Δίδυμοι ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

28/11/2022 - 04/12/2022

Η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου ξεκινά με το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο, δίνοντας έμφαση στη σκληρή δουλειά, την πειθαρχία και την αποτελεσματικότητα. Δεν είναι μέρα για να τεμπελιάσετε, αντιθέτως πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο για να φτιάξετε ένα στέρεο πλάνο για τη δράση σας, να ασχοληθείτε επιστάμενα με τις σπουδές σας, να δείτε πώς θα υλοποιήσετε μια ιδέα σας βήμα βήμα οργανωμένα, να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με ένα άτομο που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως σύμβουλος ή μέντορας σας. Πολύ βοηθητική θα είναι και η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο προς το ζώδιο σας εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη σταθερότητα. Η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας είναι η Τρίτη με την αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο σας. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου προσέξτε ιδιαίτερα το κλίμα στη δουλειά, γιατί μπορεί να υπάρχει ένταση, τάση για τσακωμούς και ίντριγκες. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να διαχειρίζεστε τον θυμό σας με έναν τρόπο που δεν θα βλάψει ούτε εσάς ούτε την εικόνα σας στον χώρο εργασίας. Προσοχή και στην υγεία. Την ίδια μέρα η Σελήνη ενεργοποιεί την όψη Κρόνου-Ουρανού επιτείνοντας το νευρικό κλίμα.

Μα κι ο Δεκέμβριος μπαίνει με ένταση με την αντίθεση Αφροδίτης-Άρη. Βέβαια η όψη αυτή αφορά την ερωτική σας ζωή και μπορεί να έχετε εξελίξεις. Οι «μεγάλες προσδοκίες» μόνο ως ταινία έχουν επιτυχία σε αυτή τη ζωή, γι’ αυτό προσέξτε τις, ιδιαίτερα από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον τομέα των σχέσεων τετραγωνίζουν τον Ποσειδώνα στις 2/12 και στις 4/12 αντίστοιχα και σας κάνουν να βλέπετε ίσως κάποια πράγματα λίγο υπερεκτιμημένα ή να τους δίνετε μια διάσταση πιο ονειρική και παραμυθένια από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Ό,τι αγγίζει ο Ποσειδώνας συνήθως το κάνει να φαίνεται καλύτερο, αλλά δυστυχώς αυτό είναι ψευδαίσθηση κι όχι αλήθεια. Αν λοιπόν υπάρχει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή και μια επαγγελματική πρόταση που σας φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή… ψάξτε το λάθος που δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Η κρατήστε μια στάση αναμονής μέχρι να καταλάβετε ακριβώς τι συμβαίνει χωρίς να παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις. Κρατήστε την καλή σας διάθεση, αλλά να έχετε και ρεαλιστικές απόψεις. Μην πιέζετε τα πράγματα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Δίδυμοι

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

28/11/2022 - 04/12/2022

Οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου όπως και οι πρώτες του Δεκεμβρίου είναι σύνθετες ως προς τις όψεις που σχηματίζονται, έτσι αυτή την εβδομάδα μπορούμε να περιμένουμε από το καλύτερο μέχρι το χειρότερο σενάριο με τις αστρολογικές προδιαγραφές που επικρατούν. Η Δευτέρα είναι η πιο θετική ίσως μέρα της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Υδροχόο και το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο. Αυτή η όψη βοηθά με σκληρή δουλειά και πειθαρχία, αλλά κυρίως με υπομονή και καλή οργάνωση, να σταθεροποιήσουμε κάποιες καταστάσεις στη ζωή μας. Η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας έρχεται στις 29/11, καθώς γίνεται ακριβείας η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη. Αυτή η όψη δίνει μια τάση για βιασύνη τόσο στα λόγια όσο και στις κινήσεις μας. Θα βγάζουμε συμπεράσματα πολύ γρήγορα και χωρίς να έχουμε λάβει υπόψη μας όλα τα δεδομένα μπορεί να λέμε τα λάθος πράγματα τη λάθος στιγμή. Είναι μια όψη έντασης που μας κάνει πιο εύθικτους, επιθετικούς, ενώ η ψυχραιμία εύκολα εξανεμίζεται. Είναι επίσης η όψη που θυμίζει την παροιμία «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει». Φυσικά η όψη αυτή μπορεί να είναι ακριβείας εκείνη τη μέρα, αλλά κι από πιο πριν και πιο μετά επηρεάζει. Η Σελήνη την ίδια μέρα θα βρίσκεται στο κομβικό σημείο ενεργοποίησης της όψης Ουρανού-Κρόνου φέρνοντας απρόοπτα γεγονότα τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις και μια επικαιρότητα αρκετά επιβαρυμένη. Ο Δεκέμβριος μπαίνει κι αυτός με μια αρκετά έντονη όψη, την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη, που ενώ από τη μια αυτή η όψη δημιουργεί πάθη και δίνει μια γλυκιά ένταση στις ερωτικές σχέσεις, από την άλλη μπορεί να δημιουργεί έριδες και ασυμφωνίες είτε στις προσωπικές μας σχέσεις είτε ακόμη και θέματα οικονομικά. Η Αφροδίτη και ο Ερμής συνεχίζουν τη διέλευση τους στον Τοξότη και την Παρασκευή 2/12 όπως και την Κυριακή 4/12, τη μέρα που ο Ποσειδώνας «ξυπνά» από την ανάδρομη πορεία του σχηματίζουν τετράγωνο προς αυτόν. Με αυτές τις όψεις ίσως είναι δύσκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και η τάση είναι να κάνουμε ανεδαφικά πλάνα. Γι’ αυτό η συμβουλή μου είναι να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις αυτές τις μέρες για να μην διαψευστούν οι προσδοκίες σας. Το «κράτα και μικρό καλάθι» συνοψίζει την επιρροή των συγκεκριμένων όψεων τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε θέματα οικονομικών. Μήπως θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα όπως ονειρευόμαστε ότι είναι κι όχι όπως είναι στην πραγματικότητα; Καλή η θετική σκέψη, αλλά δεν πρέπει στιγμή να χάνουμε την επαφή μας με τη λογική και την πραγματικότητα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]