Δίδυμοι ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2020

Ο Αύγουστος κυρίως μέχρι τις 19/8, που συμπορεύονται Ήλιος και Ερμής στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα, είναι ο πιο άνετος μήνας του φετινού απρόβλεπτου καλοκαιριού για μερικές μέρες διακοπών ή έστω ξεκούρασης, αν δεν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε κάπου. Σε σχέση με άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού, εσείς οι Δίδυμοι, είστε σχετικά ευνοημένοι, καθώς δεν δέχεστε τόσο έντονες δυσαρμονικές επιρροές. Μέχρι τις 19/8, ευνοούνται η επικοινωνία, οι επαφές, οι διαπραγματεύσεις, τα θέματα σπουδών και σεμιναρίων, οι μετακινήσεις, αλλά και τα κοντινά ταξίδια είτε για διακοπές είτε για δουλειά. Είναι μια αρκετά έντονη επικοινωνιακή περίοδος, που θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας ή να ανταλλάξετε πληροφορίες, γι’ αυτό θα είστε και περισσότερο ενεργοί στο διαδίκτυο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Αφροδίτη, μετά το μεγάλο ταξίδι της στο ζώδιο σας που ξεκίνησε αρχές Απριλίου, μετακινήθηκε στις 7/8 στον Καρκίνο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5/9. Σχέσεις που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα τώρα θα δείξουν αν πραγματικά μπορεί να σας προσφέρουν ασφάλεια και αν έχουν προοπτικές μακροημέρευσης. Θετική είναι η πορεία της Αφροδίτης για τα οικονομικά σας τον Αύγουστο.

Ο Άρης σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, θα βρίσκεται στον Κριό. Για σας αυτή η θέση είναι αρκετά τυχερή, καθώς θα ενισχύει τη δυναμικότητα και τον ενθουσιασμό σας. Θα θέσετε νέους στόχους, θα είστε πιο ενεργητικοί σε κοινωνικά θέματα και ίσως κληθείτε να παίξετε και έναν πιο αρχηγικό ρόλο σε μια ομάδα ατόμων με κοινά ενδιαφέρονται και συμφέροντα. Κοντά στις 13/8, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιο πρόβλημα σε μια φιλική σχέση ή μπορεί το πρόβλημα ενός φίλου ή συνεργάτη, έμμεσα να επηρεάσει και σας. Ενδεχομένως η αιτία του «κακού» να είναι μια οικονομική δοσοληψία. Κοντά στις 13/8, αλλά και στις 30/8 με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, προσέξτε την εμπλοκή σας σε νέες σχέσεις, ειδικά αν το άλλο άτομο δεν σας φαίνεται ιδιαίτερα φερέγγυο με την πρώτη ματιά. Ίσως πρέπει να περιμένετε λίγο για να ανακαλύψετε τις προθέσεις του ή το background του. Μην παίρνετε ρίσκο. Αυτό αφορά και τα οικονομικά σας.

Μετά τις 19/8 με τον Ερμή στην Παρθένο και από τις 23/8 που θα μπει και ο Ήλιος στην Παρθένο, θέματα που αφορούν το σπίτι, ένα ακίνητο ή την οικογένεια, απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της προσοχής σας. Είναι η στιγμή να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες και να δώσετε ώθηση στην εκκίνηση των φθινοπωρινών σας σχεδίων.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου, που φιλοξενεί την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Άρη, η οποία θα διαρκέσει από τις 9/9 μέχρι τις 14/11. Αυτό από μόνο του αποτελεί ένα δύσκολο παράγοντα, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τη δράση μας, τα καινούρια ξεκινήματα και την διαχείριση του θυμού ή των αρνητικών συναισθημάτων μας. Ακριβώς δε επειδή ο Σεπτέμβριος συνδέεται, σχεδόν πάντα, με την εκκίνηση πολλών δραστηριοτήτων μετά τη θερινή διακοπή τους, είτε είναι σπουδές, δουλειά, άλλοι προσωπικοί στόχοι, θα είναι πιο δύσκολο να αποδεχτούμε ότι η εκκίνηση θα έχει εμπόδια και συνθήκες που ξεπερνούν τον δικό μας έλεγχο.

Για σας τους Διδύμους ή όσους έχετε ωροσκόπο σ’ αυτό το ζώδιο, ο Άρης στην φαινομενικά ανάδρομη πορεία του μπορεί να δημιουργήσει προκλήσεις στον τομέα που αφορά τους φίλους, τους συνεργάτες, τους στόχους που έχετε για το μέλλον, την προσωπική σας ζωή, αλλά και τα παιδιά είτε έχετε είτε θέλετε να αποκτήσετε. Κάποιοι μπορεί να χάσετε το ενδιαφέρον και την αφοσίωση σας σε ένα στόχο, διότι βλέπετε ότι δεν ρέει με τους ρυθμούς που θέλετε. Άλλοι μπορεί να αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα που σχετίζονται με τη δουλειά, ενώ υπάρχει και το σενάριο μια σημαντική σχέση να αποδειχτεί ότι ήταν απλός ενθουσιασμός. Αν ασχολείστε με τα κοινά, αν μπορεί να ηγείστε ενός συνόλου, μιας ομάδας, ενός συλλόγου μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στη διαχείριση και στον προσανατολισμό των κοινών στόχων σας.

Τις περισσότερες φορές, βέβαια, δεν ακυρώνεται η προσπάθεια σας, απλά υπάρχει μια διάχυτη απογοήτευση που μπορεί να σας κρατά πίσω. Αν έχετε ένα όνειρο, μια ιδέα, ένα στόχο είναι καλύτερα να προετοιμαστείτε όσο γίνεται καλύτερα και να εκδηλώσετε τη δράση σας προς το τέλος της χρονιάς και σίγουρα όχι πριν τις 14/11. Δεν αναφέρομαι φυσικά σε αυτά που κάνετε ήδη, αλλά μόνο σε νέα ξεκινήματα.

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα είναι σταθερά μετά τις 6/9 στο πλευρό σας και θα γλυκαίνει λίγο… τις όξινες διαθέσεις του Σεπτεμβρίου. Έτσι οι επαφές σας με το στενό περιβάλλον θα είναι θετικές και θα βρίσκετε ένα πρόθυμο «αυτί» να ακούσει τις σκέψεις ή τα προβλήματα, αλλά και μια πρόθυμη παρέα που θα μοιράζεται τις ανησυχίες σας και θα σας προσφέρει και χαρά. Ενδεχομένως, αν δεν κάνατε διακοπές να σας δοθεί η ευκαιρία να πάτε κάπου έστω για ένα τριήμερο, αν φυσικά το επιτρέπουν οι συνθήκες λόγω κορωνoϊού.

Ο Ερμής από τον Ζυγό, μετά τις 5/9, θα βοηθά την κρίση σας να είναι πιο αντικειμενική και θα ευνοεί εξετάσεις, σπουδές, γραπτό και προφορικό λόγο. Τα παιδιά ή άτομα μικρότερης ηλικίας θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Όμως μετά τις 22/9 και μέχρι τις 25/9, που θα αντιπαρατίθεται με τον Κρόνο και τον Άρη, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στη διαχείριση όλων των σχέσεων και φυσικά πολύ προσεκτικοί στον χειρισμό μηχανημάτων ή την οδήγηση.

Ο μήνας ξεκινά με πίεση καθώς στις 2/9 σχηματίζεται η Πανσέληνος στους Ιχθύς εν μέσω της αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου. Σχέσεις, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και οικονομικά μπορεί να σας δημιουργήσουν μεγαλύτερη αγωνία στο ξεκίνημα του μήνα. Σαφώς μετά τις 6/9 τα πράγματα θα ισορροπήσουν κάπως.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 σας καλεί να ασχοληθείτε με θέματα οικογένειας και σπιτιού.
Ούτως ή άλλως ο Σεπτέμβριος, με την παρουσία του Ήλιου στην Παρθένο μέχρι τις 22, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα του «οίκου» σας και σας καλεί να τον φροντίσετε και να τον περιποιηθείτε.

Ο φετινός Οκτώβριος μπαίνει με μια Πανσέληνο και θα βγει με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, με μια δεύτερη Πανσέληνο, έτσι για να μην αφήσει κανένα περιθώριο να τον θεωρήσουμε βατό και εύκολο μήνα, όποιο ζώδιο κι αν εκπροσωπούμε. Ο Ήλιος στον Ζυγό κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι συνήθως για σας τους αεικίνητους και ανήσυχους Διδύμους μια επιρροή ιδιαίτερα διασκεδαστική, που σας βρίσκει σε μια εγρήγορση σε θέματα ψυχαγωγίας, εξόδων με φίλους, εκδρομών και γενικά χαρούμενων δραστηριοτήτων που γεμίζουν την καρδιά και το πνεύμα σας. Αυτά όλα όμως μέχρι τον φετινό Οκτώβριο, που τείνει να σας περιορίσει, να σας κλείσει περισσότερο σπίτι και να μειώσει τις επαφές ή τις εξόδους σας για ψυχαγωγία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να περάσετε καλά και με διαφορετικό τρόπο ή να διασκεδάζετε περισσότερο στο σπίτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά οι περιορισμοί ως ζώδιο του αέρα σας δυσκολεύουν. Εκτός των άλλων, ο Οκτώβριος δημιουργεί και πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα σε συναισθηματικό, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Οι αντίξοες αστρολογικές επιρροές του μήνα δείχνουν την πιεστική ανάγκη να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε τόσο σε προσωπικά θέματα όσο και σε επαγγελματικά και να μην ξανοιχτείτε σε νέες περιπέτειες. Άλλωστε, η παρατεταμένη ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, αλλά τουναντίον την ολοκλήρωση παλιών σχεδίων, την αναθεώρηση των τακτικών δράσης σας, ώστε να ξεπεράσετε αυτή την αρκετά σύνθετη περίοδο που δεν σας επιτρέπει να έχετε το πάνω χέρι. Εκτός από τον ανάδρομο Άρη, ανάδρομος θα γυρίσει κι ο κυβερνήτης σας Ερμής μέσα στον Οκτώβριο, στις 13/10 αρχικά στον Σκορπιό και κατόπιν στον Ζυγό, ενισχύοντας το τοπίο καθυστερήσεων, αναβολών, εμποδίων. Τα νεύρα, η αγωνία, ο ανταγωνισμός από τους άλλους, που κάποιες φορές μπορεί να είναι και ύπουλος και βέβαια οι πολλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας, θα είναι καθημερινότητα. Συνήθως δεν ανέχεστε μύγα στο σπαθί σας, αλλά αυτό τον μήνα καλό θα ήταν να είστε πιο υποχωρητικοί, να ακούτε τι έχουν να σας πουν και να δείχνετε περισσότερη συγκατάβαση. Μην το βλέπετε ως υποχώρηση, αλλά ως κάτι απαραίτητο για να μπορέσετε τον άλλο μήνα να ξαναβγείτε μπροστά με καλύτερες προδιαγραφές και να επιτύχετε τους στόχους σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να έχετε περισσότερα προβλήματα, αν ψάχνετε τώρα να αυξήσετε τη δουλειά σας. Αν έχετε κάποια επιχείρηση μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας μην βιαστείτε να απογοητευτείτε και να αναλάβετε δράση.

Προσέξτε λίγο περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, σε θέματα υγείας και φυσικά είναι περιττό να σας υπενθυμίσω ότι πρέπει να απέχετε από συμφωνίες, νέα ξεκινήματα και υπογραφές σημαντικών εγγράφων και συμβολαίων. Αποφύγετε επίσης σημαντικές αγορές. Η Πανσέληνος στις 2/10 δοκιμάζει την υπομονή και τις αντοχές σας σε σχέσεις φιλικές, επαγγελματικές, αλλά ακόμη αν είστε γονείς και στις σχέσεις με τα παιδιά σας. Ενδεχομένως, να υπάρχει ένταση και σε οικονομικό επίπεδο αυτές τις ημέρες. Η νέα Σελήνη στον Ζυγό που πραγματοποιείται στις 16/10, εγκλωβισμένη στην αγκαλιά του Κρόνου και του Πλούτωνα, προκαλεί κλυδωνισμούς στην ερωτική σας ζωή, μολονότι δεν αποκλείεται να φέρνει ένα νέο, αλλά αρκετά «προβληματικό» έρωτα για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Σχέσεις που ξεκίνησαν το καλοκαίρι μπορεί να περάσουν ένα «κρας τεστ» κοντά στη νέα Σελήνη στον Ζυγό. Θέματα, επίσης, που σχετίζονται με τα παιδιά θα σας απασχολήσουν πιο πολύ. Η πορεία της Αφροδίτης στην Παρθένο, μολονότι δεν είναι η πιο γενναιόδωρη θέση της για το ζώδιο σας, θα βοηθήσει σε θέματα σπιτιού, αλλά και σε οικογενειακά ζητήματα. Μάλιστα, θα σχηματίσει και τρίγωνο με Δία, Κρόνο και Πλούτωνα, κάτι που δείχνει ότι στα δύσκολα το σπίτι και η οικογένεια σας θα είναι στο πλευρό σας και μπορεί ίσως να σας καλύψουν κάπως και σε οικονομικό επίπεδο.

Φυσικά είναι μήνας που πρέπει να συντηρήσετε τις δυνάμεις σας, να αποφύγετε ρίσκα οικονομικά και βέβαια να αποφύγετε όσο γίνεται να υπερξοδέψετε. Ούτως ή άλλως είναι μήνας με έξοδα και όσο περισσότερο τα επιβλέπετε και φροντίζετε να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη και για το τελευταίο ευρώ στο πορτοφόλι σας, τόσο πιο ανώδυνα θα περάσετε. Μην αποθαρρύνεστε θα είναι κάτι παροδικό που θα λήξει μετά τα μέσα Νοέμβρη. Αποφύγετε να δανείσετε και να δανειστείτε όσο μπορείτε για να μην έχετε προβλήματα.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2020

Χωρίς υπερβολές, ο Οκτώβριος συναγωνίζεται άνετα τον πιο απαιτητικό μήνα του 2020 ως τώρα και βγαίνει νικητής στα σημεία. Φυσικά αυτό δεν αφορά άμεσα τον καθένα από μας ξεχωριστά αλλά τις ευρύτερες συνθήκες όχι μόνο στην χώρα μας αλλά γενικότερα στον πλανήτη. Σας έχω προϊδεάσει ότι το πιο αιχμηρό διάστημα θα είναι η περίοδος του ανάδρομου Άρη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου καθώς συμπίπτει και με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή (13/10-3/11). Άρα πρέπει όλοι μας να είμαστε όσο γίνεται πιο προσεκτικοί, λιγότερο βιαστικοί και περισσότερο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι η υγεία μας σε όλα τα επίπεδα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και πνευματικά με ό,τι συνεπάγεται αυτό από πλευράς προσπαθειών. Ο μήνας ξεκινά με μια πύρινη Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού τα μεσάνυχτα της 1ης προς 2 Οκτωβρίου και τελειώνει με τον ίδιο τρόπο με μια Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 31/10. Στο ενδιάμεσο έχουμε την νέα Σελήνη στις 16/10 που κατά την προσωπική μου άποψη είναι πιο πιεστική κι από τις δυο Πανσελήνους μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι κι αυτό τον απαιτητικό μήνα δεν θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά, να νιώσουμε χαρά, να βρούμε χρόνο στην καθημερινότητα μας να ψυχαγωγηθούμε αλλά και να είμαστε παραγωγικοί. Απέναντι στην καταστροφολογία και την απαισιοδοξία πατώντας καλά τα πόδια μας στη γη θα ορθώσουμε το ανάστημα μας, θα διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και θα δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους μπορεί να την έχουν ανάγκη. Εγώ δεν θα πω θετική σκέψη…θα πω κριτική σκέψη και ανάλαφρη καρδιά όσο δύσκολος κι αν είναι ένας τέτοιος συνδυασμός. Καλό μήνα φίλες-οι μου!

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.