Δίδυμοι ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2023

Καλό μήνα! Το πρώτο μέρος του Ιανουαρίου θα σας φανεί δύσβατο από πολλές απόψεις, καθώς συνεχίζονται οι ανάδρομες πορείες του κυβερνήτη σας Ερμή μέχρι τις 18/01 στον Αιγόκερω και του Άρη στο ζώδιο σας μέχρι τις 12/01. Κι ενώ ο μήνας ξεκινά απαιτητικά, στην πραγματικότητα στρώνει τον δρόμο για να εισπράξετε μεγαλύτερη επιτυχία και ικανοποίηση στην πορεία του. Ήδη από το τέλος Οκτωβρίου του 2022 που ο Άρης γύρισε σε ανάδρομη πορεία σας απογοήτευσε σε μεγάλο βαθμό, καθώς ο αρχικός ενθουσιασμός για μια κατάσταση είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά μπορεί να ξεφούσκωσε, εξαιτίας των εμποδίων που μπορεί να αντιμετωπίσατε ή καταστάσεων που δεν ήταν στο χέρι σας να επιλύσετε. Στις 12/01 ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία και είστε έτοιμοι να πατήσετε γκάζι και να σημειώσετε πρόοδο. Όταν επιστρέψει κι ο κυβερνήτης σας Ερμής σε ορθή πορεία στις 18/01, τότε τα βήματα θα γίνουν άλματα και θα καταφέρετε να αποζημιωθείτε για τους μήνες στασιμότητας ή δυσκολιών που αντιμετωπίσατε στο τέλος της χρονιάς. Οι πρώτες 18 ημέρες μπορεί να εξαντλήσουν την υπομονή σας, γιατί θα υπάρχουν καθυστερήσεις, μπερδέματα, τεχνικά προβλήματα σε μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς, αλλά και περισσότερα νεύρα ή ανέκφραστος θυμός. Στο ξεκίνημα του μήνα θα επηρεαστείτε κι από την Πανσέληνο στις 07/01 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, που δημιουργεί μεγαλύτερη ανασφάλεια σε σχέση με τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας. Ίσως χρειάζεται να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις και να προσαρμόσετε διαφορετικά τις ανάγκες στην καθημερινότητα σας προκειμένου να νιώσετε ασφαλείς. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά μπροστά σε μεγάλα έξοδα ή πιθανώς κάποια πηγή εσόδων να εκλείψει. Μην πανικοβάλλεστε, γιατί η πορεία του Ιανουαρίου θα είναι πολύ διαφορετική. Σημαντικός παράγοντας εύνοιας και το μαξιλαράκι στα δύσκολα θα είναι τόσο η Αφροδίτη από τον Υδροχόο μετά τις 03/01, αλλά ακόμη περισσότερο η Νέα Σελήνη στις 21/01 στον φιλικό σας Υδροχόο που σχηματίζει ακριβείας όψη με τον Δία στον Κριό, την όψη των ευκαιριών. Με την αισιόδοξη αυτή Νέα Σελήνη θα καταφέρετε να κάνετε τις εκκινήσεις που ονειρεύεστε, θα δεχτείτε μεγαλύτερη στήριξη από το περιβάλλον σας και θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία σε σπουδές, επαγγελματικά, νομικές υποθέσεις, αλλά και ταξίδια.

Καλό μήνα Δίδυμοι μου! Ο Φεβρουάριος αποτελεί μια πιο ευχάριστη εκδοχή του Ιανουαρίου, καθώς δεν θα έχουμε τις ενοχλητικές ανάδρομες πορείες πλανητών που σας ζόρισαν τον προηγούμενο μήνα. Ο Άρης θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο ζώδιο σας απαιτώντας να έχετε τον έλεγχο στη ζωή σας και να σημειώσετε πρόοδο. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου είναι πιο απαιτητικό και έντονο, τόσο εξαιτίας της Πανσελήνου στον Λέοντα όσο και εξαιτίας του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Άρη. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί στις σχέσεις σας (κυρίως με συνεργάτες, ανωτέρους, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις) αυτό το Σαββατοκύριακο αν δεν θέλετε να κάνετε ανεπανόρθωτη ζημιά. Παρορμητικές αποφάσεις και δράσεις καλύτερα να αποφευχθούν και φυσικά αποφύγετε να μοιραστείτε μυστικά που ίσως σας εμπιστευθούν κάποιοι. Ενδεχομένως με αυτό το φεγγάρι να σας αποκαλυφθεί κάτι που δεν γνωρίζατε και να σας προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Με τον Ήλιο μέχρι τις 18/02 και τον Ερμή από τις 11/02 στον Υδροχόο μέχρι το τέλος του μήνα στον τομέα των σπουδών, των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων, των σχέσεων με ξένους και εξωτερικό, των εκδόσεων, των ταξιδιών, των νομιμοποιήσεων και των νομικών θεμάτων, φαίνεται ότι θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σε αυτούς τους τομείς ή θα έχετε κάποιες εξελίξεις. Δεν αποκλείεται να κανονίσετε κι ένα ταξιδάκι είτε για τις Απόκριες είτε και για αργότερα. Σε γενικές γραμμές θα είναι ένας πιο αισιόδοξος μήνας για σας, χωρίς απαραίτητα να αλλάζει κάτι στις γενικές συνθήκες. Καλώς ή κακώς τον Φεβρουάριο δεν αλλάζουν πολλά από τις βασικές επιρροές, αλλά η αλλαγή ζωδίου για την Αφροδίτη την 20η Φεβρουαρίου που περνά στον Κριό, ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σας, θα διευκολύνει πολύ τις επαφές με φίλους και τη συναισθηματική σας ζωή. Αν θέλετε να ολοκληρώσετε μια συμφωνία, να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, προσπαθήστε να το κάνετε μετά τις 20/2. Ακόμη και στον οικονομικό τομέα ο Φεβρουάριος θα σας χαμογελάσει κάπως πιο εύκολα. Η Νέα Σελήνη στις 20/2 στους Ιχθύς δείχνει μια χωροταξική αλλαγή είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου. Μπορεί όμως να υπάρχουν και εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικά ή η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να κρατήσει για χρόνια.

Για τις ευνοϊκές και τις δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου πατήστε εδώ.

Όλα για την καριέρα είναι το μότο του Μαρτίου και όχι μόνο φυσικά αυτού του μήνα, αλλά σχεδόν και των επόμενων 3 χρόνων, καθώς ο Κρόνος θα λάβει θέση στο Μεσουράνημα σας, στον τομέα της καριέρας και της κατεύθυνσης της ζωής σας γενικότερα μέχρι το 2026. Είναι η στιγμή να καθίσετε στο τιμόνι του οδηγού της ζωής σας και να πατήσετε γκάζι προκειμένου να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Αναλυτικά για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αν έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους διαβάστε την επιρροή του πατώντας εδώ. Μαζί με τον Κρόνο που στις 07/03 θα περάσει στους Ιχθύς, θα συμπορεύονται στον ίδιο τομέα ο Ήλιος μέχρι τις 20/03 και ο Ερμής από τις 03/03 μέχρι τις 18/03. Τον Μάρτιο η δράση σας θα είναι ορατή σε όλους, ιδίως στον τομέα που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά, κι αυτό μπορεί να σας φέρει προτάσεις ή και νέα πρότζεκτ. Θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους προϊσταμένους και τους ανωτέρους σας, όπως και τους ανταγωνιστές σας. Παρόλα αυτά, καθώς το ίδιο διάστημα θα είναι ενεργός ο Ποσειδώνας και σε κόντρα με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σας σε αυτή την παρατεταμένη του επιρροή, μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σχετικά με τους στόχους σας. Κοντά στις 16/03 που σχηματίζεται η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα και ταυτόχρονα το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με τη φήμη σας, καθώς μπορεί εύκολα να υπάρχουν είτε κουτσομπολιά είτε κάποιο άτομο που θα προσπαθήσει κάπως να σαμποτάρει την πρόοδο σας. Μη δώσετε δικαιώματα μπαίνοντας σε παρασκηνιακές δράσεις και συζητήσεις και μην αντιδράτε σπασμωδικά σε οποιαδήποτε πρόκληση. Ο Ποσειδώνας βέβαια κάνει πιο δυνατή τη διαίσθηση σας και θα μπορείτε να διακρίνετε ενστικτωδώς ποιος θέλει να σας «κατεβάσει». Το να αντιδράσετε με θυμό και χωρίς φίλτρα δεν θα βοηθήσει να βρείτε το δίκιο σας. Εδώ θα βοηθήσει πολύ ο Κρόνος, καθώς μπορείτε να αποφύγετε τα δύσκολα βάζοντας σθεναρά όρια, αποδεικνύοντας με πράξεις και όχι λόγια αυτά που θέλετε. Πολύ σύντομα τα πράγματα θα κατευναστούν και θα γλιτώσετε από πολλά ζόρια. Κοιτάξτε τη δουλειά σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας και μην ανησυχείτε, γιατί τίποτε δεν μπορεί να σας σταματήσει. Η έξοδος του Άρη από το ζώδιο σας μετά τις 25/03 θα διώξει το πολύ άγχος, την αγωνία για την εξέλιξη μιας κατάστασης ή σχέσης και θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά για τη δράση σας από κει και κάτω. Ακόμη κι η νέα θέση του Πλούτωνα από τον Υδροχόο θα είναι πιο βοηθητική προς το ζώδιο σας και υποστηρικτική. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση φίλων, συνεργατών και θα σας δοθούν ευκαιρίες να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε σημαντικές γνωριμίες.

Καλό μήνα Δίδυμοι μου! Ετοιμαστείτε να κάνετε κάποια όνειρα σας πραγματικότητα τον Απρίλιο. Το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, την περίοδο που Ήλιος και Δίας θα συμπορεύονται στο ζώδιο του Κριού, θα έχετε απίστευτη ενέργεια, δυναμισμό και έντονη επιθυμία να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας! Τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη σας και την πρόοδο, αρκεί βέβαια να κινητοποιηθείτε κι εσείς και να αδράξετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται! Το κλειδί τις πρώτες ημέρες του Απριλίου είναι η υπομονή και η επιμονή, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στο γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου στις 03/04. Αυτό μπορεί προσωρινά να σας δώσει μια αίσθηση στασιμότητας, αλλά δεν πρέπει να το δείτε αρνητικά. Αντιθέτως θα πρέπει να προσέξετε πιο πολύ τις λεπτομέρειες, να είστε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα σας και να μη βιάζεστε. Στις 05/04 σχηματίζεται το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο. Ο Κρόνος ήδη από τον προηγούμενο μήνα βρίσκεται στον τομέα της καριέρας και με την όψη αυτή που σχηματίζει ο Ερμής θα βοηθηθείτε να ξεκαθαρίσει το μυαλό σας σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους και η κρίση σας θα είναι άριστη. Καλή μέρα αν θέλετε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, μια συμφωνία. Στις 06/04 η Πανσέληνος στον φιλικό σας Ζυγό σας ωθεί να δείτε τις ανάγκες της προσωπικής σας ζωής. Αν είστε μόνοι-ες ενδεχομένως να τη βιώσετε λίγο πιο δύσκολα. Όμως το σύμπαν δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους, καθώς στις 11/04 παίρνει θέση στο ζώδιο σας η Αφροδίτη και θα σας προσφέρει βοήθεια σε φιλικές, ερωτικές και κοινωνικές σχέσεις. Μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες και μάλιστα την πιο διασκεδαστική περίοδο του Πάσχα. Στις 11/04 και 12/04 κρύβονται οι πιο τυχερές μέρες του μήνα με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και τη σύνοδο Ήλιου-Δία. Πιθανώς κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Ή μπορεί μια φιλική σχέση που ξεκινά χαλαρά να μεταμορφωθεί σε μια παθιασμένη ερωτική ιστορία στη συνέχεια. Θέλετε μια προαγωγή, θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση στη δουλειά ή ακόμη να φύγετε από μια υπάρχουσα εργασία και να πάτε αλλού; Όλα αυτά τα σενάρια μπορεί εύκολα να γίνουν πραγματικότητα μέσα στο επόμενο διάστημα. Η σύνοδος Ήλιου-Δία μπορεί να φέρει ευκαιρίες να ανοίξετε επαγγελματικά τα φτερά σας και να έχετε μια απίστευτη πρόταση, επιτυχία, αναγνώριση. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα, επαγγέλματα στη σόουμπιζ, μπορεί να κάνετε τη διαφορά αυτό το μήνα. Ακόμη είναι πιθανό να έχετε επιτυχία στους στόχους σας, στις σπουδές, σε θέματα γάμου, οικογένειας και σπιτιού. Αξιοποιήστε το διάστημα μέχρι τις 20/04 για διαπραγματεύσεις, υπογραφές, συμφωνίες, επίσημες δεσμεύσεις, καθώς μετά ξεκινά ο ανάδρομος Ερμής. Στις 20/4 η πρώτη έκλειψη της χρονιάς είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στον Κριό φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον έρωτα, τη δημιουργία, τους νέους στόχους και τους φίλους. Είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική έκλειψη για σας, που σας ωθεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο και να κρατήσετε στη ζωή σας όλους όσοι εναρμονίζονται με τις αξίες και το ήθος σας.

Στις 20/4 ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο και κάνει την περίοδο μέχρι την εκκίνηση των δικών σας γενεθλίων πιο άτονη σε φυσικό επίπεδο, γι’ αυτό πρέπει να προστατεύετε την ενέργεια σας και την καλή σας υγεία.

Για τις ερωτικές προβλέψεις του Απριλίου πατήστε εδώ.

Ο μήνας ξεκινά με τεράστια έμφαση στον 12ο Ηλιακό σας οίκο που όλα γίνονται λίγο πιο μυστικά, πιο παρασκηνιακά και σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά σιγά σιγά θα βγείτε στο φως καθώς θα ξεκινήσουν τα γενέθλια σας. Μέχρι τις 21/05 ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σας Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 15/05 κι ορθόδρομος μετά, ο Ουρανός, αλλά και ο Δίας μετά τις 16/05, θα βρίσκονται στο ουδέτερο προς το δικό σας ζώδιο του Ταύρου δημιουργώντας μεγαλύτερο στρες στην καθημερινότητα σας, αλλά και καθυστερήσεις, αναβολές, μικροπροβλήματα στην επικοινωνία και αργούς ρυθμούς σχεδόν παντού. Προσπαθήστε να μην ανησυχείτε υπερβολικά και κάντε οικονομία δυνάμεων, διατηρώντας τα υψηλά επίπεδα της ενέργειας σας για το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου που θα έχουν ξεκινήσει τα γενέθλια σας με καλύτερους οιωνούς. Στο διάστημα αυτό της… αναμονής των εξελίξεων δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, στη φροντίδα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, στον ύπνο, στη χαλάρωση. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, στην ανάδρομη πορεία του ο κυβερνήτης σας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση, να έχετε αντικρουόμενες σκέψεις σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε, ενώ χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στα ταξίδια, γιατί μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα ή προσωρινά εμπόδια. Στις 05/05 σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στον Σκορπιό. Πρόκειται για μια ισχυρή σε συναισθηματικό επίπεδο έκλειψης Σελήνης – Πανσέληνος που αφορά κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο και προοιωνίζει αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, στην καθημερινότητα της δουλειάς ή και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ακόμη σας προτρέπει να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Την πρώτη εβδομάδα του μήνα η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο σας δημιουργώντας πιο ευχάριστες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή, στις σχέσεις και στις δοσοληψίες σας. Στις 07/05 η Αφροδίτη αποχωρεί από το ζώδιο σας και προχωρά στον Καρκίνο δίνοντας έμφαση στον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να αυξήσετε τα έσοδα σας, μολονότι μπορεί να σας ανοίξει η όρεξη και για αγορές για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, το σπίτι σας ή για να κάνετε δώρα. Μετά τις 15/05 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία θα νιώσετε μεγαλύτερη ανακούφιση και θα καθαρίσει το μυαλό σας από τη σύγχυση και τα μπερδέματα. Η είσοδος του Δία στις 16/05 στον Ταύρο λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος για το ζώδιο σας και βοηθά να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας με τη βοήθεια κάποιων ατόμων που ίσως δεν γνωρίζετε ακόμη. Ενδεχομένως το όνομά σας να συζητηθεί παρασκηνιακά προκειμένου να σας αναθέσουν κάτι. Για σας θα είναι μια περίοδος που θα ενισχυθεί το πνευματικό στοιχείο, ενώ μπορείτε να καταφέρετε μέχρι τον Μάιο του 2024 να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σας. Εξαιρετική περίοδος και για ψυχοθεραπεία. Η Νέα Σελήνη στις 19/05 επίσης στο ζώδιο του Ταύρου είναι βοηθητική για να προσγειωθείτε λίγο και να αναλάβετε πειθαρχημένη δράση στα θέματα της φυσικής κατάστασης και υγείας. Από την άλλη μπορεί για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο να υπάρξει μια περίοδος μεγαλύτερο παρασκηνίου. Στις 20/05 ο Άρης προχωρά στον φιλικό σας Λέοντα, δίνοντας μια έντονη κινητικότητα στις επόμενες εβδομάδες σε θέματα σπουδών, δουλειάς, προώθησης της εργασίας σας, ταξιδιών. Στις 21/05 προσέξτε λίγο περισσότερο οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου σας σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, αλλά και στις μετακινήσεις σας με την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα. Στις 21/05 θα ξεκινήσουν τα φετινά σας γενέθλια. Την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου ο Ήλιος θα έρθει σε κόντρα με τον Κρόνο στους Ιχθύς απαιτώντας να είστε γειωμένοι και συγκεντρωμένοι στις επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις σας. Είστε ικανοί για πολλά και μεγάλα πράγματα, αλλά θα εξαρτηθεί από τη δική σας προθυμία να δουλέψετε σκληρά.

Τα φετινά σας γενέθλια υπόσχονται εξαιρετικές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, πιο υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, έντονη κοινωνικότητα και πολλές επαφές σε καθημερινό επίπεδο με φίλους και συνεργάτες. Με το που θα βγει από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του ο κυβερνήτης σας Ερμής την 1η Ιουνίου θα αρχίσετε να νιώθετε πολύ πιο ανάλαφροι και σε ψυχολογικό επίπεδο, πιο θετικοί, αλλά και πιο πρόθυμοι να εκφράσετε όσα σκέφτεστε και σχεδιάζετε. Όταν δε περάσει στο δικό σας ζώδιο στις 11/06, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αναπτύξετε τους στόχους σας και να κάνετε τα νέα ξεκινήματα που μπορεί να καθυστερούσαν το προηγούμενο διάστημα. Οι ρυθμοί από κει και κάτω θα είναι σαφώς πιο γρήγοροι και θα υπάρχει έντονη κινητικότητα σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δοσοληψίες, επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια. Τον Ιούνιο θα νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά, περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα έχετε λιγότερο στρες στο μεγαλύτερο διάστημα του και το πιο σημαντικό μια ξεκάθαρη κατεύθυνση σε αυτά που επιδιώκετε τόσο από τον εαυτό σας όσο κι από τους άλλους. Σε αυτό θα βοηθήσει και η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα) στις 02/06. Μια ιδιαίτερα έντονη στιγμή του Ιουνίου για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας θα είναι στη διάρκεια της Πανσελήνου στις 04/06, που πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Μπορεί με αυτό το φεγγάρι να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα που αφορούν στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις σχέσεις στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι η στιγμή να δείτε κατά πόσο έχει μέλλον μια σχέση ή μια συνεργασία, αν πραγματικά ταιριάζετε με το άλλο πρόσωπο, αν έχετε τις ίδιες αξίες και επιθυμίες στην κοινή σας ζωή. Ίσως κάποιες αλλαγές να κρίνονται απαραίτητες με αυτό το φεγγάρι, αφού θα δείτε με μια φρέσκια οπτική τις σημαντικές σας σχέσεις. Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα με την είσοδο της Αφροδίτης στον φιλικό σας Λέοντα, στο ζώδιο που βρίσκεται ήδη ο Άρης. Η Αφροδίτη θα παραμείνει για 4 ολόκληρους μήνες κατά παρέκκλιση σε αυτό το ζώδιο μέχρι τον Οκτώβριο, αφού μέρος της παραμονής της θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 22/07 μέχρι τις 04/09. Αν μη τι άλλο το σύμπαν υπόσχεται να σας φέρει περισσότερη χαρά, αισιοδοξία, αλλά και ευτυχία σε πολλούς τομείς και σίγουρα ένας από αυτούς είναι η ερωτική σας ζωή σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα σας υποστηρίζει σθεναρά φέρνοντας βοήθειες και εύνοιες από φίλους, συνεργάτες και ομοϊδεάτες, δίνοντας έμφαση στη συλλογική δουλειά και στους νέους σας στόχους. Αφροδίτη και Άρης μέσα στον τομέα της επικοινωνίας βοηθούν να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας πιο άνετα και οι άλλοι να είναι δεκτικοί απέναντι σας. Με τον Ερμή από τις 11/06 μέχρι τις 27/06 στο ζώδιο σας θα είστε αεικίνητοι γεμάτοι περιέργεια για νέες γνώσεις και νέες εμπειρίες, ενώ θα ψάχνετε τις ευκαιρίες να κάνετε εκδρομές και ταξιδάκια. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας θα επιστρέψει ανάδρομος στον Αιγόκερω και οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου για το υπόλοιπο της χρονιάς θα πρέπει να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή δύσκολα κεφάλαια σε σχέσεις. Στις 18/06 η Νέα Σελήνη του Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας και μπορεί να φέρει κάποια αποκαλυπτικά στοιχεία αναφορικά με τα επαγγελματικά σας. Το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει και κάποια σύγχυση σχετικά με την επαγγελματική σας κατεύθυνση, γι’ αυτό μη βιαστείτε εκείνες τις μέρες να δεσμευτείτε σε κάτι πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/06 είναι η μαγική στιγμή που ξεκινά και ουσιαστικά το καλοκαίρι και ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο στον τομέα των οικονομικών. Μαζί με τον κυβερνήτη σας Ερμή, που θα εισέλθει επίσης στον Καρκίνο στις 27/06, θα βοηθήσουν να οργανωθείτε καλύτερα στα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών σας. Ο Ιούνιος είναι σίγουρα από τους καλύτερους μήνες του καλοκαιριού για σας, γι’ αυτό κοιτάξτε να τον εκμεταλλευτείτε δεόντως.

Για να μάθετε ποιες είναι οι ευνοϊκές και οι δύσκολες μέρες του Ιουνίου πατήστε εδώ.

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου δεν έχει καμία σχέση με το υπόλοιπο του μήνα, καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 10/07 θα αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα στην καθημερινότητα σας. Η συμβουλή μου είναι να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις πρώτες δέκα ημέρες για να κλείσετε εκκρεμότητες, να προχωρήσετε σε συμφωνίες και δεσμεύσεις προσωπικά κι επαγγελματικά, αλλά και να ασχοληθείτε εκτενώς με τα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 03/07 άλλωστε επηρεάζει αυτό τον τομέα στο ωροσκόπιο σας και σας καλεί να γίνετε πιο πρακτικοί έχοντας τον έλεγχο στο πορτοφόλι σας. Για κάποιους από σας μπορεί να προκύψει τώρα και μια ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση. Στην πορεία του ο Ιούλιος δεν έχει καμία σχέση με τον χαλαρό και τεμπέλικο μήνα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Με τον Άρη στην Παρθένο μετά τις 10/07 οι ρυθμοί θα είναι φρενήρεις, εσείς θα έχετε εκατό διαφορετικά πράγματα να κάνετε κάθε μέρα του και φυσικά πολλούς ανθρώπους στο περιβάλλον σας που θα σας κρατούν παρέα σε όλες τις δραστηριότητες σας ώστε να μιλάτε, να μιλάτε, να μιλάτε. Μετά τις 11/07 στον τομέα της επικοινωνίας θα είναι κι ο κυβερνήτης σας Ερμής και η ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, τα συναισθήματα σας, τη δημιουργικότητα σας θα είναι προτεραιότητα. Θα είστε πιο ανήσυχοι νοητικά, θα θέλετε να αλλάζετε παραστάσεις και φυσικά να κάνετε και τις βόλτες ή τις εκδρομές σας. Ο Ιούλιος σαφώς είναι μήνας που θα έχει κάποιες εντάσεις μερικές μέρες του, διαφορές απόψεων, ασυμφωνίες, ανατροπές στα προγράμματα σας, αλλά όλα θα τα αντιμετωπίσετε με αυτοπεποίθηση και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια. Σημαντικός θα είναι ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας είτε είστε Δίδυμοι είτε έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους. Αυτό τώρα μπορεί να αναλυθεί σε πολλά σενάρια που αφορούν είτε το σπίτι ως χώρο είτε την οικογένεια. Άλλοι μπορεί να αποφασίσετε αλλαγές στη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση του σπιτιού, άλλοι μπορεί να σκέφτεστε μια μετακόμιση ή μπορεί οι συνθήκες να επιβάλλουν να αλλάξετε διεύθυνση, άλλοι να έχετε αλλαγές στη σύνθεση της οικογένειας σας ή να ξεκινάτε τη δική σας οικογένεια.

Η Νέα Σελήνη στις 17/07 στον Καρκίνο βοηθά να πατήσετε καλύτερα στα πόδια σας, να βάλετε τους οικονομικούς σας στόχους σε προτεραιότητα και να επιμεληθείτε τον εαυτό σας και το σπίτι σας. Από την άλλη, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για έξοδα και παρορμητικές αγορές, γι’ αυτό καλό είναι να είστε λίγο πιο πειθαρχημένοι αυτές τις μέρες. Την ίδια μέρα οι δεσμοί της Σελήνης (Κάρμα) προχωρούν στον άξονα Κριού-Ζυγού δημιουργώντας νέα δεδομένα στις προσωπικές, ερωτικές και φιλικές σας σχέσεις και στα θέματα των παιδιών. Αναλυτικά πώς θα επηρεαστείτε από τη νέα θέση του Κάρμα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο στις 20/07 επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο δημιουργώντας τεράστια πίεση είτε σε θέματα καριέρας είτε σε θέματα οικογένειας. Τις μέρες που περιβάλλουν αυτή την ημερομηνία θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όλα υγεία, σχέσεις, δουλειά κι εννοείται να μην πάρετε κανένα ρίσκο. Ένας άλλος τομέας που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα μέσα στον Ιούλιο είναι οι σχέσεις σας, καθώς η Αφροδίτη ανάδρομη μετά τις 23/07 αποκαλύπτει τις σκοτεινές πλευρές του έρωτα. Προσέξτε πολύ πώς επικοινωνείτε στην ερωτική σας ζωή την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης που δημιουργεί μεγαλύτερο στρες στις σχέσεις. Η τάση σας θα είναι να πείτε το λάθος πράγμα στη λάθος στιγμή. Προσέξτε ακόμη και τις φιλικές σας σχέσεις, αλλά και τις σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς και γείτονες. Κάποιοι μπορεί να έχετε τυχαίες συναντήσεις με πρώην σχέσεις ή να λαμβάνετε μηνύματα από το ερωτικό σας παρελθόν.

Ο Αύγουστος δεν έχει καμία σχέση με τον χαλαρό και τεμπέλικο μήνα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Με τον Άρη στην Παρθένο σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος του μέχρι τις 27/08 που θα προχωρήσει στον Ζυγό, οι ρυθμοί θα είναι φρενήρεις, εσείς θα έχετε εκατό διαφορετικά πράγματα να κάνετε κάθε μέρα του και φυσικά πολλούς ανθρώπους στο περιβάλλον σας που θα σας κρατούν παρέα σε όλες τις δραστηριότητες σας, είτε βοηθώντας σας είτε και εκνευρίζοντας σας κάποιες στιγμές. Ειδικά οι πρώτες 22 ημέρες που στον τομέα της επικοινωνίας θα βρίσκονται ο Ήλιος, η Αφροδίτη έστω ανάδρομη και μια Νέα Σελήνη στις 16/08, η ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, τα συναισθήματα σας, τη δημιουργικότητα σας θα είναι προτεραιότητα. Θα είστε πιο ανήσυχοι νοητικά, θα θέλετε να αλλάζετε παραστάσεις και φυσικά να κάνετε και τις βόλτες, τα ταξίδια, τις εκδρομές και τις διακοπές σας. Ο Αύγουστος σαφώς είναι μήνας που θα έχει κάποιες εντάσεις μερικές μέρες του, διαφορές απόψεων, ασυμφωνίες, ανατροπές στα προγράμματα σας όπως στις 02/08 με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου και στις 27/08 με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, αλλά όλα θα τα αντιμετωπίσετε με αυτοπεποίθηση και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια. Σημαντικός αυτό τον μήνα θα είναι και ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας είτε είστε Δίδυμοι είτε έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους. Αυτό τώρα μπορεί να αναλυθεί σε πολλά σενάρια που αφορούν είτε το σπίτι ως χώρο είτε την οικογένεια. Άλλοι μπορεί να αποφασίσετε αλλαγές στη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση του σπιτιού, άλλοι μπορεί να σκέφτεστε μια μετακόμιση, άλλοι να έχετε αλλαγές στη σύνθεση της οικογένειας σας ή να ξεκινάτε τη δική σας οικογένεια. Πιθανώς βέβαια να έχετε κάποιες έγνοιες και για θέματα ατόμων μεγαλύτερων σε ηλικία από το στενό συγγενικό σας περιβάλλον. Χωροταξικές αλλαγές μπορεί φυσικά να προκύψουν με τον Άρη στην Παρθένο, αλλά και με την Πανσέληνο στις 31/08 και στον τομέα της δουλειάς. Ο Αύγουστος για κάποιους από σας θα είναι και μήνας αλλαγών, ακόμη κι αν η αλλαγή προκύψει μόνο μέσα στο μυαλό σας ως ιδέα και δεν εκδηλωθεί ως πράξη ακόμη. Υπάρχει κάτι ανικανοποίητο μέσα σας που θέλει να πάρει απόσταση από τη ρουτίνα και ό,τι κάνετε ήδη και να ανοιχτεί σε νέους ορίζοντες. Από την άλλη, ο Αύγουστος είναι και μήνας περισυλλογής για το ζώδιο σας με τόσους ανάδρομους πλανήτες, που θα σας βάλει σε φάση αναθεώρησης των στόχων σας και των ονείρων σας. Κάποιος στόχος του παρελθόντος μπορεί να μη σας φαίνεται το ίδιο επιθυμητός πια. Μετά τις 23/08 ο κυβερνήτη σας Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία δημιουργώντας κάποια παρατράγουδα στην επικοινωνία, τις γνωστές καθυστερήσεις και αναβολές στην καθημερινότητα σας και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί παντού. Μετά τις 27/08 ο Άρης προχωρά στον Ζυγό στον τομέα του έρωτα και των φλερτ, δημιουργώντας προοπτικές γνωριμιών για τους αδέσμευτους και μεγαλύτερη κινητικότητα σε αυτόν τον τομέα που θα τον διαπιστώσετε τον Σεπτέμβριο πλέον που θα γυρίσει σε ορθή πορεία και η Αφροδίτη. Η Πανσέληνος την τελευταία ημέρα του μήνα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, φέρνοντας δυσκολίες στον άξονα καριέρας-οικογένειας και κάποιες σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν για τη συνέχιση ή μη κάποιας κατάστασης.

Για να μάθετε ποιες είναι οι ευνοϊκές και ποιες οι δύσκολες μέρες του Αυγούστου πατήστε εδώ.

Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και σας ζητά να είστε κι εσείς πιο χαλαροί στην καθημερινότητα σας, να ζείτε την κάθε στιγμή χωρίς να βιάζεστε και σας ενθαρρύνει να έρθετε σε καλύτερη επαφή με τον ίδιο σας τον εαυτό και τις ανάγκες σας, να περάσετε χρόνο με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα, να ασχοληθείτε με το σπίτι διακοσμώντας το ή κάνοντας αλλαγές για να το ομορφύνετε. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζοντας την οικογενειακή σας ζωή αλλά και τα θέματα του σπιτιού ως ακίνητο. Προσπαθήστε να είστε κοντά στα πρόσωπα που νιώθετε άνετα, τακτοποιήστε τον χώρο που μένετε και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό. Ακόμη δώστε ενέργεια και προσοχή σε νέα ξεκινήματα. Φυσικά για ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στη δουλειά ή για μια μετακόμιση προτιμήστε το διάστημα μετά τη Νέα Σελήνη στις 15/09, που θα έχει ολοκληρωθεί και η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Με αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να προκύψει και η ανάγκη μιας μετακόμισης ή της προσαρμογής σας σε νέα περιβάλλοντα σπιτιού ή δουλειάς αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η Αφροδίτη ορθή από τις 04/09 θα σας βοηθήσει να κάνετε επιτυχημένες κινήσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο, σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις, είτε αφορούν την προσωπική σας ζωή είτε την επαγγελματική. Θα έχετε πιο ευχάριστες επαφές με τους άλλους και φυσικά θα ευνοηθούν και οι ερωτικές σας σχέσεις. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης από τον Ζυγό θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός για την προσωπική σας ζωή, ενεργοποιώντας τον 5ο οίκο των φλερτ, του έρωτα και της δημιουργίας. Φανείτε λίγο πιο τολμηροί, μη διστάσετε να κάνετε την πρώτη κίνηση ή να εκφραστείτε δημιουργικά. Η είσοδος του στον Ζυγό κι η φθινοπωρινή ισημερία ενεργοποιεί τη δημιουργική σας πλευρά και ενισχύει την αυτοέκφραση σας! Η Πανσέληνος στις 29/09 στον άξονα Κριού-Ζυγού σας φέρνει πιο κοντά με φίλους και συνεργάτες, ενώ δεν είναι απίθανο ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον να χρειάζεται τη στήριξη σας εκείνες τις μέρες. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχετε κάποια απρόοπτα σε σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες, καθώς τη μέρα της Πανσελήνου έχουμε το τρίτο κατά σειρά τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Θα είναι όμως κάτι περαστικό.

Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, τα χόμπι, η ψυχαγωγία, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, η προβολή της δουλειάς και η φήμη που σας συνοδεύει είναι τα κύρια θέματα του Οκτωβρίου που θα σας απασχολήσουν δεόντως είτε με θετικό είτε μερικές φορές με αρνητικό τρόπο. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή σε μια πιο φιλική θέση, σε σχέση με αυτή που είχε τους τελευταίους δυο μήνες, από τις 05/10 στο ζώδιο του Ζυγού θα βοηθήσει ιδιαίτερα τη διάθεση σας και μέχρι τις 22/10 που θα αλλάξει πάλι ζωδιακό χώρο και θα βρεθεί στον Σκορπιό έχετε θετικές προοπτικές στο κυνήγι του έρωτα, της διασκέδασης και της χαράς. Μέχρι τις 12/10 θα είναι φιλικός προς το ζώδιο σας και ο Άρης από τον Ζυγό χαρίζοντας σας περισσότερη ενέργεια και αισιοδοξία στην καθημερινότητα σας. Παρόλα αυτά, οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί μέχρι τις 12/10 να προβληματιστείτε για μια ερωτική σχέση ή να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια άβολα συναισθήματα, καθώς ο Άρης θα φλερτάρει με τον Πλούτωνα σπρώχνοντας σας στα βαθιά και σκοτεινά νερά των σχέσεων σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 09/10 στην Παρθένο θα δώσει έμφαση στη συνέχεια του μήνα στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και θα κάνετε κάποιες τονωτικές ενέσεις σε διακοσμητικό επίπεδο στο περιβάλλον που μένετε. Αν υπήρχαν θέματα που σας προβλημάτισαν το προηγούμενο δίμηνο σχετικά με ένα ακίνητο ή και με κάποιο στενό συγγενή σας, η Αφροδίτη θα εξομαλύνει λίγο τα πράγματα. Η πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου λαμβάνει χώρα στις 14/10 στο ζώδιο του Ζυγού και είναι ταυτόχρονα φυσικά και Νέα Σελήνη. Η έκλειψη αυτή από τη μια ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα φέρνοντας ευκαιρίες για φλερτ, νέες γνωριμίες κι από την άλλη μπορεί να ξαναφέρνει στο παρόν σχέσεις του παρελθόντος που σας άφησαν ερωτήματα, όπως θα δείτε και στις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις. Σε κάθε περίπτωση σας βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείτε ξανά και ξανά την κατάσταση στην προσωπική σας ζωή και να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να νιώσετε πιο πλήρεις και ευτυχισμένοι. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε. Θέματα που αφορούν στα παιδιά, είτε έχετε είτε προσπαθείτε να αποκτήσετε, θα σας απασχολήσουν επίσης ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου. Από τις 22/10 που ο Ερμής περνά στον Σκορπιό θα διακρίνετε μια στροφή στα θέματα που σας απασχολούν και στις προτεραιότητες σας που θα γίνει ακόμη πιο ευδιάκριτο τον Νοέμβριο. Έτσι τα θέματα της δουλειάς, η καθημερινότητα σας αλλά και τα θέματα της υγείας θα έρθουν σε πρώτο πλάνο. Θα μπείτε σε διαδικασία να γίνετε πιο παραγωγικοί, να ψαχτείτε περισσότερο σε θέματα δουλειάς, κι αν δεν είστε ικανοποιημένοι από αυτό που κάνετε να ψάξετε τις προοπτικές σας σε έναν άλλο χώρο. Με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο από τις 12/10 δεν είναι απίθανο να υπάρχουν και εντάσεις στον χώρο της δουλειάς. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με συνεργάτες ή να υπάρχει πιο έντονος ανταγωνισμός. Ο μήνας τελειώνει με μια έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που θα σας επιτρέψει να διώξετε από μέσα σας βάρη που σας κρατούσαν εγκλωβισμένους στο παρελθόν. Οι γεννημένοι τον Μάιο προσέξτε περισσότερο θέματα υγείας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2023

Πώς θα είναι ο Οκτώβριος αστρολογικά;

Μπαίνουμε στον Οκτώβριο τον μήνα που έρχεται να τα αλλάξει όλα, καθώς έχουμε τη μεγαλύτερη πλανητική κινητικότητα των τελευταίων μηνών και φυσικά τις εκλείψεις της φθινοπωρινής περιόδου που οδηγούν σε δράσεις, πρωτοβουλίες, αλλά και αντιθέσεις όπως και εντάσεις.

Ο Ερμής επιτέλους μετά από 2 μήνες προχωρά παρακάτω στον ζωδιακό

Οι τελευταίοι δυο μήνες χαρακτηρίστηκαν από την πορεία του Ερμή, του πλανήτη της επικοινωνίας, των δοσοληψιών και των μετακινήσεων μας στο ζώδιο της Παρθένου. Για την παρατεταμένη παραμονή του σε αυτό το ζώδιο ευθύνεται η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του από τις 23/08 μέχρι τις 15/09 που δημιούργησε κυριολεκτικά αλαλούμ, αλλά και χαώδεις συνθήκες τόσο στα οδικά δίκτυα όσο και στις επικοινωνίες στη χώρα μας κι όχι μόνο. Η σκιά της ανάδρομης πορείας του διατηρήθηκε μέχρι τις 30/09 παρατείνοντας τα προβλήματα. Όμως στις 05/10 ο Ερμής έχοντας ανακτήσει ταχύτητα προχωρά στο ζώδιο του Ζυγού, δημιουργώντας πιο ευχάριστες συνθήκες στην επικοινωνία και λιγότερα εμπόδια στη δράση μας. Πιο έντονη θα είναι η πορεία του στον Σκορπιό από τις 22/10 που θα μας κάνει ακόμη πιο αποφασιστικούς.

Η Αφροδίτη ξεκολλάει… από τον Λέοντα

Μετά από 4 μήνες, καθώς τόσο διήρκεσε η παραμονή της στον Λέοντα, επιτέλους η Αφροδίτη αλλάζει ζωδιακό χώρο και προχωρά στην Παρθένο από τις 09/10. Στη νέα της θέση δεν ικανοποιείται από μεγάλες υποσχέσεις και κούφια λόγια αλλά μόνο από πράξεις. Θα ευνοήσει περισσότερο Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους σε όλη τη διάρκεια του μήνα.

Οι ανάδρομοι… που γίνονται ορθόδρομοι

Ο Πλούτωνας είναι ο πρώτος από τους αργούς πλανήτες που μπαίνει στον χορό των ορθοδρομήσεων αυτό τον μήνα, καθώς στις 11/10 γυρίζει σε ορθή πορεία. Να σας θυμίσω ότι ήταν ανάδρομος από το τέλος Απριλίου. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με τον θάνατο και την αναγέννηση σε συμβολικό επίπεδο. Ας δούμε με ποιο τρόπο μπορούμε να αναγεννηθούμε λοιπόν και να παρουσιάσουμε μια πιο εξελιγμένη έκδοση του εαυτού μας είτε σε εξωτερικό επίπεδο (εμφάνιση, υγεία, κλπ.) είτε εσωτερικά και ψυχολογικά.

Άρης στον Σκορπιό

Ο μήνας συνεχίζεται με την είσοδο του Άρη στις 12/10 στο παραδοσιακό ζώδιο της διακυβέρνησης του τον Σκορπιό, δίνοντας μας την ευκαιρία να αφοσιωθούμε στους στόχους μας και κυρίως να διακρίνουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον. Για τις επόμενες 6 εβδομάδες ο Άρης από τον Σκορπιό μας καλεί να γίνουμε πιο επίμονοι αλλά πιο αποφασιστικοί.

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη της κάθαρσης και των αλλαγών στον Ζυγό στις 14/10

Η πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου συνδέεται με υψηλή ενέργεια, πάθος, αποφασιστικότητα, πρωτοβουλίες, αλλά ταυτόχρονα και με ένταση, με ανυπομονησία, επαναστατικότητα και ακραίες αλλαγές εξαιτίας της όψης με τον Ουρανό. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα δίνει μια διάσταση «κάθαρσης», αλλά μπορεί στην αρνητική της έκφραση η όψη αυτή να βγάζει στο προσκήνιο ανασφάλειες, εμμονές, κολλήματα. Είναι μια έκλειψη που μας καλεί να κάνουμε αλλαγές στις σημαντικές μας σχέσεις και συνεργασίες. Για κάποιους μπορεί αυτό να σημαίνει μια καινούρια σχέση ή συνεργασία και για άλλους το οριστικό τέλος μιας προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της στη ζωή μας. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι βρίσκονται στο στόχαστρο αυτής της Νέας Σελήνης και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Τελευταία Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 28/10

Πρόκειται για την τελευταία έκλειψη όχι μόνο της φθινοπωρινής περιόδου αλλά και στον συγκεκριμένο ζωδιακό άξονα για τη δεκαετία. Η έκλειψη αυτή αφορά κυρίως τα οικονομικά, τα θέματα ασφάλειας, την πρακτικότητα στη ζωή μας. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου του πρώτου δεκαημέρου. Η αντίθεση της με τον Ερμή και τον Άρη μας κάνει πιο αποφασιστικούς από τη μια, αλλά και πιο παρορμητικούς, ανυπόμονους και γεμάτους ένταση στις σχέσεις μας.

Τα ζώδια που θα κυριαρχήσουν στις εξελίξεις τον Οκτώβριο θα είναι ο Κριός, ο Ζυγός, ο Ταύρος και ο Σκορπιός.

[...]