Ζυγός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

23/05/2022 – 29/05/2022

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στους Ιχθύς, δημιουργώντας ατμόσφαιρα έντασης, αλλά και παράλληλα σύγχυσης στην καθημερινότητα σας με κάποιο τρόπο. Αν εργάζεστε, προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί σήμερα ιδιαίτερα με τους συνεργάτες σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά μην ανακατέψετε το συναίσθημα σας εκεί που πρέπει να αποφασίζετε μόνο με τη λογική σας. Το βράδυ ο ανάδρομος Ερμής οπισθοχωρεί στο ζώδιο του Ταύρου και στρέφει την προσοχή σας στα θέματα των οικονομικών. Μέχρι τις 3/6 προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες σας, ιδιαίτερα στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές και γενικώς να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες με λογαριασμούς και σημαντικά έγγραφα. Ακόμη, προσέξτε ιδιαίτερα τα μυστικά σας αυτή την περίοδο. Μην τα εμπιστεύεστε σε ανθρώπους που γνωρίζετε ελάχιστα. Σήμερα, αν είστε γεννημένοι κοντά στις 24, 25/9 μπορεί να έχετε μια συναρπαστική ευκαιρία σε θέματα επαγγελματικά ή νέα για ένα ταξίδι. Ακόμη, η μέρα προσφέρεται για μια γνωριμία.

Σημαντικό αυτές τις μέρες που η Σελήνη βρίσκεται στο 6ο Ηλιακό σας σπίτι είναι να προσέξετε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης αγαπητοί μου Ζυγοί ή όσοι έχετε ωροσκόπο σ’ αυτό το ζώδιο. Οι συνεχείς πιέσεις, ο φόρτος δουλειάς, οι απαιτήσεις των άλλων, βαραίνουν την ψυχολογία σας κι αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο και σε θέματα υγείας. Ακόμη, η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα-Άρη σήμερα εφιστά την προσοχή σας στην επικοινωνία με τους άλλους στη δουλειά, για να μην φτάσει μια κατάσταση σε οριακό επίπεδο. Αν διαφωνείτε με κάτι εκθέστε με επιχειρήματα τις σκέψεις σας, αλλά μην κάνετε επίθεση στους άλλους. Επειδή είναι πιθανόν να υπάρχει κι ένα κλίμα σύγχυσης σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους ή μια απροθυμία των άλλων να συνεργαστούν με τον τρόπο που θα θέλατε, μην πιέσετε πολύ καταστάσεις.

Διανύουμε μια καυτή εβδομάδα όχι μόνο από άποψη θερμοκρασιών, αλλά και πλανητικών παιχνιδιών. Σήμερα έχουμε μια ακόμη πλανητική αλλαγή, καθώς ο Άρης απομακρύνεται από τους Ιχθύς και προχωρά στον Κριό, το ζώδιο που κυβερνά όλες τις σημαντικές σας σχέσεις, συνεργασίες και τον γάμο. Από δω και κάτω και μέχρι τις 5/7 ξεκινά ένα πιο πιεστικό διάστημα με τους άλλους στη ζωή σας, αλλά ταυτόχρονα κι ένα διάστημα που οι άλλοι θα καθορίσουν το πλαίσιο της σχέσης ή της συνεργασίας που θα έχετε μαζί τους. Δεν είναι η στιγμή που έχετε εσείς το μαχαίρι στο χέρι και ανάλογα με τις επιθυμίες σας κόβετε. Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη και τις επιθυμίες ή τις ανάγκες των άλλων και να διαμορφώσετε τη δράση σας. Σαφώς οι πιέσεις θα είναι μεγαλύτερες και οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι πιο εντατικοί, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα και τα θέματα της υγείας σας.

Περισσότερα για την επιρροή του Άρη από τον Κριό στα 12 ζώδια μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Λένε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς κι η αλήθεια είναι πως με τον Άρη που κάνει θριαμβευτική είσοδο σήμερα σε ένα ζώδιο που λατρεύει αλλά και κυβερνά, γιατί εκφράζει την πύρινη φύση του, τον Κριό χρειάζεται τόσο τόλμη, καλά αντανακλαστικά και αυτοπεποίθηση για να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό επίσης σήμερα θα λειτουργήσει σαν ενισχυτικό της δυναμικής του Άρη. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και το εξάγωνο με τον Ήλιο είναι μια αισιόδοξη προοπτική και μας γεμίζει με θετικά συναισθήματα. Νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν ακολουθούμε το ένστικτό μας και δεν πάμε κόντρα στο πώς νιώθουμε. Ο Άρης στον Κριό από σήμερα μέχρι τις 5/7 έχει ως μότο «ανάλαβε δράση και πάρε πρωτοβουλίες» και θα επηρεάσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Περισσότερα για την επιρροή του Άρη από τον Κριό στα 12 ζώδια μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

[...]