Δίδυμοι ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2023

Καλό μήνα! Το πρώτο μέρος του Ιανουαρίου θα σας φανεί δύσβατο από πολλές απόψεις, καθώς συνεχίζονται οι ανάδρομες πορείες του κυβερνήτη σας Ερμή μέχρι τις 18/01 στον Αιγόκερω και του Άρη στο ζώδιο σας μέχρι τις 12/01. Κι ενώ ο μήνας ξεκινά απαιτητικά, στην πραγματικότητα στρώνει τον δρόμο για να εισπράξετε μεγαλύτερη επιτυχία και ικανοποίηση στην πορεία του. Ήδη από το τέλος Οκτωβρίου του 2022 που ο Άρης γύρισε σε ανάδρομη πορεία σας απογοήτευσε σε μεγάλο βαθμό, καθώς ο αρχικός ενθουσιασμός για μια κατάσταση είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά μπορεί να ξεφούσκωσε, εξαιτίας των εμποδίων που μπορεί να αντιμετωπίσατε ή καταστάσεων που δεν ήταν στο χέρι σας να επιλύσετε. Στις 12/01 ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία και είστε έτοιμοι να πατήσετε γκάζι και να σημειώσετε πρόοδο. Όταν επιστρέψει κι ο κυβερνήτης σας Ερμής σε ορθή πορεία στις 18/01, τότε τα βήματα θα γίνουν άλματα και θα καταφέρετε να αποζημιωθείτε για τους μήνες στασιμότητας ή δυσκολιών που αντιμετωπίσατε στο τέλος της χρονιάς. Οι πρώτες 18 ημέρες μπορεί να εξαντλήσουν την υπομονή σας, γιατί θα υπάρχουν καθυστερήσεις, μπερδέματα, τεχνικά προβλήματα σε μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς, αλλά και περισσότερα νεύρα ή ανέκφραστος θυμός. Στο ξεκίνημα του μήνα θα επηρεαστείτε κι από την Πανσέληνο στις 07/01 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, που δημιουργεί μεγαλύτερη ανασφάλεια σε σχέση με τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας. Ίσως χρειάζεται να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις και να προσαρμόσετε διαφορετικά τις ανάγκες στην καθημερινότητα σας προκειμένου να νιώσετε ασφαλείς. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά μπροστά σε μεγάλα έξοδα ή πιθανώς κάποια πηγή εσόδων να εκλείψει. Μην πανικοβάλλεστε, γιατί η πορεία του Ιανουαρίου θα είναι πολύ διαφορετική. Σημαντικός παράγοντας εύνοιας και το μαξιλαράκι στα δύσκολα θα είναι τόσο η Αφροδίτη από τον Υδροχόο μετά τις 03/01, αλλά ακόμη περισσότερο η Νέα Σελήνη στις 21/01 στον φιλικό σας Υδροχόο που σχηματίζει ακριβείας όψη με τον Δία στον Κριό, την όψη των ευκαιριών. Με την αισιόδοξη αυτή Νέα Σελήνη θα καταφέρετε να κάνετε τις εκκινήσεις που ονειρεύεστε, θα δεχτείτε μεγαλύτερη στήριξη από το περιβάλλον σας και θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία σε σπουδές, επαγγελματικά, νομικές υποθέσεις, αλλά και ταξίδια.

Καλό μήνα Δίδυμοι μου! Ο Φεβρουάριος αποτελεί μια πιο ευχάριστη εκδοχή του Ιανουαρίου, καθώς δεν θα έχουμε τις ενοχλητικές ανάδρομες πορείες πλανητών που σας ζόρισαν τον προηγούμενο μήνα. Ο Άρης θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο ζώδιο σας απαιτώντας να έχετε τον έλεγχο στη ζωή σας και να σημειώσετε πρόοδο. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου είναι πιο απαιτητικό και έντονο, τόσο εξαιτίας της Πανσελήνου στον Λέοντα όσο και εξαιτίας του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Άρη. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί στις σχέσεις σας (κυρίως με συνεργάτες, ανωτέρους, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις) αυτό το Σαββατοκύριακο αν δεν θέλετε να κάνετε ανεπανόρθωτη ζημιά. Παρορμητικές αποφάσεις και δράσεις καλύτερα να αποφευχθούν και φυσικά αποφύγετε να μοιραστείτε μυστικά που ίσως σας εμπιστευθούν κάποιοι. Ενδεχομένως με αυτό το φεγγάρι να σας αποκαλυφθεί κάτι που δεν γνωρίζατε και να σας προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Με τον Ήλιο μέχρι τις 18/02 και τον Ερμή από τις 11/02 στον Υδροχόο μέχρι το τέλος του μήνα στον τομέα των σπουδών, των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων, των σχέσεων με ξένους και εξωτερικό, των εκδόσεων, των ταξιδιών, των νομιμοποιήσεων και των νομικών θεμάτων, φαίνεται ότι θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σε αυτούς τους τομείς ή θα έχετε κάποιες εξελίξεις. Δεν αποκλείεται να κανονίσετε κι ένα ταξιδάκι είτε για τις Απόκριες είτε και για αργότερα. Σε γενικές γραμμές θα είναι ένας πιο αισιόδοξος μήνας για σας, χωρίς απαραίτητα να αλλάζει κάτι στις γενικές συνθήκες. Καλώς ή κακώς τον Φεβρουάριο δεν αλλάζουν πολλά από τις βασικές επιρροές, αλλά η αλλαγή ζωδίου για την Αφροδίτη την 20η Φεβρουαρίου που περνά στον Κριό, ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σας, θα διευκολύνει πολύ τις επαφές με φίλους και τη συναισθηματική σας ζωή. Αν θέλετε να ολοκληρώσετε μια συμφωνία, να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, προσπαθήστε να το κάνετε μετά τις 20/2. Ακόμη και στον οικονομικό τομέα ο Φεβρουάριος θα σας χαμογελάσει κάπως πιο εύκολα. Η Νέα Σελήνη στις 20/2 στους Ιχθύς δείχνει μια χωροταξική αλλαγή είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου. Μπορεί όμως να υπάρχουν και εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικά ή η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να κρατήσει για χρόνια.

Για τις ευνοϊκές και τις δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου πατήστε εδώ.

Όλα για την καριέρα είναι το μότο του Μαρτίου και όχι μόνο φυσικά αυτού του μήνα, αλλά σχεδόν και των επόμενων 3 χρόνων, καθώς ο Κρόνος θα λάβει θέση στο Μεσουράνημα σας, στον τομέα της καριέρας και της κατεύθυνσης της ζωής σας γενικότερα μέχρι το 2026. Είναι η στιγμή να καθίσετε στο τιμόνι του οδηγού της ζωής σας και να πατήσετε γκάζι προκειμένου να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Αναλυτικά για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αν έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους διαβάστε την επιρροή του πατώντας εδώ. Μαζί με τον Κρόνο που στις 07/03 θα περάσει στους Ιχθύς, θα συμπορεύονται στον ίδιο τομέα ο Ήλιος μέχρι τις 20/03 και ο Ερμής από τις 03/03 μέχρι τις 18/03. Τον Μάρτιο η δράση σας θα είναι ορατή σε όλους, ιδίως στον τομέα που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά, κι αυτό μπορεί να σας φέρει προτάσεις ή και νέα πρότζεκτ. Θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους προϊσταμένους και τους ανωτέρους σας, όπως και τους ανταγωνιστές σας. Παρόλα αυτά, καθώς το ίδιο διάστημα θα είναι ενεργός ο Ποσειδώνας και σε κόντρα με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σας σε αυτή την παρατεταμένη του επιρροή, μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σχετικά με τους στόχους σας. Κοντά στις 16/03 που σχηματίζεται η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα και ταυτόχρονα το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με τη φήμη σας, καθώς μπορεί εύκολα να υπάρχουν είτε κουτσομπολιά είτε κάποιο άτομο που θα προσπαθήσει κάπως να σαμποτάρει την πρόοδο σας. Μη δώσετε δικαιώματα μπαίνοντας σε παρασκηνιακές δράσεις και συζητήσεις και μην αντιδράτε σπασμωδικά σε οποιαδήποτε πρόκληση. Ο Ποσειδώνας βέβαια κάνει πιο δυνατή τη διαίσθηση σας και θα μπορείτε να διακρίνετε ενστικτωδώς ποιος θέλει να σας «κατεβάσει». Το να αντιδράσετε με θυμό και χωρίς φίλτρα δεν θα βοηθήσει να βρείτε το δίκιο σας. Εδώ θα βοηθήσει πολύ ο Κρόνος, καθώς μπορείτε να αποφύγετε τα δύσκολα βάζοντας σθεναρά όρια, αποδεικνύοντας με πράξεις και όχι λόγια αυτά που θέλετε. Πολύ σύντομα τα πράγματα θα κατευναστούν και θα γλιτώσετε από πολλά ζόρια. Κοιτάξτε τη δουλειά σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας και μην ανησυχείτε, γιατί τίποτε δεν μπορεί να σας σταματήσει. Η έξοδος του Άρη από το ζώδιο σας μετά τις 25/03 θα διώξει το πολύ άγχος, την αγωνία για την εξέλιξη μιας κατάστασης ή σχέσης και θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά για τη δράση σας από κει και κάτω. Ακόμη κι η νέα θέση του Πλούτωνα από τον Υδροχόο θα είναι πιο βοηθητική προς το ζώδιο σας και υποστηρικτική. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση φίλων, συνεργατών και θα σας δοθούν ευκαιρίες να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε σημαντικές γνωριμίες.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Μάρτιος 2023

Αν έπρεπε να ιεραρχήσω με κριτήρια σημαντικότητας τους μήνες του 2023, θα έλεγα με σιγουριά ότι ο Μάρτιος είναι αυτός που προΐσταται όλων. Καταρχάς έχουμε μαζεμένες τις περισσότερες πλανητικές αλλαγές από κάθε άλλο μήνα της χρονιάς και δευτερευόντως έχουμε τις πλέον επιδραστικές πλανητικές αλλαγές, καθώς αλλάζουν ζώδιο δυο αργοί πλανήτες: ο Κρόνος στις 07/03 που περνά στους Ιχθύς και ο Πλούτωνας στις 23/03 που περνά στον Υδροχόο. Ο Πλούτωνας βέβαια θα μας δώσει μόνο μια πρόγευση, καθώς τον Ιούνιο θα επιστρέψει στον Αιγόκερω για κάποιους μήνες ακόμη. Ο Κρόνος και οι Ιχθύες είναι ένα περίεργο ζευγάρι, καθώς ο Κρόνος αγαπά την πειθαρχία, τις ευθύνες, τα όρια, ενώ οι Ιχθύες έχουν μια πιο ψυχεδελική, πνευματική, ονειρική διάσταση που δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στον πλανήτη του σκληρού ρεαλισμού. Την τελευταία φορά που ο Κρόνος βρισκόταν στους Ιχθύς ήταν από το 1993 μέχρι το 1996 και η προτελευταία από το 1964-1967. Όσοι είστε μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορείτε να γυρίσετε πίσω σε αυτά τα διαστήματα, γιατί κάποια μοτίβα που κυριάρχησαν στις ζωές σας τότε, μπορεί με κάποιο τρόπο να επαναληφθούν. Αν έχετε γεννηθεί σε αυτά τα διαστήματα τότε θα βρίσκεστε σε αυτό που ονομάζουμε στην αστρολογία «Κρόνια επιστροφή» μέχρι το 2026. Μέχρι τότε μπορεί να κλείσετε κεφάλαια στη ζωή σας και να σπείρετε τους σπόρους του καινούριου που θα έρθει. Το πώς θα επηρεαστείτε φυσικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες στον αστρολογικό σας χάρτη. Αναλυτικά για το πώς επηρεάζει ο Κρόνος στους Ιχθύς, μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Ο μήνας θα ξεκινήσει με μια ιδιαίτερα θετική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία στις 02/03 στο ζώδιο του Κριού, που θα ευνοήσει ιδιαίτερα Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου τόσο σε προσωπικά όσο και σε οικονομικά θέματα. Τη μέρα που ο Κρόνος θα προχωρήσει στους Ιχθύς στις 07/03 έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στην Παρθένο, που μας καλεί να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα έχουμε κι όχι να τα αποφύγουμε ή να αναβάλλουμε τη λύση τους για αργότερα. Το βράδυ της 20ης Μαρτίου ο Ήλιος προχωρά στον Κριό και έχουμε την εαρινή ισημερία. Μια νέα αστρολογική χρονιά ξεκινά και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε πρωτοβουλίες, καθώς στις 21/03 έρχεται η Νέα Σελήνη στο ίδιο μαχητικό και δυναμικό ζώδιο που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και τις δράσεις. Ο Πλούτωνας στις 23/03 θα περάσει στον Υδροχόο, τη θέση που θα κρατήσει για τα επόμενα 20 χρόνια, φέρνοντας βαθιές αλλαγές στις ζωές μας και επαναστατική διάθεση. Θα χρειαστεί να αναδιοργανώσουμε τις προτεραιότητες μας ως κοινωνία και θα στραφούμε περισσότερο στην τεχνολογία, την τεχνητή νοημοσύνη, το διάστημα. Αναλυτικά για το πώς θα επηρεάσει ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Η επόμενη σημαντικότατη αλλαγή του Μαρτίου είναι η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 25/03. Ο Άρης κατά παρέκκλιση έμεινε από τις 20/08/22 στο ζώδιο των Διδύμων φέρνοντας ιδιαίτερες εξελίξεις, αλλά και αρκετή σύγχυση στα μεταβλητά ζώδια. Στις 25/03 θα περάσει στον Καρκίνο και θα οδηγήσει σε μια πιο μαχητική περίοδο ιδιαίτερα Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Καιρός να ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες μας, να εκπονήσουμε ένα πλάνο και να ετοιμαστούμε για όλα τα νέα που θα έρθουν στη ζωή μας χωρίς φόβο και πάθος. Άλλωστε ο Μάρτιος είναι μόνο η αρχή!

[...]