Αιγόκερως ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2020

Η παράλληλη πορεία Ήλιου-Ερμή στον Λέοντα κάνει προτεραιότητα τα θέματα των οικονομικών στο μεγαλύτερo μέρος του Αυγούστου, κυρίως αυτά μιας συνεργασίας ή ακόμη και τα κοινά οικονομικά του γάμου ή της σχέσης σας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις προκειμένου να περικόψετε κάποια υπερβολικά έξοδα ή μπορεί ακόμη να χρειαστεί να ασχοληθείτε εξονυχιστικά με φορολογικά θέματα, κληρονομικά, επενδυτικά, θέματα ασφαλειών.

Η είσοδος του Ερμή στις 19 στην Παρθένο και του Ήλιου στις 23 στο ίδιο γήινο φιλικό σας ζώδιο, θα έχει θετική επίδραση στην επικοινωνία με τους άλλους και στην πραγματοποίηση των στόχων σας, είτε αφορούν σπουδές ή δουλειά.

Η Αφροδίτη από τις 7/8 και μέχρι τις 5/9 παίρνει θέση ακριβώς απέναντι σας στον Καρκίνο στον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών (ίσως τον πιο πολύπαθο τομέα για τους Αιγόκερους τα τελευταία χρόνια) και μπορεί να σας επηρεάσει. Ίσως αναθεωρήσετε την άποψη σας για μια ερωτική σχέση ή οικονομική συνεργασία, ειδικά αν ανακαλύψετε ότι το άλλο μέλος της σχέσης μπορεί να λέει ψέματα ή να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Ή μπορεί ακόμη κάποιες υποσχέσεις που σας είχαν δοθεί στο παρελθόν να μην τηρήθηκαν τελικά ποτέ! Το καλύτερο σε αυτή την περίπτωση δεν είναι να αποτραβηχτείτε από τη σχέση αυτή και να κλειστείτε στον εαυτό σας, αλλά να βρείτε το θάρρος και το κουράγιο να συζητήσετε ανοιχτά. Έτσι μπορεί και τη σχέση να διασώσετε κι εσείς να αισθανθείτε καλύτερα με τον εαυτό σας. Από την άλλη δεν είναι απίθανο στο τέλος του μήνα, με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, να νιώσετε ότι ο σύντροφος σας σάς χειρίζεται ή παίζει με τις ανασφάλειες σας προκειμένου να σας κρατά υπό τον έλεγχο του.

Ο Άρης σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου θα βρίσκεται στον Κριό πυροδοτώντας εξελίξεις τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στη δουλειά. Επειδή πρόκειται για μια μακρόχρονη επιρροή (ο Άρης θα κρατήσει αυτή τη θέση μέχρι τις 6/1) προσπαθήστε να είστε όσο πιο υπομονετικοί γίνεται και μην βιάζεστε να ενθουσιαστείτε ή να απογοητευθείτε με ό,τι συμβαίνει. Ενδεχομένως να χρειαστεί να φροντίσετε κάποιο άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με την οικογένεια ή τα άτομα που συμβιώνετε μαζί τους.

Αν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή στο σπίτι, μια μετακόμιση ή επιδιορθώσεις και ανακαίνιση, προτιμήστε τον Αύγουστο έναντι του φθινοπώρου που θα είναι ανάδρομος ο Άρης.

Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου έχετε έναν πιο απαιτητικό Αύγουστο και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όλα. Ιδιαίτερα σε υγεία και σχέσεις κοντά στις 13/8, αλλά και τις 30/8.

Ο Ήλιος, στο νοητό του ταξίδι στην Παρθένο, είναι ο δικός σας σύμμαχος τον Σεπτέμβριο, που θα βοηθά να διατηρείτε την ελπίδα ή μάλλον καλύτερα την υπομονή και την ψυχραιμία σας εκεί που χρειάζεται. Φυσικά, ο Δίας παραμένει στο ζώδιο σας και σας προστατεύει από τα χειρότερα. Έχετε περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια, όμως είστε σχεδόν μια ανάσα από το τέλος αυτής της μακράς και δύσπεπτης περιόδου, που θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο με την έξοδο του Κρόνου από το ζώδιο σας. Ο Δίας δεν θα σας αφήσει να το βάλετε κάτω και είμαι βέβαιη ότι πολλά από τα σχέδια σας, που τώρα σας φαίνονται ότι δύσκολα θα πραγματοποιηθούν, στην πορεία θα εξελιχτούν πολύ θετικότερα.

Ο Ερμής, ρυθμιστής στην καθημερινότητα μας, θα περιδιαβαίνει το ζώδιο του Ζυγού, στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το μεσουράνημα, κάνοντας τα θέματα της καριέρας και της επαγγελματικής σας κατεύθυνσης ιδιαίτερα σημαντικά αυτό το μήνα. Πολλές σκέψεις, συζητήσεις, ανταλλαγή ιδεών θα διατεθούν για το πώς θα προωθήσετε την καριέρα σας και πώς θα τα βγάλετε πέρα με τον ανταγωνισμό, που φέτος ειδικά θα είναι μεγαλύτερος σε όποιο κλάδο κι αν απασχολείστε. Από τις 22 μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, στις απαιτητικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο και τον Άρη, μπορεί να έχετε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή προϊσταμένους, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας απογοητεύει. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τα όρια και την ψυχραιμία σας και συζητήστε χωρίς εντάσεις.
Η πιο σημαντική επιρροή του μήνα και όλου του φθινοπώρου βέβαια, είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη, που ξεκινά στις 9/9 και ολοκληρώνεται στις 14/11.

Ο Άρης κυβερνά τον τομέα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας σας, της αίσθησης ασφάλειας που νιώθετε ακόμη και μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, τους ανθρώπους που συμβιώνουν μαζί σας, το παρελθόν και τις ρίζες σας.
Η επιρροή του μπορεί να ποικίλλει φυσικά, ανάλογα και με το υπόλοιπο ωροσκόπιο σας. Στην ανάδρομη φαινομενικά πορεία του, μπορεί να γίνεστε πιο αμυντικοί, μπορεί να βλέπετε παντού εχθρούς ή προβλήματα και θυμοί που έχετε καταπιέσει στο παρελθόν να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας κατακλύζουν. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχουν έγνοιες για άτομα της οικογένεια σας ή ίσως και διαφωνίες ή καβγάδες μαζί τους, ακόμη και για θέματα ακίνητης περιουσίας. Επιπροσθέτως, ίσως χρειάζεται να κάνετε κάποιες ανακατασκευές ή επιδιορθώσεις στον ήδη υπάρχοντα χώρο του σπιτιού. Αν ψάχνετε να μετακομίσετε ή να αγοράσετε σπίτι μπορεί να καθυστερήσετε αρκετά και τελικά να μην καταφέρετε να βρείτε αυτό που ψάχνετε πριν τον Δεκέμβριο ή την επόμενη χρονιά. Μην ανησυχείτε, διότι σ’ αυτή την περίπτωση της ανάδρομης πορείας του Άρη ισχύει το κάθε εμπόδιο για καλό.
Όσοι έχετε μεγαλύτερα και πιο ευαίσθητα άτομα στο οικογενειακό περιβάλλον, ίσως χρειαστεί να τα φροντίσετε περισσότερο και γενικώς να τα προστατέψετε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να πάρετε την απόφαση να επιστρέψετε στις ρίζες σας ή στο πατρικό σας. Άλλοι, μπορεί να προσπαθήσετε να αποτινάξετε από πάνω σας αντιλήψεις και τοξικές συνήθειες, που αναπτύχθηκαν από παλιά. Σε κάθε περίπτωση η επιρροή του ανάδρομου Άρη δεν είναι τιμωρητική. Αντιθέτως θα βοηθήσει, έστω και με τις όποιες δυσκολίες χρειαστεί, να αντιμετωπίσετε, να διαμορφώσετε μια νέα και πιο ποιοτική ζωή στο σπίτι και να ανανεώσετε με το σωστό τρόπο και τις οικογενειακές σας σχέσεις.
Η Αφροδίτη από τον Λέοντα, θα βοηθά σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά δεν αποτελεί σπουδαία βοήθεια για τα ερωτικά αν είστε στη φάση της αναζήτησης σχέσης. Για όσους έχετε ήδη σχέση τα πράγματα θα είναι θετικότερα.

Η Πανσέληνος στις αρχές Σεπτεμβρίου μπορεί να σας κάνει να νιώσετε κάποια σύγχυση ή μπορεί να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα για κάποια ζητήματα, που αφορούν τις σπουδές ή τη δουλειά. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 9/9 μπορεί να φέρει μια επιτυχία. Η νέα Σελήνη στις 17/9 και πάλι δημιουργεί αίσθηση έλλειψης ελέγχου για τις συνθήκες, στις οποίες καλείστε να δουλέψετε κι αυτό σίγουρα σας δημιουργεί κλυδωνισμούς.

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Ζυγό μέχρι τις 22/10, δίνοντας έμφαση σε θέματα καριέρας, κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης. Το πιο απαιτητικό σημείο είναι στο ξεκίνημα του Οκτωβρίου, με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού, η οποία κάνει ταυτόχρονα επιτακτικές τις ανάγκες τόσο της προσωπικής σας ζωής και της οικογένειας όσο και της καριέρας και θα πρέπει να προσπαθήσετε σκληρά για να βρείτε ισορροπίες. Η Πανσέληνος αυτή, θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους τέλος Δεκεμβρίου – αρχές Ιανουαρίου. Η πρώτη πανσέληνος του Οκτωβρίου, είναι απαιτητική κι εσείς θα έχετε την αίσθηση ότι σας τραβάνε δυο αντίθετες δυνάμεις. Από την μια η οικογένεια και το σπίτι κι από την άλλη η καριέρα. Είναι δύσκολο όμως να είστε ταυτόχρονα παντού, γι’ αυτό βάλτε προτεραιότητες και κάνετε καλή αξιοποίηση του χρόνου σας. Ακόμη, επειδή αυτή η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον Χείρωνα, καλά θα κάνετε να προσέχετε περισσότερο και θέματα της υγείας σας. Ο Άρης συνεχίζει το μεγάλο ταξίδι του ανάδρομος σε όλη την διάρκεια του μήνα στον Κριό και πιθανώς να ταλαιπωρηθείτε σε οικογενειακές σχέσεις ή ακόμη και στα επαγγελματικά. Ο Ερμής, σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 12/10, είναι αρκετά βοηθητικός σε θέματα επικοινωνίας, μετά τις 13/10 γυρίζει ανάδρομος κι ίσως δημιουργήσει μεγαλύτερη ασυνεννοησία, ενώ η Αφροδίτη από την Παρθένο μέχρι τις 28/10 θα είναι το μαξιλαράκι ασφαλείας στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του μήνα.

Ανασκουμπωθείτε λοιπόν, δείξτε τις ικανότητες και τα προσόντα σας στη δουλειά, δείξτε ότι ενδιαφέρεστε και θέλετε να επιτύχετε, ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες, κάνετε τις αλλαγές ή τις επιδιορθώσεις που χρειάζονται και επιμείνετε σε ό,τι ήδη έχετε ξεκινήσει με υπομονή, χωρίς να βιάζεστε να κάνετε νέα ξεκινήματα. Η Αφροδίτη από την Παρθένο μετά τις 3/10 θα διευκολύνει τόσο την καθημερινότητα σας όσο και τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Ευνοεί δε ιδιαίτερα την κοινωνική σας ζωή, γι’ αυτό δεν είναι απίθανο να έχετε κάποιες προσκλήσεις αυτή την περίοδο, προκειμένου να συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή σε εκδηλώσεις φίλων, με τα απαραίτητα περιοριστικά μέτρα βέβαια που επιβάλλονται από τις συνθήκες της πανδημίας. Μετά τις 13/10, που ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, θα πρέπει να πάρετε κάποιες προφυλάξεις για να μην έχετε παρατράγουδα. Καταρχάς προφυλάξτε πολύτιμα αντικείμενα, το πορτοφόλι σας και ότι άλλο έχετε μαζί σας, όταν βγαίνετε από το σπίτι. Σ’ αυτά συμπεριλαμβάνονται και το κινητό ή το μεταφορικό σας μέσο. Ακόμη, πριν πάτε κάπου που έχετε ραντεβού, ελέγξτε ότι έχετε καταλάβει σωστά τον χρόνο και τον τόπο, για να μην βρεθείτε αλλού! Φροντίστε για την ασφάλεια των δεδομένων σας στον υπολογιστή, αλλά και στις κοινωνικές πλατφόρμες στις οποίες συμμετέχετε. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε και για τις περιπτώσεις συνάντησης με ανθρώπους από το φιλικό ή το ερωτικό σας παρελθόν. Για κάποιους μπορεί να υπάρξει και μια επανένωση με κάποιο πρόσωπο, ενώ δεν αποκλείεται να ξαναβρεθείτε με φίλους που είχατε καιρό να τους δείτε.

Η ανάδρομη πορεία του Άρη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ή προκλήσεις και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, κυρίως με ανωτέρους! Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάτε κόντρα στο ρεύμα και να τα βάλετε με τους ανωτέρους σας ή όποιον έχει λόγο για τη δουλειά σας. Φανείτε πιο διαλλακτικοί, ίσως και υποχωρητικοί, για να κερδίσετε χρόνο και έδαφος και αργότερα ίσως τον Δεκέμβριο, που είναι πιο βατός, κάνετε την επανάσταση σας. Αν πρέπει να οργανώσετε μια ομαδική δουλειά ή δραστηριότητα και μπορεί να χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια και στήριξη, επιδιώξτε το πριν τις 13/10. Αν ενδιαφέρεστε για τα κοινά ή ασχολείστε με την πολιτική, το πρώτο μέρος του μήνα είναι κάπως πιο θετικό για να κερδίσετε αναγνώριση ή να καταφέρετε πιο εύκολα να επιτύχετε τους στόχους σας.

Η Νέα Σελήνη στις 16 είναι ίσως πιο απαιτητική κι από τις Πανσελήνους αυτό το μήνα. Τα θέματα της καριέρας επανέρχονται με σφοδρότητα στην επιφάνεια και πρέπει να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα. Αποφύγετε κόντρες και εντάσεις και αποδεχτείτε ότι στη συγκεκριμένη φάση δεν έχετε το πάνω χέρι.

Η Πανσέληνος στις 31/10 πραγματοποιείται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, τον Ταύρο κι εστιάζει την προσοχή σας στον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά.

Αιγόκερως

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Οκτώβριος 2020

Χωρίς υπερβολές, ο Οκτώβριος συναγωνίζεται άνετα τον πιο απαιτητικό μήνα του 2020 ως τώρα και βγαίνει νικητής στα σημεία. Φυσικά αυτό δεν αφορά άμεσα τον καθένα από μας ξεχωριστά αλλά τις ευρύτερες συνθήκες όχι μόνο στην χώρα μας αλλά γενικότερα στον πλανήτη. Σας έχω προϊδεάσει ότι το πιο αιχμηρό διάστημα θα είναι η περίοδος του ανάδρομου Άρη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου καθώς συμπίπτει και με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή (13/10-3/11). Άρα πρέπει όλοι μας να είμαστε όσο γίνεται πιο προσεκτικοί, λιγότερο βιαστικοί και περισσότερο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι η υγεία μας σε όλα τα επίπεδα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και πνευματικά με ό,τι συνεπάγεται αυτό από πλευράς προσπαθειών. Ο μήνας ξεκινά με μια πύρινη Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού τα μεσάνυχτα της 1ης προς 2 Οκτωβρίου και τελειώνει με τον ίδιο τρόπο με μια Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 31/10. Στο ενδιάμεσο έχουμε την νέα Σελήνη στις 16/10 που κατά την προσωπική μου άποψη είναι πιο πιεστική κι από τις δυο Πανσελήνους μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι κι αυτό τον απαιτητικό μήνα δεν θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά, να νιώσουμε χαρά, να βρούμε χρόνο στην καθημερινότητα μας να ψυχαγωγηθούμε αλλά και να είμαστε παραγωγικοί. Απέναντι στην καταστροφολογία και την απαισιοδοξία πατώντας καλά τα πόδια μας στη γη θα ορθώσουμε το ανάστημα μας, θα διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και θα δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους μπορεί να την έχουν ανάγκη. Εγώ δεν θα πω θετική σκέψη…θα πω κριτική σκέψη και ανάλαφρη καρδιά όσο δύσκολος κι αν είναι ένας τέτοιος συνδυασμός. Καλό μήνα φίλες-οι μου!

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.