Ζυγός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

17/06/2024 – 23/06/2024

Πολύ πιο συναισθηματικοί θα είστε σήμερα αναπολώντας ίσως το παρελθόν και ψάχνοντας στο περιβάλλον σας οτιδήποτε σας θυμίζει κάτι ή σας κάνει να νοσταλγείτε το παρελθόν… από μια φωτογραφία, ένα τραγούδι. Βέβαια αυτό καταλαβαίνετε ότι κάνει κάπως δύσκολο να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις ή στη δουλειά που έχετε αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε. Αυτό θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη μέρα σας. Πηγαίνετε με το κύμα, αφήστε το συναίσθημα σας να βγει με όποιο τρόπο νιώθετε εσείς καλύτερα, φροντίστε να κάνετε εκτός από δουλειές και κάτι που σας ευχαριστεί, όπως το να μαγειρέψετε ένα αγαπημένο σας φαγητό ή να δείτε μια ταινία που θα σας χαλαρώσει. Από την άλλη προσέξτε λίγο στις επαφές σας με άλλους που μπορεί να είναι πιο υπερευαίσθητοι αυτές τις μέρες από σας, γιατί μια επαγγελματική συζήτηση μπορεί να κοστίσει αν δεν την προσέξετε. Το αίσθημα της σύγχυσης θα είναι έντονο όλη τη μέρα γιατί τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής θα σχηματίζουν τετράγωνα με τον Ποσειδώνα. Η μέρα ξεκινά κάπως πιεστικά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας και μπορεί να υπάρχει ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Μην σας πιάνει όμως απογοήτευση και φυσικά μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια να βρείτε λύσεις. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση με κάποιον συνεργάτη ή μπορεί τα οικονομικά μιας συνεργασίας να σας δημιουργούν πρόσθετο άγχος.

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και της δουλειάς φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων – εξόδων για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα ιδιαίτερα προς το μεσημέρι που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο. Σε καμία περίπτωση μην το αφήσετε για το τέλος της εβδομάδας. Και οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί προς εσάς σήμερα και θα υπάρχει καλύτερη συνεννόηση. Βοηθητική η όψη και σε θέματα υγείας.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης δημιουργεί μια σχετική ένταση σε συναισθηματικό επίπεδο, η οποία επιτείνεται από τη χιαστί όψη της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα. Έτσι ίσως δεν ξέρουμε πώς να εκφράσουμε τις ανησυχίες ή το άγχος μας. Ευτυχώς το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Κρόνο βοηθά να γειωθούμε, να καλμάρει το νευρικό μας σύστημα και να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας. Ακόμη μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε έναν πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί, αλλά να είμαστε κι αρκετά υπομονετικοί. Συνολικά είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα και πρέπει να την αξιοποιήσουμε ιδιαίτερα.

[...]