Δίδυμοι ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

27/11/2023 – 03/12/2023

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας μεγεθύνει τα συναισθήματα σας, έτσι αν είστε αισιόδοξοι θα πετάτε στα σύννεφα ενώ αν είστε απογοητευμένοι θα τη βιώσετε ως μια δύσκολη Πανσέληνο. Στην πραγματικότητα το φεγγάρι επηρεάζει τη διάθεση μας αυξομειώνοντας την ένταση των συναισθημάτων μας. Από τη μια σας ενεργοποιεί, σας ξεδιαλύνει πολλά πράγματα τα οποία ήταν συγκεχυμένα στο μυαλό σας και σας δίνει κίνητρο να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, από την άλλη σας κάνει πιο βιαστικούς, ορμητικούς και κάποιες στιγμές επιθετικούς όταν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως θέλετε. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε περισσότερη εσωτερική ανησυχία. Ίσως οι ανασφάλειες σας σχετικά με την εμφάνιση, την προσωπικότητα σας να γίνονται πιο έντονες αυτές τις μέρες. Αποφύγετε όμως να κάνετε παρέα και με ανθρώπους που σας ασκούν κριτική ή επιτείνουν την αίσθηση απογοήτευσης. Θα προσέξετε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες επίσης την υγεία σας, δεν θα οδηγείτε θυμωμένοι ή έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και θα δίνετε τόπο στην οργή αν σας προκαλούν. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας με περισσότερη πίστη στον εαυτό σας.

Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας και οι πρωινές ώρες με τη θετική της όψη προς την Αφροδίτη κυλούν πιο ευχάριστα, κι αν καταπιάνεστε με όσα σας αρέσουν και αγαπάτε θα σας φανούν ακόμη καλύτερες. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερο άγχος προς το απόγευμα ή πίεση από θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας στο σπίτι καθώς η Σελήνη σχηματίζει όψη με τον Ποσειδώνα. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση για την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε ακόμη κάτω από την επιρροή της χθεσινής Πανσελήνου.

Η Σελήνη τις πρωινές ώρες εγκαταλείπει το ζώδιο σας και προχωρά στον Καρκίνο προτρέποντας σας να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Είναι ταυτόχρονα μια μέρα που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες, φανείτε αποφασιστικοί με θέματα των επαγγελματικών, εστιάστε περισσότερο στην ανόρθωση των οικονομικών, αλλά και στη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης. Εξαιρετική ημέρα και για θέματα επικοινωνίας αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες και μπορούμε πιο εύκολα μέσα σε όλα όσα «πρέπει» να κάνουμε, να επιδιώξουμε και μερικές στιγμές ξεκούρασης ή ικανοποίησης των αισθήσεων μας. Η μέρα ξεκινά με την επιρροή του θετικού τριγώνου Σελήνης-Κρόνου που βοηθά στο να πάρουμε πρωτοβουλίες και να δείξουμε αυτοπεποίθηση στις διεκδικήσεις μας, να κάνουμε επαγγελματικές συναντήσεις, ραντεβού και συσκέψεις, ενώ μπορούμε να πάρουμε πιο εύκολα και οικονομικές αποφάσεις. Μετά από ένα ιδιαίτερα έντονο ξεκίνημα εβδομάδας με την επιρροή της Πανσελήνου στους Διδύμους, μολονότι και η Τετάρτη κρατά τον χαρακτήρα της δυναμικότητας, είναι πιο ασφαλής για δράση και ξεκινήματα. Το βράδυ το τυχερό εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι εξαιρετικό για συναντήσεις με την οικογένεια, τους φίλους και γενικώς τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Προσφέρεται να ασχοληθούμε με τον χώρο του σπιτιού, π.χ. να το στολίσουμε για τα Χριστούγεννα ή να χαλαρώσουμε απολαμβάνοντας την αγαπημένη μας σειρά ή ταινία.

[...]