Δίδυμοι ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021

«Όλα αλλιώς». Αυτός θα είναι ο τίτλος της νέας χρονιάς για εσάς αγαπητοί Δίδυμοι. Το 2021 αλλάζουν τα πάντα, η ζωή σας, η κοσμοθεωρία σας, οι πεποιθήσεις, οι σχέσεις σας, μέχρι και η εμφάνιση σας. Με τις εκλείψεις στον άξονα σας και τον αντισυμβατικό Ουρανό από τον Ταύρο, στον 12ο οίκο των ονείρων και του υποσυνείδητου, να κάνει αλλεπάλληλα τετράγωνα με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον 9ο οίκο σας των πεποιθήσεων και των αξιών σας, μπορεί να αλλάξετε από θρήσκευμα μέχρι και το πεδίο σπουδών ή καριέρα. Θα θέλετε να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα κοινωνικά πλαίσια, που σας εμποδίζουν να ζήσετε τη δική σας αλήθεια στο έπακρο.

Με τον Δία, επίσης στον 9ο οίκο σας για το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς, μπορεί να ταξιδέψετε πολύ για να διευρύνετε τις γνώσεις σας ή για επαγγελματικούς σκοπούς. Επίσης αν θέλετε να γράψετε ένα βιβλίο ή να παρουσιάσετε τις εμπειρίες και τις ιδέες σας στο ευρύτερο κοινό, αυτή είναι η στιγμή σας.

Σε ό,τι αφορά στις εκλείψεις, που γίνονται στον άξονα σας στις 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, επηρεάζουν τον 1ο και τον 7ο οίκο σας, δηλαδή το εγώ σας και τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αντίστοιχα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Ιδιαίτερα η Ηλιακή Έκλειψη τον Ιούνιο, στα γενέθλιά σας, είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή και θα σας δώσει την ώθηση να βγείτε μπροστά χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Οι ημέρες κοντά σε αυτή την έκλειψη θα φέρουν μοναδικές ευκαιρίες, τις οποίες αν εκμεταλλευτείτε σωστά θα μπορούσαν να σας εκτοξεύσουν στην κορυφή.

Αν βάλουμε και τον Δία στο παιγνίδι, που εκείνη την περίοδο θα βρίσκεται για λίγο διάστημα στους Ιχθύς και στον 10ο οίκο της κοινωνικής σας καταξίωσης, τότε μπορεί να ζήσετε μεγάλες στιγμές. Ο Δίας από τις 14 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου θα βρίσκεται στους Ιχθύς, αυτό το διάστημα θα πάρετε ένα μικρό δείγμα, των μεγάλων δώρων που σας επιφυλάσσει όταν τελικά θα μπει και επίσημα στο υδάτινο αυτό ζώδιο για την ετήσια παραμονή του στις 30 Δεκεμβρίου.

Μην ξεχνάμε και την έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου, που δεν είναι στον άξονα σας, αλλά είναι μια Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Ταύρο και η οποία θα ενεργοποιήσει τον σκοτεινό 12ο οίκο σας και θα σας αποκαλυφθεί κάτι που ίσως σας βοηθήσει να διώξετε από τη ζωή σας αδιέξοδες και καταπιεστικές καταστάσεις. Το σημαντικό για σας είναι ότι πρέπει να καταλάβετε ότι έχετε επιλογές και δεν πρέπει να φοβάστε και να μένετε προσκολλημένοι σε καταστάσεις που σας δίνουν μια φαινομενική ασφάλεια.

Λίγο πριν το τέλος του 2021, στις 21 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω γυρίζει ανάδρομη στον 8ο οίκο σας και θα σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να σταματήσετε σχέσεις και συνήθειες που σας κάνουν κακό ή να μειώσετε τα έξοδα και τις δαπάνες σας.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

2021

Λίγο έμεινε για να τελειώσει η χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και η αγωνία για το τι θα φέρει το 2021 κορυφώνεται. Το 2020 ήταν η χρονιά που οι… συναντήσεις του Κρόνου με τον Πλούτωνα καθόρισαν τις εξελίξεις και «βοήθησαν» να διαλυθούν σχεδόν τα πάντα. Το 2021, καλούμαστε να μαζέψουμε κάποια από τα κομμάτια μας και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή. Όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον όλα έχουν αλλάξει και μόνο μέσω της συνεργασίας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της ανανέωσης των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών μας θεσμών, θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Αυτή είναι και η τεράστια πρόκληση του 2021 με τα 3 τετράγωνα που θα γίνουν μεταξύ του Κρόνου (που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι το ζώδιο της συλλογικότητας) και του Ουρανού (που είναι στον Ταύρο και έχει ως κύρια θέματα του την ασφάλεια).

[...]