Δίδυμοι ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο Ιανουάριος σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στους μήνες «βούτυρο» της νέας χρονιάς, καθώς δεν έχει την ελαφράδα που μπορεί να επιθυμούσατε, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βγείτε πιο δυνατοί και γεμάτοι σημαντικές εμπειρίες. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1 μέσα στον τομέα της μεταμόρφωσης, των βαθύτερων συναισθημάτων σας, των θεμάτων ταμπού στη ζωή σας, σας καλεί να απαλλαχτείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει χωρίς να είναι ωφέλιμο στη ζωή σας, είτε είναι συνήθειες δικές σας, χρέη του παρελθόντος, καταστάσεις και άνθρωποι που απομυζούν την ενέργεια σας. Και μολονότι ακούγεται εύκολο δυστυχώς δεν είναι, καθώς στον ίδιο τομέα δρα κι η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Είναι η στιγμή να βάλετε όρια αγαπητοί μου Δίδυμοι τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους γύρω σας και να απαλλαχτείτε από εξαρτήσεις με ανθρώπους που δεν ανταποδίδουν την αγάπη και την αφοσίωσή σας είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Οι γεννημένοι στις αρχές Ιουνίου μπορεί να έχετε παρόλα αυτά μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε οικονομικό επίπεδο ή και την ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα τα θέματα των οικονομικών σας. Από τις 15/1 ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, βάζοντας σας σε διαδικασία να ξανασκεφτείτε τις προοπτικές των σχεδίων σας στη δουλειά ή στις σπουδές και να εξετάσετε πιο στενά τις πεποιθήσεις, τις αντιλήψεις και την κοσμοθεωρία σας. Μετά τις 26/1 ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Αιγόκερω, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο τα θέματα των οικονομικών, αλλά και των καρμικών σας σχέσεων. Στις 17-18/1 σχηματίζεται η Πανσέληνος στον Καρκίνο, δημιουργώντας και πάλι ένα ιδιαίτερα εύθραυστο πλαίσιο σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά και οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σας κατατρέχουν. Ο Άρης προχωρά στον Αιγόκερω στις 24/1, απαλλάσσοντας σας από την πίεση στον τομέα σχέσεων – συνεργασιών. Και πάλι όμως αγαπητοί μου Δίδυμοι η πίεση, είτε στα πρακτικά οικονομικά ή στα επαγγελματικά ή σε μια ιδιαίτερη ερωτική κατάσταση, θα εξακολουθήσει μέχρι να αναλάβετε ενεργό δράση και να την επιλύσετε.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Ο Φεβρουάριος σας ζητά να είστε δεκτικοί σε νέες εμπειρίες και νέες περιπέτειες του νου και της καρδιάς. Η Νέα Σελήνη την 1η Φεβρουαρίου ενεργοποιεί τον 9ο οίκο της επέκτασης, των ταξιδιών, των σπουδών και των μελλοντικών σας εγχειρημάτων και ωθεί την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στο καινούριο στη ζωή σας. Περισσότερα για την επιρροή της Νέας Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Βέβαια, μέχρι τις 4/2 υπάρχουν ακόμη κάποια εμπόδια στο να πάτε από τη θεωρία στην υλοποίηση, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω. Από τις 4/2 σταδιακά θα αρχίσει να γίνεται πιο βοηθητικός και από τις 14/2 που θα περάσει στον Υδροχόο θα γίνει πραγματικά πιο υποστηρικτικός απέναντι σας, τόσο την επικοινωνία όσο και στις δοσοληψίες σας και την εκκίνηση των πλάνων σας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα υπάρχει έμφαση στο ζώδιο του Αιγόκερου, καθώς εκεί βρίσκονται Αφροδίτη και Άρης, αλλά και ο Πλούτωνας. Αυτό σημαίνει ότι θα σας απασχολούν από τη μια τα πρακτικά οικονομικά κι επαγγελματικά σας θέματα κι από την άλλη μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια μυστικά κι αποκαλύψεις που αφορούν στις ερωτικές σας σχέσεις. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται στις 16/2 μπορεί να φέρει μια νέα και παθιασμένη ερωτική ιστορία ή και την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να επενδύσετε σε ένα νέο άτομο, είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα αυτές τις μέρες. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, φέρνοντας επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες ή τελικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σχετίζονται με σπουδές, διαδίκτυο ή και κάποιο ταξίδι. Σε γενικές γραμμές, θα είναι μια πιο ευχάριστη Πανσέληνος αυτή και θα βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας. Στις 18/2 το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια ξαφνική ευκαιρία στον τομέα της καριέρας για τους γεννημένους αρχές Ιουνίου. Τα επαγγελματικά θα είναι και το κύριο «πιάτο» μετά τις 18/2 με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς και θα καταφέρετε να επιτύχετε περισσότερη πρόοδο στο τελευταίο δεκαήμερο.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα και τις ανταμοιβές που μπορεί να περιμένατε καιρό τώρα αγαπητοί μου Δίδυμοι, κυρίως στον τομέα της καριέρας. Καθώς ξεκινά ο μήνας, έρχεται μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη στις 2/3 και το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Τι θα θέλατε να συμβεί στα επαγγελματικά σας το επόμενο διάστημα; Θα έχετε πολύ περισσότερη τύχη και ευκαιρίες από αυτό που φαντάζεστε, γι’ αυτό δώστε τα όλα στο κυνήγι της επιτυχίας. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Στις 5/3 η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία μπορεί να κάνει το όνειρο σας πραγματικότητα αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή όχι μόνο για το εδώ και τώρα. Ο Δίας έχει πάντα να κάνει με το μέλλον. Σας καλεί λοιπόν να σπείρετε τώρα τον σπόρο είτε σε θέματα σπουδών είτε σε θέματα καριέρας, ώστε αργότερα να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Καθώς το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά βαρύ σε επίπεδο ψυχολογίας και δημιούργησε μεγαλύτερα άγχη και ανασφάλειες στους τομείς των οικονομικών, αλλά και των προσωπικών σχέσεων, θα νιώσετε ανακουφισμένοι μετά τις 6/3 που η Αφροδίτη και ο Άρης παίρνουν μια πιο φιλική θέση προς το ζώδιο σας, στον Υδροχόο. Η επιρροή αυτή θα ελαφρύνει καταρχάς το κλίμα στην ερωτική σας ζωή, αλλά και στη διάθεση σας. Οι δυο πλανήτες προχωρούν στον τομέα της περιπέτειας, της σοφίας, των γνώσεων, των ταξιδιών, των μελλοντικών σας σχεδίων και σας επιτρέπουν να τα σχεδιάσετε όλα με περισσότερη εύνοια. Εκτός των άλλων θα βοηθήσουν πολύ και σε επίπεδο επικοινωνίας, ενώ θα σας δοθούν και αρκετές ευκαιρίες να ταξιδέψετε. Στις 18/3 έρχεται η Πανσέληνος στην Παρθένο που επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας και πιθανώς να φέρνει κάποιες αποκαλύψεις σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, τις ρίζες, την οικογένεια, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Μπορεί το ενδιαφέρον σας να είναι στραμμένο στην καριέρα, αλλά τι αξία έχει να γυρίζετε σε ένα σπίτι που δεν σας ευχαριστεί; Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα αναθερμάνετε και τις φιλικές σας σχέσεις.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Καλό μήνα Δίδυμοι μου! Ετοιμαστείτε να κάνετε κάποια όνειρα σας πραγματικότητα αυτό τον μήνα! Ο Απρίλιος ξεκινά με μια δυναμική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και θα έχετε απίστευτη ενέργεια, δυναμισμό και έντονη επιθυμία να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας! Τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη σας και την πρόοδο, αρκεί βέβαια να κινητοποιηθείτε κι εσείς και να αδράξετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται! Το κλειδί τις πρώτες ημέρες του Απριλίου είναι η υπομονή και η επιμονή, καθώς Άρης και Κρόνος συναντιούνται σε σύνοδο στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/4. Αυτό μπορεί προσωρινά να σας δώσει μια αίσθηση στασιμότητας ή μπορεί να φέρει κάποια εμπόδια για την επίτευξη των στόχων σας. Αν είστε γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε κοντά στις 5/4 την επικοινωνία, τις επαφές και τις μετακινήσεις σας. Ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που χαίρει της μεγαλύτερης κινητικότητας τον Απρίλιο, καθώς Αφροδίτη, Δίας, Ποσειδώνας και ο Άρης μετά τις 15/4 στους Ιχθύς ενεργοποιούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θέλετε μια προαγωγή, θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση στη δουλειά ή ακόμη να φύγετε από μια υπάρχουσα εργασία και να πάτε αλλού; Όλα αυτά τα σενάρια μπορεί εύκολα να γίνουν πραγματικότητα μέσα στο επόμενο διάστημα. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στις 12/4 από τη μια μπορεί να φέρει ευκαιρίες να ανοίξετε επαγγελματικά τα φτερά σας και να έχετε μια απίστευτη πρόταση, επιτυχία, αναγνώριση, αλλά από την άλλη μπορεί να υπάρχει και μια θολούρα. Μπορεί να έχετε σύγχυση σε σχέση με το πού πρέπει να πάει η κατεύθυνση της ζωής σας. Η διαίσθηση σας και το ένστικτο σας σίγουρα μπορεί να σας προσφέρουν καλύτερη καθοδήγηση. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα, επαγγέλματα στη σόουμπιζ, μπορεί να κάνετε τη διαφορά αυτό τον μήνα. Ακόμη, είναι πιθανόν να έχετε επιτυχία στους στόχους σας, στις σπουδές, σε θέματα γάμου και οικογένειας και σπιτιού. Αξιοποιήστε τον μήνα για διαπραγματεύσεις, υπογραφές, συμφωνίες, επίσημες δεσμεύσεις και νέα ξεκινήματα, καθώς τον επόμενο μήνα θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και μάλιστα στο ζώδιο σας. Οι δυνατότητες να βάλετε μπροστά ένα νέο πρότζεκτ και να δεχτείτε στήριξη από συνεργάτες και προϊσταμένους είναι άπειρες. Αν θέλετε να κάνετε μια διαφημιστική καμπάνια, να ενεργοποιηθείτε περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα, η επιτυχία θα είναι ολοδική σας! Στις 20/4 ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο, όπου ήδη έχει περάσει ο Ερμής από τις 11/4 και κάνουν την περίοδο μέχρι την εκκίνηση των δικών σας γενεθλίων πιο άτονη σε φυσικό επίπεδο, γι’ αυτό πρέπει να προστατεύετε την ενέργεια σας και την καλή σας υγεία. Σε θέματα υγείας ή σε θέματα δουλειάς στρέφει την προσοχή σας και η πρώτη έκλειψη του 2022, που πραγματοποιείται στις 30/4 στο ζώδιο του Ταύρου.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Ο μήνας ξεκινά με έμφαση στον 12ο ηλιακό σας οίκο που όλα γίνονται λίγο πιο μυστικά, πιο παρασκηνιακά και σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά σιγά-σιγά βγαίνετε στο φως, καθώς ένας-ένας οι πλανήτες αρχίζουν να αποχωρούν από τον Ταύρο. Ήδη από τις 30/4 ο κυβερνήτης σας Ερμής πέρασε στο ζώδιο σας και θα δώσει άλλους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Επωφεληθείτε μέχρι τις 9/5 σε συζητήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, επαφές, καθώς μετά τις 9/5 γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο σας μέχρι τις 23/5. Στις 23/5 θα μπει ανάδρομος στον Ταύρο και θα συνεχίσει μέχρι τις 3/6 την ανάδρομη πορεία του. Όσα δεν προλάβετε να κάνετε μέχρι τις 9/5 ή τις εκκινήσεις που επιθυμείτε, αφήστε τα για μετά τις 4/6 για να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία. Στην ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη σύγχυση, να έχετε αντικρουόμενες σκέψεις σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε, ενώ χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, γιατί μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα ή προσωρινά εμπόδια. Την ίδια μέρα που γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής, ο Δίας θα προχωρήσει στον Κριό και τον 11ο ηλιακό σας οίκο, δίνοντας μια πνοή αισιοδοξίας, αλλά και κοινωνικότητας. Από το ζώδιο αυτό που θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 28/10 θα δώσει έμφαση στους στόχους σας, στη φιλία, στις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε με κοινούς σκοπούς, στην προσωπική σας ζωή. Η θέση του είναι ιδιαίτερα βοηθητική για το ζώδιο σας και μάλιστα αυτό τον μήνα ενισχύεται κι από την παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό από τις 2/5 ως τις 28/5. Καλώς ή κακώς από δω και κάτω σημασία θα έχει ποιοι είναι στο πλευρό σας και ποιοι δείχνουν διάθεση να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Σίγουρα θα ανοίξετε τον κύκλο σας μέσω νέων γνωριμιών και επαφών. Βέβαια, λόγω ανάδρομου Ερμή μπορεί να σας θυμηθούν και άτομα που έπαιξαν ρόλο στο παρελθόν. Στις 16/5 σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στον Σκορπιό. Πρόκειται για μια ισχυρή σε συναισθηματικό επίπεδο έκλειψης Σελήνης – Πανσέληνος που αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο και προοιωνίζει αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, στην καθημερινότητα της δουλειάς ή και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ακόμη σας προτρέπει να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Τα γενέθλια σας ξεκινούν στις 21/5, όταν ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας και μάλιστα σχηματίζει άμεσα ωραία όψη με τον Δία, κάνοντας σας πιο τυχερούς στο τέλος του μήνα. Μετά τις 24/5 θα νιώσετε πιο ξένοιαστοι σχετικά, καθώς απομακρύνεται και ο Άρης από τους Ιχθύς και περνά στον φιλικό σας Κριό. Οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου είναι πραγματικά ευλογημένες με θετικές όψεις προς το ζώδιο σας και μια Νέα Σελήνη στις 30/5 στο ζώδιο σας που σας ανοίγει νέους ορίζοντες. Η Νέα Σελήνη είναι βοηθητική για να θέσετε τους νέους στόχους για τη γενέθλια χρονιά σας. Τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας; Είναι μια δική σας επιχείρηση; Ένα πτυχίο; Η εισαγωγή σε μια σχολή; Ένας γάμος; Να χάσετε κιλά; Να μετακομίσετε; Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας μπορείτε να τον επιτύχετε.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Εξαιρετικά τα φετινά γενέθλια σε σύγκριση με αυτά των προηγούμενων χρόνων, καθώς σταμάτησαν οι εκλείψεις που σας επηρέαζαν και έφερναν πολλές αλλαγές και τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Με το που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο κυβερνήτης σας Ερμής στις 4/6 θα νιώθετε πολύ πιο ανάλαφροι και σε ψυχολογικό επίπεδο, πιο θετικοί, αλλά και πιο πρόθυμοι να εκφράσετε όσα σκέφτεστε και σχεδιάζετε. Όταν δε περάσει στο δικό σας ζώδιο στις 13/6, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αναπτύξετε τους στόχους σας και να κάνετε τα νέα ξεκινήματα που μπορεί να καθυστερούσαν το προηγούμενο διάστημα. Οι ρυθμοί από κει και κάτω θα είναι σαφώς πιο γρήγοροι και θα υπάρχει έντονη κινητικότητα σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δοσοληψίες, επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια. Τον Ιούνιο θα νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά, θα έχετε λιγότερο στρες στο μεγαλύτερο διάστημα του και το πιο σημαντικό μια ξεκάθαρη κατεύθυνση σε αυτά που επιδιώκετε τόσο από τον εαυτό σας όσο κι από τους άλλους. Μια ιδιαίτερα έντονη στιγμή του Ιουνίου για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας θα είναι στη διάρκεια της Πανσελήνου στις 14/6, που πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Μπορεί με αυτό το φεγγάρι να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα που αφορούν στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις σχέσεις στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι η στιγμή να δείτε κατά πόσο έχει μέλλον μια σχέση ή μια συνεργασία, αν πραγματικά ταιριάζετε με το άλλο πρόσωπο, αν έχετε τις ίδιες αξίες και επιθυμίες στην κοινή σας ζωή. Ίσως κάποιες αλλαγές να κρίνονται απαραίτητες με αυτό το φεγγάρι, αφού θα δείτε με μια φρέσκια οπτική τις σημαντικές σας σχέσεις. Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 23/6 και την κορυφαία της συνάντηση με τον Δία στο τέλος του μήνα. Αν μη τι άλλο το σύμπαν υπόσχεται να σας φέρει περισσότερη χαρά, αισιοδοξία, αλλά και ευτυχία σε πολλούς τομείς και σίγουρα ένας από αυτούς είναι η ερωτική σας ζωή σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό θα σας υποστηρίζουν σθεναρά φέρνοντας βοήθειες και εύνοιες από φίλους, συνεργάτες και ομοϊδεάτες, δίνοντας έμφαση στη συλλογική δουλειά και στους νέους σας στόχους.

Ο Ιούλιος στο σύνολο του είναι ένας αρκετά ευχάριστος και παραγωγικός μήνας, μολονότι κάποιες στιγμές θα σας φανεί και αρκετά κουραστικός κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς αυξάνει τα επίπεδα του στρες. Τα οικονομικά είναι ένα θέμα που μπορεί να σας αγχώσει κάποιες στιγμές, καθώς αρκετοί πλανήτες θα βρίσκονται στον τομέα των οικονομικών στον Καρκίνο τις περισσότερες ημέρες του μήνα. Από την άλλη, Ερμής και Αφροδίτη στον Καρκίνο σας δίνουν κίνητρο για να βγάλετε και περισσότερα χρήματα. Από τις 5/7 ο Άρης περνά στον Ταύρο στον πιο αθέατο και παρασκηνιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και θα μείνει εκεί «κρυμμένος» μέχρι τις 20/8 που θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Στο διάστημα αυτό φαίνεται ότι μπορεί να προετοιμάζετε ένα καινούριο επαγγελματικό πόνημα, που θα το ξεκινήσετε ή θα το γνωστοποιήσετε στο τέλος του καλοκαιριού. Από την άλλη, είναι μια περίοδος που μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Είναι ένα θετικό διάστημα για διακοπές ή ακόμη κι αν δεν μπορείτε να πάρετε άδεια από τη δουλειά σας να έχετε λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Σαφώς και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και με την υγεία σας, καθώς θα είστε λίγο πιο επιρρεπείς σε ιώσεις, αλλεργίες, κλπ. Στις 13/7 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να σας ζορίσει σε ένα οικονομικό ζήτημα. Μπορεί να προκύπτει ένα μεγάλο έξοδο ή τα οικονομικά να είναι αιτία αντιπαραθέσεων στη δουλειά. Σαφώς οι μέρες κοντά στην Πανσέληνο δεν είναι ιδεώδεις για να διαπραγματευτείτε οικονομικές συμφωνίες. Σε κάθε περίπτωση ό,τι κι αν προκύψει θα καταφέρετε μέχρι το τέλος του μήνα να το φέρετε εκεί που θέλετε. Η Αφροδίτη θα εξακολουθήσει την πορεία της στο ζώδιο σας μέχρι τις 18/7 ευνοώντας την προσωπική σας ζωή σε όποια φάση κι αν είστε. Όμως και στη συνέχεια ο Ιούλιος θα σας δώσει ευκαιρίες νέων γνωριμιών από τις 19/7 που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα προχωρήσει στον Λέοντα. Είναι μια καλή στιγμή για να κυκλοφορήσετε περισσότερο, να συναντήσετε άτομα με συναφή ενδιαφέρονται με τα δικά σας και να φλερτάρετε. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 είναι μια μαγική στιγμή για να ξεκινήσετε διακοπές ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Αν είστε ήδη σε σχέση είναι η κατάλληλη στιγμή να την ανανεώσετε με ένα ρομαντικό ταξιδάκι.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2022

Ο Ιούλιος είναι μήνας αλλαγών και μάλιστα από αυτές τις αλλαγές που μπορεί να μας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια στη ζωή μας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ουρανός θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, το γνωστό σε όλους Κάρμα, κι αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα προκύψουν θα έχουν καρμικό χαρακτήρα. Η σύνοδος θα είναι ακριβείας στο τέλος του μήνα, αλλά θα τη νιώθουμε έντονα σε όλη τη διάρκεια του. Μολονότι κανείς ποτέ δεν είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο μιας ριζικής αλλαγής στη ζωή του, όσο έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε. Όλα τα υπόλοιπα άλλωστε, τις συνθήκες γύρω μας και τους άλλους, έχουμε την ψευδαίσθηση ότι τα ελέγχουμε. Το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο του να μας εκπλήσσει κι ακόμη και τα πιο καλά υπολογισμένα σχέδια μας μπορεί να επηρεαστούν αυτό τον μήνα. Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετές πλανητικές αλλαγές. Ο Άρης -ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους- περνά στον σταθερό και απόλυτο Ταύρο στις 5/7, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/8. Από τη θέση αυτή μας προτρέπει πριν εκδηλώσουμε τη δράση μας να σκεφτούμε καλύτερα όλες τις παραμέτρους και να ξεκινήσουμε κάτι νέο μόνο όταν νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι. Την ίδια μέρα ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά στον ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο και η καρδιά φιλτράρει τις σκέψεις. Βέβαια η τάση μας θα είναι να μην είμαστε ευθείς στην προσέγγιση μας απέναντι στους άλλους, ή μπορεί να φοβόμαστε να εκθέσουμε τις απόψεις ή να πούμε τη γνώμη μας για κάτι. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 είναι αρκετά απαιτητική και είναι πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες χειριστικές συμπεριφορές στον χώρο της εργασίας μας. Το πιο σημαντικό είναι να επιδείξουμε μια ώριμη συμπεριφορά και να εστιάσουμε στις προσωπικές μας φιλοδοξίες και στόχους, χωρίς να μπαίνουμε στα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας των άλλων. Στις 18/7 η Αφροδίτη προχωρά στον συναισθηματικό Καρκίνο κάνοντας την ασφάλεια προτεραιότητα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Ο Ερμής στις 19/7 και ο Ήλιος στις 22/7 περνούν στον Λέοντα γεμίζοντας με περισσότερο πάθος και έμπνευση την καρδιά και το μυαλό μας. Στις 28/7 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου που μας προτρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα τους δικούς μας στόχους. Την ίδια μέρα ο Δίας γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον Κριό και μας απαλλάσσει από την ανάγκη να είμαστε πάντα πρώτοι και να έχουμε πάντα επιτυχία σε ό,τι κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια. Στις 31/7 κορυφώνεται η όψη συνόδου Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Ας είμαστε έτοιμοι να δούμε τις αλλαγές όχι μόνο στη ζωή μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Εν κατακλείδι τα απρόοπτα, οι εκπλήξεις, η ένταση και οι ριζικές αλλαγές δεν θα λείψουν από τον μήνα Ιούλιο.
Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

[...]