Αιγόκερως ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και τα κοσμικά φώτα πέφτουν επάνω σας αγαπητοί μου Αιγόκεροι. Στην πραγματικότητα είναι ένας μήνας που σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό και να συνδεθείτε με το κέντρο σας, αν διαπιστώνετε ότι τα τελευταία χρόνια είχατε παρεκκλίνει. Στις 2/1 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας ανοίγει τις προοπτικές σας να κάνετε αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Από την εμφάνιση μέχρι τις σημαντικές σας σχέσεις και τα επαγγελματικά. Επειδή όμως σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου θα είναι ανάδρομη η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και μετά τις 26/1 θα σας επισκεφτεί ανάδρομος κι ο Ερμής, δεν είναι σίγουρα ο κατάλληλος μήνας για ακραίες μεταμορφώσεις και αλλαγές. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποια ακραία αλλαγή στην εικόνα σας, αλλά καλύτερα να αποφύγετε τους πειραματισμούς και να είστε πιο συντηρητικοί σε αυτή τη φάση και να μην πάρετε μεγάλο ρίσκο. Αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 15/1 στο ζώδιο του Υδροχόου και μέσα στον τομέα των οικονομικών σας, γι’ αυτό θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στα έξοδα. Είναι μια περίοδος που μπορεί να πιεστείτε οικονομικά, να έχετε αυξημένα έξοδα ή και απρόοπτα έξοδα. Στις 26/1 θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στο ζώδιο σας και μπορεί να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, καθυστερήσεις ή και αναβολές στα σχέδια σας. Από την άλλη, μπορεί να σας φέρει σε επαφή με άτομα από το παρελθόν που έπαιξαν κάποιο ρόλο παλιότερα προσωπικά ή επαγγελματικά. Ο Ιανουάριος είναι μήνας που δίνει έμφαση και στην προσωπική σας ζωή, καθώς η Πανσέληνος στις 17-18/1 λαμβάνει χώρα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών, ενθαρρύνοντας σας να εστιάσετε σε μια σημαντική σχέση στη ζωή σας προσωπική ή επαγγελματική και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο αν νιώθετε ότι είναι αδιέξοδη ή τοξική για τη ζωή σας. Αν νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε το σεβασμό που πρέπει, δεν υπάρχει λόγος να τη συνεχίσετε. Στις 24/1 ο Άρης παίρνει θέση στο ζώδιο σας, κάνοντας σας πιο φιλόδοξους κι έτοιμους να κατακτήσετε νέες κορυφές.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Όλα γύρω σας γυρίζουν τον Φεβρουάριο αγαπητοί μου Αιγόκεροι, καθώς έχουν μαζευτεί στο ζώδιο σας αρκετοί πλανήτες δίνοντας έμφαση στα προσωπικά σας θέματα και τους στόχους σας για το μέλλον. Μετά από αρκετή ανασφάλεια και αβεβαιότητα που προέκυψαν με τις ανάδρομες πορείες των πλανητών στο ζώδιο σας τον Ιανουάριο, μπαίνετε σε μια πιο θετική περίοδο που θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται πολλά. Η έμφαση του Φεβρουαρίου στο ξεκίνημα του είναι στον τομέα των οικονομικών και των επαγγελματικών και μπορεί να νιώθετε κάποια ανησυχία ή να προκύπτουν ξαφνικές αλλαγές με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την 1η Φεβρουαρίου στον Υδροχόο. Αναλυτικά για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Μολονότι αυτή η Νέα Σελήνη δημιουργεί ένταση, στην πορεία τα πράγματα θα εξισορροπηθούν και θα σας προσφέρουν περισσότερη ικανοποίηση. Βλέπετε έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας μέχρι και τις 3/2. Από τις 4/2 μέχρι τις 14/2 ο Ερμής θα κινηθεί ορθός στο ζώδιο σας κι αυτό σίγουρα θα σας ενεργοποιήσει και θα φέρει εξελίξεις. Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο σας από τη μια θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καθώς θα νιώθετε ότι γίνεστε πιο ορατοί στο περιβάλλον σας επαγγελματικό και κοινωνικό, κι από την άλλη θα έχετε και αρκετή αγωνία για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη που συμπορεύονται στο ζώδιο σας στις 16/2 θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά, είτε για ένα νέο έρωτα ή για ένα νέο πρότζεκτ που σας ανατίθεται. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και η Πανσέληνος στον Λέοντα, φέρνοντας μεγαλύτερη συναισθηματική αναταραχή, αλλά και θέματα που αφορούν στα οικονομικά που συνδιαχειρίζεστε με άλλους. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό στις 18/2 μπορεί να φέρει ευχάριστες ειδήσεις σε σχέση με μια ερωτική ιστορία, θέματα παιδιών ή ένα δημιουργικό σας πόνημα. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς θα βοηθήσει την ψυχολογία σας, αλλά και θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Θα έχετε περισσότερη έμπνευση, καλές ιδέες και με τα λόγια σας θα εμπνέετε και τους άλλους.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος είναι μήνας με έμφαση στην επικοινωνία, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του αυτός ο τομέας θα είναι τονισμένος από τη διέλευση του Ήλιου, του Ερμή, του Δία και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, που κυβερνούν τον τομέα της επικοινωνίας, των γνώσεων, των μετακινήσεων, των επαφών στο ωροσκόπιο σας. Ο μήνας ξεκινά με μια ωραία Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 2/3, που σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες ή ακόμη και να ψαχτείτε περισσότερο σε θέματα δουλειάς. Με την επιρροή αυτού του φεγγαριού καλά θα κάνετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να μιλήσετε γι’ αυτά που σκέπτεστε και να κάνετε γνωστές τις προθέσεις σας και στους άλλους, είτε σε επαγγελματικό είτε σε φιλικό πλαίσιο. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Ίσως τη μόνη μέρα που πρέπει να αποφύγετε να κάνετε τέτοιες συζητήσεις και κυρίως να υψώσετε τόνους είναι η 3η Μαρτίου, καθώς Αφροδίτη, Άρης και Πλούτωνας συναντιούνται σε μια τριπλή σύνοδο έντασης, εξάρσεων, χειριστικών παιχνιδιών και παιχνιδιών εξουσίας. Μια τοξική κατάσταση σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση μπορεί να σας φέρει στα όρια σας και να πείτε αντίο. Προτιμήστε οποιαδήποτε άλλη μέρα, όπως για παράδειγμα το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου που έχουμε την υπέροχη και πολύ τυχερή σύνοδο Ήλιου-Δία στους Ιχθύς. Το μυαλό σας θα λειτουργεί με τρομερή ευκρίνεια, ταχύτητα και θα μπορείτε να λύσετε και τους πιο δύσκολους γρίφους και προβλήματα. Στις 6/3 μετά από 4 μήνες που η Αφροδίτη βρισκόταν στο ζώδιο σας αποχωρεί μαζί με τον Άρη και εισέρχονται στον Υδροχόο. Στις 6/3 πρακτικά τελειώνει και το πιο απαιτητικό διάστημα για σας μέσα στο 2022. Θα έχετε κάποιες ανησυχίες γύρω στον Μάιο, αλλά τίποτε δεν συγκρίνεται με αυτό που έχετε περάσει ως τώρα. Με Αφροδίτη και Άρη στον τομέα των οικονομικών από δω και κάτω τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο με θετικότερες όμως προοπτικές. Η Πανσέληνος στις 18/3 στην Παρθένο ανοίγει περαιτέρω τις προοπτικές σας και στρέφει το βλέμμα σας στο μέλλον. Θα ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας πλάνα στις σπουδές, τα επαγγελματικά, ενώ ανοίγει και την όρεξη σας για ταξίδια. Στις 28/3 μπορεί να υπάρξει μια απογοητευτική τροπή σε ένα οικονομικό θέμα, ευτυχώς όμως παροδική.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Το σπίτι μας πάντα είναι το δικό μας καταφύγιο, το μέρος που νιώθουμε ασφαλείς χωρίς αδιάκριτα βλέμματα και φασαρία από εξωτερικούς παράγοντες. Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας θα είναι τα σημαντικά του Απριλίου, τουλάχιστον μέχρι τις 19/4. Βλέπετε σε αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σας, που συμβολίζει τις ρίζες σας, το σπίτι ως χώρο, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια σας, τους συγκατοίκους σας, θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Κριό και για ένα διάστημα μέχρι τις 11/4 θα συμπορεύεται με τον Ερμή. Με τη θετική επιρροή της Νέας Σελήνης την 1η Απριλίου θα μπορέσετε να καταφέρετε να κάνετε καλύτερη αξιοποίηση του χώρου που μένετε, να ενεργοποιηθείτε σε θέματα ακίνητης περιουσίας, να κάνετε μια μετακόμιση, να αποφασίσετε ακόμη και συμβίωση με το ταίρι σας ή να έχετε εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα. Όμως αυτή η Νέα Σελήνη έρχεται με μια υποσημείωση, καθώς ο κυβερνήτης της Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στις 5/4 και δημιουργεί κάποια προβλήματα ή εμπόδια. Πιθανώς να προκύπτουν κάποιες ανησυχίες σε θέματα οικονομικά ή επαγγελματικά. Ευτυχώς η επιρροή είναι βραχεία, γι’ αυτό μην απογοητεύεστε. Αν όμως ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στις 22 μοίρες του ζωδίου, μπορεί να περάσετε λίγο πιο δύσκολα είτε σε κάποια επαγγελματική σχέση ή με κάποια οικονομική οφειλή. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου ή του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ. Μετά τις 5/4, καθώς η Αφροδίτη προχωρά στους Ιχθύς στο ζώδιο που ήδη βρίσκονται ο Δίας και ο Ποσειδώνας, ξεκινά ένα υπέροχο διάστημα για τις φιλικές σας σχέσεις, για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ομοϊδεάτες και φίλους και να επικοινωνήσετε πιο βαθιά και ουσιαστικά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ακόμη, η πολυαστρία στους Ιχθύς σας ανοίγει την όρεξη για ταξίδια, εκδρομές και εξόδους. Μετά τις 5/4 πληθύνονται και οι ευκαιρίες για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Η εξαιρετική ενέργεια της συνόδου Δία-Ποσειδώνα στις 12/4 μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε και μια εξαιρετική ιδέα, που αν την εκμεταλλευτείτε μπορεί να βοηθήσει και σε οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Εξαιρετική όψη και για θέματα σπουδών. Η Πανσέληνος στις 16/4 στον τομέα της καριέρας φέρνει κάποια αλλαγή σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανώς κλείνει ο κύκλος μιας εργασίας για να ξεκινήσει αργότερα κάτι καινούριο. Επηρεάζει πιο πολύ τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Οι σύνοδοι Αφροδίτης-Ποσειδώνα και Αφροδίτης-Δία δίνουν νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή και βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε, αλλά και να διασκεδάσετε. Η έκλειψη στις 30/4 στον Ταύρο ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα και μπορεί να φέρει μια αλλαγή στην προσωπική σας ζωή!

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Η πορεία του Ήλιου στον Ταύρο μέχρι τις 21/5 είναι φιλική προς το ζώδιο σας και βοηθά να έχετε υψηλό ηθικό κι αυτοπεποίθηση ό,τι κι αν προκύπτει αυτό τον μήνα. Σαφώς θα είστε σε ιδιαίτερα δημιουργική φάση και θα θέλετε να εκφράσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας με διαφορετικό τρόπο. Από τις 30/4 ο Ερμής προχώρησε στους Διδύμους, δίνοντας έμφαση στην υγεία, τη φυσική σας κατάσταση και στις καθημερινές σας ρουτίνες. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να επανεξετάσετε τις φροντίδες προς τον εαυτό σας και την υγεία σας και να δείτε πώς μπορείτε να τις βελτιώσετε. Όμως ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μετά τις 11/5 και μπορεί να έχετε μεγαλύτερη σύγχυση κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σας. Είναι πολύ πιθανόν να μην ξέρετε τι ακριβώς γίνεται σε θέματα δουλειάς ή μπορεί να έχετε διλήμματα να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο προτάσεις. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τον Ιούνιο μετά τις 4/6 που θα επανέλθει σε ορθή πορεία ο Ερμής, γι’ αυτό μην βιάζεστε να δεσμευτείτε σε κάτι αν δεν είστε σίγουροι. Στις 11/5 έχουμε μια σπουδαία πλανητική αλλαγή, καθώς ο Δίας προχωρά στον Κριό. Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει μέχρι τις 28/10 και θα φέρει εξελίξεις στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια μετακόμιση ή είναι πιθανόν να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον. Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο υπάρχει η πιθανότητα συμβίωσης, εκμετάλλευσης ενός ακινήτου ή μιας αγοραπωλησίας. Η έκλειψη Σελήνης στις 16/5 μπορεί να φέρει μια αλλαγή στην κοινωνική σας ζωή ή στον φιλικό σας κύκλο. Επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο κυρίως και είναι πιθανόν να προκύψουν εντάσεις με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ενδεχομένως να υπάρχει κι ένα οικονομικό ζήτημα που γίνεται αφορμή ή αιτία για μια ρήξη με έναν συνεργάτη. Στις 23/5 ο Ερμής προχωρά ανάδρομος στον Ταύρο και είναι πιθανόν οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες να έχετε μια επιστροφή από το ερωτικό σας παρελθόν ή να προκύψει μια παρεξήγηση σε μια ερωτική ή φιλική σχέση. Θέματα σπιτιού ως ακίνητο ή και οικογενειακά θα σας απασχολήσουν εκ νέου με την είσοδο του Άρη στον Κριό στις 24/5. Η επιρροή αυτή θα διατηρηθεί μέχρι τις 5/7 κι αυτό είναι για σας το πιο απαιτητικό διάστημα του καλοκαιριού και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις, τη δουλειά, την οικογένεια, αλλά και την υγεία σας. Η Νέα Σελήνη στις 30/5 μπορεί να φέρει μια νέα επαγγελματική πρόταση για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Θυμηθείτε όμως τις εκκινήσεις να τις αφήσετε μετά τις 4/6 που θα έχουμε ορθό Ερμή, για να είναι πιο προστατευμένες.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Αν τον τελευταίο καιρό νιώθατε μεγαλύτερη στασιμότητα και δεν υπήρχαν αξιόλογες εξελίξεις, ίσως η αιτία να ήταν η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή που συνεχίζει λίγες ημέρες ακόμη στις αρχές Ιουνίου. Μάλιστα ο Ερμής είναι εγκλωβισμένος κι από τον κυβερνήτη σας Κρόνο, δημιουργώντας συνθήκες δυσκολίας ή εμποδίων που δεν σας επιτρέπουν να σημειώσετε την πρόοδο που θα επιθυμούσατε. Ευτυχώς η ταλαιπωρία δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς στις 4/6 ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία και τα πράγματα θα ξεκολλήσουν. Μέχρι τις 13/6 θα συνεχίσει την πορεία του στον Ταύρο, επιτρέποντας να έχετε περισσότερη ευθυκρισία, καλύτερες επαφές με τους άλλους και βελτιωμένη επικοινωνία. Στις 11, 12/6 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας σας καλές εμπνεύσεις και ιδέες τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. Όμως πάνω απ’ όλα αυτή η όψη σάς ανοίγει την όρεξη για καλοπέραση, για έρωτες και διασκέδαση. Και καθώς προκύπτει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καλά θα κάνετε να κανονίσετε ένα ταξιδάκι, μια εκδρομή ή απλώς κάποιες εξόδους που μπορείτε να ευχαριστηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσε να προκύψει κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Στις 13/6 ο Ερμής θα προχωρήσει στους Διδύμους μέσα στον τομέα της δουλειάς και της καθημερινότητας σας, καλώντας σας να σκεφτείτε περισσότερο τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Είναι πιθανόν να έχετε διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και προτάσεις μέσα στον μήνα αυτό που τα επαγγελματικά και η πορεία της καριέρας σας θα σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/6 μπορεί να δείξει κάποιο παρασκήνιο σε επαγγελματικά θέματα ή το κλείσιμο ενός κύκλου μιας εργασίας. Το θερινό Ηλιοστάσιο με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/6 θα σας κάνει πιο κοινωνικούς κι εξωστρεφείς και στο μυαλό σας θα αρχίσουν να παίζουν σενάρια νέων σχέσεων ή συνεργασιών. Στο ίδιο παραπέμπει και η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα στις 29/6, που μπορεί να σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος Δεκεμβρίου-αρχές Ιανουαρίου. Πιθανώς να γνωρίσετε ένα νέο άτομο που θα σας ενθουσιάσει αν είστε μόνοι-ες, να δεχτείτε μια πρόταση για μια συνεργασία ή να αποφασίσετε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Μολονότι ο Ιούνιος δεν θα είναι χαλαρός μήνας με τον Άρη να σας πολιορκεί σε όλη τη διάρκεια του, θα είναι από τους αποτελεσματικούς μήνες του χρόνου με ευκαιρίες προόδου.

Ο Ιούλιος είναι μήνας γεμάτος έντονα συναισθήματα για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας και δεν είναι απίθανο να έχετε αλλαγές τόσο σε προσωπικές σχέσεις όσο και στα επαγγελματικά. Και μολονότι το ξεκίνημα του θα είναι κάπως επεισοδιακό, κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο με το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας στις 2/7, η πορεία προβλέπεται πιο ήπια και σίγουρα πιο ευχάριστη με τις εξελίξεις που θα έχετε. Από τις 5/7 ο Άρης προχωρά στον φιλικό σας Ταύρο μέσα στον πιο δημιουργικό, αλλά και ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Ο Άρης θα μείνει μέχρι τις 20/8 σε αυτό τον τομέα και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες διασκέδασης, εξόδων με φίλους και το ταίρι σας, νέων γνωριμιών, διακοπών, αλλά και εξέλιξης των επιχειρηματικών κι επαγγελματικών σας σχεδίων. Αν είστε καλλιτέχνες θα έχετε ένα ιδιαίτερα δημιουργικό γεμάτο έμπνευση διάστημα. Θα σας απασχολήσουν ακόμη τα θέματα των παιδιών είτε έχετε είτε επιθυμείτε να αποκτήσετε. Το μόνο σημείο στον μήνα που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί είναι στις 13/7 με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Καθώς αυτό το φεγγάρι έρχεται σε κόντρα με τον Ερμή και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα είναι πολύ πιθανόν να πιεστείτε ιδιαίτερα σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει μια ρήξη ή το τέλος μιας σχέσης ή συνεργασίας. Αποφύγετε στις μέρες κοντά στην Πανσέληνο τις εμμονικές σκέψεις, αλλά και την τάση χειραγώγησης των άλλων προκειμένου να έχετε τον έλεγχο. Ακόμη προσέξτε ιδιαίτερα εκτός των σχέσεων και την υγεία σας. Σε κάθε περίπτωση θα καταφέρετε να διαχειριστείτε τα πράγματα προς όφελος σας στο τέλος. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο μετά τις 18/7 θα γλυκάνει την ερωτική σας ζωή και θα βοηθήσει και σε νέες γνωριμίες αν είστε μόνοι. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 στον Λέοντα θα βοηθήσει σε θέματα οικονομικά ιδιαίτερα και μπορεί να προκύψει μια συμφωνία, η υπογραφή ενός οικονομικού συμβολαίου ή η απόφαση για μια επωφελή συνεργασία. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια αγοραπωλησία ή μια επένδυση μπορεί να έχετε περισσότερη τύχη. Από την άλλη, μπορεί αυτό το νέο φεγγάρι να δείξει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σας και συναισθηματική ένταση αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα μπορεί να φέρει μια απρόβλεπτη συνάντηση ή γνωριμία που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας στη συνέχεια.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Μετά από έναν αρκετά κυκλοθυμικό Ιούλιο με πολλά σκαμπανεβάσματα στην καθημερινότητα σας, έρχεται ο Αύγουστος που όμως οι πρώτες μέρες του δε διαφέρουν και πολύ από αυτές του Ιουλίου. Βλέπετε ο μήνας ξεκινά με την τριπλή σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό και το Κάρμα, ευτυχώς σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Ταύρο, που δείχνει ότι οι αλλαγές και τα απρόοπτα δεν τελειώνουν. Είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, είτε ακόμη και στα προγράμματα που έχετε σχεδιάσει για τις διακοπές, ο παράγοντας ξαφνικό κι απρόβλεπτο παίζει καταλυτικό ρόλο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οι αλλαγές και τα απρόοπτα θα είναι αρνητικά. Αν έχετε κουραστεί από τη μονοτονία στην ερωτική σας ζωή, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξετε μόνοι σας τα πράγματα. Να κάνετε νέες γνωριμίες ακόμη και με άτομα που δεν έχετε πολλά κοινά, αλλά ιντριγκάρουν το πνεύμα σας ή σας προκαλούν έντονα συναισθήματα. Να τονώσετε τη σχέση σας επιλέγοντας ξεχωριστές δραστηριότητες και όχι τις ίδιες ρουτίνες με τον σύντροφό σας. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου, η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας στις 9/8 μπορεί να φέρει κάποιες έντονες αψιμαχίες ή παιχνίδια ελέγχου στη σχέση ή μπορεί να βγάλει ζήλιες και θυμούς στην επιφάνεια. Αν νιώθετε ότι η άλλη πλευρά δε σέβεται τα όρια σας είναι η στιγμή να τα ενισχύσετε. Από την άλλη καλά θα κάνετε να προσέξετε και τις δικές σας συμπεριφορές. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 11-12/8 είναι μια αρκετά στρυφνή φάση της Σελήνης αυτό τον μήνα, καθώς δέχεται τα πυρά τριών πλανητών του Κρόνου, του Ουρανού και του Άρη. Και μολονότι η επιρροή της αφορά περισσότερο γεγονότα που επηρεάζουν παγκοσμίως, για σας μπορεί να προκύψει μεγαλύτερη ανασφάλεια και ανησυχία σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά ή και τα επαγγελματικά σας. Προσέξτε αυτές τις μέρες διαφωνίες σε θέματα διαχείρισης με τον σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη. Από τις 13/8 ξεκινά το πιο άνετο και θετικό διάστημα για το ζώδιο σας για να κατακτήσετε νέες κορυφές σε επαγγελματικό επίπεδο, να έχετε θετικά νέα και εξελίξεις σε θέματα σπουδών, αλλά και στα οικονομικά. Μια σειρά αρμονικών όψεων λαμβάνουν χώρα από τις 13/8 μέχρι τις 19/8 και πρέπει να αξιοποιήσετε αυτές τις μέρες προς όφελος σας σε όλα τα επίπεδα. Στα σημαντικά νέα του Αυγούστου συμπεριλαμβάνεται και η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 20/8, μια θέση που θα κρατήσει κατά παρέκκλιση για 7 ολόκληρους μήνες μέχρι το τέλος Μαρτίου 2023. Εδώ ο Άρης προχωρά μέσα στον τομέα της εργασίας, των ρουτινών της καθημερινότητας σας και της υγείας και φυσικής κατάστασης. Φυσικά ο πολεμοχαρής Άρης μπορεί να δημιουργεί δυσκολίες ή και προβλήματα με συνεργάτες στο διάστημα αυτό και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί πώς διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας είτε με ανωτέρους είτε με υφισταμένους. Θα είναι ακόμη ένα διάστημα με πολλές ευθύνες, μεγάλο όγκο δουλειάς και για κάποιους από σας μπορεί να είναι ταυτόχρονα δυο δουλειές τις οποίες κάνετε προκειμένου να τα βγάλετε πέρα. Είναι κι ένα διάστημα που πρέπει ενεργά να κυνηγήσετε τα θέματα της υγείας κάνοντας τακτικούς ελέγχους, προσέχοντας να μη παίρνετε ρίσκο, υιοθετώντας καλύτερες συνήθειες διατροφής και άσκησης και βρίσκοντας χρόνο στο απαιτητικό σας πρόγραμμα να ξεκουράζεστε και να κοιμάστε επαρκώς. Μια πρώτη γεύση από το τι σημαίνει Άρης στους Διδύμους θα λάβετε στις 27/8 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, που η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο που δέχεται από τον Άρη στους Διδύμους. Πρόκειται για μια δυναμική Νέα Σελήνη που μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες σας τόσο σε θέματα σπουδών όσο και δουλειάς, υπάρχει όμως ένας παράγοντας έντασης ή κάποιο εμπόδιο που ξεπροβάλλει και πρέπει να το υπερνικήσετε για να καταφέρετε να υλοποιήσετε το νέο σας στόχο.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει σε μια έντονη κινητικότητα σε θέματα καριέρας και γενικώς επαγγελματικού προσανατολισμού, παρόλα αυτά ίσως και λίγο μπερδεμένους σε σχέση με τους στόχους σας. Η αντίθεση του Ερμή από τον Ζυγό με τον Δία στις 3/9, από τη μια σας δίνει αυτοπεποίθηση και θάρρος να κυνηγήσετε τα θέματα της δουλειάς, από την άλλη όμως δεν είναι μια σταθερή όψη που θα σας βοηθήσει στη φάση αυτή να εξαγάγετε τα σωστά συμπεράσματα. Άλλωστε η όψη θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές στο δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου κι αυτό δείχνει ότι τα θέματα των επαγγελματικών δεν οριστικοποιούνται πριν τις 12/10 και εξελίσσονται. Αυτό δε σημαίνει κάτι αρνητικό, πέρα από τις καθυστερήσεις και τις τροποποιήσεις που ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν μεγαλύτερο εκνευρισμό. Υπαίτιος για αρκετά από τα ευτράπελα και τα απρόοπτα του Σεπτεμβρίου είναι ο Ερμής που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας και θα γυρίσει ανάδρομος στις 9/9. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις ή επιπλοκές σε σχέσεις με ανωτέρους ή ανθρώπους που αποφασίζουν για τη δουλειά σας. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ γενναιόδωροι στις υποσχέσεις που δίνετε. Καλύτερα να είστε γενναιόδωροι στις πράξεις και τη δράση σας και να αφήσετε στην άκρη τα μεγάλα λόγια. Φυσικά όταν ακούτε κι από τους άλλους μεγάλες υποσχέσεις αυτή την περίοδο καλύτερα να κρατάτε μικρό καλάθι. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στις λεπτομέρειες ειδικά στη δουλειά την περίοδο 9/9 – 23/9. Αυτό είναι και το πιο ενοχλητικό για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας διάστημα από όλη την ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα διαρκέσει μέχρι τις 2/10. Μετά τις 23/9 ανάδρομος ακόμη θα περάσει στην Παρθένο και δεν θα είναι τόσο επιβαρυντικός για σας. Στο μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου θα έχετε με το μέρος σας την ευνοϊκή Αφροδίτη που θα βρίσκεται στην Παρθένο. Έτσι εκεί που πάει να ανάψει μια φωτιά η Αφροδίτη θα λειτουργεί πυροσβεστικά. Η θέση της θα είναι βοηθητική για την ερωτική σας ζωή, τις σχέσεις με φίλους, για ταξίδια, σπουδές. Στις 10/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς σας ανοίγει την όρεξη για μια εκδρομή, για επαφές με φίλους που μιλούν στην καρδιά σας και γενικώς για να το ρίξετε λίγο έξω. Στις 19/9 η επανάληψη της όψης Ερμή-Δία θα σας βάλει σε μια διαδικασία να ξαναδείτε ζητήματα που προέκυψαν στις αρχές του μήνα είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια. Αν ψάχνετε μια νέα εργασία, να κάνετε αρχή σε μια νέα καριέρα και είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/9 μπορεί να φέρει λύσεις. Αν είναι στο χέρι σας και μπορείτε να καθυστερήσετε λίγο μια έναρξη σε μια νέα δραστηριότητα μετά τις 2/10, ώστε να έχει ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή, τόσο το καλύτερο. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό μετά τις 29/9 και πάλι θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην εικόνα σας και θα είναι βοηθητική στα επαγγελματικά.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Σεπτεμβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Με τόσους πλανήτες στον Ζυγό, ο Σεπτέμβριος σας υποχρεώνει να ασχοληθείτε με το να βάλετε σταθερές βάσεις στη ζωή σας, αλλά και να προσπαθήσετε να φέρετε ισορροπία ανάμεσα στον άξονα καριέρας-οικογένειας. Σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο εύκολο και φυσικά θα έχετε αρκετό στρες προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τόσο τη δική σας ανάγκη για περισσότερο ελεύθερο χρόνο που θα αφιερώσετε στην προσωπική σας ζωή, όσο και στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που είναι εξίσου πιεστικές. Ίσως κάποιοι από σας αποφασίζετε αυτή την περίοδο μια μετακόμιση, ανακαινίζετε ένα χώρο σπιτιού ή δουλειάς, ή μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Για κάποιους άλλους μπορεί το σπίτι να αποτελέσει χώρο επαγγελματικής στέγης επίσης, αν αποφασίσετε να εργαστείτε με αυτό τον τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι. Στις 2/10 ο Ερμής σταματά να είναι ανάδρομος δίνοντας τέλος σε καθυστερήσεις κι αναβολές, ενώ θα ενισχυθεί και η κρίση σας. Στα επαγγελματικά μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός ή ένταση στον χώρο εργασίας, καθώς ο Πλούτωνας γυρίζει ορθός στο ζώδιο σας στις 8/10. Η Πανσέληνος στις 9/10 στον άξονα Κριού-Ζυγού σας προτρέπει να επαναφέρετε την αρμονία σε οικογενειακές σχέσεις κι ίσως το σπίτι σας γίνει χώρος συνάντησης με συγγενείς και φίλους, ιδιαίτερα αν έχετε να γιορτάσετε κάτι. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε αρκετά πιεσμένοι και σε επαγγελματικό επίπεδο και να υπάρχουν αλλαγές σε αυτό τον τομέα, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Στις 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη θα προχωρήσουν στον Σκορπιό και θα νιώθετε πιο πρόθυμοι να βάλετε και λίγη χαρά και διασκέδαση στη ζωή σας, να βρεθείτε με φίλους που πιθανώς έχετε χαθεί, και γενικώς να ασχοληθείτε με κοινές δραστηριότητες με άλλους. Προσπαθήστε ακόμη αν είστε αδέσμευτοι-ες να κυκλοφορήσετε περισσότερο, να δείξετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον και φυσικά να φλερτάρετε. Στις 25/10 έχουμε την πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου στον Σκορπιό κι αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου είναι πιθανόν να υπάρχει κάποια αλλαγή σε ένα στόχο σας ή μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία είτε σε προσωπικό είτε σε φιλικό επίπεδο που θα σας ενθουσιάσει. Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς έστω και για ένα σύντομο διάστημα από τις 28/10 μέχρι τις 20/12 θα βοηθήσει σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες, αλλά και στις σπουδές. Στις 30/10 ο Άρης θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας και μπορεί να νιώθετε ότι δεν είστε τόσο παραγωγικοί όσο θα θέλατε, ή μπορεί να νιώθετε πιο καταβεβλημένοι από πλευράς ενέργειας από τα πιεστικά προγράμματα. Είναι μια περίοδος για να αναθεωρήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε την καθημερινότητα σας, τις εργασιακές σας υποχρεώσεις και τον χρόνο που αφιερώνετε στις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης και υγείας.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ο Νοέμβριος είναι ένας αρκετά πιο ευχάριστος και σίγουρα λιγότερο αγχωτικός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς μια πλειάδα πλανητών στον Σκορπιό λειτουργούν καταπραϋντικά για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, μετά από ένα πολύ νευρικό φθινοπωρινό δίμηνο που σας κούρασε. Το μόνο απαιτητικό σημείο του Νοεμβρίου είναι η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στις 8/11 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που επηρεάζει τις σχέσεις σας σε φιλικό, επαγγελματικό, ακόμη και ερωτικό επίπεδο. Μολονότι πραγματοποιείται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, η σύνοδος της έκλειψης με τον πλανήτη του απροόπτου, τον Ουρανό, ανεβάζει τις πιθανότητες να υπάρξει μια ρήξη ή κάποια ένταση σε μια σχέση, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Όσο κι αν μια τέτοια προοπτική σας φαίνεται δύσκολη στο «τώρα», να ξέρετε ότι θα χαρείτε στο μέλλον. Οι άνθρωποι που απομακρύνονται από τη ζωή μας την περίοδο των εκλείψεων έχουν ολοκληρώσει την αποστολή τους δίπλα μας, όσο κι αν μια τέτοια αλλαγή μπορεί να μας φέρνει σε δύσκολη θέση αρχικά. Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα θα ενισχύσουν τις επαφές σας, θα σας χαρίσουν έμπνευση και καλύτερες ιδέες που μπορείτε να αξιοποιήσετε και στον επαγγελματικό τομέα. Μετά την έκλειψη είναι ένα ιδανικό διάστημα για να προωθήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία σε θέματα σπουδών και δουλειάς, αλλά να δεχτείτε και τη στήριξη συνεργατών και φίλων. Ωραίο το διάστημα από τις 10 ως τις 16 Νοεμβρίου και για την ερωτική σας ζωή, για να αναθερμάνετε τη σχέση σας, αλλά πιθανώς να κάνετε και νέες γνωριμίες. Άλλωστε μέχρι τις 22/11 θα είστε σε μια ιδιαίτερα εξωστρεφή και κοινωνική διάθεση. Σιγά σιγά μετά τις 16/11 με πρώτη την Αφροδίτη που περνά στον Τοξότη και μετά με τον Ερμή στις 17/11 και τον Ήλιο στις 22/11 θα περάσετε σε ένα πιο κλειστό διάστημα που σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα την υγεία σας και τις προσωπικές σας υποθέσεις. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 σας ανεφοδιάζει ψυχικά, ευνοεί την προετοιμασία των επόμενων σχεδίων σας, αλλά πιθανώς να δημιουργεί και ένα παρασκήνιο όχι όμως με την αρνητική έννοια. Ίσως κάποιοι σκέφτονται να σας αναθέσουν κάτι στον τομέα που δραστηριοποιείστε. Η Νέα Σελήνη είναι ευνοϊκή και για να βάλετε σε μια τάξη τα θέματα διατροφής, άσκησης, ύπνου και χαλάρωσης.

Ο τρόπος που ξεκινά ο τελευταίος μήνας του χρόνου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον τρόπο που θα κλείσει αγαπητοί μου Αιγόκεροι. Σαν να υπάρχει μια ευδιάκριτη διαχωριστική γραμμή κάπου στις 10/12 που χωρίζει τον μήνα σε ένα απαιτητικό, στρυφνό και κουραστικό πρώτο δεκαήμερο και σε ένα πιο απολαυστικό, χαλαρό και διασκεδαστικό επόμενο εικοσαήμερο. Καταρχάς μπαίνετε στον Δεκέμβριο ήδη με μια αίσθηση κούρασης, αλλά ίσως και στασιμότητας σε πολλά θέματα που κυρίως αφορούν τα επαγγελματικά, τις σχέσεις με συνεργάτες, την πρόοδο που δεν φαίνεται προς το παρόν τουλάχιστον να επιτελείτε και κάποια σωματική ή ψυχολογική κατάπτωση απόρροια της υπερπροσπάθειας που καταβάλετε σε όλα τα μέτωπα στην καθημερινότητα σας. Η ένταση που έχει ξεκινήσει από το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου με τις αντιθέσεις τόσο του Ερμή όσο και της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους φτάνει σε μια στιγμή κορύφωσης με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 08/12. Κάποιοι και κυρίως οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να φτάνετε στα όρια σας κυριολεκτικά κοντά στο φεγγάρι αυτό και να νιώθετε απογοητευμένοι είτε από καταστάσεις που εκτυλίσσονται στον χώρο της εργασίας σας, είτε από το στρες που σας προκαλεί μια δουλειά που γίνεται τοξική κι επηρεάζει την ψυχολογία σας που ίσως αποφασίσετε ακόμη και να φύγετε από ένα τέτοιο περιβάλλον. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε μπροστά και να κάνετε ένα νέο βήμα. Κοντά στην Πανσέληνο ας είστε πιο προσεκτικοί και με τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ευτυχώς η εικόνα του Δεκεμβρίου στη συνέχεια και ιδιαίτερα από τις 10/12 δεν έχει καμία σχέση και θα σας αποζημιώσει για τις πρώτες δύσκολες μέρες του. Ήδη από τις 7/12 ο Ερμής έχει περάσει στο ζώδιο σας, αλλά στις 10/12 θα σας επισκεφθεί η Αφροδίτη βοηθώντας να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να έχετε καλύτερη διάθεση και να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις του υπόλοιπου του μήνα σε όλες τις δραστηριότητες σας. Εξαιρετική μέχρι τις 2/1/23 θα είναι η συμβολή της και σε θέματα ομορφιάς και εμφάνισης γενικότερα, αλλά και στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, να φλερτάρετε και να κλέβετε τα βλέμματα θαυμαστών στο περιβάλλον σας. Θα είστε πιο αυθόρμητοι με τους φίλους σας, πιο δεκτικοί στις προτάσεις του συντρόφου σας και θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να απολαύσετε το εορταστικό κλίμα. Το βράδυ της 21ης Δεκεμβρίου στο χειμερινό Ηλιοστάσιο θα ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια που σας φέρνουν πάντα στο επίκεντρο αυτή την περίοδο αυξάνοντας την αισιοδοξία και τη χαρά. Τα φετινά σας γενέθλια κοσμούνται από μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη στις 23/12 που είναι βοηθητική και υποστηρικτική στα νέα σας ξεκινήματα και τους στόχους που θα θέσετε για τη νέα χρονιά. Τα πράγματα φαίνεται ότι θα κυλήσουν ιδιαίτερα θετικά τόσο για την ερωτική σας ζωή όσο και για τα οικονομικά σας. Ένα ταξίδι στην περίοδο των Χριστουγέννων είτε μακρινό είτε κοντινό θα σας ανεβάσει ακόμη περισσότερο. Στις 29/12 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο σας, βάζοντας σας σε μια διαδικασία να ξαναδείτε τα σχέδια που είχατε κάνει νωρίτερα μέσα στη χρονιά πώς μπορείτε να τα προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές για να έχετε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία μέσα στο 2023.

Για τις ευνοϊκές και τις δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου πατήστε εδώ.

Αιγόκερως

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Δεκέμβριος 2022

Και να που τα καταφέραμε και φτάσαμε ακόμη μια χρονιά στον τελευταίο της μήνα, που μαζί του φέρνει από τη μια όλες τις χαρούμενες δραστηριότητες που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα, τις επαφές και τις συναντήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τις εξόδους, τις παραδόσεις κι από την άλλη όλη την τρέλα να ξεμπερδέψουμε με τις επαγγελματικές μας εκκρεμότητες, να προφτάσουμε όλες τις προθεσμίες και να ετοιμαστούμε να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά. Με κάποιο τρόπο ο Δεκέμβριος είναι από τη μια ένας χαοτικός μήνας και από την άλλη ίσως και ο πιο μαγικός της χρονιάς. Ξεκινά με περισσότερη ένταση, καθώς ερχόμαστε αντιμέτωποι με όψεις που κάνουν οι πλανήτες από τον Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους. Το αποκορύφωμα αυτών των όψεων έρχεται με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 08/12 που σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη. Μια παρορμητική αντίδραση, μια βιαστική απόφαση ή δράση μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί τις μέρες που περιβάλλουν το φεγγάρι αυτό. Θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολιτικές εξελίξεις, μπορεί να είναι στην επικαιρότητα για πολλούς και διάφορους λόγους με αυτή την τόσο θυμωμένη Πανσέληνο. Όμως, καθώς οι πλανήτες μετακινούνται στον Αιγόκερω στις 7/12 ο Ερμής και στις 10/12 η Αφροδίτη, την προσοχή μας κλέβουν οι προσωπικές μας σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά. Μέχρι τις 2/1/23 ο έρωτας, το χρήμα, αλλά και η ομορφιά απαιτούν πιο συμβατική, προσγειωμένη και παραδοσιακή προσέγγιση. Στις 20/12 ο Δίας φεύγει οριστικά πλέον από τους Ιχθύς και προχωρά στον Κριό αυξάνοντας τις φιλοδοξίες μας, την ανταγωνιστική μας διάθεση και την ανάγκη δράσης και ρίσκου. Στη θέση αυτή θα μείνει μέχρι τις 16/5/2023. Μια εξαιρετική Νέα Σελήνη θα λάβει χώρα στον Αιγόκερω στις 23/12 δείχνοντας την τέλεια στιγμή αν θέλουμε να χτίσουμε κάτι που θα έχει διάρκεια μακροπρόθεσμα. Είναι μια ιδιαίτερα φιλόδοξη Νέα Σελήνη για να βάλουμε μπρος τα μεγαλεπήβολα σχέδια μας. Η χρονιά θα τελειώσει με τον Ερμή να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 29/12 στον Αιγόκερω. Είναι η στιγμή να κάνουμε τους απολογισμούς της χρονιάς που φεύγει, να εκτιμήσουμε τις προσπάθειες που κάναμε και να αποφύγουμε να διαπράξουμε τα ίδια λάθη.

Για τις ευνοϊκές και τις δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου πατήστε εδώ.

[...]