Ιχθύες ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021

Το 2021 ξεκινά κάπως βαριά και με πολύ εσωτερική δουλειά από μέρους σας, όμως το καλοκαίρι σας δίνει μια ανάσα εξωστρέφειας και η χρονιά τελειώνει με τους καλύτερους οιωνούς. Το θέμα είναι να αντέξετε και να βάλετε τα πράγματα σε μια σωστή σειρά και να μην χάνεστε σε λάθη, πάθη και ουτοπικά όνειρα. Είναι μια χρονιά που θα πρέπει να κάνετε ένα εσωτερικό ταξίδι και να βρείτε τις πραγματικές ανάγκες σας, τι σας κάνει ευτυχισμένους, να κόψετε δεσμούς που σας ταλαιπωρούν και να αφήσετε πίσω σας τα λάθη του παρελθόντος που τα κουβαλάτε και σας βαραίνουν. Σκεφτείτε τον εαυτό σας σαν ένα χωράφι που πρέπει να κάνει αγρανάπαυση για να ξεκουραστεί, να διώξει τα ζιζάνια, να καθαρίσει, να ξαναγεμίσει θρεπτικά συστατικά και πλέον να δεχτεί το νέο σπόρο που θα μπορέσει να δώσει μια καλή σοδειά. Έτσι θα είναι και το 2021, η χρονιά της κάθαρσης για εσάς και μέσω αυτής της διαδικασίας θα ξαναβρείτε τον πυρήνα της ύπαρξης σας και θα μπορείτε να κοιτάξετε το μέλλον με αισιοδοξία.

Σε αυτό το εσωτερικό ταξίδι, που έτσι και αλλιώς το έχετε στη φύση σας, σας ωθούν τα τρία τετράγωνα που θα κάνουν μεταξύ τους ο Κρόνος στον Υδροχόο μέσα από τον 12ο οίκο της διαίσθησης και του ψυχισμού σας, με τον Ουρανό στον Ταύρο που ενεργοποιεί τον οίκο της επικοινωνίας και των δραστηριοτήτων σας. Οι δύο αυτοί ισχυροί πλανήτες θα τετραγωνίσουν στις 17 Φεβρουαρίου, στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου και ο στόχος τους είναι να ξεπεράσετε τη λύπη που έχετε για το παρελθόν και τον φόβο για το μέλλον. Είναι η ευκαιρία σας να εστιάσετε στο παρόν, να αποδεχτείτε τα λάθη σας και τον εαυτό σας, να σταματήσετε να κλαίγεστε για ό,τι έχει συμβεί και να πάψετε να εστιάζετε σε ανεφάρμοστα σχέδια, στα οποία αναλώνεστε και χάνετε τον χρόνο σας.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα βάψετε μαύρα όλη τη χρονιά. Εξάλλου ο γενναιόδωρος Δίας βρίσκεται και αυτός στον 12ο οίκο σας, για το μεγαλύτερο μέρος του 2021 και θα σας δίνει τη βοήθεια που χρειάζεστε τη στιγμή που τη θέλετε. Θα είναι σαν να έχετε μια προστασία και οι πνευματικοί σας ορίζοντες θα ανοίξουν. Ίσως ξαναθυμηθείτε και τα ξεχασμένα ταλέντα σας που τα έχετε θάψει και τα εκμεταλλευτείτε. Η τύχη βέβαια θα είναι με το μέρος σας όταν ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο σας για μια σύντομη διαμονή από τις 14 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου. Εκείνη την περίοδο θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα λάβετε ένα μικρό δείγμα της αφθονίας και των δώρων που θα σας φέρει, όταν πλέον από τις 28 Δεκεμβρίου και για έναν χρόνο θα κατοικοεδρεύσει στους Ιχθύς.

Βέβαια μέσα στη νέα χρονιά έχουμε και εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, οι οποίες ενεργοποιούν τους τομείς της καριέρας και της οικογένειας. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 26 Μαΐου και η Ηλιακή Έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου, που πραγματοποιούνται στο ζώδιο του Τοξότη μέσα στον οίκο της καριέρας σας, ίσως σας δώσουν την ευκαιρία αναγνωριστείτε στην εργασία ή να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε πορεία σταδιοδρομίας. Στις 10 Ιουνίου, η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους, μέσα στο τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας, μπορεί να φέρει είτε μετακομίσεις και μετακινήσεις είτε το ξεκίνημα της δικής σας οικογένειας. Σε γενικές γραμμές οι εκλείψεις θα βοηθήσουν να βρείτε τις σταθερές σας και να έρθετε πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας, αρκεί να μην είναι ουτοπικοί.

Υπάρχει όμως άλλη μια έκλειψη που θα βοηθήσει να βγείτε μπροστά, να προβάλλετε τη δουλειά σας και να αποκτήσει δύναμη η φωνή σας. Είναι η Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου μέσα στον οίκο της επικοινωνίας και θα μπορούσατε να την εκμεταλλευτείτε για να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να αποκτήσετε νέες δεξιότητες και να γίνετε πιο καινοτόμοι.

Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, από τις 21 Δεκεμβρίου ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω μέσα στον τομέα των φίλων και των συμμάχων σας και θα μπείτε στη διαδικασία να αξιολογήσετε εκ νέου φιλίες και σχέσεις. Εξάλλου λίγες ημέρες μετά υποδέχεστε και τον Δία στο ζώδιο σας και ξεκινά η ανοδική σας πορεία και δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να σας ακολουθήσουν στην επιτυχία.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

2021

Λίγο έμεινε για να τελειώσει η χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και η αγωνία για το τι θα φέρει το 2021 κορυφώνεται. Το 2020 ήταν η χρονιά που οι… συναντήσεις του Κρόνου με τον Πλούτωνα καθόρισαν τις εξελίξεις και «βοήθησαν» να διαλυθούν σχεδόν τα πάντα. Το 2021, καλούμαστε να μαζέψουμε κάποια από τα κομμάτια μας και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή. Όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον όλα έχουν αλλάξει και μόνο μέσω της συνεργασίας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της ανανέωσης των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών μας θεσμών, θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Αυτή είναι και η τεράστια πρόκληση του 2021 με τα 3 τετράγωνα που θα γίνουν μεταξύ του Κρόνου (που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι το ζώδιο της συλλογικότητας) και του Ουρανού (που είναι στον Ταύρο και έχει ως κύρια θέματα του την ασφάλεια).

[...]