Κριός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

29/04/2024 – 05/05/2024

Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ποσειδώνα ολοκληρώνεται σήμερα, βάζοντας φωτιά στις αγωνίες και την αίσθηση απογοήτευσης που τις συνοδεύει ειδικά αν είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου σας. Έτσι αν περιμένατε μια απάντηση από κάποιον είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο ενδεχομένως να μην τη λάβετε ξεκάθαρα. Φυσικά αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η άλλη πλευρά μπορεί να χρειάζεται περαιτέρω χρόνο για να έχει όλα τα δεδομένα και μετά να σας απαντήσει, μπορεί όμως να παίζει και το σενάριο κάτι να έχει αλλάξει από τη στιγμή που σας δόθηκε μια υπόσχεση μέχρι τώρα. Όπως και να έχει εσείς μην πιεστείτε και μην πιέσετε προς το παρόν. Από αύριο που θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο σας θα βρείτε πιο γόνιμο έδαφος για μια τέτοια συζήτηση. Αναλυτικά για την όψη Άρη-Ποσειδώνα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο από σήμερα μέχρι τις 23/05 και σας προτρέπει να απολαύσετε κάθε στιγμή στην καθημερινότητα σας, αλλά και να σταθεροποιήσετε τα συναισθήματα σας σε μια σχέση. Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Ξεκινά μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδος για την τσέπη σας.

Και να που έφτασε η μέρα που ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, εξέρχεται από το πιο νεφελώδες, μυστικό, παρασκηνιακό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που πήρε θέση από τον Μάρτιο ακόμα τους Ιχθύς. Από σήμερα περνά στο ζώδιο σας για να νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας ξανά και να ξεκαθαρίσει η κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε στη ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι η στιγμή λοιπόν να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα και να οδηγήσετε τη ζωή σας εκεί που θέλετε παρακάτω. Στο ζώδιο σας θα παραμείνει μέχρι τις 09/06 και θα σας επηρεάσει ποικιλοτρόπως. Ένα από τα θετικά αυτής της επιρροής είναι η ενεργητικότητα που θα νιώθετε σαν να έχετε πιει λίτρα καφέ. Απλά μερικές φορές ο καφές πειράζει… και δημιουργεί και νευρικότητα. Αυτό καλό είναι να το περιορίσετε για να μην κάνετε αρένα την καθημερινότητα σας. Από σήμερα θα γίνετε πιο φιλόδοξοι, πιο διεκδικητικοί αλλά και πιο… βιαστικοί και παρορμητικοί.

Περισσότερα για την επιρροή του Άρη από τον Κριό στα 12 ζώδια μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Καλό μήνα! Αρκετή σύγχυση μπορεί να σας δημιουργεί η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Κριοί, καθώς κάτι σας κρατά πίσω από μια ενδεχόμενη σχέση ή συνεργασία. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόσωπο το οποίο ίσως έχει δείξει το ενδιαφέρον του προσωπικά ή επαγγελματικά, αλλά είστε κάπως πιο καχύποπτοι απέναντι του, χωρίς να ξέρετε αν πρέπει να το εμπιστευθείτε. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να μάθετε περισσότερο γι’ αυτό το πρόσωπο είτε από δικούς του ανθρώπους είτε ακόμη κάνοντας και τις κατάλληλες ερωτήσεις κι από το ίδιο. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα οικονομικό θέμα το οποίο μπορεί να σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά. Ή τα οικονομικά μπορεί να μπαίνουν εμπόδιο σε μια συνεργασία με ένα άτομο ακόμη και του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε συνδυασμό με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα που ξεκινά από σήμερα στο ίδιο ζώδιο στρέφουν την προσοχή σας στους φίλους, τον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο αλλά και στους στόχους σας. Φέτος ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο όπου και θα παραμείνει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και κατόπιν θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Αιγόκερω και τον τομέα της καριέρας μέχρι τις 11/10. Στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του στον Υδροχόο έχετε να σκεφτείτε θέματα που αφορούν είτε τους ανθρώπους που θεωρείτε φίλους σας είτε τους συνεργάτες ή τις όποιες ομάδες ανθρώπων συμμετέχετε ή ηγείστε αλλά και τους αληθινούς σας στόχους. Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου μπορεί να κάνετε τα αναθεωρήσεις σας. Ίσως κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους συνδέεστε πρέπει να βγουν από το κάδρο της ζωής σας ώστε να μπουν άλλοι πιο υποστηρικτικοί. Από την άλλη ίσως ένας επαγγελματικός στόχος σας να θέλει τροποποιήσεις προκειμένου να επιτευχθεί ή να προχωρήσετε σε κάτι άλλο χωρίς να χάνετε περαιτέρω χρόνο.

Το εξάγωνο του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο κάνει τον λόγο σας ιδιαίτερα πειστικό χωρίς μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας. Αξιοποιήστε την όψη αυτή για να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας και για τις επόμενες ημέρες.  Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να περάσετε τα μηνύματα σας ή για να βοηθήσετε ουσιαστικά στην εξέλιξη των πραγμάτων στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας. Από την άλλη η όψη αυτή παραπέμπει στην κάλυψη των δικών σας προσωπικών αναγκών κι αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στην παρόρμηση να κάνετε κάτι ακραίο αλλά καλύτερα να το αποφύγετε. Η Σελήνη στους Ιχθύς τρέφει τις τάσεις φυγής σας, την πνευματικότητα και την ιδιωτικότητα σας.

Το Μεγάλο Σάββατο με τη Σελήνη στους Ιχθύς έχετε κάθε δίκιο αν θέλετε να τεμπελιάσετε λίγο, να κάνετε τις βόλτες ή τα ψώνια της τελευταίας στιγμής σε χαλαρούς ρυθμούς ή απλώς να περιφέρεστε με τους φίλους σας χωρίς να έχετε συγκεκριμένα προγράμματα απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο σας αν δεν εργάζεστε. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σας δημιουργεί μια νοσταλγική αίσθηση και μπορεί να σας λείπουν κάποια πρόσωπα από τον οικογενειακό ή φιλικό σας κύκλο. Πιο έντονη η Κυριακή με τη Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει να μοιράζετε υποσχέσεις κοινωνικών επαφών και συναναστροφών που όταν έρθει η στιγμή τους πιθανώς να το έχετε μετανιώσει ή να είναι τόσες πολλές που δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε. Επιλέξτε καλύτερα αυτή που σας κάνει το απόλυτο κλικ και μην μπερδεύεστε με πολλά. Προσέξτε λίγο περισσότερο όμως και τα νεύρα όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως θέλετε τη στιγμή που τα θέλετε.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Κυριακή, 5 Μαΐου 2024

Καλή Ανάσταση! Το Σαββατοκύριακο της Αναστάσεως χωρίζεται στα δυο από πλευράς αστρολογικών επιρροών με σαφώς πιο χαλαρό και συντονισμένο στο πνεύμα κατάνυξης το Μεγάλο Σάββατο. Βέβαια θα είναι και πιο ευχάριστο και με περισσότερες ευκαιρίες ψυχαγωγίας καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σχηματίζει συμπαθητικές όψεις με τον Δία, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου δημιουργεί έντονα συναισθήματα και θα γιορτάσουμε με μεγάλη χαρά και πνεύμα αγάπης την Ανάσταση του Κυρίου. Την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται στον ενθουσιώδη και παρορμητικό Κριό και η τάση μας θα είναι να βιαζόμαστε ειδικά τις πρωινές ώρες της Κυριακής που θα συναντήσει σε σύνοδο τον Άρη στον Κριό. Προσέξτε λίγο περισσότερο στην οδήγηση αν ταξιδεύετε ή βρίσκεστε στον δρόμο προκειμένου να επισκεφτείτε φίλους και συγγενείς για να γιορτάσετε μαζί τους. Προσοχή επίσης και με τη φωτιά με αυτή τη σύνοδο αν πειραματίζεστε με ψησίματα στην εξοχή.

[...]