ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024

Η Τρίτη έχει τη σφραγίδα του Πλούτωνα, καθώς το πρωί ο Ήλιος από τον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον πλανήτη των ριζικών αλλαγών, της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, των καταστροφών, δηλαδή τον Πλούτωνα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της μέρας σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Ερμή, ενεργοποιώντας το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού που ολοκληρώθηκε χτες, φέρνοντας μεγαλύτερη αστάθεια και ανωμαλίες τόσο στην επικοινωνία όσο και σε θέματα τεχνολογίας, ηλεκτροδότησης, διαδικτύου. Ξαφνικές ειδήσεις ή πληροφορίες που λαμβάνουμε ενδέχεται να τροποποιήσουν το πρόγραμμα μας, γι’ αυτό ας είμαστε λίγο πιο ευέλικτοι. Στις 12:58 το μεσημέρι η Σελήνη θα βγει για κάποιες ώρες σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 16:23 που θα περάσει στους Ιχθύς. Και μολονότι το Ιχθυακό περιβάλλον ταιριάζει στην ευαίσθητη και συναισθηματική Σελήνη και θα μπορούσαμε να ηρεμήσουμε λίγο, η πρώτη της όψη το τετράγωνο με τον Άρη τις βραδινές ώρες μας κάνει πιο βιαστικούς, επιθετικούς ή μας οδηγεί σε καταπίεση του θυμού μας. Εν κατακλείδι, σήμερα σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεται προσοχή στις «μάχες» που επιλέγουμε να δώσουμε γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι πολύ «καθαρά». Σε κάποια σχέση μπορεί να υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας, χειριστικές συμπεριφορές, συναισθηματικοί εκβιασμοί, ζήλιες, εμμονές. Ενώ καλά θα κάνουμε να αποφύγουμε αντιπαραθέσεις με άτομα που λειτουργούν με πλάγιο ή παρασκηνιακό τρόπο. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο ξεκίνημα του ζωδίου τους.

[...]

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

22/07/2024 - 28/07/2024

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό στις 22/07 λειτουργεί με κάπως προβοκατόρικο τρόπο και δημιουργεί νευρικότητα αλλά και έντονη παρόρμηση και βιασύνη στα συμπεράσματα μας. Αλλαγές στο πρόγραμμα και τα πλάνα μας μπορεί να είναι πιο έντονα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ μπορεί να προκύψουν και ξαφνικές ειδήσεις που μας υποχρεώνουν σε αλλαγές στα σχέδια μας. Προσοχή χρειάζεται σε θέματα της τεχνολογίας, του διαδικτύου, του ηλεκτρικού ρεύματος και συσκευών. Από την άλλη με αυτή την όψη πολλές φορές έχουμε την τάση να θέλουμε να εκσυγχρονίσουμε τις συσκευές επικοινωνίας ή μετακίνησης μας, οπότε μπορεί ξαφνικά να θέλουμε να αλλάξουμε κινητό ή αυτοκίνητο. Η νοητική ανησυχία, η ανάγκη να κάνουμε αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να προοδεύσουμε θα είναι πιο έντονη. Όπως έντονη θα είναι και η τάση να πιανόμαστε από ένα ψεγάδι ή μια περίεργη συμπεριφορά και να θέλουμε να επαναστατήσουμε. Επηρεάζει περισσότερο τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου του τρίτου δεκαημέρου και όσους ανεξάρτητα από το ζώδιο τους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 26η μοίρα. Το τετράγωνο αυτό θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές: στις 18/08 όταν ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Λέοντα και στις 07/09 όταν θα έχει γυρίσει ορθόδρομος και θα σχηματίσει πάλι τετράγωνο με τον Ουρανό. Άρα πολλά από αυτά που διαχειριζόμαστε τώρα μπορεί να τα ξαναβρούμε μπροστά μας αργότερα. Την ίδια μέρα ο Ήλιος που βρίσκεται ακόμη στον Καρκίνο συναντά τον Ποσειδώνα σε τρίγωνο. Εδώ δεν μιλάνε τα λόγια αλλά η διαίσθηση, το ένστικτο και σίγουρα τα συναισθήματα. Ο μόνος κίνδυνος με αυτή την όψη είναι βέβαια οι εξιδανικεύσεις, αλλά με λίγη προσοχή δεν θα έχετε πρόβλημα. Το τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα επίσης την ίδια μέρα βοηθά να έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και θάρρος στη διεκδίκησή μας. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών ευνοήστε περισσότερο. Το πρωί της Δευτέρας ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα, το ζώδιο που κυβερνά την καρδιά του καλοκαιριού, τη χαρά των διακοπών, της διασκέδασης, της δημιουργίας, του έρωτα και των παιδιών. Παρόλα αυτά, η πρώτη του όψη την Τρίτη 23/07 δεν είναι και η πιο αισιόδοξη καθώς κοντράρεται με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, μια όψη που δε φημίζεται για την ευθεία προσέγγιση των πραγμάτων. Συνήθως υποδηλώνει παρασκηνιακές ενέργειες αλλά και εκδήλωση αρνητικών συναισθημάτων, γι’ αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε το θυμό και τη ζήλια σε ένα κοντρόλ και φυσικά μακριά κι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσέξτε στις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας και αυτούς που έχουν «δανεική» δύναμη καθώς είναι πιο επικίνδυνοι. Η καχυποψία δεν είναι καλό πράγμα, αλλά με αυτή την όψη κρατήστε πισινή όταν βλέπεται περίεργες συμπεριφορές.

Στις 26/07 ο Ερμής αποχωρεί από τον Λέοντα προσωρινά, αφού θα επανέλθει ανάδρομος στις 15/08, και προχωρά στην Παρθένο στο δεύτερο ζώδιο της διακυβέρνησης του απαιτώντας περισσότερη οργάνωση και πρακτικότητα στην καθημερινότητα μας. Θα παραμείνει στην Παρθένο αρχικά μέχρι τις 15/08, καθώς θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στις 05/08 σε αυτό το ζώδιο, και θα βοηθήσει να βάλουμε σε μια τάξη τα πράγματα είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας, είτε στο σπίτι και στην καθημερινότητα μας. Θα επιστρέψει στην Παρθένο στις 09/09 όπου θα ομαλοποιηθούν σταδιακά τα πράγματα στην επικοινωνία. Προς το παρόν ας προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε την ανάδρομη φάση του κάνοντας back up στα δεδομένα μας, ελέγχοντας τα μέσα μεταφοράς μας και προσέχοντας τις λεπτομέρειες στις αλληλεπιδράσεις μας. Ο Χείρωνας θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία την ίδια μέρα στον Κριό μέχρι τις 29/12 δίνοντας μας μαθήματα διαχείρισης θυμού και των αρνητικών συναισθημάτων μας. Εξαιρετική η ανάδρομη πορεία του για ψυχοθεραπεία. Το Σαββατοκύριακο έχουμε το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο. Η Σελήνη αυτή μας υπενθυμίζει τις προτεραιότητες μας και μας επιτρέπει να δούμε τι περισσεύει στην καθημερινότητα μας και στη ζωή μας ώστε να απαλλαχτούμε από αυτό.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

[...]

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2024

Ο Ιούλιος είναι μήνας αλλαγών και μάλιστα από αυτές τις αλλαγές που μπορεί να μας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια στη ζωή μας, καθώς στο μέσον του δεσπόζει η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, μια συνθήκη που δίνει το προβάδισμα στα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Μολονότι κανείς ποτέ δεν είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο μιας ριζικής αλλαγής στη ζωή του, όσο έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε. Όλα τα υπόλοιπα άλλωστε, τις συνθήκες γύρω μας και τους άλλους, έχουμε την ψευδαίσθηση ότι τα ελέγχουμε. Το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο του να μας εκπλήσσει κι ακόμη και τα πιο καλά υπολογισμένα σχέδια μας μπορεί να επηρεαστούν αυτό τον μήνα. Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετές πλανητικές αλλαγές. Στις 02/07 ο Ερμής και στις 11/07 η Αφροδίτη αφήνουν τον ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο και προχωρούν στον Λέοντα φέρνοντας περισσότερο πάθος τόσο στα λόγια όσο και στις συναισθηματικές μας εκδηλώσεις. Η Νέα Σελήνη στις 06/07 στον Καρκίνο μας δίνει ευκαιρίες να σπείρουμε τους σπόρους της ασφάλειας στη ζωή μας. Ευνοεί ιδιαίτερα τα νέα ξεκινήματα και την αναθέρμανση των σχέσεων μας με τους ανθρώπους που απαρτίζουν το οικογενειακό και φιλικό μας περιβάλλον. Αντίθετα η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 21/07 είναι αρκετά απαιτητική, καθώς σχηματίζεται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου και είναι πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες χειριστικές συμπεριφορές στον χώρο της εργασίας μας. Το πιο σημαντικό είναι να επιδείξουμε μια ώριμη συμπεριφορά και να εστιάσουμε στις προσωπικές μας φιλοδοξίες και στόχους, χωρίς να μπαίνουμε στα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας των άλλων. Στις 20/07 ο Άρης προχωρά στους Διδύμους και θα συμπορεύεται με τον Δία δίνοντας μια πιο ευχάριστη και επικοινωνιακή διάσταση στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Εν κατακλείδι τα απρόοπτα, οι εκπλήξεις, η ένταση και οι ριζικές αλλαγές δεν θα λείψουν από τον μήνα Ιούλιο, αλλά σε σχέση με τον περσινό Ιούλιο θα είναι αρκετά πιο ευχάριστος καθώς η Αφροδίτη στον Λέοντα θα είναι ορθή και όχι ανάδρομη όπως ήταν πέρυσι.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουλίου πατήστε εδώ.

[...]

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2024

Κάθε νέα χρονιά αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας, φέρει τη δική της διαφορετική ενέργεια, τις δικές της προκλήσεις και ευκαιρίες. Το 2024 δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τον κανόνα αυτό. Οι πλανήτες κινούνται αέναα στο Ηλιακό μας σύστημα, αλλά κάποιες από τις κινήσεις και τις όψεις τους είναι πιο σημαντικές μέσα στη νέα χρονιά. Ας δούμε λοιπόν τις κορυφαίες αστρολογικές επιρροές του 2024 και πώς θα μας επηρεάσουν αναλυτικά.

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2024

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από τις 21 Ιανουαρίου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και από τις 19 Νοεμβρίου μέχρι το 2044

Πέρυσι όπως και φέτος έχουμε το παιχνίδι του Πλούτωνα ανάμεσα σε δυο ζώδια: τον Αιγόκερω και τον Υδροχόο. Το 2023 είχαμε το ίδιο παιχνίδι, μόνο που η δοκιμαστική του πτήση στον Υδροχόο κράτησε πολύ λιγότερο σε σχέση με την περίοδο που έμεινε στον Αιγόκερω. Φέτος θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Θα μείνει στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στον Υδροχόο, όπου θα εγκατασταθεί για τα καλά για τα επόμενα 20 χρόνια στις 19/11/2024, ενώ θα αποχαιρετήσει τον Αιγόκερω εντελώς μένοντας μόνο από τις 02/09/2024 μέχρι τις 19/11/2024. Ο Πλούτωνας στην ελληνική μυθολογία ήταν ο βασιλιάς του «κάτω κόσμου». Συνδέεται με τον θάνατο και την αναγέννηση, τη μεταμόρφωση, την ενδυνάμωση, τη δύναμη, την εξουσία και το ασυνείδητο. Συμβολίζει το αόρατο, το μυστήριο, την ψυχή και κάθε ζωδιακή του μετακίνηση δεν επηρεάζει μόνο τη ζωή μας σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και το συλλογικό ασυνείδητο, τις μάζες και τη ζωή στον πλανήτη. Σαφώς τη μετάβαση από τον Αιγόκερω που παρέμεινε από το 2008 στον Υδροχόο θα την αισθανθούμε σε πολλά επίπεδα. Άλλωστε πήραμε μια γεύση το 2023. Από το 2008 ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω με κάποιο τρόπο διέλυσε κοινωνικές και πολιτικές δομές, άλλαξε πολλά από τα δεδομένα στην παγκόσμια οικονομία, δημιούργησε μεγάλες ανασφάλειες και γκρέμισε σχεδόν ό,τι μας έδινε ασφάλεια και σιγουριά για να γεννήσει μια εντελώς νέα κατάσταση από τη νέα του θέση στον Υδροχόο. Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και σχετίζεται με την πρόοδο της τεχνολογίας, την επανάσταση, την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και τη δύναμη που επιστρέφει πλέον στον άνθρωπο μέσα από συλλογικές προσπάθειες. Σαφώς και μας δίνει την ευκαιρία να ανατρέψουμε τις όποιες παθογένειες έχουμε εντοπίσει αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, ή όσοι έχουν πλανήτες ή και ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τη 0η μέχρι και την 3η μοίρα. Αναλυτικά για τον Πλούτωνα στον Υδροχόο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ο Δίας σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο την άνοιξη του 2024 (21/04/2024)

Μια αρκετά σπάνια όψη θα σχηματιστεί την άνοιξη του 2024 ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιο του Ταύρου. Η όψη θα είναι ακριβείας στις 21/04/2024, αλλά το εύρος της επιρροής της θα είναι πολύ μεγαλύτερο και συγκεκριμένα από τις 24/02/2024 μέχρι τις 25/05/2024. Πάντα η συνάντηση δυο αργών πλανητών παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι σημαντική για τα τεκταινόμενα. Όταν οι αργοί πλανήτες μας επηρεάζουν ο αντίκτυπος τους δεν αφορά μόνο τις μέρες που σχηματίζουν μια όψη, αλλά πολλές φορές και ολόκληρους μήνες ή χρόνια. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό θα ενεργοποιήσει αλλαγές τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό στον πλανήτη μας. Ο Δίας είναι ο ευεργέτης πλανήτης της αστρολογίας που ό,τι αγγίζει το μεγεθύνει, το επεκτείνει. Φέρνει ευκαιρίες, αισιοδοξία, ελπίδα και δίνει νόημα στη ζωή μας. Ο Ουρανός από την άλλη είναι ο πλανήτης της αλλαγής. Είναι ο πλανήτης της επανάστασης, της απελευθέρωσης από οτιδήποτε μας πιέζει και μας κάνει να ασφυκτιούμε είτε είναι καταστάσεις είτε άνθρωποι. Είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την εξέλιξη της ανθρωπότητας, του «ξυπνήματος» της συλλογικής μας συνείδησης και φέρνει εκπλήξεις και απρόοπτα. Καθώς είναι ο πιο «απρόβλεπτος» από τους πλανήτες είναι δύσκολο να προβλέψουμε με ακρίβεια τι θα φέρει σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτός φυσικά από τα βασικά της επιρροής που είναι οι κατακλυσμιαίες αλλαγές. Η κορυφαία συνάντηση Δία-Ουρανού υπόσχεται να μας ξυπνήσει, να μας ενεργοποιήσει προς την κατεύθυνση των αλλαγών, ενώ θα δούμε και ένα επαναστατικό ρεύμα σε κοινωνικό επίπεδο να ενώνει τις φωνές πολλών ανθρώπων που είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για περισσότερη δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες για όλους. Η όψη αυτή είναι ωδή στη διαφορετικότητα και μας ανοίγει νέους ορίζοντες σκέψης. Αναλυτικά για την επιρροή της συνόδου του Δία με τον Ουρανό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ο Δίας θα βρίσκεται σε δυο ζώδια στη νέα χρονιά, στον Ταύρο μέχρι τις 25 Μαΐου και στους Διδύμους από τις 25/05/2024 μέχρι τις 09/06/2025

Για την επιρροή του Δία στον Ταύρο στο πρώτο πεντάμηνο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Ο Δίας στους Διδύμους, στο δεύτερο ζώδιο που θα επισκεφθεί το 2024, είναι μια θέση που ο πλανήτης της αφθονίας, της επέκτασης και της σοφίας βρίσκεται σε «αδυναμία» σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, καθώς βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο της διακυβέρνησής του τον Τοξότη. Ακόμη όμως και σε αυτή την περίπτωση δεν παύει να είναι ένας πλανήτης που χαρίζει τύχη, εύνοια, φέρνει ευκαιρίες και δώρα στη ζωή μας. Στο ζώδιο των Διδύμων τα πάντα κινούνται γύρω από το μυαλό και τη σκέψη. Εδώ ο Δίας γίνεται περίεργος, έχει δίψα για μάθηση, έχει ζωντανή και παιχνιδιάρικη διάθεση και προσαρμόζεται. Άλλωστε οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της επικοινωνίας, της πληροφορίας, της κοινωνικής δικτύωσης. Τα δώρα του Δία από αυτή τη θέση είναι η επέκταση και το άνοιγμα των οριζόντων μας που προέρχεται από τη διάθεση μας να σκεφτούμε, να μάθουμε, να μοιραστούμε με τους άλλους. Θα μας δώσει ευκαιρίες να ισχυροποιήσουμε την αυτοπεποίθησή μας στην επικοινωνία, θα μας κάνει πιο ανοιχτούς και πιο κοινωνικούς και θα θελήσουμε να μάθουμε και να δούμε νέα πράγματα, να εξερευνήσουμε νέες προοπτικές και να κάνουμε επίσης αλλαγές στη ζωή μας. Όμως ο Δίας φέτος θα σχηματίσει τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο τετράγωνα με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Τα τετράγωνα αυτά αφορούν κυρίως τα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων. Όμως όλοι στα ωροσκόπια μας έχουμε αυτά τα 4 ζώδια σε κάποιους οίκους, ή έχουμε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, άρα αφορούν όλους μας. Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο δημιουργεί συνήθως εσωτερικές εντάσεις, ενώ μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με οξεία κριτική ή περιοριστικές αντιλήψεις ή συνθήκες. Ενδεχομένως κάποιες από τις απόψεις, τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις μας να γκρεμιστούν με αυτή την επιρροή και να νιώθουμε μεγαλύτερη αβεβαιότητα και ανασφάλεια σαν να χάνουμε τον έλεγχο στη ζωή μας. Το τετράγωνα του Δία με τον Κρόνο επίσης συνδέονται με οικονομικές δυσχέρειες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί τόσο τον Αύγουστο όσο και τον Δεκέμβριο με τα έξοδά μας. Προσεκτικοί πρέπει να είμαστε και με τις σχέσεις μας. Προβλήματα χρόνων που κρύβαμε επιμελώς κάτω από το χαλάκι μπορεί να έρθουν με βιαιότητα στο προσκήνιο ώστε να τα αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο. Μια στάση υπευθυνότητας, πειθαρχίας και η θετική μας στάση απέναντι στις προκλήσεις θα βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα και να βγούμε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια του 2024

Ο Κρόνος έχει πάρει θέση στους Ιχθύς από τις 07/03/2023 και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς επηρεάζοντας τους γεννημένους στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Αναλυτικά για την επιρροή του Κρόνου στους Ιχθύς μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2024

Οι εκλείψεις είναι δείκτες σημαντικών αλλαγών στη ζωή μας. Οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα, σηματοδοτούν το τέλος καταστάσεων και σχέσεων και οδηγούν σε νέες σχέσεις και καταστάσεις. Ουσιαστικά αντιπροσωπεύουν τον ίδιο τον κύκλο της ζωής. Κάθε χρονιά κατά μέσο όρο έχουμε δυο περιόδους εκλείψεων με 4 συνήθως εκλείψεις και το 2024 δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Τη χρονιά αυτή συνεχίζονται οι εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο, ενώ θα ξεκινήσει και ο νέος κύκλος εκλείψεων που θα ξεδιπλωθεί τα επόμενα χρόνια στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου από τον Σεπτέμβριο. Αναλυτικά έχουμε:

Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στις 25 Μαρτίου 2024 στον άξονα Ζυγού (Σελήνη) – Κριού (Ήλιος). Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στις 08 Απριλίου 2024 στο ζώδιο του Κριού. Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στις 18 Σεπτεμβρίου 2024 στον άξονα Ιχθύων (Σελήνη) – Παρθένου (Ήλιος). Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στις 02 Οκτωβρίου 2024 στο ζώδιο του Ζυγού. Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

[...]