Ζυγός ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021

Η νέα χρονιά έρχεται με δώρα και υποσχέσεις ότι κάποια από τα βάρη και τα προβλήματα των περασμένων ετών θα φύγουν από τις πλάτες σας. Το 2021 θα είναι γενναιόδωρο και θα βοηθήσει να ανθίσουν τα δημιουργικά σας ταλέντα και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Θα είναι μια χρονιά που θα φλερτάρετε περισσότερο, θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα διασκεδάσετε και θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι ερωτικές σας σχέσεις, αλλά και το θέμα «παιδί»!

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στον ανεξάρτητο Υδροχόο και στον 5ο οίκο του έρωτα και της δημιουργικότητας σας και θα σχηματίσει 3 φορές όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο, στις 17 Φεβρουαρίου, στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου. Αυτές τις περιόδους θα κάνετε μια αποτοξίνωση και θα διώξετε από τη ζωή σας άτομα, συνήθειες και σχέσεις που δεν σας εκφράζουν πια, προκειμένου να βρείτε τα πατήματα σας και τον παλιό καλό εαυτό σας.

Σε αυτή τη διαδικασία θα βοηθήσει και ο Δίας που θα βρίσκεται μαζί με τον Κρόνο στον 5ο οίκο σας, για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, οπότε αυτή η χρονιά δεν είναι όπως οι προηγούμενες που ήταν γεμάτες ευθύνες και δουλειά. Το 2021 υπόσχεται περισσότερη διασκέδαση και αυτοέκφραση και ίσως βρεθεί και αυτός ο άνθρωπος που ονειρεύεστε να ερωτευτείτε και με τον οποίο να μπορείτε να είστε πραγματικά ευτυχισμένοι. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να καλωσορίσετε στην οικογένεια σας ένα νέο μέλος.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26 Μαΐου, στις 10 Ιουνίου και στις 4 Δεκεμβρίου, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους. Ίσως κάποιες καταστάσεις σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πως ο τρόπος ζωής σας ή σκέψης σάς κρατούσαν μακριά από την εξέλιξή σας και έτσι θα ανοίξετε το μυαλό σας και τους ορίζοντες σας σε νέες γνώσεις, πληροφορίες και σχέσεις με ανθρώπους. Βέβαια, για κάποιους αυτές οι εκλείψεις μπορεί να φέρουν ευκαιρίες να ξεκινήσετε σπουδές, να κάνετε ένα μεταπτυχιακό ή να ψάξετε πιο βαθιά σε γνωστικά αντικείμενα που έχουν σχέση με θρησκευτικά θέματα.

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την εργασία σας, την περίοδο από τις 14 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου που ο Δίας θα επισκεφθεί το δημιουργικό ζώδιο των Ιχθύων, θα μπορούσατε να αναζητήσετε κάτι πιο ικανοποιητικό που να σας εκφράζει και να νιώθετε πιο δημιουργικοί.

Και τώρα πάμε στα λίγο πιο… δύσκολα, η έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου και στον 8ο οίκο σας, θα σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις για ό,τι αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε. Είστε το ζώδιο της ισορροπίας και της αρμονίας και δεν σας αρέσουν οι συγκρούσεις, όμως σε κάποιες σχέσεις ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Έτσι υπό την επήρεια αυτής της έκλειψης, ίσως τερματίσετε κάποια τοξική σχέση και αναπνεύσετε ξανά. Γενικώς αυτή η έκλειψη θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, αλλά και σε ό,τι αφορά στα οικονομικά θα μπορέσετε, αν κάνετε τους σωστούς χειρισμούς, να απαλλαγείτε από χρέη που μαζεύτηκαν από τα προηγούμενα «πέτρινα» χρόνια.

Ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, η Αφροδίτη, στις 21 Δεκεμβρίου γυρίζει ανάδρομη στον Αιγόκερω μέσα στον οίκο της οικογένειας και του σπιτιού σας και θα επαναξιολογήσετε τους δεσμούς και τις ευθύνες σας απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους. Ίσως εκείνη την περίοδο να κάνετε και κάποια ανακατασκευή στο σπίτι σας.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

2021

Λίγο έμεινε για να τελειώσει η χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και η αγωνία για το τι θα φέρει το 2021 κορυφώνεται. Το 2020 ήταν η χρονιά που οι… συναντήσεις του Κρόνου με τον Πλούτωνα καθόρισαν τις εξελίξεις και «βοήθησαν» να διαλυθούν σχεδόν τα πάντα. Το 2021, καλούμαστε να μαζέψουμε κάποια από τα κομμάτια μας και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή. Όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον όλα έχουν αλλάξει και μόνο μέσω της συνεργασίας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της ανανέωσης των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών μας θεσμών, θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Αυτή είναι και η τεράστια πρόκληση του 2021 με τα 3 τετράγωνα που θα γίνουν μεταξύ του Κρόνου (που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι το ζώδιο της συλλογικότητας) και του Ουρανού (που είναι στον Ταύρο και έχει ως κύρια θέματα του την ασφάλεια).

[...]