Ζυγός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

22/05/2023 – 28/05/2023

Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και αύριο ο τομέας των επαγγελματικών, όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία. Βέβαια η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας και να μην τις αφήσετε για το τέλος της. Σήμερα σχηματίζεται και το εξάγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Άρη στον Λέοντα, που μπορεί να δώσει ώθηση σε ένα μελλοντικό σας σχέδιο είτε αναφέρεται στη δουλειά είτε στις σπουδές. Ακόμη είναι πιθανό να κανονίσετε ένα ταξιδάκι.

Με φόρα μπαίνει η Τρίτη και θα πρέπει να είστε κάπως συγκρατημένοι αγαπημένοι Ζυγοί για να μη… σκοντάψετε. Το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία σήμερα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου να μην ανοιχτείτε περισσότερο απ’ όσο πρέπει με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά και δεν σας έχουν αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Είτε αυτό αφορά μια νέα ερωτική ιστορία που πρέπει να την αφήσετε να ξεδιπλωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα χωρίς να αποκαλύψετε τα πάντα για σας, είτε αφορά επαγγελματικές σχέσεις ή ακόμη και φιλικές. Μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση με αυτή την όψη ενθουσιαστείτε μεν κρατήστε τα μυστικά σας όμως προφυλαγμένα. Ακούστε βέβαια και το ένστικτό σας! Από την άλλη, όσο κι αν προσπαθεί να σας «ψήσει» κάποιος για μια οικονομική επένδυση κρατήστε μικρό καλάθι και μην παίρνετε ρίσκο.

Τις πρωινές ώρες η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο κάνοντας προτεραιότητα τα θέματα της δουλειάς. Πιθανώς να έχετε στο μυαλό σας κάποια «ιδανικά» σενάρια για το πώς πρέπει να εργάζεστε, αλλά και για τους ανθρώπους που αποτελούν την επαγγελματική σας ομάδα που εργάζεστε μαζί. Από το απόγευμα κι έπειτα παρόλα αυτά τα πράγματα αρχίζουν να έχουν διαφορετική τροπή καθώς η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα. Η Σελήνη απέναντι από τον Πλούτωνα και σε σύνοδο με τον Άρη μπορεί να σας βρει σε μια θέση «πυροσβέστη» και να σβήνετε φωτιές που μπορεί να ανάβουν είτε στη δουλειά είτε στον χώρο του σπιτιού με κάποιο τρόπο. Από την άλλη, καλά θα κάνετε να μην φορτωθείτε εσείς ευθύνες άλλων και υποχρεώσεις προκειμένου να μην διαταραχτεί η ησυχία. Αν πρέπει να γίνει ένας διάλογος κάπως αιχμηρός ας γίνει αν είναι να νιώθετε εσείς αδικημένοι. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση.

Με τη Σελήνη στον Λέοντα και τις πολλές και ποικίλες ενοχλητικές της όψεις είναι η κατάλληλη μέρα να βάλετε σε προτεραιότητα τους δικούς σας στόχους αγαπητοί μου Ζυγοί, χωρίς να ανησυχείτε συνέχεια για κάποιον-ους άλλον-ους. Πότε ήταν η τελευταία φορά που γελάσατε με την καρδιά σας, που συζητήσατε κάτι χωρίς να πέφτετε ψυχολογικά; Να νιώσετε έστω για μια ώρα ξένοιαστοι; Αυτός πρέπει να είναι ένας στόχος για σήμερα έστω και το βράδυ. Μιλήστε με φίλους (όχι πάλι για δουλειά και προβλήματα), σταματήστε έστω για λίγο να ανησυχείτε για το αύριο (γιατί και που ανησυχείτε δεν κερδίζετε κάτι) και κοιτάξτε πώς θα περάσετε κάπως διασκεδαστικά με όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να το κάνετε.

Η Παρασκευή έρχεται με υποχρεώσεις και ευθύνες, αλλά η θετική όψη του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Ουρανό θα βοηθήσει να γίνουν πιο διασκεδαστικές και χωρίς άγχος. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάποιο θετικό νέο που αφορά τα οικονομικά σας και που σχετίζεται με τη δουλειά. Η συνεργασία θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα θετική για τα θέματα της καριέρας σας σε αυτή τη φάση, καθώς η Αφροδίτη περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης και ο Ουρανός τον τομέα των οικονομικών κι έτσι μπορεί να επιτύχετε μια καλή διαπραγμάτευση. Τις βραδινές ώρες προσέξτε περισσότερο εντάσεις με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Πιο ευχάριστο και χαλαρό το Σάββατο αγαπητοί μου Ζυγοί, ενώ είναι εξαιρετικό με τις όψεις της Σελήνης προς τον Δία και τον Κρόνο αν θέλετε να κλείσετε εκκρεμότητες της δουλειάς. Μην τις αφήσετε για τις επόμενες ημέρες, γιατί θα αγχωθείτε περισσότερο και ενδεχομένως να μην προχωρήσουν και όπως θέλετε. Ακόμη, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας είναι πολύ πιθανό σήμερα να τον βρείτε. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για οικονομικά θέματα τα οποία μπορεί να σας βαραίνουν από το παρελθόν. Ειδικά για οικονομικές διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς και συζητήσεις οι πρωινές ώρες προσφέρονται. Η Κυριακή είναι μια αρκετά έκρυθμη ημέρα με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου με απρόοπτα σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό πρέπει να προστατέψετε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό σας και ίσως να αποφύγετε να πάρετε ανοιχτά θέση σε μια κατάσταση στον χώρο δουλειάς ή και στο σπίτι. Από την άλλη μπορεί να έχετε κάποιες υποχρεώσεις, είτε αυτό λέγεται δουλειά, είτε μελέτη είτε δουλειές στο σπίτι, που να περιορίζουν λίγο το πρόγραμμα και τα κέφια σας. Είναι πολύ σημαντικό ειδικά με τις όψεις του Κρόνου να μην ενδίδουμε σε φοβίες και άγχη και να προσπαθούμε με τη λογική μας να διώξουμε το άγχος για κάτι το οποίο δεν ελέγχουμε.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Κυριακή, 28 Μαΐου 2023

Η Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια τoυ Σαββατοκύριακου μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε ένα πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί. Το τρίγωνο με τον Δία τις πρωινές ώρες του Σαββάτου προσθέτει μια πιο θετική διάσταση στις επαφές και τη διάθεση μας. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα μπορούμε να τα διαχειριστούμε καλύτερα το πρωί του Σαββάτου και πιθανώς να λύσουμε και κάποια από αυτά. Στην πορεία της μέρας η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση ειδικά στα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων.

Την Κυριακή σχηματίζεται και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο κι έτσι ενώ είναι αργία για τους περισσότερους, φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν μπορούμε να αποφύγουμε μέσα στη μέρα. Σε κάθε περίπτωση ας κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και ας αντιμετωπίσουμε θετικά και με καλή παρέα τις προκλήσεις της ημέρας.

[...]