Ζυγός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

24/01/2022 – 30/01/2022

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας στο ζώδιο σας και κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Μόνο που σήμερα σας βαραίνουν και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι και στους άλλους ή μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι κάπως πιο απαιτητικοί από εσάς. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας, με ευκαιρίες να είστε δημιουργικοί, αλλά και συγκεντρωμένοι στα πρακτικά σας θέματα μέχρι αργά το απόγευμα που η Σελήνη θα μπει στη σφαίρα επιρροής του τετραγώνου με τον Πλούτωνα και μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση και ανησυχία. Το σημαντικό νέο της ημέρας βέβαια είναι η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, που θα διαμορφώσει διαφορετικά τις καταστάσεις στην καθημερινότητα των επόμενων εβδομάδων, όπως θα διαβάσετε στην ανάλυση μου πατώντας εδώ.

Ήδη η πορεία του Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση στο πρόγραμμα σας, ενδεχομένως και κάποιες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ίσως παίρνουν λίγο πιο προσωπικά και βαριά κάποια πράγματα και έχουν μια συμπεριφορά κάπως κυνική και καυστική. Εσείς δεν χρειάζεται όμως να χάσετε την υπομονή και την ψυχραιμία σας. Μολονότι η Σελήνη σάς κάνει πιο υπερευαίσθητους, έχετε τον τρόπο και τη διπλωματική προσέγγιση ώστε να μην πέφτετε σε λάθος αντιδράσεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό ωθεί την προσοχή σας σε θέματα πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά που πρέπει να επιλύσετε, καθώς μπορεί να προκύπτουν και απρόοπτα.

Θέματα οικονομικών μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως εκνευριστείτε με κάποιους λογαριασμούς. Μπορεί από την άλλη να είναι κάποια πρακτικά ζητήματα που αφορούν στη δουλειά ή το σπίτι που χρειάζεται να βρείτε λύσεις κι αυτό να σας πιέζει ψυχολογικά. Μια μικρή ενόχληση είναι πιο πιθανή τις πρωινές ώρες. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι την τελική του έξοδο από αυτή τη φάση στις 3/2. Αυτό είναι και το πιο απαιτητικό διάστημα για την επικοινωνία, ενώ μπορεί να προκύψουν εντάσεις με άτομα από το οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μπορεί τα προβλήματα να είναι παλιότερα, αλλά να μην τα είχατε επιλύσει όταν έπρεπε και να ξαναέρχονται στο προσκήνιο. Σε κάθε περίπτωση, προσέξτε τις λεπτομέρειες, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας.

Αν μέσα σας «βράζετε» γιατί κάτι σας ενοχλεί, σας πιέζει ή νιώθετε ότι σας αδικεί, δεν είναι απίθανο να κάνετε ένα ξέσπασμα σήμερα ή αύριο. Ειδικά όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της εβδομάδας θα κορυφωθούν οι πιέσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε αν πρέπει να συζητήσετε κάτι να το κάνετε στη διάρκεια της σημερινής μέρας που είναι σχετικώς πιο ήπια. Σήμερα και αύριο είναι έντονη και η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας. Δεν θα σας πρότεινα σε καμία περίπτωση όμως το Σαββατοκύριακο για να ξεκινήσετε κάποιο διάλογο. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βρείτε καμία άκρη και πιθανώς να μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο. Μέχρι τις 3/2 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μπορεί να υπάρχουν περισσότερα προβλήματα.

Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας μια πιο απαιτητική κατάσταση στην επικοινωνία με τους άλλους. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε ότι σας καταπιέζουν, είτε άτομα από την οικογένεια είτε από τον χώρο εργασίας. Ίσως νομίζετε ότι θέλουν να σας επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις και ιδέες με το ζόρι και αυτό να σας κάνει να θυμώνετε μέσα σας και να αγανακτείτε. Αν μπορείτε να τιθασεύσετε το νευρικό σας σύστημα και με ήπιο και διπλωματικό τρόπο να εξηγήσετε τι σας ενοχλεί, τότε κάντε το. Αν όμως έχετε θυμώσει πολύ, αφήστε την κουβέντα για μια άλλη μέρα. Εκτός αν πρόκειται να συμβιβαστείτε λίγο. Ειδικά, αν πρόκειται για θέματα είτε οικογενειακά είτε επαγγελματικά.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, επανέρχεται μετά από 6 εβδομάδες στην ορθή της πορεία στον Αιγόκερω και μόλις ολοκληρωθεί κι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, δηλαδή στις 4/2, τα πράγματα που αναφέρονται στις οικογενειακές σας σχέσεις, στα θέματα σπιτιού, αλλά και εξ αντανακλάσεως και στις επαγγελματικές σχέσεις, θα ομαλοποιηθούν και θα παίρνετε περισσότερη ικανοποίηση. Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο με τη Σελήνη στον Αιγόκερω στα θέματα του σπιτιού ως οίκημα και στην οικογένεια σας. Δεν είναι ένα χαλαρό γουηκέντ σε καμία περίπτωση, αλλά θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικό για σας. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτη εξέλιξη ή αλλαγή στο πρόγραμμα σας ή μπορεί να προκύψει κάτι που αφορά στον σύντροφό σας ή αν είστε γονείς σε ένα σας παιδί που πρέπει να φροντίσετε περισσότερο. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές ιδιαίτερα στο διαδίκτυο αυτή τη μέρα.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία το Σάββατο στο ζώδιο του Αιγόκερω μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας. Έτσι από δω και κάτω σταδιακά, κι ακόμη πιο έντονα από τις 4/2 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής, θα νιώσουμε διαφορά στις σχέσεις μας, καθώς θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε με καλύτερα αποτελέσματα τους στόχους μας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνοντας μια πρακτική κατεύθυνση στο γουηκέντ, όπου θα μας ενδιαφέρει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε, παρά να χαλαρώσουμε και να το ρίξουμε έξω. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόοπτες εξελίξεις και μας βάζει σιγά-σιγά στην επιρροή της Νέας Σελήνης που έρχεται την 1/2. Από τις 30/1 μέχρι τις 4/2 οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές και τα απρόοπτα και οι ανατροπές στο προσκήνιο.

[...]