Ζυγός ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Ζυγοί! Αν και οι περισσότεροι από σας φτάνετε στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς εμφανώς ταλαιπωρημένοι και κουρασμένοι, τα νέα είναι θετικά για τον πρώτο μήνα ή τουλάχιστον ουδέτερα. Το πιο σημαντικό νέο είναι η έξοδος μετά από 6 ολόκληρους μήνες του Άρη από τον Κριό, από τον τομέα σχέσεων, συνεργασιών, που όμως επηρέαζε με αιχμηρό τρόπο, τόσο τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού όσο και της δουλειάς. Από τις 7/1 κι έπειτα ο Άρης περνά στον πρακτικό και γήινο Ταύρο και το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, τη συνδιαχείριση αυτών, τις επενδύσεις, τα χρέη, τις οφειλές, τις κληρονομιές, τα δάνεια κλπ. Ίσως χρειαστεί να περάσετε κάποιους σκοπέλους, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη ροή και ισορροπία σε έσοδα και έξοδα. Οι πιέσεις δεν θα είναι λίγες, αλλά λίγες δεν θα είναι και οι λύσεις που σας προσφέρονται. Στις 8/1 περνά στον Αιγόκερω η Αφροδίτη και αποκαθιστά με κάποιο τρόπο και το κλίμα στις οικογενειακές σας σχέσεις. Στις 13/1 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στο ίδιο ζώδιο σε σύνοδο με Πλούτωνα και κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσετε μια μετακόμιση, μια αλλαγή χωροταξική ή και ένα νέο ξεκίνημα ακόμη και στην καριέρα σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Σαφώς εκείνες τις ημέρες θα πρέπει να αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας είτε να τα παίξετε εσείς είτε να συμμετέχετε σε άλλων. Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει κυρίως μετά τις 20/1, καθώς θα συγκεντρώνονται ένας ένας οι πλανήτες στον Υδροχόο, αλλά θα πρέπει να φτάσουμε στον Φεβρουάριο για να μιλήσουμε για ένα πιο ερωτικό και με δυνατότητες μήνα για σας. Τον Ιανουάριο τα πράγματα είναι πιο ήσυχα και ειδικά αν δεν έχετε κάποια σχέση δεν θα μπείτε και στη διαδικασία να ψαχτείτε τόσο πολύ. Μετά τις 20/1, καθώς θα περάσουν Ήλιος, Ερμής για να συναντήσουν και τους Δία-Κρόνο στον Υδροχόο, θα αρχίσει να φτιάχνει η διάθεση σας και ο έρωτας, τα φλερτ, η δημιουργία και τα παιδιά θα γίνουν προτεραιότητα. Όμως μόνο αυτά που έχουν μια σοβαρότητα. Δεν θέλετε να παίξετε και το δηλώνετε με κάθε τρόπο αυτό το μήνα!

Καλό μήνα Ζυγοί μου! Ο Φεβρουάριος είναι μια πολύ καλύτερη εκδοχή Ιανουαρίου σε κάποιους τομείς για το δικό σας ζώδιο, αφού η πολυαστρία στον Υδροχόο σας ευνοεί ξεκάθαρα. «Πολυαστρία» εμείς οι αστρολόγοι λέμε την παρουσία περισσότερων από 3 πλανήτες σε ένα ζώδιο. Αυτή τη φορά οι πλανήτες στον Υδροχόο θα είναι 5 και με τη Νέα Σελήνη στις 11/2 θα φτάσουν τους 6. Ο τομέας μέσα στον οποίο θα συμβεί όλο αυτό είναι αυτός του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, των επιχειρηματικών σχεδίων, των χόμπι. Ακόμη και με ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 20/2 στον ίδιο τομέα και παρά την όποια σύγχυση μπορεί να βιώσετε προσωρινά, όπως εξηγώ και στο σχετικό μου άρθρο για τον ανάδρομο Ερμή, στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν είναι πάντα ένα σενάριο. Όπως και το να αναθεωρήσετε τα πλάνα σας σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις, την απόκτηση απογόνων, τις επιχειρηματικές σας προθέσεις. Στις 11/2 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο συνοδεύεται από την υπέροχη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία και ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη μέχρι το τέλος του μήνα για μια ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή. Μια νέα γνωριμία, ένας έρωτας, η είδηση μιας εγκυμοσύνης, μια επιτυχία ενός παιδιού σας αν είστε γονείς, μια επαγγελματική επιτυχία ή η ανάδειξη κάποιου ταλέντου σας είναι μερικά μόνο από τα σενάρια. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 21 έως τις 25 μοίρες ή από τις 10 μέχρι τις 14 μοίρες του Ζυγού θα εισπράξετε μεγαλύτερο μερίδιο καλοτυχίας. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα εξακολουθήσει την πορεία του στον Ταύρο και τις συγκρούσεις του βέβαια με τους πλανήτες στον Υδροχόο. Κάποιες ημέρες θα είναι πιο πιεστικές. Ενδεικτικά αναφέρω τις 1, 10, 20/2. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με όλα και κυρίως με τα οικονομικά σας ζητήματα, διότι μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα προς αντιμετώπιση ή άλλες δυσκολίες. Η είσοδος του Ήλιου στις 18/2 και της Αφροδίτης στις 25/2 στους Ιχθύς, όπως και η Πανσέληνος στις 27/2, θα δώσουν πρώτο ρόλο σε θέματα εργασίας και φυσικής κατάστασης.

Καλό μήνα Ζυγοί μου! Ο μήνας ξεκινά με μια πολύ θετική ημερομηνία στις 5/3 με τη σύνοδο Ερμή-Δία στον Υδροχόο που μπορεί να σας φέρει μια ευχάριστη είδηση, είτε σε θέματα προσωπικά, είτε σε θέματα δημιουργίας, παιδιών, διασκέδασης και επιχειρηματικότητας. Ο Μάρτιος είναι θετικός σε γενικές γραμμές καθώς ο Άρης θα βρίσκεται σε ένα υποστηρικτικό προς το δικό σας ζώδιο, που βοηθά να ανοίξετε τον κύκλο σας, να ενισχύσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, να προχωρήσετε σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις που μπορεί να κυλήσουν ευνοϊκά. Ακόμη, προσφέρεται και για να μάθετε καινούρια πράγματα, να βρείτε ίσως ένα καλό σεμινάριο, ένα μεταπτυχιακό, να κυνηγήσετε γνώση που μπορεί να σας είναι πολύτιμη και για το βιογραφικό σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή αν θέλετε να «ψαχτείτε» περισσότερο σε πνευματικές, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις. Η ισχυρή παρουσία πλανητών στους Ιχθύς, σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στις 13/3, μπορεί να διαφοροποιήσει τα πράγματα στα θέματα της δουλειάς. Αν ψάχνετε για εργασία ή θέλετε να αλλάξετε κάτι στην ήδη υπάρχουσα, τότε μπορεί να βρείτε μια άκρη αυτόν τον μήνα. Ανανεώστε το βιογραφικό σας, κανονίστε να το στείλετε όπου σας ενδιαφέρει, περάστε από συνεντεύξεις, διότι μπορεί να βρείτε πραγματικά κάτι που να σας ταιριάζει πολύ. Ο Μάρτιος όμως, έρχεται με έμφαση και στους τομείς της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αν με τις απανωτές καραντίνες χάσατε την μπάλα της καλής διατροφής ή ο καναπές έγινε η διασκέδαση σας, καιρός να ξαναμπείτε στο τρένο της υγιεινής διατροφής και άσκησης, διότι το καλοκαίρι δεν αργεί! Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσετε ξανά μια άλλη ρουτίνα, αλλά αξίζει τον κόπο. Στις 20/3 έχουμε την εαρινή ισημερία, ο Ήλιος περνά στον Κριό και τον ακολουθεί κατά πόδας και η Αφροδίτη στις 21/3. Η έμφαση μεταφέρεται αυτόματα στις σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες. Τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά, αφού όμως ξεπεράσετε πρώτα την Πανσέληνο στο ζώδιο σας στις 28/3 που θα κρίνει την μακροβιότητα τους.

Ο Απρίλιος έρχεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και εξελίξεις στα θέματα των σχέσεων, της ερωτικής σας ζωής και των συνεργασιών! Βλέπετε στις πρώτες 19 ημέρες του μήνα η πλειονότητα των πλανητών θα είναι απέναντι σας στον Κριό, το ζώδιο που για σας συμβολίζει όλη την γκάμα των σημαντικών σχέσεων στη ζωή σας. Και μάλιστα, ως επί το πλείστον θα σχηματίζουν θετικές όψεις τόσο με τον Δία όσο και με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Σημειώστε την 6η Απριλίου με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, την 10η με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, την 14η με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη, την 15η με το εξάγωνο Ήλιου-Δία και την 17η με το τρίγωνο Άρη-Δία. Η Νέα Σελήνη στις 11/4 στον Κριό επίσης πέφτει μέσα στον ίδιο τομέα, δημιουργώντας ένα πλαίσιο θετικών εξελίξεων. Θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες; Θα τα καταφέρετε! Θέλετε να το πάτε πιο επίσημα; Επίσης θα τα καταφέρετε! Ψάχνετε εκείνη τη συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο που θα νιώθετε την εκτίμηση από την άλλη πλευρά και θα πηγαίνετε με όρεξη στη δουλειά; Ο Απρίλιος μπορεί να σας δικαιώσει. Βέβαια, όσοι έχετε Ήλιο (το ζώδιο σας δηλαδή) ή ωροσκόπο στις 26 μοίρες του Ζυγού επειδή ταυτόχρονα επηρεάζεστε από πιο δυσμενείς όψεις το καλό μπορεί να περιορίζεται κάπως, αλλά δεν ακυρώνεται. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Εσείς θα προσέξετε στις 12/4 και στις 16/4 με τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Στις 14/4 η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και στις 23/4 σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό. Εκεί θα μπορούσε να υπάρχει και μια κεραυνοβόλα γνωριμία. Γενικώς τα θέματα των οικονομικών θα σας απασχολήσουν περισσότερο στην τελευταία εβδομάδα του μήνα, τόσο με την είσοδο των πλανητών στον Ταύρο όσο και με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4. Στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο, ενεργοποιώντας ακόμη περισσότερο τον τομέα της καριέρας. Ο Μάιος έρχεται με πολλές εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο.

Καλό μήνα! Ο Μάιος, μολονότι δεν θα είναι ένας ξεκούραστος και χαλαρός μήνας, υπόσχεται να έχει και κάποιες ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Το ότι φεύγουν οι πλανήτες από τον Ταύρο και προχωρούν στους αέρινους Διδύμους, που σαν ενέργεια σας ταιριάζουν περισσότερο, μόνο στα θετικά μπορεί να προσμετρηθεί. Καταρχάς ο Ερμής στις 4/5 προχωρά στους Διδύμους και τον ακολουθεί στις 9/5 η Αφροδίτη. Αυτό θα διευκολύνει ιδιαίτερα την επικοινωνία, αλλά και τις σχέσεις σας. Απλά θα πρέπει να είστε ευθείς στην προσέγγιση σας στους άλλους, χωρίς να μασάτε τα λόγια σας και να εκφράσετε πραγματικά αυτά που θέλετε και επιθυμείτε, χωρίς να αποκρύπτετε κάτι επειδή μπορεί να φοβάστε τις αντιπαραθέσεις. Το να αποφεύγετε την ένταση με τον Άρη στον Καρκίνο μόνο εσάς μπορεί να βλάψει και τελικά να μην έχετε και το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Τα θέματα των επαγγελματικών και της καριέρας θα είναι προτεραιότητα, όπως και τα θέματα του σπιτιού. Κάποιοι μπορεί να έχετε και χωροταξικές ή άλλες αλλαγές, άρα και περισσότερο στρες για να προσαρμοστείτε σε μια νέα κατάσταση. Για τους αδέσμευτους-ες ξεκινά μια πιο ωραία περίοδος, όπως θα διαπιστώσετε και στις ερωτικές μου προβλέψεις για τον μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία ή μια αγοραπωλησία. Από την άλλη, ενισχύει και την ερωτική σας ζωή. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς θα επηρεάσει τους γεννημένους τον Σεπτέμβριο, φέρνοντας καλύτερες προοπτικές σε θέματα δουλειάς, αλλά και υγείας. Οι υπόλοιποι Ζυγοί θα επωφεληθείτε το 2022. Μετά τις 20/5 ξεκινά το πιο απαιτητικό διάστημα του Μαΐου που φέρνει την πρώτη Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη και την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία, σε θέματα σπουδών, στις μετακινήσεις και τα ταξίδια.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο μήνας ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους στον τομέα των σπουδών, των ταξιδιών, των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων, φέρνοντας αρκετά παρατράγουδα μέχρι τις 22/6 σε αυτά τα ζητήματα. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία, ματαιώσεις, αναβολές, διαφοροποίηση σε ραντεβού και σημαντικές ενάρξεις, γι’ αυτό να είστε ευέλικτοι σ’ αυτό το διάστημα. Αν είστε σπουδαστές και έχετε εξετάσεις αυτή την περίοδο να είστε πολύ προσεκτικοί στην κατανόηση των ερωτήσεων και να μην βιάζεστε. Βέβαια κάποιες στιγμές μπορεί να έχετε ένα αίσθημα χαμένου στη μετάφραση, αλλά θα υποχωρήσει μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή στις 22/6. Κάποιες φορές, ο ανάδρομος Ερμής έρχεται να μας αποκαλύψει πράγματα, τα οποία έγιναν το προηγούμενο διάστημα ή μας βοηθά να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, περνά στις 2/6 στον τομέα της καριέρας δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην επαγγελματική σας εικόνα και πιθανώς και κάποιες θετικές κριτικές για τη δουλειά σας ή και ευκαιρίες να λάμψετε στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα στις 5/6 σας δείχνει ξεκάθαρα πράγματα, τα οποία σας κρατάνε πίσω στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο αυτό το Σαββατοκύριακο τις εντάσεις με την οικογένεια ή ακόμη και τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε «δράματα» τρίτων. Η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 μπορεί να φέρει νέες προοπτικές στη ζωής σας, αλλά αυτές οι μέρες θα είναι κάπως πιεσμένες για όλους και θα υπάρχει ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα. Η έξοδος του Άρη από τον Καρκίνο θα βοηθήσει να φύγουν αρκετά άγχη για τις επαγγελματικές ή οικογενειακές σας εξελίξεις μετά τις 11/6 σταδιακά. Πλέον ο Άρης στις 11/6 θα πάρει μια πιο φιλική θέση προς το ζώδιο σας στον Λέοντα, ευνοώντας τη συλλογική δουλειά, τους νέους στόχους που θα θέσετε, αλλά και την επέκταση του κύκλου φίλων και συνεργατών. Στις 21/6 στο θερινό Ηλιοστάσιο ο Ήλιος περνά με τη σειρά του στον Καρκίνο. Όπως φαίνεται η καριέρα, η επαγγελματική σας ζωή, αλλά και η οικογενειακή ζωή εξ αντανακλάσεως θα συνεχίσει να είναι προτεραιότητα για ένα μεγάλο διάστημα ακόμη. Στις 22/6 ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία κι έτσι θα έχετε καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων γύρω σας. Η Πανσέληνος στις 24/6 στον Αιγόκερω εστιάζει την προσοχή σας σε αλλαγές που ίσως θέλετε να κάνετε στο σπίτι ή ανάβει μέσα σας την επιθυμία να επιστρέψετε στο μέρος που γεννηθήκατε ή επισκεπτόσασταν συχνά ως παιδιά.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Η αλήθεια είναι ότι το ξεκίνημα του Ιουλίου δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδες για κανέναν, αλλά ευτυχώς τα πράγματα είναι έτσι μόνο τις πρώτες 6 μέρες που έχουμε τις δύσκολες όψεις Άρη-Κρόνου, Αφροδίτης-Κρόνου και το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε εμπόδια στην προσωπική σας ζωή, προβλήματα σε μια σχέση ή με τους συνεργάτες και φίλους σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει έτσι ο μήνας και στην πορεία. Αντιθέτως, μετά την πρώτη εβδομάδα τα πράγματα θα βελτιώνονται μέρα με τη μέρα.

Στις 10/7 έρχεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που στρέφει την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας και εξ αντανακλάσεως και του σπιτιού. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου – αρχές του τρίτου μπορεί να έχετε μια χωροταξική αλλαγή. Να πάτε σε ένα άλλο επαγγελματικό περιβάλλον ή να κάνετε μια μετακόμιση σε ένα άλλο σπίτι. Είναι μέρες γενικότερα που οι Ζυγοί μπορεί να έχετε προτάσεις ή και να σας ανατίθεται ένα φιλόδοξο επαγγελματικό πόστο. Στις 12/7 το τρίγωνο Ερμή-Δία συνεισφέρει επίσης στα επαγγελματικά σας σχέδια και θα έχετε περισσότερη έμπνευση και καλύτερες προοπτικές στα επαγγελματικά σας. Γι’ αυτό αν υπάρχουν κάποια εμπόδια στην αρχή του Ιουλίου μην αποθαρρύνεστε, διότι όλα στην πορεία θα κυλήσουν όπως τα επιθυμείτε. Στις 13/7 μπορεί να προκύψει και μια νόστιμη ερωτική ιστορία για σας που είστε αδέσμευτοι και ψάχνετε.

Στις 21/7 η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και αυτό που επιθυμείτε περισσότερο είναι να αποτραβηχτείτε από τις υποχρεώσεις και τα κοινωνικά «πρέπει» και να βρίσκετε χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες. Είναι ένα διάστημα που καλείστε να χαλαρώσετε κάπως, να κάνετε διακοπές ή αν δεν προβλέπεται πριν τον Αύγουστο, έστω να κλέβετε λίγες ώρες ξεκούρασης ή για κάποια έστω μικρή απόδραση.

Η Πανσέληνος στις 24/7 εστιάζει την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, στα θέματα των παιδιών κι είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Στα ίδια θέματα θα στρέψει την προσοχή σας και ο Δίας που επιστρέφει στις 29/7 στον Υδροχόο.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ότι εκπροσωπείτε ένα από τα πλέον κοινωνικά ζώδια είναι σαφώς γνωστό, το ότι θα φτάσει σε ένα απόγειο η κοινωνικότητα σας αυτόν τον Αύγουστο είναι απλά το σενάριο που πρέπει να περιμένετε με τόση κινητικότητα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου (τον άξονα της κοινωνικότητας για σας) και τις βασικές φάσεις της Σελήνης σε αυτά τα δυο ζώδια. Αναφέρομαι φυσικά αρχικά στη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 8/8, μια ισχυρή Νέα Σελήνη στον 11ο ηλιακό σας οίκο που μπορεί να ενεργοποιήσει τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επαφές και να φέρει και αρκετές αλλαγές στους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν. Η Νέα Σελήνη βοηθά επίσης να συγκεκριμενοποιήσετε τους στόχους σας ή να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις, ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα μπορέσετε να τους υλοποιήσετε. Κοντά στη Νέα Σελήνη ολοκληρώνεται και η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που μπορεί να σας φέρει κάποια ατονία ή να νιώσετε λίγο μεγαλύτερη σύγχυση. Όμως, καλά θα κάνετε να το πάρετε ως ένδειξη ότι πλέον έχετε κουραστεί και δεν είστε μηχανή που δεν χρειάζεται ξεκούραση. Χρειάζεστε επειγόντως διακοπές και πνευματική αποσυμφόρηση. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 16/8 θα σας κάνει περιζήτητους στις παρέες, θα τονώσει ακόμη περισσότερο τη γοητεία σας κι έτσι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου μπορεί να έχει κι ένα ιδιαίτερα ερωτικό ενδιαφέρον για σας. Είναι μια περίοδος που αν είστε αδέσμευτοι-ες μπορεί να προκύψει μια νέα σχέση και μάλιστα με αρκετές πιθανότητες μακροημέρευσης, καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει σταθεροποιητική όψη τριγώνου με τον Κρόνο. Η γεμάτη ένταση όψη Ερμή-Άρη στην Παρθένο στις 18, 19/8 μπορεί να φέρει κάποια ένταση ή συναισθήματα θυμού στην επιφάνεια, ειδικά αν τα είχατε καταπιέσει καιρό. Δεν πρέπει να νιώθετε ενοχές γι’ αυτό, ειδικά αν έχετε δίκιο να εξοργίζεστε με κάποια πράγματα. Η Πανσέληνος του Αυγούστου, που ξεκινά η επιρροή της από τις 19/8 και ολοκληρώνεται στις 22/8 που θα είναι σε ακριβείας φάση, ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των φίλων και τα αποτελέσματα μόνο χαρούμενους μπορεί να σας κάνουν.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου είναι σαφώς πιο υποτονικό σε σχέση με το δεύτερο, που ο Άρης θα πάρει θέση στο ζώδιο σας και φυσικά το βράδυ της 22ης Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα γενέθλια σας και τα κοσμικά φώτα πέφτουν πάνω σας. Στο πρώτο μισό του μήνα δεσπόζει η επιρροή της Νέας Σελήνης στην Παρθένο στις 7/9 τα ξημερώματα. Αυτή η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σε ένα πιο αθέατο, μυστικό και παρασκηνιακό οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, δεν είναι αρνητική, αλλά η ευνοϊκή επιρροή της δεν είναι τόσο έκδηλη, τουλάχιστον όχι για τους άλλους. Θα μπορούσε να συνδεθεί με ένα οικονομικό όφελος, μια μυστική οικονομική συμφωνία. Όμως τα οφέλη μπορεί να είναι και πνευματικά ή ψυχολογικά. Μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση. Μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σας. Πάντως είναι μια εξαιρετική Νέα Σελήνη αν θέλετε να φροντίσετε και θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, να πετάξετε ό,τι σας βαραίνει και είναι τοξικό στη ζωή σας και να απαλλαγείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να πάτε μπροστά. Στις 10/9 ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, προχωρά στον Σκορπιό στον τομέα των οικονομικών, βοηθώντας να εξισορροπήσετε έσοδα και έξοδα. Ακόμη, μπορείτε με τη βοήθεια σας να σταθεροποιήσετε μια ερωτική σχέση, να κάνετε ή να λάβετε δώρα από τον σύντροφό σας και γενικότερα να το ρίξετε λίγο έξω, βάζοντας τη διασκέδαση και τη χαρά στις καθημερινές σας προτεραιότητες. Στις 14/9 ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της πρωτοβουλίας, της υψηλής ενέργειας, παίρνει θέση στο ζώδιο σας και θα ακολουθήσει μια ιδιαίτερα δυναμική περίοδος μέχρι τον Νοέμβριο, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά κουραστική και αγχωτική. Θα πρέπει να φροντίζετε την υγεία σας, να ξεκουράζεστε κι αν προκύπτει οτιδήποτε να μην κάνετε μόνοι σας τον γιατρό, αλλά να απευθύνεστε σε ειδικούς. Αν έχετε να πάρετε σπουδαίες αποφάσεις και δεσμευτικές για το μέλλον σας, προσπαθήστε να το πράξετε πριν την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας. Στις 21/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς βοηθά να οργανώσετε καλύτερα τις καθημερινές επαγγελματικές σας προτεραιότητες. Τα γενέθλια σας ξεκινούν το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου τη στιγμή που ξεκινά ουσιαστικά το φθινόπωρο.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και μολονότι δεν σας κάνουν όλοι οι πλανήτες τη χάρη να σας συμπεριφέρονται με το γάντι, σε κάθε περίπτωση αυτά είναι πιο αισιόδοξα γενέθλια. Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας είναι περισσότερο μια εκνευριστική επιρροή, παρά κάτι που θα δημιουργήσει ουσιαστικά προβλήματα μακροπρόθεσμα. Το πιθανότερο είναι να συναντάτε μικροαναποδιές στην καθημερινότητα σας, καθυστερήσεις, εμπόδια που χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια για να καμφθούν, παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή φίλους και μικροπροβλήματα με ηλεκτρονικές συσκευές ή το μεταφορικό σας μέσο. Η Νέα Σελήνη στις 6/10 είναι λίγο «σκοτεινή», με την έννοια ότι πυροδοτεί κάποια αρνητικά συναισθήματα ή θυμό, καθώς ταυτόχρονα βρίσκεται και ο Άρης στο ζώδιο σας και συμμετέχει ως επιρροή σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Προσέξτε ιδιαίτερα υγεία, σχέσεις, μετακινήσεις και επικοινωνία και μην βιάζεστε σε τίποτε. Νέα ξεκινήματα δεν μπλοκάρονται μεν, αλλά ίσως αλλάξετε γνώμη για κάποια πράγματα στην πορεία ή μπορεί να καθυστερήσουν οι ενάρξεις που επιδιώκετε. Πολύ σημαντικό είναι ότι ο Κρόνος και ο Δίας, που βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία αρκετούς μήνες τώρα, γυρίζουν ορθοί μέσα στον Οκτώβριο και θα δώσουν νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή, αλλά και στα δημιουργικά σας σχέδια. Αν είχατε προβληματιστεί σε θέματα παιδιών, μετά τις 10/10 μπορείτε πιο εύκολα να βρείτε λύσεις. Τα θέματα των σχέσεων θα σας απασχολήσουν και με την Πανσέληνο στις 20/10, που σχηματίζεται απέναντι σας στον Κριό. Αν νιώθατε ότι δεν καλύπτονται οι ανάγκες σας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, σε μια σχέση ή συνεργασία, μπορεί να πάρετε απόφαση να την τελειώσετε, κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Τα θέματα των οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα με την είσοδο του Ήλιου και του Άρη στον Σκορπιό στις 23/10 και 30/10 αντίστοιχα και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας κυρίως τον επόμενο μήνα.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2021

Μπαίνουμε στον Οκτώβριο, τον μήνα που ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά στην πορεία του θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή και να εξομαλύνουν κάποια πράγματα, αλλά και να πυροδοτούν εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να μας προβληματίσει κυρίως σε δυο διαστήματα, στις δυο φορτισμένες φάσεις της Σελήνης (Νέα Σελήνη στις 6/10 και Πανσέληνος στις 20/10).

Η Νέα Σελήνη της έντασης και των αλλαγών

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 6/10 με συμμετοχή του Άρη σε σύνοδο και του Ουρανού σε χιαστί όψη. Έτσι, αυτό το φεγγάρι συνδέεται με υψηλή ενέργεια, πάθος, αποφασιστικότητα, πρωτοβουλίες, αλλά ταυτόχρονα και με θυμό, εκδήλωση βίας εξαιτίας της συνόδου με τον Άρη, αλλά και με ανυπομονησία, επαναστατικότητα και ακραίες αλλαγές εξαιτίας της όψης με τον Ουρανό. Ο Άρης δεν είναι από μόνος του αρνητικός ως επιρροή, αντιθέτως είναι ο πλανήτης της δράσης και της γενναιότητας. Όταν όμως σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό, τότε μπορεί να εκδηλώσει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι βρίσκονται στο στόχαστρο αυτής της Νέας Σελήνης και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Ανάδρομος Ερμής

Ήδη μπαίνοντας στον Οκτώβριο ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα συνεχίσει σε αυτή τη φάση μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Μετά τις 18/10 ή μάλλον ακόμη καλύτερα μετά τις 20/10 θα αρχίσει να γίνεται πιο βοηθητικός. Στο διάστημα αυτό μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σχέσεων, να είμαστε πιο αναβλητικοί κι αναποφάσιστοι, να βιώνουμε καθυστερήσεις, αναβολές, μικροαναποδιές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Από την άλλη, μας δίνεται η ευκαιρία αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα σε μια σχέση, όσο δύσκολα κι αν είναι, να τα αντιμετωπίσουμε, ώστε να επιλυθούν.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Στις 7/10 η Αφροδίτη φεύγει από τη θέση αδυναμίας της τον Σκορπιό και προχωρά στον ενθουσιώδη και περιπετειώδη Τοξότη, δίνοντας μια πιο διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη διάθεση στις σχέσεις μας, αλλά και την ανάγκη να ταξιδέψουμε, να αλλάξουμε παραστάσεις, να μάθουμε καινούρια πράγματα.

Οι ανάδρομοι… που γίνονται ορθόδρομοι

Ο Πλούτωνας είναι ο πρώτος που μπαίνει στον χορό των ορθοδρομήσεων αυτό τον μήνα και την επόμενη μέρα της Νέας Σελήνης γυρίζει σε ορθή πορεία. Να σας θυμίσω ότι ήταν ανάδρομος από το τέλος Απριλίου. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με το θάνατο και την αναγέννηση σε συμβολικό επίπεδο. Ας δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να αναγεννηθούμε λοιπόν και να παρουσιάσουμε μια πιο εξελιγμένη έκδοση του εαυτού μας, είτε σε εξωτερικό επίπεδο (εμφάνιση, υγεία, κλπ.) είτε εσωτερικά και ψυχολογικά.

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 12/10 μετά από 4 μήνες ανάδρομης φαινομενικά πορείας, που μας επέτρεψε να χαλαρώσουμε λίγο περισσότερο σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς με την πανδημία. Όμως τώρα γυρίζει σε ορθή πορεία και πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, καθώς ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Η ορθή του πορεία θα βοηθήσει σταδιακά να έχουμε εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικών.

Ο επόμενος πλανήτης που γυρίζει ορθός είναι ο Δίας στον Υδροχόο και από τις 19/10 θα επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις στην καθημερινότητα μας και θα μας κάνει μια ένεση αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας.

Θα ακολουθήσει ο Ερμής που μετά από στάση 2 ημερών θα είναι ορθός μετά τις 19/10.

Μια «θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10

Στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, θα βρίσκεται η Σελήνη στη φάση της Πανσελήνου του Οκτωβρίου κι ο Ήλιος με τον Άρη απέναντι στον Ζυγό, δημιουργώντας εντάσεις και τάση για μια ιδιαίτερα εύφλεκτη ατμόσφαιρα που τα νεύρα, ο θυμός, τα πάθη, η βιασύνη κι η παρόρμηση θα περισσεύουν. Προσπαθήστε να πάτε με το «κύμα», αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις και να υπερβάλλετε και μην μπαίνετε σε διαδικασία να θέλετε να τα ελέγχετε όλα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ψυχραιμία! Από τις 19/10 μέχρι τις 23/10 είναι το πιο εύφλεκτο διάστημα του Οκτωβρίου. Στις 23/10 θα περάσει κι ο Ήλιος στον Σκορπιό κι επειδή ο μοντέρνος και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, Άρης και Πλούτωνας, θα βρίσκονται σε όψη έντασης, θα κάνει τη μετάβαση στο ζώδιο του Σκορπιού ιδιαίτερα ταραχώδη.

Άρης στον Σκορπιό

Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Άρη στο παραδοσιακό ζώδιο της διακυβέρνησης του, τον Σκορπιό, δίνοντας μας την ευκαιρία να αφοσιωθούμε στους στόχους μας και κυρίως να διακρίνουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον.

[...]