Δίδυμοι ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

05/12/2022 – 11/12/2022

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η κύρια όψη της σήμερα είναι η σύνοδος με τον Ουρανό. Σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απέχετε συνειδητά από έριδες και εντάσεις στη δουλειά ή απ’ όπου αλλού μπορεί να προκύψουν, να πάρετε τα πράγματα πιο χαλαρά και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες χωρίς να μοιράζετε τον χρόνο σας για να εξυπηρετήσετε άλλους. Πιθανώς να νιώθετε κουρασμένοι ή άτονοι, οπότε καλύτερα να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω ή να ξεκουραστείτε από το να μιλάτε στα τηλέφωνα ή να προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τα προβλήματα των άλλων. Αφουγκραστείτε τον εαυτό σας, τα συναισθήματα σας. Πιο πολύ θα σας ωφελήσει ένας περίπατος ή λίγος διαλογισμός αν γνωρίζετε, παρά η επαφή με κόσμο μια μέρα σαν τη σημερινή.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον Ταύρο, αλλά δεν θα είναι τόσο πιεστική ως επιρροή. Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Μην ξεχνάτε ότι πολιορκείστε από τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας, κάτι που κάνει τα θέματα της υγείας αλλά και της δουλειάς να είναι σε προτεραιότητα. Τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα είναι πολύ βοηθητικά τις απογευματινές ώρες για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση ή να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα.

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο σας για να προετοιμάσει την Πανσέληνο που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Πέμπτης. Φυσικά εσάς επηρεάζει περισσότερο από όλους τους άλλους είτε είστε Δίδυμοι είτε έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους. Μάλιστα θα έλεγα ότι σας επηρεάζει κυρίως σε προσωπικό επίπεδο σε ό,τι αφορά μια ερωτική σχέση ή μια γνωριμία ή σε μια συνεργασία. Πιθανώς κάποιοι από σας παίρνετε μια σημαντική απόφαση τώρα για το μέλλον της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας. Μόνο που δε χρειάζεται να βιαστείτε στην απόφαση σας. Ακόμη, με αυτή την Πανσέληνο η επιθυμία σας να αλλάξετε παραστάσεις και να ταξιδέψετε θα είναι πολύ έντονη. Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Προσέξτε λίγο παραπάνω θέματα υγείας αυτές τις μέρες αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Σήμερα όμως προχωρά κι ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Αιγόκερω, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στα πρακτικά των επαγγελματικών και των οικονομικών. Μέχρι τον Φεβρουάριο θα ψάχνετε να βρείτε αλήθειες πίσω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022

Η Τετάρτη έρχεται με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη για να σχηματίσει τα ξημερώματα της Πέμπτης την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου, η οποία επηρεάζει τη μεταβλητή ομάδα ζωδίων: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Είναι μια Πανσέληνος που θα έχει επιρροή στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, αλλά και σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τις πληροφορίες και τις μετακινήσεις. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και λιγότερο βιαστικοί σήμερα κι έτσι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε πιο εύκολα τους όποιους προβληματισμούς μας σε προσωπικό επίπεδο. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας η Πανσέληνος πατήστε εδώ. Σήμερα όμως έχουμε και αλλαγή ζωδίου για τον Ερμή που προχωρά στον Αιγόκερω και θα δώσει ένα διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα μας μέχρι τις 11/02/23. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

[...]