Ιχθύες ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

11/10/2021 - 17/10/2021

Η κύρια επιρροή της εβδομάδας προέρχεται από την πορεία του Κρόνου, που μετά από 4,5 μήνες βρίσκει πάλι την ορθή του πορεία στις 12/10. Το προηγούμενο διάστημα μπορεί να είχατε την αίσθηση μη ελέγχου στην ζωή σας ή μπορεί να νιώθατε ότι γίνονται πολλά πράγματα παρασκηνιακά, στα οποία λίγο μπορούσατε να επέμβετε. Και μολονότι ο Κρόνος παραμένει στον Υδροχόο, στα μετόπισθεν δηλαδή του ωροσκοπίου σας, εγκλωβισμένος μέσα στον 12ο ηλιακό σας οίκο, από δω και κάτω θα σας επιτρέψει να έχετε καλύτερο έλεγχο σε όσα συμβαίνουν, είτε στο μέτωπο των επαγγελματικών είτε της υγείας και φυσικής κατάστασης. Έχετε πάρει αρκετά μαθήματα πλέον για να είστε αρκετά πιο ώριμοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις και να έχετε πιο αυστηρά όρια. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Κι αυτή την εβδομάδα εξακολουθεί η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή που μπορεί να σας δημιουργεί περισσότερους προβληματισμούς ή εμπόδια στην επικοινωνία με τους άλλους ή και στις μετακινήσεις σας, σε τεχνικά θέματα ή το διαδίκτυο. Υπομονή και ψυχραιμία, ιδιαίτερα τη Δευτέρα και το Σαββατοκύριακο. Όμως η εβδομάδα έρχεται και με μια εξαιρετικά τυχερή όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία την Παρασκευή 15/10. Είναι μια σπάνια (δυο φορές τον χρόνο) όψη που μπορεί να σας βοηθήσει τόσο σε θέματα σχέσεων και εμβάθυνσης στις στενές σας κυρίως ερωτικές σχέσεις ή και στα οικονομικά μέσω μιας συνεργασίας. Βοηθά ακόμη και σε θέματα υγείας, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να το ξεπεράσετε με την κατάλληλη θεραπεία. Το Σαββατοκύριακο βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας κι έτσι θα έχετε περισσότερο άγχος, ιδιαίτερα την Κυριακή που σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα. Πιθανώς να νιώσετε κάποιες αμφιβολίες σε σχέση με την εμπιστοσύνη που μπορεί να δείχνετε σε κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας, είτε στη δουλειά είτε ακόμη και στο φιλικό σας περιβάλλον. Από την άλλη, καλό είναι να προσέξετε τα χειριστικά παιχνίδια που μπορεί κάποιος να προσπαθεί να παίξει μαζί σας. Βάλτε όρια.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

11/10/2021 - 17/10/2021

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου στις 12/10. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που έχουμε ανάδρομο φαινομενικά Ερμή και Δία. Στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας και οι δύο πλανήτες θα γυρίσουν ορθοί, φέρνοντας εξελίξεις και διώχνοντας τη στασιμότητα αυτής της περιόδου. Ο Κρόνος ήταν ανάδρομος από τον Μάιο στο ζώδιο του Υδροχόου, το ζώδιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της συνεργασίας, της τεχνολογίας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η πόλωση που την είδαμε να θριαμβεύει φέτος το καλοκαίρι σε όλο τον πλανήτη, βρίσκοντας τους μισούς να αντιμάχονται τους άλλους μισούς για διάφορους λόγους (εμβόλια, κλιματική αλλαγή, εκτρώσεις), ήταν ενδεικτική μιας κακής διαχείρισης ενός ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο. Περισσότερο από ποτέ, αντί να αντιμαχόμαστε ο ένας τον άλλο για διάφορους λόγους, χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι πάνω στον πλανήτη κι αντί να ψάχνουμε να βρούμε διαφορές μεταξύ μας να ψάχνουμε κοινό τόπο. Ας ελπίσουμε ότι η ορθή του πορεία θα φέρει περισσότερη κοινή λογική. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ακόμη βρισκόμαστε στην εποχή του Ζυγού, με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη μέχρι τέλος Οκτωβρίου να βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο. Ας προσπαθήσουμε να φέρουμε λίγη περισσότερη ισορροπία στη ζωή μας και αρμονία στις μεταξύ μας σχέσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 13/10 είναι βοηθητικό σε θέματα δέσμευσης, πρακτικών λύσεων σε οικονομικά προβλήματα και για να δούμε με σοβαρότητα τα προβλήματα που υπάρχουν στις σημαντικές μας σχέσεις, ώστε να τα επιλύσουμε. Μια εξαιρετική όψη έρχεται στις 15/10, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία. Αυτή είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες όψεις που μπορεί να φιλοξενεί μια εβδομάδα, αφού παίζει σπουδαίο ρόλο ο παράγοντας τύχη. Αν θέλετε να κάνετε μια επιχειρηματική κίνηση, να λανσάρετε κάτι στην αγορά, να διαφημίσετε ένα προϊόν ή το έργο σας, περιμένετε παρόλα αυτά την επόμενη εβδομάδα όμως, που δεν θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και Δία.

Το Σαββατοκύριακο από τη μια έχει μια γλυκιά όψη ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη που βοηθά στις επαφές μας, από την άλλη όμως έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βγάζει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, ζήλια, φθόνο ή ανταγωνισμούς. Προσέξτε τα μυστικά σας και προστατέψτε τα από κακόβουλα άτομα.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

[...]