Δίδυμοι ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Δίδυμοι! Ίσως ο πρώτος μήνας της χρονιάς να σας φανεί κάπως κουραστικός ή μπορεί να μπαίνετε κουρασμένοι και άτονοι μέσα στο 2021. Όμως, καθώς ο Άρης προχωρά στον Ταύρο στις 7/1 σε ένα τομέα πιο ψυχολογικό που αφορά περισσότερο τη φυσική κατάσταση και υγεία, αλλά και τις εκκρεμότητες της δουλειάς, σας ωθεί να ασχοληθείτε πιο εντατικά με σας τους ίδιους. Αν δεν είχατε τουλάχιστον ως έναν από τους στόχους την καινούρια χρονιά τη φυσική σας κατάσταση, είναι καιρός να το κάνετε. Η υγεία μας, όπως πολύ σοφά μας δίδαξε το 2020, είναι η σπουδαιότερη προτεραιότητα μας. Καιρός να βάλετε μπροστά το σωστό διαιτολόγιο και τη φόρμα της γυμναστικής. Να οργανώσετε ένα τσεκ απ, να δείτε έναν σύμβουλο υγείας ή έναν ψυχολόγο. Ό,τι κάνετε για εσάς είναι η σημαντικότερη επένδυση σας σ’ αυτή τη ζωή. Επειδή ο Ιανουάριος θα είναι απαιτητικός σε θέματα εργασίας ή σπουδών, που σημαίνει πολλές υπερωρίες και ξενύχτια, χρειάζεται να είστε λίγο πιο οργανωμένοι στην καθημερινότητα σας, για να μην χάνετε τον ύπνο σας και να τα προλαβαίνετε όλα. Κάτι που επίσης πρέπει να προσέξετε είναι το παρασκήνιο στον χώρο εργασίας, γιατί παίζει να είναι έντονο. Μην δίνετε δικαιώματα και μην δίνετε μάχες που δεν θα σας κερδίσουν κάτι. Φυσικά μπορείτε να διερευνήσετε τις πιθανότητες μιας νέας δουλειάς με μυστικό τρόπο ή να προετοιμάσετε κάτι που θα βγει αργότερα στο προσκήνιο. Πολύ σημαντικός τον πρώτο μήνα θα είναι ο οικονομικός παράγοντας στη ζωή σας. Με μια Νέα Σελήνη στις 13/1 και την Αφροδίτη σ’ αυτό το ζώδιο, μπορεί να προκύψουν έσοδα είτε από μπόνους, δεδουλευμένα που σας οφείλονταν, χρήματα από επιστροφές, ασφάλειες, διατροφές, επενδύσεις, δώρα ή χρήματα μέσω του συντρόφου σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Ακόμη, ένα δάνειο ή χρηματοδότηση πιο εύκολα θα εγκριθεί. Η ερωτική σας ζωή θα είναι σχετικά πιο ήσυχη, αλλά εκεί με την Πανσέληνο στις 28/1 μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη, ένα τηλεφώνημα, ένα νέο ή μια πρόταση. Στις 31 γυρίζει κι ο Ερμής ανάδρομος, οπότε αυτό μπορεί να αφορά και το ερωτικό σας παρελθόν.

Ο Φεβρουάριος αποτελεί μια πιο ευχάριστη εκδοχή του Ιανουαρίου. Καλώς ή κακώς δεν αλλάζουν πολλά από τις βασικές επιρροές, αλλά η αλλαγή ζωδίου για την Αφροδίτη την 1η Φεβρουαρίου που περνά στον Υδροχόο, όπως θα δείτε και στο σχετικό άρθρο, ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σας, θα διευκολύνει πολύ τις επαφές και τη συναισθηματική σας ζωή. Το μόνο ίσως αγκάθι είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή, που σας δοκιμάζει κάπως σε πνευματικό επίπεδο και παίζει λίγο με τα νεύρα σας όταν υπάρχουν εκνευριστικές καθυστερήσεις ή ευτράπελα, όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο μου για την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο. Με τους περισσότερους πλανήτες στον τομέα των σπουδών, των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων, των σχέσεων με ξένους και εξωτερικό, των εκδόσεων, των ταξιδιών, των νομιμοποιήσεων και των νομικών θεμάτων, φαίνεται ότι θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σε αυτούς τους τομείς ή θα έχετε κάποιες εξελίξεις. Βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις, αλλά δεν σημαίνει ότι θα ακυρώσει την πρόοδο σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2, με τη σύμπτωση μιας υπέροχης συνόδου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία, θα μπορούσε να δείχνει μια θετική εξέλιξη και σε μια ερωτική σχέση, την απόφαση για ένα γάμο ή μια νέα καταλυτική γνωριμία. Σε γενικές γραμμές θα είναι ένας πιο αισιόδοξος μήνας για σας, χωρίς απαραίτητα να αλλάζει κάτι στις γενικές συνθήκες. Αντιθέτως, οι κοινωνικές συνθήκες μπορεί να είναι πιο δύσκολες, αλλά εσείς θα είστε στον δικό σας καταπληκτικό κόσμο. Αν θέλετε να ολοκληρώσετε μια συμφωνία, να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, προσπαθήστε να το κάνετε μετά τις 20/2 παρόλα αυτά. Ακόμη και στον οικονομικό τομέα ο Φεβρουάριος θα σας χαμογελάσει κάπως πιο εύκολα. Με τον Άρη να εξακολουθεί την πορεία του στον Ταύρο εννοείται ότι θα προσέχετε υγεία, φυσική κατάσταση, αλλά και το παρασκήνιο, ιδιαίτερα στις 1, 10, 20 Φεβρουαρίου. Η Πανσέληνος στις 27/2 δείχνει μια χωροταξική αλλαγή, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, για τους γεννημένους τέλος Μαΐου. Μπορεί όμως να υπάρχει μια εξέλιξη σε ένα οικογενειακό θέμα.

Καλό μήνα Δίδυμοι μου! Ετοιμαστείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα αυτό το μήνα! Ο Άρης μπαίνει με φόρα στο ζώδιο σας στις 4/3 και θα έχετε απίστευτη ενέργεια, δυναμισμό και έντονη επιθυμία να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας μέχρι τις 23/4! Τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη σας και την πρόοδο, αρκεί βέβαια να κινητοποιηθείτε κι εσείς και να αδράξετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται! Ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που χαίρει της μεγαλύτερης κινητικότητας τον Μάρτιο, καθώς Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής και η Νέα Σελήνη στις 13/3 ενεργοποιούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θέλετε μια προαγωγή, θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση στη δουλειά ή ακόμη να φύγετε από μια υπάρχουσα εργασία και να πάτε αλλού; Όλα αυτά τα σενάρια μπορεί εύκολα να γίνουν πραγματικότητα μέσα στο επόμενο δίμηνο. Στις 5/3 ο κυβερνήτης σας Ερμής συναντά τον Δία στον Υδροχόο κι έτσι αν είχατε καθυστερήσεις και αναβολές το προηγούμενο διάστημα της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του, τώρα φαίνεται ότι θα ανοίξουν οι δρόμοι. Αυτό αφορά τόσο σε θέματα σπουδών, σχέσεων με ξένους και εξωτερικό, κάποιο ταξίδι, μια συμφωνία, μια διαπραγμάτευση, οτιδήποτε μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες σας. Μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη είδηση κοντά σε αυτή την ημέρα. Καθώς σε διάφορες στιγμές μέσα στον μήνα ο Ήλιος (μέχρι τις 19), η Αφροδίτη (μέχρι τις 20), ο Ερμής (μετά τις 16/3) θα βρίσκονται στους Ιχθύς, αυτοί οι πλανήτες θα συναντούν και τον Ποσειδώνα που βρίσκεται χρόνια τώρα σε αυτό τον τομέα. Έτσι πολλές φορές μπορεί να έχετε μια σύγχυση σε σχέση με το πού πρέπει να πάει η κατεύθυνση της ζωής σας. Η διαίσθηση σας και το ένστικτο σας σίγουρα μπορεί να σας προσφέρουν καλύτερη καθοδήγηση. Στις 13 και 14/3, αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα, επαγγέλματα στη σόουμπιζ, μπορεί να έχετε κάποια πρόταση. Προσοχή στις 30/3 με τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Η Πανσέληνος φέρνει στο επίκεντρο την ερωτική σας ζωή ή τα θέματα των παιδιών.

Καλό μήνα! Ο Απρίλιος βρίσκει μέχρι τις 23/4 τον Άρη να είναι στο ζώδιο σας, όμως οι όψεις που σχηματίζει -με εξαίρεση στις 9/4- είναι πραγματικά αξιόλογες και βοηθητικές για το ζώδιο σας. Ξεκινά με ένα εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, δίνοντας μεγάλη βοήθεια σε φιλικές, ερωτικές και κοινωνικές σχέσεις. Πιθανώς κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Ή μπορεί μια φιλική σχέση που ξεκινά χαλαρά να μεταμορφωθεί σε μια παθιασμένη ερωτική ιστορία στη συνέχεια. Στις 9/4 ο Άρης από το ζώδιο σας συναντά τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο, διαχέοντας την ενέργεια σας. Σίγουρα δεν είναι μια καλή μέρα για να βασίσετε σοβαρές ενέργειες, αποφάσεις και δράσεις, ειδικά αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 21 μοίρες του ζωδίου σας. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Προσέχετε την υγεία σας και μην είστε αφηρημένοι όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα. Δυο εξαιρετικές όψεις είναι στις 14/4 και στις 17/4. Εκεί ο Άρης κάνει όψεις με τον Ήλιο και τον Δία. Μαζί με την 10η Απριλίου συμπεριλαμβάνονται στις πιο θετικές ημέρες της Άνοιξης. Μπορεί να έχετε επιτυχία στους στόχους σας, στη δουλειά, στις σπουδές, σε θέματα δημοσίου, ακόμη όμως και στην προσωπική σας ζωή. Αξιοποιήστε τις για διαπραγματεύσεις, υπογραφές, συμφωνίες, επίσημες δεσμεύσεις και νέα ξεκινήματα. Στην κατεύθυνση των νέων ενάρξεων είναι πολύ βοηθητική και η επιρροή της Νέας Σελήνης στις 11/4. Οι δυνατότητες να βάλετε μπροστά ένα νέο πρότζεκτ και να δεχτείτε στήριξη από συνεργάτες και προϊσταμένους είναι άπειρες. Αν θέλετε να κάνετε μια διαφημιστική καμπάνια, να ενεργοποιηθείτε περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα, η επιτυχία θα είναι όλη δική σας! Στις 19/4 Ήλιος και Ερμής προχωρούν στον Ταύρο, όπου ήδη έχει περάσει η Αφροδίτη από τις 14/4 και κάνουν την περίοδο μέχρι την εκκίνηση των δικών σας γενεθλίων πιο άτονη σε φυσικό επίπεδο, γι’ αυτό πρέπει να προστατεύετε την ενέργεια σας και την καλή σας υγεία. Σε θέματα υγείας ή σε θέματα δουλειάς, με αρνητικό όμως πρόσημο, στρέφει την προσοχή σας και η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Απρίλιος 2021

Καλό μας μήνα! Ο Απρίλιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες αυτής της χρονιάς, αλλά κι από τους πιο αισιόδοξους, καθώς τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε στη διάρκεια του θα μας επιτρέπουν να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, σε σχέση με το πώς το βλέπαμε μέχρι τώρα. Ειδικά το διάστημα 10 με 17 Απριλίου κρύβει κάποιες από τις πιο τυχερές όψεις σε αστρολογικό επίπεδο. Η Αφροδίτη μέχρι τα μισά του μήνα θα βρίσκεται στον Κριό και στις 6/4 θα σχηματίσει ακριβές εξάγωνο με τον Άρη, τον αιώνιο εραστή της. Έτσι, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), όπως και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) μπορεί να έχουν να περιμένουν μια εξαιρετική εξέλιξη είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική τους ζωή. Μια μέρα με ιδιαίτερα θετικές όψεις, του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Δία, έρχεται στις 10/4. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη μέρα για υπογραφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, δεσμεύσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Δύσκολη μέρα για σχέσεις και οικονομικά θα είναι η 12η Απριλίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Καλύτερα να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας με τα αισθήματα και τα χρήματα εκείνη την ημέρα. Κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου. Στις 14/4 η Αφροδίτη περνά στο σταθερό και αγαπημένο της περιβάλλον του Ταύρου και την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τη δράση. Δυο από τις πιο τυχερές ημέρες του Απριλίου, που μπορείτε να αξιοποιήσετε κατά το δοκούν, είναι στις 15/4 με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία και στις 17/4 με το τρίγωνο Άρη-Δία. Τα νέα ξεκινήματα, τις πρωτοβουλίες και τη δράση ευνοεί και η εξαιρετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 11/4. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ, να ανοίξετε μια επιχείρηση, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προχωρήσετε σε μια δέσμευση προσωπική ή επαγγελματική το νέο αυτό φεγγάρι θα σας δώσει ισχυρά κίνητρα και βοήθεια. Ερμής και Ήλιος θα προχωρήσουν μαζί στον Ταύρο στις 19/4, εγκαινιάζοντας τα γενέθλια του δεύτερου ζωδίου του ζωδιακού. Εκεί στο τέλος Απριλίου έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες, μολονότι όχι πολύ εύκολες όψεις για να είμαι ειλικρινής. Στις 23/4 θα περάσει ο Άρης στον Καρκίνο, βάζοντας σε πρώτο πλάνο το συναίσθημα, ακόμη κι όταν αναλαμβάνουμε δράση. Γινόμαστε πιο υπερευαίσθητοι, πιο κυκλοθυμικοί και πιο αντιδραστικοί. Στις 25/4 έχουμε δύσκολες όψεις για την Αφροδίτη και τον Ερμή, που σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνοντας απογοήτευση και εμπόδια, ενώ στις 27/4 σχηματίζεται και η έντονη Πανσέληνος του Απριλίου που δημιουργεί αναστάτωση και αρκετά επικίνδυνα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Δύσκολη Πανσέληνος για τον κόσμο της οικονομίας, των τραπεζών, αλλά και για τη γείτονα χώρα Τουρκία, που πιθανώς θα έχει εξελίξεις αυτές τις ημέρες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.