Αιγόκερως ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

22/07/2024 – 28/07/2024

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με το κάπως εκνευριστικό τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να προκύψει κάποιο απρόοπτο που σας βγάζει εκτός προγράμματος σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα. Ίσως όμως χρειάζεται από την πλευρά σας λίγη περισσότερη προετοιμασία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Μπορεί τώρα να βγουν πτυχές ενός σχεδίου σας που δεν γνωρίζατε καλά και να πρέπει να το μελετήσετε πιο εντατικά. Τίποτε δεν πρόκειται να σταματήσει το έργο σας, αλλά ίσως χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια. Από την άλλη, η όψη αυτή αφορά και σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Μην είστε επιπόλαιοι και βιαστικοί στον δρόμο και μη βιάζεστε να μπείτε σε μια λεκτική διαμάχη τόσο με τους φίλους όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να λειάνετε διαφορές ή να επιλύσετε και κάποια παρεξήγηση αν είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Το πρωί της Δευτέρας ο Ήλιος απομακρύνεται από τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών κι αν μέσα στον Ιούλιο ζοριστήκατε ιδιαίτερα σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική, τώρα θα μπορέσετε να βάλετε τον επίλογο μέσα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Με έμφαση στα οικονομικά έρχεται η Τρίτη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας κι ίσως κάποιος προσπαθεί να σας πείσει για μια οικονομική ευκαιρία αλλά κάτι μέσα σας δεν σας αφήνει να είστε πολύ δεκτικοί. Ίσως να μην μπορείτε να δικαιολογήσετε αυτή την άρνηση σας με επιχειρήματα και μπορεί να είναι μια ενστικτώδης ή διαισθητική προσέγγιση. Ή μπορεί να νιώθετε, κόντρα σε αυτό που προσπαθούν να σας πείσουν ότι είναι προς όφελος σας μια επένδυση, ότι τελικά αφορά κάποιου άλλου το συμφέρον περισσότερο. Πέραν των οικονομικών ανησυχιών που μπορεί να μεγεθύνονται σήμερα, μπορεί επίσης να νιώθετε την ανάγκη να αποσυρθείτε λίγο από τις πολλές επαφές και κοινωνικότητες. Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι ή πολύ απλά να προτιμάτε να περάσετε κάποιες ώρες μόνοι σας από το να τρέχετε από δω κι από κει. Δεν χρειάζεται να απολογηθείτε σε κανένα αν νιώθετε έτσι κι επίσης δεν είναι ανάγκη να είστε πάντα διαθέσιμοι για όλους όταν δεν το νιώθετε. Πολύ διαφορετική θα είναι η διάθεσή σας από το απόγευμα κι έπειτα και σίγουρα θα έχετε μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

Αιγόκερως

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024

Η Τρίτη έχει τη σφραγίδα του Πλούτωνα, καθώς το πρωί ο Ήλιος από τον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον πλανήτη των ριζικών αλλαγών, της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, των καταστροφών, δηλαδή τον Πλούτωνα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της μέρας σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Ερμή, ενεργοποιώντας το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού που ολοκληρώθηκε χτες, φέρνοντας μεγαλύτερη αστάθεια και ανωμαλίες τόσο στην επικοινωνία όσο και σε θέματα τεχνολογίας, ηλεκτροδότησης, διαδικτύου. Ξαφνικές ειδήσεις ή πληροφορίες που λαμβάνουμε ενδέχεται να τροποποιήσουν το πρόγραμμα μας, γι’ αυτό ας είμαστε λίγο πιο ευέλικτοι. Στις 12:58 το μεσημέρι η Σελήνη θα βγει για κάποιες ώρες σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 16:23 που θα περάσει στους Ιχθύς. Και μολονότι το Ιχθυακό περιβάλλον ταιριάζει στην ευαίσθητη και συναισθηματική Σελήνη και θα μπορούσαμε να ηρεμήσουμε λίγο, η πρώτη της όψη το τετράγωνο με τον Άρη τις βραδινές ώρες μας κάνει πιο βιαστικούς, επιθετικούς ή μας οδηγεί σε καταπίεση του θυμού μας. Εν κατακλείδι, σήμερα σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεται προσοχή στις «μάχες» που επιλέγουμε να δώσουμε γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι πολύ «καθαρά». Σε κάποια σχέση μπορεί να υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας, χειριστικές συμπεριφορές, συναισθηματικοί εκβιασμοί, ζήλιες, εμμονές. Ενώ καλά θα κάνουμε να αποφύγουμε αντιπαραθέσεις με άτομα που λειτουργούν με πλάγιο ή παρασκηνιακό τρόπο. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο ξεκίνημα του ζωδίου τους.

[...]