Ιχθύες ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/09/2021 – 26/09/2021

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και όχι μόνο φέρνει στο προσκήνιο το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων-εξόδων, για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας, αλλά και της δουλειάς σας και να μην τον εκχωρείτε σε κανέναν άλλο. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα, καθώς τόσο ο Ερμής όσο και ο Δίας βρίσκονται σε οικονομικούς οίκους στο ωροσκόπιο σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στο ζώδιο σας και θα έχετε ίσως μεγαλύτερη ένταση, καθώς ετοιμάζεται να σχηματίσει την Πανσέληνο λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να είστε πιο αγχώδεις για μια σχέση ή συνεργασία.

Για την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατώντας εδώ.

Το πρωί μπορεί να μην βρίσκετε μια ορατή λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Με το να πιεστείτε και να πιέσετε δεν θα βγάλει κάπου όμως. Μόλις λίγο ξεκολλήσετε από το πρόβλημα, θα βρεθεί λύση. Με τη Σελήνη στον Κριό, σε όλη τη διάρκεια της μέρας, τα πρακτικά θέματα μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Ακόμη, τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν. Ή ίσως να ασχολείστε περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα, προκειμένου να βγάλετε μια άκρη με τις υποχρεώσεις σας. Φυσικά καλό είναι να αποφύγετε και τα παρορμητικά έξοδα. Μελετήστε καλά τις αγορές σας.

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια σήμερα αγαπητοί μου Ιχθύες να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και τη διπλωματική σας στάση στο περιβάλλον που κινείστε. Καθώς οι σημερινές όψεις παραπέμπουν σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, είναι σημαντικό να απέχετε ή να είστε αποστασιοποιημένοι από «δράματα» τρίτων, για να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Με κάποιο τρόπο η μέρα σας δίνει μαθήματα υπομονής, γι’ αυτό προσπαθήστε να ιεραρχήσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας, ώστε να έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με όσα επείγουν. Δυσαρέσκειες με συνεργάτες μπορεί να πάρουν μεγαλύτερη διάσταση στο μυαλό σας σήμερα. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό θα φωτίσει τον τομέα των οικονομικών, οπότε στο επόμενο διάστημα φαίνεται ότι θα κάνετε περισσότερες συζητήσεις γι’ αυτά ή μπορεί να έχετε και κάποιες διαπραγματεύσεις σε σχέση με τον μισθό σας. Θα πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε έξοδα. Από την άλλη, μπορεί να σας προκαλεί μεγαλύτερη αγωνία το οικονομικό του συντρόφου σας ή της εταιρείας που εργάζεστε και να μην αφορά αυτή η επιρροή το προσωπικό σας εισόδημα. Συν τοις άλλοις, είναι μια περίοδος που πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία και σε θέματα υγείας και να προστατεύσετε τον οργανισμό σας.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό απόψε το βράδυ. Ίση μέρα ίση νύχτα, έστω και για μια μέρα πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς. Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Και ειδικά φέτος το φθινόπωρο, εύχομαι το θερμές μέρες να αναφέρεται μόνο στη θερμοκρασία περιβάλλοντος και όχι σε άλλες καταστάσεις που ανεβάζουν το θερμόμετρο. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό, αλλά η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα, αλλά και εμμονές. Με αυτή την όψη προσπαθούμε να βρούμε ουσία, βάθος, και δεν μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων. Επειδή η μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά από την Πλουτώνια επιρροή, μπορεί να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, να αισθανόμαστε ένα ανικανοποίητο στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και να γινόμαστε -χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε- χειριστικοί και ελεγκτικοί στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε τι γίνεται.

[...]