Αιγόκερως ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021

Φτου ξελευθερία! Φεύγει ο Κρόνος μετά από 3 χρόνια περιορισμών και ευθυνών από το ζώδιο σας και πλέον αισθάνεστε, εκτός από μεγάλη κούραση και πιο σοφοί. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας πλέον περιοδεύει στον Υδροχόο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς θα ξεκινήσετε τα πάρτι, καθώς βρίσκεται στον 2ο οίκο των οικονομικών σας και θα πρέπει να δείξετε μεγάλη συνέπεια σε αυτόν τον τομέα. Τα καλά νέα είναι ότι μαζί με τον Κρόνο, στον οίκο των οικονομικών σας, έχετε και τον τυχερό Δία και οι ευκαιρίες για επαγγελματική και οικονομική ανέλιξη δεν θα είναι λίγες, απλά χρειάζεται σύνεση στα έξοδα.

Τα τρία τετράγωνα που θα κάνει ο Κρόνος μέσα στο 2021 με τον Ουρανό στον Ταύρο που επηρεάζει τον 5ο οίκο της αυτοέκφρασης και της δημιουργικότητας, θα σας βοηθήσουν να επανεκτιμήσετε τη σχέση με τον εαυτό σας, να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να μην χαριστείτε πουθενά ούτε σε σχέσεις ούτε στη δουλειά. Ο Ουρανός, ο αντικομφορμιστής πλανήτης, θα σας κάνει να βγείτε  λίγο από τα κουτάκια σας και να αναζητήσετε πιο δημιουργικά και ελεύθερα μονοπάτια για να εκφραστείτε και να εργαστείτε. Και ίσως με τις κινήσεις που θα κάνετε να εκπλήξετε και τον εαυτό σας, αλλά και του άλλους που δεν σας έχουν συνηθίσει να λειτουργείτε εκτός κάποιων δεδομένων ορίων.

Στον δρόμο που χαράζετε προς την ελευθερία και την κάθαρση, θα παίζουν σημαντικό ρόλο και οι τρεις εκλείψεις που επηρεάζουν τον σκοτεινό 12ο οίκο σας, αλλά και τον 6ο οίκο της φυσικής κατάσταση και της καθημερινότητας σας. Σημειώστε τις ημερομηνίες, 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, διότι θα σας ωθήσουν να πετάξετε από τη ζωή σας ό,τι σας κουράζει, σας μαυρίζει και δεν είναι αληθινό. Θα θελήσετε να δημιουργήσετε πιο υγιεινές ρουτίνες, ίσως και να μειώσετε τις ώρες εργασίας σας ή να αλλάξετε δουλειά για να αποκτήσετε καλύτερη ποιότητα ζωής.

Άλλη μια έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου, αλλά αυτή τη φορά στον Ταύρο, θα σας δώσει την ώθηση να βγείτε μπροστά, να λάμψετε και να προβάλετε τη δημιουργικότητα σας ή θα σας φέρει έναν απόγονο.

Ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, η Αφροδίτη, στις 19 Δεκεμβρίου γίνεται στάσιμη για να γυρίσει ανάδρομη στο ζώδιο σας στις 21 και να σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, λαμβάνοντας και τις ανάλογες αποφάσεις για το ποια αξίζει και ποια όχι. Ίσως κάποιοι να πάρετε την απόφαση να δεσμευτείτε. Περιμένετε όμως και μην προβείτε σε επίσημες αναγγελίες πριν τελειώσει η οπισθοδρόμηση της Αφροδίτης.

Αιγόκερως

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

2021

Λίγο έμεινε για να τελειώσει η χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και η αγωνία για το τι θα φέρει το 2021 κορυφώνεται. Το 2020 ήταν η χρονιά που οι… συναντήσεις του Κρόνου με τον Πλούτωνα καθόρισαν τις εξελίξεις και «βοήθησαν» να διαλυθούν σχεδόν τα πάντα. Το 2021, καλούμαστε να μαζέψουμε κάποια από τα κομμάτια μας και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή. Όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον όλα έχουν αλλάξει και μόνο μέσω της συνεργασίας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της ανανέωσης των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών μας θεσμών, θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Αυτή είναι και η τεράστια πρόκληση του 2021 με τα 3 τετράγωνα που θα γίνουν μεταξύ του Κρόνου (που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι το ζώδιο της συλλογικότητας) και του Ουρανού (που είναι στον Ταύρο και έχει ως κύρια θέματα του την ασφάλεια).

[...]