Ζυγός ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Ζυγοί! Αν και οι περισσότεροι από σας φτάνετε στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς εμφανώς ταλαιπωρημένοι και κουρασμένοι, τα νέα είναι θετικά για τον πρώτο μήνα ή τουλάχιστον ουδέτερα. Το πιο σημαντικό νέο είναι η έξοδος μετά από 6 ολόκληρους μήνες του Άρη από τον Κριό, από τον τομέα σχέσεων, συνεργασιών, που όμως επηρέαζε με αιχμηρό τρόπο, τόσο τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού όσο και της δουλειάς. Από τις 7/1 κι έπειτα ο Άρης περνά στον πρακτικό και γήινο Ταύρο και το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, τη συνδιαχείριση αυτών, τις επενδύσεις, τα χρέη, τις οφειλές, τις κληρονομιές, τα δάνεια κλπ. Ίσως χρειαστεί να περάσετε κάποιους σκοπέλους, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη ροή και ισορροπία σε έσοδα και έξοδα. Οι πιέσεις δεν θα είναι λίγες, αλλά λίγες δεν θα είναι και οι λύσεις που σας προσφέρονται. Στις 8/1 περνά στον Αιγόκερω η Αφροδίτη και αποκαθιστά με κάποιο τρόπο και το κλίμα στις οικογενειακές σας σχέσεις. Στις 13/1 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στο ίδιο ζώδιο σε σύνοδο με Πλούτωνα και κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσετε μια μετακόμιση, μια αλλαγή χωροταξική ή και ένα νέο ξεκίνημα ακόμη και στην καριέρα σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Σαφώς εκείνες τις ημέρες θα πρέπει να αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας είτε να τα παίξετε εσείς είτε να συμμετέχετε σε άλλων. Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει κυρίως μετά τις 20/1, καθώς θα συγκεντρώνονται ένας ένας οι πλανήτες στον Υδροχόο, αλλά θα πρέπει να φτάσουμε στον Φεβρουάριο για να μιλήσουμε για ένα πιο ερωτικό και με δυνατότητες μήνα για σας. Τον Ιανουάριο τα πράγματα είναι πιο ήσυχα και ειδικά αν δεν έχετε κάποια σχέση δεν θα μπείτε και στη διαδικασία να ψαχτείτε τόσο πολύ. Μετά τις 20/1, καθώς θα περάσουν Ήλιος, Ερμής για να συναντήσουν και τους Δία-Κρόνο στον Υδροχόο, θα αρχίσει να φτιάχνει η διάθεση σας και ο έρωτας, τα φλερτ, η δημιουργία και τα παιδιά θα γίνουν προτεραιότητα. Όμως μόνο αυτά που έχουν μια σοβαρότητα. Δεν θέλετε να παίξετε και το δηλώνετε με κάθε τρόπο αυτό το μήνα!

Καλό μήνα Ζυγοί μου! Ο Φεβρουάριος είναι μια πολύ καλύτερη εκδοχή Ιανουαρίου σε κάποιους τομείς για το δικό σας ζώδιο, αφού η πολυαστρία στον Υδροχόο σας ευνοεί ξεκάθαρα. «Πολυαστρία» εμείς οι αστρολόγοι λέμε την παρουσία περισσότερων από 3 πλανήτες σε ένα ζώδιο. Αυτή τη φορά οι πλανήτες στον Υδροχόο θα είναι 5 και με τη Νέα Σελήνη στις 11/2 θα φτάσουν τους 6. Ο τομέας μέσα στον οποίο θα συμβεί όλο αυτό είναι αυτός του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, των επιχειρηματικών σχεδίων, των χόμπι. Ακόμη και με ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 20/2 στον ίδιο τομέα και παρά την όποια σύγχυση μπορεί να βιώσετε προσωρινά, όπως εξηγώ και στο σχετικό μου άρθρο για τον ανάδρομο Ερμή, στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν είναι πάντα ένα σενάριο. Όπως και το να αναθεωρήσετε τα πλάνα σας σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις, την απόκτηση απογόνων, τις επιχειρηματικές σας προθέσεις. Στις 11/2 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο συνοδεύεται από την υπέροχη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία και ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη μέχρι το τέλος του μήνα για μια ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή. Μια νέα γνωριμία, ένας έρωτας, η είδηση μιας εγκυμοσύνης, μια επιτυχία ενός παιδιού σας αν είστε γονείς, μια επαγγελματική επιτυχία ή η ανάδειξη κάποιου ταλέντου σας είναι μερικά μόνο από τα σενάρια. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 21 έως τις 25 μοίρες ή από τις 10 μέχρι τις 14 μοίρες του Ζυγού θα εισπράξετε μεγαλύτερο μερίδιο καλοτυχίας. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα εξακολουθήσει την πορεία του στον Ταύρο και τις συγκρούσεις του βέβαια με τους πλανήτες στον Υδροχόο. Κάποιες ημέρες θα είναι πιο πιεστικές. Ενδεικτικά αναφέρω τις 1, 10, 20/2. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με όλα και κυρίως με τα οικονομικά σας ζητήματα, διότι μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα προς αντιμετώπιση ή άλλες δυσκολίες. Η είσοδος του Ήλιου στις 18/2 και της Αφροδίτης στις 25/2 στους Ιχθύς, όπως και η Πανσέληνος στις 27/2, θα δώσουν πρώτο ρόλο σε θέματα εργασίας και φυσικής κατάστασης.

Καλό μήνα Ζυγοί μου! Ο μήνας ξεκινά με μια πολύ θετική ημερομηνία στις 5/3 με τη σύνοδο Ερμή-Δία στον Υδροχόο που μπορεί να σας φέρει μια ευχάριστη είδηση, είτε σε θέματα προσωπικά, είτε σε θέματα δημιουργίας, παιδιών, διασκέδασης και επιχειρηματικότητας. Ο Μάρτιος είναι θετικός σε γενικές γραμμές καθώς ο Άρης θα βρίσκεται σε ένα υποστηρικτικό προς το δικό σας ζώδιο, που βοηθά να ανοίξετε τον κύκλο σας, να ενισχύσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, να προχωρήσετε σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις που μπορεί να κυλήσουν ευνοϊκά. Ακόμη, προσφέρεται και για να μάθετε καινούρια πράγματα, να βρείτε ίσως ένα καλό σεμινάριο, ένα μεταπτυχιακό, να κυνηγήσετε γνώση που μπορεί να σας είναι πολύτιμη και για το βιογραφικό σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή αν θέλετε να «ψαχτείτε» περισσότερο σε πνευματικές, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις. Η ισχυρή παρουσία πλανητών στους Ιχθύς, σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στις 13/3, μπορεί να διαφοροποιήσει τα πράγματα στα θέματα της δουλειάς. Αν ψάχνετε για εργασία ή θέλετε να αλλάξετε κάτι στην ήδη υπάρχουσα, τότε μπορεί να βρείτε μια άκρη αυτόν τον μήνα. Ανανεώστε το βιογραφικό σας, κανονίστε να το στείλετε όπου σας ενδιαφέρει, περάστε από συνεντεύξεις, διότι μπορεί να βρείτε πραγματικά κάτι που να σας ταιριάζει πολύ. Ο Μάρτιος όμως, έρχεται με έμφαση και στους τομείς της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αν με τις απανωτές καραντίνες χάσατε την μπάλα της καλής διατροφής ή ο καναπές έγινε η διασκέδαση σας, καιρός να ξαναμπείτε στο τρένο της υγιεινής διατροφής και άσκησης, διότι το καλοκαίρι δεν αργεί! Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσετε ξανά μια άλλη ρουτίνα, αλλά αξίζει τον κόπο. Στις 20/3 έχουμε την εαρινή ισημερία, ο Ήλιος περνά στον Κριό και τον ακολουθεί κατά πόδας και η Αφροδίτη στις 21/3. Η έμφαση μεταφέρεται αυτόματα στις σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες. Τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά, αφού όμως ξεπεράσετε πρώτα την Πανσέληνο στο ζώδιο σας στις 28/3 που θα κρίνει την μακροβιότητα τους.

Ο Απρίλιος έρχεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και εξελίξεις στα θέματα των σχέσεων, της ερωτικής σας ζωής και των συνεργασιών! Βλέπετε στις πρώτες 19 ημέρες του μήνα η πλειονότητα των πλανητών θα είναι απέναντι σας στον Κριό, το ζώδιο που για σας συμβολίζει όλη την γκάμα των σημαντικών σχέσεων στη ζωή σας. Και μάλιστα, ως επί το πλείστον θα σχηματίζουν θετικές όψεις τόσο με τον Δία όσο και με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Σημειώστε την 6η Απριλίου με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, την 10η με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, την 14η με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη, την 15η με το εξάγωνο Ήλιου-Δία και την 17η με το τρίγωνο Άρη-Δία. Η Νέα Σελήνη στις 11/4 στον Κριό επίσης πέφτει μέσα στον ίδιο τομέα, δημιουργώντας ένα πλαίσιο θετικών εξελίξεων. Θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες; Θα τα καταφέρετε! Θέλετε να το πάτε πιο επίσημα; Επίσης θα τα καταφέρετε! Ψάχνετε εκείνη τη συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο που θα νιώθετε την εκτίμηση από την άλλη πλευρά και θα πηγαίνετε με όρεξη στη δουλειά; Ο Απρίλιος μπορεί να σας δικαιώσει. Βέβαια, όσοι έχετε Ήλιο (το ζώδιο σας δηλαδή) ή ωροσκόπο στις 26 μοίρες του Ζυγού επειδή ταυτόχρονα επηρεάζεστε από πιο δυσμενείς όψεις το καλό μπορεί να περιορίζεται κάπως, αλλά δεν ακυρώνεται. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Εσείς θα προσέξετε στις 12/4 και στις 16/4 με τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Στις 14/4 η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και στις 23/4 σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό. Εκεί θα μπορούσε να υπάρχει και μια κεραυνοβόλα γνωριμία. Γενικώς τα θέματα των οικονομικών θα σας απασχολήσουν περισσότερο στην τελευταία εβδομάδα του μήνα, τόσο με την είσοδο των πλανητών στον Ταύρο όσο και με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4. Στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο, ενεργοποιώντας ακόμη περισσότερο τον τομέα της καριέρας. Ο Μάιος έρχεται με πολλές εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο.

Καλό μήνα! Ο Μάιος, μολονότι δεν θα είναι ένας ξεκούραστος και χαλαρός μήνας, υπόσχεται να έχει και κάποιες ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Το ότι φεύγουν οι πλανήτες από τον Ταύρο και προχωρούν στους αέρινους Διδύμους, που σαν ενέργεια σας ταιριάζουν περισσότερο, μόνο στα θετικά μπορεί να προσμετρηθεί. Καταρχάς ο Ερμής στις 4/5 προχωρά στους Διδύμους και τον ακολουθεί στις 9/5 η Αφροδίτη. Αυτό θα διευκολύνει ιδιαίτερα την επικοινωνία, αλλά και τις σχέσεις σας. Απλά θα πρέπει να είστε ευθείς στην προσέγγιση σας στους άλλους, χωρίς να μασάτε τα λόγια σας και να εκφράσετε πραγματικά αυτά που θέλετε και επιθυμείτε, χωρίς να αποκρύπτετε κάτι επειδή μπορεί να φοβάστε τις αντιπαραθέσεις. Το να αποφεύγετε την ένταση με τον Άρη στον Καρκίνο μόνο εσάς μπορεί να βλάψει και τελικά να μην έχετε και το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Τα θέματα των επαγγελματικών και της καριέρας θα είναι προτεραιότητα, όπως και τα θέματα του σπιτιού. Κάποιοι μπορεί να έχετε και χωροταξικές ή άλλες αλλαγές, άρα και περισσότερο στρες για να προσαρμοστείτε σε μια νέα κατάσταση. Για τους αδέσμευτους-ες ξεκινά μια πιο ωραία περίοδος, όπως θα διαπιστώσετε και στις ερωτικές μου προβλέψεις για τον μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία ή μια αγοραπωλησία. Από την άλλη, ενισχύει και την ερωτική σας ζωή. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς θα επηρεάσει τους γεννημένους τον Σεπτέμβριο, φέρνοντας καλύτερες προοπτικές σε θέματα δουλειάς, αλλά και υγείας. Οι υπόλοιποι Ζυγοί θα επωφεληθείτε το 2022. Μετά τις 20/5 ξεκινά το πιο απαιτητικό διάστημα του Μαΐου που φέρνει την πρώτη Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη και την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία, σε θέματα σπουδών, στις μετακινήσεις και τα ταξίδια.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο μήνας ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους στον τομέα των σπουδών, των ταξιδιών, των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων, φέρνοντας αρκετά παρατράγουδα μέχρι τις 22/6 σε αυτά τα ζητήματα. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία, ματαιώσεις, αναβολές, διαφοροποίηση σε ραντεβού και σημαντικές ενάρξεις, γι’ αυτό να είστε ευέλικτοι σ’ αυτό το διάστημα. Αν είστε σπουδαστές και έχετε εξετάσεις αυτή την περίοδο να είστε πολύ προσεκτικοί στην κατανόηση των ερωτήσεων και να μην βιάζεστε. Βέβαια κάποιες στιγμές μπορεί να έχετε ένα αίσθημα χαμένου στη μετάφραση, αλλά θα υποχωρήσει μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή στις 22/6. Κάποιες φορές, ο ανάδρομος Ερμής έρχεται να μας αποκαλύψει πράγματα, τα οποία έγιναν το προηγούμενο διάστημα ή μας βοηθά να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, περνά στις 2/6 στον τομέα της καριέρας δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην επαγγελματική σας εικόνα και πιθανώς και κάποιες θετικές κριτικές για τη δουλειά σας ή και ευκαιρίες να λάμψετε στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα στις 5/6 σας δείχνει ξεκάθαρα πράγματα, τα οποία σας κρατάνε πίσω στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο αυτό το Σαββατοκύριακο τις εντάσεις με την οικογένεια ή ακόμη και τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε «δράματα» τρίτων. Η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 μπορεί να φέρει νέες προοπτικές στη ζωής σας, αλλά αυτές οι μέρες θα είναι κάπως πιεσμένες για όλους και θα υπάρχει ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα. Η έξοδος του Άρη από τον Καρκίνο θα βοηθήσει να φύγουν αρκετά άγχη για τις επαγγελματικές ή οικογενειακές σας εξελίξεις μετά τις 11/6 σταδιακά. Πλέον ο Άρης στις 11/6 θα πάρει μια πιο φιλική θέση προς το ζώδιο σας στον Λέοντα, ευνοώντας τη συλλογική δουλειά, τους νέους στόχους που θα θέσετε, αλλά και την επέκταση του κύκλου φίλων και συνεργατών. Στις 21/6 στο θερινό Ηλιοστάσιο ο Ήλιος περνά με τη σειρά του στον Καρκίνο. Όπως φαίνεται η καριέρα, η επαγγελματική σας ζωή, αλλά και η οικογενειακή ζωή εξ αντανακλάσεως θα συνεχίσει να είναι προτεραιότητα για ένα μεγάλο διάστημα ακόμη. Στις 22/6 ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία κι έτσι θα έχετε καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων γύρω σας. Η Πανσέληνος στις 24/6 στον Αιγόκερω εστιάζει την προσοχή σας σε αλλαγές που ίσως θέλετε να κάνετε στο σπίτι ή ανάβει μέσα σας την επιθυμία να επιστρέψετε στο μέρος που γεννηθήκατε ή επισκεπτόσασταν συχνά ως παιδιά.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Η αλήθεια είναι ότι το ξεκίνημα του Ιουλίου δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδες για κανέναν, αλλά ευτυχώς τα πράγματα είναι έτσι μόνο τις πρώτες 6 μέρες που έχουμε τις δύσκολες όψεις Άρη-Κρόνου, Αφροδίτης-Κρόνου και το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε εμπόδια στην προσωπική σας ζωή, προβλήματα σε μια σχέση ή με τους συνεργάτες και φίλους σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει έτσι ο μήνας και στην πορεία. Αντιθέτως, μετά την πρώτη εβδομάδα τα πράγματα θα βελτιώνονται μέρα με τη μέρα.

Στις 10/7 έρχεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που στρέφει την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας και εξ αντανακλάσεως και του σπιτιού. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου – αρχές του τρίτου μπορεί να έχετε μια χωροταξική αλλαγή. Να πάτε σε ένα άλλο επαγγελματικό περιβάλλον ή να κάνετε μια μετακόμιση σε ένα άλλο σπίτι. Είναι μέρες γενικότερα που οι Ζυγοί μπορεί να έχετε προτάσεις ή και να σας ανατίθεται ένα φιλόδοξο επαγγελματικό πόστο. Στις 12/7 το τρίγωνο Ερμή-Δία συνεισφέρει επίσης στα επαγγελματικά σας σχέδια και θα έχετε περισσότερη έμπνευση και καλύτερες προοπτικές στα επαγγελματικά σας. Γι’ αυτό αν υπάρχουν κάποια εμπόδια στην αρχή του Ιουλίου μην αποθαρρύνεστε, διότι όλα στην πορεία θα κυλήσουν όπως τα επιθυμείτε. Στις 13/7 μπορεί να προκύψει και μια νόστιμη ερωτική ιστορία για σας που είστε αδέσμευτοι και ψάχνετε.

Στις 21/7 η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και αυτό που επιθυμείτε περισσότερο είναι να αποτραβηχτείτε από τις υποχρεώσεις και τα κοινωνικά «πρέπει» και να βρίσκετε χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες. Είναι ένα διάστημα που καλείστε να χαλαρώσετε κάπως, να κάνετε διακοπές ή αν δεν προβλέπεται πριν τον Αύγουστο, έστω να κλέβετε λίγες ώρες ξεκούρασης ή για κάποια έστω μικρή απόδραση.

Η Πανσέληνος στις 24/7 εστιάζει την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, στα θέματα των παιδιών κι είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Στα ίδια θέματα θα στρέψει την προσοχή σας και ο Δίας που επιστρέφει στις 29/7 στον Υδροχόο.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2021

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας των διακοπών των παιδικών μας χρόνων τη στιγμή που είχαν τελειώσει τα σχολεία, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων, ο Ιούλιος είναι εδώ και μας καλεί να απλουστεύσουμε τα πράγματα στη ζωή μας, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας.

Ο μήνας ξεκινά με δυσκολίες

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να υπερπηδήσουμε, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα του έχουμε την ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης της φετινής χρονιάς από τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα. Έτσι από την 1η ως τις 4 Ιουλίου ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό. Το πώς θα επηρεάσει παγκοσμίως αυτή η ενεργοποίηση το έχω αναλύσει σε πολλά άρθρα μου. Δυστυχώς τα σενάρια δεν είναι ευχάριστα, καθώς αφορά βίαιες εξεγέρσεις, κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, έξαρση σε κρούσματα, ατυχήματα. Μια παρόμοια ενεργοποίηση θα έχουμε και τον Νοέμβριο που είναι ο επόμενος ζόρικος μήνας αυτής της χρονιάς. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, ας μην παίρνουμε ρίσκο και γενικά ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ημέρες. Στις 6/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι αυτή με τη σειρά της αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσουμε μεγαλύτερη πίεση και περιορισμούς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Αλλά είναι ουσιαστικά και το πιο δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου. Θα επηρεαστεί περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτή η ομάδα ζωδίων πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Στο υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Μετά τις 8 καθαρίζει το τοπίο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του και δίνει τέλος στη σύγχυση και τα παρατράγουδα.

Η Νέα Σελήνη θέλει να φροντίσουμε ό,τι πάσχει στη ζωή μας

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε. Να θυμάστε πάντα ότι αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι την 21η Ιουλίου και στις 13/7 θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον αιώνιο μυθικό εραστή της Άρη στον Λέοντα, μια όψη που παραπέμπει σε ερωτικά πυροτεχνήματα, παθιασμένες σχέσεις και φυσικά τι άλλο, το αγαπημένο του Λέοντα, μεγάλα δράματα! Στις 22/7 θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια των Λεόντων, καθώς θα μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο

Στις 24/7 θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη τον Αύγουστο στο ίδιο ζώδιο. Μια στην αρχή και μια στο τέλος του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Το τέλος του μήνα φέρνει και το τέλος των ελευθεριών

Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με αλλαγές σε αστρολογικό επίπεδο. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η περίοδος χάριτος των ελευθεριών φτάνει δυστυχώς στο τέλος της. Πλέον από το τέλος Δεκεμβρίου θα περιμένουμε τον Δία να περάσει στους Ιχθύς για να παραμείνει μέσα στο 2022 και να δώσει ίσως έτσι τέλος στα θέματα της πανδημίας. Ήδη η Αφροδίτη και ο Άρης θα έχουν περάσει στην Παρθένο, κάνοντας τον Αύγουστο ναι μεν μήνα διακοπών, αλλά και μεγαλύτερου προβληματισμού σε σχέση με τα θέματα της υγείας, της παιδείας, της εργασίας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις αλλαγές και θα μπουν σε πιο παραγωγική διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.