Ταύρος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

29/04/2024 – 05/05/2024

Η Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά με την απαιτητική όψη συνόδου Άρη-Ποσειδώνα που σαφώς δημιουργεί μεγαλύτερη θολούρα σε όλους, καθώς τα πράγματα δεν κινούνται όπως θέλουμε ή ακόμη χειρότερα υπάρχει και διάχυτος εκνευρισμός. Από την άλλη ίσως πρέπει να κερδίσετε χρόνο για να δείτε ψύχραιμα και ξεκάθαρα μια φιλική σχέση ή ακόμη και κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Φυσικά η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε. Αφήστε το καλύτερα αργότερα μες την εβδομάδα που θα έχει λίγο ξεθυμάνει η επιρροή της συνόδου και ιδανικά αύριο. Αναλυτικά για την όψη Άρη-Ποσειδώνα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Από σήμερα θα έχετε ακόμη ένα σύμμαχο στο πλευρό σας τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, που περνά στο ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι τις 23/05 βοηθώντας ιδιαίτερα στη διάθεση, την εμφάνιση αλλά και τις σχέσεις σας. Και μάλιστα φέτος θα συμπορεύεται με τον Δία στο ζώδιο σας χαρίζοντας σας περισσότερη τύχη.

Από τις 23 Μαρτίου που ο Άρης ξεκίνησε το ταξίδι του στους Ιχθύς πολλά έχουν αλλάξει στους στόχους, στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν κι αποτελούν το δικό σας κοινωνικό και επαγγελματικό δίκτυο. Ενδεχομένως κάποιες σχέσεις να δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα ή και να τελείωσαν. Μπορεί να κουραστήκατε με κάποιες συμπεριφορές και να πήρατε αποφάσεις να δώσετε τέλος σε σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά και απλά σας ταλαιπωρούν. Από σήμερα ο Άρης θα πάρει θέση στον Κριό και μέσα στον επόμενο ενάμισι μήνα θα βάλετε ακόμη πιο βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο. Θα θελήσετε να κάνετε μια εκκαθάριση και σε άλλα πράγματα στη ζωή σας και να κλείσετε κύκλους ανώφελων επαφών αλλά και συνηθειών σας. Στόχος περισσότερη υγεία παντού, ώστε τον Ιούνιο που θα περάσει στο ζώδιο σας να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο πιο πολλά υποσχόμενο. Η περίοδος αυτή μπορεί να έχει έντονη μυστική δράση, παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά είναι ιδανική για να κάνετε μια προετοιμασία πάνω σε νέα σχέδια και να ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Περισσότερα για την επιρροή του Άρη από τον Κριό στα 12 ζώδια μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Καλό μήνα! Σήμερα ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και όπως καταλαβαίνετε είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στον χώρο του σπιτιού, ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Φυσικά αυτά τα παιχνίδια γίνονται πολλές φορές και υπόγεια και χειριστικά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τρομάξετε ή να υποχωρήσετε και να δώσετε τη χαρά της χειραγώγησης σε κάποιους. Αντιθέτως ορθώστε το ανάστημα σας αλλά με τρόπο, ηρεμία και χωρίς να μπλέκετε στα δράματα των άλλων. Διατηρήστε τα όρια σας με κάθε τρόπο. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει ακόμη και στο ίδιο σας το σπίτι με ανθρώπους που απευθύνονται στο συναίσθημα σας προκειμένου να επωφεληθούν. Όσο κι αν «βράζετε» από θυμό βρείτε άλλη διέξοδο για να τον εκφράσετε. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα στρέψει την προσοχή σας στα θέματα των επαγγελματικών και θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε με εκκρεμότητες προκειμένου να είστε πιο άνετοι τις επόμενες ημέρες.

Ταύρος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024

Καλό μήνα και καλή Ανάσταση φίλες-οι μου! Ο Μάιος μπαίνει φουριόζος με έντονη πλανητική παρουσία στο γήινο ζώδιο του Ταύρου. Άλλωστε πέρα από τον κοινωνικό συμβολισμό που έχει η Πρωτομαγιά παγκοσμίως που τιμά τους αγώνες και τις μάχες που έδωσαν κάποιοι άνθρωποι στο παρελθόν για τη διεκδίκηση του 8ώρου και καλύτερων εργασιακών συνθηκών, η μέρα αυτή γιορτάζει τη φύση, τη γη. Σήμερα η Αφροδίτη στο ταξίδι της στον Ταύρο συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας προσωπικές και επαγγελματικές μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δεν θέλετε, αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες, χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης.

[...]