Ζυγός ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2020

Το φετινό καλοκαίρι σίγουρα δεν μοιάζει με κανένα από τα προηγούμενα, μολονότι δεν αντιμετωπίζετε πρώτη φορά αντιξοότητες. Η μακρά παρουσία του Άρη στον Κριό απέναντι από το ζώδιο σας, από το τέλος Ιουνίου μέχρι τις αρχές της επόμενης χρονιάς, δεν σας αφήνει να ησυχάσετε κι ούτε βέβαια να απολαύσετε χαλαρές διακοπές. Είτε είναι οι επαγγελματικές απαιτήσεις υψηλές είτε υπάρχουν προβλήματα σε συνεργασίες ή σχέσεις, σε κάθε περίπτωση ο καθένας από σας -και ιδίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου- δεν θα έχει τον πιο ανέμελο και ξεκούραστο Αύγουστο. Δεν είναι μόνο ο Άρης φυσικά που ζορίζει, αλλά κυρίως το δίδυμο Κρόνου-Πλούτωνα, που δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας, κυρίως για τους γεννημένους μετά τις 13/10.

Η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, εκτός από τις πρώτες 6 μέρες του Αυγούστου, στο υπόλοιπο του μήνα θα έχει κι αυτή θέση «κόντρας» προς το ζώδιο σας δημιουργώντας τάσεις υπερβολής. Αυτό χρειάζεται προσοχή σε νέες γνωριμίες, κυρίως ερωτικού χαρακτήρα, γιατί μπορεί τα ευρήματα να μην είναι τόσο σπουδαία όσο φαντάζουν αρχικά. Για τους δεσμευμένους ή παντρεμένους η επιρροή δεν είναι τόσο δύσκολη. Θέματα που αφορούν στην καριέρα μπορεί να ευνοηθούν τον Αύγουστο. Ακόμη, είναι η κατάλληλη περίοδος για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να εξωραΐσετε το χώρο εργασίας σας, να κάνετε βελτιωτικές κινήσεις στην προώθηση ή και να δηλώσετε πιο εύστοχα την επαγγελματική σας παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμπόρευση Ήλιου-Ερμή μέχρι τις 19/8 στον φιλικό σας Λέοντα είναι άκρως βοηθητική για να συσφίξετε φιλικές σχέσεις, να βελτιώσετε κακώς κείμενα σε μια σχέση με ένα φίλο ή ένα συνεργάτη που μπορεί να προέκυψε το προηγούμενο διάστημα ή να ξεδιαλύνετε τελικά το τοπίο αν υπάρχουν δυσαρέσκειες.

Κοντά στις 13/8 το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει σε μια σύγκρουση είτε με κάποιο άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον είτε από το χώρο της δουλειάς. Είναι από τις πιο απαιτητικές μέρες του φετινού καλοκαιριού και πρέπει να προσέξετε τόσο τα παραπάνω όσο και την υγεία και τις σχέσεις σας.

Το ίδιο προσεκτικοί πρέπει να είστε και με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά.

Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο στις 19/8 και του Ήλιου στις 23/8 στρέφουν την προσοχή σας τόσο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης όσο και στα επαγγελματικά. Είναι μια καλή στιγμή για ένα τσεκ απ για να ξέρετε που βρίσκεστε, αλλά και για να επιμεληθείτε των λεπτομερειών στα φθινοπωρινά σας σχέδια.

Κάθε χρόνο το διάστημα πριν ξεκινήσουν τα γενέθλια σας, είναι ένα διάστημα απολογισμών, καινούριων πλάνων και σχεδίων δράσης για τη νέα γενέθλια χρονιά, που φέτος ξεκινά στις 22/9. Σαφώς και τα φετινά σας γενέθλια δεν θα ξεκινήσουν με χαλαρότητα και εύκολες επιρροές. Το ταξίδι του Δία, του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που φέτος ένωσαν τις δυνάμεις τους σε κόντρα με το ζώδιο σας, συνεχίζεται μέχρι τον Δεκέμβριο και ενεργοποιείται με την παρουσία του Άρη απέναντι σας. Τουλάχιστον δεν έχουν μείνει πολλοί μήνες πια μέχρι τότε. Κατανοώ ότι έχει εξαντληθεί η υπομονή σας και δεν θα σας χρυσώσω το χάπι σε καμία περίπτωση. Όμως, ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ άλλο τρόπο να διαχειριστείτε μια τόσο απαιτητική περίοδο, εκτός από το να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να το πηγαίνετε «μέρα» με τη «μέρα».

Ο Ερμής θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου στο ζώδιο σας, από τις 5/9 μέχρι τις 27/9, δίνοντας μια διάσταση ανησυχίας στην καθημερινότητα σας. Φυσικά υπερτονίζει το επικοινωνιακό σας ταλέντο, σας βοηθά να διαπραγματεύεστε καλύτερα, να είστε πιο αποτελεσματικοί, σε ό,τι αφορά σπουδές, γραπτό και προφορικό λόγο. Από τις 22 μέχρι τις 26/9 όμως θα πρέπει να προσέξετε τις επαφές σας με τους άλλους, καθώς η αντίθεση Ερμή-Άρη και το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις ή εμπόδια στην επικοινωνία. Εννοείται, θα προσέξετε το ίδιο διάστημα και την οδήγηση, τα επικίνδυνα σπορ και ό,τι άλλο σας εκθέτει σε κινδύνους.

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, απέναντι από το ζώδιο σας, ξεκινά από τις 9/9 και εκτείνεται μέχρι τις 14/11 και είναι το πιο δύσκολο διάστημα για όλους μας για πολλούς και ποικίλους λόγους. Φυσικά, η προτεραιότητα σας θα πρέπει να είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση και όλα τα υπόλοιπα θα τα διαχειριστείτε.
Για εσάς ο Άρης κυβερνά όλη τη γκάμα των σχέσεων σας τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Ας δούμε κάποια από τα πιθανά σενάρια της ανάδρομης επιρροής του. Ίσως μια συνεργασία ή μια σχέση που ξεκίνησε με ενθουσιασμό και θετική ενέργεια να αρχίσει να ξεφτίζει στα μάτια σας και να χάνεται. Ή μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρος ο προσανατολισμός της όσο ήταν παλιότερα. Μπορεί να διακρίνετε μια αλλαγή στη συμπεριφορά ενός στενού συνεργάτη ή και του συντρόφου σας και να σας προβληματίζει το πώς πρέπει να διαχειριστείτε αυτή τη σχέση στη συνέχεια. Πολλές φορές, με ανάδρομο Άρη μπορεί να διαπιστώνουμε ότι βγαίνουν στις σχέσεις μας εμμονές ή εντάσεις είτε από τη δική μας είτε από την άλλη πλευρά. Αν πιέσετε τα πράγματα δεν πρόκειται να οδηγηθείτε σε λύσεις, αντιθέτως μπορεί να περιπλεχθούν ακόμη περισσότερο. Ο ιδανικός τρόπος αντιμετώπισης είναι να πάρετε το χρόνο σας και να μην αντιδράτε σπασμωδικά. Αν προκύπτουν εντάσεις και καβγάδες, ίσως, χρειάζεται να αναλάβετε κι εσείς τις ευθύνες σας, για το πώς διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας μέχρι τώρα. Ακόμη και η ανεκτικότητα που μπορεί να δείχνετε, ίσως να είναι εις βάρος σας σε κάποιες περιπτώσεις. Το διάστημα μέχρι τις 14/11 είναι απαγορευτικό για νέες συνεργασίες ή δεσμεύσεις. Πάρτε το χρόνο σας, εξετάστε προσεκτικά αυτά που θέλετε να κάνετε και καλύτερα να μπείτε σε δράση μετά το διάστημα αυτό.

Μέσα σε όλα τα δύσκολα, ο σύμμαχος σας θα είναι η Αφροδίτη από τον Λέοντα μετά τις 6/9 και μέχρι το τέλος του μήνα.
Η Πανσέληνος στις 2/9 μπορεί να δείξει δυσκολίες σε θέματα δουλειάς ή υγείας. Ταυτόχρονα με το φεγγάρι αυτό έχουμε την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που μπορεί να σας πιέσει.
Η νέα Σελήνη στις 17/9 απαιτεί να βάλετε την υγεία σε προτεραιότητα.

Το βασικό θέμα του Οκτωβρίου, του γενέθλιου μήνα σας, είναι κυρίως ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών, καθώς ο Άρης συνεχίζει την πολύμηνη παραμονή του απέναντι σας στον Κριό και μάλιστα σε όλη τη διάρκεια του μήνα, σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Η επιρροή όμως του κόκκινου πλανήτη, αφορά γενικότερα τα δεδομένα σας σε υγεία, σχέσεις, συνεργασίες, σπίτι και δουλειά. Καθώς η επιρροή θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, καταλαβαίνετε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε πιο ρευστές και ανασφαλείς συνθήκες παντού, μέχρι την τελική του έξοδο αρχές Ιανουαρίου, αλλά φαίνεται ότι το πιο πιεστικό διάστημα είναι αυτό του Οκτωβρίου και περίπου μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη. Ο Ερμής ανάδρομος μετά τις 13/10, προσθέτει έναν ακόμη βαθμό δυσκολίας στην εξίσωση με αρκετές καθυστερήσεις και προβλήματα, που δύσκολα θα επιλυθούν πριν τον επόμενο μήνα, γι’ αυτό να είστε υπομονετικοί και ψύχραιμοι. Μετά τις 13/10 σκεφτείτε, αλλά μην αποφασίζετε, μην δεσμεύεστε κι επίσης μην προχωράτε σε σημαντικές αγορές, κυρίως ηλεκτρονικού εξοπλισμού (υπολογιστές, κινητά, τηλεοράσεις, αυτοκίνητα κτλ.).

Το να κοιτάξετε τη γενικότερη εικόνα της ζωής σας στο μέλλον, είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε στην περίοδο των εφετινών σας γενεθλίων! Μην θεωρήσετε ότι το να κοιτάτε μπροστά στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας και να ονειρεύεστε ιδανικότερες συνθήκες από αυτές που βιώνετε, είναι χάσιμο χρόνου επειδή δεν είναι άμεσα αποδοτικό. Βλέπετε, αν κολλήσετε στις λεπτομέρειες της καθημερινότητας και στα ευτράπελα που θα συμβαίνουν (πιστέψτε με δεν θα είναι καθόλου λίγα με τον Ερμή και τον Άρη ανάδρομους) τότε θα χάσετε τον έλεγχο και το παιχνίδι μαζί. Μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρχει αρκετή ρευστότητα και ανασφάλεια στον επαγγελματικό τομέα. Κάποιοι, ίσως υποχρεωθείτε σε μια αλλαγή, λόγω συνθηκών ή κάποιας διαφοροποίησης ενός νόμου. Άλλοι, θα νιώσετε πιο «καυτή» την ανάσα των ανταγωνιστών σας και θα πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και να παρουσιάσετε εξέλιξη ή πρόοδο. Ή μπορεί τώρα να προσπαθείτε να προσαρμοστείτε σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον με όλα τα καλά και τα δύσκολα που έχει μια τέτοια κίνηση. Επίσης παίζει πολύ το ενδεχόμενο μεγαλύτερης όξυνσης των σχέσεων σας με συνεργάτες, συνεταίρους κλπ. Ποια πρέπει να είναι η αντίδραση σας; Μα φυσικά η ψυχραιμία και η διπλωματικότητα. Σαν ζώδιο του αέρα και ζώδιο με έμφαση στη διατήρηση ισορροπίας στις σχέσεις, νομίζω ότι μπορείτε να καταφέρετε να εξισορροπήσετε καταστάσεις και να δημιουργήσετε «κλίμα» προς όφελος σας. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε, όμως, να «σπάσετε αυγά» αν νιώθετε αγανακτισμένοι, θυμωμένοι ή προδομένοι σε μια δουλειά, που δώσατε ψυχή και ενέργεια. Εσείς θα ταλαιπωρηθείτε περισσότερο και πιθανώς μέρος της ταλαιπωρίας να συνεχιστεί και τον άλλο μήνα. Ο Ερμής ανάδρομος μετά τις 13/10 στον Σκορπιό και μετά τις 28/10 στο ζώδιο σας, δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα. Ενδείκνυται για αναθεωρήσεις όμως και για να δείτε τα καλά και τα κακά σημεία μιας παλιάς πρότασης, σχέσης ή κατάστασης.

Στον έρωτα η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, μπορεί να δοκιμάσει μακροχρόνιες σχέσεις, όπως και τις πιο πρόσφατες του καλοκαιριού. Περισσότερο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε σχέσεις με άτομα που εκπροσωπούν ζώδια του παρορμητικού σταυρού, όπως το δικό σας, δηλαδή άλλους Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Οι εντάσεις που θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβρη, μπορεί να δυναμιτίσουν καταστάσεις και να προκύψουν καβγάδες και χωρισμοί ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο στις 2/10, στις 9, 10/10 και στις 14, 15 και 16/10 με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Με τα υπόλοιπα ζώδια, σε γενικές γραμμές, δεν θα έχετε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Προσέξτε ακόμη τις παράνομες, περίεργες και αδιέξοδες σχέσεις του Οκτωβρίου. Μόνο σε μπελάδες μπορεί να σας βάλουν!

Ο Ερμής ανάδρομος μετά τις 13/10, στον τομέα των οικονομικών, δημιουργεί ένα μικρό χάος στις δοσοληψίες σας, γι’ αυτό να είστε αρκετά προσεκτικοί με τα χρήματα που φεύγουν από την τσέπη σας. Προσεκτικοί στα οικονομικά που διαχειρίζεστε για λογαριασμό τρίτων με τη δεύτερη Πανσέληνο στις 31 Οκτωβρίου. Προσπαθήστε να μειώσετε τα έξοδα σας και αποφύγετε σημαντικές αγορές μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, για να μην επιστρέφετε μετανιωμένοι κάτι που πήρατε.

Στις 28/10 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σας κι αυτό είναι πραγματικά ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, που βέβαια θα το νιώσετε καλύτερα τον Νοέμβριο.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2020

Χωρίς υπερβολές, ο Οκτώβριος συναγωνίζεται άνετα τον πιο απαιτητικό μήνα του 2020 ως τώρα και βγαίνει νικητής στα σημεία. Φυσικά αυτό δεν αφορά άμεσα τον καθένα από μας ξεχωριστά αλλά τις ευρύτερες συνθήκες όχι μόνο στην χώρα μας αλλά γενικότερα στον πλανήτη. Σας έχω προϊδεάσει ότι το πιο αιχμηρό διάστημα θα είναι η περίοδος του ανάδρομου Άρη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου καθώς συμπίπτει και με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή (13/10-3/11). Άρα πρέπει όλοι μας να είμαστε όσο γίνεται πιο προσεκτικοί, λιγότερο βιαστικοί και περισσότερο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι η υγεία μας σε όλα τα επίπεδα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και πνευματικά με ό,τι συνεπάγεται αυτό από πλευράς προσπαθειών. Ο μήνας ξεκινά με μια πύρινη Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού τα μεσάνυχτα της 1ης προς 2 Οκτωβρίου και τελειώνει με τον ίδιο τρόπο με μια Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 31/10. Στο ενδιάμεσο έχουμε την νέα Σελήνη στις 16/10 που κατά την προσωπική μου άποψη είναι πιο πιεστική κι από τις δυο Πανσελήνους μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι κι αυτό τον απαιτητικό μήνα δεν θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά, να νιώσουμε χαρά, να βρούμε χρόνο στην καθημερινότητα μας να ψυχαγωγηθούμε αλλά και να είμαστε παραγωγικοί. Απέναντι στην καταστροφολογία και την απαισιοδοξία πατώντας καλά τα πόδια μας στη γη θα ορθώσουμε το ανάστημα μας, θα διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και θα δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους μπορεί να την έχουν ανάγκη. Εγώ δεν θα πω θετική σκέψη…θα πω κριτική σκέψη και ανάλαφρη καρδιά όσο δύσκολος κι αν είναι ένας τέτοιος συνδυασμός. Καλό μήνα φίλες-οι μου!

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.