Αστάθειες, ξαφνικές αλλαγές και παρατράγουδα για 4 ζώδια την εβδομάδα 29/07/2024 – 04/08/2024

Αστάθειες, ξαφνικές αλλαγές και παρατράγουδα για 4 ζώδια την εβδομάδα 29/07/2024 - 04/08/2024

Αστάθειες, ξαφνικές αλλαγές και παρατράγουδα για 4 ζώδια την εβδομάδα 29/07/2024 – 04/08/2024

Με το ένα πόδι στον Ιούλιο και το άλλο στον Αύγουστο έρχεται η εβδομάδα που ξεκινά με μια όμορφη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Χείρωνα την Τρίτη, η οποία είναι εξαιρετικά βοηθητική για τον τομέα του έρωτα και των σχέσεων και μας καλεί να γιατρέψουμε τις πληγές του παρελθόντος. Θα διαβάσετε άλλωστε την ανάλυση της στις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας. Όμως η εβδομάδα απέχει από το να χαρακτηριστεί μια ήπια και ήρεμη εβδομάδα. Βλέπετε ο Αύγουστος μπαίνει δυναμικά με μια όψη που έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα, καθώς η Αφροδίτη από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 02/08/2024 δημιουργώντας αστάθεια, αποστάσεις στις σχέσεις ενώ μπορεί να υπάρχει τάση για ξαφνικούς χωρισμούς ή επανασυνδέσεις. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαήμερου οι αποδέκτες της όψης αυτής που κυριαρχεί μέσα στην εβδομάδα. Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον πύρινο Λέοντα ο εγωισμός μπαίνει σε πρώτο πλάνο και με την κόντρα προς τον Ουρανό τα νεύρα δύσκολα ελέγχονται, γι’ αυτό αποφύγετε άτομα τα οποία συμπεριφέρονται προκλητικά και μην μπαίνετε σε συζητήσεις με θερμοκέφαλους τύπους, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε και στο δρόμο. Την Κυριακή σχηματίζεται η νέα Σελήνη του Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτή η νέα Σελήνη σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με τον Άρη και τον Δία που βρίσκονται στους Διδύμους και ξεχωρίζουν με τη λάμψη τους στον νυχτερινό ουρανό. Για πολλούς ξεκινά μια περίοδος που θα θέλουν να κάνουν λιγότερα και να απολαύσουν κάποιες μέρες διακοπών και ξενοιασιάς. Η νέα αυτή Σελήνη μολονότι μπορεί πάλι να δημιουργήσει μια δύσκολη επικαιρότητα με απρόοπτα, κλυδωνισμούς σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, έξαρση μετεωρολογικών ή γεωλογικών φαινομένων παγκοσμίως, φέρει και το στοιχείο της δημιουργίας σε προσωπικό επίπεδο. Είναι η στιγμή να κάνετε τα νέα σχέδια σας που θα υλοποιήσετε στο επόμενο εξάμηνο. Όμως δεν είναι η στιγμή της δράσης καθώς μια μέρα μετά τη Δευτέρα 05/08/2024 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και θα μας κόψει τη φόρα.  Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα χωρίς ανάδρομο Ερμή μολονότι βρίσκεται ήδη στη σκιά της ανάδρομης πορείας του από τα μέσα Ιουλίου και έχει δημιουργήσει ήδη αρκετά ευτράπελα και αναποδιές.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα σας παιδέψει λίγο καθώς κυριαρχεί το τετράγωνο του κυβερνήτη του ζωδίου σας, της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Ουρανό και στο τέλος της η νέα Σελήνη του Αυγούστου σε ένα κόντρα ζώδιο προς το δικό σας. Καθώς λοιπόν η Αφροδίτη από τον τομέα της προσωπικής σας ζωής και της οικογένειας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό μέσα στην εβδομάδα, οι απαιτήσεις και οι εντάσεις έρχονται από όλα τα μέτωπα για να τις αντιμετωπίσετε. Μπορεί να είναι η εβδομάδα προετοιμασίας για να φύγετε διακοπές και γι’ αυτό να έχετε τρέξιμο ώστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να είστε πιο ξένοιαστοι τις επόμενες εβδομάδες του Αυγούστου. Από την άλλη μπορεί κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας να ξεπερνά τα όρια, προσπαθώντας να ανακατευτεί σε κάτι εντελώς προσωπικό σας. Για άλλους μπορεί να υπάρχει μια ενόχληση από κάποιο συγγενικό πρόσωπο, για άλλους από ένα συγκάτοικο ή ακόμη και τον σύντροφό σας. Η όψη αυτή ακόμη μπορεί να φέρει απρόοπτα και ουρανοκατέβατες καταστάσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Απόσταση ή αποξένωση σε μια προσωπική σχέση, ενοχλητικές καταστάσεις σε σχέση με ένα ακίνητο ή κάποιο μέλος της οικογένειας σας, είναι μερικά από τα σενάρια των ημερών. Η νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 04/08, σας καλεί μέσα στο επόμενο εξάμηνο να βάλετε στόχους που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι από το να περιποιηθείτε τον χώρο σας μέχρι το να μετακομίσετε ή να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Με τις ευνοϊκές της όψεις προς τον Άρη και τον Δία στους Διδύμους, μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για να έχετε ωραίες ιδέες στη δουλειά που μπορεί να αποφέρουν και οικονομικά αλλά και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Δεν χρειάζεται να φορτώσετε τις πιστωτικές σας κάρτες αλλά επιτρέψτε στον εαυτό σας την πολυτέλεια κάποιων αγορών, μια ιδιαίτερης εξόδου με το ταίρι σας ή κάποια δώρα για τα παιδιά σας.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια γλυκιά όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Χείρωνα στον Κριό, η οποία βοηθά να δείτε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας διορθώνοντας όμως λάθη του παρελθόντος. Παρόλα αυτά είναι μια πιο απαιτητική εβδομάδα για το ζώδιο σας καθώς η Αφροδίτη πριν εγκαταλείψει το ζώδιο σας στις 02/08 συγκρούεται με τον Ουρανό. Το να προγραμματίσετε την καθημερινότητα σας και να περιμένετε ότι όλα θα εξελιχθούν όπως ακριβώς τα θέλετε μάλλον είναι ουτοπικό όταν μπαίνει στη μέση ο Ουρανός, ο πλανήτης των ανατροπών. Αυτό σημαίνει ότι απλά θα πρέπει να έχετε εναλλακτικές, να είστε λίγο πιο ευέλικτοι και να βάλετε και τη φαντασία και την επινοητικότητα σας μπροστά ώστε να ανταποκριθείτε σε ό,τι προκύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν πιστεύετε ότι κάποιος μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα μην σας πιάνει εγωισμός. Ζητήστε βοήθεια. Αλλά ακόμη κι αν οι άλλοι δεν σας τη δώσουν μην πικραίνεστε και το παίρνετε προσωπικά. Οι μέρες είναι απαιτητικές και πιθανώς όλοι έχουν τις δικές τους ανάγκες και προτεραιότητες. Φυσικά αυτός είναι ένας τρόπος για να δείτε και ποιοι πραγματικά είναι στο πλευρό σας. Η όψη αυτή δημιουργεί κλίμα έντασης και αστάθειας στις προσωπικές ή και επαγγελματικές σας σχέσεις και απρόοπτα ή ξαφνικές καταστάσεις που πρέπει να ανταποκριθείτε αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι δυο πιο πιεστικές μέρες για το ζώδιο σας τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και στα προσωπικά. Επειδή πιθανώς δεν θα βρείτε άκρη όμως και ακόμη κι αν προσπαθήσετε σε διάλογο να λύσετε μια κατάσταση δεν θα βγει εύκολα, καλύτερα να αναβάλλετε τα σημαντικά για αργότερα. Ενδεχομένως να έχετε και κάποια απρόοπτα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας σχέδια.  Η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 04/08 επηρεάζει σαφώς περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη είναι η στιγμή μιας νέας αρχής αλλά πριν ξεκινήσετε κάτι καινούριο με ενθουσιασμό πάρτε λίγο χρόνο για να το σκεφτείτε σε βάθος καθώς από την επόμενη κιόλας μέρα έχουμε ανάδρομο Ερμή. Πάντως οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σας και θα βοηθούν να λύσετε κάποια προβλήματα με αυτό το φεγγάρι.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα  αυτή είναι μια άσκηση στο να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο και την ενέργεια που αφιερώνετε στη δουλειά και αυτή που αφιερώνετε στις προσωπικές σας σχέσεις και την οικογένεια. Από την αρχή του καλοκαιριού σας είχα επισημάνει πόσο σημαντικός θα είναι ο τομέας των επαγγελματικών αυτό το καλοκαίρι και πόσες ανατροπές, αλλαγές και διάφορα άλλα ευτράπελα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μέχρι τα πράγματα να σταθεροποιηθούν. Και φυσικά όταν ο νους είναι στις επαγγελματικές εξελίξεις μπορεί οι προσωπικές σας σχέσεις να υποφέρουν, εκτός αν το πρόβλημα για κάποιους έγκειται  στο να μπερδεύεται η προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία πάντως και στους δυο τομείς γιατί αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι τόσο εύκολο και μπορεί να υπάρχουν παράπονα κι από τις δυο πλευρές. Πέμπτη και Παρασκευή θα είναι πιο απαιτητικές μέρες κυρίως για τις σχέσεις σας, καθώς η Αφροδίτη από τον Λέοντα έρχεται σε κόντρα με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτή η όψη δυναμιτίζει το κλίμα στις σχέσεις, προσωπικές αλλά κυρίως επαγγελματικές και πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί για να μην κόψετε γέφυρες παρορμητικά. Φυσικά παίζουν και σενάρια ξαφνικών εξελίξεων για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Μια αλλαγή δουλειάς, μια ουρανοκατέβατη πρόταση ή το τέλος μιας επαγγελματικής δραστηριότητας ξαφνικά μπορεί να σας κάνει προσωρινά να χάσετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Μην ανησυχείτε πάντως, καθώς ο Σεπτέμβριος θα έρθει με ενθαρρυντικά νέα σε αυτό το μέτωπο. Η Νέα Σελήνη στις 04/08, μπορεί να φέρει και ενδιαφέρουσες νέες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν τις περιμένατε ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ή μπορεί να παίρνετε απόφαση να κάνετε μια δική σας επαγγελματική κίνηση την οποία θα υλοποιήσετε μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Σε κάθε περίπτωση δείξτε αυτοπεποίθηση, φτιάξτε ένα σχέδιο ή ένα πλάνο προκειμένου να αναβαθμίσετε την επαγγελματική σας ζωή ή να ανέβετε πιο ψηλά στην ιεραρχία και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν εξαιρετικά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν και οι οικονομικές εξελίξεις με αυτό το φεγγάρι.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούλιος τελειώνει με μια γλυκιά όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Χείρωνα στις 30/07, η οποία βοηθά να αναθερμάνετε κάποια σχέση ενώ είναι πιθανόν να έχετε και κάποια συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν. Όμως η πορεία της εβδομάδας έχει μεγαλύτερο σασπένς και πιθανώς και μεγαλύτερη νευρικότητα, καθώς η Αφροδίτη από τον Λέοντα έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ουρανό στις 02/08. Μια σχέση ή μια συνεργασία θα τραβήξει περισσότερο την προσοχή σας αυτή την εβδομάδα κι ανάλογα με το πόσο ικανοποιημένοι είστε από αυτή, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα πάρετε τις αποφάσεις σας για την εξέλιξη της. Φυσικά αυτό δεν είναι μια εύκολη διαδικασία ποτέ, καθώς χρειάζεται να έρθετε σε ρήξη ίσως με ανθρώπους που πλέον αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση μαζί τους προσωπική ή επαγγελματική δεν οδηγεί πουθενά. Από την άλλη ίσως δεν χρειάζεται να κόψετε γέφυρες αλλά να κάνετε μια γενναία συζήτηση που θα εκφράσετε τα παράπονα, τις αμφιβολίες ή τις απαιτήσεις σας ώστε να μπει η όποια σχέση σε μια νέα  και πιο υγιή βάση. Οι πιο ζόρικες ημέρες είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή.  Είναι πιθανόν να έχετε αντιθέσεις ή και απομακρύνσεις. Προσέξτε πιο πολύ στα ερωτικά σας. Πιθανώς με αυτή την όψη να ξεκαθαρίζει το τοπίο στην προσωπική σας ζωή αν ζοριστήκατε μέσα στο καλοκαίρι. Οι σχέσεις δεν θα σταματήσουν να σας απασχολούν σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καθώς την Κυριακή έρχεται η νέα Σελήνη στον Λέοντα που τις φέρνει σε ένα αποκορύφωμα. Μια νέα Σελήνη στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου μπορεί να κρύβει πολλά σενάρια για σας και τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας ανάλογα και με τη φάση στην οποία βρίσκεστε. Όποιο όμως κι αν είναι το σενάριο, αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο φαίνεται στον ορίζοντα μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία που θα σας οδηγήσει σε ένα πολύ επιτυχημένο δρόμο που θα φανεί στα γενέθλια σας στην αντίστοιχη Πανσέληνο στον Λέοντα τον Φεβρουάριο.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.