Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 02/05/2022 – 08/05/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 02/05/2022 – 08/05/2022

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου ξεκινάει δυναμικά με τον πλανήτη του έρωτα, την Αφροδίτη, να κάνει την είσοδο της στο φλογερό ζώδιο του Κριού από τις 2/5 έως και τις 28/5. Αυτή η θέση χαρίζει αμεσότητα, τόλμη και θάρρος και μας δημιουργεί την ανάγκη να βρισκόμαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων. Μέσα στις σχέσεις θα νιώσουμε την ανάγκη να διεκδικήσουμε περισσότερη ελευθερία και αυτονομία και δε θα μπορούμε να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο από τα θέλω μας. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να φερθούμε εντελώς παρορμητικά και να αδιαφορήσουμε για τις συνέπειες των πράξεων μας, επομένως θα πρέπει να τιθασεύσουμε αυτή την τάση αν δεν θέλουμε να πληγώσουμε τους άλλους. Στις 4/5 ο Άρης θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό, μια όψη η οποία φέρνει σεξουαλική έξαψη, ενθουσιασμό, αλλά και μια ανάγκη να πειραματιστούμε με ανθρώπους και καταστάσεις που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα. Το εκρηκτικό κλίμα θα συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα, αφού στις 5/5 ο Ήλιος και ο Ουρανός θα συναντηθούν στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας αναπάντεχες εξελίξεις στις σχέσεις μας και μια διάθεση για αλλαγές. Η σύνοδος αυτή θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να δραπετεύσουμε από καταπιεστικές καταστάσεις και να πάρουμε απόσταση από ανθρώπους που θέλουν να μας κρατούν δέσμιους. Στις 6/5 το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνουμε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές, ή συζητήσεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να έρθουμε πιο κοντά με το ταίρι μας και να επιλύσουμε ζητήματα που μας απασχολούν. Η εβδομάδα κλείνει με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη, μια όψη η οποία θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας, θα μας δώσει κίνητρο να δράσουμε και να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας με κάθε κόστος. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο για να πάρετε πρωτοβουλίες και για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί, εσείς σίγουρα είστε από τους πιο ευνοημένους αυτών των ημερών, αφού η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο δικό σας ζώδιο όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 28/5. Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να ικανοποιήσετε τόσο τους άλλους όσο και τον ίδιο σας τον εαυτό. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας ή να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που είχατε απομακρυνθεί. Όταν η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο μας, μας χαρίζει γοητεία, διπλωματία και μια διάθεση να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τις μικρές χαρές της ζωής. Εάν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους, αφού είναι βέβαιο ότι θα κάνετε πολύ καλή πρώτη εντύπωση και θα είστε πολύ δημοφιλείς στον περίγυρο σας. Εάν είστε ήδη σε σχέση, όλα θα κυλάνε πολύ πιο αρμονικά τώρα και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες ή διαφωνίες που μπορεί να είχαν έρθει στην επιφάνεια. Στις 6/5 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και επαφές και για να εκφράσετε με ειλικρίνεια και αμεσότητα τις σκέψεις σας στους άλλους. Γενικώς, πρόκειται για μια αρκετά ανάλαφρη και εξωστρεφή εβδομάδα για εσάς, επομένως εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, να κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Κριού στις 2/5, σε ένα πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το υποσυνείδητο. Για το επόμενο διάστημα λοιπόν είναι πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε μυστικές επαφές και συναντήσεις και σε παράνομους ή αδιέξοδους έρωτες με άτομα τα οποία δεν έχουν ξεκάθαρη θέση στη ζωή σας. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, τώρα θα είστε πιο δοτικοί και συμπονετικοί απέναντι στο ταίρι σας και θα δείχνετε περισσότερη κατανόηση στις επιθυμίες του. Στις 5/5 ο Ήλιος θα συναντήσει τον ανατρεπτικό Ουρανό στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Οι ημέρες αυτές χαρακτηρίζονται από μια έντονη επιθυμία για αλλαγή, ακόμα και για εσάς που αγαπάτε τη ρουτίνα και τη σταθερότητα. Ίσως νιώσετε ότι έχετε φτάσει σε ένα σημείο που ζορίζεστε μέσα στη σχέση σας και πρέπει να κάνετε την επανάσταση σας και να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία. Από την άλλη, ίσως εσείς να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια εξέλιξη η οποία θα σας σοκάρει και θα σας βγάλει έξω από τα νερά σας. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσπαθήστε να διαχειριστείτε τα νέα δεδομένα με ψυχραιμία και να μην αντιστέκεστε στις αναγκαίες αλλαγές που έρχονται ακόμα και αν σας ξεβολεύουν. Τολμήστε να πάρετε ρίσκα, να πειραματιστείτε και να έρθετε σε επαφή με αντισυμβατικούς ανθρώπους οι οποίοι θα σας κάνουν να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια διαφορετική σκοπιά και μη μένετε πλέον σε καταστάσεις από ανασφάλεια και από συνήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το χαρμόσυνο νέο της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού από τις 2/5. Αυτή η θέση θα σας κάνει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σας με τα οποία θα νιώσετε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε και να μοιραστείτε κοινές ιδέες, απόψεις και ενδιαφέροντα. Επιπλέον, οι φίλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τώρα για εσάς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με κάποιο πρόσωπο από τον περίγυρο σας που νιώθετε οικεία μαζί του. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια φιλία να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω μιας κοινής παρέας. Στις 5/5 η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει ξαφνικές συνειδητοποιήσεις ή αποκαλύψεις οι οποίες μπορεί να σας αναστατώσουν ψυχικά. Κρυμμένα κίνητρα, παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικά μπορεί τώρα να βγουν στην επιφάνεια, επομένως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και κυρίως ψύχραιμοι. Στις 6/5 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης είναι μια αρκετά ευνοϊκή όψη, η οποία θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις σας με έναν πιο διπλωματικό τρόπο και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ευνοούνται ιδιαίτερα οι διαδικτυακές γνωριμίες, και γενικώς οι επαφές με καινούρια άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή έρχεται για να ταράξει τα νερά και να φέρει νέα δεδομένα στην επιφάνεια, αφού στις 5/5 θα κορυφωθεί η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η σύνοδος σηματοδοτεί μια έντονη ανάγκη για αλλαγή και μια επιθυμία να ξεφύγετε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και να είστε ο εαυτός σας. Είναι επίσης πιθανό αυτές τις ημέρες να βγουν στη φόρα αποκαλύψεις που αφορούν ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Με λίγα λόγια, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, αλλά αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι να έχετε δίπλα σας ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να υποστηρίξουν το όραμα σας και τα όνειρα σας για το μέλλον. Στις 7/5 το εξάγωνο Ήλιου-Άρη θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή να κάνετε το πρώτο βήμα για να γνωρίσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την ημέρα που η αυτοπεποίθηση σας θα βρίσκεται στα ύψη και τολμήστε να πάρετε ρίσκα και να εκδηλώσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Εάν είστε σε σχέση, είναι μια καλή ευκαιρία να κανονίσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή να κάνετε ευχάριστες δραστηριότητες από κοινού.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στις 2/5 εγκαταλείπει το ζώδιο των Ιχθύων και κάνει την είσοδο της στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, εγκαινιάζοντας ένα πιο θετικό και αισιόδοξο διάστημα για εσάς κατά το οποίο θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε ρίσκα, να τολμήσετε να κάνετε το πρώτο βήμα στις σχέσεις σας και να βάλετε με κάποιο τρόπο την περιπέτεια στη ζωή σας. Μέχρι και τις 28/5 που η Αφροδίτη θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, είναι η κατάλληλη περίοδος για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας, να πειραματιστείτε και να κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια ερωτική γνωριμία μέσα από τον χώρο των σπουδών ή με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας. Ακόμα κι αν το άτομο που θα γνωρίσετε τώρα είναι με κάποιο τρόπο αντισυμβατικό ή σας χωρίζει η χιλιομετρική απόσταση, εσείς δε θα χάσετε την πίστη σας σε αυτό και θα προσπαθήσετε να το κάνετε να λειτουργήσει. Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 6/5, είναι μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και εάν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσω διαδικτύου ή μέσω μιας παρέας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα άτομα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας έχουν κάτι σημαντικό να σας διδάξουν και μπορούν να σας ανοίξουν νέα μονοπάτια, αρκεί βέβαια να έχετε ανοιχτούς ορίζοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 2/5 θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Κριού, σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις βαθιές συναισθηματικές σχέσεις, αλλά και τη σεξουαλικότητα. Ετοιμαστείτε λοιπόν μέχρι και τις 28/5 να ζήσετε παθιασμένες και έντονες στιγμές, είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε όχι. Αυτή η θέση της Αφροδίτης θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Θα νιώσετε ότι σας ικανοποιούν πλέον οι μέτριες και οι επιφανειακές καταστάσεις και αναζητάτε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό. Στις 4/5 το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό φέρνει ενθουσιασμό και έξαψη μέσα στις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να νιώσετε έλξη για άτομα τα οποία είναι πιο εκκεντρικά και αντισυμβατικά. Γενικώς, υπάρχει μια διάθεση να πειραματιστείτε και να ξεφύγετε από τα «κουτάκια» που εσείς οι ίδιοι συνηθίζετε να επιβάλλετε στον εαυτό σας, κάτι το οποίο θα είναι άκρως απελευθερωτικό για εσάς. Η εβδομάδα κλείνει με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη στις 7/5, μια όψη η οποία θα σας χαρίσει ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση και μια πιο αισιόδοξη ματιά απέναντι στις καταστάσεις. Τολμήστε λοιπόν μέσα στο Σαββατοκύριακο να πάρετε πρωτοβουλίες, να δείξετε τις προθέσεις σας στους άλλους και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Να θυμάστε πως όσο πιο άμεσοι και αποφασιστικοί είστε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να πάρετε αυτό που θέλετε στον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Ο δικός σας κυβερνήτης, η Αφροδίτη, μπαίνει στο ζώδιο του Κριού από τις 2/5 στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αυτό σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα, δηλαδή μέχρι και τις 28/5, η ανάγκη σας για συντροφικότητα θα γίνει ακόμα πιο έντονη, με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή να κάνετε περισσότερες υποχωρήσεις μέσα στις σχέσεις σας προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Το σίγουρο είναι ότι έχετε ανάγκη από αρμονικές και ισότιμες σχέσεις και θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να μείνετε μακριά από δράματα και χειριστικές συμπεριφορές. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτό το διάστημα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να λάμψετε και να αναδείξετε τη γοητεία σας και γενικώς να κάνετε καλή εντύπωση στα άτομα που σας προσεγγίζουν. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση, δεν αποκλείεται τώρα να σκεφτείτε την επισημοποίηση της ή ακόμα και τον γάμο. Στις 5/5 η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει ανατρεπτικές εξελίξεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στον δρόμο σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχετε απίστευτη σεξουαλική έλξη ή ένα άτομο το οποίο θα σας φέρει σε επαφή με έντονα και σκοτεινά συναισθήματα. Εάν το άλλο άτομο σας δημιουργεί ανασφάλειες και αισθάνεστε ότι χάνετε τον έλεγχο του εαυτού σας μέσα σε αυτή τη σχέση, τότε μπορεί να αποφασίσετε να το λήξετε χωρίς καμία προειδοποίηση. Στις 6/5 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης είναι μια βοηθητική όψη η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα και να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με το ταίρι σας, μέσα από την οποία θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο ξεκάθαρα τις σκέψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

H εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με ενθουσιασμό και σεξουαλική έξαψη για εσάς. Στις 4/5 κορυφώνεται το εξάγωνο Άρη-Ουρανού, μια όψη η οποία θα σας χαρίσει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε ανάγκη να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας χωρίς να φοβάστε τις συνέπειες. Μάλιστα, όσο πιο αποφασισμένοι είστε τόσο πιο εύκολα θα πάρετε αυτό που θέλετε στον έρωτα. Στις 5/5 η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει απρόβλεπτα γεγονότα ή ξαφνικές συνειδητοποιήσεις, οι οποίες θα φέρουν τα πάνω κάτω μέσα στις σχέσεις σας. Κάποιοι από εσάς θα έρθετε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις ή μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά η οποία θα σας ταρακουνήσει και θα σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μια κατάσταση. Κάποιοι άλλοι θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση και να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα στη σχέση σας, ειδικά εάν το προηγούμενο διάστημα αισθανόσασταν ότι καταπιέζεστε ή ότι δεν μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε έλξη για άτομα εντελώς αντισυμβατικά ή μη διαθέσιμα συναισθηματικά. Σε κάθε περίπτωση, η όψη αυτή φέρνει αλλαγές και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να κλείσετε τα μάτια σας στο καινούριο που έρχεται. Η εβδομάδα κλείνει με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη στις 7/5, μια όψη η οποία αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να ανακτήσετε τη ζωντάνια και την ενέργεια σας και να πάρετε πρωτοβουλίες που διστάζατε. Τολμήστε λοιπόν να κάνετε το επόμενο βήμα και μην επιτρέπετε σε φοβίες και ανασφάλειες να σας κρατάνε πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πλανήτης των σχέσεων και της αγάπης, η Αφροδίτη, κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Κριού από τις 2/5, μια θέση η οποία θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, η Αφροδίτη στο φλογερό ζώδιο του Κριού θα σας χαρίσει παθιασμένες στιγμές και θα σας υπενθυμίσει πώς είναι να φλερτάρετε, να διασκεδάζετε και να αισθάνεστε ποθητοί. Ακόμα όμως κι αν βρίσκεστε ήδη μέσα σε μια σχέση, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και κυρίως να διεκδικήσετε πιο άμεσα τις επιθυμίες σας. Στις 6/5 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης είναι μια αρκετά βοηθητική όψη, η οποία θα σας κάνει πιο ανοιχτούς, κοινωνικούς και δεκτικούς στο να μπουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Αποδεχτείτε λοιπόν προσκλήσεις για εξόδους και γνωριμίες και τολμήστε να εκφράσετε τις σκέψεις και τα θέλω σας στους άλλους. Επιπλέον, αυτή η όψη είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις, να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχατε απομακρυνθεί και να βρείτε μια χρυσή τομή στα προβλήματα. Αποφύγετε εντάσεις και τσακωμούς που δεν οδηγούν πουθενά και χρησιμοποιήστε ως όπλα σας τη διπλωματία και την ευγένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Κριού από τις 2/5 και αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξομαλύνετε το κλίμα μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα έχετε περισσότερη ανάγκη από ηρεμία και γαλήνη μέσα στο επόμενο διάστημα, επομένως θέλετε δίπλα σας ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας κατανοήσουν σε βάθος. Εάν αισθάνεστε ότι αυτό δε συμβαίνει, τότε το πιθανότερο είναι να επιλέξετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τα συναισθήματα σας. Εάν βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση ή σε έναν γάμο, θα είστε πολύ δοτικοί απέναντι στο ταίρι σας και δε θα διστάσετε να εκφράσετε τη στοργή και το ενδιαφέρον σας. Στις 5/5 η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται για να αλλάξει το κλίμα και να δημιουργήσει εντάσεις και ανατροπές ή να φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις οι οποίες θα σας ταρακουνήσουν. Κάποιοι θα νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από ανθρώπους και να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα και μάλιστα ένα άτομο εντελώς ακραίο και αντισυμβατικό για τα δικά σας δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι ημέρες φέρνουν αλλαγές οι οποίες θα σας πιάσουν απροετοίμαστους, επομένως προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Στις 7/5 το εξάγωνο Ήλιου-Άρη είναι μια καλή ευκαιρία για να δράσετε, να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας με περισσότερη θέρμη και αποφασιστικότητα. Είναι λοιπόν η στιγμή για να πείτε αυτό που σκέφτεστε και για να δείξετε στους άλλους ποιοι πραγματικά είστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού από τις 2/5, εγκαινιάζοντας μια περίοδο πιο εξωστρεφή και επικοινωνιακή για εσάς. Μέχρι και τις 28/5 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές, να ανταλλάξετε ενδιαφέρουσες ιδέες και απόψεις και γενικώς να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Θα είστε πολυάσχολοι και περιζήτητοι μέσα σε αυτό το διάστημα και δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι δεν ξέρετε πού να πρωτοπάτε και τι να πρωτοκάνετε. Εάν βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και για να βρείτε μια μέση λύση σε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Στις 5/5 η εκρηκτική σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται για να φέρει την ανατροπή και να ταράξει το κλίμα μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Νέα δεδομένα ή βαθιές συνειδητοποιήσεις έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να κλονίσουν τη σχέση με το ταίρι σας ή με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί αν αισθανθείτε εσείς την ανάγκη να απομακρυνθείτε από μια κατάσταση και να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια αλλαγή κατοικίας ή να έρθετε αντιμέτωποι με μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά η οποία θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να είστε ψύχραιμοι και να μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ. Άλλωστε, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 6/5 θα εξομαλύνει κάπως το κλίμα και θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα από μια πιο αντικειμενική σκοπιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει δυναμικά για εσάς, αφού ο Άρης από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό στις 4/5. Αυτή η όψη φέρνει έξαψη, ενθουσιασμό και σας δημιουργεί την ανάγκη να διεκδικήσετε τα θέλω σας με περισσότερη θέρμη και αποφασιστικότητα. Θέλετε να ανανεωθείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να βάλετε στη ζωή σας άτομα αντισυμβατικά τα οποία θα σας παθιάσουν και θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Στις 5/5 η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου εντείνει το εκρηκτικό αυτό κλίμα και δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με σοκαριστικά νέα, απρόοπτες εξελίξεις ή αναπάντεχες συναντήσεις που θα σας πιάσουν απροετοίμαστους. Η επικοινωνία θα έχει δυσκολίες και θα είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθείτε ή να οδηγηθείτε ακόμα και σε ρήξη. Γενικώς, θα πρέπει να είστε όσο πιο διπλωματικοί γίνεται και να προσέχετε πολύ τι λέτε και πώς το λέτε. Στις 7/5 το εξάγωνο Ήλιου-Άρη είναι μια θετική όψη η οποία θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια τάξη, να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γενικώς να εκφράσετε όσα θέλετε να πείτε με θάρρος και αποφασιστικότητα. Πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας και μην αναβάλλετε πρωτοβουλίες που θέλατε εδώ και καιρό να πάρετε.