Δίδυμοι ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

11/10/2021 – 17/10/2021

Μπορεί να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι σήμερα ή πιθανώς εσείς οι ίδιοι να έχετε φέρει τον εαυτό σας σε μια τέτοια κατάσταση και να έχετε επωμιστεί άπειρες ευθύνες και υποχρεώσεις και τώρα δεν ξέρετε πώς να βγείτε από αυτές και να αναπνεύσετε. Ίσως όμως δεν πρέπει να σκέφτεστε έτσι, αλλά να θυμηθείτε για ποιο λόγο καταρχάς μπορεί να αποφασίσατε να μπείτε με ενθουσιασμό σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις. Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας στον Τοξότη, αλλά σε φάση κενής πορείας μέχρι το βραδάκι στις 20:15 που προχωρά στον Αιγόκερω, δεν βοηθά πολύ να είστε συγκεντρωμένοι σε πρακτικά ζητήματα. Το μυαλό σας άγεται και φέρεται και οι άλλοι φαίνεται ότι μπορεί να έχουν περισσότερες απαιτήσεις από σας, δημιουργώντας σας έναν σχετικό εκνευρισμό. Είναι από τις μέρες που ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής μπορεί να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του. Από τη στιγμή που η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω θα γειωθείτε περισσότερο και θα κάνετε περισσότερη δουλειά.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να σας ζορίσει είτε σε ψυχολογικό επίπεδο είτε ακόμη σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανώς τα οικονομικά κάποιας συνεργασίας να χρειάζονται μεγαλύτερο ψάξιμο, προκειμένου να νιώθετε κι εσείς ικανοποιημένοι. Από την άλλη, μπορεί να έχετε στο μυαλό σας κάτι σε σχέση με τα οικονομικά και να θέλετε να το κυνηγήσετε. Όμως πιθανώς να πρέπει να σκεφτείτε το κόστος που θα έχει ή τις θυσίες που πρέπει να κάνετε. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο προσέξτε και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης σήμερα.

Δεν είναι δύσκολο όταν είσαι ευαίσθητος άνθρωπος με ενσυναίσθηση να χαλάει η διάθεση σου όταν συμβαίνουν τόσα πολλά και δύσκολα δίπλα σου, ακόμη κι αν δεν συμβαίνουν σε σένα τον ίδιο. Η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι σκιάζει λίγο τη διάθεση σας, ακόμη κι αν δε συμβαίνει κάτι στη δική σας ζωή που να είναι δυσάρεστο. Αλλά μην αφήνεστε στην απογοήτευση. Είναι διαφορετικό να μην έχεις κέφια κι άλλο να αφήνεις να σε ρουφήξει η απαισιοδοξία και η απογοήτευση για ό,τι συμβαίνει. Κοιτάξτε αν μπορείτε πρακτικά να βοηθήσετε σε κάτι, προστατέψτε όσο μπορείτε τον εαυτό σας κι όσους αγαπάτε και κρατήστε το ηθικό ψηλά όσο κι αν φαίνεται δύσκολο.

Η Σελήνη στον Υδροχόο μέσα στον τομέα της περιπέτειας, των διαφορετικών παραστάσεων σάς κάνει να θέλετε να σχεδιάσετε τη μέρα σας με διάφορες δραστηριότητες κι από την άλλη νιώθετε ότι κάτι σας κρατάει πίσω και σας σαμποτάρει. Το άγχος και η αγωνία για κάποιες εξελίξεις είτε σε θέματα δουλειάς, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στις σπουδές, χτυπάει κόκκινο κι αυτό σας κάνει να έχετε αυτή τη διάθεση. Δεν είναι ανάγκη να τα σκεφτείτε όμως όλα σήμερα και να χαλάσετε τη διάθεση σας. Βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας και μην πιέζετε ούτε τον εαυτό σας ούτε τους άλλους. Από την άλλη, προσέξτε όταν επιμένετε σε απόψεις που μπορεί να κάνουν τους άλλους να δυσφορούν. Μπορεί να είναι σωστές, αλλά χρειάζεται να δείξετε και ενσυναίσθηση.

Μια από τις πιο θετικές όψεις σχηματίζονται σήμερα και μάλιστα σε ζώδια του αέρα όπως το δικό σας και μπορεί να είστε αποδέκτες μιας θετικής εξέλιξης στη ζωή σας. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία, ειδικά για κάποιους από σας, μπορεί να είναι πολύ τυχερό. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά με ξένους ή εξωτερικό, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν στην προώθηση της δουλειάς σας, μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων. Ακόμη, αν ασχολείστε επαγγελματικά με τον χώρο της επικοινωνίας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των εκδόσεων, τον κόσμο του διαδικτύου ή της διαφήμισης, μπορεί να έχετε θετικές προοπτικές. Έρωτας, δημιουργία και παιδιά μπορεί να είναι αιτία χαράς τη σημερινή μέρα ή αυτή την περίοδο γενικότερα. Αξιοποιήστε τη μέρα στο έπακρο.

Η Σελήνη στους Ιχθύς δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς και της καριέρας ή στα θέματα του σπιτιού εξ αντανακλάσεως. Σίγουρα δεν είναι η πιο χαλαρή Σελήνη για το δικό σας ζώδιο και πάντα μπορεί να νιώθετε πιο αμήχανοι όταν οι άλλοι έχουν μια συναισθηματική υπερχείλιση, ενώ εσείς τουλάχιστον στα επαγγελματικά είστε πιο ψύχραιμοι. Από την άλλη, ίσως αυτό το Σαββατοκύριακο σας αποκαλύπτεται κάτι που σας δίνει το απαραίτητο κομμάτι που έλειπε από το παζλ στα επαγγελματικά σας. Πιθανώς όμως να υπάρχει μια έκπληξη και σε οικονομικό επίπεδο, που να έρχεται σαν από μηχανής θεός και να λύσει ένα πιεστικό σας πρόβλημα. Το βράδυ του Σαββάτου προσέξτε λίγο παραπάνω σε μια ερωτική σχέση και μην εστιάζετε μόνο στις διαφορές με το ταίρι σας, αλλά και σε όλα όσα σας ενώνουν. Την Κυριακή η κόντρα ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων σε μια ερωτική ή φιλική σχέση. Μπορεί να είναι μια κατάσταση που έχει ξεκινήσει καιρό και που νιώθετε ότι πλέον σας κάνει να ασφυκτιάτε. Ίσως λοιπόν πρέπει, αντί να αγωνιάτε γι’ αυτή τη σχέση ή να νιώθετε θυμό, να μιλήσετε με το άλλο άτομο και να καταλάβετε τι συμβαίνει ακριβώς. Μπορεί χωρίς να το καταλαβαίνετε να έχετε κάνει κι εσείς κάποια λάθη και χρειάζεται να τα παραδεχτείτε, για να υπάρχει μια πιο υγιής συνέχεια.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Τα ξημερώματα του Σαββάτου βρίσκει τη Σελήνη να προχωρά στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στο ονειροπόλο και συναισθηματικό περιβάλλον των Ιχθύων, η Σελήνη δεν βοηθά να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε, ενώ το μυαλό χάνεται σε διάφορα πράγματα που σκεφτόμαστε ή έχουμε την τάση να ταξιδεύουμε νοερά στον χρόνο ή να ονειρευόμαστε με τα μάτια ανοιχτά. Το εξάγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί τάση για απρόοπτες εξελίξεις. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη είναι δυνητικά η πιο απαιτητική όψη το βράδυ του Σαββάτου, που όμως παραπέμπει σε υπερβολές και στη δυσκολία να αυτοσυγκρατηθούμε κι όχι κάτι πιο δύσκολο. Μια πιο ευγενική προσέγγιση απέναντι στους άλλους, είτε είναι οι άνθρωποι της οικογένειας, είτε της δουλειάς μας, είτε ακόμη κι αυτοί που έχουμε δοσοληψίες μαζί τους στην καθημερινότητα μας, μπορεί να δώσει ένα πιο γλυκό και χαλαρό χαρακτήρα στο Σαββατοκύριακο. Η ενσυναίσθηση, το νοιάξιμο για όσους περνούν πιο δύσκολα από εμάς, ταιριάζει στη Σελήνη στους Ιχθύς. Την Κυριακή, ο Ήλιος στο ταξίδι του στον Ζυγό συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας -προσωπικές και επαγγελματικές- μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Ας μην ξεχνάμε το σύμβολο του Ζυγού και τον στόχο του που είναι η ισορροπία. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δεν θέλετε, αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες, χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης.

[...]