Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/04/2021 – 02/05/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/04/2021 – 02/05/2021

Η εβδομάδα ξεκινά σούπερ δυνατά με μια Πανσέληνο στο πλέον συναισθηματικό και ερωτικό άξονα ζωδίων αυτόν του Ταύρου-Σκορπιού. Ο Ήλιος στον Ταύρο και η Σελήνη στον Σκορπιό. Όταν Ήλιος και Σελήνη σχηματίζουν αντίθεση, βρίσκονται δηλαδή σε απέναντι ζώδια, ο τομέας των σχέσεων επηρεάζεται πάντα. Εδώ έχουμε ένα σούπερ φεγγάρι, μια υπερπανσέληνο! Έτσι λέγεται μια Πανσέληνος όταν είναι πιο κοντά στη γη κι αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα φαίνεται πιο μεγάλη και πιο λαμπερή στον νυχτερινό ουρανό τα ξημερώματα της Τρίτης. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να ρίξει φως σε δύσκολες σχέσεις, να φέρει στην επιφάνεια στοιχεία ή και συναισθήματα που ίσως αγνοούσαμε την ύπαρξη τους. Μην ξεχνάμε ότι το ζώδιο του Σκορπιού φημίζεται για τα βαθιά, αλλά και σκοτεινά του μερικές φορές συναισθήματα στον έρωτα. Η αντίθεση της Πανσελήνου με τον πλανήτη των αλλαγών, των ανατροπών και των αναπάντεχων, μπορεί να φέρει σε άλλους κεραυνοβόλους έρωτες και σε άλλους ξαφνικές κρίσεις, αποστάσεις ή και χωρισμούς. Στο ίδιο μοτίβο του ξαφνικού έχουμε τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού στις 30/4. Η επιθυμία να απαλλαγούμε από οτιδήποτε μας καταπιέζει, μας πνίγει, θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Αν λοιπόν είστε σε μια σχέση που δεν σας επιτρέπει να αναπνεύσετε ελεύθερα, τότε μπορεί να επαναστατήσετε ή να απαιτήσετε λίγη περισσότερη ελευθερία και αυτονομία. Αν έχετε μια μυστική σχέση που πρέπει να παραμείνει όμως έτσι προσέξτε ιδιαίτερα, διότι είναι μια επικίνδυνη εβδομάδα για αποκαλύψεις. Περισσότερο θα επηρεαστούν τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ

Μια υπερπανσέληνος με το φεγγάρι στον Σκορπιό, μέσα στον πιο σκοτεινό, βαθύ, συναισθηματικό 8ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, σίγουρα δεν θα σας αφήσει ανεπηρέαστους συναισθηματικά. Ο 8ος οίκος συνδέεται στην αστρολογία με τη σεξουαλικότητα μας, αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματα μας στην ερωτική μας ζωή, από τα πιο όμορφα μέχρι τα πιο δύσκολα και μοιραία. Για κάποιους αυτή η Πανσέληνος μπορεί να ξύσει τραύματα από μια παλιότερη ερωτική σχέση ή να φέρει ένταση στην ήδη υπάρχουσα σχέση. Συνήθως δυο είναι οι αιτίες του προβλήματος με την Πανσέληνο στο ζώδιο αυτό. Η μία είναι το σεξ και η άλλη τα κοινά οικονομικά. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά σε αυτούς τους δύο τομείς δεν θα αργήσει να έρθει η κρίση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ειλικρινείς και με τον εαυτό σας και με τον σύντροφο σας και αρκετά γενναίοι ώστε να φέρετε το όποιο πρόβλημα ή ενόχληση στο τραπέζι για να το συζητήσετε και να ρίξετε φως. Αν καταπιεστείτε άλλη μια φορά απλά δεν θα λυθεί τίποτε. Για όσους είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει μια ερωτική έλξη για κάποιον-α, κυρίως σε φυσικό επίπεδο. Όχι κάτι που μπορεί εύκολα να μείνει στη ζωή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αφεθείτε σε ένα πάθος κι ας είναι για λίγο. Το Σαββατοκύριακο του Πάσχα θα είναι πιο ήπιο από επιρροές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση καθώς σχηματίζεται μια υπερπανσέληνος τα ξημερώματα της Τρίτης απέναντι από το ζώδιο σας στον Σκορπιό, μέσα στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων και του γάμου. Αν έχετε μάλιστα γενέθλια από τις 25 μέχρι τις 30 Απριλίου η επιρροή αυτής της Πανσελήνου θα σας συντροφεύει και σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς σας. Φυσικά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα επηρεάσει μόνο την ερωτική σας ζωή. Μπορεί η επιρροή να αφορά σε μια συνεργασία. Στα θέματα όμως του έρωτα τα σενάρια που μπορεί να προκύψουν είναι κυρίως δυο και μάλιστα εντελώς κόντρα το ένα με το άλλο. Από τη μια μπορεί αν έχετε μια σχέση που πάει καλά να μπείτε σε μια πιο βαθιά και αφοσιωμένη φάση, κάνοντας από κοινού όνειρα και σχέδια για συμβίωση, γάμο, απόκτηση απογόνου κι από την άλλη αν με τον σύντροφο σας βιώνετε δύσκολα συναισθήματα ή η σχέση είναι πλέον τοξική, μπορεί το φεγγάρι αυτό να ρίξει φως στα σκοτάδια και να κληθείτε να αντιμετωπίσετε ο ένας τον άλλο με την αλήθεια της σχέσης ή ακόμη και να τελειώσετε τη δέσμευση. Αν είστε τελείως μόνες-οι, με τόσες Ουράνιες όψεις μέσα στην εβδομάδα, μπορεί να προκύψει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένετε μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν δεν έχετε κάποιο ωροσκόπο σε ένα από τα δυο ζώδια: τον Ταύρο ή τον Σκορπιό, η Πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας δεν έχει να πει κάτι ιδιαίτερο για την ερωτική σας ζωή. Εκτός αν είστε σε μια μυστική, απαγορευμένη ή πλατωνική σχέση, οπότε αυτό το φεγγάρι μπορεί να ρίξει φως στον συναισθηματικό σας κόσμο και να φτάσετε σε κάποιες βαθύτερες συνειδητοποιήσεις ή αποκαλύψεις. Αν η σχέση σας πρέπει να διατηρηθεί κρυφή προσέξτε πολύ αυτές τις ημέρες. Ο επηρεασμός της Πανσελήνου για σας τους Διδύμους αφορά περισσότερο δουλειά και θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη απόσταση από μια σχέση αυτές τις ημέρες ή να θέλετε να αφοσιωθείτε περισσότερο σε άλλα πράγματα που σας δίνουν ικανοποίηση. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να μην συμβαίνει και κάτι ιδιαίτερο αυτή την περίοδο ή να μην σας έχει προκύψει κάποια ερωτική ιστορία που να αξίζει τον κόπο να επενδύσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια Πανσέληνο μέσα στον τομέα του έρωτα και των φλερτ στο ωροσκόπιο σας, δημιουργώντας μεγαλύτερη κινητικότητα σε αυτό τον τομέα στη ζωή σας. Για κάποιους θα μπορούσε να δείχνει μια κλιμάκωση στα συναισθήματα σας σε μια ερωτική ιστορία και μπορεί να σας φέρει πολύ κοντά με τον σύντροφο σας σε αυτή τη φάση. Μπορεί να είναι η στιγμή της αναγνώρισης της αμοιβαιότητας της αγάπης στη σχέση σας και των σχεδίων για την κοινή σας ζωή. Αν είστε μόνες-οι θα μπορούσε να δείξει μια νέα και ιδιαίτερα έντονη και παθιασμένη γνωριμία. Μπορεί να γνωρίσετε ένα κάπως μυστηριώδες και σούπερ σέξι άτομο που να σας κάνει κλικ στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Επειδή θα είναι και ο Ουρανός εμπλεκόμενος σε όψεις, τόσο με την Πανσέληνο την Τρίτη όσο και με τον Ήλιο την Παρασκευή, μπορεί βέβαια να έχουμε και αντίθετα σενάρια. Ο Ουρανός είναι άλλωστε ο πιο εκκεντρικός πλανήτης. Με τις όψεις αυτές μπορεί να βιώσετε κάποιοι και μια κρίση ή απομάκρυνση σε μια σχέση. Μπορεί η αιτία να είναι λόγω συνθηκών, να υπάρχει μια γεωγραφική απομάκρυνση για λόγους δουλειάς ας πούμε, παίζει όμως και το ενδεχόμενο μιας κρίσης στη σχέση.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα της Μεγάλης εβδομάδας, τα ξημερώματα της Τρίτης, είναι λίγο πιο βαριά συναισθηματικά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα επηρεάσει άσχημα την ερωτική σας ζωή. Εκτός αν ήδη έχει υπάρξει κάποια δυσκολία σε μια σχέση ή σε έναν γάμο και μπορεί να έρθει να επισφραγίσει μια κατάσταση αρνητικά. Κυρίως για το δικό σας ζώδιο επηρεάζει περισσότερο την καριέρα και την οικογενειακή σας ζωή. Και μάλιστα θα μπορούσε να υπάρχει περισσότερη ένταση σε οικογενειακές σχέσεις ή το τέλος μιας κατάστασης που μπορεί να αφορά την καριέρα. Η εβδομάδα προς το τέλος της θα μπορούσε να φέρει κάποιο ενδιαφέρον για σας που είστε αδέσμευτες-οι, πιθανώς και με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον το οποίο σας δείχνει τον θαυμασμό του ή μπορεί να σας έχει εξιδανικεύσει κάπως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα της επικοινωνίας για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο, σας κάνει πιο πρόθυμους να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας. Η Πανσέληνος θα έλεγα ότι είναι και μια καλή αφορμή, αν θέλετε να βγάλετε από μέσα σας κάποια παράπονα ή κάποιες σκέψεις που έχετε γι’ αυτή τη σχέση. Όμως να είστε προετοιμασμένοι να νιώσετε και πιο ευάλωτοι, αλλά και πιο εκτεθειμένοι σε αυτή τη φάση. Ωστόσο δεν πρέπει να σας νοιάζει αυτό, όσο το να ξέρετε ακριβώς πού πάτε και τι γίνεται. Όταν θα πείτε αυτά που θέλετε, όσο κι αν ζοριστείτε, μετά έρχεται η κάθαρση και η καρδιά ηρεμεί. Μην φοβάστε τη σκοτεινή πλευρά των συναισθημάτων σας. Συνηθισμένοι να τα ορίζετε όλα με το μυαλό πολλές φορές φοβάστε να δείξετε την ευαισθησία σας. Όμως ακριβώς αυτό το ψυχικό ξεγύμνωμα είναι που θα σας φέρει πιο κοντά σε μια στενή ερωτική σχέση. Οι αδέσμευτες-οι μπορεί να έχετε μια εξομολόγηση αυτή την εβδομάδα ή ένα νέο φλερτ προς το Σαββατοκύριακο.

ΖΥΓΟΣ

Περίεργη αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς φέρνει στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα που σχετίζονται με σας τους ίδιους κυρίως και δευτερευόντως με τις σχέσεις σας. Το πιο σημαντικό είναι να αναγνωρίσετε τη δική σας αξία μέσα στη σχέση. Αν είστε σε μια ερωτική σχέση που σας προκαλεί πόνο, αλλά νιώθετε με κάποιο τρόπο εξαρτημένοι, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να πατήσει κάποια κουμπιά εξόδου από αυτή την τοξική ιστορία. Ίσως αντιληφθείτε ότι η αιτία του να μην αναγνωρίζετε την αξία σας να είναι ακριβώς αυτή η σχέση. Αν παρόλα αυτά είστε σε μια υγιή και ισορροπημένη σχέση, τότε αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να γιορτάζει για σας τον έρωτα. Οι αδέσμευτοι μπορεί να νιώσετε μια έλξη -σε φυσικό επίπεδο κυρίως- για κάποιο άτομο μέσα στην εβδομάδα, αλλά χωρίς απαραίτητα αυτό να οδηγήσει σε σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σας τα ξημερώματα της Τρίτης και μπορεί να ξυπνά μέσα σας περίεργα και άβολα συναισθήματα που τα έχετε συνδέσει ίσως με προδοσία, μυστικά και παρασκήνιο στην ερωτική σας ζωή. Όμως όλο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αντικειμενικό. Το να σας πιάνει ζήλια για τον σύντροφο σας δεν σημαίνει ότι εκείνος-η σας έχει δώσει απαραίτητα τέτοια δικαιώματα. Απλά μερικές φορές είναι η φύση του ζωδίου σας που πνίγεται μέσα στο ίδιο το συναίσθημα και έχει μονίμως μια προσδοκία ότι κάτι κακό θα συμβεί. Εσείς μπορεί να το ονομάζετε διαίσθηση, αλλά άλλο η διαίσθηση κι άλλο ο φόβος. Με αυτό το φεγγάρι πάντως και την όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό είναι μια χαρά ευκαιρία να απαλλαγείτε και να ελευθερωθείτε από τέτοιες φοβίες. Μπορεί οι φόβοι σας άλλωστε να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας. Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού την Παρασκευή θα μπορούσε να δείξει και μια νέα ουρανοκατέβατη ευκαιρία στα προσωπικά σας. Όσο πλησιάζουμε προς την Κυριακή του Πάσχα η κατάσταση θα βελτιώνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου είναι συναισθηματικά φορτισμένη για πολλούς και διάφορους λόγους, όχι όμως ότι συνδέονται απαραίτητα με την ερωτική σας ζωή. Τόσο η Πανσέληνος όσο και η όψη Ήλιου-Ουρανού αφορούν στην ψυχολογία σας, σε θέματα παρασκηνίου στην εργασία, αλλά και στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Με κάποιο τρόπο αυτό το φεγγάρι είναι σαν να ξεγυμνώνει κάποιες καταστάσεις και φέρνει αποκαλύψεις που μπορεί να σοκάρουν κι εσάς τους ίδιους. Με κάποιο τρόπο είναι σαν να βαδίζετε σε ένα σκοτεινό μονοπάτι αυτή τη στιγμή. Αλλά όπως πολύ σοφά λέει ο λαός μας: «πριν την αυγή είναι το πιο βαθύ σκοτάδι». Αυτή η διαδρομή είναι απαραίτητη για να έρθει το φως στη ζωή σας και δεν θα αργήσει. Για κάποιους με ωροσκόπο Ταύρο ή Σκορπιό θα μπορούσε να σημαίνει το τέλος μιας κατάστασης σε ερωτικό επίπεδο ή μια νέα παθιασμένη έλξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου ξεκινά με την επιρροή μιας υπερπανσελήνου, που για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο σχηματίζεται μέσα στον τομέα της φιλίας κυρίως, παρά στον ερωτικό τομέα, μολονότι επηρεάζει κι αυτόν. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι μια φιλική σας σχέση είναι ιδιαίτερα τοξική ή ότι ανακατεύεται πολύ στην προσωπική σας ζωή και αποφασίσετε να κόψετε δεσμούς με αυτό το πρόσωπο. Από την άλλη μπορεί να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη σε ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου. Αν είστε μόνες-οι τόσο η αντίθεση του Ουρανού με την Πανσέληνο όσο και η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού θα μπορούσε να σημαίνει μια απρόσμενη εξέλιξη, μια νέα γνωριμία, έναν κεραυνοβόλο έρωτα που μπορεί να προκύψει αυτές τις ημέρες. Μια τυχαία συνάντηση θα μπορούσε να σας κάνει κλικ ερωτικά και να σας κάνει να αναρωτιέστε αν θα μπορούσε να είναι μια σημαντική ιστορία για σας. Δεν έχετε παρά να το διαπιστώσετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου είναι αρκετά έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο με την Πανσέληνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα επηρεάσει τον τομέα του έρωτα. Πιο πολύ αναφέρεται σε θέματα καριέρας και οικογένειας. Αν τώρα είστε δεσμευμένοι και συζείτε ή είστε παντρεμένοι και υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας καιρό, τότε σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να παίξει έναν καταλυτικό ρόλο αυτό το φεγγάρι και στην πορεία της προσωπικής σας ζωής. Σε καμία περίπτωση μην αναμείξετε τα οικογενειακά με τα ερωτικά σας αυτές τις ημέρες. Ακούστε αυτό που μπορεί να είναι η άποψη τους, αλλά διατηρήστε τη δική σας σε σχέση με τα ερωτικά σας. Όσο πλησιάζουμε προς το Σαββατοκύριακο τα πράγματα θα είναι πιο ήπια. Αν είστε μόνες-οι αυτή η εβδομάδα δεν προσφέρεται τόσο πολύ για νέες και σημαντικές γνωριμίες με προοπτικές σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και ο Άρης από τον Καρκίνο μέσα στον τομέα του έρωτα και του φλερτ, δημιουργώντας ένα πιο ζωντανό, ενθουσιώδες πλανητικό σκηνικό αυτή την εβδομάδα. Η υπερπανσέληνος της Τρίτης επίσης σχηματίζεται μέσα σε έναν τομέα που αφορά την επικοινωνία και έτσι ο διάλογος είναι σίγουρα το πολυτιμότερο όπλο σας αυτές τις ημέρες και στις ερωτικές σχέσεις. Αν υπάρχουν καταπιεσμένα συναισθήματα ή είχατε αντιμετωπίσει προβλήματα το προηγούμενο διάστημα σε μια σχέση, η καλύτερη λύση θα ήταν αυτή τη στιγμή να βγάλετε από μέσα σας όλα αυτά τα παράπονα που κρύβατε καιρό και να εξυγιάνετε τη σχέση. Αν είστε μόνες-οι χαράς ευαγγέλια, αφού οι περισσότερες όψεις συνηγορούν στο να βρείτε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένετε. Για κάποιους θα μπορούσε να είναι και ένα διαδικτυακό φλερτ ή γνωριμία σε μια σχετική εφαρμογή.