Δίδυμοι ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/12/2023 – 10/12/2023

Τη Δευτέρα όλα δείχνουν ότι δεν θα καταφέρετε να είστε χαλαροί όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, στο σπίτι ή στις σπουδές, ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωή σας, δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε άνετους ρυθμούς. Απλώς προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε. Μπορεί, από την άλλη, να υπάρχει ένα κρίσιμο πρόβλημα στη δουλειά το οποίο χρειάζεται επείγουσα αντιμετώπιση και μπορεί να σας πιάνει πανικός. Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό τις βραδινές ώρες μέσα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας και σας ζητά να συμπεριφερθείτε στο σώμα σας με τον καλύτερο τρόπο και να αφήσετε πίσω τις κακές διατροφικές συνήθειες και την τεμπελιά. Από την άλλη, η Αφροδίτη θα βοηθήσει ιδιαίτερα σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες αλλά και να είστε πιο παραγωγικοί.

Αν και η Σελήνη στην Παρθένο μας υπενθυμίζει τα «πρέπει» μας, η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο θετική σε σχέση με τις επόμενες. Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική για να βρείτε λύσεις σε θέματα της δουλειάς όπως και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε και για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. Ακόμη αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάτι με φίλους ή συνεργάτες επιλέξτε τη σημερινή μέρα καλύτερα. Είναι μια μέρα που ευνοεί συζητήσεις σε σχέση με οικονομικά ζητήματα ή τα θέματα μιας συνεργασίας. Οι τόνοι θα είναι πιο χαμηλοί και θα υπάρχει πνεύμα σύμπνοιας.

Από τον μήνα των γενεθλίων σας, τον Ιούνιο, είναι ανάδρομος ο Ποσειδώνας μέσα στον τομέα της καριέρας βαραίνοντας σας με δουλειές που δεν πήγαιναν όπως θέλατε ή με δυσκολίες στο να βρείτε την κατάλληλη δουλειά αν είστε από αυτούς που μπορεί λόγω συνθηκών να μείνατε εκτός. Ο πλανήτης της σύγχυσης επιστρέφει όμως από σήμερα στην ορθή του πορεία και υπό την επιρροή της επερχόμενης Νέας Σελήνης στον Τοξότη φαίνεται ότι τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται. Είναι η στιγμή που μπορεί να βάλετε τις προτεραιότητες σας σε μια καλύτερη τάξη ή να βάλετε τα όρια σας σε μια δουλειά αν νιώθετε ότι σας εκμεταλλεύονται. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να είναι ιδιαίτερα βοηθητικό αν θέλετε να ψαχτείτε περισσότερο με δουλειά. Στείλτε βιογραφικά, μιλήστε με γνωστούς σας, εκφράστε την επιθυμία σας για αλλαγή κι αυτή μπορεί να έρθει πιο εύκολα τώρα.

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και όχι μόνο φέρνει στο προσκήνιο το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Παρασκευής αλλά επηρεάζει από σήμερα και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων-εξόδων για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας αλλά και της δουλειάς σας και να μην τον εκχωρείτε σε κανέναν άλλο. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα ειδικά από το απόγευμα και έπειτα, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον φιλικό σας Ζυγό, αλλά οι πρωινές ώρες μπορεί να είναι κάπως πιο δύσβατες καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις σας. Αξιοποιήστε το υπόλοιπο της μέρας που είναι πιο θετικό.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023

Η κυρίαρχη όψη της Πέμπτης είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής, αλλά είναι πολύ δυνατή μέσα στην ημέρα καθώς προσεγγίζει την ακρίβεια της. Η όψη αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις μετακινήσεις μας. Συνήθως νιώθουμε αισιόδοξοι ή μπορεί να τύχουμε θετικών ειδήσεων ή εξελίξεων. Εξαιρετική όψη για να οργανώσουμε θέματα σπουδών ή δουλειάς, ή να προγραμματίσουμε ένα ταξίδι ή κάποιες αγορές. Διαπραγματεύσεις και επαγγελματικές συμφωνίες μπορεί να πάνε εξαιρετικά, καθώς είναι ιδιαίτερα βοηθητική και η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού. Φανταστική όψη για παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, εξετάσεις, εμπορικές δοσοληψίες. Κανονίστε τα σημαντικά από το μεσημέρι κι έπειτα μέχρι και αύριο. Η όψη Ερμή-Δία θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Δία, στις 18/12 και στις 19/01/24. Όμως βοηθητικές θα είναι μόνο η πρώτη και η τρίτη φορά που θα συναντηθούν οι δυο πλανήτες σε αρμονική όψη.

[...]