Ζυγός ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

11/10/2021 - 17/10/2021

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου, μετά από ένα διάστημα 4,5 μηνών που βρισκόταν ανάδρομος μέσα στον τομέα του έρωτα, των σχέσεων, των παιδιών, της δημιουργίας και της επιχειρηματικότητας. Αν στα παραπάνω θέματα αντιμετωπίσατε εμπόδια, στασιμότητα ή οι εξελίξεις δεν ήταν ανάλογες των προσδοκιών σας, τότε δεν έχετε παρά να ελπίζετε στις επόμενες εβδομάδες να αρχίσουν να αποκαθίστανται σιγά-σιγά τα προβλήματα και να βρίσκετε διεξόδους εκεί που βλέπατε μόνο τέλμα. Ακόμη και στον τομέα της χαράς, της διασκέδασης, των χόμπι και των σπορ, μπορεί να έχετε θετικότερες εξελίξεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Κι αυτή την εβδομάδα των γενεθλίων σας ο ανάδρομος Ερμής κάνει αισθητή την παρουσία του, όμως είναι η τελευταία εβδομάδα που συμβαίνει κάτι τέτοιο, οπότε οπλιστείτε με όσο υπομονή και ψυχραιμία μπορείτε, για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες στην καθημερινότητα και τα απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Όμως αυτή η εβδομάδα έρχεται και με μια «ευλογία» για σας, καθώς την Παρασκευή 15/10 ο Ήλιος από το ζώδιο σας σχηματίζει μια σπάνια (δυο φορές τον χρόνο συμβαίνει) όψη τριγώνου με τον Δία στον Υδροχόο. Προχωρήστε με αισιοδοξία και τόλμη, με αυτή την όψη, σε αυτά που επιθυμείτε να παρουσιάσετε προς τα έξω. Ακόμη, φανείτε πιο τολμηροί στις επιδιώξεις σας, όχι μόνο στους επαγγελματικούς, αλλά και στους προσωπικούς σας στόχους. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε αυτούς που αγαπάτε και είναι πολύτιμοι για σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ καλύτερα μπορεί να πάει και το θέμα «παιδί» αν είναι στις προτεραιότητες σας. Βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και «ανοιχτείτε» σε γνωριμίες με νέους ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικές κουλτούρες, νοοτροπίες. Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε από αυτό. Το Σαββατοκύριακο από τη μια βοηθά να περάσετε καλά κι από την άλλη η Κυριακή με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις και πίεση στο σπίτι.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

11/10/2021 - 17/10/2021

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου στις 12/10. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που έχουμε ανάδρομο φαινομενικά Ερμή και Δία. Στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας και οι δύο πλανήτες θα γυρίσουν ορθοί, φέρνοντας εξελίξεις και διώχνοντας τη στασιμότητα αυτής της περιόδου. Ο Κρόνος ήταν ανάδρομος από τον Μάιο στο ζώδιο του Υδροχόου, το ζώδιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της συνεργασίας, της τεχνολογίας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η πόλωση που την είδαμε να θριαμβεύει φέτος το καλοκαίρι σε όλο τον πλανήτη, βρίσκοντας τους μισούς να αντιμάχονται τους άλλους μισούς για διάφορους λόγους (εμβόλια, κλιματική αλλαγή, εκτρώσεις), ήταν ενδεικτική μιας κακής διαχείρισης ενός ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο. Περισσότερο από ποτέ, αντί να αντιμαχόμαστε ο ένας τον άλλο για διάφορους λόγους, χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι πάνω στον πλανήτη κι αντί να ψάχνουμε να βρούμε διαφορές μεταξύ μας να ψάχνουμε κοινό τόπο. Ας ελπίσουμε ότι η ορθή του πορεία θα φέρει περισσότερη κοινή λογική. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ακόμη βρισκόμαστε στην εποχή του Ζυγού, με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη μέχρι τέλος Οκτωβρίου να βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο. Ας προσπαθήσουμε να φέρουμε λίγη περισσότερη ισορροπία στη ζωή μας και αρμονία στις μεταξύ μας σχέσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 13/10 είναι βοηθητικό σε θέματα δέσμευσης, πρακτικών λύσεων σε οικονομικά προβλήματα και για να δούμε με σοβαρότητα τα προβλήματα που υπάρχουν στις σημαντικές μας σχέσεις, ώστε να τα επιλύσουμε. Μια εξαιρετική όψη έρχεται στις 15/10, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία. Αυτή είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες όψεις που μπορεί να φιλοξενεί μια εβδομάδα, αφού παίζει σπουδαίο ρόλο ο παράγοντας τύχη. Αν θέλετε να κάνετε μια επιχειρηματική κίνηση, να λανσάρετε κάτι στην αγορά, να διαφημίσετε ένα προϊόν ή το έργο σας, περιμένετε παρόλα αυτά την επόμενη εβδομάδα όμως, που δεν θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και Δία.

Το Σαββατοκύριακο από τη μια έχει μια γλυκιά όψη ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη που βοηθά στις επαφές μας, από την άλλη όμως έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βγάζει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, ζήλια, φθόνο ή ανταγωνισμούς. Προσέξτε τα μυστικά σας και προστατέψτε τα από κακόβουλα άτομα.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

[...]