Ιχθύες ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/05/2024 – 26/05/2024

Η μέρα ξεκινά με κάποια πίεση, καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας σε όλη τη διάρκεια της. Προσπαθήστε με διάλογο να επιλύσετε όποιο θέμα παρουσιάζεται και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες κι ευγενικοί μπορείτε διαχειριζόμενοι με τακτ λεπτά ζητήματα. Ξεκινήστε καταρχάς δίνοντας βήμα στην άλλη πλευρά να μιλήσει πρώτα και ακούστε με προσοχή και ενσυναίσθηση αυτά που σας αποκαλύπτονται. Δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να δεχτείτε ό,τι ακούτε ή να συμφωνείτε, αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για να βγάλετε συμπεράσματα. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους σε ένα πιο κλειστό, πιο συναισθηματικό τομέα που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα χώρο πιθανώς του σπιτιού κάνοντας επισκευές, αναδιακόσμηση ή αλλαγές. Άλλοι μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον.

Η Σελήνη από τη θέση της στον Σκορπιό γίνεται πιο φιλική προς το ζώδιο σας σήμερα. Βέβαια σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα ή να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά μη επικοινωνώντας ακριβώς με το περιβάλλον σας. Κι αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή, καθώς αν εργάζεστε μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε κι από τις ανάγκες άλλων που μπορεί να στρέφονται σε σας για βοήθεια. Βάλτε τα όρια σας και ασχοληθείτε με τις δικές σας προτεραιότητες τις απογευματινές ώρες.

Η Τετάρτη δεν είναι η ευκολότερη μέρα για να οργανώσετε τα πάντα με ακρίβεια και να περιμένετε να βγει το πρόγραμμα σας όπως θέλετε. Μπορεί εσείς να έχετε όλη την καλή διάθεση, αλλά απρόβλεπτοι παράγοντες να μπαίνουν στη μέση και να σας βγάζουν εκτός του χρονικού πλαισίου που έχετε ορίσει. Αντί να αγχώνεστε όμως και να πιέζετε περισσότερο τον εαυτό σας μη βάζετε χρονοδιαγράμματα ειδικά αν πρόκειται για τις επαγγελματικές σας ασχολίες. Από την άλλη, οι όψεις σήμερα μπορεί να σας βάζουν σε μια διαδικασία να σκεφτείτε παρελθοντικές σας αποφάσεις για την καριέρα ή και την κατεύθυνση της ζωής σας γενικότερα, αλλά το παρελθόν δεν αλλάζει φίλοι μου. Απλά σκεφτείτε πώς μπορεί να αποφύγετε στο μέλλον να ξανακάνετε τα ίδια λάθη.

Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να αναστατώσει λίγο τη διάθεση σας και να σας κάνει πιο ανήσυχους και νευρικούς. Κάποια θέματα που αφορούν στην καριέρα ή μια επιλογή που έχετε κάνει σε θέματα επαγγελματικά ενδεχομένως να σας αγχώσει και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις σήμερα. Αφήστε καλύτερα τις σημαντικές σας αποφάσεις να τις λάβετε αργότερα. Φυσικά μπορεί να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο, την οποία καλά θα κάνετε να σκεφτείτε γιατί μπορεί να αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα στρέψει την προσοχή σας στην οικογένεια και τα θέματα του σπιτιού.

Αναλυτικά για την Πανσέληνο των λουλουδιών μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Κρόνο μπορεί να σας γειώσει λίγο στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες απέναντι στη δουλειά ή το σπίτι, αλλά και να βοηθήσει λίγο να γίνετε πιο επιλεκτικοί σε σχέση με τους στόχους που θέτετε και να βάλετε σε μια ιεραρχία τα πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση για το μέλλον των επαγγελματικών σας, καλύτερα να αποφύγετε να κάνετε βιαστικά μια τέτοια κουβέντα σήμερα γιατί τα αποτελέσματα ενδέχεται να σας δυσαρεστήσουν. Καλύτερα να το προσπαθήσετε από την άλλη εβδομάδα ή ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο θα είναι εξαιρετικά αποδοτικό για σας αν αφήσετε τον «έλεγχο» στην άκρη και δώσετε περισσότερο χώρο στη φαντασία, την ονειροπόληση. Όχι δεν είναι χαμένος χρόνος το να επιτρέπετε στον εαυτό σας να χαλαρώνει λίγο, αντιθέτως βοηθά να μπορείτε να επανέλθετε στις υποχρεώσεις σας με περισσότερη ορμή και πιθανώς και με καλύτερες ιδέες. Προτιμήστε να «κλέψετε» λίγο χρόνο από τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν χαλαρά στο σπίτι και χωρίς να επιβαρύνετε το πρόγραμμα σας με πολλά και απαιτητικά. Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω από αργά το απόγευμα του Σαββάτου και στη διάρκεια της Κυριακής θα ζωντανέψει τις επαφές σας με φίλους και πιθανώς να κανονίσετε και μια έξοδο μαζί τους. Τα ξημερώματα της Κυριακής ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας (ο μοντέρνος είναι ο Ποσειδώνας) θα προχωρήσει στους Διδύμους μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Μέχρι τον Ιούνιο του 2025 μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια αγορά κατοικίας ή να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας, να κάνετε μια μετακόμιση ή να αυξήσετε τον αριθμό των μελών της οικογένειας σας.

Αναλυτικά για την επιρροή του Δία μπορείτε να δείτε στην εκπομπή του Σαββάτου “Stars System” στη 01:10 μ.μ. στο Star.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Το Σάββατο κρύβει έντονες συγκινήσεις και δυνατά συναισθήματα, καθώς η κύρια όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο που αφορά κυρίως τις ερωτικές αλλά και τις οικονομικές μας επιθυμίες. Μολονότι η όψη είναι ήπια, οι πλανήτες Αφροδίτη και Πλούτωνας όταν συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο, παραπέμπουν σε κάποια ένταση σε σχέση με τις οικονομικές μας συναλλαγές αλλά και στην προσωπική μας ζωή. Είναι μέρες που μπορεί πιο εύκολα να βγουν ζήλιες, να γίνουν παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, μολονότι θα μπορούσαμε να επωφεληθούμε κι από κάποιες ρυθμίσεις ή να έρθει μια καλή είδηση σε σχέση με τα οικονομικά. Η Σελήνη θα παίζει το ρόλο του ειρηνοποιού από τον Τοξότη, που η μοναδική της όψη με τον Ποσειδώνα έχει ένα πιο ρομαντικό χαρακτήρα αλλά και τάση για ονειροπόληση. Το απόγευμα θα προχωρήσει στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει και σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής. Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Δίας θα προχωρήσει στους Διδύμους κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεσή μας, ενώ θα ευνοήσει την επικοινωνία, τις επαφές, τα ταξίδια, την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή βοηθώντας να ασχοληθούμε με τα πρακτικά θέματα που μας ενδιαφέρουν και να οργανώσουμε καλύτερα το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά για την επιρροή του Δία στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία θα μας επηρεάσει για ένα ολόκληρο χρόνο μέχρι τον Ιούνιο του 2025 μπορείτε να δείτε στην εκπομπή μου “Stars System” το Σάββατο στη 01:10 το μεσημέρι στο Star.

[...]