Ιχθύες ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 - 10/07/2022

Η έξοδος του Άρη από τον Κριό στις 5/7 είναι σίγουρα το σημαντικό νέο της πρώτης ολόκληρης εβδομάδας του Ιουλίου. Τις προηγούμενες 6 εβδομάδες ο Άρης έκανε τα πάντα για να νιώθετε ανασφαλείς είτε στον οικονομικό τομέα ή στις σχέσεις σας, ακόμη κι αν τελικά δεν σας έβλαψε. Μάλιστα για κάποιους μπορεί να έφερε και ένα έξτρα εισόδημα. Από τις 5/7 προχωρά στον Ταύρο στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των επαφών που έχετε στην καθημερινότητα με φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, φέρνοντας μια ραγδαία αύξηση των επαφών σας με τους άλλους για ποικίλους λόγους. Είτε για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να μελετήσετε πιο εντατικά και οργανωμένα αν σπουδάζετε, να δώσετε εξετάσεις, να δουλέψετε πιο δημιουργικά σε πνευματικό επίπεδο, να βοηθήσετε ίσως κάποιους συγγενείς ή φίλους. Είναι η καλύτερη στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να συνεργαστείτε με ανθρώπους που μπορεί να έχουν πολλές ιδέες και ενθουσιασμό προκειμένου να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Προσέξτε μόνο πόσο πιεστικοί μπορεί να γίνετε με τους άλλους και πόσο επίμονοι. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Την ίδια μέρα περνά στον Καρκίνο ο Ερμής και σας κάνει πιο ενεργητικούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε ομάδες και γκρουπ που ανήκετε και συνεργάζεστε για την προώθηση των στόχων σας. Εξαιρετική η επιρροή του για να αναθερμάνετε φιλίες και συνεργασίες, για να κάνετε νέες γνωριμίες σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο, να συζητήσετε για τα μελλοντικά σας πλάνα, να κάνετε εκδρομές ή ταξιδάκια και γιατί όχι να πάτε και διακοπές. Ακόμη αν είστε γονείς να έχετε περισσότερο χρόνο να αφιερώσετε στα παιδιά σας. Στις 10/7 το εξάγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει μια ευκαιρία για γνωριμίες ή ακόμη και μια πρόταση που πρέπει να εξετάσετε σε επαγγελματικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

04/07/2022 - 10/07/2022

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει καταιγιστικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που θα μας επηρεάσουν ποικιλοτρόπως. Η πρώτη και σημαντικότερη είναι η αλλαγή ζωδίου για τον Άρη που, μετά το σύντομο ταξίδι του στον Κριό από τις 24/5, περνά στον Ταύρο στις 5/7 φέρνοντας ανακούφιση στα ζώδια της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου, μια μοίρα που συνδέεται με αρκετή ένταση και βία. Σε αυτή τη μοίρα βρισκόταν όταν ξέσπασαν στην Αμερική στο Καπιτώλιο οι επιθέσεις τον Ιανουάριο του 2021. Καθώς γιορτάζεται η ημέρα Ανεξαρτησίας στην Αμερική τη Δευτέρα 4/7 έχει ενδιαφέρον τι θα μπορούσε να γίνει. Όμως και από τη νέα του θέση στον Ταύρο οι προκλήσεις δεν σταματούν. Στο ζώδιο του Ταύρου ο Άρης απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα μας. Λύσεις που θα μας δώσουν ασφάλεια και όχι λόγια που υπόσχονται ασφάλεια. Μέχρι τις 20/8 που θα παραμείνει στον Ταύρο δεν θα είναι εύκολο. Αυτή η θέση είναι μια πιο βίαιη θέση και οι αντιδράσεις δεν ελέγχονται εύκολα. Θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο και στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ξεσπάσει ακραία και αιφνιδιαστικά. Με κάποιο τρόπο θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της οικονομίας, της ενέργειας, το επισιτιστικό. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μετά τον Άρη σειρά την ίδια μέρα έχει κι ο Ερμής να φύγει από τους Διδύμους και να περάσει στον Καρκίνο. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά ρευστό με τον Ερμή να είναι πότε ορθός και πότε ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Με την είσοδο του στον Καρκίνο οι εξελίξεις θα είναι πιο γοργές, μολονότι η κρίση μας θα επηρεάζεται από τα συναισθηματικά μας φίλτρα περισσότερο. Οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν θετική όψη μεταξύ τους την Τρίτη που είναι βοηθητική για διεκδικήσεις και αποφασιστικότητα στη δράση μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που φέρνει εκπλήξεις, αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]