Ιχθύες ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

28/11/2022 - 04/12/2022

Η εβδομάδα ξεκινά σε πιο ήπιους τόνους και με μια πολύ ωραία όψη τριγώνου ανάμεσα στον Κρόνο και τον Άρη που σας επιτρέπει να οργανώσετε καλύτερα τη δράση σας τόσο σε επίπεδο επαγγελματικών σχεδίων όσο και σε επίπεδο οικογενειακών θεμάτων ή υγείας. Αξιοποιήστε την κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου για να βάλετε ένα καλύτερο και πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα σε θέματα δουλειάς και φυσικής κατάστασης.

Η εβδομάδα συνεχίζεται με μια ιδιαίτερα απαιτητική όψη που σχηματίζει ο Ερμής από τον Τοξότη σε αντίθεση με τον Άρη. Στην πορεία της εβδομάδας και συγκεκριμένα την 1η Δεκεμβρίου σε αντίθεση με τον Άρη θα έρθει και η Αφροδίτη. Τα νεύρα όλων θα είναι στο κόκκινο και είναι από τις όψεις που εκτός από ένταση και καβγάδες μπορεί να φέρουν και απροσεξίες, λάθη και κακές αντιδράσεις που βασίζονται στη βιασύνη. Προσέξτε ιδιαίτερα στις οικογενειακές σχέσεις, στις μετακινήσεις σας, αλλά ακόμη κι όταν χειρίζεστε ένα επικίνδυνο εργαλείο. «Επικίνδυνο» μερικές φορές μπορεί να είναι και ένα μαχαίρι που κόβουμε ψωμί που λέει ο λόγος αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Την Τετάρτη συν τοις άλλοις η Σελήνη ενεργοποιεί την κύρια όψη των τελευταίων ετών, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη προσέξτε ιδιαίτερα τις επαγγελματικές σας σχέσεις, καθώς θα είναι δύσκολο να αποφύγετε κάποιες συγκρούσεις. Στην πορεία της η εβδομάδα φέρει την υπογραφή του μοντέρνου κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, καθώς την Παρασκευή 2/12 ο Ερμής και την Κυριακή 4/12 η Αφροδίτη από τον Τοξότη σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα περίεργο κλίμα κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικό, αλλά και γενικότερα στις σχέσεις σας. Πιο πολύ επηρεάζονται οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου κι εσείς πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις με προϊσταμένους, υφισταμένους και συνεργάτες. Και μπορεί να είστε ευγενικοί από τη φύση σας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ανεχτείτε κακές συμπεριφορές ή κοροϊδία. Έτσι θα πρέπει με κάποιο τρόπο να είστε διπλωμάτες στον τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα, αλλά και να λέτε με παρρησία και χωρίς φόβο και πάθος την άποψή σας και κυρίως την αλήθεια σας. Προσέξτε ιδιαίτερα ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καιρό και μην ενθουσιάζεστε αν δεν αποδείξουν πρώτα ότι μπορείτε να τους έχετε εμπιστοσύνη ερωτικά ή και επαγγελματικά.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

28/11/2022 - 04/12/2022

Οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου όπως και οι πρώτες του Δεκεμβρίου είναι σύνθετες ως προς τις όψεις που σχηματίζονται, έτσι αυτή την εβδομάδα μπορούμε να περιμένουμε από το καλύτερο μέχρι το χειρότερο σενάριο με τις αστρολογικές προδιαγραφές που επικρατούν. Η Δευτέρα είναι η πιο θετική ίσως μέρα της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Υδροχόο και το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο. Αυτή η όψη βοηθά με σκληρή δουλειά και πειθαρχία, αλλά κυρίως με υπομονή και καλή οργάνωση, να σταθεροποιήσουμε κάποιες καταστάσεις στη ζωή μας. Η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας έρχεται στις 29/11, καθώς γίνεται ακριβείας η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη. Αυτή η όψη δίνει μια τάση για βιασύνη τόσο στα λόγια όσο και στις κινήσεις μας. Θα βγάζουμε συμπεράσματα πολύ γρήγορα και χωρίς να έχουμε λάβει υπόψη μας όλα τα δεδομένα μπορεί να λέμε τα λάθος πράγματα τη λάθος στιγμή. Είναι μια όψη έντασης που μας κάνει πιο εύθικτους, επιθετικούς, ενώ η ψυχραιμία εύκολα εξανεμίζεται. Είναι επίσης η όψη που θυμίζει την παροιμία «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει». Φυσικά η όψη αυτή μπορεί να είναι ακριβείας εκείνη τη μέρα, αλλά κι από πιο πριν και πιο μετά επηρεάζει. Η Σελήνη την ίδια μέρα θα βρίσκεται στο κομβικό σημείο ενεργοποίησης της όψης Ουρανού-Κρόνου φέρνοντας απρόοπτα γεγονότα τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις και μια επικαιρότητα αρκετά επιβαρυμένη. Ο Δεκέμβριος μπαίνει κι αυτός με μια αρκετά έντονη όψη, την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη, που ενώ από τη μια αυτή η όψη δημιουργεί πάθη και δίνει μια γλυκιά ένταση στις ερωτικές σχέσεις, από την άλλη μπορεί να δημιουργεί έριδες και ασυμφωνίες είτε στις προσωπικές μας σχέσεις είτε ακόμη και θέματα οικονομικά. Η Αφροδίτη και ο Ερμής συνεχίζουν τη διέλευση τους στον Τοξότη και την Παρασκευή 2/12 όπως και την Κυριακή 4/12, τη μέρα που ο Ποσειδώνας «ξυπνά» από την ανάδρομη πορεία του σχηματίζουν τετράγωνο προς αυτόν. Με αυτές τις όψεις ίσως είναι δύσκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και η τάση είναι να κάνουμε ανεδαφικά πλάνα. Γι’ αυτό η συμβουλή μου είναι να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις αυτές τις μέρες για να μην διαψευστούν οι προσδοκίες σας. Το «κράτα και μικρό καλάθι» συνοψίζει την επιρροή των συγκεκριμένων όψεων τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε θέματα οικονομικών. Μήπως θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα όπως ονειρευόμαστε ότι είναι κι όχι όπως είναι στην πραγματικότητα; Καλή η θετική σκέψη, αλλά δεν πρέπει στιγμή να χάνουμε την επαφή μας με τη λογική και την πραγματικότητα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]