Δίδυμοι ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

11/10/2021 - 17/10/2021

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία αυτή την εβδομάδα, δίνοντας το σύνθημα για εξελίξεις σε τομείς της ζωής σας που τους προηγούμενους 4,5 μήνες έδειξαν σημάδια κόπωσης και στασιμότητας. Κάποιες φορές βέβαια οι ανάδρομες πορείες των πλανητών απλώς καταδεικνύουν ότι εμείς δεν είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε παρακάτω. Σιγά-σιγά κι από την επόμενη εβδομάδα ακόμη πιο αποφασιστικά μπορείτε να κάνετε βήματα προόδου τόσο σε θέματα που αφορούν τον τομέα των σπουδών, αν παραδείγματος χάριν έχετε πλάνα για μεταπτυχιακά ή για να σπουδάσετε πάνω σε ένα νέο αντικείμενο, σε θέματα επιχειρηματικών σχεδίων που ίσως πήγαν πίσω και δεν προχώρησαν αρκετά, σε θέματα ταξιδιών, σχέσεων με ξένους και εξωτερικό, αλλά και σε νομικά ζητήματα. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, άρα θα πρέπει να είστε υπομονετικοί όταν συμβαίνουν παρατράγουδα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας. Η πιο πιεστική μέρα της εβδομάδας είναι η Δευτέρα. Ας πάμε όμως στην πιο θετική μέρα που δεν είναι άλλη από την Παρασκευή. Στις 15/10 έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία και μάλιστα σε ζώδια του αέρα, όπως το δικό σας. Δυο φορές τον χρόνο σχηματίζεται αυτή η όψη και ευνοεί την αυθόρμητη γενναιόδωρη στάση απέναντι στα πράγματα και στους άλλους ανθρώπους. Σε σας ευνοεί τον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημοφιλίας, των παιδιών, της επιχειρηματικότητας, της διασκέδασης, αλλά και των σπουδών και των ταξιδιών. Είναι η ιδανική στιγμή να σχεδιάσετε το μέλλον, να ονειρευτείτε τι θέλετε να έρθει στη ζωή σας, να ενδιαφερθείτε για θέματα σπουδών, να οργανώσετε ένα ταξίδι για τους επόμενους μήνες, να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας. Πολύ διαφορετικές οι προδιαγραφές του Σαββατοκύριακου. Από τη μια το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης βοηθά σε εξόδους, διασκέδαση, βόλτες, επαφές κι από την άλλη το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σκοτεινιάζει τη διάθεση σας την Κυριακή, είτε σε θέματα σχέσεων θίγοντας θέματα εμπιστοσύνης είτε σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

11/10/2021 - 17/10/2021

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου στις 12/10. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που έχουμε ανάδρομο φαινομενικά Ερμή και Δία. Στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας και οι δύο πλανήτες θα γυρίσουν ορθοί, φέρνοντας εξελίξεις και διώχνοντας τη στασιμότητα αυτής της περιόδου. Ο Κρόνος ήταν ανάδρομος από τον Μάιο στο ζώδιο του Υδροχόου, το ζώδιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της συνεργασίας, της τεχνολογίας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η πόλωση που την είδαμε να θριαμβεύει φέτος το καλοκαίρι σε όλο τον πλανήτη, βρίσκοντας τους μισούς να αντιμάχονται τους άλλους μισούς για διάφορους λόγους (εμβόλια, κλιματική αλλαγή, εκτρώσεις), ήταν ενδεικτική μιας κακής διαχείρισης ενός ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο. Περισσότερο από ποτέ, αντί να αντιμαχόμαστε ο ένας τον άλλο για διάφορους λόγους, χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι πάνω στον πλανήτη κι αντί να ψάχνουμε να βρούμε διαφορές μεταξύ μας να ψάχνουμε κοινό τόπο. Ας ελπίσουμε ότι η ορθή του πορεία θα φέρει περισσότερη κοινή λογική. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ακόμη βρισκόμαστε στην εποχή του Ζυγού, με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη μέχρι τέλος Οκτωβρίου να βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο. Ας προσπαθήσουμε να φέρουμε λίγη περισσότερη ισορροπία στη ζωή μας και αρμονία στις μεταξύ μας σχέσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 13/10 είναι βοηθητικό σε θέματα δέσμευσης, πρακτικών λύσεων σε οικονομικά προβλήματα και για να δούμε με σοβαρότητα τα προβλήματα που υπάρχουν στις σημαντικές μας σχέσεις, ώστε να τα επιλύσουμε. Μια εξαιρετική όψη έρχεται στις 15/10, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία. Αυτή είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες όψεις που μπορεί να φιλοξενεί μια εβδομάδα, αφού παίζει σπουδαίο ρόλο ο παράγοντας τύχη. Αν θέλετε να κάνετε μια επιχειρηματική κίνηση, να λανσάρετε κάτι στην αγορά, να διαφημίσετε ένα προϊόν ή το έργο σας, περιμένετε παρόλα αυτά την επόμενη εβδομάδα όμως, που δεν θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και Δία.

Το Σαββατοκύριακο από τη μια έχει μια γλυκιά όψη ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη που βοηθά στις επαφές μας, από την άλλη όμως έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βγάζει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, ζήλια, φθόνο ή ανταγωνισμούς. Προσέξτε τα μυστικά σας και προστατέψτε τα από κακόβουλα άτομα.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

[...]