Ζυγός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

03/10/2022 – 09/10/2022

Η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω που στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια σας. Εκτός από κάποια πρακτικά πράγματα που καλείστε να οργανώσετε στον χώρο σας, είναι πιθανόν κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας, ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι απλώς θα καθίσετε μαζί του και θα ακούσετε αυτά που έχει να σας πει. Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν χρειάζονται τίποτε περισσότερο από ένα πρόθυμο «αυτί» για να τους ακούσουν. Δεν σημαίνει ότι θα λύσετε τα δικά τους προβλήματα, ούτε ότι θα τα κάνετε δικά σας. Χρειάζεται μόνο να είστε εκεί και να ακούσετε με κατανόηση αυτά που θέλουν να σας πουν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα είναι βοηθητικό για θέματα που αφορούν στα οικονομικά, σε διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς.

Η σημερινή μέρα ιδιαίτερα από το μεσημέρι κι έπειτα με τη Σελήνη στον Υδροχόο είναι αρκετά πιο ήπια κι ευχάριστη για το ζώδιο σας. Προσπαθήστε λοιπόν να τακτοποιήσετε τα δύσκολα μετά τις 13:20 που μπορείτε ανεμπόδιστα να το κάνετε και μην τα αναβάλλετε για τις επόμενες μέρες. Ακόμη, είναι μια θετική μέρα για να ασχοληθείτε με τον σύντροφο σας, να είστε πιο εκδηλωτικοί στο συναίσθημα σας, αλλά ακόμη αν είστε γονείς να περάσετε και κάποιες ποιοτικές ώρες με τα παιδιά σας. Επειδή το Σαββατοκύριακο θα χρειαστεί ίσως να κάνετε κάποιες δουλειές ή θα έχετε υποχρεώσεις, προσπαθήστε να κάνετε μια αναδιάταξη των ασχολιών σας για να ελαφρύνετε το πρόγραμμα του γουηκέντ που έχουμε και Πανσέληνο.

Οι αντίξοες όψεις της Σελήνης προς τον Κρόνο και τον Ουρανό δημιουργούν ένα ιδιαίτερο πλαίσιο στη μέρα, που θέλει αρκετή προσοχή και ψυχραιμία στην αντιμετώπιση της. Έτσι σήμερα μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας είτε πρόκειται για την ερωτική σας σχέση, έναν συνεργάτη ή συνέταιρο ή ακόμη κι ένα φίλο ή και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Εδώ όμως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σας, η διπλωματία και η ευγένεια και να επιβάλλετε εσείς τον ρυθμό, αλλά και το κλίμα που θέλετε. Αν βλέπετε ότι αυτό δεν είναι εφικτό, τότε καλύτερα να αποχωρήσετε και με καθαρό μυαλό αύριο να επανέλθετε στη συζήτηση.

Η σημερινή μέρα προσφέρεται από νωρίς για να φέρετε εις πέρας τα πρακτικά θέματα της δουλειάς σας και να προσεγγίσετε με πιο καθαρό μυαλό και πνεύμα πρακτικότητας τι λειτουργεί και τι όχι, ώστε να πάρετε τις αποφάσεις σας από το απόγευμα κι έπειτα φυσικά που δεν θα είναι η Σελήνη σε φάση κενής πορείας. Θα είστε πιο δυναμικοί και πιο αποφασιστικοί σε όλα όσα θέλετε να κάνετε. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς το απόγευμα θα είναι βοηθητική όχι μόνο για τα θέματα της δουλειάς, αλλά και για να πάρετε αποφάσεις για τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Καιρός να ξαναμπείτε σε φόρμα κάνοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σας και να τις διατηρήσετε και στη διάρκεια του χειμώνα.

Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα σήμερα ενεργοποιεί πιο προσωπικούς και ευαίσθητους οίκους στο ωροσκόπιο σας και μπορεί να σας κατατρέχουν προβλήματα του παρελθόντος ή θέματα που αφορούν στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή κάνοντας τη διάθεση σας λίγο πιο άτονη. Σε μια μέρα που η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα εργασίας δεν θα είναι εύκολο να κρύψετε τη διάθεση σας από τους άλλους στη δουλειά ή στις καθημερινές σας επαφές. Αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε κιόλας. Μπορεί να έχετε συνηθίσει τους άλλους σε μια πιο εξωστρεφή και χαρούμενη διάθεση, αλλά μπορεί να έχετε κι εσείς τα δικά σας χωρίς να χρειάζεται να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η ίδια όψη σχηματίστηκε από τον Αύγουστο άλλες δυο φορές, καθώς ο Ερμής επέστρεψε στην Παρθένο λόγω της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δυνατή όψη σε πνευματικό επίπεδο, καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει. Είναι μια εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να κάνουμε δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να προχωρήσουμε σε σημαντικές αγορές (σπιτιού, αυτοκινήτου, τεχνολογικού εξοπλισμού). Μπορούμε να επηρεάσουμε τους άλλους μέσω μιας ιδέας ή ενός σχεδίου, αλλά θα είμαστε κι εμείς ευεπηρέαστοι. Εξαιρετική όψη για έρευνα, για να ανακαλύψουμε μυστικά, για ψυχανάλυση. Κατά τα άλλα, η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ουρανό, τη μοναδική της όψη μέσα στη μέρα, ευνοώντας τις εναλλακτικές προσεγγίσεις στα πράγματα, τις επαφές με φίλους, τις αγορές τεχνολογίας, αλλά και τις αλλαγές στον χώρο του σπιτιού.

[...]