Ζυγός ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Ζυγοί! Αν και οι περισσότεροι από σας φτάνετε στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς εμφανώς ταλαιπωρημένοι και κουρασμένοι, τα νέα είναι θετικά για τον πρώτο μήνα ή τουλάχιστον ουδέτερα. Το πιο σημαντικό νέο είναι η έξοδος μετά από 6 ολόκληρους μήνες του Άρη από τον Κριό, από τον τομέα σχέσεων, συνεργασιών, που όμως επηρέαζε με αιχμηρό τρόπο, τόσο τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού όσο και της δουλειάς. Από τις 7/1 κι έπειτα ο Άρης περνά στον πρακτικό και γήινο Ταύρο και το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, τη συνδιαχείριση αυτών, τις επενδύσεις, τα χρέη, τις οφειλές, τις κληρονομιές, τα δάνεια κλπ. Ίσως χρειαστεί να περάσετε κάποιους σκοπέλους, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη ροή και ισορροπία σε έσοδα και έξοδα. Οι πιέσεις δεν θα είναι λίγες, αλλά λίγες δεν θα είναι και οι λύσεις που σας προσφέρονται. Στις 8/1 περνά στον Αιγόκερω η Αφροδίτη και αποκαθιστά με κάποιο τρόπο και το κλίμα στις οικογενειακές σας σχέσεις. Στις 13/1 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στο ίδιο ζώδιο σε σύνοδο με Πλούτωνα και κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσετε μια μετακόμιση, μια αλλαγή χωροταξική ή και ένα νέο ξεκίνημα ακόμη και στην καριέρα σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Σαφώς εκείνες τις ημέρες θα πρέπει να αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας είτε να τα παίξετε εσείς είτε να συμμετέχετε σε άλλων. Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει κυρίως μετά τις 20/1, καθώς θα συγκεντρώνονται ένας ένας οι πλανήτες στον Υδροχόο, αλλά θα πρέπει να φτάσουμε στον Φεβρουάριο για να μιλήσουμε για ένα πιο ερωτικό και με δυνατότητες μήνα για σας. Τον Ιανουάριο τα πράγματα είναι πιο ήσυχα και ειδικά αν δεν έχετε κάποια σχέση δεν θα μπείτε και στη διαδικασία να ψαχτείτε τόσο πολύ. Μετά τις 20/1, καθώς θα περάσουν Ήλιος, Ερμής για να συναντήσουν και τους Δία-Κρόνο στον Υδροχόο, θα αρχίσει να φτιάχνει η διάθεση σας και ο έρωτας, τα φλερτ, η δημιουργία και τα παιδιά θα γίνουν προτεραιότητα. Όμως μόνο αυτά που έχουν μια σοβαρότητα. Δεν θέλετε να παίξετε και το δηλώνετε με κάθε τρόπο αυτό το μήνα!

Καλό μήνα Ζυγοί μου! Ο Φεβρουάριος είναι μια πολύ καλύτερη εκδοχή Ιανουαρίου σε κάποιους τομείς για το δικό σας ζώδιο, αφού η πολυαστρία στον Υδροχόο σας ευνοεί ξεκάθαρα. «Πολυαστρία» εμείς οι αστρολόγοι λέμε την παρουσία περισσότερων από 3 πλανήτες σε ένα ζώδιο. Αυτή τη φορά οι πλανήτες στον Υδροχόο θα είναι 5 και με τη Νέα Σελήνη στις 11/2 θα φτάσουν τους 6. Ο τομέας μέσα στον οποίο θα συμβεί όλο αυτό είναι αυτός του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, των επιχειρηματικών σχεδίων, των χόμπι. Ακόμη και με ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 20/2 στον ίδιο τομέα και παρά την όποια σύγχυση μπορεί να βιώσετε προσωρινά, όπως εξηγώ και στο σχετικό μου άρθρο για τον ανάδρομο Ερμή, στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν είναι πάντα ένα σενάριο. Όπως και το να αναθεωρήσετε τα πλάνα σας σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις, την απόκτηση απογόνων, τις επιχειρηματικές σας προθέσεις. Στις 11/2 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο συνοδεύεται από την υπέροχη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία και ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη μέχρι το τέλος του μήνα για μια ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή. Μια νέα γνωριμία, ένας έρωτας, η είδηση μιας εγκυμοσύνης, μια επιτυχία ενός παιδιού σας αν είστε γονείς, μια επαγγελματική επιτυχία ή η ανάδειξη κάποιου ταλέντου σας είναι μερικά μόνο από τα σενάρια. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 21 έως τις 25 μοίρες ή από τις 10 μέχρι τις 14 μοίρες του Ζυγού θα εισπράξετε μεγαλύτερο μερίδιο καλοτυχίας. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα εξακολουθήσει την πορεία του στον Ταύρο και τις συγκρούσεις του βέβαια με τους πλανήτες στον Υδροχόο. Κάποιες ημέρες θα είναι πιο πιεστικές. Ενδεικτικά αναφέρω τις 1, 10, 20/2. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με όλα και κυρίως με τα οικονομικά σας ζητήματα, διότι μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα προς αντιμετώπιση ή άλλες δυσκολίες. Η είσοδος του Ήλιου στις 18/2 και της Αφροδίτης στις 25/2 στους Ιχθύς, όπως και η Πανσέληνος στις 27/2, θα δώσουν πρώτο ρόλο σε θέματα εργασίας και φυσικής κατάστασης.

Καλό μήνα Ζυγοί μου! Ο μήνας ξεκινά με μια πολύ θετική ημερομηνία στις 5/3 με τη σύνοδο Ερμή-Δία στον Υδροχόο που μπορεί να σας φέρει μια ευχάριστη είδηση, είτε σε θέματα προσωπικά, είτε σε θέματα δημιουργίας, παιδιών, διασκέδασης και επιχειρηματικότητας. Ο Μάρτιος είναι θετικός σε γενικές γραμμές καθώς ο Άρης θα βρίσκεται σε ένα υποστηρικτικό προς το δικό σας ζώδιο, που βοηθά να ανοίξετε τον κύκλο σας, να ενισχύσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, να προχωρήσετε σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις που μπορεί να κυλήσουν ευνοϊκά. Ακόμη, προσφέρεται και για να μάθετε καινούρια πράγματα, να βρείτε ίσως ένα καλό σεμινάριο, ένα μεταπτυχιακό, να κυνηγήσετε γνώση που μπορεί να σας είναι πολύτιμη και για το βιογραφικό σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή αν θέλετε να «ψαχτείτε» περισσότερο σε πνευματικές, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις. Η ισχυρή παρουσία πλανητών στους Ιχθύς, σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στις 13/3, μπορεί να διαφοροποιήσει τα πράγματα στα θέματα της δουλειάς. Αν ψάχνετε για εργασία ή θέλετε να αλλάξετε κάτι στην ήδη υπάρχουσα, τότε μπορεί να βρείτε μια άκρη αυτόν τον μήνα. Ανανεώστε το βιογραφικό σας, κανονίστε να το στείλετε όπου σας ενδιαφέρει, περάστε από συνεντεύξεις, διότι μπορεί να βρείτε πραγματικά κάτι που να σας ταιριάζει πολύ. Ο Μάρτιος όμως, έρχεται με έμφαση και στους τομείς της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αν με τις απανωτές καραντίνες χάσατε την μπάλα της καλής διατροφής ή ο καναπές έγινε η διασκέδαση σας, καιρός να ξαναμπείτε στο τρένο της υγιεινής διατροφής και άσκησης, διότι το καλοκαίρι δεν αργεί! Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσετε ξανά μια άλλη ρουτίνα, αλλά αξίζει τον κόπο. Στις 20/3 έχουμε την εαρινή ισημερία, ο Ήλιος περνά στον Κριό και τον ακολουθεί κατά πόδας και η Αφροδίτη στις 21/3. Η έμφαση μεταφέρεται αυτόματα στις σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες. Τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά, αφού όμως ξεπεράσετε πρώτα την Πανσέληνο στο ζώδιο σας στις 28/3 που θα κρίνει την μακροβιότητα τους.

Ο Απρίλιος έρχεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και εξελίξεις στα θέματα των σχέσεων, της ερωτικής σας ζωής και των συνεργασιών! Βλέπετε στις πρώτες 19 ημέρες του μήνα η πλειονότητα των πλανητών θα είναι απέναντι σας στον Κριό, το ζώδιο που για σας συμβολίζει όλη την γκάμα των σημαντικών σχέσεων στη ζωή σας. Και μάλιστα, ως επί το πλείστον θα σχηματίζουν θετικές όψεις τόσο με τον Δία όσο και με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Σημειώστε την 6η Απριλίου με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, την 10η με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, την 14η με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη, την 15η με το εξάγωνο Ήλιου-Δία και την 17η με το τρίγωνο Άρη-Δία. Η Νέα Σελήνη στις 11/4 στον Κριό επίσης πέφτει μέσα στον ίδιο τομέα, δημιουργώντας ένα πλαίσιο θετικών εξελίξεων. Θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες; Θα τα καταφέρετε! Θέλετε να το πάτε πιο επίσημα; Επίσης θα τα καταφέρετε! Ψάχνετε εκείνη τη συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο που θα νιώθετε την εκτίμηση από την άλλη πλευρά και θα πηγαίνετε με όρεξη στη δουλειά; Ο Απρίλιος μπορεί να σας δικαιώσει. Βέβαια, όσοι έχετε Ήλιο (το ζώδιο σας δηλαδή) ή ωροσκόπο στις 26 μοίρες του Ζυγού επειδή ταυτόχρονα επηρεάζεστε από πιο δυσμενείς όψεις το καλό μπορεί να περιορίζεται κάπως, αλλά δεν ακυρώνεται. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Εσείς θα προσέξετε στις 12/4 και στις 16/4 με τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Στις 14/4 η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και στις 23/4 σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό. Εκεί θα μπορούσε να υπάρχει και μια κεραυνοβόλα γνωριμία. Γενικώς τα θέματα των οικονομικών θα σας απασχολήσουν περισσότερο στην τελευταία εβδομάδα του μήνα, τόσο με την είσοδο των πλανητών στον Ταύρο όσο και με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4. Στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο, ενεργοποιώντας ακόμη περισσότερο τον τομέα της καριέρας. Ο Μάιος έρχεται με πολλές εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Απρίλιος 2021

Καλό μας μήνα! Ο Απρίλιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες αυτής της χρονιάς, αλλά κι από τους πιο αισιόδοξους, καθώς τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε στη διάρκεια του θα μας επιτρέπουν να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, σε σχέση με το πώς το βλέπαμε μέχρι τώρα. Ειδικά το διάστημα 10 με 17 Απριλίου κρύβει κάποιες από τις πιο τυχερές όψεις σε αστρολογικό επίπεδο. Η Αφροδίτη μέχρι τα μισά του μήνα θα βρίσκεται στον Κριό και στις 6/4 θα σχηματίσει ακριβές εξάγωνο με τον Άρη, τον αιώνιο εραστή της. Έτσι, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), όπως και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) μπορεί να έχουν να περιμένουν μια εξαιρετική εξέλιξη είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική τους ζωή. Μια μέρα με ιδιαίτερα θετικές όψεις, του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Δία, έρχεται στις 10/4. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη μέρα για υπογραφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, δεσμεύσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Δύσκολη μέρα για σχέσεις και οικονομικά θα είναι η 12η Απριλίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Καλύτερα να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας με τα αισθήματα και τα χρήματα εκείνη την ημέρα. Κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου. Στις 14/4 η Αφροδίτη περνά στο σταθερό και αγαπημένο της περιβάλλον του Ταύρου και την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τη δράση. Δυο από τις πιο τυχερές ημέρες του Απριλίου, που μπορείτε να αξιοποιήσετε κατά το δοκούν, είναι στις 15/4 με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία και στις 17/4 με το τρίγωνο Άρη-Δία. Τα νέα ξεκινήματα, τις πρωτοβουλίες και τη δράση ευνοεί και η εξαιρετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 11/4. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ, να ανοίξετε μια επιχείρηση, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προχωρήσετε σε μια δέσμευση προσωπική ή επαγγελματική το νέο αυτό φεγγάρι θα σας δώσει ισχυρά κίνητρα και βοήθεια. Ερμής και Ήλιος θα προχωρήσουν μαζί στον Ταύρο στις 19/4, εγκαινιάζοντας τα γενέθλια του δεύτερου ζωδίου του ζωδιακού. Εκεί στο τέλος Απριλίου έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες, μολονότι όχι πολύ εύκολες όψεις για να είμαι ειλικρινής. Στις 23/4 θα περάσει ο Άρης στον Καρκίνο, βάζοντας σε πρώτο πλάνο το συναίσθημα, ακόμη κι όταν αναλαμβάνουμε δράση. Γινόμαστε πιο υπερευαίσθητοι, πιο κυκλοθυμικοί και πιο αντιδραστικοί. Στις 25/4 έχουμε δύσκολες όψεις για την Αφροδίτη και τον Ερμή, που σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνοντας απογοήτευση και εμπόδια, ενώ στις 27/4 σχηματίζεται και η έντονη Πανσέληνος του Απριλίου που δημιουργεί αναστάτωση και αρκετά επικίνδυνα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Δύσκολη Πανσέληνος για τον κόσμο της οικονομίας, των τραπεζών, αλλά και για τη γείτονα χώρα Τουρκία, που πιθανώς θα έχει εξελίξεις αυτές τις ημέρες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.