Δίδυμοι ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/03/2023 - 26/03/2023

Στις 20/3 στο ξεκίνημα της εβδομάδας γιορτάζουμε την εαρινή ισημερία, την άνοιξη, με την έλευση του Ήλιου στον Κριό το βράδυ της Δευτέρας. Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για σας, καθώς ο Κριός είναι ένα φιλικό σας ζώδιο και θα βοηθήσει αυτή η αλλαγή στην ενέργεια, τη διάθεση σας, αλλά και στις σχέσεις σας σε όλα τα επίπεδα. Θα είστε πιο δεκτικοί στη συνεργασία με άλλους, θα συμμετέχετε πιο ενεργά σε ομάδες και γενικώς θα αποζητάτε παρέα για να μοιράζεστε τις ιδέες, τις φιλοδοξίες και τις δραστηριότητες σας. Η Τρίτη φιλοξενεί τη Νέα Σελήνη στον Κριό. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα φιλικό φεγγάρι προς το ζώδιο σας που μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε ένα στόχο ή να κάνετε μια νέα εκκίνηση σε ένα σημαντικό τομέα στη ζωή σας. Είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική Νέα Σελήνη για σας, καθώς η πιο στενή της όψη είναι η σύνοδος με τον κυβερνήτη σας Ερμή. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις, κυκλοφορήστε περισσότερο, κανονίστε εξόδους, μια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι με φίλους και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να αλλάξετε παραστάσεις, κάτι που θα βοηθήσει ιδιαίτερα και τη διάθεση σας. Ακόμη είναι μια Νέα Σελήνη για να αναβαθμιστείτε τεχνολογικά. Να κάνετε κάποια αγορά ή να φροντίσετε να αναβαθμίσετε τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε. Είναι ακόμη η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να βρείτε τη δική σας «dream team» συνεργατών που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Η κορυφαία αλλαγή της εβδομάδας αφορά την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Μολονότι προς το παρόν θα κάνει δοκιμαστική είσοδο σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 11/06 και θα πάρει κανονικά τη θέση του το 2024 για τα επόμενα είκοσι χρόνια, θα πάρετε μια γεύση για το τι μπορεί να φέρει στη ζωή σας. Το σημαντικό αγαπητοί Δίδυμοι είναι ότι ο Πλούτωνας θα γίνει φιλικός προς το ζώδιο σας, θα βοηθήσει να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας, να γίνετε πιο δυναμικοί και να αλλάξετε σιγά σιγά τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Σπουδές, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, επαγγελματικά σχέδια μπορούν να πάνε εξαιρετικά με τη στήριξη του.

Μετά από μια «τρελή» περίοδο με τον Άρη στο ζώδιο σας, με τόσους πλανήτες στον Κριό το σύμπαν στρέφει την προσοχή σας σε σας τους ίδιους. Είναι η στιγμή που πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους στην καθημερινότητα σας, να υιοθετήσετε λίγο πιο αργούς ρυθμούς, να κάνετε προσπάθεια να μην έχετε τόσο άγχος, να ξεκουράζεστε πιο πολύ, να κοιμάστε περισσότερο. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μέχρι την Παρασκευή θα έχετε πιο εντατικούς ρυθμούς, καθώς ο Άρης διελαύνει στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας. Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, νέα δεδομένα είναι πιθανά αυτές τις μέρες. Μην βιάζεστε όμως. Το Σάββατο ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο απαλλάσσοντας σας από πολλά άγχη και δημιουργώντας ένα καινούριο! Τι θα κάνετε με τα οικονομικά σας; Είναι η στιγμή να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό τον τομέα γιατί μπορεί να σας αποφέρει κιόλας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

20/03/2023 - 26/03/2023

Μεταβατική και ιδιαίτερα σημαντική για τις πλανητικές της αλλαγές η εβδομάδα που απλώνεται μπροστά μας, καθώς φεύγουμε από την εποχή των Ιχθύων για να περάσουμε στην εποχή του Κριού με την είσοδο του Ήλιου στις 20/03 το βράδυ στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, που σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία, τον Κριό. Η εαρινή ισημερία για τον κόσμο της αστρολογίας είναι η δική μας αστρολογική Πρωτοχρονιά που έρχεται πάντα τη στιγμή που ο Ήλιος περνά στη μηδενική μοίρα του Κριού. Όπως ξυπνά η φύση και ξεκινά ουσιαστικά η άνοιξη, έτσι κι εμείς μπαίνουμε σε μια διαδικασία ανανέωσης. Η δράση, η πρωτοβουλία, οι νέοι στόχοι, η κίνηση, η δυναμικότητα, όλα όσα είναι στη φύση του Κριού, είναι αυτά που θα μας ξυπνήσουν από τη χειμερία νάρκη. Ας αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να κινηθούμε περισσότερο, να κάνουμε μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα μας, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση (ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να περιποιηθούμε τα φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας), να κάνουμε διακοσμητικές παρεμβάσεις στον χώρο του σπιτιού και να μειώσουμε τον χρόνο που καθόμαστε σε ένα καναπέ βλέποντας τηλεόραση ή σκρολάροντας ατέρμονα στα κινητό μας. Την Τρίτη 21/03 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου στο ζώδιο του Κριού, που μας ενθαρρύνει να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να εστιάσουμε στον εαυτό μας και σε ό,τι μας ευεργετεί. Καθώς η πιο στενή της όψη είναι η σύνοδος με τον Ερμή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίησή τους. Το σημαντικότερο νέο της εβδομάδας, καθώς ξεκινά μια τελείως διαφορετική εποχή για τον πλανήτη μας, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/03. Την τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Υδροχόο ήταν από το 1778 μέχρι το 1798 μια πραγματικά επαναστατική περίοδο στην ιστορία, καθώς σημαδεύτηκε τόσο από την Αμερικανική όσο κι από τη Γαλλική επανάσταση. Ο Πλούτωνας μένει αρκετά χρόνια σε κάθε ζώδιο και αυτές οι περίοδοι διαμορφώνουν διαφορετικά την κάθε εποχή. Στο ζώδιο του Υδροχόου που θα παραμείνει μέχρι το 2044 απαιτεί ελευθερία, αυτονομία, δικαιοσύνη και την εξουσία στους λαούς. Η επιρροή του θα είναι καταλυτική όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο ειδικό άρθρο για την Πλουτώνια επιρροή στην ιστορία πατώντας εδώ.

Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν εδώ. Ο Άρης μετά από 7 μήνες ολοκληρώνει το ταξίδι του στους Διδύμους και περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/05. Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα θα μας απασχολήσει περισσότερο το επόμενο δίμηνο. Ο Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται σε «πτώση» σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, δηλαδή σε ένα ζωδιακό περιβάλλον που δεν του ταιριάζει για να εκδηλώσει την πύρινη ενέργεια και τη δράση του. Κατατρύχεται από παιδικές σχεδόν ανασφάλειες, είναι πιο ευερέθιστος και ευαίσθητος στην επικοινωνία με τους άλλους, η δράση του δεν εκφράζεται με ευθείς τρόπους, αλλά πλαγίως, αλλά διαθέτει κάτι πολύ σημαντικό: ενσυναίσθηση και αντανακλαστικά.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ

[...]