Λέων ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

06/05/2024 – 12/05/2024

Η δεύτερη μέρα του Πάσχα, η Δευτέρα είναι μια πιο άνετη μέρα  για σας με τη Σελήνη στον φιλικό σας Κριό που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ευχάριστα πράγματα. Θα έχετε καλύτερη διάθεση, θα νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα είστε πιο ενθουσιώδεις και πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους. Καλή μέρα για να διερευνήσετε και να συζητήσετε θέματα που αφορούν στις προοπτικές της δουλειάς ή των σπουδών αλλά χωρίς να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα καθώς στην πορεία μπορεί να χρειαστεί να τις αναιρέσετε ή οι συνθήκες να σας οδηγήσουν να τις διαφοροποιήσετε. Βλέπετε σήμερα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας που δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για δράσεις και αποφάσεις καθώς είναι αμφίβολο αν θα υλοποιηθούν. Αν επιστρέφετε από κάποιο ταξίδι δείξτε υπομονή γιατί μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις ή απρόοπτα.

Η Σελήνη, περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας αγαπητοί μου Λέοντες και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη νέα Σελήνη στον Ταύρο αύριο. Αυτό φυσικά σημαίνει εξελίξεις σε ό,τι αφορά την καριέρα σας και μάλιστα αν έχετε γενέθλια στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να υπάρχει μια καινούρια πρόταση για μια μακροχρόνια συνεργασία. Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο αυτές τις μέρες με όλα όσα πρέπει να κάνετε για επαγγελματικούς λόγους που μπορεί να παραμελήσετε λίγο τα θέματα της υγείας και της οικογένειας. Αυτό όμως είναι καλό να μην συμβαίνει γιατί ό,τι παραμελούμε το βρίσκουμε ως πρόβλημα στην πορεία μας. Σήμερα καθώς Σελήνη και Ήλιος πριν ενώσουν αύριο το πρωί τις δυνάμεις τους για τον σχηματισμό της νέας Σελήνης πραγματοποιούν όψεις με τον Κρόνο είναι πιθανόν να ασχολείστε περισσότερο με οικονομικά θέματα.

Λέων

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 7 Μαΐου 2024

H Σελήνη πέρασε ήδη τα ξημερώματα της Τρίτης στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, προετοιμάζοντας μας για τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης στο ζώδιο αυτό. Το ζώδιο του Ταύρου είναι μια εξαιρετική θέση για τη Σελήνη καθώς σε αυτό, σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, βρίσκεται στην έξαρσή της. Τα θέματα της ασφάλειας, της σταθερότητας, της οικογένειας, της οικονομικής ευμάρειας γίνονται προτεραιότητα και μπορεί να μας προσφέρουν περισσότερη ικανοποίηση. Τόσο η Σελήνη όσο και ο Ήλιος σήμερα θα σχηματίσουν θετικές όψεις με τον Κρόνο πριν ενωθούν αύριο το πρωί για το σχηματισμό της νέας Σελήνης. Οι όψεις αυτές δίνουν μια πρακτική κατεύθυνση στη μέρα μας αλλά βοηθούν οι προσπάθειες και τα ξεκινήματα που θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες να έχουν σταθερότητα και μακροπρόθεσμα οφέλη.

[...]