Δίδυμοι ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Δίδυμοι! Ίσως ο πρώτος μήνας της χρονιάς να σας φανεί κάπως κουραστικός ή μπορεί να μπαίνετε κουρασμένοι και άτονοι μέσα στο 2021. Όμως, καθώς ο Άρης προχωρά στον Ταύρο στις 7/1 σε ένα τομέα πιο ψυχολογικό που αφορά περισσότερο τη φυσική κατάσταση και υγεία, αλλά και τις εκκρεμότητες της δουλειάς, σας ωθεί να ασχοληθείτε πιο εντατικά με σας τους ίδιους. Αν δεν είχατε τουλάχιστον ως έναν από τους στόχους την καινούρια χρονιά τη φυσική σας κατάσταση, είναι καιρός να το κάνετε. Η υγεία μας, όπως πολύ σοφά μας δίδαξε το 2020, είναι η σπουδαιότερη προτεραιότητα μας. Καιρός να βάλετε μπροστά το σωστό διαιτολόγιο και τη φόρμα της γυμναστικής. Να οργανώσετε ένα τσεκ απ, να δείτε έναν σύμβουλο υγείας ή έναν ψυχολόγο. Ό,τι κάνετε για εσάς είναι η σημαντικότερη επένδυση σας σ’ αυτή τη ζωή. Επειδή ο Ιανουάριος θα είναι απαιτητικός σε θέματα εργασίας ή σπουδών, που σημαίνει πολλές υπερωρίες και ξενύχτια, χρειάζεται να είστε λίγο πιο οργανωμένοι στην καθημερινότητα σας, για να μην χάνετε τον ύπνο σας και να τα προλαβαίνετε όλα. Κάτι που επίσης πρέπει να προσέξετε είναι το παρασκήνιο στον χώρο εργασίας, γιατί παίζει να είναι έντονο. Μην δίνετε δικαιώματα και μην δίνετε μάχες που δεν θα σας κερδίσουν κάτι. Φυσικά μπορείτε να διερευνήσετε τις πιθανότητες μιας νέας δουλειάς με μυστικό τρόπο ή να προετοιμάσετε κάτι που θα βγει αργότερα στο προσκήνιο. Πολύ σημαντικός τον πρώτο μήνα θα είναι ο οικονομικός παράγοντας στη ζωή σας. Με μια Νέα Σελήνη στις 13/1 και την Αφροδίτη σ’ αυτό το ζώδιο, μπορεί να προκύψουν έσοδα είτε από μπόνους, δεδουλευμένα που σας οφείλονταν, χρήματα από επιστροφές, ασφάλειες, διατροφές, επενδύσεις, δώρα ή χρήματα μέσω του συντρόφου σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Ακόμη, ένα δάνειο ή χρηματοδότηση πιο εύκολα θα εγκριθεί. Η ερωτική σας ζωή θα είναι σχετικά πιο ήσυχη, αλλά εκεί με την Πανσέληνο στις 28/1 μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη, ένα τηλεφώνημα, ένα νέο ή μια πρόταση. Στις 31 γυρίζει κι ο Ερμής ανάδρομος, οπότε αυτό μπορεί να αφορά και το ερωτικό σας παρελθόν.

Ο Φεβρουάριος αποτελεί μια πιο ευχάριστη εκδοχή του Ιανουαρίου. Καλώς ή κακώς δεν αλλάζουν πολλά από τις βασικές επιρροές, αλλά η αλλαγή ζωδίου για την Αφροδίτη την 1η Φεβρουαρίου που περνά στον Υδροχόο, όπως θα δείτε και στο σχετικό άρθρο, ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σας, θα διευκολύνει πολύ τις επαφές και τη συναισθηματική σας ζωή. Το μόνο ίσως αγκάθι είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή, που σας δοκιμάζει κάπως σε πνευματικό επίπεδο και παίζει λίγο με τα νεύρα σας όταν υπάρχουν εκνευριστικές καθυστερήσεις ή ευτράπελα, όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο μου για την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο. Με τους περισσότερους πλανήτες στον τομέα των σπουδών, των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων, των σχέσεων με ξένους και εξωτερικό, των εκδόσεων, των ταξιδιών, των νομιμοποιήσεων και των νομικών θεμάτων, φαίνεται ότι θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σε αυτούς τους τομείς ή θα έχετε κάποιες εξελίξεις. Βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις, αλλά δεν σημαίνει ότι θα ακυρώσει την πρόοδο σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2, με τη σύμπτωση μιας υπέροχης συνόδου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία, θα μπορούσε να δείχνει μια θετική εξέλιξη και σε μια ερωτική σχέση, την απόφαση για ένα γάμο ή μια νέα καταλυτική γνωριμία. Σε γενικές γραμμές θα είναι ένας πιο αισιόδοξος μήνας για σας, χωρίς απαραίτητα να αλλάζει κάτι στις γενικές συνθήκες. Αντιθέτως, οι κοινωνικές συνθήκες μπορεί να είναι πιο δύσκολες, αλλά εσείς θα είστε στον δικό σας καταπληκτικό κόσμο. Αν θέλετε να ολοκληρώσετε μια συμφωνία, να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, προσπαθήστε να το κάνετε μετά τις 20/2 παρόλα αυτά. Ακόμη και στον οικονομικό τομέα ο Φεβρουάριος θα σας χαμογελάσει κάπως πιο εύκολα. Με τον Άρη να εξακολουθεί την πορεία του στον Ταύρο εννοείται ότι θα προσέχετε υγεία, φυσική κατάσταση, αλλά και το παρασκήνιο, ιδιαίτερα στις 1, 10, 20 Φεβρουαρίου. Η Πανσέληνος στις 27/2 δείχνει μια χωροταξική αλλαγή, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, για τους γεννημένους τέλος Μαΐου. Μπορεί όμως να υπάρχει μια εξέλιξη σε ένα οικογενειακό θέμα.

Καλό μήνα Δίδυμοι μου! Ετοιμαστείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα αυτό το μήνα! Ο Άρης μπαίνει με φόρα στο ζώδιο σας στις 4/3 και θα έχετε απίστευτη ενέργεια, δυναμισμό και έντονη επιθυμία να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας μέχρι τις 23/4! Τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη σας και την πρόοδο, αρκεί βέβαια να κινητοποιηθείτε κι εσείς και να αδράξετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται! Ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που χαίρει της μεγαλύτερης κινητικότητας τον Μάρτιο, καθώς Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής και η Νέα Σελήνη στις 13/3 ενεργοποιούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θέλετε μια προαγωγή, θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση στη δουλειά ή ακόμη να φύγετε από μια υπάρχουσα εργασία και να πάτε αλλού; Όλα αυτά τα σενάρια μπορεί εύκολα να γίνουν πραγματικότητα μέσα στο επόμενο δίμηνο. Στις 5/3 ο κυβερνήτης σας Ερμής συναντά τον Δία στον Υδροχόο κι έτσι αν είχατε καθυστερήσεις και αναβολές το προηγούμενο διάστημα της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του, τώρα φαίνεται ότι θα ανοίξουν οι δρόμοι. Αυτό αφορά τόσο σε θέματα σπουδών, σχέσεων με ξένους και εξωτερικό, κάποιο ταξίδι, μια συμφωνία, μια διαπραγμάτευση, οτιδήποτε μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες σας. Μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη είδηση κοντά σε αυτή την ημέρα. Καθώς σε διάφορες στιγμές μέσα στον μήνα ο Ήλιος (μέχρι τις 19), η Αφροδίτη (μέχρι τις 20), ο Ερμής (μετά τις 16/3) θα βρίσκονται στους Ιχθύς, αυτοί οι πλανήτες θα συναντούν και τον Ποσειδώνα που βρίσκεται χρόνια τώρα σε αυτό τον τομέα. Έτσι πολλές φορές μπορεί να έχετε μια σύγχυση σε σχέση με το πού πρέπει να πάει η κατεύθυνση της ζωής σας. Η διαίσθηση σας και το ένστικτο σας σίγουρα μπορεί να σας προσφέρουν καλύτερη καθοδήγηση. Στις 13 και 14/3, αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα, επαγγέλματα στη σόουμπιζ, μπορεί να έχετε κάποια πρόταση. Προσοχή στις 30/3 με τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Η Πανσέληνος φέρνει στο επίκεντρο την ερωτική σας ζωή ή τα θέματα των παιδιών.

Καλό μήνα! Ο Απρίλιος βρίσκει μέχρι τις 23/4 τον Άρη να είναι στο ζώδιο σας, όμως οι όψεις που σχηματίζει -με εξαίρεση στις 9/4- είναι πραγματικά αξιόλογες και βοηθητικές για το ζώδιο σας. Ξεκινά με ένα εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, δίνοντας μεγάλη βοήθεια σε φιλικές, ερωτικές και κοινωνικές σχέσεις. Πιθανώς κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Ή μπορεί μια φιλική σχέση που ξεκινά χαλαρά να μεταμορφωθεί σε μια παθιασμένη ερωτική ιστορία στη συνέχεια. Στις 9/4 ο Άρης από το ζώδιο σας συναντά τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο, διαχέοντας την ενέργεια σας. Σίγουρα δεν είναι μια καλή μέρα για να βασίσετε σοβαρές ενέργειες, αποφάσεις και δράσεις, ειδικά αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 21 μοίρες του ζωδίου σας. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Προσέχετε την υγεία σας και μην είστε αφηρημένοι όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα. Δυο εξαιρετικές όψεις είναι στις 14/4 και στις 17/4. Εκεί ο Άρης κάνει όψεις με τον Ήλιο και τον Δία. Μαζί με την 10η Απριλίου συμπεριλαμβάνονται στις πιο θετικές ημέρες της Άνοιξης. Μπορεί να έχετε επιτυχία στους στόχους σας, στη δουλειά, στις σπουδές, σε θέματα δημοσίου, ακόμη όμως και στην προσωπική σας ζωή. Αξιοποιήστε τις για διαπραγματεύσεις, υπογραφές, συμφωνίες, επίσημες δεσμεύσεις και νέα ξεκινήματα. Στην κατεύθυνση των νέων ενάρξεων είναι πολύ βοηθητική και η επιρροή της Νέας Σελήνης στις 11/4. Οι δυνατότητες να βάλετε μπροστά ένα νέο πρότζεκτ και να δεχτείτε στήριξη από συνεργάτες και προϊσταμένους είναι άπειρες. Αν θέλετε να κάνετε μια διαφημιστική καμπάνια, να ενεργοποιηθείτε περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα, η επιτυχία θα είναι όλη δική σας! Στις 19/4 Ήλιος και Ερμής προχωρούν στον Ταύρο, όπου ήδη έχει περάσει η Αφροδίτη από τις 14/4 και κάνουν την περίοδο μέχρι την εκκίνηση των δικών σας γενεθλίων πιο άτονη σε φυσικό επίπεδο, γι’ αυτό πρέπει να προστατεύετε την ενέργεια σας και την καλή σας υγεία. Σε θέματα υγείας ή σε θέματα δουλειάς, με αρνητικό όμως πρόσημο, στρέφει την προσοχή σας και η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4.

Καλό μήνα! «Βγαίνοντας στο φως» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος των προβλέψεων του Μαΐου για σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς σιγά σιγά οι πλανήτες μετατοπίζονται από τον Ταύρο και τον 12ο «ανήλιαγο» οίκο του ωροσκοπίου σας στο δικό σας ζώδιο. Πρώτος και καλύτερος περνά στο ζώδιο σας στις 4/5 ο κυβερνήτης σας Ερμής για να τρέξει τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Ακολουθεί η Αφροδίτη στις 9/5 που σας κάνει πιο ελκυστικούς στους άλλους και βρίσκετε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμφωνούντες για να σας υποστηρίξουν. Η Αφροδίτη, όπως θα δείτε και στις ερωτικές μου προβλέψεις για τον μήνα, σας ωθεί να δείτε τις πραγματικές σας ανάγκες στα θέματα των σχέσεων. Αν εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε, καταλαβαίνετε ότι δεν θα έλξετε κάτι αξιόλογο. Αν θέλετε απλώς να φλερτάρετε μην υπόσχεστε δεσμεύσεις. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 είναι βοηθητική για να προσγειωθείτε λίγο και να αναλάβετε πειθαρχημένη δράση στα θέματα της φυσικής κατάστασης και υγείας. Από την άλλη, μπορεί για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο να υπάρξει μια περίοδος μεγαλύτερο παρασκηνίου. Στις 14/5 ο Δίας περνά στον τομέα της καριέρας και σας κάνει πιο «ορατούς» στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Αν είστε γεννημένοι τον Μάιο, θα έχετε περισσότερες εξελίξεις στο μέτωπο της καριέρας μέχρι το καλοκαίρι. Οι γεννημένοι τον Ιούνιο θα δεχτείτε την ευεργετική επιρροή του Δία το 2022. Βλέπετε ο τυχερός πλανήτης Δίας μπαίνει στους Ιχθύς για πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος Ιουλίου. Τα γενέθλια σας ξεκινούν το βράδυ της 20ης Μαΐου και μαζί τους ξεκινά μια απαιτητική περίοδος με πολλά σκαμπανεβάσματα, απρόσμενα νέα, κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις ή μπερδέματα και σύγχυση. Βλέπετε υπάρχει η έκλειψη στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη που σας επηρεάζει και δημιουργεί κάπως έντονες συνθήκες σε μια σχέση ή συνεργασία και ξεκινά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας στις 30/5 (μολονότι θα ξεκινήσει από πιο πριν η επιρροή) που δημιουργεί αναμπουμπούλα.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Πάρτι γενεθλίων με ανάδρομο Ερμή και μια Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 στο ζώδιο σας κι ο Ιούνιος μοιάζει με ρόλερ κόστερ στο μεγαλύτερο μέρος του. Το θέμα είναι ότι με κάποιον τρόπο δεν είστε εσείς ο οδηγός στο τρενάκι αυτό ή δεν ξέρετε τη διαδρομή ακριβώς, γι’ αυτό μην τρελαίνεστε να έχετε τον έλεγχο όλων όσων συμβαίνουν. Απλά απολαύστε στο έπακρο ό,τι θετικό έρχεται και προστατέψτε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας από ό,τι μπορεί να σας ζορίσει στην πορεία του Ιουνίου. Η αρχή του μήνα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη με το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Δία κι έτσι μέχρι τις 4/6 μπορεί να προκύπτει ένα δώρο, μια θετική επαγγελματική εξέλιξη, κάτι στα οικονομικά σας που είναι βοηθητικό. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο βέβαια θα ανοίξει την όρεξη σας για αγορές και ψώνια για τον εαυτό σας ή την οικογένεια σας κι αυτό θέλει κάποια προσοχή για να μην μετανιώσετε για τις αγορές σας μέσα στην περίοδο του ανάδρομου κυβερνήτη σας. Η έκλειψη στις 10/6 λαμβάνει χώρα στο ζώδιο σας και επηρεάζει αρκετά την πορεία και τις εξελίξεις στη ζωή σας. Συνήθως οι εκλείψεις σηματοδοτούν αλλαγές και για σας αυτές οι αλλαγές μπορεί να αφορούν από την εμφάνιση μέχρι την καριέρα. Είναι ένα νέο κεφάλαιο που ανοίγει με αυτή την έκλειψη. Βέβαια κάποιες φορές όταν έχουμε εκλείψεις σε περίοδο ανάδρομου Ερμή καθυστερούν οι αλλαγές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα γίνουν. Δε φτάνει που από τη φύση σας είστε επικοινωνιακοί, κάποιες φορές πολυλογάδες, έρχεται και ο Άρης στον τομέα της επικοινωνίας στις 11/6 και για το υπόλοιπο του μήνα θα είστε πιο εξωστρεφείς, πιο ομιλητικοί, θα κινείστε περισσότερο και θα επικοινωνείτε και περισσότερο. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε κάποιο σεμινάριο ή να μάθετε περισσότερα για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Πολλά θα αλλάξουν στις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις σας ούτως ή άλλως με το τετράγωνο του Κρόνου προς τον Ουρανό. Δεν είναι κακό να αποδεχόμαστε ότι σκεφτόμασταν με λάθος τρόπο κάποια πράγματα. Κακό είναι να μην εξελισσόμαστε. Κι εσείς ευτυχώς είστε πολύ έξυπνοι για να μείνετε πίσω. Σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως η τύχη θα είναι πιο γενναιόδωρη απέναντι σας. Έτσι μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή τα πράγματα μπορεί να βελτιωθούν. Στις 24/6 χρειάζεται προσοχή σε εντάσεις στις σχέσεις σας. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικοοικονομικά σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Μετά από ένα «θολό» Ιούνιο, ο Ιούλιος υπόσχεται να είναι ένας πολύ καλύτερος μήνας με λιγότερα προβλήματα, κυρίως μετά την πρώτη του εβδομάδα. Βλέπετε τις πρώτες μέρες έχουμε τις δύσκολες όψεις Άρη-Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα στην επικοινωνία με τους άλλους, να υπάρχει ένα πλαίσιο ασυμφωνιών, σύγχυσης ή ακόμη και έντασης. Προσπαθήστε να μην αντιδράτε σπασμωδικά κι επιθετικά και μην τα παίρνετε όλα προσωπικά, διότι μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα. Η Νέα Σελήνη στις 10/7 στον Καρκίνο βοηθά να πατήσετε καλύτερα στα πόδια σας, να βάλετε τους οικονομικούς σας στόχους σε προτεραιότητα και να επιμεληθείτε τον εαυτό σας και το σπίτι σας. Στις 12/7 μια εξαιρετική όψη του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει μια ευκαιρία σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στο πορτοφόλι σας. Αν θέλατε να ζητήσετε μια αύξηση κάντε το εκείνες τις ημέρες κοντά στις 12/7. Τον Ιούλιο μετά τις 10/7 θα είστε πιο δημιουργικοί, πιο επινοητικοί και στη δουλειά σας και πιο πρόθυμοι να εξερευνήσετε τις προοπτικές σε περίπτωση που ψάχνετε μια νέα δουλειά ή σπουδές, σεμινάρια, μεταπτυχιακά. Ακόμη, θα είστε και πιο κοινωνικοί σε όλη τη διάρκεια του μήνα, ενώ οι προσκλήσεις για διάφορες κοινωνικές κι επαγγελματικές εκδηλώσεις θα πέφτουν βροχή. Στις 21/7 η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο. Θα την ακολουθήσει στις 29/7 κι ο Άρης που περνά κι αυτός με τη σειρά του στο ζώδιο της Παρθένου. Θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια, μια χωροταξική αλλαγή, ένα νέο ξεκίνημα, θα σας απασχολήσουν πιο πολύ στο τέλος Ιουλίου και φυσικά τον Αύγουστο. Η Πανσέληνος στις 24/7 είναι θετική προς το ζώδιο σας κι απαιτεί να τα δείτε όλα από μια πιο ανοιχτόμυαλη προοπτική, κυρίως τα σχέδια σας για το μέλλον. Ο Δίας επιστρέφει στον Υδροχόο όπου και θα μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα βοηθήσει να ανοίξετε περαιτέρω τους ορίζοντες σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2021

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας των διακοπών των παιδικών μας χρόνων τη στιγμή που είχαν τελειώσει τα σχολεία, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων, ο Ιούλιος είναι εδώ και μας καλεί να απλουστεύσουμε τα πράγματα στη ζωή μας, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας.

Ο μήνας ξεκινά με δυσκολίες

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να υπερπηδήσουμε, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα του έχουμε την ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης της φετινής χρονιάς από τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα. Έτσι από την 1η ως τις 4 Ιουλίου ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό. Το πώς θα επηρεάσει παγκοσμίως αυτή η ενεργοποίηση το έχω αναλύσει σε πολλά άρθρα μου. Δυστυχώς τα σενάρια δεν είναι ευχάριστα, καθώς αφορά βίαιες εξεγέρσεις, κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, έξαρση σε κρούσματα, ατυχήματα. Μια παρόμοια ενεργοποίηση θα έχουμε και τον Νοέμβριο που είναι ο επόμενος ζόρικος μήνας αυτής της χρονιάς. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, ας μην παίρνουμε ρίσκο και γενικά ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ημέρες. Στις 6/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι αυτή με τη σειρά της αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσουμε μεγαλύτερη πίεση και περιορισμούς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Αλλά είναι ουσιαστικά και το πιο δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου. Θα επηρεαστεί περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτή η ομάδα ζωδίων πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Στο υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Μετά τις 8 καθαρίζει το τοπίο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του και δίνει τέλος στη σύγχυση και τα παρατράγουδα.

Η Νέα Σελήνη θέλει να φροντίσουμε ό,τι πάσχει στη ζωή μας

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε. Να θυμάστε πάντα ότι αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι την 21η Ιουλίου και στις 13/7 θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον αιώνιο μυθικό εραστή της Άρη στον Λέοντα, μια όψη που παραπέμπει σε ερωτικά πυροτεχνήματα, παθιασμένες σχέσεις και φυσικά τι άλλο, το αγαπημένο του Λέοντα, μεγάλα δράματα! Στις 22/7 θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια των Λεόντων, καθώς θα μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο

Στις 24/7 θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη τον Αύγουστο στο ίδιο ζώδιο. Μια στην αρχή και μια στο τέλος του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Το τέλος του μήνα φέρνει και το τέλος των ελευθεριών

Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με αλλαγές σε αστρολογικό επίπεδο. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η περίοδος χάριτος των ελευθεριών φτάνει δυστυχώς στο τέλος της. Πλέον από το τέλος Δεκεμβρίου θα περιμένουμε τον Δία να περάσει στους Ιχθύς για να παραμείνει μέσα στο 2022 και να δώσει ίσως έτσι τέλος στα θέματα της πανδημίας. Ήδη η Αφροδίτη και ο Άρης θα έχουν περάσει στην Παρθένο, κάνοντας τον Αύγουστο ναι μεν μήνα διακοπών, αλλά και μεγαλύτερου προβληματισμού σε σχέση με τα θέματα της υγείας, της παιδείας, της εργασίας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις αλλαγές και θα μπουν σε πιο παραγωγική διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.