Δίδυμοι ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

05/06/2023 – 11/06/2023

Αν το πρωί της Δευτέρας ξυπνήσετε με διάθεση να μην κάνετε τίποτε και να ξεκουραστείτε μην πιέσετε τον εαυτό σας. Φτιάξετε τη λίστα με όσα πρέπει να γίνουν και ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς. Πιθανώς να μην έχετε κέφια αλλά να σας τραβάνε οι φίλοι από δω κι από κει. Όμως από το απόγευμα που η Αφροδίτη προχωρά σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, τον Λέοντα, τότε ξαναβρίσκετε το κέφι σας. Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των καθημερινών επαφών για πολλούς μήνες μέχρι τον Οκτώβριο, λόγω της φαινομενικά ανάδρομης πορείας της. Με τον πλανήτη της σαγήνης και του έρωτα σ’ αυτό τον τομέα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, για να φλερτάρετε, να είστε πιο δημιουργικοί, πιο ευδιάθετοι, να κάνετε περισσότερες εκδρομές και εξόδους και να έχετε ευχάριστες επαφές με τους άλλους. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου προσέξτε τις απογευματινές ώρες την ένταση σε μια σχέση με ένα συνεργάτη ή φίλο.

Σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα κυρίως από το μεσημέρι και μετά να κοιτάξετε κάποια ζητήματα με την άνεση χρόνου που θα θέλατε, πιο ήρεμα, πιο συγκεντρωμένα και να κλείσετε και πολλές από τις εκκρεμότητες που έχετε. Από την άλλη βέβαια ίσως σας είναι δύσκολο τις πρωινές ώρες να αποφύγετε να σας διακόπτουν και να σας αποσυντονίζουν λίγο. Από το απόγευμα το ένστικτό σας θα λειτουργεί καλύτερα όπως και η διαίσθηση σας. Κι αν αυτό που διαισθάνεστε είναι αλλαγές μην τις φοβηθείτε, γιατί θα είναι μόνο για το καλό σας. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της δουλειάς, των σπουδών και γενικότερα της ζωής σας θα σας απασχολήσουν από το μεσημέρι και έπειτα.

Μια Σελήνη στον Υδροχόο φιλική προς το δικό σας ζώδιο σήμερα Τετάρτη μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες στον τομέα σχέσεων, επαφών με ξένους και συνεργασιών με εξωτερικό, σπουδών, διαδικτύου, νομικών υποθέσεων. Ακόμη μπορείτε να ωφεληθείτε αν είστε καθηγητές, νομικοί ή εργάζεστε στα ΜΜΕ. Από την άλλη, με τη σύνοδο της Σελήνης προς τον Πλούτωνα και την αντίθεση με την Αφροδίτη θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Φυσικά και θα πείτε αυτό που πιστεύετε ή αυτό που είναι αλήθεια, αλλά θα χρειαστεί να είστε και λίγο διπλωμάτες στο πώς μπορεί να ειπωθεί αν δεν θέλετε να προσβάλλετε ή να πληγώσετε κάποιον. Αν τα συναισθήματα σας είναι έντονα ή νιώθετε θυμωμένοι με κάποιον και δεν μπορείτε να πειθαρχήσετε τις αντιδράσεις σας, τότε καλύτερα αφήστε να κάνετε τη συζήτηση κάποια άλλη μέρα.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, αλλά στις 07:39 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 11:41 που θα προχωρήσει στον Υδροχόο. Η πρώτη της όψη από τον Υδροχόο θα είναι η σύνοδος με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο που δημιουργεί αίσθημα πίεσης ή και έντασης στο περιβάλλον που κινείστε. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου είναι οι κύριοι αποδέκτες της επιρροής της που θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα. Τις απογευματινές ώρες θα σχηματίσει αντίθεση με την Αφροδίτη στον Λέοντα και θέλει προσοχή να μην παρασυρθούμε σε υπερβολές, αλλά και σπατάλες για επιπόλαιους λόγους.

[...]