Ιχθύες ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 – 10/07/2022

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή τον γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία σήμερα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Τα θέματα της δουλειάς ή της πορείας της καριέρας σας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Τα πράγματα από αύριο που θα περάσει ο Ερμής στον Καρκίνο και ο Άρης στον Ταύρο σίγουρα θα είναι πιο ξεκάθαρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και σεις πιο αποφασιστικοί στη δράση σας.

Η Τρίτη είναι μια από τις πιο σημαντικές μέρες αυτής της εβδομάδας, καθώς περιλαμβάνει δυο πλανητικές μετακινήσεις που θα μας απασχολήσουν στο επόμενο διάστημα. Αναφέρομαι φυσικά στον Ερμή που περνά στον Καρκίνο και θα παραμείνει μέχρι τις 19/7 σ’ αυτό το ζώδιο και στον Άρη που θα προχωρήσει στον Ταύρο και θα μείνει μέχρι τις 20/8. Η θέση του Ερμή, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο, είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας δημιουργώντας προϋποθέσεις για να εξελίξετε τόσο τα προσωπικά σας θέματα όσο και τα επαγγελματικά. Ο Άρης από τον Ταύρο θα δώσει έμφαση στην επικοινωνία, τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις, τις συμφωνίες και τις μετακινήσεις. Σήμερα είναι μια έντονη μέρα για τις σχέσεις σας, αλλά μπορεί να υπάρχει μια θολή εικόνα για την εξέλιξη κάποιας σχέσης ή συνεργασίας.

Πρακτικές και οικονομικές ως επί το πλείστον είναι οι έννοιες σας σήμερα και ίσως προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και ό,τι άλλο πρέπει για να ξεμπερδεύετε με οικονομικές εκκρεμότητες και να μην σας κατατρέχουν. Μολονότι η αέρινη Σελήνη στον Ζυγό δεν είναι η αγαπημένη του ζωδίου σας προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα. Σήμερα το βράδυ μπορεί να υπάρχει και κάποιο ζήτημα που έρχεται στην επιφάνεια σε θέματα που αφορούν έναν στόχο ή σχέσεις με φίλους και συνεργάτες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο βοηθά να ισορροπήσετε ανάμεσα στις διάφορες υποχρεώσεις σας μέσα στη μέρα και της δίνει πιο πρακτικό τόνο. Έτσι σήμερα μπορείτε πιο άνετα να κάνετε πρακτικές κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με τους συνεργάτες σας, να ενδιαφερθείτε με πρακτικό τρόπο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης είτε βρίσκοντας έναν κατάλληλο γιατρό, θεραπευτή, διαιτολόγο, γυμναστή, κλπ., είτε παίρνοντας απόφαση να βάλετε σε εφαρμογή αυτά που ήδη ξέρετε.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική.

[...]