Ζυγός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

18/10/2021 – 24/10/2021

Κάποια ζητήματα που αφορούν στη δουλειά ή τα θέματα της φυσικής κατάστασης θα σας απασχολήσουν μέχρι το μεσημέρι και θα έχετε τη διάθεση να τακτοποιήσετε πρακτικά όποια προβλήματα υπάρχουν. Η ψυχολογία σας μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της τις πρωινές ώρες, όμως στην πορεία με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο ξαναβρίσκετε την καλή σας διάθεση και μπορεί να κάνετε κάποιες επαφές με φίλους και συνεργάτες. Το αποψινό βράδυ προσφέρεται και για ένα όμορφο ερωτικό τετ α τετ με το ταίρι σας, αφού θα έχετε πολύ καλύτερη διάθεση σε σχέση με το ξεκίνημα της ημέρας.

Από τις 20 Ιουνίου μέχρι σήμερα, που ο Δίας βρισκόταν ανάδρομος στον Υδροχόο, πολλοί από σας μπορεί να είδατε κάποια σχέδια που είχατε σε δημιουργικό ή επιχειρηματικό επίπεδο να παγώνουν ή να σας απογοητεύουν. Ακόμη, μπορεί να υπήρχαν μπερδέματα, ασάφειες σε σχέση με την ερωτική σας ζωή ή προβλήματα σε σχέση με τα παιδιά. Κάποιοι μπορεί να μη βρήκατε και το κατάλληλο πρόσωπο για να δεσμευτείτε ακόμη ή αυτό που βρήκατε να είχε δικά του προβλήματα. Από σήμερα όμως ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία και θα είναι πιο βοηθητικός μέχρι την τελική του έξοδο από τον Υδροχόο τον Δεκέμβριο. Οι αδέσμευτοι ίσως μπείτε σε μια μακρόχρονη σχέση. Μπορεί να έχετε εξελίξεις σε κάποια προσωπική σχέση ή στα θέματα παιδιών. Πολύ βοηθητική και η ορθή πορεία του Ερμή από σήμερα στο ζώδιο σας, αφού σταδιακά κι αφού περάσουμε φυσικά την Πανσέληνο, θα αρχίσει να ομαλοποιεί τα θέματα της επικοινωνίας.

Για να μάθετε περισσότερα για την ορθή πορεία του Δία και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας πατήστε εδώ.

Για να μάθετε περισσότερα για την ορθή πορεία του Ερμή και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας πατήστε εδώ.

Σχέσεις, γάμος, συνεργασίες είναι ο τομέας που αυτή η Πανσέληνος ρίχνει φως απόψε το βράδυ και τα σενάρια είναι ποικίλα. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην προσωπική τους ζωή. Όχι γιατί απαραίτητα θα υπάρχει πρόβλημα με τον σύντροφο τους, αλλά μπορεί το πρόβλημα που απασχολεί το ταίρι τους να πιέζει κι εκείνους. Άλλοι ίσως αντιμετωπίσουν μια εμπόλεμη κατάσταση στο περιβάλλον εργασίας. Επειδή αυτό το φεγγάρι κάνει τους περισσότερο βιαστικούς, έτοιμους για καβγάδες κι εντάσεις, μπορεί να νιώσετε περίεργα ή αμήχανα. Αυτό δεν σημαίνει όμως αγαπητοί μου Ζυγοί ότι πρέπει να «ζήσετε» τα δράματα των άλλων. Προσπεράστε, μην αντεπιτίθεστε και διατηρήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας. Διαφυλάξτε τα όρια σας και αποστασιοποιηθείτε σήμερα και αύριο. Προσοχή και σε θέματα υγείας.

Αναλυτικά για την Πανσέληνο και πώς επηρεάζει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η κυκλοθυμία σας θα είναι ορατή σήμερα, ενώ θα έχετε την τάση να βιώνετε πιο έντονα και τα συναισθήματα σας, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Μπορεί να αμφιταλαντεύεστε σε μια ερωτική σχέση. Χρειάζεται προσοχή στις επαφές σας με άτομα που ξέρετε ότι επηρεάζουν πάντα τη διάθεση σας ή προσπαθούν να σας «φορέσουν» τη δική τους. Ακόμη, είναι μια μέρα που καλείστε να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας (ασφάλειες, διατροφές, δάνεια, κάρτες, εφορία, λογαριασμούς, κλπ.). Μάλιστα μπορεί, παρά το άγχος σας, να υπάρξει στο τέλος της μέρας μια θετική είδηση σε σχέση με τα οικονομικά ή να δεχτείτε βοήθεια από κάποιο μέλος της οικογένειας σας.

Την Παρασκευή υπάρχει μια έξτρα επιβάρυνση στη μέρα, εξαιτίας της κόντρας Άρη-Πλούτωνα, που αφορά κυρίως όλους όσοι ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 22 ως τις 26 μοίρες του Ζυγού. Εσείς είστε πιο επιρρεπείς σε εκνευρισμούς, εντάσεις και αντιπαραθέσεις, είτε με τον σύντροφο σας, έναν στενό συνεργάτη, έναν φίλο ή και με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε, όσο κι αν είστε θυμωμένοι, να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και με ψυχραιμία να κάνετε διάλογο. Αν όμως βλέπετε ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε το «επίπεδο» εκεί που πρέπει, ασχοληθείτε με κάτι άλλο και επανέρχεστε κάποιες μέρες αργότερα. Το βράδυ είναι πιο άνετο για να απολαύσετε ό,τι σας ευχαριστεί με την παρέα σας.

Για να βρείτε τη μοίρα του Ήλιου (ζώδιο) ή του Ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Οκτωβρίου, όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις θετικές και δύσκολες ημέρες του μήνα, είναι η Παρασκευή, καθώς ολοκληρώνεται το τετράγωνο (όψη έντασης) του Άρη στην πορεία του στον Ζυγό, με τον Πλούτωνα. Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη «παιχνιδιών εξουσίας», αντιπαραθέσεων, πίεσης και βίας. Ενδεχομένως την έκφραση των παραπάνω να τη δούμε και στην επικαιρότητα. Άρα, όπως καταλαβαίνετε, η Παρασκευή είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά. Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επίθεση στους άλλους, ακόμη κι αν νιώθουμε ότι έχουμε δίκιο, διότι με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε. Εννοείται αποφεύγουμε την επικίνδυνη συμπεριφορά στην οδήγηση και είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή με πλανήτες και ωροσκόπο κοντά (2 μοίρες πλην – συν) στις 24 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Για να βρείτε τη μοίρα του Ήλιου (ζώδιο) ή του Ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

[...]