Ιχθύες ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

24/01/2022 – 30/01/2022

Απαιτητική μέχρι το τέλος της η σημερινή μέρα, μολονότι μπορεί να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποιες συζητήσεις, να διαπραγματευτείτε έναν διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα, η σημερινή μέρα προσφέρεται. Αν υπάρχουν θέματα οικονομικών που σχετίζονται με την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο ή ακόμη σας κυνηγούν από το παρελθόν, μπορεί σήμερα να υπάρχει κάποια πρόοδος. Οι βραδινές ώρες είναι λίγο πιο απαιτητικές, καθώς η Σελήνη μπαίνει σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα ή και κάποιες ανασφάλειες. Το σημαντικό νέο της ημέρας βέβαια είναι η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, που θα διαμορφώσει διαφορετικά τις καταστάσεις στην καθημερινότητα των επόμενων εβδομάδων μέχρι τις 6/3, όπως θα διαβάσετε στην ανάλυση μου πατώντας εδώ.

Η μέρα ξεκινά με περισσότερη πίεση σε επίπεδο καθημερινότητας και επικοινωνίας και δημιουργεί μια νοητική υπερένταση στη σημερινή μέρα. Επειδή ταυτόχρονα έχουμε και την αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό και μπορεί να είστε λίγο πιο αφηρημένοι, να διασπάται η προσοχή σας και γενικά να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε, προσπαθήστε αν έχετε έναν μεγάλο όγκο δουλειάς να τον σπάτε σε μικρότερα κομμάτια. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε και πιο κουρασμένοι, άρα ίσως πρέπει να δείτε πώς μπορείτε να φροντίζετε τον εαυτό σας περισσότερο.

Κάποια προβλήματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο. Από την άλλη, ίσως δεν συμφωνείτε με κάποια άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς ή και κάποια φιλικά σας πρόσωπα. Ο Ερμής οπισθοχωρεί στον Αιγόκερω ανάδρομος μέχρι την τελική του φάση στις 3/2. Σε αυτό το απαιτητικό διάστημα προστατέψτε τα πολύτιμα δεδομένα σας σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα, κάντε πιο ισχυρούς τους κωδικούς πρόσβασης σε τράπεζες ή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσέχετε σε τι συμφωνείτε. Από την άλλη, μπορεί να κάνετε διαπιστώσεις σε αυτό το διάστημα για κάποια άτομα που είτε συνεργάζεστε είτε έχετε φιλικές σχέσεις μαζί τους. Κρατήστε τις σημειώσεις σας, αλλά μην πάρετε καθοριστικές αποφάσεις τόσο για σχέσεις όσο και για τους στόχους σας.

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την πρώτη στιγμή η σημερινή μέρα. Η Σελήνη στον Τοξότη σας καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μη νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Είναι αλήθεια ότι ο Άρης σ’ αυτό τον τομέα, ειδικά το προηγούμενο διάστημα, δοκίμασε αρκετά τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος στα θέματα της δουλειάς, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αρχίσει να καλμάρουν κάπως και μόλις τελειώσει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 3/2 θα εξομαλυνθούν ακόμη περισσότερο. Από κει και κάτω θα είναι όλα πιο ξεκάθαρα. Γι’ αυτό μην βιάζεστε να εξαγάγετε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε δράσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα.

Απαιτητική η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Ιχθύες, τόσο με τη Σελήνη στον Τοξότη, αλλά και τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα και καθώς ο Ερμής γύρισε σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Αιγόκερω δημιουργεί όξυνση στις μεταξύ μας επαφές και περιορισμούς σε όλους. Παρόλα αυτά, αν νιώθετε ότι δεν εισακούγεστε είτε σε προσωπικές σχέσεις είτε σε επαγγελματικές κι αυτό σας θυμώνει και σας κάνει να έχετε αρνητικά συναισθήματα, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το συζητήσετε. Όμως αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει με τακτ και διπλωματία και σίγουρα όχι με γκρίνια ή τάση να θυματοποιηθείτε. Από την άλλη, αν το αντικείμενο της συζήτησης αφορά σε επαγγελματικά θέματα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι απλά να αναβάλλετε την κουβέντα για αργότερα και ουσιαστικά μετά τις 4/2.

Μετά από 6 εβδομάδες η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω το Σάββατο και θα διευκολύνει κατά πολύ τόσο το κλίμα στις σχέσεις με συνεργάτες, πελάτες, φίλους, όσο και την επίτευξη των στόχων σας. Βέβαια, θα καταλάβετε διαφορά μόλις επιστρέψει κι ο Ερμής σε ορθή πορεία στις 4/2 στο ίδιο ζώδιο. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνοντας έμφαση στις πρακτικές πλευρές της δουλειάς και των σχέσεων σας. Αν είχατε διαφορές ή προβλήματα σε μια σχέση με έναν συνεργάτη ή φίλο, θα μπορέσετε πιο εύκολα να εξομαλύνετε την κατάσταση από την άλλη εβδομάδα. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, δημιουργώντας κάποια νοητική υπερένταση ή κούραση εξαιτίας των υποχρεώσεων σας ή μιας απρόοπτης κατάστασης που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε όμως να ξεκουραστείτε λίγο, διότι έρχεται μια κοπιαστική εβδομάδα που πρέπει να είστε στις επάλξεις.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία το Σάββατο στο ζώδιο του Αιγόκερω μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας. Έτσι από δω και κάτω σταδιακά, κι ακόμη πιο έντονα από τις 4/2 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής, θα νιώσουμε διαφορά στις σχέσεις μας, καθώς θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε με καλύτερα αποτελέσματα τους στόχους μας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνοντας μια πρακτική κατεύθυνση στο γουηκέντ, όπου θα μας ενδιαφέρει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε, παρά να χαλαρώσουμε και να το ρίξουμε έξω. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόοπτες εξελίξεις και μας βάζει σιγά-σιγά στην επιρροή της Νέας Σελήνης που έρχεται την 1/2. Από τις 30/1 μέχρι τις 4/2 οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές και τα απρόοπτα και οι ανατροπές στο προσκήνιο.

[...]