Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις για τον Σεληνιακό μήνα από 02/10/2024 – 01/11/2024 για όλα τα ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις για τον σεληνιακό μήνα για όλα τα ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις για τον Σεληνιακό μήνα από 02/10/2024 – 01/11/2024 για όλα τα ζώδια

Η Κινέζικη αστρολογία βασίζεται στα 12 ζώδια του ζωδιακού της κύκλου, τον συνδυασμό των πέντε στοιχείων της (φωτιά, γη, μέταλλο, νερό, ξύλο) και το αρσενικό και θηλυκό στοιχείο, δηλαδή το Γιανγκ και το Γιν. Ο αστρολογικός μήνας στο Κινέζικο ωροσκόπιο ακολουθεί τις κινήσεις των ουρανίων σωμάτων στο Ηλιακό μας σύστημα και όχι το ημερολόγιο, γι’ αυτό ξεκινάει μετά από κάθε Νέα Σελήνη. Έτσι οι προβλέψεις ισχύουν από τις 02/10/2024, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, και διαρκούν έως την 1η  Νοεμβρίου 2024 που θα σχηματιστεί το επόμενο νέο φεγγάρι. Τόσο κατά την Κινέζικη αστρολογία όσο και για το συγγενικό με αυτή Φενγκ Σούι, όλοι γεννιούνται με συγκεκριμένα άστρα στον γενέθλιο χάρτη τους, τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ετών, μηνών και ημερών.

Αν δε γνωρίζετε το ζώδιό σας στην Κινέζικη Αστρολογία πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τις προβλέψεις της Κινέζικης αστρολογίας για τον Σεληνιακό μήνα Οκτωβρίου – Νοεμβρίου, δηλαδή από 02/10/2024 – 01/11/2024 για όλα τα ζώδια

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Και εις άλλα με… προσοχή στις ιώσεις

Αυτός ο μήνας ίσως να έχει κάποιες προκλήσεις για το ζώδιο των Αρουραίων. Ίσως να παρατηρήσετε ότι τα επίπεδα ενέργειας να μην είναι όσο ακμαία όσο θα θέλατε, λόγω της άφιξης του αστέρα της ασθένειας. Αυτό χρειάζεται μία προσπάθεια στο να μην εκθέτετε τον εαυτό σας σε περιττούς κινδύνους ή στρεσογόνες καταστάσεις και ίσως μία καλύτερη διαχείριση χρόνου και δυνάμεων από μέρους σας. Αλλά υπάρχουν καλά νέα στην καριέρα σας, με τα άστρα να υπόσχονται τύχη. Μη βασιστείτε όμως μόνο στις δικές σας δυνάμεις ώστε να μην κουραστείτε υπερβολικά. Αναζητήστε τη βοήθεια συνεργατών και με τη συμβολή τους θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε επιτυχώς τα έργα που υπάρχουν στην ατζέντα σας. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι να διατηρήσετε την ποιότητα αυτών που προσφέρετε και αυτό θα σας διασφαλίσει. επιτυχίες και οικονομικά κέρδη. Στον τομέα των αισθηματικών όλα προδιαγράφονται να πηγαίνουν μέλι – γάλα. Παρά τη γενικότερη ατονία, στον ερωτικό στίβο θα κερδίσετε έδαφος και θα έρθετε πιο κοντά με αυτούς που επιθυμείτε είτε πρόκειται για νέες γνωριμίες είτε για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΒΟΔΙ (ΒΟΥΒΑΛΟΣ)

Τύχη, αλλά φυλαχτείτε από τους ζηλιάρηδες

Ευχάριστες προοπτικές και ραγδαίες εξελίξεις σας περιμένουν αυτό τον μήνα. Το ζώδιο σας συνεχίζει να απολαμβάνει καλή τύχη καθώς το άστρο της αφθονίας είναι εδώ, φέρνοντας ευκαιρίες για απροσδόκητα κέρδη και εύνοια στα επαγγελματικά. Η δύναμη του σε συνδυασμό με αυτή του Ουράνιου άστρου θα ενισχύσει αυτή την τύχη και θα τη πολλαπλασιάσει. Με λίγη καλή θέληση από την πλευρά σας και με κάποιες έξυπνες κινήσεις τα αποτελέσματα μπορεί να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Όμως χρειάζεται και μια προσοχή καθώς μπορεί να γίνετε πιο ευάλωτοι σε εξωτερικές επιδράσεις, στα λόγια ή στην κακεντρέχεια άλλων. Η τύχη και τα επιτεύγματα σας μπορεί να προκαλέσουν τη ζήλια κάποιων για αυτό καλού κακού μην αφήνετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει, τουλάχιστον δημοσίως. Η κοινωνική σας ζωή προβλέπεται ενθουσιώδης, γι’ αυτό αν σας ενδιαφέρει να κάνετε νέες αισθηματικές γνωριμίες κινηθείτε με τόλμη και αποφασιστικότητα. Το ίδιο ισχύει αν θελήσετε να εξελίξετε τη σχέση σας καθώς και στα αισθηματικά σας η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΤΙΓΡΗΣ

Καλό(ς) μήνα(ς)

Ένας μήνας γεμάτος ευημερία σας περιμένει με το σχετικό αστέρι να φέρνει την αναγνώριση των ικανοτήτων ή της προσφοράς σας και σημαντική πρόοδο στις ασχολίες και στον λογαριασμό σας. Οι ευκαιρίες για δουλειές αλλά και καλοπέραση με τους εκλεκτούς της ζωής σας θα είναι άφθονες. Ωστόσο, προσέξτε να μη χάσετε την εστίαση σας μέσα στη δίνη των ευκαιριών. Η καλή τύχη θα είναι στο πλευρό σας όσον αφορά την καριέρα και το πορτοφόλι σας. Όμως, ίσως χρειαστεί να είστε σε μια επαγρύπνηση για άτομα που από φθόνο μπορεί να προσπαθήσουν να ανακόψουν την πρόοδό σας. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να είστε επίσης προνοητικοί στις συναλλαγές σας, γιατί μπορεί να σας πιάσει καταναλωτικό κρεσέντο. Αυτή η θετική ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει ιδιαίτερα εάν τη χρησιμοποιήσετε με σύνεση. Μείνετε συγκεντρωμένοι, διασφαλίζοντας ότι έχετε τους πιστούς συμμάχους σας στο πλευρό σας και τους ταραξίες «υπό επίβλεψη». Αγκαλιάστε και στον αισθηματικό τομέα τις θετικές ενέργειες αυτού του μήνα, αφήνοντας την καρδιά σας να σας δείξει τον δρόμο, καθώς το πάθος θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο το επόμενο διάστημα.

ΚΟΥΝΕΛΙ (ΛΑΓΟΣ)

Τα ευτυχέστερα

Αυτός ο μήνας θα κυλήσει ευχάριστα για το ζώδιο του Λαγού λόγω της αυξημένης γοητείας, της χάρης και της ρομαντικής ατμόσφαιρας που υπόσχεται ότι φέρνει μαζί του του το άστρο «άνθος της Ροδακινιάς». Μπορεί το αμέσως επόμενο διάστημα να κάνετε νέες σχέσεις, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να έχετε μια πιο έντονη και ευχάριστη κοινωνική ζωή. Επίσης σας επηρεάζει θετικά και το άστρο που ενισχύει τα ταλέντα έκφρασης και πνευματικών αναζητήσεων. Έτσι στην εργασία, αλλά και στην καθημερινότητα η δύναμη της πειθούς θα δουλεύει για εσάς, κάτι που θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε αρκετές καταστάσεις προς όφελος σας. Όσοι ασχολούνται με τη συγγραφή, τη μάθηση, τα βιβλία και τη λογοτεχνία θα έχουν περισσότερη έμπνευση και επιτυχίες. Στα αισθηματικά είναι ένα εξαιρετικό διάστημα να προσπαθήσετε να βελτιώσετε κάποιες σχέσεις που χρειάζονται τονωτικές ενέσεις συναισθήματος και πάθους. Η τύχη θα οδηγήσει επίδοξους θαυμαστές κοντά σε κάποιους εκπροσώπους του ζωδίου, κάνοντας τους αδέσμευτους ευτυχείς και τους δεσμευμένους να χρειαστεί να εξασκήσουν το πνεύμα αυτοσυγκράτησης που διαθέτουν. Πάντως θα είναι καλό να κρατήσετε όσο το δυνατόν σε μια απόσταση τα ερωτικά από την εργασία, προς αποφυγή επιπλοκών. Οι σπουδαστές του ζωδίου θα κερδίσουν τις εντυπώσεις αυτό τον μήνα και θα τα πάνε καλά.

ΔΡΑΚΟΣ

Πάρτε τα μέτρα σας

Αυτό τον Σεληνιακό μήνα είναι καλύτερο να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να ξεκινήσετε σημαντικά έργα, καθώς μπορεί να συναντήσετε κάποια εμπόδια. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και επικεντρωθείτε στο να κρατάτε τα πράγματα σε μια βασική ροή με τις καθημερινές υποχρεώσεις. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις, γι’ αυτό θα ήταν καλό να προσέχετε και να είστε προετοιμασμένοι ώστε να μειώσετε κάθε είδους ρίσκο. Υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσετε απώλειες αν δεν προσέξετε. Ευκαιρίες που μπορεί να φαίνονται ελπιδοφόρες με την πρώτη ματιά, μπορεί να έχουν ψιλά γράμματα που κρύβουν κάποιες όχι και τόσο ευχάριστες εκπλήξεις μακροπρόθεσμα. Η τύχη του ζωδίου σας κάνει ένα προσωρινό διάλειμμα με το αστέρι της ατυχίας να συννεφιάζει τον ουρανό του. Οι Δράκοι θα πρέπει να προσέχουν στις δουλειές, στις συναναστροφές τους, ακόμη και στον ελεύθερο χρόνο όταν ασχολούνται με το χόμπι τους, καθώς ελλοχεύουν οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά. Ωστόσο, αν είστε ελεύθεροι, θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες συναρπαστικές ερωτικές πιθανότητες στον ορίζοντα. Επίσης, νέες κοινωνικές γνωριμίες θα μπορούσαν να φέρουν απροσδόκητη χαρά και ευκαιρίες. Όμως να είστε προσεκτικοί με παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν με αγαπημένα πρόσωπα και να προσπαθήσετε να μην αφήνετε τις αρνητικές σας διαθέσεις να διαταράσσουν την προσωπική σας γαλήνη.

ΦΙΔΙ

Μην το ζορίσετε

Είναι ένας μήνας που θα πρέπει να προσέχετε και να κάνετε οικονομία δυνάμεων. Θέματα σχέσεων, εμπόδια και ασθένειες είναι πιθανό να προκύψουν λόγω της παρουσίας κάποιων σύνθετων αστεριών στο ζώδιο σας. Αντί να πιέζετε τις καταστάσεις, ίσως είναι καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ξεκουραστείτε, καθώς η επιπλέον προσπάθεια τώρα θα μπορούσε να οδηγήσει περισσότερο σε επιπλοκές παρά σε επιτυχίες. Παρά το ότι τα εμπόδια μπορεί να σας φαίνονται κάποιες φορές βουνά, μία θετική στάση μπορεί να σας βοηθήσει να βγάλετε αυτό τον σύνθετο για εσάς μήνα πιο εύκολα. Στον επαγγελματικό τομέα δώστε έμφαση στη συνεργασία, αλλά αποφύγετε να πάρετε μέρος σε διαφωνίες και λόγια. Να είστε ευέλικτοι και να αποφεύγετε πείσμα και θυμό στη δουλειά αλλά και στο σπίτι. Προσπαθήστε να διατηρήσετε θετικότητα στις σχέσεις σας και προσέχετε να μη θίξετε κάποιον με τα λόγια σας. Ακόμη αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και εστιάσετε στη διατήρηση ψυχραιμίας και εύρεσης λύσεων εάν έρθετε αντιμέτωποι με προβλήματα.

ΑΛΟΓΟ

Κερδίστε πόντους σε όλα τα μέτωπα

Πολλές θετικές προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιο σας τον Οκτώβριο για κινήσεις που θα ωφελήσουν την καριέρα σας. Αν επιθυμείτε μία προαγωγή ή ετοιμάζετε το βιογραφικό σας για κάποια δουλειά ή θέση που σας ενδιαφέρει θα έχετε την τύχη στο πλευρό σας. Το άστρο της «Νίκης» θα λάμψει για εσάς αυτό τον μήνα και θα σας κάνει να ξεχωρίζετε ενισχύοντας τις πιθανότητες επιτυχίας. Σε εργασιακές και προσωπικές επιδιώξεις, ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι έντονος, αλλά θα πρέπει να το δείτε ως κίνητρο για να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Ακόμα κι αν δεν έρθουν όλα όπως τα θέλετε, θα κερδίσετε ανεκτίμητη εμπειρία. Όμως, ίσως θα πρέπει να φυλαχτείτε από κάποιου είδους προδοσία ή από εξαπάτηση. Η τύχη σας είναι επίσης ισχυρή και στα οικονομικά και μπορεί τώρα να βελτιώσετε το εισόδημα σας. Αν έχετε γνωρίσει κάποιο άτομο που σας συναρπάζει μπορεί αυτό το διάστημα να προχωρήσετε τη σχέση σας, καθώς θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. Επίσης μπορεί να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να περάσετε καλά με το ταίρι σας, καθώς οι άλλοι δύσκολα θα μπορούν να αντισταθούν στην καλή σας διάθεση.

ΚΑΤΣΙΚΑ (ΠΡΟΒΑΤΟ)

Άγριες διαθέσεις

Δέχεστε την επιρροή του άστρου των διενέξεων και ίσως αυτό τον μήνα να έχετε λιγότερη υπομονή και περισσότερο εκνευρισμό, ο θυμός σας να φουντώνει πιο εύκολα και οι παρεξηγήσεις να δίνουν και να παίρνουν. Ακόμη και μικρές διαφωνίες θα μπορούσαν να ξεφύγουν και να οδηγήσουν σε μεγαλύτερους καβγάδες, σε ρήξεις, ακόμη και σε πιο μεγάλους μπελάδες αν δεν επικρατήσει η μετριοπάθεια και η λογική. Η διατήρηση των ισορροπιών στην εργασία και η πολιτική ίσων αποστάσεων ενδεχομένως να χρειαστεί διπλή προσπάθεια και προσοχή από μέρους σας. Αποφύγετε όσο μπορείτε τα κουτσομπολιά και προτιμήσετε να κρατήσετε μια ευγενική ουδετερότητα στις σχέσεις με συναδέλφους και άτομα κύρους. Προσπαθήστε να μην ξεκινήσετε κάτι σημαντικό ή την υπογραφή συμφωνιών κατά τη διάρκεια του Οκτώβρη, γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις. Μείνετε ήρεμοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποφύγετε τις περιττές αντιπαραθέσεις για να ξεπεράσετε με νηφαλιότητα και ασφάλεια αυτό το κάπως εύφλεκτο για εσάς διάστημα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Καλή τύχη, αλλά με ψυχραιμία

Αυτό τον μήνα αντιμετωπίζετε κάποιες ενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία σας. Θα είναι καλό να προσεγγίζετε τις καταστάσεις με σωφροσύνη, για να μειώσετε τις πιθανότητες αρνητικών συνεπειών, αλλά και τραυματισμών. Μπορεί να εκνευρίζεστε πιο εύκολα, διακινδυνεύοντας συγκρούσεις με τους γύρω σας, μερικές φορές ακόμη και με άτομα που δεν πρέπει. Είναι σημαντικό να παραμείνετε συγκρατημένοι και να σκεφτείτε καλά πριν αντιδράσετε με νεύρα. Προσπαθήστε να βασίζεστε περισσότερο στον εαυτό σας και να λειτουργείτε πιο αυτόνομα αυτό το διάστημα που μπορεί να είστε στην τσίτα. Αποφύγετε την κριτική και να λέτε σε άλλους τι να κάνουν. Προσπαθήστε να συμβιβαστείτε περισσότερο, είτε με κάποια γεγονότα είτε με τους ανθρώπους γύρω σας. Είναι ένας μήνας που μπορούν να υπάρξουν οικονομικά και αισθηματικά οφέλη, αλλά θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και ήρεμοι για να μην υποστείτε και κάποιες απώλειες.

ΚΟΚΟΡΑΣ (ΠΕΤΕΙΝΟΣ)

Μία χαρά

Τα πράγματα δείχνουν να έχουν εξαιρετικές προοπτικές για εσάς τον Οκτώβρη, αφού θα έχετε χρήματα, ευτυχία και καλή τύχη στη διάθεσή σας. Η διπλωματικότητα και οι οργανωτικές ικανότητες θα φανούν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις συνθήκες στο χώρο εργασίας. Ίσως μάλιστα σας ανατεθεί η επίβλεψη κάποιου έργου, λόγω των ηγετικών σας προσόντων. Η επιτυχία έρχεται πιο εύκολα τώρα και περισσότερες συζητήσεις και επαφές μπορεί να προσφέρουν μελλοντικά στην καριέρα σας. Η αισιοδοξία, η πρωτοβουλία και η συνεισφορά σας θα εκτιμηθούν. Είναι ένα ξεχωριστό διάστημα και για τις σχέσεις σας και ίσως να χρειαστεί μόνο να τολμήσετε περισσότερο για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι ενέργειες παραμένουν θετικές και για τους δεσμευμένους. Αυτό τον μήνα, η προσωπική σας μέριμνα θα είναι κυρίως η προστασία των κεκτημένων σας ενώ προσπαθείτε για περισσότερες επιτυχίες.

ΣΚΥΛΟΣ

Σε επιφυλακή

Αυτός ο μήνας φέρνει προκλήσεις, με το επερχόμενο αστέρι της προδοσίας να ρίχνει τη σκιά του προειδοποιώντας για κινδύνους ατυχημάτων, προδοσιών και απροσδόκητων εξόδων. Στην εργασία μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις και θέματα με τον ανταγωνισμό. Προσπαθήστε να είστε σε μια επιφυλακή και να έχετε κάποιες στρατηγικές που θα δυσκολέψουν τους αντιπάλους και θα διευκολύνουν εσάς. Προσέξτε επίσης τις ριψοκίνδυνες δραστηριότητες, τα χόμπι και τα αθλήματα, αλλά και τα αιχμηρά αντικείμενα, καθώς υπάρχει πιθανότητα τραυματισμών. Ενώ η αισθηματική σας τύχη είναι πολλά υποσχόμενη, οι ελεύθεροι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τις νέες γνωριμίες και οι δεσμευμένοι να φυλάγονται από τις απιστίες. Προστατέψτε επίσης όσο μπορείτε τις σχέσεις σας από παρεμβολές τρίτων. Η καλή επικοινωνία και η πίστη μεταξύ των συντρόφων είναι το καλύτερο αντίδοτο αυτό το διάστημα.

ΧΟΙΡΟΣ (ΚΑΠΡΟΣ)

Τα μάτια σας δεκατέσσερα

Αυτό τον μήνα να είστε σε μία επιφυλακή, ώστε να αποφύγετε απώλειες λόγω κλοπής, λαθών, αλλά και άλλων απρόοπτων καταστάσεων. Αποφύγετε υπογραφή νέων συμφωνιών, αλλά και την ενασχόληση με πράγματα τα οποία δεν γνωρίζετε καλά. Προσπαθήστε να μην εμπλέκεστε με σκιώδη πρόσωπα και να κυκλοφορείτε μόνοι σε κακόφημες περιοχές. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη διαχείριση οικονομικών, και καλό θα ήταν να είστε διακριτικοί στις δοσοληψίες σας, ιδιαίτερα σε δημόσιους χώρους. Εάν δεν είστε σίγουροι για μια συναλλαγή, πάρτε τον χρόνο σας και κάποια καλή συμβουλή από έμπιστο πρόσωπο. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να κινούνται προσεκτικά όταν πρόκειται για νέα ειδύλλια, καθώς είναι πιθανό τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται, και οι δεσμευμένοι να μην κάνουν πράγματα που θέτουν σε κίνδυνο τη σχέση τους. Φανείτε σωστοί, συγκροτημένοι και επιφυλακτικοί ώστε να ξεπεράσετε χωρίς προβλήματα αυτό το διάστημα.