Ιχθύες ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

06/05/2024 – 12/05/2024

Τη δεύτερη μέρα του Πάσχα  η Σελήνη στον Κριό, σας ανοίγει την όρεξη για έξοδα ειδικά αν είστε εκτός της χώρας και ό,τι βλέπετε μπροστά σας θέλετε να το πάρετε. Βέβαια πλέον με τις διαδικτυακές αγορές όλα γίνονται και σε μέρες αργίας. Όμως καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχεδόν σε φάση κενής πορείας, καλύτερα να αποφύγετε μια τέτοια κίνηση γιατί είναι πιθανόν να την μετανιώσετε στην πορεία ή αυτό που θα πάρετε να μην σας εξυπηρετεί όσο πιστεύατε αρχικά. Ακόμη δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σοβαρές συζητήσεις και φυσικά δεν προσφέρεται για σημαντικές αποφάσεις. Αντιθέτως σας προσφέρεται η ευκαιρία για μια χαλαρή βόλτα ή ένα δείπνο με το ταίρι σας ή ακόμη και κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας βρίσκεται στον Ταύρο, προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσετε τα ταλέντα σας, να στείλετε ένα βιογραφικό, να περάσετε από μια συνέντευξη, να γίνετε πιο ενεργοί στο διαδίκτυο, να φτιάξετε τον δικό σας λογαριασμό σε ένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ασχοληθείτε με την οργάνωση κάποιου ταξιδιού. Αν ασχολείστε με πνευματική εργασία, γράφετε, είστε ομιλητές ενδεχομένως να υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ημέρες. Αξιοποιήστε τις για να προωθήσετε θέματα σπουδών, συμφωνιών, επαγγελματικών. Οι όψεις της Σελήνης και του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο σας σήμερα δείχνουν ότι θα έχετε ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα και υποχρεώσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε κέφια να τις φέρετε εις πέρας.

Ιχθύες

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 7 Μαΐου 2024

H Σελήνη πέρασε ήδη τα ξημερώματα της Τρίτης στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, προετοιμάζοντας μας για τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης στο ζώδιο αυτό. Το ζώδιο του Ταύρου είναι μια εξαιρετική θέση για τη Σελήνη καθώς σε αυτό, σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, βρίσκεται στην έξαρσή της. Τα θέματα της ασφάλειας, της σταθερότητας, της οικογένειας, της οικονομικής ευμάρειας γίνονται προτεραιότητα και μπορεί να μας προσφέρουν περισσότερη ικανοποίηση. Τόσο η Σελήνη όσο και ο Ήλιος σήμερα θα σχηματίσουν θετικές όψεις με τον Κρόνο πριν ενωθούν αύριο το πρωί για το σχηματισμό της νέας Σελήνης. Οι όψεις αυτές δίνουν μια πρακτική κατεύθυνση στη μέρα μας αλλά βοηθούν οι προσπάθειες και τα ξεκινήματα που θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες να έχουν σταθερότητα και μακροπρόθεσμα οφέλη.

[...]