Σκορπιός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

29/04/2024 – 05/05/2024

Η Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά απαιτητικά για όλους και μας ζητά να φανούμε υπομονετικοί, αλλά και να εξετάζουμε σε βάθος ό,τι μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή ειδικά αν δεν έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα. Για σας, η όψη Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή και να πρέπει να αναθεωρήσετε. Ή μπορεί η άλλη πλευρά να έχει κάνει τις δικές της αναθεωρήσεις και έρχεται η στιγμή που σας τις αποκαλύπτει. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο και να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Αναλυτικά για την όψη Άρη-Ποσειδώνα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Από σήμερα θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει μέχρι τις 23/05 απέναντι σας. Μέχρι τότε θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σας που σας κάνει κλικ ερωτικά. Επειδή μάλιστα Αφροδίτη και Δίας θα συμπορεύονται απέναντι σας η τύχη στη ζωή σας έρχεται από τους άλλους.

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης περνά στον Κριό κι ίσως ανακαλύψετε ότι ο διάδρομος που λειτουργεί ως κρεμάστρα σπίτι σας έχει κι άλλες λειτουργίες πολύ πιο σημαντικές για τον ρόλο που έχει δημιουργηθεί από τον κατασκευαστή του. Καιρός λοιπόν να θυμηθείτε γιατί τον αγοράσατε! Ο Άρης στον Κριό βάζει φωτιά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας και σε αυτόν της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος μέχρι τις 09/06 να αξιοποιήσετε για να αποκτήσετε καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση, αλλά να κάνετε και πιο αποδοτική τη δουλειά σας ακόμη κι αν χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερκόπωση και οι γκρίνιες με συνεργάτες στη δουλειά. Από την άλλη θα είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες στο εργασιακό σας περιβάλλον ή μπορεί να ψάξετε πιο έντονα τις προοπτικές σας επαγγελματικά.

Περισσότερα για την επιρροή του Άρη από τον Κριό στα 12 ζώδια μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Καλό μήνα! Η Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί περισσότερο άγχος ή ένταση, όχι απαραίτητα γιατί θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος αλλά μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα ή απογοήτευση και θυμός που έχετε συσσωρεύσει εδώ και καιρό. Βλέπετε σήμερα ολοκληρώνεται και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Όλο αυτό μπορεί να απευθύνεται στην οικογένεια σας ή μπορεί η αιτία να είναι ένα ακίνητο ακόμη και το σπίτι σας που να δημιουργεί προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, αν κάτι δεν σας αρέσει δε σημαίνει ότι πρέπει να καταπιεστείτε και να μην εκφράσετε το συναίσθημα σας. Δεν σας νοιάζει βέβαια να «σπάτε» αυγά ή να έρχεστε αντιμέτωποι με ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά ίσως με λίγη διπλωματία και ευελιξία βγάλετε από μέσα σας αυτό που νιώθετε και δε χαλάσετε και τη διάθεση αλλά και τις σχέσεις σας.

Με τη Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Υδροχόο θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι, τις ανάγκες του, τις προετοιμασίες του για το Πάσχα αλλά και με τα άτομα από τον οικογενειακό σας περίγυρο. Ενδεχομένως να κάνετε ένα ταξίδι επιστροφής σε κάποιοι οικείο σας μέρος προκειμένου να σμίξετε με άτομα από το ευρύ οικογενειακό σας περιβάλλον για το Πάσχα. Από την άλλη ίσως σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο του σπιτιού, μια ανακαίνιση, ένα φρεσκάρισμα προκειμένου να το αναβαθμίσετε. Από σήμερα βλέπετε ο μοντέρνος κυβερνήτης του ζωδίου σας Πλούτωνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου ενώ στη συνέχεια θα οπισθοχωρήσει για τελευταία φορά ανάδρομος στον Αιγόκερω. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να νιώθετε την ανάγκη για περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας ή με πολλή προσοχή επιλεγμένη παρέα.

Με μια φιλική Σελήνη στους Ιχθύς ξεκινά η μέρα σας και μάλιστα σε μια μέρα που ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης από τον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σας ενδυναμώνει κάνοντας σας να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο στην καθημερινότητα σας και κυρίως στα θέματα της δουλειάς.  Σήμερα θα έχετε καλύτερη διάθεση, αποφασιστικότητα και όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν δεν θα σας εμποδίσουν από το φιλόδοξο πρόγραμμα σας. Μάλιστα θα σας πρότεινα να οργανώσετε και το πρόγραμμα των επόμενων ημερών γιατί θα έχετε κέφια και ωραίες ιδέες. Η σημερινή μέρα μπορεί να ωφελήσει και την ερωτική σας ζωή.

Ένα πιο ευχάριστο Σαββατοκύριακο σας περιμένει και ειδικά το Μεγάλο Σάββατο με τη Σελήνη στους Ιχθύς να σχηματίζει θετικές όψεις με Ουρανό, Δία και Ποσειδώνα,  σας κάνει κυριολεκτικά μαγνήτη για τους άλλους και ενισχύει την κοινωνικότητα σας. Έτσι πέρα από την ερωτική σας ζωή αυτό το Πάσχα που θα της αφιερώσετε χρόνο, θα σας θυμηθούν φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και θα έχουν να σας προτείνουν κάτι. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να πείτε «ναι» σε όλους και όλα και θα πρέπει να είστε επιλεκτικοί. Σκεφτείτε πως και με ποιους θα περάσετε πιο χαλαρά και θα είστε πιο χαρούμενοι. Την Κυριακή του Πάσχα ίσως όμως δεν έχετε μεγάλη όρεξη για κοινωνικότητες και προτιμάτε να περάσετε τη μέρα με λίγους και εκλεκτούς. Μη χαλάτε όμως τη διάθεσή σας ανακυκλώνοντας στο μυαλό σας τις ίδιες αγωνίες για τη δουλειά και προσέξτε επίσης τη διατροφή σας. Οι υπερβολές δεν βοηθούν  να έχετε κέφια.

Σκορπιός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 4 Μαΐου 2024

Καλή Ανάσταση! Το Σαββατοκύριακο της Αναστάσεως χωρίζεται στα δυο από πλευράς αστρολογικών επιρροών με σαφώς πιο χαλαρό και συντονισμένο στο πνεύμα κατάνυξης το Μεγάλο Σάββατο. Βέβαια θα είναι και πιο ευχάριστο και με περισσότερες ευκαιρίες ψυχαγωγίας καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σχηματίζει συμπαθητικές όψεις με τον Δία, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου δημιουργεί έντονα συναισθήματα και θα γιορτάσουμε με μεγάλη χαρά και πνεύμα αγάπης την Ανάσταση του Κυρίου. Την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται στον ενθουσιώδη και παρορμητικό Κριό και η τάση μας θα είναι να βιαζόμαστε ειδικά τις πρωινές ώρες της Κυριακής που θα συναντήσει σε σύνοδο τον Άρη στον Κριό. Προσέξτε λίγο περισσότερο στην οδήγηση αν ταξιδεύετε ή βρίσκεστε στον δρόμο προκειμένου να επισκεφτείτε φίλους και συγγενείς για να γιορτάσετε μαζί τους. Προσοχή επίσης και με τη φωτιά με αυτή τη σύνοδο αν πειραματίζεστε με ψησίματα στην εξοχή.

[...]