Ζυγός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

30/01/2023 – 05/02/2023

Δυναμική μέρα για σας τους Ζυγούς η Δευτέρα, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει με τον Άρη μια θετική όψη τριγώνου και σας ανεφοδιάζει ψυχικά και σωματικά, ώστε να νιώθετε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις και ευθύνες έχετε. Είναι μια μέρα για να σκεφτείτε το μέλλον των σπουδών ή των επαγγελματικών σας και να αναλάβετε δράση οργανώνοντας καλύτερα τα μελλοντικά σας πρότζεκτ. Τα θέματα του σπιτιού και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν περισσότερο με το τρίγωνο του Ερμή προς τον Ουρανό, μολονότι θα συμβαίνουν διάφορα γύρω σας που μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή. Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι από κάθε άποψη πιο δυναμικό και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε βάζοντας τα δύσκολα που μπορεί να έχετε να διαχειριστείτε. Καλύτερα να μην αφήσετε εκκρεμότητες για το τέλος της εβδομάδας που είναι πιο ταραχώδες.

Αν τις προηγούμενες μέρες έπρεπε να ασχοληθείτε με κάτι που δεν σας ευχαριστεί (προσωπικό, θέμα υγείας, επαγγελματικό), κάτι που αναβάλλετε γιατί είναι δύσκολο, η σημερινή μέρα επιβάλλει να το «διαχειριστείτε». Πρακτικά, μεθοδικά, με υπομονή και επιμονή μπορείτε να το επιλύσετε ή να το τακτοποιήσετε μέσα σας έστω, εκεί που πρέπει. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σχέδια, σε θέματα σπουδών, νομικών ζητημάτων, επικοινωνίας. Σήμερα γενικότερα μπορείτε να οργανωθείτε κάπως καλύτερα, απλώς αποφύγετε τις εντάσεις στην επικοινωνία τις πρωινές ώρες με τη σύνοδο Σελήνης-Άρη που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και ένταση.

Καλό μήνα! Η Σελήνη από τη θέση της στους Διδύμους μέχρι το βράδυ είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας. Βέβαια το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες σάς κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα ή να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά μη επικοινωνώντας ακριβώς με το περιβάλλον σας. Κι αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή, καθώς στη δουλειά μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία, καθώς στην πορεία σχηματίζεται το τρίγωνο με τον Κρόνο, θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε κι από τις ανάγκες άλλων που μπορεί να στρέφονται σε σας για βοήθεια. Η όψη Σελήνης-Κρόνου το μεσημέρι θα είναι εξαιρετικά βοηθητική για σπουδές, υπογραφές, επαφές.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023

Καλό μήνα! Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος της πρώτης ημέρας του Φεβρουαρίου, αλλά από τις 13:58 μέχρι τις 22:11 που θα περάσει στον Καρκίνο θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Τις ώρες της κενής πορείας καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις, εκκινήσεις, αγορές. Οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και το τρίγωνο με τον Κρόνο. Πιθανώς σήμερα το πρωί να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τις δικές μας ανάγκες και να είμαστε πιο χαλαροί ή να ασχοληθούμε με τους άλλους στη ζωή μας. Αν διαλέξουμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας μπορεί κάποιον να στενοχωρήσουμε με την απουσία ή την έλλειψη ενδιαφέροντος μας. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

[...]