Αιγόκερως ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2022

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και τα κοσμικά φώτα πέφτουν επάνω σας αγαπητοί μου Αιγόκεροι. Στην πραγματικότητα είναι ένας μήνας που σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό και να συνδεθείτε με το κέντρο σας, αν διαπιστώνετε ότι τα τελευταία χρόνια είχατε παρεκκλίνει. Στις 2/1 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας ανοίγει τις προοπτικές σας να κάνετε αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Από την εμφάνιση μέχρι τις σημαντικές σας σχέσεις και τα επαγγελματικά. Επειδή όμως σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου θα είναι ανάδρομη η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και μετά τις 26/1 θα σας επισκεφτεί ανάδρομος κι ο Ερμής, δεν είναι σίγουρα ο κατάλληλος μήνας για ακραίες μεταμορφώσεις και αλλαγές. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποια ακραία αλλαγή στην εικόνα σας, αλλά καλύτερα να αποφύγετε τους πειραματισμούς και να είστε πιο συντηρητικοί σε αυτή τη φάση και να μην πάρετε μεγάλο ρίσκο. Αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 15/1 στο ζώδιο του Υδροχόου και μέσα στον τομέα των οικονομικών σας, γι’ αυτό θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στα έξοδα. Είναι μια περίοδος που μπορεί να πιεστείτε οικονομικά, να έχετε αυξημένα έξοδα ή και απρόοπτα έξοδα. Στις 26/1 θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στο ζώδιο σας και μπορεί να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, καθυστερήσεις ή και αναβολές στα σχέδια σας. Από την άλλη, μπορεί να σας φέρει σε επαφή με άτομα από το παρελθόν που έπαιξαν κάποιο ρόλο παλιότερα προσωπικά ή επαγγελματικά. Ο Ιανουάριος είναι μήνας που δίνει έμφαση και στην προσωπική σας ζωή, καθώς η Πανσέληνος στις 17-18/1 λαμβάνει χώρα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών, ενθαρρύνοντας σας να εστιάσετε σε μια σημαντική σχέση στη ζωή σας προσωπική ή επαγγελματική και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο αν νιώθετε ότι είναι αδιέξοδη ή τοξική για τη ζωή σας. Αν νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε το σεβασμό που πρέπει, δεν υπάρχει λόγος να τη συνεχίσετε. Στις 24/1 ο Άρης παίρνει θέση στο ζώδιο σας, κάνοντας σας πιο φιλόδοξους κι έτοιμους να κατακτήσετε νέες κορυφές.

Για τις ετήσιες προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις μου για το 2022 πατήστε εδώ.

Όλα γύρω σας γυρίζουν τον Φεβρουάριο αγαπητοί μου Αιγόκεροι, καθώς έχουν μαζευτεί στο ζώδιο σας αρκετοί πλανήτες δίνοντας έμφαση στα προσωπικά σας θέματα και τους στόχους σας για το μέλλον. Μετά από αρκετή ανασφάλεια και αβεβαιότητα που προέκυψαν με τις ανάδρομες πορείες των πλανητών στο ζώδιο σας τον Ιανουάριο, μπαίνετε σε μια πιο θετική περίοδο που θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται πολλά. Η έμφαση του Φεβρουαρίου στο ξεκίνημα του είναι στον τομέα των οικονομικών και των επαγγελματικών και μπορεί να νιώθετε κάποια ανησυχία ή να προκύπτουν ξαφνικές αλλαγές με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την 1η Φεβρουαρίου στον Υδροχόο. Αναλυτικά για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Μολονότι αυτή η Νέα Σελήνη δημιουργεί ένταση, στην πορεία τα πράγματα θα εξισορροπηθούν και θα σας προσφέρουν περισσότερη ικανοποίηση. Βλέπετε έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας μέχρι και τις 3/2. Από τις 4/2 μέχρι τις 14/2 ο Ερμής θα κινηθεί ορθός στο ζώδιο σας κι αυτό σίγουρα θα σας ενεργοποιήσει και θα φέρει εξελίξεις. Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο σας από τη μια θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καθώς θα νιώθετε ότι γίνεστε πιο ορατοί στο περιβάλλον σας επαγγελματικό και κοινωνικό, κι από την άλλη θα έχετε και αρκετή αγωνία για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη που συμπορεύονται στο ζώδιο σας στις 16/2 θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά, είτε για ένα νέο έρωτα ή για ένα νέο πρότζεκτ που σας ανατίθεται. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και η Πανσέληνος στον Λέοντα, φέρνοντας μεγαλύτερη συναισθηματική αναταραχή, αλλά και θέματα που αφορούν στα οικονομικά που συνδιαχειρίζεστε με άλλους. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό στις 18/2 μπορεί να φέρει ευχάριστες ειδήσεις σε σχέση με μια ερωτική ιστορία, θέματα παιδιών ή ένα δημιουργικό σας πόνημα. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς θα βοηθήσει την ψυχολογία σας, αλλά και θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Θα έχετε περισσότερη έμπνευση, καλές ιδέες και με τα λόγια σας θα εμπνέετε και τους άλλους.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα πατήστε εδώ.

Ο Μάρτιος είναι μήνας με έμφαση στην επικοινωνία, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του αυτός ο τομέας θα είναι τονισμένος από τη διέλευση του Ήλιου, του Ερμή, του Δία και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, που κυβερνούν τον τομέα της επικοινωνίας, των γνώσεων, των μετακινήσεων, των επαφών στο ωροσκόπιο σας. Ο μήνας ξεκινά με μια ωραία Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 2/3, που σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες ή ακόμη και να ψαχτείτε περισσότερο σε θέματα δουλειάς. Με την επιρροή αυτού του φεγγαριού καλά θα κάνετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να μιλήσετε γι’ αυτά που σκέπτεστε και να κάνετε γνωστές τις προθέσεις σας και στους άλλους, είτε σε επαγγελματικό είτε σε φιλικό πλαίσιο. Λεπτομέρειες για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Ίσως τη μόνη μέρα που πρέπει να αποφύγετε να κάνετε τέτοιες συζητήσεις και κυρίως να υψώσετε τόνους είναι η 3η Μαρτίου, καθώς Αφροδίτη, Άρης και Πλούτωνας συναντιούνται σε μια τριπλή σύνοδο έντασης, εξάρσεων, χειριστικών παιχνιδιών και παιχνιδιών εξουσίας. Μια τοξική κατάσταση σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση μπορεί να σας φέρει στα όρια σας και να πείτε αντίο. Προτιμήστε οποιαδήποτε άλλη μέρα, όπως για παράδειγμα το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου που έχουμε την υπέροχη και πολύ τυχερή σύνοδο Ήλιου-Δία στους Ιχθύς. Το μυαλό σας θα λειτουργεί με τρομερή ευκρίνεια, ταχύτητα και θα μπορείτε να λύσετε και τους πιο δύσκολους γρίφους και προβλήματα. Στις 6/3 μετά από 4 μήνες που η Αφροδίτη βρισκόταν στο ζώδιο σας αποχωρεί μαζί με τον Άρη και εισέρχονται στον Υδροχόο. Στις 6/3 πρακτικά τελειώνει και το πιο απαιτητικό διάστημα για σας μέσα στο 2022. Θα έχετε κάποιες ανησυχίες γύρω στον Μάιο, αλλά τίποτε δεν συγκρίνεται με αυτό που έχετε περάσει ως τώρα. Με Αφροδίτη και Άρη στον τομέα των οικονομικών από δω και κάτω τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο με θετικότερες όμως προοπτικές. Η Πανσέληνος στις 18/3 στην Παρθένο ανοίγει περαιτέρω τις προοπτικές σας και στρέφει το βλέμμα σας στο μέλλον. Θα ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας πλάνα στις σπουδές, τα επαγγελματικά, ενώ ανοίγει και την όρεξη σας για ταξίδια. Στις 28/3 μπορεί να υπάρξει μια απογοητευτική τροπή σε ένα οικονομικό θέμα, ευτυχώς όμως παροδική.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

Το σπίτι μας πάντα είναι το δικό μας καταφύγιο, το μέρος που νιώθουμε ασφαλείς χωρίς αδιάκριτα βλέμματα και φασαρία από εξωτερικούς παράγοντες. Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας θα είναι τα σημαντικά του Απριλίου, τουλάχιστον μέχρι τις 19/4. Βλέπετε σε αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σας, που συμβολίζει τις ρίζες σας, το σπίτι ως χώρο, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια σας, τους συγκατοίκους σας, θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Κριό και για ένα διάστημα μέχρι τις 11/4 θα συμπορεύεται με τον Ερμή. Με τη θετική επιρροή της Νέας Σελήνης την 1η Απριλίου θα μπορέσετε να καταφέρετε να κάνετε καλύτερη αξιοποίηση του χώρου που μένετε, να ενεργοποιηθείτε σε θέματα ακίνητης περιουσίας, να κάνετε μια μετακόμιση, να αποφασίσετε ακόμη και συμβίωση με το ταίρι σας ή να έχετε εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα. Όμως αυτή η Νέα Σελήνη έρχεται με μια υποσημείωση, καθώς ο κυβερνήτης της Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στις 5/4 και δημιουργεί κάποια προβλήματα ή εμπόδια. Πιθανώς να προκύπτουν κάποιες ανησυχίες σε θέματα οικονομικά ή επαγγελματικά. Ευτυχώς η επιρροή είναι βραχεία, γι’ αυτό μην απογοητεύεστε. Αν όμως ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στις 22 μοίρες του ζωδίου, μπορεί να περάσετε λίγο πιο δύσκολα είτε σε κάποια επαγγελματική σχέση ή με κάποια οικονομική οφειλή. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου ή του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ. Μετά τις 5/4, καθώς η Αφροδίτη προχωρά στους Ιχθύς στο ζώδιο που ήδη βρίσκονται ο Δίας και ο Ποσειδώνας, ξεκινά ένα υπέροχο διάστημα για τις φιλικές σας σχέσεις, για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ομοϊδεάτες και φίλους και να επικοινωνήσετε πιο βαθιά και ουσιαστικά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ακόμη, η πολυαστρία στους Ιχθύς σας ανοίγει την όρεξη για ταξίδια, εκδρομές και εξόδους. Μετά τις 5/4 πληθύνονται και οι ευκαιρίες για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Η εξαιρετική ενέργεια της συνόδου Δία-Ποσειδώνα στις 12/4 μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε και μια εξαιρετική ιδέα, που αν την εκμεταλλευτείτε μπορεί να βοηθήσει και σε οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Εξαιρετική όψη και για θέματα σπουδών. Η Πανσέληνος στις 16/4 στον τομέα της καριέρας φέρνει κάποια αλλαγή σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανώς κλείνει ο κύκλος μιας εργασίας για να ξεκινήσει αργότερα κάτι καινούριο. Επηρεάζει πιο πολύ τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Οι σύνοδοι Αφροδίτης-Ποσειδώνα και Αφροδίτης-Δία δίνουν νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή και βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε, αλλά και να διασκεδάσετε. Η έκλειψη στις 30/4 στον Ταύρο ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα και μπορεί να φέρει μια αλλαγή στην προσωπική σας ζωή!

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου πατήστε εδώ.

Η πορεία του Ήλιου στον Ταύρο μέχρι τις 21/5 είναι φιλική προς το ζώδιο σας και βοηθά να έχετε υψηλό ηθικό κι αυτοπεποίθηση ό,τι κι αν προκύπτει αυτό τον μήνα. Σαφώς θα είστε σε ιδιαίτερα δημιουργική φάση και θα θέλετε να εκφράσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας με διαφορετικό τρόπο. Από τις 30/4 ο Ερμής προχώρησε στους Διδύμους, δίνοντας έμφαση στην υγεία, τη φυσική σας κατάσταση και στις καθημερινές σας ρουτίνες. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να επανεξετάσετε τις φροντίδες προς τον εαυτό σας και την υγεία σας και να δείτε πώς μπορείτε να τις βελτιώσετε. Όμως ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μετά τις 11/5 και μπορεί να έχετε μεγαλύτερη σύγχυση κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σας. Είναι πολύ πιθανόν να μην ξέρετε τι ακριβώς γίνεται σε θέματα δουλειάς ή μπορεί να έχετε διλήμματα να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο προτάσεις. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τον Ιούνιο μετά τις 4/6 που θα επανέλθει σε ορθή πορεία ο Ερμής, γι’ αυτό μην βιάζεστε να δεσμευτείτε σε κάτι αν δεν είστε σίγουροι. Στις 11/5 έχουμε μια σπουδαία πλανητική αλλαγή, καθώς ο Δίας προχωρά στον Κριό. Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει μέχρι τις 28/10 και θα φέρει εξελίξεις στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια μετακόμιση ή είναι πιθανόν να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον. Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο υπάρχει η πιθανότητα συμβίωσης, εκμετάλλευσης ενός ακινήτου ή μιας αγοραπωλησίας. Η έκλειψη Σελήνης στις 16/5 μπορεί να φέρει μια αλλαγή στην κοινωνική σας ζωή ή στον φιλικό σας κύκλο. Επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο κυρίως και είναι πιθανόν να προκύψουν εντάσεις με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ενδεχομένως να υπάρχει κι ένα οικονομικό ζήτημα που γίνεται αφορμή ή αιτία για μια ρήξη με έναν συνεργάτη. Στις 23/5 ο Ερμής προχωρά ανάδρομος στον Ταύρο και είναι πιθανόν οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες να έχετε μια επιστροφή από το ερωτικό σας παρελθόν ή να προκύψει μια παρεξήγηση σε μια ερωτική ή φιλική σχέση. Θέματα σπιτιού ως ακίνητο ή και οικογενειακά θα σας απασχολήσουν εκ νέου με την είσοδο του Άρη στον Κριό στις 24/5. Η επιρροή αυτή θα διατηρηθεί μέχρι τις 5/7 κι αυτό είναι για σας το πιο απαιτητικό διάστημα του καλοκαιριού και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις, τη δουλειά, την οικογένεια, αλλά και την υγεία σας. Η Νέα Σελήνη στις 30/5 μπορεί να φέρει μια νέα επαγγελματική πρόταση για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Θυμηθείτε όμως τις εκκινήσεις να τις αφήσετε μετά τις 4/6 που θα έχουμε ορθό Ερμή, για να είναι πιο προστατευμένες.

Για να επιλέξετε τις θετικές και να αποφύγετε τις αρνητικές μέρες του Μαΐου συμβουλευτείτε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Αν τον τελευταίο καιρό νιώθατε μεγαλύτερη στασιμότητα και δεν υπήρχαν αξιόλογες εξελίξεις, ίσως η αιτία να ήταν η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή που συνεχίζει λίγες ημέρες ακόμη στις αρχές Ιουνίου. Μάλιστα ο Ερμής είναι εγκλωβισμένος κι από τον κυβερνήτη σας Κρόνο, δημιουργώντας συνθήκες δυσκολίας ή εμποδίων που δεν σας επιτρέπουν να σημειώσετε την πρόοδο που θα επιθυμούσατε. Ευτυχώς η ταλαιπωρία δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς στις 4/6 ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία και τα πράγματα θα ξεκολλήσουν. Μέχρι τις 13/6 θα συνεχίσει την πορεία του στον Ταύρο, επιτρέποντας να έχετε περισσότερη ευθυκρισία, καλύτερες επαφές με τους άλλους και βελτιωμένη επικοινωνία. Στις 11, 12/6 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας σας καλές εμπνεύσεις και ιδέες τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. Όμως πάνω απ’ όλα αυτή η όψη σάς ανοίγει την όρεξη για καλοπέραση, για έρωτες και διασκέδαση. Και καθώς προκύπτει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καλά θα κάνετε να κανονίσετε ένα ταξιδάκι, μια εκδρομή ή απλώς κάποιες εξόδους που μπορείτε να ευχαριστηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσε να προκύψει κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Στις 13/6 ο Ερμής θα προχωρήσει στους Διδύμους μέσα στον τομέα της δουλειάς και της καθημερινότητας σας, καλώντας σας να σκεφτείτε περισσότερο τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Είναι πιθανόν να έχετε διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και προτάσεις μέσα στον μήνα αυτό που τα επαγγελματικά και η πορεία της καριέρας σας θα σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/6 μπορεί να δείξει κάποιο παρασκήνιο σε επαγγελματικά θέματα ή το κλείσιμο ενός κύκλου μιας εργασίας. Το θερινό Ηλιοστάσιο με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/6 θα σας κάνει πιο κοινωνικούς κι εξωστρεφείς και στο μυαλό σας θα αρχίσουν να παίζουν σενάρια νέων σχέσεων ή συνεργασιών. Στο ίδιο παραπέμπει και η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα στις 29/6, που μπορεί να σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος Δεκεμβρίου-αρχές Ιανουαρίου. Πιθανώς να γνωρίσετε ένα νέο άτομο που θα σας ενθουσιάσει αν είστε μόνοι-ες, να δεχτείτε μια πρόταση για μια συνεργασία ή να αποφασίσετε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Μολονότι ο Ιούνιος δεν θα είναι χαλαρός μήνας με τον Άρη να σας πολιορκεί σε όλη τη διάρκεια του, θα είναι από τους αποτελεσματικούς μήνες του χρόνου με ευκαιρίες προόδου.

Ο Ιούλιος είναι μήνας γεμάτος έντονα συναισθήματα για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας και δεν είναι απίθανο να έχετε αλλαγές τόσο σε προσωπικές σχέσεις όσο και στα επαγγελματικά. Και μολονότι το ξεκίνημα του θα είναι κάπως επεισοδιακό, κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο με το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας στις 2/7, η πορεία προβλέπεται πιο ήπια και σίγουρα πιο ευχάριστη με τις εξελίξεις που θα έχετε. Από τις 5/7 ο Άρης προχωρά στον φιλικό σας Ταύρο μέσα στον πιο δημιουργικό, αλλά και ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Ο Άρης θα μείνει μέχρι τις 20/8 σε αυτό τον τομέα και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες διασκέδασης, εξόδων με φίλους και το ταίρι σας, νέων γνωριμιών, διακοπών, αλλά και εξέλιξης των επιχειρηματικών κι επαγγελματικών σας σχεδίων. Αν είστε καλλιτέχνες θα έχετε ένα ιδιαίτερα δημιουργικό γεμάτο έμπνευση διάστημα. Θα σας απασχολήσουν ακόμη τα θέματα των παιδιών είτε έχετε είτε επιθυμείτε να αποκτήσετε. Το μόνο σημείο στον μήνα που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί είναι στις 13/7 με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Καθώς αυτό το φεγγάρι έρχεται σε κόντρα με τον Ερμή και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα είναι πολύ πιθανόν να πιεστείτε ιδιαίτερα σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει μια ρήξη ή το τέλος μιας σχέσης ή συνεργασίας. Αποφύγετε στις μέρες κοντά στην Πανσέληνο τις εμμονικές σκέψεις, αλλά και την τάση χειραγώγησης των άλλων προκειμένου να έχετε τον έλεγχο. Ακόμη προσέξτε ιδιαίτερα εκτός των σχέσεων και την υγεία σας. Σε κάθε περίπτωση θα καταφέρετε να διαχειριστείτε τα πράγματα προς όφελος σας στο τέλος. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο μετά τις 18/7 θα γλυκάνει την ερωτική σας ζωή και θα βοηθήσει και σε νέες γνωριμίες αν είστε μόνοι. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 στον Λέοντα θα βοηθήσει σε θέματα οικονομικά ιδιαίτερα και μπορεί να προκύψει μια συμφωνία, η υπογραφή ενός οικονομικού συμβολαίου ή η απόφαση για μια επωφελή συνεργασία. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια αγοραπωλησία ή μια επένδυση μπορεί να έχετε περισσότερη τύχη. Από την άλλη, μπορεί αυτό το νέο φεγγάρι να δείξει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σας και συναισθηματική ένταση αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα μπορεί να φέρει μια απρόβλεπτη συνάντηση ή γνωριμία που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας στη συνέχεια.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

Αιγόκερως

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2022

Ο Ιούλιος είναι μήνας αλλαγών και μάλιστα από αυτές τις αλλαγές που μπορεί να μας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια στη ζωή μας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ουρανός θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, το γνωστό σε όλους Κάρμα, κι αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα προκύψουν θα έχουν καρμικό χαρακτήρα. Η σύνοδος θα είναι ακριβείας στο τέλος του μήνα, αλλά θα τη νιώθουμε έντονα σε όλη τη διάρκεια του. Μολονότι κανείς ποτέ δεν είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο μιας ριζικής αλλαγής στη ζωή του, όσο έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε. Όλα τα υπόλοιπα άλλωστε, τις συνθήκες γύρω μας και τους άλλους, έχουμε την ψευδαίσθηση ότι τα ελέγχουμε. Το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο του να μας εκπλήσσει κι ακόμη και τα πιο καλά υπολογισμένα σχέδια μας μπορεί να επηρεαστούν αυτό τον μήνα. Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετές πλανητικές αλλαγές. Ο Άρης -ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους- περνά στον σταθερό και απόλυτο Ταύρο στις 5/7, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/8. Από τη θέση αυτή μας προτρέπει πριν εκδηλώσουμε τη δράση μας να σκεφτούμε καλύτερα όλες τις παραμέτρους και να ξεκινήσουμε κάτι νέο μόνο όταν νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι. Την ίδια μέρα ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά στον ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο και η καρδιά φιλτράρει τις σκέψεις. Βέβαια η τάση μας θα είναι να μην είμαστε ευθείς στην προσέγγιση μας απέναντι στους άλλους, ή μπορεί να φοβόμαστε να εκθέσουμε τις απόψεις ή να πούμε τη γνώμη μας για κάτι. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 είναι αρκετά απαιτητική και είναι πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες χειριστικές συμπεριφορές στον χώρο της εργασίας μας. Το πιο σημαντικό είναι να επιδείξουμε μια ώριμη συμπεριφορά και να εστιάσουμε στις προσωπικές μας φιλοδοξίες και στόχους, χωρίς να μπαίνουμε στα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας των άλλων. Στις 18/7 η Αφροδίτη προχωρά στον συναισθηματικό Καρκίνο κάνοντας την ασφάλεια προτεραιότητα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Ο Ερμής στις 19/7 και ο Ήλιος στις 22/7 περνούν στον Λέοντα γεμίζοντας με περισσότερο πάθος και έμπνευση την καρδιά και το μυαλό μας. Στις 28/7 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου που μας προτρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα τους δικούς μας στόχους. Την ίδια μέρα ο Δίας γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον Κριό και μας απαλλάσσει από την ανάγκη να είμαστε πάντα πρώτοι και να έχουμε πάντα επιτυχία σε ό,τι κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια. Στις 31/7 κορυφώνεται η όψη συνόδου Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Ας είμαστε έτοιμοι να δούμε τις αλλαγές όχι μόνο στη ζωή μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Εν κατακλείδι τα απρόοπτα, οι εκπλήξεις, η ένταση και οι ριζικές αλλαγές δεν θα λείψουν από τον μήνα Ιούλιο.
Για να διαβάσετε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου πατήστε εδώ.

[...]