Αιγόκερως ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

11/10/2021 - 17/10/2021

Το να είναι ανάδρομος ο κυβερνήτης σας Κρόνος για 4,5 μήνες περίπου, είναι αλήθεια ότι δεν βοήθησε ιδιαίτερα να έχετε ακριβώς τις εξελίξεις που μπορεί να επιθυμούσατε, τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά. Όμως από τις 12/10 ο Κρόνος επιστρέφει στην ορθή του πορεία και σταδιακά θα βοηθήσει να αντιμετωπίσετε διεξοδικά τα επαγγελματικά αδιέξοδα ή και τις οικονομικές δυσπραγίες, ενώ θα προσφέρει ευκαιρίες είτε για μια νέα ασχολία ή ένα νέο εισόδημα. Αυτό θα το διαπιστώσετε περισσότερο από την επόμενη εβδομάδα, που ο Δίας και ο Ερμής θα γυρίσουν σε ορθή πορεία και θα γίνουν πιο βοηθητικοί στην επιρροή τους στο ζώδιο σας. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Κι αυτή την εβδομάδα έχουμε ανάδρομο Ερμή, αλλά ευτυχώς για όλους μας είναι η τελευταία εβδομάδα που συμβαίνει αυτό. Οπότε χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή για να μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα την επικοινωνία, που συνήθως παρουσιάζει προβλήματα ή κωλύματα. Όμως αυτή η εβδομάδα φιλοξενεί και μια από τις πιο τυχερές όψεις που μπορεί να υπάρχουν στην αστρολογία: το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία που γίνεται ακριβείας την Παρασκευή. Ο Ήλιος βρίσκεται στον τομέα της καριέρας στο ωροσκόπιο σας και ο Δίας στον τομέα των οικονομικών. Αν μη τι άλλο αυτή η όψη, κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, θα μπορούσε να σημαίνει μια εξαιρετική προοπτική αναβάθμισης επαγγελματικά ή και μια αύξηση των εισοδημάτων σας. Αξιοποιήστε την ημέρα για να κάνετε μια πρώτη συζήτηση για μια συνεργασία, αλλά την τελική κουβέντα ή υπογραφές προτιμήστε την επόμενη εβδομάδα για να τα προχωρήσετε. Το Σαββατοκύριακο από τη μια ευνοεί τις επαφές, την επικοινωνία, από την άλλη όμως φέρνει το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα το βράδυ της Κυριακής, που μπορεί να δείξει κάποιες διαμάχες ή χειριστικά παιχνίδια με κάποιο άτομο από τον χώρο της δουλειάς. Πιθανώς να υπάρχει κι ένα παρασκηνιακό παιχνίδι εις βάρος σας. Πριν κάνετε επίθεση όμως περιμένετε να μαζέψετε πρώτα όλα τα δεδομένα και να οργανωθείτε.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

Αιγόκερως

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

11/10/2021 - 17/10/2021

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου στις 12/10. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που έχουμε ανάδρομο φαινομενικά Ερμή και Δία. Στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας και οι δύο πλανήτες θα γυρίσουν ορθοί, φέρνοντας εξελίξεις και διώχνοντας τη στασιμότητα αυτής της περιόδου. Ο Κρόνος ήταν ανάδρομος από τον Μάιο στο ζώδιο του Υδροχόου, το ζώδιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της συνεργασίας, της τεχνολογίας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η πόλωση που την είδαμε να θριαμβεύει φέτος το καλοκαίρι σε όλο τον πλανήτη, βρίσκοντας τους μισούς να αντιμάχονται τους άλλους μισούς για διάφορους λόγους (εμβόλια, κλιματική αλλαγή, εκτρώσεις), ήταν ενδεικτική μιας κακής διαχείρισης ενός ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο. Περισσότερο από ποτέ, αντί να αντιμαχόμαστε ο ένας τον άλλο για διάφορους λόγους, χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι πάνω στον πλανήτη κι αντί να ψάχνουμε να βρούμε διαφορές μεταξύ μας να ψάχνουμε κοινό τόπο. Ας ελπίσουμε ότι η ορθή του πορεία θα φέρει περισσότερη κοινή λογική. Για την ορθόδρομη πορεία του Κρόνου και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Ακόμη βρισκόμαστε στην εποχή του Ζυγού, με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη μέχρι τέλος Οκτωβρίου να βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο. Ας προσπαθήσουμε να φέρουμε λίγη περισσότερη ισορροπία στη ζωή μας και αρμονία στις μεταξύ μας σχέσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 13/10 είναι βοηθητικό σε θέματα δέσμευσης, πρακτικών λύσεων σε οικονομικά προβλήματα και για να δούμε με σοβαρότητα τα προβλήματα που υπάρχουν στις σημαντικές μας σχέσεις, ώστε να τα επιλύσουμε. Μια εξαιρετική όψη έρχεται στις 15/10, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία. Αυτή είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες όψεις που μπορεί να φιλοξενεί μια εβδομάδα, αφού παίζει σπουδαίο ρόλο ο παράγοντας τύχη. Αν θέλετε να κάνετε μια επιχειρηματική κίνηση, να λανσάρετε κάτι στην αγορά, να διαφημίσετε ένα προϊόν ή το έργο σας, περιμένετε παρόλα αυτά την επόμενη εβδομάδα όμως, που δεν θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και Δία.

Το Σαββατοκύριακο από τη μια έχει μια γλυκιά όψη ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη που βοηθά στις επαφές μας, από την άλλη όμως έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βγάζει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, ζήλια, φθόνο ή ανταγωνισμούς. Προσέξτε τα μυστικά σας και προστατέψτε τα από κακόβουλα άτομα.

Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι παραπάνω όψεις σε προσωπικό επίπεδο, διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

[...]