Ζυγός ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/03/2023 - 26/03/2023

Τη Δευτέρα 20/03 έρχεται η μαγική στιγμή της εαρινής ισημερίας με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, που θα φωτίσει από δω και κάτω τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Είναι η στιγμή που θα μπουν στο μικροσκόπιο σημαντικές σχέσεις ή θα προχωρήσετε σε νέες και πιο ωφέλιμες για σας. Την Τρίτη έρχεται η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, το πρώτο ανοιξιάτικο φεγγάρι στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών που επηρεάζει τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου. Αν είστε μόνοι-ες αυτό το φεγγάρι μπορεί να σας δώσει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ακόμη είναι πιθανόν να αποφασίσετε με τον σύντροφό σας να πάτε ένα ρομαντικό ταξιδάκι. Όμως και σε επαγγελματικό επίπεδο αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει ευκαιρίες να δείτε μια νέα συνεργασία ή να έχετε μια επαγγελματική πρόταση. Μην ξεχνάτε αγαπητοί μου Ζυγοί την παρουσία του Δία στον Κριό στον ίδιο τομέα μέχρι τα μέσα Μαΐου. Σαφώς οι άλλοι με κάποιο τρόπο θα φέρουν περισσότερη τύχη στη ζωή σας και θα μπορέσετε σε αυτό διάστημα είτε να επισημοποιήσετε κάποια σχέση είτε να κάνετε έναν ιδιαίτερα αποδοτικό οικονομικά συνεταιρισμό.

Όμως η πλανητική αλλαγή που τραβά όλα τα βλέμμα αυτή την εβδομάδα είναι η είσοδος του Πλούτωνα, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια που βρισκόταν στον Αιγόκερω από το 2008, στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου. Τα προηγούμενα χρόνια πραγματικά περάσατε μεταξύ πυρός και σιδήρου και είδατε τη ζωή σας να μεταμορφώνεται. Αποκτήσατε περισσότερη αυτογνωσία, μεγαλύτερες ψυχικές αντοχές και τώρα η νέα θέση του Πλούτωνα έρχεται για να αναπτερώσει το ηθικό σας, να σας προσφέρει καλύτερο έλεγχο των πραγμάτων, αλλά και να μεταμορφώσει την προσωπική σας ζωή. Προς το παρόν θα δεχτείτε μια πρώτη γεύση της επιρροής μέχρι τις 11/06. Κανονικά στον Υδροχόο θα περάσει την επόμενη χρόνια και θα διαρκέσει η επιρροή του 20 ολόκληρα χρόνια.

Ακόμη όμως ένα σπουδαίο νέο της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας είναι η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο μέσα στον τομέα της καριέρας. Από τις 25/03 μέχρι τις 20/05 ο Άρης θα δημιουργεί ένταση στην καθημερινότητα του σπιτιού ή της δουλειάς, θα κάνει ασφυκτικά τα καθημερινά σας προγράμματα και πιο ευερέθιστο το νευρικό σας σύστημα. Προσέξτε ιδιαίτερα θέματα υγείας, αλλά και σχέσεων, ειδικά με άλλους Ζυγούς, Αιγόκερους, Καρκίνους και Κριούς. Από την άλλη, θα ανακατέψει την «τράπουλα» σε θέματα καριέρας. Μέχρι τις 20/05 μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, κάποιοι μπορεί να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι, αλλά και να κάνετε διαπραγματεύσεις και σημαντικές συζητήσεις για μια προαγωγή, μεταγραφή ή έναρξη της δικής σας επιχείρησης.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

20/03/2023 - 26/03/2023

Μεταβατική και ιδιαίτερα σημαντική για τις πλανητικές της αλλαγές η εβδομάδα που απλώνεται μπροστά μας, καθώς φεύγουμε από την εποχή των Ιχθύων για να περάσουμε στην εποχή του Κριού με την είσοδο του Ήλιου στις 20/03 το βράδυ στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, που σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία, τον Κριό. Η εαρινή ισημερία για τον κόσμο της αστρολογίας είναι η δική μας αστρολογική Πρωτοχρονιά που έρχεται πάντα τη στιγμή που ο Ήλιος περνά στη μηδενική μοίρα του Κριού. Όπως ξυπνά η φύση και ξεκινά ουσιαστικά η άνοιξη, έτσι κι εμείς μπαίνουμε σε μια διαδικασία ανανέωσης. Η δράση, η πρωτοβουλία, οι νέοι στόχοι, η κίνηση, η δυναμικότητα, όλα όσα είναι στη φύση του Κριού, είναι αυτά που θα μας ξυπνήσουν από τη χειμερία νάρκη. Ας αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να κινηθούμε περισσότερο, να κάνουμε μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα μας, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση (ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να περιποιηθούμε τα φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας), να κάνουμε διακοσμητικές παρεμβάσεις στον χώρο του σπιτιού και να μειώσουμε τον χρόνο που καθόμαστε σε ένα καναπέ βλέποντας τηλεόραση ή σκρολάροντας ατέρμονα στα κινητό μας. Την Τρίτη 21/03 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου στο ζώδιο του Κριού, που μας ενθαρρύνει να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να εστιάσουμε στον εαυτό μας και σε ό,τι μας ευεργετεί. Καθώς η πιο στενή της όψη είναι η σύνοδος με τον Ερμή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίησή τους. Το σημαντικότερο νέο της εβδομάδας, καθώς ξεκινά μια τελείως διαφορετική εποχή για τον πλανήτη μας, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/03. Την τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Υδροχόο ήταν από το 1778 μέχρι το 1798 μια πραγματικά επαναστατική περίοδο στην ιστορία, καθώς σημαδεύτηκε τόσο από την Αμερικανική όσο κι από τη Γαλλική επανάσταση. Ο Πλούτωνας μένει αρκετά χρόνια σε κάθε ζώδιο και αυτές οι περίοδοι διαμορφώνουν διαφορετικά την κάθε εποχή. Στο ζώδιο του Υδροχόου που θα παραμείνει μέχρι το 2044 απαιτεί ελευθερία, αυτονομία, δικαιοσύνη και την εξουσία στους λαούς. Η επιρροή του θα είναι καταλυτική όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο ειδικό άρθρο για την Πλουτώνια επιρροή στην ιστορία πατώντας εδώ.

Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν εδώ. Ο Άρης μετά από 7 μήνες ολοκληρώνει το ταξίδι του στους Διδύμους και περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/05. Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα θα μας απασχολήσει περισσότερο το επόμενο δίμηνο. Ο Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται σε «πτώση» σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, δηλαδή σε ένα ζωδιακό περιβάλλον που δεν του ταιριάζει για να εκδηλώσει την πύρινη ενέργεια και τη δράση του. Κατατρύχεται από παιδικές σχεδόν ανασφάλειες, είναι πιο ευερέθιστος και ευαίσθητος στην επικοινωνία με τους άλλους, η δράση του δεν εκφράζεται με ευθείς τρόπους, αλλά πλαγίως, αλλά διαθέτει κάτι πολύ σημαντικό: ενσυναίσθηση και αντανακλαστικά.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ

[...]