Ιχθύες ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

28/11/2022 – 04/12/2022

Τη Δευτέρα θα έχετε πιο πολλές ευκαιρίες για να κάνετε τις επαφές που θέλετε ή να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο είναι να υπάρχουν κάποιες σταθερές στην καθημερινότητα σας και τα πράγματα να λειτουργούν με μεγαλύτερη οργάνωση. Από την άλλη, το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σας καλεί να προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε περισσότερο, γενικά να είστε χαλαροί και να μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλές δραστηριότητες. Γι’ αυτό για κάποιες ώρες σήμερα αφήστε τις κοινωνικότητες, κλείστε το κινητό, αποσυνδεθείτε έστω και λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χαλαρώστε όσο μπορείτε. Ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Μαγειρέψτε ένα υγιεινό γεύμα, βγείτε μια βόλτα, ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού και αποφύγετε να κουραστείτε πολύ. Βλέπετε ο Άρης είναι ανάδρομος σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας και απομυζεί την ενέργεια σας.

Οι δύσκολες μέρες αυτής της εβδομάδας ξεκινούν σήμερα, καθώς ο Ερμής από τον Τοξότη κι από τον τομέα της καριέρας έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους, βάζοντας φωτιά στον πιο κεντρικό άξονα του ωροσκοπίου σας αυτόν της καριέρας – οικογένειας. Αυξημένες απαιτήσεις κι από τους δυο τομείς κι εσείς κάπου στη μέση προσπαθώντας να ισορροπήσετε και βέβαια να διατηρήσετε την απαραίτητη ψυχραιμία και υπομονή σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε όμως κυρίως είναι να συγκεντρωθείτε κάποιες ώρες στη δουλειά και μετά επιστρέφοντας στο σπίτι να αφιερώσετε τον υπόλοιπο χρόνο σας στον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της Τετάρτης, δημιουργώντας περισσότερο άγχος και μεγαλύτερη κόπωση. Από την άλλη, φαίνεται ότι το μυαλό σας είναι χαμένο στις σκέψεις μεταξύ του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος κι αυτό μπορεί να σας κάνει να χάνετε την αυτοσυγκέντρωση σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να πατάτε καλά τα πόδια σας στο έδαφος όταν έχετε κάτι απαιτητικό να εκτελέσετε. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα σας βοηθήσει να βγείτε μπροστά. Σήμερα όμως είναι και μια ιδιαίτερα ευαίσθητη μέρα για σας και σε ψυχολογικό επίπεδο. Δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε ή να κρύβετε τα συναισθήματα σας ακόμη κι αν είναι αρνητικά κάτω από το χαλάκι. Πείτε τα με τον δικό σας τρόπο, χωρίς βέβαια να δραματοποιείτε καταστάσεις και προσπαθήστε να είστε πιο παρατηρητικοί με ό,τι συμβαίνει γύρω σας.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Η Σελήνη στους Ιχθύς σχηματίζει σήμερα πρώτο τέταρτο, καθώς έρχεται σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο. Δύσκολα μπορούμε να συγκρατήσουμε τα συναισθήματα σας και να μην τα εκφράσουμε. Βέβαια είναι από τις μέρες που η λογική και το συναίσθημα δεν συμβαδίζουν. Παρόλα αυτά, είναι μια μέρα για να κυνηγήσουμε το όνειρο, να εκφραστούμε μέσα από καλλιτεχνικές διεξόδους, να ασχοληθούμε με τα δικά μας προσωπικά θέματα και να ταξιδέψουμε με τη φαντασία μας εκεί που θα θέλαμε να είμαστε.

[...]