Ζυγός ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο πρώτος μήνας του 2022 μπαίνει με έμφαση στο σπίτι, την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης που νιώθετε μέσα σ’ αυτό και τους ανθρώπους που συγκατοικείτε μαζί τους, είτε είναι η οικογένεια είτε απλώς οι συγκάτοικοί σας. Η Νέα Σελήνη στις 2/1 σας δίνει μια καλύτερη αίσθηση του τι ακριβώς επιθυμείτε να βλέπετε γύρω σας την ώρα που ξυπνάτε ή επιστρέφετε στον χώρο του σπιτιού, είτε αυτό αφορά στα πρόσωπα είτε στη διακόσμηση του. Κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια μετακόμιση, μια αλλαγή στον χώρο ή να συγκατοικήσετε με κάποιο άτομο. Άλλοι μπορεί να έχετε θέματα οικογενειακά προς επίλυση ή να πρέπει να διαμοιράσετε ίσως την περιουσία σας. Σε κάθε περίπτωση τόσο τα θέματα του ακινήτου όσο και της οικογένειας δεν φεύγουν από προτεραιότητα αυτό τον μήνα. Μην ξεχνάτε ότι στον ίδιο τομέα είναι ανάδρομη και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι τις 28/1, που σας ωθεί να επεξεργαστείτε πιο βαθιά και ουσιαστικά όλα αυτά τα ζητήματα. Εξάλλου η οικογένεια και το σπίτι δεν θα σταματήσουν να σας απασχολούν, είτε για καλό είτε για λιγότερο καλό, μέχρι και τις αρχές Μαρτίου. Από τις 15/1 ξεκινά κι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο μέσα στον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας. Κάποιοι θα έχετε διάθεση να πειραματιστείτε με την προσωπική σας ζωή και άλλους μπορεί να σας πιάνει η νοσταλγία μιας παλιότερης ερωτικής ιστορίας. Στις 26/1 ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Αιγόκερω και μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις με συγγενείς ή να χρειάζεται να διευκρινίσετε κάποια πράγματα. Ταυτόχρονα, στις 24/1, ο Άρης περνώντας στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη ένταση ή απογοήτευση, αλλά τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Μαρτίου θα έχετε αφήσει μια δύσκολη κατάσταση πίσω σας. Η Πανσέληνος στις 17-18/1 εστιάζει το ενδιαφέρον στην καριέρα και πιθανώς να υπάρχουν πιεστικές στιγμές με ανωτέρους, προϊσταμένους και συνεργάτες ή η απόφαση σας για μια ουσιαστική αλλαγή κατεύθυνσης.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, που σας καλεί να σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας δίνει περισσότερη χαρά κι ευχαρίστηση στη ζωή σας, σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε περισσότερο με τη δημιουργία, τα παιδιά αν είστε γονείς ή αν επιθυμείτε να γίνετε, με τον έρωτα και τις σχέσεις σας. Παρόλα αυτά, η Νέα Σελήνη δεν είναι απαλλαγμένη από απαιτητικές όψεις, έτσι μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα τις πρώτες τρεις μέρες του μήνα. Περισσότερα για την επιρροή της Νέας Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε έναν άβολο ανάδρομο Ερμή για το ζώδιο σας που ολοκληρώνει τη φάση αυτή στις 3/2. Θα χρειαστεί κάποιες μέρες ακόμη για να βελτιωθεί σταδιακά η επικοινωνία. Πιο βοηθητικός όμως θα γίνει ο Ερμής όταν περάσει στις 14/2 στο ζώδιο του Υδροχόου. Τον Φεβρουάριο η έμφαση είναι στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, των στενών συγγενών, των ακινήτων. Είναι ένας αρκετά πιο εσωστρεφής μήνας για σας με ένταση στα συναισθήματα, αλλά και κάποιες αναλαμπές ευχάριστων στιγμών. Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο, μια μετακόμιση, επισκευές ή αναδιαμόρφωση στον χώρο του σπιτιού. Άλλοι μπορεί να έχετε υποχρεώσεις απέναντι σε μεγαλύτερα πρόσωπα στην οικογένεια ή να τρέξετε πιο πολύ για τους ανθρώπους που συμβιώνετε. Προσέξτε τις εντάσεις και δείξτε κατανόηση όταν υπάρχει πιο νευρικό κλίμα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 16/2 και πάλι επηρεάζει την οικογενειακή ατμόσφαιρα και σας κάνει αποφασισμένους να φτιάξετε το σπίτι ή την οικογένεια των ονείρων σας. Την ίδια μέρα έχουμε μια Πανσέληνο στον Λέοντα που επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, αλλά όχι με αρνητικό τρόπο. Αυτό το φεγγάρι ενεργοποιεί τον τομέα των φίλων, των στόχων, του κοινωνικού σας δικτύου και μπορεί να δεχτείτε μια ευχάριστη έκπληξη. Στις 18/2 το εξάγωνο Δία-Ουρανού μπορεί να κρύβει μια ευκαιρία σε οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα σας απασχολήσουν περισσότερο μετά τις 18/2 με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς. Καιρός να ασχοληθείτε με την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και τα επαγγελματικά σας θέματα.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος είναι σαφώς ένας πιο άνετος μήνας σε σχέση με τους δυο πρώτους της νέας χρονιάς, αλλά όχι από την πρώτη του μέρα. Στις 2/3 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς που σας βοηθά να αναβαθμίσετε την καθημερινότητα σας. Να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο που αφιερώνετε στη δουλειά, στις υποχρεώσεις σας απέναντι στους άλλους, αλλά και να δείτε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο για να τον εκμεταλλεύεστε ώστε να ξεκουράζεστε, να τρώτε υγιεινά, να κοιμάστε περισσότερο, να γυμνάζεστε. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Στις 3/3 έρχεται μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του μήνα, καθώς Αφροδίτη, Άρης και Πλούτωνας συναντιούνται στην τελευταία τους σύνοδο στον Αιγόκερω φέρνοντας σας ίσως σε δύσκολη θέση, καθώς μπορεί να αποκαλύπτονται καταστάσεις οι οποίες σας δημιουργούν πίεση και δεν νιώθετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια σε κάποιες σχέσεις -είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Πιθανώς μια κατάσταση που ξεκίνησε από τον Νοέμβριο ακόμη να φτάνει σε ένα κρεσέντο αυτές τις μέρες. Στις 5/3 ο Ήλιος συναντά τον Δία σε μια τυχερή όψη συνόδου, βοηθώντας σας να σημειώσετε πρόοδο και να δημιουργήσετε συνθήκες στην καθημερινότητα σας που θα σας ικανοποιούν. Δεν είναι απαραίτητα κάτι που θα γίνει αυτή τη στιγμή, αλλά τώρα μπορείτε να κάνετε τα πρώτα βήματα μιας μικρής αλλαγής που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα της ζωής σας. Στις 6/3 τελειώνει ένα ιδιαίτερα πιεστικό διάστημα κι από δω και κάτω όλα θα λειτουργούν καλύτερα, καθώς Αφροδίτη και Άρης προχωρούν στον φιλικό σας Υδροχόο στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, της διασκέδασης, της φήμης. Καιρός να βγείτε, να διασκεδάσετε περισσότερο, να φλερτάρετε, να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας ή να δείτε την προοπτική να αποκτήσετε έναν απόγονο. Η Πανσέληνος στις 18/3 μπορεί να δείξει κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο σε επίπεδο επαγγελματικό ή κάποιες δικές σας μυστικές συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σας. Προσοχή και σε θέματα υγείας αυτές τις μέρες. Μετά τις 20/3 με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις σημαντικές σας σχέσεις, ενώ κάποιοι μπορεί να πάρετε μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον αυτών.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα Ζυγοί μου! Ο Απρίλιος έρχεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και εξελίξεις στα θέματα των σχέσεων, της ερωτικής σας ζωής και των συνεργασιών! Βλέπετε στις πρώτες του 19 ημέρες ο Ήλιος θα είναι απέναντι σας στον Κριό, το ζώδιο που για σας συμβολίζει όλη τη γκάμα των σημαντικών σχέσεων στη ζωή σας. Και μάλιστα ως επί το πλείστον θα σχηματίζει θετικές όψεις. Η Νέα Σελήνη την 1η Απριλίου στον Κριό επίσης πέφτει μέσα στον ίδιο τομέα, δημιουργώντας ένα πλαίσιο θετικών εξελίξεων. Θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες; Θα τα καταφέρετε! Θέλετε να το πάτε πιο επίσημα; Επίσης θα τα καταφέρετε! Ψάχνετε εκείνη τη συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο που θα νιώθετε την εκτίμηση από την άλλη πλευρά και θα πηγαίνετε με όρεξη στη δουλειά; Ο Απρίλιος μπορεί να σας δικαιώσει. Βέβαια όσοι έχετε Ήλιο (το ζώδιο σας δηλαδή) ή ωροσκόπο στις 26 μοίρες του Ζυγού, επειδή ταυτόχρονα επηρεάζεστε από πιο δυσμενείς όψεις, το καλό μπορεί να περιορίζεται κάπως, αλλά δεν ακυρώνεται. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου ή του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ. Εσείς θα προσέξετε περισσότερο κοντά στην Πανσέληνο στις 16/4 στο ζώδιο σας. Η ισχυρή παρουσία πλανητών στους Ιχθύς, σε συνδυασμό με τις συνόδους Δία και Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μπορεί να διαφοροποιήσουν τα πράγματα στα θέματα της δουλειάς. Αν ψάχνετε για εργασία ή θέλετε να αλλάξετε κάτι στην ήδη υπάρχουσα, τότε μπορεί να βρείτε μια άκρη αυτό τον μήνα. Ανανεώστε το βιογραφικό σας, κανονίστε να το στείλετε όπου σας ενδιαφέρει, περάστε από συνεντεύξεις, γιατί μπορεί να βρείτε πραγματικά κάτι που να σας ταιριάζει πολύ. Ο Απρίλιος όμως έρχεται με έμφαση και στους τομείς της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αν το προηγούμενο διάστημα χάσατε τη μπάλα της καλής διατροφής ή ο καναπές έγινε η διασκέδαση σας, καιρός να ξαναμπείτε στο τρένο της υγιεινής διατροφής και άσκησης, γιατί το καλοκαίρι δεν αργεί! Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσετε ξανά μια άλλη ρουτίνα, αλλά αξίζει τον κόπο. Τα θέματα των οικονομικών θα σας απασχολήσουν περισσότερο στην τελευταία εβδομάδα του μήνα, τόσο με είσοδο των πλανητών στον Ταύρο όσο και με την πρώτη έκλειψη του 2022 που αφορά στα οικονομικά σας, αν είστε γεννημένοι στο τέλος Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου. Εσείς μπορεί να έχετε μια ξαφνική μεταβολή στα εισοδήματα σας.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Σπουδαίος μήνας ο Μάιος, καθώς η αλλαγή ζωδιακής θέσης του Δία που προχωρά στις 11/5 στον Κριό θα αναβαθμίσει τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών από τώρα μέχρι τις 28/10. Στον ίδιο τομέα θα βρίσκεται και η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, από τις 2/5 μέχρι τις 28/5, φέρνοντας ευχάριστες εξελίξεις σε επαφές, ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ, αλλά πιθανώς για κάποιους από σας και σχέδια επισημοποίησης της σχέσης σας ή συμβίωσης. Το μόνο αγκάθι του Μαΐου είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά στους Διδύμους από τις 11/5, συνεχίζεται στον Ταύρο μετά τις 23/5 και ολοκληρώνεται τον άλλο μήνα στις 4/6. Όσο κι αν θέλετε να είστε συγκεντρωμένοι και όσο κι αν έχετε προγραμματίσει την καθημερινότητα σας, με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις ή και στα ταξίδια σας. Προσπαθήστε να μην παίρνετε κατάκαρδα ό,τι εμπόδιο παρουσιάζεται και έχετε εναλλακτικές λύσεις που θα σας διευκολύνουν στην περίπτωση που κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε. Πιθανώς να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, αναβολές και σύγχυση σε ταξίδια στο εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, θέματα σπουδών, ενασχόληση και δοσοληψίες με το δημόσιο, τα ΜΜΕ. Η επιρροή είναι προσωρινή φυσικά και είναι μάλλον περισσότερο εκνευριστική παρά ουσιαστικά θα σας βλάψει. Στις 16/5 σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στον Σκορπιό. Πρόκειται για μια δυνατή Πανσέληνο-έκλειψη που επηρεάζει τον ψυχισμό σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να πιεστείτε από κάποια οφειλή ή από τις απαιτήσεις των δικών σας προσώπων. Από την άλλη, είναι πιθανόν οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος να επανακάμψουν και να χρειαστεί να βρείτε οριστικές λύσεις γι’ αυτά. Αποφύγετε πάντως το ρίσκο τις μέρες της έκλειψης, αλλά κι από τις 23/5 μέχρι τις 4/6 σε συμφωνίες, οικονομικές δεσμεύσεις και επενδύσεις. Μετά την 21η Μαΐου ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους, κάνοντας τα μελλοντικά σας σχέδια προτεραιότητα. Στις 24/5 ο Άρης προχωρά στον Κριό και ξεκινά ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διάστημα για σας, που εκτείνεται μέχρι τις 5/7, κυρίως στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Κάποιες από αυτές μοιραία μπορεί να τις αφήσετε πίσω σας αν δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα σας ή νιώθετε ότι δεν σας στηρίζουν και κάποιες άλλες θα αναβαθμιστούν. Μια νέα σχέση, η απόφαση για έναν γάμο ή μια νέα συνεργασία είναι μερικά από τα σενάρια μέχρι τις 5/7. Στο ίδιο διάστημα καλά θα κάνετε να προσέχετε περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Η σύνοδος του Άρη με τον Δία στις 29/5 θα φέρει νέα δεδομένα για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου σχετικά με μια σημαντική σχέση. Η Νέα Σελήνη στις 30/5 ανοίγει νέους ορίζοντες τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε θέματα σπουδών για τους νεότερους.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να νιώθατε περισσότερη δυσθυμία ή να μην είχατε πολλά κέφια, αλλά τα πράγματα θα διαφοροποιηθούν πολύ μέσα στον Ιούνιο. Μη βιαστείτε να τον κακοχαρακτηρίσετε από την πρώτη του ημέρα, καθώς μέχρι τις 4/6 έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή και μάλιστα εγκλωβισμένο από τον Κρόνο. Αυτό δείχνει ότι ίσως κουβαλάτε κάποια βάρη από το παρελθόν, άλλοι σε οικονομικό άλλοι σε συναισθηματικό επίπεδο, που σας κρατούν κάπως όμηρους στην παρούσα φάση. Σταδιακά μετά τις 4/6 κι ακόμη περισσότερο μετά τις 13/6, που ο Ερμής θα αποχωρήσει από το ζώδιο του Ταύρου και θα περάσει στους Διδύμους, θα νιώσετε πολύ καλύτερα και σίγουρα πιο ανάλαφροι μέσα σας, αφού θα σας δοθούν ευκαιρίες να απαλλαγείτε από καρμικά χρέη. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας θα βρίσκεται στον Ταύρο μέχρι τις 23/6 μέσα στον 8ο οίκο της συναισθηματικής εγγύτητας, αλλά και των οικονομικών υποθέσεων. Στις 11, 12/6 θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ουρανό φέρνοντας ίσως κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις. Κάποιοι μπορεί να εγκαταλείψετε μια δέσμευση που δεν πέτυχε σε ερωτικό επίπεδο ή και μια συνεργασία που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Στη θέση της μπορεί να προκύψει κάτι εντελώς καινούριο και ιδιαίτερα έντονο που θα σας ενθουσιάσει, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί να προκύψουν και ξαφνικά κέρδη. Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας αποκαλύψει κάποιες πτυχές ενός σχεδίου που πιθανώς δεν γνωρίζατε, ενώ θα σας ανοίξει την όρεξη για επικοινωνία, αλλά και για ταξίδια. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία, καθώς πέφτει κοντά στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, για να κάνετε μια εκδρομή ή έστω πολλές βόλτες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πιθανώς με αυτό το φεγγάρι να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό ή να διαπραγματευτείτε κάποια συμφωνία. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο στο θερινό Ηλιοστάσιο φέρνει τα θέματα της καριέρας σε πρώτο πλάνο και σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, πιθανώς παίρνοντας κι ένα μικρό και υπολογισμένο ρίσκο. Καθώς η Αφροδίτη από τις 23/6 θα σιγοντάρει και θα σας στηρίζει, μια αλλαγή πλάνου στον τομέα της καριέρας μπορεί να πάει καλά. Προς αυτή την κατεύθυνση θα λειτουργήσει και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6. Μια νέα επαγγελματική πρόταση, μια αλλαγή σπιτιού ή χώρου δουλειάς μπορεί να είναι τα σενάρια αυτού του φεγγαριού για τους γεννημένους τέλος Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου. Σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου ο Άρης και ο Δίας θα συμπορεύονται στο ζώδιο του Κριού δημιουργώντας ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, αλλά και περισσότερη ένταση μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Πίσω από το ήσυχο, ήρεμο και χαμογελαστό παρουσιαστικό σας τον Ιούλιο φαίνεται ότι θα «βράζετε» εσωτερικά με τις εξελίξεις που θα υπάρχουν, ειδικά κοντά σε κάποιες ημερομηνίες κλειδιά για τον μήνα αυτό. Η πρώτη είναι στις αρχές του μήνα με το τετράγωνο του Άρη προς τον Πλούτωνα στις 2/7 που μπορεί να δείξει αντιπαραθέσεις, χειριστικές συμπεριφορές, ακόμη και ρήξεις σε σχέσεις αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Σίγουρα θα πιεστείτε αρκετά το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα και θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε όλη τη διπλωματία και το χιούμορ σας για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα η καριέρα και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες θα είναι στο επίκεντρο. Στα οικονομικά θα υπάρχει αστάθεια ή απρόβλεπτα έξοδα και αν η δουλειά σας έχει να κάνει με οικονομικά, η πίεση θα είναι μεγαλύτερη. Ο Άρης από τις 5/7 θα βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών και θα σας δίνει κίνητρο να αυξήσετε τα έσοδα σας. Μπορεί μάλιστα να προκύψουν και ξαφνικά κέρδη είτε από επενδύσεις, από μια κληρονομιά, από ένα τυχερό παιχνίδι ή από μπόνους. Ακόμη και μια αύξηση θα μπορούσε να είναι ένα πιθανό σενάριο. Βέβαια θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και στα έξοδα σας, γιατί μέχρι τις 20/8 τα έξοδα θα είναι αρκετά για να καλύψετε τις ανάγκες, αλλά και τα έκτακτα. Το δεύτερο σημείο μέσα στον μήνα που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί είναι η Πανσέληνος στις 13/7 στον Αιγόκερω, που μπορεί να φέρει ένταση σε μια οικογενειακή ή επαγγελματική κατάσταση ειδικά αν είστε γεννημένοι κοντά στις 15/10. Ενδεχομένως οι δικοί σας στόχοι και φιλοδοξίες να έρθουν αντιμέτωπα με τις επιθυμίες των άλλων. Κι επειδή μπορεί να υπάρχουν εύκολα παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία, προτιμήστε από τις 11/7 μέχρι τις 14/7 να μην προχωρήσετε σε πολύ σοβαρές συζητήσεις ή διεκδικήσεις. Μέχρι τις 18/7 θα έχετε σύμμαχο σας την Αφροδίτη από τους Διδύμους, που στα δύσκολα θα δίνει ένα χέρι βοηθείας είτε μέσω φίλων είτε ακόμη και μέσω του δικού σας ταλέντου να γοητεύετε τους άλλους και να φέρνετε τα πράγματα στα μέτρα σας. Όταν ο Ερμής προχωρήσει στον Λέοντα στις 19/7 και στη συνέχεια όταν ο Ήλιος προχωρήσει στο ίδιο ζώδιο στις 22/7 προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο στην καθημερινότητα σας για διασκέδαση, κάποιες εκδρομές ή ακόμη και διακοπές αν σας το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις σας. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 ενισχύει την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις και μάλιστα αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει και μια πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία που πιθανώς να ξεκινήσει ως φιλική επαφή. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα στις 31/7 αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να φέρει κάποια κοσμική έκπληξη και να προκύψει μια ουρανοκατέβατη γνωριμία, που θα παίξει καταλυτικό ρόλο είτε στην προσωπική σας ζωή είτε ακόμη και στον τομέα της καριέρας.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Στο ξεκίνημα του Αυγούστου το πιθανότερο είναι ότι νιώθετε περισσότερο άγχος για όλα αυτά που έχουν προηγηθεί τον Ιούλιο είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σας, και ακόμη κι αν ξεκινά η άδεια σας ή έχετε ήδη φύγει διακοπές στο μυαλό σας παίζει ακόμη η αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι παρακάτω. Αρχές Αυγούστου έχουμε την τριπλή σύνοδο Άρη-Ουρανού-Κάρμα, που δημιουργεί κραδασμούς ή και νευρικότητα γύρω σας σε θέματα πρακτικά που άπτονται των οικονομικών και των επαγγελματικών. Ενδεχομένως νιώθετε μια αστάθεια στο περιβάλλον της δουλειάς σας που φοβάστε ότι μπορεί να επηρεάσει και τους οικονομικούς της δείκτες. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, θα βρίσκεται μέχρι τις 11/8 στο ζώδιο του Καρκίνου και στις 9/8 θα αντιμετωπίσει σε αντίθεση τον Πλούτωνα δημιουργώντας ένταση σε σχέσεις κυρίως επαγγελματικές. Από τις 7 ως τις 9 του μηνός αποφύγετε άτομα που σας ζηλεύουν, που σας βλέπουν περίεργα και σας απομυζούν την ενέργεια σας. Δε θέλετε άλλα βαμπίρ στη ζωή σας. Πολύ πιο θετική κι ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα μετά τις 11/8, που θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες και να διασκεδάσετε και να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά και να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο. Σε αυτές τις διακοπές επιλέξτε να περιστοιχίζεστε από άτομα που είναι αισιόδοξα, θετικά και που χαίρονται με τις χαρές σας. Η Πανσέληνος στις 11-12/8 είναι ίσως άβολη για τους περισσότερους η επιρροή της, όμως αναφέρεται πιο πολύ σε παγκόσμια γεγονότα παρά στην προσωπική σας ζωή. Παρόλα αυτά, μπορεί και πάλι να σας πιάνουν άγχη και αγωνίες για τα οικονομικά, πώς θα τα βγάλετε πέρα ειδικά αν έχετε παιδιά, ή μπορεί θέματα των παιδιών σας να σας απασχολούν. Φυσικά δεν είναι απίθανο για τις κυρίες του ζωδίου να προκύψει και μια εγκυμοσύνη αυτό το διάστημα. Οπότε αν είναι κάτι που δεν το επιθυμείτε σε αυτή τη φάση της ζωής σας ας είστε πιο προσεκτικές. Σε κάθε περίπτωση, όποιο κι αν είναι το σενάριο δυσκολίας δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε. Η δυσπραγία θα είναι περιορισμένη και προσωρινή. Το διάστημα από τις 13/8 μέχρι τις 19/8 φιλοξενεί τις πιο όμορφες επιρροές του Αυγούστου. Τρία τρίγωνα ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό το πρώτο, τον Άρη και τον Πλούτωνα το δεύτερο και το πιο κορυφαίο για το ζώδιο σας το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που υπόσχεται ευτυχισμένες στιγμές. Το διάστημα αυτό είναι από τα πιο όμορφα και ανέφελα του Αυγούστου και καλά θα κάνετε να το αξιοποιήσετε είτε για να περάσετε πιο ξένοιαστα τις διακοπές σας, για να επισημοποιήσετε σχέσεις ή συνεργασίες, αλλά και για να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στις 20/8 έχουμε την πιο σοβαρή πλανητική αλλαγή καθώς ο Άρης προχωρά στους Διδύμους, θέση που θα κρατήσει ούτε λίγο ούτε πολύ για τους επόμενους επτά μήνες μέχρι τις 25/3/2023. Σε αυτό το ζώδιο ο Άρης θα είναι συμπαραστάτης και βοηθός σας στα δύσκολα, εκτός από το διάστημα της ανάδρομης πορείας του (από το τέλος Οκτωβρίου μέχρι τον Ιανουάριο 2023) που θα είναι ουδέτερος όχι απειλητικός. Το διάστημα αυτό των επτά μηνών σας εγγυώμαι ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε στιγμή. Άλλωστε από αυτή τη θέση ο Άρης σας ανοίγει την όρεξη για νέες περιπέτειες, επιχειρηματικές κινήσεις, σπουδές, ταξίδια, επαφή με ξένους και εξωτερικό. Όλα αυτά τα θέματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και μπορείτε να έχετε κέρδος ειδικά στην περίοδο της ορθής πορείας του. Όταν θα είναι ανάδρομος ενδεχομένως να υπάρχει στασιμότητα στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας στις 25/8 θα κάνει πιο έντονους τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και θα έχετε πολλές επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις. Η Νέα Σελήνη στις 27/8 σχηματίζεται σε ένα πιο εσωτερικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και σας δημιουργεί στρες για τα νέα ξεκινήματα που έχετε να κάνετε. Φροντίστε την υγεία σας, μην σπαταλάτε την ενέργεια σας και δώστε μεγαλύτερη έμφαση στο ένστικτό σας παρά στις φωνές γύρω σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Αν και το ζώδιο σας φημίζεται για την αέρινη, ανάλαφρη και πάντα ψύχραιμη προσωπικότητα του, φαίνεται ότι ο Σεπτέμβριος ετοιμάζεται να σας πάει μια βόλτα σε πιο έντονες καταστάσεις. Ξεκινώντας ο μήνας βρίσκει τον Ερμή από το ζώδιο σας να σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στον Κριό, μια όψη που θα επαναληφθεί τρεις φορές μέσα στο δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, μιας και ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Μπορεί λοιπόν να έχετε κάποια εξέλιξη σε μια σχέση ή συνεργασία στις αρχές Σεπτεμβρίου, η οποία όμως δεν θα οριστικοποιηθεί πριν τις 12/10 που θα έχουμε την τελική όψη Ερμή-Δία, γι’ αυτό να είστε υπομονετικοί, και όσο ενθουσιασμό ή απογοήτευση κι αν βιώνετε μη θεωρήσετε ότι τα πράγματα θα μείνουν όπως είναι τώρα. Στις 9/9 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος φαινομενικά στο ζώδιο σας μέχρι τις 23/9. Εκεί θα υποχωρήσει ανάδρομος στην Παρθένο μέχρι την ορθή του πορεία στις 2/10 σε αυτό το ζώδιο. Θα επισκεφθεί και πάλι το δικό σας ζώδιο στη συνέχεια μέχρι την τελική του έξοδο στο τέλος Οκτωβρίου. Στη φάση που θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία, στις λεπτομέρειες στη δουλειά σας, στις δοσοληψίες και τις επαφές σας με άλλους. Φυσικά καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι και για τεχνικά προβλήματα με τους υπολογιστές, γι’ αυτό μην ξεχνάτε να κάνετε backup τις χρήσιμες πληροφορίες σας. Κάντε έναν έλεγχο και στο μεταφορικό σας μέσο επίσης. Από την άλλη, σε ένα πιο ψυχολογικό επίπεδο μπορεί να κριτικάρετε πολύ αυστηρά τον εαυτό σας και σίγουρα αυτό δεν σας βοηθά πουθενά. Προσπαθήστε να περνάτε χρόνο με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας κάνουν να νιώθετε αυτοπεποίθηση κι όχι με αυτούς που σας ρίχνουν ή σας υποβιβάζουν. Στις 10/9, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και να επιστρέψετε στις καλές σας συνήθειες αν με τις διακοπές ξεφύγατε στη διατροφή και την άσκηση. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποιες έκτακτες καταστάσεις στον τομέα της δουλειάς, ή να διαπληκτιστείτε με κάποιον συνεργάτη ή προϊστάμενο. Γενικώς θα περάσετε μεγαλύτερη σύγχυση και στα επαγγελματικά, όχι απαραίτητα κάτι σοβαρό αλλά περισσότερο εκνευριστικό στην καθημερινότητα σας. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να αφήνετε τα επαγγελματικά ή τους ανθρώπους που αποτελούν το περιβάλλον της δουλειάς σας να απομυζούν την ενέργεια σας. Βάλτε όρια. Η φθινοπωρινή ισημερία σημαίνει την εκκίνηση των φετινών σας γενεθλίων, αλλά μπορεί να νιώθετε λίγο χαμένοι στη «μετάφραση». Η αίσθηση της θολούρας θα είναι πιο έντονη μέχρι τις 2/10, αλλά μετά τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 26/9 σας ανεφοδιάζει με την απαραίτητη αισιοδοξία, ώστε να δείτε τι αλλαγές θέλετε να κάνετε για να είστε εσείς ευτυχισμένοι κι όχι οι άλλοι.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Οι σχέσεις είναι το κύριο μενού του Οκτωβρίου αγαπητοί μου Ζυγοί, καθώς ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Δία στον Κριό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην ερωτική όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Μάλιστα μπορεί ένα πρόσωπο να σας τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή, είτε σε ερωτικό επίπεδο είτε ακόμη και σε φιλικό επίπεδο, που αν επενδύσετε σε αυτή την γνωριμία μπορεί να ανθίσει σε μια μακροχρόνια σχέση. Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 2/10 θα βοηθήσει να σκεφτείτε πιο καθαρά μέσα στο μήνα, κι επειδή ο Ερμής ξεκίνησε ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο τον Σεπτέμβριο, θα έχετε την ευκαιρία από τις 10/10 κι έπειτα που θα επανέλθει ορθός στο ζώδιο σας να κάνετε τις διορθωτικές κινήσεις που θέλετε ή να δώσετε τέλος σε εκκρεμότητες που σας ταλαιπώρησαν μέσα στον προηγούμενο μήνα. Η Πανσέληνος στις 9/10, ακριβώς απέναντι από το ζώδιο σας στον Κριό μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα μιας σημαντικής προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης και ρίχνει φως σε αθέατες πλευρές της που μπορεί τώρα να βλέπετε ή να συνειδητοποιείτε. Μπορεί να αλλάξετε θετικά γνώμη για ένα άτομο ή αντιθέτως να θέλετε να ξεκόψετε από μια σχέση που σας κρατά πίσω. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας στις 10/10 θα βοηθήσει στο υπόλοιπο του μήνα να έχετε μεγαλύτερη ισορροπία στις σχέσεις σας. Μέχρι τις 22/10 Ήλιος και Αφροδίτη θα συμπορεύονται στο ζώδιο σας, κάνοντας ξεχωριστά τα φετινά σας γενέθλια και δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο και ικανοποιητικό πλαίσιο στην καθημερινότητα σας. Αυτό είναι και το διάστημα του μήνα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως, καθώς τα εμπόδια ή οι δυσκολίες θα είναι απείρως λιγότερα και πιο διαχειρίσιμα. Στις 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη θα προχωρήσουν στον Σκορπιό μέσα στον τομέα των οικονομικών, μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες αύξησης των κερδών σας. Η έκλειψη στις 25/10 σας υπενθυμίζει ότι ο τρόπος που ξοδεύετε ή αποταμιεύετε στην πραγματικότητα χτίζουν την οικονομική σας κατάσταση. Αλλαγές στο πλαίσιο των υλικών παραγόντων θα έχετε αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου. Η επιστροφή του Δία στις 28/10 στους Ιχθύς για δυο μήνες αυξάνει τις επαγγελματικές σας ευθύνες και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα σας και σας κάνει πιο υπεύθυνους και στα θέματα υγείας. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους από τις 30/10 σας βάζει στη διαδικασία μέχρι τις 12/1/23 να ξαναδείτε τις πεποιθήσεις, τα πιστεύω και τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις, ώστε να συμβαδίζουν με τη δράση σας και τις νέες συνθήκες όπως διαμορφώνονται στη ζωή σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο μήνας αυτός περιστρέφεται κυρίως γύρω από τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών αγαπητοί μου Ζυγοί. Η παρουσία Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης στον Σκορπιό στον τομέα των οικονομικών στο μεγαλύτερο διάστημα του Νοεμβρίου, μπορεί να φέρει κάποια νέα σχετικά με τον μισθό σας, μπορεί να βρείτε ας πούμε ξαφνικά δουλειά ή μπορεί να προκύψει μια άλλη οικονομική ευκαιρία. Από την άλλη, μπορεί το ίδιο έξαφνα να προκύψει κι ένα έξοδο που δεν περιμένατε αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Γενικότερα τον Νοέμβριο με τόση έμφαση στο ζώδιο του Σκορπιού το χρήμα είναι σε πρώτο πλάνο. Είναι η στιγμή να θέσετε τους οικονομικούς σας στόχους, αλλά και να ξοδέψετε χρήματα σε πράγματα και καταστάσεις που σας δίνουν ικανοποίηση. Η δεύτερη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού λαμβάνει χώρα στις 8/11. Πρόκειται για μια Σεληνιακή έκλειψη σε σύνοδο με τον Ουρανό τον πλανήτη του απρόβλεπτου. Με κάποιο τρόπο σας καλεί να δείτε θέματα που αφορούν δάνεια, κάρτες, διατροφές, ασφάλειες, οφειλές και χρέη του παρελθόντος και να προσπαθήστε να καθαρίσετε μια για πάντα όλες τις εκκρεμότητες ή τουλάχιστον να τις βάλετε σε μια τάξη. Ακόμη, η έκλειψη αυτή σας καλεί να αναγνωρίσετε κάποιο βαθύτερο συναισθηματικό μπλοκάρισμα που σας κρατάει πίσω ενδεχομένως σε επίπεδο σχέσεων. Μια απώλεια ή μια ξαφνική αλλαγή στη ζωή σας μπορεί να οδηγήσει με αυτή την έκλειψη σε βαθιές συνειδητοποιήσεις και στην αλλαγή στάσης απέναντι στα πράγματα. Αν μια σχέση ή συνεργασία είναι προβληματική ίσως πάρετε την απόφαση να τη διακόψετε. Προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι, καθώς μετά την έκλειψη κι από τις 10/11 μέχρι τις 16/11 υπάρχουν θετικές όψεις ανάμεσα στους πλανήτες στον Σκορπιό και τον Δία και τον Ποσειδώνα, που μπορεί να φέρουν ισορροπία στη ζωή σας ιδίως σε θέματα δουλειάς, αλλά και οικονομικών. Μια τελείως διαφορετική εικόνα έχει ο Νοέμβριος στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του, καθώς οι πλανήτες προχωρούν στον Τοξότη. Αρχικά η Αφροδίτη στις 16/11 μετά ο Ερμής στις 17/11 και τέλος ο Ήλιος στις 22/11 θα επαναφέρουν την αισιοδοξία, τη ζωντάνια, την κοινωνική σας διάθεση και θα κάνουν πιο επιτακτική την ανάγκη για διασκέδαση, επαφές με φίλους, εξόδους. Η Νέα Σελήνη στις 24/11 είναι πολύ βοηθητική για την επικοινωνία, τις συμφωνίες, τις διαπραγματεύσεις. Στις 23/11 ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία τον τομέα εργασίας κι έρχεται η στιγμή να ανταμειφθείτε για τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει. Θετική επιρροή και για την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου, όπως και οι πρώτες του Δεκεμβρίου, σίγουρα δεν είναι ενδεικτικές του πώς θα κυλήσει ο Δεκέμβριος στην πορεία του, καθώς υπάρχει ιδιαίτερη ένταση σε επίπεδο επικοινωνίας με τους πλανήτες να βρίσκονται σε μια κόντρα ανάμεσα στον Τοξότη και τους Διδύμους. Για σας αυτά τα δύο ζώδια αποτελούν τον άξονα επικοινωνίας, γνώσης και μετακινήσεων για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας. Την 1η Δεκεμβρίου ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, έρχεται σε κόντρα με τον Άρη δημιουργώντας ασυμφωνίες, τάση για τσακωμούς, αλλά και αρκετή σύγχυση. Βλέπετε ταυτόχρονα Ερμής και Αφροδίτη σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και δημιουργείται ένα χάος στο μυαλό, αλλά και την καθημερινότητα σας. Η Πανσέληνος στις 08/12 μπορεί να σας δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Η Πανσέληνος αυτή αποτελεί ένα αποκορύφωμα των ενεργειών που ξεκίνησαν από τις 29/11. Αυτές τις μέρες μπορεί να διαπιστώσετε πως υψώνετε πιο εύκολα τον τόνο της φωνής σας ή γίνεστε πιο αντιδραστικοί όταν κάτι δεν σας αρέσει. Μπορεί να καταπίνατε τον θυμό σας το προηγούμενο διάστημα για να μη δημιουργήσετε ρήξεις, αλλά ίσως τώρα πια δε βλέπετε και άλλον τρόπο για να σταματήσετε να είστε απογοητευμένοι. Αυτό που σίγουρα χρειάζεστε είναι μια αλλαγή και με αυτό το φεγγάρι μπορεί να την ενεργοποιήσετε. Κάποιες φορές για να ξεκολλήσουμε από κάπου και να προχωρήσουμε σε ένα άλλο επίπεδο είτε σε μια σχέση είτε σε μια δουλειά είναι απαραίτητο να σταματήσουμε να συμβιβαζόμαστε και να «σπάσουμε αβγά». Αυτό καλείστε να κάνετε με το φεγγάρι αυτό και θα δείτε πόσο πιο ήρεμα και θετικά θα κυλήσουν όλα στην πορεία. Αν φοβάστε ότι μπορεί να βλάψετε μια σχέση ή μια συνεργασία ή ότι θα απομακρυνθεί κάποιος από δίπλα σας μην αγωνιάτε, καθώς στις 20/12 ο Δίας ο πλανήτης της τύχης, της περιπέτειας και της επέκτασης θα περάσει μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 16/5/23, φέρνοντας στη ζωή σας νέους ανθρώπους, νέους έρωτες, αλλά και προτάσεις συνεργασιών. Αν μη τι άλλο θα έχετε ιδιαίτερη τύχη να βρείτε συμπαθούντες, ομοϊδεάτες, συμμάχους και υποστηρικτές και να κάνετε νέους φίλους. Φυσικά αν είστε σε μια υγιή σχέση με την παρουσία του Δία μπορεί να μπείτε και στη διαδικασία επισημοποίησης μέσα στη νέα χρονιά. Σε διάφορες στιγμές μέσα στον μήνα οι πλανήτες θα περνούν στον Αιγόκερω ξεκινώντας από τις 07/12 που περνά ο Ερμής, στις 10/12 που περνά η Αφροδίτη και στις 21/12 ο Ήλιος. Αμέσως η προσοχή σας θα στραφεί στην οικογενειακή σας ζωή, στα θέματα του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας σας. Κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσετε μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση σε ένα άλλο σπίτι ή μπορεί να γιορτάζετε με την οικογένεια και τους συγγενείς σας κάποιο ευχάριστο γεγονός, όπως είναι ένας γάμος, η απόκτηση ενός απογόνου, μια προαγωγή και φυσικά τα Χριστούγεννα. Θα απολαμβάνετε μετά τις 10/12 πιο πολύ τη γαλήνη και τη θαλπωρή του σπιτιού σας, την παρέα των αγαπημένων σας προσώπων. Η Νέα Σελήνη στις 23/12 μπορεί να παρακινήσει εσάς που είστε γεννημένοι-ες στις αρχές του ζωδίου να κάνετε μια καινούρια αρχή είτε σε επίπεδο σπιτιού είτε ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο μήνας και η χρονιά θα κλείσει με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω που ξεκινά στις 29/12. Αυτό σημαίνει ότι η νέα χρονιά για κάποιες μέρες θα φιλοξενεί ταυτόχρονα ανάδρομο Ερμή και Άρη, μέχρι τις 18/1/23 ο πρώτος και μέχρι τις 12/1/23 ο δεύτερος, φέρνοντας κάποιες αναβολές, καθυστερήσεις, ίσως όμως και παρεξηγήσεις, ευτυχώς για λίγες ημέρες!

Για τις ευνοϊκές και τις δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου πατήστε εδώ.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Δεκέμβριος 2022

Και να που τα καταφέραμε και φτάσαμε ακόμη μια χρονιά στον τελευταίο της μήνα, που μαζί του φέρνει από τη μια όλες τις χαρούμενες δραστηριότητες που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα, τις επαφές και τις συναντήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τις εξόδους, τις παραδόσεις κι από την άλλη όλη την τρέλα να ξεμπερδέψουμε με τις επαγγελματικές μας εκκρεμότητες, να προφτάσουμε όλες τις προθεσμίες και να ετοιμαστούμε να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά. Με κάποιο τρόπο ο Δεκέμβριος είναι από τη μια ένας χαοτικός μήνας και από την άλλη ίσως και ο πιο μαγικός της χρονιάς. Ξεκινά με περισσότερη ένταση, καθώς ερχόμαστε αντιμέτωποι με όψεις που κάνουν οι πλανήτες από τον Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους. Το αποκορύφωμα αυτών των όψεων έρχεται με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 08/12 που σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη. Μια παρορμητική αντίδραση, μια βιαστική απόφαση ή δράση μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί τις μέρες που περιβάλλουν το φεγγάρι αυτό. Θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολιτικές εξελίξεις, μπορεί να είναι στην επικαιρότητα για πολλούς και διάφορους λόγους με αυτή την τόσο θυμωμένη Πανσέληνο. Όμως, καθώς οι πλανήτες μετακινούνται στον Αιγόκερω στις 7/12 ο Ερμής και στις 10/12 η Αφροδίτη, την προσοχή μας κλέβουν οι προσωπικές μας σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά. Μέχρι τις 2/1/23 ο έρωτας, το χρήμα, αλλά και η ομορφιά απαιτούν πιο συμβατική, προσγειωμένη και παραδοσιακή προσέγγιση. Στις 20/12 ο Δίας φεύγει οριστικά πλέον από τους Ιχθύς και προχωρά στον Κριό αυξάνοντας τις φιλοδοξίες μας, την ανταγωνιστική μας διάθεση και την ανάγκη δράσης και ρίσκου. Στη θέση αυτή θα μείνει μέχρι τις 16/5/2023. Μια εξαιρετική Νέα Σελήνη θα λάβει χώρα στον Αιγόκερω στις 23/12 δείχνοντας την τέλεια στιγμή αν θέλουμε να χτίσουμε κάτι που θα έχει διάρκεια μακροπρόθεσμα. Είναι μια ιδιαίτερα φιλόδοξη Νέα Σελήνη για να βάλουμε μπρος τα μεγαλεπήβολα σχέδια μας. Η χρονιά θα τελειώσει με τον Ερμή να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 29/12 στον Αιγόκερω. Είναι η στιγμή να κάνουμε τους απολογισμούς της χρονιάς που φεύγει, να εκτιμήσουμε τις προσπάθειες που κάναμε και να αποφύγουμε να διαπράξουμε τα ίδια λάθη.

Για τις ευνοϊκές και τις δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου πατήστε εδώ.

[...]