Ο αστεροειδής Ήρα εισέρχεται στον Ζυγό στις 09/08/2024 και κάνει τονωτικές ενέσεις στις σχέσεις μας. Ποιοι θα ευνοηθούν;

Ο αστεροειδής Ήρα εισέρχεται στον Ζυγό στις 09/08/2024 και κάνει τονωτικές ενέσεις στις σχέσεις μας. Ποιοι θα ευνοηθούν;

Ο αστεροειδής Ήρα εισέρχεται στον Ζυγό στις 09/08/2024 και κάνει τονωτικές ενέσεις στις σχέσεις μας. Ποιοι θα ευνοηθούν;

Η Ήρα, ο αστεροειδής του γάμου και της δέσμευσης, θα μετακινηθεί από το ζώδιο της Παρθένου στον Ζυγό, στις 9 Αυγούστου 2024, σε ένα ζώδιο που έχει και αυτό τις ανάλογες ιδιότητες και θα μείνει σε αυτή τη θέση έως τις 3 Νοεμβρίου 2024, που θα περάσει στο Σκορπιό, πυροδοτώντας μια συλλογική έμφαση στις σχέσεις.

Σύμφωνα με την αστρολογία, η Ήρα, συνδέεται με τις σοβαρές σχέσεις, τις συνεργασίες και την ισορροπία δυνάμεων που δημιουργούνται σε αυτές.

Άλλωστε ο αστεροειδής πήρε το όνομα του από τη θεά της Ελληνικής μυθολογίας και σύζυγο του Διός Ήρα, η οποία λατρευόταν ως προστάτιδα του γάμου τόσο από τους Έλληνες όσο και από τους Ρωμαίους.

Όταν η Ήρα βρίσκεται στον Ζυγό, δημιουργείται μια έντονη επιθυμία για βρει κάποιος τον άνθρωπο με τον οποίο επιθυμεί και μπορεί να μοιραστεί τη ζωή του. Θέλει επίσης να αισθανθεί ότι υπάρχει αρμονία, δικαιοσύνη και ισότητα στις σχέσεις του.

Οι άνθρωποι μπορεί να αναζητούν τώρα περισσότερη αμοιβαιότητα και συνεργασία και μπορεί να επιδιώκουν περισσότερη ισορροπία, σεβασμό και κατανόηση. Μπορεί επίσης να έλκονται από σχέσεις και συνεργασίες που εμπεριέχουν περισσότερη γοητεία, ομορφιά, κοινωνικότητα, φλερτ, το καλλιτεχνικό ή το διπλωματικό στοιχείο, καθώς ο Ζυγός συνδέεται με αυτές τις ιδιότητες.

Οι προτάσεις γάμου που γίνονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πιθανότατα θα  είναι πολλαπλάσιες και θα φέρουν ευτυχία στις ζωές αυτών των ατόμων, αρκεί να υπάρχουν αγνές και καθαρές προθέσεις. Με την Ήρα στον Ζυγό, η υστεροβουλία και η ανεντιμότητα στις αισθηματικές σχέσεις αργά ή γρήγορα θα έρθουν στην επιφάνεια, ενώ όσοι είναι πραγματικά αφοσιωμένοι και ειλικρινείς θα ανταμειφθούν με υγιείς δεσμούς που αντέχουν στον χρόνο.

Πολλοί θα είναι εκείνοι που θα δημιουργήσουν μια βαθιά σχέση με έναν σύντροφο που θα τους γοητεύσει και θα τους εμπνεύσει, και θα αγαπήσουν δυνατά αυτό το άτομο που τους φέρεται με ευγένεια, που δεν ξεχνάει να τους δείχνει αγάπη και που είναι διαλλακτικό.

Πολλοί επίσης θα ερωτευτούν ξαφνικά, με κάποιον που κάνει τον κόσμο γύρω τους να φαίνεται πιο φωτεινός, που μιλάει στην ψυχή τους και που αναγνωρίζει και εκτιμά την εσωτερική ομορφιά που κρύβεται μέσα τους.

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση της Ήρας στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει ότι οι συνεργασίες θα είναι ευημερούσες και ότι η προσωπική σας ζωή θα είναι γεμάτη αγάπη, παρά τις όποιες προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Θα ήταν όμως φρόνιμο να αποφύγετε τις συγκρούσεις στις σχέσεις σας και να είστε πιο συνεργάσιμοι. Το προσωπικό σας προφίλ έχει την τάση λόγω της ανταγωνιστικής εύφλεκτης φύσης σας να έχει σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις και ιδιαίτερα με το άτομο που έχετε στο πλευρό σας. Όμως με τη θετική αυτή επιρροή, η  αγάπη και η εκτίμηση για τα συναισθήματα του άλλου, θα είναι ορατή και από τις δύο πλευρές ακόμη και όταν υπάρχουν περιστασιακές διαφωνίες.

Η διέλευση αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για τον έγγαμο βίο σας, η αγάπη και η ζεστασιά στη σχέση σας θα ενισχυθούν και μπορεί να έχετε την ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Ο Ήρα στον Ζυγό δίνει μεγάλη έμφαση στη δικαιοσύνη και την ισότητα στην ερωτική και οικογενειακή δυναμική. Θα πρέπει να κάνετε προσαρμογές μεταξύ σας με αμοιβαίες παραχωρήσεις, να έχετε καλή επικοινωνία ώστε να ξεκαθαρίσετε τις όποιες αμφιβολίες σας και να επιλύσετε θέματα που μπορεί να υπάρχουν, με προσοχή και σύνεση. Κάποιοι Κριοί που είναι ελεύθεροι μπορούν να βρουν σε αυτό το διάστημα το κατάλληλο ταίρι και εκείνοι που είναι ήδη σε σχέση θα είναι πιο πρόθυμοι να παντρευτούν και μπορεί να  οριστικοποιήσουν την ημερομηνία του γάμου τους, ή να επιλέξουν να κάνουν το μεγάλο βήμα.

ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση της Ήρας από το ζώδιο σας εντείνει την γοητεία και το μαγνητισμό σας, που αποκτά τώρα μια πιο ραφιναρισμένη και γοητευτική ποιότητα. Είναι η λεπτή ισορροπία της διάθεσης και της προσωπικής σαγήνης που θα ελκύει περισσότερο τους άλλους και θα φέρει μια αίσθηση φινέτσας και αρμονίας στις συναναστροφές σας. Έτσι, με αυτόν τον ακαταμάχητο τρόπο επικοινωνίας, τα λόγια και τα έργα σας δημιουργούν τις καλύτερες προοπτικές αλλά και μια επιπλέον φόρτιση στις σχέσεις σας σε δεδομένες στιγμές, που θα πρέπει να προσέχετε.

Η υγεία και η ηρεμία σας, ψυχική και σωματική θα πρέπει να είναι πάντα στις προτεραιότητες σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, και θα είναι ωφέλιμο για εσάς να υιοθετήσετε καλές συνήθειες για τη διατήρηση τους. Τα επαγγελματικά σας εγχειρήματα θα ωφελήσουν την καριέρα σας και θα φέρουν αναγνώριση με προοπτικές κέρδους. Θα χρειαστεί όμως προσοχή με τους επαγγελματικούς αντιπάλους σας. Οι γνωριμίες θα είναι καθοριστικής σημασίας το επόμενο διάστημα για τη σύναψη σημαντικών ερωτικών σχέσεων και όσοι έχουν ήδη διανύσει αυτό το στάδιο, θα έχουν την ευκαιρία αν το θελήσουν να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο δέσμευσης. Η διέλευση της Ήρας στον Ζυγό είναι γόνιμη για όλες τις σχέσεις, αλλά χρειάζεται καλοσύνη και λεπτότητα καθώς κάθε είδους αγένεια και εγωκεντρική συμπεριφορά μπορεί να βλάψει την εικόνα σας και την πορεία ακόμη και των πιο σοβαρών σχέσεων. Μην ξεχνάτε επίσης ότι η αγάπη ξεκινά από τον εαυτό και για αυτό πρέπει να πιστεύετε στην αξία σας, να μην καταπιέζετε τις επιθυμίες σας και να συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας με την ίδια τρυφερότητα που προσφέρετε και στους άλλους. Αυτή η αγάπη θα λειτουργήσει ως φάρος, που θα φέρει κοντά σας όλα εκείνα που είναι απαραίτητα για την ευτυχία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια εποχή αυξημένων συναισθημάτων, εμπνευσμένης δημιουργικότητας και βαθιάς εκτίμησης για τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σας. Καθώς η Ήρα θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού, οι προσωπικές σχέσεις θα είναι πιο εγκάρδιες αλλά θα απαιτήσουν και  περισσότερη κατανόηση και πρακτική αντιμετώπιση για την αποφυγή συγκρούσεων. Ο συμβιβασμός είναι μια θεμελιώδης και ουσιαστική πτυχή των σχέσεων, με την παρουσία αυτής της διέλευσης. Οι επιτυχημένες σχέσεις, ο γάμος και συνεργασίες απαιτούν ισοδύναμη  προσπάθεια, και πρέπει και οι δύο πλευρές να είναι πρόθυμες να συναντήσουν τον σύντροφό τους στα μισά του δρόμου, για να διατηρήσουν την αρμονία και την ισορροπία στην κοινή τους πορεία. Όμως, είναι επίσης σημαντικό να επιτύχουν τη χρυσή τομή μεταξύ του συμβιβασμού και της διεκδίκησης των αναγκών και των ορίων τους.

Το επαγγελματικά σας μπορεί να έχουν εύνοια αν εργάζεστε από το σπίτι. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με τους συναδέλφους/συνεργάτες σας, ίσως λόγω έλλειψης συντονισμού. Η υπομονή θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος σας για να αντιμετωπίσετε τυχόν αντιφατικές καταστάσεις. Οι προσωπικές σας σχέσεις και ο γάμος θα είναι προτεραιότητα σας αλλά μπορεί κάποιες στιγμές να στερούνται αμοιβαίας κατανόησης και να υπάρχουν κάποιες συγκρούσεις για ασήμαντα ζητήματα. Είναι σημαντικό να αναπτύξετε μια πιο διπλωματική προσέγγιση στο εσωτερικό μέτωπο, για να διατηρήσετε την οικιακή σας ειρήνη και ευημερία.

Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορεί να ετοιμάζουν αυτό το διάστημα πυρετωδώς με το ταίρι τους το σπίτι των ονείρων τους, προκειμένου να μείνουν μαζί, ή να δημιουργήσουν οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για το διάστημα που η Ήρα θα διελαύνει στο ζώδιο του Ζυγού, υπάρχουν θετικές προοπτικές για την καριέρα, κέρδη από τις συνεργασίες στο επαγγελματικό μέτωπο, και οι προσωπικές σχέσεις θα είναι πιο θερμές. Βέβαια θα χρειαστεί να επιδείξετε την αναγκαία διπλωματία   τόσο με τους αγαπημένους όσο και με τους αντιπάλους σας, τις στιγμές που τα πνεύματα μπορεί να είναι πιο οξυμένα. Επίσης να είστε πρόθυμοι να βάλετε τα όρια σας όταν και εσείς αισθάνεστε ήρεμοι και έτοιμοι για μία καλή διαπραγμάτευση.

Το επαγγελματικό σας γόητρο αναμένεται να αυξηθεί και αυτό θα ανεβάσει τον πήχη των επιλογών σας σε πολλά άλλα πεδία.

Θα μπορέσετε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους με τις προσπάθειές σας  αλλά και την υποστήριξη και συμβολή των συνεργατών σας. Απαιτείται όμως επαγρύπνηση  καθώς λάθος λέξεις και συμπεριφορές μπορεί να μετατρέψουν τους συναδέλφους σε αντιπάλους, που μπορεί να εναντιωθούν στις προσπάθειές σας. Η αισθηματική σας ζωή θα έχει περισσότερη ικανοποίηση και αρμονία. Είτε βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια δέσμευση είτε έχετε κάποιες νέες και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες, θα υπάρχει μια νότα γοητείας στην ερωτική σας ζωή. Με το ταίρι σας μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αγορές που θα προσθέσουν άνεση και θα δώσουν περισσότερη ευκολία στη ζωή σας, όπως ένα καινούργιο αυτοκίνητο ή να κάνετε κάποιες βελτιώσεις στο σπίτι σας. Επίσης μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για να εκπληρώσετε κάποιες επιθυμίες των αγαπημένων σας η για να τους προσφέρετε όμορφα πράγματα.

Το να περιβάλλετε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους σας με κάποια πράγματα που αντανακλούν τις αισθητικές σας ευαισθησίες δημιουργεί ένα περιβάλλον που ανεβάζει το πνεύμα σας. Είναι σαν να εμπλουτίζετε τη ζωή σας με μια δόση θετικής ενέργειας, καθώς υπενθυμίζετε στον εαυτό σας την ομορφιά και την αγάπη που υπάρχει μέσα όσο και γύρω σας.

Θα έχετε αμοιβαία κατανόηση, ειρήνη και αρμονία στις σχέσεις ιδιαίτερα λόγω της δικής σας αφοσίωσης.

Οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσουν ή να ενώσουν τις ζωές τους αυτό το διάστημα με κάποιο άτομο που έχει οικονομική, επαγγελματική ή κοινωνική επιφάνεια.