Ζυγός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 – 10/07/2022

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και μολονότι η τάση σας θα είναι να μη βγείτε μπροστά φοβούμενοι ότι κάτι τέτοιο απλώς θα προσελκύσει κι άλλες ευθύνες και υποχρεώσεις, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε ειδικά στα επαγγελματικά. Σήμερα ίσως χρειαστεί να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, αλλά και με κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις στον χώρο εργασίας. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον τομέα της επικοινωνίας μπορεί να δείξει ότι δεν είναι εύκολο να συντονιστείτε με τους συνεργάτες ή με τους άλλους ανθρώπους στο περιβάλλον που κινείστε σε σχέση με τα κοινά μελλοντικά σας σχέδια. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Καθώς τα επαγγελματικά δε θα σας αφήσουν σε ησυχία τουλάχιστον μέχρι τις 22/7 χρειάζεται να κάνετε οικονομία δυνάμεων και να είστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για να ανταποκρίνεστε στις ποικίλες υποχρεώσεις σας.

Συμβαίνουν τόσα πολλά στο πλανητικό σκηνικό σήμερα, που θα διαμορφώσουν τελείως διαφορετικά το σκηνικό του Ιουλίου σε σχέση με το πώς ξεκίνησε ο μήνας που δεν θα το πιστεύετε. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στον τομέα της καριέρας, εκεί που βρίσκεται ήδη ο Ήλιος, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες που αυξάνονται και πληθύνονται. Από την άλλη, ο Άρης από τον Ταύρο θα είναι πλέον περισσότερο υποστηρικτικός, ενθαρρύνοντας σχέσεις και συνεργασίες που σας ικανοποιούν τόσο πνευματικά όσο και ψυχολογικά. Η σημερινή μέρα πάντως έρχεται με λίγη σύγχυση εξαιτίας της αντίθεσης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, οπότε καλύτερα να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε λίγο, να σκεφτείτε περισσότερο και να πάρετε τις αποφάσεις σας τις επόμενες ημέρες.

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα όλη μέρα δίνει ένα ξεχωριστό, αλλά και πιο ευχάριστο και τυχερό τόνο στην ημέρα σας. Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα, καθώς η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Χείρωνα μπορεί να δώσει λύσεις σε κάποιο πρόβλημα. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές, προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά βέβαια μέχρι νωρίς το βράδυ, γιατί μετά οι επιρροές διαφοροποιούνται και γίνονται πιο απαιτητικές και μπορεί να σας δημιουργούν αναποφασιστικότητα ή να βγάζουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι το βράδυ, παρατείνοντας με κάποιο τρόπο το στρες που μπορεί να έχετε μέσα στην ημέρα. Όμως σήμερα η Σελήνη σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, που βοηθά ιδιαίτερα στο να συγκεντρώνεστε καλύτερα στους στόχους σας και να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις κυρίως επαγγελματικής φύσης και να έχετε απτά αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Ακόμη, είναι μια καλή μέρα για να θέσετε ευδιάκριτα τα όρια σας σε σχέση με τους άλλους στη ζωή σας.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική.

[...]