Δίδυμοι ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

19/02/2024 - 25/02/2024

Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς στις 19/02 στρέφει την προσοχή σας κυρίως στην επαγγελματική σας κατεύθυνση και μπορεί να έχετε αλλαγές στις επόμενες εβδομάδες. Είναι η κατάλληλη στιγμή την περίοδο των Ιχθύων να κάνετε πιο ορατές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον τις ηγετικές σας ικανότητες, να δείτε την περίπτωση μιας αλλαγής που θα σας δώσει μεγαλύτερη αυτονομία ή έναν πιο υπεύθυνο ρόλο στη δουλειά. Επίσης αν είστε στο ψάξιμο, να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για να βρείτε κάτι ικανοποιητικό σε επαγγελματικό επίπεδο. Την Πέμπτη έχουμε την υπερ-όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Άρη που συναντιούνται στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου μετά από δυο ολόκληρα χρόνια. Η προηγούμενη συνάντηση τους είχε λάβει χώρα την άνοιξη του 2022, αλλά σε ένα ουδέτερο προς το δικό σας ζώδιο. Η όψη αυτή σας καλεί να ακολουθήσετε την καρδιά σας όχι μόνο στα θέματα του έρωτα και των σχέσεων αλλά και σε ό,τι άλλο επιθυμείτε πολύ. Πάρτε πρωτοβουλίες είτε για να ξεδιπλώσετε τα συναισθήματα σας σε μια σχέση που επιθυμείτε σφοδρά είτε ακόμη και για να απαλλαγείτε από μια κατάσταση που είναι πιεστική. Όπως θα διαβάσετε και στις ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα, η όψη αυτή είναι σούπερ δυνατή και καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε. Φανταστική όψη και για να οργανώσετε ένα ταξιδάκι αναψυχής. Η όψη αυτή βέβαια σας καλεί να ακούσετε τις αλήθειες στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Είστε όμως έτοιμοι για κάτι τέτοιο;

Στις 23/02 ο κυβερνήτης σας Ερμής παίρνει θέση στους Ιχθύς στον τομέα της καριέρας αλλά και της κατεύθυνσης της ζωής σας. Ακόμη μια εβδομάδα λοιπόν που τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν δεόντως και ίσως εντατικοποιηθούν και οι κινήσεις και οι δράσεις σας προκειμένου να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Αυτή είναι μια καλή περίοδος αν επιθυμείτε να περιποιηθείτε την επαγγελματική σας «εικόνα» ή να κάνετε πιο σωστή διαχείριση του ρόλου σας στη δουλειά. Συζητήσεις, συσκέψεις και καλή σχεδίαση των επαγγελματικών σας θεμάτων θα βοηθήσουν να προχωρήσετε. Βέβαια ο Ερμής, που κυβερνά το δικό σας ζώδιο, στους Ιχθύς αποσυντονίζεται καθώς εμπλέκεται το συναίσθημα του. Προσπαθήστε λοιπόν να σκεφτείτε όσο πιο ψύχραιμα και τετράγωνα μπορείτε, ειδικά αν θέλετε να πάρετε κάποια απόφαση.

Η εβδομάδα είναι αρκετά απαιτητική προς το τέλος της, καθώς η Πανσέληνος στις 24/02 που κυριαρχεί σας βάζει σε έναν πυρετό προετοιμασίας και ενασχόλησης με τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Αξιοποιήστε αυτό το φεγγάρι αν θέλετε να κάνετε τακτοποιήσεις στο σπίτι σας, να φτιάξετε λίγο πιο ανοιξιάτικη την ατμόσφαιρα κάνοντας αλλαγές στη διακόσμηση, να επισκευάσετε ό,τι είναι χαλασμένο και μη λειτουργικό ή να πετάξετε ό,τι είναι άχρηστο και τραβά την προσοχή σας από τα σημαντικά που έχετε. Κάποιοι, ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να ασχοληθείτε με μια μετακόμιση ή την αξιοποίηση ενός ακινήτου. Από την άλλη, μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Πιθανώς ακόμη να θέλετε να δημιουργήσετε ένα δικό σας χώρο μέσα στο σπίτι που δεν θα τον μοιράζεστε με άλλους ή να φτιάξετε έναν χώρο για να μπορείτε να γυμνάζεστε.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

19/02/2024 - 25/02/2024

Στις 19/02/2024 τα ξημερώματα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς δίνοντας την εκκίνηση για τα γενέθλια του 12ου ζωδίου του ζωδιακού. Την εβδομάδα αυτή ολοκληρώνεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 22/02/2024 (εκείνη τη μέρα είναι ακριβείας η όψη). Την τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί οι δυο κοσμικοί εραστές ήταν την άνοιξη του 2022, αλλά τότε η συνάντηση είχε λάβει χώρα στο ζώδιο του Αιγόκερου που σαφώς μείωνε κάτι από το πάθος και τη σφοδρότητα των συναισθημάτων. Τώρα όμως δυο χρόνια μετά η συνάντηση στον Υδροχόο κάνει πιο εκδηλωτική την επιρροή της. Δεν είναι όμως ανάγκη να περιοριστεί αυτή η εξαιρετική όψη μόνο στην ερωτική μας ζωή. Το ζώδιο του Υδροχόου αφορά όλη τη γκάμα των ανθρώπινων σχέσεων. Δείξτε την αγάπη σας λοιπόν σε όποιον αγαπάτε είτε είναι ένα φιλικό σας πρόσωπο είτε κι ένας στενός συγγενής. Σημασία έχει να χαρείτε αυτή την αναζωογονητική και τυχερή ενέργεια.

Στις 23/02/2024 έχουμε αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό με την είσοδο του πλανήτη της επικοινωνίας, του Ερμή, στο ζώδιο των Ιχθύων για μια σύντομη παραμονή μέχρι τις 09/03/2024. Τώρα ο Ερμής στους Ιχθύς είναι μια πιο δύσκολη περίπτωση, καθώς ο πλανήτης της πληροφορίας και της λογικής σε ένα τόσο συναισθηματικό αλλά και χαοτικό ζώδιο δεν μπορεί να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που παίρνει και να κρίνει ανεπηρέαστα από το συναίσθημα του. Γίνεται υποκειμενικός, διασπάται η προσοχή του και «μεταφράζει» τις ειδήσεις και τις πληροφορίες μέσα από ένα φίλτρο προσωπικό και καθόλου αντικειμενικό. Οι «ψευδείς ειδήσεις», οι κατασκευασμένες πληροφορίες όπως καταλαβαίνετε δεν θα σταματήσουν να κυριαρχούν και θα πρέπει να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο τι διαδίδουμε και τι πιστεύουμε. Αν έχει κάτι θετικό ο Ερμής στους Ιχθύς είναι η ευκολία να κινείται στον χώρο της ψυχολογίας και του υποσυνείδητου. Μας καλεί να μη μείνουμε στην επιφάνεια, αλλά να βουτήξουμε βαθιά σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας γιατί εκεί κρύβονται θησαυροί. Από την άλλη μας καλεί να εκφραστούμε πιο δημιουργικά αλλά και πιο καλλιτεχνικά.

Το Σαββατοκύριακο φιλοξενεί την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 24/02/2024 και μας προσκαλεί να είμαστε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα μας, βάζοντας μια τάξη στο χάος. Είναι οι κατάλληλες ημέρες να κάνουμε λίστες με εκκρεμότητες που έχουμε και δουλειές που πρέπει να κάνουμε και να προσπαθήσουμε να τις ολοκληρώσουμε. Το ζώδιο της Παρθένου αναφέρεται τόσο στα επαγγελματικά θέματα όσο και στα θέματα της υγείας, αλλά και στην καθημερινότητα μας στον χώρο του σπιτιού. Με την επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο ας βρούμε τρόπους να γίνουμε πιο παραγωγικοί, δουλεύοντας ίσως πιο έξυπνα όχι περισσότερο. Ακόμη, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε έναν έλεγχο σε θέματα υγείας, να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες, να βρούμε ένα είδος άσκησης που θα μας ενθουσιάζει, ώστε να διατηρήσουμε την καλή συνήθεια να γυμναζόμαστε περισσότερο. Μήπως η τεχνολογία μπορεί να μας βοηθήσει στους στόχους μας είτε στη δουλειά είτε στην υγεία; Η Παρθένος εξάλλου είναι το ζώδιο της πρακτικότητας, της απλοποίησης και της αποτελεσματικότητας. Από την Πανσέληνο θα επηρεαστούν περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαήμερου.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]