Δίδυμοι ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 – 10/07/2022

Με τη Σελήνη στην Παρθένο σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας έχει μια εσωστρέφεια η Δευτέρα, ακόμη και αν καταπιέσετε τον εαυτό σας να χαμογελά και να δείχνει χαρούμενος. Για κάποιους από σας μπορεί να είναι μια εσωτερική ανησυχία για κάποια θέματα που αφορούν στην οικογένεια, για άλλους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως μην περιμένετε σήμερα να κλείσουν υποθέσεις. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας, γιατί οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές αλλά από αύριο σιγά-σιγά που ο Ερμής θα μετακινηθεί στον Καρκίνο. Ακόμη σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αν κάποιος στενός συγγενής σάς προκαλέσει προτιμήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Απομακρυνθείτε, σκεφτείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και επανέρχεστε σε μια στιγμή που θα νιώθετε πιο ισορροπημένοι και ήρεμοι μέσα σας.

Ο Άρης προχωρά στον Ταύρο δίνοντας έμφαση στη μυστική δράση, το παρασκήνιο, αλλά και τα θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας για το επόμενο διάστημα, ενώ ο κυβερνήτης σας Ερμής περνώντας στον Καρκίνο θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα οικονομικά και σε οικονομικές συμφωνίες μέχρι τις 19/7. Τις αναλυτικές μου προβλέψεις για την επιρροή των δυο πλανητών θα τις βρείτε στα σχετικά άρθρα. Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της μέρας στην Παρθένο, κάνοντας πιο απαιτητικό το πρόγραμμα σας, αλλά και δημιουργώντας μεγαλύτερη σύγχυση είτε για ένα επαγγελματικό σας θέμα είτε για τα θέματα του σπιτιού.

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή, ιδιαίτερα για το ζώδιο σας, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Ζυγό. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα και για να ασχοληθείτε και με την εμφάνιση σας ή τα θέματα γενικότερα της ομορφιάς. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας. Αποφύγετε όμως τις αντιπαραθέσεις για καθαρά υποκειμενικούς λόγους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου σήμερα σας προσγειώνει σε αυτά που «πρέπει» να κάνετε. Το θετικό μέσα σε όλα είναι ότι δεν είστε μόνοι-ες. Έχετε στο πλευρό σας κατάλληλους συνεργάτες και φίλους έτοιμους να σας δώσουν μια χείρα βοηθείας προκειμένου να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Η σημερινή μέρα μάλιστα είναι από αυτές που βοηθά να συγκεκριμενοποιήσετε κιόλας στόχους που μπορεί να ήταν μπερδεμένοι στο μυαλό σας σε σχέση με το μέλλον σας. Η Πέμπτη είναι μια από τις πιο αξιοποιήσιμες ημέρες της εβδομάδας σε όλα τα επίπεδα, αλλά και για την προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική.

[...]