Ζυγός ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2024

Το 2023 συνειδητοποιήσατε ότι ένα λαμπερό μέλλον ανοίγεται μπροστά σας και έρχεται η χρονιά που θα φέρει ουσιαστική πρόοδο, το 2024. Πολλές από τις πληγές που άνοιξαν τα προηγούμενα χρόνια φέτος θα γιατρευτούν και θα αποκτήσετε απίστευτη δύναμη αλλά και απήχηση στο περιβάλλον που ζείτε και δραστηριοποιήστε.

Ο Πλούτωνας γίνεται ο πιο ένθερμος θαυμαστής σας

Αιτία αυτής της συγκυρίας δεν είναι άλλη από την είσοδο του Πλούτωνα που από τις 21/01 περνά στον Υδροχόο σε ένα υποστηρικτικό ζώδιο προς το δικό σας, δηλώνοντας τη στήριξή του για τα επόμενα είκοσι χρόνια που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο. Το 2024 θα κάνει δυο φορές είσοδο στον Υδροχόο, καθώς στις 02/09 θα οπισθοχωρήσει για τελευταία φορά στον Αιγόκερω και θα ξαναπεράσει οριστικά στον Υδροχόο στις 19/11. Από τη θέση αυτή θα μεταμορφώσει την προσωπική σας ζωή, την αυτοέκφραση σας, τη δημιουργικότητα σας και θα ενισχύσει ιδιαίτερα τη φήμη σας. Φυσικά κάτω από την επιρροή του μπορεί να ζήσετε και πολύ δυνατές ερωτικές στιγμές σε μια διαφορετική σχέση από αυτές που συνηθίζατε μέχρι τώρα. Πρώτα θα επηρεαστούν οι γεννημένοι τις πρώτες 3 ημέρες του ζωδίου σας, αλλά σταδιακά μέχρι το 2044 όλοι οι Ζυγοί θα νιώσετε το ευεργετικό άγγιγμα. Τα προηγούμενα χρόνια ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω ήταν σε κόντρα προς το ζώδιο σας και σας δοκίμασε αρκετά στον άξονα καριέρας – οικογένειας. Μετά την επιρροή του έχετε βγει πιο δυνατοί και πιο σίγουροι για τις δυνατότητες σας.

Καρμικές συναντήσεις και… αποχωρήσεις

Ένας άλλος παράγοντας αλλαγών μέσα στη νέα χρονιά και βασικά δικών σας εσωτερικών αλλαγών και συνειδητοποιήσεων είναι η πορεία του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης (Κάρμα) στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μάλιστα φέτος θα συναντήσει τον Χείρωνα σε σύνοδο τον Φεβρουάριο και θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πολλά και σημαντικά για τις σχέσεις σας τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Ο τομέας «σχέσεις» για σας τους Ζυγούς είναι η αχίλλειος πτέρνα σας και από τη στιγμή που γεννιέστε ψάχνετε αδιάκοπα τη χρυσή ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες και αυτές των σημαντικών άλλων στη ζωή σας. Η σύνοδος του Κάρμα με τον Χείρωνα θα βοηθήσει να γιατρέψετε πληγές που άνοιξαν παλιά σε μια σχέση ή μια συνεργασία που νιώσατε ότι αδικηθήκατε ή πικραθήκατε. Προς την ίδια κατεύθυνση της αξιολόγησης των σχέσεων και των συνεργασιών σας θα λειτουργήσουν οι εκλείψεις που ξεκίνησαν από πέρυσι στον άξονα του ζωδίου σας με τον Κριό. Φέτος θα έχουμε δυο σετ εκλείψεων την άνοιξη και το φθινόπωρο, που σε κάποιες περιπτώσεις θα μπείτε στη διαδικασία να κόψετε δεσμούς με κάποιο άτομο ή αντιθέτως να συσφίξετε τη σχέση ή τη συνεργασία σας με κάποιον άλλο. Οι σχέσεις που θα γίνουν φέτος κάτω από την επιρροή των εκλείψεων όπως και οι χωρισμοί θα έχουν καρμική χροιά. Όμως φέτος θα ξεκινήσει κι ένας νέος κύκλος εκλείψεων στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου που θα συνεχιστούν τα επόμενα χρόνια. Στις 18/09 η πρώτη έκλειψη στον άξονα αυτό θα ανακινήσει τα πράγματα σε θέματα εργασίας και υγείας. Η έκλειψη αυτή σας καλεί να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία σας, στη φυσική σας κατάσταση και να βελτιώσετε τις καθημερινές σας ρουτίνες ώστε να είστε σε φόρμα αλλά να είστε και παραγωγικοί.

Τονωτικές ενέσεις στον οικονομικό τομέα

Ήδη ο Δίας στον Ταύρο από το 2023 έδειξε το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου που τα ταλέντα και οι ικανότητες σας μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα και στον οικονομικό τομέα. Ο Δίας θα παραμείνει στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 25/05, αλλά θα είναι πολύ πιο βοηθητικός καθώς θα βρίσκεται σε ορθή πορεία ήδη από τις 31/12/23. Έτσι αν από τον Σεπτέμβριο που γύρισε σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία δημιουργήθηκε κάποιο οικονομικό πρόβλημα, είχατε καθυστερήσεις ή ασυμφωνίες και δεν βρίσκατε λύσεις, από τη νέα χρονιά θα τρέξουν οι εξελίξεις. Τα δώρα του Δία συνδέονται σίγουρα με την πορεία σας την περσινή χρονιά. Έτσι αν ξεκινήσατε κάτι πέρυσι σε επιχειρηματικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να δείτε να σας αποδίδει εφέτος περισσότερο. Η σπάνια σύνοδος του Δία με τον Ουρανό την άνοιξη του 2024 σας ενθαρρύνει να επενδύσετε σε νέες τεχνολογίες και γενικώς σε ό,τι αφορά στο μέλλον. Γενικότερα οι όποιες επενδύσεις σας μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα, ενώ μπορεί να είστε αποδέκτες μιας κληρονομιάς, μιας αποζημίωσης, ενός μπόνους ή κάποιων κερδών που θα έρθουν απροσδόκητα.

Ανοιχτοί ορίζοντες με τον Δία στους Διδύμους

Ο Δίας στη συνέχεια μετά τις 25/05 θα γίνει ακόμη πιο φιλικός προς το ζώδιο σας αφού θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων. Για έναν ολόκληρο χρόνο θα βρίσκεται στον 9ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που συνδέεται με τις ανώτατες σπουδές, τα σεμινάρια, τη γνώση γενικότερα, το εξωτερικό, τα ταξίδια, τις νομικές υποθέσεις. Αυτή είναι μια σπουδαία επιρροή για να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να τελειώσετε σπουδές παίρνοντας πτυχίο ή να τις ξεκινήσετε ανάλογα με την ηλικία που βρίσκεστε, να ψάξετε για μετεκπαίδευση στο εξωτερικό ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια για να ενισχύσετε τις γνώσεις και το βιογραφικό σας. Σε ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα, το εμπόριο, τις συνεργασίες με ξένους, τις εκδόσεις, τον τουρισμό, το διαδίκτυο, μπορεί να κρύβουν σοβαρά οφέλη για σας ιδιαίτερα σε οικονομικό επίπεδο. Η παρουσία του Δία στους Διδύμους δεν θα βοηθήσει μόνο να καταφέρετε να πάρετε μια προαγωγή, να ξεκινήσετε μια δική σας δουλειά, αλλά και να επεκτείνετε τη φήμη σας όσο πιο μακριά γίνεται ακόμη και στο εξωτερικό. Κυρίως θα βοηθήσει να βρείτε νόημα σε αυτό που κάνετε ή την πραγματική σας κλίση στον επαγγελματικό τομέα.

Φυσικά το διάστημα της επιρροής του θα μπορούσε να είναι και περίοδος με πολλά ταξίδια είτε για δουλειά είτε για αναψυχή στο εξωτερικό. Ακόμη κι ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε μια ξένη χώρα!

Έμφαση στην υγεία και στην παραγωγικότητα

Ο Κρόνος από τον Μάρτιο του 2023 έχει περάσει στους Ιχθύς, θέση που θα κρατήσει και σε όλη τη διάρκεια του 2024 και θα σας κάνει πιο πειθαρχημένους και εστιασμένους στα επαγγελματικά σας. Η σκληρή δουλειά που ήδη έχετε κάνει από τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να ενισχύσει τη φήμη σας, αλλά και να σας δώσει ώθηση σε μια θέση με μεγαλύτερες ευθύνες. Αν βρίσκεστε σε μια δουλειά η οποία δεν σας ικανοποιεί, τότε οι απαιτήσεις της θα σας φαίνονται ακόμη πιο δυσβάσταχτες εφέτος κι ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε πορεία. Άλλωστε και οι εκλείψεις δημιουργούν μεγάλη ένταση και σας πιέζουν να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει ή δεν σας αφήνει να εξελιχτείτε όπως θέλετε στην εργασία σας. Ο Κρόνος στον τομέα της υγείας επιβάλλει να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και να μην αφήσετε τίποτε στην τύχη του. Σε κάθε περίπτωση, θα νιώσετε πιο έντονο τον ανταγωνισμό σε επαγγελματικό επίπεδο, την κριτική από τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, αλλά και τις απαιτήσεις των άλλων από σας.

Αξιολογήσεις σχέσεων σε φιλικό κι επαγγελματικό επίπεδο

Η χρονιά θα κλείσει με την ανάδρομη πορεία του Άρη στον Λέοντα από τις 06/12 μέσα στον τομέα των φίλων, των συνεργατών και των στόχων σας. Το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομος θα σας δώσει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε σχέσεις φιλικές και επαγγελματικές, ώστε να προχωρήσετε με τους σωστούς ανθρώπους στο πλευρό σας στην επόμενη χρονιά.

Τα δύσκολα διαστήματα της χρονιάς που χρειάζεται προσοχή, ψυχραιμία και φροντίδα σε υγεία, σχέσεις, οικογένεια και δουλειά είναι:

4 Ιανουαρίου – 13 Φεβρουαρίου

1 Μαΐου – 9 Ιουνίου

5 Σεπτεμβρίου – 3 Νοεμβρίου

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

2024

Κάθε νέα χρονιά αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας, φέρει τη δική της διαφορετική ενέργεια, τις δικές της προκλήσεις και ευκαιρίες. Το 2024 δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τον κανόνα αυτό. Οι πλανήτες κινούνται αέναα στο Ηλιακό μας σύστημα, αλλά κάποιες από τις κινήσεις και τις όψεις τους είναι πιο σημαντικές μέσα στη νέα χρονιά. Ας δούμε λοιπόν τις κορυφαίες αστρολογικές επιρροές του 2024 και πώς θα μας επηρεάσουν αναλυτικά.

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2024

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από τις 21 Ιανουαρίου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και από τις 19 Νοεμβρίου μέχρι το 2044

Πέρυσι όπως και φέτος έχουμε το παιχνίδι του Πλούτωνα ανάμεσα σε δυο ζώδια: τον Αιγόκερω και τον Υδροχόο. Το 2023 είχαμε το ίδιο παιχνίδι, μόνο που η δοκιμαστική του πτήση στον Υδροχόο κράτησε πολύ λιγότερο σε σχέση με την περίοδο που έμεινε στον Αιγόκερω. Φέτος θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Θα μείνει στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στον Υδροχόο, όπου θα εγκατασταθεί για τα καλά για τα επόμενα 20 χρόνια στις 19/11/2024, ενώ θα αποχαιρετήσει τον Αιγόκερω εντελώς μένοντας μόνο από τις 02/09/2024 μέχρι τις 19/11/2024. Ο Πλούτωνας στην ελληνική μυθολογία ήταν ο βασιλιάς του «κάτω κόσμου». Συνδέεται με τον θάνατο και την αναγέννηση, τη μεταμόρφωση, την ενδυνάμωση, τη δύναμη, την εξουσία και το ασυνείδητο. Συμβολίζει το αόρατο, το μυστήριο, την ψυχή και κάθε ζωδιακή του μετακίνηση δεν επηρεάζει μόνο τη ζωή μας σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και το συλλογικό ασυνείδητο, τις μάζες και τη ζωή στον πλανήτη. Σαφώς τη μετάβαση από τον Αιγόκερω που παρέμεινε από το 2008 στον Υδροχόο θα την αισθανθούμε σε πολλά επίπεδα. Άλλωστε πήραμε μια γεύση το 2023. Από το 2008 ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω με κάποιο τρόπο διέλυσε κοινωνικές και πολιτικές δομές, άλλαξε πολλά από τα δεδομένα στην παγκόσμια οικονομία, δημιούργησε μεγάλες ανασφάλειες και γκρέμισε σχεδόν ό,τι μας έδινε ασφάλεια και σιγουριά για να γεννήσει μια εντελώς νέα κατάσταση από τη νέα του θέση στον Υδροχόο. Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και σχετίζεται με την πρόοδο της τεχνολογίας, την επανάσταση, την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και τη δύναμη που επιστρέφει πλέον στον άνθρωπο μέσα από συλλογικές προσπάθειες. Σαφώς και μας δίνει την ευκαιρία να ανατρέψουμε τις όποιες παθογένειες έχουμε εντοπίσει αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, ή όσοι έχουν πλανήτες ή και ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τη 0η μέχρι και την 3η μοίρα. Αναλυτικά για τον Πλούτωνα στον Υδροχόο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ο Δίας σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο την άνοιξη του 2024 (21/04/2024)

Μια αρκετά σπάνια όψη θα σχηματιστεί την άνοιξη του 2024 ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιο του Ταύρου. Η όψη θα είναι ακριβείας στις 21/04/2024, αλλά το εύρος της επιρροής της θα είναι πολύ μεγαλύτερο και συγκεκριμένα από τις 24/02/2024 μέχρι τις 25/05/2024. Πάντα η συνάντηση δυο αργών πλανητών παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι σημαντική για τα τεκταινόμενα. Όταν οι αργοί πλανήτες μας επηρεάζουν ο αντίκτυπος τους δεν αφορά μόνο τις μέρες που σχηματίζουν μια όψη, αλλά πολλές φορές και ολόκληρους μήνες ή χρόνια. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό θα ενεργοποιήσει αλλαγές τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό στον πλανήτη μας. Ο Δίας είναι ο ευεργέτης πλανήτης της αστρολογίας που ό,τι αγγίζει το μεγεθύνει, το επεκτείνει. Φέρνει ευκαιρίες, αισιοδοξία, ελπίδα και δίνει νόημα στη ζωή μας. Ο Ουρανός από την άλλη είναι ο πλανήτης της αλλαγής. Είναι ο πλανήτης της επανάστασης, της απελευθέρωσης από οτιδήποτε μας πιέζει και μας κάνει να ασφυκτιούμε είτε είναι καταστάσεις είτε άνθρωποι. Είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την εξέλιξη της ανθρωπότητας, του «ξυπνήματος» της συλλογικής μας συνείδησης και φέρνει εκπλήξεις και απρόοπτα. Καθώς είναι ο πιο «απρόβλεπτος» από τους πλανήτες είναι δύσκολο να προβλέψουμε με ακρίβεια τι θα φέρει σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτός φυσικά από τα βασικά της επιρροής που είναι οι κατακλυσμιαίες αλλαγές. Η κορυφαία συνάντηση Δία-Ουρανού υπόσχεται να μας ξυπνήσει, να μας ενεργοποιήσει προς την κατεύθυνση των αλλαγών, ενώ θα δούμε και ένα επαναστατικό ρεύμα σε κοινωνικό επίπεδο να ενώνει τις φωνές πολλών ανθρώπων που είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για περισσότερη δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες για όλους. Η όψη αυτή είναι ωδή στη διαφορετικότητα και μας ανοίγει νέους ορίζοντες σκέψης. Αναλυτικά για την επιρροή της συνόδου του Δία με τον Ουρανό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ο Δίας θα βρίσκεται σε δυο ζώδια στη νέα χρονιά, στον Ταύρο μέχρι τις 25 Μαΐου και στους Διδύμους από τις 25/05/2024 μέχρι τις 09/06/2025

Για την επιρροή του Δία στον Ταύρο στο πρώτο πεντάμηνο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Ο Δίας στους Διδύμους, στο δεύτερο ζώδιο που θα επισκεφθεί το 2024, είναι μια θέση που ο πλανήτης της αφθονίας, της επέκτασης και της σοφίας βρίσκεται σε «αδυναμία» σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, καθώς βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο της διακυβέρνησής του τον Τοξότη. Ακόμη όμως και σε αυτή την περίπτωση δεν παύει να είναι ένας πλανήτης που χαρίζει τύχη, εύνοια, φέρνει ευκαιρίες και δώρα στη ζωή μας. Στο ζώδιο των Διδύμων τα πάντα κινούνται γύρω από το μυαλό και τη σκέψη. Εδώ ο Δίας γίνεται περίεργος, έχει δίψα για μάθηση, έχει ζωντανή και παιχνιδιάρικη διάθεση και προσαρμόζεται. Άλλωστε οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της επικοινωνίας, της πληροφορίας, της κοινωνικής δικτύωσης. Τα δώρα του Δία από αυτή τη θέση είναι η επέκταση και το άνοιγμα των οριζόντων μας που προέρχεται από τη διάθεση μας να σκεφτούμε, να μάθουμε, να μοιραστούμε με τους άλλους. Θα μας δώσει ευκαιρίες να ισχυροποιήσουμε την αυτοπεποίθησή μας στην επικοινωνία, θα μας κάνει πιο ανοιχτούς και πιο κοινωνικούς και θα θελήσουμε να μάθουμε και να δούμε νέα πράγματα, να εξερευνήσουμε νέες προοπτικές και να κάνουμε επίσης αλλαγές στη ζωή μας. Όμως ο Δίας φέτος θα σχηματίσει τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο τετράγωνα με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Τα τετράγωνα αυτά αφορούν κυρίως τα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων. Όμως όλοι στα ωροσκόπια μας έχουμε αυτά τα 4 ζώδια σε κάποιους οίκους, ή έχουμε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, άρα αφορούν όλους μας. Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο δημιουργεί συνήθως εσωτερικές εντάσεις, ενώ μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με οξεία κριτική ή περιοριστικές αντιλήψεις ή συνθήκες. Ενδεχομένως κάποιες από τις απόψεις, τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις μας να γκρεμιστούν με αυτή την επιρροή και να νιώθουμε μεγαλύτερη αβεβαιότητα και ανασφάλεια σαν να χάνουμε τον έλεγχο στη ζωή μας. Το τετράγωνα του Δία με τον Κρόνο επίσης συνδέονται με οικονομικές δυσχέρειες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί τόσο τον Αύγουστο όσο και τον Δεκέμβριο με τα έξοδά μας. Προσεκτικοί πρέπει να είμαστε και με τις σχέσεις μας. Προβλήματα χρόνων που κρύβαμε επιμελώς κάτω από το χαλάκι μπορεί να έρθουν με βιαιότητα στο προσκήνιο ώστε να τα αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο. Μια στάση υπευθυνότητας, πειθαρχίας και η θετική μας στάση απέναντι στις προκλήσεις θα βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα και να βγούμε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια του 2024

Ο Κρόνος έχει πάρει θέση στους Ιχθύς από τις 07/03/2023 και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς επηρεάζοντας τους γεννημένους στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Αναλυτικά για την επιρροή του Κρόνου στους Ιχθύς μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2024

Οι εκλείψεις είναι δείκτες σημαντικών αλλαγών στη ζωή μας. Οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα, σηματοδοτούν το τέλος καταστάσεων και σχέσεων και οδηγούν σε νέες σχέσεις και καταστάσεις. Ουσιαστικά αντιπροσωπεύουν τον ίδιο τον κύκλο της ζωής. Κάθε χρονιά κατά μέσο όρο έχουμε δυο περιόδους εκλείψεων με 4 συνήθως εκλείψεις και το 2024 δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Τη χρονιά αυτή συνεχίζονται οι εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο, ενώ θα ξεκινήσει και ο νέος κύκλος εκλείψεων που θα ξεδιπλωθεί τα επόμενα χρόνια στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου από τον Σεπτέμβριο. Αναλυτικά έχουμε:

Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στις 25 Μαρτίου 2024 στον άξονα Ζυγού (Σελήνη) – Κριού (Ήλιος). Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στις 08 Απριλίου 2024 στο ζώδιο του Κριού. Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στις 18 Σεπτεμβρίου 2024 στον άξονα Ιχθύων (Σελήνη) – Παρθένου (Ήλιος). Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στις 02 Οκτωβρίου 2024 στο ζώδιο του Ζυγού. Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

[...]