Αιγόκερως ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 - 10/07/2022

Ένα απαιτητικό και ιδιαίτερα κουραστικό διάστημα φτάνει στο τέλος του αυτή την εβδομάδα στις 5/7, καθώς ο Άρης φεύγει από το σημείο πολιορκίας προς το ζώδιο σας, τον Κριό, και προχωρά στο φιλικό και γήινο ζώδιο του Ταύρου. Σε αυτή τη θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/8 θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να παθιαστείτε με κάτι. Για κάποιους μπορεί να είναι η προσωπική σας ζωή, ένας έρωτας που μπορεί να σας πάρει τα μυαλά, μια εγκυμοσύνη ή η απόκτηση ενός παιδιού, ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό σας σχέδιο που μπορεί να πάρει σάρκα και οστά μέσα στο επόμενο διάστημα. Αν είστε μόνες-οι είναι η κατάλληλη στιγμή να φλερτάρετε, να δώσετε πράσινο φως ή να διεκδικήσετε. Από την άλλη, είναι κι ένα υπέροχο διάστημα για να κλείσετε για διακοπές, αφού θα είναι διασκεδαστικές και περιπετειώδεις. Σε κάθε περίπτωση, η επιρροή του Άρη δυναμώνει τη φυσική κατάσταση σας, σας κάνει ακαταμάχητους και ατσαλώνει τη θέληση σας να αφοσιωθείτε σε κάτι και να το φέρετε εις πέρας. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε αγωνία για κάποια εξέλιξη σε επίπεδο επαγγελματικό ή σε κάτι που αφορούσε στο σπίτι και την οικογένεια, από αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχετε πιο ευχάριστα νέα. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Την ίδια μέρα που ο Άρης προχωρά στον Ταύρο, ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ούτως ή άλλως σχέσεις και συνεργασίες είναι στο μυαλό σας καιρό τώρα και μέχρι τις 19/7 φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν αποκλειστικά προσπαθώντας να βρείτε με ποιον θα πάτε παρακάτω -είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα είναι ένα διάστημα με προτάσεις, συζητήσεις, επαφές και γνωριμίες που θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές. Όμως δε χρειάζεται να βιάζεστε στις αποφάσεις σας. Στις 10/7 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια έκπληξη, μια νέα γνωριμία ή μια ευχάριστη δραστηριότητα με φίλους.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Αιγόκερως

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

04/07/2022 - 10/07/2022

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει καταιγιστικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που θα μας επηρεάσουν ποικιλοτρόπως. Η πρώτη και σημαντικότερη είναι η αλλαγή ζωδίου για τον Άρη που, μετά το σύντομο ταξίδι του στον Κριό από τις 24/5, περνά στον Ταύρο στις 5/7 φέρνοντας ανακούφιση στα ζώδια της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου, μια μοίρα που συνδέεται με αρκετή ένταση και βία. Σε αυτή τη μοίρα βρισκόταν όταν ξέσπασαν στην Αμερική στο Καπιτώλιο οι επιθέσεις τον Ιανουάριο του 2021. Καθώς γιορτάζεται η ημέρα Ανεξαρτησίας στην Αμερική τη Δευτέρα 4/7 έχει ενδιαφέρον τι θα μπορούσε να γίνει. Όμως και από τη νέα του θέση στον Ταύρο οι προκλήσεις δεν σταματούν. Στο ζώδιο του Ταύρου ο Άρης απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα μας. Λύσεις που θα μας δώσουν ασφάλεια και όχι λόγια που υπόσχονται ασφάλεια. Μέχρι τις 20/8 που θα παραμείνει στον Ταύρο δεν θα είναι εύκολο. Αυτή η θέση είναι μια πιο βίαιη θέση και οι αντιδράσεις δεν ελέγχονται εύκολα. Θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο και στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ξεσπάσει ακραία και αιφνιδιαστικά. Με κάποιο τρόπο θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της οικονομίας, της ενέργειας, το επισιτιστικό. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μετά τον Άρη σειρά την ίδια μέρα έχει κι ο Ερμής να φύγει από τους Διδύμους και να περάσει στον Καρκίνο. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά ρευστό με τον Ερμή να είναι πότε ορθός και πότε ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Με την είσοδο του στον Καρκίνο οι εξελίξεις θα είναι πιο γοργές, μολονότι η κρίση μας θα επηρεάζεται από τα συναισθηματικά μας φίλτρα περισσότερο. Οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν θετική όψη μεταξύ τους την Τρίτη που είναι βοηθητική για διεκδικήσεις και αποφασιστικότητα στη δράση μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που φέρνει εκπλήξεις, αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

[...]