Αιγόκερως ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Καλή χρονιά και καλό μήνα αγαπητοί μου Αιγόκεροι! Ξεκινάτε τη νέα χρονιά σε μια θέση ισχύος, καθώς ο Άρης από τον Ταύρο μετά τις 7/1 και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας μετά τις 8/1 σας κάνει το επίκεντρο κάθε δραστηριότητας και πόλο έλξης πολλών βλεμμάτων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τελευταίο εξάμηνο του 2020 με τον Άρη σε μια πιεστική θέση προς το ζώδιο σας, στον Κριό μέχρι και τις 6/1, εξάντλησε και τα τελευταία αποθέματα υπομονής και δύναμης και φτάνετε στη νέα χρονιά μάλλον εξαντλημένοι και κουρασμένοι. Όμως μετά τις 7/1 θα πάρετε σιγά σιγά τα επάνω σας, θα ξαναβρείτε τη διάθεση σας και την όρεξη να κατακτήσετε τον κόσμο, δηλαδή τους μεγαλεπήβολους στόχους σας. Αυτό δεν σημαίνει άκοπα βέβαια, αυτό ούτως ή άλλως έχετε μάθει από παιδιά να μην το περιμένετε. Όμως, είναι πολύ διαφορετικό να επιτυγχάνεις τους στόχους σου όταν προσπαθείς, από το να προσπαθείς χωρίς το αποτέλεσμα να έρχεται. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να είστε κάπως ευέλικτοι και συνεργάσιμοι, ειδικά κοντά στις 13/1 με το τετράγωνο του Άρη προς τον Κρόνο και στις 20/1 με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού. Ίσως πρέπει σε αυτές τις ημέρες να τροποποιήσετε κάπως το πρόγραμμα σας. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας το παιχνίδι του έρωτα είναι δικό σας. Μάλιστα όσο πλησιάζει προς τον Πλούτωνα οι επιθυμίες εντείνονται, αλλά και η διάθεση κτητικότητας. Αυτό τώρα καλό είναι να το δουλέψετε λίγο παραπάνω, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο κοντά στις 28/1. Μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 13/1 μπορεί να φέρει μια θετική επαγγελματική πρόταση ή μια κινητικότητα στα θέματα της καριέρας σας. Από την άλλη, καλό είναι να είστε προσεκτικοί με τα παιχνίδια εξουσίας εκείνες τις ημέρες. Ούτε να τα παίξετε, ούτε να αφήσετε να γίνουν εις βάρος σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα ασχοληθείτε με τα πρακτικά και τα οικονομικά σας θέματα και μπορεί να έχετε και κέρδος. Στις 31/1 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον τομέα των οικονομικών και σας καλεί να κάνετε ρυθμίσεις και τακτοποιήσεις σε εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε από το παρελθόν.

Καλό μήνα Αιγόκεροι μου! Ο Φεβρουάριος δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας, καθώς μαζεύονται ούτε λίγο ούτε πολύ 5 πλανήτες σε αυτό τον τομέα. Στην περίοδο μάλιστα της Νέας Σελήνης στις 11/2, θα είναι 6 ουράνια σώματα σ’ αυτό τον τομέα. Ο τομέας των οικονομικών είναι ο τομέας των αξιών, αλλά και της αυτοπεποίθησης μας. Όσο πιο πολύ πιστεύετε στον εαυτό σας, στις δυνατότητες και τις ικανότητες σας και το δείχνετε προς τα έξω, τόσο θα τραβάτε σαν μαγνήτης την τύχη. Βέβαια μέχρι τις 20/2 θα έχουμε ανάδρομη πορεία του Ερμή στον ίδιο τομέα που δημιουργεί μια σύγχυση, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο μου. Από την άλλη, σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε προσεκτικότερα την οικονομική σας διαχείριση και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας να τη βελτιώσετε. Είναι μια περίοδος που μπορεί να επιτύχετε καλύτερους διακανονισμούς, να ανακαλύψετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας ή να φέρετε τις οφειλές και τα χρέη σε μια κατάσταση που δεν θα είναι για σας βραχνάς. Η Νέα Σελήνη στις 11/2, σε συνδυασμό με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία, μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να φέρει μια οικονομική ευκαιρία ή μια πρόταση που δείχνει πολλά υποσχόμενη. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 21 έως τις 25 μοίρες ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Αιγόκερου θα επωφεληθείτε περισσότερο. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ να το βρείτε με ακρίβεια. Ο Άρης θα βρίσκεται σε μια υποστηρικτική θέση προς το ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Κάποιες ημέρες βέβαια θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί μέσα στον μήνα, όπως στις 1, 7, 10, 20/2. Εκτός από τα οικονομικά το μυαλό σας θα είναι και στα ερωτικά σας, κυρίως όμως μετά τις 18/2. Πιο ευχάριστες επαφές και συζητήσεις θα κάνετε μετά τις 25/2 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Η Πανσέληνος είναι θετική προς το ζώδιο σας στις 27/2 και σας ανοίγει δρόμους σε σπουδές και δουλειά.

Καλό μήνα Αιγόκεροι μου! Κι εκεί που πιστεύατε ότι η ζωή σας είναι μόνο «δουλειά-σπίτι» ή «υποχρεώσεις-σπίτι» έρχεται ο Μάρτιος για να σας δείξει ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα, τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση. Και μολονότι ο όγκος της δουλειάς ή των υποχρεώσεων θα παραμείνει υψηλός και αυτόν τον μήνα θα υπάρχουν και κάποιες διέξοδοι που θα σας χαροποιούν. Ο Άρης περνά στις 4/3 στον τομέα εργασίας-υγείας και σας κάνει πιο δραστήριους στον τομέα της δουλειάς. Μπορεί να ψαχτείτε περισσότερο με νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, να ολοκληρώσετε έναν αρκετά μεγάλο όγκο δουλειάς, να δραστηριοποιηθείτε σε δυο αντικείμενα, να επικοινωνήσετε με πιο ουσιαστικό τρόπο τα ταλέντα, τις ικανότητες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας. Βέβαια, μιλάμε για τον Άρη που πολλές φορές μπορεί να ανάψει και εστίες έντασης ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας. Με τη σωστή όμως επιχειρηματολογία και αρκετή ευελιξία θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια. Αν θέλετε να υπογράψετε μια συμφωνία επιλέξτε ή την 5η Μαρτίου με τη σύνοδο Ερμή-Δία ειδικά αν πρόκειται για μια οικονομικής φύσης συμφωνία ή στις 22/3 αν πρόκειται για μια επαγγελματικής φύσης συμφωνία με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου. Μέχρι τις 20/3 τα πράγματα είναι σαφώς πιο ευνοϊκά για σας με τους πλανήτες στους Ιχθύς. Είναι ένα υπέροχο διάστημα για τις φιλικές σας σχέσεις, για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ομοϊδεάτες και φίλους και να επικοινωνήσετε πιο βαθιά και ουσιαστικά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μετά τις 20/3 θα εστιάσετε πιο πολύ σε θέματα οικογένειας και ακινήτων. Αν ψάχνετε για μια μετακόμιση ή κάτι να αλλάξετε στα οικογενειακά σας θέματα, θα βρείτε λύσεις. Η Πανσέληνος στις 28/3 σας αφορά, καθώς φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα της καριέρας στο ωροσκόπιο σας. Ίσως σας ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο σε σχέση με το πού πάει η επαγγελματική σας ζωή. Μια πρόταση ή μια διαπραγμάτευση θα είναι εξαιρετικά βοηθητικά.

Το σπίτι μας πάντα είναι το δικό μας καταφύγιο, το μέρος που νιώθουμε ασφαλείς χωρίς αδιάκριτα βλέμματα και φασαρία από εξωτερικούς παράγοντες. Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας θα είναι τα σημαντικά του Απριλίου, τουλάχιστον μέχρι το μέσον του. Βλέπετε σε αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις ρίζες σας, το σπίτι ως χώρο, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια σας, τους συγκατοίκους σας, θα βρίσκεται μια πλειάδα πλανητών που θα σχηματίζουν θετικές, ως επί το πλείστον, όψεις. Έτσι στις 6/4, στις 10/4, στις 14/4, στις 15/4 και στις 17/4, μαζί με τη θετική επιρροή της Νέας Σελήνης στις 11/4, θα μπορέσετε να καταφέρετε να κάνετε καλύτερη αξιοποίηση του χώρου που μένετε, να ενεργοποιηθείτε σε θέματα ακίνητης περιουσίας, να κάνετε μια μετακόμιση, να αποφασίσετε ακόμη και συμβίωση με το ταίρι σας ή να έχετε εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα. Οι όψεις αυτές υπόσχονται πολλά. Αν όμως ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στις 26 μοίρες του ζωδίου σας, στην μοίρα που αυτή τη στιγμή φιλοξενεί τον Πλούτωνα, μπορεί να περάσετε λίγο πιο δύσκολα είτε σε κάποια σχέση είτε σε κάποια θέματα που αφορούν ακόμη και τη φυσική σας κατάσταση. Για να βρείτε τις μοίρες του Ήλιου σας πατήστε εδώ και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Θα είστε πιο προσεκτικοί στις 12/4 και στις 16/4, τις ημέρες που η Αφροδίτη και ο Ήλιος κοντράρουν τον Πλούτωνα. Μετά τις 14/4 σιγά σιγά οι πλανήτες θα αρχίσουν να απομακρύνονται από τον Κριό και να προχωρούν στον Ταύρο, που είναι ένα ζώδιο πιο φιλικό προς το δικό σας. Η προσοχή σας περνά στον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας. Μάλιστα, στις 23/4 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό σε αυτό το ζώδιο και μπορεί να φέρει μια ξαφνική ερωτική έλξη. Από τις 23/4 όμως ξεκινά και η πορεία του Άρη απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Πολλά ξεκαθαρίσματα και νέα ξεκινήματα θα ξεκινήσουν από εκείνη τη στιγμή και μέσα στον Μάιο. Η Πανσέληνος στις 27/4 θα φέρει τα πρώτα ανάμεσα σε σας και συνεργάτες ή φίλους.

Αιγόκερως

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Απρίλιος 2021

Καλό μας μήνα! Ο Απρίλιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες αυτής της χρονιάς, αλλά κι από τους πιο αισιόδοξους, καθώς τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε στη διάρκεια του θα μας επιτρέπουν να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, σε σχέση με το πώς το βλέπαμε μέχρι τώρα. Ειδικά το διάστημα 10 με 17 Απριλίου κρύβει κάποιες από τις πιο τυχερές όψεις σε αστρολογικό επίπεδο. Η Αφροδίτη μέχρι τα μισά του μήνα θα βρίσκεται στον Κριό και στις 6/4 θα σχηματίσει ακριβές εξάγωνο με τον Άρη, τον αιώνιο εραστή της. Έτσι, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), όπως και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) μπορεί να έχουν να περιμένουν μια εξαιρετική εξέλιξη είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική τους ζωή. Μια μέρα με ιδιαίτερα θετικές όψεις, του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Δία, έρχεται στις 10/4. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη μέρα για υπογραφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, δεσμεύσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Δύσκολη μέρα για σχέσεις και οικονομικά θα είναι η 12η Απριλίου, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Καλύτερα να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας με τα αισθήματα και τα χρήματα εκείνη την ημέρα. Κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου. Στις 14/4 η Αφροδίτη περνά στο σταθερό και αγαπημένο της περιβάλλον του Ταύρου και την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τη δράση. Δυο από τις πιο τυχερές ημέρες του Απριλίου, που μπορείτε να αξιοποιήσετε κατά το δοκούν, είναι στις 15/4 με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία και στις 17/4 με το τρίγωνο Άρη-Δία. Τα νέα ξεκινήματα, τις πρωτοβουλίες και τη δράση ευνοεί και η εξαιρετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 11/4. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ, να ανοίξετε μια επιχείρηση, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προχωρήσετε σε μια δέσμευση προσωπική ή επαγγελματική το νέο αυτό φεγγάρι θα σας δώσει ισχυρά κίνητρα και βοήθεια. Ερμής και Ήλιος θα προχωρήσουν μαζί στον Ταύρο στις 19/4, εγκαινιάζοντας τα γενέθλια του δεύτερου ζωδίου του ζωδιακού. Εκεί στο τέλος Απριλίου έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες, μολονότι όχι πολύ εύκολες όψεις για να είμαι ειλικρινής. Στις 23/4 θα περάσει ο Άρης στον Καρκίνο, βάζοντας σε πρώτο πλάνο το συναίσθημα, ακόμη κι όταν αναλαμβάνουμε δράση. Γινόμαστε πιο υπερευαίσθητοι, πιο κυκλοθυμικοί και πιο αντιδραστικοί. Στις 25/4 έχουμε δύσκολες όψεις για την Αφροδίτη και τον Ερμή, που σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνοντας απογοήτευση και εμπόδια, ενώ στις 27/4 σχηματίζεται και η έντονη Πανσέληνος του Απριλίου που δημιουργεί αναστάτωση και αρκετά επικίνδυνα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Δύσκολη Πανσέληνος για τον κόσμο της οικονομίας, των τραπεζών, αλλά και για τη γείτονα χώρα Τουρκία, που πιθανώς θα έχει εξελίξεις αυτές τις ημέρες.

[...]

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες. Για να αποδεχθείτε τα Cookies πατήστε το κουμπί 'Αποδοχή Cookies'.

Ρυθμίσεις Cookies

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια Cookies θα παραμείνουν ενεργά. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Επιλογών" για να αποθηκευθεί η επιλογή σας.

ΛειτουργικότηταςΤα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.

AnalyticsΗ Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.