Ζυγός ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 - 10/07/2022

Μετά από αρκετές εβδομάδες (από τις 24/5) πολιορκίας από τον Άρη στον Κριό, στις 5/7 θα γιορτάσετε την έξοδο του και την ελευθερία σας από τις απαιτήσεις των άλλων, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Όχι ότι σταματούν οι δραστηριότητες σας και η επαφή με τους «απαιτητικούς», όμως μάλλον μάθατε να το χειρίζεστε με διαφορετικό τρόπο και ωριμάσατε σίγουρα πολύ περισσότερο μαθαίνοντας την έννοια των ορίων. Ο Άρης περνά στον Ταύρο και πλέον ξέρετε τι σας γίνεται στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή και με ποιους θα προσπαθήσετε να δεθείτε ακόμη περισσότερο ή ποιους θα αφήσετε εντελώς πίσω σας. Τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν πιο πολύ από τώρα μέχρι τις 20/8 και θα έχετε την ευκαιρία να τα κυνηγήσετε ώστε να τα φέρετε σε ισορροπία. Οικονομικά μιας συνεργασίας, οικονομικά της εταιρείας που εργάζεστε, οικονομικά της οικογένειας, φορολογικά, επενδυτικά, όλα αυτά θα είναι στο προσκήνιο για ποικίλους λόγους κι εσείς πρέπει να τα οργανώσετε με κάθε τρόπο. Σ’ αυτό το διάστημα καλό είναι να προσέξετε και την υγεία σας φυσικά και να κάνετε ίσως ένα ετήσιο τσεκάπ ή την ετήσια επίσκεψη στον οδοντίατρο ή ό,τι άλλο έχετε παραμελήσει. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο την ίδια μέρα θα στρέψει την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας ακόμη περισσότερο. Κι επειδή σε αυτή τη θέση θα μείνει μέχρι τις 19/7 παράλληλα με τον Ήλιο στον Καρκίνο, η προτεραιότητα είναι ξεκάθαρη: να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Αυτή η επιρροή είναι εξαιρετική αν θέλετε να βελτιώσετε ή να αναβαθμίσετε το επαγγελματικό σας προφίλ ή το προφίλ της δικής σας επιχείρησης, να κάνετε συζητήσεις για μια προαγωγή ή μεταγραφή και γενικώς να κινήσετε λίγο πιο έντονα τα επαγγελματικά νήματα. Στις 10/7 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει στους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μια σημαντική ευκαιρία στα επαγγελματικά.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

04/07/2022 - 10/07/2022

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει καταιγιστικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που θα μας επηρεάσουν ποικιλοτρόπως. Η πρώτη και σημαντικότερη είναι η αλλαγή ζωδίου για τον Άρη που, μετά το σύντομο ταξίδι του στον Κριό από τις 24/5, περνά στον Ταύρο στις 5/7 φέρνοντας ανακούφιση στα ζώδια της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου, μια μοίρα που συνδέεται με αρκετή ένταση και βία. Σε αυτή τη μοίρα βρισκόταν όταν ξέσπασαν στην Αμερική στο Καπιτώλιο οι επιθέσεις τον Ιανουάριο του 2021. Καθώς γιορτάζεται η ημέρα Ανεξαρτησίας στην Αμερική τη Δευτέρα 4/7 έχει ενδιαφέρον τι θα μπορούσε να γίνει. Όμως και από τη νέα του θέση στον Ταύρο οι προκλήσεις δεν σταματούν. Στο ζώδιο του Ταύρου ο Άρης απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα μας. Λύσεις που θα μας δώσουν ασφάλεια και όχι λόγια που υπόσχονται ασφάλεια. Μέχρι τις 20/8 που θα παραμείνει στον Ταύρο δεν θα είναι εύκολο. Αυτή η θέση είναι μια πιο βίαιη θέση και οι αντιδράσεις δεν ελέγχονται εύκολα. Θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο και στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ξεσπάσει ακραία και αιφνιδιαστικά. Με κάποιο τρόπο θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της οικονομίας, της ενέργειας, το επισιτιστικό. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μετά τον Άρη σειρά την ίδια μέρα έχει κι ο Ερμής να φύγει από τους Διδύμους και να περάσει στον Καρκίνο. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά ρευστό με τον Ερμή να είναι πότε ορθός και πότε ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Με την είσοδο του στον Καρκίνο οι εξελίξεις θα είναι πιο γοργές, μολονότι η κρίση μας θα επηρεάζεται από τα συναισθηματικά μας φίλτρα περισσότερο. Οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν θετική όψη μεταξύ τους την Τρίτη που είναι βοηθητική για διεκδικήσεις και αποφασιστικότητα στη δράση μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που φέρνει εκπλήξεις, αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]