Αιγόκερως ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Αιγόκεροι! Ξεκινάτε τη νέα χρονιά σε μια θέση ισχύος, καθώς ο Άρης από τον Ταύρο μετά τις 7/1 και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας μετά τις 8/1 σας κάνει το επίκεντρο κάθε δραστηριότητας και πόλο έλξης πολλών βλεμμάτων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τελευταίο εξάμηνο του 2020 με τον Άρη σε μια πιεστική θέση προς το ζώδιο σας, στον Κριό μέχρι και τις 6/1, εξάντλησε και τα τελευταία αποθέματα υπομονής και δύναμης και φτάνετε στη νέα χρονιά μάλλον εξαντλημένοι και κουρασμένοι. Όμως μετά τις 7/1 θα πάρετε σιγά σιγά τα επάνω σας, θα ξαναβρείτε τη διάθεση σας και την όρεξη να κατακτήσετε τον κόσμο, δηλαδή τους μεγαλεπήβολους στόχους σας. Αυτό δεν σημαίνει άκοπα βέβαια, αυτό ούτως ή άλλως έχετε μάθει από παιδιά να μην το περιμένετε. Όμως, είναι πολύ διαφορετικό να επιτυγχάνεις τους στόχους σου όταν προσπαθείς, από το να προσπαθείς χωρίς το αποτέλεσμα να έρχεται. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να είστε κάπως ευέλικτοι και συνεργάσιμοι, ειδικά κοντά στις 13/1 με το τετράγωνο του Άρη προς τον Κρόνο και στις 20/1 με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού. Ίσως πρέπει σε αυτές τις ημέρες να τροποποιήσετε κάπως το πρόγραμμα σας. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας το παιχνίδι του έρωτα είναι δικό σας. Μάλιστα όσο πλησιάζει προς τον Πλούτωνα οι επιθυμίες εντείνονται, αλλά και η διάθεση κτητικότητας. Αυτό τώρα καλό είναι να το δουλέψετε λίγο παραπάνω, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο κοντά στις 28/1. Μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 13/1 μπορεί να φέρει μια θετική επαγγελματική πρόταση ή μια κινητικότητα στα θέματα της καριέρας σας. Από την άλλη, καλό είναι να είστε προσεκτικοί με τα παιχνίδια εξουσίας εκείνες τις ημέρες. Ούτε να τα παίξετε, ούτε να αφήσετε να γίνουν εις βάρος σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα ασχοληθείτε με τα πρακτικά και τα οικονομικά σας θέματα και μπορεί να έχετε και κέρδος. Στις 31/1 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον τομέα των οικονομικών και σας καλεί να κάνετε ρυθμίσεις και τακτοποιήσεις σε εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε από το παρελθόν.

Καλό μήνα Αιγόκεροι μου! Ο Φεβρουάριος δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας, καθώς μαζεύονται ούτε λίγο ούτε πολύ 5 πλανήτες σε αυτό τον τομέα. Στην περίοδο μάλιστα της Νέας Σελήνης στις 11/2, θα είναι 6 ουράνια σώματα σ’ αυτό τον τομέα. Ο τομέας των οικονομικών είναι ο τομέας των αξιών, αλλά και της αυτοπεποίθησης μας. Όσο πιο πολύ πιστεύετε στον εαυτό σας, στις δυνατότητες και τις ικανότητες σας και το δείχνετε προς τα έξω, τόσο θα τραβάτε σαν μαγνήτης την τύχη. Βέβαια μέχρι τις 20/2 θα έχουμε ανάδρομη πορεία του Ερμή στον ίδιο τομέα που δημιουργεί μια σύγχυση, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο μου. Από την άλλη, σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε προσεκτικότερα την οικονομική σας διαχείριση και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας να τη βελτιώσετε. Είναι μια περίοδος που μπορεί να επιτύχετε καλύτερους διακανονισμούς, να ανακαλύψετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας ή να φέρετε τις οφειλές και τα χρέη σε μια κατάσταση που δεν θα είναι για σας βραχνάς. Η Νέα Σελήνη στις 11/2, σε συνδυασμό με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία, μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να φέρει μια οικονομική ευκαιρία ή μια πρόταση που δείχνει πολλά υποσχόμενη. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 21 έως τις 25 μοίρες ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Αιγόκερου θα επωφεληθείτε περισσότερο. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ να το βρείτε με ακρίβεια. Ο Άρης θα βρίσκεται σε μια υποστηρικτική θέση προς το ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Κάποιες ημέρες βέβαια θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί μέσα στον μήνα, όπως στις 1, 7, 10, 20/2. Εκτός από τα οικονομικά το μυαλό σας θα είναι και στα ερωτικά σας, κυρίως όμως μετά τις 18/2. Πιο ευχάριστες επαφές και συζητήσεις θα κάνετε μετά τις 25/2 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Η Πανσέληνος είναι θετική προς το ζώδιο σας στις 27/2 και σας ανοίγει δρόμους σε σπουδές και δουλειά.

Καλό μήνα Αιγόκεροι μου! Κι εκεί που πιστεύατε ότι η ζωή σας είναι μόνο «δουλειά-σπίτι» ή «υποχρεώσεις-σπίτι» έρχεται ο Μάρτιος για να σας δείξει ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα, τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση. Και μολονότι ο όγκος της δουλειάς ή των υποχρεώσεων θα παραμείνει υψηλός και αυτόν τον μήνα θα υπάρχουν και κάποιες διέξοδοι που θα σας χαροποιούν. Ο Άρης περνά στις 4/3 στον τομέα εργασίας-υγείας και σας κάνει πιο δραστήριους στον τομέα της δουλειάς. Μπορεί να ψαχτείτε περισσότερο με νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, να ολοκληρώσετε έναν αρκετά μεγάλο όγκο δουλειάς, να δραστηριοποιηθείτε σε δυο αντικείμενα, να επικοινωνήσετε με πιο ουσιαστικό τρόπο τα ταλέντα, τις ικανότητες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας. Βέβαια, μιλάμε για τον Άρη που πολλές φορές μπορεί να ανάψει και εστίες έντασης ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας. Με τη σωστή όμως επιχειρηματολογία και αρκετή ευελιξία θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια. Αν θέλετε να υπογράψετε μια συμφωνία επιλέξτε ή την 5η Μαρτίου με τη σύνοδο Ερμή-Δία ειδικά αν πρόκειται για μια οικονομικής φύσης συμφωνία ή στις 22/3 αν πρόκειται για μια επαγγελματικής φύσης συμφωνία με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου. Μέχρι τις 20/3 τα πράγματα είναι σαφώς πιο ευνοϊκά για σας με τους πλανήτες στους Ιχθύς. Είναι ένα υπέροχο διάστημα για τις φιλικές σας σχέσεις, για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ομοϊδεάτες και φίλους και να επικοινωνήσετε πιο βαθιά και ουσιαστικά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μετά τις 20/3 θα εστιάσετε πιο πολύ σε θέματα οικογένειας και ακινήτων. Αν ψάχνετε για μια μετακόμιση ή κάτι να αλλάξετε στα οικογενειακά σας θέματα, θα βρείτε λύσεις. Η Πανσέληνος στις 28/3 σας αφορά, καθώς φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα της καριέρας στο ωροσκόπιο σας. Ίσως σας ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο σε σχέση με το πού πάει η επαγγελματική σας ζωή. Μια πρόταση ή μια διαπραγμάτευση θα είναι εξαιρετικά βοηθητικά.

Το σπίτι μας πάντα είναι το δικό μας καταφύγιο, το μέρος που νιώθουμε ασφαλείς χωρίς αδιάκριτα βλέμματα και φασαρία από εξωτερικούς παράγοντες. Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας θα είναι τα σημαντικά του Απριλίου, τουλάχιστον μέχρι το μέσον του. Βλέπετε σε αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις ρίζες σας, το σπίτι ως χώρο, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια σας, τους συγκατοίκους σας, θα βρίσκεται μια πλειάδα πλανητών που θα σχηματίζουν θετικές, ως επί το πλείστον, όψεις. Έτσι στις 6/4, στις 10/4, στις 14/4, στις 15/4 και στις 17/4, μαζί με τη θετική επιρροή της Νέας Σελήνης στις 11/4, θα μπορέσετε να καταφέρετε να κάνετε καλύτερη αξιοποίηση του χώρου που μένετε, να ενεργοποιηθείτε σε θέματα ακίνητης περιουσίας, να κάνετε μια μετακόμιση, να αποφασίσετε ακόμη και συμβίωση με το ταίρι σας ή να έχετε εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα. Οι όψεις αυτές υπόσχονται πολλά. Αν όμως ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στις 26 μοίρες του ζωδίου σας, στην μοίρα που αυτή τη στιγμή φιλοξενεί τον Πλούτωνα, μπορεί να περάσετε λίγο πιο δύσκολα είτε σε κάποια σχέση είτε σε κάποια θέματα που αφορούν ακόμη και τη φυσική σας κατάσταση. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Θα είστε πιο προσεκτικοί στις 12/4 και στις 16/4, τις ημέρες που η Αφροδίτη και ο Ήλιος κοντράρουν τον Πλούτωνα. Μετά τις 14/4 σιγά σιγά οι πλανήτες θα αρχίσουν να απομακρύνονται από τον Κριό και να προχωρούν στον Ταύρο, που είναι ένα ζώδιο πιο φιλικό προς το δικό σας. Η προσοχή σας περνά στον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας. Μάλιστα, στις 23/4 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό σε αυτό το ζώδιο και μπορεί να φέρει μια ξαφνική ερωτική έλξη. Από τις 23/4 όμως ξεκινά και η πορεία του Άρη απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Πολλά ξεκαθαρίσματα και νέα ξεκινήματα θα ξεκινήσουν από εκείνη τη στιγμή και μέσα στον Μάιο. Η Πανσέληνος στις 27/4 θα φέρει τα πρώτα ανάμεσα σε σας και συνεργάτες ή φίλους.

Καλό μήνα! Ο Μάιος μπαίνει με πολύ διαφορετικές προδιαγραφές και κάνει προτεραιότητα τόσο τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, όσο και της εργασίας. Σαφώς δεν είναι ο πιο ξεκούραστος και χαλαρός μήνας και πώς να είναι με τον Άρη στον Καρκίνο απέναντι σας σε όλη τη διάρκεια του να παίζει αρκετά με το νευρικό σας σύστημα, καθώς επιβαρύνεται από συμπεριφορές και καταστάσεις που αφορούν σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι σχέσεις είναι βασικό θέμα του Μαΐου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό τον μήνα να ελέγξετε το άγχος σας. Η πολλή δουλειά, το στρες με τα οικονομικά, οι πιέσεις από συνεργάτες ή πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα είναι έντονα σε καθημερινή βάση και αν δεν βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις και την προσωπική σας ζωή και την υγεία, κινδυνεύετε από burnout, θα καείτε με λίγα λόγια ζορίζοντας έτσι τις άμυνες του οργανισμού σας. Ακόμη και στην ερωτική σας ζωή, όπως θα διαβάσετε στις ερωτικές μου προβλέψεις για τον μήνα, χρειάζεται να ενδιαφερθείτε λίγο περισσότερο για τον σύντροφο σας για να μην νιώθει παραμελημένος-η και να σας «χτυπάει» ότι νοιάζεστε περισσότερο για την καριέρα ή για τις όποιες υποχρεώσεις σας κι όχι γι’ αυτόν-ή. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν, από την άλλη δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για νέες σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να γνωρίσετε κάποιον που να σας κάνει κλικ ερωτικά, αλλά και να ενισχύσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Αυτή η Νέα Σελήνη έχει και μια ιδιαίτερα σεξουαλική διάσταση. Στις 14/5 ο Δίας περνά στους Ιχθύς, σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των σπουδών, των μετακινήσεων και των ταξιδιών. Θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε πιο δημιουργικά, να έχετε επιτυχίες σε σπουδές, να είστε πιο ενεργοί κοινωνικά, αλλά και να προωθήσετε, διαφημίσετε τη δουλειά σας. Μετά τις 20/5 ετοιμαστείτε για μια ασταθή περίοδο που επηρεάζει η πρώτη έκλειψη στις 26/5 κι ο ανάδρομος Ερμής. Μπορεί να υπάρχει πιο έντονο παρασκήνιο, καθυστερήσεις, προβλήματα, παρεξηγήσεις. Τίποτε δεν μπορεί να σας πτοήσει όμως!

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές ημέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Αν ταλαιπωρήστε κάθε μέρα με χιλιάδες υποχρεώσεις, δουλειές, πιεστικά ωράρια και προθεσμίες που σας κάνουν να αγωνιάτε, προσπαθήστε να φερθείτε λίγο πιο ευγενικά στον εαυτό σας και να ηρεμήσετε λίγο. Καθώς ο Ιούνιος θα φιλοξενήσει την καλοκαιρινή φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τομέα υγείας – εργασίας, θα πρέπει να ισορροπήσετε ανάμεσα στην καλή υγεία και τα θετικά αποτελέσματα στη δουλειά. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι πολύ εύκολο, διότι κι αυτό το 24ωρο μερικές φορές φαίνεται πραγματικά λίγο. Με τον ανάδρομο Ερμή, αλλά και την έκλειψη στον ίδιο τομέα όμως θα πρέπει συνειδητά να φροντίζετε να έχετε γερές άμυνες, να διαθέτετε στον εαυτό σας χρόνο για ύπνο και για ξεκούραση και να τρέφεστε υγιεινά και όχι με ό,τι βρίσκετε μπροστά σας. Η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 σας ωθεί να υιοθετήσετε ένα καλύτερο πρόγραμμα μέσα στη μέρα σας, ώστε να φροντίζετε τη φυσική σας κατάσταση. Δεν μπορεί να έχετε μόνο απαιτήσεις από αυτόν, πρέπει κι εσείς να του δίνετε κάτι. Οι συνθήκες στη δουλειά θα είναι κάποιες φορές χαοτικές εξαιτίας της εμπλοκής του Ποσειδώνα. Μπορεί να υπάρχει σύγχυση, παρεξηγήσεις και περίεργες συμπεριφορές από συναδέλφους. Προσπαθήστε να μη δίνετε σημασία και να μην παίρνετε προσωπικά τα πράγματα, όπως επίσης πριν κρίνετε και κατακρίνετε κάποιον βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα δεδομένα και δεν βασίζεστε σε εικασίες ή σε λόγια άλλων. Ο Άρης περνά στον Λέοντα από τις 11/6 και με κάποιο τρόπο σταματά να σας πολιορκεί από τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Προχωρά στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, μια ιδιαίτερα δυναμική θέση που μπορεί να σας βοηθήσει να πάτε στα βαθιά νερά των σχέσεων και των συνεργασιών. Το δεύτερο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό στις 15/6 σας θέτει πιο θεωρητικά ερωτήματα. Αξίζει τον κόπο κάποιος να θυσιάσει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του για να ακολουθήσει την καρδιά του; Εσείς θα απαντήσετε τι είναι πιο σημαντικό για τη ζωή σας και την ψυχική σας γαλήνη.

Από τις 2/6 η Αφροδίτη θα πάρει θέση στον Καρκίνο και θα είναι βοηθητική για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις συμφωνίες. Ακόμη πιο βοηθητικό θα είναι το διάστημα μετά τις 21/6 που θα βρίσκεται και ο Ήλιος σε αυτό τον τομέα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα έχει έμφαση στις σχέσεις, ερωτικές και επαγγελματικές, με ποικίλα αποτελέσματα. Στις 24/6 η Αφροδίτη έρχεται σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα, την ίδια μέρα που σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ίσως δείτε μια σχέση να τελειώνει. Οι γεννημένοι στο πρώτο θα έχετε πιο ευχάριστες εμπειρίες από αυτό το φεγγάρι.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετό ζόρι και μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, που παίζονται παιχνίδια εξουσίας ή χειριστικά παιχνίδια. Ίσως νιώθετε ότι προσπαθεί ο σύντροφος σας ή ένα σημαντικό άτομο στη δουλειά σας να πάρει τα ινία στη σχέση και αυτό σας κάνει να νιώθετε καταπίεση. Ή μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις στα επαγγελματικά, οι οποίες σας αγχώνουν ή δεν νιώθετε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δουλεύετε μαζί. Μέχρι τις 6/7 είναι μαζεμένα όλα τα παρατράγουδα και οι δύσκολες όψεις του Ιουλίου και σ’ αυτό το διάστημα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Το σημαντικό δεν είναι να κερδίσει ο εγωισμός, αλλά η σχέση.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας. Αφενός θα μπορέσετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να συνάψετε νέες σχέσεις, να μπείτε σε μια νέα συνεργασία και να επιλέξετε καλύτερους συνεργάτες, συντρόφους και φίλους, μολονότι δεν είναι εύκολο.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 12/7 μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις παρεξηγήσεις και τη σύγχυση που υπήρχε το προηγούμενο μεγάλο διάστημα, κυρίως στην επαγγελματική σας ζωή. Είναι μια εξαιρετική όψη για να την αξιοποιήσετε σε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, για να περάσετε από συνεντεύξεις, να ασχοληθείτε με το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, αλλά και για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή να ξεκινήσετε διακοπές.

Στο μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου θα σκεφτείτε πιο σοβαρά και πιο βαθιά την κατεύθυνση της ζωής σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα δείτε τι πρέπει να αλλάξετε, ώστε να κάνετε πιο σοφές επιλογές κι επενδύσεις του χρόνου, της ενέργειας, αλλά και της αγάπης σας. Κάποιες καταστάσεις και σχέσεις πλέον έχουν τελειώσει και πρέπει να δείτε το νέο που έρχεται κι όχι να μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Η Πανσέληνος στις 24/7 στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά και βοηθά να τα βάλετε σε τάξη. Από το τέλος Ιουλίου θα νιώσετε μεγαλύτερη ελευθερία και θα θελήσετε να μάθετε και να κάνετε νέα πράγματα. Εξαιρετικό το τελευταίο δεκαήμερο και για να χαλαρώσετε ή να πάτε διακοπές.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Ιουλίου, συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Αιγόκερως

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2021

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας των διακοπών των παιδικών μας χρόνων τη στιγμή που είχαν τελειώσει τα σχολεία, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων, ο Ιούλιος είναι εδώ και μας καλεί να απλουστεύσουμε τα πράγματα στη ζωή μας, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας.

Ο μήνας ξεκινά με δυσκολίες

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να υπερπηδήσουμε, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα του έχουμε την ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης της φετινής χρονιάς από τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα. Έτσι από την 1η ως τις 4 Ιουλίου ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό. Το πώς θα επηρεάσει παγκοσμίως αυτή η ενεργοποίηση το έχω αναλύσει σε πολλά άρθρα μου. Δυστυχώς τα σενάρια δεν είναι ευχάριστα, καθώς αφορά βίαιες εξεγέρσεις, κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, έξαρση σε κρούσματα, ατυχήματα. Μια παρόμοια ενεργοποίηση θα έχουμε και τον Νοέμβριο που είναι ο επόμενος ζόρικος μήνας αυτής της χρονιάς. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, ας μην παίρνουμε ρίσκο και γενικά ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ημέρες. Στις 6/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι αυτή με τη σειρά της αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσουμε μεγαλύτερη πίεση και περιορισμούς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Αλλά είναι ουσιαστικά και το πιο δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου. Θα επηρεαστεί περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτή η ομάδα ζωδίων πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Στο υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Μετά τις 8 καθαρίζει το τοπίο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του και δίνει τέλος στη σύγχυση και τα παρατράγουδα.

Η Νέα Σελήνη θέλει να φροντίσουμε ό,τι πάσχει στη ζωή μας

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε. Να θυμάστε πάντα ότι αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι την 21η Ιουλίου και στις 13/7 θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον αιώνιο μυθικό εραστή της Άρη στον Λέοντα, μια όψη που παραπέμπει σε ερωτικά πυροτεχνήματα, παθιασμένες σχέσεις και φυσικά τι άλλο, το αγαπημένο του Λέοντα, μεγάλα δράματα! Στις 22/7 θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια των Λεόντων, καθώς θα μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο

Στις 24/7 θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη τον Αύγουστο στο ίδιο ζώδιο. Μια στην αρχή και μια στο τέλος του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Το τέλος του μήνα φέρνει και το τέλος των ελευθεριών

Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με αλλαγές σε αστρολογικό επίπεδο. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η περίοδος χάριτος των ελευθεριών φτάνει δυστυχώς στο τέλος της. Πλέον από το τέλος Δεκεμβρίου θα περιμένουμε τον Δία να περάσει στους Ιχθύς για να παραμείνει μέσα στο 2022 και να δώσει ίσως έτσι τέλος στα θέματα της πανδημίας. Ήδη η Αφροδίτη και ο Άρης θα έχουν περάσει στην Παρθένο, κάνοντας τον Αύγουστο ναι μεν μήνα διακοπών, αλλά και μεγαλύτερου προβληματισμού σε σχέση με τα θέματα της υγείας, της παιδείας, της εργασίας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις αλλαγές και θα μπουν σε πιο παραγωγική διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.