Ζυγός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

29/04/2024 – 05/05/2024

Η Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά με μια όψη που μπορεί να σας προβληματίσει κάπως σε σχέση με θέματα της δουλειάς ή και της φυσικής σας κατάστασης, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Η σύγχυση στον χώρο της δουλειάς δεν θα λείψει. Ίσως όμως χρειάζεται από την πλευρά σας λίγη περισσότερη προετοιμασία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Μπορεί τώρα να βγουν πτυχές ενός επαγγελματικού σχεδίου σας που δεν γνωρίζατε καλά και να πρέπει να το μελετήσετε πιο εντατικά. Τίποτε δεν πρόκειται να σταματήσει το έργο σας, αλλά ίσως χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια. Από την άλλη, η όψη αυτή αφορά και σε θέματα υγείας. Προσπαθήστε να μην κάνετε πειράματα με φάρμακα και ουσίες που δεν σας έχει συνταγογραφήσει ο ειδικός ιατρός επειδή πέτυχε σε κάποιον γνωστό σας και κοιτάξτε μακροπρόθεσμα πώς θα ωφεληθείτε από ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Αναλυτικά για την όψη Άρη-Ποσειδώνα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, προχωρά στον Ταύρο και έρχεται να κάνει τονωτικές ενέσεις στη σεξουαλικότητα σας και να φουντώσει τις ερωτικές σας επιθυμίες. Από την άλλη θα βοηθήσει και στα πρακτικά των οικονομικών. Καθώς μάλιστα θα συμπορευθεί με τον Δία στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 23/05 φαίνεται ότι μπορεί να γίνετε αποδέκτες οικονομικής εύνοιας.

Διανύουμε μια καυτή εβδομάδα όχι μόνο από άποψη θερμοκρασιών αλλά και πλανητικών παιχνιδιών. Σήμερα έχουμε μια ακόμη πλανητική αλλαγή καθώς ο Άρης απομακρύνεται από τους Ιχθύς και προχωρά στον Κριό, το ζώδιο που κυβερνά όλες τις σημαντικές σας σχέσεις, συνεργασίες και το γάμο. Από δω και κάτω και μέχρι τις 09/06 ξεκινά ένα πιο πιεστικό διάστημα με τους άλλους στη ζωή σας, αλλά ταυτόχρονα κι ένα διάστημα που οι άλλοι θα καθορίσουν το πλαίσιο της σχέσης ή της συνεργασίας που θα έχετε μαζί τους. Δεν είναι η στιγμή που έχετε εσείς το μαχαίρι στο χέρι και ανάλογα με τις επιθυμίες σας κόβετε. Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη και τις επιθυμίες ή τις ανάγκες των άλλων και να διαμορφώσετε τη δράση σας. Σαφώς οι πιέσεις θα είναι μεγαλύτερες και οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι πιο εντατικοί, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα και τα θέματα της υγείας σας.

Περισσότερα για την επιρροή του Άρη από τον Κριό στα 12 ζώδια μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Καλό μήνα! Η σημερινή μέρα μπορεί να σας ζορίσει λίγο περισσότερο σε οικονομικά θέματα ή σε σχέση με τα θέματα του πολύτιμου χρόνου σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε ας πούμε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει στη δουλειά ή ως χάρη σε κάποιον κι όλο αυτό, μολονότι μπορεί να το δεχτείτε αρχικά, στην πορεία να το μετανιώσετε γιατί καταπιέζεστε. Από την άλλη, αιτία καταπίεσης μπορεί να είναι ένα οικονομικό ζήτημα, ένας λογαριασμός που σας πιέζει ξαφνικά ή ακόμη μπορεί να είναι και μια ερωτική σχέση. Μπορεί να βιώνετε μια περίεργη κατάσταση στα ερωτικά σας, να παίζει μια εμμονή με ένα πρόσωπο του παρελθόντος που ίσως δεν το έχετε ξεπεράσει εντελώς. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα για να μη χαλάσετε πολύ χρόνο σε κάτι που είναι παρελθόν και δεν αλλάζει πλέον.

Η Σελήνη στον φιλικό σας Υδροχόο σήμερα θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας ευνοώντας τις κινήσεις, τις δραστηριότητες αλλά και τις μετακινήσεις σας σε περίπτωση που ταξιδεύετε για να περάσετε κάπου αλλού το Πάσχα. Σήμερα όμως γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Πλούτωνας στον Υδροχόο και θα πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί και με τα έξοδά σας. Κανείς δεν λέει ότι δεν πρέπει να περνάτε καλά και να κάνετε έξοδα για τη διασκέδαση, τα ταξίδια, την ψυχαγωγία σας όμως προσπαθήστε να είστε κάπως πιο εγκρατείς μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου. Σε αυτό εξάλλου το διάστημα μπορεί να υπάρχουν ανάγκες να καλύψετε των παιδιών σας αν είστε γονείς είτε ακόμη και χρηματοδότησης ενός δικούς σας επιχειρηματικού πρότζεκτ. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση.

Η Σελήνη θα βρίσκεται από τα ξημερώματα στους Ιχθύς κι έτσι η μέρα ξεκινά με πρακτικά άγχη κυρίως για τα θέματα της δουλειάς ή των καθημερινών υποχρεώσεων σας. Η όψη της με τον Ήλιο είναι πολύ βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα κάποια πράγματα κάνοντας όμως κι ένα ρεαλιστικό οικονομικό προϋπολογισμό.  Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε κάποια βοήθεια από ένα ειδικό ας πούμε για τα θέματα των οικονομικών σας (ένα λογιστή, έναν οικονομικό σύμβουλο)  ή αν πρέπει να συζητήσετε για κάτι που αφορά στη δουλειά με ένα συνεργάτη σας η μέρα προσφέρεται. Το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα επηρεάζει τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου σας κι εσείς μπορεί να έχετε μια απρόβλεπτη εξέλιξη με κάποιο άτομο είτε από το περιβάλλον του σπιτιού είτε της δουλειάς σας. Προσπαθήστε να μην υψώσετε τους τόνους.

Το Μεγάλο Σάββατο, φαίνεται να σας απασχολεί περισσότερο η καθημερινότητα σας και οι υποχρεώσεις στο σπίτι και την οικογένεια όπως και οι προετοιμασίες για την Ανάσταση. Οι καλές όψεις της Σελήνης μπορεί να σας δώσουν έμπνευση σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή να κάνετε κάποιες καλές αγορές. Από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου με τη Σελήνη στον Κριό και μέσα στον τομέα των σχέσεων σας θα θέλετε να βγείτε έξω και να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Κυριακή του Πάσχα η Σελήνη παραμένει στον πιο κοινωνικό οίκο του ωροσκοπίου σας και θα δείτε πολύ κόσμο. Απλώς μην δώσετε μεγάλες υποσχέσεις σε πολλούς και δεν καταφέρετε να τις τηρήσετε. Προτιμήστε τη συντροφιά λίγων φίλων και στενών συγγενών και θα περάσετε υπέροχα.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Κυριακή, 5 Μαΐου 2024

Καλή Ανάσταση! Το Σαββατοκύριακο της Αναστάσεως χωρίζεται στα δυο από πλευράς αστρολογικών επιρροών με σαφώς πιο χαλαρό και συντονισμένο στο πνεύμα κατάνυξης το Μεγάλο Σάββατο. Βέβαια θα είναι και πιο ευχάριστο και με περισσότερες ευκαιρίες ψυχαγωγίας καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σχηματίζει συμπαθητικές όψεις με τον Δία, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου δημιουργεί έντονα συναισθήματα και θα γιορτάσουμε με μεγάλη χαρά και πνεύμα αγάπης την Ανάσταση του Κυρίου. Την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται στον ενθουσιώδη και παρορμητικό Κριό και η τάση μας θα είναι να βιαζόμαστε ειδικά τις πρωινές ώρες της Κυριακής που θα συναντήσει σε σύνοδο τον Άρη στον Κριό. Προσέξτε λίγο περισσότερο στην οδήγηση αν ταξιδεύετε ή βρίσκεστε στον δρόμο προκειμένου να επισκεφτείτε φίλους και συγγενείς για να γιορτάσετε μαζί τους. Προσοχή επίσης και με τη φωτιά με αυτή τη σύνοδο αν πειραματίζεστε με ψησίματα στην εξοχή.

[...]