Ζυγός ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

19/02/2024 - 25/02/2024

Στις 19/02 ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς δίνοντας έμφαση τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες στα θέματα της υγείας, της φυσικής κατάστασης, της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ένα μεγαλύτερο όγκο δουλειάς μες το επόμενο διάστημα αλλά και πάλι θα υπάρχει καλή ροή. Την Πέμπτη Αφροδίτη και Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια παθιασμένη σύνοδο στον Υδροχόο και σας καλούν να «κλέψετε» βλέμματα με την παρουσία σας. Ο Υδροχόος για σας συμβολίζει τον έρωτα, τη διασκέδαση, τα παιδιά, τη δημιουργία αλλά και τη φήμη. Πάρτε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα και θα δείτε πόσο εξαιρετικά θα είναι τα αποτελέσματα. Άλλωστε πρόκειται για μια σπάνια όψη. Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δυο τους ήταν σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σας, τον Μάρτιο του 2022. Τώρα που πραγματοποιείται στον Υδροχόο είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτείτε αυτή τη φανταστική ενέργεια της. Βέβαια όπου βάζει το χεράκι του ο Άρης φέρνει και πίεση γι’ αυτό προσέξτε περισσότερο σε μια ερωτική σχέση, γιατί μπορεί να φτάσει σε ένα οριακό σημείο κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή ακόμη και στα έξοδα ή στα κοινά σας οικονομικά.

Εκτός του Ήλιου που άλλαξε ζωδιακό χώρο έρχεται και ο Ερμής που παίρνει θέση με τη σειρά του στους Ιχθύς στις 23/02 και μέχρι τις 09/03 θα βοηθήσει να κάνετε πιο συστηματικές προσπάθειες τόσο στην καθημερινότητα της δουλειάς σας για να την ενισχύσετε όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Το σημαντικό είναι να βρείτε τρόπους να δουλεύετε εξυπνότερα και αποδοτικότερα, όχι να βαραίνετε το πρόγραμμα σας περισσότερο και να δουλεύετε πιο σκληρά. Επειδή σε αυτή τη ζωδιακή θέση ο Ερμής μπορεί να αποσυντονίζεται λίγο και να χάνει τη συγκέντρωση του, πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις λεπτομέρειες ειδικά αν κάνετε ένα επάγγελμα που βάση του είναι η επικοινωνία και η επαφή με κοινό. Αν νιώθετε ότι το πρόγραμμα σας είναι επιβαρυμένο και δεν καταφέρνετε να ανταποκριθείτε σε όλες τις υποχρεώσεις σας, δεν είναι κακό να μοιράσετε κάποιες ευθύνες και στους συνεργάτες σας ή γιατί όχι να προσλάβετε κάποιον που θα μπορούσε να σας βοηθήσει. Ο 6ος οίκος που ενεργοποιείται κάτω από την επιρροή αυτή έχει να κάνει και με τα θέματα της υγείας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα ραντεβού για τσεκάπ, με ένα διαιτολόγο ή για την ετήσια φροντίδα στον οδοντίατρο ή ακόμη και κάποια ραντεβού για να βάλετε σε τάξη θέματα λογιστικά, φορολογικά ή όποια άλλα είναι σε εκκρεμότητα και σας δημιουργούν πονοκέφαλο.

Όμως η εβδομάδα στο τέλος της κυριαρχείται από την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, που για το δικό σας ζώδιο κυβερνά τα θέματα της υγείας και φυσικής κατάστασης, τα επαγγελματικά πλάνα, αλλά και την ψυχολογία σας. Είναι ένα φεγγάρι που σας καλεί να διώξετε από πάνω σας ή την καθημερινότητα σας ό,τι σας βαραίνει και δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε μπροστά. Είτε αυτό αναφέρεται σε στατικές και τοξικές σχέσεις, σε δουλειές που δεν νιώθετε ότι σας σέβονται και σας εκτιμούν όσο θέλετε, σε συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σας. Εσείς οι Ζυγοί δυσκολεύεστε αρκετά με τα «αντίο» στη ζωή σας κι ενώ βλέπετε ότι μια σχέση ή μια κατάσταση μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ληγμένη καιρό τώρα, όλο αναβάλετε την τελική έξοδο. Αυτό όμως σας δημιουργεί πολλά περισσότερα προβλήματα στην πορεία. Γι’ αυτό λοιπόν πάρτε απόφαση από τι θέλετε να απαλλαχτείτε και μη διστάζετε. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να δείχνει κι ένα πιο ενεργό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. Από την άλλη, μπορεί να χρειάζεται να συμπαρασταθείτε σε άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον που αντιμετωπίζουν δικά τους προβλήματα. Θα επηρεαστείτε σαφώς περισσότερο οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

19/02/2024 - 25/02/2024

Στις 19/02/2024 τα ξημερώματα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς δίνοντας την εκκίνηση για τα γενέθλια του 12ου ζωδίου του ζωδιακού. Την εβδομάδα αυτή ολοκληρώνεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 22/02/2024 (εκείνη τη μέρα είναι ακριβείας η όψη). Την τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί οι δυο κοσμικοί εραστές ήταν την άνοιξη του 2022, αλλά τότε η συνάντηση είχε λάβει χώρα στο ζώδιο του Αιγόκερου που σαφώς μείωνε κάτι από το πάθος και τη σφοδρότητα των συναισθημάτων. Τώρα όμως δυο χρόνια μετά η συνάντηση στον Υδροχόο κάνει πιο εκδηλωτική την επιρροή της. Δεν είναι όμως ανάγκη να περιοριστεί αυτή η εξαιρετική όψη μόνο στην ερωτική μας ζωή. Το ζώδιο του Υδροχόου αφορά όλη τη γκάμα των ανθρώπινων σχέσεων. Δείξτε την αγάπη σας λοιπόν σε όποιον αγαπάτε είτε είναι ένα φιλικό σας πρόσωπο είτε κι ένας στενός συγγενής. Σημασία έχει να χαρείτε αυτή την αναζωογονητική και τυχερή ενέργεια.

Στις 23/02/2024 έχουμε αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό με την είσοδο του πλανήτη της επικοινωνίας, του Ερμή, στο ζώδιο των Ιχθύων για μια σύντομη παραμονή μέχρι τις 09/03/2024. Τώρα ο Ερμής στους Ιχθύς είναι μια πιο δύσκολη περίπτωση, καθώς ο πλανήτης της πληροφορίας και της λογικής σε ένα τόσο συναισθηματικό αλλά και χαοτικό ζώδιο δεν μπορεί να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που παίρνει και να κρίνει ανεπηρέαστα από το συναίσθημα του. Γίνεται υποκειμενικός, διασπάται η προσοχή του και «μεταφράζει» τις ειδήσεις και τις πληροφορίες μέσα από ένα φίλτρο προσωπικό και καθόλου αντικειμενικό. Οι «ψευδείς ειδήσεις», οι κατασκευασμένες πληροφορίες όπως καταλαβαίνετε δεν θα σταματήσουν να κυριαρχούν και θα πρέπει να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο τι διαδίδουμε και τι πιστεύουμε. Αν έχει κάτι θετικό ο Ερμής στους Ιχθύς είναι η ευκολία να κινείται στον χώρο της ψυχολογίας και του υποσυνείδητου. Μας καλεί να μη μείνουμε στην επιφάνεια, αλλά να βουτήξουμε βαθιά σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας γιατί εκεί κρύβονται θησαυροί. Από την άλλη μας καλεί να εκφραστούμε πιο δημιουργικά αλλά και πιο καλλιτεχνικά.

Το Σαββατοκύριακο φιλοξενεί την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 24/02/2024 και μας προσκαλεί να είμαστε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα μας, βάζοντας μια τάξη στο χάος. Είναι οι κατάλληλες ημέρες να κάνουμε λίστες με εκκρεμότητες που έχουμε και δουλειές που πρέπει να κάνουμε και να προσπαθήσουμε να τις ολοκληρώσουμε. Το ζώδιο της Παρθένου αναφέρεται τόσο στα επαγγελματικά θέματα όσο και στα θέματα της υγείας, αλλά και στην καθημερινότητα μας στον χώρο του σπιτιού. Με την επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο ας βρούμε τρόπους να γίνουμε πιο παραγωγικοί, δουλεύοντας ίσως πιο έξυπνα όχι περισσότερο. Ακόμη, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε έναν έλεγχο σε θέματα υγείας, να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες, να βρούμε ένα είδος άσκησης που θα μας ενθουσιάζει, ώστε να διατηρήσουμε την καλή συνήθεια να γυμναζόμαστε περισσότερο. Μήπως η τεχνολογία μπορεί να μας βοηθήσει στους στόχους μας είτε στη δουλειά είτε στην υγεία; Η Παρθένος εξάλλου είναι το ζώδιο της πρακτικότητας, της απλοποίησης και της αποτελεσματικότητας. Από την Πανσέληνο θα επηρεαστούν περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαήμερου.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]