Ζυγός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

19/02/2024 – 25/02/2024

Στο ξεκίνημα της εργάσιμης εβδομάδας προτεραιότητα έχει η καριέρα και οι κάθε λογής υποχρεώσεις σας, όχι όμως με έναν πιεστικό τρόπο όπως γινόταν μέχρι τώρα. Μάλιστα η Δευτέρα είναι και αρκετά αποτελεσματική σε αυτά που θέλετε να κάνετε, παρά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που φέρνει συνήθως η Σελήνη στον Καρκίνο. Καθώς ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς από τα ξημερώματα σήμερα για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες η προτεραιότητα σας θα είναι κυρίως τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας αλλά και της δουλειάς. Μήπως ήρθε η ώρα να μπείτε σε ένα πρόγραμμα πιο υγιεινής διατροφής, να θυμηθείτε πού βρίσκεται «ο διάδρομος» ή να αρχίσετε να περπατάτε λίγο περισσότερο; Είναι μια καλή στιγμή ώστε να ετοιμαστείτε και για την παραλία που δεν θα αργήσει να σας καλέσει.

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της μέρας δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς και της καριέρας ή στα θέματα του σπιτιού. Σίγουρα δεν είναι η πιο χαλαρή Σελήνη για το δικό σας ζώδιο και πάντα μπορεί να νιώθετε πιο αμήχανοι όταν οι άλλοι έχουν μια συναισθηματική υπερχείλιση, ενώ εσείς τουλάχιστον στα επαγγελματικά είστε πιο ψύχραιμοι. Από την άλλη, ίσως σήμερα σας αποκαλύπτεται κάτι που σας δίνει το απαραίτητο κομμάτι που έλειπε από το παζλ στα επαγγελματικά σας. Πιθανώς όμως να υπάρχει μια εξέλιξη και σε οικονομικό επίπεδο. Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό μπορεί να ρίξει φως στα σκοτεινά νερά μιας συνεργασίας ή σχέσης και να σας δώσει κάποια σημάδια για το πώς πρέπει να τις διαχειριστείτε αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαήμερου.

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο σε φάση κενής πορείας μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης δημιουργώντας ακόμη κραδασμούς που μπορεί να γεννήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε θέματα δουλειάς. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα προχωρήσει στον Λέοντα σχηματίζοντας αμέσως αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Ίσως να υπάρχει κάποια ένταση σε μια σχέση είτε ερωτική, είτε με τα παιδιά σας αν είστε γονείς, είτε ακόμη και με ένα συνεργάτη ή φίλο. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες χειριστικές συμπεριφορές στο περιβάλλον της δουλειάς ή κάποιο πρόσωπο να απαιτεί την προσοχή και τον χρόνο σας κι αυτό να σας καταπιέζει με κάποιο τρόπο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του χωρίς να κάνετε το δικό του πρόβλημα δικό σας. Μπορείτε να συμβουλεύσετε, αλλά όχι να το αντιμετωπίζετε σαν κάτι δικό σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα Τετάρτη και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες προσδίδοντας ένα αίσθημα αοριστίας και σύγχυσης το πρωί. Στις 08:38 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 15:40 που θα περάσει στον Λέοντα. Μόλις περάσει στον Λέοντα η κύρια όψη της θα είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο που δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας, μας κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί στα συμπεράσματα μας. Αυτή είναι μια όψη αρκετά απαιτητική που δημιουργεί αγωνία και ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές είτε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Δείχνει επίσης τάση χειρισμού στις σχέσεις ή και πιο τοξικές καταστάσεις. Τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος και κυρίως οι γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο θα έχουν μεγαλύτερη πίεση στη διάρκεια της μέρας και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σε όλους τους τομείς, υγεία, σχέσεις, δουλειά.

[...]