Αιγόκερως ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/03/2023 - 26/03/2023

Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στον Κριό τη μέρα που ξεκινά κάθε χρόνο ουσιαστικά η άνοιξη, τη μέρα της εαρινής ισημερίας. Για σας τους Αιγόκερους η ενέργεια αυτή θα δώσει έμφαση μέχρι τις 20/04 στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας περισσότερο. Καιρός να ασχοληθείτε με το να ανανεώσετε τον χώρο σας, αλλά και να βελτιώσετε κάποιες σχέσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Την Τρίτη 21/03 έρχεται η Νέα Σελήνη του μήνα στον Κριό. Το πρώτο ανοιξιάτικο φεγγάρι πραγματοποιείται μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού και ενεργοποιεί θέματα που αφορούν στον στενό οικογενειακό σας κύκλο, αλλά και τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας ή του σπιτιού. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου θα επηρεαστείτε περισσότερο. Πιθανώς να μπείτε στη διαδικασία μιας μετακόμισης ή αλλαγών στο σπίτι. Δείτε αν πρέπει να αδειάσετε τον χώρο σας από περιττά έπιπλα και αντικείμενα, να φρεσκάρετε ίσως τα χρώματα ή να κάνετε κάποιες ανοιξιάτικες διακοσμητικές επεμβάσεις. Ίσως ακόμη να κάνετε νέα ξεκινήματα ή να ψαχτείτε πώς θα αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας.

Το σπουδαιότερο νέο όμως της εβδομάδας, αλλά και της χρονιάς, αγαπητοί μου Αιγόκεροι είναι η έξοδος του Πλούτωνα από το ζώδιο σας έστω και για τρεις μήνες αρχικά μέχρι τις 11/06. Ο Πλούτωνας θα ξαναέρθει για μερικούς μήνες ανάδρομος στο ζώδιο σας και θα πάρει την τελική του θέση στον Υδροχόο το 2024 και για 20 ολόκληρα χρόνια. Από το 2008 μέχρι τώρα που βρισκόταν στο ζώδιο σας σίγουρα διαμόρφωσε με πολύ διαφορετικό τρόπο την ταυτότητα σας, σας έφτασε πολλές φορές σε οριακό σημείο, ανάδειξε τα προβλήματα στις σχέσεις ή και στη δική σας συμπεριφορά και διαχείριση των πραγμάτων και σίγουρα σας έδωσε δύναμη. Τώρα τη δύναμη αυτή αν την κάνατε δύναμη δημιουργίας, ανόδου, προόδου ή την πετάξατε στον κάλαθο των άχρηστων μπαίνοντας σε παιχνίδια εξουσίας, σε καταστροφικές σχέσεις και συνήθειες, είναι κάτι που αφορά τον καθένα προσωπικά. Από τη νέα του θέση μέσα στον τομέα των οικονομικών θα σας δώσει πολύτιμα μαθήματα που αφορούν στην οικονομική διαχείριση. Μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά με μεγάλα κέρδη και οικονομική δύναμη, αλλά πάντα το πώς θα τα αξιοποιήσετε αφορά εσάς τους ίδιους.

Ακόμη όμως ένα σπουδαίο νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 25/03, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/05. Ο Άρης από αυτή τη θέση θα κινητοποιήσει τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Θα είναι μια περίοδος με πολλά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, αλλά και στις επαφές σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Πιθανώς να έχετε αρκετές επαφές με τους άλλους, προτάσεις για συνεργασίες, αλλά και γνωριμίες που θα τονώσουν την ερωτική σας ζωή.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ

Αιγόκερως

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

20/03/2023 - 26/03/2023

Μεταβατική και ιδιαίτερα σημαντική για τις πλανητικές της αλλαγές η εβδομάδα που απλώνεται μπροστά μας, καθώς φεύγουμε από την εποχή των Ιχθύων για να περάσουμε στην εποχή του Κριού με την είσοδο του Ήλιου στις 20/03 το βράδυ στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, που σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία, τον Κριό. Η εαρινή ισημερία για τον κόσμο της αστρολογίας είναι η δική μας αστρολογική Πρωτοχρονιά που έρχεται πάντα τη στιγμή που ο Ήλιος περνά στη μηδενική μοίρα του Κριού. Όπως ξυπνά η φύση και ξεκινά ουσιαστικά η άνοιξη, έτσι κι εμείς μπαίνουμε σε μια διαδικασία ανανέωσης. Η δράση, η πρωτοβουλία, οι νέοι στόχοι, η κίνηση, η δυναμικότητα, όλα όσα είναι στη φύση του Κριού, είναι αυτά που θα μας ξυπνήσουν από τη χειμερία νάρκη. Ας αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να κινηθούμε περισσότερο, να κάνουμε μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα μας, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση (ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να περιποιηθούμε τα φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας), να κάνουμε διακοσμητικές παρεμβάσεις στον χώρο του σπιτιού και να μειώσουμε τον χρόνο που καθόμαστε σε ένα καναπέ βλέποντας τηλεόραση ή σκρολάροντας ατέρμονα στα κινητό μας. Την Τρίτη 21/03 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου στο ζώδιο του Κριού, που μας ενθαρρύνει να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να εστιάσουμε στον εαυτό μας και σε ό,τι μας ευεργετεί. Καθώς η πιο στενή της όψη είναι η σύνοδος με τον Ερμή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίησή τους. Το σημαντικότερο νέο της εβδομάδας, καθώς ξεκινά μια τελείως διαφορετική εποχή για τον πλανήτη μας, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/03. Την τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Υδροχόο ήταν από το 1778 μέχρι το 1798 μια πραγματικά επαναστατική περίοδο στην ιστορία, καθώς σημαδεύτηκε τόσο από την Αμερικανική όσο κι από τη Γαλλική επανάσταση. Ο Πλούτωνας μένει αρκετά χρόνια σε κάθε ζώδιο και αυτές οι περίοδοι διαμορφώνουν διαφορετικά την κάθε εποχή. Στο ζώδιο του Υδροχόου που θα παραμείνει μέχρι το 2044 απαιτεί ελευθερία, αυτονομία, δικαιοσύνη και την εξουσία στους λαούς. Η επιρροή του θα είναι καταλυτική όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο ειδικό άρθρο για την Πλουτώνια επιρροή στην ιστορία πατώντας εδώ.

Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν εδώ. Ο Άρης μετά από 7 μήνες ολοκληρώνει το ταξίδι του στους Διδύμους και περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/05. Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα θα μας απασχολήσει περισσότερο το επόμενο δίμηνο. Ο Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται σε «πτώση» σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, δηλαδή σε ένα ζωδιακό περιβάλλον που δεν του ταιριάζει για να εκδηλώσει την πύρινη ενέργεια και τη δράση του. Κατατρύχεται από παιδικές σχεδόν ανασφάλειες, είναι πιο ευερέθιστος και ευαίσθητος στην επικοινωνία με τους άλλους, η δράση του δεν εκφράζεται με ευθείς τρόπους, αλλά πλαγίως, αλλά διαθέτει κάτι πολύ σημαντικό: ενσυναίσθηση και αντανακλαστικά.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ

[...]