Ζυγός ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο πρώτος μήνας του 2022 μπαίνει με έμφαση στο σπίτι, την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης που νιώθετε μέσα σ’ αυτό και τους ανθρώπους που συγκατοικείτε μαζί τους, είτε είναι η οικογένεια είτε απλώς οι συγκάτοικοί σας. Η Νέα Σελήνη στις 2/1 σας δίνει μια καλύτερη αίσθηση του τι ακριβώς επιθυμείτε να βλέπετε γύρω σας την ώρα που ξυπνάτε ή επιστρέφετε στον χώρο του σπιτιού, είτε αυτό αφορά στα πρόσωπα είτε στη διακόσμηση του. Κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια μετακόμιση, μια αλλαγή στον χώρο ή να συγκατοικήσετε με κάποιο άτομο. Άλλοι μπορεί να έχετε θέματα οικογενειακά προς επίλυση ή να πρέπει να διαμοιράσετε ίσως την περιουσία σας. Σε κάθε περίπτωση τόσο τα θέματα του ακινήτου όσο και της οικογένειας δεν φεύγουν από προτεραιότητα αυτό τον μήνα. Μην ξεχνάτε ότι στον ίδιο τομέα είναι ανάδρομη και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι τις 28/1, που σας ωθεί να επεξεργαστείτε πιο βαθιά και ουσιαστικά όλα αυτά τα ζητήματα. Εξάλλου η οικογένεια και το σπίτι δεν θα σταματήσουν να σας απασχολούν, είτε για καλό είτε για λιγότερο καλό, μέχρι και τις αρχές Μαρτίου. Από τις 15/1 ξεκινά κι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο μέσα στον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας. Κάποιοι θα έχετε διάθεση να πειραματιστείτε με την προσωπική σας ζωή και άλλους μπορεί να σας πιάνει η νοσταλγία μιας παλιότερης ερωτικής ιστορίας. Στις 26/1 ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Αιγόκερω και μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις με συγγενείς ή να χρειάζεται να διευκρινίσετε κάποια πράγματα. Ταυτόχρονα, στις 24/1, ο Άρης περνώντας στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη ένταση ή απογοήτευση, αλλά τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Μαρτίου θα έχετε αφήσει μια δύσκολη κατάσταση πίσω σας. Η Πανσέληνος στις 17-18/1 εστιάζει το ενδιαφέρον στην καριέρα και πιθανώς να υπάρχουν πιεστικές στιγμές με ανωτέρους, προϊσταμένους και συνεργάτες ή η απόφαση σας για μια ουσιαστική αλλαγή κατεύθυνσης.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, που σας καλεί να σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας δίνει περισσότερη χαρά κι ευχαρίστηση στη ζωή σας, σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε περισσότερο με τη δημιουργία, τα παιδιά αν είστε γονείς ή αν επιθυμείτε να γίνετε, με τον έρωτα και τις σχέσεις σας. Παρόλα αυτά, η Νέα Σελήνη δεν είναι απαλλαγμένη από απαιτητικές όψεις, έτσι μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα τις πρώτες τρεις μέρες του μήνα. Περισσότερα για την επιρροή της Νέας Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε έναν άβολο ανάδρομο Ερμή για το ζώδιο σας που ολοκληρώνει τη φάση αυτή στις 3/2. Θα χρειαστεί κάποιες μέρες ακόμη για να βελτιωθεί σταδιακά η επικοινωνία. Πιο βοηθητικός όμως θα γίνει ο Ερμής όταν περάσει στις 14/2 στο ζώδιο του Υδροχόου. Τον Φεβρουάριο η έμφαση είναι στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, των στενών συγγενών, των ακινήτων. Είναι ένας αρκετά πιο εσωστρεφής μήνας για σας με ένταση στα συναισθήματα, αλλά και κάποιες αναλαμπές ευχάριστων στιγμών. Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο, μια μετακόμιση, επισκευές ή αναδιαμόρφωση στον χώρο του σπιτιού. Άλλοι μπορεί να έχετε υποχρεώσεις απέναντι σε μεγαλύτερα πρόσωπα στην οικογένεια ή να τρέξετε πιο πολύ για τους ανθρώπους που συμβιώνετε. Προσέξτε τις εντάσεις και δείξτε κατανόηση όταν υπάρχει πιο νευρικό κλίμα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 16/2 και πάλι επηρεάζει την οικογενειακή ατμόσφαιρα και σας κάνει αποφασισμένους να φτιάξετε το σπίτι ή την οικογένεια των ονείρων σας. Την ίδια μέρα έχουμε μια Πανσέληνο στον Λέοντα που επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, αλλά όχι με αρνητικό τρόπο. Αυτό το φεγγάρι ενεργοποιεί τον τομέα των φίλων, των στόχων, του κοινωνικού σας δικτύου και μπορεί να δεχτείτε μια ευχάριστη έκπληξη. Στις 18/2 το εξάγωνο Δία-Ουρανού μπορεί να κρύβει μια ευκαιρία σε οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα σας απασχολήσουν περισσότερο μετά τις 18/2 με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς. Καιρός να ασχοληθείτε με την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και τα επαγγελματικά σας θέματα.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος είναι σαφώς ένας πιο άνετος μήνας σε σχέση με τους δυο πρώτους της νέας χρονιάς, αλλά όχι από την πρώτη του μέρα. Στις 2/3 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς που σας βοηθά να αναβαθμίσετε την καθημερινότητα σας. Να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο που αφιερώνετε στη δουλειά, στις υποχρεώσεις σας απέναντι στους άλλους, αλλά και να δείτε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο για να τον εκμεταλλεύεστε ώστε να ξεκουράζεστε, να τρώτε υγιεινά, να κοιμάστε περισσότερο, να γυμνάζεστε. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Στις 3/3 έρχεται μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του μήνα, καθώς Αφροδίτη, Άρης και Πλούτωνας συναντιούνται στην τελευταία τους σύνοδο στον Αιγόκερω φέρνοντας σας ίσως σε δύσκολη θέση, καθώς μπορεί να αποκαλύπτονται καταστάσεις οι οποίες σας δημιουργούν πίεση και δεν νιώθετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια σε κάποιες σχέσεις -είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Πιθανώς μια κατάσταση που ξεκίνησε από τον Νοέμβριο ακόμη να φτάνει σε ένα κρεσέντο αυτές τις μέρες. Στις 5/3 ο Ήλιος συναντά τον Δία σε μια τυχερή όψη συνόδου, βοηθώντας σας να σημειώσετε πρόοδο και να δημιουργήσετε συνθήκες στην καθημερινότητα σας που θα σας ικανοποιούν. Δεν είναι απαραίτητα κάτι που θα γίνει αυτή τη στιγμή, αλλά τώρα μπορείτε να κάνετε τα πρώτα βήματα μιας μικρής αλλαγής που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα της ζωής σας. Στις 6/3 τελειώνει ένα ιδιαίτερα πιεστικό διάστημα κι από δω και κάτω όλα θα λειτουργούν καλύτερα, καθώς Αφροδίτη και Άρης προχωρούν στον φιλικό σας Υδροχόο στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, της διασκέδασης, της φήμης. Καιρός να βγείτε, να διασκεδάσετε περισσότερο, να φλερτάρετε, να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας ή να δείτε την προοπτική να αποκτήσετε έναν απόγονο. Η Πανσέληνος στις 18/3 μπορεί να δείξει κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο σε επίπεδο επαγγελματικό ή κάποιες δικές σας μυστικές συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σας. Προσοχή και σε θέματα υγείας αυτές τις μέρες. Μετά τις 20/3 με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις σημαντικές σας σχέσεις, ενώ κάποιοι μπορεί να πάρετε μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον αυτών.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα Ζυγοί μου! Ο Απρίλιος έρχεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και εξελίξεις στα θέματα των σχέσεων, της ερωτικής σας ζωής και των συνεργασιών! Βλέπετε στις πρώτες του 19 ημέρες ο Ήλιος θα είναι απέναντι σας στον Κριό, το ζώδιο που για σας συμβολίζει όλη τη γκάμα των σημαντικών σχέσεων στη ζωή σας. Και μάλιστα ως επί το πλείστον θα σχηματίζει θετικές όψεις. Η Νέα Σελήνη την 1η Απριλίου στον Κριό επίσης πέφτει μέσα στον ίδιο τομέα, δημιουργώντας ένα πλαίσιο θετικών εξελίξεων. Θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες; Θα τα καταφέρετε! Θέλετε να το πάτε πιο επίσημα; Επίσης θα τα καταφέρετε! Ψάχνετε εκείνη τη συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο που θα νιώθετε την εκτίμηση από την άλλη πλευρά και θα πηγαίνετε με όρεξη στη δουλειά; Ο Απρίλιος μπορεί να σας δικαιώσει. Βέβαια όσοι έχετε Ήλιο (το ζώδιο σας δηλαδή) ή ωροσκόπο στις 26 μοίρες του Ζυγού, επειδή ταυτόχρονα επηρεάζεστε από πιο δυσμενείς όψεις, το καλό μπορεί να περιορίζεται κάπως, αλλά δεν ακυρώνεται. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου ή του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ. Εσείς θα προσέξετε περισσότερο κοντά στην Πανσέληνο στις 16/4 στο ζώδιο σας. Η ισχυρή παρουσία πλανητών στους Ιχθύς, σε συνδυασμό με τις συνόδους Δία και Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μπορεί να διαφοροποιήσουν τα πράγματα στα θέματα της δουλειάς. Αν ψάχνετε για εργασία ή θέλετε να αλλάξετε κάτι στην ήδη υπάρχουσα, τότε μπορεί να βρείτε μια άκρη αυτό τον μήνα. Ανανεώστε το βιογραφικό σας, κανονίστε να το στείλετε όπου σας ενδιαφέρει, περάστε από συνεντεύξεις, γιατί μπορεί να βρείτε πραγματικά κάτι που να σας ταιριάζει πολύ. Ο Απρίλιος όμως έρχεται με έμφαση και στους τομείς της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αν το προηγούμενο διάστημα χάσατε τη μπάλα της καλής διατροφής ή ο καναπές έγινε η διασκέδαση σας, καιρός να ξαναμπείτε στο τρένο της υγιεινής διατροφής και άσκησης, γιατί το καλοκαίρι δεν αργεί! Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσετε ξανά μια άλλη ρουτίνα, αλλά αξίζει τον κόπο. Τα θέματα των οικονομικών θα σας απασχολήσουν περισσότερο στην τελευταία εβδομάδα του μήνα, τόσο με είσοδο των πλανητών στον Ταύρο όσο και με την πρώτη έκλειψη του 2022 που αφορά στα οικονομικά σας, αν είστε γεννημένοι στο τέλος Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου. Εσείς μπορεί να έχετε μια ξαφνική μεταβολή στα εισοδήματα σας.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Σπουδαίος μήνας ο Μάιος, καθώς η αλλαγή ζωδιακής θέσης του Δία που προχωρά στις 11/5 στον Κριό θα αναβαθμίσει τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών από τώρα μέχρι τις 28/10. Στον ίδιο τομέα θα βρίσκεται και η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, από τις 2/5 μέχρι τις 28/5, φέρνοντας ευχάριστες εξελίξεις σε επαφές, ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ, αλλά πιθανώς για κάποιους από σας και σχέδια επισημοποίησης της σχέσης σας ή συμβίωσης. Το μόνο αγκάθι του Μαΐου είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά στους Διδύμους από τις 11/5, συνεχίζεται στον Ταύρο μετά τις 23/5 και ολοκληρώνεται τον άλλο μήνα στις 4/6. Όσο κι αν θέλετε να είστε συγκεντρωμένοι και όσο κι αν έχετε προγραμματίσει την καθημερινότητα σας, με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις ή και στα ταξίδια σας. Προσπαθήστε να μην παίρνετε κατάκαρδα ό,τι εμπόδιο παρουσιάζεται και έχετε εναλλακτικές λύσεις που θα σας διευκολύνουν στην περίπτωση που κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε. Πιθανώς να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, αναβολές και σύγχυση σε ταξίδια στο εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, θέματα σπουδών, ενασχόληση και δοσοληψίες με το δημόσιο, τα ΜΜΕ. Η επιρροή είναι προσωρινή φυσικά και είναι μάλλον περισσότερο εκνευριστική παρά ουσιαστικά θα σας βλάψει. Στις 16/5 σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στον Σκορπιό. Πρόκειται για μια δυνατή Πανσέληνο-έκλειψη που επηρεάζει τον ψυχισμό σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να πιεστείτε από κάποια οφειλή ή από τις απαιτήσεις των δικών σας προσώπων. Από την άλλη, είναι πιθανόν οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος να επανακάμψουν και να χρειαστεί να βρείτε οριστικές λύσεις γι’ αυτά. Αποφύγετε πάντως το ρίσκο τις μέρες της έκλειψης, αλλά κι από τις 23/5 μέχρι τις 4/6 σε συμφωνίες, οικονομικές δεσμεύσεις και επενδύσεις. Μετά την 21η Μαΐου ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους, κάνοντας τα μελλοντικά σας σχέδια προτεραιότητα. Στις 24/5 ο Άρης προχωρά στον Κριό και ξεκινά ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διάστημα για σας, που εκτείνεται μέχρι τις 5/7, κυρίως στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Κάποιες από αυτές μοιραία μπορεί να τις αφήσετε πίσω σας αν δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα σας ή νιώθετε ότι δεν σας στηρίζουν και κάποιες άλλες θα αναβαθμιστούν. Μια νέα σχέση, η απόφαση για έναν γάμο ή μια νέα συνεργασία είναι μερικά από τα σενάρια μέχρι τις 5/7. Στο ίδιο διάστημα καλά θα κάνετε να προσέχετε περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Η σύνοδος του Άρη με τον Δία στις 29/5 θα φέρει νέα δεδομένα για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου σχετικά με μια σημαντική σχέση. Η Νέα Σελήνη στις 30/5 ανοίγει νέους ορίζοντες τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε θέματα σπουδών για τους νεότερους.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να νιώθατε περισσότερη δυσθυμία ή να μην είχατε πολλά κέφια, αλλά τα πράγματα θα διαφοροποιηθούν πολύ μέσα στον Ιούνιο. Μη βιαστείτε να τον κακοχαρακτηρίσετε από την πρώτη του ημέρα, καθώς μέχρι τις 4/6 έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή και μάλιστα εγκλωβισμένο από τον Κρόνο. Αυτό δείχνει ότι ίσως κουβαλάτε κάποια βάρη από το παρελθόν, άλλοι σε οικονομικό άλλοι σε συναισθηματικό επίπεδο, που σας κρατούν κάπως όμηρους στην παρούσα φάση. Σταδιακά μετά τις 4/6 κι ακόμη περισσότερο μετά τις 13/6, που ο Ερμής θα αποχωρήσει από το ζώδιο του Ταύρου και θα περάσει στους Διδύμους, θα νιώσετε πολύ καλύτερα και σίγουρα πιο ανάλαφροι μέσα σας, αφού θα σας δοθούν ευκαιρίες να απαλλαγείτε από καρμικά χρέη. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας θα βρίσκεται στον Ταύρο μέχρι τις 23/6 μέσα στον 8ο οίκο της συναισθηματικής εγγύτητας, αλλά και των οικονομικών υποθέσεων. Στις 11, 12/6 θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ουρανό φέρνοντας ίσως κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις. Κάποιοι μπορεί να εγκαταλείψετε μια δέσμευση που δεν πέτυχε σε ερωτικό επίπεδο ή και μια συνεργασία που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Στη θέση της μπορεί να προκύψει κάτι εντελώς καινούριο και ιδιαίτερα έντονο που θα σας ενθουσιάσει, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί να προκύψουν και ξαφνικά κέρδη. Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας αποκαλύψει κάποιες πτυχές ενός σχεδίου που πιθανώς δεν γνωρίζατε, ενώ θα σας ανοίξει την όρεξη για επικοινωνία, αλλά και για ταξίδια. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία, καθώς πέφτει κοντά στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, για να κάνετε μια εκδρομή ή έστω πολλές βόλτες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πιθανώς με αυτό το φεγγάρι να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό ή να διαπραγματευτείτε κάποια συμφωνία. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο στο θερινό Ηλιοστάσιο φέρνει τα θέματα της καριέρας σε πρώτο πλάνο και σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, πιθανώς παίρνοντας κι ένα μικρό και υπολογισμένο ρίσκο. Καθώς η Αφροδίτη από τις 23/6 θα σιγοντάρει και θα σας στηρίζει, μια αλλαγή πλάνου στον τομέα της καριέρας μπορεί να πάει καλά. Προς αυτή την κατεύθυνση θα λειτουργήσει και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6. Μια νέα επαγγελματική πρόταση, μια αλλαγή σπιτιού ή χώρου δουλειάς μπορεί να είναι τα σενάρια αυτού του φεγγαριού για τους γεννημένους τέλος Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου. Σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου ο Άρης και ο Δίας θα συμπορεύονται στο ζώδιο του Κριού δημιουργώντας ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, αλλά και περισσότερη ένταση μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Πίσω από το ήσυχο, ήρεμο και χαμογελαστό παρουσιαστικό σας τον Ιούλιο φαίνεται ότι θα «βράζετε» εσωτερικά με τις εξελίξεις που θα υπάρχουν, ειδικά κοντά σε κάποιες ημερομηνίες κλειδιά για τον μήνα αυτό. Η πρώτη είναι στις αρχές του μήνα με το τετράγωνο του Άρη προς τον Πλούτωνα στις 2/7 που μπορεί να δείξει αντιπαραθέσεις, χειριστικές συμπεριφορές, ακόμη και ρήξεις σε σχέσεις αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Σίγουρα θα πιεστείτε αρκετά το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα και θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε όλη τη διπλωματία και το χιούμορ σας για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα η καριέρα και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες θα είναι στο επίκεντρο. Στα οικονομικά θα υπάρχει αστάθεια ή απρόβλεπτα έξοδα και αν η δουλειά σας έχει να κάνει με οικονομικά, η πίεση θα είναι μεγαλύτερη. Ο Άρης από τις 5/7 θα βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών και θα σας δίνει κίνητρο να αυξήσετε τα έσοδα σας. Μπορεί μάλιστα να προκύψουν και ξαφνικά κέρδη είτε από επενδύσεις, από μια κληρονομιά, από ένα τυχερό παιχνίδι ή από μπόνους. Ακόμη και μια αύξηση θα μπορούσε να είναι ένα πιθανό σενάριο. Βέβαια θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και στα έξοδα σας, γιατί μέχρι τις 20/8 τα έξοδα θα είναι αρκετά για να καλύψετε τις ανάγκες, αλλά και τα έκτακτα. Το δεύτερο σημείο μέσα στον μήνα που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί είναι η Πανσέληνος στις 13/7 στον Αιγόκερω, που μπορεί να φέρει ένταση σε μια οικογενειακή ή επαγγελματική κατάσταση ειδικά αν είστε γεννημένοι κοντά στις 15/10. Ενδεχομένως οι δικοί σας στόχοι και φιλοδοξίες να έρθουν αντιμέτωπα με τις επιθυμίες των άλλων. Κι επειδή μπορεί να υπάρχουν εύκολα παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία, προτιμήστε από τις 11/7 μέχρι τις 14/7 να μην προχωρήσετε σε πολύ σοβαρές συζητήσεις ή διεκδικήσεις. Μέχρι τις 18/7 θα έχετε σύμμαχο σας την Αφροδίτη από τους Διδύμους, που στα δύσκολα θα δίνει ένα χέρι βοηθείας είτε μέσω φίλων είτε ακόμη και μέσω του δικού σας ταλέντου να γοητεύετε τους άλλους και να φέρνετε τα πράγματα στα μέτρα σας. Όταν ο Ερμής προχωρήσει στον Λέοντα στις 19/7 και στη συνέχεια όταν ο Ήλιος προχωρήσει στο ίδιο ζώδιο στις 22/7 προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο στην καθημερινότητα σας για διασκέδαση, κάποιες εκδρομές ή ακόμη και διακοπές αν σας το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις σας. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 ενισχύει την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις και μάλιστα αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει και μια πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία που πιθανώς να ξεκινήσει ως φιλική επαφή. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα στις 31/7 αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να φέρει κάποια κοσμική έκπληξη και να προκύψει μια ουρανοκατέβατη γνωριμία, που θα παίξει καταλυτικό ρόλο είτε στην προσωπική σας ζωή είτε ακόμη και στον τομέα της καριέρας.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2022

Ο Ιούλιος είναι μήνας αλλαγών και μάλιστα από αυτές τις αλλαγές που μπορεί να μας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια στη ζωή μας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ουρανός θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, το γνωστό σε όλους Κάρμα, κι αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα προκύψουν θα έχουν καρμικό χαρακτήρα. Η σύνοδος θα είναι ακριβείας στο τέλος του μήνα, αλλά θα τη νιώθουμε έντονα σε όλη τη διάρκεια του. Μολονότι κανείς ποτέ δεν είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο μιας ριζικής αλλαγής στη ζωή του, όσο έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε. Όλα τα υπόλοιπα άλλωστε, τις συνθήκες γύρω μας και τους άλλους, έχουμε την ψευδαίσθηση ότι τα ελέγχουμε. Το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο του να μας εκπλήσσει κι ακόμη και τα πιο καλά υπολογισμένα σχέδια μας μπορεί να επηρεαστούν αυτό τον μήνα. Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετές πλανητικές αλλαγές. Ο Άρης -ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους- περνά στον σταθερό και απόλυτο Ταύρο στις 5/7, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/8. Από τη θέση αυτή μας προτρέπει πριν εκδηλώσουμε τη δράση μας να σκεφτούμε καλύτερα όλες τις παραμέτρους και να ξεκινήσουμε κάτι νέο μόνο όταν νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι. Την ίδια μέρα ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά στον ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο και η καρδιά φιλτράρει τις σκέψεις. Βέβαια η τάση μας θα είναι να μην είμαστε ευθείς στην προσέγγιση μας απέναντι στους άλλους, ή μπορεί να φοβόμαστε να εκθέσουμε τις απόψεις ή να πούμε τη γνώμη μας για κάτι. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 είναι αρκετά απαιτητική και είναι πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες χειριστικές συμπεριφορές στον χώρο της εργασίας μας. Το πιο σημαντικό είναι να επιδείξουμε μια ώριμη συμπεριφορά και να εστιάσουμε στις προσωπικές μας φιλοδοξίες και στόχους, χωρίς να μπαίνουμε στα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας των άλλων. Στις 18/7 η Αφροδίτη προχωρά στον συναισθηματικό Καρκίνο κάνοντας την ασφάλεια προτεραιότητα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Ο Ερμής στις 19/7 και ο Ήλιος στις 22/7 περνούν στον Λέοντα γεμίζοντας με περισσότερο πάθος και έμπνευση την καρδιά και το μυαλό μας. Στις 28/7 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου που μας προτρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα τους δικούς μας στόχους. Την ίδια μέρα ο Δίας γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον Κριό και μας απαλλάσσει από την ανάγκη να είμαστε πάντα πρώτοι και να έχουμε πάντα επιτυχία σε ό,τι κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια. Στις 31/7 κορυφώνεται η όψη συνόδου Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Ας είμαστε έτοιμοι να δούμε τις αλλαγές όχι μόνο στη ζωή μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Εν κατακλείδι τα απρόοπτα, οι εκπλήξεις, η ένταση και οι ριζικές αλλαγές δεν θα λείψουν από τον μήνα Ιούλιο.
Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

[...]