Δίδυμοι ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Δίδυμοι! Ίσως ο πρώτος μήνας της χρονιάς να σας φανεί κάπως κουραστικός ή μπορεί να μπαίνετε κουρασμένοι και άτονοι μέσα στο 2021. Όμως, καθώς ο Άρης προχωρά στον Ταύρο στις 7/1 σε ένα τομέα πιο ψυχολογικό που αφορά περισσότερο τη φυσική κατάσταση και υγεία, αλλά και τις εκκρεμότητες της δουλειάς, σας ωθεί να ασχοληθείτε πιο εντατικά με σας τους ίδιους. Αν δεν είχατε τουλάχιστον ως έναν από τους στόχους την καινούρια χρονιά τη φυσική σας κατάσταση, είναι καιρός να το κάνετε. Η υγεία μας, όπως πολύ σοφά μας δίδαξε το 2020, είναι η σπουδαιότερη προτεραιότητα μας. Καιρός να βάλετε μπροστά το σωστό διαιτολόγιο και τη φόρμα της γυμναστικής. Να οργανώσετε ένα τσεκ απ, να δείτε έναν σύμβουλο υγείας ή έναν ψυχολόγο. Ό,τι κάνετε για εσάς είναι η σημαντικότερη επένδυση σας σ’ αυτή τη ζωή. Επειδή ο Ιανουάριος θα είναι απαιτητικός σε θέματα εργασίας ή σπουδών, που σημαίνει πολλές υπερωρίες και ξενύχτια, χρειάζεται να είστε λίγο πιο οργανωμένοι στην καθημερινότητα σας, για να μην χάνετε τον ύπνο σας και να τα προλαβαίνετε όλα. Κάτι που επίσης πρέπει να προσέξετε είναι το παρασκήνιο στον χώρο εργασίας, γιατί παίζει να είναι έντονο. Μην δίνετε δικαιώματα και μην δίνετε μάχες που δεν θα σας κερδίσουν κάτι. Φυσικά μπορείτε να διερευνήσετε τις πιθανότητες μιας νέας δουλειάς με μυστικό τρόπο ή να προετοιμάσετε κάτι που θα βγει αργότερα στο προσκήνιο. Πολύ σημαντικός τον πρώτο μήνα θα είναι ο οικονομικός παράγοντας στη ζωή σας. Με μια Νέα Σελήνη στις 13/1 και την Αφροδίτη σ’ αυτό το ζώδιο, μπορεί να προκύψουν έσοδα είτε από μπόνους, δεδουλευμένα που σας οφείλονταν, χρήματα από επιστροφές, ασφάλειες, διατροφές, επενδύσεις, δώρα ή χρήματα μέσω του συντρόφου σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Ακόμη, ένα δάνειο ή χρηματοδότηση πιο εύκολα θα εγκριθεί. Η ερωτική σας ζωή θα είναι σχετικά πιο ήσυχη, αλλά εκεί με την Πανσέληνο στις 28/1 μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη, ένα τηλεφώνημα, ένα νέο ή μια πρόταση. Στις 31 γυρίζει κι ο Ερμής ανάδρομος, οπότε αυτό μπορεί να αφορά και το ερωτικό σας παρελθόν.

Ο Φεβρουάριος αποτελεί μια πιο ευχάριστη εκδοχή του Ιανουαρίου. Καλώς ή κακώς δεν αλλάζουν πολλά από τις βασικές επιρροές, αλλά η αλλαγή ζωδίου για την Αφροδίτη την 1η Φεβρουαρίου που περνά στον Υδροχόο, όπως θα δείτε και στο σχετικό άρθρο, ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σας, θα διευκολύνει πολύ τις επαφές και τη συναισθηματική σας ζωή. Το μόνο ίσως αγκάθι είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή, που σας δοκιμάζει κάπως σε πνευματικό επίπεδο και παίζει λίγο με τα νεύρα σας όταν υπάρχουν εκνευριστικές καθυστερήσεις ή ευτράπελα, όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο μου για την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο. Με τους περισσότερους πλανήτες στον τομέα των σπουδών, των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων, των σχέσεων με ξένους και εξωτερικό, των εκδόσεων, των ταξιδιών, των νομιμοποιήσεων και των νομικών θεμάτων, φαίνεται ότι θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σε αυτούς τους τομείς ή θα έχετε κάποιες εξελίξεις. Βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις, αλλά δεν σημαίνει ότι θα ακυρώσει την πρόοδο σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2, με τη σύμπτωση μιας υπέροχης συνόδου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία, θα μπορούσε να δείχνει μια θετική εξέλιξη και σε μια ερωτική σχέση, την απόφαση για ένα γάμο ή μια νέα καταλυτική γνωριμία. Σε γενικές γραμμές θα είναι ένας πιο αισιόδοξος μήνας για σας, χωρίς απαραίτητα να αλλάζει κάτι στις γενικές συνθήκες. Αντιθέτως, οι κοινωνικές συνθήκες μπορεί να είναι πιο δύσκολες, αλλά εσείς θα είστε στον δικό σας καταπληκτικό κόσμο. Αν θέλετε να ολοκληρώσετε μια συμφωνία, να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, προσπαθήστε να το κάνετε μετά τις 20/2 παρόλα αυτά. Ακόμη και στον οικονομικό τομέα ο Φεβρουάριος θα σας χαμογελάσει κάπως πιο εύκολα. Με τον Άρη να εξακολουθεί την πορεία του στον Ταύρο εννοείται ότι θα προσέχετε υγεία, φυσική κατάσταση, αλλά και το παρασκήνιο, ιδιαίτερα στις 1, 10, 20 Φεβρουαρίου. Η Πανσέληνος στις 27/2 δείχνει μια χωροταξική αλλαγή, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, για τους γεννημένους τέλος Μαΐου. Μπορεί όμως να υπάρχει μια εξέλιξη σε ένα οικογενειακό θέμα.

Καλό μήνα Δίδυμοι μου! Ετοιμαστείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα αυτό το μήνα! Ο Άρης μπαίνει με φόρα στο ζώδιο σας στις 4/3 και θα έχετε απίστευτη ενέργεια, δυναμισμό και έντονη επιθυμία να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας μέχρι τις 23/4! Τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη σας και την πρόοδο, αρκεί βέβαια να κινητοποιηθείτε κι εσείς και να αδράξετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται! Ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που χαίρει της μεγαλύτερης κινητικότητας τον Μάρτιο, καθώς Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής και η Νέα Σελήνη στις 13/3 ενεργοποιούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θέλετε μια προαγωγή, θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση στη δουλειά ή ακόμη να φύγετε από μια υπάρχουσα εργασία και να πάτε αλλού; Όλα αυτά τα σενάρια μπορεί εύκολα να γίνουν πραγματικότητα μέσα στο επόμενο δίμηνο. Στις 5/3 ο κυβερνήτης σας Ερμής συναντά τον Δία στον Υδροχόο κι έτσι αν είχατε καθυστερήσεις και αναβολές το προηγούμενο διάστημα της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του, τώρα φαίνεται ότι θα ανοίξουν οι δρόμοι. Αυτό αφορά τόσο σε θέματα σπουδών, σχέσεων με ξένους και εξωτερικό, κάποιο ταξίδι, μια συμφωνία, μια διαπραγμάτευση, οτιδήποτε μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες σας. Μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη είδηση κοντά σε αυτή την ημέρα. Καθώς σε διάφορες στιγμές μέσα στον μήνα ο Ήλιος (μέχρι τις 19), η Αφροδίτη (μέχρι τις 20), ο Ερμής (μετά τις 16/3) θα βρίσκονται στους Ιχθύς, αυτοί οι πλανήτες θα συναντούν και τον Ποσειδώνα που βρίσκεται χρόνια τώρα σε αυτό τον τομέα. Έτσι πολλές φορές μπορεί να έχετε μια σύγχυση σε σχέση με το πού πρέπει να πάει η κατεύθυνση της ζωής σας. Η διαίσθηση σας και το ένστικτο σας σίγουρα μπορεί να σας προσφέρουν καλύτερη καθοδήγηση. Στις 13 και 14/3, αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα, επαγγέλματα στη σόουμπιζ, μπορεί να έχετε κάποια πρόταση. Προσοχή στις 30/3 με τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Η Πανσέληνος φέρνει στο επίκεντρο την ερωτική σας ζωή ή τα θέματα των παιδιών.

Καλό μήνα! Ο Απρίλιος βρίσκει μέχρι τις 23/4 τον Άρη να είναι στο ζώδιο σας, όμως οι όψεις που σχηματίζει -με εξαίρεση στις 9/4- είναι πραγματικά αξιόλογες και βοηθητικές για το ζώδιο σας. Ξεκινά με ένα εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, δίνοντας μεγάλη βοήθεια σε φιλικές, ερωτικές και κοινωνικές σχέσεις. Πιθανώς κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Ή μπορεί μια φιλική σχέση που ξεκινά χαλαρά να μεταμορφωθεί σε μια παθιασμένη ερωτική ιστορία στη συνέχεια. Στις 9/4 ο Άρης από το ζώδιο σας συναντά τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο, διαχέοντας την ενέργεια σας. Σίγουρα δεν είναι μια καλή μέρα για να βασίσετε σοβαρές ενέργειες, αποφάσεις και δράσεις, ειδικά αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 21 μοίρες του ζωδίου σας. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Προσέχετε την υγεία σας και μην είστε αφηρημένοι όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα. Δυο εξαιρετικές όψεις είναι στις 14/4 και στις 17/4. Εκεί ο Άρης κάνει όψεις με τον Ήλιο και τον Δία. Μαζί με την 10η Απριλίου συμπεριλαμβάνονται στις πιο θετικές ημέρες της Άνοιξης. Μπορεί να έχετε επιτυχία στους στόχους σας, στη δουλειά, στις σπουδές, σε θέματα δημοσίου, ακόμη όμως και στην προσωπική σας ζωή. Αξιοποιήστε τις για διαπραγματεύσεις, υπογραφές, συμφωνίες, επίσημες δεσμεύσεις και νέα ξεκινήματα. Στην κατεύθυνση των νέων ενάρξεων είναι πολύ βοηθητική και η επιρροή της Νέας Σελήνης στις 11/4. Οι δυνατότητες να βάλετε μπροστά ένα νέο πρότζεκτ και να δεχτείτε στήριξη από συνεργάτες και προϊσταμένους είναι άπειρες. Αν θέλετε να κάνετε μια διαφημιστική καμπάνια, να ενεργοποιηθείτε περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα, η επιτυχία θα είναι όλη δική σας! Στις 19/4 Ήλιος και Ερμής προχωρούν στον Ταύρο, όπου ήδη έχει περάσει η Αφροδίτη από τις 14/4 και κάνουν την περίοδο μέχρι την εκκίνηση των δικών σας γενεθλίων πιο άτονη σε φυσικό επίπεδο, γι’ αυτό πρέπει να προστατεύετε την ενέργεια σας και την καλή σας υγεία. Σε θέματα υγείας ή σε θέματα δουλειάς, με αρνητικό όμως πρόσημο, στρέφει την προσοχή σας και η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4.

Καλό μήνα! «Βγαίνοντας στο φως» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος των προβλέψεων του Μαΐου για σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς σιγά σιγά οι πλανήτες μετατοπίζονται από τον Ταύρο και τον 12ο «ανήλιαγο» οίκο του ωροσκοπίου σας στο δικό σας ζώδιο. Πρώτος και καλύτερος περνά στο ζώδιο σας στις 4/5 ο κυβερνήτης σας Ερμής για να τρέξει τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Ακολουθεί η Αφροδίτη στις 9/5 που σας κάνει πιο ελκυστικούς στους άλλους και βρίσκετε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμφωνούντες για να σας υποστηρίξουν. Η Αφροδίτη, όπως θα δείτε και στις ερωτικές μου προβλέψεις για τον μήνα, σας ωθεί να δείτε τις πραγματικές σας ανάγκες στα θέματα των σχέσεων. Αν εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε, καταλαβαίνετε ότι δεν θα έλξετε κάτι αξιόλογο. Αν θέλετε απλώς να φλερτάρετε μην υπόσχεστε δεσμεύσεις. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 είναι βοηθητική για να προσγειωθείτε λίγο και να αναλάβετε πειθαρχημένη δράση στα θέματα της φυσικής κατάστασης και υγείας. Από την άλλη, μπορεί για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο να υπάρξει μια περίοδος μεγαλύτερο παρασκηνίου. Στις 14/5 ο Δίας περνά στον τομέα της καριέρας και σας κάνει πιο «ορατούς» στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Αν είστε γεννημένοι τον Μάιο, θα έχετε περισσότερες εξελίξεις στο μέτωπο της καριέρας μέχρι το καλοκαίρι. Οι γεννημένοι τον Ιούνιο θα δεχτείτε την ευεργετική επιρροή του Δία το 2022. Βλέπετε ο τυχερός πλανήτης Δίας μπαίνει στους Ιχθύς για πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος Ιουλίου. Τα γενέθλια σας ξεκινούν το βράδυ της 20ης Μαΐου και μαζί τους ξεκινά μια απαιτητική περίοδος με πολλά σκαμπανεβάσματα, απρόσμενα νέα, κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις ή μπερδέματα και σύγχυση. Βλέπετε υπάρχει η έκλειψη στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη που σας επηρεάζει και δημιουργεί κάπως έντονες συνθήκες σε μια σχέση ή συνεργασία και ξεκινά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας στις 30/5 (μολονότι θα ξεκινήσει από πιο πριν η επιρροή) που δημιουργεί αναμπουμπούλα.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Πάρτι γενεθλίων με ανάδρομο Ερμή και μια Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 στο ζώδιο σας κι ο Ιούνιος μοιάζει με ρόλερ κόστερ στο μεγαλύτερο μέρος του. Το θέμα είναι ότι με κάποιον τρόπο δεν είστε εσείς ο οδηγός στο τρενάκι αυτό ή δεν ξέρετε τη διαδρομή ακριβώς, γι’ αυτό μην τρελαίνεστε να έχετε τον έλεγχο όλων όσων συμβαίνουν. Απλά απολαύστε στο έπακρο ό,τι θετικό έρχεται και προστατέψτε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας από ό,τι μπορεί να σας ζορίσει στην πορεία του Ιουνίου. Η αρχή του μήνα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη με το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Δία κι έτσι μέχρι τις 4/6 μπορεί να προκύπτει ένα δώρο, μια θετική επαγγελματική εξέλιξη, κάτι στα οικονομικά σας που είναι βοηθητικό. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο βέβαια θα ανοίξει την όρεξη σας για αγορές και ψώνια για τον εαυτό σας ή την οικογένεια σας κι αυτό θέλει κάποια προσοχή για να μην μετανιώσετε για τις αγορές σας μέσα στην περίοδο του ανάδρομου κυβερνήτη σας. Η έκλειψη στις 10/6 λαμβάνει χώρα στο ζώδιο σας και επηρεάζει αρκετά την πορεία και τις εξελίξεις στη ζωή σας. Συνήθως οι εκλείψεις σηματοδοτούν αλλαγές και για σας αυτές οι αλλαγές μπορεί να αφορούν από την εμφάνιση μέχρι την καριέρα. Είναι ένα νέο κεφάλαιο που ανοίγει με αυτή την έκλειψη. Βέβαια κάποιες φορές όταν έχουμε εκλείψεις σε περίοδο ανάδρομου Ερμή καθυστερούν οι αλλαγές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα γίνουν. Δε φτάνει που από τη φύση σας είστε επικοινωνιακοί, κάποιες φορές πολυλογάδες, έρχεται και ο Άρης στον τομέα της επικοινωνίας στις 11/6 και για το υπόλοιπο του μήνα θα είστε πιο εξωστρεφείς, πιο ομιλητικοί, θα κινείστε περισσότερο και θα επικοινωνείτε και περισσότερο. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε κάποιο σεμινάριο ή να μάθετε περισσότερα για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Πολλά θα αλλάξουν στις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις σας ούτως ή άλλως με το τετράγωνο του Κρόνου προς τον Ουρανό. Δεν είναι κακό να αποδεχόμαστε ότι σκεφτόμασταν με λάθος τρόπο κάποια πράγματα. Κακό είναι να μην εξελισσόμαστε. Κι εσείς ευτυχώς είστε πολύ έξυπνοι για να μείνετε πίσω. Σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως η τύχη θα είναι πιο γενναιόδωρη απέναντι σας. Έτσι μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή τα πράγματα μπορεί να βελτιωθούν. Στις 24/6 χρειάζεται προσοχή σε εντάσεις στις σχέσεις σας. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικοοικονομικά σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Μετά από ένα «θολό» Ιούνιο, ο Ιούλιος υπόσχεται να είναι ένας πολύ καλύτερος μήνας με λιγότερα προβλήματα, κυρίως μετά την πρώτη του εβδομάδα. Βλέπετε τις πρώτες μέρες έχουμε τις δύσκολες όψεις Άρη-Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα στην επικοινωνία με τους άλλους, να υπάρχει ένα πλαίσιο ασυμφωνιών, σύγχυσης ή ακόμη και έντασης. Προσπαθήστε να μην αντιδράτε σπασμωδικά κι επιθετικά και μην τα παίρνετε όλα προσωπικά, διότι μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα. Η Νέα Σελήνη στις 10/7 στον Καρκίνο βοηθά να πατήσετε καλύτερα στα πόδια σας, να βάλετε τους οικονομικούς σας στόχους σε προτεραιότητα και να επιμεληθείτε τον εαυτό σας και το σπίτι σας. Στις 12/7 μια εξαιρετική όψη του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει μια ευκαιρία σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στο πορτοφόλι σας. Αν θέλατε να ζητήσετε μια αύξηση κάντε το εκείνες τις ημέρες κοντά στις 12/7. Τον Ιούλιο μετά τις 10/7 θα είστε πιο δημιουργικοί, πιο επινοητικοί και στη δουλειά σας και πιο πρόθυμοι να εξερευνήσετε τις προοπτικές σε περίπτωση που ψάχνετε μια νέα δουλειά ή σπουδές, σεμινάρια, μεταπτυχιακά. Ακόμη, θα είστε και πιο κοινωνικοί σε όλη τη διάρκεια του μήνα, ενώ οι προσκλήσεις για διάφορες κοινωνικές κι επαγγελματικές εκδηλώσεις θα πέφτουν βροχή. Στις 21/7 η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο. Θα την ακολουθήσει στις 29/7 κι ο Άρης που περνά κι αυτός με τη σειρά του στο ζώδιο της Παρθένου. Θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια, μια χωροταξική αλλαγή, ένα νέο ξεκίνημα, θα σας απασχολήσουν πιο πολύ στο τέλος Ιουλίου και φυσικά τον Αύγουστο. Η Πανσέληνος στις 24/7 είναι θετική προς το ζώδιο σας κι απαιτεί να τα δείτε όλα από μια πιο ανοιχτόμυαλη προοπτική, κυρίως τα σχέδια σας για το μέλλον. Ο Δίας επιστρέφει στον Υδροχόο όπου και θα μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα βοηθήσει να ανοίξετε περαιτέρω τους ορίζοντες σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Αύγουστος δεν έχει καμία σχέση με τον χαλαρό και τεμπέλικο μήνα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Με τον Άρη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια του μήνα οι ρυθμοί θα είναι φρενήρεις, εσείς θα έχετε εκατό διαφορετικά πράγματα να κάνετε κάθε μέρα του και φυσικά πολλούς ανθρώπους στο περιβάλλον σας που θα σας κρατούν παρέα σε όλες τις δραστηριότητες σας, ώστε να μιλάτε, να μιλάτε, να μιλάτε. Ειδικά οι πρώτες 11 ημέρες, που εκτός του Ήλιου στον τομέα της επικοινωνίας θα είναι κι ο κυβερνήτης σας Ερμής και μια Νέα Σελήνη στις 8/8, η ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, τα συναισθήματα σας, τη δημιουργικότητα σας θα είναι προτεραιότητα. Θα είστε πιο ανήσυχοι νοητικά, θα θέλετε να αλλάζετε παραστάσεις και φυσικά να κάνετε και τις βόλτες ή τις εκδρομές σας. Ο Αύγουστος σαφώς είναι μήνας που μερικές μέρες του θα έχει κάποιες εντάσεις, διαφορές απόψεων, ασυμφωνίες, ανατροπές στα προγράμματα σας, αλλά όλα θα τα αντιμετωπίσετε με αυτοπεποίθηση και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια. Σημαντικός θα είναι ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας είτε είστε Δίδυμοι είτε έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους. Αυτό τώρα μπορεί να αναλυθεί σε πολλά σενάρια που αφορούν είτε το σπίτι ως χώρο είτε την οικογένεια. Άλλοι μπορεί να αποφασίσετε αλλαγές στη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση του σπιτιού, άλλοι μπορεί να σκέφτεστε μια μετακόμιση, άλλοι να έχετε αλλαγές στη σύνθεση της οικογένειας σας ή να ξεκινάτε τη δική σας οικογένεια. Μετά τις 16/8 η Αφροδίτη από τον Ζυγό προχωρά στον τομέα του έρωτα και των φλερτ, δημιουργώντας εξαιρετικές προοπτικές γνωριμιών για τους αδέσμευτους, αλλά και πιο γλυκές στιγμές για τους δεσμευμένους. Η Πανσέληνος στις 22/8 μπορεί να σας οδηγήσει σε μια επιτυχία στις σπουδές, στην απόφαση για ένα μεταπτυχιακό, σε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και σας ζητά να είστε κι εσείς πιο χαλαροί στην καθημερινότητα σας, να ζείτε την κάθε στιγμή χωρίς να βιάζεστε και σας ενθαρρύνει να έρθετε σε καλύτερη επαφή με τον ίδιο σας τον εαυτό και τις ανάγκες σας, να περάσετε χρόνο με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα, να ασχοληθείτε με το σπίτι διακοσμώντας το ή κάνοντας αλλαγές για να το ομορφύνετε. Ακόμη, να δώσετε ενέργεια και προσοχή σε νέα ξεκινήματα. Όλο αυτό είναι απόρροια της επιρροής της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στις 7/9 στο ζώδιο της Παρθένου. Με αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να προκύψει και η ανάγκη μιας μετακόμισης ή της προσαρμογής σας σε νέα περιβάλλοντα σπιτιού ή δουλειάς. Μέχρι τις 10/9 η Αφροδίτη από τον Ζυγό είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική για την προσωπική σας ζωή κι ακόμη κι όταν περάσει στον Σκορπιό αμέσως μετά τα ερωτικά σας δεν θα σταματήσουν να σας απασχολούν. Βλέπετε σε όλη τη διάρκεια του μήνα στον ίδιο τομέα θα βρίσκεται ο Ερμής και από τις 14/9 κι έπειτα κι ο Άρης. Βέβαια, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα κι ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, ενδέχεται να προκύψουν κάποια παρατράγουδα σε αυτό τον τομέα. Μπορεί να έχετε κάποια επιστροφή ενός-μιας μετανιωμένου-ης πρώην ή ακόμη μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση στα συναισθήματα. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα δώσει έμφαση στις επαγγελματικές σας σχέσεις κι αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει και κάποιο φλερτ στον χώρο εργασίας. Η Αφροδίτη αυτή έχει μια πιο πρακτική προσέγγιση και στον τομέα του έρωτα. Έρωτας δεν είναι μόνο το ρομάντζο, αλλά κι αυτά που προσφέρουμε στον σύντροφό μας κι εκείνος σε μας, διότι πολύ απλά νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/9 κάνει προτεραιότητα την καριέρα, αυξάνει τις φιλοδοξίες σας και σας οδηγεί σε απαραίτητες αλλαγές. Η είσοδος του Ήλιου το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου στον Ζυγό κι η φθινοπωρινή ισημερία ενεργοποιεί τη δημιουργική σας πλευρά και ενισχύει την αυτοέκφρασή σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, η προβολή της δουλειάς και η φήμη που σας συνοδεύει, είναι τα κύρια θέματα του Οκτωβρίου που θα σας απασχολήσουν δεόντως, είτε με θετικό είτε μερικές φορές με αρνητικό τρόπο. Αν δεν ήταν ανάδρομος ο κυβερνήτης σας Ερμής στο μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου και συνάμα η επιρροή των δυο «θυμωμένων» φάσεων της Σελήνης, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά και εύκολα. Τώρα όμως έχουν κάτι πιο σύνθετο και σίγουρα ένα μερίδιο ταλαιπωρίας που συνίσταται σε αναβολές, καθυστερήσεις, απρόοπτα. Η Νέα Σελήνη στις 6/10 από τη μια ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα, φέρνοντας ευκαιρίες για φλερτ, νέες γνωριμίες κι από την άλλη μπορεί να ξαναφέρνει στο παρόν σχέσεις του παρελθόντος που σας άφησαν ερωτηματικά, όπως θα δείτε και στις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις. Σε κάθε περίπτωση, σας βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείτε ξανά και ξανά την κατάσταση στην προσωπική σας ζωή και να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να νιώσετε πιο πλήρεις και ευτυχισμένοι. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε. Θέματα που αφορούν στα παιδιά, είτε έχετε είτε προσπαθείτε να αποκτήσετε, θα σας απασχολήσουν επίσης ιδιαίτερα, αλλά μετά τις 20/10 θα διευκολυνθείτε περισσότερο. Στις 7/10 η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες για επαφές, αλλά και συμπάθειες και στήριξη από τους άλλους. Τον τομέα των σχέσεων, είτε με φίλους είτε με συνεργάτες, αφορά και η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στις 20/10, δημιουργώντας όμως ένα εύφλεκτο κλίμα στις σχέσεις σας με κάποιο πρόσωπο. Από την άλλη, αυτή η Πανσέληνος σας κάνει πιο πρόθυμους να κυνηγήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας, τα οποία με τη βοήθεια του Δία και του Κρόνου -που γυρίζουν σε ορθή πορεία αυτό τον μήνα- πραγματικά μπορούν να υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Από τις 23/10 που ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό θα διακρίνετε μια στροφή στα θέματα που σας απασχολούν και στις προτεραιότητες σας, η οποία θα γίνει ακόμη πιο ευδιάκριτη τον Νοέμβριο. Έτσι τα θέματα της δουλειάς, η καθημερινότητα σας, αλλά και τα θέματα της υγείας θα έρθουν σε πρώτο πλάνο.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2021

Μπαίνουμε στον Οκτώβριο, τον μήνα που ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά στην πορεία του θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή και να εξομαλύνουν κάποια πράγματα, αλλά και να πυροδοτούν εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να μας προβληματίσει κυρίως σε δυο διαστήματα, στις δυο φορτισμένες φάσεις της Σελήνης (Νέα Σελήνη στις 6/10 και Πανσέληνος στις 20/10).

Η Νέα Σελήνη της έντασης και των αλλαγών

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 6/10 με συμμετοχή του Άρη σε σύνοδο και του Ουρανού σε χιαστί όψη. Έτσι, αυτό το φεγγάρι συνδέεται με υψηλή ενέργεια, πάθος, αποφασιστικότητα, πρωτοβουλίες, αλλά ταυτόχρονα και με θυμό, εκδήλωση βίας εξαιτίας της συνόδου με τον Άρη, αλλά και με ανυπομονησία, επαναστατικότητα και ακραίες αλλαγές εξαιτίας της όψης με τον Ουρανό. Ο Άρης δεν είναι από μόνος του αρνητικός ως επιρροή, αντιθέτως είναι ο πλανήτης της δράσης και της γενναιότητας. Όταν όμως σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό, τότε μπορεί να εκδηλώσει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι βρίσκονται στο στόχαστρο αυτής της Νέας Σελήνης και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Ανάδρομος Ερμής

Ήδη μπαίνοντας στον Οκτώβριο ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα συνεχίσει σε αυτή τη φάση μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Μετά τις 18/10 ή μάλλον ακόμη καλύτερα μετά τις 20/10 θα αρχίσει να γίνεται πιο βοηθητικός. Στο διάστημα αυτό μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σχέσεων, να είμαστε πιο αναβλητικοί κι αναποφάσιστοι, να βιώνουμε καθυστερήσεις, αναβολές, μικροαναποδιές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Από την άλλη, μας δίνεται η ευκαιρία αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα σε μια σχέση, όσο δύσκολα κι αν είναι, να τα αντιμετωπίσουμε, ώστε να επιλυθούν.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Στις 7/10 η Αφροδίτη φεύγει από τη θέση αδυναμίας της τον Σκορπιό και προχωρά στον ενθουσιώδη και περιπετειώδη Τοξότη, δίνοντας μια πιο διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη διάθεση στις σχέσεις μας, αλλά και την ανάγκη να ταξιδέψουμε, να αλλάξουμε παραστάσεις, να μάθουμε καινούρια πράγματα.

Οι ανάδρομοι… που γίνονται ορθόδρομοι

Ο Πλούτωνας είναι ο πρώτος που μπαίνει στον χορό των ορθοδρομήσεων αυτό τον μήνα και την επόμενη μέρα της Νέας Σελήνης γυρίζει σε ορθή πορεία. Να σας θυμίσω ότι ήταν ανάδρομος από το τέλος Απριλίου. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με το θάνατο και την αναγέννηση σε συμβολικό επίπεδο. Ας δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να αναγεννηθούμε λοιπόν και να παρουσιάσουμε μια πιο εξελιγμένη έκδοση του εαυτού μας, είτε σε εξωτερικό επίπεδο (εμφάνιση, υγεία, κλπ.) είτε εσωτερικά και ψυχολογικά.

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 12/10 μετά από 4 μήνες ανάδρομης φαινομενικά πορείας, που μας επέτρεψε να χαλαρώσουμε λίγο περισσότερο σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς με την πανδημία. Όμως τώρα γυρίζει σε ορθή πορεία και πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, καθώς ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Η ορθή του πορεία θα βοηθήσει σταδιακά να έχουμε εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικών.

Ο επόμενος πλανήτης που γυρίζει ορθός είναι ο Δίας στον Υδροχόο και από τις 19/10 θα επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις στην καθημερινότητα μας και θα μας κάνει μια ένεση αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας.

Θα ακολουθήσει ο Ερμής που μετά από στάση 2 ημερών θα είναι ορθός μετά τις 19/10.

Μια «θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10

Στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, θα βρίσκεται η Σελήνη στη φάση της Πανσελήνου του Οκτωβρίου κι ο Ήλιος με τον Άρη απέναντι στον Ζυγό, δημιουργώντας εντάσεις και τάση για μια ιδιαίτερα εύφλεκτη ατμόσφαιρα που τα νεύρα, ο θυμός, τα πάθη, η βιασύνη κι η παρόρμηση θα περισσεύουν. Προσπαθήστε να πάτε με το «κύμα», αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις και να υπερβάλλετε και μην μπαίνετε σε διαδικασία να θέλετε να τα ελέγχετε όλα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ψυχραιμία! Από τις 19/10 μέχρι τις 23/10 είναι το πιο εύφλεκτο διάστημα του Οκτωβρίου. Στις 23/10 θα περάσει κι ο Ήλιος στον Σκορπιό κι επειδή ο μοντέρνος και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, Άρης και Πλούτωνας, θα βρίσκονται σε όψη έντασης, θα κάνει τη μετάβαση στο ζώδιο του Σκορπιού ιδιαίτερα ταραχώδη.

Άρης στον Σκορπιό

Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Άρη στο παραδοσιακό ζώδιο της διακυβέρνησης του, τον Σκορπιό, δίνοντας μας την ευκαιρία να αφοσιωθούμε στους στόχους μας και κυρίως να διακρίνουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον.

[...]