Αιγόκερως ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

22/04/2024 – 28/04/2024

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό, αλλά η αντίθεση της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Χείρωνα σκιάζει τη μέρα με πιο βαριά συναισθήματα ή με αρκετή καχυποψία. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί κάποιος συνεργάτης να λειτουργεί με έναν τρόπο που νιώθετε ότι προσπαθεί ότι μπορεί να σαμποτάρει τη δική σας δουλειά. Παρόλα αυτά, αν δεν είστε σίγουροι για κάτι μην υποθέτετε τα χειρότερα και σαφώς προσπαθήστε να διαχωρίσετε τα συναισθήματα σας και να εκλογικεύσετε μια κατάσταση, από το να αφήνεστε στο θυμό ή την ένταση να σας παρασύρει σε συμπεριφορές που μπορεί να μετανιώσετε.

Η επιρροή της Πανσελήνου ξεκινά από νωρίς σήμερα, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό τις απογευματινές ώρες. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μπορεί να φέρει αλλαγές τόσο στις φιλίες και τις συνεργασίες σας όσο και στον κοινωνικό σας κύκλο, αλλά και τους στόχους σας. Η συγκεκριμένη επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αυτό δε σημαίνει ότι η επιρροή θα είναι αρνητική, αλλά ότι θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και πιθανώς να τελειώσετε και κάποιες σχέσεις ανώφελες. Η Πανσέληνος μπορεί να αφορά ένα φιλικό σας πρόσωπο ή ένα συνεργάτη. Το δικό του θέμα μπορεί έμμεσα να επηρεάσει και σας. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε κάπως απομονωμένοι ή ότι δεν ταιριάζετε σε μια συγκεκριμένη παρέα ή ομάδα.

Αναλυτικά για την Πανσέληνο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Καθώς η Σελήνη σχηματίζει Πανσέληνο στην αντίθεση της με τον Ήλιο τα ξημερώματα, στην πορεία της ημέρας εξακολουθεί να σας ζορίζει λίγο. Πιθανώς να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στο χώρο εργασίας ανάμεσα στους συνεργάτες σας ή να έχει προκύψει κάτι σε μια φιλική σχέση που χρειάζεται διερεύνηση πριν βγάλετε συμπεράσματα. Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά δεν σας αφήνουν να κάνετε τη δουλειά σας όπως θα θέλατε και στους ρυθμούς που επιθυμείτε κι αυτό προσθέτει και σε σας άγχος και στρες. Φυσικά ενδέχεται να θέλετε να κάνετε και κάποιες παρατηρήσεις εσείς οι ίδιοι σε άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον αν νιώθετε ότι δεν υπάρχει η σύμπνοια που θέλετε ή δεν δουλεύουν για τους κοινούς σκοπούς σας.

Αιγόκερως

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η Πανσέληνος του Απριλίου σχηματίζεται τα ξημερώματα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού με τη Σελήνη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, κάνοντας την Τετάρτη μια μέρα με ιδιαίτερη ένταση και ίσως και κάποια απρόοπτα. Στην πορεία της η Σελήνη δεν θα σχηματίσει άλλες όψεις. Η αντίθεση Σελήνης-Ήλιου, η απαραίτητη προϋπόθεση για να σχηματιστεί μια Πανσέληνος, δημιουργεί ένα κλίμα πόλωσης κι από την άλλη με κάποιο τρόπο καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές τι θέλουμε περισσότερο. Δεν χρειάζεται όμως να βιαζόμαστε. Για να είμαι σαφής, αυτή τη στιγμή το να είμαστε παρορμητικοί στις αποφάσεις μας και να εκδηλώνουμε είτε τις απόψεις είτε τη δράση μας χωρίς να έχουμε επεξεργαστεί σωστά τα όποια δεδομένα είναι απλά επικίνδυνο. Επειδή το συναίσθημα πάει μπροστά, η τάση θα είναι να μεγαλοποιούμε τα πράγματα και να τα δραματοποιούμε.

[...]