Δίδυμοι ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 - 10/07/2022

Κι ενώ όλοι πέφτουν πυρετωδώς στα νέα σχέδια και την υλοποίηση των στόχων τους, εσείς αγαπητοί μου Δίδυμοι περνάτε σε ένα πιο ήσυχο και εσωστρεφές διάστημα που θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για τα μεγάλα σχέδια του φθινοπώρου, τότε που ο Άρης θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και μάλιστα αυτή η παραμονή του θα είναι πολύ μεγάλη, αφού θα διαρκέσει ούτε λίγο ούτε πολύ σχεδόν 8 μήνες. Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 5/7 ο Άρης περνά στον Ταύρο, το ζώδιο πριν το δικό σας και αυτό σας παραπέμπει σε μια περίοδο που η αυτοφροντίδα σας πρέπει να αυξηθεί, καθώς υγεία και φυσική κατάσταση παίρνουν τον πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινότητα σας. Εσείς πρέπει πρωτίστως να θέσετε τους προσωπικούς σας στόχους είτε αυτό είναι να τρώτε πιο υγιεινά ακολουθώντας μια σωστή διατροφή, είτε να κοιμάστε περισσότερο και πιο ποιοτικά, είτε να κάνετε ένα τσεκάπ, είτε ακόμη να εκπαιδευτείτε πώς να κάνετε διαλογισμό ή άλλες τεχνικές απομάκρυνσης του άγχους. Φυσικά και διακοπές. Μέσα σε αυτό το διάστημα, εκτός από τη δουλειά με τον εαυτό σας, μπορείτε να κάνετε σημαντική «αόρατη» ίσως για τα πολλά μάτια και δουλειά πάνω στους επαγγελματικούς σας στόχους. Να προετοιμάσετε ίσως τη δική σας επιχείρηση, να μελετήσετε περισσότερο αν σπουδάζετε, να κάνετε τις έρευνες σας για να κάνετε μια αλλαγή στη δουλειά το φθινόπωρο. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Σύμμαχος σας στο ταξίδι της εξερεύνησης των επαγγελματικών και των οικονομικών σας προοπτικών θα είναι από τις 5/7 ο κυβερνήτης σας Ερμής που περνά στον Καρκίνο. Μέχρι τις 19/7 είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τα κουμάντα σας σε σχέση με τα έσοδα και τα έξοδα, να κλείσετε ίσως ένα ραντεβού με ένα ειδικό για να σας βοηθήσει να τα οργανώσετε καλύτερα, να δείτε τι δαπάνες μπορείτε να περικόψετε και από πού μπορεί να προέλθουν έσοδα. Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 10/7 μπορεί να φέρει κάποιο θετικό οικονομικό νέο για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

04/07/2022 - 10/07/2022

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει καταιγιστικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που θα μας επηρεάσουν ποικιλοτρόπως. Η πρώτη και σημαντικότερη είναι η αλλαγή ζωδίου για τον Άρη που, μετά το σύντομο ταξίδι του στον Κριό από τις 24/5, περνά στον Ταύρο στις 5/7 φέρνοντας ανακούφιση στα ζώδια της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου, μια μοίρα που συνδέεται με αρκετή ένταση και βία. Σε αυτή τη μοίρα βρισκόταν όταν ξέσπασαν στην Αμερική στο Καπιτώλιο οι επιθέσεις τον Ιανουάριο του 2021. Καθώς γιορτάζεται η ημέρα Ανεξαρτησίας στην Αμερική τη Δευτέρα 4/7 έχει ενδιαφέρον τι θα μπορούσε να γίνει. Όμως και από τη νέα του θέση στον Ταύρο οι προκλήσεις δεν σταματούν. Στο ζώδιο του Ταύρου ο Άρης απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα μας. Λύσεις που θα μας δώσουν ασφάλεια και όχι λόγια που υπόσχονται ασφάλεια. Μέχρι τις 20/8 που θα παραμείνει στον Ταύρο δεν θα είναι εύκολο. Αυτή η θέση είναι μια πιο βίαιη θέση και οι αντιδράσεις δεν ελέγχονται εύκολα. Θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο και στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ξεσπάσει ακραία και αιφνιδιαστικά. Με κάποιο τρόπο θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της οικονομίας, της ενέργειας, το επισιτιστικό. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μετά τον Άρη σειρά την ίδια μέρα έχει κι ο Ερμής να φύγει από τους Διδύμους και να περάσει στον Καρκίνο. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά ρευστό με τον Ερμή να είναι πότε ορθός και πότε ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Με την είσοδο του στον Καρκίνο οι εξελίξεις θα είναι πιο γοργές, μολονότι η κρίση μας θα επηρεάζεται από τα συναισθηματικά μας φίλτρα περισσότερο. Οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν θετική όψη μεταξύ τους την Τρίτη που είναι βοηθητική για διεκδικήσεις και αποφασιστικότητα στη δράση μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που φέρνει εκπλήξεις, αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]