Αιγόκερως ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Αιγόκεροι! Ξεκινάτε τη νέα χρονιά σε μια θέση ισχύος, καθώς ο Άρης από τον Ταύρο μετά τις 7/1 και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας μετά τις 8/1 σας κάνει το επίκεντρο κάθε δραστηριότητας και πόλο έλξης πολλών βλεμμάτων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τελευταίο εξάμηνο του 2020 με τον Άρη σε μια πιεστική θέση προς το ζώδιο σας, στον Κριό μέχρι και τις 6/1, εξάντλησε και τα τελευταία αποθέματα υπομονής και δύναμης και φτάνετε στη νέα χρονιά μάλλον εξαντλημένοι και κουρασμένοι. Όμως μετά τις 7/1 θα πάρετε σιγά σιγά τα επάνω σας, θα ξαναβρείτε τη διάθεση σας και την όρεξη να κατακτήσετε τον κόσμο, δηλαδή τους μεγαλεπήβολους στόχους σας. Αυτό δεν σημαίνει άκοπα βέβαια, αυτό ούτως ή άλλως έχετε μάθει από παιδιά να μην το περιμένετε. Όμως, είναι πολύ διαφορετικό να επιτυγχάνεις τους στόχους σου όταν προσπαθείς, από το να προσπαθείς χωρίς το αποτέλεσμα να έρχεται. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να είστε κάπως ευέλικτοι και συνεργάσιμοι, ειδικά κοντά στις 13/1 με το τετράγωνο του Άρη προς τον Κρόνο και στις 20/1 με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού. Ίσως πρέπει σε αυτές τις ημέρες να τροποποιήσετε κάπως το πρόγραμμα σας. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας το παιχνίδι του έρωτα είναι δικό σας. Μάλιστα όσο πλησιάζει προς τον Πλούτωνα οι επιθυμίες εντείνονται, αλλά και η διάθεση κτητικότητας. Αυτό τώρα καλό είναι να το δουλέψετε λίγο παραπάνω, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο κοντά στις 28/1. Μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 13/1 μπορεί να φέρει μια θετική επαγγελματική πρόταση ή μια κινητικότητα στα θέματα της καριέρας σας. Από την άλλη, καλό είναι να είστε προσεκτικοί με τα παιχνίδια εξουσίας εκείνες τις ημέρες. Ούτε να τα παίξετε, ούτε να αφήσετε να γίνουν εις βάρος σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα ασχοληθείτε με τα πρακτικά και τα οικονομικά σας θέματα και μπορεί να έχετε και κέρδος. Στις 31/1 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον τομέα των οικονομικών και σας καλεί να κάνετε ρυθμίσεις και τακτοποιήσεις σε εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε από το παρελθόν.

Καλό μήνα Αιγόκεροι μου! Ο Φεβρουάριος δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας, καθώς μαζεύονται ούτε λίγο ούτε πολύ 5 πλανήτες σε αυτό τον τομέα. Στην περίοδο μάλιστα της Νέας Σελήνης στις 11/2, θα είναι 6 ουράνια σώματα σ’ αυτό τον τομέα. Ο τομέας των οικονομικών είναι ο τομέας των αξιών, αλλά και της αυτοπεποίθησης μας. Όσο πιο πολύ πιστεύετε στον εαυτό σας, στις δυνατότητες και τις ικανότητες σας και το δείχνετε προς τα έξω, τόσο θα τραβάτε σαν μαγνήτης την τύχη. Βέβαια μέχρι τις 20/2 θα έχουμε ανάδρομη πορεία του Ερμή στον ίδιο τομέα που δημιουργεί μια σύγχυση, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο μου. Από την άλλη, σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε προσεκτικότερα την οικονομική σας διαχείριση και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας να τη βελτιώσετε. Είναι μια περίοδος που μπορεί να επιτύχετε καλύτερους διακανονισμούς, να ανακαλύψετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας ή να φέρετε τις οφειλές και τα χρέη σε μια κατάσταση που δεν θα είναι για σας βραχνάς. Η Νέα Σελήνη στις 11/2, σε συνδυασμό με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία, μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να φέρει μια οικονομική ευκαιρία ή μια πρόταση που δείχνει πολλά υποσχόμενη. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 21 έως τις 25 μοίρες ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Αιγόκερου θα επωφεληθείτε περισσότερο. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ να το βρείτε με ακρίβεια. Ο Άρης θα βρίσκεται σε μια υποστηρικτική θέση προς το ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Κάποιες ημέρες βέβαια θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί μέσα στον μήνα, όπως στις 1, 7, 10, 20/2. Εκτός από τα οικονομικά το μυαλό σας θα είναι και στα ερωτικά σας, κυρίως όμως μετά τις 18/2. Πιο ευχάριστες επαφές και συζητήσεις θα κάνετε μετά τις 25/2 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Η Πανσέληνος είναι θετική προς το ζώδιο σας στις 27/2 και σας ανοίγει δρόμους σε σπουδές και δουλειά.

Καλό μήνα Αιγόκεροι μου! Κι εκεί που πιστεύατε ότι η ζωή σας είναι μόνο «δουλειά-σπίτι» ή «υποχρεώσεις-σπίτι» έρχεται ο Μάρτιος για να σας δείξει ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα, τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση. Και μολονότι ο όγκος της δουλειάς ή των υποχρεώσεων θα παραμείνει υψηλός και αυτόν τον μήνα θα υπάρχουν και κάποιες διέξοδοι που θα σας χαροποιούν. Ο Άρης περνά στις 4/3 στον τομέα εργασίας-υγείας και σας κάνει πιο δραστήριους στον τομέα της δουλειάς. Μπορεί να ψαχτείτε περισσότερο με νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, να ολοκληρώσετε έναν αρκετά μεγάλο όγκο δουλειάς, να δραστηριοποιηθείτε σε δυο αντικείμενα, να επικοινωνήσετε με πιο ουσιαστικό τρόπο τα ταλέντα, τις ικανότητες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας. Βέβαια, μιλάμε για τον Άρη που πολλές φορές μπορεί να ανάψει και εστίες έντασης ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας. Με τη σωστή όμως επιχειρηματολογία και αρκετή ευελιξία θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια. Αν θέλετε να υπογράψετε μια συμφωνία επιλέξτε ή την 5η Μαρτίου με τη σύνοδο Ερμή-Δία ειδικά αν πρόκειται για μια οικονομικής φύσης συμφωνία ή στις 22/3 αν πρόκειται για μια επαγγελματικής φύσης συμφωνία με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου. Μέχρι τις 20/3 τα πράγματα είναι σαφώς πιο ευνοϊκά για σας με τους πλανήτες στους Ιχθύς. Είναι ένα υπέροχο διάστημα για τις φιλικές σας σχέσεις, για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ομοϊδεάτες και φίλους και να επικοινωνήσετε πιο βαθιά και ουσιαστικά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μετά τις 20/3 θα εστιάσετε πιο πολύ σε θέματα οικογένειας και ακινήτων. Αν ψάχνετε για μια μετακόμιση ή κάτι να αλλάξετε στα οικογενειακά σας θέματα, θα βρείτε λύσεις. Η Πανσέληνος στις 28/3 σας αφορά, καθώς φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα της καριέρας στο ωροσκόπιο σας. Ίσως σας ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο σε σχέση με το πού πάει η επαγγελματική σας ζωή. Μια πρόταση ή μια διαπραγμάτευση θα είναι εξαιρετικά βοηθητικά.

Το σπίτι μας πάντα είναι το δικό μας καταφύγιο, το μέρος που νιώθουμε ασφαλείς χωρίς αδιάκριτα βλέμματα και φασαρία από εξωτερικούς παράγοντες. Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας θα είναι τα σημαντικά του Απριλίου, τουλάχιστον μέχρι το μέσον του. Βλέπετε σε αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις ρίζες σας, το σπίτι ως χώρο, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια σας, τους συγκατοίκους σας, θα βρίσκεται μια πλειάδα πλανητών που θα σχηματίζουν θετικές, ως επί το πλείστον, όψεις. Έτσι στις 6/4, στις 10/4, στις 14/4, στις 15/4 και στις 17/4, μαζί με τη θετική επιρροή της Νέας Σελήνης στις 11/4, θα μπορέσετε να καταφέρετε να κάνετε καλύτερη αξιοποίηση του χώρου που μένετε, να ενεργοποιηθείτε σε θέματα ακίνητης περιουσίας, να κάνετε μια μετακόμιση, να αποφασίσετε ακόμη και συμβίωση με το ταίρι σας ή να έχετε εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα. Οι όψεις αυτές υπόσχονται πολλά. Αν όμως ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στις 26 μοίρες του ζωδίου σας, στην μοίρα που αυτή τη στιγμή φιλοξενεί τον Πλούτωνα, μπορεί να περάσετε λίγο πιο δύσκολα είτε σε κάποια σχέση είτε σε κάποια θέματα που αφορούν ακόμη και τη φυσική σας κατάσταση. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Θα είστε πιο προσεκτικοί στις 12/4 και στις 16/4, τις ημέρες που η Αφροδίτη και ο Ήλιος κοντράρουν τον Πλούτωνα. Μετά τις 14/4 σιγά σιγά οι πλανήτες θα αρχίσουν να απομακρύνονται από τον Κριό και να προχωρούν στον Ταύρο, που είναι ένα ζώδιο πιο φιλικό προς το δικό σας. Η προσοχή σας περνά στον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας. Μάλιστα, στις 23/4 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό σε αυτό το ζώδιο και μπορεί να φέρει μια ξαφνική ερωτική έλξη. Από τις 23/4 όμως ξεκινά και η πορεία του Άρη απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Πολλά ξεκαθαρίσματα και νέα ξεκινήματα θα ξεκινήσουν από εκείνη τη στιγμή και μέσα στον Μάιο. Η Πανσέληνος στις 27/4 θα φέρει τα πρώτα ανάμεσα σε σας και συνεργάτες ή φίλους.

Καλό μήνα! Ο Μάιος μπαίνει με πολύ διαφορετικές προδιαγραφές και κάνει προτεραιότητα τόσο τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, όσο και της εργασίας. Σαφώς δεν είναι ο πιο ξεκούραστος και χαλαρός μήνας και πώς να είναι με τον Άρη στον Καρκίνο απέναντι σας σε όλη τη διάρκεια του να παίζει αρκετά με το νευρικό σας σύστημα, καθώς επιβαρύνεται από συμπεριφορές και καταστάσεις που αφορούν σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι σχέσεις είναι βασικό θέμα του Μαΐου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό τον μήνα να ελέγξετε το άγχος σας. Η πολλή δουλειά, το στρες με τα οικονομικά, οι πιέσεις από συνεργάτες ή πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα είναι έντονα σε καθημερινή βάση και αν δεν βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις και την προσωπική σας ζωή και την υγεία, κινδυνεύετε από burnout, θα καείτε με λίγα λόγια ζορίζοντας έτσι τις άμυνες του οργανισμού σας. Ακόμη και στην ερωτική σας ζωή, όπως θα διαβάσετε στις ερωτικές μου προβλέψεις για τον μήνα, χρειάζεται να ενδιαφερθείτε λίγο περισσότερο για τον σύντροφο σας για να μην νιώθει παραμελημένος-η και να σας «χτυπάει» ότι νοιάζεστε περισσότερο για την καριέρα ή για τις όποιες υποχρεώσεις σας κι όχι γι’ αυτόν-ή. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν, από την άλλη δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για νέες σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να γνωρίσετε κάποιον που να σας κάνει κλικ ερωτικά, αλλά και να ενισχύσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Αυτή η Νέα Σελήνη έχει και μια ιδιαίτερα σεξουαλική διάσταση. Στις 14/5 ο Δίας περνά στους Ιχθύς, σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των σπουδών, των μετακινήσεων και των ταξιδιών. Θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε πιο δημιουργικά, να έχετε επιτυχίες σε σπουδές, να είστε πιο ενεργοί κοινωνικά, αλλά και να προωθήσετε, διαφημίσετε τη δουλειά σας. Μετά τις 20/5 ετοιμαστείτε για μια ασταθή περίοδο που επηρεάζει η πρώτη έκλειψη στις 26/5 κι ο ανάδρομος Ερμής. Μπορεί να υπάρχει πιο έντονο παρασκήνιο, καθυστερήσεις, προβλήματα, παρεξηγήσεις. Τίποτε δεν μπορεί να σας πτοήσει όμως!

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Αν ταλαιπωρήστε κάθε μέρα με χιλιάδες υποχρεώσεις, δουλειές, πιεστικά ωράρια και προθεσμίες που σας κάνουν να αγωνιάτε, προσπαθήστε να φερθείτε λίγο πιο ευγενικά στον εαυτό σας και να ηρεμήσετε λίγο. Καθώς ο Ιούνιος θα φιλοξενήσει την καλοκαιρινή φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τομέα υγείας – εργασίας, θα πρέπει να ισορροπήσετε ανάμεσα στην καλή υγεία και τα θετικά αποτελέσματα στη δουλειά. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι πολύ εύκολο, διότι κι αυτό το 24ωρο μερικές φορές φαίνεται πραγματικά λίγο. Με τον ανάδρομο Ερμή, αλλά και την έκλειψη στον ίδιο τομέα όμως θα πρέπει συνειδητά να φροντίζετε να έχετε γερές άμυνες, να διαθέτετε στον εαυτό σας χρόνο για ύπνο και για ξεκούραση και να τρέφεστε υγιεινά και όχι με ό,τι βρίσκετε μπροστά σας. Η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 σας ωθεί να υιοθετήσετε ένα καλύτερο πρόγραμμα μέσα στη μέρα σας, ώστε να φροντίζετε τη φυσική σας κατάσταση. Δεν μπορεί να έχετε μόνο απαιτήσεις από αυτόν, πρέπει κι εσείς να του δίνετε κάτι. Οι συνθήκες στη δουλειά θα είναι κάποιες φορές χαοτικές εξαιτίας της εμπλοκής του Ποσειδώνα. Μπορεί να υπάρχει σύγχυση, παρεξηγήσεις και περίεργες συμπεριφορές από συναδέλφους. Προσπαθήστε να μη δίνετε σημασία και να μην παίρνετε προσωπικά τα πράγματα, όπως επίσης πριν κρίνετε και κατακρίνετε κάποιον βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα δεδομένα και δεν βασίζεστε σε εικασίες ή σε λόγια άλλων. Ο Άρης περνά στον Λέοντα από τις 11/6 και με κάποιο τρόπο σταματά να σας πολιορκεί από τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Προχωρά στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, μια ιδιαίτερα δυναμική θέση που μπορεί να σας βοηθήσει να πάτε στα βαθιά νερά των σχέσεων και των συνεργασιών. Το δεύτερο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό στις 15/6 σας θέτει πιο θεωρητικά ερωτήματα. Αξίζει τον κόπο κάποιος να θυσιάσει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του για να ακολουθήσει την καρδιά του; Εσείς θα απαντήσετε τι είναι πιο σημαντικό για τη ζωή σας και την ψυχική σας γαλήνη.

Από τις 2/6 η Αφροδίτη θα πάρει θέση στον Καρκίνο και θα είναι βοηθητική για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις συμφωνίες. Ακόμη πιο βοηθητικό θα είναι το διάστημα μετά τις 21/6 που θα βρίσκεται και ο Ήλιος σε αυτό τον τομέα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα έχει έμφαση στις σχέσεις, ερωτικές και επαγγελματικές, με ποικίλα αποτελέσματα. Στις 24/6 η Αφροδίτη έρχεται σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα, την ίδια μέρα που σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ίσως δείτε μια σχέση να τελειώνει. Οι γεννημένοι στο πρώτο θα έχετε πιο ευχάριστες εμπειρίες από αυτό το φεγγάρι.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετό ζόρι και μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, που παίζονται παιχνίδια εξουσίας ή χειριστικά παιχνίδια. Ίσως νιώθετε ότι προσπαθεί ο σύντροφος σας ή ένα σημαντικό άτομο στη δουλειά σας να πάρει τα ινία στη σχέση και αυτό σας κάνει να νιώθετε καταπίεση. Ή μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις στα επαγγελματικά, οι οποίες σας αγχώνουν ή δεν νιώθετε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δουλεύετε μαζί. Μέχρι τις 6/7 είναι μαζεμένα όλα τα παρατράγουδα και οι δύσκολες όψεις του Ιουλίου και σ’ αυτό το διάστημα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Το σημαντικό δεν είναι να κερδίσει ο εγωισμός, αλλά η σχέση.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας. Αφενός θα μπορέσετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να συνάψετε νέες σχέσεις, να μπείτε σε μια νέα συνεργασία και να επιλέξετε καλύτερους συνεργάτες, συντρόφους και φίλους, μολονότι δεν είναι εύκολο.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 12/7 μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις παρεξηγήσεις και τη σύγχυση που υπήρχε το προηγούμενο μεγάλο διάστημα, κυρίως στην επαγγελματική σας ζωή. Είναι μια εξαιρετική όψη για να την αξιοποιήσετε σε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, για να περάσετε από συνεντεύξεις, να ασχοληθείτε με το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, αλλά και για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή να ξεκινήσετε διακοπές.

Στο μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου θα σκεφτείτε πιο σοβαρά και πιο βαθιά την κατεύθυνση της ζωής σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα δείτε τι πρέπει να αλλάξετε, ώστε να κάνετε πιο σοφές επιλογές κι επενδύσεις του χρόνου, της ενέργειας, αλλά και της αγάπης σας. Κάποιες καταστάσεις και σχέσεις πλέον έχουν τελειώσει και πρέπει να δείτε το νέο που έρχεται κι όχι να μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Η Πανσέληνος στις 24/7 στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά και βοηθά να τα βάλετε σε τάξη. Από το τέλος Ιουλίου θα νιώσετε μεγαλύτερη ελευθερία και θα θελήσετε να μάθετε και να κάνετε νέα πράγματα. Εξαιρετικό το τελευταίο δεκαήμερο και για να χαλαρώσετε ή να πάτε διακοπές.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Αύγουστος είναι πέρα ως πέρα ένας απελευθερωτικός μήνας για σας, καθώς σε όλη τη διάρκεια του σας στηρίζει ο Άρης από την Παρθένο να ελευθερωθείτε από πολλά ψυχολογικά βάρη που είχατε συσσωρεύσει τους προηγούμενους δυο μήνες και να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Φυσικά, δεν ισχυρίζομαι ότι δεν έχει κι αυτός τις προκλήσεις ή τις δυσκολίες του, όμως θα μπορείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να κάνετε πέρα τα εμπόδια και να βγείτε κερδισμένοι. Ένας από τους τομείς που θα σας απασχολήσει σίγουρα είναι τα οικονομικά, καθώς υπάρχει η ενεργοποίηση στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου που για σας αφορά στα οικονομικά. Η Νέα Σελήνη στις 8/8 στον Λέοντα σας βάζει στη διαδικασία να ξανασκεφτείτε θέματα που αφορούν σε συμβόλαια, οικονομικές συμφωνίες, επενδύσεις, διατροφές, ασφάλειες, κληρονομικά, αλλά και τις πολύ στενές συναισθηματικές σας σχέσεις. Αν μια σχέση νιώθετε ότι έχει διαγράψει τον κύκλο της αλλά κάτι σας κρατάει εκεί, μπορεί με τη δύναμη αυτής της Νέας Σελήνης να αποφασίσετε όσο κι αν το φοβάστε να αποδεσμευτείτε από αυτή την «τοξική» οικειότητα και να βγείτε στο άγνωστο που όμως υπόσχεται περισσότερη αληθινή ευτυχία. Απλά επειδή αυτή η Νέα Σελήνη συνοδεύεται την επόμενη κιόλας μέρα από την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προσέξτε τις παρεξηγήσεις και τις παρανοήσεις, διότι πιθανώς η κρίση σας να είναι εσφαλμένη. Μετά τις 16/8 η Αφροδίτη περνά στον τομέα της καριέρας και κάνει την παρουσία σας στον χώρο της επαγγελματικής σας δραστηριοποίησης πιο ορατή. Οι προϊστάμενοι ή ανώτεροι σας ιεραρχικά αν κάνετε μια εξαρτημένη εργασία θα σας βλέπουν με μεγαλύτερο θαυμασμό και εκτίμηση, αλλά κι αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να ελκύσετε ένα μεγαλύτερο πελατολόγιο. Μια προαγωγή, μια αύξηση και οτιδήποτε συνδέεται με μια τεράστια επιτυχία, μπορεί να είναι στα σενάρια του δευτέρου μισού του Αυγούστου. Πολύ θετική προς την οικονομική κατεύθυνση είναι η Πανσέληνος του Αυγούστου, που η επιρροή της εκτείνεται από τις 19 ως τις 22/8. Μπορεί να κάνετε μια αγορά ή μια πολλά υποσχόμενη επένδυση ή να υπογράψετε μια σημαντική οικονομική συμφωνία.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ένας δυναμικός Σεπτέμβριος ξεδιπλώνεται μπροστά σας και ξυπνά το πνεύμα της περιπέτειας και της κατάκτησης, φέρνοντας ευκαιρίες να ανοίξετε τους ορίζοντες σας πνευματικούς, γεωγραφικούς, κοινωνικούς. Μια εξαιρετική Νέα Σελήνη στις 7/9 στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου και σε αρμονική ακριβείας όψη με τον Ουρανό, σας ζητά να είστε έτοιμοι να δείτε διαφορετικά τα πράγματα στη ζωή σας και να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές που θα προκύψουν. Η Νέα Σελήνη, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους-ες στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, είναι η κατάλληλη επιρροή για να ψαχτείτε περισσότερο σε θέματα σπουδών, μεταπτυχιακών, σεμιναρίων, επιμόρφωσης, να πειραματιστείτε στα θέματα των επαγγελματικών υιοθετώντας νέες μεθόδους και δουλεύοντας με νέα άτομα που έχουν πιο φρέσκες ιδέες, να προβάλλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, να γνωρίσετε άτομα με διαφορετική κουλτούρα και τρόπο σκέψης σε σχέση με τον δικό σας και να ταξιδέψετε. Η κοινωνική σας ζωή με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό μετά τις 10/9 θα λάβει μια τονωτική ένεση και θα ευνοηθείτε στο να συναντήσετε φίλους, να γνωρίσετε καινούριους και γενικά να είστε πιο ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιθανώς μάλιστα κάποια νέα γνωριμία μπορεί να οδηγήσει και σε μια επαγγελματική ευκαιρία. Τα επαγγελματικά και η πορεία της καριέρας σας είναι από τις προτεραιότητες του μήνα, καθώς ο Ερμής από τον Ζυγό θα περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας σε όλη τη διάρκεια του. Ταυτόχρονα στον ίδιο τομέα θα περάσει κι ο Άρης από τον Ζυγό μετά τις 14/9, εντείνοντας τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Είναι η στιγμή να παλέψετε για όσα θέλετε να κατακτήσετε, να προωθήσετε τη δουλειά ή τα προϊόντα της εργασίας σας, να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Ο ίδιος τομέας θα ενισχυθεί περαιτέρω μετά τις 22/9, που θα περάσει κι ο Ήλιος στον Ζυγό. Όμως προς το τέλος του μήνα, καθώς ο Ερμής θα ετοιμάζεται για την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του στον Ζυγό, μπορεί να περάσετε κάποιες δυσκολίες στον ίδιο τομέα. Πιθανώς να πρέπει να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας, τις σχέσεις με ανωτέρους ή να επιλύσετε προβλήματα που σας δυσκολεύουν στη δουλειά.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Το αίσθημα ότι κάνετε ένα βήμα μπροστά και δυο πίσω θα είναι αρκετά έντονο τον Οκτώβριο και κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας. Καλώς ή κακώς δεν θα υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα -με τον ανάδρομο Ερμή σε αυτόν τον τομέα- σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας κι εσείς πρέπει αγόγγυστα απλά να προσπαθείτε για το καλύτερο, ακόμη κι όταν όλα γύρω σας μπορεί να σας απογοητεύουν με τις καθυστερήσεις, τις αναβολές ή τις μικροαναποδιές. Η Νέα Σελήνη πάντως στον Ζυγό, στον ίδιο τομέα του ωροσκοπίου σας, μπορεί να δείξει κάποια ένταση με άτομα από τον χώρο εργασίας, που μπορεί να δημιουργήσουν νευρικότητα και κακή ατμόσφαιρα. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι κάτι που δεν θα καταφέρετε να επιλύσετε με λίγη προσπάθεια. Για κάποιους από σας μπορεί αυτή η Νέα Σελήνη να φέρει μια πρόταση για δουλειά, αλλά ας έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί κάποια πράγματα να διαφοροποιηθούν στην πορεία. Ανεξάρτητα με την κατάσταση στα προσωπικά σας, η υπόθεση «έρωτας» γίνεται πιο «ιδιωτική» από τη στιγμή που η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη και τον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να δουλέψετε πιο εσωτερικά και σε ψυχολογικό επίπεδο τα μοτίβα που βλέπετε να εμφανίζονται στις σχέσεις σας και πιθανώς να δείτε μήπως πρέπει να απαλλαγείτε οριστικά από μη υγιείς και τοξικές καταστάσεις. Η ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο αυτό τον μήνα θα βοηθήσουν να έχετε κάποια θετικά νέα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Γενικότερα ο Οκτώβριος είναι ένας σούπερ παραγωγικός μήνας, με έμφαση στην καριέρα και τα οικονομικά. Και πάμε στα «δύσκολα» του Οκτωβρίου, καθώς η Πανσέληνος στις 20/10 στον Κριό μπορεί να φέρει ένταση, κακές σχέσεις και καβγάδες, τόσο σε επίπεδο οικογένειας και σπιτιού όσο και επίπεδο δουλειάς, αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο το ζωδίου σας. Αν νιώθετε ότι κάποιοι προσπαθούν να καταλύσουν τα όρια σας και σας συμπεριφέρονται επιθετικά, μην αντιδράτε πιο επιθετικά εσείς. Πάρτε τον χρόνο σας, ηρεμήστε και επανέλθετε με ψυχραιμία μετά τις 22/10. Ο Ήλιος από τις 23/10 και ο Άρης από τις 30/10 θα είναι πιο βοηθητικοί προς το ζώδιο σας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Αιγόκερως

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2021

Μπαίνουμε στον Οκτώβριο, τον μήνα που ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά στην πορεία του θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή και να εξομαλύνουν κάποια πράγματα, αλλά και να πυροδοτούν εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να μας προβληματίσει κυρίως σε δυο διαστήματα, στις δυο φορτισμένες φάσεις της Σελήνης (Νέα Σελήνη στις 6/10 και Πανσέληνος στις 20/10).

Η Νέα Σελήνη της έντασης και των αλλαγών

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 6/10 με συμμετοχή του Άρη σε σύνοδο και του Ουρανού σε χιαστί όψη. Έτσι, αυτό το φεγγάρι συνδέεται με υψηλή ενέργεια, πάθος, αποφασιστικότητα, πρωτοβουλίες, αλλά ταυτόχρονα και με θυμό, εκδήλωση βίας εξαιτίας της συνόδου με τον Άρη, αλλά και με ανυπομονησία, επαναστατικότητα και ακραίες αλλαγές εξαιτίας της όψης με τον Ουρανό. Ο Άρης δεν είναι από μόνος του αρνητικός ως επιρροή, αντιθέτως είναι ο πλανήτης της δράσης και της γενναιότητας. Όταν όμως σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό, τότε μπορεί να εκδηλώσει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι βρίσκονται στο στόχαστρο αυτής της Νέας Σελήνης και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Ανάδρομος Ερμής

Ήδη μπαίνοντας στον Οκτώβριο ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα συνεχίσει σε αυτή τη φάση μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Μετά τις 18/10 ή μάλλον ακόμη καλύτερα μετά τις 20/10 θα αρχίσει να γίνεται πιο βοηθητικός. Στο διάστημα αυτό μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σχέσεων, να είμαστε πιο αναβλητικοί κι αναποφάσιστοι, να βιώνουμε καθυστερήσεις, αναβολές, μικροαναποδιές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Από την άλλη, μας δίνεται η ευκαιρία αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα σε μια σχέση, όσο δύσκολα κι αν είναι, να τα αντιμετωπίσουμε, ώστε να επιλυθούν.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Στις 7/10 η Αφροδίτη φεύγει από τη θέση αδυναμίας της τον Σκορπιό και προχωρά στον ενθουσιώδη και περιπετειώδη Τοξότη, δίνοντας μια πιο διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη διάθεση στις σχέσεις μας, αλλά και την ανάγκη να ταξιδέψουμε, να αλλάξουμε παραστάσεις, να μάθουμε καινούρια πράγματα.

Οι ανάδρομοι… που γίνονται ορθόδρομοι

Ο Πλούτωνας είναι ο πρώτος που μπαίνει στον χορό των ορθοδρομήσεων αυτό τον μήνα και την επόμενη μέρα της Νέας Σελήνης γυρίζει σε ορθή πορεία. Να σας θυμίσω ότι ήταν ανάδρομος από το τέλος Απριλίου. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με το θάνατο και την αναγέννηση σε συμβολικό επίπεδο. Ας δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να αναγεννηθούμε λοιπόν και να παρουσιάσουμε μια πιο εξελιγμένη έκδοση του εαυτού μας, είτε σε εξωτερικό επίπεδο (εμφάνιση, υγεία, κλπ.) είτε εσωτερικά και ψυχολογικά.

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 12/10 μετά από 4 μήνες ανάδρομης φαινομενικά πορείας, που μας επέτρεψε να χαλαρώσουμε λίγο περισσότερο σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς με την πανδημία. Όμως τώρα γυρίζει σε ορθή πορεία και πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, καθώς ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Η ορθή του πορεία θα βοηθήσει σταδιακά να έχουμε εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικών.

Ο επόμενος πλανήτης που γυρίζει ορθός είναι ο Δίας στον Υδροχόο και από τις 19/10 θα επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις στην καθημερινότητα μας και θα μας κάνει μια ένεση αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας.

Θα ακολουθήσει ο Ερμής που μετά από στάση 2 ημερών θα είναι ορθός μετά τις 19/10.

Μια «θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10

Στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, θα βρίσκεται η Σελήνη στη φάση της Πανσελήνου του Οκτωβρίου κι ο Ήλιος με τον Άρη απέναντι στον Ζυγό, δημιουργώντας εντάσεις και τάση για μια ιδιαίτερα εύφλεκτη ατμόσφαιρα που τα νεύρα, ο θυμός, τα πάθη, η βιασύνη κι η παρόρμηση θα περισσεύουν. Προσπαθήστε να πάτε με το «κύμα», αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις και να υπερβάλλετε και μην μπαίνετε σε διαδικασία να θέλετε να τα ελέγχετε όλα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ψυχραιμία! Από τις 19/10 μέχρι τις 23/10 είναι το πιο εύφλεκτο διάστημα του Οκτωβρίου. Στις 23/10 θα περάσει κι ο Ήλιος στον Σκορπιό κι επειδή ο μοντέρνος και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, Άρης και Πλούτωνας, θα βρίσκονται σε όψη έντασης, θα κάνει τη μετάβαση στο ζώδιο του Σκορπιού ιδιαίτερα ταραχώδη.

Άρης στον Σκορπιό

Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Άρη στο παραδοσιακό ζώδιο της διακυβέρνησης του, τον Σκορπιό, δίνοντας μας την ευκαιρία να αφοσιωθούμε στους στόχους μας και κυρίως να διακρίνουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον.

[...]