Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις για τον Σεληνιακό μήνα από 03/09/2024 – 02/10/2024 για όλα τα ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις για τον σεληνιακό μήνα για όλα τα ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις για τον Σεληνιακό μήνα από 03/09/2024 – 02/10/2024 για όλα τα ζώδια

Η Κινέζικη αστρολογία βασίζεται στα 12 ζώδια του ζωδιακού της κύκλου, τον συνδυασμό των πέντε στοιχείων της (φωτιά, γη, μέταλλο, νερό, ξύλο) και το αρσενικό και θηλυκό στοιχείο, δηλαδή το Γιανγκ και το Γιν. Ο αστρολογικός μήνας στο Κινέζικο ωροσκόπιο ακολουθεί τις κινήσεις των ουρανίων σωμάτων στο Ηλιακό μας σύστημα και όχι το ημερολόγιο, γι’ αυτό ξεκινάει μετά από κάθε Νέα Σελήνη. Έτσι οι προβλέψεις ισχύουν από τις 03/09/2024, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, και διαρκούν έως τις 2 Οκτωβρίου 2024 που θα σχηματιστεί το επόμενο νέο φεγγάρι. Τόσο κατά την Κινέζικη αστρολογία όσο και για το συγγενικό με αυτή Φενγκ Σούι, όλοι γεννιούνται με συγκεκριμένα άστρα στον γενέθλιο χάρτη τους, τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ετών, μηνών και ημερών.

Αν δε γνωρίζετε το ζώδιό σας στην Κινέζικη Αστρολογία πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τις προβλέψεις της Κινέζικης αστρολογίας για τον Σεληνιακό μήνα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, δηλαδή από 03/09/2024 – 02/10/2024 για όλα τα ζώδια

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Δείξτε διπλωματία και τις ηγετικές σας ικανότητες

Το πώς θα κυλήσει ο Σεπτέμβριος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πώς θα διαχειριστείτε τις αντιδράσεις σας απέναντι σε πρόσωπα και γεγονότα. Με το επερχόμενο αστέρι Quarrelsome να διαταράσσει την καθημερινότητα σας, επιβάλλεται να δείξετε περισσότερο τακτ και διπλωματικότητα. Αυτή η ενέργεια σάς κάνει πιο οξύθυμους, αλλά και τους γύρω σας λιγότερο υπομονετικούς και συνεργάσιμους. Όμως ενώ συμβαίνει αυτό, υπάρχει μια θετική επιρροή που φέρνει τύχη σε θέματα ηγεσίας. Αυτό υποδηλώνει ότι ακόμα κι αν προκύψουν διαφωνίες μπορείτε να έχετε το πάνω χέρι, αλλά και η αναγνώριση της αξίας και της σοβαρότητας σας πιθανόν να σας δώσουν το προβάδισμα ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Ενώ μπορεί να υπάρξουν εμπόδια θα είναι διαχειρίσιμα, αρκεί να έχετε υπομονή και να επικεντρωθείτε στην ικανότητα σας να βρίσκετε λύσεις. Να είστε όμως προετοιμασμένοι για μία ανταγωνιστική ατμόσφαιρα. Προσπαθήστε να αποφεύγετε τα κουτσομπολιά και τις εντάσεις και κρατήστε μία θετική στάση. Προσπαθήστε επίσης να κρατήσετε ανάλαφρη την ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας, αναβάλλετε τις σημαντικές συζητήσεις και αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο μέχρι να περάσει αυτή η σύντομη επιρροή.

ΒΟΔΙ (ΒΟΥΒΑΛΟΣ)

Με τη Νίκη

Οι προδιαγραφές του Σεπτεμβρίου είναι για εσάς ιδιαίτερα ευνοϊκές και η πρόοδος σας φαίνεται να είναι σταθερή κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Εάν εστιάσετε στην καριέρα, στα οικονομικά και στις επενδύσεις σας, θα έχετε τις καλύτερες προοπτικές. Τα επίπεδα θετικής ενέργειας αυξάνονται υπό την επίδραση του Victory Star, σηματοδοτώντας μια πολλά υποσχόμενη περίοδο που ανοίγεται μπροστά σας. Να είστε σε επιφυλακή για ευκαιρίες που μπορεί να εμφανιστούν στον δρόμο σας και που εξυπηρετούν τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Ο πειραματισμός με νέους συνεργάτες και μεθόδους εργασίας, στρατηγικές πωλήσεων, αλλά και υλικά ή προγράμματα μπορεί να απογειώσει τις αποδόσεις, τη φήμη και τα κέρδη σας. Η δημιουργικότητα σας θα είναι κι αυτή στο φόρτε της, ιδιαίτερα εάν ασχολείστε με τις τέχνες. Οι άνθρωποι θα είναι πιο θετικοί μαζί σας και μπορεί να έχετε βοήθεια ή επαγγελματική καθοδήγηση από άτομα με πείρα και γνώσεις. Τα οικονομικά θα είναι καλά αυτόν τον μήνα. Ίσως μάλιστα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάποιες ακριβές αγορές που από καιρό επιθυμούσατε. Υπάρχουν επίσης κάποιες άλλες θετικές επιρροές που κάνουν αυτήν την περίοδο εξαιρετική για τους μαθητές, σπουδαστές και όσους σχετίζονται με ακαδημαϊκούς χώρους και την εκπαίδευση γενικότερα. Αυτό τον μήνα θα είστε σε μια ουδέτερη φάση για τα αισθηματικά σας, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου και άλλων προτεραιοτήτων αλλά, παρόλα αυτά, υπάρχουν καλές προοπτικές.

ΤΙΓΡΗΣ

Ευνοϊκές συνθήκες

Οι φιλόδοξοι Τίγρεις θα πρέπει να εστιάσουν τις προσπάθειες τους στο να τα πάνε καλύτερα, να προχωρήσουν περισσότερο και να σκαρφαλώσουν ψηλότερα στην κλίμακα της επιτυχίας αυτόν τον Σεπτέμβριο. Η τύχη σας βελτιώνεται με τη συμβολή του Victory Star και τις κοσμικές ενέργειες να ενισχύουν τόσο την καριέρα όσο και τις δημιουργικές σας ικανότητες. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αδράξετε ευκαιρίες και να κυνηγήσετε μεγάλους στόχους. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη θετική ατμόσφαιρα και ενισχύστε το ομαδικό πνεύμα γύρω σας για να μετατρέψετε τις ευκαιρίες σε επιτυχία. Μείνετε όμως μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές, αναγνωρίστε τη συνεισφορά των άλλων και αναλάβετε πρωτοβουλίες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την υποστήριξη που λαμβάνετε. Αν έχετε ηγετική θέση, αυτή είναι μία ευκαιρία να εμπνεύσετε και να καθοδηγήσετε την ομάδα σας, πάντα με γνώμονα την εμπειρία, τις γνώσεις και τη σοφία σας. Επίσης είναι μία καλή περίοδος για να διευρύνετε τις γνώσεις και την κατάρτιση σας. Οι σχέσεις σας θα επωφεληθούν από τον χρόνο και την προσπάθεια που είστε διατεθειμένοι να τους αφιερώσετε. Επικοινωνήστε πιο ανοιχτά με το σύντροφό σας, μοιραστείτε τα όνειρα, αλλά τους προβληματισμούς και τις καθημερινές σας αντιξοότητες, γιατί αυτή η αβίαστη επικοινωνία θα σας φέρει πιο κοντά σε ψυχικό επίπεδο και θα συσφίξει περισσότερο τους δεσμούς σας.

ΚΟΥΝΕΛΙ (ΛΑΓΟΣ)

Συννεφιές

Ο Σεπτέμβρης μπορεί να είναι ένας απαιτητικός μήνας για εσάς. Ίσως να χρειαστεί να υιοθετήσετε μία πιο συντηρητική προσέγγιση, να αποφύγετε τα ρίσκα, αλλά και να περιορίσετε τα έξοδα στα απολύτως αναγκαία. Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να χρειαστεί κάποια παραπάνω δουλειά και ίσως παρουσιαστούν εμπόδια που μπορεί να τεστάρουν τις αντοχές και τα αντανακλαστικά σας. Στον τομέα συνεργασιών τα πράγματα μπορεί να μην «τσουλάνε» όπως πριν ή να λείπουν άτομα και να πρέπει να βασιστείτε κυρίως στις δικές σας προσπάθειες. Μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων, οικονομικών, υγείας ή να έχετε μειωμένες αντοχές καθώς θα είστε υπό την επιρροή του Misfortune Star. Είναι καλύτερο να αναβάλλετε οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις για τον επόμενο μήνα που οι ενέργειες θα είναι πιο ευνοϊκές. Ευτυχώς, αυτές οι δυσκολίες είναι προσωρινές. Άλλωστε το ωροσκόπιο σας δείχνει πρόοδο και ευνοϊκές εξελίξεις αυτή τη χρονιά. Ωστόσο, είναι καλύτερο να διατηρήσετε ένα σχετικά χαμηλό προφίλ αυτόν τον μήνα. Εάν είστε σε σχέση προσπαθήστε να είστε προσιτοί, πιστοί, καλοπροαίρετοι και να προσφέρετε αγάπη. Βέβαια αυτό ισχύει τόσο για τα αγαπημένα πρόσωπα όσο και για τον εαυτό σας. Έτσι μπορείτε να κρατήσετε τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένα και ασφαλή. Χρησιμοποιήστε αυτό το σύνθετο διάστημα για να δώσετε προτεραιότητα στην εσωτερική και εξωτερική σας εξέλιξη, αλλά και σε περισσότερη αυτοφροντίδα.

ΔΡΑΚΟΣ

Θα έχετε καθοδήγηση

Οι Δράκοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτόν τον εξαιρετικό για το ζώδιο τους μήνα, που θα υπάρχει υποστήριξη κι ευνοϊκές προοπτικές σε όλα τα μέτωπα. Με τη βοήθεια του Ηeaven Star θα έχετε μία καλή περίοδο με ανοιχτούς δρόμους μπροστά σας για να χαράξετε την πορεία σας. Ίσως τώρα το όραμα σας αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά και να γίνεται πιο ξεκάθαρο μέρα με τη μέρα. Παράλληλα, κάποιες νέες συνθήκες και δεδομένα ίσως σας βοηθήσουν, κάνοντας αυτό το διάστημα ιδανικό για να βάλετε σε εφαρμογή πρωτοποριακές και έξυπνες ιδέες που θα φέρουν ανάπτυξη στην εργασία και στα οικονομικά σας. Όπως και να έχει, η τύχη σας βελτιώνεται καθώς μπορείτε τώρα να ξεπεράσετε εμπόδια με περισσότερη αυτοπεποίθηση και να ολοκληρώσετε τα έργα σας με περισσότερη επιτυχία. Η αναγνώριση για τις προσπάθειές σας είναι επικείμενη και για κάποιους από εσάς μπορεί να επιφυλάσσει μια επαγγελματική ανέλιξη ή κάποια επιπλέον χρήματα. Αυτόν τον μήνα μπορείτε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, γι’ αυτό ακούστε το και τολμήστε. Πιθανότατα θα έχετε θετικές εξελίξεις και στα αισθηματικά, καθώς υπάρχει πιθανότητα για νέα ξεκινήματα στον έρωτα. Το πάθος δεν θα λείψει από τη ζωή σας είτε πρόκειται για κάτι καινούριο είτε για να ζήσετε ξεχωριστές στιγμές με τον σύντροφό σας. Αυτό το διάστημα θα είναι για εσάς μία περίοδος πολύ πιο ευχάριστη και παραγωγική.

ΦΙΔΙ

Ανανεωμένοι

Αυτός ο μήνας θα είναι ιδανικός για να υλοποιήσετε φιλόδοξα σχέδια, καθώς σας περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις και θα έχετε επιπλέον ενεργητικότητα. Η διάθεση και η υγεία σας θα είναι βελτιωμένες. Μια ευκαιρία σταδιοδρομίας θα μπορούσε να προκύψει από μια απρόσμενη πηγή. Οι άλλοι δεν θα μπορούν παρά να αναγνωρίσουν το ταλέντο σας στο να ανακαλύπτετε νέες πηγές εσόδων και να δημιουργείτε ή να αξιοποιείτε χρήσιμες γνωριμίες και επαφές. Θα βιώσετε αρμονία στη δουλειά και θα τα πάτε περίφημα με πελάτες και ανωτέρους. Μάλιστα μπορείτε να ωφεληθείτε από την υποστήριξη ισχυρών ατόμων που διαθέτουν κύρος και επιρροή. Είναι επίσης μια ιδανική συγκυρία για να επενδύσετε σε μια νέα επιχείρηση, σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες ή σε κάποιο άνοιγμα στη δουλειά σας. Ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός και για να εστιάσετε στη δημιουργία καλύτερων σχέσεων τόσο με φίλους όσο και με οικογένεια και συντρόφους. Κάντε την προσπάθεια να έρθετε πιο κοντά ιδιαίτερα με όσους έχετε απομακρυνθεί, αλλά και με νέα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Αυτό όχι μόνο θα εμπλουτίσει την κοινωνική σας ζωή, αλλά και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα υποστηρικτικό δίκτυο που θα μπορούσε να έχει προεκτάσεις και στην αισθηματική σας ζωή ή την επαγγελματική σας εξέλιξη. Η ενίσχυση αυτών των δεσμών τώρα, θα αποδώσει καρπούς στο μέλλον, ειδικά όταν η ομαδική εργασία και η συνεργασία θα σας είναι απαραίτητες.

ΑΛΟΓΟ

Με μέτρο

Ο Σεπτέμβριος μπορεί να φέρει οικονομικές επιτυχίες και απρόσμενα κέρδη που θα έρθουν μέσω της καριέρας κι επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Είναι ένα διάστημα αναγνώρισης και ανταμοιβών, όμως προσπαθήστε να κρατήσετε υπό κάποιο έλεγχο τις φιλοδοξίες σας, λαμβάνοντας υπόψιν και τις φυσικές σας αντοχές. Το Illness Star αυτόν τον μήνα αποδυναμώνει την ενέργεια του ζωδίου σας και χρειάζεται να είστε προνοητικοί σε αυτόν τον τομέα και να προσέχετε. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και να μειώσετε όσο μπορείτε τις ανθυγιεινές συνήθειες. Αφιερώστε χρόνο για περισσότερη άσκηση που ανανεώνει το σώμα αλλά και το πνεύμα, και που μπορεί να αναπληρώσει επιτυχώς και τα επίπεδα της ευεξίας σας. Το να διαχειριστείτε τις εργασιακές και τις προσωπικές απαιτήσεις που θα προκύψουν με σωστό τρόπο θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Μοιραστείτε τη δουλειά αλλά και τις επιτυχίες σας με τους συνεργάτες σας, ώστε να υπάρχει αρμονία. Ίσως θα είναι καλό να ενισχύσετε συνεργασίες ή το δυναμικό της δουλειάς σας ώστε να εκμεταλλευτείτε τη θετική επιρροή. Παράλληλα προσπαθήστε και να αποφύγετε γκρίνιες και δυσαρέσκειες, ώστε να διατηρήσετε την ηρεμία στο περιβάλλον σας. Στον έρωτα αφιερώστε χρόνο για να γνωρίσετε καλύτερα πιθανούς συντρόφους, καθώς αυτό το διάστημα ευνοεί τις νέες σχέσεις. Όμως, μην ξεχνάτε να δίνετε προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή έναντι της εργασίας.

ΚΑΤΣΙΚΑ (ΠΡΟΒΑΤΟ)

Συναδελφική αλληλεγγύη

Η τύχη σας αυτό τον μήνα παίρνει μια θετική στροφή, καθώς ευνοϊκά αστέρια ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο σας. Η ενέργεια τους τονώνει την απήχηση και τη δημοφιλία, κάνοντας σας πιο αρεστούς κι επιτυχημένος στον τομέα των συνεργασιών. Είναι ιδανικό διάστημα για να δημιουργήσετε καινούριες σχέσεις και να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Μία παραγωγική και ικανοποιητική περίοδος ξεκινάει, κατά την οποία καλείστε να ενισχύσετε τις σχέσεις με συναδέλφους, καθώς και να χτίσετε ένα θετικό προφίλ στην εργασία σας. Το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι αλλά και η γνώμη τους για εσάς και τη δουλειά σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας. Η ικανότητά σας να ηγείστε και να εμπνέετε τους άλλους θα μετρήσει ως ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Στον έρωτα οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες και οι δεσμευμένοι έχουν τη δυνατότητα να εμβαθύνουν τις σχέσεις τους ή να προχωρήσουν τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Εάν υπήρξαν κάποιες διαφωνίες στο παρελθόν με τον σύντροφό σας, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε κοινό έδαφος και να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Πίσω στα θρανία

Η δημιουργικότητα και η ευφυΐα σας ενισχύονται τον Σεπτέμβριο μαζί με τη γοητεία σας, χάρη στη συμβολή των άστρων. Αυτή είναι μια εξαιρετική συγκυρία για όλους και ιδιαίτερα για τους μαθητές και τους σπουδαστές του ζωδίου που ξεκινούν τώρα τα μαθήματα τους, αλλά και τη δικτύωση και δημιουργία νέων κοινωνικών επαφών. Θα έχετε το κίνητρο αλλά και την αποφασιστικότητα να προσπαθήσετε, να εργαστείτε σκληρά και να διακριθείτε. Συνεχίστε να είστε ανοιχτοί με τα άτομα που γνωρίζετε αυτή την περίοδο. Η βοήθειά και η συμβολή τους μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας και να κάνουν τη διαφορά στην εξέλιξη σας. Μείνετε ανοιχτοί στην καθοδήγησή ατόμων που έχουν περισσότερες γνώσεις στα θέματα που σας ενδιαφέρουν και να είστε έτοιμοι να προσαρμόσετε με ευελιξία τις στρατηγικές σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Μείνετε σε επιφυλακή για ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν. Το ίδιο ισχύει και στην ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό να έχετε επίγνωση αυτής της δυναμικής. Μπορείτε να τη διοχετεύσετε για να βρείτε ή να διατηρήσετε την αληθινή αγάπη εάν το επιθυμείτε, ή μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να εξερευνήσετε τον κόσμο και τον εαυτό σας μέσα από αυτές τις εμπειρίες.

ΚΟΚΟΡΑΣ (ΠΕΤΕΙΝΟΣ)

Όλα στον υπερθετικό

Δεδομένου ότι ο Σεπτέμβριος θεωρείται ως ο μήνας του Πετεινού, αυτό το ζώδιο θα έχει την αυτοπεποίθηση και το κίνητρο να αισθάνεται τώρα πιο δυνατό και έτοιμο για όλα. Αυτός ο μήνας σας φέρνει ευκαιρίες για χαλάρωση και αναψυχή, προσφέροντας ένα απαραίτητο διάλειμμα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να παραμείνετε ισορροπημένοι και να μην παρασυρθείτε από υπερβολικό ενθουσιασμό. Τα σχέδια σας μπορεί τώρα να αρχίζουν να υλοποιούνται αλλά και να αποδίδουν. Είναι επίσης μία ιδιαίτερα αποδοτική περίοδος για επενδύσεις και ιδανική για προσπάθειες στο επαγγελματικό μέτωπο που θα φέρουν επιτυχίες κι εξελίξεις. Τα καλά μπορεί να έρχονται εύκολα, αλλά μην παρασυρθείτε καθώς η γενικότερη αφθονία εμπεριέχει και κάποιο κίνδυνο. Κάντε μια προσπάθεια να φρενάρετε τον εαυτό σας από τυχόν υπερβολές πριν τα πράγματα ξεφύγουν. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις παρορμητικές αποφάσεις. Η μετριοπάθεια είναι απαραίτητη για να απολαμβάνετε αυτά που θέλετε, ενώ παράλληλα θα φροντίζετε για τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την περίοδο για να επαναφορτιστείτε ώστε να είστε έτοιμοι για τις πολυάσχολες μέρες που έρχονται. Υπάρχουν ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιηθούν, αλλά δεν είναι και η ώρα να εκβιάσετε όλες τις εξελίξεις. Μπορεί να έχετε την επιθυμία να εξερευνήσετε νέες γνωριμίες αλλά και παράνομες σχέσεις. Επίσης μπορεί αυτό τον μήνα να προβάλλετε με περισσότερο πείσμα τις απόψεις σας, κάτι που θα μπορούσε να κάνει τα αγαπημένα σας πρόσωπα να αισθανθούν άσχημα ή τουλάχιστον άβολα.

ΣΚΥΛΟΣ

Βάλτε ταχύτητα

Το αστέρι της Αφθονίας σάς επισκέπτεται τον Σεπτέμβρη φέρνοντας περισσότερα χρήματα, αγαθά, επιτυχία και ευτυχία, αλλά επειδή η δύναμη του εξασθενεί στη θέση που βρίσκεται, φροντίστε να το ενεργοποιήσετε και να κρατήσετε τον διακόπτη αναμμένο για να επωφεληθείτε. Θα νιώσετε ότι αυτή δεν είναι μόνο μια εποχή πληρότητας, αλλά και εποχή ανανέωσης και περισσότερης γοητείας. Θα επιθυμείτε να κάνετε καινούρια πράγματα το επόμενο διάστημα, και ίσως είστε επίσης αρκετά σίγουροι ότι μπορείτε να κάνετε τη χαρά να διαρκέσει μόνο και μόνο πιστεύοντας σε αυτήν. Κάπως έτσι μπορεί να ενεργοποιηθεί η θετική εμπειρία σας και ίσως είναι ο τρόπος να την ενισχύσετε. Οι προσπάθειές σας δεν θα καθυστερήσουν να αποδώσουν καρπούς, κάτι που θα κάνει θαύματα στην αυτοπεποίθησή σας. Όταν η τύχη σας είναι τόσο καλή, δεν πρέπει να αφήνετε τον χρόνο να περνάει άσκοπα ούτε να χαλαρώνετε. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την περίοδο και να είστε τολμηροί με αυτά που αναλαμβάνετε. Όλα θα είναι προς όφελός σας, οπότε μην έχετε δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Προσπαθήστε να ενσωματώσετε πιο υγιεινές επιλογές στα γεύματά σας για να ενισχύσετε τη συνολική σας ζωτικότητα. Το πνευματικό και το φυσικό σώμα σας είναι αλληλένδετα, επομένως οι καλές επιλογές σας επηρεάζουν και τα δύο. Η αισθηματική σας ζωή θα επωφεληθεί από τη θετική ενέργεια και μπορείτε να μοιραστείτε απολαυστικές στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΧΟΙΡΟΣ (ΚΑΠΡΟΣ)

Πλούσια τα ελέη

Η τύχη σας για τον Σεπτέμβρη συνεχίζει να έχει ανοδική πορεία με το Prosperity Star να σας χαρίζει την εύνοια του. Θα έχετε περισσότερη ζωτικότητα, εξαιρετικές οικονομικές προοπτικές και αρμονικές σχέσεις σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Ό,τι κι αν επιλέξετε να υποστηρίξετε και να προωθήσετε πιθανότατα θα έχει θετικά αποτελέσματα και θα φέρει κέρδη στο πορτοφόλι σας. Έχετε την ευκαιρία να πετύχετε τους στόχους σας νωρίτερα από το αναμενόμενο και με λιγότερη προσπάθεια. Προχωρήστε με σταθερά βήματα τα σχέδια που έχετε. Αλλά μη γίνετε υπεραισιόδοξοι ούτε αλαζόνες με την καλή σας τύχη. Διατηρήστε ανοιχτό μυαλό και ακούστε τις γνώμες των άλλων. Θυμηθείτε, εάν τα πάτε καλά, να δώσετε τα εύσημα εκεί που πρέπει, να κάνετε μια ανταποδοτική κίνηση στο άτομο ή στους συναδέλφους που βοήθησαν ή μια πράξη αλληλεγγύης, διότι το καλό πρέπει να αναγνωρίζεται και να κυκλοφορεί. Ίσως αισθανθείτε έντονη έλξη προς ένα νέο άτομο που θα γνωρίσετε και να θελήσετε άμεσα να δημιουργήσετε έναν ερωτικό δεσμό. Αφήστε τις σχέσεις σας να εξελιχθούν στην ώρα τους χωρίς να τις φορτίζετε με τις προσδοκίες σας. Ίσως αν βρείτε την υπομονή να εκπλαγείτε ευχάριστα με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα από μόνα τους.