένα θετικό οικονομικό αντίτιμο. Αν λοιπόν ψάχνετε για δουλειά ή για καλύτερες συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα κινηθείτε γοργά και στείλτε βιογραφικά ή κανονίστε κάποια συνέντευξη σε μια εταιρεία που σας ενδιαφέρει. Η Νέα Σελήνη είναι βοηθητική και για να κάνετε προτεραιότητα τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Το καλοκαίρι προσφέρεται και για περισσότερη κίνηση, κολύμπι, αλλά και για να διατρέφεστε πιο σωστά και ενδεχομένως πιο λιτά αν επιθυμείτε να χάσετε βάρος.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2022

Ο Ιούλιος είναι μήνας αλλαγών και μάλιστα από αυτές τις αλλαγές που μπορεί να μας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια στη ζωή μας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ουρανός θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, το γνωστό σε όλους Κάρμα, κι αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα προκύψουν θα έχουν καρμικό χαρακτήρα. Η σύνοδος θα είναι ακριβείας στο τέλος του μήνα, αλλά θα τη νιώθουμε έντονα σε όλη τη διάρκεια του. Μολονότι κανείς ποτέ δεν είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο μιας ριζικής αλλαγής στη ζωή του, όσο έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε. Όλα τα υπόλοιπα άλλωστε, τις συνθήκες γύρω μας και τους άλλους, έχουμε την ψευδαίσθηση ότι τα ελέγχουμε. Το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο του να μας εκπλήσσει κι ακόμη και τα πιο καλά υπολογισμένα σχέδια μας μπορεί να επηρεαστούν αυτό τον μήνα. Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετές πλανητικές αλλαγές. Ο Άρης -ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους- περνά στον σταθερό και απόλυτο Ταύρο στις 5/7, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/8. Από τη θέση αυτή μας προτρέπει πριν εκδηλώσουμε τη δράση μας να σκεφτούμε καλύτερα όλες τις παραμέτρους και να ξεκινήσουμε κάτι νέο μόνο όταν νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι. Την ίδια μέρα ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά στον ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο και η καρδιά φιλτράρει τις σκέψεις. Βέβαια η τάση μας θα είναι να μην είμαστε ευθείς στην προσέγγιση μας απέναντι στους άλλους, ή μπορεί να φοβόμαστε να εκθέσουμε τις απόψεις ή να πούμε τη γνώμη μας για κάτι. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 είναι αρκετά απαιτητική και είναι πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες χειριστικές συμπεριφορές στον χώρο της εργασίας μας. Το πιο σημαντικό είναι να επιδείξουμε μια ώριμη συμπεριφορά και να εστιάσουμε στις προσωπικές μας φιλοδοξίες και στόχους, χωρίς να μπαίνουμε στα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας των άλλων. Στις 18/7 η Αφροδίτη προχωρά στον συναισθηματικό Καρκίνο κάνοντας την ασφάλεια προτεραιότητα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Ο Ερμής στις 19/7 και ο Ήλιος στις 22/7 περνούν στον Λέοντα γεμίζοντας με περισσότερο πάθος και έμπνευση την καρδιά και το μυαλό μας. Στις 28/7 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου που μας προτρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα τους δικούς μας στόχους. Την ίδια μέρα ο Δίας γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον Κριό και μας απαλλάσσει από την ανάγκη να είμαστε πάντα πρώτοι και να έχουμε πάντα επιτυχία σε ό,τι κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια. Στις 31/7 κορυφώνεται η όψη συνόδου Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Ας είμαστε έτοιμοι να δούμε τις αλλαγές όχι μόνο στη ζωή μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Εν κατακλείδι τα απρόοπτα, οι εκπλήξεις, η ένταση και οι ριζικές αλλαγές δεν θα λείψουν από τον μήνα Ιούλιο.
Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

[...]