Ζυγός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

18/09/2023 – 24/09/2023

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο δίνει μια πρακτική διάσταση στη μέρα σας και σας ωθεί να δείτε πιο σοβαρά θέματα των οικονομικών, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό έχετε συμπεριφερθεί λίγο παρορμητικά κι επιπόλαια με αυτά. Είναι μια καλή στιγμή να δείτε τις οφειλές, τις κάρτες, να βάλετε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας, να ζητήσετε συμβουλές από ειδικούς και γενικώς να ασχοληθείτε σοβαρά με το πορτοφόλι σας αλλά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μολονότι η όρεξη σας για έξοδα φαίνεται ότι δεν ανακόπτεται εύκολα με τον Άρη στο ζώδιο σας, τουλάχιστον να τα κάνετε λίγο πιο συνειδητοποιημένα και πειθαρχημένα.

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα επηρεάζει όλους μας δημιουργώντας μια αίσθηση σύγχυσης. Για σας τους Ζυγούς ή όσους έχετε ωροσκόπο στον Ζυγό ίσως δεν θα σας είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους. Αν πρέπει να πάρετε μια σοβαρή απόφαση καλά θα κάνετε να αφήσετε να περάσει η σημερινή και η αυριανή μέρα και να το πράξετε μετά. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια αίσθηση καταπόνησης, ατονίας ή το στρες να σας δημιουργεί ψυχοσωματικά προβλήματα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αλλά το πρωί καθώς έρχεται σε κόντρα με τον Δία μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις ή και κλίμα σύγχυσης. Για το πώς μας επηρεάζει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Ως ζώδιο του αέρα, τα ατού σας είναι η επικοινωνία και οι καλές επαφές. Όμως τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη και τον τομέα της επικοινωνίας με τον Κρόνο στους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει να νιώθετε περιορισμένοι ή να μην έχετε τις επιλογές που θέλετε μπροστά σας. Αυτή η όψη μπορεί να σας αναστατώνει περισσότερο από τους άλλους και στη δουλειά να είστε εκνευρισμένοι ή να ξεσπάτε σε λάθος ανθρώπους και για λάθος λόγο. Δείξτε κατανόηση πρώτα στον εαυτό σας. Στη συνέχεια της εβδομάδας θα έχετε θετικότερες προοπτικές για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά. Βοηθητική μέρα και σε θέματα σπουδών, αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να ψάξετε τις δυνατότητες σεμιναρίων, κλπ. Όμως προσέξτε τα μυστικά σας και κυρίως τα μυστικά άλλων που σας έχουν εκμυστηρευθεί. Κρατήστε τα μόνο για σας.

Η Σελήνη στον Τοξότη σας ωθεί σήμερα να βάλετε τα δυνατά σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Παρόλα αυτά, η απαιτητική όψη με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης με άτομα από το επαγγελματικό ίσως όμως και από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να μην βιάζεστε, μην προχωρείτε σε συμπεράσματα αν δεν έχετε όλα τα στοιχεία στη διάθεση σας και αξιοποιήστε την ορμή και τη δύναμη σας θετικά για να σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να είναι εξαιρετικά αποδοτικό σε μια επαγγελματική συμφωνία. Από το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή στο ζώδιο σας θα είστε πιο άνετοι και σε καλύτερη διάθεση.

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη κάνοντας πιο εξωστρεφή τη διάθεσή σας, ενώ θα προτιμήσετε να συναναστραφείτε με άτομα που σας ενθουσιάζουν κι έχουν πιο θετική στάση απέναντι στη ζωή. Η μέρα ξεκινά με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη κι έτσι οι επαφές σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Στην πορεία της μέρας με τις απαιτητικές όψεις της Σελήνης προς τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια θέματα με συνεργάτες ή με τη δουλειά σας και μπορεί το άγχος σας να αυξηθεί. Σαφώς δεν μπορείτε να ευχαριστήσετε τους πάντες και να τα κάνετε όλα τέλεια. Εστιάστε σε αυτά που μπορείτε πραγματικά να κάνετε και ευχαριστούν τουλάχιστον εσάς. Το τέλος της μέρας θα είναι πολύ πιο άνετο και θα πάρετε ικανοποίηση από τις επαφές σας με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Χρόνια πολλά αγαπημένοι μου Ζυγοί! Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας το πρωί του Σαββάτου (αυτό συμβαίνει φέτος, άλλες χρονιές περνά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές γι’ αυτό και υπάρχει σύγχυση πότε ξεκινά ένα ζώδιο). Σίγουρα δεν είναι τα πιο εύκολα γενέθλια σας, καθώς θα φιλοξενήσουν την πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου που θα φέρει κομβικές αλλαγές. Βέβαια ότι υπάρχουν προβλήματα και δυσκολίες δεν σημαίνει ότι δεν εξελίσσεστε μέσα από αυτά. Κακά τα ψέματα, οι δύσκολες εμπειρίες είναι αυτές που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας, ατσαλώνουν τη θέληση μας να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια και μας κάνουν να προοδεύουμε. Το Σαββατοκύριακο στρέφει την προσοχή σας στα θέματα του σπιτιού, είτε αυτό αφορά το οίκημα που διαμένετε, είτε την ακίνητη περιουσία σας, είτε ακόμη την οικογένεια. Μπορεί να θέλετε να εξωραΐσετε το περιβάλλον, να κάνετε αλλαγές για να δημιουργήσετε μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα και να το απολαμβάνετε περισσότερο, είτε να κάνετε κάποιες επισκευές που χρειάζονταν. Από την άλλη μπορεί να μάθετε και κάποιο ευχάριστο νέο από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Η Κυριακή είναι πιο πιεστική αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και πιθανώς να υπάρχει ένταση με κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό το πρωί του Σαββάτου. Ίση μέρα ίση νύχτα έστω και για μια μέρα, πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς. Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα πιο πρακτικό, γήινο και πειθαρχημένο ζώδιο που μας καλεί να αξιοποιήσουμε το γουηκέντ όχι μόνο διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας, αλλά και κλείνοντας εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα. Το Σάββατο είναι πιο άνετο από πλευράς όψεων και σούπερ επικοινωνιακό με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία και προτείνεται ανεπιφύλακτα για επαφές, ψώνια, δοσοληψίες, εξόδους και εκδρομές. Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική με περισσότερη ένταση, καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ας είστε πιο προσεκτικοί την Κυριακή.

[...]