Δίδυμοι ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

17/01/2022 – 23/01/2022

Η Σελήνη ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη φάση της Πανσελήνου απόψε τη νύχτα και βγάζει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες είτε σε συναισθηματικό είτε σε οικονομικό επίπεδο. Καθώς στο ξεκίνημα της χρονιάς οι απαιτήσεις σε έξοδα είναι αυξημένες, μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι πώς θα τακτοποιήσετε κάποιους λογαριασμούς ή πώς θα ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας. Από την άλλη, για κάποιες-ους μπορεί να είναι και μια προσωπική σχέση που μπορεί να σας δημιουργεί στρες, αν νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο της κατάστασης ή δεν υπάρχει η θερμή ανταπόκριση στα συναισθήματα σας από την άλλη πλευρά. Σε κάθε περίπτωση, μην το αναγάγετε σε δράμα και μην γίνεστε υπερβολικοί στο πώς θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Α και κάτι ακόμη… μην τσακίσετε σήμερα και αύριο τις πιστωτικές σας κάρτες!

Περισσότερα για την Πανσέληνο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στον Λέοντα και κάθε τι καινούριο θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς και τη ζωή σας, αφήνοντάς σας μία γεύση πληρότητας και ζωηράδας. Η αισιοδοξία μπορεί να πηγάζει σήμερα από μια επιτυχία σε θέματα σπουδών, από μια μελλοντική συμφωνία που έχετε στα σκαριά ή κάποια πρόταση που θα ανοίξει τα φτερά σας στην καριέρα. Από την άλλη, είναι μια μέρα που σας «τρώει» να πείτε αλήθειες και καλά θα κάνετε να μην κάνετε πίσω, αλλά να προσέξετε αρκετά πώς θα πείτε ό,τι πείτε. Βλέπετε η Σελήνη σε κόντρα με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας μπορεί να δημιουργήσει ένα μικρό χάος παρεξηγήσεων και τελικά να χάσετε και το δίκιο σας. Από σήμερα εξέρχονται του ζωδίου σας και οι δεσμοί της Σελήνης και προχωρούν στα ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού, επηρεάζοντας πιο πρακτικά θέματα της δουλειάς, αλλά και της φροντίδας του εαυτού σας. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου στον Καρκίνο στη 01:47 τα ξημερώματα, η Σελήνη θα μπει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 06:03 το πρωί που θα προχωρήσει στον Λέοντα, όπου και θα μείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έντονη επιθυμία μας θα είναι να δούμε τους στόχους μας να υλοποιούνται. Η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή όμως μας κάνει κάπως πιο βιαστικούς στα συμπεράσματα μας απ’ όσο πρέπει και αυτό είναι το μόνο που δεν συνίσταται μια μέρα σαν κι αυτή. Το να ολοκληρώσουμε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και να προωθήσουμε τα σχέδια μας είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας, αρκεί να είμαστε κάπως πιο υπομονετικοί και να σχεδιάζουμε κάθε βήμα μας στη λεπτομέρεια του. Σήμερα οι δεσμοί της Σελήνης προχωρούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, δίνοντας έμφαση τον επόμενο ενάμισι χρόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 στην οικονομία, τις επενδύσεις, τη γη, την ενέργεια. Περισσότερα για τη νέα θέση των δεσμών της Σελήνης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

[...]