Δίδυμοι ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

24/01/2022 – 30/01/2022

Άνετη στο μεγαλύτερο μέρος της η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον φιλικό σας Ζυγό μέχρι τα μεσάνυχτα. Θέματα παιδιών μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ακόμη, μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση, αλλά προσέξτε γιατί είστε επιρρεπείς σε χειρισμούς όταν η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα τις βραδινές ώρες. Αναγνωρίστε στον εαυτό σας ή την άλλη πλευρά αυτό το παιχνίδι ελέγχου και προσπαθήστε να απέχετε συνειδητά. Άλλωστε ο Άρης στον Αιγόκερω, που μπαίνει σήμερα και είναι σαφώς το πιο σημαντικό αστρολογικό θέμα της ημέρας, λέει να προσέξετε στις βαθιές συναισθηματικές σας σχέσεις. Για τον Άρη στον Αιγόκερω σας έχω ξεχωριστή ανάλυση πατώντας εδώ.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό σάς βρίσκει σε μια υπερένταση σήμερα, αλλά και με έντονα προαισθήματα είτε για μια κατάσταση στη δουλειά είτε για κάποιο πρόσωπο. Τώρα μάλιστα με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να περάσει φευγαλέα κάποιο πρόσωπο από το μυαλό σας και το επόμενο λεπτό να δείτε το τηλέφωνο σας να δέχεται κλήση του. Τα κάνει αυτά τα τρελά ο ανάδρομος κυβερνήτης σας. Η σημερινή μέρα παρόλα αυτά θέλει μια μικρή προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, αλλά και στη δουλειά με τους συνεργάτες σας. Βλέπετε οι αγωνίες δεν τελειώνουν.

Οι υποχρεώσεις και όσα έχετε να κάνετε μπορεί να σας φαίνονται βουνό σήμερα, πιθανώς όμως είναι και η διάθεσή σας που μπορεί να τα κάνει να φαίνονται χειρότερα απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ψύχραιμοι και μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις, διότι αυτό επηρεάζει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σας. Από σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει στον Αιγόκερω, βέβαια σε ανάδρομη πορεία, μέχρι την τελική του έξοδο από αυτή τη φάση στις 3/2. Στο διάστημα αυτό προσέξτε περισσότερο σε θέματα οικονομικών, στις δοσοληψίες σας, στους κωδικούς, στα δεδομένα σας. Μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις και αποφύγετε έξοδα, αλλά και επενδύσεις. Την περίοδο αυτή μπορεί να υπάρχει και κάποια επαφή με έναν πρώην.

Η πορεία της Σελήνης στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας -προσωπικές και επαγγελματικές. Οι σχέσεις άλλωστε είναι ο καθρέπτης μας. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά εκεί, ίσως πρέπει να το αλλάξετε ή να πάρετε τα μέτρα σας ώστε να μην σας ενοχλεί πια. Το να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα είναι η καλύτερη τακτική σήμερα και αύριο, ειδικά αν βλέπετε ότι υπάρχουν άνθρωποι είτε στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό περιβάλλον που δεν τα σέβονται. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε και μια επαγγελματική πρόταση. Ακόμη είναι μια πιο κοινωνική μέρα για σας. Επειδή ακόμη ο Ερμής όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει εντελώς, πριν τις 4/2 θα ήταν καλό να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής έρχεται σήμερα σε σύνοδο με τον Πλούτωνα αγαπητοί μου Δίδυμοι και μπορεί να νιώθετε ότι ξαφνικά μπροστά σας υπάρχει ένα τεράστιο εμπόδιο που φρενάρει την πρόοδο σας, ειδικά αν είχατε σκεφτεί να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Για κάποιους από σας το εμπόδιο μπορεί να είναι τα οικονομικά που εξαιτίας των συνθηκών είναι περιορισμένα, άλλοι μπορεί να βρίσκετε αντίσταση από ανθρώπους που δεν θέλουν να σας βοηθήσουν να πάτε μπροστά ή μπορεί να έχουν κλειστά «αυτιά» στις προτάσεις ή τις ιδέες σας. Αν βλέπετε ότι κάτι δεν προχωρά όπως το θέλετε, μην βιαστείτε σήμερα να απογοητευτείτε, αλλά μην επιμένετε και άδικα αν το παλεύετε πολύ καιρό. Βρείτε ίσως έναν εναλλακτικό τρόπο για να το υλοποιήσετε και σίγουρα μετά την επιστροφή του Ερμή… στον ίδιο δρόμο μετά τις 4/2.

Με πρακτική διάθεση έρχεται το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη να διελαύνει στον Αιγόκερω και τις δύο μέρες, ωθώντας σας να ασχοληθείτε με επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά ζητήματα. Το θετικό του Σαββάτου είναι η ορθή πορεία της Αφροδίτης μετά από 6 εβδομάδες που βρισκόταν σε «χειμερία νάρκη» μέσα στον 8ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά τα οικονομικά, αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματα και την σεξουαλικότητα. Από δω και κάτω θα δείτε μια διαφορετική επιρροή και σίγουρα μετά τις 4/2 θα ομαλοποιηθούν αρκετά τα πράγματα. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό φέρνει κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα και μπορεί να σας δημιουργήσει περισσότερο άγχος. Προσπαθήστε να βάλετε όρια σε άτομα που σας δημιουργούν ένταση και μείνετε μακριά από τοξικά άτομα που θέλουν με το ζόρι να σας φορέσουν τα δικά τους προβλήματα. Θέματα που αφορούν λογαριασμούς, χρέη και γενικότερα τις οικονομικές δοσοληψίες σας, θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία το Σάββατο στο ζώδιο του Αιγόκερω μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας. Έτσι από δω και κάτω σταδιακά, κι ακόμη πιο έντονα από τις 4/2 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής, θα νιώσουμε διαφορά στις σχέσεις μας, καθώς θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε με καλύτερα αποτελέσματα τους στόχους μας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνοντας μια πρακτική κατεύθυνση στο γουηκέντ, όπου θα μας ενδιαφέρει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε, παρά να χαλαρώσουμε και να το ρίξουμε έξω. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόοπτες εξελίξεις και μας βάζει σιγά-σιγά στην επιρροή της Νέας Σελήνης που έρχεται την 1/2. Από τις 30/1 μέχρι τις 4/2 οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές και τα απρόοπτα και οι ανατροπές στο προσκήνιο.

[...]