Δίδυμοι ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο Ιανουάριος σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στους μήνες «βούτυρο» της νέας χρονιάς, καθώς δεν έχει την ελαφράδα που μπορεί να επιθυμούσατε, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βγείτε πιο δυνατοί και γεμάτοι σημαντικές εμπειρίες. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1 μέσα στον τομέα της μεταμόρφωσης, των βαθύτερων συναισθημάτων σας, των θεμάτων ταμπού στη ζωή σας, σας καλεί να απαλλαχτείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει χωρίς να είναι ωφέλιμο στη ζωή σας, είτε είναι συνήθειες δικές σας, χρέη του παρελθόντος, καταστάσεις και άνθρωποι που απομυζούν την ενέργεια σας. Και μολονότι ακούγεται εύκολο δυστυχώς δεν είναι, καθώς στον ίδιο τομέα δρα κι η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Είναι η στιγμή να βάλετε όρια αγαπητοί μου Δίδυμοι τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους γύρω σας και να απαλλαχτείτε από εξαρτήσεις με ανθρώπους που δεν ανταποδίδουν την αγάπη και την αφοσίωσή σας είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Οι γεννημένοι στις αρχές Ιουνίου μπορεί να έχετε παρόλα αυτά μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε οικονομικό επίπεδο ή και την ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα τα θέματα των οικονομικών σας. Από τις 15/1 ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, βάζοντας σας σε διαδικασία να ξανασκεφτείτε τις προοπτικές των σχεδίων σας στη δουλειά ή στις σπουδές και να εξετάσετε πιο στενά τις πεποιθήσεις, τις αντιλήψεις και την κοσμοθεωρία σας. Μετά τις 26/1 ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Αιγόκερω, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο τα θέματα των οικονομικών, αλλά και των καρμικών σας σχέσεων. Στις 17-18/1 σχηματίζεται η Πανσέληνος στον Καρκίνο, δημιουργώντας και πάλι ένα ιδιαίτερα εύθραυστο πλαίσιο σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά και οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σας κατατρέχουν. Ο Άρης προχωρά στον Αιγόκερω στις 24/1, απαλλάσσοντας σας από την πίεση στον τομέα σχέσεων – συνεργασιών. Και πάλι όμως αγαπητοί μου Δίδυμοι η πίεση, είτε στα πρακτικά οικονομικά ή στα επαγγελματικά ή σε μια ιδιαίτερη ερωτική κατάσταση, θα εξακολουθήσει μέχρι να αναλάβετε ενεργό δράση και να την επιλύσετε.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Ο Φεβρουάριος σας ζητά να είστε δεκτικοί σε νέες εμπειρίες και νέες περιπέτειες του νου και της καρδιάς. Η Νέα Σελήνη την 1η Φεβρουαρίου ενεργοποιεί τον 9ο οίκο της επέκτασης, των ταξιδιών, των σπουδών και των μελλοντικών σας εγχειρημάτων και ωθεί την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στο καινούριο στη ζωή σας. Περισσότερα για την επιρροή της Νέας Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Βέβαια, μέχρι τις 4/2 υπάρχουν ακόμη κάποια εμπόδια στο να πάτε από τη θεωρία στην υλοποίηση, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω. Από τις 4/2 σταδιακά θα αρχίσει να γίνεται πιο βοηθητικός και από τις 14/2 που θα περάσει στον Υδροχόο θα γίνει πραγματικά πιο υποστηρικτικός απέναντι σας, τόσο την επικοινωνία όσο και στις δοσοληψίες σας και την εκκίνηση των πλάνων σας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα υπάρχει έμφαση στο ζώδιο του Αιγόκερου, καθώς εκεί βρίσκονται Αφροδίτη και Άρης, αλλά και ο Πλούτωνας. Αυτό σημαίνει ότι θα σας απασχολούν από τη μια τα πρακτικά οικονομικά κι επαγγελματικά σας θέματα κι από την άλλη μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια μυστικά κι αποκαλύψεις που αφορούν στις ερωτικές σας σχέσεις. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται στις 16/2 μπορεί να φέρει μια νέα και παθιασμένη ερωτική ιστορία ή και την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να επενδύσετε σε ένα νέο άτομο, είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα αυτές τις μέρες. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, φέρνοντας επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες ή τελικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σχετίζονται με σπουδές, διαδίκτυο ή και κάποιο ταξίδι. Σε γενικές γραμμές, θα είναι μια πιο ευχάριστη Πανσέληνος αυτή και θα βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας. Στις 18/2 το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια ξαφνική ευκαιρία στον τομέα της καριέρας για τους γεννημένους αρχές Ιουνίου. Τα επαγγελματικά θα είναι και το κύριο «πιάτο» μετά τις 18/2 με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς και θα καταφέρετε να επιτύχετε περισσότερη πρόοδο στο τελευταίο δεκαήμερο.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα και τις ανταμοιβές που μπορεί να περιμένατε καιρό τώρα αγαπητοί μου Δίδυμοι, κυρίως στον τομέα της καριέρας. Καθώς ξεκινά ο μήνας, έρχεται μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη στις 2/3 και το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Τι θα θέλατε να συμβεί στα επαγγελματικά σας το επόμενο διάστημα; Θα έχετε πολύ περισσότερη τύχη και ευκαιρίες από αυτό που φαντάζεστε, γι’ αυτό δώστε τα όλα στο κυνήγι της επιτυχίας. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Στις 5/3 η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία μπορεί να κάνει το όνειρο σας πραγματικότητα αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή όχι μόνο για το εδώ και τώρα. Ο Δίας έχει πάντα να κάνει με το μέλλον. Σας καλεί λοιπόν να σπείρετε τώρα τον σπόρο είτε σε θέματα σπουδών είτε σε θέματα καριέρας, ώστε αργότερα να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Καθώς το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά βαρύ σε επίπεδο ψυχολογίας και δημιούργησε μεγαλύτερα άγχη και ανασφάλειες στους τομείς των οικονομικών, αλλά και των προσωπικών σχέσεων, θα νιώσετε ανακουφισμένοι μετά τις 6/3 που η Αφροδίτη και ο Άρης παίρνουν μια πιο φιλική θέση προς το ζώδιο σας, στον Υδροχόο. Η επιρροή αυτή θα ελαφρύνει καταρχάς το κλίμα στην ερωτική σας ζωή, αλλά και στη διάθεση σας. Οι δυο πλανήτες προχωρούν στον τομέα της περιπέτειας, της σοφίας, των γνώσεων, των ταξιδιών, των μελλοντικών σας σχεδίων και σας επιτρέπουν να τα σχεδιάσετε όλα με περισσότερη εύνοια. Εκτός των άλλων θα βοηθήσουν πολύ και σε επίπεδο επικοινωνίας, ενώ θα σας δοθούν και αρκετές ευκαιρίες να ταξιδέψετε. Στις 18/3 έρχεται η Πανσέληνος στην Παρθένο που επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας και πιθανώς να φέρνει κάποιες αποκαλύψεις σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, τις ρίζες, την οικογένεια, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Μπορεί το ενδιαφέρον σας να είναι στραμμένο στην καριέρα, αλλά τι αξία έχει να γυρίζετε σε ένα σπίτι που δεν σας ευχαριστεί; Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα αναθερμάνετε και τις φιλικές σας σχέσεις.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα Δίδυμοι μου! Ετοιμαστείτε να κάνετε κάποια όνειρα σας πραγματικότητα αυτό τον μήνα! Ο Απρίλιος ξεκινά με μια δυναμική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και θα έχετε απίστευτη ενέργεια, δυναμισμό και έντονη επιθυμία να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας! Τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη σας και την πρόοδο, αρκεί βέβαια να κινητοποιηθείτε κι εσείς και να αδράξετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται! Το κλειδί τις πρώτες ημέρες του Απριλίου είναι η υπομονή και η επιμονή, καθώς Άρης και Κρόνος συναντιούνται σε σύνοδο στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/4. Αυτό μπορεί προσωρινά να σας δώσει μια αίσθηση στασιμότητας ή μπορεί να φέρει κάποια εμπόδια για την επίτευξη των στόχων σας. Αν είστε γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε κοντά στις 5/4 την επικοινωνία, τις επαφές και τις μετακινήσεις σας. Ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που χαίρει της μεγαλύτερης κινητικότητας τον Απρίλιο, καθώς Αφροδίτη, Δίας, Ποσειδώνας και ο Άρης μετά τις 15/4 στους Ιχθύς ενεργοποιούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θέλετε μια προαγωγή, θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση στη δουλειά ή ακόμη να φύγετε από μια υπάρχουσα εργασία και να πάτε αλλού; Όλα αυτά τα σενάρια μπορεί εύκολα να γίνουν πραγματικότητα μέσα στο επόμενο διάστημα. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στις 12/4 από τη μια μπορεί να φέρει ευκαιρίες να ανοίξετε επαγγελματικά τα φτερά σας και να έχετε μια απίστευτη πρόταση, επιτυχία, αναγνώριση, αλλά από την άλλη μπορεί να υπάρχει και μια θολούρα. Μπορεί να έχετε σύγχυση σε σχέση με το πού πρέπει να πάει η κατεύθυνση της ζωής σας. Η διαίσθηση σας και το ένστικτο σας σίγουρα μπορεί να σας προσφέρουν καλύτερη καθοδήγηση. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα, επαγγέλματα στη σόουμπιζ, μπορεί να κάνετε τη διαφορά αυτό τον μήνα. Ακόμη, είναι πιθανόν να έχετε επιτυχία στους στόχους σας, στις σπουδές, σε θέματα γάμου και οικογένειας και σπιτιού. Αξιοποιήστε τον μήνα για διαπραγματεύσεις, υπογραφές, συμφωνίες, επίσημες δεσμεύσεις και νέα ξεκινήματα, καθώς τον επόμενο μήνα θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και μάλιστα στο ζώδιο σας. Οι δυνατότητες να βάλετε μπροστά ένα νέο πρότζεκτ και να δεχτείτε στήριξη από συνεργάτες και προϊσταμένους είναι άπειρες. Αν θέλετε να κάνετε μια διαφημιστική καμπάνια, να ενεργοποιηθείτε περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα, η επιτυχία θα είναι ολοδική σας! Στις 20/4 ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο, όπου ήδη έχει περάσει ο Ερμής από τις 11/4 και κάνουν την περίοδο μέχρι την εκκίνηση των δικών σας γενεθλίων πιο άτονη σε φυσικό επίπεδο, γι’ αυτό πρέπει να προστατεύετε την ενέργεια σας και την καλή σας υγεία. Σε θέματα υγείας ή σε θέματα δουλειάς στρέφει την προσοχή σας και η πρώτη έκλειψη του 2022, που πραγματοποιείται στις 30/4 στο ζώδιο του Ταύρου.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Ο μήνας ξεκινά με έμφαση στον 12ο ηλιακό σας οίκο που όλα γίνονται λίγο πιο μυστικά, πιο παρασκηνιακά και σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά σιγά-σιγά βγαίνετε στο φως, καθώς ένας-ένας οι πλανήτες αρχίζουν να αποχωρούν από τον Ταύρο. Ήδη από τις 30/4 ο κυβερνήτης σας Ερμής πέρασε στο ζώδιο σας και θα δώσει άλλους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Επωφεληθείτε μέχρι τις 9/5 σε συζητήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, επαφές, καθώς μετά τις 9/5 γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο σας μέχρι τις 23/5. Στις 23/5 θα μπει ανάδρομος στον Ταύρο και θα συνεχίσει μέχρι τις 3/6 την ανάδρομη πορεία του. Όσα δεν προλάβετε να κάνετε μέχρι τις 9/5 ή τις εκκινήσεις που επιθυμείτε, αφήστε τα για μετά τις 4/6 για να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία. Στην ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη σύγχυση, να έχετε αντικρουόμενες σκέψεις σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε, ενώ χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, γιατί μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα ή προσωρινά εμπόδια. Την ίδια μέρα που γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής, ο Δίας θα προχωρήσει στον Κριό και τον 11ο ηλιακό σας οίκο, δίνοντας μια πνοή αισιοδοξίας, αλλά και κοινωνικότητας. Από το ζώδιο αυτό που θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 28/10 θα δώσει έμφαση στους στόχους σας, στη φιλία, στις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε με κοινούς σκοπούς, στην προσωπική σας ζωή. Η θέση του είναι ιδιαίτερα βοηθητική για το ζώδιο σας και μάλιστα αυτό τον μήνα ενισχύεται κι από την παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό από τις 2/5 ως τις 28/5. Καλώς ή κακώς από δω και κάτω σημασία θα έχει ποιοι είναι στο πλευρό σας και ποιοι δείχνουν διάθεση να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Σίγουρα θα ανοίξετε τον κύκλο σας μέσω νέων γνωριμιών και επαφών. Βέβαια, λόγω ανάδρομου Ερμή μπορεί να σας θυμηθούν και άτομα που έπαιξαν ρόλο στο παρελθόν. Στις 16/5 σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στον Σκορπιό. Πρόκειται για μια ισχυρή σε συναισθηματικό επίπεδο έκλειψης Σελήνης – Πανσέληνος που αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο και προοιωνίζει αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, στην καθημερινότητα της δουλειάς ή και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ακόμη σας προτρέπει να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Τα γενέθλια σας ξεκινούν στις 21/5, όταν ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας και μάλιστα σχηματίζει άμεσα ωραία όψη με τον Δία, κάνοντας σας πιο τυχερούς στο τέλος του μήνα. Μετά τις 24/5 θα νιώσετε πιο ξένοιαστοι σχετικά, καθώς απομακρύνεται και ο Άρης από τους Ιχθύς και περνά στον φιλικό σας Κριό. Οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου είναι πραγματικά ευλογημένες με θετικές όψεις προς το ζώδιο σας και μια Νέα Σελήνη στις 30/5 στο ζώδιο σας που σας ανοίγει νέους ορίζοντες. Η Νέα Σελήνη είναι βοηθητική για να θέσετε τους νέους στόχους για τη γενέθλια χρονιά σας. Τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας; Είναι μια δική σας επιχείρηση; Ένα πτυχίο; Η εισαγωγή σε μια σχολή; Ένας γάμος; Να χάσετε κιλά; Να μετακομίσετε; Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας μπορείτε να τον επιτύχετε.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Εξαιρετικά τα φετινά γενέθλια σε σύγκριση με αυτά των προηγούμενων χρόνων, καθώς σταμάτησαν οι εκλείψεις που σας επηρέαζαν και έφερναν πολλές αλλαγές και τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Με το που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο κυβερνήτης σας Ερμής στις 4/6 θα νιώθετε πολύ πιο ανάλαφροι και σε ψυχολογικό επίπεδο, πιο θετικοί, αλλά και πιο πρόθυμοι να εκφράσετε όσα σκέφτεστε και σχεδιάζετε. Όταν δε περάσει στο δικό σας ζώδιο στις 13/6, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αναπτύξετε τους στόχους σας και να κάνετε τα νέα ξεκινήματα που μπορεί να καθυστερούσαν το προηγούμενο διάστημα. Οι ρυθμοί από κει και κάτω θα είναι σαφώς πιο γρήγοροι και θα υπάρχει έντονη κινητικότητα σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δοσοληψίες, επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια. Τον Ιούνιο θα νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά, θα έχετε λιγότερο στρες στο μεγαλύτερο διάστημα του και το πιο σημαντικό μια ξεκάθαρη κατεύθυνση σε αυτά που επιδιώκετε τόσο από τον εαυτό σας όσο κι από τους άλλους. Μια ιδιαίτερα έντονη στιγμή του Ιουνίου για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας θα είναι στη διάρκεια της Πανσελήνου στις 14/6, που πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Μπορεί με αυτό το φεγγάρι να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα που αφορούν στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις σχέσεις στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι η στιγμή να δείτε κατά πόσο έχει μέλλον μια σχέση ή μια συνεργασία, αν πραγματικά ταιριάζετε με το άλλο πρόσωπο, αν έχετε τις ίδιες αξίες και επιθυμίες στην κοινή σας ζωή. Ίσως κάποιες αλλαγές να κρίνονται απαραίτητες με αυτό το φεγγάρι, αφού θα δείτε με μια φρέσκια οπτική τις σημαντικές σας σχέσεις. Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 23/6 και την κορυφαία της συνάντηση με τον Δία στο τέλος του μήνα. Αν μη τι άλλο το σύμπαν υπόσχεται να σας φέρει περισσότερη χαρά, αισιοδοξία, αλλά και ευτυχία σε πολλούς τομείς και σίγουρα ένας από αυτούς είναι η ερωτική σας ζωή σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό θα σας υποστηρίζουν σθεναρά φέρνοντας βοήθειες και εύνοιες από φίλους, συνεργάτες και ομοϊδεάτες, δίνοντας έμφαση στη συλλογική δουλειά και στους νέους σας στόχους.

Ο Ιούλιος στο σύνολο του είναι ένας αρκετά ευχάριστος και παραγωγικός μήνας, μολονότι κάποιες στιγμές θα σας φανεί και αρκετά κουραστικός κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς αυξάνει τα επίπεδα του στρες. Τα οικονομικά είναι ένα θέμα που μπορεί να σας αγχώσει κάποιες στιγμές, καθώς αρκετοί πλανήτες θα βρίσκονται στον τομέα των οικονομικών στον Καρκίνο τις περισσότερες ημέρες του μήνα. Από την άλλη, Ερμής και Αφροδίτη στον Καρκίνο σας δίνουν κίνητρο για να βγάλετε και περισσότερα χρήματα. Από τις 5/7 ο Άρης περνά στον Ταύρο στον πιο αθέατο και παρασκηνιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και θα μείνει εκεί «κρυμμένος» μέχρι τις 20/8 που θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Στο διάστημα αυτό φαίνεται ότι μπορεί να προετοιμάζετε ένα καινούριο επαγγελματικό πόνημα, που θα το ξεκινήσετε ή θα το γνωστοποιήσετε στο τέλος του καλοκαιριού. Από την άλλη, είναι μια περίοδος που μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Είναι ένα θετικό διάστημα για διακοπές ή ακόμη κι αν δεν μπορείτε να πάρετε άδεια από τη δουλειά σας να έχετε λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Σαφώς και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και με την υγεία σας, καθώς θα είστε λίγο πιο επιρρεπείς σε ιώσεις, αλλεργίες, κλπ. Στις 13/7 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να σας ζορίσει σε ένα οικονομικό ζήτημα. Μπορεί να προκύπτει ένα μεγάλο έξοδο ή τα οικονομικά να είναι αιτία αντιπαραθέσεων στη δουλειά. Σαφώς οι μέρες κοντά στην Πανσέληνο δεν είναι ιδεώδεις για να διαπραγματευτείτε οικονομικές συμφωνίες. Σε κάθε περίπτωση ό,τι κι αν προκύψει θα καταφέρετε μέχρι το τέλος του μήνα να το φέρετε εκεί που θέλετε. Η Αφροδίτη θα εξακολουθήσει την πορεία της στο ζώδιο σας μέχρι τις 18/7 ευνοώντας την προσωπική σας ζωή σε όποια φάση κι αν είστε. Όμως και στη συνέχεια ο Ιούλιος θα σας δώσει ευκαιρίες νέων γνωριμιών από τις 19/7 που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα προχωρήσει στον Λέοντα. Είναι μια καλή στιγμή για να κυκλοφορήσετε περισσότερο, να συναντήσετε άτομα με συναφή ενδιαφέρονται με τα δικά σας και να φλερτάρετε. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 είναι μια μαγική στιγμή για να ξεκινήσετε διακοπές ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Αν είστε ήδη σε σχέση είναι η κατάλληλη στιγμή να την ανανεώσετε με ένα ρομαντικό ταξιδάκι.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Ο Αύγουστος σαφώς δεν είναι ο πιο χαλαρός μήνας του καλοκαιριού, αλλά ειδικά φέτος σχεδόν κανένας καλοκαιρινός μήνας δεν είναι φτιαγμένος από τα υλικά της ανεμελιάς και της ξενοιασιάς που είχαν άλλα καλοκαίρια. Ο μήνας ξεκινά με έμφαση στην ψυχολογία σας, τη διαίσθηση σας και γενικά σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο, καθώς ο Άρης συναντά τον Ουρανό και το Κάρμα στον Ταύρο τις πρώτες ημέρες. Ενδεχομένως μάλιστα να σας αποκαλυφθούν και κάποια μυστικά ή να μάθετε κάποια πληροφορία που μπορεί να σας αναστατώσει. Γενικότερα μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι ή να είστε πιο συναισθηματικοί αυτό τον μήνα τουλάχιστον στο πρώτο του δεκαπενθήμερο. Με τον κυβερνήτη σας Ερμή στην Παρθένο από τις 4/8 θα θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας υποθέσεις, με τα οικογενειακά σας θέματα, το σπίτι σας και γενικώς η διάθεση σας δεν θα είναι τόσο κοινωνική όσο μετά τις 11/8, που η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα και θα νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με φίλους, να γνωρίσετε νέο κόσμο, να ταξιδέψετε, να φλερτάρετε. Στις 11-12/8 βέβαια έχουμε μια δύστροπη Πανσέληνο που θα επηρεάσει όλους μας σε ένα επίπεδο πέρα από το προσωπικό. Και πάλι δεν θα είναι τόσο ζόρικη για σας, μολονότι μπορεί να νιώσετε κάποιους περιορισμούς στα πλάνα σας από κάποιες συνθήκες. Ο ισχυρός παίκτης της Πανσελήνου βλέπετε είναι ο Κρόνος, ο πλανήτης των περιορισμών, της σκληρής πραγματικότητας, των ορίων και των συνειδητοποιήσεων. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα, καθυστερήσεις ή αναβολές σε θέματα ταξιδιών, σπουδών ή επαγγελματικών πλάνων για το μέλλον. Ή μπορεί με αυτή την Πανσέληνο να συνειδητοποιήσετε ότι κάποια επιλογή σας είτε στις σπουδές είτε στα επαγγελματικά τελικά δεν σας ταιριάζει τόσο πολύ, οπότε να νιώσετε αναστατωμένοι και να πρέπει να αλλάξετε ρότα. Μετά την Πανσέληνο ξεδιπλώνεται το πιο ανέφελο διάστημα του Αυγούστου, με θετικές όψεις ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη με τον Δία, οπότε αν είστε διακοπές οι εγγυήσεις ότι θα περάσετε υπέροχα είναι πολλές. Το πιο σημαντικό νέο του Αυγούστου είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας στις 20/8. Κι είναι σημαντικό γιατί ο Άρης θα παραμείνει κατά παρέκκλιση στους Διδύμους μέχρι τις 25/3/2023, δηλαδή για επτά μήνες σχεδόν, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του από το τέλος Οκτωβρίου μέχρι τον Ιανουάριο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε πρωτίστως σε αυτό το διάστημα είναι τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Επιλέξτε την πρόληψη και επίσης αν κάτι προκύπτει μη το αφήνετε να διαιωνίζεται, αλλά να το ελέγχετε με εξετάσεις. Φυσικά με τον Άρη στο ζώδιο σας θα έχετε άπειρη ενέργεια, που καλά θα κάνετε να τη διοχετεύετε θετικά σε άσκηση. Κάντε τη γυμναστική προτεραιότητα τους επόμενους μήνες και δε θα δείτε μόνο σημαντική βελτίωση στο σώμα σας, αλλά θα διαφυλάξετε και την πνευματική και ψυχική σας υγεία. Ο Άρης δείχνει τον θυμό, τα αρνητικά μας συναισθήματα και θα είναι πιο έντονη η έκφραση τους στην καθημερινότητα και στις επαφές σας με τους άλλους. Ο Άρης δείχνει και τη φιλοδοξία και αν μη τι άλλο θα είστε ιδιαίτερα φιλόδοξοι είτε στα επαγγελματικά είτε στα θέματα σπουδών θέλοντας να πατήσετε σε νέες κορυφές και η αλήθεια είναι ότι θα τα καταφέρετε, γιατί θα το κυνηγήσετε με όλη σας τη δύναμη. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 θα σας δώσει μια πρώτη γεύση από την επιρροή του Άρη, καθώς σχηματίζει τετράγωνο με το φεγγάρι αυτό κάνοντας πιο έντονες τις εξελίξεις τόσο στο μέτωπο των επαγγελματικών όσο και του σπιτιού. Νέα και φιλόδοξα ξεκινήματα σας περιμένουν στο τέλος του καλοκαιριού ή κάποιες αλλαγές χωροταξικές, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Μάιο. Εν κατακλείδι, ο Αύγουστος… σας μοιάζει! Απρόβλεπτος, ευμετάβλητος, κυκλοθυμικός. Άρα θα κρατήσει το ενδιαφέρον σας και θα σας ιντριγκάρει.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Όπως φαίνεται τις συναισθηματικές μεταπτώσεις δεν θα τις γλιτώσετε τον Σεπτέμβριο, αλλά τουλάχιστον δεν πρόκειται να βαρεθείτε αυτό τον μήνα! Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με έντονες τις ανάγκες της επαφής με τους άλλους, με κοινωνικότητα, αφορμές για να βρεθείτε με φίλους, να κάνετε νέες γνωριμίες με την αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία στις 3/9 δίνοντας παράταση στο καλοκαίρι. Η όψη αυτή θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές μέσα στο δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου διαφοροποιώντας όμως τις εξελίξεις. Βλέπετε τη δεύτερη φορά στις 19/9 και οι δυο πλανήτες θα είναι ανάδρομοι και ίσως έχετε δεύτερες σκέψεις για ανθρώπους που μπήκαν το τελευταίο διάστημα στη ζωή σας είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Στις 5/9 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στην Παρθένο και θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικεία σας πρόσωπα, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις εξόδους, τις παρέες και τις γνωριμίες. Θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκουράζεστε σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τον χώρο που διαμένετε και να τον ομορφύνετε, και να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που είστε συναισθηματικά δεμένοι. Στις 9/9 ο κυβερνήτης σας Ερμής γίνεται στάσιμος για να γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος αρχικά στον Ζυγό μέχρι τις 23/9 και κατόπιν στην Παρθένο μέχρι τις 2/10 που θα επιστέψει στην ορθή του πορεία. Στην ανάδρομη φάση του στον Ζυγό μπορεί να αισθανθείτε ότι οι ανάγκες σας δεν καλύπτονται σε μια ερωτική σχέση, ή μπορεί να υπάρχει μια απόσταση με τον σύντροφό σας χωρίς απαραίτητα να έχει συμβεί κάτι. Από την άλλη, μπορεί να κάνει την επανεμφάνιση του με ένα μήνυμα, μια αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας-μία πρώην κι αυτό να σας δημιουργήσει μια προσωρινή συναισθηματική αναταραχή. Στις 10/9 ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στους Ιχθύς στον τομέα της καριέρας κι αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχετε επαγγελματικές εξελίξεις αυτές τις μέρες ή μεγαλύτερο άγχος για μια αλλαγή στη δουλειά. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 16/9 μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις ή ασυμφωνίες και ένταση σε μια σχέση, ακόμη και στο οικογενειακό περιβάλλον, αν φερθείτε παρορμητικά. Γενικώς τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Η Νέα Σελήνη στις 26/9 μπορεί να φέρει κάποια εξέλιξη αν είστε γεννημένοι τον Μάιο σε θέματα ερωτικών σχέσεων, ή μπορεί να προκύψει μια εγκυμοσύνη αν το επιθυμείτε. Ακόμη είναι μια θετική Νέα Σελήνη για τα δημιουργικά σας σχέδια και για να προωθήσετε τη δουλειά και τα ταλέντα σας. Κυρίως σας υπενθυμίζει αυτό το φεγγάρι ότι η ζωή δεν είναι μόνο ευθύνες, υποχρεώσεις και βάρη, αλλά και διασκεδαστικές δραστηριότητες, χαρά, ευχάριστες επαφές με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Με κάποιο τρόπο ξυπνά το παιδί που κρύβετε μέσα σας που του αρέσει να περνά καλά. Στις 29/9 η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και προετοιμάζει ευχάριστες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως επιθυμείτε τον Σεπτέμβριο στις σχέσεις σας, θα έχετε την ευκαιρία σας να τα διορθώσετε τον άλλο μήνα.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά ο Οκτώβριος, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία στις 2/10 και θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας βάζοντας μια τελεία σε παρεξηγήσεις, μπερδέματα, ασυμφωνίες. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα και ουσιαστικά μέχρι τις 22/10 το σύμπαν σας στρώνει ένα κόκκινο χαλί για να διαβείτε και να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η περίοδος που Ήλιος και Αφροδίτη θα συμπορεύονται μαζί στον Ζυγό μέχρι τις 22/10 θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική, δημιουργική και ικανοποιητική σε πολλά επίπεδα και μάλιστα πολύ ευνοϊκή και για την ερωτική σας ζωή. Η Πανσέληνος στις 9/10 φέρνει τα θέματα της συλλογικής δουλειάς, της ομάδας, των φίλων και των συνεργατών σε πρώτο πλάνο και ρίχνει φως στον τρόπο που δουλεύετε ή συνυπάρχετε με τους άλλους στη ζωή σας. Μπορεί να νιώσετε ότι συντονίζεστε καλύτερα με κάποιους ανθρώπους και να θέλετε να πάρετε απόσταση από κάποιους άλλους. Αυτό δεν πρέπει να σας προβληματίζει όμως. Αν δεν αγαπάτε ή δεν αντέχετε κάποια άτομα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιμένετε να τα έχετε δίπλα σας. Ούτε εσείς περνάτε καλά ούτε εκείνοι. Καθώς ο Ερμής έρχεται για τρίτη φορά κόντρα με τον Δία μέσα στο φθινόπωρο, με κάποιο τρόπο σας βοηθά να κατασταλάξετε τόσο στα σχέδια που έχετε για το μέλλον, όσο και για τα άτομα τα οποία θέλετε να είναι δίπλα σας και να αποτελούν τη δική σας «ομάδα» που μαζί θα καταφέρετε να φτάσετε στην επιτυχία. Μέχρι τις 22/10 λίγα είναι αυτά που μπορεί να σας προβληματίσουν και σίγουρα πολλά περισσότερα αυτά που θα βοηθήσουν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, γι’ αυτό πρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως αυτό το διάστημα. Στις 25/10 έρχεται η πρώτη έκλειψη που αφορά τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σε θέματα υγείας αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Εσείς πιθανώς να έχετε αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο, ή αν το ζητούμενο είναι μια νέα δουλειά να το επιτύχετε. Ακόμη, είναι μια θετική έκλειψη αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στις ρουτίνες της περιποίησης της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς από τις 28/10 μέχρι τις 20/12 θα βοηθήσει σε θέματα καριέρας. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο σας στις 30/10 μπορεί να φέρει κάποια απρόβλεπτα γεγονότα τον επόμενο μήνα. Μέχρι τότε γιορτάστε κάθε μέρα του Οκτωβρίου!

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Πολύτιμα μαθήματα μπορεί να σας δώσει ο Νοέμβριος, καθώς σας βάζει σε μια διαδικασία εξέλιξης. Και η εξέλιξη καλώς ή κακώς έρχεται μέσα από άβολες καταστάσεις, προβλήματα ή διαφωνίες. Όταν όλα πάνε καλά, απλώς απολαμβάνουμε ό,τι μας συμβαίνει. Οι δυσκολίες είναι αυτές που χτίζουν τον χαρακτήρα μας και δυναμώνουν την προσωπικότητα μας. Με ανάδρομο τον Άρη στο ζώδιο σας από τις 30/10 και μέχρι τις 12/01/23 καταλαβαίνετε ότι θα έχετε ένα αυξημένο μερίδιο άγχους και απαιτήσεων στην καθημερινότητα σας. Θα πρέπει να μάθετε να μην παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά και φυσικά να ξεπερνάτε τις όποιες απογοητεύσεις, αναστατώσεις ή παρεξηγήσεις προκύπτουν παίρνοντας απόσταση. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα σας καλεί να εστιάσετε περισσότερο στα θέματα της δουλειάς, αλλά και της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, καθώς Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται στον Σκορπιό μέσα σε αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σας. Ένα σημείο απαιτητικό μέσα στον μήνα είναι η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 8/11. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα απρόβλεπτη έκλειψη που σας επηρεάζει κυρίως σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο. Καθώς η έκλειψη θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, μπορεί να προκύψει μια ξαφνική εξέλιξη ή αποκάλυψη σε μια κατάσταση ή σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Με την έκλειψη αυτή μπορεί να απαλλαχθείτε από ένα εμπόδιο στη ζωή σας όμως. Θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο, τα κουτσομπολιά και να έχετε ως προτεραιότητα την υγεία σας αυτές τις μέρες. Μην επιβαρύνετε το πρόγραμμα σας με χιλιάδες δραστηριότητες φτάνοντας σε υπερκόπωση. Το να ξεκουράζεστε, να κοιμάστε, να χαλαρώνετε είναι απαραίτητο αυτό τον μήνα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις σχέσεις σας, καθώς η Αφροδίτη από τις 16/11, ο Ερμής από τις 17/11 και ο Ήλιος από τις 22/11 θα περάσουν στον Τοξότη τονώνοντας την κοινωνική σας ζωή. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα φίλο, τον σύντροφό σας, έναν συνεργάτη και να σχεδιάσετε από κοινού τα επόμενα βήματα σας. Η Νέα Σελήνη στις 24/11 στον Τοξότη είναι σπουδαία επιρροή κι αν είστε γεννημένοι-ες στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να προκύψει ένας νέος έρωτας, μια νέα συνεργασία ή απλώς το ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου εμπειριών σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Νοέμβριος 2022

Πριν αναλύσω τις αστρολογικές ιδιαιτερότητες του Νοεμβρίου, πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι βαδίζουμε προς το τέλος μιας εποχής και την ανατολή μιας άλλης που θα έρθει με τις σημαντικές πλανητικές αλλαγές του 2023. Με κάποιο τρόπο οι δυο τελευταίοι μήνες του 2022 είναι η αρχή του τέλους ενός κύκλου που άνοιξε στην πραγματικότητα το 2008. Σε πλανητικό επίπεδο άλλωστε όλα εκεί παραπέμπουν… στο κλείσιμο ενός μεγάλου κεφαλαίου. Τον Νοέμβριο, ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, ο Δίας θα περιδιαβαίνει τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και ο Πλούτωνας τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου. Στη νέα χρονιά ο Δίας θα επιστρέψει στον Κριό, οι εκλείψεις θα ξεκινήσουν στον άξονα Κριού-Ζυγού, ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύς και ο Πλούτωνας θα κάνει την πρώτη του πτήση στον Υδροχόο. Με κάποιο τρόπο το σύμπαν μας καλεί να δώσουμε κι εμείς τέλος σε ό,τι δεν μας επιτρέπει να εξελιχτούμε, σε αδιέξοδες σχέσεις, συνεργασίες, δουλειές. Κάποια «αντίο» φαίνεται ότι θα είναι αναπόφευκτο να ειπωθούν αυτό τον μήνα, ιδιαίτερα κοντά στη δεύτερη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου, μια Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο που σχηματίζεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 8/11. Κυβερνήτης της έκλειψης είναι η Αφροδίτη που την ίδια μέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, δείχνοντας ότι για άλλη μια φορά θα εστιαστούμε στα θέματα των σχέσεων, αλλά και των οικονομικών, αφού αυτά θα μας προβληματίζουν περισσότερο. Η σύνοδος της έκλειψης με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει ξαφνικά και απρόσμενα προβλήματα που αφορούν στις επικοινωνίες, την τεχνολογία ή και πολιτικές και κοινωνικές αστάθειες. Η έκλειψη αυτή αν μη τι άλλο είναι απρόβλεπτη στις επιδράσεις της. Όμως μέσα σε ένα μήνα που έχει αρκετά απαιτητικές όψεις, υπάρχουν κι αυτές που γλυκαίνουν τη διάθεση μας, βγάζουν από μέσα μας πιο ρομαντικά συναισθήματα και ενισχύουν την αισιοδοξία μας, όπως το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Δία στους Ιχθύς ή τα τρίγωνα του Ερμή και του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία και τον Ποσειδώνα. Τόσο η Αφροδίτη από τις 16/11 όσο ο Ερμής από τις 17/11 θα προχωρήσουν στον αισιόδοξο Τοξότη μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, δημιουργώντας προϋποθέσεις καλύτερης διάθεσης και διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη τα ξημερώματα της 24ης Νοεμβρίου σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη μας ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας και μας κάνει πιο πρόθυμους να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και όχι να στεκόμαστε στις λεπτομέρειες. Το κλειδί στο να περάσουμε καλύτερα τον Νοέμβριο είναι να αποδεχτούμε ότι κάποια πράγματα δεν είναι στον έλεγχό μας και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ό,τι πραγματικά ελέγχουμε εμείς οι ίδιοι. Η αισιοδοξία και η θετική στάση στα απρόοπτα του Νοεμβρίου θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον Δεκέμβριο με επιτυχία.

[...]