Δίδυμοι ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

28/11/2022 – 04/12/2022

Δεν υπάρχει πραγματικά κανένα όριο στα πράγματα που μπορείτε να μάθετε αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς ποτέ δεν υπάρχει και όριο στην περιέργεια και στη δίψα σας για μάθηση. Η Δευτέρα με την ιδανική Σελήνη στον Υδροχόο και το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο σάς παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για να ψάξετε τι καινούριο μπορείτε να μάθετε είτε σαν χόμπι είτε σαν ένα νέο γνωστικό αντικείμενο. Ψάξτε περισσότερο σεμινάρια, μεταπτυχιακά, οτιδήποτε μπορεί να δώσει μεγαλύτερη αξία στο βιογραφικό σας, αλλά ταυτόχρονα να σας ενθουσιάσει κιόλας. Ίσως μπορείτε να βρείτε κι ένα νέο χόμπι ή σπορ. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ξεκάθαρες απόψεις, ιδέες και αντιλήψεις, γιατί έτσι θα έλξετε και τους κατάλληλους συνοδοιπόρους που θα λειτουργείτε ή θα σκέφτεστε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο.

Ο κυβερνήτης Ερμής από τον Τοξότη δημιουργεί όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας όπως καταλαβαίνετε τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Έτσι η Τρίτη είναι η μέρα που μπορεί εύκολα να ανάψουν φωτιές στις συζητήσεις σας, αν δεν δείξετε πνεύμα κατανόησης των άλλων και επιμείνετε ότι πρέπει τα πράγματα να γίνονται όπως θέλετε εσείς. Ένα βήμα πίσω μπορεί να σας κερδίσει πολλά περισσότερα σε σχέση με αυτά που θα κερδίζατε κάνοντας επίθεση. Κι ένα μυστικό: όταν ο Άρης είναι ανάδρομος στο ζώδιο μας, όπως συμβαίνει σε σας αυτή την περίοδο, δεν ξεκινάμε ποτέ μα ποτέ επίθεση. Αμυνόμαστε και μόνο. Σήμερα προσέξτε οδήγηση, μετακινήσεις, ρίσκο και χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με αυτούς που έχουν ακραία αντίθετες από τις δικές σας απόψεις, αλλά και με αυτούς που η παρουσία τους και μόνο ή ακόμη κι η φωνή τους σας προκαλούν θυμωμένες αντιδράσεις.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

Η όψη αντίθεσης ανάμεσα στον Ερμή από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, που ολοκληρώνεται σήμερα, είναι η κυρίαρχη και πολύ απαιτητική όψη της ημέρας, που ζητά να κάνουμε υπομονή και να δείξουμε ψυχραιμία τόσο σε συζητήσεις όσο και στις μετακινήσεις μας. Προσοχή λοιπόν στην οδήγηση, μην παίρνετε ρίσκο και επίσης προσπαθήστε να αντιδράτε με ψυχραιμία αν κάτι μπορεί να προκύπτει στον δρόμο σας και σας καθυστερεί ή σας εκνευρίζει. Επειδή αυτή η όψη είναι και ατυχηματική, κυρίως όταν δεν ελέγχουμε τις κινήσεις μας αλλά και τα νεύρα μας, μην βάζετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους γύρω σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για αντιπαραθέσεις ή για να ξεκινήσετε μια επίθεση ή ένα πόλεμο γιατί έχετε ιδεολογικές διαφορές με άλλους. Επειδή ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο που ο καθένας αντιλαμβάνεται όλο αυτό που συμβαίνει με τον δικό του τρόπο σωστό ή λάθος, το να χάνετε την ενέργεια σας προσπαθώντας να πείσετε τους άλλους για τη δική σας αλήθεια μάλλον είναι μάταιο σε μέρες σαν κι αυτή. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο γειώνει λίγο την όψη αυτή, αλλά δημιουργεί και μια πιο επιβαρυμένη επικαιρότητα. Προβλήματα στις επικοινωνίες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα ΜΜΕ και τα ΜΜΜ μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.

[...]